HET liga - souhrn 25. kola

20.04.2018, 22:06, aktualizováno 22.04.2018, 19:53
Komentáře a souhrny
Liberec uhrál bezbrankovou remízu se Slavií, Karviná se rozešla smírně s Teplicemi. Plzeň zvítězila v Brně díky hattricku Aleše Čermáka. Zlín vyhrál na půdě Mladé Boleslavi a přiblížil se k záchraně. Slovácko si poradilo s Duklou, zatímco Bohemians 1905 se rozešli smírně s Jihlavou. Nováčkovský souboj nejtěsnějším možným rozdílem vyhrála Olomouc. Sparta už v pátek zvládla důležitý souboj s Jabloncem a severočeského soupeře porazila 2:0, gólově se pod to podepsali Stanciu a Václav Kadlec...

Slovan Liberec - Slavia Praha 0:0

22.04.2018 18:00

Góly: -

Nepříliš pohledný byl nedělní duel mezi Libercem a pražskou Slavií. Diváci gól neviděli, zápas tak okořenila pouze spousta žlutých, dokonce i jedna červená karta. Tu si vysloužil Matěj Pulkrab.

Už v páté minutě mohl otevřít skóre domácí Breite. Odražený míč ale napálil nad. Na druhé straně hlavičkoval Jugas po rohu pouze do rukavic Hladkého. Po čtvrthodině hry se dobře uvolnil Pulkrab, jeho střelu však Ngadeu srazil na roh. O tři minuty později obraný val hostů nepropálil ani Potočný. Ve 32. minutě si odražený míč našel ve vápně Sýkora a jeho tvrdá rána jen o kousek minula levou tyč. Ke konci poločasu měl obrovskou šanci po Stochově přihrávce Hušbauer, jenže jeho střela orazítkovala pouze levou tyčku.

Hned v první minutě druhého poločasu mohl Pulkrab využít zaváhání Jugase, byl však natolik překvapený, že i on míč minul. Na druhé straně v obraně chyboval Kerbr, před Bořilem ovšem zasáhl výborným vyběhnutím Hladký. V 58. minutě se Slavii podařilo vstřelit branku, nicméně ta nemohla být uznána, protože hlavičkující Ngadeu stál v ofsajdu. O pár minut později vyslal Potočný pěknou střelu, jenže ani ta se do brány nevešla.

Po celý zápas se hrál poměrně tvrdý fotbal a ten vyústil ve vyloučení. Pulkrab poměrně zbytečně dohrál souboj v šestnáctce hostů a podruhé žluté kartě odešel předčasně do sprch. V 85. minutě pálil Souček po závaru ve vápně jenom doprostřed brány. Hladký míč rychle rozehrál a do protiútoku se dostal střídající Pilař, ten se dobře uvolnil, ale prudkou ránou těsně minul, takže Liberec si v tomto zápasu i přes šance nepřipsal jedinou střelu na bránu. Slavii se ani v posledních minutách proti 10 fotbalistům Slovanu nepodařilo vytvořit vyloženou příležitost.

Více informací k zápasu

MFK Karviná - FK Teplice 1:1

22.04.2018 16:00

Góly: 45+1. Lukáš Budínský (pen.) - 46. Patrik Žitný

Zápas mezi Karvinou a Teplicemi skončil remízou, když se na hraně poločasů prosadili Budínský a Žitný. V prvním poločase tahali za delší konec domácí, druhý už byl vyrovnaný, ale příliš fotbalové krásy nenabídl.

První šanci měl po pěti minutách Štěpanovský, ten však z těžké pozice bránu netrefil. Teplice poprvé zahrozily střelou Žitného, která ovšem skončila hodně vedle. O chvíli později pálil těsně vedle Vondrášek. Na druhé straně stejně dopadla střela domácího Budínského. Ve 20. minutě pálil těsně vedle z dobré pozice Kalabiška. Ve 40. minutě zakončoval znovu z voleje Štěpanovský, tentokrát se mu střela sedla více a skončila na tyči Divišovy brány. O dvě minuty později hlavičkoval z rohu těsně vedle Panák. Tlak se Karviné nakonec vyplatil ke konci poločasu. Wágner po souboji upadl ve vápně a rozhodčí Franěk zapískal pokutový kop, ten přesnou ranou k tyči proměnil Budínský. Karviná tak šla do kabin s vedením 1:0.

Teplice do druhého poločasu vlétly jako uragán a už po 20 vteřinách vyrovnaly skóre. Krob přihrál do vápna volnému Žitnému, tento mladík potvrdil výbornou formu a chladnokrevně poslal míč za záda Le Gianga. Vedení zpět mohl domácím vrátit Panák, ten však z úhlu nedokázal prostřelit Diviše. V 64. minutě pronikl do vápna Kalabiška. Diviš ovšem včasným vyběhnutím znemožnil domácímu fotbalistovi zakončit. O pět minut později byl po druhé žluté kartě vyloučen Vaněček, a hosté tak dohrávali pouze v deseti. V 79. minutě po nahrávce Wágnera přestřelil bránu Budínský. Domácí se snažili přidat rozhodující trefu, Panák ale z dobré příležitosti přestřelil. V nastaveném čase měl velkou šanci ještě Budínský. Ze standardní situace těsně za hranou vápna však zeď nepropálil.

Více informací k zápasu

Zbrojovka Brno - Viktoria Plzeň 1:3

21.04.2018 20:15

Góly: 81. Musefiu Ashiru - 26. Aleš Čermák, 32. Aleš Čermák, 48. Aleš Čermák

Viktoria Plzeň přerušila čtyřzápasovou sérii bez vítězství a na půdě Zbrojovky Brno zvítězila 3:1 díky hattricku Aleše Čermáka. Zbrojovka zůstává nadále přikována na dně tabulky a její ztráta na čtrnácté místo znovu o něco narostla.

Plzenští po čtyřech nezdarech už potřebovali zabrat, ale stejně tak chtěla body i Zbrojovka, která bojuje o holé přežití v nejvyšší soutěži. V úvodu zápasu se očekávala aktivita Viktoriánů, jenže všechno bylo jinak. Domácí hráli aktivně a první šance zápasu si vytvořili oni. Střelu Pilíka kryl Kozáčik, stejně jako hlavičku Michala Škody. Bohužel pro domácí, šance které si vytvořili, zůstaly nevyužity a Plzeň ve 26.minutě udělila poslednímu celku HET ligy lekci z produktivity. Čermákova rána na zadní tyč zapadla do sítě, Melichárek nemohl nic dělat a Západočeši vedli 1:0.

Vedoucí gól Čermáka měl velký vliv na psychiku hostujícího celku, ten se totiž rázem uklidnil a o pár minut později vstřelil druhou branku. Kopic připravil přihrávkou prostor pro zakončení Čermáka a ten nepohrdl. Z malého vápna zvýšil pohodlně na 2:0. Naděje Zbrojovky na bodový zisk rázem poklesly na minimum, zvláště když krátce po změně stran udeřila Viktorka potřetí.

Ve 48. minutě pálil Kopic do tyče a další střela Aleše Čermáka už skončila opět v síti. Nebohá Zbrojovka začala sympaticky, ale po prvním gólu se úplně sesypala a pár minut po změně stran bylo v podstatě rozhodnuto. Vrbovým svěřencům už stačilo jen kontrolovat hru a na získaných třech bodech nic nezměnila ani korigující branka domácích. Ashiru se rozhodl utnout dlouhé čekání na vstřelený gól a nekompromisní ranou zastavil nelichotivý střelecký půst na 571 minutách. Zbrojovka si vstřelit branku zasloužila, nicméně ještě víc by potřebovala body, kterých se opět nedočkala a zůstává poslední.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - Fastav Zlín 0:1

21.04.2018 18:00

Góly: 67. Vukadin Vukadinović

Zlín dokázal vybojovat tři body na hřišti Mladé Boleslavi a posunul se před svého soupeře v tabulce. Středočeši byli sice po většinu zápasu lepším týmem, ovšem žádnou ze svých šancí neproměnili. Za Ševce se naopak jednou prosadil Vukadinović, což nakonec stačilo.

Domácí kouč Jozef Weber postavil totožnou sestavu, která před týdnem vybojovala bod v Teplicích. Trenér hostí Vlastimil Petržela nemohl počítat s vykartovaným Bačem, kterého zastoupil Bijimine. V záloze se nově objevili i Hnaníček a Mehanović. Do první šance se v 11. minutě tlačil Šušnjar, ale netrefil Zlámalovu bránu. Totéž lze říct o Mehanovićově pokusu z druhé strany, který proletěl těsně nad břevnem.

Kuriózní moment přišel ve 27. minutě. Komličenko roztáhl hru na Mareše, který chtěl zaskočit Zlámala lobem z velké dálky. Zlínský gólman byl však pozorný, ovšem při zákroku se mu podařilo zbořit tyč. Následovala tak výměna svatyně a nakonec i 14minutové nastavení první půle.

Další zákrok si připsal Zlámal ve 44. minutě, kdy ve velké šanci vychytal Valentu. O minutu později hledal Mareš Komličenka, avšak včas zasáhl Gajić. V nastavení Komličenko již překonal vyběhnuvšího zlínského brankáře, toho ale na brankové čáře zastoupil Bijimine.

I po přestávce usilovala o branku především Boleslav, Komličenko však v samostatném úniku ze 49. minuty ztroskotal na výborném Zlámalovi. Po hodině hry se konečně začal osmělovat i Zlín. Vukadinović ještě v 65. minutě trefil tyč, za dvě minuty však obelstil Takácse a střelou po zemi překonal Poláčka - 0:1. Čtvrthodinu před koncem zkusil štěstí Džafić a Poláček se musel pořádně protáhnout.

Středočeši zůstali po direktu od soupeře jako opaření a nemohli se dostat do příležitostí. To se změnilo až v 87. minutě, kdy Magera vyslal kolmicí kupředu Konatého, na jehož centr těsně nedosáhl Takács. Zbytek šancí buď skončil v zámezí, nebo je bezpečně zlikvidoval Zlámal. Hosté se tak na Moravu vrací se třemi body.

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - Dukla Praha 2:0

21.04.2018 17:00

Góly: 39. Marek Havlík, 45. Marek Havlík (pen.)

Slovácko po Brnu zdolalo na domovském stadionu i pražskou Duklu a učinilo dva důležité kroky směrem k záchraně. Hosté nekladli větší odpor a domácí po dvou brankách Havlíka zaslouženě zvítezili.

Trenér domácích Michal Kordula postavil totožnou sestavu, která před týdnem vydolovala vítězství nad Brnem. Kouč Pražanů Jaroslav Hynek udělal jednu změnu, kdy Douderu nahradil Brandner. Do vedení mohli po čtrnácti minutách Moravané, ale Sadílkovu střelu z otočky vyrazil gólman Rada na roh. Za šest minut se scénář opakoval, Sadílkovi připravil míč Navrátil, brankář Dukly byl ale opět úspěšnější.

Ve 27. minutě byl v akci opět Sadílek, který kolmicí vysunul Zajíce, jenž již překonal Radu, ale před brankovou čárou stál připravený Milošević, který zažehnal nebezpečí. Šest minut před koncem vypálil z dálky Havlík a jeho krásnou ránu zastavila až branková síť - 1:0. Hrůzostrašný konec poločasu hostí korunoval Podaný faulem ve vápně na Navrátila. Následný pokutový kop proměnil přízemní střelou opět Havlík.

Po hodině hry chtěl spoluhráče Havlíka napodobit Břečka, který dělovkou z uctivé vzdálenosti orazítkoval břevno Radovy svatyně. I další velkou šanci na změnu stavu si připsalo Slovácko. Protiútok táhnoucí Petr přihrál Kubalovi, jehož střelu zlikvidoval Rada. V 78. minutě zkoušel své štěstí Petr a Rada byl opět v pohotovosti. Další příležitosti už se ani na jedné straně neurodili a Moravané se tak mohli radovat z výhry.

Více informací k zápasu

Bohemians Praha 1905 - Vysočina Jihlava 1:1

21.04.2018 17:00

Góly: 60. Dominik Mašek - 79. Kamso Mara

Jihlava neukončila sérii bez vítězství, přesto si veze cennou remízu z Vršovic. Bohemians se sice dostali díky Maškovi do vedení, vyrovnání však zařídil Mara.

Klokanům se daří, a proto trenér Martin Hašek nechává složení sestavy totožné. Vysočina se naopak nenecházela v ideálním rozpoložení, tudíž kouč Martin Svědík učinil několik změn. V obraně nastoupili Buchta a Vaculík, zálohu vyztužili Mara s Kerestěšem a na hrot se postavil Fulnek.

Ve 14. minutě ocentroval Hašek na hlavu Hůlky, ten však nezamířil přesně. Za tři minuty centroval Fulnek na druhé straně na Keresteše, ten se ale k zakončení nedostal. Ve 23. minutě vybojoval v pokutovém území míč Tetteh a poslal jej rovnou na Rakovana, který musel být ve střehu. Těsně před přestávkou chybovali Bohemians v rozehrávce a ve velké šanci se objevil Nový. Tentokrát se však vyznamenal Fryšták.

Po změně stran konečně přišli branky. Nejprve se urodilo Klokanům, které v 60. minutě poslal do vedení Mašek. Ten zužitkoval přesný pas od Hůlky a zcela neatakován málem protrhl síť. V Ďolíčku se však body nakonec dělily. Jedenáct minut před koncem napřáhl k ráně jihlavský Mara a balón skončil přesně v horním růžku domácí branky.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - Baník Ostrava 1:0

21.04.2018 15:00

Góly: 71. Jakub Plšek

Olomouc dokázala zastavit rozjetý Baník. Vítězství Hanáku zařídil jedinou brankou zápasu Plšek. Domácí se vrací na třetí místo v tabulce, hosté se neodlepili od patnáctého místa a zůstávají v sestupovém pásmu.

Sigma se v zápase musela obejít bez vykartovaného Jemelky a Texla. Střed obrany tak vyztužil Polom a své místo na pozici útočníka našel Řezníček. Slezanům chyběl De Azevedo, jehož zastoupil Fleišman a na kraj obrany se postavil Granečný.

Po šesti minutách hry ocentroval Vepřek na hlavu Řezníčka, který však nezamířil přesně. V jedenácté minutě si další šanci připsali domácí. Po nákopu do pokutového území se míč odrazil mimo šestnáctku ke Kalvachovi, který jej napálil nad břevno. Za osm minut vyzval Fleišman vzduchem ke skórování spoluhráče Filla, jenž však poslal hlavičku vedle tyče. Podobně dopadl ve 24. minutě Řezníček, jemuž rána z první vůbec nesedla.

Zkraje druhé půle se z dálky opřel do míče Hlinka, avšak navázal na nepřesné pokusy z první poloviny utkání. Ve 49. minutě otestoval Kalvach z přímého kopu pozornost Laštůvky, který byl připraven. Deset minut po změně stran si Řezníček naskočil na centr od rohového praporku, po jeho nepřesném pokusu se ještě natahoval Hála, ale ani jeden z hráčů Sigmy nenasměroval merunu mezi tři tyče.

Dvacet minut před koncem dostal Baroš velký prostor ke střele, ale netrefil bránu. Trest na druhé straně přišel hned za minutu. Plšek si zpracoval centr, obešel padajícího Laštůvku a rozradostnil domácí fandy. Čtyři minuty po Plškově radosti mohl druhou branku Olomouce přidat Moulis, ale jeho střelu z pravé strany po zemi kryl Laštůvka. V 80. minutě viděl Kalvach druhou žlutou kartu v zápase a Sigma dohrávala v deseti lidech.

Baník si však žádnou gólovou situaci nevytvořil. Naopak v poslední minutě nastavení unikal na Laštůvku střídající Yunis, kterého Procházka zastavil pouze za cenu červené karty. Následný přímý kop s dobré pozice sice napálil Falta pouze do zdi, nic to však neměnilo na tom, že tři body zůstali na Andrově stadionu.

Více informací k zápasu

Sparta Praha - FK Jablonec 2:0

20.04.2018 20:15

Góly: 32. Nicolae Stanciu, 61. Václav Kadlec

Sparta po gólech Stancia a Kadlece dokázala doma porazit Jablonec. Ten byl sice v prvním poločase aktivnějším týmem, nicméně ve druhém už toho moc nepředvedl, a tak odjel z Prahy s prázdnou.

Do utkání lépe vstoupili domácí. Kangova střela z dálky však skončila mimo bránu. Hosté poprvé mohli zahrozit Jovivčem, jenže jeho střela byla pouze propagační. V 17. minutě to zkoušel znovu Kanga i tentokráte ale mířil nepřesně. O deset minut později si Holeš na rohu vápna zpracoval míč a z otočky krásně vypálil těsně vedle Nitovy brány. Ve 30. minutě se Zelený na levé straně efektně zbavil Zahustela a přihrál na penaltu Chramostovi, ten však pouze nechal vyniknout Nitu. Nakonec to byli domácí, kteří se radovali ze vstřelené branky. Stanciu z přímého kopu krásnou střelou o břevno otevřel skóre. Ke konci poločasu mohl srovnat po signálu Chramosta, tentokrát ovšem přestřelil.

V 58. minutě vyslal další dalekonosnou střelu Kanga, konečně se mu povedlo zamířit mezi tři tyče, nicméně Hrubý míč vyrazil. O tři minuty později nejprve Kulhánek hlavičkoval do břevna. Míč se odrazil k Šuralovi, který rukou postrčil míč ke Kadlecovi, jenž zblízka zavěsil a zvýšil vedení Sparty na 2:0. Vzápětí mohl přidat třetí branku Šural. Jeho zakončení po zaváhání Hrubého vykopl z brankové čáry velmi dobře hrající Zelený. Deset minut před koncem Trávník krásnou přihrávkou vybídl Masopusta, ten střílel pouze do tyče. Trenér hostí Petr Rada, pravděpodobně kvůli blížícímu se pohárovému zápasu, po druhé obdržené brance vystřídal své útočné a kreativní hráče, a tak Jablonec v závěru zápasu už nic moc nenabídl.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň25175345:1856
2.Slavia Praha25147442:1649
3.Sigma Olomouc25129431:1845
4.Sparta Praha251110437:2143
5.Slovan Liberec25126733:2642
6.FK Jablonec25118637:2541
7.Bohemians Praha 19052598827:2335
8.FK Teplice2589829:2933
9.Fastav Zlín25771124:3928
10.1. FC Slovácko25691021:2827
11.MFK Karviná25681128:3326
12.FK Mladá Boleslav25751327:3926
13.Dukla Praha25751326:4526
14.Vysočina Jihlava25741427:4425
15.Baník Ostrava25571330:4022
16.Zbrojovka Brno25551515:3520

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (442)

Přidat komentář
zelda

Zelený hráč zápasu

Reagovat
Erialdur

Když Sparta sežene krajní beky na obě strany a nějak zázračně vytuní Kangu, aby to dával dřív, tak by mohla být silná.

Reagovat
Posledni Kovboj

Neprijit Stanciu, tak jsme nekde tesne nad sestupem.

Reagovat
db18

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Kang & Kodos

*pod sestupem

Reagovat
Hokaido

Nechapu, jak jsme ho ziskali. Neuveritelnej hráč.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Kang & Kodos

Bude to možná vypadat divně, ale z hlediska celejch 90 minut asi nejlepší jarní zápas. Přece jenom proti nám byl nejlepší tým jara plnej sebevědomí, kde i takový kopyto jako Zelený najednou vypadá jako Marcelo (jasně, byl proti němu Zahustel). Aspoň že Chramosta zůstal na svym. Ale hlavně ten druhej poločas! My jsme kurva vyhráli druhej poločas!

Příjemně překvapil Kaya, až na tu jednu píčovinu s rozehrávkou. Kulhánek mi přijde, že jde ořád nahoru, mezi Kangou a Stanciuem vypadá jako z jinýho vesmíru, ale hrozně mu to přeju. Stanciu je bůh.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně na Kulhajsovi nejvíc vadí, že se často bojí hrát a proto se radši schovává za hráči. Přitom by takovej Sáček mohl krásně vyrůst vedle hráčů typu Kanga nebo Stanciua...

Reagovat
Kang & Kodos

Jinak minuty pro Lafatu za poslední tři zápasy: 6,4,1. K čemu ty vole? To tam, když už, nemůže jít na půl hodiny? Nebo už ho berou jenom jako maskota pro obveselení, aby lidi měli čemu tleskat?

Reagovat
Greny

sbira zkusenosti

Reagovat
PBLead

Reagovat
rufus

Odpovedel sis sam. Chodi tam proto, aby mu lidi zatleskali a Hapal pred fanouskama vypadal dobre, ze ho neodepsal. Bohuzel..

Reagovat
db18

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Aldeano

Reagovat
El Campeon

Čistě hypoteticky.Hapal ho tam pošle v 60.minutě. Vedení se ztratí(netvrdim,že přímo kvůli Lafatovi) a fanoušci i média za to Hapala zmrdaj,proč střídal, když se vedlo atd...

Reagovat
Hokaido

Tak pokud by tam za stavu 2:0 poslal Lafatu za kohokoliv, tak bych ho zmrdal i kdyby se vyhrálo, protože by to nedávalo smysl.

Reagovat
Melda

Místo aby tam poslal mladýho kluka

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel jsem ten zápas nestihl, může mi někdo popsat výkony hráčů? Zvlášť mě zajímá Kaya

Reagovat
JeséRodriguez

Kaya tak 100x lepší než Hovorka...se Štětinou by mohli být dobrá dvojice, ale snad se mu budou vyhýbat zranění

Reagovat
smazaný uživatel

Kaya hral končne ako stopér za 52 miliónov

Reagovat
Snatus

Ščasný už úřaduje. Poslat na poslední 3 minuty Lafatu místo mladého Drchala může opravdu jen konzervativní bačkora jako on.

Reagovat
Zofka

Prohráli jsme si to sami. Zelený má fazónu a Chramosta netrefí ani stodolu. Holeš hraje dobře, ale ten faul byl fakt nesmyslný před vápnem. Při tom Sparta hrála hlavně v obraně špatně, byla nervózní. Jo a toho černoch bych vyhnal na tribunu být Hapalem. Ten kromě pár momentů má nulový přínos a kdokoli jiný by byl platnější. Ruku nekomentuju, ta dle mého nerozhodla. Rozhodly zahozené šance a faul před trestňákem

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Rarášek

Semiiih

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že máme na hrotu ty dva dřeváky. Mít útočníky, tak jsme poslední dva zápasy neztratili body...

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
db18

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Zahustel je vážně primitiv, co on dokáže vymyslet a posrat, to je neuvěřitelný...Jinak dobrá návštěva, slušné fandění...tyhle páteční domácí zápasy mám rád.

Reagovat
pepinho2

Zahustel to dost schytával z tribuny, co jsem měl možnost zaslechnout

Reagovat
Jacks11

prosím tě slovo primitiv se používá v úplně jiném kontextu, například na voliče Zemana a Okamury. ale né na hráče. Když už tak řeknu, že je to špatný hráč nebo že hraje jak žebrák, ale primitiv se k tomu opravdu nehodí

Reagovat
Gedofrey

Tak třeba ke Kadlecovi to sedí

Reagovat
ratusek

jednoduchej člověk do toho zas tahá politiku

Reagovat
meno

Vždyť má pravdu

Reagovat
Hokaido

Nemá.

Reagovat
ratusek

Podle čeho? Podle jedné správné pravdy?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepsi je, jak si tihle lidi si mysli ze jsou neco vic a furt budou ostatnim cpat co je jedine spravne a dobre

Reagovat
ratusek

přesně

Reagovat
andrew96

Kavárníci nezbední.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Což dělají hlavně voliči Okamury no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Fenin?

Reagovat
ratusek

Nechápu co se hráči musí dít v hlavě, když za nic neřešícího stavu minutu před koncem si nechá dát žlutou na polovině hřiště a je ted v karetním ohrožení

Reagovat
Bakary3

Z herniho projevu nasich nejlepsich klubu je mi spatne.

Je jedno, kdo z nich udela titul, bude v poharech..., s touhle nefotbalovosti nebudem mit sanci ani proti nejakejm rumunum, ktery o sobe budou trosku vedet a budou si umet trikrat za sebou prihrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Neasi, pošlem tam zbrojovku

Reagovat
Berbatov9

Ja teda naopak Kangu ocenuju, chce hrat a tech balonu na Srdjana rozdal hodne, plus i ty jeho vyvazeni balonu dopredu za me cajk, bohuzel nebylo kolikrat komu, v Kangovi ten problem az tak neni podle me, kdyz jse zlepsi to kolem nej muze to byt efektni hlavne kdyz bude mit pod sebou zas fotbalistu Mavubu a ne vemeno Kulhanka. Co je asi problem je obrana - Kaya vcera mile prekvapil a snad mu to vydrzi ale zajimalo by me jak se nalozi po sezone s Hovorkou a Zahustelem, na druhou stranu clovek ty lidi nevidi na treninku, kde muzou byt excelentni, z vlastni zkusenosti vim ze jsou hraci kteri v treninku vsechny prevysuji ale na ostro nic moc, kazdopadne toto mnozstvi chyb od obrancu nepamatuju od dob Huška s Hohenedrem a to byli jeste podle nich pani fotbalisti.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Stannis Baratheon

Stanciu se Stochem jsou vysoko nad zbytkem ligy

neskutečný hráči

Reagovat
smazaný uživatel

mít na to hlavu tak v klidu hrajou v nějaký top 5 lize

Reagovat
smazaný uživatel

Stanciu ještě třeba bude.

Reagovat
smazaný uživatel

v 2. anglickej

Reagovat
smazaný uživatel

Top 5 liga

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonec včera hrál moc pěknej fotbal, nebojí se hrát 1 na 1 a to je pak radost pohledět.

Reagovat
smazaný uživatel

Kadlec má repre formu!

Reagovat
dave30

Samozřejmě. U nás stačí zahrát tak 3-4 zápasy (někdy i méně - loni Hovorka) a je to na repre.

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra co ten Drchal nebo Zidan?

Reagovat
Aldeano

Lafata!

Reagovat
smazaný uživatel

Kucí, jaký to včera bylo, neviděl sem ,,, ??

Reagovat
db18

Strašidelný Zahustel a Kanga... měli jste docela štěstí, že Doležal nemohl pochopit, jak se k němu ten balon od těch dvou dostával a že Chramosta je jelito... v prvním poločase aktivnější Jablonec, který byl ale v zakončení neschopný a i zbytečně dlouho čekali s centrováním (Jovovic většinou zaběhl až k čáře a centroval až odtud...)

...v druhém poločase už mi přišlo, že Sparta byla lepší (trochu paradoxně po tom, jak hraje na jaře...)

Jako Jablonec mohl po prvním poločase klidně vést 1:3, ale nestalo se a nakonec bych řekl, že zasloužená výhra.

Reagovat
Berbatov9

Presne :) Jablonec sympatickej vykon :) mohli jsme klidne prohravat ale Nita tak mel krasnej zakrok plus jak rika kolega Chramosta zralej na ceres a trestny žongly na treninku. Plus samozrejme tradicni technicka prehlidka Ondru Zachustela :D plus vyborny pavel karoch :D

Reagovat
smazaný uživatel

Kanga

Reagovat
db18

No, balony ztrácel podobně šíleným způsobem

Reagovat
smazaný uživatel

Zase nepřeháněj. Pár ztrát tam sice měl ale jinak hrál dobře. Nemůžeš o něm říct, že byl strašidelnej.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
ondrasch77

To jo, nejlíp mu šlo válení se po zemi po každém sebemenším kontaktu s protihráčem...

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
smazaný uživatel

No nic. Musíme teď doma porazit Spartu.. Což bude zajímavé když budeme bez Pazdery a Procházky..

Reagovat
Banikovec7

Tak to musíme vyhrát standartkama, když tam bude Psyché a Breda.

Reagovat
!!!OCIP_KINAB

Hlavne ten Prochazka bude chybet! Kdo předtím zajebal ten souboj na půlce, Šindelář nebo Fleišman?

Reagovat
smazaný uživatel

Fleišman. Ale na konci už bych mu to tolik nevyčítal. Zajebal to Procházka (tím vykartováním). Měl dost času si rozmyslet co bude dělat když běželi od půlky.

Reagovat
smazaný uživatel

Koho na stopera? Risknout to s Hlinkou? Ten by mohl být lepší stoper než Psyché a Azackij.

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo nam ale pak zahraje DM?

Reagovat
smazaný uživatel

Jirásek hrává kde? Já to u něj nepoznám Ale mohl by on. Nebo mě napadá ještě asi šílenost, ale když už Azackij na hřiště, tak by ho mohl zkusit na DM (ty jeho chyby by mohl s trochou štěstí zachránit ještě stoper)

Reagovat
ZB 07

Výborně Sigma Třeba se večer stane zázrak

Reagovat
smazaný uživatel

JEBAT SIGMU TU KURVU JEBAT SIGMU JEBATTTTTTTT SIGMUUUUUU TU KURVU JEBAT SIGMU

Reagovat
smazaný uživatel

Pristi rok budete jebat vlasim a taborsko, prijemnou zabavu v druhe lize preji krali

Reagovat
Snatus

Reagovat
smazaný uživatel

Nezvladat výhru je pěkně smutné..

Reagovat
Banikovec7

To není o nezvládání, on je jenom dement, stačí ho sledovat i v jiných diskuzích.

Reagovat
smazaný uživatel

byl jsi na výjezdu gaučáku nebyl tak nemel

Reagovat
Banikovec7

Toho dementa jsem sice myslel na toho, co na tebe reagoval, ale na tebe to platí taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sry ale teď sis dal K.O sám sobě.

Reagovat
smazaný uživatel

tady vas polskej soudruh predvedl ukazkove co je to nezvladani, mel bys reagovat na neho, ja pouze konstatuji fakta, ale chapu ze pro plesaty idioty co jejich jedina starost je o vikendu se ozrat a udelat bordel na fotbal je tezky cokoliv pochopit.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, to jsem přesně já.

Reagovat
Han střelil první

Tak tady to hlavně nezvládl šoumen.

Reagovat
smazaný uživatel

Nezvladat prohru se ale dá pochopit.

Reagovat
Han střelil první

Neomlouvej jeho debilitu skrz růžové baníkovské brýle. Napsal hroznou sračku.

Reagovat
smazaný uživatel

Já neomlouvam jeho debilitu. Ale jak znovu píšu, nezvladat výhru je smutné..

Reagovat
Mirek na tenisu

Ještě bych Slezskou neodepisoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tommy the Gunner

palec hore za ukazkove nezvladani

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hola hola druha liga vola

Reagovat
bobis21

zápas docela vyrovnaný, snad nám nebude bod chybět všechny pocity ze zápasu ale přebil na konci Procházka, to je fakt na zabití co předvedl. Obě žluté v nastavení a obě zbytečné. Asi mu to sluníčko nedělalo dobře

Reagovat
Snatus

Jak obě žluté? Však dostal červenou kartu, ne dvě žluté.

Reagovat
bobis21

no žlutou měl o 2 minuty dřív, tak jsem myslel že dostal druhou ... což je teda ještě horší

Reagovat
smazaný uživatel

Asi se bojí Sparty.

Reagovat
Frick

Jak se těšíte na přenos zápasu Brno - Plzeň?

Opakuji - B*R*N*O - Plzeň na obrazovkách ČT.

Reagovat
db18

Bramboračka jara vyšperkovaná dvojicí Vlášek - Kalouda

Reagovat
Frick

Hele, asi ne. Něco jsem zjistil, co to vylučuje.

Reagovat
db18

Štěpána si zjistil?

Reagovat
pepinho2

Těším se na SD kvalitu

Reagovat
ratusek

Reagovat
Frick

Něco mi řiká, že dnes se budeš těšit marně. Fakt že jo. Ani já jsem si to při psaní toho prvního nevšiml, ale asi fakt, že jo.

Reagovat
pepinho2

To bude dnes z Moravy dobrá kvalita?

Reagovat
Frick

Myslím, že je to velice pravděpodobné.

Reagovat
Frick

...resp. nedovedu si představit, že by tomu tak nebylo.

Reagovat
pepinho2

To jsem zvědavý, já čekám moravskou klasiku

Reagovat
Frick

Já po zjištění jedné skutečnosti už ne.

Na superfinále florbalu v Ostravě má ČT o dost více, než 8 kamer, které má ostravský PV. Myslím si, že tam bude i ten brněnský.

Reagovat
ratusek

Tak s tou záchranou to vidím zase bledě. S obranou bez Pazdery a Procházky, tzn že bude hrát majstrštyk Psyché Baroš tam pořád řve na rozhodčího, na hráče, ale kurví tutovky už třetí po sobě

Reagovat
meno

Baroš nebejt Baroš tak má tak o 4 žlutý za kecy víc

Reagovat
smazaný uživatel

Baryho bez řvaní jsem ještě neviděl

Reagovat
Coutinho10

Pribram nedala penaltu

Reagovat
SuperFrankie

Marek Havlík naprosto parádní gól.

Reagovat
Frick

Příbram vedla 2:0 v poločase?

Reagovat
Frick

D V A N U L A

V POLOČASE!!!!

Reagovat
AjaxFans

Kurva to je forma

Reagovat
ratusek

Baník Ostrava - Sparta Praha

FK Mladá Boleslav - Baník Ostrava

Baník Ostrava - Slovan Liberec

MFK Karviná - Baník Ostrava

Baník Ostrava - Zbrojovka Brno

S tímhle losem jestli se zachráníme

Reagovat
smazaný uživatel

13 bodů je velmi reálných

Reagovat
ratusek

Co? S kým? Navíc bez Procházky a Pazdery proti Spartě. V Bolce to bude na hovno, doma s Libercem by výhra možná byla a v Karviné se rozhodne dle mě

Reagovat
smazaný uživatel

všechno je reálné taková jihlava dukla taky nebudou vyhrávat pravidelně mi i jsme vyhrávali doteď pravidelněji posledních 5 zápasů jsou týmy které musíme porazit aby jsme prokázali , že zde patříme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý matroš. Já bych ale ještě tak 3 body přidal.

Reagovat
sosna

Reagovat
rufus

Že by vás fakt definitivně potopila Karviná?

Některým místním bych to celkem přál..

Reagovat
ratusek

myslím, že tam se rozhodne o sestupujícím, ale oni zítra vyhrajou a bude se jim dýchat lépe

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud to bude vyrovnané až do konce...

Předposlední kolo:

Karviná-FCB

Brno-Jihlava

Poslední kolo:

FCB - Brno

Jihlava - Karviná.

Reagovat
smazaný uživatel

A pak se utopís radosti ve Vltave a dáš konecne pokoj?

Reagovat
rufus

Budu ti přát až pojedeš do Vlašimi okrást nějaký malý děcko o šálu. Mohl by ti pak zatleskat celý váš sektor a u Curkouška už by si byl definitivně za boha.

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, ty ses zacal chovat jako kreten non plus ultra, zacal si tu vytahovat pohadky a jak sem te bral jako no stres typka, tak teď... Nac nejake fyzicke nasili, vytáhni si zas nejakou pohadku, zkus me tu znova zesmesnit a honit si na tom ego... Ahoj.. ;-)

Reagovat
rufus

Jednou už sis profil smazal, zesměšňuješ se tu akorát tak sám. Nemusím pro to nic víc dělat..

Reagovat
smazaný uživatel

Smazal .. Tak pokud resis zbytecnou dvacku :D

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby vzal salu nejakemu decku tak ho leda tak zjebu... ale klidne si zij v tom svete dal, nejake smajliky tady urcite za tohle dostanes

Reagovat
Hokaido

Některým místním jo, ale celkove liga Baník potřebuje, tak snad se zachrání.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rufus

V čem liga Baník potřebuje?

Reagovat
smazaný uživatel

:-) ...

Reagovat
rufus

Ne, mě by to fakt zajímalo. Ale od tebe tu opověď nečekám.

On by totiž Baník v lize chyběl. Jenže použít spojení, že liga Baník potřebuje.. by mě zajímalo v čem.

Reagovat
smazaný uživatel

Chlape, ty jsi zrovna ten posledni, komu co budu vysvetlovat ;)

Reagovat
rufus

Ty jsi fakt případ..

Reagovat
smazaný uživatel

To mi rikas ty? Rufusi, jako fak ty? Btw, abych predesel trapne situaci, na Baniku o me vedi opravdu VSE... Nic, naprosto nic sem netajil. A... i kdyz mam moznost te prizabit... Te mrdam, asociale :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rufus

O cem to zase mluvis, sakra..

Reagovat
smazaný uživatel

O tobě vole.. O kom jinym.

Reagovat
rufus

Tak si ocividne predesel trapne situaci, co..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Ten pocit, když si žijete v jiném světě...

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
kubys

Reagovat
Hokaido

Tak je to asi 4. největší klub v naší historii a má jedny z nejlepších fanoušků. Radši v lize Baník, než nějakou Příbram atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rufus

To jo. Proto i ja rikam ze by Banik chybel. Ale ne, ze je liga potrebuje. Ja vim, slovickareni docela. Jen nedelejme z Baniku neco, co neni.

Reagovat
PlackaSKS

ti místní to bohužel přebijí. alespon velká část z nich

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zkusím:

Baník Ostrava - Sparta Praha 0:0

FK Mladá Boleslav - Baník Ostrava 1:1

Baník Ostrava - Slovan Liberec 1:0

MFK Karviná - Baník Ostrava 2:0

Baník Ostrava - Zbrojovka Brno 3:0.

Reagovat
mayday

Ale proč ne. Sparta asi ne, i když u nich je možný všechno. Bolka je přímej konkurent o záchranu, takže tam je to pade na pade, ani bod nemusí být špatnej. Libe na jaře taky nic moc, navíc doma. Karviná bude asi hodně klicovej zápas a už padající Zbrojovku musí Baník doma porazit. Podle mě los docela v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych to viděl na smrtelnou ránu zasazenou už v Karviné. S Brnem to už bude taková společná rozlučka dvou druholigistů.

Reagovat
smazaný uživatel

Když se na to dívám reálně tak..

Sparta - 1 bod

Bolka - 1 bod

Liberec - 3 body

Karviná - 3 body (tohle bude těžké, ale když budou makat, tak tomu věřím)

Brno - 3 body (Je dost možné, že už nám o nic nepůjde, ale pokud ano a Brnu ne, tak pochybuju, že bychom je nezvládli porazit)

Tzn. celkem 33 bodů. To by mělo stačit.. Neříkám, že to bude jednoduché, ale prostě tomu ještě věřím..

Reagovat
ratusek

Ty jsi totiž přehnanej optimista. Doma Sparta bod ok, v Bolce, ta sice šla taky do prdele ted s formou, ale tam pochybuju že něco uhrajem. Ty poslední 3 zápasy musíme vyhrát stůj co stůj.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsem optimista. Ale Bolka, co doma prohraje se Zlínem pro mě prostě není strašák.

Reagovat
smazaný uživatel

...Když se na to dívám reálně...

Tak jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Řekni mi co z toho není reálné? Jestli se zmuzes na nějaky argument.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik baráků jsi ochoten na tento svůj tip vsadit?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tři.

Reagovat
smazaný uživatel

To bych bral takovou sázku za tři baráky

Reagovat
smazaný uživatel

Ty naše co vsázíme bys vyhrát nechtěl.

Reagovat
skat

Přednádraží

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Jsem schopnej se vsadit o nick na půl roku, že 11 bodů neuděláte.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jo, beru. Kdo vyhraje, vybere tomu druhému nick na půl roku. Ok?

Reagovat
Hokaido

Dobrá, platí.

Jen je to pro tebe dost nevýhodný, takže ti dám hodinu na rozmyšlení, kdybys to náhodou chtěl zrušit. Pokud se tak nestane, sázka platí.

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, já do toho jdu. Nebudu tady machrovat s tím, že je 11 bpdů reálných a pak zdrhnu. Ten nick nějak zvládnu kdyžtak.

Reagovat
Hokaido

Dobře, dobře, tak hodně štěstí.

Reagovat
Posledni Kovboj

beres namety, nebo uz to mas vymysleny?

Reagovat
Hokaido

Samozřejmě. Pokud vyhraju, tak to vymyslíme společně.

Reagovat
Posledni Kovboj

jestli beres namety, tak ja bych par mel:

"Safarcik - zachrance Baniku"

"Banik - kral Moravy"

atd.

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Ty zmrde jeden.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
db18

"Návrat Krále!"

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Tommy the Gunner

"Návrat krále do druhé ligy"

Reagovat
andrew96

KepyFan_FCB

Reagovat
Tommy the Gunner

FC Baník Opava

Reagovat
smazaný uživatel

"Baník, farma Opavy a Karviné"

Reagovat
Kang & Kodos

Zabírám ti Honšú

Reagovat
db18

Reagovat
andrew96

Tipuju lichna.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Posledni Kovboj

* kdyz uz tak "lychna"

Reagovat
Banikovec7

Celkem mě baví, jak ses tady teď vyrojil a vysmíváš se každému příspěvku o Baníku a když jsme u vás vyhráli, tak ses na diskuzi týden neukázal.

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry mám i jiný život. Co bys chtěl slyšet? Že jsme hráli na piču?

Reagovat
Banikovec7

Třeba, cokoliv. Jen mě to tak zaujalo, že obyčejně je tady 90% tvých příspěvků výsměch Baníku a tehdy po tobě nebylo ani stopy.

Reagovat
smazaný uživatel

V poho. Až nás příště zase porazíte, tak tu budu . Nicméně jsi přehlídnul jednu drobnost. Baníku jsem se téměř nikdy nevysmíval. To jen některým zdejším jedincům.

Reagovat
Banikovec7

Tak za rok a půl se uvidíme.

Reagovat
skat

Záchranu bych vám přál, ale tu tvoji relalitu fakt takto růžově nevidím.

Sparta 0b.

Bolka 1b.

Slovan 0b.

Karviná 1b

Brno 1b.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě tak 5 zápasů zpátky bych s tímhle i souhlasil. Teď už hrajeme prostě úplně jinak. Na Spartu jsme se doma uměli vyhecovat i když se náš tým nemohl ani zdaleka rovnat tomu, co hraje za nás nyní. Bolka venku je pro nás strašák, ale jak jsem psal, tým co prohraje doma se Zlínem, tak by bylo zbytečné tam jet s nějakým přehnaným respektem. Liberec venku taky není tak silný. No a ty poslední dva zápasy, to je těžké hodnotit. Pokud Karviné a Brnu o nic nepůjde, věřím, že můžeme klidně oba vyhrát. Doma Brno určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

Záchrana vypadá hodně nadějně Tyto 2 domácí zápasy byli dost možná nejvíc klíčové na jaře.

Reagovat
oli9

Slovacko

Reagovat
smazaný uživatel

s námi vám fandím nejvíce ať nespadnete snad místo nás ta dukla klapne

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
Mimalu

veledůležité 3 body podtržené skvělým výkonem, snad na to hráči navážou i v dalších zápasech

Reagovat
Zdechlina

Slovácko

Reagovat
Civers

Reagovat
Mimalu

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

vypadal hodně otřeseně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nebelung

Reagovat
ZB 07

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
8lampard8

Reagovat
Uwe háže buly
Reagovat
ondrasch77

zkrátka trenér pro tým západního střihu...

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Zlín a Zlámal

Reagovat
ratusek

Tak i Zlín odskočil, hůř už tohle kolo dopadnout nemohlo. Vlastně jo, dneska vyhraje ještě Brno a zítra Karviná což u Karviné je na 99% jisté, protože Teplice jsou venku komické

Reagovat
Kang & Kodos

Pro Baník teda pěkně zkurvený kolo. O to víc se hecnou za tejden, protože tam musí bodovat. Ještě že Procházka je takovej vymrdanec

Reagovat
Losinho

Procházka by se s váma stejně nechal do poločasu vyhodit

Reagovat
Mirek na tenisu

Procházka, ten chodec mezi lenochody by na rychlé kraje Sparty stejně nestačil. Boba něco vymyslí: Pane rozhodčí střídáme! Pepa jde z levého beka na pravého

Reagovat
smazaný uživatel

Procházku jsme nekupovali jako rychlý kraj, takže by platný byl. Takový znalec a nevíš co nám teď hrozí místo něj na stoperu.

Reagovat
iamek

Skvělj výjezd. Od pochodu, fandění a choreo těžce boží. Zápas remízovej. X krát se nadějne dostaneme z křídla do vápna a tam to prostě neprotlačíme. Procházka hloupá rudá. A z Baroše se stal snad nejnesympatičtější hráč ligy. Strašné jak se na tom hřišti chová.

Reagovat
ratusek

Reagovat
ratusek

a hlavně kurví loženky, to je nejhorší

Reagovat
smazaný uživatel

Teprve stal?

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť takhle se choval vždycky.

Reagovat
iamek

To jo, ale teď mi přijde, že se rozčiluje kvůli už úplně všemu. Na hřišti to nebylo v mezihře špatné. Držel balón, ale to zakončení

Reagovat
Mirek na tenisu

Mě Bary připadá jak chlap, co si aspoň měsíc nezadupal něco ho seje, ale co?

Reagovat
iamek

Tak nechce sestoupit no. Srát ho ta situace v tabulce musí srát, ale mu vadí snad úplně vše.

Reagovat
rufus

Reagovat
smazaný uživatel

Fnuk fnuk Rufusi, vyndavej kapesnicky :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Klasicka vandracka pica, ktere nekdo pochcal vrata od baraku ty se k Baniku a Barymu radsi vubec nevyjadruj

Reagovat
iamek

Fňuk, Fňuk

Reagovat
smazaný uživatel

tipl bych si ze clovek co ma barak asi nebude vandrak, to spis ten co ty dvere pochcal, klasicka plesata iq tupe opice polska kunda

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pochod super, jen krátký :-/ Fandeni... Sebekriticky, minuly rok lepsi. Ale vis co, stejne se zachranime, keine stress :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že ta zkurvená Dukla nemá o 5 bodů méně.

Reagovat
smazaný uživatel

Kvůli třem bodům můžeš nadávat do Liberce

Reagovat
Artaxerxes

Dukla se musí udržet

Reagovat
smazaný uživatel

pro těch 100 fanoušků

Reagovat
Artaxerxes

Maj hezky barvy, dobrý občerstvení a je to v Praze

Reagovat
smazaný uživatel

Už tak stačí, že jim Liberec daroval body, nestraš, že jim ty body daruje i Slavie, jen proto že jsou v Praze

Reagovat
smazaný uživatel

to už i samotná ta liga si musí přát sestup dukly při postupu příbramy a setrvání dukly by jsme měli návštěvnost jako v litvě neli nižší

Reagovat
Artaxerxes

Zas přijde Opava, to by celkove ztráta ani nebyla, pokud nesestoupi Baník

Reagovat
smazaný uživatel

my nespadnem

Reagovat
Artaxerxes

Tak to si potom muže liga i tu Duklu dovolit

Reagovat
smazaný uživatel

nevím aby na každé dva zápasy chodilo i když počítám domácí duel něco kolem 1000 lidí je k pláči

Reagovat
smazaný uživatel

To ne. Jen sestoupíte.

Reagovat
Sosi

Kvuli novymu investorovi jo

Reagovat
smazaný uživatel

investor neinvestor když tam chodí 500 lidí na zápas nepočítám mladíky co tam maj vstup zadarmo

Reagovat
andrew96

Sorose v lize nechceme!

Reagovat
SuperBanikovec

Ten Švancara je naprosto retard, ať se na mě nikdo nezlobí když pominul ty jeho hloupé poznámky, které klidně zopakuje 2x, tak by se mohl alespoň snažit tomu Brnu nefandit. A nominovat ho jako druhého komentátora do takového zápasu je od ČT taky blbost, ať ho dají do studia když tam musí být....

Reagovat
SuperBanikovec

* pominu

Reagovat
exse

Ehm, myslíš Kaloudu?

Reagovat
SuperBanikovec

Jo sorry... Spletl jsem se, už v jednom zápase kdy zase nadržoval zase Baníku si ho pamatuju..

Reagovat
Artaxerxes

Třeba to vzoru politickejch debat povedou jeden fanda domácích jeden hostů

Reagovat
smazaný uživatel

A proč ti vadí, že někomu fandí?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SuperBanikovec

Když komentátor vzdychá jaká je to škoda, že jeden tým dostal bohužel gól tak se mi to prostě nelíbí...

Reagovat
smazaný uživatel

Oni to podle mě nemyslej tak jak to vyzní.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mirek na tenisu

"Experti" jsou specialitou čapkovize a zárubovize. Většinou exhibují nebo jen tak blábolí nějaká moudra. Kde našli toho Kaloudu mi hlava nebere. Jeho nadšené komenty mě otravují od 1. minuty. Něco už opakoval třikrát (jak rádi hráli na Srbské.... ). Od extrému k extrému. Hyský omílá statistiky naučené z eurofotbalu, Karoch se pochechtává, Němec vykládá jak by to hrál kdyby to uměl, Zelenka je za bodrého strejce...zlatý Táborský. Ten mlčel a občas přidal postřeh.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
didosh

Karoch je diliny...

Reagovat
Banikovec7
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
didosh

Reagovat
ratusek

Tak s Brnem je to hodně zlé, o jeho sestupu či setrvání se rozhodne za týden v Dukle. Pokud nevyhrají, tak jsou už jasní.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemají na ligu musí spadnout, pak se možná něco změní. Jinak ne

Je to ostuda.

Za nás jsme pro zbrojovku umírali, tyhle zebraci co tam teď hrozný odpad

Reagovat
Posledni Kovboj

tak ale za vas tam hral vyber Moravy, o tom se jim ted ani nesni

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyli všichni, jen ti nejlepší, já a par dalších. Jmenovitě pamatuji Vlasta Hrubý, co teď v Jablonci chytá, Beneš, ten moc dobrý ale ani nevím kde skončil. Trénoval to pan trenér Nadenicek

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
mayday

Zbrojovka je bohužel jasná už teď. 5 bodů je moc na 5 kol, to by se muselo z nich udělat minimálně 10 bodů, spíš 12 + hodně velká souhra ve výsledcích ostatních...

Reagovat
smazaný uživatel

Rubeme dal chachari, zachranime se !

Reagovat
Posledni Kovboj
Reagovat
smazaný uživatel

Hosi zbrojovka dala gol!

Reagovat
db18

Čermus

Reagovat
didosh

Reagovat
Nebelung

Reagovat
db18

Nevím, jestli s tímhle pochodí u vlastních fanoušků.

Reagovat
didosh

To neee

Reagovat
mayday

Jinak co u toho druhýho gólu udělal Lutonskej nebo kdo to byl... Absolutní neodhad na balón, podkoplej balón, kterej letí půl hodiny a on to nechá na takovým malým prostoru spadnout za sebe. Totální nekvalita.

Reagovat
Tuard.MUTD

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemka začla prodávat zápasy nebo co se s nima děje?

Reagovat
Artaxerxes

Tak podle předpovědí před sezonou měli sestoupit, tak furt dobrý

Ono hlavně ta Plzeň byl úlet, to se nedá čekat kazdej zápas

Reagovat
Godwinson

Baník má do konce sezóny dobrej los, tam už ten sestup snad klapne

Reagovat
smazaný uživatel

Los to není špatný, hlavně to Brno doma na konci Vlastně se dá uhrát cokoliv s kýmkoliv (Sparta doma, Liberec doma, Brno doma, Bolka venku, Karviná venku)...

Reagovat
$$CaptainKokotko

Tak Sparta hraje líp, Liberec je pořád silný, Bolka a Karviná vám nic zadarmo nedá, takže z toho můžou být klidně 2body . Debilní Liberec, u nás zkušeně vyhrál 1:0 a na Dukle samé tutovky, poločas měl být 3:0, Dukla by teď měla 23bodů

Reagovat
ratusek

jn, Liberec je strašně hloupej tým na jaře

Reagovat
RadekVonCZE

Ale hovno ty chachare

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, dva body být můžou, ale taky se můžeme zachránit Rozhodně bych to nebral jako špatný los, taková Jihlava to má horší.

Reagovat
ZB 07

Zázraky se dějí, my jsme dali gól Možná ještě začnu véřit v záchranu. Celkově výkon samozřejmě otřesnej, jediný Olin trochu připomínal fotbalistu.

Já si to každopádně užil, takovej fanatismus jsem dlouho nezažil. Jeden chorál celej poločas, trika dole, pyro...liga mi bude chybět

Reagovat
mayday

Vidím to jako hotovo, i když zkusím ještě být optimista. Ale 5 bodů je moc na 5 kol, i ostatní budou bodovat.

Reagovat
Spalovač šancí

Po dnešku zřejmě hotovo na obou pólech ...

Reagovat
sosna

Kuba Plšek to zakončení velká paráda.

David Houska fantastický výkon. Jen jsem zvědav, kdo bude hrát v Teplicích DM místo Kalvacha.

Kuba Řezníček Po sezóně sbohem a na hrot klidně Yunis.

Milda Baroš Toho musí pekelně bolet ramena, celý zápas rozhazuje rukama jak Barová štětka. Neskutečný, co mu rozhodčí prominou.

Reagovat
smazaný uživatel

Barové štětky rozhazují rukama?

Reagovat
Kepy_FCB

No jiste!

Reagovat
Blasphemer

Ty vole, oni nám fakt dali gól. Ale tak v naší situaci je to teď to poslední, co bych řešil. Hlavní jsou body a na zbytek se vyser.

A Čermák konečně něco ukázal, Kolář si může prodloužit dovolenou aspoň do konce sezóny.

Reagovat
Kepy_FCB

Vypada to znovu blbe ale nespadnem! Uvidite...

Reagovat
smazaný uživatel

Otázka pro Sparťany: Jak hodnotíte zatím posily Kanga-Stanciu? Jasne, oba maji na hřišti trochu jinou roli, ale já si nemůžu pomoct, ale v zápasech Sparty, co jsem viděl (až na derby) se mi víc líbil Kanga asi. Hlavně proto, že až na záblesky geniality Stanciua skoro celý zápas není vidět. Jak byste je srovnali zatím v přínosu pro tým?

Reagovat
Kang & Kodos

On to docela dobře vysvětloval Karoch (ne, nedělám si prdel): Kanga jak hraje níž, a ještě se furt hlásí o balon, tak Stanciuovi prostě většinu míčů sebere. Navíc vyváží balon z hloubky, tak má víc možností na různý akce a je víc vidět, než když Stanciu dostane míč až někdy 30 metrů od brány, kde je pečlivě hlídanej.

Proto na nějaký záblesky nemá tolik času. Navíc by měl mít problémy s kotníkem. To, že i tak má za 9 zápasů 5+3, asi mluví za všechno. O Stanciuovi nikdo nepochybuje, u Kangy to asi bude rozporuplnější. Mně se určitě líbí, že se nebojí balonu (to spíš naopak), a nepřihrává alibisticky na dva metry nebo na golmana, a celkově má hroznou chuť hrát. Ale někdo by mu měl vysvětlit, že nemusí každou příhrávkou chtít nahrát na gól a udělat občas jednoduchou přihrávku na tři metry neni zločin

Reagovat
smazaný uživatel

dík on Kanga ma podle statistik i vic prihravek do šancí, tak mě to zajimalo, ale tohle by dávalo smysl

Reagovat
Posledni Kovboj

souhas, bez vyhrad

Reagovat
smazaný uživatel

Nám by hrozně moc pomohlo, kdyby byl ve střední záloze nějakej buldok, kterej by tam byl vyloženě na černou práci, a zároveň aby uměl s balónem. Líbil by se mi Donald ze Zvezdy nebo navrátivší Kucka. Mít čistě DZ v podobě Kulhánka, Váchy nebo Frýdka je prostě k ničemu. Nejsme na přelomu milénia.

Reagovat
SuperFrankie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Phreak71

Za Karocha

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
smazaný uživatel

ztráta dvou bodů achjo, ještě to bude boj

Reagovat
monty25

Vzhledem k průběhu (gól do šatny z penalty, 20 minut o deseti) dobrý bod. Žitný si vylepšil průměr, teď už potřebuje na gól jenom 85 minut.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Žitný je tak dobrý nebo má jen štěstí?

Reagovat
monty25

Asi kombinace obojího.

Reagovat
Azazelo RD

Dobrý štěstí.

Reagovat
C-M@ster

MISTŘI

Reagovat
Greny

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to snad po tom rekordním podzimu bylo naprosto jasný,ne?

Reagovat
Greny

myslivKometu

Reagovat
andrew96

To se spíš hodí na lońské finále.

Reagovat
db18

Reagovat
taws

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
smazaný uživatel

Po dlouhé době výsledkově velmi dobré kolo.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
pingla

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
ZB 07

Reagovat
SuperFrankie

Trpišovský ochutnal v Liberci vlastní medicínku! Dobře Holas!

Reagovat
Kang & Kodos

Slavie místo závěrečnýho tlaku fasovala od 85. minuty tři žlutý, kvůli kterejm bude Kúdela mimo na Slovácko a Souček s Bořilem jsou v ohrožení na Plzeň. Geniální

Reagovat
Greny

Hromada, Kudela, Ngadeu, Danny a Sykora na slovacko vykartovani ze?

Reagovat
PlackaSKS

danny ne, ten dostal pátou

Reagovat
Greny

nebo Danny ne?

Reagovat
Kang & Kodos

Danny ne, jinak všichni mimo

Reagovat
martin1

Není i Tecl?

Reagovat
db18

Reagovat
PlackaSKS

2 zranění hráči, 4 vykartovaní pro další kolo... nádhernej výjezd za jednim bodem a záchranou slovácka v příštím týdnu... to mě poser už

Reagovat
fabec1222

25. kolo - Slavia 49 bodů + 3 + 1 + 3 + 1 + 1 = 58 bodů

25. kolo - Sigma 45 bodů + 1 + 3 + 0 + 0 + 3 = 52 bodů

25. kolo - Sparta 43 bodů + 3 + 3 + 3 + 3 + 1 = 56 bodů

25. kolo - Jablonec 41 bodů + 3 + 3 + 3 + 1 + 3 = 54 bodů

25. kolo - Liberec 41 bodů + 0 + 3 + 0 + 3 + 1 = 48 bodů

25. kolo - Karviná 26 bodů + 0 + 3 + 0 + 3 + 0 = 32 bodů

25. kolo - Boleslav 26 bodů + 1 + 1 + 1 + 3 + 0 = 32 bodů

25. kolo - Dukla 26 bodů + 1 + 0 + 0 + 0 + 1 = 28 bodů

25. kolo - Jihlava 25 bodů + 1 + 0 + 0 + 1 + 3 = 30 bodů

25. kolo - Baník 22 bodů + 0 + 1 + 3 + 0 + 3 = 29 bodů

25. kolo - Brno 20 bodů + 1 + 0 + 0 + 1 + 0 = 22 bodů

Reagovat
ratusek

Kéž by ti to vyšlo

Reagovat
smazaný uživatel

Jako že by prošel pojebanej Jablonec do pohárů ? To snad ne. Snad Dá pohár Slávka a z ligy půjde Liberec a Sigma s top trojkou.

Reagovat
Kepy_FCB

Jablonec nemuze byt letos pojebanej kdyz nas zbavil Kucery

Reagovat
ondrasch77

Pojebanej je leda tak tvůj fotr, blbečku...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ladyboy arsenal

Reagovat
ladyboy arsenal

moje řeč

Reagovat
Kepy_FCB

Taky mi vysli tito dva na sestup ale uz asi po 20 kole...

Reagovat
Kang & Kodos

V tabulce chybí Slovácko, který má 27 bodů. Podle tohodle prohraje se Slavií i Jabloncem = pořád 27 bodů. Nevim kdo sestoupí, jsem zmatenej a značně rozrušenej. Žádám doplnění tabulky!!!

Reagovat
fabec1222

25.kolo - Slovácko 27 bodů + 0 + 1 + 0 + 3 + 0 = 31 bodů

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Ferguson6

Snáď ti to nevyjde a s Brnom pojde dole Baník.

Reagovat
Miguel19

Koukám, že se Slávkou až na jeden zápas stejní soupeři do konce ligy. Máme tak už jenom jednoho "těžkého" soupeře. To by měl dát i sabotující Vrba.

Reagovat
SuperFrankie

Sabotujjící?

Reagovat
db18

Napiš si tam, co chceš.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jo - plichta lepší než nic. Po dlouhý době jsme nedostali gól z ničeho po deseti minutách hry. Škoda, že jsme neudělali větší tlak, škoda té tyče, ale Liberec holt nejsou úplný jelita... Takže lepší než nic.

Reagovat
Kang & Kodos

Jinak teda pár zranění, do toho čtyři vykartovaný na Slovácko, který je na tom docela dobře, a pak Plzeň - já začínám pomalinku větřit šanci

I když reálně dostaneme ve Vítkovicích přes píču a budeme zase šestý

Reagovat
Hokaido

Doufám, že teď uděláme 9 bodů ze 3 zápasů a ještě Slavii dostaneme pod tlak, protože oni prostě s tímhle fotbalem ztrácet budou a reálně ani nejsou ve hře o titul.

Reagovat
Kang & Kodos

To určitě ne, dneska se z něj podle mě definitivně vyřadili. Jenže my na ně fakticky ztrácíme 7 bodů, což je prostě moc. Možná něco stáhneme, ale 7 bodů rozhodně ne. Teprve teď jsme se vydrápali na poháry.

Reagovat
SuperFrankie

V celý sezoně nebyla Sparta v tabulce lepší než 4.

Reagovat
Kang & Kodos

Píču, 18 hodin jsme teď byli třetí!

Reagovat
SuperFrankie

Já myslel ne, průběžnou tabulku, ale vždycky po kole.

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
smazaný uživatel

Hoši nepouštějte se do týhle diskuse, vždycky to skončí u blackoutu na konci derby.

Reagovat
!!!OCIP_KINAB

Už příští kolo u nás nebudete brát 3 body! Zkušený laštůvka si pohlídá přímáky od Stanciua a střely ze střední vzdálenosti od Kangy bez větších problémů. Baroš ukecá penaltu nebo sežere rozhodčího, povedeme 1:0 a zápas pak bude přerušen, bo pražáci dostanou do čuně! Po 20 minutách a třech vhozených světlicích na ovál ve Vítkovicích se bude pokračovat a Azevedo se trhne z křídla a křižnou ranou zvýší na 2:0. V závěru již jen bude korigovat Lafata...2:1 a Ostrava nepůjde ten večer spát! Přinejlepším ukopete remízu, ale vynesem vás v zubech!

Reagovat
Blasphemer

Nevím, jestli to tady někdo už nepsal, ale pokud to Slavie posere na Slovácku a my to neposereme s Karvinou, tak máme před sebou velice zajímavou příležitost oslavovat titul v Edenu.

Reagovat
db18

Jsem už ani nevěřil v to, že by to bylo možné...

To se naši zase hecnou, aby mohli o týden dýl chlastat... jo a pak zachrání Duklu.

Reagovat
Blasphemer

No, Eden v tý době už možná nebude ani jejich... ale na to sere pes, tu Duklu bych přežil, kdyby tohle vyšlo.

Reagovat
martin1

Bez ohledu na výsledek Slávie stačí vyhrát 2 následující zápasy a v Edenu slavit.

Reagovat
Blasphemer

Trošku cettovinka ode mě.

Reagovat
andrew96

Velkou radost mně dělá Slovácko. Dva veledůležité zápasy, dvě výhry, navíc teď Duklu k ničemu nepustili. Pořád nějak doufám, že dole půjde Dukla a Bolka.

Reagovat
ladyboy arsenal

to by bylo libový ale ta bolehlav je jen mokrej sen

Reagovat
smazaný uživatel

No mentalitu by na ten sestup měli

Reagovat
smazaný uživatel

Doufáš, ale nevěříš My máme dobrý tým alespoň na papíře, ale jak by se nahoru dostalo Brno?

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodne následující kolo

Reagovat
andrew96

Právě proto hlavně doufám. Ale uvidíme. Příští kolo se ještě mohou chytnout.

Reagovat
ondrasch77

za Slovácko..., to ostaní je blábol...

Reagovat
smazaný uživatel

Budeme se v pátek snažit poslat Bolku dolů

Reagovat
ManUnited

Příhoda ty zmrde!!!

Reagovat
Raul07

Byl jsem po dlouhý době na fotbale a Danny teda strašlivá bída atmosféra super, slušný výkony Stoch, Souček, Jugas - Ngadeu je zase strašnej karate kid na straně liberce mi přišel solidní Mikula a Wesley to zase hodně oživil. Remíza asi zasloužená, 2 střely Liberce vypadaly ze severní jako jasný góly nejhorší na hřišti asi Flo, mít na levým beku někoho efektivního, mají židi mnohem víc šancí. Snad to třetí klapne

Reagovat
RadekVonCZE

S těma góly souhlasím Seděl jsem na severce

Reagovat
smazaný uživatel

Souhrn eurofotbalu za 22.04.2018:

Počet komentářů: 1719

Nolifer dne: Taiger (32 komentářů)

Vtipálek dne: Kang & Kodos

Palcohonič dne: Kang & Kodos

Kokotko dne: Greny

Omezenec dne: Coutinho10

Nezvládač dne: Kang & Kodos

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
andrew96

Takový EF hattrick Gordieho Howea.

Reagovat
smazaný uživatel

ten Žitný v Teplicích tíhle stylem dlouho nevydrží

Reagovat
smazaný uživatel

kdyz Slavie skonci druha a vyhraje pohar + Sparta skonci treti, tak jde Sparta primo do skupiny EL a Slavii se muze stat, ze vypadne z kvalifikace o LM i EL? nebo po vypadnuti z LM jde taky rovnou do skupiny? diky

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Baník - Sparta dnes vyprodán. Tak doufám, že příjdou lidi, co znají aspoň základní pokřiky..

Reagovat
HorajzmAmmann

Teď už bude plno pořád...

Reagovat
smazaný uživatel

Na Liberec podle mě ne.. A pokud bychom prohráli se Spartou i s Bolkou tak dojde tak 5 000

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

"Baník pyčo, Baník pyčo. Hej, hej, hej" by snad do poločasu zvládnout mohli.

Reagovat
smazaný uživatel

Učíte se to špatně, raději ho vynechte

Reagovat
smazaný uživatel

Tak za 1) je ten pokřik jinak a za 2) spíše čekám, že se chytnou na SK Slezská z hornického města. To bych řekl, že je na domácích zápasech asi největší hit, co se týče hlasitosti..

Reagovat
smazaný uživatel

..podporující Baník (ne nedávání soupeřům)

Reagovat
Banikovec7

Těmhle lidem jdou nejlépe pokřiky jako "Pražské ..", "Sparta, Sparta,..." "Peníze, peníze..." a podobné trapnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebud naivni...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak aspoň SK Slezská a Baník Pičo. To je snad reálné.

Reagovat
Uwe háže buly

Ty vole, to bych dal dohromady i já a to jsem na Baníku nikdy nebyl a jejich pokřiky neznam..

Reagovat
doNny

OT: Dnes schválen vyhřívaný trávník pro I. ligu

Reagovat
ondrasch77

A co teprve za posledních 5 - návrat Krále

https://www.livesport.cz/tabulka/dvGKtMJ9/YXjqRUMl/#form;overall;5

Reagovat
smazaný uživatel

Jazda na titul.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
ratusek

a to jsme první ze třech co mají i luxus v podobě prohry a do devátého místa spolu s Jabloncem

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele