Heynckes není spokojen s nestálou výkonností Boatenga

26.09.2011, 17:54
Aktuality
Bayern Mnichov poráží jednoho soupeře za druhým a může se chlubit skvělou šňůrou bez obdržené branky. Bavorský velkoklub neinkasoval již 838 minut a mohlo by se zdát, že v jeho obraně je vše v nejlepším pořádku, k jednomu zadákovi ovšem má trenér Jupp Heynckes výhrady...

Oním hráčem je Jérôme Boateng, letní posila z Manchesteru City, která by shodou okolností mohla zítra večer nastoupit právě proti svému loňskému zaměstnavateli. Heynckes není spokojen s nestálostí výkonů 23letého hráče, proto ho také nenasadil k sobotnímu duelu proti Leverkusenu.

"Boateng zatím nebyl schopen udržet si stálou výkonnost, Badstuberovi se to naopak daří. Skvělé výkony pak podává Daniel van Buyten, proto jsem se rozhodl udělat změnu," vysvětlil Heynckes svůj tah.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (33)

Přidat komentář
Filip12

Juppe co se ti nelíbí Jerome je náš nejlepší stoper od dob Lucia a dej šanci Takašimu ať nepromrhá talent

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

co je Usami, žlutý Robben ?

Reagovat
Filip12

vydím že tvůr humor je na dobré úrovni pokud mu dá více šancí tak proč ne

Reagovat
smazaný uživatel

tak to jsi asi slepý, jestli ho vydíš.

Reagovat
Fedro

Vidím, že tvá čeština je na špatné úrovni, ale pokud jí dáš více šancí, tak proč ne

Reagovat
Filip12

Reagovat
smazaný uživatel

A Jupp asi ví o čem mluví!Přesto bych Boatenga nezatracoval.Čas ukáže.

Reagovat
FC Porto FC

Rafinha-Van Buyten-Badstuber-Lahm

Reagovat
smazaný uživatel

Van Buytena zítra ne. Neni moc rychlý a to by mohlo být špatná při útoku Džeko, Aguero, Silva, Nasri.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak,s tim se dá jenom souhlasit.

Reagovat
smazaný uživatel

No FC Porto souhlasím ,ale Van Buyten s Botengem to je tak zápas od zápasu vyzkoušet kdo je na tom opravdu líp.Boateng je oproti Buytenovi kreativnější ale Buyten je schopnej dát za zápas jako stoper třeba i hatrick když se daří navíc oproti loňské sezoně neudělal ani jednu výraznější chybu.Tak uvidíme ale Jupp určitě ví co má dělat a poradí si.No a co se Rafinhy týče tak jeho příchod se nám podařil hraje famozně podporuje utočnou fázi a momentálně s Lahmem a Badstuberem není co řešit ,tihle tři jsou jasní favoriti do základu

Reagovat
smazaný uživatel

já to říkal, že Boaten není vůnec přesvědčivý...

Reagovat
smazaný uživatel

no hrát by asi něco měl když stál tolik peněz

Reagovat
smazaný uživatel

OT : Bayern Mnichov možná bude zítra v utkání s Manchesterem City postrádat Holgera Badstubera, mladý obránce má chřipku.

Reagovat
Filip12

Dan ho v pohodě nahradí van Gaal dělal blbost že ho moc nestavěl

Reagovat
jazzmaster

Filip12 je blbec

Reagovat
Filip12

Reagovat
Tomanatura

Ne, ze bych se nechtel nejak vychloubat, ale rikal jsem to

Reagovat
Tomanatura

*chtel

Reagovat
Arne

Tak po takové chvilce je unáhlený ho hodnotit... Fakt je, že zatím celkově ta defenziva nebyla prověřená a že Boateng si díky Heynckesově rotaci na svý minuty přijde.

Reagovat
Tomanatura

Je to mozna unahlene, ale uz pred jeho prestupem bylo jasne, ze to neni Heynckesuv favorit na obrance. Chtelo ho vedeni, protoze je to Nemec a reprezentant a taky ho tam chtel Jogi Löw.

Jen tak mimochodem, par dni uz premyslim nad moznou nahradou za Fergusona, az jednou odejde. A nemuzu si pomoct, ale furt mi v hlave lita Löw. Myslis, ze by na to mel? Stylem hry urcite, takticky je taky vyborny, jenom by potreboval zamakat na discipline.

Reagovat
smazaný uživatel

Boateng zatim nehraje zle, shodnulo se na tom víc lidí na stránkách Bayernu. Kdyby to byl nějakej omyl, tak nemá Bayern takovou stastistiku, co má. Löw si myslim nepujde do Anglie. Každopádně kvality mít bude, slyšel sem, že už za Klinse to byl löw, kdo tam odváděl větší kus práce a Klins se je vez..

Reagovat
Tomanatura

Klins se nevez, zavedl uplne novinky v oblasti fyzickeho treninku, z cehoz tedka tezi cele nemecko a mimojine jsou diky tomu nemecke kluby a hraci tam, kde ted jsou. Taktiku za nej ale fakt delal Jogi, pokud si muzu dovolit verit Lahmovi.

MU se neodmita, takovy frajer je jen Hitzfeld

Reagovat
smazaný uživatel

Za Ottmara

Reagovat
Arne

Tak v tom máš pravdu. Já tam chtěl celou dobu zkušenýho stopera a třeba ten Alex by byl úplně jiná liga. Ale já co jsem ho viděl, tak se mi líbí, na stoperu mi tak trochu připomíná Lúcia.

K tomu Löwovi - nějak si ho v Manchesteru neumím představit, ale zase já si ho nějak nedovedu představit ani u nějakýho německýho klubu (jednou třeba Bayernu, kterej by ho asi mohl chtít). Podle mě patří mezi úplnou špičku, takticky lepšího kouče asi těžko najdeš, ta disciplína nevím... Spíš si myslím, že aby Němec trénoval anglickej klenot, to tam mnoha lidem nepůjde moc po srsti.

Reagovat
smazaný uživatel

Boatenga mám rád , ale zatím mě taky nějak moc neoslnil

Rafinha , Van Buyten , Badstuber , Lahm ..

Reagovat
smazaný uživatel

Kto pozera zapasy Bayernu musi povedat,že vždy patril k našim najlepšim hračom.o tom niet pochyb.a tí čo tu pišete že sa vam nepači,tak ste asi zapas ani jeden nevideli.hral jednoducho a hlavne spolahlivo a tvrdo.Jerome

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jardman

Juppe neblázni a dej tam Boatenga ;)... idkyž Van tedka taky zhrál velmi dobře ještě k tomu krásný gol z přímáku ;) :))

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli Nastoupí zejtra Buyten, dopadne to špatně. Nemá proti Aguerovi a jemu podobnejm šanci, naopak nevyužije svojí sílu ve vzduchu..

Reagovat
smazaný uživatel

Jo ale zapoměl jsi na naší ofenzívu ta patří k nejlepší v evropě a jestli dostaneme třeba nedej bože gol tak jsme schopni klidně nějakej přidat do branky City

Reagovat
smazaný uživatel

když hraje chvíli napravo a chvíli stopera, tak se neni čemu divit...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele