HOENESS: MŮŽE ZA TO VICTORIA!

13.02.2007, 14:04
Aktuality
Generální manažer Bayernu Mnichov Uli Hoeness týden před soubojem Ligy mistrů s Realem Madrid vyjádřil lítost nad tím, že evropský fotbal ztratí Davida Beckhama. Neviní však samotného hráče, ale jeho ženu Victorii...

David Beckham se během ledna dohodl na angažmá v týmu americké MLS Los Angeles Galaxy a do zámoří zamíří po skončení této sezóny. Důvody, proč dal Beckham přednost Americe před nabídkami z Evropy, byly předmětem spekulací, Hoeness má však jasno - Beckham je pod pantoflem!

"Mám rád Davida Beckhama, ale ne jeho ženu," cituje Hoenesse deník Bild. "Takoví lidé jsou smrtí fotbalu. Je škoda, že David musí odejít do Hollywoodu, je to výjimečně talentovaný fotbalista," dodal.

S možností angažování Beckhama byl spojován i bavorský velkoklub, zvlášť při nejistotě ohledně udržení Owena Hargreavese a také po předčasném ukončení kariéry Sebastiana Deislera.

Nestalo se, Beckham se dohodl v Americe. To se nelíbilo jeho současnému zaměstnavateli Realu Madrid a kouč Capello prohlásil, že jej nechá trénovat, ale nebude jej nominovat k zápasům. Minulý týden otočil o 180 stupňů, Davida povolal do základní sestavy pro duel se San Sebastianem a bývalý anglický kapitán se odvděčil gólem, kterým zavelel k obratu a nastartoval Real k důležitému vítězství.

Autor: Petr Starý / eurosport.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
HOST*hrubinho

za vsetkym hladaj zenu...

Reagovat
HOST*Vincent Blanquinegro

dneska sem si pustil na youtube jedno video-zpěv viktorie a je to fakt hrůza :-( :-)

Reagovat
HOST*1860

na tos prisel az ted? uz ve spice girls byla priserna..

Reagovat
Shevchenko

a to je co profiku ??

Reagovat
smazaný uživatel

a to sis jako pouštěl proč? :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*Vincent Blanquinegro

tak poslouchám mel c tak mi to přišlo pod ruku

Reagovat
Shevchenko

Sheva to same

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
HOST*-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Je to komik. David je veľký hráč, alebo prinajmenšom ním bol a je len jeho vec, či sa rozhodne tak alebo inak a je úplne jedno, či za to môže Victoria alebo nie. Ale Hoeness sa týmto úplne strápňuje, pretože keď má Davida tak veľmi rád, tak prečo jeho samého zhadzuje tým, že o ňom tvrdí, že je pod pantoflem a nevie sa ani sám rozhodnúť o svojej ďalšej kariére? Keď mám predsa niekoho rád, tak chránim a nie zhadzujem. Hoeness je trapko.

Reagovat
HOST*

Pravda!!!

Reagovat
HOST*1860

tebe snad ponizuje byt pod pantoflem, ze tvrdis ze ho tim shodil?

Reagovat
HOST*forrest

Beckham urcite zvazil vsechna pro a proti, hral v Manchester, hral v Realu, vyhral hodne trofeji, dal hodne golu, bude mu 32, za dva roky s fotbalem stejne skonci, mozna bych se na jeho miste rozhodl taky jit do Ameriky, dostava tam kralovskej plat, v tamni lize bude nejvetsi hvezda... proste je to tak...

Reagovat
HOST*roman

v této situaci bych udělal totéž,prostě bych se honil za prachama to je vše a bylo by mi jedno jestli sklidim nějakou kritiku a nebo budu sedět na střídačce

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele