Hiddink má přes špatný vstup do kvalifikace zůstat u Nizozemska

21.10.2014, 16:52
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (21)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Precenovany trener.

Reagovat
Woods

nebud vtipny prosim ta....

Reagovat
smazaný uživatel

ze to pise niekto, kto Beniteza zosmiesnuje v kazdej diskusii...ale Hiddink je nieco ine, vsak?

Reagovat
Woods

Porovnavat Guusa s tym tlstym bravcavovym nemehlom chce fakt odvahu.... Looser benitez nesiaha guusovi ani po vajcia

Reagovat
smazaný uživatel

touto argumentaciou si ma uplne odrovnal

Reagovat
Woods

ak som ti konecne otvoril oci tak som rad

Reagovat
Woods

jedine tak skvely trener, este ze tam aspon poniekt maju rozum na rozdiel od toho taraja z Ajaxu

Reagovat
veikko

Ale jestli nedají ani slaboučké Lotyšsko, tak je Nizozemsko adept akorát tak na baráž.

Reagovat
Stiksxx

Skvělý trenér. Ale podle mě se mu lépe daří v roli outsidera. Konec konců mi poslední dobou přijde to jeho pojetí hry bez náboje.

Na druhou stranu proti Čechům měli Oranjes smůlu. Podle mě se ještě vzpamatují a to druhé postupové místo jim neunikne. Postup jim přeju.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak, trener je to nepochybne skvely, potrebuje vsak cas a trpezlivost okolia, a dari sa mu hlavne pozdvihovat muzstva s potencialom, nez pracovat s hviezdami a hotovymi futbalistami. Stale beriem ako jeho najlepsie angazman trenovanie u vas a taktiez Holandsku repre na MS, kde predvadzal atraktivny futbal. V poslednej dobe mu to nejde, strieda si angazmany, uteka z rozrobenej prace, a jeho filozofia je neefektivna.

Reagovat
Stiksxx

ještě bych doplnil k těm jeho povedeným angažmá Koreu. a podle mě se mu ještě dařilo v Chelsea, ale tam ho pak Abramovič pustil do Ruska ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Tych uspesnych angazman ma z minulosti urcite viac, s Koreu urobil skvelu pracu, ale celkovy obrovsky uspech degraduje spochybnovana cesta za nou, predsa len boli domaci. Taky Troussier , ktory s Japonskom vtedy ako spoluusporiadatelskou krajinou urobil taktiez vybornu pracu, je momentalne v zabudnuti. Este spomeniem aj Australiu na MS. Na druhej strane mal aj dost nezdarov, Real, Betis, Fenerbahce, ci z poslednej doby Turecko alebo aj Anzhi. Ale ako sme sa obaja zhodli, praca v talentovanych muzstvach kde ma priestor a cas, mu ide najlepsie. Mam pocit, ze z jeho filozofie tazil aj Bielsa, ktory vsak z jeho oblubveneho 4-3-3 poupravil na 3-4-3 ci 3-3-1-3. Filozofiu vsak maju rovnaku.

Reagovat
Stiksxx

a ted se nabízí otázka jestli, když přišel k národáku jako k bronzovému medailistovi MS, by se měl držet své filozofie v rozestavění 4-3-3 (což udělal) a nebo základy po van Gaalovi nechat (3-5-2), když měli takový úspěch a pilovat je dál. Je mi jasný, že každý trenér se snaží svou vlastní cestou. Ale nedělá právě velké trenéry to, že dokážou pokračovat v perfektně rozjeté práci tak, aby mužstvo utrpělo co nejméně?

Reagovat
Stiksxx

*se snaží JÍT svou...

Reagovat
smazaný uživatel

nuz a prave preto ho nepovaujem za uplnu trenersku spicku, nie je uplne adaptabilny a je znacne tvrdohlavy

Reagovat
Biozdenda

podle gesta mu to leží dost v žaludku. Jeho Holandsko je dost slabé, ale může za to třeba i hrozná forma Van Persieho a zranění. Myslím, že by to mohl ještě zvládnout a dostat je dost vysoko, bodů ve hře je hodně.

Reagovat
smazaný uživatel

Na LVG nemáš!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Woods

Je minimalne rovnako dobry ako on

Reagovat
jiriczeQ

Hiddink je pro mě jeden z nejlepších trenérů moderní doby. Když byl v Chelsea, hrála možná ten nejlepší fotbal v její historii, bohužel byl spjat smlouvou s národním týmem Ruska, takže zkrátka a dobře musel odejít (vrátit se) ke svým povinnostem :)

Reagovat
Woods

maximalny suhlas

Reagovat
jester Radka Bejbla

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele