HILDEBRAND BY MOHL ZAMÍŘIT DO VALENCIE

19.01.2007, 15:19
Aktuality
Ve Valencii se již pomalu začínají ohlížet po náhradě za Santiaga Canizarese, jemuž bylo v prosinci loňského roku již 37 let. Jedním z nejžhavějších kandidátů na post gólmanské jedničky ve španělském klubu je Timo Hildebrand.

"V dubnu mi bude 28 a to je ta správná chvíle pro další krok," prohlásila nedávno německá reprezentační dvojka poté, co se rozhodla nepřijmout nabídku na prodloužení smlouvy. Ta mu ve Stuttgartu končí již letos v létě, což z něho dělá lákavý cíl pro mnoho evropských klubů. Vedení německého klubu se podle toho také již zařídilo a od nové sezóny si zajistilo služby norimberského Raphaela Schäfera.

O 27letého brankáře se zajímá Valencia, jejíž sportovní ředitel Amedeo Carboni údajně již Hildebranda oslovil. Na Mestalle mezi třemi tyčemi dlouho kraluje Santiago Canizares, jenomže tomu je už 37 let a ve Španělsku se očekává, že po skončení příští sezóny pověsí rukavice na hřebík.

Hildebrand není rozhodně jediným gólmanem v hledáčku Valencie. Ta by z Liverpoolu zpět do Španělska ráda přivedla Joseho Reinu.

Autor: Tomáš Pavlík / clubcall.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

No uvidíme...mě by se asi víc libil ve Valencii Reina!

Ale chtěl bych aby Canizares ještě pár sezon chytal...je vybornej!!!

Reagovat
HOST*Ondras

Presne.Ktery golman se muze pochlubit tim,ze v souteznich utkanich chytil 5 penalt za sebou.A navic dve po sobe v jednom zapase...no na tose dobre vzpomina...to je frajer ten Santiago.Klobouk dolu....Ale radeji jsem pro Hildebranda,je skvely...

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím si, že by Hildebrand byl dobrou volbou, ale přikláním se k tomu, aby Santiago ještě nějaký ten rok vydržel.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím si, že by Hildebrand byl dobrou volbou, ale přikláním se k tomu, aby Santiago ještě nějaký ten rok vydržel.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná chci Reinu protože ho mám víc na očích...nevim-Hildebrand je určitě skěly,¨třeba si ho oblíbim až bude hrat za VCF...

Reagovat
HOST*

škoda že tenkrát ve finále LM nevychytal Bayern na penalty

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Timovi to ze srdce přeju, už kvůli tomu, že je jeden z mých nejhoblíbenějších brankářů ... jj Valencia by pro něho byla dobrá job

Reagovat
HOST*1860

urcite to nebude za caniho plnohodnotna nahrada, ale budiz, patri k tomu lepsimu..

Reagovat
smazaný uživatel

On by patřil k tomu nejlepšímu, ale Stuttgart už dávno přerostl, zakrněl tam a teď zase musí něco dokazovat.

Reagovat
HOST*Vincent Blanquinegro

skvělý úlovek, Caňete stárně a já jsem zvědav kdo bude chytat příští rok

Reagovat
HOST*

radsi reinu.... bych ho kupil, a poslal na rok nekam do slabsiho klubu na hostovacku...treba do realu nebo tak.... az vyhrajem titul a caňete to v nejlepším zabalí tak by sme ho stahli z hostovačky.....

Reagovat
HOST*

Já si mýslím,že Timo by byl lepší než Reina,ale já bych si koupil Ameliu z Livorna.

Reagovat
HOST*Patrik

Czanizales je jeden z nejlepšich golmanu na světě ale dobry zaskok by mohl byt Amelia

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele