Heynckes: Lewandowski by se měl soustředit na Bayern

02.03.2018, 19:56
Aktuality
Robert Lewandowski má s Bayernem Mnichov kontrakt do roku 2021, přesto je neustále spojován s možným odchodem do Realu Madrid. Kouč bavorského velkoklubu Jupp Heynckes nyní svoji oporu vyzval, aby se soustředila pouze na svoje vlastní výkony...

Polský reprezentant si na bundesligové scéně udělal skvělé jméno během čtyřletého angažmá v Borussii Dortmund, odkud se následně přesunul do současného působiště.

Dres Bayernu Mnichov obléká Lewandowski čtvrtým rokem a stále častěji je jeho jméno spojováno s možným odchodem do Realu Madrid, který bude ctít nahradit Karima Benzemu.

Devětadvacetiletého útočníka během tohoto týdne kritizoval spoluhráč Mats Hummels, podle něhož nevyvíjel polský kanonýr dostatek zájmu a nyní bývalého spoluhráče z BVB doplnil také kouč Jupp Heanckes. "Bylo by dobré se zaměřit na Bayern Mnichov," uvedl Heynckes.

"Pokud chceme jít daleko na poli Ligy mistrů, musí se všichni soustředit na své vlastní výkony. Bylo by nejlepší, kdyby se o těchto spekulacích příliš nemluvilo," vysvětlil zkušený stratég.

Heynckes se pak nechtěl pouštět do spekulací, zda je údajný zájem španělského velkoklubu pravdivý, anebo jestli sám Lewandowski chce odejít. "Nevím, jestli jde o spekulace nebo sny, nemám o tom žádné informace. Když však hrajete za Bayern Mnichov, dostali jste se na vrchol. Není žádný jiný klub jako FC Bayern," prohlásil na závěr směrem ke své útočné hvězdě Heynckes.

Autor: Jiří Vojík / lequipe.fr

Komentáře (132)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Uteče jak od nás a Bayern z něho neuvidí ani korunu...

Reagovat
vladino10

Asi ťažko keď ma kontrakt do roku 2021..

A ak bude chcieť zdrhnúť v 33 rokoch keď mu skončí zmluva, tak by sme zaňho nejaké extra peniaze nedostali tak či tak..

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, nevim na jak dlouho má smlouvu, ale končit mu po sezóně, tak bych čekal že prostě zdrhne. Ten to má vrozený...

Reagovat
vladino10

Zmluvu má do roku 2021, je to v článku

Takže nám len tak nezdrhne a ak tak snáď z neho vystriekame pekne peniaze..

A ako ja sa tu nechcem púšťať do nejakých konfliktných tém, ale je to len a len chyba BVB..klub proste musí ratat s tým, že hráči a ich agenti vo všeobecnosti sú hajzli a tomu prispôsobiť aj zmluvy..srdciari vymreli, v každom klube..

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně jak říkáš, ale to je na dlouhý povídání o tom jak Watzke zaspal dobu a nečekal, že mu ti kluci začnou zdrhat. Teď už se to zlepšilo a doufám, že začneme talenty pořádně zpeněžovat. Za takovýho Pulisice si umim taky představit 100+

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jen pojď

Reagovat
db18

Jen jdi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladino10

Potencionálnych náhrad na trhu je dosť, zmluvu ešte má na zopár rokov, takže z neho (snáď) vystrieskame pekne prachy pokiaľ to zase nebude nejaký kamarátsky obchod ala Kroos alebo James..a ak chce sám ísť, tak nech si ide, načo ho držať..zas Bayern má dosť veľké meno nato aby dokázal prilákať adekvátnu náhradu..

A teda aspoň mne nie je ani nejak extra sympaticky- večne rozhadzuje rukami keď mu spoluhráč nenahra, sťažuje sa atď..teraz prenikla na internet aj nejaká hádka s hummelsom, Mats mu čistil žalúdok za to, že si lewa viazal šnúrky zatiaľčo na tréningu ich tím dostával gól..neviem, čo sa mňa týka tak zlatý Gomez alebo Mandzukic..

Reagovat
smazaný uživatel

Tolik potencionálních náhrad na trhu není..

Reagovat
db18

Icardi, Cavani, Werner, Batshuayi , Dolberg, Krmenčík...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si taky troll, co. Cavani. Jako je dobrý, je to topka, zaslouží si hrát za velkoklub, ale do Realu? To samé, co jsem psal níže u Lewy a Auby platí i pro Edinsona. Nezaslouží si mít vedle sebe Neymara a dohrávat ve frustraci. MU, Chelsea...Atletico či nějaký italský klub by pro něj mohl být fajn. A Krmenčík..vzhledem k tomu, co je za den a kolik je hodin, asi chlastáš. Takže ok.

Reagovat
vladino10

Ty budeš asi pomalsi čo sa myslenia tyka, však

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě. Edinsonovi je 31, takže je určitě lepší ho na 2 sezony brát do top klubu místo hráče, kterému bude 22-23. Když vezmu faktor úspěšnosti útočníků v tomto věku, jak jdou do hajzlu a na top úrovni se jich udrží pár. A dělat z Krmelce talenta, když mu 24 a v pořádném klubu a lize nic nedokázal a už nedokáže, protože u nás měl takto řádit před 4-5 roky dřív...Myslím si, že věk je zde klíčový faktor. Určitě top nápad za takové fotbalisty utrácet. Ale ty mi své rychlé, skautské myšlení jistě osvětlíš.

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

ale on ho spíš myslel do bayernu než do realu..

Reagovat
EAG le grand amour

Reagovat
_Blind_

Reagovat
smazaný uživatel

Reálný je Werner. Ostatní ne.

Reagovat
db18

Icardi by se přestupu z Interu asi nebránil, sice se mluvilo o Realu, ale když by tam šel Lewa, tak by to mohl přehodnotit, u Cavaniho by záleželo na tom, jak se dokáže tolerovat s Neymarem, takže tam bych to viděl docela reálně...

Naopak Werner je reálný v tom smyslu, že o něj bude mít Bayern největší zájem, ale nereálný v tom, že jim ho RB nebude chtít prodat...

Ale jinak se v souvislosti s Bayernem docela často skloňuje Dolberg, takže když Lewa odejde za 100-120 mega, tak by za 40 dorazit mohl.

Reagovat
vladino10

Čo je na icardim nereálne?

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si, že by šel právě do Bayernu.

Reagovat
vladino10

Tak ale to, že si myslis, že by k nám nešiel snáď nie je objektívny dôvod pre ktorý môžeš suverénne povedať, že je nereálny, nie?

Fajn, je to argentinec, takže v momente, keď by sa ozval Real alebo Barcelona tak by sme zrejme šancu nemali- poznal by jazyk a nemusel by viac.menej nič riešiť..lenze- bavíme sa o teoretickej situácii keď by už Real mal lewu..keď real bude mať lewandowskeho, načo by chcel icardiho? Hrali by ste s troma hrotmi z ktorých ani jeden nevie nejak extra tvoriť a všetci traja sú skôr zakončovatelia? Barcelona ho nepotrebuje a ani ju s ním nikto nespájal..potom prichádza do uvahy Anglicko a tam už máme reálnu šancu bojovať s kýmkoľvek- lpoolu chcel goretzku, united sme vyfukli renata sanchesa..a druha vec, kto v Anglicku bude hľadať hrot?

Ako neviem, keď tak mi napíš, ktoré kluby ho budú chcieť a proti ktorým z nich nemáme reálnu šancu tu prípadnú doťahovačku oňho vyhrať..možno ešte juve, tam by si to mal chalan tiež praktickejšie a nemusel by riešiť jazyk ani nič okolo..fajn, nehovorím, že by sme na 100% súboj o hráča vyhrali (možno sa zistí, že je odmalička fanúšikom Chelsea alebo že sa jeho agentke páči Londýn a sme v prdeli), ale písať takto z ničoho, že nereálny je celkom mimo misu..

Reagovat
smazaný uživatel

Možný je všechno... Ale já počítám s tím, že buď zůstane jako kapitán Interu nebo se přesídli časem fo Španělska. Přeci jen Německo neni pro každého... Na Jamese jsem zvědavý zda zůstane..

Reagovat
smazaný uživatel

nastesti jste ten boj o Renata vyhrali

Reagovat
smazaný uživatel

samozrejme po bitve je kazdy general a treba by pod josem hral a byl by jinde ale ted jsem rad ze zakotvil u Vas. Nevis jak je to s tim hostovanim u labuti jestli bude o nej zajem jeste v Mnichove?

Reagovat
vladino10

Momentálne máme stredopoliarov tak na 3 tímy, takže aj vzhľadom na to, že v swansea sa mu nedarí predpokladám, že hosťovanie skončí a budeme sa ho chcieť zbaviť..

Reagovat
fenixLFC

City mozno budu chciet hrota ked aguero odide..

Reagovat
Bayern +

Z tohto výčtu je jediný posun oproti Lewowi jedine Icardi aj to len kvôli veku.

Reagovat
db18

Ostatní nejsou kreténi...

Reagovat
Wat

Silné tvrzení o Krmenčíkovi.

Reagovat
Spalovač šancí

Krmenčík je taky lepší

Reagovat
db18

Reagovat
Uwe háže buly

Cavani by se mi kurva líbil, pak ten Werner nebo Michy.

Reagovat
blackhawk88

s Wernerom si robite srandu, vsak ? adekvatna nahrada ? v ziadnom pripade

Reagovat
db18

Reagovat
fenixLFC

Krmencik...

Reagovat
Seydou Doumbia

Tak s tím Icardim by si v sympatiích asi nepolepšil. Werner klidně.

Reagovat
vladino10

Werner, Icardi?

Proste tu sa nebojím, aj Mandzukica sme vytiahli z vfl a fungovalo to, to isté pizarro z werderu, na hrote sme dávno problém nemali..

Ja sa skôr celkom čudujem realu- koľko podľa teba môže lewandowski stat? V auguste bude mať 30..a higuain v jeho veku stal 100mega, čo je aspoň podľa mňa už v tomto veku hlúposť..plus teda neviem či by sa s ronaldom nepozabijali, hovorím, lewovi je celkom proti srsti keď mu spoluhráč nenahra pred prázdnu..

Jediné čoho sa bojim je nejaká výmena za balea (keďže momentálne zhaname krídlo).. to by sa mi teda vôbec nepáčilo

Reagovat
SpartaOvenka

Wernera bych si přál, mladý, rychlý, dravý Němec se zkušenostmi z ligy.

Reagovat
celeb

verim tomu, ze jeho cesta je uz predurcena a v Bayerne zakotvi.

Reagovat
smazaný uživatel

Werner ano. Icardi by se do Bayernu nehodil.

Reagovat
Bayern +

Tí dvaja síce boli sympaťáci, ale pojem "zlatý ten a ten..." je volovina, Lewa je od nich niekoľkokrát lepším futbalistom.

Reagovat
vladino10

Tak to zlati píšem v odstavci o tom ako sa správa..

Reagovat
checitto

sry ale náhrady za něj opravdu nejsou, ač ho nemám rád, tak patří do top 3... a je celkem vtipný, že to jako fanoušek Bayernu nevidíš, pže Lewa je prostě top

Reagovat
vladino10

Lewandowski potrebuje aby mu tu loptu niekto prihral dovnútra šestnástky na miesto, odkiaľ môže páliť..mimo pokutového územia dokáže podržať loptu spoluhráčom..súhlasím s tým, že je v top 3 hrotových útočníkov na svete, lenže..ako píšem, on potrebuje dostať nahrávky a tých s krídlami v takejto forme aku majú Robben s Riberym až toľko nedostane..

Ja mám z tej našej hry pocit, že krídla sú oveľa dôležitejšie- oni tú šancu väčšinou vytvoria a lewa to využije..áno, využiť to nedokáže kazdy- lenže keď ti tie šance krídla vytvoria, tak nejaký ten gól tam supne aj totálne poleno..to keď lewovi krídla alebo niekto iný šancu nevytvorí, tak je viac menej nanič aj cez to že je top 3..

A čo sa tým snažím povedať?

Že aj keby lewa odišiel, tak naša priorita musí byť nahradiť robbena s riberym- ak sa to podarí, tak aj s Wagnerom na hrote budeme silnejší ako teraz..samozrejme, ak by sme vyriešili krídla a ostal by aj lewa tak by sme boli ešte silnejší..

Na druhej strane- lewa budear v auguste 30, koľko ešte bude na vrchole? Dve, tri sezóny? Ak zjedname dobrú sumu, tak to nebude až také zle..

Reagovat
db18

K srdci mi nikdy nepřirostl, navíc má vždycky své chvíle, kdy má nulový přínos pro tým (i když to v pak v součtu vyzní malicherně)...

...a uvítal bych někoho, kdo si k nám přestup nevytrucuje.

Reagovat
bayern987

Tobě by se asi nejvíce líbil Werner co? Taky mi Lewa není nijak extra sympatický ale na své pozici patří k tomu nejlepšímu, takže budu radši když ještě ty dvě tři sezóny zůstane a pak se tím teprve zabývat.

Reagovat
db18

Vůbec... Nejvíc by se mi líbil asi Dolberg, možná Batsh... nebo teda kdyby ho dokázal nahradit Wagner a přišel by jen nějaký backup.

Reagovat
vladino10

Prečo nie Timo?

Reagovat
db18

Je to spíš tahový hráč, nedokážu si ho představit, jak by hrál zády k brance... navíc je to nesympatický simulant

Reagovat
vladino10

No popravde ja ani nemám moc čas niečo veľmi sledovať okrem Bayernu momentalne, akurát som mal z neho dobrý pocit na confed cupe ešte, tam posadil na lavicu aj nášho Wagnera..ale tak ti teda verím no, čo iné mi ostáva

Reagovat
smazaný uživatel

Aha. Ale Dolberg,Batsh...to by byl hodně velkej pád dolů co se týká momentální výkonosti.

Reagovat
db18

Byl by to trochu risk, ale risk, který by se mohl hodně vyplatit.

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl ale nemusel.Na druhou stranu při případném odchodu poláka se fanoušci bát asi nemusejí, protože Bayern má skauty na tak vysoké úrovni, že vždy seženou nějakého bombardéra. Nejvíc by mi do Bayenu sedl asi Icardi.

Reagovat
db18

Ale Icardi by byl zase hodně drahý... ale jinak si myslím, že by se ten půlrok dal přežít s dvojicí Wagner + mlaďas, a pak by se uvidělo.

Reagovat
smazaný uživatel

To by byl, ale v Bayernu by byl hrozný zvíře. Přežít by se to dalo úplně v pohodě to by ale Muller musel chytit starou formu

Reagovat
vladino10

Muller je už v pohode si myslím..a teda podľa mňa by za nás dával góly aj Wagner- on má kvalitu, je silný vo vzduchu a vie tu loptu dotlačiť do brány..samozrejme má nejaké limity, ale ak by sa darilo krídlam (coman, gnabry, malcolm alebo ktovie kto príde) tak by sme to zvládli aj s ním v prípade že by sa inak nedalo..aspoň podľa mňa je oveľa dôležitejšie to, nech sa nám chytia krídla, ten hrot už potom zvládneme..

Reagovat
db18

Přesně... tak nějak si myslím, že když vyřešíme křídla, tak tam můžem v klidu hrát se Sandrem nebo přívést Batshuayie (který mne herně zase nepřesvědčil, ale je produktivní, navíc si teď v BVB zvykne na BL a... tak nějak by to k nám sedělo. )

Reagovat
smazaný uživatel

a teda doufám, že Bayern nenapadne Firmino to bych jim to tam dojel podpálit..

Reagovat
Uwe háže buly

Tak zas by za cenu Lewyho mohli být oba dva..

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

to by nebyl pad dolu ale naprosté silenstvi, ani jeden na to nemá..

Reagovat
Bayern +

Ale len za predpokladu, že príde Icardi.

Reagovat
Giovanni

Určite mu už Španieli pobláznili hlavu,to je typické pre Real aj Barcu, sústavne to robia pretože majú chorú predstavu,že kvalitný hráči musia hrať jedine v Madride alebo v Barcelone,že nikto nevie hrať futbal len Ronaldo alebo Messi,je to hnusné od klubov,ktoré majú okrem športových úspechov v historií tiež veľa rôzných škandálov.korupcie a prestupových podvodov...a Lewa? Len aby sa chlapec "nesekol",pretože jedno porekadlo hovorí,že "Koze bolo tak dobre,že sa išla od roztopáše korčulovať na rybník,samozrejme,že spadla a rozbila si papulu".

Reagovat
smazaný uživatel

Ako ak teraz chce silou mocou ist inde, tak je menej inteligentny ako som si myslel...teraz ma v rukach vsetky tromfy Bayern. Zmluva este 3 roky, jeho vek skoro 30 rokov, ako sa tu pise, zadarmo moze odist ked bude mat skoro 33, co uz nebude ziadny Real alebo iny velkoklub ktory realne ma sancu na LM. Ked prichadzal do Bayernu v 2014, podpisal na 5 rokov, co by znamenalo, ze o rok by mu zmluva koncila, a tym padom by mohol spekulovat, tlacit na klub tak ako Alexis v Arsenale. On podpisal predlzenie tusim ze v roku 2016,alebo 2017. To uz musel vediet ci pred 30 chce skusit este inu vyzvu a velkoklub,alebo predlzi a tym padom bude Bayern jeho posledny, za predpokladu ze ho nepredaju. Jedine ak by mali medzi sebou dohodu uz pri predlzovani, ze ho predaju pred 30-tkou, aby zarobili na nom...to by som bral...ale takto...ja viem, ze sa lahko teoretizuje, hlavne ked nejde o moje miliony, ale raz by uz mal niekto ukazat takymto hracom (Dembele Aubameyang Coutinho), a hlavne klub ako Bayern (plus ine ako Juve, ManU, Real, Barca), ktore viac ako peniaze z úredaja potrebuju ukazat svoju silu , ze kym maju zmluvu tak tam budu hrat, alebo mozu trucovat, co by znamenalo stop platu, pokuta 10 000 eur za kazdy vymeskany trening, 100 000 za zapas, a rozmysleli by si...a ak by trenovali a nemali spravny pristup, ok, ziadne premie, a tahat ich na vsetky zapasy a nechat na tribune, resp.hrat za rezervu...a hned, hlavne v sezonach pred MS/ME by menili tych svojich spekulantskych agentov, ktorym nejde o nic ine len vypracovat prestup a zarobit...

Reagovat
vladino10

Ak bude chcieť ísť, tak ho pustíme.. Ono spomínaš coutinha a dembeleho, lenže tam je jeden dosť podstatný rozdiel- keď bayernu odíde lewa, tak môže získať top hráča, môže ísť po icardim, môže ísť takmer po hocikom a má šancu ho získať..to bohužiaľ Dortmund musí skôr kupovať mladých, resp nie úplne preverených hráčov, lebo tá úplná topka k nim nepojde.. Odchod hráča z bayernu,realu alebo manu nie je pre dané kluby až taký veľký problém- lebo môžu kúpiť takmer kohokoľvek..to Dortmund alebo momentálne aj Liverpool (aj keď ti to podľa mňa môžu zlomiť ak budú pokračovať v tom čo momentálne robia) majú tej výber náhrad dosť obmedzený..

Reagovat
smazaný uživatel

Mas pravdu v tom, ze Bayern sa v tomto nerozpakuje predat hocikoho, ako naposledy Kroos alebo Schweini ked chceli ist...mna len stve ten trend poslednych cca 2 rokov, kedy hraci si povedia ze idu trucovat tak trucuju...sice miernejsie, ale uz od leta vyskakuje aj Lewa...niekolko ludi tu pise, ze im neprirastol k srdcu, tak s tym sa stotoznujem aj ja...v poslednej dobe hra bez zaujmu, vsetko kritizuje...pritom mna najviac nahnevalo, ked po minulej sezone kritizoval spoluhracov ze mu nepomohli k najlepsiemu strelcovi...pritom skoro kazdy 2 zapas sam zahodi tutovku...a nehovoriac o tom, ze uz su prec tie casy, ked sam vypracoval daky gol, tuto sezonu snad vsetky jeho goly su z pozicii ktore by zvladal aj ten spominany Werner

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkám, že je to správně, ani se nikoho nezastávám, ale chápu to. Sám vím, jaké to je, když nastoupím do práce, protože chci a po čase jí chci změnit a jít jinam. A dostal jsem se do stavu, kdy jsem byl i rád za to, že jsem byl marod, abych do práce nemusel, protože mne držela smlouva. Těm hráčům přeskočí, mají tmu a nevidí. A co mají dělat? Hrát jako doposud a odnášet klubu maximum? To se ti lehko řekne, ale když najednou ztratí motivaci...a to ještě fotbalisté musí být pod tlakem rodiny, agenta, přátel apod. A pár sezón, kdy jim klub nedovolí přestup, pro ně může znamenat zlom, že už takovou šanci nedostanou. Jsem řádil jak čert při přestupu Lewy do Bayernu, odchodu Götzeho, vyvádění Dembeleho apod. Ale na jednu stranu ty hráče chápu. Řádil jsem úplně stejně.

Reagovat
vladino10

Tak schweiniho už nechcel pep a kroosa sme si posrali sami, ak by sme mu dali toľko čo gotzemu, tak by zrejme zostal..

Ako ale áno, títo géniovia ako coutinho čo podpisu zmluvu v zime na 5 rokov a v lete začnú trucovat kvôli odchodu sú neskutocni..

Lenže ako som hore spomínal- pre Bayern alebo United nie je až taký problém takéhoto hráča pustit- veď si môžu kúpiť podobne kvalitného..ono sa skôr čudujem tomu lpoolu- sakra, veď keby toho coutinha teraz posadia na lavicu, tak by si pred ms veľmi dobre rozmyslel či bude alebo nebude hrať..a aj ostatným hráčom by to bolo na výstrahu do budúcnosti..

Reagovat
Gazdo

Reagovat
smazaný uživatel

No, nechápu, co ve svém věku čeká. Jak dlouho na této úrovni bude ještě hrát. Z daleka nemá na hráče jako je Cristiano Ronaldo a i u krále je vidět, že věk hraje svou roli a musí kurva makat, aby se mohl na této úrovni udržet. A nevidím v Lewandowskim hvězdu takového kalibru. Real by měl zacílit na mladší a perspektivnější hráče. Sic budou dražší, třeba jako Neymar pro PSG nebo Couts pro Barcu. Real by v něm získal top hráče, ale na vrcholu své výkonnosti, na které bude chvíli. Za sezónu nebo 2 nejvýš se na něj bude blít jak na Benzemu. Lewa na Real nemá. Vidím to na stejný humbuk jako u Auby. Cenu v takovém věku má CR7 nebo měl Zlatan, ale ne tito hráči. Neříkám, že na to Lewa ještě nemá. Ale spíš na méně ambiciózní velkoklub. Ne Real, který chce každý rok hrát na špici. Snad toto vidí i v Realu a neudělají pitomost.

Reagovat
smazaný uživatel

viac velkohubo sa to už ani napisať nedalo

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda je, že v Realu by mu to mohlo sedět, nicméně je otázkou, jak se aklimatizuje. Navíc je otázkou, kolik let ještě dovede hrát na vrcholu.

Reagovat
eder

Bayern kurwí polské talenty!

Reagovat
smazaný uživatel

Piotr Trochowski like

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern neni vrchol pro svetoveho fotbalistu. Vrchol je Barcelona,United,Real

Reagovat
db18

United

Reagovat
smazaný uživatel

typikl bavorec. To ze ted united nejsou na vrcholu neznamena nic. O parnik vetsi klub nez bayern

Reagovat
vladino10

držím palce, snáď s tým parnikom vyradite Sevillu..

Reagovat
ADM

Sevilla sice prvý zápas dominovala a United do ničoho nepustila, ale ak zase zle vstanú z postele tak dokážu v pohode prehrať aj 6:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Najednou menite tema v suchym triku

Reagovat
vladino10

ja sa s tebou naťahovať nepotrebujem, ja si rád pozriem dobrý futbal a ty si môžeš pozrieť svoj parník a tešiť sa z toho, že ste pred piatimi rokmi boli dobrí

Reagovat
smazaný uživatel

*autobus

Reagovat
exot12

Tým parníkom myslíš Titanic?

Reagovat
smazaný uživatel

Man United bol väčší klub, pred SAFom ním nebol a odkedy tam nie je SAF tak ním znovu nie je, je to priemerný anglický klub bez výrazu a identity, momentálne môže zaujať len peniazmi a tým, že ho trénuje kedysi úspešný tréner, ktorý by mal radšej písať pamäte a radšej prenechať miesto niekomu, kto z ManU zase ten velký klub spraví.

Reagovat
LAM

Ve světě má United pořád větší jméno než Bayern.

Reagovat
smazaný uživatel

Vo svete ohranicenom Britskymi ostrovmi.

Reagovat
Ferguson6

Tak to zase vobec... Keby si sa spýtal na akomkolvek kontinente, všade by viac ludí fandilo a poznalo United.

Reagovat
Nebelung

Reagovat
mayday

Reagovat
smazaný uživatel

MU je mega klub, či sa mu darí alebo nie, a to imidžom históriou, majetkom, určite patrí do päťky naj klubov, jeho pnuky sa neodmietajú.

Reagovat
db18

Bayern detto.

Reagovat
Bastaron

Reagovat
iamek

Reagovat
bayern987

Reagovat
manuelo neuero

Reagovat
Bayern +

Reagovat
REPLIKATOR

United

Reagovat
stas87

Vrchol je Barcelona a Real. A potom je Bayern. PSG, United ci City. Aspon v sucasnosti. United na tom pomyselnom vrchole sa udrzali dlhsie ako Bayern. Ale co ponuknu hraci teraz aby podpisal im a nie Bayernu? Vyhru v lige? Vyhru v CL? Na to nemaju ani omylom. Jedine co mozu, tak to su peniaze ale nie kazdy hrac sa necha zlakat kvoli nim. Sportovo je aktualne Bayern vyssie aj ked ma daleko lepsiu poziciu v lige a mensiu konkurenciu. A United este nejaky cas bude trvat, kym sa priblizi aspon k tomu, aby bojovali o titul vo svojej lige do posledneho kola. Zasa do toho cez leto narvu neskutocne peniaze a nemusi im to zasa vyjst. Takze nezij z minulosti.

Reagovat
pantondavo

Real, Barca, Bayern, City, tyhle tymy pokud nedojdou do semi LM (pokud se nepotkaj driv), tak to bude velky prekvapeni. United by mozna top 10 dali, ale s odrenyma usima.

Reagovat
Vsadim gule

Tak jeste ze ste nám řekli kde ten vrchol je asi začnu fandit jiným týmům.

Reagovat
pantondavo

To přece není o fandněí, ale o tom, když někdo napíše, že Manu je větší tým, než Bayern. Historicky možná, aktuálně ani omylem.

Nicméně i Heynckes řekl kravinu, hrát v liz jednoho týmu prostě nikdy nemůže být strop.

Reagovat
Vsadim gule

Já to spis myslel tak ze kazdej má jinej cíl a nikdo nemůže jednoznačně říci co je top. S tím stropem mas pravdu pokud chce hráč opravdu něco dokázat musí vyhledávat výzvy

Reagovat
Spalovač šancí

Real

Barcelona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
AjaxFans

Polski z.m.r.d

Reagovat
smazaný uživatel

Va val aspon bude místo po Krmelce

Reagovat
20fredy20

Sa tu spomína Dolberg ? To nemôžete myslieť vážne však z ajaxu na krídla Neres a Kluivert jeden z nich určite má nahradiť RR a ešte van de beek a de ligt sú inde ako Dolberg však ten je náhradník v ajaxe a ako hrotak 5 golov

Reagovat
20fredy20

Ešte namiesto RR sa spomínajú mená ako Malcolm ,g Martins, Guedes, Thuavin, Lemar, Bailey , Pulisic a z takych skôr nereálnych Sane , Salah ,Asensio ,di Maria

Reagovat
blackhawk88

thauvin je precenovany, v spurs hral velke nic...teraz mu vysla sezona a uz za neho chcu 150 mega, co je blbost, nema taku cenu. Jednoznacne, Lemara treba a Malcom je podla mna asi viac menej uz isty

Reagovat
Seydou Doumbia

v NUFC ne? jinak já bych třeba bral martinse a pak někoho z trojice malcom/bailey/lemar

Reagovat
blackhawk88

Ano, samozrejme v NUFC, vdaka za opravu

Reagovat
Kincl

Já bych bral Wernera nebo Mitchyo (Dortmund) připomíná mi Olice :-D

Koho by jste brali jako náhradu za Ribberyho s Robbena?

Já bych bral Jamese i když není kridlo. Ale jako náhradu bych bral klidně i Balea

Reagovat
Kincl

Popřípadě DiMaria :-)

Reagovat
Jardman

Lol DiMaria, v čem by nám ten borec pomohl?

Reagovat
Jardman

Bral bych Malcolma, Baileyho, Lemara či Martinse nebo Brandta. Na hrot Wernera a Lewi Baybay

Reagovat
blackhawk88

Lemar

Reagovat
Seydou Doumbia

až na Brandta taky tak

Reagovat
db18

Na jedné straně Lemar, na druhé Coman a "za nima" Brandt jako backup.

Reagovat
FuckT

Tu je to ako ked sa sprosti chlapi hadaju, ze kto ma vacsi kokot...

Reagovat
RealC.F.

Ach jo...no snad to nebude lewi nebo icardi. Doufám, že sáhnem hloubjejc do peněženky a výtahnem do tymu anglického snipera

Reagovat
pantondavo

Podle mě Lewa by byl platnější do vápna, nikam jinam Real útočníka nepotřebuje, Kane si pro ty míče dost chodí, co jsem chvíli pozoroval a občas pak chybí ve vápně, což není na škodu, když dá gól zpoza šestnáctky, jasně, ale to by do herního stylu Realu moc nesedělo, tam jde víc hry ze strany, než středem.

Uvidíme, každopádně doufám, že to bude jedno z těch velkých jmen.

Reagovat
smazaný uživatel

Zase jenom bulvární spekulace, Real o něj vůbec nemá zájem. Pokud Lewa přestoupit, tak do nějakého jiného klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Lewa má 29 rokov a na jeho mieste by som neprestupoval nikde, aby nedopadol ako Schwani. Bayern je špičkový tím, má špičkový príjem a je v dobrej krajine. Ale keď agent chce zarobiť 20 M, tak hlavu mu pomúti. S agentmi treba niečo urobiť, je nemorálne, aby sa napchávali peniazmi, ktoré by mali ísť do mládeže. Bude stačiť, keď sa zakážu bónusy za podpis zmluvy, zakáže sa klubom platiť im a budú si ich platiť hráči zo svojho príjmu.

Reagovat
smazaný uživatel

na cutalistu ma docela udelane paze a ramena

Reagovat
smazaný uživatel

Lewandovski musí zustat v Bayernu!!! My jsme Bayern Snad se nebude opakovat smutnej přestup Toniho Krosse-vlastně podraz chtěl více peněz Věřím,že Lewa zustane

Reagovat
vladino10

Chcel rovnako peňazí ako dostal Gotze, ak podraz, tak sa Bayern podrazil sám..

Reagovat
db18

Reagovat
Seydou Doumbia

Takový hejt jsem na Lewu nečekal. I když ho taky nemám zrovna v oblibě.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele