HET liga - souhrn 6. kola

09.09.2017, 17:51, aktualizováno 10.09.2017, 19:53
Komentáře a souhrny
Sparta poprvé pod Stramaccionim vstřelila dvě branky a porazila Karvinou. Oslavenci z Ostravy doma stáhli dvoubrankové manko na Jablonec, naopak Slavia poprvé inkasovala a z Olomouce veze jenom bod. Zlín si dodal před EL sebevědomí výhrou nad Teplicemi. Plzeň pokračuje ve sbírání bodů a výhru utrhla rovněž v šestém kole nové sezony...

Vysočina Jihlava - Dukla Praha 3:2

10.09.2017 18:00

Góly: 21. Jakub Fulnek, 88. Pavel Dvořák, 90+2. Dāvis Ikaunieks - 23. Jan Holenda, 71. Patrik Brandner

Neuvěřitelné! Dukla v Jihlavě doslova ztratila vyhraný zápas. Ještě dvě minuty před koncem vedli Pražané 2:1, ovšem v rozmezí pár minut dvakrát inkasovali a Vysočinu opouštějí s prázdnou.

Domácí Ježci doufali, že se jim podaří protrhnout smůlu a před vlastními diváky konečně zvítězit. Začátek utkání tomu i nasvědčoval, Vysočina byla vskutku hodně aktivní a během čtvrthodiny spalovala jednu šanci za druhou. Dvořák, Popović i Ikaunieks. Pravdou je, že Dukla si o branku koledovala a ve 21. minutě zaslouženě inkasovala. Pavel Dvořák našel před brankou úplně volného Jakuba Fulneka a ten neměl problém uklidit balón do sítě.

Jihlava se ze vstřelené branky radovala pouze minutu. Jan Holenda totiž s pomocí teče překonal Rakovana, a tak se začínalo od začátku. Ježci si mohli vzít vedení zpátky přesně po půlhodině hry, obrovskou chybu Bezpalce ale nepotrestal Popović, který si dokonce dovolil netrefit prázdnou branku!

A to hodně mrzelo, protože v 71. minutě se Dukla zničehonic dostala do vedení. Jan Holenda tentokrát v roli nahravače našel Mustedanagiće a Rakovan podruhé lovil balón ze sítě. Pro Jihlavu to byl krutý průběh, ovšem její spalování šancí bylo do očí bijící. V 74. minutě opět neuvěřitelně selhal Ikaunieks a nabízela se otázka, co ještě chtějí domácí více.

Jak se blížil konec, tím více se Dukla viděla při vítězných oslavách v šatně. Zápas se ale hraje až do ukončení a Dukla to bude po dnešku moc dobře vědět. Dvě minuty před koncem s trochou štěstí nasadil Dvořák jesličky Rakovanovi a bylo vyrovnáno. Jihlava navíc neuvěřitelně ožila a ve vápně Dukly bylo horko. Ve třetí minutě nastavení pak položil Duklu na lopatky parádní ranou Ikaunieks. Obrat na poslední chvíli znamenal, že Jihlava poprvé v sezoně získala tři body.

Více informací k zápasu

Sparta Praha - MFK Karviná 2:0

10.09.2017 18:00

Góly: 18. Tomáš Rosický, 55. David Hovorka

Poprvé od roku 2000 se objevil v základní sestavě Sparty Tomáš Rosický a hned se gólem podílel na důležitém vítězství 2:0 nad Karvinou. Druhý zásah obstaral krátce po změně stoper David Hovorka.

Reprezentační přestávka Spartě pomohla. Dala se alespoň trochu do pořádku psychicky a především se ji uzdravili klíčoví hráči, včetně toho nejklíčovějšího Tomáše Rosického.

Malý Mozart na sebe poprvé výrazně upozornil ve čtvrté minutě zápasu, kdy nejprve vysunul Biabianyho a poté se sám pokusil o těžké zakončení z voleje. Karviná se také dostala do šance, Janeček po průniku hledal Ramíreze, před kterým zasáhl Dúbravka.

Pak už přišel velký okamžik Tomáše Rosického. Zahustel přihrával pod sebe na Lafatu, ten však balón nezasáhl a až z druhé vlny Tomáš Rosický poslal balón za Berkovce. Sparta se mohla uklidnit, avšak v její obraně byly skulinky a Karviná hrozila. Letić jen kousek nedosáhl na balón a Budinský zády k brance hlavičkoval těsně vedle. Ve 35. minutě spálil největší tutovku hostů agilní Ramírez, což muselo hosty velmi mrzet.

Karviná vstoupila dobře i do druhé půle, Budinský si dobře připravil palebnou pozici a výtečný zákrok předvedl Dúbravka. Následně přišel vytrvalý nápor Sparty s gólovým vyvrcholením. Nejprve to střelecky nevyšlo Zahustelovi ani Sáčkovi, ale v 55. minutě se po rohovém kopu a závaru před brankou prosadil David Hovorka!

Svěřenci Jozefa Webera se ještě pokoušeli o kontaktní branku, ale hlavičku Košťála lapil dobře chytající Dúbravka. Utkání ještě nabídlo poměrně dost šancí na obou stranách. Tu největší měli v samotném závěru Plavšič s Kadlecem. Prvně jmenovaný neproměnil slibné sólo, druhý pak dokonce netrefil odkrytou branku. Sparta nakonec neinkasovala a doma získala důležité vítězství.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - Zbrojovka Brno 3:0

10.09.2017 15:00

Góly: 39. Tomáš Přikryl, 63. Ruslan Mingazov, 66. Jan Chramosta

Po reprezentační pauze jako vyměněná! Mladá Boleslav konečně zabrala a Zbrojovka to odskákala třemi brankami. Prosadilo se mládí - Přikryl, Mingazov a Chramosta.

Začátek zápasu byl z domácí strany poměrně rozpačitý, stud odhodil až obránce Fleišman, jehož tečovanou ránu Melichárek bez potíží zpacifikoval. Brněnský brankář byl ve správný čas na správném místě i po hlavičce Marka Matějovského. Na další vrásky na čele Dušana Uhrina mladšího mohl zadělat zkušený Pilík, který po půlhodině hry pelášil sám na golmana Vejmolu! Balón však poslal nad a vzápětí udeřilo na druhé straně. Pauschek se skvěle uvolnil přes dva protihráče, kde našel Tomáše Přikryla a ten elegantní patičkou poslal Bolku do důležitého vedení.

Vedoucí branka domácím hodně pomohla. Ve druhém poločase působila Mladá Boleslav uvolněně a bylo jen otázkou času, kdy přidá další gól. Mohl se o to postarat sám Melichárek, který napálil Mingazova, ale od něj šel balón vedle. Nová akvizice domácích byla hodně aktivní a po hodině hry zvýšila vedení. Ruslan Mingazov šel na Melichárka sám a situaci střelou pod břevno dokonale využil. Zbrojovka se následně sesypala a přišel třetí gól. Po rohovém kopu se zmocnil balónu Jan Chramosta a povedenou ranou k tyči definitivně rozhodl.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - Slavia Praha 1:1

09.09.2017 18:00

Góly: 40. Václav Jemelka - 9. Milan Škoda

Slavia nedokázala vyhrát na půdě Sigmy Olomouc a její ztráta na vedoucí Plzeň zase o něco vzrostla. Skvělý výkon předvedl domácí brankář Miloš Buchta. Ten především v závěru a v nastavení deptal útočníky Slavie skvělými zákroky.

Sigma začala velice sympaticky, Sešívaných se vůbec nezalekla a klidně mohla jít brzy do vedení. Šimon Falta se dostal do samostatného úniku, dobře přeloboval Laštůvku, ovšem balón si i přesto cestu do sítě nenašel. Takřka vzápětí byl Falta v další slibné šanci, ale výsledek byl stejný. Sigma za neproměnění těchto příležitostí zaplatila vysokou cenu, v 9.minutě dala její obrana až příliš prostoru Milanu Škodovi, který si ve vápně zpracoval balón a překonal golmana Buchtu. Podobně jako Falta měl i Škoda vzápětí další možnost, ale jeho pokus Buchta kryl. Na druhé straně se opřel do balónu Plšek a i Laštůvka musel tasit vynikající zákrok. Hodně divoký začátek utkání se musel divákům líbit. Oba celky pracovaly nahoru dolu a nakonec to byla Sigma, kdo se dočkal dalšího gólu. Ve 40.minutě parádně odcentroval Vepřek a Jemelka v náběhu a i s pomocí ruky dopravil balón do sítě. Prohřešek proti pravidlům však sudí nezaregistrovali a i přes vehementní protesty branka platila.

Nerozhodný výsledek nebylo nic, s čím by byli Slavisté spokojeni. Po změně stran mohl vrátit vedení na stranu Sešívaných opět Milan Škoda, po van Burenově přiťuknutí však orazítkoval břevno! Zmrhal zase z otočky netrefil bránu a proti střídajícímu Necidovi zasáhl Buchta. Sigma se dobře bránila a navíc uměla být nebezpečná. Rána Vepřeka pořádně vystrašila hostující příznivce a Manziu zastavil až pozorný Laštůvka.

Tlak Slavie v závěrečných minutách rostl, v 87.minutě zazdil obrovskou příležitost Tomáš Necid, Buchta jeho střelu ze značky pokutového kopu nohou vyrazil. Golman Buchta byl nakonec jednoznačným hrdinou zápasu. V nastavení pochytal další dvě tutovky Slavie a měl hlavní podíl na získaném bodu.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - FK Jablonec 2:2

09.09.2017 17:00

Góly: 78. Robert Hrubý, 84. Jakub Šašinka - 4. Stanislav Tecl, 63. Marek Kysela

Baník o pauze pracoval na defenzívě, ovšem příliš to znát nebylo. Kučerovi svěřenci inkasovali doma dvakrát, ale i přes nepříznivý vývoj nakonec dokázali utkání dovést do remízového konce 2:2. Ofenzivní uragán Baníku udeřil až čtvrthodinu před koncem a moc nechybělo, aby všechny body zůstaly v Ostravě.

Zápasy Baníku prostě nabízejí góly a i z tohoto pohledu má ostravský celek výtečnou podporu fanoušků. Baník chtěl na svého soupeře vlétnout, což se sice následně stalo, avšak s neočekávaným výsledkem. Už ve třetí minutě se prodral do šestnáctky Granečný a Hrubý musel poprvé zasahovat. Akce tím ještě nekončila, k odraženému balónu se dostal De Azevedo, přiťukl Pazderovi a Hrubý tasil další zákrok! Nicméně Jablonec se okamžitě dostal do brejku a Stanislav Tecl svůj postup na Vaška proměnil v úvodní gól zápasu.

Domácí se z inkasované branky chvíli nemohli dostat, nicméně neskládali zbraně a ve 25. minutě byli blízko vyrovnání. Po chybě hostí se dostal do blízkosti Hrubýho Martin Sus, ale bohužel pro Baník trefil jen boční síť.

Na začátku druhého poločasu to mohlo být s Baníkem ještě horší. Po Hanouskově centru se dostal ke střele Tecl a ještě lépe Kubista, který z nadějné pozice přestřelil. Domácí vzápětí kontrolovali promarněným pokusem Šašinky. V 63. minutě se Baníkovci dostali do svízelné situace. Na Trávníkův centr si naskočil nový muž na hřišti Kysela a hlavou zvýšil na 2:0.

Radim Kučera musel okamžitě reagovat a na plac poslal Bronislava Stáňu, čímž využil už třetí střídání. Ostrava nic nevzdávala a v 78. minutě vykřesal naději parádní ranou Hrubý. Skvělou práci odvedl De Azevedo, jenž přihrávkou pod sebe namazal právě Hrubýmu, jehož střela skončila v síti. Fanoušci hnali domácí miláčky za vyrovnáním a jen pět minut poté se tak skutečně stalo. Bronislav Staňa našel ve vápně Šašinku a ten zblízka propálil Hrubýho - 2:2. A to nebylo všechno, ostravský uragán mohl za minutu udeřit potřetí, kdyby ovšem Poznar nenapálil břevno! Jablonec prohospodařil dvougólový náskok a nakonec byl mohl být rád alespoň za bod.

Více informací k zápasu

Fastav Zlín - FK Teplice 2:0

09.09.2017 17:00

Góly: 31. Mirzad Mehanović, 82. Ibrahim Traoré

Zlín doma zabral a do ligové tabulky získal důležité tři body a navíc se parádně naladil na duel Evropské ligy proti Sheriffu Tiraspol. Ševcům hodně pomohlo vyloučení Šušnjara, a i když Teplice měly šanci na vyrovnání, nevyužily jí.

Už ve čtvrtek to Zlínu vypukne a proč se nenaladit pozitivním výsledkem? Pravdou je, že Zlín začal lépe a nakonec i zaslouženě zvítězil. První branku vstřelili domácí přesně po půlhodině hry. Jiráček vykouzlil přesný pas na Mehanoviče a ten prostřelil golmana Grigara. Zlín doma vedl nad Teplicemi 1:0. Ševci měli ještě další příležitosti a byli blízko druhé brance. Nejprve netrefil Vukadinovičův centr Mehanovič a těsně vedle střílel i Traoré. Klíčový moment celého zápasu nastal ve 44. minutě, Šušnjar zezadu fauloval Vukadinoviče a sudí Franěk mu ukázal rovnou červenou kartu. A to byla pro Teplice velká komplikace, protože nejenže prohrávali, ale o vyrovnání se museli pokusit v početní nevýhodě.

Zlín ve druhém poločase nijak na pilu netlačil. Kontroloval hru, ale žádnou další branku ne a ne přidat. Z dálky zkusil střelecké štěstí Džafič - bez úspěchu. Teplice pochopily, že chtějí-li s výsledkem něco udělat, musejí začít riskovat. V 79. minutě se naskytla Vošahlíkovi velká šance na vyrovnání, ale teplický záložník z malého vápna trestuhodně přestřelil! Místo vyrovnání nakonec přišel trest v podobě druhého gólu. Ibrahim Traoré vyslal ze své kopačky dělový projektil a Grigar byl bez šance. Fastav se výtečně naladil na Evropskou ligu a Teplice porazil 2:0.

Více informací k zápasu

Bohemians Praha 1905 - 1. FC Slovácko 1:0

09.09.2017 17:00

Góly: 65. Martin Hašek

Hodně důležité vítězství zaznamenala Bohemka. Klokani v domácím Ďolíčku udolali Slovácko jedinou brankou Martina Haška. Zápas nabídl spoustu šancí a několikrát zvonila na obou stranách branková konstrukce.

V Ďolíčku se opravdu bylo na co dívat. Bohemka i Slovácko chtěly hrát ofenzvně a tak šance přicházely velice záhy. Na krasný centr v podání Havlíka si zaběhl Hofmann a trefit to přesně pod břevno, Fryšták by byl bez šance. Bohužel pro Slovácko zamířil jejich stoper těsně nad. Hned na druhé straně se řítil do šance tandem Reiter-Bartek a druhý jmenovaný rovněž netrefil zařízení.

Ve 31. minutě na sebe opět upozornil stoper Hofmann a znovu to bylo v šestnáctce domácích. Jeho hlavička už šla za Fryštákova záda, avšak Šmíd na brankové čáře odvrátil nebezpečí. Bohemka ještě v prvním poločase stihla zahrozit prostřednictvím Reitera a Hečova branka byla opět malá.

Oba celky měly velké množství šancí a bylo jen otázkou času, které straně se podaří střeleckou smůlu prolomit. Velkou zásluhu na bezbrankovém stavu měl golman domácích Fryšták, Daníček byl v jasné šanci úplně sám! Skóre se poprvé a vlastně naposledy změnilo v 65. minutě, Benjamin Tetteh zblízka Heču ještě překonat nedokázal, ale celé dílo zdárně dokonal dorážkou Martin Hašek. Ďolíček explodoval radostí a Slovácko muselo dotahovat.

Nadále se hrál skvělý fotbal plný šancí, jak Slovácko, tak i Bohemka hrozily. Pět minut před koncem zápasu bylo Slovácko blízko vyrovnání, ale proti byla Fryštákova tyčka, kterou rozezvonil Navrátil. Branková konstrukce zvonila ještě jednou ve třetí minutě nastavení a smůlu si při ní vybral Hašek. Klokany to vůbec nemuselo mrzet, protože těsné vedení nakonec uhájili.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - Viktoria Plzeň 0:3

09.09.2017 16:00

Góly: 7. Michael Krmenčík, 20. Milan Petržela, 78. Jan Kopic

Ani na pošesté Vrbova parta neztratila ani bod. Viktoria zvítězila v Liberci jasným výsledkem 3:0 a je nadále stoprocentní. Liberec nebyl špatným soupeřem, od Západočechů však dostal tvrdou lekci v produktivitě.

Liberec měl být prvním týmem, který rozjetou mašinu jménem Viktoria minimálně přibrzdí, ovšem nestalo se tak. U Nisy se odehrálo parádní fotbalové klání, ve kterém nebyla nouze o šance na obou stranách.

Viktorka nikam nespěchala, počkala si na aktivitu Liberce a při vhodném okamžiku rychlého brejku hodlala udeřit. Přesně to nastalo v 7. minutě, kdy balón potáhl Petržela a celou akci, včetně hokejového blafáku brankáři, dokonal Michael Krmenčík. Skvělý začátek Viktorii pomohl a ta byla nadále nebezpečná, zvláště zmiňovaný Petržela. V 19. minutě se o slovo přihlásil i Liberec, jmenovitě zakončoval Ševčík, ale Kozáčik jeho ránu zpacifikoval. A pak přišel další brejk a Krmenčík s Petrželou si tentokrát prohodili role - 2:0. Liberec sympaticky neskládal zbraně, snažil se o zakončení a obléhal plzeňskou branku, ovšem hostující defenzíva byla velice pozorná. Další střelecký pokus vyslal Ševčík a z otočky se o totéž pokusil Coufal, skvěle zasáhl Kozáčik. Šance se do konce prvního poločasu střídaly na obou stranách, ale ke změně skóre zatím nedošlo.

Jindřich Trpišovský se pokusil oživit útočná snažení příchodem Matěje Pulkraba a Liberec si stále nevedl špatně. Po Kerbrově přiťuknutí střílel těsně vedle Breite a na plzeňské straně zase orazítkoval břevno Kopic.

Definitivum vystavil Liberci až čtvrthodinu před koncem po přihrávce výborně hrajícího Petržely Kopic. Plzeň dala Liberci lekci z produktivity a po šesti kolech má plný počet bodů.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň660014:118
2.Slavia Praha63308:112
3.Sigma Olomouc63218:411
4.Sparta Praha63216:411
5.Slovan Liberec63127:610
6.Fastav Zlín63035:59
7.Bohemians Praha 190562314:49
8.FK Teplice622210:98
9.FK Jablonec61418:77
10.Dukla Praha62138:127
11.1. FC Slovácko61326:56
12.Baník Ostrava613210:146
13.MFK Karviná61144:74
14.Vysočina Jihlava61145:114
 FK Mladá Boleslav61145:114
16.Zbrojovka Brno61144:114

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (468)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Liberec nam to hrozne usnadnil, snazsi zapas jsme letos asi jeste nehrali a to jsem se tohohle zapasu opravdu bal.

Pekne hral utocnej trojlistek, snad jim to vydrzi, ikdyz zname Petrzelu..

Tak jeste 72 bodu a budu spokojen.

Reagovat
db18

Proti Dukle to bylo jednodušší...

Reagovat
smazaný uživatel

Takže jsme až třetí nejjednodušší? To se dá..

Reagovat
hefy

Suchý triko.

Reagovat
twl

Snadná výhra škoda že dnes slàvie win...

Reagovat
db18

Reagovat
lampas

Ubožáku.

Reagovat
Posledni Kovboj

Sest zapasu, skore 14:1, 18 bodu. Kdyz si vzpomenu, ze jsem tenkrat Vrbu do Sparty nechtel, tak je mi do breku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no tak...

Reagovat
Posledni Kovboj

chapu, ze u nas by to treba vypadalo uplne jinak, klidne uz mohl bejt vyhozenej ale vysledky mu neodpares

Reagovat
smazaný uživatel

Zítra bude odehrána pětina ligy. Já bych se soudy počkal.

Reagovat
Pablos

ale tady už maj lidi jasno, že titul bere Plzeň

Reagovat
smazaný uživatel

Že bych byl v šoku, to se říct nedá.

Reagovat
Posledni Kovboj

ja nemam jasno, ze titul bere Plzen, ale mam jasno, ze my to nebudem

Reagovat
smazaný uživatel

Taky nejsi z těch, co to tu píšou.

Proč máš jasno, že my to nebudeme? Ještě je před námi 25 zápasů, stát se toho může hodně.

Reagovat
Posledni Kovboj

Nevidim moc duvodu, proc bychom se meli do zimy tak radikalne zlepsit jako tym. Na jare uz to nedozenem, i kdyby v zimni prestavce vyslo vsechno, co potrebujem. Coz se taky nestane.

Reagovat
smazaný uživatel

Já důvody, proč by se mělo změnit výsledky vidím. Ale uvidíme, následné dva zápasy hodně ukážou, jak to bude po podzimu vypadat...

Reagovat
smazaný uživatel

Museli byste obsadit místo trenéra trenérem a ne komikem

Reagovat
smazaný uživatel

Zkoušej to na někoho jiného, díky.

Reagovat
smazaný uživatel

Promiň ...

Reagovat
meno

Lámat se vám to bude v derby s námi... Pro vás největší průser je, že my hrajeme doma a že máme perfektní obranu, které defacto nedostala gól (ten z Olmíku neměl platit)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chápu, může se to zdát k smíchu. Mě zase přijde úsměvné po pěti zápasech odepsat sezónu.

Jsem v tomhle trochu naivní, i když zažil jsem horší začátky sezón a byly z nich tituly. A takoví slátaní měli loni také po pěti kolech osm bodů, po šesti devět a nakoplo je derby. Uvidíme, jak jsem napsal výše...

Reagovat
smazaný uživatel

*Mně přijde...

Reagovat
smazaný uživatel

Ha ha ha sparťan

Reagovat
didosh

Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Já Vrbu bral jako jedinou českou možnost, ať si každý říká co chce, kvalitní trenér to prostě je, navíc má respekt u hráčů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň návrat krále.

Reagovat
smazaný uživatel

*kralovny

Reagovat
smazaný uživatel

Tvuj táta je královna.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

<3 <3 <3 :-* :-* :-*

Reagovat
Kixi Syhimour

?

Reagovat
Pablos

královna Viktoria ti nic neříká ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ta objevila ty vodopády v Africe že?

Reagovat
didosh

Tak ona určitě...

Reagovat
dinss

Reagovat
db18

Reagovat
db18

Reagovat
Shevchenko

Plzeň jasný titul.

Reagovat
monty25

V těch modrých dresech vypadaly Teplice jako Jihlava a bohužel i tak hrály...

Reagovat
PavlíčeQ

Takhle projebat dvougólovej náskok, zase ztracený body. Nicméně před prvním gólem Baníku faul na Zelenýho a rozhodčí to měl metr před sebou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Tím pádem měl Baník 3 penalty...

Remíza zasloužená nebreč

Reagovat
PavlíčeQ

3 penalty

Reagovat
HorajzmAmmann

Ty tu brečíš, přitom jste kromě 3 šanci měli úplný hovno

Reagovat
PavlíčeQ

A kolik jste toho měli vy do toho prvního gólu? Nic

Reagovat
HorajzmAmmann

Hráli jsme hovno no, stejně jako vy. Tak tu prostě nebreč

Reagovat
PavlíčeQ

Jsme se soustředili na defenzívu. Pak jste nám zfaulovali Zelenýho a celý se to rozpadlo

Reagovat
Banikovec7

Sus, neschopny trefit prazdnou.

Reagovat
PavlíčeQ

Jo vlastně a to jsme vám to ještě museli založit my

Reagovat
Banikovec7

Na to se historie neptá, my taky Slovácku zařídili 3 góly sami.

Reagovat
HorajzmAmmann

Plus dneska Hrubý u 1. gólů taky na ránu

Reagovat
Banikovec7

To jsem si ani nevšiml, tak jsem viděl jen že to začal Panič tragickou přihrávkou a stopeři, že za sebou nechali Tecla.

Reagovat
didosh

No on si ten balón vybojoval,mě se zdá že podklouzl....

Reagovat
Banikovec7

Díval jsem se na záznam a taky bych řekl.

Reagovat
didosh

Zkurvena smůla...Ale závěr zápasu famózní...

Reagovat
Banikovec7

To jsi jen tak nadhodil nebo tam fakt nějaké měly být? Mi přišlo, že se určitě jedna dala pískat, když Granečný dával křižný centr na Šašinku a toho chvilku před kontaktem s míčem strčil zezadu Hanousek a Šašinka to tím pádem podběhl. A na FB někdo píše, že prý Šašinku stáhli při rohu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Jako něco tam asi bylo, ale musel bych to vidět znova....

Reagovat
HorajzmAmmann

Spíš asi ne než jo...

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, měly být tři penalty.

Reagovat
Banikovec7

Asi to faul byl, ale zase minutu predtim jasny bodycek na Hrubeho nepiskl.

Reagovat
smazaný uživatel

Celkově to pískal na hovno....

Reagovat
Banikovec7

Teď se dívám na záznam toho gólu a Zelený zavadil nohou o za sebou běžícího Azeveda a pak sám zakopl o své nohy, to netuším jestli je vůbec faul. Ale sám se ani nevztekal, ani po tom pádu ani po góle.

Reagovat
PavlíčeQ

Zelený je v poslední době naprosto mimo, ten by se nevztekal ani kdybys mu dal pěstí.

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
twelwer

Ale takato situacia sa piska normalne ako faul

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Kang & Kodos

8. místo, ty vole...

Reagovat
HorajzmAmmann

Vyhra od 2.

Reagovat
Kang & Kodos

Jestli to dneska skončí 0:3 kontumačně pro oba, tak jo.

Reagovat
dinss

Zápas k dobru....

Ale Karviná nebude lehký soupeř.

Reagovat
ratusek

Jako sice hezký druhý Návrat krále během posledních dvou kol, ale radši 1 výhra a 1 prohra než tyhle 2 remízy nicméně za návraty akorát obrana je tragická a Paniče vyhodit spolu s Vrťem, protože to je další amatérismus

Reagovat
oli9

Slovácko letos pujde

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jo. Krysy opustili loď už vloni.

Reagovat
Liquid

Slovácko má jediný štěstí, že je ve stejný lize Baník i Brno

Reagovat
didosh

Doufám že ne...

Reagovat
!!!OCIP_KINAB

ale prdlajz, to je prostě typické Slovácko, jeden zápas zahrajou tak, že by klepli i Manchester United a hned v dalším zápase prohrajou i s týmem z divize. Nevyrovnanost výkonů je váš evergreen, ale zas to bude stačit na místa kolem 10 fleku!

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně nám to usnadnil pro mě dost nepochopitelnej krok Trpiho s vytažením obrany ....

Reagovat
Banikovec7

Jinak Granečný podle mě nejlepší na hřišti, ty jeho průniky přes několik hráčů a centry z hloubi hřiště na zadní tyč.

Reagovat
HorajzmAmmann

výborný

Reagovat
Pablos

To zas bude u Hašků pěkně vypečenej (vyopékanej) večer

Reagovat
Pablos

zápas jsem sice neviděl, ale i tak Olomouci za sympatickej začátek ligy s prakticky stejným kádrem co měla v druhé lize

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Reagovat
andrew96

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
db18

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
didosh

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
hefy

Slavia remízovala? Coooo, tenhle intergalaktickej tým s nejhezčí hrou, co kdo viděl?

Reagovat
db18

Kde jsou životní jistoty?

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě všichni uvidíte. Válec nemá špičkovou akcelaraci, jak známo. Stoch musí nabrat kondici, musejí se vrátit Danny a Deli, snad Šilhavý bude stavět kraje obrany Bořil - Sobol. Pak není možný, aby Slavia náskok Plzně nestahovala. A Necidátor se dnes teprve zahříval.

Reagovat
Kang & Kodos

Parádní zápas. Ještě, že máme Sigmu až koncem listopadu, teď by to byly -3 body. A Slavie ani napotřetí nevyhrála venku.

Reagovat
HorajzmAmmann

Měla dost těžkej los venku

Reagovat
Bosko

To vůbec. Dvakrát hráli na hřišti nováčka. Tým, co hraje o titul, musí Baník nebo Olomouc porážet

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Bosko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Ironie kokoti

Reagovat
Bosko

Ty to třeba myslíš ironicky, kokote, ale spousta lidí to myslí vážně, protože v Olomouci a na Bohemce se Slavii nedaří a Ostraváci svým sebevědomím budí dojem, že s nima remizovat není ztráta (což samozřejmě není pravda)

Reagovat
db18

(to řekni hned)

Reagovat
db18

Reagovat
TheAdy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas

Reagovat
didosh

Však na vás stačí i Brno...

Reagovat
ondrasch77

Slavie nevyhraje ani v Jihlavě - faktor Šilhavka...

Reagovat
KingMaster13

Ten frajer by se měl najímat na 1 sezonu. Vždy najmout, udělat titul, vykopnout a po pár zápasech ho znova vrátit

Reagovat
ZB 07

Buchta Sigma zatím super. Jinak Jablonci aspoň za bod...

Reagovat
monty25

Takže po 6. kole má Plzeň náskok 6 bodů. Přitom hrajou v podstatě s tím, co už tam bylo (kromě Živuliče). Přiznám se, že jsem Vrbovi už moc nevěřil, ale asi to s Plzní prostě umí. Vypadá to, že trenér může být větší posila než hráči...

Reagovat
Bosko

Komentátoři na O2Sport úplně omdlívaj z výkonu Olomouce, ale mě to teda jako takovej zázrak nepřišel.

Reagovat
didosh

Teď to bylo slabé...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vše podstatné je asi odkopáno. Baník se hezky vytáhnul k plichtě. Plzeň dobře zahrála v Liberci. Ale to nejdůležitější - gratulace Olomouci k heroickému výkonu. Respektive gratulace Buchtovi - zachytal fantasticky. No a jinak u nás ve Slavii vše při starém, máme bezva hráče, hrajeme docela slušně, ale na každej gól se hrozně nadřeme a poměr 15 šancí/1 gól - to je prostě špatně...

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

čím to tam teda ten Pepřek doklepnul?

Reagovat
smazaný uživatel

Viktorka svěží lehkej výkon, ale třeba říct, že ty kopyta, co vedou pražský S, to Vrbovi fajnově usnadňujou ...

Reagovat
smazaný uživatel

Buchta

Reagovat
Coutinho10

unbeaten je sice fajn, ale jeste jsme venku nevyhrali a to je hodne zly....sice neprijemni souperi, ale neco z toho se proste melo urvat...sance hlavne dnes byly velky a jit do derby s 6 bodovou ztratou na Plzen k tomu predtim EL nebude nic snadnyho

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta už si sedá, momentálně na 8. schod ....

Uvidíme zítra, možná po heroickém výkonu svalí velkoklub tam z Karviné .........

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Seš akorát trapnej idiot

Reagovat
langosh

Jsem zvědavý co předvede Sparta... Slávka jí dala šanci na dotažení, tak by byla škoda toho nevyužit. Co jim zatím chybí jsou ty bohemácký špekáčky. To podle mě Strama hodně podceňuje, chtělo by to, aby začali táhnout za jeden provaz. Jak říkal Lafata, když se spolu nebaví, tak těžko budou spolu dobře hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

60 minut tragédie. Jablonec nehrál nic a i s tím vedl 2:0. Pak jsme začali hrát a nakonec mohli i vyhrát. Každopádně po dnešku je jasné, že Panič ne. Pokorný je na tom možná i hur než Azackyj. Sasinka výborný, ale otázka, kolik vydrží na hřišti..

Reagovat
Banikovec7

Ta jeho fyzička to je něco, 20 minut tam byl a už se skoro nerozběhl. A na technice by taky mohl zapracovat, to jak tam zazdil ten brejk "přihrávkou" na Azeveda...

Reagovat
smazaný uživatel

No to jo, ale rozhodně tymu prospěl.. Dvě věže na hrotu byly hodně nebezpečné..

Reagovat
Banikovec7

Jo, jen škoda že je použitelný až na úplný konec no.

Reagovat
Miguel19

Šilhavý za chvíli půjde.

Reagovat
smazaný uživatel

Kam?

Reagovat
smazaný uživatel

K repre.

Reagovat
Miguel19

Jinak škoda, že to Vrbič nevzal hned po Pivarníkovi. S ním by ten titul byl..

Reagovat
smazaný uživatel

A treba ne. Ja myslim, ze to nakonec dopadlo dobre. Hraci aspon vidi, ze nejakej naskok nestaci a musi makat furt.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad Tvrdík Šilhavého podrží a budou letos bez pohárů. Po derby jdem před Slavii Ale Plzeň letos nedáme, takže shrábnou 500 mega a budou ve špičce strašit dalších 5 let. Vrba je hovado, ale trenérsky jasná česká jednička.

Reagovat
Bosko

Nevím, kde bereš ten optimismus, že půjdete před nás. My máme mizerný výsledky, ale herně to není špatný. Vy máte mizerný výsledky a vaše hra je jeden velkej chaos

Reagovat
goodbay

Tak to pozor. Brno byla tragédie a Bohemka taky. Ale jinak s Libercem, MB a Slováckem do 80 minuty, lepší tým. Vy jste odkopali slušně snad jen MB. Jinak s Teplákama a Jihlavou jste se taky třásli a venku bída. Škoda, že vás příští kolo neporazíme, tak tu budete onanovat nad rekordem neporazitelnosti.

Reagovat
Bosko

Pokud se Spartou neprohrajeme, tak rekord teprve vyrovnáme. Takže onanovat budeme až o týden později

Reagovat
smazaný uživatel

Herně to není špatný? My hrajeme sračku, ale všichni víme, že tu sračku hrajeme, tak jí nebudeme malovat narůžovo. Jenže vy hrajete sračku taky, přehráli jste jen úplně odevzdanou Boleslav, hráli jste sračku už na jaře, ale tehdy vám všechno spadlo do brány a uvěřili jste tomu mýtu, že hrajete krásný fotbal. V derby jste byli zralí na čtyřku, ale my jsme měli zoufalou koncovku a pak měl Mingazov letecký den, proto má Šilhavý tu supersérii.

Spartě v derby věřím. Na obou stranách nastoupí převážně žoldáci bez jakéhokoli vztahu ke klubu, ale vzhledem k významu zápasu určitě nahecovaní budou a individuální kvalita je přes všechen ten herní chaos na straně Sparty, které navíc hraje do karet Šilhavého připosranost. Vždyť my už teď víme, v jakém nastoupíte rozestavení, že budete mít zase půlku hráčů na nezvyklých postech, tak jak asi bude těžké se na to připravit? Když to dokáže Olomouc nebo Bohemka, dokáže to i Sparta. Neříkám, že jsme na tom dobře, ten zápas klidně může být holomajzna, ale podle mě se rozhodne na křídlech a nevím, jak bude stoper Frydrych zastavovat sprintera Ben Haima, navíc když před ním bude hrát Buren, který taky není hráč na kraj. Letos prostě o titulu rozhodne mnohem vyšší trenérská kvalita Vrby proti Šilhavému a upřímně budu považovat za ostudu, pokud Sparta skončí za Slavií i s takovou slabinou na místě trenéra.

Reagovat
Spalovač šancí

V derby zralý na čtyřku? Jak by sparťané mohli dát 4 góly, když se za celý zápas dostali jenom ke dvěma střelám ...

PS: To, že hráči hrají mimo své posty, je naopak pro soupeře nevýhoda, protože neví, co od toho čekat. U Šilhavého je "jenom" ten problém, že některé hráče nechává mimo posty opakovaně

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, co myslíš tím, že soupeř neví, co od toho čekat. Soupeři se na to naopak připravují dobře, protože předem znají rozestavení i herní styl. Nevšiml jsem si, že by letos Šilhavý už někoho něčím překvapil.

Reagovat
Spalovač šancí

Jestli dopředu víš , kteří hráči budou na nezvyklých postech, pak se nemůže z logiky věci jednat o nezvyk

Reagovat
smazaný uživatel

Pro daného hráče je to z dlouhodobého hlediska nezvyk, pokud je 10 let zvyklý nastupovat na určitém postu, který mu sedí a pak hraje několik měsíců na úplně odlišném postu, na kterém navíc hrát ani pořádně neumí. Příklad Frydrych. V čem je dobrý? Bránění ve vápně, dokáže dát gól po standardní situaci. V čem je špatný? Rychlost, 1 na 1, centry. Tak co s ním? Normální trenér ho nechá na stoperu, Šilhavý ho dá na beka. Já jsem si před sezónou myslel, že vyhrajete titul. Ale zajímavé bylo, že už v létě tady hlavně fanoušci Jablonce a Liberce psali, že se Šilhavým na lavičce to bude v dlouhodobějším měřítku průser - a ukazuje se, že věděli, o čem píšou.

Reagovat
dinss

Jen ať si hřejí hada na prsou.

Reagovat
smazaný uživatel

No dobře - uvidíme po derby...

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že se dneska díval na Zlín Stramaccioni a viděl, co ve Vukadinovićovi, Holzerovi a Jiráčkovi ztratil. Všichni tři výborní.

Reagovat
goodbay

Z toho 2 na Spartu nemají. A 3. se v přípravě zranil.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Novou Spartu nemají

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, Holzer a Jiráček.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty voe, Nová Sparta

Reagovat
smazaný uživatel

Co to s tím společného?

Reagovat
smazaný uživatel

Jiráček zatím v každém zápase adept na hráče utkání (dnes jím podle Deníku Sport i byl). Holzer v záloze nic moc, ale od té doby, co ho staví do obrany, šel obrovsky nahoru.

Reagovat
ratusek

Holzer v obraně

Reagovat
dinss

Čemu se divis?

Reagovat
smazaný uživatel

U nás hrál v obraně jak nějaký dorostenec..

Reagovat
ratusek

Reagovat
Nebelung

Sledoval jsi EURO U21?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo

Reagovat
Nebelung

dinss to napsal za mě. Na tom Euru byl v obraně fakt dobrý. Hlavně ve srovnání s jeho výkony na křídle

Reagovat
dinss

Na U21 hrál v obraně výborně...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak možná jeden zápas. Každopádně, za nás byl prostě mnohem lepší v záloze..

Reagovat
smazaný uživatel

Neurážej dorostence.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dyt ten se nekouka ani na zapasy Sparty, protoze to v Italii neni zvykem..

Reagovat
Kang & Kodos

...

Reagovat
smazaný uživatel

tak jiracka museli uvolnit, aby neskoncili v insolvenci, to bych mu nezazlival

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Posledni Kovboj

pls

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem neviděl. Co Vuki na hrotu? Půjde to?

Reagovat
smazaný uživatel

Výborný, posunul hodně kombinační hru a makal od první do poslední minuty na 100 %.

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
langosh

To je už taková klasika, že hráči hrají skvěle všude jinde než ve Spartě. Asi prokletí či co. Ono těch výbornejch fotbalistů je tam ranec, škoda, že aby to dokázali, tak musí jít jinam.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se Holzer moc nelíbil, ale dozadu to špatný není. Každopádně teď má Bob svůj dream team rychlých hráčů vepředu, tak snad to už půjde nahoru.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mickey mouse

Plzeň, Sigma super

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

△+△ = 12.

Reagovat
Kang & Kodos

Jako myslel jsem, že mě tady už nic moc nepřekvapí. Ale aby se mě někdo snažil přesvědčit, že nám chybí Jiráček...

Reagovat
Blasphemer

Každýmu týmu chybí Jiráček.

Reagovat
smazaný uživatel

*Každému

Reagovat
smazaný uživatel

Při pohledu na současný střed hřiště ve Spartě jsem o tom přesvědčený. Ve Zlíně je to zatím rozdílový hráč, dává tomu myšlenku, řídí hru, prakticky nepokazí přihrávku.

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
didosh

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pepinho2

Jiráček>Mavuba+Mandjeck+Sáček, s Rosou jsou asi tak nastejno

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
iamek

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Banikovec7

Vůbec nechápu ten hate na Poznara a chválení a zastávání se Mičoly.

Reagovat
vrabejka

Velmi cenná domácí výhra s Teplicemi Vypadá to že se naše posily sehrají dřív než ve Spartě a věřím, že už ve čtvrtek v EL překvapíme

GO FASTAV!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

!!!!!!

Reagovat
Posledni Kovboj

skap

Reagovat
smazaný uživatel

Drž hubu !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
db18

Královna zas ukázala, že tu máme poměry jak v UK a s král je jen podpantoflák.

Reagovat
smazaný uživatel

Pico :-)

Reagovat
TheAdy

Reagovat
Bex5

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dinss

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

jsem uplne nadsenej jak to trpisovsky pustil plzni, po zapase ani nebyl nastvanej....

Reagovat
Bex5

Ted uz fakt musim ....

Reagovat
FCSL

Tak nám máte posílat pořádný hráče a né nekopy jako Havelka nebo Kulhánek. Proti vám nemohli hrát a hned jsme hráli mnohem líp no

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Mimochodem, ve studiu O2 se Siegl a nějaký technicko-něco ředitel odboru FAČRu shodli, že gól měl platit. Klasické odůvodnění, že ruka byla v přirozené poloze a nebyl úmysl hrát balon rukou. A A ještě dodali, že by se naopak mělo ocenit, jak se hráč cpal do brány

Reagovat
smazaný uživatel

A proč potom neuznali v druhém kole ten gól Baroše?

Reagovat
smazaný uživatel

Kampan proti krali?

Reagovat
didosh

Reagovat
Spalovač šancí

Já to viděl jenom ve zprávách a z prvního pohledu taky nevidím důvod, proč by neměl gol platit.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tak to už nevím, co by se muselo pískat jako ruka, když ne tohle zahození míče do brány

Reagovat
lampas

To Plzeňské štěstí zase brzy někdo odsere rakovinou, nebo sebevraždou.

Reagovat
Liquid

nebo alkoautonehodou

Reagovat
Kepy_FCB

Zase rakovinou Kdo ji dostal?

Reagovat
db18

Kolářova manželka.

Reagovat
smazaný uživatel

male p*

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Bex5

Ses kokot

Reagovat
smazaný uživatel

nebyli jste borci včera někdo na sigma x slavka?byli jsme s kámošema na severu vedle kotle slavie. Před poločasem na sebe začli řvat pořadatelé a borci z kotle slavky. Najedou do kotle skočila holka, která tam dělala pořadatele a začla tam hrozně bombit nějakýho plešatýho slavistu a hrozně ho zešupala vypadala,že dělá nějaký fighty v kleci nebo něco takovýho,jsme s týpkama nejvíc nechápali ...pak tam do konce zapasu rešili něco benga s fans slavie

Reagovat
Kepy_FCB

Do holcicich sarvatek se nemontuj

Reagovat
smazaný uživatel

Ženská může dělat jakýkoliv bojový umění ale od chlapa vždy dostane po tlamě když přijde na věc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dinss

Ty jsi šašek.

Reagovat
smazaný uživatel

i kdyby byla z vyberu moravy?

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
ZB 07

No je to tvrdej návrat do reality, ale neni se čemu divit. Na první ligu má v našem kádru možná tak 7 fotbalistů, s tím se hraje těžko. Je docela logické, že se nemůžeme rovnat s Bolkou, která má i v juniorce hráče, kteří by u nás hráli základ.

Reagovat
Jeňa

Otázka je proč se Zbrojovka alespoň nepokusila získat někoho z boleslavské juniorky na hostování. Takový Čmovš by podle mě vyřešil spoustu našich problémů

Reagovat
ZB 07

Mám stejnej dotaz

Reagovat
Kepy_FCB

Diky Bolko

Reagovat
smazaný uživatel

Duml posílen jaksepatří ....

Reagovat
Rarášek

Reagovat
ZB 07

To sou odporný výsledky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Výhra Sparty, výhra Jihlavy, k tomu naše prohra v Boleslavi...hůř to dopadnout nemohlo

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně se bude opakovat scénář z posledních cca 3-4 let. Sparťani budou po jednom podařeném utkání vykřikovat něco o Lize mistrů, titulu a doublu, a další zápas je vrátí do reality, jako proti Brnu.

Reagovat
smazaný uživatel

realita je, že máme místo v LM jisté

Reagovat
Kang & Kodos

Líbí se mi, jak napíšeš, co chceš, aby se dělo, i když se nic takovýho neděje. Sice u toho vypadáš jako kokot, ale ty už musíš bejt zvyklej.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se zase líbí, jak soudíš člověka kterého vůbec neznáš, a neumíš diskutovat slušně a pouze urážíš, aby sis později mohl drandit slepejše na tom, kolik fanoušků Sparty ti dá palec nahoru.

Podívej se na diskuzi pod zápasem proti Slovácku nebo Boleslavi. protože já ke svýmu životu opravdu nepotřebuju to, aby Sparťani psali jak jsou mistři světa, tudíž opravdu nechci, aby se to dělo.

Reagovat
Kang & Kodos

Potřebuješ.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
zelda

Fuck my life

Reagovat
db18

Šli sparťani na děkovačku ke kotli?

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Někdo tip na dobrý pornostránky?

Reagovat
smazaný uživatel

whorehd.org, her69.net, xvideos.com, nudevista.com, pornovka.cz

Reagovat
Sosi

Reagovat
ZB 07

Existuje zbytečnější klub než Dukla?

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta

Reagovat
ZB 07

to bychom neměli koho porážet...

Reagovat
Kang & Kodos

Snad spadnete. Sice jsme zvyklý bejt poslední roky za dementy, ale čeho je moc...

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

napr banik, to me napadlo jen tak z hlavy

Reagovat
smazaný uživatel

Olympia Praha

Reagovat
db18

Pečeně "You finally managed to kill the game, are you happy?"

Reagovat
PBLead

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhovor ve stylu: Thank you very much "Dekuji byl to velky zapas"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pekne pecene

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

dobre on

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Btw. Stramova anglictina neni nic extra teda

Reagovat
smazaný uživatel

to je schválně, aby mu rozuměl i Kadlec

Reagovat
smazaný uživatel

Ajo.. maturitni minimum

Reagovat
Teoretik

Poslechni si někdy Conteho, Guardiolovy nebo Kloppovy (ten to teda už dost vylepšil) rozhovory. Občas udělá nějakou gramatickou chybu, ale v klidu se dorozumí, a to je teď to hlavní. Hlavně že už s ním nedělá rozhovory Kalous

Reagovat
exse

Všechny cos vyjmenoval ji mají uplně někde jinde. Strama má anglinu fakt tak na úrovni českého maturanta.

Reagovat
Teoretik

Pokud jsou čeští maturanti schopni poskytovat rozhovory pro celostátní média v angličtině, tak to kloubouk dolů. Ale pustil jsem si nějaké novější rozhovory Conteho a také to za rok v ANGLII hodně vylepšil, tak se mu omlouvám

Reagovat
Uwe háže buly

To teda těm maturantům dost fandíš

Reagovat
Whitemedia

No nevím.. když si vzpomenu, jaké kopyta u nás odmaturovaly z ajiny

Reagovat
smazaný uživatel

A ty jsi z češtiny odmaturoval?

Reagovat
Whitemedia

za 1

Reagovat
smazaný uživatel

já bych zmínil jiná jména, Mourinho a Wenger, oba už v Británii hrozně dlouho a angličtina na poslech fakt tragická...ale to není problém, pointa trénování je někde úplně jinde

Reagovat
Teoretik

Angličtina se silným francouzským přízvukem je peklo ale dokud to nevytváří bariéru pro trénování, tak není kritika na místě

Reagovat
smazaný uživatel

wenger??? obecne, to, ze maji prizvuk, neznamena, ze maji spatnou anglictinu....

Reagovat
smazaný uživatel

obecně znamená

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
Hokaido

V případě trenérů fakt ne. Pokud jsi někdy četl třeba taktickej rozbor před zápasem, který Mourinhovi připravují asistenti, tak bys věděl, že mají špičkovou angličtinu, jen ten přízvuk se holt neodnaučí každej (i když třeba Bellerin mluvil po pár měsících jako natural speaker).

Reagovat
Whitemedia

I sink

Reagovat
smazaný uživatel

I'm sinkink every day in the bathtub

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Přízvuk není vůbec důležitej.

Reagovat
Kang & Kodos

Mít dva konstruktivní stopery, který ještě k tomu budou lítat div ne k vápnu soupeře, a jeden z nich bude dokonce kopat rohy (což je asi světovej unikát), to je hrozná píčovina. Oba dneska na facku, místo jednoho z nich tam musí bejt na derby Štětina, jinak to bude průser. Biabiany dneska taky na facku, Šural skoro nebyl vidět a Kadlec jak já jsem na něj alergickej, na kreténa...JInak dneska podržel Dúbravka, Zahustel si všechny namazal na chleba a Rosa...

Reagovat
smazaný uživatel

Mandjeck se mi taky hrozně líbil

Reagovat
pepinho2

Manjeck naprosto parádní výkon

Reagovat
Kang & Kodos

Jo? Všichni ho chváli, ale já ho nějak ignoroval

Reagovat
pepinho2

já se na něj zaměřuji a líbí se mi od začátku, akorát dřív celkem dost kazil, dnes už tak moc ne(až na některé riskantnější přihrávky), ale měl tam i krásná přenesení hry a dozadu naprosto skvělý, plno vybojovaných míčů.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

on je jeden z mála který fakt jen potřebuje čas na sehrání, ale zlepšuje se

Reagovat
langosh

No přišlo mi, že se párkrát dostal z dost těžký situace, a pokoušel se hodně zrychlovat hru dopředu, ale bohužel nebyl tak kvalitní jako Rosa. Jinak on Mareček je na stoperu asi proto, že tam nemá koho jinýho dát, ale souhlas, na derby někoho, kdo umí bránit. Jinak Plavšič tam vlítnul jak motorová myš, určitě bych mu dával víc prostoru... Jinak je zajímavý, jak se říkalo o Konatém, že jen umí 1na1 ale má bídný zakončení. Tak to by mě zajímalo, co pak platí o Kadlecovi to je největší spalovač co jsem viděl, a to nemluvím jen o tom dnešku. Nevíte jestli existuje video s nějakým jeho gólem z pozice, která nebyla úplně tutová?

Reagovat
dinss

Mareček kopal rohy?

Reagovat
Kang & Kodos

Zase z jednoho byl gól, abych mu nekřivdil Ale jinak stáli všechny ostatní za hovno, a hlavně je prostě kopal stoper.

Reagovat
dinss

Opravdu bych si chtěl kopnout roh a běžet přes půl hřiště zase zpět. Geniální.

Reagovat
PBLead

jenže on přece neběžel přes půl hřiště tam a zase zpátky. Mareček hrál půlku zápasu pravé křídlo a zbytek zápasu stopera, Opravdu nechápu, co to mělo znamenat. Hovorka zas lítal dopředu přes střed, i když teda o dost míň. A Costa to za sebe nechal často odběhat Rosu a zpátky se taky tak nevracel. No derby bude ještě sranda, po dnešku od něj fakt nic nečekám.

Reagovat
dinss

Mareček hrál křídlo ? Are you sure ? Taliánský taktiky no....

Reagovat
Rarášek

Reagovat
iamek

Legendarni

Reagovat
Kang & Kodos

Boleslav pořád na sestupu Jihlava

Reagovat
ratusek

Jihlava jinak o záchranu vzhledem k vyrovnanosti bude hrát zase 6 týmů

Reagovat
smazaný uživatel

Brno posledni a kral dva body vod sestupu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Utkání sem neviděl, protože nechci a nebaví mě Sparta. Neumí s týmem lepším zahrát lepší fotbal. Důstojnejsi soupeř a zas vy nevyhráli. A Kadlec co nedal ať skončí

Reagovat
pepinho2

"utkáni jsem neviděl...A Kadlec co nedal"

Reagovat
smazaný uživatel

Tzv. na ujfiho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Achašveróš

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

zápas jsem neviděl a ta spálená šance se mi taky nelíbila

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dinss

Na tvůj názor tu všichni čekáme.

Reagovat
pepinho2

OT: Koubek v základu proti Marseille

Reagovat
Kang & Kodos

No...teď už to je jejich problém

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Tak oni ho jako jedničku kupovali, tak tvůj příspěvek úplně zbytečný, s tím se snad počítalo

Reagovat
Coutinho10

Koubek vs Payet....to se asi podívám

Reagovat
Kang & Kodos

2 body

Reagovat
Coutinho10

tim mě celkem štveš no tam se to asi zlomilo tim Holendou, kdyby nedal tu další asistenci, tak bych vyhrál...škoda taky, že sis třeba místo Hovorky nedal Costu

UPDATE pozor pozor...ted koukam na livesport a Holenda ten 1. gol uz nema zapsanej

mozna budou ještě nějaky drobny prepocty ...za 1 asistenci preci nemuze mit 11 bodů

Reagovat
Kang & Kodos

**** ***** ****!!!

Reagovat
Coutinho10

tak uz ofiko 62:59

Reagovat
Kang & Kodos

Už jsem na to koukal. Pojeb se

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Greny

Tak dostane v prvnim zapase bura no

Reagovat
Gedofrey

Snad

Reagovat
KingMaster13

Tak pokud na něho nepůjde žádná střela jako to zatím vypadá, tak možná i clean sheet

Reagovat
REPLIKATOR
Reagovat
Greny

Kdyz se divam, co tam dela Mandanda tak mohl klidne do Marseille

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Greny

On je vozralej nebo nevim

Reagovat
Kang & Kodos

Celý Marseiile úplně v prdeli Koubek je zničil

Reagovat
KingMaster13

Psychickej blok

Reagovat
Kang & Kodos

Hele, myslim, že si docela zachytá. Teď to začne lítat

Reagovat
KingMaster13

Zatím to vypadá, že nebude mít co chytat. Marseille totální tragédie

Reagovat
Coutinho10

1. sance OM az ted ve 35. minute...tam ma vetsi pohodu, jak ve Sparte

Reagovat
KingMaster13

Tak ono mu to přijde takový ty ofenzivní hovada jako je Monaco a PSG je čekají Jinak co říkáš na Pavlenku? 3 zápasy a 4 goly a to hráli s Bayernem. Nicméně ty jeho goly mi ale přišly takový Blbý prostě

Reagovat
Coutinho10

j v těch Bremach to je takovy hodně hektický....snad bude větší opora ...v přípravě se mi líbil víc

Reagovat
KingMaster13

Jako přijde mi že nechytá špatně. Nicméně 2 goly housle, pak další takovej blbej gol. Jen s Hoffenheimem nevím jak ho dostal. Musí se zvednout ten tým, měli těžký los ale musí a i Pavlenka. Nicméně vzpomínáš u nás? Taky mu dlouho trvalo, než se přizpůsobil na vyšší level ale pak to byla zeď

Reagovat
Coutinho10

jj je fakt, ze asi potrebuje cas, ale az se chytne jako u nas, tak bude jako čarodej

Reagovat
KingMaster13

Pokud ho teď v Brémách podrží tak věřím, že půjde hodně nahoru. Přeju mu to i do repre má nejlepší perspektivu z trojice Koubek, Vaclík hraje asi za nejlepší klub v nejlepší lize, navíc v lize kde se nehraje moc na obrany a tak si zachytá až až

Reagovat
Coutinho10

jj co si pamatuju, tak v repre s tou Belgii nak nezklamal...skoda, ze Vaclik ma prednost, ale treba se to casem zmeni

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá na to. Časem ho nahradí Drobný

Reagovat
Greny

S Hoffenheimem strela tecovana do protipohybu bez sance

Reagovat
KingMaster13

Tak alespoň že tak Čím méně golů bude jeho tím lépe

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavně aby mu to netrvalo moc dlouho. Na to tam nemá čas. Pokud nebude chytat dobře, tak ho tam nahradí Drobným ani nebude vědět jak. A pro nároďák by bylo lepší aby chytal Pavlenka.

Reagovat
Kang & Kodos

Já viděl kus z prvních dvou zápasů, a přišel mi v pohodě. Akorát snad každej centr jenom vyboxoval. Většinou k nohám soupeře.

Reagovat
KingMaster13

Ale jo chytal celkem spolehlivě, jen ty goly byly takový no Řekněme, že fanoušci Werderu se domnívají, že se daly chytit. Tak snad mu to nepodlomí nohy ale co si tak vybavuju tak u nás měl taky na začátku angažmá trochu problémy

Reagovat
smazaný uživatel

Biblione soloval vic jak kdejaký Ronaldihno. Madjunk na balonu velmi špatný. Rosický byl doslova geniální. Hovorka taky, to je jasny stoper číslo 1 pro reprezentaci.

Reagovat
smazaný uživatel

No, hovno Mandjeck výborný po všech směrech. Hovorka bohužel na facku. Ten ale bude dobrej potřebuje pouze hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

K dnešnímu kotli prostě jen tohle:

Reagovat
smazaný uživatel

Ono to je spíš k pláči

Reagovat
smazaný uživatel

Já se bavil nad demencí určitých jedinců:

Rosický dá gól - Italiano, Bastardo, Kotalík do plynu, David Bičík, David Lafata

Dúbravka výborný zákrok - Daaavid Bičík

Někdo si dovolil nesouhlasit s kotlem - bylo mu fyzicky vyhrožováno

A mnoho dalšího, takže ve výsledku je Rosický pro náš kotel póvl, protože si dovolil objat se Stramou při střídání.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, tak to každopádně, taky jsem se párkrát upřímně zasmál, ale prostě je smutný, že takovej klub jako je Sparta, má takovejhle kotel.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozný idioti..

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Uwe háže buly

Letos ještě bude sranda

Reagovat
Manik...

já bych tyhle fanoušky vyházel ze stadionů...

Reagovat
iamek

Aspon Rosa se toho nebal a trosku naznacil co si o tom mysli.

Reagovat
Kang & Kodos

To se pozná osobnost. Beru, že Lafata to tam každej zápas odmaká a po zápase chodí vždycky děkovat fanouškům. Ale zrovna včera přišla ta chvíle, kdy se od nich měl distancovat, nechodit tam a tím jim ukázat, že tohle je za hranou. To by bylo gesto hodný kapitána

Reagovat
smazaný uživatel

Holt jim musí lézt do zadku. To je jakoby vyjádřil souhlas s tím co tam předváděli.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli jste videli vsechnoparty, tak je evidentni, ze Lafata nesouhlasi se stylem vedeni Sparty a spis mu to prijde smesny..

Reagovat
rufus

Odporný, nechápu co tam pořád vymýšlejí.

Pitomej kopr by už mohl konečně táhnout a přestat na Spartu chodit.

Dobře jim to Rosa řekl. Jsou to idioti.

Reagovat
Uwe háže buly

Co se dělo?

Reagovat
smazaný uživatel

Nic moc, jen si zase kopr a spol mysleli, že můžou "ovládnout" tribuny a tak měla Karviná lepší kotel, zbytek jsem tu trochu shrnul reakcí na realspursspartana.

Reagovat
SpartaOvenka

Nejhroší snad bylo to nekončící "Italiano bastardo".

Reagovat
Hokaido

Jeho prostě nejde nemilovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

Diky Vysocino

Reagovat
smazaný uživatel

Dúbravkovi neskutečně ta repre pomohla

Jinak jsem rád, že jsem zápas neviděl live. Asi bych dostal ba držku od vlastního kotle. Doufám, že bude Sparta pokračovat v těchto výsledcích. Ještě více doufám, že si to někdo z vás vymrdanců přečte!!! Jestli někdo škodí Spartě, tak jsou to hlavně vlastní ultras.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Dubravka Mandjeck Rosicky Zahustel asi nejlepší zápas v ACS

Stoperi a Costa na loket

Reagovat
smazaný uživatel

Dukla Doufám že to vypustí i v pátek..

Reagovat
smazaný uživatel

Ta nase obrana je cira katastrofa, at uz se to posklada jakkoliv, tak vzdycky nekdo fatalne selze a je z toho gol doslova po par vterinach hry. Myslim, ze i sam Kucera musi byt z toho zoufaly. Dle meho tam tomu chybi zkuseny borec,lidr co by to dirigoval a osefoval... a pokud me pamet neklame, tak jednoho takove sme jeste 96 hodin pred startem ligy meli...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vážně myslíš, že by to Zápo dával? Vždyť už měl problémy v té druhé lize na jaře..

Reagovat
smazaný uživatel

Jak pise kolega nize, mohlo se to aspon zkusit...zvlast kdyz sme nedotahli nikoho lepsiho

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Nicméně už se nedivím, když nám Kučera říkal, že bych chtěl hlavně uhrát nulu. Ty obdržené branky jsou vážně frustrující..

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tohle mi běželo hlavou ve 4. minutě zápasu. Škoda, mohlo se to aspoň zkusit.

Reagovat
ratusek

Hůavně at tam necpe Paniče

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, o tom žádná, ale spoléhat se na Hlinku, že věše pořeší sám. Nicméně se v plné nahotě ukazuje, jak Dušanko zajebal letní přestupový termín. I s Hronkem.

A plusové body pro Vlastu Petrželu, který sice dával minulý rok tým dohromady do posledního možného dne, ale udělal z něj alespoň nějak fungující celek.

Reagovat
smazaný uživatel

* vše pořeší..

Reagovat
ratusek

Souhlasím. Hronek se měl za každou cenu vzít. Defenzivní část sestavy je katastrofální a ty návraty se nebudou dařit věčně. Nejvíc mě sere že Brabec je přád v některých věcech slepý

Reagovat
smazaný uživatel

Dejme velkotovárnikovi podzim, zda udělá pak nějaké personální změny na sportovním, pokud se výsledky nezlepší.

Reagovat
Kang & Kodos

Jinak doufám, že v Edenu bude Lafata sedět. Tohle je jeden ze dvou zápasů, kdy bysme měli hrát na brejky, a s ním to fakt nepůjde. Klidně bych v útoku zkusil Biabianyho.

Reagovat
Greny

Na dva hroty Biabiany , Plavsic jen nevim zda dokazou trefit zarizeni

Reagovat
smazaný uživatel

V. K. to pojistí

Reagovat
papanegra

No Plavsič co měl dohromady asi 3 sola na golmana a nikdy nedokázal skorovat. To není dobré, neumí tyhle situace, tedy nepoužitelný na brejky..

Reagovat
Uwe háže buly

Začíná mi připomínat Konatého skvělá technika, rychlost, ale pak to vždycky dojebe finálkou..

Reagovat
pepinho2

To by kotel nevydýchal, dnes jim šel jako jediný zatleskat

Reagovat
Kang & Kodos

Za to ať jde taky do prdele

Reagovat
smazaný uživatel

A s rozběhem. Rosický oproti němu někde jinde.

Reagovat
Uwe háže buly

To je kašpar

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Vlezdoprdel to je

Reagovat
Hokaido

Já bych tam dal Vencu.

Sáček, Mandjeck-Ben Chaim, Rosický, Biabiany-Venca

Plavšiče bych tam poslal, až bude Slavia 2:0 prohrávat a bude to otevřený. Pak je dorazí.

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
KingMaster13

Budu raději když nás sestřelí Lafata, než dostat gol zase od nějakýho dřeva jako je Kadlec

Reagovat
Kang & Kodos

Kdyby vás tak sundal Janko.

Reagovat
KingMaster13

No počkej však on Jaroušek Zmrhalů nezůstane daleko za ním

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

HET liga

Reagovat
Joh4nek

?

Reagovat
Miguel19

Vezměte do té naší fantasy někoho schopného. Však vás vyučuji jak malé žáčky

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Coutinho10

jen pockej ...ja uz se pomalu splham taky nahoru...skoda toho pomalejsiho zacatku, ale ted jsem diky negolu Holendy porazil (10 bodovyho) Kanga, ztratil i nani92 diky lichnovi, takze by se ta spicka mohla trochu smrsknout

Reagovat
Miguel19

Já měl asi dvakrát kliku, že po zápasech jsem prohrával a druhý den výhra o bod či o dva

Reagovat
Coutinho10

j je fakt, ze ja ty duely mam taky vesmes tesny...jenom 1 vyhra fakt v suchym triku...jinak vyhry o bod, 3 a 4 ale bohuzel taky prohra o 4 body a remiza, takze mohlo to bejt lepsi, ale taky to mohlo dopadnout hur...takze asi beru tu ztratu 5 bodu na tebe a ZB07, kdyz je pomerne jeste dost casu s tim neco udelat

Reagovat
Hokaido

Já asi remizuju s Blasphemperem, což je úspěch, jelikož mi 3 hráči nehráli a ještě Susnjar za krásých -4 a Král Vašek tam minusovej. Před dneškem jsem prohrával asi minus 4 ku 25, takže 47-47 beru.

Reagovat
Hokaido

A kdyby se tu našel někdo, kdo by chtěl hrát, tak mu klidně přenechám místo. Tahle fanta mě fakt nebaví, to skládání sestavy na každý kolo je o ničem.

Reagovat
Coutinho10

uz neni kde moc brat...nesmis to balit

Reagovat
Kang & Kodos

Mě by to ani tak nesralo, kdybych měl každý kolo jinou sestavu. Ale já tam z půlky klikám zase a znova to samý.

Reagovat
Blasphemer

Mně nehrál akorát Baroš a Reiter má nulu, i když hrál. A Holenda má taky nějak málo bodů za dnešek, i když teda přesně nevím, jak to na sazce počítají, protože každý kolo mám nějaký pochybnosti o správnosti těch jejich počtů.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Wat

Hrdost, pýcha!

Reagovat
smazaný uživatel

Ikaunieks je tu rok a umí famtasticky česky

Reagovat
Miguel19

Však mluvil anglicky

Reagovat
discarda

je videt ze poznas hrace podle xichtu a nerozhodi te prohozeny jmena od grafiky ČT

Reagovat
smazaný uživatel

No jo no, zas takovej znalec nejsem, abych znal hráče Jihlavy podle ksichtu

Reagovat
smazaný uživatel

Ono se to dalo poznat i z toho, že Zinedin asi nebude vyprávět do kamery, jak je šťastný.

Reagovat
Shevchenko

Jsem v prvních okamžicích vůbec nechápal co to mele.

Reagovat
smazaný uživatel

To byl Mustedanagic..

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kadlec sice chapu, ze je pod tlakem, ale jako tuto nedat. A Plavsic to sami, zase sam a udela tu samou ptakovinu jako zhruba par zapasu zpatky

Reagovat
smazaný uživatel

Rosický a zhodnocení těch našich "ultras"...

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Steve Stifler

Rozpusťte ten kotel, neskutečná ostuda

Reagovat
smazaný uživatel

Denik Sport dneska trolli Banik

Reagovat
smazaný uživatel

A utřel jsi to po sobě?

Reagovat
smazaný uživatel

Na Spartě se Stramou mají druhé Vánoce z toho, jak rozstříleli nějakou Karvinou.

Dřív by trojka nebo búr s takovým soupeřem doma byl samozřejmostí.

Ale Tomovi

A přeju si, aby se "S" zvedli (ale ne zas úplně moc )

Nechci vyhrát ligu kvůli "S" v rozkladu, to fakt ne ...

Pak by to za moc nestálo ani v LM příští rok.

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaký fanoušek Dukly, který by mohl zhodnotit, jestli je na tom Dukla kondičně lépe oproti loňsku? Před sezonou jsem četl nějaký rozhovor s novým kondičním trenérem a vypadal docela ambiciozně

Reagovat
smazaný uživatel

Hovorka driblér kola

Reagovat
Pony Slaystation

Nevím jestli tak vypadal celej zápas, ale Sparta evidentně vyhrála jen díky nekvalitě Karviné, těch šancí

Reagovat
vanGomm

Zase se piše o sporných momentech viz Olomouc-Slavia 1:1.Co je Slavii platné,že se hráč Olomouce přiznal,že hrál rukou.Samozřejmě se tak stává vždy až po zápasech.Takové Irsjko by mohlo vyprávět (Henry).Video je pro takové momenty potřeba.Ono jich zase v zápasech tak moc nenastane.Stejně se pak hráči dohadují s rozhodčím,tan se jse následně poradit s asistentem a většinou se 1-2 minuty stejně nehraje.Video by trvalo 10-20 vteřin.Docela by mě zajímalo proč se zavedení videa tak urputně brání.Není náhodou fotbal posledním sportem,kde se to posuzuje jako před 100 lety?

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
Blasphemer

A dokonce dvakrát.

Reagovat
smazaný uživatel

po sezone do Chelsea

Reagovat
Miguel19

No...teď už je to jejich problém.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

"Sparta poprvé pod Stramaccionim vstřelila dvě branky"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
db18

A já měl pocit, že výprodej teď pořádá Slavia...

Reagovat
Banikovec7

As. rozh. Koval chyboval v utk. @ACSparta_CZ - Karviná, když v 55. min. nesignalizoval ofsajd dom. hráče Zahustela před druhou brankou.

Když tu byly ty stížnosti sparťanů v minulých zápasech na jejich neuznané góly...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele