HET liga - souhrn 9. kola

29.09.2017, 22:09, aktualizováno 01.10.2017, 19:56
Komentáře a souhrny
Slavia porazila Brno a drží se na průběžné třetí pozici. Jablonec zdolal Mladou Boleslav, Jihlava nestačila na olomouckou Sigmu a Baník se rozešel smírně se Zlínem. Plzeň další výhrou vyrovnala rekord Sparty, která sama registruje další ztracené dva body na Dukle. Také Slovácko se rozešlo s Karvinou bez branek. Teplice se po třech kolech znovu radují z výhry a odnesl to Liberec...

Slavia Praha - Zbrojovka Brno 2:0

01.10.2017 18:00

Góly: 44. Tomáš Necid, 75. Tomáš Necid

Slavisté v 9. kole první ligy doma zdolali Brno 2:0 a prodloužili svou rekordní šňůru bez porážky na 35 zápasů nejvyšší soutěže. Zůstali tak na třetí příčce tabulky o bod za druhou Olomoucí a osm bodů za vedoucí Plzní. Velký tlak zužitkoval dvěma góly Tomáš Necid, který se v české lize trefil poprvé od května 2014. Slavia vyhrála doma v nejvyšší soutěži pošesté za sebou bez inkasovaného gólu.

Brno se potýkalo s problémy se skládáním defenzivy, vypadli zranění Pavlík, Jablonský a potrestaný brankář Melichárek. Trenérské duo Přerost, Dostálek tak nasadilo na pravý kraj obrany Portugalce Gomese, který přišel tento týden z tamní druhé ligy. V brance poprvé od začátku nastoupil Halouska.

A právě mladý gólman byl od začátku hlavní postavou brněnského týmu. Slavia měla velkou převahu, ale nedařilo se jí Halousku překonat. Hned v úvodu si brněnský brankář poradil se střelou Hušbauera a následnou hlavičkou Altintopa. Deli zase hlavou trefil pouze břevno a neuspěl ani Necid.

V osmé minutě už sice Slavia míč do branky dostala, ale gól navrátilce do sestavy po zranění Dannyho neplatil kvůli ofsajdu. Krátce poté napálil tyč Hušbauer.

A Halouska zářil dál, když zlikvidoval pokus Altintopa, Deliho hlavičku pod břevno a na brankové čáře zasáhl i proti Jugasovi. Ve 44. minutě už ale inkasoval. Hušbauer poslal z levé strany centr, na přední tyči si ho našel Necid, a i když mu obránce visel na zádech, umístil hlavou míč do branky.

I ve druhé půli se hrálo převážně na hostující polovině, ale Altintop, Sýkora, Danny ani Van Buren nedokázali přidal druhou branku. Až v 75. minutě Van Buren nacentroval na zadní tyč, kde Necid zblízka podruhé dostal míč do sítě. Dva góly v ligovém utkání dal naposledy v říjnu 2015 za Bursaspor, od té doby se mu to povedlo jen třikrát v poháru.

Více informací k zápasu

FK Jablonec - FK Mladá Boleslav 3:1

01.10.2017 17:00

Góly: 28. Vladimir Jovović, 38. Stanislav Tecl, 50. Vladimir Jovović - 65. Golgol Mebrahtu

Hráči Jablonce v 9. kole první ligy doma porazili Mladou Boleslav 3:1 a bodovali posedmé za sebou. V tabulce se dostali už na čtvrté místo před Spartu a Liberec. O výhru Severočechů se postarali Stanislav Tecl a Vladimir Jovovič, který zaznamenal dva góly a asistenci. Boleslav ztratila už podesáté z posledních 12 ligových utkání a je čtrnáctá.

Jablonec od začátku potvrzoval svou dobrou formu a už v první minutě měl šanci Masopust. Pak už se začali prosazovat Tecl s Jovovičem. První možnosti ještě neproměnili, ale ve 27. minutě už domácí udeřili.

Hostujícímu brankáři Vejmolovi nevyšel odkop a nahrál jen na jablonecké kopačky. Tecl pak posunul na Jovoviče a srbský záložník technickou střelou do šibenice otevřel skóre.

Boleslav se snažila o rychlou odpověď, ale Komličenko hlavou zblízka přestřelil. Místo toho ve 38. minutě přišla domácí pojistka. Jovovič nahrál Teclovi, který měl na vápně dostatek prostoru převzít míč tak šikovně, že se zbavil hned dvou obránců a vstřelil svůj šestý gól během posledních šesti kol.

V závěru poločasu se při souboji s Chalušem zranil domácí útočník Doležal hrající jubilejní 150. ligový zápas a musel být odnesen na nosítkách. Do druhé půle ho nahradil Mihálik.

Definitivně rozhodnuto bylo v 50. minutě, kdy vystřelil Trávník, obrana srazila míč jen k Jovovičovi a ten svůj dobrý výkon korunoval druhou brankou. Boleslavi se povedlo alespoň snížit, když se po rohovém kopu v 65. minutě prosadil hlavou střídající Mebrahtu. Víc už ale Jablonec nedovolil a pohlídal si čtvrtou výhru z posledních pěti kol.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - Fastav Zlín 2:2

01.10.2017 17:00

Góly: 38. Dyjan Carlos De Azevedo, 57. Milan Baroš (pen.) - 3. Adnan Džafić, 21. Mirzad Mehanović

Ostrava se v 9. ligovém kole rozešla se Zlínem smírně 2:2. Baník na svém stadionu potřetí za sebou dorovnal dvougólovou ztrátu, ale stačilo to jen na čtvrtou domácí remízu. Nováček čeká na tříbodový zisk už osm kol a figuruje na třináctém místě tabulky. Alespoň remízu Baníku zajistil v 57. minutě svým třetím gólem v sezoně z penalty Milan Baroš. Zlín uhrál první venkovní bod v sezoně a je osmý.

Zlín učinil po čtvrtečním pohárové prohře 0:3 v Moskvě na půdě Lokomotivu hned šest změn v sestavě a k prolomení nejhorší prvoligové obrany mu postačily necelé tři minuty. Džafič na levé straně zamotal Bredu a pak přízemní ranou na vzdálenější tyč překonal i Vaška.

Nástup hostů mohl být ještě drtivější. Gajič v šesté minutě dobře hlavičkoval po standardní situaci a Vašek zažehnal katastrofu reflexivním zákrokem. Po čtvrthodině se k mocnému chvilkovému tlaku nadechli i domácí. Susovu ránu Dostál vytlačil na roh, po němž Breda hlavičkoval do břevna a záhy z dálky nepřekonal gólmana ani Hrubý.

Otevřený fotbal nenudil. Po další standardce opět málem udeřil Zlín, i Gajičovu hlavičku však zastavilo břevno. Ovšem domácí svou normu dvou obdržených gólů na utkání stihli naplnit už za 21 minut. Smrtící brejk z levé strany dotáhl Mehanovič, který šajtlí lehce obstřelil Vaška.

Baník doma potřetí za sebou dopřál soupeři dvoubrankové vedení, až pak začal stahovat. Ostrava v závěru půle získala navrch a ještě před přestávkou docílila kontaktní trefy, když De Azevedův centr z přímého kopu se zřejmě bez teče zakroutil až za brankáře Dostála.

Historie se i do třetice opakovala. Po promarněném brejku a příležitosti Šašinky protlačil Granečný v 57. minutě balon na Baroše, ten se prosmýkl středem zlínské obrany a po faulu gólmana Dostála se sám úspěšně zhostil exekuce pokutového kopu.

"Ševci" kontrovali zvýšenou ofenzivou a Ekpai jim málem vedení vrátil, ale Vašek proti němu vyběhl včas. Oba týmy se útočnou aktivitou postaraly o poutavý a napínavý závěr. Obrat mohl čtvrthodiny před koncem dokonat zlínský odchovanec Poznar, ale do jeho rány na poslední chvíli vložil nohu jeden z hostujících beků.

Více informací k zápasu

Vysočina Jihlava - Sigma Olomouc 0:1

01.10.2017 17:00

Góly: 87. David Houska

Olomouc zvítězila v 9. ligovém kole v Jihlavě 1:0 brankou Davida Housky z 87. minuty. Nováček z Hané bodoval pošesté za sebou a na druhém místě tabulky dál ztrácí sedm bodů na vedoucí Plzeň. Jihlava utrpěla první domácí ligovou porážku s Olomoucí v historii, nenavázala na předchozí dvě výhry na svém stadionu a je patnáctá.

Do první gólové šance v utkání se dostali hosté. Zahradníček po přihrávce Housky nejprve nastřelil gólmana Hanuše a odražený balon místo do prázdné brány poslal vedle levé tyče. Hanáci byli při chuti, ale dlouho si nevěděli rady s defenzivou domácího týmu. Houska zkusil vypálit z 20 metrů, ale jeho střela prolétla těsně nad břevnem.

Prakticky první střela na branku v podání Jihlavy byla také největší šancí v prvním poločase. Fulnek po půlhodině vysunul po křídle Ikauniekse, který si ve vápně položil obránce, ale tváří v tvář olomouckému brankáři neuspěl, Buchta jeho pokus vyrazil.

Nejaktivnější hráč Olomouce v zápase Houska byl blízko gólu sedm minut před přestávkou, kdy z přímého kopu zastavil míč v cestě do sítě Hanuš, který ho dokázal vytěsnit na břevno.

Po hodině hry mohla jít Olomouc do vedení. Plšek uvolnil střídajícího Texla, který už v první půli nahradil zraněného Obročníka, ale jeho střelu reflexivně vyrazil Hanuš. Devatenáct minut před koncem udržel jihlavský gólman čisté konto i po střele Zahradníčka, kterou dokázal vytěsnit rukou.

Olomouc byla dál v tlaku a rozhodující branka přišla tři minuty před koncem. Houska se ve vápně dokázal otočit s míčem a střelou k pravé tyči zajistil Hanákům tři body a jistotu druhého místa v tabulce.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - Bohemians Praha 1905 2:1

01.10.2017 15:00

Góly: 53. Michael Krmenčík, 83. Milan Havel - 42. Dominik Mašek

Plzeňští hráči v devátém ligovém kole doma po obratu porazili 2:1 Bohemians 1905 a devátou výhrou vyrovnali historicky nejlepší vstup do sezony v podání Sparty z roku 2011. Viktoria vede neúplnou tabulku o deset bodů před Olomoucí, která dnes hraje v Jihlavě. Na konci první půle otevřel skóre Dominik Mašek, v 53. minutě vyrovnal Michael Krmenčík a za půl hodiny rozhodl o triumfu favorita bývalý hráč "Klokanů" Milan Havel.

Jako první na branku vystřelil krátce po výkopu hostující Hašek, který Kozáčika nezaskočil. Plzeň měla problémy s obranným blokem soupeře. Defenziva Bohemians zblokovala ránu Řezníka i Koláře, Havel pak pálil nad branku.

Domácí dál marně obléhali šestnáctku Bohemians, a když už do nějaké střelecké příležitosti dostali, chyběla jim přesnost. Jako v případě hlaviček Krmenčíka. Ve 42. minutě nečekaně otevřeli skóre Pražané. Vaníček nacentroval do šestnáctky, Mašek přeskočil Hejdu a přesnou hlavičkou překonal Kozáčika.

Plzeňský trenér Pavel Vrba poslal do druhého poločasu Zemana a Bakoše. Právě zkušený slovenský útočník mohl po dvou minutách na hřišti vyrovnat, tvrdou ránu však zastavil gólman Fryšták.

V 53. minutě už to Západočechům vyšlo. Zeman z přímého kopu nacentroval do šestnáctky, Fryšták podběhl míč a Krmenčík hlavou vyrovnal. Nejlepší střelec soutěže zaznamenal sedmou trefu v sezoně. "Viktoriáni" pak sevřeli soupeře v jeho šestnáctce. Do největší šance se dostal bek Řezník, kterého však zblízka výtečně vychytal brankář Bohemians.

Okolo 70. minuty obrovský plzeňský tlak polevil a Bohemians se začali opět dostávat do hry. Po několika náznacích běžel náhradník Kabajev sám na Kozáčika, ale slovenský brankář jeho ránu výborně vytáhnul na roh.

V 83. minutě domácí dokonali obrat. Na další Zemanův centr si naskočil Havel a hlavou překonal Fryštáka. Krajní bek si proti mateřskému celku připsal premiérový gól v dresu Viktorie.

Více informací k zápasu

Dukla Praha - Sparta Praha 0:0

30.09.2017 20:00

Góly: -

Na jednu stranu Sparta ztratila další dva body, na tu druhou vlastně může být za remízu 0:0 ráda, protože jestli byl někdo nebezpečnější a sahal v závěru po vítězství, byla to domácí Dukla. Tu největší příležitost poslal Jan Holenda do tyče.

Sparta chtěla navázat na výhru z Teplic, ale k tomu potřebovala podat mnohem lepší výkon. Ofenzíva letenských byla podobně jako v zápase v Brně naprosto bezzubá.

Šancí bylo v zápase celkem dost a tu první měla Dukla, po rohovém kopu už domácí Dúbravku překonali, ale Biabiany odkopem na brankové čáře vše zachránil. Akce tím ale nekončila, protože záhy se dostal k balónu Tetour a ranou protáhl slovenského brankáře Dúbravku. O slovo se přihlásila i Sparta, jejií střelecké pokusy nebyly příliš nebezpečné. Nejblíže gólu byl Václav Kadlec, který nejprve z otočky pálil jen do Rady a o chvíli později hlavičkoval na malém vápně opět do brankáře Dukly. Ve 30. minutě poslal do vápna centr Schranz a Holenda na něj těsně nedosáhl.

V prvním poločase ještě dokázala být Sparta nebezpečná, ve druhém se ale úplně vytratila a nepomohl tomu ani příchod Tomáše Rosického. Dukla pozorně bránila a vyčkávala na protiútoku. Po jednom z nich a hrubé chybě Štětiny, postupoval sám na Dúbravku Holenda a orazítkoval tyč!

Těsně před koncem zápasu Dukla pochopila, že jí ze strany bezzubé Sparty nic nehrozí a odhodlala se zápas rozhodnout ve svůj prospěch. Brandnerovu střelu skvěle vyrazil Dúbravka a o chvíli později Bezpalec těsně minul tyč. Dukla v závěru Spartu zmáčkla a letenské osvobodil až závěrečný hvizd.

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - MFK Karviná 0:0

30.09.2017 17:00

Góly: -

Slovácko s Karvinou potřebovaly body a nakonec po jednom získaly oba celky. V Uherském Hradišti se totiž diváci žádného gólu nedočkali, byť oba celky chtěly v závěru zápasu vyhrát.

Karviná mohla zažít skvělý start do utkání, ale tutovku, kterou připravil Moravec Letičovi, nevyužila. Letić se v klíčový okamžik ukopl a Heča nakonec ani nemusel zasahovat. O tři minuty později vyslal na druhé straně Daníček Navrátila, ten sice překonal Berkovce, ale balón si cestu do sítě nenašel - skončil na tyči. Bohužel to bylo na dlouhou dobu vše, co oba týmy na hrací ploše předvedly. Zbytek poločas nabídl jen nezáživnou podívanou.

Po změně stran už si jak Slovácko, tak i Karviná zase začaly vytvářet gólové příležitosti. Tak nejprve z dálky vypálil Navrátil a na druhé straně se stejným úspěchem střílel nad Štěpanovský. V 56. minutě pobavil domácí obecenstvo krásnou fotbalovostí Šumulikovski, škoda jen, že jeho střižené nůžky skončily na pozorném Berkovcovi.

Po hodině hry dvakrát nebezpečně střílel Havlík, ale skóre se pořád ne a ne hnout. S remízou 0:0 se nikdo nehodlal spokojit a bylo velice sympatické, že se oba týmy snažily o rozhodnutí. Šancí bylo v závěrečné desetiminutovce jako máku, povětšinou však scházela větší přesnost. Sudí Lerch ještě přidal navrch dvě minuty nastavení, ale ani ty rozhodující branku nepřinesly.

Více informací k zápasu

FK Teplice - Slovan Liberec 2:1

29.09.2017 20:15

Góly: 38. Václav Hladký (vl.), 83. Jan Rezek - 7. Roman Potočný

Teplice nevstoupily do zápasu s Libercem optimálně a po brzké brance Potočného prohrávaly. Skláři se však nevzdali, ještě do poločasu srovnali a sedm minut před koncem rozhodl o jejich vítězství zkušený Jan Rezek.

Lepší formou oplýval Liberec a především v úvodu zápasu to bylo znát. Už v 7. minutě se dostal k odraženému balónu Roman Potočný a Grigar nejenže mohl lovit ze sítě, ale ještě si přivodil zranění. Pro trenéra Teplic to byla dvojí komplikace, jeho tým prohrával a navíc přišel o brankářskou jedničku, mezi tyče musel Jakub Diviš.

Teplice sahaly po vyrovnání o deset minut později, kdy se po rychlé akci dostal do zakončení Rezek, ale Hladký ho vychytal a následná dorážka za pokutovým územím v podání Vaněčka šla hodně nad. Na druhé straně se zase zjevil před Divišem Graiciar, teplický brankář si připsal zákrok a střela Kerbra šla těsně vedle. Liberec byl v koncovce nebezpečnější, ve 31. minutě nastřelil tyčku Kerbr a to byla příležitost, která hosty musela mrzet. Kdyby Slovan odskočil na rozdíl dvou branek, mohlo by se utkání vyvíjet zcela jinak. Místo druhé branky však přišlo vyrovnání. Po skrumáži ve vápně Liberce se dokázal se štěstím za pomoci teče brankáře prosadit Vaněček.

Po změně stran byl opět více nebezpečnější Liberec. Přímák Potočného zpacifikoval nejistým zákrokem Diviš a v 62. minutě se hosté dožadovali pokutového kopu za faul Jeřábka na Folprechta. Ke zlobě Slovanu se však nepískalo.

Teplice se postupně tlačily do libereckého vápna a sedm minut před koncem zápasu vstřelil rozhodující gól Jan Rezek. Někdejší reprezentant se opřel z voleje do balónu a nádhernou brankou rozhodl o vítězství Teplic. Slovan měl ještě čas s výsledkem něco udělat, ale žádnou větší šanci si už nevypracoval.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň990020:327
2.Sigma Olomouc962117:720
3.Slavia Praha954013:219
4.FK Jablonec944117:816
5.Sparta Praha94329:615
6.Slovan Liberec942311:1014
7.FK Teplice933312:1312
8.Fastav Zlín93249:1011
9.Dukla Praha932410:1511
10.Bohemians Praha 190592435:710
11.1. FC Slovácko91537:78
12.MFK Karviná92259:138
13.Baník Ostrava914413:207
14.FK Mladá Boleslav92167:167
15.Vysočina Jihlava92167:187
16.Zbrojovka Brno91176:174

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (455)

Přidat komentář
ZB 07

Teplice Je vidět, že nejsou úplně v pohodě, ale tahle výhra by je mohla nakopnout.

Reagovat
Rarášek

Super zápas, byli jsme tu a vcelku spokojenost.

Reagovat
monty25

Zaplaťpánbůh za 3 body! Liberec je pro Teplice vždycky těžký soupeř a potvrdil to i dneska. Zápas se zpočátku nevyvíjel vůbec dobře, už v 7. minutě dvě nepříjemnosti naráz, ale pak tam aspoň spadla ta haluz na 1:1. Druhý poločas potom byl spíš boj než fotbal a když už to pomalu směřovalo k remíze, tak to Rezek parádně trefil (asi okoukal od neteře )... Teplice už tu výhru potřebovaly jako sůl, po reprepauze měly ze tří zápasů jeden bod a žádný vstřelený gól. Tak jsem fakt rád, že to dneska dopadlo a ještě je naděje i v lize, nejenom v MOL Cupu...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak zatím hodnotíš působení Rezka u vás?

Reagovat
3M

Jedinej, kdo chce letos hrát.

Reagovat
monty25

Zatím kladně. Myslel jsem, že už bude trochu za zenitem, ale hraje dobře a dává góly.

Reagovat
smazaný uživatel

jak hral cmelak?

Reagovat
monty25

Trubač? No, čekal jsem od něj víc, když jsem ho měl ve Fantasy...

Reagovat
smazaný uživatel

jasne ale odprosti se prosim od fantasy. jakou ulohu ma pod smejkalem? tvoril zezadu nebo se vysouval nekam na pozici am? v priprave se slavii byl prave docela prijemnym prekvapenim a nebal se hrat aktivne do ofenzivy. napriklad panakovi z karviny vubec neverim tak se ptam jestli vyjde alespon tenhle klucina. diky.

Reagovat
monty25

Defenzivní záložníci byli Ljeva a Král, Trubač byl vepředu. Ale i bez ohledu na Fantasy jsem od něj čekal víc. Šmejkal na něj zatím moc nesází, v základu byl teprve potřetí...

Reagovat
smazaný uživatel

diky. ale jak se teda profiluje kdyz ma mic? jak bys charakterizoval jeho plusy a minusy?

Reagovat
monty25

Zatím jsem ho neviděl tolikrát, abych ho mohl takhle hodnotit. Mně přijde nevýrazný...

Reagovat
smazaný uživatel

bavime se porad o trubacovi ze jo?

Reagovat
monty25

No jasně.

Reagovat
smazaný uživatel

ok.

Reagovat
KingMaster13

Hele já se na něho byl párkrát v Teplicích kouknout, protože to mám kousek a třeba proti Hihlavě se mi dost líbil, dovolí si 1 na 1 a je hodně vidět. Nicméně tu finální přihrávku pak zadrbal takže takovej trochu Konate Když vylepší tu finální přihrávku tak to bude skvělý CAM, střely má jinak taky celkem dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

tak to rad slysim. diky. ja mel prave strach ze se snazime shromazdovat samy dm a cm aka bojovniky a bezce. pokud si spravne pamatuju tak jak trubac tak i panak byli v minuly sezone podle oficialek ligy prezentovany jako defenzivnejsi stredopolari. driv nez si myslime budem potrebovat nahradu za husbauera a osobne bych si pral vlastniho hrace nez nejakou nejistotu z ciziny.

Reagovat
KingMaster13

Ještě teda na sobě musí máknout ale vypadá dobře. Mrzí mě jen, že mu v Teplicích nedávají více času Jako herní vytíženost není špatná ale klučina v jeho věku by měl hrát víc

Reagovat
smazaný uživatel

musi asi hodne maknout. a myslim ze je na nejlepsi adrese na ktery muze bejt. smejkal jakozto slavista... ne ze by pro nej bylo prioritou pomahat sks ale nejaky pozadavky zakoreneny mit musi. snad to do budoucna vyjde protoze nase juniorka je fakt zalostna.

Reagovat
KingMaster13

Ač nerad tak v mládeži teď od Sparty dostáváme bídu, ještě štěstí, že ty jejich talenty neumí využít

Reagovat
Spalovač šancí

Ty jejich talenty Tvrdík prostě koupí a bude vymalováno

Reagovat
3M

Nezasloužená výhra, hrajeme tužku.

Reagovat
Alan_Shearer

Vsak my asi nehrali o nic lepe, ne?

Reagovat
3M

No ale pořád jste byli lepší jak my, u nás je to fakt letos bída.

Reagovat
smazaný uživatel

Odpornej zápas

Reagovat
stas87

Jak Rezek.

Reagovat
SpartaOvenka

Oblíbená vánoční pohádka Jak Rezek góla vstřelil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
AC.Milan

Kolář je zraněnej, že chytá Hladký?

Reagovat
Tigerinho

ne, posadil ho po třech gólech od Plzně

Reagovat
jiriczeQ

2 minuty nastavení nepochopím při tom zdržování Karviné, na druhou stranu se na to vymlouvat nemůžeme, protože jsme stejně absolutně bezzubí..snad se do budoucna najdou peníze na nějaké posily a ne vemena typu Jakuba Petra, jinak jsme žhaví adepti na sestup..

Reagovat
ratusek

ty vole Slovácko 7 golů z 9 zápasů a přitom 5 golů s náma. Takže z 8 zápasů 2 vstřelené goly a to bylo keců jak je ta výhra nad našima zoufalcema naladila ale za FDF jednoznčně

Reagovat
HorajzmAmmann

a nejlepší na tom je, že jediný kdo nám nebyl schopný dát gol je hvězdná SKS Brno 1x a ostatní 2 a víc

Reagovat
ratusek

tak tehdy jsme ještě jakštakš bránili, ted pořádáme dny otevřených dveří

Reagovat
HorajzmAmmann

Asi je to Slovácko nějak zlomilo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nemeli poustet Koneho, kterej ted sype gol za golem ve Zbrojovce

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle musejí dělat schválně, nemám o nich vysoké mínění, ale hrát takové hovno nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Evidentne jde. Prece Ital ne? Sasek. Devt zapasu a devet vstrelenejch golu, nemam slov. Lip rozhodne nebude

Reagovat
Kang & Kodos

Přitom první poločas to bylo docela dobrý. A pak zase taková sračka...

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
smazaný uživatel

Prvních 30 minut ušlo, pak to šlo z kopce....2 poločas byl neuvěřitelně tragický.

Reagovat
Kang & Kodos

Právě, že tu první půlhodinu jsem fakt koukal, jak jsme to kontrolovali, na to jsem z venkovních zápasů absolutně nebyl zvyklej Pak to šlo trochu dolů, a po pauze už úplně do píči.

Reagovat
Spalovač šancí

Štramák jim předepsal, aby se dívali na Slavii proti Astaně a inspirovali se jí. V podstatě to vyšlo - sice gol nevstřelili, ale taky ani neinkasovali

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pepinho2

Znalí fanoušci Sparty sází na venkovní zápasy 10

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jenom doufam, ze Stramba jeste pres repre pauzu podrzi.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Je to ne, jinak to bude 0:5 snad

Reagovat
db18

To za 20 minut nestihnem.

Reagovat
ondrasch77

Já doufám, že vydrží i po vás

Reagovat
db18

Ach jo, teď se budu klepat, aby Štramáka nevyhodili, když bude ta repre pauza...

Reagovat
valloire

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Mönchengladbach

Končí Strama teď, nebo až po příštím kole, kdy bude Sparta ztrácet na Plzeň po třetině ligy patnáct bodů?

Reagovat
smazaný uživatel

Stramaccioni opravdu neskutecny bridil. uz se ani nedivim kotli, ze mlati lidi co mu vyjadrujou podporu

Reagovat
smazaný uživatel

Pche. Je dobrej, musi vydrzet do naseho vzajemneho zapasu

Reagovat
db18

Vám to může být jedno, stačí aby byl fit Baroš a mohl to nahecovat.

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Kang & Kodos

S jejich obranou tam může bejt klidně pět Barošů.

Reagovat
db18

Se Zahustelem, ohrožujícím jejich branku, to je jedno...

Reagovat
HorajzmAmmann

já mám vždycky pocit, že i když hoříme v lize úplně všude zápasy se Spartou jsou kvalitativně úplně někde jinde. A pak za týden hrajou to stejný hovno jako předtím

Reagovat
db18

Jako dvojče Zbrojovky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Však jo, to je úplný peklo se na to koukat. To nám dá určitě góla i Poznar, kterej se trefil naposled za mladší žáky.

Reagovat
smazaný uživatel

Poznar jede, má teď jednogólovou sérii, dal gól z penalty Valmezu v MOL cupu.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak jako my v dobách krize jsme se hecli nejvíc na Plzeň

Reagovat
smazaný uživatel

Ten by mel nahecovat hlavne obrance, nejlip okamzite

Reagovat
smazaný uživatel

To je samozrejme druha stranka veci

Reagovat
Liquid

Reagovat
Rarášek

Remíza z venku .

Reagovat
Liquid

jasný progres, Dúbravka si konečně postavil dobře tyče

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta.........bolinkaly nožičky z poháru? nebo co kur_a? vy jste ostuda českého fotbalu, alibistické prasata, bez náznaku systému, nebo formy. pohodlné buzny co hrajou jen to co musí a to se jim ani nechce, ikdyž potřebují body. vy teploemti by jste nedali ani Slavoj Houslice. naserte si buzeranti.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
smazaný uživatel

Posledni zapas na tiketu?

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
8lampard8

Reagovat
Infi

Reagovat
valloire

Sparta To je válec.

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád tady kritizujete Spartu, ale co Dukla? Nejsou to tragédi, když takového soupeře doma neporazí?!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jsou

Reagovat
DerekZoolander

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
El Campeon

to je debil ten Kozohorský

Reagovat
smazaný uživatel

Jaky moudro pravio tentokrat?

Reagovat
El Campeon

ptal se Vašíka Kadleců jestli prej má neproměňování šancí a nezískávání bodů něco společného,nebo tak něco,teď přesně si to nevybavim co to zamečel

Reagovat
Mates_Matesović

Nedokážu si představit, že bychom s Plzní uhráli aspoň plichtu.

Reagovat
Rarášek

Nutno ovšem podotknout, že Dúbravka už srší jistotou a chytá velmi dobře. Z něho mám velkou radost, ta repre mu přidala neskutečně.

Reagovat
pepinho2

+kvalitní rozehrávka, oproti Koubkovi jinej svět

Reagovat
Rarášek

To všechno ..

Reagovat
Kang & Kodos

Začináme utíkat Liberci! #haterisuvpici #valec

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád tady kritizujete Spartu, ale co Dukla? Nejsou to tragédi, když takového soupeře doma neporazí?!

Reagovat
db18

Dukla nikomu nestojí za příspěvek...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Snatus

Třeba chodí s Karou, však říkala, že má nějakého rusáka

Reagovat
Posledni Kovboj

diky rusaku

Reagovat
Aldeano

Reagovat
HorajzmAmmann

ale projet z prdele její facebook, to je něco neskutečnýho To jsou strašný píčoviny (někdy i doslova)

Reagovat
smazaný uživatel

Instagram v jejím podání je snad ještě horší.

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Miguel19

Reagovat
Snatus

Reagovat
smazaný uživatel

predposledni zprava

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna jím ty vole

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
iamek

Strasna pica.

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
AnthonyR

Reagovat
8lampard8

Reagovat
andrew96

Reagovat
cetto

Kdo to je?? Někdo známej?

Reagovat
smazaný uživatel

no viděl jsem teda pouze druhý poločas a jelikož jsem měl dneska vsazeno na neprohru sparty (mimojiné) tak až do konce jsem se hodně strachoval, aby mi ten tiket vyšel....

Reagovat
Spalovač šancí

Ševela zítra jednání s Kotalíkem

Reagovat
Mates_Matesović

Na kolik procent?

Reagovat
Spalovač šancí

Podle mě do sparty nepůjde.

PS: Osobně to tipuju na návrat Ščasného, který je pořád pod smlouvou

Reagovat
matZz

pod jakou smlouvou?

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím, že Straka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kdo to zítra vezme za Stramaccioniho?

Reagovat
Liquid

Sparťani sakra, dostáváte nás slavisty do situace, že si budeme muset přát vaší neprohru proti Plzni

Reagovat
Mates_Matesović

Kurz na Plzeň na Letný 3,50 Bejt sázkař, hned to osolim aspoň za dvě kila.

Reagovat
smazaný uživatel

tvl to je odpich dvě kila

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
8lampard8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dvě kila piva

Reagovat
Kang & Kodos

másla

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

tak to jsi docela odvazny...

Reagovat
smazaný uživatel

Pico, abys nezrujnoval rodinu..

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

dvě kila tim myslíš 200 litrů, že?

Reagovat
Posledni Kovboj

100 pro FDF

Reagovat
Aldeano

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

to si zase Zelí v Dohránu plus smlsne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hej, giorgios katidis vazne hraje za olympii praha?

Reagovat
smazaný uživatel

Stracatela vysvetlil, proc nehral Ben Chaim: "s ohledeme na jeho viru, dostal dnes volno"...

Reagovat
db18

Hráč za 70 mega a nemůže hrát v sobotu, protože je šábes...

Reagovat
pepinho2

Je to kvůli jinému svátku

Reagovat
db18

Aha, on byl Jom Kipur...

Reagovat
pepinho2

Jako pokud to je 1x do roka, dá se to pochopit, ale kdyby neměl hrát častěji kvůli náboženství, byl by jeho příchod nepochopitelný

Reagovat
db18

Tak ještě hrozí velikonoce, jinak ty svátky jsou snad tuším mimo období, kdy se hraje liga...

Reagovat
cetto

Tak Giggs zas nehrál venkovní zápasy, protože se bál létat. A taky ho za to nikdo neukamenoval...

Reagovat
Kiwi-21

To nebyl Giggs ale Denis Berkamp

Reagovat
smazaný uživatel

no Izrael, Tunisko, apod...takové hráče fakt neangažovat...

Ještě jsem četl jak v tenise Malek Jaziri skrečoval zápas, aby neprošvihnul termín modlitby...žádal organizátory turnaje, aby začal první ve 14h, nicméně začal jako 2.zápas v 16h, potřeboval skončit, tak to skrečnul, že má něco s rukou....já bych za toto prostě dával tresty....OK, mají svou víru, tak ať cvrnkají kuličky a nesportují vrcholově nebo do fabriky, kde si naplánují dovolenou...

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

jo Sela teď taky...ale Jaziri už dříve...těch případů je více, bohužel

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
r.mrazik

Zadny problem v tom nevidim

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych nevidel problem v tom, kdyby to vzdal pred zapasem. Ale po zapase? Okamzita pokuta a suspendace.

Reagovat
r.mrazik

Jo,u toho tenisty jo..ale z lidskyho hlediska to chapu

Reagovat
r.mrazik

Ja bych cechy nahnal do prace 24 prosince..stejne si vetsina na krestany jenom hraje

Reagovat
smazaný uživatel

ty budeš retardovaný jsme v česku a trpíme mentalitu Izraelce, místo aby se přízpůsobil kultuře česka, když tady chce hrát...češi v cizině na velikonoce taky hrají NHL, a né, že se omluví, že jdou šlehat rodinné příslušníky absolutně nechápeš princip věci, tak zase zalez, dík.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Miguel19

Reagovat
r.mrazik

Ty mas v ty kebuli taky slusne nasrano

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
Kang & Kodos

Kušuj, lopato!

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
lada.sp

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ho platíš, že mu musíš něco ttpět?

Reagovat
smazaný uživatel

mně je to v podstatě jedno, mě spíš štve, jak ten český národ (do kterého patřím taky), je národ hlupáků...my tolerujeme všem všechno (cigáni, žlutí apod..)...a když někde jedeme my, jsme zase tak pitomí, že se přizpůsobíme...prostě ač jsme doma nebo venku, český národ se pořád přizpůsobuje....ještě, že já takový nejsem, od toho se taky odvíjí, kam to člověk v životě dotáhne...takový mrazík bude dělat s lopatou celý život...on se přizpůsobí ne, už nechci v této diskuzi pokračovat

Reagovat
smazaný uživatel

Je vidět, že jsi nikdy nikam nejel.

Reagovat
r.mrazik

Hloupy dite...

Reagovat
matZz

to by mě moc zajímalo, kam až to takovej rebel jako ty může dotáhnout

Reagovat
Abstinence

do vlastní cely

Reagovat
Azazelo RD

Tam kde hy, tam kde hy, kde hynuli vlci, Čech se přizpůsobil! A je po trudomyslnosti!

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
AnthonyR

Někdo šlehá rodinné příslušníky....a někdo si šlehne i sám, viď?

Reagovat
dinss

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, fakt netuším, proč by 24., 25. a 26. prosinec a Velký pátek s Velionočním pondělím měli být statními svátky, když i v ústavě máme napsáno, že jsme sekulární stát.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tu čárku ve své větě řekl špatně

Reagovat
smazaný uživatel

Už ho vyhodili?

Reagovat
AnthonyR

Ještě ne, čekaj až se domodlí Ben Chaim a udělaj velkou tiskovku: Štramák nám řekne pár hezkých slov o projektu a Ben Chaim vysvětlí to financování přestupu.

Reagovat
ZB 07

To je jízda...Plzeň

Reagovat
C-M@ster

Jak vidíš Zbrojovku dnes?

Reagovat
ZB 07

No...cokoliv pod 4:0 bude úspěch, jediná šance je, že nás Slávka podcení. S bodama fakt nepočítám (i když by to byla paráda, kdyby se zadařilo).

Reagovat
smazaný uživatel

24 střel na bránu, to jsme neměli my za posledních 5 ligových zápasů dohromady, co dodat.

Reagovat
Puskas

Že máte podle všeho lepší produktivitu, bo Plzeň z toho dala jen dva góly...

Reagovat
smazaný uživatel

Plisen zase vyhraje ligu, aby mohla delat zase ostudu v evrope

Reagovat
smazaný uživatel

a ty jseš sparťan, jablonečák, nebo boleslavák?

Reagovat
smazaný uživatel

jeste 63 bodu a da se to povazovat za uspesnou sezonu

Reagovat
C-M@ster

Je možný, že už teď má Plzeň víc bodů, než bude mít Brno na konci.

Škoda, že se Spartou nehrajeme častěji.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad ne. Dneska se hecnete a porazite Slavku. A pak hrajete jeste jednou se Spartou, s Banikem tam jsou dalsi 3 body a nekde posbirate remizy..

Reagovat
C-M@ster

Dneska se Slavkou nevidím šanci.

Reagovat
dinss

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

To je chyba, nebo vážně 39 střel a z toho 24 na branku?

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
hefy

V suchym.

Reagovat
Miguel19

Takový nervy tvl. Bohemka tak třikrát na naší půlce a z toho gól, mega tutovka a solidní šance.

Hejda strašný, Havel v ničem nevyniká. Aspoň že dal gól. Celý zápas jsme jeli na centry, nakonec se to chytilo a dali jsme z nich 2 fíky. Nicméně jejich úspěšnost musela být zoufalá. Petržela s Kopicem nedali snad ani jeden pořádný.

Krmenčík zase výborný. Vrba super střídání..

Reagovat
smazaný uživatel

Krmenčík klasika. Zákeřná hra, za podpory píšťalky.

Reagovat
db18

Havel v ničem nevyniká, ale stejně je lepší a spolehlivější než Řezník... a to neni ani rozehraný.

Reagovat
Pyroman

Těch 24 střel na branku Bohemky jako fakt? To Fryšták odchytal životní zápas, nebo Plzeň všechno pálila doprostřed?

Reagovat
smazaný uživatel

Frystak zachytal hodne dobre.

Reagovat
Miguel19

Ale ten první měl mít asi ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj tam to podbehl.

Reagovat
cetto

Tak je pravděpodobný že čím víc střel, tím líp ten výkon pak vypadá.. však kolikrát ti nejlepší golmani mají naopak nejhorší procentuální úspěšnost zákroků

Reagovat
Sosi

Body můžou být zavádějící, ale i pohled na skóre ukazuje, jakou změnou je zase Vrba oproti předchozím koučům...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

No jo, v tom je ten rozdíl. My jsme proti Bohemce za celej zápas měli 5 střel, Plzeň 39. To je jasný, že tam těm mrdkám musí něco spadnout.

Reagovat
Miguel19

První prohra ve fantasy

Reagovat
PlackaSKS

první výhra ve fantasy

Reagovat
Miguel19

Reagovat
dinss

Bohemka utrápenej fotbal. Zasloužený vítězství.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

::biggrin:

Reagovat
C-M@ster

OT: Zahradnická už má klip

https://youtu.be/iJS680NdyAY

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Suprovej shit

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Uwe háže buly

ale jeden dred má pjeknej

Reagovat
Joe.Cole

Nudnější věc jsem už dlouho neslyšel

Reagovat
C-M@ster

A co je podle tebe zábavnej song?

Reagovat
Gedofrey

Reagovat
sosna

Haus

Reagovat
HorajzmAmmann

Zbytečně zase...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jak sem psal v poločase, zbytečná hysterie, Baník to dá..Byl lepší, měl asi bambilión tutovek. Škoda.

Teď z Bohemky ten bod beru, tam to bude sakra těžké.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

Jako hezky ze srovnali ale porad doma jen remizovat a venku prohravat na zachranu stacit nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Zlinaci jdete do prdele.. krasnej kurz 3,5 a oni projebou vedeni 2:0 s Banikem..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nr.Nobody30.09.2017 22:06#

Posledni zapas na tiketu?

Reagovat
Puskas

Spíše jediný na deseti tiketech.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jen jediny..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
ondrasch77

Tak tam to zatím projebal kdekdo, TP tam snad vedly 0:3, my 0:2... bylo poměrně najivní dávat na psychiscky labilní Zlín 2...

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda, ze nam to pokazdne Breda sabotuje,drevak jeden. nemit ho, tak dychame Plzni na zada a prekonavame jeden defenzivni rekord za druhym

Reagovat
smazaný uživatel

Kolikrát nám to ještě předhodíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

haf haf

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Co tady dneska předvádís..

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
bobis21

z posledních 4 zápasů jsme 3x dostali gól během první 4 minut - to se pak těžko vyhrává, když zápas začíná 0:1. Navrhuji příště zaparkovat na první čtvrthodinu autobus a pak teprve hrát fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, ale když my nemáme materiál na Ikarus natož na Double-decker

Reagovat
bobis21

Ikarus by se zvládnout dal podle mě. Na ten by se hodil i Breda

Reagovat
smazaný uživatel

Jako šofér? Pro mě za mě proč ne, já mu věřím. Otázkou je, aby vydržela konstrukce.

Reagovat
Puskas

Nebo těch prvních 15 minut prozdržovat. Bylo by to novum ve fotbale, všichni zdržují ke konci, my na začátku.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak tohle je Pyrrhova remiza. Kdyby se prohralo tak se mohlo zacit neco dit, takhle se vsichni zase poplacaji jak skvele bojujou.. a na Bohemce zase prijde prvni centr v prvni minute a bude to zase sama pisnicka

Reagovat
Kepy_FCB

Tvl do konce podzimu to vidim na body pouze s doma s Karvinou 3, Olomouci a Bolkou 1,

Venku pouze 3 body na Sparte aale jen pokud tam jeste bude ten ital jinak vyprask

Reagovat
Figi

Aby si tri body neodvezla Karvina. Ta na Baniku urcite neprohraje.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Figi

tak kvalitu, sehranost, trenera a zkusenejsi tym na to urcite ma.

Reagovat
Banikovec7

Hlavne tu kvalitu no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty mně stalkuješ ? btw podepisuji

Reagovat
smazaný uživatel

Pyrrhova remíza

Reagovat
Gedofrey

Reagovat
Puskas

Máme 13 vstřelených gólů, čtvrtý nejvyšší počet. Tady jde vidět, že to není špatný mančaft, zvláště, když dost zápasů dokázal srovnat. Ale ta obrana to cel kazí...

Reagovat
HorajzmAmmann

kdy naposledy měl Baník v 9. kole 3 střelce o 3 golech To je v pořádku. Ale tak 4 body z domácích zápasů chybí a bohužel znova opakuji že zbytečně.

Reagovat
Puskas

Tři body jsme ztratili v nastavení - Teplice a Jihlava.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Banikovec7

Dnes to ale nakonec stoperi odehrali docela slusne, krome jedne nebo dvou standartek na zacatku. Priste teda obrana v tom slozeni v jakem dohrala.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana? Jaká obrana?

Reagovat
cetto

Tak to se vědělo od začátku, že jde letos Baník do ligy s fakt slabou obranou. Bohužel příchod Šindeláře a toho Ukrajince to moc nezlepšil... S touto obranou nezbývá než se to snažit vždycky uhrát na hokejový výsledek

Reagovat
PavlíčeQ

Jablonec po tomhle kole už 4. škoda těch zbytečných ztrát, v klidu jsme mohli být 2. za Plzní. Nicméně teď v říjnu před náma 3 těžký zápasy - Olomouc, Sparta a Liberec, kdy se ukáže jak na tom opravdu jsme Jinak neviděl jsem všechny góly v tomhle kole, ale Vlado podle mě opět gól kola

http://tv.isport.blesk.cz/video/3695724/jablonec-mlada-boleslav-gol-jovovic-z-prvni-zakroutil-mic-do-brany-1-0.html

Reagovat
iamek

Skoda, ze Breda nestridal driv. Mohlo se to otocit :-\

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle marnej tým jako Brno jsem dlouho neviděl

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Jenom 2:0 Sice to od nás snad ani nebyl fotbal, ale ono se to hraje těžko, když jakýkoliv hráč Slavie má větší hodnotu než celej náš mančaft i s trenérem...

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, že Zlín a Bohemka neudržely své zápasy a že Dukla nesplnila roli favorita

Reagovat
smazaný uživatel

tak Strama sa rozhodl bejt nezapomenutelnej .... udelá takový manko na prvního jako nikdo pred ním ... buduje opravdu neco hodne velkého

Reagovat
smazaný uživatel

2. poločas zoufalost (jako obvykle, to už se musí začít řešit). Nad Altintopem jsem už definitivně zlomil hůl, ten přínosem nikdy nebude. Danny by platný být mohl, kdyby vydržel chvíli zdravý. Necid je v současnosti o něco lepší než Škoda, ale když už hrajeme na 1 útočníka, tak bych byl radši, kdyby to byl Buren. Koncovka je bohužel pořád tragická.

Reagovat
Jakubisko

Altintop dneska zahral vyborne, naopak Danny podle me hodne alibistickych zbytecnych ztrat. Necid dal dva goly ale jinak jsem uprimne vubec netusil ze je na place, krome par ofsajdu a utocnych faulu. Videli jsme stejny zapas?

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
Spalovač šancí

Altintop první půle velmi dobrý, na začátku druhé upadl do komatu jako zbytek týmu.

Danny se bojí o nohy, což je zásadní omezení

Reagovat
smazaný uživatel

a docela se silhavymu divim ze dal dannymu dneska takovou porci.

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

A ještě hokejový OT:

Honza Hruška vs Vítkovice https://www.facebook.com/KometaBrnoBezSkrupuli/videos/485186795174176/

Reagovat
Miguel19

Roman

Reagovat
Rarášek

Prej rovnou mu to dejte .

Reagovat
Greny

Tabulka uz vypada tak jak ma byt, navrat krale

Reagovat
C-M@ster

Ale loni to začalo podobně, pak se pozraňovali a bylo trápení...

Dneska nedohrál Ondra Němec, tak uvidíme.

Reagovat
Greny

Ted hrajeme tu zasranou LM tak snad ji nekteri hraci vynechaji, ja bych nechal odpočinout celej prvni utok + Krejcika, O.Nemce. Sanci bych dal Dostalovi v brance, Kral, Mikyska do obrany a do utoku Strondala, Horky, Zohorna

Reagovat
C-M@ster

Já myslím, že mají v plánu to nějak pošetřit. I když zrovna Dostala do brány nepovolají skoro určitě.

Reagovat
C-M@ster

Čiliak (Vejmelka) - Barinka, Štencel, Krejčík, Vágner, Malec, Bartejs, Mikyska - Zaťovič, Hruška, Erat - Svoboda, V. Němec, Haščák - Dočekal, Čermák, Vincour - Mallet, Nahodil, H. Zohorna.

Reagovat
božský John

Stejne je dobry, ze s handicapem v podobe Hanouska, Jovovice a Doliho jsme ctvrty v lize. To bych necekal. Jovovic ma strelu od pana boha, ale jinak strasnej drevak. Nechapu, jak muze byt v repre. Za ty krasny goly mu to jde ale prominout

Reagovat
PavlíčeQ

Hanousek hraje od začátku sezóny dobře a patří zatím k nejlepším hráčům.

Reagovat
božský John

Pozicne je spatnej a ohre dopredu skoda mluvit. U nej vzdycky vis dve minuty dopredu vis, co udela. Je strasne pomalej. Horsi je, ze Zelenej je horsi Ale zaplatbuh, ze zaloznici se dobre vraci, nase hra se mi jinak libi

Reagovat
PavlíčeQ

Zelený škoda slov no, ten je dlouhodobě úplně mimo a i ten Hanousek ho aktuálně strčí do kapsy Jinak naše hra je aktuálně super no, konečně hraje poslední kola stejná sestava a na hřišti to podle toho i vypadá, první poločas byl fakt super, v druhý půli jsme to trošku zatáhli, protože bylo nahráno a podle mě chyběl Doležal na hrotu, aby to podržel, ale i tak ok Další zápasy ukážou jak na tom doopravdy jsme.

Reagovat
božský John

Jo, Pistovi to dneska moc neslo, to slo videt. Ale tak kazdej zapas neni posviceni. Nevis, co je Dolimu? Kdyz jsem ho videl odchazet, tak mi to prislo jak klicni kost nebo zebra. On je sice drevenej, ale je to dric a bylo by blby ho zas nemit. Prvni pule byla dneska fajn

Jinak ja si myslim, ze v ty Olomouci budem bodovat a pak uz to je jen o tom, jestli Ital vydrzi na lavicce. JEstli jo, tak jsem presvedcenej o vyhre!

Reagovat
PavlíčeQ

Hele vůbec nevim co mu je. Já ani nevim kam ho pořádně trefil, ale teda snad to nebude nic vážnýho. Teď 2 týdny pauza, tak snad se dá dohromady

Reagovat
Liquid

tak slabý tým jako Brno u nás ještě letos nehrál, i Třinec předvedl více, výsledek 2:0 je skoro ostuda pro sešívané

Reagovat
HorajzmAmmann

Venca muj agent neni, to je zaprve ☺️ za druhe jsem se samozrejme pod sestup podepsal, ale to i cele vedeni ktere bylo predtim nýnejsim a samozrejme realizacni ty a ostatni hraci. Kapitanem jsem se stal az na posledni pulrok, kdy jsme meli po podzimu 4 body a sance na nesestup byla nulova. Jen diky panu Petrželovi, ktery mi tu kapitanskou pasku dal, jsem to odehral do konce, ale po sezone jsem proste chtel odejit, posunout se dale. A to, ze vy absolutne nevite, jak to chodi ve fotbalovem svete, mi tady nepiste o bezcharakternim chovani...mejte se hezky, a preji vam krasny zivot

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě dement no.

Reagovat
Han střelil první

A jaké tam vlastně byly okolnosti? Co měl za kecy před přestupem do Sparty? Já vím, že ho fans kdesi chytli pod krkem či co, ale vůbec neznám kontext.

Reagovat
smazaný uživatel

No on byl v dobrém kontaktu s ultraskou a někdy před tím jim jasně řekl, že do Sparty by nikdy nesel. Ale jak to dopadlo vsíchni víme. Holzer se teď vyjadřuje jak kretén že neznámé fotbalový svět. Ale kdyby přestoupil třeba do Boleslavi, asi mu to málokdo vyčte.

Reagovat
Han střelil první

To je jako všechno? Tak to mi přijde jako zbytečný hon na Holzera.

Reagovat
smazaný uživatel

Hele prý se v kabině dušoval, že nikam nepůjde a že povede Baník v druhé lize, den nato jde do Sparty. Co jiného by nás mělo na hráči srát?

Reagovat
bobis21

vždyť se vědělo o začátku přestupáku že chce hrát prvni ligu

Reagovat
smazaný uživatel

Že to nevědělo ani tehdejší vedení

Počítalo se s ním, u něj to taky nevypadalo, že chce hned utéct...Tvořil se kolem něj tým, nabízela se super smlouva...

Reagovat
bobis21

věděli to všichni. Chtěl odejít, vedení mu zkusilo nabídnout lepší smlouvu aby ho udrželo, ale on chtěl hrát ligu, tak ji odmítl. Tohle musí pochopit každý racionální člověk ...

Reagovat
smazaný uživatel

prostě VŠICHNI TO VĚDĚLI !!!!!!!!!! a proto pak bylo na 99% procent lidí okolo Baníku překvapeni.

Tudíž přijmi moji gratulaci, že jsi o všem věděl

Reagovat
smazaný uživatel

Baník se sice svou oporu snažil udržet, ale dvacetiletý talent se netajil zájmem odejít a pokračovat v první lize.

Více na http://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-1-liga-rocnik-2016-17/275746/sparta-ulovila-holzera-nemohli-jsme-s-tim-nic-delat-vzkazal-majitel-baniku.html

Reagovat
bobis21

dole je navíc odkaz na článek o týden dříve, ale Petržela říká "Podle mých informací je to jasné. Musí se to ještě nějakým způsobem rozhodnout, ale myslím, že už to rozhodnuté je. Mluvil jsem se Zdeňkem Ščasným, který mi řekl, že ho chce," - a on tady bude dělat, že to před přestupem nikdo nevěděl, když to trenér říká v rozhovoru v médiích

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mluvilo se o tom, nicméně čím déle nic nebylo, tak se to začalo obrácet a pak rozhodně nebylo jisté, že bude hrát první ligu.

Navíc, jak už jsem někde psal, kdyby to byl jiný klub, asi by to takový problém nebyl.

Reagovat
bobis21

"čím déle nic nebylo" - http://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-1-liga-rocnik-2016-17/275295/kapitan-baniku-miri-do-sparty-scasny-holzera-chce-priznal-petrzela.html - tady týden před přestupem trenér mluví že se počítá s jeho odchodem

http://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-1-liga-rocnik-2016-17/275152/lov-na-holzera-z-baniku-zacal-ho-liberec-pak-prihodila-sparta.html - tady je o pár dní dřív kde se mluví o několika klubech.

Tak kdy to sakra vypadalo že neodejde?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano a před definitivním přestupem bylo tak týden ticho, kdy se spekulovalo o tom, že Sparta to nakonec nezaplatí, že Hlzer dostal super nabídku od Brabce apod.

A i kdyby to bylo jasné, Holzer proste měl na výběr. Nebylo to jako u Baránka a Greguše, kteří vyloženě museli přestoupit. Pro mě se zachoval zmrdsky, tak ať se nediví, že na něj teď pískáme..

Reagovat
bobis21

a v čem teda bylo to zmrdství? Že chtěl 20 letý kluk a mládežnický reprezentant hrát ligu?

Reagovat
smazaný uživatel

Že si klidně mohl ten rok počkat? Nebo k čemu dobrému mu ten přestup jako nakonec byl?

Reagovat
bobis21

takže mu nadáváš a pískáš na něj jenom proto, že si rok nepočkal? Otázka k čemu mu ten přestup byl je naprosto irelevantní, protože to že ho nebude trenér nasazovat nemohl vědět - pokud vím, Holzer není vědma

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsi náhodou taky jeden z jeho kamarádů? Že za něj oroduješ? Když si pročteš diskuse tady různě, napsal jsem to asi dvacetkrát a nemíním to psat znovu, proč na něj pískám.

Tím rokem myslím to, že teď hraje naší ligu, stejně jako Zlín. Ano, Holzer není vědma. Ale mohl tušit, že kdyby zůstal, tak by hrál všechno a po odmítnutí Sparty by tu byl za krále. Navíc, kdyby byl k sobě trochu upřímný, mohlo mu být jasné, že na SPartu nemá.

Reagovat
bobis21

nejsem, neznám ho osobně. Když je někdo kritizován neoprávněně, tak ho budu obhajovat.

Ta poslední věta je hloupost, na začátku sezony byl když nastoupil několikrát mezi nejlepšími na hřišti. Ale je ve Spartě rok a ta má za tu dobu už 4. trenéra - to že někdo přestane po změně trenéra nastupovat není nic zvláštního. Já mám pocit že se prostě na sílu snažíš najít důvod proč na něj nadávat. Jako by ses nejdříve rozhodl že ho budeš nenávidět a teprve potom si pro to hledal důvod ...

Reagovat
smazaný uživatel

Není to hloupost. On odehrál opravdu dobře první polovinu jara. Pak šel výkonostně už dolů. Pořád byl ale on a Hrubý náš herně nejlepší hráč to jo. ALe už i tehdy jsem říkal, že si nemyslím, že by měl na Spartu. Což taky dokázal.

Já rozhodně nemám potřebu hledat si důvod k tomu ho nenávidět. Ani bych neřekl, že ho nenávidím. Prostě zvolil jinak, s tím vším, co tomu předcházelo. Kdyby měl koule, řekl by rovnou, sorry kluci, ale chci hrát ligu a jestli to bude třeba Sparta, tak to vezmu. Ne se vyjadřovat ve stylu, že Spartu ne. Myslím si, že pískáním a občasným vulgárním pokřikem se vůči němu neděje nic hrozného. Až ho někdo napadne a dá mu pár facek, pak můžeme mluvit o neopravněném jednání..

A ještě bych dodal, že mě ten přestup nebolel tolik jako jiné, kteří v něm viděli super hráče. Já ho nikdy nemusel a s trevem jsem měl několikrát diskusi ohledně jeho kvalit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vy fakt máte jiný svět

Reagovat
Puskas

Zlín nemá žádného rivala na té bázi, jako má Baník Spartu. Proto to nemůžeš pobrat, to, že plno těch lidí, co tam byla, nedokázala přenést přes srdce, že tehdejší kapitán vzdor prohlášením, že neodejde, odejde k tomu nej rivalovi a v době pádu do II. ligy. Tak by to měli všichni fandové všech klubů, kde existuje nějaká rivalita.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale má, Slovácko. (i když ty budeš tvrdit že je to něco úplně jiného :) ) A když tam odešel Hellebrand tak jsem taky nikde nečetl že by mu někdo nadával, že je to zrádce.

Reagovat
Puskas

Chceš to vážně srovnávat?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, přeměřování pindíků fakt není můj koníček.

Reagovat
Puskas

Právě jsi to dělal.

Reagovat
smazaný uživatel

Puskas02.10.2017 09:19#

Zlín nemá žádného rivala na té bázi...

Reagovat
Puskas

Kdybys poměřovat nechtěl, mlčíš, Ty máš ale potřebu rýt do Baníku a hlavně řešit věci, o nichž nemáš ani páru. Rivalita mezi námi a Spartou je jedna z největších u nás vůbec, proto jsou reakce na Holzerův přestup takové, což se vysvětluje těžko někomu, kdo hází přirovnání s nějakým Hellebrandem; ale co, vidím, že je debata s Tebou zbytečná, nikam nevede, poněvadž nemáš zájem debatovat, ale jen se navážet.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
HorajzmAmmann

1. Sparta - SKS

2. Sparta - Baník

3. Baník - Opava

4. Sparta - Plzeň

5. Baník - SKS

To jsou pro mě TOP zápasy z pohledu rivality

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím jestli v poslední době není Slavia-Plzeň větší rivalita než my proti SKS. Ale to už jsou jen dohady..

Reagovat
smazaný uživatel

A v závěsu vršovické derby , Sparta s bohemkou a také Jablonec-Liberec

Reagovat
smazaný uživatel

Zlín - Slovácko vs. Baník - Sparta. To snad ne..

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, stejně jako Horní ves - Dolní ves. Akorát se na to musíš dívat z širšího pohledu a nemyslet si, že baník je střed světa.

Reagovat
smazaný uživatel

To si nemyslím, ale prostě Baník - Sparta je hlavně i z fanouškovské stranky vždycky vyhrocené a dokud se bojovalo o přední příčky tak i na hřišti. Tohle prostě jě úplně něco jiného. Stejně jako beru fakt, že pro Spartu a Slavii vždy bude nejvíc derby..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si pokecej o vyhroceném derby třeba s někým z jižní ameriky...

Reagovat
smazaný uživatel

Já tady ale porovnávám české podmínky..

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně, i když nevím jestli to má s tebou cenu.. Kdyby Holzer přestoupil do Sparty bez nějakých keců, třeba hned řekl že jiné nabídky neměl a že se chce posunout apod. Tak by mu to určitě tolerovalo více lidí. Stejně jako třeba Bolfovi, který kdysi taky ve Spartě byl. Ale v tomhle je prostě rozdíl. A jako taky mu někdo mohl dát na stodolní přes držku. Místo toho jen byl na něj pískot a 2-3 krát vulgární pokřik. Já myslím, že tohle by měl profi fotbalista zvládat. Co pak má říkat takový Limba? NA toho se skanduje na půlce stadionů..

Reagovat
Puskas

Reagovat
smazaný uživatel

Holzer ten zápas přece zvládl. Co měl jako po zápase říct novinářům?

Jo, to je super když na mě řvou že jsem čurák, zápas jsem si moc užil.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale já po něm nechci, aby něco takového říkal. ALe na tom instagramu se prostě vyjadřuje jako uražená primadona. Já se tady jen snažím vysvětlit, proč na něj byl ten pískot apod. Ne že šel do Sparty, ale jakým způsobem odcházel.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš tohle? "Venca muj agent neni, to je zaprve ..." To ti fakt přijde jako uražená primadona?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak tam píše že my tomu nerozumíme, protože neznáme fotbalový svět? Jo, to mi příjde jako uražené děcko..

Reagovat
smazaný uživatel

A znáte ho? Kolik z nás bylo u nějakého jednání o přestupu hráče?

Reagovat
smazaný uživatel

A co nám je do nějakého jednání? Tady jde o to, že jeden den ten klučina prý ve slzách se zapřísáhá že do sparty nepujde a že povede hrdě Baník do nové sezony a další den se vysmátý producíruje na spartě.

Jak už jsem psal, kdyby odešel bez tadytěch šaškáren, asi by to nebyl můj oblíbený hráč, ale bral bych to. Takhle prostě u nás skončil. U mě teda hlavně z principu, protože herně jsem ho nikdy neobdivoval.

Reagovat
smazaný uživatel

No právě že tě nějaké jednání nezajímá a proto asi neznas podle něj "ten fotbalový svět".

Reagovat
smazaný uživatel

V tom případě ale měl hned vysvětlit, jak to bylo. A ne tady něco schovávat za ty fráze "kdybyste věděli" apod.

Reagovat
smazaný uživatel

Si můžeme zahrát hru: Co když...

Co když tímhle prohlášením si chtěl jen vytáhnout výš svuj nový plat ve spartě. Co když díky tomuhle prohlášení přistálo v pokladně baníku o milion víc. Co když... O tehle věcech se prostě veřejně nemluví. Prostě ho drbete za něco, o čem hovno víme.

Reagovat
smazaný uživatel

Drbeme ho za to, co víme. Pokud chce, abychom ho pochopili, má to vysvětlit. Pokud mu to smlouva zakazuje, což asi ne, jinak by nepsal, že to vše řekne, tak bohužel.

Reagovat
smazaný uživatel

To ber jen jako příklad. Realita bude nejspíš taková, že mu bylo tehdy 20 roků...

Stejně, i kdyby řekl že prostě udělal blbost a že se omlouvá tak co by to změnilo, stejně byste na něj řvali dál...

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád by to asi bylo lepší než to, co je teď.

Reagovat
bobis21

"prý " - ok, důvod k pískotu a nadávkám založený na prý ...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já u toho nebyl, proto říkám prý. Ale je dost takových, co by ti to vylíčili naživo..

Reagovat
smazaný uživatel

Prestan tady ze sebe delat debila

Reagovat
Puskas

"Každopádně, i když nevím jestli to má s tebou cenu." Tohoto svého vyjádření se drž v debatě s Chimem.

Reagovat
smazaný uživatel

Hele já jsem fakt schopný diskutovat s kýmkoliv, kdo ma jiný názor. Ale pokud ta druhá strana nechce diskutovat ale jen slepě posouvat své názory nebo se cítí dobře když jakože trollí tak pak je to asi zbytečné no.

Reagovat
Puskas

Mám to stejně, proto jsem s ním na toto téma skončil, bo když někdo háže srovnání s Hellebrandem a Slováckem...

Reagovat
smazaný uživatel

V poho, klidně to utni jestli máš pocit, že jen trollím

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si, že to trollíš. Spíše mi příjde, že prostě máš nějak v hlavě označeny Baníkovce jako hovada a teď hledáš za vším co napíšeme nebo uděláme skandál.. Já si prostě nemyslím, že to že na Holzera pískáme je něco, co děláme jen proto, že jsme chuligánské hovada.

Reagovat
smazaný uživatel

Všechny fakt ne. Dokonce mám na ostravsku ještě pořád nějaké kořeny, i když už hodně vzdálené a pořád se tam rád vracím i když už ne tak často.

Mě vadí, že se k vlastnímu odchovanci takhle chováte, a když se podíváš na Pazderu tak ten se vůči Zlínu zachoval plus mínus stejně a to vám nevadí. Nějak si to přeber

Reagovat
smazaný uživatel

Jak už někdo psal, sice se zachoval zmrdsky, ale prostě mezi Zlínem a Ostravou, v tom je prostě rozdíl. A navíc, nebudeme na něj pískat, protože dal přednost nám. Na hráče nepískáme z hlediska nějakých pravidel, ale podle toho, jak to cítíme..

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, když myslíš...

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně bych se nedivil, kdybyste teď vy pískali na Pazderu. Já myslím, že pokud nejde o nějaké napadení, tak tohle je prostě stále v pořádku.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, osobně si myslím že vůči němu to proběhne v klidu ale samozřejmě na jistotu to nevím. Železníkovi (nebo Poznarovi teď nevím) se tady i tleskalo když přijel, ale to je samozřejmě úplně jiný případ.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, třeba Frydrychovi nebo Baránkovi bych já osobně klidně taky zatleskal. Holzer je ale jiný případ.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč nám má vadit jak se k vám zachoval Pazdera? Spartě taky nevadí jak se k nám zachoval Holzer. My řešíme to, jak se zachoval k nám, našemu klubu, našemu vedení. Ne jak se zachoval v obecné rovině (jestli se to tak dá říct)

Reagovat
smazaný uživatel

No, to je přesně ono

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsi to měl říct hned.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavé jméno.

Reagovat
Kang & Kodos

Přitom se svým bráněním by k vám sednul jak prdel na hrnec

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

tim tomu pomohl teda...

Reagovat
smazaný uživatel

Ne každý je srdcař.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak oni jsou všichni velcí kamarádi. Je jasné, že se mu nelíbí, když se proti němu skanduje. Těžko říct, co myslí tím důvodem, ale pochybuju, že by to bylo něco, co by změnilo náš názor.

Reagovat
Banikovec7

Tipuju ze mu Lavicka rekl ze se z druhe ligy nedostane na euro.

Reagovat
smazaný uživatel

blbost.

Reagovat
Miguel19

Pánik

Reagovat
smazaný uživatel

Nemělo bejt Dohráno od 21:40?

Reagovat
smazaný uživatel

Mělo, taky mě to nasralo.

Reagovat
Kang & Kodos

Jsem si vzpomněl na můj screen z loňsky fantasy tipovačky.

https://abload.de/img/snmekobrazovky178mslt.png

Reagovat
smazaný uživatel

To jako fakt

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Puskas

Nebo kvizy Novy ze začátku - Je Patrik Berger blonďák?

Reagovat
Coutinho10

to bylo top

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Kang & Kodos

Baníkovci si to tady dělaj zbytečně složitý. My jsme se loni všeobecně shodli na tom, že Holek s Kadlecem jsou čuráci, a diskutovali jsme akorát o tom, kdo z nich je horší. A jak jsme si rozuměli!

Reagovat
HorajzmAmmann

My ten výběr máme o něco složitější

Azackyj - Pokorný - Šindelář

Reagovat
HorajzmAmmann

na druhou stranu dneska nikdo z nich nic neposral Z nich ještě něco bude

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bobis21

Artom měl zůstat

Reagovat
smazaný uživatel

My jsme ale shodli, že Holzer je čurák.

Reagovat
Banikovec7

Vsichni ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Pry si v zapase vyslechl sve? Sverky neco k tomu napsal na Instagramu, Holzer tam taky neco blekotal s dovetkem, ze vse rekne do novin a tim to pro nej skonci. Tak snad se zmini o tom, jak ke konci sezony prohlasoval, ze nikam nepujde, natoz do Sparty a snad rekne i to, ze nebyl schopen rici do oci fanouskum, ze jde pryc, zvlaste, kdyz byl druhy den vysmaty na Letne.

Reagovat
smazaný uživatel

No pri každém kontaktu se pískalo a párkrát dostal Holzer co ty kurvo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

To je možná důvod proč třeba Hrubý přišel zpátky a v pohodě. Nikdy si nehrál na srdcaře a když do Baníku přišel tak řekl na ferovku, že nechce hrát za Baník 2. ligu - měl mu to někdo za zlé? Neměl, spíš sem byl nasraný na vedení, že někoho takového přivedlo. Ale pak se vrátil, hraje slušně. Žádný zázrak to sice není, ale standart si odehraje.

Kdyby Holzer řekl, že se bojí, že se z 2. ligy nedostane na jednadvacítky a že se chce ve svém věku někam vykopat nikdo by proti tomu nic neměl. Škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Poznar, zas nedal branku tu šanci přitom měl, ale běžel jak šnek, Baníkovci, to kopyto vám byl čert dlužnej a to říkám už nějakou dobu.

Reagovat
HorajzmAmmann

Na začátku byl v pohodě, teď to je takovej Skutka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

na fcb.cz se tam strašně řeší nějaký Varga na lavičku Baníku

Ty vole to tam raději nechte Kučeru s ním je aspoň prdel....

Reagovat
smazaný uživatel

byvaly trener Presova... to je docela zajimava symbolika

Reagovat
smazaný uživatel

V sezoně 92/93 se i potkali. Jeden hrál za Vítkovice, druhý za FCB.

Reagovat
smazaný uživatel

A v záloze jeste Griga s Pivarnikem.

Reagovat
ratusek

Kromě tech dvou cp sem psal bych Pivarníka asi taky bral.

Reagovat
Posledni Kovboj

Pivarnika do utoku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

To snad ne tvl. Ševela nebo Svědík. Nikdo jinej. hlavně žádný experimenty s druholigistama

Reagovat
smazaný uživatel

prosím ,žádné vyházování Kučery , nebo aspoň ne teď. Nebuďme jak sparťani.

Ano jsme dole ,ale vždyť zas tak špatně nehrajeme. Remizujem/prohrávámě ,ale se ctí a to jde. Budmě relativně rádi za ten fotbal co hrajem. Mít skóre po 9.kole 4:5 a 12 bodů by byla nuda. Při takových zápasech je aspoň otázka času než ty zku***né vítkovice spadnou :))

Vyvrcholení příjde na jaře ... 40.minuta Baník : Sparta 0:3 ... 93.minuta Baník : Sparta 4:3 a můžeme umřít šťastni

Reagovat
smazaný uživatel

95. minuta 4:6 a vesmír bude zase v rovnováze

Reagovat
smazaný uživatel

Varga

Reagovat
smazaný uživatel

V. M. Varga

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

FCB má obnovenou diskuzi?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi myslí FB.

Reagovat
HorajzmAmmann

jo sorry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mata

http://www.livesport.cz/hrac/tasic-aleksandar/2TTZG8HJ/

tenhle hráč mě nějak uniknul, že by v létě taky přišel. víte o tom někdo něco?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele