HET liga - souhrn 18. kola

23.02.2018, 20:30, aktualizováno 26.02.2018, 18:57
Komentáře a souhrny
Jihlava potvrdila vítězství z minulého kola a tentokráte zaskočila vedoucí Plzeň, která tak poprvé prohrála. Sparta se na půdě Slovácka uspokojila vedením a nakonec si s ním body dělí. Brno před vlastními fanoušky těsně porazilo olomouckou Sigmu, zatímco Liberec si poradil s Mladou Boleslaví. Jablonec zvládl i své druhé jarní vystoupení a po Teplicích skolil také pražskou Duklu, Karviná roznesla Zlín, Slavia přetlačila Bohemians...

Viktoria Plzeň - Vysočina Jihlava 0:1

26.02.2018 17:00

Góly: 22. Petr Tlustý

Jihlava v úvodu jara naprosto šokuje český fotbal. Vysočina, která přezimovala v tabulce na posledním místě, si v minulém zápase vyšlápla na Slavii a v tomto kole dokonce porazila vedoucí Plzeň na jejím vlastním hřišti. Utrpěla tím Viktorii vůbec první porážku v ligovém ročníku.

Kvůli stopce za žluté karty nemohl nastoupit domácí záložník Kolář. Šanci tak dostal Čermák. To jihlavský kouč Martin Svědík neměl důvod měnit sestavu, která vybojovala vítězství nad sešívanými.

Hosty mohl do vedení poslat hned na začátku zápasu Ikaunieks, Jeho střela z dálky letěla těsně nad branku a vystrašila domácí publikum. To nakonec schovávalo hlavy do dlaní ve 22. minutě. Buchta se po zahraném rohovém kopu dostal k hlavičce, jeho pokus se odrazil od Zoubeleho k volnému Tlustému, jenž zblízka nekompromisně napálil míč pod břevno.

Vyrovnat mohl ve 29. minutě Čermák, ale jeho dost možná gólovou střelu zblokoval Buchta. Následně již měl práci i gólman Jihlavy Rakovan, když lapil Krmenčíkův pokus. Na druhé straně si na problémy zadělal brankář Plzně Kozáčik, ale Ikaunieks jeho chybu nepotrestal. Těsně před přestávkou Rakovan podběhl míč, proti Krmenčíkovi byl však opět zpět na svém místě.

Po změně stran se z domácích opět nejvíce činil Krmenčík. V 54. minutě si naskočil na Zemanův cent a jeho hlavičku tečoval Řezník přímo do náruče Rakovana. Šest minut nato našel plzeňského kanonýra jeho obvyklý nahrávač Kopic, ale i tentokrát jeho pokus brankář Vysočiny bez potíží kryl. Následně si po narážečce s Petrželou vystřelil i Kopic a Tlustý ránu tečoval těsně nad.

Závěrečnou desetiminutovku načal obstřelem vedle Hrošovský. Na druhé straně se skvělým průnikem přes protihráče uvedl Levin, přihrávkou však nenašel žádného fotbalistu v bílém dresu. Viktoria poté mohutně tlačila. Hejdovu i Řezníkovu hlavičku vyrazil hrdina zápasu Rakovan. Ve druhé minutě nastavení Krmenčík taktéž hlavou konečně netrefil gólmana hostí, k jeho smůle však minul i jeho svatyni. O minutu později se Plzeň dožadovala penalty po ruce Holíka, ale sudí Orel zůstal ledově klidný.

Na více se již Viktoria nezmohla a poprvé v sezoně ztratila všechny body. Příliš ji to však mrzet nemusí, neboť má v tabulce stále pohodlný náskok. Jihlava po vicemistrovi podzimu zaskočila i prozatímního krále a rychle prchá z poslední pozice vstříc záchraně.

Více informací k zápasu

Slavia Praha - Bohemians Praha 1905 1:0

25.02.2018 18:00

Góly: 45. Josef Hušbauer

Slavii se podařilo napravit zaváhání z předchozího kola a bitvu o Vršovice vyhrála nejmenším možným rozdílem. Poprvé v historii české ligy byl odvolán gól na základě videorozhodčího.

V 9. minutě se po centru Hušbauera skvěle ve vápně zorientoval Škoda a podařilo se mu prostřelit Fryštáka. Slávistická radost ale nevydržela dlouho. Sudí Proske použil video a gól pro ofsajd neuznal. Škoda se zanedlouho dostal do další šance, tentokrát obrana Bohemians srazila jeho zakončení na roh. Z něho hlavičkoval Souček a Fryšták musel předvést výborný zákrok. Slavia dál tlačila, Hromada ani Sýkora však obraný val zelenobílých neprostřelili.

Sešívání měli v prvním poločase 9 rohových kopů. Po jednom z nich Škoda z otočky nepropálil obranu a následně Kúdela bránu minul. V 39. minutě Hušbauer poslal dobrý přetažený centr na Škodu, ten ovšem hlavičkou těsně minul pravou tyč. V poslední minutě první půle zahrozila i Bohemka. Jindříškův centr obrana odvrátila pouze k Nečasovi a tomu se přesně zakončit nepodařilo. Až v nastaveném čase se domácí dočkali. Hušbauer se napřáhl k ráně těsně za vápnem a krásnou střelou otevřel skóre.

Druhý poločas byl ze strany Bohemky o poznání lepší. V 59. minutě trefil obě tyče Bartek a o deset minut později pálil Hašek z podobné pozice, jako v prvním poločase Hušbauer, pouze do rukavic Koláře. 15 minut před koncem dělovka Kabajeva skončila nad. Kabajev měl však ještě jednu příležitost po chybě Jugase, nicméně opět mířil nepřesně. V závěru mohli domácí přidat ještě pojištující branku. Hušbauerova a ani dvě Stochovy rány ovšem v síti neskončily.

Více informací k zápasu

MFK Karviná - Fastav Zlín 4:0

25.02.2018 15:00

Góly: 32. Lukáš Budínský, 38. Tomáš Wágner, 49. Marek Janečka, 74. Tomáš Wágner

Karviná ve svém svatostánku deklasovala Zlín a zůstává na jaře stoprocentní. Jejich dnešní soupeř naopak po zimní pauze ještě v lize nevyhrál a pomalu ale jistě se zamotává do záchranářských bojů.

Karvinský trenér Josef Mucha vsadil na navrátilce Dreksu, jenž absentoval v základní sestavě proti Mladé Boleslavi. Kouč hostí Bohumil Pánik ponechal obranu ve stejném složení jako v posledním ligovém zápase proti Dukle. Změny však udělal v záloze, kde dostali šanci Ekpai, Traoré a Holzer, a na hrot se posunul Vukadinović.

Ze začátku se snažili více kombinovat Zlínští. První nepřesnou střelou se v 11. minutě prezentoval Hronek. Na druhé straně jej pokusem z voleje napodobil Čoljić. Hned poté byl domácí bek v akci před svým brankářem, když po Vukadinovićově sklepnutí hlavou obětavě srazil gólovku Holzera. Domácí mohl poslat do vedení ve 29. minutě Štěpanovský, ale jeho oblouček přes Dostála skončil mimo.

Po půlhodině hry se již mohla většina fanoušků na stadionu radovat z branky. Gajić v pokutovém území nedovoleně zastavil pronikajícího Janečku a Budínský poslal ránu z penaltového puntíku pod břevno. Svůj druhý gól mohl šikovný záložník přidat pět minut po prvním, ale po Kalabiškově efektním a efektivním uvolnění jej vychytal Dostál. Záhy se však Karviná přeci jen radovala podruhé. Panák si všiml mezery ve zlínské obraně, do které si naběhl Wágner, jenž propálil nebohého zlínského gólmana.

Hned po přestávce zvýšil vedení domácích Janečka, který se prosadil hlavou po Budínského centru z přímého kopu. Zlín poté nadále marně hledal recept na obranu MFK a sám se musel dál bránit šancím soupeře. V 68. minutě natáhl ke střele za vápnem Štěpanovský a Dostál musel míč vyrazit na roh. Čtvrtou branku nakonec přidal v 74. minutě Wágner, který opět zužitkoval pobídku vzduchem ze standardní situace, tentokráte od Eismanna.

Potupného bůra mohl hostům nadělit střídající Voltr, ale radost mu překazil robinzonádou Dostál. I tak jsou domácí s konečným výsledkem spokojení. To Ševci budou mít cestou domů na jih o čem přemýšlet.

Více informací k zápasu

FK Teplice - Baník Ostrava 0:0

24.02.2018 18:30

Góly: -

Utkání, jež bylo hráno ve velmi slušném tempu, mezi Teplicemi a ostravským Baníkem skončilo remízou. Hráči předvedli kvalitní fotbal, ale to, co divákovi muselo chybět, bylo přesnější zakončení.

K první šanci zápasu se po centru ze strany a Poznarově prodloužení dostal Pazdera, jeho střela z voleje však těsně minula pravou tyč. Vzápětí Granečný nedokázal proměnit svoji obrovskou šanci, když ho v úniku vychytal Diviš. Na druhé straně střílel Vaněček, střele ale chyběla razance a Laštůvkovi problém nenadělala. V 28. minutě Hora prodloužil centrovaný míč a nikým nehlídaný Vaněček pouze těsně přestřelil. V závěru poločasu se ještě do dvou příležitostí dostal Granečný. První mu zmařil díky dobrému vyběhnutí Diviš, napodruhé střela skončila těsně vedle levé tyče.

V úvodu druhé půle měl velikou šanci Vaněček, ten však selhal v samostatném úniku proti Laštůvkovi. Hosté zahrozili Poznarem, jeho střela ovšem skončila v rukavicích Diviše. Na hranici 60. minuty měl další dvě šance Vaněček. Nejprve po centru Trubače trefil hlavou tyč a jeho další střelu z otočky zastavil až na brankové čáře Fleišman. Na druhé straně v akrobatické pozici Diop minul. Po Azevedově rohu nezamířil mezi tři tyče ani Psyché. V nastaveném čase se ještě po chybné rozehrávce hostů dostal do šance Červenka, nicméně střela mu vůbec nesedla, zápas tak skončil bezbrankovou remízou.

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - Sparta Praha 1:1

24.02.2018 16:30

Góly: 70. Tomáš Zajíc - 53. Václav Drchal

Sparta nezvládla dobře rozehraný zápas na půdě Slovácka a z Moravy si veze do Prahy pouhý bod. Snovou ligovou premiéru prožil útočník letenských Drchal, který si hned připsal první gól. Za domácí vyrovnával kanonýr Zajíc.

Italský stratég ve službách Sparty Andrea Stramaccioni se nebál do základní sestavy postavit talentovaného útočníka Václava Drchala. V záloze nastoupil další mladík Kulhánek. Domácí kouč Michal Kordula vsadil na stejné muže jako před týdnem při výhře na Baníku Ostrava.

Na hráčích Sparty bylo vidět, že se chtějí co nejrychleji dostat do vedení. Jejich plány však mohl ve 12. minutě překazit Janošek, jehož dalekonosný pokus skončil na tribuně za brankou. Dalších dvanáct minut nato se do odraženého míče za šestnáctkou opřel Kanga a Heča jeho střelu nadvakrát kryl. Nedlouho poté se na druhé straně nepřesně trefil do míče Daníček a Nita pohodlně zasáhl.

Obrovskou šanci na otevření skóre měli hosté po půlhodině hry. Jurošku obral o míč Frýdek, nacentroval do vápna a Zahustel napálil míč do břevna. Na konci půle byl opět v akci Juroška. Tentokrát přihrál volnému Sadílkovi, jemuž střela nesedla. To byla tečka za bezgólovou první půlí.

V druhém poločase se nejprve fanoušci Slovácka dožadovali penalty, ale Frýdek zahrál rukou u těla. Na druhé straně rozehrál Stanciu rohový kop nakrátko s Ben Haimem, prošel jako nůž máslem mezi dvěma obránci domácích a na zadní tyči našel Drchala, jenž uklidil míč do odkryté Hečovy svatyně a v premiérovém ligovém startu si hned připsal branku.

V 63. minutě se v dobré příležitosti objevil Navrátil, jemuž se příhodně odrazil míč na střelu, kterou však domácí záložník poslal do kotle domácích. Za dvě minuty ho napodobil spoluhráč Janošek. V 70. minutě již na uherskohradišťském stadionu propukla gólová radost. Juroškův centr propadl k Zajícovi, jenž obalamutil Zahustela i Hovorku a zblízka překonal bezmocného Nitu.

Sparta se po pěti minutách od vyrovnání mohla vrátit zpět do vedení. Na Kangův centr si naskočil Kulhánek a Heča vyrazil jeho hlavičku i s následnou dorážkou z úhlu. V 83. minutě se blýskl i jeho kolega na druhé straně Nita, jenž skokem vytěsnil Břečkovu hlavičku po rohu. Slovácko do konce zápasu nepustilo hosty do žádné šance a raduje se z bodu po remíze nad favorizovaným soupeřem.

Více informací k zápasu

Zbrojovka Brno - Sigma Olomouc 1:0

24.02.2018 15:00

Góly: 29. Rafael Acosta

Moravské derby pod Špilberkem dopadlo poněkud překvapivě lépe pro domácí, kteří uhájili svoji pevnost a porazili druhý tým tabulky. Brno rozhodlo o svém vítězství ještě v prvním poločase. Po změně stran se Olomouc hnala za vyrovnáním, její snaha však zůstala vniveč.

Domácí kouč Pivarník si pro utkání přichystal jedno překvapení, když do základní sestavy poslal mladého útočníka Růska. V jedenáctce hostů nechyběly všechny opory včetně zimní akvizice Řezníčka.

Prvním střelcem zápasu se po jedenácti minutách hry mohl stát Vepřek, ale nedosáhl na Sladkého pobídku vzduchem před branku. Na druhé straně v 18. minutě posadil Acosta merunu na hlavu Poláka, jehož pokus našel Buchtovu náruč. Vedení se ve 29. minutě ujala Zbrojovka. Vepřek ztratil míč před vlastním pokutovým územím, po nepřehledné situaci uzmul balón Acosta a chytře jej uklidil k tyči.

Brno předvádělo sympatický výkon a nepouštělo favorita do šancí. Jednu nabídl Sigmě dvě minuty před pauzou domácí obránce Pavlík, ale Zahradníčkův volej byl hodně nepřesný. O přestávce tak měl olomoucký lodivod Václav Jílek o čem přemýšlet.

O vyrovnání se hosté pokusili tři minuty po zahájení druhé půle, kdy Řezníčkův pas nebezpečně proletěl pokutovým územím Zbrojovky. Za dalších deset minut měli domácí velké štěstí. Houska ze strany našel zcela volného Faltu, jehož střelu zblokoval obránce Brna těsně vedle.

Sigma byla ve druhém poločase aktivnější a hnala se za vyrovnáním, Brňané však většinu náznaků šancí zastavili. Do jedné se přeci jen probil Sladký, ale jeho střelu z úhlu vyrazil nohou Melichárek. Dvě minuty před koncem měl na noze vyrovnání znovu Plšek. Centrem ho našel Manzia, adresát jeho přihrávky však selhal v koncovce. Domácí přežili tuto i předchozí šance a zdolali Olomouc nejtěsnějším rozdílem.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - FK Mladá Boleslav 1:0

24.02.2018 15:00

Góly: 60. Matěj Pulkrab

Liberec doma nezaváhal a připsal si zaslouženě důležité tři body do tabulky. Hosté za celý zápas nepředvedli téměř nic a jejich krize se prohlubuje. Jediný gól zápasu vstřelil Matěj Pulkrab.

Úvod utkání byl z obou stran opatrný. Postupně ale domácí začali vyvíjet aktivitu a v 13. minutě nebezpečně střílel Potočný. Následně po Folprechtově rohu a závaru před brankou hostů, nedokázal nikdo ze Slovanu zakončit. V 23. minutě centroval Potočný na Kerbra, toho ve vápně sporným zákrokem zastavil Sus. Píšťalka sudího Nenadála však zůstala němá.

Pulkrab se probojoval do zakončení o pár minut později, to ale v těžké pozici minul. Liberec byl nadále aktivnějším týmem, jenže další Pulkrabova střela skončila opět mimo branku. V 41. minutě centroval z pravé strany Coufal na Potočného, ani jemu se ovšem zařízení trefit nepodařilo. A to bylo z prvního poločasu vše. Hosté se v prvním poločase dostávali na útočnou polovinu sporadicky a Hladkého neohrozili ani jednou.

V 54. minutě se do prvního zakončení hostů dostal Konaté, jenže jeho střela z úhlu naději na úspěch neměla. Po hodině hry se domácí konečně dočkali. Potočného přetažený roh si našel Oscar, ten vystřelil a obrana jeho pokus odvrátila pouze na malé vápno, kde se nejlépe zorientoval Pulkrab, který už se zakončením problém neměl.

U Nisy následně začalo hustě sněžit, a to kvalitě hry příliš neprospělo. Boleslav se sice snažila, ale šance si vytvořit nedokázala. Ke konci zápasu ještě stříleli Coufal s Potočným, s oběma střelami si Poláček poradil, a tak Slovan zvítězil nejmenším možným rozdílem.

Více informací k zápasu

Dukla Praha - FK Jablonec 0:1

23.02.2018 18:00

Góly: 64. David Lischka

Jablonec i ve druhém jarním zápase dokázal zvítězit, když jediný gól zápasu vstřelil mladík Lischka. Dukla si moc šancí nevytvořila, a zaslouženě tak prohrála.

Oba týmy do zápasu vstoupily opatrně, a tak k první zajímavé situaci došlo až v 16. minutě. To totiž Na Julisce zhasla světla, a tak sudí Zelinka musel neplánovaně utkání na zhruba 20 minut přerušit. Ve 30. minutě měla Dukla možnost přímého kopu. Toho se ujal Podaný a krásnou střelou trefil pravou tyč. Na druhé straně střílel Jovovič a jeho skákavá střela nadělala Radovi problémy. Následná Holešova hlavička šla mimo. První poločas už více příležitostí nenabídl.

Na začátku druhé půle se v šanci po nepovedeném odkopu Ostojiče objevil Holeš, ten zvolil zakončení z voleje a přestřelil. V 60. minutě Jovovič vyslal do samostatného úniku Chramostu, jemu se ale zakončení vůbec nepovedlo a v obrovské šanci selhal. O čtyři minuty později se hosté dočkali. Na Trávníkův centr si naskočil nikým nehlídaný Lischka a pro něj už nebylo problémem překonat bezmocného Radu. Pro dvacetiletého stopera se tak jednalo o jeho první ligový gól.

Za domácí se snažil hned odpovědět Tetour, jeho střela byla sice prudká, mířila však pouze přímo do rukavic Hrubého. V 89. minutě se ještě dostal k odraženému míči Holenda, pěkně si ho zpracoval, ale vypálil těsně vedle levé tyče. A to bylo vše, na co se Dukla v dnešním zápase zmohla.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň18152134:647
2.Slavia Praha18105328:835
3.Sigma Olomouc1896323:1133
4.Slovan Liberec18103525:1833
5.Sparta Praha1895424:1332
6.FK Jablonec1876524:2127
7.Bohemians Praha 19051867516:1525
8.FK Teplice1866621:1924
9.Fastav Zlín1856719:2821
10.MFK Karviná18621021:2520
11.Dukla Praha1855819:3120
12.Zbrojovka Brno18531013:2418
13.FK Mladá Boleslav18521119:3117
14.1. FC Slovácko1837816:2516
15.Vysočina Jihlava18511217:3216
16.Baník Ostrava18261022:3412

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (604)

Přidat komentář
PavlíčeQ

Hrozná kopaná, ale výhra z Dukly dobrá. Gratulace Lišákovi k prvnímu ligovýmu gólu, jen tak dál

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
tnt03

Reagovat
ondrasch77

Doufám, že se tu ukáže Vosic, aby zdrbnul Lischku, že nebyl dost dobrej ani pro Karvinou Nic ve zlém Vosic, jen takový rejpnutí

Reagovat
smazaný uživatel

misto aby sli taky spat...

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
ondrasch77

A propos, kde si byl more, tě tady postrádám sna dpůl roku

Reagovat
smazaný uživatel

sem se vdal...

Reagovat
didosh

Ano,ano,ano...si gadzum chyběl...

Reagovat
ondrasch77

Tak mě docela jo..., i přes generační problémy a rasovou nesnášenlivost nacházíme společná témata

Reagovat
Azazelo RD

Jablonec je takový menší Chánov, tak je jasný, že si rozumíte.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
didosh

rasovou nesnášenlivost...

Reagovat
ondrasch77

Ses mi nikdy nepochlubil, že si bukvice

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Proč jsme ho nevyzkoušeli více..

Reagovat
smazaný uživatel

Kvůli jednomu gólu, nebo hraje dobře ve většině zápasů?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak slyšel jsem na něj chvalu z více stran.

Reagovat
ondrasch77

Hlavně od jabloneckých fanoušků

Reagovat
smazaný uživatel

Přiznávám.

Reagovat
ondrasch77

Tak hlavně Vosic na něj měl celkem pifku... Ale nechci to nijak přeceňovat, přípravu odehrál dobře, dostal důvěru v základu, ale uvidíme, co se bude dít v opravdu ostrých duelech (TP ani Dukla nás zatím moc neprověřili)...

Reagovat
PavlíčeQ

Vůči němu je skeptických víc lidí, ale já mu věřim. Přesvědčil mě už v přípravě. Nicméně se mi dnes líbil Vlado. Nejodvážnější z našich hráčů, pomůže i dozadu, fakt se mi líbí. Podle mě mu prospěla první celá příprava za Jablonec

Reagovat
ondrasch77

Já celou dobu tvrdím, že Lischka musí hlavně dostat šanci, vedle Luďka přes jaro vyroste, gól na Dukle je jen bonus do mozaiky, za mě super , Vlado je borec, jen se děsím, co bude po sezóně, má smlouvu jen na rok

Reagovat
PavlíčeQ

V létě bych akorát přivedl někoho zkušenějšího, vedle koho by Lischka mohl dát růst, když Lůďa odejde do tý Plzně. Jo a na Vlada máme opci, takže jsem docela v klidu. Po odchodu Tecla s Mihálikem to je náš nejlepší střelec a jedinej reprezentant, kterej navíc v tý repre docela hraje, takže bychom byli blbci, kdybychom mu nedali další smlouvu

Reagovat
ondrasch77

Bude záležet na situaci..., pokud se dostanem do EL, tak souhlasím s příchodem zkušeného stopera, pokud ne, tak bych vytáhl dalšího talenta z juniorky nebo z druhé ligy, ať se Lischka otrká ještě víc... Koukni na Olomouc, Jemelku před půlrokem nikdo neznal a dneska po něm touží Feyenord... No a s tím Vladem, vím, že máme opci, ale pokud si hráč postaví hlavu a zlákají ho prachy, tak ti ani opce nezajistí jeho setrvání... Stejně tak mám strach o Masa, který se poslední půlrok rozehrál k výborným výkonům (ikdyž jeho docela brzdí zdraví, je pomalu jak Rosa)...

Reagovat
PavlíčeQ

Podobnýho stopera v juniorce nemáme. V juniorce jsou teď rádi, že daj vůbec dohromady nějakou základní sestavu. Navíc pochybuju, že bychom hráli ligu s Lischkou a nějakým juniorem No ale uvidíme jak dopadneme v tom poháru, od toho se bude vše odvíjet.

Reagovat
ondrasch77

Tak já to nespecifikoval jen na tu naší juniorku...., z druhý ligy jsme před časem vytáhli Nováka nebo Kopice a koukej, kde teď jsou... To samé může být v budoucnu Piroch (vím, že je bez opce)

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik diváků? 800? To byl heroický výkon tam vydržet, srovnatelný jen s Plzní proti Partizanu.

Reagovat
FCSL
Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
smazaný uživatel

Ať se mírní, ještě ho Jarolím povolá do repre.

Reagovat
pepinho2

Aby povolal hráče ve formě? C'mon.

Reagovat
Azazelo RD

Polská forma jako polské piškoty. Nebrat!

Reagovat
sosna

Reagovat
Bakary3

EF ho zpravil

Reagovat
smazaný uživatel

A Paixao dal gól

Reagovat
db18

Zbrojovka

Reagovat
ZB 07

Reagovat
naheCZ

Brno a Liberec

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
FCSL

Držení míče 65%-35%

Střely celkem 13:1

Střely na bránu 6:0

Rohy 7:1

Ještě, že jsme dali včas gol, na tom sněhu už by to bylo hodně těžký. A už máme Sigmu

Reagovat
Liquid

Liberec zcela jistě skončí před Sigmou

Reagovat
REPLIKATOR

Liberec

Reagovat
smazaný uživatel

11tka slozena z nepotrebnejch hracu sparty plzne a slavie, vlastne takovej b tym, konina bohatsich, to si dozajista zaslouzi palec

Reagovat
FCSL

Olomouc

Reagovat
Liquid

Reagovat
Uwe háže buly

A stačí to na vás

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Liquid

Reagovat
ZB 07

Reagovat
andrew96

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
Alan_Shearer

Bolka je naprosto marna. Nulovej vykon bez jakyhokoliv zajmu, s nima by tri body udelala mozna i Jihlava a Ostrava.

Reagovat
mayday

Kéž by tak kurva spadli. Myslím Boleslav.

Reagovat
pingla

Reagovat
Elliasson

Myslím, že to Dušan nějak zařídí, aby nespadli. Ale každopádně, letos zklamání.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Keine stress Takhle nějak si představuju boj o záchranu, naprosto s přehledem. Konečně jsme předvedli dobrej kompaktní výkon, defenziva zase skvělá, a i když Luty občas trošku hořel, tak se Sigma na žádnej velkej tlak nezmohla. Hlavní pochvala patří určitě Pavlíkovi, kterej znovu potvrdil, že aktuálně patří mezi nejlepší ligový stopery. A pochválit si zaslouží i Růsek, za mě po dnešku útočník č.1.

Jinak docela mě překvapila i atmosféra, na tu zimu jsme i na tribunách předvedli nadstandardní výkon. Naopak Sigma zklamala, tradičních pár desítek hostů prakticky nebylo slyšet.

Navíc nám nahrávají i ostatní výsledky, ještě výhra Teplic a je to super sobota

Reagovat
Funkmaster

Gratulace k vítězství, nicméně s hodnocením bych tak nepřeháněl

Reagovat
ZB 07

Díky, šance jste nějaký měli, ale nepřišlo mi, že byste nás nějak výrazně přehrávali. Asi by na naší straně bylo co kritizovat, jenže dnes k tomu nějak nemám důvod V porovnání se zápasem s Bohemkou jsme předvedli dvakrát lepší výkon.

Reagovat
Funkmaster

Nepřehráváli, Pivarnik připravil hráče skvěle takticky

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych naopak baniku vyhru pral.furt radej v lize banik nez boleslav

Reagovat
ZB 07

Pro mě je pořád priorita záchrana Zbrojovky a k té potřebujeme i pomoc ostatních. Já bych jako taky měl v lize radši Baník jak Boleslav, ale kdyby ještě párkrát prohráli, tak by mi to nevadilo...aspoň to některý jejich fanoušky vrátí nohama na zem

Reagovat
smazaný uživatel

Tak udrzeni se flinty je zaklad.jen kdyz dneska ten banik lehne uz tam bude o parnik vzadu

Reagovat
smazaný uživatel

To si vážně myslíš?

Reagovat
ZB 07

Ano

Reagovat
ratusek

no my se na zem vracíte, zatímco ty nějak začínáš lítat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Já se držím při zemi pořád. To, že jsem dneska kluky pochválil neznamená, že si myslím, jak budeme hrát najednou o poháry. Primární cíl je pořád záchrana a je mi upřímně jedno, jakým způsobem jí docílíme.

Reagovat
Cumel

Rusek mel hrat uz podzim...takovej talent tady nebyl od Kuklety. Jinak me se libil Acosta akorat prvni polocas, ve druhym mi prislo ze uz nemuze...ale nejdulezitejsi bude odkup Kratochvila! Trio Krejci-Kratochvil-Rusek se mi dneska hodne libilo.

Reagovat
ZB 07

Od Acosty čekám víc, kdyby nedal gól, tak se jeho výkon asi nemůže hodnotit moc pozitivně. Kratochvíl byl skvělej, Růsek mohl některý situace vyřešit líp, ale jinak taky výbornej...u něj se fakt bojím, abychom si ho nenechali utéct, to by byla škoda. Nečekal bych, že to napíšu, ale Pilík je pro nás se svou momentální formou v podstatě zbytečnej.

Reagovat
Cumel

Po ceste domu jsem nad tim stejnym tematem premyslel, ze Pilik asi v lete pujde pryc, protoze na lavce se mu asi nebude chtit byt. Navic, kdyz se vicemene slusne zapracovavaji ti kluci z juniorky a Pivarnik ma koule na to je stavet i v bojich o zachranu. Jeste by se mohl lip rozehrat Prichystal se Sedlakem, teda hlavne Sedlak, protoze pochybuju, ze Zanek pujde i do dalsi sezony. A kvalitnich DM s moznostma, ktery v Brne jsou moc neni.

Reagovat
ZB 07

Je to škoda, potenciál má velkej, ale ti mladí kluci ho svou zarputilostí a větším zájmem o hru strčí do kapsy. Jinak k Přichystalovi a Sedlákovi - trochu se bojím, že zrovna Přichystal to bude mít s herním vytížením momentálně strašně složitý, Sedlák mě taky moc nepřesvědčuje, ideální by bylo přemluvit Poláka, aby ještě chvilku pokračoval a zároveň za něj hledat nějakou náhradu.

Reagovat
andrew96

Naprosto s přehledem...můžete být hodně rádi, že Plšek má problémy se zakončením. Za mě remízový zápas. Ale pozitivně jste překvapili.

Reagovat
ZB 07

Tak to "naprosto s přehledem" jsem spíš směřoval na posledních 15 minut, kdy jsme Sigmu nepustili do souvislejšího tlaku. S trochou smůly jsme mohli ten zápas i prohrát, ale to nic nemění na tom, že kluci odvedli dobrou práci.

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Zahustel je neskutečnej dřevák a vylízanec...A Hovorku bych v létě klidně vyhodil.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Gadži na Spartu evidentně nemá. Škoda, odchovanec

Reagovat
Miguel19

Musí si to sednout. A v létě zase nakoupit 10 cizinců.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Sparta hrá horšie ako Slovenský Slovan

Reagovat
REPLIKATOR

Tak slovenský Slovan dnes 6:0 s Žilinou

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zrovna dnes sa to nehodí

Reagovat
smazaný uživatel

Slovan není slovenský, jen jeden Slovák byl v základu. Spíš "slovanský Slovan".

Reagovat
smazaný uživatel

ale je to slovenský klub hrající tamní ligu

Reagovat
FCSL

Pěkný výsledky

Reagovat
smazaný uživatel

Zajíc a Janosek naprosto vynikající výkony.

Reagovat
kecipep

Janošek ještě lepší než jeho ligový debut před týdnem

Reagovat
Paul Anka

Hraje výborně

Reagovat
didosh

S prstem v nose...

Reagovat
Mates_Matesović

Same dreams, same shit

Reagovat
Snatus

Tak ten anglický rozhovor neměl chybu.

Reagovat
Miguel19

Se ten redaktor učil celý poločas jednu větu a další už nezvládl.

Reagovat
Teoretik

Kanga (trochu svérázný teda) a Stanciu jsou konečně normální posily ze zahraničí. Dá se říct že skutečné posily a je to znát. Ale když ten tým stále neví co hrát, tak je to stejně k hovnu. No bez nich by to byla další prohra. Slovácko jasně lepší ať už táhne

Reagovat
Hokaido

Kanga dnes strašně predrzoval balón a všechno mu trvalo. Špatnej výkon.

Reagovat
Miguel19

V první půli hrál velmi dobře. Ve druhé hrál strašně.

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
pepinho2

Reagovat
Teoretik

Ale pořád lepší než Mavuba a Mandjeck dohromady. A já myslel, že tohle chtějí teď hrát, držet balón a kontrolovat tak hru, on je jediný, kdo to zvládne. Navíc to není pouhý posouvač, ale snažil se občas i něco vymyslet. Ideální výkon tam nebyl, ale tak katastrofální jak stopeři, Zahustel, nebo Ben Chaim, fakt nebyl.

Reagovat
Elliasson

Ben Chaim zase nic moc výkon?

Reagovat
Teoretik

Podle mě byl úplně hrůzostrašný. A to může být rád, že tam měl v prvním poločase Frýdka, který v něm hrál stejně jako proti Liberci dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Frýdek dle mého názoru nejlepší ze sparťanů

Reagovat
smazaný uživatel

Nita se taky ukazuje dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky se mi líbí

Reagovat
Hokaido

Totální ubohost. Ital musí jít doprdele, to prostě není ani možný, aby s tímhle týmem hrál takovou sracku.

Hovorkuv výkon na úrovni Holka v nejlepších letech taky úžasnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Sa nedivím ze hrajú hovby, ten Stramak ani anglicky nevie

Reagovat
Steve Stifler

Na Slovácku je to takováhle okopávaná vždycky, tam se ani fotbal čekat nedal. Ale to co předvedli Zahustel s Hovorkou při tom gólu, za to by měli jít domů pěšky. Jo a ta Zahustelova neproměněná šance

Reagovat
db18

Stramacioni spokojený, Kordula zklamaný, jak kdyby zrovna sestoupili...

Reagovat
Kang & Kodos

Stanciu ukázal, jak má vypadat rozdílovej hráč. Nepotřebuje půlku zápasu exhibovat jako Kanga s rukama nad hlavou, aby dostal balon, klidně může hrát 50 minut hovno, ale pak udělá gól. Jinak se zase ukazálo, že soudy podle přípravy jsou k ničemu, protože nejlepší hráči v přípravě byli Zahustel a Ben Chaim. První je pořád stejný koště (hlavně že máme náhradu) a druhej pořád stejná lemra. A Kaya je příšerný kopyto, to i Costa by byl proti němu Beckenbauer. Hovorka taky najednou o tři levely horší, přitom se Štětinou to je slušná dvojice. A vyhoďte už toho neschopnýho kripla na lavičce. Hlavně že chce hrát dominantní fotbal, přitom když dáme gól, tak to vypadá jako kdyby pro nás skončil zápas.

Reagovat
Pyroman

Tady už vůbec nemá cenu hodnotit jednotlivý hráče, ten tým prostě nemá žádný systém, v tomhle chaosu bude vždycky někdo k hovnu. Každej další týden, kdy je na lavičce ten kripl, jsme za čím dál větší šašky.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Teoretik

Reagovat
spider_8

Reagovat
kecipep

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Když jste za poslední 2 přestupáky přivedli snad 20 novejch hráčů, tak se nediv, že nemáte žádném systém. Ono chvíli trvá, než si kádr sedne.

Reagovat
smazaný uživatel

To mi nepřijde. Straciatella ten kádr dokáže posadit hodně rychle...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím skoro se vším, akorát Hovorka do Sparty nepatří ani vedle Štetiny

Reagovat
Blasphemer

Ještě ohrnujte nos nad bodem z venku.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli budeme hrát takovouhle sračku, pokaždý co dáme góla, tak snad abychom spadli.

Luboš (Ben Chaim) zbytečně zdržuje, Frýdek neumí dát centr (jak již dlouho víme) a celkově hraje sračku. Zahustel totálně hořel a místo toho aby šel do souboje tak jenom zvedá pazoury nad hlavu. Kanga ztráta tak poloviny míčů co dostal o nohy, Kaya pozičně mimo. Nechápu kde Strama vzal, že Nita umí hrát nohama a taky vůbec nerozumím tomu proč se stahuje Kanga i Stanciu pro balón až ke stoperům....

Jak jsem opět naivně věřil ve zlepšení po přípravě, tak jsem opět nasranej.

Jedinej kdo snese nějaké měřítko tak jsou Drchal s Kulhánkem a Kadlec.

Stále projektu Internazionale Sparta věřím a ta kvalita tam je ale musí se kurva začít makat. Tohle není o Stramaccionim ale o přístupu.

Reagovat
Miguel19

Kulhánek?

Reagovat
smazaný uživatel

Možná jsem ho taky mohl zjebat, ale hrál první soutěžní zápas za Spartu, tak jsem na něj byl hodný

Reagovat
Snatus

Drchal? Však krom golu nic neudělal.

Reagovat
czech_mira

ne? celej zápas makal jak nikdo z týmu, skvěle napadal a byl pro obránce velmi nepříjemný, v 18 letech skvělý výkon

Reagovat
Josifek

Rozhodně nezklamal. Ale vidět teda moc nebyl. To co si popsal, bych ale řekl je typické pro mladého kluka, který právě nakoukl do áčka - maká a velké nasazení, až zběsilé napadání.

Reagovat
smazaný uživatel

drchal s kulhankem a ani kaldecovi to neslo, jestli nekdo neco snesl, tak to byl kanga..

Reagovat
smazaný uživatel

ten leda tak vajíčko

Reagovat
Puskas

Má někdo stream na Baník, prosím?

Reagovat
smazaný uživatel

Napiš příště soukromou zprávu, všimnu si toho dříve (pokud není domácí zápas) Dnes sis ušetřil nervy. První poločas jsme sice měli balon, ale Granečný svoji šanci nedal, další dvě střely jsme taky netrefili dobře a v druhém poločase jsme přežili asi dvě šance Teplic, trefily tyčku, Lašty se mohl rozčilovat jak chtěl, stejně jsme dělali chyby. Diop nebyl vidět, základ by rozhodně hrát neměl, Granečný taky nic moc (nedá centr). Přes Fila to létalo vzduchem, když už měl míč, tak zase neměl komu nahrát jako se Slováckem. Snad s Plzní při tom běhání bez balonu nabereme alespoň kondici (pokud se teda rozhodneme alespoň běhat).

Reagovat
Puskas

Ok, ale monty mi ho poslal, takže nervy jsem si neušetřil...

Reagovat
smazaný uživatel

Po dnešní Jihlavě už se fakt o udržení bojím.

Reagovat
smazaný uživatel

říká se "na Baník, pičo"

Reagovat
Liquid

Slovácko ustrašený, bálo se vyhrát, nechápu co Sparťani vidí na Hovorkovi, tragický výkon a Zashutel také, těch zbytečných autů co udělal a Kanga taky příliš vela ztrát, Stanciu rozdílový hráč, ale naštěstí, když má vedle sebe vemena tak ani tak to na 3 body nemusí stačit, navíc mi přišlo, že byl Drchcal v offsidu

Reagovat
chytrejkluk

co ten Kadlec? Zlomený nos?

Reagovat
Liquid

zlomený vlas

Reagovat
Puskas

zlomený zas, z té remízy

Reagovat
smazaný uživatel

Hovorka,Zahustel,Kulhánek strašný,Kanga dobra první půle a druhá celkem horor..venku nevyhrajeme prostě nikde

Reagovat
Uwe háže buly

Kulhánek mi teda minimálně v první polovině nepřišel uplně špatnej..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PhilipS

Já tomu projektu celkem fandím - že se někdo nebojí investovat takový peníze do českýho klubu. Ale ten výsledek, to je něco tak příšernýho. Ten scouting jim tam dělá Micky Mouse nebo kdo? Používaj vůbec datovou analýzu? To vedení je tak smutně nekompetentní. Zahustel - příšernej a to prodali za babku svýho nejlepšího hráče minulý sezóny Karavajeva, kterýmu je jenom 22! let. Kanga strašnej - slabej v soubojích, milión ztrát, pomalej v myšlení. Ben Chaim, Hovorka škoda mluvit. Frýdek je fotbalista dobrej tak pro Zlín. Hroznej průměrák. Smutný, že hráči Slovácka vypadali jako lepší fotbalisti.

Reagovat
Uwe háže buly

Kanga strašnej? mě teda přijde v těch dvou zápasech jako jeden z nejlepších hráčů.. sice předržuje balon, po každym kontaktu padá, ale nebojí se jedinej dělat překvapivý řešení (který mu často vychází), ani se nebojí vystřelit z dálky, má sebevědomí, navíc i dozadu se snaží, na to že přišel jako AM a hraje CM. Jen mi přijde, že po nějaký 60 minutě odpadá fyzicky a i psychicky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já tomu sparťanskému projektu také fandím. Nechápu ty útoky na pana Stramaccioniho, naopak si přeji, aby to byl sparťanský Ferguson.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se přesně investovaly ty peníze do českého fotbalu prosím?

Reagovat
Puskas

Jak tady tak čtu ty nářky (zápas jsem neviděl), tak se těším na hodnocení Stramaccioniho na tiskovce, až Vám hne žlučí nějakou další výmluvou...

Reagovat
Uwe háže buly

Uplně to vidim. Řekne, že jsme se ziskem bodu na hřišti soupeře přiblížili druhému místu a že je máme na dostřel..

Reagovat
kecipep

Kanga vypadal jak mávač na nádraží. Minimálně bod jsem čekal a doufal jsem, že využijeme Italovu éru k zisku tří bodů. Bohužel naše zakončování nám to nedovolilo. Spravedlivá remíza. Kdo by v zimě čekal, že po Baníku a Spartě budeme mít + 4 body

Reagovat
smazaný uživatel

Kluci, kde ste vy obhajoby toho projektu s pseudokoucem...

Reagovat
smazaný uživatel

Rozdělil bych to na dvě roviny. Směřování klubu tímto směrem je v pořádku. Po dvou jarních kolech můžu říct, že Strama byla chyba a měl by odejít. A dal jsem mu tolik času kolik si zasloužil. Bohužel se hra ani po zimní pauze a zkvalitnění kádru nezlepšila. Znovu jsme nebyli schopní vyhrát zápas venku a znovu jsme se složili po vstřeleném gólu. Možná by nebylo od věci popřemýšlet po sportovním psychologovi, protože toto trvá už velmi dlouho.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych ty venkovní zápasy zrušil.

Reagovat
Uwe háže buly

Nevidim tam moc rozdíl oproti Holkovi, Kadlecovi a Mazuchovi. Na krajích rozdíl teda je a to ten, že Costa je asi definitivně za zenitem a Karavajeva Strama znechutil a div ne nevyhnal..

Reagovat
smazaný uživatel

škoda teho zakončení + prvního poločasu, kdy sme sa jich zbytečně báli. Sparta chvilkama až neskutečně marná s komickou obranou a rozehrávkou, ti obránci byli chvilama fakt uplně mimo Janošek paráda, docela si věří a ide mu to supr proč sa ho Brno zbavovalo je mi záhadou. Havlík bohužel zase uplně mimo. Zajíc tež dobré, aj Petr

Reagovat
kecipep

Brno se ho nechtělo zbavit Spíš nevím, jak probrali s Pivarníkem budoucnost, když odmítl prodloužit smlouvu

Reagovat
smazaný uživatel

Havlík hrál přes nohu

Reagovat
smazaný uživatel

tak zkazil skoro všechno, takže tak... chybí mu totálně sebevědomí

Reagovat
Greny

Nezbavilo, odmitl novvou smlouvu, ten borec chtel vic nez maji zkuseni hraci ze zakladue

Reagovat
smazaný uživatel

Jak tak koukám na sestavu Brna, tak by mě zajímalo, kdo kromě Poláka je ten zkušenej hráč ze základu, co si ty větší prachy zaslouží...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
matZz

Kanga a Kulhánek první půlka docela dobrý, na to, že spolu hráli poprvé, bohužel Stanciu a Ben Chaim zkazili co mohli, Drchal s Kadlecem to měli těžký, když nedostali balón. Nechápu proč hrál Kaya, když stoperská dvojce Štetina-Hovorka už jakžtakž fungovala. Po přestávce totálně breakdown, to byla fakt hrozná sračka.

Reagovat
Rarášek

Jj, necháme hrát zraněný hráče, to je prej nejlepší .

Reagovat
matZz

Kdo je zraněnej? Štetina? Tak to mi uniklo. V preview o tom nebyla zmínka

Reagovat
smazaný uživatel

Štětina prý zraněný

Reagovat
smazaný uživatel

spis jenom kanga, kulhanek nic

Reagovat
smazaný uživatel

Kulhánek příšernej, to by i Vácha zahrál lépe.

Reagovat
pingla

Slovácko takový normální výkon,akorát konečně dali branku a aspoň bod uhráli. Jinak s takovým fotbalem se bez větších problémů udrží v lize, ale chce to dávat branky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Už kotel Sparty obnovil bojkot?

Reagovat
r.mrazik

Už toho kašpara vyhodili??

Reagovat
REPLIKATOR

Mourinha nebo Itala?

Reagovat
Uwe háže buly

Ten se musí cítit, takový kádry a hranou mu oba týmy takový mrdky

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
kilobyte

Je to těžký.

Reagovat
r.mrazik

Oba

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

A náskok na spartu je fuč. Ale ono je to jedno, druhý flek stejně uhaluzí s přehledem Liberec.

Reagovat
Zdechlina

Škoda Slovácka, takový zápas se musí vyhrávat. Kor proti spartě která hraje ho*no

Reagovat
REPLIKATOR

Slovácko Hovorka Zahustel

Reagovat
langosh

Jestli se ta Bolka rychle nezbaví kastrola, tak se naplní moje prognóza a bude hrát příští rok druhou ligu.

Reagovat
kecipep

kéž by

Reagovat
Venny

To už jsou teď na isportu placený i sestřihy? To snad nemyslej vážně...

Reagovat
kecipep

bohužel. Ale Dohráno se blíží. Isport ať si nesere

Reagovat
Miguel19

Tam už jsou placený i články. Sračka sport.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Já s tímto principiálně problém nemám, ale musí to bejt fakt premium obsah a ne ty žblebty (blogy) od Podroužka o dvou odstavcích. Navíc, ono je docela schizofrenní si platit prémiovej obsah, přičemž je ta stránka šíleným způsobem otapetována reklamou.

Reagovat
db18

A články jdou ven co nejdřív, kvůli proklikům, takže je ani nikdo nekontroluje a je tam pak spousta překlepů...

Reagovat
Blasphemer

Počkej, ty reklamy ti nezmizí, i když si platíš premium?

Reagovat
20DollarsInMyPocket

No na https://isport.blesk.cz/isport-premium nic o tom nepíšou, tak jsem fakt na pochybách

Reagovat
smazaný uživatel

za 2,5 korun mít naší ligu však to už levněji vyjde s ikoupit skysports a dívat se na PL to je fakt trapné

Reagovat
Blasphemer

Jestli to tak je, tak je to asi největší drzost, jakou jsem v tomhle ohledu kdy viděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak. I kdyz ted byl Podrouzek v podcastu CT, a vylozene spatne nazory nemel. Ovsem platit si za clanky na iSportu, to je fakt na hlavu. Nicmene, kdyby se nekdo fotbalem zivil, a tudiz musel mit prehled, tak na rok si predplatit a dostat k tomu el. verzi Deniku + prenosy, to celkem jde. Jinak ale jen na clanky za me ne.

Reagovat
db18

Ale pro ty, co se tím živí má iSport zase nějaký tarify pro firmy...

Reagovat
smazaný uživatel

Bohuzel jsem si toho nevsiml Moje chyba.

Reagovat
oli9

snad tam přestanou všichni chodit, je to děs

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A u placených přenosů už chtějí tvoje jméno a telefonní číslo...

Reagovat
ratusek

od toho jsou streamy zadarmo. srát na isport

Reagovat
smazaný uživatel

na videostreamu nebo livetv.sx, ci tak nejak je ta stranka, nemam to bohuzel ulozene, jsou prenosy z nasi ligy. V krajnim pripade Tipsport.

Reagovat
didosh

Tipsport je dno...

Reagovat
smazaný uživatel

To snad nemyslí vážně

Reagovat
smazaný uživatel

já tam poslední dobou chytám samý pětistovky. Nevím, jestli to je adblokem, ale tak jednou ze tří případů nenačtu žádný článek

Reagovat
pepinho2

Myslím, že sestřih je placený vždy jen do 24 hodin po zápase

Reagovat
db18

S útočníky Vaněček - Červenka na jedné a Poznar - Diop na druhé straně to ani jinak dopadnout nemohlo...

Reagovat
ratusek

Diop je zatím nejhorší posila z těch všech. naprostej zoufalec. nevím na základě čeho jsme ho brali

Reagovat
smazaný uživatel

azevedo ho přemlouval na stodolní sám jsem viděl diopa hned po slovácku na stodo

Reagovat
smazaný uživatel

Z Diopa su vysmátý už když přestupoval, mě se teda ulevilo

Reagovat
ratusek

Trojský kůň, asi ste rádi že ste se ho zbavili a ještě vám za něj někdo zaplatil co

Reagovat
smazaný uživatel

Šel zadarmo.

Reagovat
smazaný uživatel

to jste je dobře voškubali

Reagovat
ratusek

no nic, ještě vyletět ve středu z poháru a pak Kučera pápá, to už nemůže ustát

Reagovat
John Obi Mikel

Naopak tato plichta ho možná zachrání

Reagovat
John Obi Mikel

Zápas jsem viděl a do většího kritizování Sparty se pouštět nebudu, protože mám obavu, jak dopadneme zítra my.

Tak jenom oznámkuji:

Nita - 1

Zahustel - 5

Semih - 5

Hovorka - 5

Frýdek - 3

Kulhánek - 4

Kanga - 3

Stanciu - 2-

Kadlec - 5

Ben Chaim - 5

Drchal - 1

Plavšič - 3

Mustedenagič - nehodnotim

Heča - 1

Juroška - 3

Hoffmann - 2

Břečka - 2

Divíšek - 2

Janošek - 1

Daníček - 2

Sadílek - 3

Havlík - 5

Petr - 1

Zajíc - 1

Navrátil - 2

Machalík - nehodnocen

Po zimní přípravě jsem teda od Sparty mnohem víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Je vidět, že fotbalu nerozumíš

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda. Dalo se vyhrát, na druhé straně jsme i mohli prohrát.

Procházka a Pazdera dneska za mě top. Hodně se mi líbil jejich výkon. Poznar v druhé půli už i vyhrával souboje a nebylo to od něj tak zlé. Naopak Diop se mi vůbec nelíbil a Fillo taky hluboce pod jeho možnosti..

Nezbývá než zkusit zázrak a doma obrat Plzeň.

Reagovat
smazaný uživatel

Procházka dneska velmi dobře Na Fillovi bylo vidět, že mu to dneska a že to ví, přišel mi dost frustrovaný. Diop neviditelný, Hrubý by se taky potřeboval probudit.

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
Coutinho10

Kucera: nechceme se dostat pod nejaky vetsi tlak, ale my v nem jsme

Reagovat
ratusek

Jako chápu že se Baník chce přiblížit Spartě v některých ohledech, ale že to bude zrovna v trenérových rozhovorech a losování sestavy, to mě trošičku sere

Reagovat
Coutinho10

jojo

Reagovat
Liquid

Reagovat
bobis21

Dneska s výkonem spokojenost. Musíme to samozřejmě brát jako ztrátu 2 bodů, ale oproti minulému zápasu jasné zlepšení. Z hráčů dneska podle mě nejlepší Pazdera a Psyché (i když ten měl tuším jednu chybu, ale už si nevybavuji kde ...). Už nám chybí jen Bary na hřišti

Ještě bych teda pochválil rozhodčí, podle mě jeden z nejlépe odřízených zápasů co jsem za dlouhou dobu viděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas s tím, že Psyché ale tu chybičku udělá v každém zápase a bohužel to jsou často velké hrubky. Ale obecně slušný výkon spolu s Prochym.

Reagovat
bobis21

tak v každém zápase zatím znamená ve dvou. Já byl docela skeptický když jsme ho podepsali (nikdy jsem o něm neslyšel a nehrál pořádně ani v tom Norsku ...), ale zatím je lepší než jsem čekal.

Reagovat
Banikovec7

Asi to jak tam po centru hlavičkoval Vaněček úplně sám...Myslím ale že to byl faul, že si ho Vaněček přitáhl, ale i tak by to měl ubránit lépe no...

Reagovat
smazaný uživatel

No snad ten Šilavý fakt vyjde to je jediná šance

Reagovat
Banikovec7

Jinak jsme asi taky viděli 20 minutovou ukázku toho, proč jsme se chtěli zbavit Stáni a proč ho asi nikdo nechtěl...

Reagovat
smazaný uživatel

Tek Kučera to je fakt trenér panečku potřebujem vyhrát a on střídá v 90 mintuě hráče a fillo odchází ze hřiště jako bysme vedli 3:0 a na lavičce se hráči smějou radostí z čeho , ale

potom kučera se vyjádří , že se nechtěl v zápase dostat do nějakého tlaku , ale my v tlaku jsme jsme poslední kurva SIGMA pustí zápas brnu jako opavě minulou sezonu Kučera VEN nebo to fakt špatně dopadne

Reagovat
ratusek

Reagovat
Kang & Kodos

Uličný První zápas jako trenér brankařů, a hned čistý konto

Reagovat
Blasphemer

Dotáhne to až na žlutý tričko?

Reagovat
Kang & Kodos

Místo Rady by tam měl bejt dávno někdo jinej. Trenér, kterej vyžaduje umět žongly, nemá jako defenzivní autorita nárok.

Reagovat
Blasphemer

zpronevěřil se

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc se na ten náš fotbal první dvě kola docela dobře koukalo, což mě trošku štve, protože ho nemám rád a chtěl jsem ho kritizovat

Reagovat
Kang & Kodos

To znám. Třeba Frýdek teď dva zápasy vypadal jako fotbalista a já dělám, že jsem si toho nevšimnul.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten moc sympaťák není no a po odchodu Marečka už vám tam pomalu ubývá hráčů na který ty hrozný výkony házet

Reagovat
Kang & Kodos

Já jsem si dneska našel Kayu, ale bůhví, kdy bude zase hrát

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
monty25

Pro oba týmy je to málo, ale asi zasloužená remíza. V první půli o něco lepší Baník, ve druhé Teplice, ale Vaněček neproměnil šance (příchod útočníka zůstává nutností). Je mi líto diváků, co jdou na fotbal v takový zimě a nevidí ani jeden gól...

Říkám si, že teď už Teplice skoro nemají o co hrát, pohárové i sestupové příčky jsou daleko. Sice nejsem příznivcem té nadstavby, ale kdyby byla už teď, asi by to bylo zábavnější... To Baník teď potřebuje body jako sůl. Papírově má tým, který na sestup určitě není, ale v tom boji o záchranu rozhoduje spíš vůle ty zápasy urvat. V tom vidím u Baníku slabinu...

Reagovat
ratusek

Prej se spekuluje o Šilhavém, no to bysme si teda pomohli. no jednoročního trenéra možná potřebujem, ale v listopadu ho vyrazíme

Reagovat
Kang & Kodos

Šilhavý by byl naprostá pecka

Reagovat
ratusek

no na jaro asi jo, ale na podzim už asi ne. to co předvedl ve Slavii teď, tak to bylo tolik přehmatů, že ho nepovažuji za nějak extra kvalitního kouče

Reagovat
smazaný uživatel

Ta demence banikovskejch fanousku me neprestava udivovat, silhavy je jeden z nejlepsich treneru v cesku, a misto toho abyste mu libali prdel kdyby nahodou prisel tak mate jeste takovy dementni reci..silhavy do toho ale stejne nepujde akorat by si zkazil renome sestupem.

Reagovat
ratusek

proto má nálepku jedno sezonního kouče nehledě na to, že jsem jen vyjádřil názor, takže seš dement spíš ty. Nicméně pokud je dle tebe takový super kouč, proč ho nemáte ve Spartě?

Reagovat
didosh

Doufám že JŠ nepříjde,taky ho nemám rád...

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta má přece jen jiné ambice, rozpočet atd., ale pro Baník by byl určitě velkou posilou nebo aspoň velkým jménem. Každopádně teď by byl ve Spartě téměř každý trenér lepší než ten, který tam je.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to Slávista. A naše vedení si stejně přivede koho jim vylosuje sazka. Šilhavý udělal titul se Slavií i Libercem. To že mu vedení během začátku sezony obměnilo přes půlku hráčů neni jeho vina.

Reagovat
Spalovač šancí

Se Šilhavým byste ještě letos udělali titul a ty prskáš

Reagovat
ratusek

tak proč ste si ho nenechali když je tak skvělej?

Reagovat
Spalovač šancí

Však jo. Nechali ho na první sezonu na titul, pak už přesluhoval. Navíc je dost možné, že neměl úplnou kontrolu nad sestavou ...

Reagovat
Blasphemer

Šilhavý by byl v současný situaci naprosto super. Nikoho volnýho a zároveň lepšího nevidím.

Reagovat
ratusek

No protože "lepšího nemáme", ale uznávám, že v nouzi by byl lepší než náš Guardiola, ale žádný zázrak by to nebyl

Reagovat
Blasphemer

Tak teď by to bylo těžký pro každýho. Příležitost na změnu trenéra, pokud má nějaká být, Baník prokaučoval v zimě.

Reagovat
ratusek

tu prokaučoval v 10. kole, kdy bylo jasný, že to letos bude holej boj o záchranu a v té době byl volný Svědík i Pivarník. Brabec neskutečně zaváhal a radši Kučerovi dal tým rádců to je spíš k pláči než k smíchu

Reagovat
ondrasch77

Pro vás Šilhavka v tuhle chvíli super... Total beton a na brejky

Reagovat
HorajzmAmmann

Na co sis koupil tu čepici si ji dej kurva na hlavu

Cukrousek: Pico účes

Jinak nuda... A zima...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
db18

Reagovat
Euphael

kurde kluci...a počkejte až za rok pojedete ještě víc na sever, do Varnsdorfu...snad tam neumrznete

Reagovat
JarousFCB

Cukrouš mi může děkovat, že neskončil s rozbitou hubou na záchytce. RIP in peace jeho brýle.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Pro ty týmy od 7. do 10 místa to musí bejt hrozně záživný, když jim půlku sezony o nic nejde.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Kang & Kodos

Tak jasně, ale třeba na Dukle by mě to fakt nebavilo, tam hrajou 7 let ligu a nikdy o nic nehráli. Oproti tomu taková Jihlava, která každej rok všechny vytrollí a zachrání se, tam bych hrál rád.

Reagovat
smazaný uživatel

tak těch 40 zarytých fans dukly to ani moc netrápí

Reagovat
Liquid

no vy ste 5. čili 2 místa od toho nehrát o nic

Reagovat
smazaný uživatel

Právě. Jsme o 2 místa hrát o nic ale nejsme tam, takže tvá poznámka je absolutně mimo. Jako vždy.

Reagovat
C-M@ster

To si nemyslím, podle mě ještě Zlín a dál nemá záchranu jistou.

Reagovat
smazaný uživatel

my jsme byli 7.-10. vyhráli dva zápasy a najednou máme 6 bodů na LM Ale dokázal bych si představit tu ligu o 4 týmy menší

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
adalbertus

Reagovat
ratusek

Tak a teď se přiznejte, kdo je tu bezdomovec? A kdo neokradl svou rodinu?

Asi začnu sázet proti Baníku, vidím to jako výnosný byznys

Reagovat
Liquid

ten Vaněček to dneska pálil nicméně výkon Baníku nebyl sestupový

Reagovat
rufus

Tak teď už vážně jo. Vyhodit ho konečně.

Reagovat
smazaný uživatel

Souboj kretena s idiotem. Nechutna remiza. Ztrata bodu. Nase chyba, ze jsme tento zapas nevyužili k nasemu prospechu, protoze takto marný tym asi tezko jiz potkame.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaká je šance na změnu trenéra po dnešku? Řeší se to aspoň nějak?

Reagovat
ratusek

žádná, nevyhodili ho po 10, ani 11, ani po 16, ani minulý týden, nevyhodí ho teď. nevyhodí ho ani ve středu po vypadnutí z poháru. bude se tam jako štěnice držet do 26. kola kdy už bude záchrana v rovině zázraku a dovede se 'Pulpit nebo někdo takovej

Reagovat
ondrasch77

trvor pls... Neříkám, že jste nebyli v první půli trochu lepší, ale druhá půlka zas patřila Teplicím, tak tu nedělej dojem, že do Teplic přijela Barcelona... Plichta je spravedlivá, nezasloužil si vyhrát ani jeden tým...

Reagovat
JarousFCB

Trevor tu nadává, že jsme hráli piču. Asi jsi ho nepochopil...

Reagovat
ondrasch77

Z poslední věty jsem nabyl dojmu, jakože byl Baník válec a TP tragédi, které byla ostuda neporazit....

Reagovat
smazaný uživatel

Chlape, Banik hral jak idiot. Byl to souboj dementu. Na hristi byly vítězné body, my sme radi za remizu

Aspon na sektoru byla sranda.. Ale to je slaba utecha...

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Snad vedení dojde, že problém je v trenérovi a né v hráčském kádru. Nakoupili se drahé posily, ale hrajeme pořád stejně špatně. Vždyť ta hra vypadá úplně stejně, jako za Holka, Váchy, Konatého.....

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud je dobrý kádr, tak i se špatným trenérem může hrát solidně.

Reagovat
db18

Uhrin končí a nahradí ho Weber... sakra, nakonec se jim ten sestup bude přát docela blbě.

Reagovat
ondrasch77

To by bylo škoda, kdyby se Jožka namočil do těhle sraček..., nicméně prachy jsou prachy...

Reagovat
db18

Zatím mu ale ještě běží smlouva v Karviné, takže o peníze mu ještě tolik asi nepůjde. A ten půlrok by počkat mohl. (pak se určitě zase rozjede nějaký menší kolotoč).

Reagovat
ondrasch77

tak snad...

Reagovat
alegre

Sest z osmicky tymu v druhe polovine tabulky jsou z Moravy a Slezska.

Reagovat
C-M@ster

Shodou okolností z té oblasti, co nesnáší chlap, co má pod palcem všechny rozhodčí už x let.

Reagovat
C-M@ster

V hokeji Berbr není a z prvních 8 týmů je 5 z Moravy a Slezska.

Reagovat
REPLIKATOR

Náhoda? Nemyslím si.

Reagovat
smazaný uživatel

Uhrin out, Weber in.

Reagovat
vanGomm

Ty návštěvy

Reagovat
didosh

Reagovat
chytrejkluk

Reagovat
ratusek

Oni ho ještě neodvolali? Já si fakt přeju at ve středu vyletí s DUMLem, aby ho vyrazili.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by ho vyhodili po remíze v Teplicích, kde jsme podali relativně slušný výkon? Jako já bych tam taky raději viděl někoho jiného. Ale vyhazovat ho zrovna po takovém zápase, to by mi přišlo divné. V Teplicích tuhle sezonu nevyhrál ještě nikdo, nebral bych to jako úplny neúspěch.

Reagovat
ratusek

jako jo, ale prostě my si nemůžeme už dovolit ztrácet když všichni okolo bodují, příští týden zase bez bodu, leda by se nás Vrby zželelo, ale jinak jestli se budeme chlácholit relativně dobrým výkonem, kde získáme maximálně bod, tak je to prostě nahovno. Navíc v naší situaci budem muset překvapovat a bořit statistiky atd, prostě jsme včera museli vyhrát ikdyž jako první, prostě museli a nestalo se. A tohle bude kolo co kolo, kdy musíme bez ohledu na okolnosti a stejně nic. 18 kol to ještě Brabcovi nedošlo

Reagovat
smazaný uživatel

Já s tebou souhlasím, Kučera měl očividně letět už dávno. I kdyby to byl kvalitní trenér, tak my prostě teď potřebujeme někoho, kdo umí tým připravit na boj o všechno..

Ale prostě po remíze v Teplicích, i s ohledem na to, že jsme potřebovali 3 body, se moc odvolání Kučery čekat nedalo.. Uvidíme, co teď proti Plzni. I když to zní troufale, já věřím, že jsme schopni ten bod nějak ukopat..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jsi vetsi optimista nez ja

Reagovat
smazaný uživatel

Vrbovi nás bude líto. Ten bod nám necha. Každopádně Plzeň a pak venku Jablonec ve formě.. To bude pro nás hodně těžké.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem hlavne zvedav, zda prijde nejaky... Jak to rict.... Impuls, nejaka vzpruha a to jiz ted pred poharem. Protoze ten herní styl je... Jako ten dort, co varila kocicka s pejskem. Proste mimoza.

A ted ve stredu jeste pohar...

Reagovat
adalbertus

tahni už do piče debile Slovácko, Teplice porazime a teď najednou herní styl...

už se těším na zápas s Baníkem tady v Hradci

Reagovat
adalbertus

na podzim

Reagovat
smazaný uživatel

Zalez.

Reagovat
adalbertus

Reagovat
didosh

Být na hrotu Bary věřím že by jsme měli na kontě ty body 4...

Reagovat
didosh

Kurwa to já zas nechci.Baníček vítěz poháru,vítěz pohááááru...

Reagovat
oli9

Baník každý zápas má přejet soupeře, vždycky soupeř je slabý hraje hovno , nemá na to, musí ho přejet..ale výsledek Baníku nikde

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud delaji z Ulicneho trenéra brankaru, at sedne na tu lavku sam a ma na povel vsechno. A zrusit poradni hlasy sportovni radym

Uznavam, Kucera Baniku jiz nema co dat. Je to prodluzovani komatu. Potrebujem nekoho, kdo tu kabinu probudi a srovna do late.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

My jsme vlastně včera nedostali gol. POKROK!!!!! Dejte nám soupeře

Teplice

Reagovat
db18

Uličný jako trenér brankářů dokáže zázraky.

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Dela si tam Sigma a vsechny ostatni moravsky tymy prdel? Opravdu Sigma prohrala v Brne? To je proste zkurvena nahodicka.. kazdej rok tym kterymu tece do bot vyhraje nad tymem kterej je na tom zrovna lip.. Brno, Zlin, Slovacko, Sigma.. To je nechutny.. a zkousejte tu nekdo tvrdit jak to proste Brnu sedlo.. hovno

Reagovat
ratusek

Tak my si v Asii musíme pomáhat

Reagovat
smazaný uživatel

Brnu to prostě sedlo.

Reagovat
didosh

Reagovat
ZB 07

Reagovat
andrew96

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
PP

hovno

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Nerikam,ze nekdy ty vysledky nebyly podivny a obcas ku prospechu veci, ale ze by se to delo jen na morave je nesmysl.jablonec to taky pustil pribrami,kdyz potrebovala.pred lety Plzen vyhrala na sparte v poslednim kole a nespadla.a tak dale.takze bych se zrovna o moravu neotiral

Reagovat
smazaný uživatel

Oomouc to v situaci, kdy hraje o LM, nepustila. Byla by sama proti sobe. Navic hned ve druhem jarnim zapase. Brno si to vybojuje na hristi.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pustila.. to sahá dýl než na jednu sezónu, je to nějaká dlouhodobá nepsaná dohoda.. ano, děje se to i v Čechách.. ale jelikož su z Brna, tak komentuju právě Zbrojovku a Sigmu..

Reagovat
C-M@ster

Když seš z Brna, tak bys měl vědět, že doma je silný a kór když je na lavičce trenér a ne nafukovací panák...

Sparta to Brnu taky pustila na podzim, nebo jak?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
sosna

Reagovat
didosh

Jasně určitě jím to pustili...

Reagovat
smazaný uživatel

A co minulé kolo Jihlava - Slávia. Smiř se s tím, že překvapení se dějí. A tohle zase tak velké překvápko ani nebylo.

Reagovat
sosna

Reagovat
Josifek

Jasně, Olomouc místo boje o LM radši v rámci moravské solidarity pouští body Brnu...

Reagovat
Puskas

Řezníček je v kabině přemluvil

Reagovat
smazaný uživatel

Když vydim vykony mladych v lize tak to vypada ze se tvori hodne silna jednadvacitka jenze lavicka tam samozrejme dosadi nejakeho provoda z druhy ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Limba tě učil pravopis?

Reagovat
smazaný uživatel

I řídit

Reagovat
smazaný uživatel

A.S. Dilettante

Reagovat
db18

Fink je volný, tak by Sparta už měla kým nahradit Stramu.

Reagovat
fabec1222

Uhrin je venku

Reagovat
db18
Reagovat
smazaný uživatel

Karviná super, záchranu jim moc přeju.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale delaji bordel na tom spodku tabulky

Reagovat
Alan_Shearer

Karvina herni projev meli az na vyjimky dobrej, bylo otazkou casu kdy se odlepej od tech nejslabsich tymu. Snad jim to vydrzi.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes fakt skvělý, začalo to tam konečně padat poslední zápasy! jinak je až neuvěřitelné, kolik dáváme gólů ze standartek

Reagovat
ZB 07

Fenomenální výkon Karviné Zatím nejlepší zápas jara...

Reagovat
C-M@ster

Karviná

Reagovat
andrew96

Slibný začátek, od první branky trapas. Body jsem vzhledem k bilanci na Karviné moc nečekal, ale toto je průser. Gajić u tří gólů Má štěstí, že hraje v takové díře, ve Spartě by ho ukamenovali, když čtu názory na Kayu apod. Jaro asi bude ještě sranda.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak stohoven?

Reagovat
Nebelung

Bijimine

Reagovat
andrew96

Lámu hůl nad Pánikem. Pochybuju o jeho schopnostech vést hráče vyšších kvalit než těch, co měl před dvěma lety. Protežování Gajiče je taky na facku. Ale dneska se k němu přidali skoro všichni, chudák Dostál, přestože na třetí brance měl také podíl.

Z letních posil mě těší jen Ekpai a celkem i Jiráček. Holzer je nevýrazný, Hronek se rozehrává až teď, Mehanovič mě nepřesvědčil, Džafič sedí bůhví proč. Záchrana z toho bude, ale nic světoborného. Tipuju 11., 12. Flek. Po sezóně nový kouč, mírně posílit obranu a levou zálohu, zbavit se nepotřebných a jedeme dál.

Reagovat
smazaný uživatel

Si to s tím Páníkem začínám myslet taky

Reagovat
wjillm

Pozitivní je, že Stramacionimu končí doba hájení, pokud bude tým pokračovat v těchto jalových, tak se nedožije konce sezóny a nový (zahraniční) trenér může začít vštěpovat konečně nějaký herní projev mužstvu. Hlavně doufám, že s ním odejdou všichni ti Kováčové, Baránkové, kteří jsou zaměstnáni jen za zásluhy, žádné kamarádčofty. Spíš než kombinační fotbal alá Barcelona bychom měli hrát přímočařeji, rychleji, máme šikovné, rychlé hráče, kteří umí potáhnout balon.

Marně hledám nějaké pozitivum ze včerejšího utkání. Nějaké měřítko snesli Nita a Frýdek (bohužel). Drchal gól, ale jinak se do hry moc nedostal, ale měl to těžký, tým mu moc nepomohl a hlavně to bylo první utkání, až se obouchá, bude dobrej. Stanciu až na asistenci nebyl moc vidět, Kanga až moc. Snaží brát všechny balóny, být jediný tvůrce, hvězda týmu. Předržuje balón, odlétává ze soubojů a hrozně simuluje. Působí na mě neuvěřitelně sobecky, snad se pletu, ale..Kadlec pryč ze základu a místo něho Srki, druhé křídlo zatím TBC, pořád mu věřím a přijde mi platnější než VK. Kulhánek nevyčníval, ale úplný průser to nebyl, konstruktivně přihraje, hraje s velkým klidem. Obrana těžká bída, až na toho Frýdka (ten magors snad ještě chytne repre formu). Obecně mi přijde, že nemáme vítěznou mentalitu, jsme poseroutky.

Reagovat
smazaný uživatel

Srki? Jako Plavšič? Vždyť to je takové tintítko, muší váha, která odletí, i když se na ni byť jen malinko přitlačí.

Reagovat
Uwe háže buly

Kadlec je v hovnech, ale pořád je o parník platnější jak TBC a Plavšić, Tal je tak zralej na přeřazení do juniorky a Plavšić hraje fakt jak Konaté, akorát toho každej tak lehce neodstavil od míče..

Reagovat
smazaný uživatel

Diop je totalne k hovnu kurva, at si jde sednout radsi nekam na strom

Branit bod v tehle situaci, takova hloupost Kucera uz snad definitivne out, ale delat z nej blbce zrovna nemuseli...

Reagovat
pawelFCB

‎Matěj Matt Sitta‎ pro Ostrava

1 hod · Ostrava ·

Ve 2 ráno vystoupím z vlaku jedoucí z Teplic s hodinovým spožděním. Sednu na trolejbus a jedu na náměstí Republiky. Nikde žádné koleje.

Koukám na jízdní řády a jsou nějaké divné. Je mi to ale jedno, protože jsem posilněn větším množstvím tvrdého alkoholu a chci se dostat dom a jít spát. Potřebuji se dostat do Hrabůvky, tak sedám na autobus na Dubinu. Vystupuji na Dubině. Chodím asi 20 minut okolo a říkám si, že Hrabůvka musí být hned vedle a musím najít nějakou hlavní cestu. Nedaří se mi to, tak zapluji do otevřeného nonstopu uprostřed sídliště.

"Prosím vás, jak se dostanu do Hrabůvky?"

"Musíte jet autobusem na nádraží a pak vlakem."

"Počkat, jak vlakem? Vždyť jsem na Dubině a Hrabůvka je hned vedle."

"Tohle je Dubina. Pardubice Dubina."

Reagovat
db18

Reagovat
ondrasch77

Už se mi stalo něco podobného...

Reagovat
didosh

mě zas na zápas Česko-Korea tehdá v Drnovicích,vedle byly jěště jedny Drnky...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Nebelung

Reagovat
Figi

Karvinska demolice. Zlin je rad, ze odjizdi jen se ctyrma kouskama.

Reagovat
db18

Kdy naposledy dala Slavia gól, který nepadl po nákopu nebo po střele z dálky?

Reagovat
John Obi Mikel

Dneska, ale nebyl uznán

Reagovat
db18

Ten byl stejně po nákopu...

Reagovat
smazaný uživatel

Totalni fotbal zatim prinesl 1 gol.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť je jasné, že to nepůjde hned..

Reagovat
smazaný uživatel

Mě to trošku připomíná hru Liberce. Čím to je ?

Reagovat
PlackaSKS

no... ten z jihlavy bych tam zahrnul taky

Reagovat
Greny

Jsem rad ze hrajeme totali fotbal

Reagovat
Uwe háže buly

No, váš ani to ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M0rb1D4S

Ono ja vlastně až neuvěřitelné, že v posledních 5 zápasech jsme získali nejvíc bodů z celé ligy. Dneska to byl do penalty v podstatě vyrovnaný zápas, potom už exhibice. V posledních 3 zápasech dokonce čistá konta. Dneska byl hodně vidět ten rozdíl, když v obraně hraje hecíř jako Dreksa, nebo někdo jako Košťál. V příštím kole to už nejspíš bude porážka, ale i tak si teď to období neskutečně užívám.

Reagovat
smazaný uživatel

No Slávie hraje zatím taky příšerně.

Reagovat
Kang & Kodos

Tak ale s Bohemkou nikdo nemohl čekat zázraky. Navíc u nich si to opravdu musí "sednout", my už takovej argument vytáhneme těžko

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Strama musí pryč, to je evidentní, ale obávám se, že to do konce sezony už dojede.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si. Pokud se ještě pár kol nebude dařit tak poletí.

Reagovat
KingMaster13

Jako u vás je jasný, že Štramák musí ven. Nicméně koho za něho? Opravdu dobří trenéři jsem nepůjdou a pak už je to risk

Reagovat
Mönchengladbach

Dušan Uhrin mladší.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Guidolin

Reagovat
Kang & Kodos

Problém je, že na to jsou u nás dvaodlišný pohledy. Hřebík by sem vzal trenéra, kterej by měl mít na to, aby se do 5 let dostal do mnohem většího klubu (Ten Hag, o kterým se mluvilo asi 4-5 let zpátky, je dneska v Ajaxu). Křetinský ale radši vezme někoho, kdo top klub už 5 let zpátky trénoval (a to ještě shodou okolností), nikde se nechytl a všude s nim vyrazili dveře. Ale máme zvučný jméno, no.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
db18

Ale teďka je volný Fink, kterého snad chtěl i Hřebík, ne?

Reagovat
db18

Co si musí sednout? Vždyť je to jak ruský hokejový tým na olympiádě... výběr z dvou týmů a trenér jednoho z nich k tomu.

Reagovat
Kang & Kodos

Šilhavý nechtěl totální fotbal!

Reagovat
db18

Takže si musí sednout těch pár slávistů, co tam ještě zůstalo.

Reagovat
smazaný uživatel

On hlavně "totální fotbal" s hráči, co Slávie má, hrát ani nejde.

Reagovat
Kang & Kodos

Zas tak bych to nehrotil. V Liberci udělal Trpišovský z Potočnýho beka, z Kerbra kanonýra a z Coufala nadprůměrnýho beka. Chce to čas, než budeme moct říct, jestli to půjde nebo ne. Samozřejmě jestli si hodlá jet styl z Liberce a hrát jenom s CZ/SK týmem, tak si to sám ztěžuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně ta sestava dneska připomenula takový liberecký dream team... Trpiš chce Liberec bez rozprodávání Karlem.

Reagovat
db18

Z Kerbra udělal taky beka...nebýt už ve Slavii, tak po něm Sčasný jde hned...

Reagovat
Hristo Stoichkov

To je ještě docela lichotivý vyjádření.

Reagovat
db18

Na druhou stranu, kdo ne? Karviná?

Reagovat
Blasphemer

A kdy hráli nějakou delší dobu dobře?

Reagovat
smazaný uživatel

No já nesledovat poslední měsíce dění v lize, tak bych nepoznal, že je už Šilhavý netrénuje. Zase taková jejich klasika plná soubojů a nákopů...Ale upřímně, s tímhle kádrem to ani jinak hrát nejde, navíc když Trpiš klasicky ignoruje zahraniční hráče.

Reagovat
Blasphemer

Tak hrají pořád to, na co je ten kádr postavený. Mně přijde, že většina lidí čekala, že začnou hrát pod Trpišovským nějaký koukatelný fotbal. A přitom to vzhledem k hráčům úplně nejde.

Myslím, že v létě bude malinký zemětřesení, protože nevěřím, že tohle by Trpišovský chtěl.

Reagovat
db18

Se Šilhavým 1-2 karty na zápas, s Trpíšem zatím 4

Reagovat
Liquid

Slavie do předkola LM a klokan je zkurvený zvíře

Reagovat
smazaný uživatel

MFK snad konečně protrhla tu smůlu v zakončení, výkon byl vynikající, ale podobně se hrálo i na podzim, jen ty šance, jen ty šance.... trošku jsme odskočili, ale pořád chybí 10 bodů do definitivy. Teď se neposrat z Liberce a zkusit něco urvat i tam

Reagovat
smazaný uživatel

10 bodů za 12 kol tutově dají. To jsou 3 výhry a remíza nebo 2 výhry a 4 remízy (6x mohou prohrát). Po dnešku je beru za zachráněné.

Reagovat
Coutinho10

3 body mame, ale ze by to bylo nejak extra presvedivy, tak to ne ...jeste, ze Bohemka v ty svoji nejvetsi sanci trefila jenom tyc a navsteva pod 10k taky zklamani, ale je fakt, ze zima je hrozna

Reagovat
Mönchengladbach

Btw Ruslaň Rotaň se dnes nechal ve 22. minutě vyloučit, Dynamo prohrálo a přijde kvůli tomu nejspíš o titul (zbývá kolo do konce).

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Tam se hraje jeste skupina o titul

Reagovat
Elliasson

Šťastný zápas.

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Shevchenko

jj určitě v únoru zbývá kolo do konce

Reagovat
Greny

Škoda je fakt chudak..

Reagovat
20DollarsInMyPocket

No, zas špatenka. První půlhodina ještě šla, pak to šlo do kopru. Jinak Trpiš chce hrát totální fotbal, ale na beka dá Jugase, kterej má techniku tak na divizi, to nevymyslíš.

Reagovat
smazaný uživatel

No nikoho tam neměl. Leda Kúdelu. Příště to Bořil zvedne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Sparta a Slavie, to sou strasny shity od obou...

Reagovat
smazaný uživatel

No ten Stoch mi přijde pořád stejný: fotbalista fakt dobrý, míč má jako nalepený na noze, aktivní celý zápas, nic nevypouští, ale ta efektivita bídná. Žádné překvapivé finální přihrávky, narážečky, jeho střely z dálky letí někam na tribunu... Odcentruje celkem dobře, ale zase bez invence. Ani se teď moc nedivím, že tam chtěl Trpišák zkusit Ekpaie.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Walter_Sobchak

Tak on nikdy nebol nejaký zabijak čo dá 20 golov za sezonu. Môžte byť vôbec radi že sa aspon snaží a nechodí chlastať niekde po Pražských baroch.

Reagovat
smazaný uživatel

No já od něho nečekám 20 gólů, dokonce ani 10 - nicméně 10-15 přihrávek na gól by za sezonu mohl mít...

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Sezona Arsenalu se nepodari. Jihlava parada.

Reagovat
C-M@ster

Boleslav dolů s Baníkem

Reagovat
taws

Paráda Jihlava Svědík je fakt borec. Je fakt užasný sledovat jak se Jihava a Brna pod trenérama zvedají a u nás pořád ten trenérskej nýmand

Reagovat
smazaný uživatel

Svědík nejlepší.

Reagovat
Wat

Dejte nám soupeře.

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace, třeba to bude znamenat náš sestup, ale jestli to konečně potvrdí Svědíkovy kvality, tak aspoň něco..

Reagovat
Wat

Díky. Nejsem zrovna fanouškem vašeho sestupu, Slovácko, Duklu i tu Boleslav bych na těch dvouch místech viděl na konci sezóny radši. Snad se budeme zvedat společně. Těch 6 jarních bodů je samozřejmě sen, ale musíme to potvrdit proti ostatním týmům, s kterými se očekává, že budeme bodovat (především doma).

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, každopádně 6 bodů ze zápasů ,kde se asi čekala nula, to je super.

Já osobně bych taky sestup přál spíše Dukle nebo Boleslavi,ale to se mi nechce věřit. I když, po těch dvou kolech, kdo ví, jak to bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
dinss

Fotbal je váš největší soupeř.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
db18

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Boleslav bod od sestupu! Pojď mi

Reagovat
ratusek

nejen Boleslav, ale takovej Zlín by se měl bát s jejich tradičním jarem, se kterým začali pro jistotu od prvního kola

Reagovat
didosh

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Gedofrey

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Gratulki do Jihlavy, za dnešek si tři body zasloužili. Naopak náš výkon naprosto otřesnej, nedokážu vypíchnout snad ani jednoho hráče, který by si nezasloužil kritiku. Chudáci lidi, co tam museli devadesát minut mrznout. Vrátit vstupný.

Reagovat
ratusek

Svědík je prostě borec, proč sme ho neangažovali? Brabec to pořádně posral s Kučerou Navíc Jihlava hrála hlavně první poločas výborně, takový pressing atd, prostě si to jeli rozdat v prvním poločase na férovku a chtěli minimálně bod, mají 3. My s tím zoufalcem jeden

Reagovat
Miguel19

Pěkně. A za týden sejmout Baníček.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je úplně jasné že nás sejmete.. Pochybuju, že byste ztratili tři zápasy za sebou. Navíc ani nemáte pohár ne? Teď v týdnu..

Reagovat
Neon

Sparta nechtěla, aby Plzeň dohnala příliš brzy a připravila ligu o napětí, to je jasný, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se německy řekne "Trochu stresu bychom asi mohli připustit"?

Reagovat
ratusek

Reagovat
Kang & Kodos

Kein stress

Reagovat
ZB 07

Reagovat
wwwx
Reagovat
smazaný uživatel

Vida, stačily dvě kola a z Krále je žhavý kandidát na sestup, jak herně, tak výsledkově.

Reagovat
Neon

Návrat Krále...

...do druhé ligy.

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsi zápas Baníku v Teplicích?

Reagovat
Liquid

já jo, první půlku solidní výkon, ve 2.ale mizérie a po tyčce a vykopávání z brankové čáry, jste nakonec byli rádi za bod

Reagovat
smazaný uživatel

Není v tom nějakej jed nebo tak. Prostě mi přijde, že Slovácko, Brno, Jihlava a Karviná jsou na tom na startu jara o parník líp než Baník.

Reagovat
Liquid

Musí se ještě zvednout Boleslav, nevíš proč chyběl Matějovský ? A Konaté jim nějaké body vystřílí, zvednou se, ale doufám, že ne zrovna teď. Baník měl snový vylosování, Slovácko doma a upadající Teplice venku a udělal z toho místo 4 či 6 bodů jen 1, podobně hratelný tým venku jako současné Teplice je ještě Dukla, jinak moc dalších týmů ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám nejmenší tušení. Konaté je bezcharakterní sráč. Navíc neproduktivní. Nevěřím mu, že udělá víc než třeba dva góly. Uvidíme ale, co předvedou proti Slavii. Weber je dobrej kouč, mohl by z nich něco vykřesat.

Reagovat
smazaný uživatel

Konaté vystřílí ledatak díru do stadionu.

Reagovat
smazaný uživatel

Brno, Boleslav, Zlin bych z toho sestupu vynechal. Ti to ukopou. Ale Banik, Slovacko, Karvina, Jihlava, a podle me i Dukla, z techto vzejdou padaci. Za me Slovacko a Banik.

Reagovat
smazaný uživatel

Dukla je dobrá. Jako jeden z mála týmů v lize mají systém a sbírají pravidelně doma body. Věřím jim.

Reagovat
smazaný uživatel

No venku body sbiraji. Jenze kdyby prestali, tak jsou jasni. Skoro vse uhrali jen doma. Venku ani ň.

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl, kromě dvou šancí Granečného jste měli prd. Naopak jste měli pytel štěstí, když Vaněček trefil tyč.

Reagovat
smazaný uživatel

A oni zase, že Granečný trefil golmana. Takže jsme odehráli vyrovnaný zápas na hřišti, kde tuhle sezonu nevyhrál ještě nikdo..

Zatím nám dle očekávání nevyšel jeden zápas.. Jak výsledkově tak herně. Zápas proti Teplicím byl svým způsobem dle očekávání.. Tak tu nemel hovadiny.. Nebo si budu myslet, že trevor a Cukrouš měli v tom, co tu k tobě psali pravdu..

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, hm, ok, plichta tomu asi slušela. I vzhledem k těm šíleným podmínkám. Když hráč Teplic přebíral cenu (Hora?) pro hráče utkání, tak mu drkotaly zuby, když říkal že se nemůžou na počasí vymlouvat

Uvidíme, co předvedete proti Plzni a Jablonci. Chleba se tam asi lámat nebude, ale proti oběma týmům budete outsideři, přičemž Jablonec, z toho co jsem viděl na Dukle, nehraje špatně. Rada to tam srovnal, ví co hrát apod. Takže když to vemu kolem a kolem, když projedete i další dva zápasy, furt to bude ok a o život vám půjde až proti Dukle a Jihlavě doma.

Já se prostě bojím, že jak jste těch posil najednou nakoupili moc, tak vám zezačátku ujede vlak, ostatní mezitím začnou sbírat pravidelně body a Baníku ujede vlak.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem z toho udělal pomalu nádraží.

Reagovat
puji

Byl kotoul?

Reagovat
SuperBanikovec

Pak že je Svědík přeceňovaný trenér, za jakého je považován místními chytráky.

Reagovat
Liquid

hohooo Jihlava a Brno 2 body od sestupu a jede na Spartu a Baníkovci si mysleli, že Jihlava jasný sestupující, že pod sebe budou muset dostat jen 1 a tu spousta rádobyodborníků posílala oslabenou Jihlavu do 2.ligy předem

Reagovat
Kepy_FCB

Uplne uz slysim trevora a spol jak zacne vychvalovat 2.ligu ze si ji uzival a uzije znovu a podobny sracky

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nějak tu diskuzi zanedbáváš, ještě nemáš splněný denní limit hate komentářů proti Baníku a Kučerovi.

Reagovat
Kepy_FCB

O Kuceru se postaraji opravdovi fans a hate ptoti Baniku mi laskave vyhledej!

Nebo te sere jak jsem se zastal Karvine proti tvemu nedavnemu vypladu?

Reagovat
smazaný uživatel

A proč se o Kučeru nepostaráš sám, nejsi opravdový fans? Proti Karviné mám dlouhodobý odpor. Brali si a stále si berou Baník do huby, přitom ještě před 3 rokama na západ od Olomouce nikdo nevěděl, že se v Karviné hraje fotbal, ale co, jsou to jen cikáni. O kurvení Baníku lidma od nich, už bylo taky napsáno dost. Nevím o jakém výpadu mluvíš? Co si tak vybavuju, tak jsem Karvinou v nedávné době zmínil jen v kontextu s tím, že spadne. A tomu věřím stejně pevně, jako tomu že se Baník zachrání.

Reagovat
smazaný uživatel

prvni veta

Reagovat
Kepy_FCB

Tim postaranim nemyslim fyzickou likvidaci ale kdyz bude temer cely stadion hromove kricet Kucera tahni ,tak konecne odprejskne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Snažili se aspoň rozhodčí trochu zabojovat a pomoct našemu reprezentantovi v pohárech? Nedalo se tam něco interpretovat jako penaltový zákrok?

Reagovat
smazaný uživatel

Tleskám Jihlavě. Hodnotit Svědíkovu práci po dvou zápasech je předčasné, ale bylo by krásné, krásně symbolické, kdyby příští kolo šli před Boleslav.

No a baníkovci... tam je asi jasno, což...

http://bit.ly/2GO2Wd4

Reagovat
smazaný uživatel

Po zápase Jihlavy ztrácíme pořád stejně bodů na udržení jako před ním.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, ale je to zase o zápas je méně, navíc soupeř v boji o záchranu se dostává do laufu. To vše je žádoucí? A s výkony je na tom momentálně hůře pouze Boleslav.

Reagovat
smazaný uživatel

A ta vyhodila trenéra, takže se dá čekat s tím jejich kádrem zlepšení.

Reagovat
Kepy_FCB

epy_FCB05.02.2018 17:26#

Prognoza jara:

B-Slo 2:2

Tep-B 2:1

Bol-B 2:0 pohar ,Kucera konecne vyhozen , Banik odspuntovan

B-Plz 1:1

Nasi bidu pod antitrenerem jsem ocekaval ale ty vyhry konkurence budou problem,

Reagovat
Black Jagir

Jihlava příští půjde příští sezónu na titul

Reagovat
smazaný uživatel

češtin

Reagovat
smazaný uživatel

Se stane.

Reagovat
Black Jagir

Úplně jsem čekal, kdo se chytne. Nezklamal jsi

Reagovat
smazaný uživatel

To se nekde rozdavali vestecke koule zadarmo, ze kazdy uz bezpecne vi jak to dopadne? 12 kol, 36 bodu... tohle zachranime i kdyby sme zase museli prodavat auta v AAA

Reagovat
dinss

Nesere mi ani tak to, že jsme prohráli jako to, že se Jihlava se štěstím opět zachrání s tímhle antifotbalem.

Reagovat
ratusek

no zrovna dneska antifotbal nehráli. navíc co mají asi hrát když jste první a neprohráli ste. počkej co budete hrát vy v Lisabonu

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
dinss

Pláčeš, že jste třetí?

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo v zájmu všech slušných lidí, aby dnes Jihlava vyhrála.

Reagovat
Kang & Kodos

Jojo, hlavně slušnejch lidí ze Zlína, který se pomalu blíží k 15. místu.

https://www.youtube.com/watch?v=pzbTYhOvbpA

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám s tím problém. Jestli budeme hrát na piču, tak ať klidně sestoupíme.

Reagovat
Kang & Kodos

Michal Kvasnica

‏ @MichalKvasnica

25. 2.

Na fotbale je stejně nejhezčí to, že fakt nemá logiku. Snažíme se něco tipovat, a pak dva mančafty bez posil a se začínajícími trenéry (Karviná, Slovácko) vykročí v úvodu jara famózními výsledky za záchranou.

A teď i Jihlava

Reagovat
ZB 07

Plzeň Přijdu domů a takovej šok hned

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň a Olomouc staženy o tři body, Slavie a Liberec o jeden. Tímhle tempem ten titul bude, né že ne!

Reagovat
Banikovec7

Všichni teď budou Jihlavu vychvalovat a řešit kdo sestoupí místo ní, ale ty další zápasy, kde budou muset vyhrát, to bude úplně něco jiného, než proti takovýmto týmům. Pro mě pořád největší kandidát na sestup (ano, spolu s náma...).

Reagovat
db18

Jihlava zaslouženě. Koledovali jsme si rozhodně o víc, když se Koza není schopný s Hejdou či Řezníkem domluvit na rozehrávce a být Ikaunieks pozornější, tak nám aspoň jednoho góla přidá...

Dopředu naopak letošní klasika, zbytečně to taháme na křídla, odkud pak stejně nikdo neni schopný poslat normální centr a všechno je zbytečně přetažený...

První poločas hrál dobře snad jen Čermák, v druhém to pěkně podpořili ještě střídající hráči... jestli naše křídla budou dál hrát v takové formě, tak snad bude lepší, abychom hráli bez nich...

Reagovat
pepinho2

Od kdy vůbec hráváte na křídlech s hráči přes nohu?

Reagovat
naheCZ

Hlavně, když se dneska snažili hodně centrovat...přemýšlím, zda jsem dneska od Plzně viděl jediný solidní centr.

Reagovat
Miguel19

No nevim. Od střídání šel náš tlak do prdele..

Reagovat
db18

Ten pseudo tlak, kdy všichni naběhli do vápna a Kopic poslal balon pět metrů nad brankou až za vápno?

Reagovat
Miguel19

Jo. Od příchody Ivanshita a Petrželi jsme u vápna nevydrželi ani 10 sekund.

Reagovat
db18

Aspoň jsem nemusel koukat na ty trapný snahy trefit se centrem do vápna...

Reagovat
smazaný uživatel

Po polocase a do stridani jsme hrali nejlepsi fotbal. Tim stridanim to uplne zabil.

Reagovat
Tuard.MUTD

Reagovat
smazaný uživatel

Moc se o te Dukle nemluvi. Ale staci dva zapasy, a muzou byt predposledni. Pro me patri do hlavnich kandidátů na sestup. Navic nemaji fanousky, kteri by je vyhecovali v pripade boje o zachranu.

Reagovat
Uwe háže buly

a ta obrana mi přijde z těch celků, co jsou namočený do boje o záchranu snad nejhorší..

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi asi neviděl hrát Gajiče

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
ZB 07

Jinak se zas bojím sestupu o trochu víc. Los nemáme jednoduchej a týmy kolem nás vypadají být v sakra dobrý formě.

Reagovat
ratusek

*týmy kolem nás až na jeden

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz doma porazime bolku,karvinou a jihlavu tak se nebojim

Reagovat
ZB 07

To se lehce řekne, ale Bolka s novým trenérem nebude nic lehkýho, Karviná má aktuálně nejlepší formu v lize a Jihlavu dnes všichni viděli. Podle mě může od 9.místa sestoupit úplně kdokoliv.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenze bude podle me porad jednodussi porazit ty tri nez slavii,Plzen a jablonec se kteryma jeste hrajem doma.chce to Holt I nejaky body z venku obcas dovezt.

Reagovat
ZB 07

ideálně hned teď na Spartě

Reagovat
HorajzmAmmann

Chápu...

Reagovat
Uwe háže buly

Strama stáhnout hned v úvodních dvou kolech Plzeň o 3 body..

Reagovat
REPLIKATOR

pan trenér

Reagovat
lampas

A pak že na jaře není žádné zlepšení...

Reagovat
dondinho

Kdyby to nebylo úplně k ho..u, tak by to mohlo i udělat radost.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gedofrey

Reagovat
REPLIKATOR

Plzeň

Reagovat
HorajzmAmmann

za dvě kola všechno jinak a za další dvě zase jinak... neřeším to. Keine stress

Reagovat
REPLIKATOR

Všechno se mění, jenom Baník zůstává

Reagovat
Kepy_FCB

*Kucera

Reagovat
HorajzmAmmann

Jestli s tímhle kádrem sestoupíme tak ne kvůli tomu, že Jihlava vyhrála v Plzni. Ještě máme 12 kol. Ve hře je dost bodů.... Od Jablonce už snad začneme bodovat taky...

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím to stejně, zlí jazykové z EF kavárny už nás vidí ve Vlašimi, ale neví, že ty opravdu důležitá kola nás teprve čekají. Asi nikdo nečekal 9 bodů z prvních 3 zápasů, reálná meta podle mě byla 4 body a ta je stále reálná. Takže relax a nohy v teple.

Reagovat
ondrasch77

Nejede k vám náhodou o víkendu Plzeň?

Reagovat
HorajzmAmmann

Nemá Jihlava těch 6 bodů s Plzní a SKS?

PS: S Plzní a Jabloncem max 2 body. Pak čekám 10 bodů za 4 zápasy

Reagovat
ondrasch77

Myslím, že vám Plzeň bod nedá..., po tom, jak je dneska vyškolila Jihlava bych řekl, že kabinou proletělo 120tikilový tornádo a Plzeň toho na jaře už moc nepoztrácí...

U nás bude asi záležet, jestli vyhrajeme o víkendu ve Zlíně, ale když budete hrát, jak první poločas v Teplicích, tak bod třeba odvezete... Ale spíš bych řekl, že vyhrajem...

A ty další 4 zápasy jsou sázka do loterie...

Reagovat
Funkmaster

Jihlava má narozdíl od vás trenéra

Reagovat
smazaný uživatel

Jo ale pak jedeme k vám. Ty vole, vyhráli jsme u vás vůbec někdy? Vybavuju si remízy a prohry..

Reagovat
ondrasch77

Vybavuju si naše první utkání v samostatné lize, vyhráli jste u nás 3:2, mám pocit, že jste v poločase vedli už tři nula v poločase a za nás snižoval svým první ligovým gólem tehdy 18-ti letý Pavel Horváth

Reagovat
hefy

Takovýhle prohry jsou neomluvitelný, ale lepší když se to stalo dneska, než aby se to stalo s Partizanem a nebo v sezoně, ve který rozhodujou bodíky.

Ať stále vítězí.

Reagovat
db18

za dodatek

Reagovat
hefy

Copak?

Reagovat
Uwe háže buly

Je to trapný hrát to po prohranym zápase.

Reagovat
db18

Je to trapný - tečka.

Reagovat
HorajzmAmmann

Svedik :

Reagovat
smazaný uživatel

Me to mrzi jen z jedinyho duvodu - chtel jsem unbeaten season. Ale jinak mi to zas tak nevadi, v tyhle zime se ani nedivim, ze to takhle dopadlo. Myslim, ze mit na hrotu Choreho, tak z tech centru by tam neco padlo, ale jinak si zaslouzi Jihlavsti stoperi absolutorium. Asi jim i po dnesku preju zachranu.

Reagovat
smazaný uživatel

Něco mi říká, že Pepé Chovanec si někde v dáli otevřel hodně, hodně drahou flašku vína.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem si na nej vzpomnel. S odstupem casu je treba uznat, ze to byl fakt super pocin. A mozna ze jste pod nim byli nejsilnejsi od odchodu Straky..

Reagovat
smazaný uživatel

To byl strašnej fotbal. Si pamatuju, jak jsem usnul na domácím zápasu proti Jablonci.

Reagovat
Neon

Jak to tehdy bylo? 16-14-0? Unbeaten remízový král?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Neon

Bony, Kucka. Kde je teď Bony... Co přestoupil do City, tak ticho po pěšině. Ani hostování ve Stoke, ani návrat do Swansea mu nepomohly.

Reagovat
Posledni Kovboj

https://fotbal.idnes.cz/dalibor-lacina-o-africanech-v-evrope-rozhovor-faq-/fotbal.aspx?c=A170210_172911_fotbal_rou docela hezkej, otevrenej rozhovor s Lacinou. Proste mu mrdlo z tech prachu asi.

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší byl ten, jak citoval Nezvala.

Reagovat
Puskas

Reagovat
db18

Reagovat
db18

By musel mít tak tři metry... Ale je škoda, že ho tam neposlal (klidně mohl hrát od začátku teda... ale Vrba takhle hráče nešetří, aby Krmenčík jednou vynechal).

Reagovat
smazaný uživatel

Chory by byl v zakladu, kdyby nebyl chorej..

Reagovat
db18

Aha. Jsem si říkal, co se děje, že je na lavičce Zivulic, když už hrál za juniorku...

Reagovat
Coutinho10

ještě, že jsem se nekoukl na výsledek a zápas si užil ze záznamu zpožděně

Reagovat
ondrasch77

Já koukal na druhou půli a tak jsem si přál aby dal Kopic góla

Nějak nám ta sázka na tutovku nevišla kámo, nicméně gratuluju k vítězství....

Reagovat
ondrasch77

- nevyšla

Reagovat
Coutinho10

stane se

Reagovat
Coutinho10

díky trochu jsem si oddechl, že jsem dobře předvídal a neočekával Chorýho, kterej by ale nakonec asi hrál podle toho, co říkal Vrba před zápasem, že ho chtěl nechat hrát místo vykartovanýho Koláře, takže si mě mohl víc potrápit, ale ještě, že je nemocnej

sázka na obranu nám moc neklapla no...aspoň, že jsme v tom byli oba dva ....pak už jsem se jenom bál, ale by se tam nějak Kopic/Hořava neukopli...jinak i s -30 % odečtem bodů nakonec zkušeně pohlídaný 3 body

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
PavlíčeQ

Si je užij, protože v dalším kole ode mě utrpíš debakl

Reagovat
Coutinho10

naopak je čas na odvetu za ten náš podzimní duel

Reagovat
Uwe háže buly

Co je vůbec s dohránem? v tištěnym programu je psaný 21:30..

Reagovat
ZB 07

Není kvůli OH až od dalšího kola?

Reagovat
db18

OH už není.

Reagovat
smazaný uživatel

Hráči jako Drchal

staví projekt internacionalizace Sparty na hlavu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele