Hoffenheim dotáhl příchod Nordtveita

20.06.2017, 18:40
Aktuality
Håvard Nordtveit se vrací do německé ligy. Defenzivní univerzál West Hamu United, jenž dlouhé roky nastupoval za Gladbach, přestoupil do Hoffenheimu, kde podepsal smlouvu na pět let...

Odchovanec Haugesundu se dlouhé roky snažil prosadit na anglické půdě, ovšem do prvního týmu Arsenalu se neprobojoval, načež tak odešel do Borussie Mönchengladbach.

Za mužstvo z Dolního Porýní nastupoval reprezentant Norska pět a půl roku, během nichž se vypracoval mezi nejlepší defenzivní záložníky a loni se stěhoval do West Hamu.

Anglie však 26letému hráči znovu nesedla, Nordtveit zasáhl jen do 16 ligových utkání, nyní se pak vrací do Bundesligy, kde se upsal Hoffenheimu. "Za roky, které jsem strávil v Gladbachu, znám Bundesligu velmi dobře a doufám, že Hoffenheimu budu prospěšný," řekl Nordtveit. "Herní styl a prokázané úsilí byly rozhodujícím atributem pro přestup," vysvětlil.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (306)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele