Hodlám pokračovat ve své práci v Udinese, říká Stramaccioni

02.04.2015, 10:39
Aktuality
V Itálii je podle všeho rozhodnuto o titulu, boj o další pohárové pozice ale bude ještě hodně dramatický a na rozdíl od několika předešlých sezon se ho letos nebude účastnit Udinese. Bianconeri už nabrali hodně velkou ztrátu a média spekulují o budoucnosti trenéra Andrey Stramaccioniho, který má jasno...

Bývalý kouč Interu Milán před letošní sezonou nahradil úspěšného Francesca Guidolina, s nímž klub dvakrát neúspěšně zkoušel štěstí ve čtvrtém předkole Ligy mistrů.

Udinese začalo velmi dobře na vlastním trávníku a z prvních pěti duelů vytěžilo třináct bodů, od té doby se ovšem na Stadio Friuli ze tříbodového zisku radovalo pouze jednou. Body pak ve velkém nevozí ani z venkovních soubojů, v tabulce to tak znamená třinácté místo s propastnou ztrátou na pátou Neapol.

Některá média tak spekulují o další trenérské rošádě s tím, že v případě odvolání Stramaccioniho by se kormidla mohl ujmout Rolando Maran. Ten aktuálně vede Chievo.

"Hodlám pokračovat ve své práci v Udinese, to je můj cíl. S vedením jsme se už také začali bavit o letních cílech na přestupovém trhu," prozradil v rozhovoru pro TMW.

Autor: Tomáš Pavlík / sport-express.ru

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

po slibným začátku jsem je pasoval do horní poloviny tabulky s tím, že budou bojovat o pohárové příčky, je to škoda, předváděli ze začátku pěkný fotbal

Reagovat
andycek1

Mňa hlavne teší to ako postupujú na novom štadióne a v novej sezóne bude naňho pekný pohľad

Reagovat
smazaný uživatel

Už měl být ale hotový ne ? Nějaké zpoždění ?

Reagovat
andycek1

Nie, planovane otvorenie je na August 2015

Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
Milan.B

Reagovat
Murtago

Plánuje novej oblek?

Reagovat
Furia Ceca

Měli by ho přejmenovat na Juventus Stadium 2, když jsme jim ho víc jak z poloviny zaplatili my!

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Jo a hrať budú v Juventus lige...

Reagovat
Deki

Snad bude pokračovat

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele