HET liga - souhrn 8. kola

23.09.2017, 18:55, aktualizováno 25.09.2017, 20:54
Komentáře a souhrny
Plzeň ukončila tříleté čekání na triumf v Mladé Boleslavi, opět jí k tomu pomohl skvělý start. Sigma Olomouc zase bavila a hravě si poradila s Duklou, Slavia ve Zlíně kvůli penaltě přišla o dva body. Jablonec uspěl v Dolíčku, tři body mají i Jihlava a Karviná, Sparta neměla velké problémy s Teplicemi, Liberec ztratil se Slováckem...

Slovan Liberec - 1. FC Slovácko 1:1

25.09.2017 19:00

Góly: 71. Matěj Hybš - 86. Tomáš Zajíc

Ani devatenáct střeleckých pokusů a zhruba hodinová přesilovka nestačila Liberci na vítězství proti Slovácku. Slovan se sice dostal v 72. minutě do vedení, ale pět minut před koncem srovnal na konečných 1:1 Tomáš Zajíc. Obě branky padly v době, když už byl počet hráčů na obou stranách vyrovnaný.

Jak hned z kraje zápasu dostat Slovácko do úzkých předvedl David Machalík. Naprosto zbytečným a ostrým skluzem na Voltra si nic jiného nemohl zasloužit a Kordulovi svěřenci museli od 7. minuty hrát v početní nevýhodě. Liberec okamžitě dostával územní převahu, ale k překvapení všech to bylo také to jediné, co měl. Až s blížícím se koncem poločasu nebezpečně hlavičkoval nad Pulkrab a krátce po něm napálil z nadějné pozice boční síť Potočný. Do třetice pak tečoval balón mimo Hečovu svatyni Breite a do šaten se šlo za stavu 0:0.

Trenér Jindřich Trpišovský nejspíše své svěřence nabádal k trpělivosti a také větší aktivitě, to druhé rozhodně platilo. Slovan zachytil hrůzostrašnou rozehrávku Heči, kterou mohl potrestat prvním gólem Pulkrab, jenomže branku zase netrefil.

V 62. minutě byla početní výhoda domácích u konce. Karafiát opět zbytečně zastavil Navrátila a po druhé žluté kartě musel i on předčasně do sprch. Slovácko vycítilo šanci udeřit, jenomže se stal přesný opak. Po centru Bosančiče hlavičkoval do výtečného Heči Pulkrab, ovšem brankář Slovácka se nedohodl s Juroškou a další chyby už využil Matěj Hybš ve vedoucí branku.

Liberecký Potočný měl v dalším průběhu dvě příležitosti zvýšit a definitivně rozhodnout o vítězství svého celku, ale dvakrát selhal a pět minut před koncem nastal u Nisy šok. Poté, co Vácha ztratil balón, přešli hosté do rychlého brejku a Daníček našel na malém vápně skórujícího Tomáše Zajíce - 1:1.

Více informací k zápasu

Sparta Praha - FK Teplice 3:0

24.09.2017 18:00

Góly: 16. Václav Kadlec, 45. David Lafata, 57. Václav Kadlec

Snad poprvé v sezoně předvedli fotbalisté Sparty výkon za který se rozhodně nemusí stydět. Nebezpečné Teplice vyřídili po hodině hry 3:0. Dva zásahy si připsal Václav Kadlec, jednu trefu přidal i David Lafata.

Sparta byla skutečně aktivnější a první pozdrav Tomáši Grigarovi poslal z přímého kopu Vatajelu. Teplice ale mohly vést a kdo ví, jak by se utkání vyvíjelo, kdyby Rezek jasnou šanci proměnil. Někdejší reprezentant obdržel centr z prava a z první těsně minul Dúbravkovu svatyni. Teplice svojí šanci neproměnily a Sparta o pár minut později trestala. Přetažený Vatajelův centr vrátil na malé vápno Zahustel a Václav Kadlec zblízka překonal Grigara.

Vedoucí branka pražany nabudila a ti to čím dál častěji zkoušeli ze střední vzdálenosti. Pohotová rána Marečka skončila vedle a když už to vypadalo, že Hovorkova střela skončí v síti, na poslední chvíli zasáhl Fillo. Sparťanům se podařilo těsně před odchodem do šaten vstřelit druhý gól a to byl nakonec klíčový okamžik celého utkání. Závar před Grigarem ukončil až David Lafata, který doslova dotlačil balón za brankovou čáru.

Domácí se druhou trefou uklidnili a také do druhého dějství vstoupili lépe. Brzy mohl zvýšit na 3:0 Václav Kadlec, ale v klíčový moment si příliš předkopl balón. Kadlece to nakonec vůbec nemuselo mrzet, protože Sparta v 57.minutě předvedla podobnou akci jako u prvního gólu. Přetažený centr vrátil na malé vápno Zahustel a Václav Kadlec ve správný čas na správném místě zvýšil na 3:0 a lidově řečeno bylo vymalováno.

Do konce utkání ještě zbývala zhruba půlhodina a oba celky měly další šance ještě změnit skóre. Na Teplické straně to byl Jeřábek, který dvakrát nedokázal přesně zakončit. Sparta udržela čisté konto a zvítězila 3:0.

Více informací k zápasu

MFK Karviná - Zbrojovka Brno 2:1

24.09.2017 17:00

Góly: 21. Eric Ramírez, 56. Lukáš Budínský (pen.) - 8. Michal Škoda

Brněnská Zbrojovka si komplikuje situaci a po další porážce na hřišti Karviné je poslední s už dvoubodovou ztrátou na nesestupové pozice. Brnu nebyl nic platný dobrý začátek, Karviná nejenže rychle srovnala, ale po změně stran dokonala obrat. Hosté následně přišli o vyloučeného brankáře Melichárka a tím bylo rozhodnuto.

Byl to důležitý duel, oběma celkům se totiž vůbec nedaří a tři body pro ten, či onen tým by byly velkou vzpruhou.

Brno začalo v Karviné dobře a už v 8. minutě se díky dlouhému nákopu Pilíka dostalo do vedení. Ve vápně totiž Pilíkův centr sklepl Pavlík a uvnitř malého vápna zblízka dopravil balón do sítě Michal Škoda. Hosty branka nakopla a brankář Berkovec musel být znovu ve střehu po střele Fortese. Také Karviná udeřila víceméně z první šance, kterou měla. Propadlý rohový kop zasáhl Eric Ramírez a Karviná srovnala na 1:1. Domácí mohli ještě do konce poločasu dokonat obrat, ovšem Ramírez placírkou přestřelil Melichárkovu branku.

Zápas se lámal po změně stran, přesně v 57. minutě, kdy se uvnitř pokutového území Brna skácel Moravec a sudí odpískal pokutový kop. Pravdou je, že Moravec šel na zem hodně ochotně a penalta to byla velice přísná. Každopádně Lukáš Budinský si nedělal těžkou hlavu, penaltu proměnil a Karviná vedla 2:1. Za chvíli navíc neudržel nervy na uzdě Melichárek, povalil svého protihráče a sudí ho bez milosti vyloučil. A to už byl velký problém, Brno tedy nejenže prohrávalo, ale navíc muselo dohrávat v početní nevýhodě.

Karviná měla sérii šancí, jak utkání definitivně rozhodnout, jenomže v ofenzívě si někdy příliš počínala lehkovážně, za což mohla v závěru pykat. V 83. minutě mohla Zbrojovka zčistajasna srovnat, Škoda si ve vápně převzal balón, otočil se a trefil jen dobře zasáhnuvšího Moravce. Brnu to tam nepadlo ani v nastavení, kdy po Halouskově nákopu vznikl závar a Pavlík zblízka donutil ke skvělému zákroku Berkovce. Byl to důležitý moment, který nakonec výraznou měrou přispěl k výhře Karviné 2:1.

Více informací k zápasu

Vysočina Jihlava - Baník Ostrava 2:1

24.09.2017 17:00

Góly: 37. Dāvis Ikaunieks, 90. Jakub Fulnek - 21. Dyjan Carlos De Azevedo (pen.)

Velmi důležitý duel zvládla Jihlava. S ostravským Baníkem sice prohrávala, ale výsledek dokázala ve třetí minutě nastavení otočit. Hrdinou okamžiku se stal Jakub Fulnek a Vysočina se rázem vyšplhala na průběžné třinácté místo.

Důležitost utkání byla jasná, pokud se chce Jihlava zachránit, potřebuje doma sbírat body právě proti takovým soupeřům jako je Baník. A to samozřejmě platilo i opačně. Vysočina ale začala lépe a hned v 1.minutě mohl rozjásat jihlavské fanoušky Fulnek, který po závaru vypálil a zasahovat musel Vašek. O několik minut později minul branku Urblík a v 19.minutě přišla pro domácí studená sprcha. Domácí obrana si počínala při bránění Šašinky nedovoleně a sudí odpískal pokutový kop. Vzhledem k absenci Milana Baroše se míče chopil Dyjan De Azevedo a i když trefil stejnou stranu kam skákal Hanuš, dostal balón do sítě.

Jihlava se snažila o okamžitou odpověď a ránu Keresteše vytáhl golman Vašek. Neuspěl ani Zoubele, opět skvěle zasáhl Vašek, nicméně domácí zůstávali u balónu a nakonec po rohovém kopu udeřili. Z prvu se zdálo, že Baník rohový kop ustál, jenomže Vaculík vrátil centrem balón na malé vápno a Davis Ikaunieks srovnal na 1:1. Závěr prvního poločasu ještě nabídl zajímavou situaci, kdy hlavní sudí odpískal pokutový kop, ale svůj verdikt vzal kvůli ofsajdu zpátky.

Baník byl po změně stran překvapivě aktivnější a i se dostával do koncovky, jenomže scházela větší razance a důraz. Také Jihlava měla šance, například Keresteš po nepovedeném centru orazítkoval břevno. Jihlava se v závěru tlačila dopředu, jenomže rozhodnout mohl i Baník. V první minutě nastavení měl na kopačce vítězný gól Hrubý, ale zase scházela přesnost i razance. Ostravští za to nakonec zaplatili vysokou cenu. Ve třetí minutě nastavení si domácí vytvořili velký závar a Jakub Fulnek nadvakrát procedil balón za Vaškova záda! Jihlava byla v eufórii, Baník nakonec porazila 2:1.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - Viktoria Plzeň 0:2

23.09.2017 18:00

Góly: 3. Michael Krmenčík, 14. Michael Krmenčík

Viktoria Plzeň je nadále bez ztráty bodu a navíc navyšuje své vedení v tabulce. Rozhodla o tom výhra na půdě neoblíbeného soupeře Mladé Boleslavi a zaváhání Slavie. Vrbovi svěřenci předvedli parádní začátek zápasu, během kterého se dvakrát prosadil Michael Krmenčík.

Lepší start už si Viktoriáni stěží mohli představit. V Mladé Boleslavi jim stačily pouhé tři minuty, aby se ujali vedení. Přitom domácí začali hodně aktivně a ještě před inkasovanou brankou stihli nebezpečně vypálit Matějovský s Chramostou. Nebylo to nic platné, ve třetí minutě nacentroval šajtlí Limberský a Krmenčík parádní ranou z voleje překonal Vejmolu. Navíc za jedenáct minut opět zafungovala spolupráce Limberského s Krmenčíkem a vytáhlý útočník na zadní tyči zvyšoval na 2:0.

S Mladou Boleslaví to vypadalo bledě, nicméně domácí se i za tohoto stavu nevzdávali a tlačili se dopředu. Petr Mareš mohl snížit z volného přímého kopu, avšak zamířil těsně vedle tyče. Stejný hráč pak pálil i ve 23. minutě a Kozáčik schoval balón v rukavicích. První poločas ještě nabídl tutovku Petržely, který postupoval sám na Vejmolu, ale k další změně skóre už nedošlo.

Zajímavé šance byly k vidění i ve druhém poločase. Mladá Boleslav se snažila o kontaktní branku, ale Kozáčikova svatyně jako by byla zakletá. Slovenský brankář dobře zasáhl proti hlavičce Stronatiho a Přikrylovu ránu vyrazil na rohový kop. Čtvrthodinu před koncem mohl završit hattrick a definitivně rozhodnout o vítězství Plzně Krmenčík, po rohu ale vypálil vedle. Také většina dalších akci končila jen mimo branku a zkrátka Plzeň si už vítězství 2:0 vzít nenechala.

Více informací k zápasu

Fastav Zlín - Slavia Praha 1:1

23.09.2017 17:00

Góly: 84. Vukadin Vukadinović (pen.) - 76. Ondřej Bačo (vl.)

Nepříjemnou ztrátu si opět připisuje Slavia, přestože se ve Zlíně čtvrthodinu před koncem ujala vedení. Vedení po gólu Milana Škody ale nemělo dlouhého trvání, za osm minut srovnal z pokutového kopu Vukadin Vukadinovič. Oba celky si tak v generálce na další kolo Evropské ligy připsaly po bodu.

Slavia věděla, že jí ve Zlíně čeká náročné utkání, a proto se chtěla co nejdříve uklidnit brzkým gólem. Sešívaným patřil první poločas, ovšem z převahy, kterou měli, nic nedokázali vytěžit.

První šanci však měli domácí a to už ve čtvrté minutě. Ekpai poslal do vápna centr a Vukadinovič ho trestuhodně netrefil. O chvíli později si zkoušel vymodlit pokutový kop Jugas, ale sudí Královec se rozhodl nepískat. Pak už hrozila Slavia. Hušbauerovu střelu nadvakrát krotil Dostál. Ve 34. minutě měl obrovskou příležitost Van Buren, na zadní tyči byl sám a stačilo trefit prázdnou branku, ovšem právě to se nestalo. O pár minut později zase postupoval z úhlu na Dostála Bořil, ale ani on nerozvlnil síť.

Druhý poločas dlouho žádnou velkou šanci nenabídl. Mírnější převahu získával Zlín, avšak Laštůvka zůstával bez práce. Železníkova rána šla mimo branku a totéž platilo na druhé straně o Hušbauerově pokusu. Mířidla si rovnal i aktivní Stoch, který dalekonosným pokusem z první výrazně přestřelil.

Bezbrankový stav nakonec vydržel do 75. minuty, kdy Slavia rozehrála rohový kop a Milan Škoda hlavou překonal Dostála! Slavia byla blízko důležité výhře, jenomže za osm minut fauloval Jugas ve vápně Diopa a Královec nařídil pokutový kop. Zodpovědnost na sebe vzal Vukadin Vukadinović a suveréně srovnal na 1:1.

Slavia si mohla vzít vedení zpátky a vypracovala si dvě stoprocentní příležitosti. Nejprve se odkryla branka Součkovi a skvělý zákrok předvedl Dostál a po něm Zmrhal pálil nad. Neproměněné šance musely Slavii pořádně mrzet, zvláště když je v nastavení pořádně vystrašil Vukadinovič, který orazítkoval tyč. Konečná remíza 1:1 je tak pro obě strany spravedlivá.

Více informací k zápasu

Bohemians Praha 1905 - FK Jablonec 0:1

23.09.2017 17:00

Góly: 56. Martin Doležal

Fotbalisté Bohemians doma nečekaně zaváhali a s Jabloncem prohráli nejtěsnějším rozdílem. Výhru Severočechů zařídil v Ďolíčku útočník Martin Doležal.

Vše přitom mohlo být jinak, kdyby Klokani využili alespoň nějakou z řady gólových příležitostí. Už v páté minutě měl na kopačce vedoucí gól Tetteh, ovšem jeho přízemní rána pouze rozezvonila tyč. Stejný hráč měl velkou příležitost i po čtvrthodině hry, jenomže v dobré pozici váhal se zakončením až to nakonec prováhal. Ve 25. minutě zase nečekaně propadl balón brankáři Hrubému, ale nenašel se nikdo z domácích, kdo by usměrnil balón do sítě. A brankou neskončila ani další šance, kterou svým dravým průnikem skvěle připravil Tetteh. Dostál měl po jeho přihrávce nabito, ovšem z voleje pálil nad!

Všechny nevyužité šance Klokanů mrzely o to více, když po změně stran zničehonic udeřil Martin Doležal. Skvělou práci předvedl Masopust, který Doležala našel stříleným centrem a útočník Jablonce byl ve správný čas na správném místě.

Bohemku inkasovaná branka hodně zmrazila a svěřenci Martina Haška nebyli schopni na Doležalův gól jakkoliv reagovat. S ubývajícím koncem se sice domácí tlačili dopředu, ale žádná tutovka k vidění nebyla. Dvě minuty před koncem prolétl pokutovým územím Jablonce ostrý centr, ale nikdo z domácích na něj nezareagoval. Naopak pojistku měl na kopačce Mihálik a to rovnou dvakrát, pokaždé ale trefil jen obránce. Jablonec každopádně výsledek udržel a z Ďolíčku veze cenné vítězství.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - Dukla Praha 3:0

23.09.2017 17:00

Góly: 17. Jakub Plšek, 32. Jakub Plšek, 80. Martin Sladký

Už na druhé místo poskočila Sigma Olomouc. Hanáci jasně porazili Duklu 3:0, když dvě branky vstřelil Jakub Plšek a třetí v závěru přidal Martin Sladký. Dukla toho na Hané moc neukázala, čímž potvrdila, že se jí venku vůbec nedaří.

Domácí Sigma začala dobře a bezbrankový výsledek vydržel jen do 17. minuty. Pak se totiž po centru Sladkého hlavou prosadil Jakub Plšek a Sigma vedla 1:0. Domácí navíc zůstávali u balónu a ve 32. minutě zvyšovali po podobné akci na 2:0. Plšek si opět naskočil na skvělý centr, a i když mu Rada pokus zneškodnil, proti dorážce už nic nezmohl.

Podobně hodlala udeřit i Dukla, jednu z mála šancí měl ve vzduchu Holenda, ale na rozdíl od Plška netrefil branku. Vytáhlý útočník Pražanů byl asi jejich nejaktivnějším hráčem, nicméně scházela mu větší přesnost v zakončení.

Sigma ale byla mnohem nebezpečnější. Proti Zahradníčkovi zasahoval Rada a brankář Dukly se zaskvěl i proti tutovce Plška, když i s jeho přispěním skončil balón na břevně. Sigma byla nadále aktivnější a chtěla rozhodnout třetím gólem. Falta ale pálil do připraveného Rady a dočkal se až Martin Sladký. Ten z dálky vypálil a Rada se natahoval marně. Třetí branka Hanáků znamenala definitivní rozhodnutí. Dukla na další dění rezignovala a smířila se s celkem jasnou porážkou.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň880018:224
2.Sigma Olomouc852116:717
3.Slavia Praha844011:216
4.Sparta Praha84229:614
5.Slovan Liberec842210:814
6.FK Jablonec834114:713
7.Fastav Zlín83147:810
8.Bohemians Praha 190582424:510
9.Dukla Praha831410:1510
10.FK Teplice823310:129
11.1. FC Slovácko81437:77
12.MFK Karviná82159:137
13.FK Mladá Boleslav82156:137
14.Vysočina Jihlava82157:177
15.Baník Ostrava813411:186
16.Zbrojovka Brno81166:154

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (641)

Přidat komentář
Mönchengladbach

Liga jednoho týmu.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska teprve začal podzim.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda Sigma!! Pokračujeme teď už je to LM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Šilhavý si to jede jak já blahý paměti v CSM: doma výhry, venku remízy.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Liquid

Ale 2 inkasový góly po ruce a velmi přísný penaltě si neměl co ?

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Liquid

vím že pro vás sparťany je to k pláči

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
Liquid

poukazuju na výbornou defenzívu Slavie tak proč brečíte

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Nebelung

Reagovat
dinss

Ty tady jsi asi největší uplakánek viď?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Euphael

Reagovat
Bex5

Reagovat
Ragazzo d'oro

Reagovat
monty25

Jo, já taky a furt.

Reagovat
Kang & Kodos

Jsem věděl, že se ozveš

Reagovat
monty25

Ale docela se mi teď dařilo venku i vyhrávat...

http://abload.de/img/screenshot_2017-09-22skud5.jpg

Reagovat
El Campeon

ty to ještě hraješ?

Reagovat
monty25

No jasně.

Reagovat
El Campeon

dřív mě to dost bavilo,ale potom co sem začal hrát FM,tak už sem se k CSM nevrátil

Reagovat
smazaný uživatel

ubohá napodobenina

Reagovat
Pablos

napodobenina ...to je free hra s kterou si dali práci lidi co maj rádi fotbal... jen tak pro zábavu... jak to chceš vůbec srovnávat s něčím jako FM ???

Reagovat
monty25

Reagovat
poz3n

Existuje nějaká aktualizace soupisek na letošní sezónu 2017/2018? Hrával jsem to kdysi na střední, teď už jsem x let k tomu nesednul, z velký části proto, že aktualizace soupisek byla jen málokdy. Dík

Reagovat
monty25

Zatím poslední aktualizace je podzim 2016.

https://www.facebook.com/CzechSoccerManager/

Reagovat
poz3n

Jo, tak jsem to našel správně. Tak to si na případný návrat asi ještě počkám.

Reagovat
HorajzmAmmann

navíc 1. CSM (takový zelený pozadí to mělo) tady je už od roku 97, ne? A pořád si to zachovalo tu krásnou jednoduchost a kouzlo tý hry.

A ted jak to je v malém okně tak u toho na něco koukám a úplně vypnu a pak koukám že to hraju 6 hodin o víkendu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

napodobenina je tak mozna ten FM...

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně inteligentní komentář. FM je propracovaná, realistická hra. Nějaké CSM je proti tomu fakt sračka.

Reagovat
smazaný uživatel

zatímco prvni csm vzniklo v roce 1996, tak prvni fmko tehdy ještě pod zkratkou cm bylo vydano uz v roce 92.

Reagovat
smazaný uživatel

FM mě baví, ale to čekání, než se k něčemu dostaneš je hrozné..

Reagovat
El Campeon

což jo,ale tak někdy sem začátek fakt rychle odklikal,aby sem už začal konečně sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to vypadá, kdyz hru pro inteligentní lidi hraji děti.

Reagovat
El Campeon

hele,když už hraješ 14 sezonu a skoro všichni hráči sou imagenární,tak už je to snad fuk,jak ten začátek proklikáš a z předchozích ročníků to samozřejmě neměnim

já jel vždycky jedno nastavení u všech svých týmů,takže sem to měl všechno rychle sfouklí

a proč si myslíš,že tahle hra je pro inteligentní lidi?máš pro to objasňující názor?

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
taws

jako já si fakt nedokážu představit, kolik ty máš volnýho času, když ho zajebáváš takovou pičovinou

Reagovat
monty25

To zase tolik času nezabere. Navíc já málokterou kariéru dohraju až do konce...

Reagovat
smazaný uživatel

Jako CSM je fakt super, že jednu sezonu dáš za půl hodinky..

Reagovat
smazaný uživatel

A jakmile jsi začal venku vyhrávat,tak už jsi byl někdo.. A stejně jsem pak hrál venku LM vždycyk s maximální obranou..

Reagovat
Kang & Kodos

Já hrál obranu na max i se Spartou v Blšanech. A to bylo slávy, když jsem odtamtud vezl 0:1

Reagovat
monty25

Já teda doma útočím na max. a venku tak napůl. Beton není můj styl.

Reagovat
KingMaster13

Proti týmům od 7. místa vejš hezky protiútoky a když hraju s posledním venku tak styl obranný. Párkrát se přiveze z venku výhra a ejhle titul je na světě

Reagovat
El Campeon

jak tady každej hrál nebo hraje CSM

já si to dával dřív s Monakem,ještě když tam hrál Giuly,Pršo a Morientes,doma jasný výhry s nulou vzadu a venku samí prohry

Reagovat
PavlíčeQ

Paráda, 3 cenný body z venku

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace Plzni k titulu

Reagovat
Liquid

nevím proč, vzájemný třeba Slavie oboje vyhraje a plichtit Plzeň klidně může někde, nic není ztraceno

Reagovat
smazaný uživatel

To, že Plzeň může někde plichtit, si říkáme pořád. Realita je taková, že po 8 kolech na nás mají 8 bodů náskok a to měli těžší los. Titul už je z mého pohledu sci-fi a pokud v zimě nepřivedeme kvalitního útočníka, tak nebudeme ani 2.

Reagovat
smazaný uživatel

teprv ctvrta remiza a uz se ti stahujou kulky do bricha. utocniku mame kvalitnich dost. nas problem je malo baga a hry na tretiho na treninkach.

Reagovat
Bex5

Reagovat
remeslnik

Liquid ... jenže k tomu by musela Slávka zbytek zápasů až do jara taky vyhrávat, což se mi při vší úctě nezdá.

Reagovat
Coutinho10

rekord v unbeatonu je sice fajn, ale kdyz uz se dostanes do vedeni ke konci zapasu, tak se to musi udrzet

Reagovat
smazaný uživatel

unbadminton.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
ZB 07

Reagovat
db18

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
dinss

Výměna Plšek - Hořava?

Reagovat
Coutinho10

a o ambici obhajit titul asi nema cenu ani snit....

Reagovat
Kang & Kodos

Že by zase jenom -2 na Slavii To by na to, v jakejch jsme sračkách, byl sen. Navíc jsem se bál, že se Slavie stejně jako loni chytne v derby a začne to válcovat.

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím. Podle mě zítra nevyhrajeme. Navíc podle všeho je zase mimo Rosa.

Reagovat
Liquid

Reagovat
Kang & Kodos

Teplice doma rozdrtíme 1:0, o to bych strach neměl.

Reagovat
smazaný uživatel

0:1 Potočný.

Reagovat
Kang & Kodos

Tak toho bych se nebál už vůbec. Pochybuju, že ho Karl pustí, když má v pondělí zápas se Slováckem.

Reagovat
smazaný uživatel

Potočný dá levačkou takovou bombu, že to od Nisy doletí až Dúbravkovi do pravýho horního rohu branky.

Reagovat
El Campeon

bez inkasovanýho golu?nejsem si tim jistej

Reagovat
Artaxerxes

Kdyby to aspoň nějakej z hráčů uměl střelit po zemi

A to střídání Hušbauera teda vážně nechápu

Reagovat
meno

Šetření na Astanu

Reagovat
Pablos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
oli9

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň z ligy udělala boj o druhý místo. Zatím z jejich strana velká paráda.

Reagovat
dinss

Paráda to je ale minulý rok jsme také měli náskok a hlavně kvůli dění v klubu to dopadlo, tak jak to dopadlo...

Reagovat
smazaný uživatel

Protože Pivarník byl jednou nohou venku z klubu. Tohle se s Vrbou nestane.

Reagovat
dinss

To máš pravdu...

Reagovat
Kang & Kodos

Třeba se mu ozvou z Ufy nebo Permu...

Reagovat
db18

Ten je jednou nohou z klubu furt... k tomu aby vykročil i druhou chybí jen nějaká nabídka ze zahraničí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, Spartě pomalu hoří stadion a slávisti s plzeňákama tu furt malujou čerta na zeď.

Dejte pokoj.

Reagovat
remeslnik

db18 ... Jednou nohou tam, druhou jinam, jen jestli při tom rozkročení nezůstane viset za něco uprostřed

Reagovat
db18

Reagovat
božský John

Jablonec

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonec is the new Brno.

Reagovat
PavlíčeQ

dneska trochu se štěstím, ale 3 body se počítaj

Reagovat
db18

Jugas měl letět ven...

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Krmenčík už měl mít dávno stopku za letecký dny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
dinss

Souhlas ale je vtipný jak si ihned musíte něco najít...

Reagovat
Nebelung

Reagovat
Kang & Kodos

Obrana Dukly venku je tak extrémní zážitek, že by to nevyřešil ani Kotlár. 5 zápasů/15 gólů.

Reagovat
smazaný uživatel

Předpokládám, že my jim nedáme na Julisce ani gól.

Reagovat
Kang & Kodos

No...doma maj 3x čistý konto

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím.

Něco jako Zlín - Venku bída, doma pevnost.

Reagovat
remeslnik

Zlín se teprve dává dohromady, Páník je drží zkrátka ( v defenzivě na vlastní půlce), ale už se to lepší. Viz konec zápasu v Plzni. A jestli se konečně začne Vuk trefovat .. !

Reagovat
smazaný uživatel

No, měl jsem pravdu.

Reagovat
Kang & Kodos

Hlas se u fabece pro bonbónek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Já už se těším až tam naserou ještě Holka

Reagovat
Blasphemer

pracujou na vysokým potenciálu s lidma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GabrielBatistuta
Reagovat
Miguel19

Olomouc už by měla prohrávat, jinak můžu trhat lístek na jejich sestup

Reagovat
vitecek15

Nesestoupíme, na 100%. V poháry mic nevěřím, ale sestup nehrozí.

Reagovat
Miguel19

Jn, tak snad aspoň Baník..

Reagovat
smazaný uživatel

Nevyjde.

Reagovat
smazaný uživatel

úroc by meli zase sestupit celky jako baník a sigma vzdyt to jsou typické celky ktere do ligy patri

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

měls tam aspoň kurz 1000:1, aby ten lístek měl aspoň nějakej smysl?

Reagovat
Realita

Tak Karoch právě označil zelené dresy za nešťastnou kombinaci k trávníku :D

Reagovat
dinss

Hořava nemohl nahrát Hořavovi...

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

dneska byl zase neskutecny on neumi byt nestranny, on fandi v zapasech plzne plzni, v zapasech slavie slavii, jednim slovem kokot

Reagovat
Pablos

a hlavně fandí doktoru Dlahovi ...ale to se moc neví

Reagovat
Tigerinho

to bude jeho idol no

Reagovat
Realita

to už je jinej LEVL

Reagovat
Elliasson

Reagovat
Liquid
Reagovat
smazaný uživatel

Diviš se když na to jde sázet? Pro ty Pepíky si dát za dvojku a mají měsíc v práci zadarmo

Reagovat
Liquid

ale zrovna Jirny jsou zabezpečenej tým, ostatně celá vesnice

Reagovat
smazaný uživatel

Jak vidíš tak asi málo...

Reagovat
bobis21

zapomněli nominovat rozhodčího nebo co? Vždyť normálně by v tam ani real nepřešel půlku, protože by ho černá svině nepustila.

Reagovat
smazaný uživatel

hraci Nymburka se dostali v poradku domu nebo uz sou nekde zakopany?

Reagovat
db18

8 zápasů, 8 výher a 8 bodů na židy.

Reagovat
dinss

Reagovat
smazaný uživatel

Začnete ztrácet, v půlce jara už půjde Slavia do čela.

Reagovat
db18

To už bude Slavia ztrácet 15 bodů...

Reagovat
remeslnik

(Klidný střed) Jestli myslíš do čela pronásledovatelů Plzně ..?! ..tak to je možné

Reagovat
smazaný uživatel

K tématu se vrátíme někdy v dubnu, ok?

Reagovat
remeslnik

Klidně můžeme, připomeň to, já bych zapomněl.... Ty to píšeš, protože doufáš, že to tak bude. Slávka to tak měla i vloni, ale ten konec si Plzeň prohrála sama. A abych řekl pravdu, je mi to docela jedno, kdo vyhraje letos, protože díru do světa ( do Evropy) stejně nikdo neudělá, ikdyž bych byl jeden z prvních, kdo by to chtěl. Fandím dobrému fotbalu a všem našim (momentálně se to nerýmuje), ale s tím, jak a kam je ten náš fotbal vedený ...

Reagovat
KingMaster13

V zimě se spakuje Vrba protože se mu ozvou z Krasnodaru, vedení najme Pulpita, protože nebude nikdo volnej a ještě vás předeženeme

Reagovat
db18

Snílku, Pulpitovi první půlroky vycházejí skvěle...

Reagovat
monty25

Dejte Plzni ten titul rovnou. To je fakt neuvěřitelná neschopnost pražských S. Tolik posil a výsledek? Sparta ve sračkách a Slavia neschopná vyhrát venku. Plzni stačí trenér...

Reagovat
smazaný uživatel

Věnuj se radši ženskýmu fotbalu.

Reagovat
monty25

Však já se věnuju. Ale můžeš mi říct, co jsem napsal špatně?

Reagovat
smazaný uživatel

Za plácání Sparty a Slavie fakt nemůžou zahraniční posily.

Reagovat
monty25

Kdo za to může nebo nemůže, to je asi na jinou diskusi. Ale právě díky těm posilám se čekalo, že na tom budou trochu jinak než jsou...

Reagovat
smazaný uživatel

To já neříkám, že ne.

Ale za tápání Slavie, a už vůbec ne Sparty, nemůžou zahraniční posily, zahraniční kouč...

Reagovat
smazaný uživatel

To taky netvrdil. Poukazuje jenom na to, že se nakoupilo x hráčů za hodně peněz a výsledky jsou žalostné.

Reagovat
smazaný uživatel

což taky nepsal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Spis je chyba v tom, ze maji S na trenerskych postech takova hovna...stramacioni neumi nic a silhavy neni trener pro ambiciozni tym, nesebevedomy projev, boji se neco vymyslet, on je idealni tak do toho liberce, kde to ze zadni pozice vyhaluzi, ale neumi bouchnout do stolu a rict jdeme vyhrat ve zline, tohle byl vylozene prokauc od nej...uz dalsi letos

Reagovat
smazaný uživatel

DUml takhle sebevědomej byl a jak to dopadlo.

Reagovat
db18

Sestavil vám tým pro titul... a letos to Krobokop s Luftjardou a Šilhavým rozjebali.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jako jo, ten tým sestavil suprově, to se musí nechat. Já ho obecně vnímám spíš pozitivně než negativně, narozdíl od většiny slávistů.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

no jak to dopadlo, hraci ho odstrelili

Reagovat
spider_8

Jako sice jsou opravdu neschopní (hlavně Sparta), ale proti týhle Plzni se fakt bojuje těžko. To je jak když tu sparťani před 2 lety nadávali na Ščasného, když dotahoval náskok Plzně, která asi sedmnáckrát v řadě vyhrála To je pak těžký jim nějak konkurovat, když všechno vyhrávají.

Reagovat
PP

tak zrovna Zlín doma není letos nic lehkého.. Sparta je ostuda, ale remiz ve Zlíně musí brát každý tým.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
dinss

Tak ještě 9 výher a máme prodloužený rekord. Jinak Olomouc paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

Slávisti na twitteru teda rozjíždí neskutečnou show Víc nevděčný lidi jsem snad ještě neviděl, to je strašný.

Reagovat
dinss

?

Reagovat
db18

Asi prodávají Zmrhala...

Reagovat
smazaný uživatel

To nemyslím, s tím naopak souhlasím. Reaguji na to šílený nadávání na remízu.

Reagovat
smazaný uživatel

Zas se vyhazuje Šilhavý? Po Maccabi a Spartě byl za boha...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Ale to bylo už včera...

Reagovat
hefy

Suchý triko.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste 66 bodu a budu spokojen.

Reagovat
db18

Bolku jsme porazili, tak už končí "znovu 2010/11"

Reagovat
Kang & Kodos

Nevěřim, že s tim konečně půjdeš do prdele

Reagovat
Bex5

Reagovat
Kang & Kodos

OT: Vzpomenul jsem si na Vůcha, a zajímalo mě, jak skončil. Nic moc teda...

http://www.livesport.cz/hrac/vuch-egon/YopzliHd/

Reagovat
smazaný uživatel

no zatim ani jednou nedostal gol, za me v pohode angazma

Reagovat
Blasphemer

Na matech je určitě častějc než v základu.

Reagovat
smazaný uživatel

Premier League je snad málo ???

Reagovat
smazaný uživatel

Neustále na Instagramu fňuká jak se těší zpátky a že už takhle daleko nikdy nejde a odpočítává týdny kdy bude lejt v Plzni

Reagovat
dinss

Mohl hrát v Liberci a nebo zkusit to Rakousko...

Reagovat
smazaný uživatel

Jako vážně?

Reagovat
ratusek

Viděl.někdo Vítkovice-Střešovice florbal? Fakt se na konci řezali jak v hokeji?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, byla tam drobná postuchovacka a jedna kravata..

Reagovat
ratusek

Ahá. Tak na onlajnech zas přeháněl. Zkusím najít sestřih, třeba to tam bude. Ale díky

Reagovat
smazaný uživatel

Najed si na TVCOM.cz je tam celé utkání. Pak jen stačí si to přetočit někde na konec. Vzniklo to hned po odpískání. Btw: ten borec co mu nasadil kravatu je můj kámoš, hrál jsem s ním dva roky v starších žácích a dorostu.

Reagovat
smazaný uživatel

Spis Krmencik je asi bohuzel jasnej.. tak snad zkusime urvat Choreho.

Reagovat
db18

To by byla asi ideální náhrada.

Navíc ho dobře musí znát i Psotka, tak snad místo něj nepřijde Zajíc.

Reagovat
ratusek

On to má těžký na rozhodování. Po podzimu můžete být první s velkým náskokem a tudíž LM, ale zase on má teď životní formu na kvalitní zahraniční angažmá

Reagovat
Miguel19

To si můžeme stáhnout Poznara

Reagovat
ratusek

jo prosím

Reagovat
taws

Reagovat
dinss

Plšek, Falta, Chorý

Reagovat
smazaný uživatel

Janko bude volný. S Ivanschitzem by to mohli rozjet. Nevíte mimochodem, proč s ním má Vrba takový problém? Pár zápasů zvládl na jaře dobře - ale nijak nezaostával za těmi, co tam už byli. To, že nechtěl do Bohemky, trochu chápu, i když půl roku by ho nezabilo - prej by to ale bral jako skvrnu na sívíčku. Překvapilo mě, že bere o hodně míň než Danny, Altintop nebo Rotaň, tudíž na zlatokopa bych ho neviděl - chtěl si na konci kariéry zahrát v dobrém klubu, který hraje poháry a o titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale hraz ze zahranici by mel byt mnohem lepsi, nez nasi hraci, aby hral. Ne za nima nezaostavat. A je to Vrbova vec, rekl, ze s nim nepocita, tak proste mel jit.

Reagovat
smazaný uživatel

Dá se to tak brát, určitě jo.

Reagovat
db18

Taky je mnohem lepší než Kovařík nebo Zeman... ale co... prostě Vrbovi nesedl a na tom se bohužel už nic nezmění.

Reagovat
Carrick

Vrba určitě neřekl "z tohoto pohledu". Vždycky totiž jak negramota říká "z totoho pohledu".

Reagovat
db18

Tak je to upravené do čitelné podoby... taky tam je "jsme" místo "zme"

Reagovat
dinss

Snad půjde Hořava někam vydělat...

Vrba Diega v novinách vždycky sjede a pak ho na zápas postaví.

Reagovat
vrabejka

Jindy bych za vybojovanou remízu se Slaviou byl strašně rád. Ale po té co mi Zlín zkazil výhru za 11k je tento výsledek pro mě trošku hořkosladký

Reagovat
Elliasson

Sis vsadil proti svému oblíbenému týmu?

Reagovat
Hokaido

Není hořkosladký, jsi nasranej, protože nemáš 11k a nějakej Zlín ti je ve skutečnosti stejně u prdele.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je ale opravdu vul ten Vrba, Plzen furt vyhrava, ale on stejne pokazde posle na hriste stejnou sestavu i nahradniky

Reagovat
smazaný uživatel

blbec proste..

Reagovat
db18

V EL nevyhráváme... tam by to aspoň mohl protočit, aby se hráči šetřili na ligu... na některé týmy bude potřeba hrát dýl, než jen prvních dvacet minut.

Reagovat
dinss

Reagovat
smazaný uživatel

"Fotbalisté Bohemians doma nečekaně zaváhali"

wtf

Reagovat
smazaný uživatel

STRATÉG UHRIN:

Středočeši vletěli na zmoklý trávník jako vichřice, Matějovský a hned po něm Chramosta se dostali do slibných střeleckých příležitostí, takže najednou všichni domácí hráči propadli klamu, že Plzeň zválcují.

„Chtěli jsme přistoupit ke konfrontaci s Plzní aktivně a skutečně jsme aktivně hráli. V obraně jsme ale bohužel hráli naivně, nechávali neobsazené hráče, dopouštěli se triviálních chyb. Co jsme si před zápasem řekli, to na hřišti neplatilo," vyčítal svým hráčům mladoboleslavský kouč Dušan Uhrin.

když to shrnu, posjali to hráči, jen ho v podstatě nepochopili on mě fakt baví v těch novinách a divím se, jak mu to, zatím, v MB žerou

Reagovat
Kaspar

takzvane na Hadamczika

Reagovat
dinss

Středočeši vletěli na zmoklý trávník jako vichřice, Matějovský a hned po něm Chramosta se dostali do slibných střeleckých příležitostí, takže najednou všichni domácí hráči propadli klamu, že Plzeň zválcují. Dvakrát to poslali několik metrů od brány.. To je teda kotel..

Reagovat
smazaný uživatel

zajímavý článek...mně osobně Sigma překvapuje, ne jen body, ale právě tou předvednou hrou...na míči jsou silní, nebojí se kombinace mají za sebou zápasy se Slávkou, Plzní, MB, Liberce apod...což ukazuje, že to není náhoda....

Reagovat
Greny

Jinak Komlichenko by mel dostat tak 4-5 zapasu stopku ne? pokud bude Limbersky zranenej.. pokud ne tak je komise pekne posrana

Reagovat
dinss

Ten hráč z Pardubic dostal 7 nebo 8 zápasů taky za loket ale ten kluk s tím ležel týden doma nebo v nemocnici...

Reagovat
Miguel19

Limba bude týden v hospodě. Snad se to taky počítá.

Reagovat
Greny

minimalne proplatit utratu

Reagovat
Uwe háže buly

Zas tolik bych ho netrestal.

Reagovat
dinss

Reagovat
db18

Reagovat
db18

Slávisti se plácají po zádech, že mají rekord v neporazitelnosti, sparťani mezitím vyhazují trenéra a pomalu zapalují vlastní stadion. A po 8 zápasech je mezi nima rozdíl dvou bodů.

Reagovat
dinss

Reagovat
Neon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Je to letos celý nějaký divný divný.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Zasloužená prohra

Reagovat
db18

Tak Pivarník do Bolky, Baníku nebo Brna?

Reagovat
ZB 07

Viděl jsem dnes jenom druhej poločas, ale i z toho šlo docela jasně poznat, že za aktuální situace jsme největší adept na sestup. Úzkej kádr, nevěříme si a hlavně polovina týmu neumí hrát fotbal. Tohle Ríšovi fakt nezávidím...

Reagovat
smazaný uživatel

Nečekal jsem bod. Ale kdyby tam ten kretén mu nelezl do cesty při penaltovým zákroku, úplně zbytečně, tak mohl být. To chce mít před jarem, který máme vždycky lepší alespoň 9 bodů a doufat v zázrak na jaře.

Reagovat
Kepy_FCB

Dobre nam tak

Reagovat
Liquid

Jihlava a Karviná no byla by docela sranda kdyby mělo Slezsko v 1.lize v příští sezóně 2 týmy a ani jeden by nebyl Baník

Reagovat
Puskas

To by byla sranda, kdybys konečně napsal něco vtipného.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

stačí když nás baví Baník a velkohubost jeho fans, nazývat se Králem

Reagovat
smazaný uživatel

Ty seš chuj, to není možné

Reagovat
Banikovec7

Proč na něj reaguješ, vždyť se to o něm ví, že je trošku zvláštní, tak ho nech, ať se sám baví.

Reagovat
smazaný uživatel

na ostraváka hodně, hodně, hodně diplomatický vyjádření

krom toho samozřejmě souhlas

Reagovat
HorajzmAmmann

No po bitvě každý generál, ale zase se nám nevyplatilo vyhodit trenéra, když to tak nějak šlapalo...

Reagovat
!!!OCIP_KINAB

No a tak máš nějaký 100% zdroj že jsme Vlastu vyhodili? Já měl za to, že tak nějak neměl touhu pokračovat ani on?

Reagovat
HorajzmAmmann

„Klub se rozhodl jít dál trochu jiným směrem a možná s mladším trenérem. Pana Petržely si ale nesmírně vážím. Považuju ho za skutečně erudovaného odborníka, kterého bych nerad ztratil. Proto chci, aby v klubu dále pokračoval. V roli poradce, případně oponenta, na jehož názor velmi dám,“ řekl Brabec.

Více na http://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-domaci-souteze-druha-liga/304635/petrzela-konci-v-baniku-jako-trener-bude-poradcem-majitele.html

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on snad odešel sám ne? Vždyť on vás dostal z bahna.

Reagovat
Kepy_FCB

Tesim se na zvasty typu: prohrat jsme si nezaslouzili a priste uz to vyjde apod...

Reagovat
smazaný uživatel

Co je s Poznarem? Zranění nebo hraje na pikaču?

Reagovat
HorajzmAmmann

taky hraje hovno... ale v ofenzivě problém není...

Reagovat
bobis21

bod byl blízko, ale podle mě jsme si to zasloužili. Podle mě zatím nejhorší výkon sezony

Reagovat
Banikovec7

V tomto zápase by byl zasloužený tak 1 bod pro Jihlavu a 0 pro nás.

Reagovat
smazaný uživatel

Oba tymy hrali stejnou sracku, Hruby to mel dat a byl by klid... ale jo, tohle si zaslouzime minimalne proto, ze jdeme do sezony s totalne rozesranou obranou. Vlastne to ani neni zadna obrana, prijde mi ze se regulerne tahaji z klobouku jmena a posty jen aby sme hrali v 11 Vrto neVrto, tenhle pruser jde taky za Kucerou, jako trener ma na tom dost velky podil...

Nase penalta jasna, stejne tak mela byt dle me i na druhe strane.. plus jasna cervena pro toho dementa, fakt skoda ze ji nedostal, dnes zase totalne tragicky

Reagovat
iamek

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
HorajzmAmmann

no ono je hezký že to celý rozjebal, ale vlastně ti hráči, kteří chybují nejvíce na stoperu (Pokorný hlavně) zůstali v základu a Breda, který by v tom středu asi pomohl tak hrál stejně na kraji...

Reagovat
!!!OCIP_KINAB

No jako Bredu vlevo a Denise na lávce jsem vůbec nepochopil, zvlášť když ho tam v 63. minutě poslal tak to asi nebylo kvůli zdraví, že seděl a to byl v posledních zápasech jeden z nejlepších hráčů baníku!

Reagovat
smazaný uživatel

Kučera dojíždá na to, že není tak dobrý trenér jako Petržela. A taky na to, že se obrana šila horkou jehlou a ve stylu kdo co dal.

Reagovat
smazaný uživatel

Kucera hleda adekvatni obranu, ale s tim materialem, co ma k dispozici ale moc udelat nemuze. Tady bych videl jineho hlavniho vinika, ktery prohlasil, ze je v lete cas jeste na pripadne posileni muzstva.

Reagovat
!!!OCIP_KINAB

A tu obranu hleda tak, ze postavi komplet vsechny stopery co ma aby je mohl porovnat vsechny ve stejnou chvili najednou?

Reagovat
smazaný uživatel

A co bys delal ty? :-) Po Brnu mame proste nejhorsi hrace do obrany, ktere privedl Vrto a tak Kucera proste zkousi, protoze nemuzeme hrat na Suse a Bredu jen. Tohle je to posledni, co bych mu vycital.

V zime prodat mrdku Karla, nejaky peniz to da, velkotovarnik ma taky nejaky ten mesec s penezmi, tak at Vlasta Petrzela nadhodi kontakty a privede kvalitu do defenzivy, protoze u Vrta pochybuji, ze by pritahl nekoho pro Banik, aniz by mel z toho svoji provizi

Reagovat
!!!OCIP_KINAB

S tím Dežem se s tebou nikdy neshodnu! Jako dneska toho zas hodně zadupčil, kolikrát slibně rozjetý útok! Ale dnes snad bylo vidět to co říkám celou dobu, on aspoň ten útok táhne i když to pak pokazí. "playmaker" Hrubý se sebere a valí od balonu rychle pryč aby mu ho náhodou někdo nedejbože nenahrál a on s ním musel něco vymyslet! To je 10 jak víno co se potká s míčem párkrát za zápas!

Reagovat
smazaný uživatel

Hruby prave vladl stredu hriste, prihraval, nabizel se, branil, neztracel mice.

Reagovat
HorajzmAmmann

Nemít Hrubého je Baník na 3 vstřelených golech...

Reagovat
!!!OCIP_KINAB

Vy 2 výše s tím Hrubým držíte basu. já bych taky byl rád aby na to měl a postavila se kolem něj hra! Aůe třeba jak Trevor píše "nabízí se", tak já mám úplně opačný názor! Proč je potom Azevedo 3x víc u balónu jak on? Vždyť on když se teda nabízí, tak běží úplně někam do píče a zády k balónu! A přitom tato vlastnost je na postu 10-tky dle mě, úplně ta nejklíčovější, aby měl nejvíc balónu on a rozdal je dál! A těch balónů ma o parník nejvíc azevedo z celého týmu, to že už to kolikrát nevyřeší nejlíp nehodnotím!

Reagovat
HorajzmAmmann

psal jsem to na banicek.com.

Když dá Baník gol na 90% v tom má prsty Hrubý

Reagovat
HorajzmAmmann

tam si to přečti asi týden zpátky, kdo všechno má prsty v inkasovaných a kdo všechno ve vstřelených... že jsi zaslepený bohužel...

Reagovat
smazaný uživatel

A doufam, ze bude priste sedet Pazdera a hrat Sus, protoze Pazdera jiz druhe utkani za sebou dokazuje, ze je to parodie na obrance. A skoda, ze Karel nedostal cervenou, ta stopka by mu pomohla, aby se probral ze sveho snu, ze je nejlepsi na svete.

Reagovat
!!!OCIP_KINAB

nerekl bych uplne parodie, to by byla kdyby tam musel hrat Celba, ale lepsi nez Sus neni no a proc by ho pak mel uprednostnovat?

Reagovat
smazaný uživatel

Pazdera mi dnes prisel celkem v pohode, ale taky bych radsi do zakladu Suse

Reagovat
C-M@ster

Melichárek

Reagovat
smazaný uživatel

Teplice naprosto odevzdaný.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš hrajeme dobře.

Reagovat
Pablos

a už ta hra vypadá, že má nějákej smysl ....nebo je to jen haluz výsledek 3:0 zatím ?

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadá to dneska fakt dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta přece nemůže hrát nikdy dobře... buď je to hrůza a přeplacený namachrovaný hvězdičky uměj hovno a nebo to soupeř úplně vypustil...

Reagovat
!!!OCIP_KINAB

Kučeraaaaaaaa, veeeeeeen ty kurvo Hanácká!

Vytasit se s tak připosraným fotbalem na hřišti Jihlavy (jednoho z nejmarnějších týmů v lize) je na facku málo! Táhni zpátky do Znojma nebo trénovat nižší soutěže což bude tak jeho strop! To je parodie na trenéra co dneska předvedl!

Reagovat
Banikovec7

Předtím hrál ofenzivně, nevycházelo to, tak to dnes zkusil jinak. Hrát to stejně jak předtím, tak je tu zase kritika, proč furt tak hrajou, když kvůli tomu dostáváme spoustu gólů.

Reagovat
!!!OCIP_KINAB

Ale on nemá co zkoušet kurva, jsme snad Sparta, která postavila kompletně nový mančaft? Vlasta s tím samým týmem, ale bez Baroše, Poznara a dalších hráčů co si dotáhli teď v létě jako posily hrál když už né lepší tak minimálně odvážnější fotbal, ti kluci neměli v hlavách nasráno a věřili si a hráli na vítězství vždy. Dnes jsem to chtěl v 70 minutě vypnout, protože se mi chtělo brečet, když se musím dívat jak se snaží ubránit remízu v Jihlavě.....v JIHLAVĚ kurva.....v JIHLAVĚĚĚĚĚ!

Reagovat
Banikovec7

Jestli jsme hráli odvážnější fotbal loni než letos, tak jsem asi chodil na jiný stadion, loni, hlavně na jaře se na to nedalo dívat, letos (kromě dneška) to byly docela slušné výkony, akorát nefungovala obrana, tak to dnes prostě zkusil v jiném rozestavení a defenzivně.

Reagovat
!!!OCIP_KINAB

no neříkám že to byla nějaká paráda pod Vlastou, ale vždy hráli na vítězství, když bránili výsledek tak vždy vedli nebo si snad vybavíš zápas, kde bránili remízu pod Vlastou? To by je sežral!

Reagovat
Banikovec7

Treba v Opave? Kde jsme dali nahodny gol z rohu.

Reagovat
!!!OCIP_KINAB

Tak kdyz ti stoji za srovnani klicovy zapas o postup z 2. ligy s favoritem souteze a 8. kolo, kde ti navic o "nic moc" nejde se souperem, ktery je naopak outsiderem, tak ti stejne nedam za pravdu, ale aspon uz si uvedomim ze nema cenu se s tebou dale dohadovat, hnidopichu!

Reagovat
Banikovec7

No tak kvalitou je Opava s Jihlavou srovnatelna a taky je to nas konkurent, tentokrat v boji o udrzeni. Kucerovi nevycitam ze to dnes zkusil defenzivne, ale priste bych rad videl navrat ke staremu rozestaveni a hre.

Reagovat
!!!OCIP_KINAB

Hnidopicha beru zpet, sem myslel ze ses ten samej de... co me komentuje nize!

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže Jihlava je na rozdíl od baníku kvalitnější tým.

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
meno

Je.

Reagovat
Banikovec7

Neni.

Reagovat
meno

Každej krom fanoušků Baníku vidí, že Baník má jednoho z nejhorších trenérů a nejhorší kádr v lize. #vrto

Reagovat
Banikovec7

Jeden z nejhorsich kadru nepochybne mame, ale Jihlava, Brno, Karvina nebo Slovacko na tom nejsou o nic lip.

Reagovat
HorajzmAmmann

akorát nemáme stopery a na 4-2-3-1 záložníky

celý problém. Jinak do ofenzivy jasně lepší kádr. Stačí jeden stoper, jedno čisté konto co by hráčům pomohlo a ono by se to ukázalo...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si dál říkejte, že vyhrál horší tým.

Reagovat
HorajzmAmmann

oba hráli stejnou tužku..

Reagovat
Banikovec7

A to si rika kdo prosimte? Psal jsem ze jsme si body nezaslouzili. Ale to nic nemeni na tom, ze Jihlava lepsi tym nez Banik urcite neni.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok

Reagovat
Liquid

on chce hrát nižší soutěž i s Baníkem

Reagovat
bobis21

hanácká od kdy jsou Vigantice na hané ty experte?

Reagovat
!!!OCIP_KINAB

A s tím, že je to třeba odchovanec Sigmy sis to nespojil ty experte?

Reagovat
bobis21

jaký zas odchovanec? Vždyť tam přišel až když mu bylo 24. Každým komentem ukazuješ že prostě nic nevíš

Reagovat
!!!OCIP_KINAB

Tak prostě jsem to myslel tak, že největší část své kariéry strávil v Olomouci a jako trenér začínal tam. Nechtěl jsem napsat "kurvo Vigantická" z respektu k Barymu a nečekal jsem, že otravnému hnidopichovi, jako jsi ty to budu muset takhle polopatě vysvětlovat!

Reagovat
bobis21

takže když napíšeš "odchovanec" tak tím myslíš že tam strávil největší část kariéry? mám podezření že spíš nemyslíš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

S tím Kučera ven bych ještě počkal.

1) Hlavní problém Baníku číslo 1. jsou přestupy Baníku. Vrťo si stěžoval, že hráči nechtějí hrát 2. ligu tak proto se přivedl "jenom" Hrubý, Pekár a Jakubov (a to asi jenom díky tomu, že je Petržela schopný někoho dotáhnout) Ale jinak podle něj odmítlo hodně kvalitních hráčů ...

No ok, pokud ty kvalitní hráče myslel Poznara, Hykela, Šindeláře, Paniče a Azackého tak asi pohoda... Říká se, že Brabec má nějaký slušný rozpočet na přestupy.. Tak potom nechápu ty jména. Po těhle přestupech jsem zase poslouchal něco o tom, že hráči nechtějí do Ostravy Nejhorší výmluva...

v 1. řadě se přivedl stoper, který rok nehrál kvůli mononukleoze (ale ok, moje chyba že jsem mu věřil) Další stoper je nějaká ojebávka agenta nebo co. Nevím jaká reprezentace do 21 let je na tom hůře, jestli Pokorného ČR nebo Azackého UKR.

Reagovat
HorajzmAmmann

Jinak v týmu máme zkušených až po kokot, jak by to řekl Snozík, ale v jakých minutách oni dostávají goly?

3x do 6. minuty a 2x v poslední minutě? To stálo tak 6 bodů s ktermýma by byl Baník úplně v pohodě i s touhle obranou trapnou...

Reagovat
!!!OCIP_KINAB

Je to trochu nadsázka, taky nečekám, že zítra bude Kučera bez práce, ale dnes mě vyloženě nasral a dle mě jak výkon, tak výsledek z Jihlavy jde hlavně za ním, tím jakou vymyslel sestavu a taktiku! Jinak samozřejmě co píšeš dává smysl a dá se s tím teď souhlasit.

Reagovat
Rarášek

MAVUBA

Reagovat
Kang & Kodos

Král středu hřiště, zvíře v osobních soubojích, černý Tomáš Souček

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
stas87

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
PBLead

Reagovat
OranžováKarkulka

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

dneska ale vážně skvělej

Reagovat
Hokaido

Dneska super.

Reagovat
monty25

Montyho těžký víkend: Pája Černý dvěma góly sestřelil Viktorku Žižkov a Teplice dostaly trojku na Spartě, která je jinak totálně ve sračkách...

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten Breda dneska? Jak zahrál?

Reagovat
smazaný uživatel

Jednooky mezi slepyma... dopredu nic moc, v obrane si svoje odehral

Reagovat
Kepy_FCB

No ale ze to tomu Brnu na te 16.slusi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ostrava ???

Reagovat
langosh

Návrat krále

Reagovat
ZB 07

Ani ne...ale je od vás fér, že nám děláte společnost

Reagovat
smazaný uživatel

2. a 3. největší město v Česku

Reagovat
Blasphemer

Ty vole, tohle je jak kdyby se vozíčkář smál slepýmu.

Reagovat
meno

Reagovat
ZB 07

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mata

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
20DollarsInMyPocket

OT: Laver Cup Kyrgios hrozný zvíře, kdyby to nebyl takovej vocas, tak je to no. 1 materiál.

Reagovat
Hokaido

Kyrgios je bohužel no. 1 materiál i přesto, jakej je to ocas.

Jinak skvělej souboj. Čekal jsem celý víkend exhibiční tempo a dostal jsem světovej tenis.

Reagovat
smazaný uživatel

sparta vyhrala a stejne neni v prime timu branek ani sportovnich novin. fakin doba.

Reagovat
smazaný uživatel

Než geniální stratég pochopil, že Vata ne do obrany, Lafi ne na podhrot apod., tak zásek -10 bodů.

Reagovat
db18

Lafata hrál i dneska na podhrotu, ne?

Reagovat
meno

Podle grafiky na livesportu to bylo 4-4-2, ale kolikrát tam má píčoviny

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně že hrál, tenhle týpek si jenom chtěl tradičně nějak flusnout na Stramaccioniho... navíc Vatajelu hrál v lize jenom poločas v Brně a hrál v záloze

Reagovat
Hokaido

Hrál tak proti CZ.

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, ale SK1894 psal, ze kvůli tomu je zasek 10 bodu, tak předpokládám, ze mluví o lize

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Hokaido

Ale třeba myslel koeficient...

Reagovat
smazaný uživatel

v tom případě neříkám nic a musim uznat, ze je to moc bystrej hoch se schopností rozumně a objektivně diskutovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Jihlava

Indiáni Další 10, Gulaš hattrick

Reagovat
dinss

Za Jihlavu Ale za Indiány.

Reagovat
db18

První tým, který dal 2 desítky během jednoho měsíce... a teprv druhý tým, který dal dvě desítky v jedné sezoně... tak snad se osamostatníme ještě třetí desítkou... (ideálně Kometě )

Reagovat
Miguel19

Ale tak Pardubice jsou neuvěřitelně marné

Reagovat
db18

To Hradec byl třeba taky... i když je zase rozdíl doma x venku, no...

Reagovat
Greny

Hradec měl hroznej zacatek, ja bych to priklada prave tomu ze hrali LM

Reagovat
Miguel19

Tak Hradec má aspoň velmi solidní tým. Pardubice nemají vůbec nic

Reagovat
Greny

Maji nejhorší brankarskou dvojici v lize

Reagovat
Miguel19

Rybár vypadal loni solidně.

Reagovat
Greny

Myslel jsem Pardubice, jinak on chyta Sedlacek ted v Hradci, Rybar byl snad teprve ted poprve na lavce, celou pripravu byl zraněnej

Reagovat
Miguel19

Jo aha, to jo Ale jsem třeba zvědavej na golmany Sparty (klasicky). My se taky o golmany nebudeme moct opírat si myslím..

Jj byl zraněnej. Sedláček je ale díra. Toho musí co nejdřív vyndat..

Reagovat
Greny

Tak my mame vystarane, u Čilika nepamatuju špatný playoff, Vejmelka super dvojka, a tak nejak doufam, ze si letos zachyta i Dostál

Jinak nechci vas podceňovat, ale podle me mate proste jeste strasne nezkuseny brankare a obranu

Reagovat
Greny

Me prijde ze letos hrajeme(Kometa) ve strasne uspornym rezimu, ocividne se bude hrat podle modelu z lonske sezony-nekolik zapasu se vypusti, jsem zvedavej jak pristoupime k te LM podle me ty dva zapasy odehaji mladi plus juniori

Reagovat
dinss

Prohrát na hřišti marný Jihlavy? To si fakt zasloužíte spadnout.

Reagovat
Langi

Rosicky nehral proc?...nerejpu, jen ze v derby dal 80 minut a ted neni zas ani na lavicce:)

Reagovat
smazaný uživatel

šetří se na poháry

Reagovat
Hokaido

Má nějaký lehčí zdravotní potíže... Bojím se, co to zase bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Bez fandícího kotle: 2 zápasy, 6 bodů, skóre 5:0...Tak už víme, kde byla chyba.

Reagovat
db18

Reagovat
Blasphemer

Rodiny s dětma to ženou dopředu

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
andrew96

Reagovat
Kepy_FCB

v Karvine 5 brnaku

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, jsme marní. Dobře. Ale že nás ani nedají do Dohrana, to už je trochu moc.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
db18

Reagovat
Kang & Kodos

Třeba tam budete ráno. Protože kdybyste to viděli večer...

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aik29

Reagovat
Miguel19

Reagovat
ratusek

nevím jak ty, ale já to znovu vidět nepotřebuji tu hrůzu

Reagovat
Blasphemer

Prej to bylo tak na píču, že to nemůžou odvysílat před desátou.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Puskas

Asi si po 8. kole taky myslí jako řada lidí to, že máme dohráno...

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Kepy_FCB

Ty vole v Dohranu reknou o sokolovskem publiku ze je erudovane a narocne

Reagovat
smazaný uživatel

Nepoznáš sarkasmus?

Reagovat
Kepy_FCB

Tak ono se hlavne nijak neprojevuje, jestli tohle mel byt sarkasmus tak hodne mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Ale projevu, vždyť tam ty dědci na hlavní furt nadávaj, taková béčko Boleslavi

Reagovat
Euphael

Konečně za tři!!!! Supr, že se to zvládlo a ještě lepší, že se podařil zápas otočit. Spokojenost.

Možná snad ještě víc potěšil dneska Baník ale

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jsi pěkně na píču fanda..

Reagovat
Euphael

naše výhra byla celkem očekávatelná...proto, když s něčím počítáš, tak z toho pak nemáš takovou radost..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Uvědomujete si, že vyhra Plzne v lize = ucast Plzne v LM = zacatek konce ceskeho fotbalu

Reagovat
smazaný uživatel

Proč začátek konce?

Reagovat
hefy

Nechte nás to ještě jednou vyhrát, pak se vrátíme tam kam patříme!!!!!!"!!__!!!!!!:!:!!''!!!!!

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Však vrátíte, neboj.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Vsetín?

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Proc?

Reagovat
San Iker

Neboj, Real bude 5. a vyhraje LM

Reagovat
Greny

Kdyz jsme u Realu videl jsi co tam vcera delal Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dinss

Reagovat
smazaný uživatel

Když vyhrají titul, tak si LM zaslouží, jednoduché.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Mavuba. Celkově on i Mandjeck nehrají vůbec zle, daleko lepší výkony než co předváděl Vácha.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim jak hral dneska, ale doted to byl nejhorsi fotbalista co kdy hral za Spartu..

Reagovat
Greny

toto se libi uzivatelum Pablo Gil a Sergio Peter

Reagovat
smazaný uživatel

Co to plácáš?

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Nesmysl.

Reagovat
Liquid

Zapomněls na Hohenedra ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nastejno. Hoheneder mel par utkani aspon prumernych.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PhilipS

Gluscevic?

Reagovat
Rarášek

dolar strikes again

Reagovat
C-M@ster

Viděls Káju?

Reagovat
Rarášek

Kisel byl vcelku fajn.

Reagovat
Rarášek

Já vím, ale opravdu mi to nepříjde vtipný ani trefný. Odehrál pár minut a od té doby je zraněnej, tak z čeho soudíš jeho kvalitu, potažmo vliv na naší hru v obraně? Hahaha. Třeba ti to příště výjde líp, zkoušej dál.

Reagovat
C-M@ster

Jeho výkon v EL byl nejhorší výkon, na kterej jsem si u někoho ve Spartě vzpomněl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

A ne snad?

Reagovat
Hokaido

Chtěl bych být tebou.

Reagovat
smazaný uživatel

Krásné závody s Liquidem, jeden týden plácneš největší píčovinu ty, druhý on, dynamic duo!

Reagovat
Liquid

Liquid i $ má většinou pravdu, chce to lepší paměť

Reagovat
smazaný uživatel

*vždycky máte pravdu.

Reagovat
pepinho2

Reagovat
SpartaOvenka

Přijde mi ale, že je děsně pomalý, ale ne pomalý, ale lafatovsky pomalý Nicméně dneska docela ok výkon, hlavně stopeři by podle mě takhle měli už zůstat, naprostá suverenita, hlavně od Štětiny.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak má svůj věk a celkem váhu. Ale zkušenosti k nezaplacení, výborné poziční postavení, byl všude, kde mě být. Štětina je parádní, divil jsem se, že vůbec na chvíli vypadl ze sestavy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Uwe háže buly

No Mavuba má zatim jen jeden povedenej zápas. Mandjeck mi teda přijde, že hraje zle, má tam sice nějaký náznaky, ale rozehrávka je snad horší jak Vácha a dozadu toho hrozně moc vypouští..

Reagovat
smazaný uživatel

Mandjeck skvěle čte hru, vyhrává dost soubojů, ale taky do nich často nechodí na plno, to je problém, pokud na tom zapracuje, bude to top hráč v rámci ligy. Rozehrávku neřeším, to není jeho práce a vlastně je lepší, když se k tomu ani nesere jako Vácha, v jehož případě to bylo stejně kontraproduktivní. Mavuba evidentně zapracoval na kondici a vypadá to, že se chytne, jen musí dostát zápasovou praxi. Je 2 rozhodně neberu jako špatné podpisy, provar byl zatím pouze Janko.

Reagovat
Uwe háže buly

Provar jsou zatim všichni, na to kolik jsme za ně dali. Určitě bych přivedl v zimě někoho do středu zálohy a stopera, možná i útočníka.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako že zadarmo drazí?

Reagovat
Rarášek

Tak tady jde spíš o ty platy, že .. Ale ani tak s Uwem nesouhlasím na 100%.

Reagovat
Uwe háže buly

Tak třeba Mandjeck s Plavsicem jsou v našich top5 nejdražších posilách, s tim že jeden hraje jako horší Konaté a druhej se porovnává s Váchou, kterej je asi 3 roky z formy.. Janko vubec neukázal ligový parametry v tom stavu, v jakym byl. Mavuba přijel vykrmenej jako prase a teď poprve zabral. Ben Chaim předvedl pár dobrých kliček a střel, ale od nejdražšího hráče v historii ligy bych asi čekal trochu víc. Kaya dostál svoji pověsti a hnedka se zranil. No a zbývá Biabiany, kterej hraje slušně, ale na hráče s cenovkou 4 mega fakt nevypadá.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jsi probůh přišel na to, že jsou ti dva v TOP5 nejdražších posil Sparty?

Reagovat
Uwe háže buly

Údajně stáli 1.5 mega euro. Víc Stál Kadlec, Ben Chaim a pak zhruba stejně Karavajev nebo Vatajelu, záleží na zdroji, každej udává něco jinýho + Neméth.

Reagovat
Uwe háže buly

A uplně mi vypadnul Kaya, tak možná to nebude čistá top5, ale určitě to bude někde okolo.

Reagovat
ratusek

Vykrmenej jako prase

Reagovat
smazaný uživatel

Pokorný: "Je to velké zklamání. Jeli jsme sem s tím, že to odbráníme a odvezeme si aspoň bod". Odbránit to v JIHLAVĚ, hoši vzpamatujte se.

Reagovat
smazaný uživatel

Spis bych se zameril na slovo odbranit...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Já ty rozhovory snad ani nebudu číst. Už dlouho jsem nebyl o něčem tak moc přesvědčený, jako že v Jihlavě vyhrajeme. Ještě že jsem neměl čas na fortunu.

Reagovat
Puskas

Základ je nesázet na svůj tým.

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl Zápo? Snažím se tomu vyhýbat, ale teď jsem byl opravdu přesvědčený o výhře.

Reagovat
Puskas

řekl Zápo a složil tiket...:)

Reagovat
Greny

Madl na twiteru cpe Kadece do repre, on je fakt mimo

Reagovat
Hokaido

Je, no. Strašně neobjektivní, co se fotbalu týče. Ty jeho žvásty se absolutně nedají číst.

Docela škoda, mimo fotbal nemá špatný články.

Reagovat
smazaný uživatel

On píše taky o něčem jiném, než o fotbale?

Reagovat
Hokaido

Hele určitě jsem od něj četl i něco jinýho, ale nevím, jak četně to píše, jelikož jsem ho musel přestat sledovat, to se fakt nedalo.

(Pamatuju si třeba něco o ženský atletice za dob, kdy se hodně dopovalo. )

Reagovat
smazaný uživatel

obycejny placal s dobrym infem ze zakulisi

Reagovat
Miguel19

A vlastně ho tam cpe jenom proto, že je mu 25

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt mimo by byl, kdyby tam cpal Kotka.

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
smazaný uživatel

Prcat na Mádla!

Reagovat
Visca el barca

Jak tam je?

Reagovat
db18

Luděk Mádl

Reagovat
Puskas

Reagovat
osobnostx

V.Kadlec: Nikdy jsem ze Sparty nechtěl odejít. Teď přišla otočka o nějakých 150 stupňů.

Reagovat
Greny

Jak by rekl Čapoun: Venca Kadlec pootocil kormidlem o 360 stupnu

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co je na tom špatně? Tak ještě na 30° chce odejít no

Reagovat
smazaný uživatel

Sympaťák

Reagovat
smazaný uživatel

No teda, ale v tý bojovnosti by mohl trochu přidat. Třeba ta situace, kterou rozebírali ve studiu.. Ale jinak předvedl super výkon, o tom žádná.

Reagovat
smazaný uživatel

žádná co ?

Reagovat
smazaný uživatel

Polemika

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on je trošku jiný typ než Mandjeck. Není to takový traktor, ale čeká se od něj, že bude spíš tvořit hru. Dneska hrál moc dobře, tak snad si formu udrží i do dalších zápasů.

Reagovat
smazaný uživatel

On by byl Mandjeck neskutečný dělo, kdyby ovšem nehrál bez zájmu a zároveň nebyl línej na krok.

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hilarious

Ale trevor říkal...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
smazaný uživatel

...Ze kdyby dal Hruby o par desitek vterin drive branku, neni vubec co resit..Keine stress

Reagovat
smazaný uživatel

"Vyhrajeme, keine stress. "

Ty už radši nic nepředpovídej

Reagovat
smazaný uživatel

Keine stress

Reagovat
smazaný uživatel

Taky s Trevorem v hodně věcech nesouhlasím, ale ta vaše posedlost čímkoliv co napíše a nevyjde to, je neskutečná.

Reagovat
HorajzmAmmann

Hlavně on to tady má úplně na párku, takže opravdu keine stress

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

se Zlínem za 3 bez problémů

Reagovat
hilarious

no jo, chlape, kdyby ti zápas ještě nikdy nevyhrálo...

Reagovat
dinss

Reagovat
HorajzmAmmann

rozhovor z prosince:

Trenér Petržela se netají tím, že chce posily z první ligy… Peníze na ně Baník má, nebo ne?

„Tohle není vůbec problém peněz. Jde o to, že hrajeme druhou ligu. A kdyby trenér chtěl třeba Lafatu, nevím, jak ho k nám dostaneme. Za velké peníze si koupíte velmi dobrého hráče. Myslíte, že takový půjde do druhé ligy? Až budeme v první lize a dostaneme se v ní na nějakou úroveň, bude ta šance přivést do Baníku hráče opravdu nadstandardní ligové úrovně o mnoho větší, než je teď.“

Reagovat
smazaný uživatel

Že k nám nechtějí chodit, to bych ještě bral. Ale zbytečné utrácení za hráče co jsou horší než současní, to už je moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Tím spíš bychom měli vsazet na odchovance. Každopádně příklad Zlína ukazuje, že ty hráče dotahnes, když hraješ Evropu no..

Reagovat
HorajzmAmmann

spíš si ten idiot myslel, že přivede Pernicu nebo koho a odstřelil jak Hučka tak Artoma. Zápotočný nekomentuju asi.

Nejlepší vlastně je, že odstřelil Hučka aby mohl hrát na beku Helešic Dobrá taktika kámo, dobrá taktika poslat ho pak raději do Budějovic

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ti hráči jako Matěj s Arťomem to mají jak, hostování jen na 1/2 roku?

Reagovat
smazaný uživatel

Někde jsem četl že si je můžeme stáhnout jako Plzeň Poznara, po půl roce.

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak

Reagovat
smazaný uživatel

Zlín měl ale taky problém někoho sehnat, dokonce jim odešel Pazdera k nám. Pilík raději do Brna, další raději do Karviné.

https://fotbal.idnes.cz/zlin-zmeny-v-kadru-0n1-/fotbal.aspx?c=A170607_073750_fotbal_rou

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale kdyby hrál Baník EL tak si myslím že je to mnohem větší lákadlo než Zlín.

Reagovat
smazaný uživatel

To je kdyby...reagoval jsem na to jak jsi psal že příklad Zlína dokazuje že ty hráče dotáhneš

Reagovat
smazaný uživatel

Že k nám nechtějí chodit, to bych ještě bral. Ale zbytečné utrácení za hráče co jsou horší než současní, to už je moc.

Reagovat
Kepy_FCB

Mnozi nechteli ani za Petery kdyz se hraly pohary. Tak to proste je a bude, certuzel.

Reagovat
stas87

Banik zacina byt pekne v pici. Ak budu aj cez zimu na zostupovej priecke som zvedavy, koho budu chciet a kto tam realne pojde. Ist do sucasneho Baniku asi nedava velky zmysel pre hracov z klubov, co budu v strede tabulkya konkurecia na dne tabulky im hracov zakladnej zostavy logicky nepreda. Nie ze by ma postavenie v tabulke Baniku prekvapovalo, tipoval som ich na spodok tabulky..

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne, napsat o nekom, ktery po 8. kole, ztraci 3 body na 10.misto, ze je v pici, to teda chce hodne velkou odbornost.

Reagovat
JarousFCB

...no minimálně tam míříme s tou naší obranou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pořád je na dostřel klidný střed tabulky, proto bych nezmatkoval. Jen bych přehodil kompetence u určitých lidí, v zimě posílil defenzivu a ono to půjde.

Reagovat
HorajzmAmmann

pořád je to v pár bodech, když se udělá 6 bodů za 3 zápasy (beru i 4 nebo 5) tak by to mohlo být v cajku...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

Banik zacina byt pekne v pici.. nie je to iste co si napisal ty. Stale tu citam, ze az sa da do poriadku obrana, tak tych bodov bude viacej. Ale koho si vlastne predstavujes do tej obrany? To sa nezlepsi behom par zapasov, to moze trvat kludne dva ci tri mesiace. A pokial ma klub zatial len sest bodov a nezacne vyhravat ci pravidelne bodovat, tak sa zvysi tlak na trenera aj hracov. 18 golov za osem zapasov je obrovska porcia a okrem Jihlavy a Brna tam nie je nikto, kto by dostal tolko golov. A zachranit sa cez ofenzivu? To v dlhodobej sutazi nejde. Za obstojny herny prejav ti body do tabulky nikto neda, sam to vidim v aktualnej sezone u Werderu.

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí dva obránci s jedním defenzivním záložníkem, více netřeba. Záloha s útokem pracují celkem na solidní úrovni. A jak jsem ti psal, ten střed tabulky nám neutíká, zvláště, když je odehráno jen 8 kol, proto sem v klidu, nehysterčím a hlavně vím, že Baník v piči není.

A nebude, stále věřím v to, že máme kvalitu na 10-12. místo

Reagovat
stas87

Ale kde tych obrancov chces vziat? Tazko vam ostatne timy v lige niekoho pusti na prestup ci hostovacku..a skusat tahat hracov z druhej ligy ci slovenskej ligy, to nie je rozumna cesta. Ten Brabec moze mat peniazi kolko chce ale ked nedokazete adekvatne posilnit, tak na to mozete na konci ligy doplatit. No a to je prave jedine vase stastie, ze na tom spodku su tie rozdiely zatial minimalne, ak by sa uz po osmom kole zredukovalo na Banik, Brno a trebars na tu Jihlavu, tak by ti hraci boli este vo väcsej krci. Takto sa stale mozu utesovat, ze pridu dve vyhry a posun tabulkou do stredu je stale mozny.

Reagovat
smazaný uživatel

Vytáhnu je z klobouku.

Je několik možností, jak sehnat v přestupním termínu dobrého hráče. Jen na to musíš mít člověka, který se v tom vyzná. To by splňoval Vlasta Petržela.

Reagovat
stas87

Ale ani Petrzela nemusi mat dobry vyber a ti hraci, ktorych by pritiahol on nemusi byt ovela lepsi ako ti, ktori uz v time su. Neprehanas to trosku s tym Petrzelom? Pride mi, ze ho mas takmer za boha.

Reagovat
HorajzmAmmann

za jakýho boha?

Vrto by nepřitáhhnul ani Hrubého. Petržela zvednul telefon a už byl v Ostravě... o tom tady mluvíme

Reagovat
smazaný uživatel

On je jako jeden z mála v managementu Baníku za Boha, protože je schopný. A věřím mu, své dovednosti ukázal přesně před rokem, kdy dovedl hráče, co přesně chtěl a ti nezklamali.

A to hrál Baník druhou ligu a ti hráči jsem šli

Reagovat
HorajzmAmmann

Přesně, nechápu co tady každý píše ty sračky že se nedá nikdo sehnat. Nikdo tady nechce Hubníka, ale aspon někoho zkušenějšího, kdo už má něco odehráno

dej prachy já nevim budu jmenovat: Šmíd, Švec, Šisler, Čmovs, Mišůn, Tlustý, Rosa, Reinberk, Šimko, Pavlík, Kysela2x, Hanousek2x

a neříkej mi, že se jeden z nich nechytne na ty prachy nebo i na fanoušky, protože hrát celou kariéru v MB, Jihlavě nebo Dukle asi taky nebude úplně ideální a nepomůže. Neříkám, že všechno je extratřída. Ale místo Azackého by tu díru u Pokorného zalepil daleko líp kdokoliv z toho seznamu.

Reagovat
HorajzmAmmann

* nebo pomohl v defenzivě, ne každý je stoper

Reagovat
Liquid

Reagovat
HorajzmAmmann

Pořád si stojím za tím, že ty zápasy co Baník odehrál ztratil ZBYTEČNĚ 3 body. Koukni na tabulku, mít 9 bodů jsme najebaný v tom středu tabulky a nikdo nic neřeší.

doma s Teplicema i Jabloncem úplně zbytečný obě remízy, hlavně ta s Teplicema kdy to tam měl zkušený hráč jako Hlinka odjebat do píče v 92 minutě.

venku na Slovácku o tom bych popsal tři A4, ale ok beru bez bodu

na Dukle a hlavně včera ty body taky úplně zbytečně ztracený - mít na Dukle Baroše o oni naopak zraněnýho Holendu body berem my. Oni dali Holendou 2 tutovky ze tří, Baník nedal dvě 1000% tutovky Šašinkou a Stáňou. Tam měl být bod.

Včera Jihlava marnější než Varnsdorf a podobní soupeři s kterýma Baník loni trapně remizoval, nepohlídat si bod jen ukazuje, jak moc v prdeli jsou na tom v hlavě a jak se do poslední minuty bojí aspon o tu remízu. Taky úplně zbytečný.

Kvalitou na ten střed, až se pořeší obrana a já věřím, že se to časem pořeší stačíme už teď. Kromě Jihlavy kdy to bylo na nehrajeme špatný fotbal, ve střelách na branku jsme snad 4. z ligy. Šance si vypracujeme v tom problém není. Hoříme v obraně, ale stačí sundat Pokornýo a uhrajeme to v zadu s nulou na to vsadím svoje koule.

KING BANÍK, VĚŘÍME A VĚŘIT BUDEM !!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Stoperi Breda Šindelář. Vpravo Sus a vlevo Granecny který před sebou bude mít někoho kdo mu pomůže s bráněním. A nemuselo by to být zle.. Ale aazackyj a Pokorný jsou v každém zápase jistota jednoho gólu.

Reagovat
HorajzmAmmann

Granečný NEUMÍ bránit

Pazdera, Breda, Šindelář, Sus - Granečný musí hrát v záloze a v základu, prostě musí.

a místo dvou to bude jeden gol a body budou naskakovat rychleji

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tahle obrana by to taky mohla zvládnout. Záloha Granecny, Hlinka, Hrubý, Micola nebo Staňa a vepředu Baroš se Sasinkou. Nebo Baroš podhrotak. Zkusil bych to takhle.. Nic lepšího mě asi nenapadá.

Reagovat
HorajzmAmmann

jo asi souhlas

Jinak já když koukal na ty všechny goly a šance člověk by ani neřekl, jak je nebezpečný Stáňa. U něj každý vidí jenom ty tutovky, ale on je s Granečným jediný kdo dokáže jít do vápna a tam udělat nějaký bordel z čeho pak jsou goly. Ještě možná Sus - včera kdy nehrál ani jeden se to ukázalo.

Stáňa, Hrubý, Hlinka, Granečný a na hrotu Baroš + Šašinka. v 70. minutě to půjde rozběhat Azevedo a mohlo by to fungovat.

Reagovat
Miguel19

Limba 6-8 týdnů mimo, tak to jsme v piči..

Reagovat
Greny

Kovařík jde rovnou do zakladu uvidis

Reagovat
Liquid

z Ivanschitze bude bek

Reagovat
dinss

To jo, Vrba by ho nedal na hřiště ani kdyby měl vychcípanej celej tým.

Reagovat
hilarious

karma

Reagovat
dinss

Za co mi řekni?

Reagovat
r.mrazik

za blbost

Reagovat
hilarious

Fakt se tomu divíš, citrone?

Reagovat
dinss

Ano pomeranči.

Reagovat
hilarious

Chlape, já nevím, jestli to sleduješ, možná bys měl začít... Vždyť je to takovej prototyp vylízanýho debila.... Pomeranče nechám být a asi vezmu v potaz, že jsi plzeňským fanouškem

Reagovat
db18

Ještě aby ne, po srážce s ruským mlýnkem...

Reagovat
smazaný uživatel

Proč? Vždyť má pravdu.

Reagovat
HorajzmAmmann

zrovna on by měl držet hubu

Reagovat
smazaný uživatel

Limberský hraje na hřišti surově? Vyjma faulu na Dudu v jednom přáteláku o ničem nevím.. Jo, není to možná nejchytřejší fotbalista a rád provokuje, ale co se týče hry, tak o žádných zákeřnostech nevím..

Navíc, napsal si to na svůj Instagram, tam si může psát třeba i to, že je ten Rusák čurák..

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak jako je to fotbal a že do něj někdo zajede omylem loktem to se holt stane stejně tak jako on zajel do Dudy... Prostě zase ukázal, že je to kokot. Normální fotbalista by to hodil za hlavu. Stávájí se i daleko horší zranění si myslím... ale zase chápu jak to myslíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Však to víceméně za hlavu hodil. Prostě jen trošku chtěl zase provokovat na svém instagramu. Já v tom nevidím nic zlého. Zase se na něm nemusí hledat úplně všechno.

Reagovat
HorajzmAmmann

Ale zrovna u něj mě ty provokace vysloveně vytáčí

Reagovat
db18

"omylem" však do toho šel jak Bakoš...

Reagovat
dinss

1) omylem?

2) proč by si nemohl rýpnout, když má pravdu?

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Otázka pro Trevora, případně někoho kdo byl na výjezdu. Prý byl nějaký problém s Pazderou a Susem?

Reagovat
smazaný uživatel

Slysel sem jenom o Pazdeorvi...

Reagovat
smazaný uživatel

Je to v článku na chacharech, tak mě to právě zaujalo. Jestli to bylo něco jako kdysi ten Azevedo.

Reagovat
smazaný uživatel

Odkaz?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Pry jo... ale u Suse me to docela prekvapuje, ten mi prisel vzdycky v pohode

Reagovat
HorajzmAmmann

zase? Ach jo proč my nemůžeme řešit třeba jednu sezonu jenom příjemný věci

Reagovat
ratusek

Příjemný věci? To myslíš tuhle sezonu?

Reagovat
HorajzmAmmann

No prave ze ne... Prijemny by bylo kdyby mel Banik 11 bodu

Reagovat
dinss

Co se mělo stát?

Reagovat
JarousFCB

Nic extra ... Bary tam celkem úspěšně krotil emoce lidí u plotu, ale na pár slov došlo. Co přesně říkal Pazdera se Susem nevím, ale žádná velká show to nebyla.

Reagovat
JarousFCB

Původně bylo v plánu zavolat hráče před kotel, zařvat, že hrají pro nás a pro čest a odejít. Ale v předstihu tam naletěl Bary a v podstatě prosil ať je ještě více nejebeme, že vědí, že to posrali a udělají vše aby to napravili, načež si sundal dres a hodil ho mezi fans, po jeho vzorů to udělalo ještě pár hráčů, ale všechny dresy přiletěly zpátky a došlo na oněch pár slov mezi hráči a hlavně jedním fanouškem, co je hodně impulzivní (ten tvůj kamarád, co na nás na Dukle pořvával Trevore ;) ). Pak se skandovalo výše zmíněné 'pro nás a pro čest" a nakonec i "vždycky s vámi chuligáni..." a jelo se domů.

Reagovat
smazaný uživatel

Pazdera si hrál na arogantního mistra světa a přitom v klubu nic nedokázal. Měl by si uvědomit, že není v provinčním Zlíně, ale v Baníku Ostrava.

Reagovat
HorajzmAmmann

ty jsi tam byl? Já myslel že si dáváš pauzu...

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe, Pokorný v nominaci U21

Reagovat
smazaný uživatel

Ten teda dopadl

Reagovat
HorajzmAmmann

To víš. Konečně nehraje fotbal pro pár stovek diváků, kterým je u prdele výkon týmu

Reagovat
smazaný uživatel

Aha

Reagovat
smazaný uživatel

Ale kdo chce vědět více, tak bude pro něj nejlepší, aby se šel zeptat přímo do sektoru, myslím si, že netřeba to rozmazávat veřejně.

Reagovat
db18

#vsichnijsmePazdera

Reagovat
smazaný uživatel

Barymu se taky vrátil dres?

Reagovat
JarousFCB

Jo

Reagovat
smazaný uživatel

To muselo být pro toho kdo ho dostal těžké

Reagovat
ZB 07

Liberec

Reagovat
Kang & Kodos

Csaplár se bravurně vyhnul vlastní pasti. Snad postoupí s Příbramí do ligy.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
REPLIKATOR

69

Reagovat
3M

Vácha, tohle nevymyslíš

Reagovat
C-M@ster

Trojskej kůň

Reagovat
Kang & Kodos

https://twitter.com/bezfrazi/status/912336628622020613

To by mohlo bejt hodně zajímavý čtení...

Reagovat
HorajzmAmmann

Bez frazi je vzdycky zajimavy cteni Za me nejlepsi Kolar A to nemam rad Plzen a byl tam Janda s Portykem to uz neco znamena

Jinak Kulic montoval nejaky sadromartony? To si nevydelal dost fotbalem?

Reagovat
smazaný uživatel

dyt nehral nikdy v zahranici ne ?

Reagovat
db18

Reagovat
ratusek

Tak v Bolce tehdy musel mít ranec. To stejný u vás

Reagovat
smazaný uživatel

zadnej ranec nikdy nemel

Reagovat
HorajzmAmmann

A tak 12 000 hrubyho asi taky nemel

Reagovat
iamek

I kdyby mel 40-50, tak nemas sanci za tak kratkou karieru nasetrit.

Reagovat
HorajzmAmmann

to určitě ne, ale když víš, že za rok za dva končíš kariéru tak si každý měsíc z 50 necháš 10 000 a pak než najdeš práci třeba ve fotbale (což jsem si právě myslel že šel hned na fotbal) tak jsi v klidu...

Ale jako spíš respekt u něj Z profi fotbalisty jít někam makat asi nebude úplně super na psychiku....

Reagovat
Coutinho10

jeste Jankto byl nedavno, ke kterymu jsem se zatim nedostal, ale ten bude taky zajimavej

Reagovat
ratusek

Mě dostal tehdy Antoš.a z pohledu života fotbalisty ten co chytal na Slovensku a pak ho Vrba nechtěl. Nexhce se mi to hledat

Reagovat
pepinho2

Rodinger

Reagovat
ratusek

Jo asi to není prdel život průměrnýho kopálisty co hraje u nás nebp na Slovensku

Reagovat
smazaný uživatel

antos byl super zpoved docela jsem na nej zmenil pohled

Reagovat
HorajzmAmmann

Jo Antos taky

Reagovat
dinss

Vácha pomohl své milované Spartě k zůstání na 4. místě. A pak, že Kotalík ven...

Reagovat
ratusek

Ten Kozohorskej zas

Reagovat
HorajzmAmmann
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Kang & Kodos

Bohužel, na téma "pistole u hlavy" jsem nic kloudnýho nevygooglil.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
db18

Proč hned pistole?

https://tinyurl.com/y76qumh3

Reagovat
Greny

ted jestli to neni dusledek narkozy

Reagovat
smazaný uživatel

Otřes mozku se fakt nekonal

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Hokaido

Reagovat
db18

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele