HET liga - souhrn 28. kola

11.05.2018, 19:22, aktualizováno 14.05.2018, 19:55
Komentáře a souhrny
Slavia vyhrála na Dukle a na Plzeň, která jen remizovala se Slováckem, ztrácí dvě kola před koncem čtyři body. Sparta v pátek přetlačila Jihlavu a poskočila na třetí místo, vydržela na něm ovšem jenom jeden den, jelikož Olomouc neměla mnoho problémů ve Zlíně. Poslední Brno vyloupilo Teplice, zatímco Mladá Boleslav veze body ze hřiště Bohemians 1905. Ostrava doma remizovala s Libercem a drží se o bod před Karvinou, která odjela s prázdnou z Jablonce...

Dukla Praha - Slavia Praha 0:2

14.05.2018 18:00

Góly: 10. Jan Sýkora, 90+4. Miroslav Stoch

Sešívání zvládli dohrávku 28. kola a stále drží minimální šanci na zisk titulu. Dukla nebyla bezzubá, nicméně branku dát nedokázala a zůstává tak na devátém místě v tabulce.

Hosté do zápasu vstoupili aktivněji, ale byli to domácí, kteří jako první ohrozili branku soupeře. Podaný ovšem z veliké dálky přestřelil. V desáté minutě Souček uvolnil na levé straně Bořila, ten našel na druhé straně Sýkoru, jenž už měl snadnou práci a poslal Slavii do vedení. Dukla se po obdržené brance dostala víc do hry, Brandnerova střela však bránu Koláře hodně minula. Po půlhodině hry mohl zakončovat hostující Tecl, ten ale hlavičkou ještě hledal Zmrhala, ke kterému se už míč nedostal. V závěru první půle ještě Rada vyrazil nebezpečnou střelu Frydrycha.

I druhý poločas začala lépe Slavia. Frydrychův i Stochův pokus ale obrana domácích úspěšně odvrátila. Na druhé straně Schranz střelou z úhlu nechal pouze vyniknout Koláře, jenž vyrazil na rohový kop. Ten zahrál Néstor přesně na volného Podáného, jeho střelu zastavil až na brankové čáře Frydrych. V 70. minutě mohl Sýkora vstřelit krásný gól, nůžkami ale Radovu svatyni o kousek minul.

Deset minut před koncem střídající Danny jen těsně minul střelou na bližší tyč. V 88. minutě po dalším rohu Néstora znovu střílel Podaný, tentokrát vysoko přestřelil. V poslední minutě se Slavia dostala do protiútoku, Stoch se rozhodl, že ho vyřeší individuálně a krásnou ranou zápas rozhodl.

Více informací k zápasu

FK Jablonec - MFK Karviná 2:1

13.05.2018 18:00

Góly: 34. Jan Chramosta, 71. Martin Doležal - 63. Pavel Dreksa

Jablonec porazil Karvinou a zařídil si postup minimálně do předkola Evropské ligy. Hosté naopak zůstávají na předposledním místě tabulky s jednobodovou ztrátou na nejbližší Ostravu. O výhře zelenobílých rozhodl ve druhém poločase Doležal.

Do sestavy Severočechů se po nezdaru ve finále poháru vrátil Hanousek a útok posílil Chramosta. Hosté mohli v utkání znovu využít služeb krajního beka Čoliće. Naopak však postrádali suspendovaného Kalabišku, kterého nahradil Letić. Jablonec se do první příležitosti hnal po deseti minutách hry, avšak Doležal neuspěl proti několikanásobné přesile Slezanů. Za tři minuty zkusil štěstí z dálky Považanec a jen o kousek netrefil cíl.

Ve 25. minutě poslal centr do pokutového území hostů Považanec. V souboji se utkali brankář Le Giang a Chramosta, karvinský fotbalista při vyboxování zbořil jabloneckého útočníka, kterého museli ošetřit lékaři. Hosté se útočně poprvé osmělili po půlhodině hry, kdy Letić prošel po levé straně až do pokutového území a vystřelil těsně nad branku. Záhy byl na druhé straně blízko gólu Jovović, jehož ránu zpoza pokutového území zastavilo až břevno.

Ve 34. minutě se domácí již radovali. Jovović vybojoval pumlíč a vysunul do úniku Chramostu, který střelou křížem překonal Le Gianga. Po přestávce byl blízko vyrovnání Panák, avšak hlavičku nasměroval těsně vedle tyče. V 53. minutě se na přímý kop Trávníka naskočil Doležal, který napodobil hostujícího Panáka a taktéž nezamířil mezi tři tyče. Za šest minut se do útoku hnal Chramosta a Jovović, ale druhý jmenovaný se k zakončení nedostal, protože obranným zákrokem se blýskl Janečka.

Po hodině hry si na Letićův centr naběhl Štepanovský, který však těsně minul Hrubého bránu. V 63. minutě se již však Karviná radovala. Po rohovém kopu se míč odrazil k Dreksovi, který jej napálil pod břevno. Vyrovnaný stav však vydržel pouze osm minut. Zelený dostal na levé straně spoustu času k přípravě na kvalitní centr, který našel Doležala, jehož přesná hlavička zařídila Jablonci vítězství.

Více informací k zápasu

FK Teplice - Zbrojovka Brno 1:4

13.05.2018 17:00

Góly: 86. David Vaněček - 18. Antonín Růsek, 50. Rafael Acosta, 69. Konstantin Bazeljuk, 84. Ladislav Krejčí

Brno po vysokém vítězství v Teplicích alespoň dočasně odvrátilo jistotu sestupu. Moravanům se v Teplicích podařilo čtyřikrát skórovat a Sklářům připravili teprve druhou porážku na domácím hřišti v sezóně.

Domácí kouč Daniel Šmejkal ponechal složení svého kádru téměř totožné. Ke změně došlo pouze na v útoku, kde Vaněček přepustil místo Červenkovi. Do sestavy Zbrojovky se vrátil obránce Kryštůfek, Lutonský se posunul na levý kraj zálohy, kde se objevil Krejčí.

V sedmé minutě se po přímém kopu protlačil k hlavičce Vondrášek, ale svůj pokus neusměrnil mezi tři tyče. Na druhé straně se ke střele probojoval Růsek a brankář Grigar musel zasáhnout. Za osm minut se již brněnský útočník radoval. Růsek si naskočil na centr z pravé strany a hlavou poslal hosty do vedení. Za čtyři minuty mohl srovnat Hora, ale po přihrávce Červenky zacílil pouze vedle tyče.

Ve 24. minutě sestřelil Lutonský šlapákem Vondráška a mohl být rád, že viděl pouze žlutou kartu. Za tři minuty opět zakombinoval Červenka s Horou, avšak Pavlík dobrým zákrokem zabránil vyrovnávací brance. Šest minut před přestávkou centroval Růsek do pokutového území a Krob ve snaze zabránit nebezpečí málem skóroval do vlastní brány. V úvodu druhého poločasu se však již Brno radovalo. Lutnoského centr proletěl až k Acostovi, který střelou z první překonal Grigara.

V 55. minutě napřáhl k dalekonosnému pokusu hostující Kratochvíl a těsně minul zařízení. Na druhé straně ke střele dostal Ljevaković, avšak brankář Melichárek byl pozorný. Strážce svatyně Zbrojovky se musel činit i v 63. minutě, kdy v obrovské šanci vychytal Trubače. Za šest minut fatálně selhal Grigar, který namazal míč Acostovi, po jehož přihrávce vstřelil třetí branku Brna na hřiště čerstvě příchozí Bazeljuk.

Nebývalou kanonádu Moravanů potvrdil šest minut před koncem Krejčí, který prošel obranou Teplic a krásnou střelou přidal čtvrtou branku svého týmu. Melichárkovi překazili domácí čisté konto dvě minuty po brance Krejčího. Na přihrávku Šimečka si na přední tyč naběhl Vaněček a snížil na konečných 1:4. Pátou branku hostů mohl v nastavení přidat Acosta, ale proti němu na poslední chvíli zasáhla obrana Sklářů.

Více informací k zápasu

Bohemians Praha 1905 - FK Mladá Boleslav 1:3

13.05.2018 17:00

Góly: 40. Antonín Vaníček - 27. Tiémoko Konaté, 85. Matěj Chaluš, 87. Lukáš Magera

Boleslavi se podařilo v Ďolíčku vyhrát, a tak udělat zřejmě rozhodující krok k záchraně. Po vyrovnaném prvním poločase se domácí nedokázali ve druhé půli prosadit a hosté v závěru díky dvěma slepeným brankám duel rozhodli.

První zakončení v zápase vyprodukoval hostující Ladra, jeho střela byla sražena na roh. Po deseti minutách se po Konatého pěkně akci dostal k míči znovu Ladra, ten však v obrovské příležitosti přestřelil. Ve 24. minutě také poprvé vážněji zahrozili domácí. Vaníček ovšem pálil zpoza šestnáctky nad. O tři minuty později Valenta krásnou střelou z přímého kopu trefil tyč. Míč se odrazil k úplně volnému Konatému, jenž dorážku zvládl a poslal Boleslav do vedení. Domácí se z obdržené branky chvíli oklepávali, nicméně ve 40. minutě si míč vzal Vaníček, snadno se uvolnil kolem Pauscheka a prudkou střelou na bližší tyč překonal Poláčka. O chvíli později mohl skórovat opět Vaníček, tentokrát jeho pokus ale skončil těsně vedle hostující branky.

Hned v úvodu druhého dějství se prosadil hlavičkou Šmíd. Rozhodčí ale odmával ofsajd, a tak gól Bohemky platit nemohl. Na druhé straně se Takács ani Valenta mezi tři tyče netrefili. Po hodině hry měl po Reiterově přihrávce dobrou pozici Mašek, bránu hostů však vysoko přestřelil. O deset minut později si obra hráči pozice vyměnili, ale ani Reiter nedokázal zakončit přesně. V 72. minutě Valenta nezahrál standardku tak dobře jako v prvním poločase a jeho technická rána skončila nad.

Deset minut před koncem nejdříve Magera těsně minul bránu Fryštáka a na druhé straně se díky protiútoku dostal do velké šance Mašek, ovšem i jeho střela byla neúspěšná. V 84. minutě Přikrylovu střelu Fryšták vyrazil na roh. Ten zahrál Matějovský a ve vápně se nejlépe zorientoval Chaluš, který poslal hosty do vedení. O pár minut později navíc Magera pečetil skóre, když využil špatného vyběhnutí Fryštáka a chladnokrevně zvýšil na 3:1. V poslední minutě mohl ještě snížit Kabajev, jenže hlavičkoval pouze do Poláčka.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - 1. FC Slovácko 1:1

12.05.2018 18:30

Góly: 78. Jiří Krejčí (vl.) - 70. Filip Kubala

Plzeň znovu ukázala, že na jaře nemá nejlepší formu a pouze remizovala se Slováckem 1:1. Pro hosty se naopak jedná o důležitý bod, díky kterému jsou zase o krůček blíže záchraně.

Domácí do zápasu vstoupili aktivně a hned v první minutě musel Heča zasahovat proti prudké střele Petržely. Na druhé straně s Kubalovým pokusem Kozáčik problém neměl. V deváté minutě po centru Kovaříka na poslední chvíli zasáhl před Krmenčíkem Břečka. O deset minut později se do obrovské šance dostal opět Krmenčík, Heča ho však výborným zákrokem vychytal.

Plzeň nadále tahala za delší konec, jenže střely Hořavy a Kovaříka brankáře hostí neohrozily. I další střelecké pokusy domácích byly podobně neúspěšné. Neujala se střely Čermáka, Kovaříka ani Živuliče a do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu.

V 50. minutě se k ráně ze střední vzdálenosti napřáhl Hořava a trefil tyč. Z dorážky se Zeman netrefil do poodkryté brány. O tři minuty později se po centru Zemana dostal k hlavičce Krmenčík, Heča byl však dobře postavený a Krmenčíkovu hlavičku chytil. Heču po hodině hry nepřekonal ani Hořava. A byli to nakonec hosté, kdo překvapivě otevřeli skóre. Kozáčik tragicky rozehrál a míč se dostal ke Kubalovi, jenž už měl lehkou práci. Odpovědět mohl vzápětí Krmenčík, Heča byl ovšem opět úspěšnější.

V 78. minutě se konečně domácí přiznivci dočkali. Zemanovu střelu z úhlu Heča vyrazil pouze před sebe, kde byl postavený Chorý a ten propálil vše, co mu stálo v cestě. O pět minut později mohli domácí otočit vývoj zápasu. Heča si ale dokázal fantasticky poradit jak se střelou Kopice, tak dorážkou Chorého. V poslední minutě nastaveného času mohl rozhodnout Krmenčík, jenže v obrovské šanci vysoko přestřelil.

Více informací k zápasu

Fastav Zlín - Sigma Olomouc 1:4

12.05.2018 18:00

Góly: 53. Lukáš Železník - 8. Jakub Řezníček, 42. Ondřej Bačo (vl.), 54. Jakub Řezníček, 89. David Houska

Olomouc zvládla duel ve Zlíně a zajistila si tak účast v evropských pohárech pro příští ročník. Hrdinou utkání byl Jakub Řezníček, jenž dva góly dal a na třetím se výrazně podílel.

Hosté do zápasu vstoupili na jedničku. Zahradníček uvolnil Plška, ten od brankové čáry našel před vápnem trestuhodně nehlídaného Řezníčka a pro něj nebyl sebemenší problém doklepnout míč do sítě. Odpovědět mohl Jiráček, jeho střela ale skončila vysoko nad. Ve 24. minutě se mezi tři tyče hlavičkou netrefil domácí Bača. Na druhé straně po přihrávce Plška pálil z dobré pozice těsně vedle Vepřek.

Po půlhodině hry střílel Holzer pouze do brankáře Buchty. Ve 38. minutě vypálil těsně vedle levé tyče aktivní Plšek. O pár minut později Houska krásnou přihrávkou uvolnil Řezníčka, ten si obhodil Zlámala a těsně před tím, než zakončil do prázdné brány, snažil se míč odvrátit Bačo, jenže míč si pouze srazil do vlastní sítě a Sigma se dostala do vedení 2:0.

Hned v úvodu druhé půle se dostal do dobré příležitosti Hronek, jeho střela však skončila pouze v boční síti. V 53. minutě se domácí Bartošák z dálky opřel do míče, Buchta vyrazil pouze před sebe, kde stál Železník, kterému se podařilo míč dotlačit do sítě. Hostům se podařilo odpovědět hned vzápětí. Falta vysunul do úniku Řezníčka, ten si ještě obhodil Bača a chladnokrevně zakončil na zadní tyč. Sigma se tak dostala do vedení 3:1.

Domácí se snažili s vývojem zápasu něco udělat. Jenže Gajič a Holzer zakončili nepřesně a střela Hronka skončila pouze v rukavicích Buchty. V 82. minutě po krásné Hronkově přihrávce vystřelil Železník, Buchta si však s jeho tvrdou ranou poradil. V závěru zápasu se míč ještě dostal k Houskovi a ten, stejně chladnokrevně jako Řezníček, poslal míč do sítě a přidal tak čtvrtý hřebíček do zlínské rakve.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - Slovan Liberec 1:1

12.05.2018 16:15

Góly: 52. Tomáš Poznar - 45. Oscar Dorley

Ostravský Baník uhrál s Libercem remízu po výsledku 1:1. Domácí nevyužili šanci se přiblížit záchraně. Severočechům se zase vzdálila šance na probojování do Evropské ligy.

Trenér Bohumil Pánik vsází v posledních zápasech na osvědčenou sestavu, které se daří bodovat. Stejní muži v bílém vyběhli na trávník oproti Slovanu. Do jedenáctky hostů se po pauze probojoval Kačaraba. Dalšími novými tvářemi byli Havelka, Bosančić a Oscar.

Jako první vyprášil rukavice gólman domácích Laštůvka, kterého provětral záložník Wiesner. Liberecký fotbalista byl nejpilnějším střelcem ze začátku utkání a další pokus si připsal v 17. minutě, ale zamířil pouze na kotel fandících Chacharů. Komplikaci do plánů domácích zasadil kapitán Baroš, který si přivodil zranění a ve 21. minutě jej musel nahradit Diop. Nedlouho poté si na Coufalův centr naskočil Pulkrab, ale nepřesným zakončením nepotěšil hráče Slovanu.

Nebezpečnější hosté si další příležitost vypracovali ve 27. minutě, kdy se po zmatku po rohovém kopu dostal ke střele Karafiát, avšak Laštůvka včasným výběhem proti střelci zachránil Baník. První ohrožení liberecké branky zařídil až dvě minuty před přestávkou Poznar, jenže jeho rána letěla nad břevno. Na druhé straně se v nastavení trochu šťastně dostal k míči Coufal a po jeho přihrávce skóroval Oscar - 0:1. Ostravané mohli vyrovnat ještě v první půli, avšak Diopovu hlavičku krkolomně vytěsnil brankář Hladký.

Sedm minut po změně stran se již Baník dočkal branky. De Azevedo si na hranici pokutového území rozmyslel střelu a posunul míč na Filla, jehož přihrávku uklidil do sítě Poznar. Liberci chtěl vedení vrátit Pilař, ale jeho další střela letěla daleko od Laštůvkovy svatyně. Chvíli poté na sebe upozornil Diop, který rozvlnil pouze boční síť. Senegalec byl i v další šanci blízko gólové trefě, avšak zamířil těsně nad branku. V dalších šancích aktivních Slezanů selhali De Azevedo a Poznar.

V 67. minutě zahrozil Havelka, jehož střelu vyrazil Lašůvka. Závěr utkání se nesl v duchu tvrdého boje, během kterého již nebylo k vidění mnoho příležitostí. V předposlední minutě vyrobil velkou hrubku Hladký, avšak Diop z velké dálky netrefil okrytý prostor mezi třemi tyčemi. Utkání tak skončilo nerozhodným výsledkem, který do karet nehraje ani jednomu mužstvu.

Více informací k zápasu

Vysočina Jihlava - Sparta Praha 0:1

11.05.2018 17:30

Góly: 81. Guélor Kanga

Sparta na jaře poprvé uspěla ne venkovním hřišti a zdolala Jihlavu. Vyrovnané utkání rozhodl devět minut před koncem Kanga, který střelou z velké vzdálenosti zaskočil brankáře Rakovana.

Kouč hostů Pavel Hapal udělal změnu na levém kraji obrany, kde Frýdka zastoupil Costa. Ke změně došlo i v útočných řadách, kam se vrátil Václav Kadlec. Jihlavě se povedlo minulé utkání v Liberci a její trenér Martin Svědík nechal vyběhnout stejnou sestavu i proti Spartě. Do zakončení se jako první dostal hostující Kanga, jehož rána skončila nad břevnem. Po něm se na druhé straně prezentoval Urblík, jemuž však střela nesedla.

Jihlavský záložník byl nadále aktviní, ale jeho další pokus se opět nevešel mezi tři tyče. V 19. minutě se na levé straně uvolnil Costa, který přihrál Kadlecovi, avšak sparťanskému zakončení se rána šajtlí nepovedla. Záhy se dalším ragbyovým kopem připomněl Kanga. Ve 28. minutě se do šance tlačil Kadlec, brankář Rakovan však včas vyběhl a založil protiútok Vysočiny, který nepřesně zakončil Mara.

Deset minut před přestávkou se do velké příležitosti dostával Ikaunikeks, ale pověst kanonýra kvůli špatně načasovanému kroku nepotvrdil a ke střeleckému pokusu se ani nedostal. Několik chvil po té hlavičkoval po rohovém kopu těsně vedle stoper Buchta. V závěru poločasu se zranil Kadlec a do hry naskočil Lafata, který první poločas ukončil nedůraznou hlavičkou do náruče Rakovana.

Po změně stran byl blízko gólu Lafata, ale Rakovan byl v tvrdém souboji na malém vápně rychlejší. Na druhé straně se málem urodilo po rohovém kopu, když po závaru pálil Ikaunieks do břevna. V 63. minutě se ukázal sparťanský záložník Stanciu, jenž zamířil doprostřed brány na připraveného Rakovana. Po něm byl blízko brance Šural, jehož pokus hlavou skončil těsně vedle.

V 71. minutě se ke gólu tlačila Jihlava a po tlaku ve vápně musel Fulnekovu střelu vykopávat Štetina. V 81. minutě se radoval do té doby nepřesně pálící Kanga. Gabonský fotbalista napřáhl z velké vzdálenosti a i díky odskoku míče překonal Rakovana, který nebude mít čisté svědomí - 0:1. Vysočina se dostala k závěrečnému tlaku, ze kterého málem vyrovnal Keresteš, avšak jeho hlavička pouze rozezvučela tyč.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň28186448:2160
2.Slavia Praha28168446:1656
3.Sigma Olomouc281410438:2152
4.FK Jablonec28148644:2650
5.Sparta Praha281310542:2549
6.Slovan Liberec28127935:3243
7.Bohemians Praha 190528910930:2837
8.FK Teplice288101031:3534
9.Dukla Praha28951431:4932
10.FK Mladá Boleslav28871330:4031
11.1. FC Slovácko286121022:2930
12.Vysočina Jihlava28851530:4629
13.Fastav Zlín28781327:4629
14.Baník Ostrava28691334:4327
15.MFK Karviná28681430:4026
16.Zbrojovka Brno28651720:4123

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (657)

Přidat komentář
20DollarsInMyPocket
Reagovat
smazaný uživatel

Hrozná krysa. To je takovej ten hráč, kterýmu by jsi vyloženě přál zranění za to, co předvádí

Reagovat
smazaný uživatel

Drz hubu a sam si zlom hnatu!

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkej mi kreténe..

Reagovat
Shevchenko

Takže ty to někomu můžeš přát a on ne?

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

No rozhodčí mu to za chvíli přestanou žrát a Pláša bude poloviční.

Reagovat
andrew96

Asi marný boj. Ale nastavení dvě minuty, z toho se prvních 40 sekund nehraje kvůli střídání, pak se nehraje chvíli před rohem, kdy si to tam sudí srovná, a pět sekund po vypršení to pískne.

Reagovat
Mates_Matesović

V Český lize bohužel klasika

Reagovat
smazaný uživatel

jen v zápasech pár klubů...

Reagovat
ratusek

rozhodčí posraní aby se náhodou v nastavení něco nestalo. Buzeranti zasraní

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Stramovo "Kill the game" si vzali po svým.

Reagovat
Liquid

to nastavení bylo skandální, bylo tam střídání což se rovná půl minuta a on to nechal normálně na 2 minutách

Reagovat
BílíAndelDrcKo

Ak striedanie nie je abnormalne dlhe mali by sa považovat za sučast hry. Viem ze by sa striedania nemalo nadstavovat ak sa to znova nevratilo

Reagovat
Mirek na tenisu

Prý to tak je, ale v Anglii mají jiná pravidla?

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Mirek na tenisu

Rozhodčí jsou totiž zesraní z toho že se mač v tom nastavení zkomplikuje. Je to typicky české přizdisráčství. Někdy dávají navíc jen minutu a to je už vrchol! Myslel jsem že to Michal zatrhne ale on ne.

Reagovat
Kang & Kodos

Plavšič dneska slušnej hereckej výkon, s timhle ať jde do píči. Na pochvalu dneska asi jenom Nita s Costou, zbytek maximálně průměr.

Reagovat
langosh

Taky mě s tim štval... Je to takový zvláštně poskládaný mužstvo, půlka dřeváci, tzv koncový hráči, u kterejch každá akce končí. No a druhá půlka sice dobrý technici, ale někdo se na ně křívě podívá a oni odletěj jak papír....

Reagovat
andrew96

Mně se Costa nelíbil, mnoho přihrávek zkazil.

Reagovat
iamek

Kanga se ti nelíbil ? Mě strašně bavil. Nita je skvělej. Jak neustále organizuje obranu, nebojí se hráče seřvat a reflex taky super.

Reagovat
Kang & Kodos

Kouká se na něj hezky, líbí se mi, jak chce hrát a nebojí se toho. Ale zároveň toho dost zkazí a kdyby místo věcnýho střílení zkoušel přihrávat do vápna, bylo by to lepší. Taková díra jako Rakovan proti němu často chytat nebude

Reagovat
Sir Ravealot

Co na tom gólů chtěl Rakovan pozerať? sebereflexe 0

Reagovat
langosh

No bylo vidět, že má co dělat aby se nerozbrečel.... Spíš nevěděl co na to má říct, to nebylo o sebereflexi.

Reagovat
Berbatov9

Dnes opet paradni prehlidka komentatoru to je opravdu uz nervydrasajici kopa sracek co vypusti ovsem dneska jim to odpoustim za ten ceres pri kazdym Zahustelovo doteku s micem ... Zahustel opravdu klasicky ,,strasidelny,,

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono to je zkreslené tím, že náš výkon na hřišti byl tak neviditelný, že ti ty komentáře pak nutně vystoupí do popředí

Reagovat
Berbatov9

Tak jako sportovni komentator by mel mit i nejakej iniciativni prehled o deni a proste musi mi v palici trknout ze kdyz reknu ze Sparta 7 mesicu nevyhrala venku tak prece za 5 minut nereknu sracku ze Sparta vyhrala poslednich 5 zapasu v rade

Reagovat
smazaný uživatel

Mně zas vadí to neustálé posuzování rozhodnutí rozhodčích. Jako kdysi na Nově. Je to známka, že nemají co říct, tak si pomáhají touhle vatou.

Přitom právě ta tuna nových hráčů je zlatý důl zajímavostí a drbů o jejich minulosti. Ale proč se namáhat, když to jde urvat rutinérstvím.

Reagovat
Berbatov9

To naprosto souhlas :) na druhou stranu abych jen nehanil ocenuju treba pripravenost informaci ve vztahu Lafata-Jihlava ze pres nejakou hostovacku v dobe kdy v budejovicich trenoval nekdo kdo pak byl velka persona v jihlave to zas byla pekna priprava na zapas :) ale ta zaujatost na Zahustela ta byla opravdu vtipnaa :D

Reagovat
smazaný uživatel

Ne nebyla. Vtipnej byl možná tak Zahustel.

Reagovat
Berbatov9

Vsak byla naprosto vporadku :) Zabalit po sezone s Hovorkou a poslat v darkovym baleni nekam na Slovensko

Reagovat
smazaný uživatel

Naprostej souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Je to hrozný v porovnání s hokejem. Tam jsou bývalý reprezentanti, co něco dokázali, zatímco ve fotbale to je každej šulda, co hrál nejlíp v nějaký křovácký lize v Africe nebo ve Střední Americe

Reagovat
smazaný uživatel

Tady je proste potreba aby se do tech poharu nedostali, v kazde normalni lize by tomu tak bylo,bohuzel v lize kterou vyhraje jednonohej nad beznohym treti skonci skonci tem co po hristi skace po prdeli nejhorsi sparta od samostatne ceske ligy chudal stanciu a kanga ti pokud v lete neodejdou mel by jim kretinsky postavit sochy

Reagovat
Liquid

ten Hapal je takový blbec, prej, že Sparta byla lepší, břevno, tyčka, tyčka oproti jedný hlavičce Šurala, Jihlava ztratila 3 body, ale má na to vyhrát jak v Brně tak s Karvinou, ale doufám, že vyhraje už v Brně a Karviný 3 body nechá aby to odsral Král

Reagovat
Shevchenko

Přestaň už doufat prospěje ti to.

Reagovat
Liquid

je ale poměrně nespravedlivé, že s tím asistentem sudího co dal za vás 2 góly Karviné a otočil tak výsledek z prohry 0:1 na výhru 2:1 pro vás bude nadále takto klíčový zápas, kdy Karviná aktuálně je na sestup jen díky té podmázlé prohře

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt se potom hralo dalsich 15 A kdyz uz si tady hrajes na ministra spravedlnosti tak Baniku pripocti body o ktere byl naopak chybami sudich ochuzen... a shvalne co ti vyjde

Reagovat
smazaný uživatel

Že křivda bolí?

Reagovat
JarousFCB

Že na takového cypa reagujete.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Dalších 29 zápasů, ale ohánět se budeš furt tím jedním

Reagovat
Liquid

ty vole jeden, právě ten 1 nakonec bude asi ten klíčovej, kvli kterýmu Karviná musí nutně vyhrát o 2 goly

Reagovat
smazaný uživatel

Rakovan vandrak. Tohle musi chytit i mladej dorostenec

Reagovat
KingMaster13

On byl vždycky špatnej. I tenkrát u nás, horšího brankáře tu nepamatuju

Reagovat
KingMaster13

Myslel jsem ve Slávii Jinak Hroššo to je liga sama o sobě

Reagovat
Chlupatá máma

Vítěz poháru 2015...

Reagovat
lampas

Hladký je horší.

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
mayday

Hroznej mamlas.

Reagovat
smazaný uživatel

No, Slovan by se měl porozhlédnout po nové jedničce

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
BílíAndelDrcKo

Nepochopim co taky brankar robi u vas v lige...potom ze su slovaci u vas za babrakov a chalan by nechytal ani nikde v nasej lige

Reagovat
REPLIKATOR

Když Sparta nemůže, Rakovan pomůže

Reagovat
smazaný uživatel

Když Liberec nemůže, tak tam už nic nepomůže.

Reagovat
tnt03

Reagovat
smazaný uživatel

To je tak strašidelný výsledek Když vyhraje ten horší tým

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
SpartaOvenka

Strašné no, stává se to jen každý den.

Reagovat
smazaný uživatel

Horší jsme nebyli, ale Jihlava byla před bránou nebezpečnější, to jo. Jen za to si prohrát nezasloužili. Ale že by nás nějak přehrávali? Taková část v zápase nebyla. V podstatě i oni, kdyby dali góla tak by to spíš byla haluz po naší tradiční chybě, než jejich pečlivě připravená akce.

Reagovat
smazaný uživatel

To už tě jako fandu Brna nemusí trápit

Reagovat
Jeňa

To sice nemusí, ale krásně to ukazuje (znovu) jak prohnilý je náš svaz a jaká arogantní svině Berbr je

Reagovat
ratusek

ten náš svaz je fakt žumpa by mě zajímalo, kolik stojí pískání alespoň roviny Nejlepší je Hájek, na Moravě ho nechcou tak jde pískat Čechy

Reagovat
smazaný uživatel

Tahle šťastná výhra nám snad definitivně zajistila poháry, takže aspoň že tak. V létě musí přijít kvalitní pravý obránce, jelikož Zahustel je naprosté kopyto a na hřišti vypadá jak vožralej ( víme, co se o něm povídá že...), Kulhánek se mi herně taky vůbec nelíbí, ten má jen výhodu, že je vysokej, ale to je asi tak všechno...Chtělo by to i golového zabijáka, který bude silný v osobních soubojích, ale zároven dostatečně rychlý...No a asi i jednoho stopera místo Hovorky...Na LO se snad vrátí Civic. Ještě je tu varianta přivést jedno rychlé křídlo na pravou stranu a Stanciua opět přesunout na střed...Ale hlavní priority: pravý obránce, stoper, útočník a defenzivní štít.

Reagovat
r.mrazik

Co se o nem povida?

Skoda Karavajeva...

Reagovat
ratusek

Hlavně místo Kulhánka stavět Sáčka

Reagovat
smazaný uživatel

Sáček je taky slabej

Reagovat
Uwe háže buly

Co se povídá o Zahustelovi? chlastá? štíta bych nekupoval, jen podle typu soupeře bych víc střídal Sáčka s Kulhánkem.

Reagovat
db18

Pořád máte Váchu s Julišem, stačí sáhnout do juniorky.

Reagovat
smazaný uživatel

Kulhánek na Spartu nemá

Reagovat
Rišan

Tady lidi neumějí počítat, Sparta má při rozkladu Liberce předkolo EL už nějakou dobu jisté, protože do něj postupuje i 5. tým ligy. Jiná otázka je, co v pohárech uhraje, ale to se týká i ostatních včetně Plzně,protože i ta je trapná. Že bychom při nespolehlivosti Slávie měli spoléhat na Olomouc či Jablonec??

Reagovat
Kepy_FCB

HK to pustil Usti - cechackovska vypomoc

Reagovat
Liquid

je to tak

Reagovat
ZB 07

Ale Frýdek hezky jede teď

Reagovat
C-M@ster

Pulpit

Od jeho příchodu mají 4-3-3

Než přišel, měli 2-5-9

Reagovat
Liquid

bezpochyb nejkvalitnější trenér ve 2.lize

Reagovat
smazaný uživatel

Odvádí ve FM velmi dobrou práci.

Reagovat
smazaný uživatel

Pulpit umi delat fotbal, ne ze ne

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jde v lete do to Interu uz

Reagovat
Puskas

dodělat

Reagovat
smazaný uživatel

Urcite tvl kdyz mohli jit na postup

Reagovat
Hokaido

Postoupit nejspíš nechtěli, protože by zase museli hrát v exilu a spadli by. A nemůžou si dovolit, aby začínali na novým stadionu ve druhý lize (v sezoně 2019/2020). Proto chtějí postoupit až příští rok.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
podnebný

Sparta může teoreticky dosáhnout na druhé místo a zahrát si Ligu mistrů. To jí přeju já.

Reagovat
Hurrikane

Liberec teoreticky hraje o poháry a tahá čas na čtrnáctém Baníku?

Reagovat
HorajzmAmmann

Bez Baroše jsme v hajzlu.... Zasloužená remíza. Možná měl vyhrát Liberec. , Na konci jsem čekal větší tlak.

Reagovat
Banikovec7

Mel vyhrat Liberec jo? Vzdyt jsme meli ve druhem polocase tak 4 golove sance.

Reagovat
!!!OCIP_KINAB

Za co měl vyhrát Liberec? Za takovou tužku co předvedl tým, který měl snad ambice na poháry!? Byl to hrozný fotbal z kterého bolely oči, ani 1 tým nezasloužil vyhrát! Já se mohl dívat jen, tak prvních 20 minut 2. poločasu, kdy to vypadalo že Baník si chce jít pro vítězství, ale pak zase bída!

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť neměl skoro nic. V druhém poločase jsme měli dát minimálně o gól více.. Jestli bylo něco fér tak remiza..

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec fakt vyhrát neměl. 1.poločas špatně oba, druhý poločas jsme měli tlak a dost šancí na obrat. Lašty chytil dva góly.

Reagovat
AjaxFans

Nějaký přenos na 1fcs?

Reagovat
smazaný uživatel

YES, Holoubek .

Reagovat
HorajzmAmmann

Ten curak ví, že na to nechce odpovědět a zeptá se ho stejně potřetí jestli dostal výpověď. Ty jsi teda vymrdanec...

Reagovat
!!!OCIP_KINAB

Jsem si to schválně dohledal a jsou teda vetší dementi občas v těch rozhovorech, to mi ještě přišlo v cajku!

Reagovat
Liquid

tlačenka Baníku pokračovala i po půli, liberečák dostane kopačkou přímo do břicha, pomezní na to čumí a signalizuje až za půl minuty faul Liberečáka, remízu jsem ale trefil, zatím se to všechno vyvíjí podle plánu

Reagovat
Krony

Tlačenku máš místo mozku

Reagovat
!!!OCIP_KINAB

A já tajně doufal, že už se mu konečně dostane odpovědi jakou zaslouží a to v podobě žádného komentáře.

Reagovat
smazaný uživatel

Zkusím na to příště myslet.

Reagovat
Liquid

Při rovnosti je jedno jestli jsou výsledky 1:0 a 1:2, nebo je ve výhodě ten co vstřelil gól venku ?

Reagovat
smazaný uživatel

To nejsou pohary vole

Reagovat
ratusek

Jemu jde o to když nás Karviná doma dá 1:0, ale to je jeho mokrej sen

Reagovat
!!!OCIP_KINAB

V Karviné neprohrajem, nebudou mít ani více ze hry, jsou moc slabí!

Reagovat
ratusek

Diop by nehrál základ ani v Brně a on ho tam pořad cpe. Sem nasranej, prospanej poločas kdokoliv z lavičky by hrál líp než Diop

Reagovat
Puskas

Byl jsem za něj rád, že přišel, teď už tak moc ne. Raději jsme mohli nechat jednoho ze Šašinků.

Reagovat
Liquid

Reagovat
ratusek

To tvrdím od začátku. Poznar ikdyž ho taky nemusím aspoň něco dělá. Diop zkurví naprosto vše a příště zase bude hrát

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby Diop měl lepší zakončení, tak dneska se mu toho moc vytknout nedalo. Nemám rád, když se takhle nadává našim hráčům. Ale důležité je si najít někoho, na koho se bude picovat. Když hraje dobře Poznar tak to svedeme na Diopa. Který dle mě nebyl dneska horší než takový Hrubý.

Reagovat
Puskas

Já nehledám obětního beránka, on mě prostě nepřesvědčil. Přicházel s očekáváním, ale zatím zklamává. Ale třeba na podzim chytne slinu, co vím.

Reagovat
ratusek

Já oba kritizuji od začátku a není to o tom si najít obětního beránka. Kdyby měl Diop lepší zakončení tak,logicky není u nás. A on nemá ani na Brno. Ten borec nemá absolutně nic a nehrál by vůbec nebýt Panika. To jediné mě na Polákovi sere. Protěžuje Doupě a přitom kdokoliv by tam z lavičky zahrál lépe. Jirásek hrál na křídle hodně dobře ale budeme tam srát Diopa Poznar aspoň,bojuje ikdyž to dle mě není jako parametr u hráče nejvyšší soutěže. Moc ostatního ten borec nemá. Jestli chceme na téhle dvou stavět i příští rok tak za rok budeme ve stejné situaci jako teď.

Reagovat
ratusek

Pánikovi.a Diopa. Blbá T9

Reagovat
smazaný uživatel

Tak aspoň ta Panika

Reagovat
!!!OCIP_KINAB

No stavět útok na Diopovi s Poznarem i na další rok by byla sebevražda! Ten tým v létě projde opět zemětřesením. Snad to bude mít pod palcem už více Nehoda ty přestupy jak Dušanko, chce to komplet celou novou ofenzívu, má na to jen Dežo směrem dopředu!

Reagovat
!!!OCIP_KINAB

Já ty hejty na něj taky moc nemusím, myslím, že se zatím nedostal vůbec do hry tak jak by měl a jak by se měl využít. Na druhou stranu těch míčů už měl dost, zákopů kdy se mu vysmál celý stadion taky a kdyby to měl být nadstandardní hráč tak už aspoň něco předvedl i z toho hovna co měl a to se nestalo!

Reagovat
Mirek na tenisu

Diop hrál na své poměry dneska velmi dobře. Škoda, že po minele golmana se nezklidnil a netrefil kasu. Času ale zase tolik neměl a mezi náma, není to žádný Maradona...

Reagovat
smazaný uživatel

Petr Breda !

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ten hrál fakt špatně.

Reagovat
Kepy_FCB

Co se divite, ze jsme hrali picu, kdyz vite ze Karvina chce sestup. To je pak tezke se namotivovat...

Reagovat
smazaný uživatel

Nakonec jsem s bodem celkem spokojený, snad bude Bary v pohodě na poslední dva zápasy.

Druhý poločas už byl lepší a myslím, že jsme mohli i vyhrát. Líbil se mi Azevedo, Poznar a Fillo, že aspoň bojuje. Teď snad Jablonec splní to co má a příští týden půjdeme do toho zápasu v lepší pozici.

Reagovat
!!!OCIP_KINAB

Neprohra v Karviné a výhra doma s Brnem a záchrana v suchým triku! Jestli to neuhrajou tak nemaj v lize co dělat!

Reagovat
smazaný uživatel

Filo dobrá posila za ten bakšiš co dostal. 0 gólů a asistencí taky mít moc nebude, jestli vůbec nějakou má

Reagovat
Kang & Kodos

Včera udělal první

Reagovat
smazaný uživatel

A hned je z toho bod

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Ted jsem viděl plakát na ten zápas na den dětí v Brně na Srbské. Jako Wilfried ale ten Melichárek v dream teamu Zbrojovky

Reagovat
ZB 07

Melichárek je tam zcela právem. Trošku se akorát bojím, že ta akce skončí propadákem, když sestupujem.

Reagovat
ratusek

Právem? Nesehnali ste lepšího gólmana?

Reagovat
smazaný uživatel

Lejsal

Reagovat
ZB 07

Tak je to Zbrojovka dream team (1998 - 2018), nevím, kdo jinej by tam měl být...Hladký?

Reagovat
smazaný uživatel

Lejsal

Reagovat
ZB 07

Jo, ten možná. Ale, že by byl o hodně lepší než Dušan, to bych fakt netvrdil, spíš naopak. A co se týče Melichárka, tak ten se jako jeden z mála za mančaft fakt rve, nevidím jedinej důvod, proč by si ten zápas nezasloužil odehrát.

Reagovat
Greny

Belic ten byl jednu dobu suprovej

Reagovat
ratusek

Jo asi máš pravdu. Já ho mám zafixovaného jako sketu jak se zachoval ke Slovácku

Reagovat
czech_mira

Wilfried?

Reagovat
ratusek

Bony

Reagovat
!!!OCIP_KINAB

Škoda, Liberec snad nemůže myslet vážně, že s tímhle chtěl bojovat o poháry, to dobře, že takový mančaft se tam nedostane, to by byla další Bolka! Baník hrál fotbal jen 5 minut na konci 1. poločasu (kdy paradoxně dostal gól) a 20 minut v úvodu 2. půle, jinak taky prd. Velká škoda Baryho, moc se bojím, že už nepomůže, bo tříslo je sviňa. Nechápu střídání Poznara, když hned potom už hráli jen práskané míče! máme problém hlavně v záloze, kde Hlinka umí hrát jen dozadu (i když poctivě a dobře), Fillo by zasloužil skrouhnout plat na 1/3 za ty výkony co předvádí a Hrubý opět poklusem běhá od ničeho k ničemu a jen kazí! Jirásek nikdy nenastaví hlavu tak aby makal celý zápas. Jediný Dežo je charakter a je vidět, že ten fotbal hraje né pro prachy, ale proto, že ho to baví! Ale proč šel zavázet a clonit Diopovi, když měl prázdnou bránu před sebou nechápu!

Reagovat
GariCZ

Fillo za baník hraje slušně, jeho myšlení nemá nikdo v týmu, dneska kdyby u te přihrávky na gól byl diop nebo poznar tak by stříleli tak 5 metrů mimo...

Reagovat
!!!OCIP_KINAB

Jo před tím gólem zachoval klid a udělal to dobře to uznám, ale krom toho hrál píču jako už asi 3. zápas po sobě! Nepřejde přes hráče, neodcentruje, dozadu si třeba svoje splní, ale to je málo od hráče který přišel jako tahoun! Možná by potřeboval mít Deža blíž sobě, aby si měl s kým narazit nebo komu poslat míč do běhu, bo Hrubý na něj vždy jen čumí a v duchu se asi modlí ať mu náhodou nenahraje!

Reagovat
ratusek

Bony

Reagovat
ratusek

Blbá reakce. Pardon

Reagovat
Banikovec7

Hodně velká škoda, při výhře jsme mohli jít před Jihlavu, Zlín, možná i Bolku a při případné prohře v Karviné by nám pak stačilo porazit Brno, takhle to vypadá že budem muset uhrát aspoň remízu. Mohlo by Brno zkusit být ještě trochu užitečné a porazit Jihlavu.

Reagovat
JarousFCB

Brno porazí Jihlavu a s nadějí na záchranu u nás zahrajou, jak v Teplicích.

Reagovat
Banikovec7

Ale my snad nezahrajem jako Teplice. Jedině, že bychom předtím vyhráli v Karviné, pak bychom asi zahráli jako Teplice no.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak připomenutí sázky, momentálně je to 5 bodů. Tzn pokud porazíme Karvinou i Brno tak vybíráme nick Hokaidovi. Pokud to dopadne jinak, tak už se těším na safarcika zachránce Baníku.

Reagovat
smazaný uživatel

Hokaido to je ten Masopust, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
db18

Reagovat
ZB 07

Reagovat
andrew96

Reagovat
PBLead

Reagovat
Hokaido

Všichni na EF kromě tebe jsou Masopust.

Reagovat
Banikovec7

Ja bych ti dal “Funer”.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to by nikdo nepochopil skoro..

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Hokaido

Karviná vás smete 0:0 a bude hotovo.

Reagovat
smazaný uživatel

Coufal po dnešku jasný kandidát na mr*ku ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Co udělal?

Reagovat
smazaný uživatel

Hele zas tak hrozne to nebylo.. Takový ten zdravý provokativní styl.

Reagovat
Banikovec7

Taky jsem si niceho nevsiml, nakonci i tleskal ochozum a kotli a nemyslim si, ze by to bylo ironicky.

Reagovat
smazaný uživatel

A hrál výborně no..

Reagovat
db18

...a v létě pujde k vám.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani by mi to nějak zvlášť nevadilo.

Reagovat
db18

Po tom, jak po zápase kritizoval Karla nic jinýho nečekam.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten už má domluvenej přestup k nám

Reagovat
db18

Najednou se všichni tváří. že právě ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme, nezlobil bych se, kdyby k nám nešel..

Reagovat
!!!OCIP_KINAB

Je původem z Vítkovic tak by se aspoň vrátil domů! Na Slávii podle mě nemá, ale místo Pazdery bych ho na kraj bral všemi 10!

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

Moc hezke!

K te navsteve- chtel jsem napsat ze nebude ani 11 pak ale zapomel.

Reagovat
HorajzmAmmann
Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby nechcalo tak je více.

Reagovat
HorajzmAmmann

však začalo chcát 15 minut před zápasem ne? Koukal jsem na předzápasová videa a v Ostravě slunečno...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak lidi mají všude meteoradary.

Reagovat
HorajzmAmmann

tak jestli se rozhodují jestli bude pršet nebo ne tak ať fakt zůstanou doma...

Reagovat
smazaný uživatel

Hele prostě není 15 000 fanatiků. Jsou to třeba rodinky nebo takoví ti občasní.. Zase mám pochopení i pro tyhle..

Reagovat
Banikovec7

Tak pulhodiny. A prvnich 10 minut to bylo neskutecne peklo.

Reagovat
smazaný uživatel

myslel jsem, že Nohavicu Ultras rádi nemají

Reagovat
!!!OCIP_KINAB

Nohavica je v Ostravě legenda, nevím o nikom kdo by ho tu hejtoval!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já o pár vím.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Liquid

Pro Sigmu hodně důležitý, že dnes vyrovnala skóre Sparty, protože v případě prohry na Letné o gól, na tom budou oba shodně a rozhodne právě skóre, a Sparta jede na Bohemku, kde se skóre moc navýšit nedá, kdežto Sigma má doma v tu dobu snad už zachráněnou Bolku.

Reagovat
Realita

No právě - zachráněnou. Takže bez nervů a bude hrát Boleslav uvolněně. Ale to jsou jen spekulace. Třeba spadne právě FKMB. Přál bych záchranu Karviné.

Reagovat
Mirek na tenisu

Blbé počty. Zřejmě se rozhodne mezi Karvinou a Baníkem.

Reagovat
smazaný uživatel

Třetí tým ligy by mohl jít do základních skupin EL?

Reagovat
smazaný uživatel

Udrží-li Slavia 2. místo, což asi udrží.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že to bude platit i když bude třetí

Reagovat
smazaný uživatel

To ano, ale pak by šla do skupiny EL z titulu vítěze poháru, nikoli na základě třetího místa v lize. Kdežto v případě bídy, peltovic nebo Sigmy by to bylo jinak: do skupiny EL by šly tyto kluby proto, že vítěz poháru se kvalifikoval do předkola LM.

Reagovat
Vlkoslav

Sigma 4 fiky Zlinu!!! Videl jsem az posledni 3 minuty, koukal nekdo? Ted jeste porazit Spartu pristi tyden!!!

Reagovat
C-M@ster

Sparta doma prohrála jen s podzimní Viktorkou a Sigmě by na ni mohla stačit i plichta.

Reagovat
sosna

Jednoznačně lepší, silnější na balónu, přesná rychlá mezihra, celý zápas. A navíc opět bez karet. Venca Jílek

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
HorajzmAmmann

těším se na rozhovor s Vlastou

Reagovat
Fakt

Takže slavia titul to je fakt neskutečný, že jsme ten náskok dokázali prosrat i přes tolik ztrát slavie.

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí vám jedna výhra. Ten bod proti Slovácku byl zlatej.

Reagovat
Fakt

Jenže s naši formou získáme 2 body za 2 remizi a Trpis bude za boha.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já bych se nezlobil, že jo.

Reagovat
iamek

Snad se zachráníme a Procházka zůstane. Diopa poslat do prdele nejlépe. Strašný kopáč.

Reagovat
Mirek na tenisu

Procházku bych prodal za pytel bukvic. To je hráč za zenitem.

Reagovat
iamek

Ale pozvedl obranu na úplně jiný level. Spolu s Laštůvkou to diriguji solidně. I Šindelář šel vedlě něj nahoru. Překvapil mě.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
salami

z Procházky se tudělal dlouhodobě naprosto neopodstatněně nýmand, přitom je to stoper, kterej umí dirigovat obranu a má výbornou rozehrávku, jenom čas od času dokáže zamindit, což dost často vyplyne z tý jeho snahy hrát fotbalově

Reagovat
smazaný uživatel

A ty bys potreboval bekend zleva i zprava primo z podani. Prochazka je nejlepsi stoper od dob... kdo byl vlastne lepsi ?

Reagovat
Mirek na tenisu

Procházka je nejlepší stoper..... v dobách Ruly Daňka, Humla, Vojáčka, Ruše nebo Bolfa by jim Prochy tak mohl maximálně podávat balony. Raději už nic nekomentuj, Gumo

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
!!!OCIP_KINAB

však si vpodstatě potvrdil jeho slova!

Reagovat
smazaný uživatel

jn

Reagovat
smazaný uživatel

Bolf, ....., Klimpl, mladý Baránek, Vomáčka

Reagovat
smazaný uživatel

Besta

Reagovat
smazaný uživatel

NEVES!! Zapoměl jsem na Nevese!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mayday

Kde je konec kurva Bestovi?

Reagovat
Kang & Kodos

V ústavu pro choromyslný. Pro oba dva

Reagovat
mayday

Asi máš pravdu

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Bolf urcite, ten bude jasna jednicka jeste hodne dlouho. S Barankem + - na stejne urovni, Klimpla s Vomackou mirne prevysuje... Jeste me napadl Bystron, ten taky odvadel skvele vykony ( )

Reagovat
!!!OCIP_KINAB

Bystroň u nás, ale hrál převážně štít v záloze a né stopera, toho začal hrát až v Plzni a škoda, že mu našli ten perník no, což ho odepsalo v 29, kdy měl akorát repre formu!

Reagovat
smazaný uživatel

Stopera hral i u nas, dal ho tam Vecera nekdy v sezone 06/07 mam dojem

Reagovat
smazaný uživatel

To už jsem zapomněl, taky jsem myslel že hrál def. zálohu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tu pak hral Tomas Marek... a chvilku i Galasek

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, Galasek

Reagovat
!!!OCIP_KINAB

No s Fillem jsou to určitě nejlépe placení hráči týmu a takové terno zas nehrajou. Prochy je tu jednooký král mezi slepými, rozehrávku má výbornou, což mě ale akorát naštve, když vidím jak se vždy snaží rozehrát Šindelář a kopne to nazdařbůh obloukem za tribunu pomalu! Rychlostně už je ale fakt za zenitem, pozičně průměrný, hlavy taky uskáče jako na ligu je asi nadprůměr ještě, ale kdyby ho neprodloužili a povedlo se jim dotáhnout zpět třeba Frydrycha vůbec by mi to nevadilo.

Reagovat
SuperFrankie

Slovácko

Tým jara. Neskutečný.

Reagovat
oli9

těch remíz je ale sakra moc

Reagovat
Liquid

Heča do Slavie kua, ten dvojzákrok na konci by Kolář neudělal nikdy

Reagovat
AjaxFans

Nasrat

Reagovat
Liquid

no co vy si vezmete zpátky Melichárka

Reagovat
AjaxFans

To radši Daňka

Reagovat
AjaxFans

Po pajšlu a přestupu do Brna u něj upadla oblibenost

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo Heča se vždycky na jeden zápas vyhecuje, vychytá úplně všechno, ale v druhým zápase zas pustí každou střelu. Strašně nevyrovnanej gólman.

Reagovat
Kang & Kodos

Klasickej hype někoho, komu se teď hodně povedlo pár zápasů. Třeba se Sigmou nazamal Řezníčkovi na gól. Nebo loňskou sezonu trefil Dočkala a byl z toho gól. To jenom tak z hlavy. Tohle by mu v týmech z top trojky procházelo o dost hůř. Ale je to dobrej golman, určitě by mohl jít vejš. Třeba pro Liberec by byl ideální, jenže to by za něj museli něco zaplatit

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Kozáčik

Reagovat
Posledni Kovboj

nazamazal?

Reagovat
andrew96

Snad už to udrží, sestup by byl hrozná škoda.

Reagovat
C-M@ster

Pro Slovácko bod dobrej. Asi bude stačit.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Pro Plzeň bod taky dobrej, bohužel

Reagovat
Fakt

Obávám se, že nám ten bod bude úplně k ničemu . nedokážu si představit že s Teplkama získáme 3 body a s Duklou to proserem klasicky taky.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Milan Heča by se měl stát hráčem sezóny! Není pochyb kdo je nejlepším golmanem v lize!

Reagovat
SuperFrankie

Reagovat
hefy

Vypatlanec Kozáčik snad za nás odehrál poslední zápas. To je prostě pořád něco, furt kiksuje.. Hruška je dávno lepší. Krmelec by se taky mohl vzpamatovat, to, co předvádí, je tady dost trapný.

Furt se nic neděje, ten bod ze dvou zápasů stačil, tak jsme si ho holt vybrali teď a příští kolo se bude slavit.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak urcite.

Reagovat
Blasphemer

Kozáčik neskutečný vyjebanec. Ať už jde do prdele.

Reagovat
db18

Hlavně před tím jebe obranu, že to nemá komu dát a za pár okamžiků předvede tohle... idiot...

Reagovat
Blasphemer

právě

Reagovat
smazaný uživatel

Si zapomnel vyhodil Vrbu a pulku kadru k tomu

Reagovat
ratusek

Pro Plzeň se nic nemění. Stačí vyhrát příští zápas doma a mají titul. Ale hazardují pěkně

Reagovat
Allianz_Arena

Prohospodařit takový náskok proti výsledkově nevýrazné Slavii, to by pro ně byl slušný propadák. Ale i tak ta bilance na jaře 3-5-4 je něco příšerného

Reagovat
smazaný uživatel

Bilance akorát pro mistra

Reagovat
smazaný uživatel

Chtějí nasrat Slavii za prohry se Zlínem, Jihlavou, nebo remízu se Slováckem. Zlín s nimi vlastně uhrál 4 body.

Reagovat
kecipep

Paráda. Teď porazit Zlín a nejlépe je poslat do druhé ligy. Ale jestli to bude Baník, tak bych se taky nezlobil.

Je vidět, že kvůli změně pravidel nechce letos nikdo sestoupit Náboj jako kráva

Reagovat
smazaný uživatel

Proc kvuli zmene pravidel??

Reagovat
smazaný uživatel

V novým formátu je pro druhého postupujícího v cestě baráž se sestupujícím z nejvyšší ligy.

Reagovat
kecipep

Reagovat
smazaný uživatel

Druhého a třetího.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, máš pravdu. To mi úplně vypadlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Já myslím, že nikdy nechce nikdo sestoupit.

Reagovat
exse

Reagovat
Liquid

no zrovna vy v Brně jste toho moc na jaře neuhráli, takže mi skoro přijde, že v Brně někdo měl zájem sestoupit a asi nebyl sám, možná Kometa bere radnici moc prachů, že už na fotbal nezbývá

Reagovat
Kepy_FCB

Brno jo a letos i Karvina

Reagovat
C-M@ster

Brno letos prej s Baníkem. :-*

Reagovat
AjaxFans

Dukla asi nevyjde,ale Karviná taky dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Snad Zlín s dementním Petrželou

Reagovat
ZB 07

Reagovat
PBLead

Reagovat
smazaný uživatel

"Tak ja bych se teda chtel omluvit fanouskům Zlína za moje chování"

Reagovat
Mimalu

Důležitý bodík, pokud by zítra Karviná prohrála, tak by snad pro Slovácko mělo být hotovo, tak snad

Reagovat
Liquid

víceméně je Slovácko zachráněný, všichni až na Baníkovce víme, že Karviná porazí Baník a tím by se už Baník nemohl dostat před Slovácko

Reagovat
Mimalu

to nevím, ale stačí mi vědět, že při případné zítřejší prohře oba zároveň skončit nad Slováckem nemůžou

Reagovat
smazaný uživatel

neporazit karvinou a brno tak v tý lize nemáme co dělat pevně věřím , že 6 bodů je našich

Reagovat
Sasha

Mohou, karvina na skore, banik na body

Reagovat
SaianSupaCrew

Tobě nějaký Ostravák zaučil slečnu? To jsem dlouho neviděl, takový mindrák. Na jeden příspěvek o Slavii sto o Baníku.

Reagovat
HorajzmAmmann

spíš jí zaučil někdo chlapce, protože takhle se uráží jenom nějaká zajebaná kunda... Což vlastně vysvětluje množství oblíbených klubů, neví co chce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
!!!OCIP_KINAB

To si jak myslíš, že takový borec bude mít holku o kterou by Ostravák alespoň kolo opřel?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, jedem nejakym mystery vlakem. Na palube Bary s rodinou, Robert Hruby (ten zapas odsefil Pepa Jinoch :-))) ), rozhodci naseho zapasu, kteri tu leji prvni ligu, jeden funkcionar Liberce, ktery je vazne na pres drzku, Holoubek s Jarosikem, jenz se tváří jak na pohrbu, hraci amerického fotbalu z Usti a nakonec to uzaviraji fanatici Baniku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
smazaný uživatel

A kdyz mas najebaneho funcionare Liberce, co tu bere za ramena rozhodciho a jednoho hrace Lbc. S tim, ze dnes se melo vyhrat, ze to bylo poresene. Kundy shnile

Reagovat
HorajzmAmmann

Rozhodčí pískal víc pro nás, takže klid Asi dostal špatný scénář...

Reagovat
Banikovec7

jestli tam dnes bylo neco poresene, tak urcite ne ze strany Liberce.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, Hlinka měl mít po dnešku dovolenou.. A sporné fauly většinou na naši stranu, i když pak už mu to bylo blbé a pískal občas k něco pro Liberec..

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak to se nepopírá. Rikal, ze Liberec mel vyhrat, ze to bylo vyřešené. Naštěstí tedy remiza.

Reagovat
Liquid

Reagovat
exse

Bujará fantazie.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Mohl by ho nechat zmizet David Copperfield

Reagovat
AjaxFans

To je ještě šílenější vlak jak od Agathy Orient expres

Reagovat
smazaný uživatel

Vy se zachránite, coz sem predikoval nejakemu tvemu kolegovi. A sem rad za to. Dalsi jazda nana jizni Moravu :-)

Reagovat
HorajzmAmmann

Ale já tam chtěl i to Brno

Reagovat
smazaný uživatel

Na Brno sem zvedav, co predvedou posledni zapas u nas na tribunach. Pokud lizou varlata Ruchu, tak... Bedzie zabawa. Vsak uvidís mozna i ty sam. A pak si zaslouzi naprosty lync.

Reagovat
ZB 07

No jestli budem tou dobou jistej sestupující, jakože budem, tak nás nepřijede víc jak 100...

Reagovat
AjaxFans

Dej pokoj s disco polem.Nehorazny sranec

Reagovat
AjaxFans

Snad jo.Druhou půlku sezóny je náš tým jak vyměněný.Vy to taky nejak ukopete.Jihlava když padla v hokeji snad fotbal udrží

Reagovat
smazaný uživatel

Shori Brno a ty pice z Karviné :-)

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Snatus

Reagovat
Frank Lampard 8

Sigma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann
Reagovat
iamek

Reagovat
Kang & Kodos

To jsou extrémní zoufalci. Přitom za tejden budou slavit titul. Asi zapomněli, že ještě tak 10 let zpátky byl úspěch, když se zachránili, jestli si to teda pamatujou. Jsem zvědavej, co by ty šašci blbnoucí u stadinou dělali, kdyby na tam byli jako my letos.

Reagovat
HorajzmAmmann

.. nebo Baník posledních 10 sezon... (asi by se zase všichni stáhli a začalo bych jich chodit 2 500)

Reagovat
hefy

Zase je otázka, co tě frustruje víc.. zoufalost po celej rok, kdy se už musíš fakt smát a jsi lehce odevzdanej nebo potenciální ztráta titulu timhle ultrakokotim způsobem.

Jako tohle je úlet a hlavně naprosto předčasný, ale kdyby se fakt titul nedal, tak bych to čekal ještě horší a asi by to bylo adekvátní.

Reagovat
db18

Video jsem teda ještě neviděl, tak nevím, co tam padlo za hesla, ale částečně to je asi reakce i na to, že hráči až na Bakyho s Chorasem odmítli jít ke kotli. (i když teda čumim, že se tam sešlo tolik lidí )

Reagovat
Kang & Kodos

Vtipný je, že tyhle polomozci můžou ten titul zejtra touhle dobbou klidně slavit.

Reagovat
PlackaSKS

o výsledku zápasu jasno už den předem?

Reagovat
Kang & Kodos

MŮŽOU

Reagovat
PlackaSKS

hrajeme až v pondělí...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Píči

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Šafarčík > Baroš pls

Reagovat
smazaný uživatel

V 5 před Letnou?

Reagovat
Euphael

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Fakt

NEMŮŽOU

Reagovat
Fakt

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
PBLead

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Hokaido

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
hefy

Reagovat
Kepy_FCB

Je ve hre primej postup do LM , chtej je probrat

Z plzenaku jsem mel od malicka srandu a despekt ale tohle chapu ale nevyzdvihuju nijak.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je spíš ještě víc dostane pod tlak, než aby je to probralo.

Reagovat
ZB 07

jejich problémy bych chtěl mít

Reagovat
AjaxFans

No boby může závidět.Jinak se mi připomněla situace,kdy sparťani za druhé místo demolovali stadion

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, to ještě byly fajn časy

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
PBLead

Reagovat
Greny

souhlas jinak jak jste diskutovali o tom brankari tak jeste bych zminil Belice

Reagovat
ZB 07

jo, ten taky. Lejsala jsem měl ale přeci jen o něco radši (a taky si jej pamatuju trochu víc, přeci jen Belic tu byl snad někdy před 15 lety). Jinak ještě Bureš tu strávil pěkný roky

Reagovat
Greny

Tak Belic chytal to Intertoto jak jsme vypadli az s Villarealem myslim

Reagovat
mayday

Doma 1-1, góla dával Došan. Supr zápas.

Reagovat
Liquid

Luboš Přibyl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Blasphemer

kokoti, no

Reagovat
HorajzmAmmann

Je mi úplně jasný, že normální fans to taky nechápou Ale nemusím se divit, dlouhodobě jsi tady jeden z mála normálních fanoušků Plzně...

Reagovat
Blasphemer

Já byl na protilehlé a domů jsem šel směrem k pivovaru zadem, takže mi tohle úplně uniklo a dozvěděl jsem se to až z netu... A fakt to nechápu, dneska to byl top výkon, až na to neproměňování šancí a chybu Kozáčika.

Za jaro je samozřejmě co kritizovat, ale vždyť jsme pořád první kurva.

Ale většina těch kokotů asi nezažila jaký to je, bejt první akorát ve druhý lize a chodit na Ratíškovice s Xaverovem... to je potom těžký.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

fanoušci úspěchu

Reagovat
db18

No... jestli je něco pravdy na těch fámách, co začínají kolovat, tak se ani nedivim, že to tak dopadlo.

Reagovat
Greny

Povidej?

Reagovat
C-M@ster

Jako že prodávají zápasy?

Dneska to teda moc puštěně nevypadalo.

Reagovat
db18

Od Kozáčika? Jako fakt? Ale tim to neni (teda snad)

Reagovat
Fakt

Co koluje za fámy?

Reagovat
ratusek

Začal jsem si myslet že kvůli sázkovkám a atrakivitě soutěže mohli dostat nařízeno aby to bylo zajímavé do posledního kola, ale od koho? Ale je to blbost. I když... nebo akorát klasické "my vám letos, vy nám příští sezónu"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Berbatov9

Panove zdravim je tutam nejakej odbornik pravidel na futsal? Kdyz jdete hrat jakoby powerplay ve futsale kdy jde misto brankare hrac z pole v rozlisenym dresu kterej je jakoby ,,posledni,, tak muze hrat jakkoliv(i ze sve poloviny rozehravat na hrace v utocne polovine) za cenu toho ze nesmi v brankovisti hrat rukama ?? Diky za odpoved :)

Reagovat
smazaný uživatel

Má rozlišený dres, takže to je gólman a může normálně chytat. Odborník nejsem ale takhle je to logické. Kdyby nemohl chytat, tak by tam asi zbytečně nechodili s rozlišenýma dresama. A ten "gólman" se může pohybovat kdekoliv nemusí být poslední.

Reagovat
Berbatov9

Ja v tom hledal to ze to udava tu vyhodu v tom ze ten hrac muze plnohodnotne hrat jako hrac v poli ze nemusi na utocnou polovinu aby mohl neomezene rozehravat tak jsem cekal ze to nekde i ubira napr v tom chytani proto prave se ptam :)

Reagovat
smazaný uživatel

No někde to ubírat určitě musí, protože být to tak, tak každý tým navleče brankáře do rozlišováků a má vyřešeno rozehrávky

Reagovat
smazaný uživatel

Tam jde o to, že si hráč vezme brankářskej dres na powerplay.

Reagovat
Lexi Belle

Platí to, co pro normálního gólmana. Na obranné půlce se může dotknout míče podruhé znovu, jen pokud míč přešel půlku a dotkl se ho soupeř, na útočné už může dotýkat míč, jak se mu chce. Pokud se dotkne znova na obranné půlce, je to nepřímý volný kop a jakoby technická chyba. Hráč v rozlišovacím dresu by měl být to samé, jen tam jde proto, že je vždycky o hodně šikovnější než brankař.

Reagovat
smazaný uživatel

Remiza nic moc neresi,... co se tyce zapasu tak me nejvic bavil Holoubek, jak kazdou minutu afektovane vybihal az skoro do hriste Vi, ze po dalsim fiasku na lavicce o nej nikdo nezavadi, tak zkousel zapusobil aspn takhle...

Za tyden vsichni do mesta Baniku - Karvine !

Reagovat
HorajzmAmmann

na Holoubka mi nešahej ... Od začátku mu věřím a doufám, že se mu začne dačit

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak to je traged... dalsich 10 let bude tezit z toho, ze se na par tydnu dostal k acku ACS

Reagovat
HorajzmAmmann

řekneme si za 10 let

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli si v te dobe na nej vzpomenes...

Reagovat
HorajzmAmmann

píšu si to ...

Reagovat
Liquid

ale pánové, za 10 let bude Baník v divizi

Reagovat
HorajzmAmmann

nemám zprávy o tom, že by se měla EL nějak přejmenovat...

Reagovat
smazaný uživatel

evropska divize

Reagovat
iamek

Holoubka vzít k mládeži 8-)

Reagovat
smazaný uživatel

Ve vlaku se tvářil jak na pohrbu.

Reagovat
Blasphemer

Vrba Kozáčik

Reagovat
db18

Co udělal Vrba?

Reagovat
Blasphemer

Práce s kádrem. Hlavně s jeho šířkou. Že má čtvrtina hráčů od šedesátý minuty na hřišti křeče (ti nejvytíženější) je jenom jeho chyba. Že má v zápase o titul k dispozici jednoho obránce (kterej má od šedesátý minuty křeče ) je taky jenom jeho chyba.

Podzim super, ale na jaře ho to prostě dohnalo.

Reagovat
db18

Aha, tak já myslel, že něco proběhlo na tiskovce...

Reagovat
mayday

Já myslím, že ho to dožene hlavně na podzim, jestli tam ještě bude.

Reagovat
smazaný uživatel

teším sa na EL v Olomouci

Reagovat
exse

Tak EL už letos v Olomouci byla.

Reagovat
smazaný uživatel

jasné, ale myslím Sigmu

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Nebelung

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lampas

Pokud překročí stín Boleslavi, tak beztak dostane bídu od někoho jako Everton, stejně jako naposled Z kvalifikace kromě Slovanu a Sparty nemá nikdo šanci postoupit...

Reagovat
sosna

Kromě Slovanu.

Reagovat
!!!OCIP_KINAB

jak mám respekt co předvedli v evropě pod Trpišem, tak teď by udělali jen ostudu!

Reagovat
!!!OCIP_KINAB

A kdo nepřekročí stín Boleslavi? Za těch 6 let Bolka ani žádný stín nevytvořila, jen posměch! Letos to vypadá docela dobře s evropou, Liberec se nakonec naštěstí taky nedostane a Plzeň, Slavia, Olomouc, Jablonec a Sparta je momentálně opravdu to nejlepší co nás může reprezentovat! Snad Olomouc udrží kádr a v Jablonci udrží formu plukovník!

Reagovat
Kang & Kodos

Teď koukám na tabulku střelců, a vypadá to teda dost směšně. První ročník víceméně bez Lafaty, a nakonec na to možná bude stačit nějakejch 12-13 gólů

Reagovat
Spalovač šancí

Toto se líbí uživateli Milan Ivana

Reagovat
PlackaSKS

no jo, tak u nás je to rozložený mezi teclíka a škodu, to je pak těžký...

Reagovat
salami

a Krmenčík to v zimě zabalil

Reagovat
mayday

To je hodně špatný na třicet kol. Tam by ten král střelců měl těch cca 18 gólu mít.

Reagovat
Greny

K te Plzni... nechapu to prijde mi to jako kdyby do te LM nechteli... je tam hodne financi ale taky by tim mohla skoncit jejich era a koupit za ty prachy koupit za tystarsi nahradu

Reagovat
r.mrazik

Fanoušci fotbalové Plzně chtěli přes recepci vtrhnout za hráči do útrob stadionu, ale policie je včas zastavila. Dav pak přišel uklidnit Pavel Vrba. #HETliga

Na co si hrajou??

Reagovat
AjaxFans

Byli z nás zoufalí

Reagovat
Spalovač šancí

Důležitý bod pro Plzeň, zřejmě rozhodující ...

Reagovat
db18

Kozáčik Snad jsou ty fámy pravdivý a doopravdy po sezoně skončí.

Reagovat
HorajzmAmmann

stane se, viděl jsi dneska Hoffenheim?

Reagovat
db18

Viděl, taky místo Bürkiho BVB dávno hledá náhradu... a Bürki se aspoň potom nechová jako kokot.

Reagovat
JarousFCB

Kdyby tou náhradou byl Jirka, tak bych byl v 7. nebi.

Reagovat
hefy

Reagovat
Greny

A nemuzou to delat naschval?

On postup do LM by je mohl stat mistecka... vem si ze ty chybydelaji prave to stari... a vetsinu golu davaji mladsi hraci

Reagovat
SaianSupaCrew

Sparta po podzimu komická a jaro není nějak výrazně lepší. Ale vyhledově jsou na tom imo mnohem lépe, než Plzeň. A určitě ne, jen co se financí týče. I ten kádr má daleko větší potenciál.

Kvůli některým věcem se asi Vrba kritizovat dá, ale pokud s tímhle týmem vylitých důchodců, kde měla nějaká obměna kádru začít tak před 2-3 lety, udělá titul, tak to pořád bude hrubě nad plán. Jaro nejaro.

Reagovat
smazaný uživatel

to se už o plzni mluvilo před touhle sezonou to samý a jak to dopadlo určitě co se týče LM tak si myslím , že vytečou a ani ten třetí flek neurvou co se týče ligy tak tady může klidně příští rok i nějaká bohemka hrát o titul je to vyrovnaný

Reagovat
Berbatov9

Banik nemam vubec nasledovany, ale po dnesku co se tyce mezihry mi prisel dost vpohode, hodne ztrat zbytecnejch sice ale taky i hodne fajn akci na jeden dotek...muj pocit z toho je takovej ze nemit ty drevaky ve predu tak to uplne takova hruza neni :) muze mi to nekdo osvetlit v kontextu cele sezony? Protoze jak rikam dnes jsem videl banik podruhe v sezone

Reagovat
Liquid

pokud si ho viděl i v první půli tak tam vystřelil 1x a vázlo mu všecko druhá půle už byla jiná, a nyní má o dost jinačí kádr než napodzim, přišel Fillo, Procházka, Laštůvka, trenér Pánik, je bezpochyb silnější než na podzim

Reagovat
Banikovec7

Dnes to bylo z pohledu jarnich zapasu dost slabe, hlavne teda prvni polocas. Baros, ac v posledni dobe pali neskutecne sance, tak na tom hristi chybi.

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak Baník rozhodně měl vyhrát víc zápasů pod Kučerou doma než vyhrál, ty zápasy s Jabloncem, Zlínem nebo Teplicema úplně zbytečně ztracený začátky a potom se to už neotočilo (nebo naopak nám to Fillo zajebal v nastavení, díky...) Ale herně to tak špatné nebylo. To třeba dnešní 1. půle byla fakt špatná. Na druhou stranu pak ty zápasy pod Kučerou byla křeč jak herně tak hlavně bodově... ale pořád si stojím za tím, že takových 6 bodů ztratil Baník dost zbytečně.

Reagovat
ratusek

Vyrazit Kučeru dřív tak jsme zachránění

Reagovat
Kepy_FCB

Ale mistni kluci chteji predstirat drama az do konce

Reagovat
!!!OCIP_KINAB

měl letět po podzimu! Pak už jsem se taky vyjadřoval ať ho to nechají vyžrat, protože už jsem sám nevěřil v záchranu.

Reagovat
smazaný uživatel

A propo, prisel Bary do bistro vozu, vsichni v pozoru, fotky atd. Jen odesel, tak tu hned ty liberecke mrdky s tema ragbistama zacli Milana jebat. Zoufalci hadra :-))))

Reagovat
Liquid

to je všude stejné

Reagovat
Snatus

Reagovat
db18
Reagovat
smazaný uživatel

Jinak dnes kotel skvela podpora Poznymu, ktera vygradovala vyvolavanim jeho jmena, kdyz stridal. Super ! Kdyz si vzpomenu, jake hejty dostaval (dostava), tak nejlepsi fanousci u nas umi ocenit i bojovniky :-)

Jinak prvni polocas silene, druhy sme meli vyhrat, nebyt Diopa, toho cernocha poslat zpět vazne do nejake rezervace. I Mila Strnad byl lepsi nez on.

Jinak support zvlaste ve druhem poločase skvělé. Dokonce od nekterych známých lidech zaznelo, ze lepsi nez proti ACS. A becka se dobre zapojovala

Melo se dnes vyhrat. Nevyhralo.

Nevadi.

Proc?

Protoze pristi sobotu vyhrajeme a posleme ten

Reagovat
smazaný uživatel

Wolfuv projekt do horouciho pekla :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Jen aby příští zápas nehrál Diop v základu

Reagovat
SuperBanikovec

No, nemá náhodou Poznar 4 žluté? A Baroš jestli má natažené tříslo, tak je Diop doopravdy jediný kdo zbyl.

Reagovat
smazaný uživatel

Colek, ale...

Reagovat
SuperBanikovec

Pravda, i já už na něj zapomněl, ale ten měl zas cosik s kotníkem ne?

Reagovat
smazaný uživatel

...

Reagovat
ratusek

Jirásek nebo tam má nacpat Stáňu, sice taky atlet ale zkusil bych ho. Lepší než Diop by tam byl každý. Bohužel Pánikův kůň

Reagovat
smazaný uživatel

Karty před zápasem: Hlinka (7 ŽK), Laštůvka, Jirásek, Šindelář, Granečný, Procházka (všichni 3 ŽK)

Takže Poznar hrát může

Reagovat
SuperBanikovec

Tak to je celkem úleva.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme kdo za nás bude hrát v posledním kole, pokud to bude v Karviné na krev

Reagovat
SuperBanikovec

Poznar, šel kurevsky nahoru. Jestli budeme i příští sezónu, ať už v první nebo druhé lize, hrát na dva útočníky tak doufám že Poznar zůstane. Góly on nikdy dávat už asi nebude, ale to množství balónů co posbírá je ohromné.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak ! Ale jinak by mel tak jako tak sportovni usek resit posílení utoku, aby měl Pozny partaky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten support nechápu. Možná kotel byl lepší než proti Spartě ale na B to dle mě bylo asi desetkrát horší. I v druhém poločase. Sparta byl skoro po celý zápas mi to přišlo fanatické. Teď jen v tom období druhého poločasu, jak jsme vyrovnali a pak tlačili.

Reagovat
!!!OCIP_KINAB

jj becko a obvzlast ta cast k cecku uz byla hodne lina oproti sparte!

Reagovat
smazaný uživatel

No, co sem se bavil s par lidma, tak vcera lepsi nez proti ACS. Ale az od urcite chvile, ne cely zapas. Tribuny vcera posleze doslova Banik hnaly za vyhrou.

Reagovat
!!!OCIP_KINAB

Bohužel mi nepřišlo, že by to mělo výraznější vliv na hráče. Jak je neseřve Baroš na hřišti tak Hrubý, Jirásek a spol. se nevybičujou!

Reagovat
smazaný uživatel

No za výhrou jsme je podle mě táhli proti Spartě. Ale tak to je jedno..

Reagovat
smazaný uživatel

Na B to byla hlavně na začátku katastrofa, pár minut jsem se snažil, ale přes speakera který měl tu bednu vyhulenou jako na metalovém koncertě jsem neslyšel ani sám sebe, jen jeho To mě dost znechutilo a pak jsem na to několik minut sral. Na chvíli to sice asi ztlumil, ale před choreem to kvůli instrukcím zase ohulil. Když tam pak nebyl, bylo to paradoxně lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Karviná získá už maximálně bod, takže tím se uleví všem ostatním Zlín se taky slušně namočil

Reagovat
smazaný uživatel

Jihlava porazí Brno a pak prohraje s Karvinou.

Reagovat
smazaný uživatel

Olomouci gratuluji k EL, zaslouženě velkolepý návrat do Evropy

Reagovat
FCSL
Reagovat
db18

Teď zas všichni píšou o Spartě...

Reagovat
ratusek

Doufám že číňany aspoň podojíte

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl bych, že jde ven jinak by takhle nekritizoval rozhodčí. Za to může dostat stopku, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak kdyby mu to došlo

Reagovat
Mirek na tenisu

Baník. Po hodech (Sparte) kdy hlavně MS deník psal jakoby Ostrava vyhrála válku s Prahou přišla zákonitě na domácí sračka. Zranění Baryho a prospaný první poločas. Liberec sebevědomý, Pilka jak za starých časů - neudržitelný. Po půli si Banik vzpomněl že hraje o záchranu. Remíza s Libe je hodně zlá. Musí teď v Karviné vyhrát. Vše ostatní je druhá liga. Karviná končí v Jihlavě a ta hraje přiště v Brně...derby Karviná-Banik je klíčem ke všemu. Doufám že to dá Čapkovize, přežiju i Vláška s Hrčkou. Někde jsem zaslechl že Karviná nemá peníze a Baníku to pusti

Reagovat
ratusek

obě derby jsou klíčem ke všemu. Naše i Brno-Jihlava. My jsme radši měli vyhrát v Bolce a včera klidně prohrát, Bolka by měla o bod méně. No to je jedno už, prostě sme si to zase posrali a vrcholem všeho je protěžování Diopa

Reagovat
papanegra

Viktoria Plzeň ještě nevyhrála žádný zápas na kterém byl přítomen videorozhodčí.

Reagovat
Fakt

A co zápas ve Zlíně?

Reagovat
smazaný uživatel

ČT má videorozhodčího?

Reagovat
Fakt

Ona to vysílala ČT?

Reagovat
Losinho

Beztak ještě rupneme na Dukle

Reagovat
Hokaido

Jinak kdyby se chtěl někdo pobavit, jak tomu všichni strašně rozumíme, tak se může podívat na naší předsezonní tipovačku:

http://www.eurofotbal.cz/clanky/je-to-padesat-na-padesat-mirni-silhavy-pred-bate-optimismus-369616/#post9599032

Reagovat
db18

Netipovalo se ještě někde? Vím že jsem někde něco tipoval, ale tady nemam ani příspěvek.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

hráč roku

Reagovat
db18
Reagovat
KingMaster13

Ty vole já tipoval Sigmu na 16. místo, Boleslav na 4. a jako první vyhozenej trenér Hašek Jinak jsem nebyl tak mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem nebyl tak daleko .

Reagovat
sosna

Půlka lidí Sigmu na sestup.

Reagovat
andrew96

Nejpřesnější je tam nakonec László Bénes.

Reagovat
Blasphemer

Sice generál po bitvě, ale teď je většina těch příspěvků opravdu k smíchu.

Reagovat
SpartaOvenka

dextroza - obejv roku Csaplár, skoro jo

Reagovat
Ligter

''Sparta

Sparta, Slavie, Plzeň, Boleslav, Liberec

Baník, Jihlava

Arsenal

László Bénes

László Bénes

László Bénes

Stramaccione

Šilhavý

Příbram, pravá Viktorka''

Reagovat
smazaný uživatel

Objev roku Plavšič a trenér roku Pánik.

No pokud nás zachrání, tak by se to s přimhouřeným okem dalo brát jako pravda ne?

Reagovat
Kepy_FCB

Brno si zazpivalo labuti pisen...

No a klokan "ZPATKY NA VRCHOL " az v dslsim kole..

Reagovat
Kang & Kodos

Bohemka zkušeně přenechává body týmům hrajícím o záchranu Od toho hypu po Plzni ještě nevyhráli.

Reagovat
Liquid

tak snad to napraví v posledním kole

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
ratusek

Reagovat
Kang & Kodos

A Brno Proč kurva až teď?

Reagovat
Banikovec7

Protože předtím by jim to nikdo takhle nepustil.

Reagovat
Kepy_FCB

Prdlacky, Brno v Teplicich v poslednich 15 letech neskutecne uspesne!!!

Jedna z anomalii nasi ligy

Reagovat
Banikovec7

To je možné, ale tým co dá 4 góly za celé jaro dá najednou 4 a ještě venku jo? Stačil mi vidět ten první gól. Klasika posledních kol v naší lize, o našem zápase s Bohemkou si taky myslím svoje.

Reagovat
ZB 07

Dobrý no, tak jsme dali Teplicím tolik gólů, co do týhle doby za celý jaro, ale zas bych to nepřeceňoval...přeci jen dnešní soupeř byl tak na úrovni B týmu Sokolu Hnojník (nic proti).

Každopádně ideální scénář - teď vyhrajeme obě utkání, Karviná s Baníkem remíza, v posledním kole doma Jihlava střihne Karvinou a to vzájemný ostravsko-karvinský pošťuchování může pokračovat příští rok ve druhý lize. Akorát škoda, že jak nás znám, tak za týden neporazíme ani tu Jihlavu.

Reagovat
monty25

Sice jsem teda naštěstí místo Teplic koukal na hokej, ale stejně... Jako by nestačilo, že dneska před mými zraky udělala ostudu Viktorka Žižkov. I kdyby na tom byla Zbrojovka sebehůř, tak v Teplicích prostě vyhraje...

PS: Do skláren s nima!

Reagovat
Mirek na tenisu

Hokej v létě.... Přeji dobrou zábavu s Robbíkem Fridrichem při zápasech s Koreou, Francií nebo Lotyšskem.

Reagovat
monty25

Jdi do píči, trolle.

Reagovat
Mirek na tenisu

Dám ti přednost, vidláku

Reagovat
Mirek na tenisu

Gratulka Opavě! Do ligy patří. Na livesport si toho borci ještě nevšimli To zase bude červený hadr pro hafo hlupáků z tábora Baníku. Tyhle uměle vytvořené, vesměs z Polska dovezené nenávisti, nechápu. Já fandím v prvé řadě fotbalu, pak Baníku a soupeře chci porazit. Nic víc. Tečka. Nenávist

Reagovat
Kepy_FCB

Tak on je tam i vzajemnej respekt. Jinak malokdo vi ze mnozi stari hools Opavy zacinali na Bazalech v barvach FCB..

Reagovat
OtecJaJ10

A že měla Opava s Baníkem přátelské vztahy po úrovní družby.

Reagovat
smazaný uživatel

co den, to perla

Reagovat
Mirek na tenisu

Netrap se, Jouzo. Je to mimo tvůj akční rádius

Reagovat
SuperFrankie

Pokud Baník příští kolo prohraje (za předpokladu, že Karviná prohraje v Jablonci) a Brno porazí Jihlavu, tak bude poslední kolo velká legrace:

Jihlava, Zlín (tam počítám že rupnou na Slovácku), Karviná na 29 bodech, Baník 27, Brno 26 a upřímně vůbec netuším, kdo všechno by mohl spadnout.

Reagovat
Liquid

Jihlava spadne při rovnosti bodů s Baníkem i Karvinou, pokud bude mít shodně s Baníkem, Karvinou i Slováckem, tak padá Jihlava taky, na další scénaře se ještě podívám, protože brát to ještě s Brnem a Zlínem může být taky zajímavý

Reagovat
KingMaster13

Napiš o tom nějaký článek. Ten rozbor jednotlivých situací a kalkul s jednotlivými možnostmi mě vždy hrozně zajímal a bavil

Reagovat
ZB 07

konečně by tu mohl bejt Liquid na něco užitečnej.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Ale stejně bych to nečetl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

Kez by te takhle hodne zajimal i vrsovickej zid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Když tak si vezmi na pomoc cetta.

Reagovat
SuperFrankie

Btw, rozhodčí zkušeně vytasil třem hráčům Teplic 4. žlutou, aby nemohli nastoupit proti Plzni...

Reagovat
db18

Neviděl jsem to, ale popisu onlajnů byly aspoň ty první dvě víc než jasný... třetí radši nepopsali.

Reagovat
SuperFrankie

Já taky ne, ale jediný tři žlutý třem ohroženým hráčům Teplic...

Reagovat
smazaný uživatel

trochu nahodicka. Nebo se chteli vykartovat sami...

Reagovat
Liquid

kdyžtak na to tak koukám, on možná ještě existuje jeden hororový scénař přes který by se zachránilo Brno i Baník

Reagovat
ZB 07

jakej?

Reagovat
Liquid

jdu to propočítat, ale Baník 3 body proti Karviný, vy dáte kotel Jihlavě a vyhrajete na Baníku = Jihlava, Zlín, Brno, Karviná na 29 bodech a padají 2 z nich, jdu zjistit který, samozřejmě se počítá, že Zlín nezíská ani bod a Karviná porazí Jihlavu

Reagovat
Liquid

tak ne, pokud se na 29 bodech potká Jihlava, Zlín, Karviná a Brno = sestup Brno a Jihlava, ta dokonce by v tomto scénaři uhrála pouze jediný bod z těch 6 zápasů

Reagovat
ZB 07

Hm, takže pokud teď Karviná udrží remízu v Jablonci, tak nám ani 6 bodů asi nebude stačit.

Reagovat
Greny

Doležal :)

Reagovat
ZB 07

Hm, ale stejně...kdybychom měli o 4 body víc (zápas ve Zlíně, doma s Duklou, Bohemkou, Karvinou,...), tak jsme v sakra dobrý pozici. Takhle už to bohužel podle mě nedáme.

Reagovat
Liquid

pokud Karviná udrží remízu tak máte šanci tak, že Baník-Karviná plichta = oba 28 bodů, jenže následně Karviná prohraje v Jihlavě a Baník s váma a vy porazíte Baník a slezským králem se stává Opava

Reagovat
Liquid

*vy porazíte Jihlavu i ten baník tam mělo být

Reagovat
ZB 07

Což už je dost malá pravděpodobnost.

Reagovat
Liquid

pokud dnes Karviná prohraje tak si ještě pro vás může dovolit na Jihlavě remízovat, zas taková utopie mi to nepřijde, zkrátka vy nutně za 6, karviná s baníkem kříž a Karviná nevyhrát v Jihlavě = šťastné Brno

Reagovat
ZB 07

ten zápas v Karviné příští kolo pro nás bude stěžejní. Každopádně pořád tu je ta podmínka uhrát 6 bodů a především vyhrát před narvanýma Vítkovicema, což je samo o sobě docela utopie.

Reagovat
Liquid

a zachránili byste se ikdyby Jihlava s tou Karvinou prohrála, protože mimo posledního Baníku by pak při rovnosti jste měli lepší zápasy než Jihlava, a to i v případě, že byste se na 29 shodli mimo Jihlavy ještě se Zlínem

Reagovat
Kang & Kodos

Už dost, cetto

Reagovat
smazaný uživatel

cetto, ty tu konecne koncis?

Reagovat
Banikovec7

No chtěl jsem v příštím kole fandit Brnu proti JIhlavě, ale jak to tak sleduju tak nevím. Nejlepší bude vyhrát v Karviné a ukončit spekulace.

Reagovat
Banger

Asi tak. Jak dneska vidím výsledek Brna, které nedalo tolik gólů snad za půl roku co v dnešním zápase...máme to ve svých rukou, tak snad se neposereme.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Tak ted musime porazit Jihlavu a kdyz uz nic tak budeme zit do posledniho kola :)

Reagovat
Kepy_FCB

Klokan solidne zainvestoval v poslednich kolech do budoucna.

Ten slogan "ZPATKY NA VRCHOL" uz v pristi sezone bude o trochu mene komicky...

Reagovat
Kang & Kodos

Začínám si říkat, že to 2. předkolo by mohlo mít něco do sebe. Jelo by se do nějaký prdele, kde jsme ještě nehráli, pauza mezi 30. kolem a 2. předkolem by byla tak 6 týdnů, takže by to čekání na novou sezonu a první přáteláky by bylo fakt kraťoučký a ty před náma si to stejně zaslouží víc.

Reagovat
SuperFrankie

Ty vole, nestraš.

Reagovat
KingMaster13

Zase když vypadnete tak budete za čuráky jako jsme málem tenkrát byli my kvůli tomu posranýmu Talinnu

Reagovat
Kang & Kodos

To je druhá stránka věci Ale mě ty pauzy vždycky serou a mít hned po MS Spartu v pohárech by bylo super,

Reagovat
Civers

Reagovat
Kepy_FCB

Treba ti zase prijedou do Fr.Lazni na kemp tak je uvidis jednou nazivo

Reagovat
tnt03

Reagovat
Kang & Kodos

Nasrat! Karviná olé! Jdeme si pro bronz!

Reagovat
Kepy_FCB

Moc se neraduj Pelta si jeste nevybral penaltu

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

jakoze druhe predkolo EL nebo LM ?

Reagovat
Fakt

Ve Stockholmu jste ještě nehráli

Reagovat
db18

Reagovat
forma

Tak ... a je po pohárech (minimálně po skupině EL) a půjde tam trapná Sparta nebo Sigma ty vole ).

Reagovat
smazaný uživatel

Trapni ste vy kdyz doma neporazime Karvinou

Reagovat
tnt03

Reagovat
smazaný uživatel

*neporazite

Reagovat
smazaný uživatel

No proto

Reagovat
tnt03

Reagovat
tnt03

Jako dneska se nehrálo vůbec pěknej fotbal. Ale takovýhle nervy mít hned Klídek chill

Reagovat
PlackaSKS

teď ještě aby to sparta takhle udržela https://www.youtube.com/watch?v=8t6yPgSKeU4

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, kulturní vložka

Reagovat
smazaný uživatel

Gablonz pico, diky moc ! (Bj, az se uvidime, mas u me pivo ! )

Za tyden vyhrajeme v Karvine a muzem slavit

Reagovat
tnt03

Reagovat
PavlíčeQ

My děkujeme za včerejší remízu s Libercem.

Reagovat
HorajzmAmmann

No a baráž o záchranu může začít:

Karviná : Ostrava

Jihlava : Karviná

Ostrava : Brno

Brno : Jihlava

super los

Reagovat
smazaný uživatel

Poslem dolu Karvinou s Brnem, super

Reagovat
Kiwi-21

Karviná příští kolo vyhraje

Ale doufám že se nakonec zachrání oba

Reagovat
Kang & Kodos

Škoda, že Brno někde nevyštrachalo 1,2 body navíc, to by byl masakr

Reagovat
SuperFrankie

A to jsme jim věnovali rovnou čtyři!

Reagovat
Kang & Kodos

Tim spíš jsem rád, že jdou. Příbram bude solidárnější.

Reagovat
SuperFrankie

Příbram má hlavně Šáša burger!!

Tam jde fotbal stranou

Reagovat
smazaný uživatel

Potřebovali by s náma hrát častěji.

Reagovat
smazaný uživatel

Brno a Karviná

Reagovat
C-M@ster

Snad se mýlíš.

Reagovat
smazaný uživatel

a pak že nadstavba bude až za rok

Reagovat
smazaný uživatel

Mám lístek na Karvinou do sektoru domácích, nevíte, jestli mě pustí se šálou apod.? V navstevnim řadu jsem na problém nenarazil.

Reagovat
HorajzmAmmann
Reagovat
HorajzmAmmann

ono je otázka, kolik domácích bude v sektorech domácích

Reagovat
smazaný uživatel

Vubec to neres a ber ji (a opatruj ji). Krom toho kotle domacich sedlaku my budem na celem stadionu.

Reagovat
tnt03

Dneska tam zrovna žádnej Polák snad nebyl ne? Prošel jsi v klidu?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Figi

ten kdo bude.mit u.sebe symbol.Baniku.nebude na tribunu mezi domaci vpusten. jen do sektoru hoste. to zase bude problemu a policajtu u kazdeho vstupu

Reagovat
smazaný uživatel

Bude velke slezske derby po 13 letech v prvni lize !

Jen mi prijde usmevne reakce slavisticke ultrasky na Twitteru, kteri se do Opavy tesi (pritom dle jejich slov byl podzimni zapas na Baniku obyčejným a ted se tesi na jazdu do Slezska? ) a dokonce na nich byli i ted v sobotu na Strahove.

Slaviste hledaji dalsi kamarady?

Reagovat
doNny

- jednou si nás tak předcházelo Bonzácko, kdy u nás vytáhli choreo s Chalupářema, jenže to dali vzhůru nohama...no a netrvalo to ani dvě minuty a už tam byl náběh a přišli skoro o vše , pak vše nabonzovali samozřejmě

Reagovat
smazaný uživatel

Ale vazne, kdybys videl aktivitu urcitych osob TS, tak to vypada, ze budete mit oslavu nejake druzby.

To je jedno, jebat Opav pristi rok a je jedno, zda se utkání odehraje treba v utery od 9:15 nekde v Zelezne Rude

Reagovat
doNny

Sranda bude vždy a všude, ale nesmíte kluci pořád utíkat..

a ty slávisty nevím no, docela dost TS (i SM) jsou mlaďoši, kteří s Opavou tu čest neměli nebo v Opavě nebyli, tak jedině tohle, ale nevím co za tím hledaj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

https://www.youtube.com/watch?v=gAghOgq5ZtA

To mělo třeba neskutečný grády

Reagovat
doNny

ten náš počet , i když co já si stěžuji, nebyl jsem tam

Reagovat
HorajzmAmmann

já tahal skoro kačera takže taky tak...

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych ještě počkal.. Karviná půjde na krev.. A pokud budeme bez Baryho, tak to tam budeme mít těžké..

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zidi se musi v tom popaleninovem centru hodne nudit kdyz vymysleji takovene nesmysly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

existuje už jen 1 varianta sestupu Slovácka = Slovácko-Zlín 0:1, Jablonec-Slovácko 1:0 = 30 bodů skóre 22:31

Karviná - Karviná-Baník 0:0, Jihlava-Karviná 0:1 = 30 bodů skóre 31:40

Baník - Karviná-Baník 0:0, Baník výhra nad Brnem = 31 bodů

Jihlava - Jihlava výhra v Brně a prohra s Karvinou = 32 bodů

Reagovat
smazaný uživatel

Zlín doma snad už konečně porazíme a je klid

Reagovat
smazaný uživatel

Zlín získává body jenom venku

Reagovat
REPLIKATOR

Teplice to prodaly?

Reagovat
tnt03

Jablonec do pohárů, super!! Ta hra se ale musí opět zlepšit. Bylo vidět, jak jsou po finále celý rozhozený a nehráli jsme to svoje. Navíc Karviná dozadu hrála v deseti, to se to tam blbě dostává. Ale povinnost splněná a výhra je naše. Pojďme zabojovat ještě o to třetí místo!

Reagovat
smazaný uživatel

myslim ,že návštěna 2600 v prime time kdy se hraje o pohary je do nebe volající takze mrdat peltovce

Reagovat
tnt03

Lidi nasraný po finále, křižil to hokej. Neříkám, že mě to jako fanouška co chodí pravidelně nesere, je to špatný a sere. Ale pořád na to jak jsme malý město + nám to tu krade Slovan tak to jde. Návštěvy např. na Brno druhý největší město v republice a průměr mají ještě menší jak Jablonec.

Reagovat
C-M@ster

Brno má o víc jak tisíc hlav vyšší průměr jak Jablonec.

A to hraje na ne-stadionu, hraje se tam ne-fotbal a ceny jsou nepříznivý.

Reagovat
tnt03

Asi mě zmátla statistika zaplnění stadiónu: JBC 52%, BRN 34%. Myšlenka byla ale, že v Brně chodí teda v průměru 4 264 a to město má 600 000 obyvatel. Tady je nás 50 000, ty lidi není kde moc brát. U toho Brna mě to prostě bije do očí (osobně si myslím že je to škoda, chci aby se na fotbal chodilo).

Reagovat
Liquid

Reagovat
C-M@ster

Brno má 400 000 obyvatel, ale k těm 600k asi počítáš i studenty, co třeba nemají k Brnu a fotbalu v něm vztah, nebo na víkend jezdí pryč.

Ale jinak říkám - suverénně poslední tým, co hraje špatně dlouhodobě. Řekni mi, kdy naposled bylo Brno do třetího místa třeba? Plus někdo by řekl, že je tu hokej. Plus stadion celkem z ruky a ničemnej.

Nemůžeš srovnávat ta čísla. Kdyby se Jablonec potácel v tabulce jak Brno (dlouhodobě), tak vás chodí 200 a jste rádi.

Reagovat
tnt03

Jak píšu, chci aby se na fotbal chodilo všude, jak u vás, tak u nás...

Reagovat
Mirek na tenisu

Tak kolik obyvatel má Gablonz? Tipnul bych si tak cca 40 tisíc. Tím je snad řečeno vše. Je to Peltova hračka. Nic víc.

Reagovat
vanGomm

V Jablonci (45 771 obyvatel) chodí na fotbal už tradičně málo lidí.Navíc se ten počet snižuje.

2017/18 3 192

2016/17 2 540

2015/16 2 847

2014/15 3 764

2013/14 2 869

2012/13 2 753

2011/12 3 591

2010/11 3 654

2009/10 3 968

2008/09 3 229

2007/08 3 707

2006/07 3 730

2005/06 2 947

2004/05 2 624

2003/04 2 920

2002/03 3 796

2001/02 3 834

2000/01 3 917

1999/00 4 201

1998/99 3 946

1997/98 5 359

1996/97 6 100

1995/96 5 422

1994/95 7 051

1975/76 6 125

1974/75 9 511

Reagovat
Figi

Karvina v sobotu povinne 3b s Banikem a v Jihlave uz se to nejak ukope.

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Ty žiješ? To je mi překvapení..

Reagovat
Puskas

Figi borovů.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Kepy_FCB

Ta CT je fakt jebla

Dohrano az ve 23:20

Prenosy ze vsech zapasu MS led.kosmonautu

A finale LM ve volejbale ze zaznamu az zitra pred pulnoci

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole LM ve volejbale nebude. To nasere

Reagovat
Kepy_FCB

Tvl finale to uz ma uroven, to neni jak kdyz v telocvicne si pinkaj ČEZ s Jihostrojem v tetris rozliseni na CT...

Reagovat
smazaný uživatel

MS led kosmonautu?

Reagovat
Rišan

A ještě mi vadí, jak málo se tu věří neřkuli fandí Jihlavě (na rozdíl třeba od pitomé Karviné) ač si sestup rozhodně nezaslouží už vzhledem k tomu, jak hraje, v jakých podmínkách funguje a kolik vychovala dobrých hráčů včetně třeba Tecla!

Reagovat
Shevchenko

Takže jestli vyhrajeme v Karviné, tak Brno padá i kdyby uhrálo ty dvě výhry. Karviná by měla šanci ještě přes Zlín nebo Jihlavu.

Reagovat
smazaný uživatel

Brno přes Jihlavu a Karvinou?

Reagovat
Shevchenko

Byli by nejlépe 15.

Reagovat
db18

No, tak je to stejně už venku... Mj. kvůli tomu prý na tréninku už Bakoš vyjel na Koláře...

https://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-1-liga-rocnik-2017-18/334994/napeti-v-plzni-ultras-chteli-do-kabiny-kotel-nechape-fanousky-uspechu.html

Mezi příznivci, kteří jsou obeznámeni se situací uvnitř klubu, se také nese story o tom, že v kabině Viktorie se mělo vzrušeně debatovat o klíči pro určení prémií za postup do osmifinále Evropské ligy. Někteří hráči se prý cítili nedostatečně ohodnocení, což se mělo podepsat na jejich výkonnosti.

Reagovat
db18

Jo a jinak s náma mají zahájit letní přípravu Ayong s Matouškem z Příbrami.

Reagovat
havrys99

super posily

Reagovat
Komix

Reagovat
martin1

Reagovat
smazaný uživatel

Ayong zbytecnej..

Reagovat
Blasphemer

Jestli zahraje i křídlo, tak vůbec.

Reagovat
smazaný uživatel

Kridlo zahraje Matousek, Ayong ne. A navic jsem ho parkrat v pribrami videl a prisel mi dost tragickej..

Reagovat
Blasphemer

Jo, tak to potom jo... Na hrot asi nikoho nepotřebujem, pokud neodejde Krmenčík. Klidně bych dal ještě šanci Řezníčkovi, pokud se nebude na hrotu ostatním dařit.

Ale jinak je Matoušek spíš na AM, ne?

Reagovat
OranžováKarkulka

Matousek bejva v sestave na AM, ale v podstate hraje takovou volnou ofenzivni pozici, hodne casto utoci prave z kridla

Reagovat
db18

Jdou jenom na testy.

Reagovat
Blasphemer

Ten Matoušek by mohk být fajn, kdyby dostal šanci. Ayong se asi fakt jenom zkusí... ale zase lepší než koupit za ranec Tetteha z Bohemky, který toho o moc víc neukázal.

Reagovat
Blasphemer

Takže Kolář chtěl za to hovno, co v EL hrál, největší prémie?

Reagovat
Spalovač šancí

Chápu, že profesionální kolektivní sport je hodně specifické odvětví, ale přece nemohou o svých odměnách rozhodovat sami hráči.

Reagovat
PlackaSKS

asi nejnudnější zápas sezony. od toho golu sem si byl jistý, že neprohrajeme.. ani ne tak proto, že bychom hráli dobře, ale spíš proto, že mě to hrozně nebavilo... po finále poháru nebo zápasu s plzní to byla zkrátka nuda

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Taková klasika s Duklou no Ale na Julisku chodím rád, pěknej výhled na Prahu, navíc dneska hezký počasí

Reagovat
PlackaSKS

výhled je na dukle vždy to nejlepší

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
Coutinho10

taky musim priznat, ze me to uplne nevtahlo...po tom krasnym 1. golu jsem cekal podobnej koncert jako s Plzni nebo Jabloncem, ale az na nejakej usek ve 2. polocase byla Dukla neskodna a to vedeli i nasi hraci, kteri hrali na pul plynu...ale 2. misto je hodne blizko, takze ok...jeste teda ty Atleti pozejtri at mame min. skupinu EL pojistenou

Reagovat
PlackaSKS

a příští kolo to pak pustit jablonci

Reagovat
Coutinho10

no jako aby se nam to nevymstilo protoze pokud by Jablonec vyhral i poslední domaci zapas, jako ze asi jo a my nezvladli posledni zapas v Teplicich, tak by měl stejně bodů jako my a oni lepší vzájmený zápasy takže vzhledem k tomu, že ještě je teoreticka šance na 1. místo + ještě neni jistý 2. místo, tak asi nějaký pouštění nebude, ale Jablonec kvalitu má a klidně nás může přejet jako loni, kdy nas zachranoval od debaklu Pavlenka a pak Necka zajistil v nastavenym case alespon remizu a prodloužil rekordní unbeaten, takze uvidime, jak to dopadne

Reagovat
PlackaSKS

Remíza Olomouc, remíza my s Jabloncem a pak jen fandit

Reagovat
Robbie

Ahoj, sem ve Španělsku a chci koukat na hokej, hoďte mi sem prosím odkaz, bůh vám to oplatí na detech

Reagovat
PP

tak ivysílání ne? Akorát s těma dětma už ne, dvě mi stačí..

http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/zive/ct4/

Reagovat
Blasphemer

ivysílání v zahraničí právě nefunguje.

Reagovat
Artaxerxes

Běhá to normálně na YouTube stránce IIHF

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele