HET liga - preview 9. kola

29.09.2017, 09:17, aktualizováno 01.10.2017, 09:36
Previews
Viktoria Plzeň dosud neztratila ani bod a svou vítěznou sérii hodlá prodloužit proti Bohemians 1905. Slavia je velkým favoritem souboje s Brnem, Zlín si jede pro body do Ostravy, Olomouc chce v kvalitních výkonech pokračovat v Jihlavě a Jablonec bude měřit síly s Mladou Boleslaví...
Viktoria Plzeň - Bohemians Praha 1905  (neděle 15:00)
Bude Bohemka tím týmem, který jako první dokáže obrat o body suverénní Viktorii Plzeň? Svěřenci Pavla Vrby si mohou hýčkat velký náskok a v domácí Doosan Aréně budou chtít svojí sérii prodloužit, ale loňská sezona varuje. Klokani tu totiž dokázali remizovat.

Současná Viktoria ale vůbec neztrácí, v lize jako jediná dosud neztratila ani bod a velkým náskokem vede HET ligu. Západočeši v minulém kole porazili Mladou Boleslav 2:0 a na druhou Sigmu Olomouc mají sedmibodový náskok. Svěřence Pavla Vrby teď čekají houževnatí Bohemians, kteří tu v minulé sezoně dokázali remizovat a velmi pikantní zápas prožije obránce Milan Havel, který do kádru Plzně přišel právě z Bohemky.

"Bude to zajímavá zkušenost. Hrozně se těším a doufám, že to zvládneme. Určitě proběhne i nějaké hecování s bývalými spoluhráči a do naší kabiny vypíšu nějakou odměnu. Je důležité, abychom ten zápas zvládli. Z bývalých spoluhráčů se těším třeba na Martina Dostála, který hraje zprava. Doufám, že se budeme na hřišti potkávat, bude to pikantnější," nechal se slyšet obránce Milan Havel.

"Hrajeme s vedoucím celkem tabulky. V současnosti se jedná asi o nejsehranější tým z té ligové špičky. Nejspíš nastoupí i v jiné sestavě, oproti pohárovému klání s Beer Shevou. Mohlo by přijít i hodně lidí. Na zápas se moc těšíme. Všichni hráči jsou šikovní. Je těžké někoho detailně vyjmenovávat. Ať už jde o útočníky, záložníky, čí krajní obránce. Stopeři jsou nebezpeční pro změnu při standardních situacích," prohlásil trenér hostů Martin Hašek. Bohemka v minulém kole nestačila na Jablonec a nevyhrála už třetí soutěžní zápas v řadě. Před tím totiž remizovala v Teplicích a vypadla z národního poháru.

Viktorka se musí obejít bez několika hráčů a to Pavlu Vrbovi komplikuje situaci. Na marodce nadále zůstávají Baránek, Čermák, Limberský i Pilař. Otazník visí i nad startem Hubníka. Kompletní nebude ani výběr Martina Haška. Klokani nemohou počítat s Krchem, Švecem a Bartekem.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Kozáčik - Řezník, Hejda, Hájek, Havel - Hořava, Hrošovský - Petržela, Kolář, Kopic - Krmenčík.
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Fryšták - Dostál, Hůlka, Šmíd, Kocič - Jindřišek - Reiter, Hašek ml., Nečas, Luts - Tetteh.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.38 - 5.05 - 9.38
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Jablonec - FK Mladá Boleslav  (neděle 17:00)
Duel Jablonce s Mladou Boleslaví slibuje zajímavé utkání. Jablonec prohrál v této sezoně jen jednou a zdá se, že chytil formu. Hosté zase po třech soutěžních výhrách narazili a zůstávají až ve druhé polovině tabulky.

Jablonec se tak trochu nenápadně přibližuje pohárovým pozicím, v tabulce je sice až šestý, ale letos našel přemožitele jen jednou. Ve druhém kole nestačil na Viktorii Plzeň. Za poslední čtyři kola nasbírali Jablonečtí deset bodů a v podobném tempu chtějí pokračovat i proti Mladé Boleslavi. "Samozřejmě chceme vyhrát! Myslím si, že Mladá Boleslav má kvalitní kádr. Je to téměř stejný tým, který byl minulý rok úspěšný a byl na tom velmi dobře. Ale nedaří se jim. Je to samozřejmě dobře pro nás, ale nemusí to trvat věčně. Potřebují taky něco uhrát. Podívat se na tabulku a říct si: 'Jo, ty jsou za námi, ty smázneme.'Takhle to není, tým je to kvalitní a nesmíme nic podcenit. To nepřichází vůbec v úvahu," prohlásil Matěj Hanousek.

Že půjde o nebezpečného soupeře, ví i trenér Zdeněk Klucký: "Boleslav má nevyzpytatelné výsledky, přiveze body zvenku, ale doma je pak umí ztratit. Domácí prostředí nám velí zvítězit a pokračovat v sérii výher, kterou jsme teď nastartovali."

Mladá Boleslav je dle všeho z nejhoršího venku. Otřepala se po zpackaných pěti kolech a začala sbírat body. Minulý víkend jí to sice nevyšlo, prohrála s Viktorií Plzeň, ale na jablonecké Střelnici by se ráda vrátila k předchozím výsledkům, kdy třikrát v řadě zvítězila.

Jablonec bude pouze bez brankáře Valeše, jinak je kompletní, což se rozhodně nedá říci o Mladé Boleslavi. Středočechům chybí rekonvalescent Kysela, dále Fabián, Da Silva, Takács, Jánoš a Mingazov.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hrubý - Jankovič, Pernica, Hübschman, Hanousek - Masopust, Kubista, Považanec (Trávník), Jovovič - Doležal, Tecl. M.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Vejmola - Pauschek, Chaluš, Stronati, Fleišman - Hubínek - Přikryl, Matějovský, Mareš, Chramosta - Magera.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.08 - 3.52 - 3.85
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Baník Ostrava - Fastav Zlín  (neděle 17:00)
Baník se v lize výsledkově trápí a už by dost potřeboval zabrat. Šest kol bez výhry znamenalo propad na předposlední místo tabulky a to rozhodně není cílem tradičního klubu. Ostrava přivítá pohárového zástupce Fastav Zlín.

Povzbuzením pro svěřence trenéra Radima Kučery může být alespoň výhra nad Valašským Meziříčím v rámci MOL Cupu. Baník zvítězil vysoko 6:0, ovšem je jasné, že důležitější a těžší zápasy teprve čekají. Jedním z nich bude i zápas proti Zlínu.

"Je to hodně nepříjemné mužstvo, i na venkovní zápasy. Mají na stranách rychlonohé Ekpaie a Vukadinoviče, kteří jsou hodně nepříjemní do brejkových situací. Mužstvo je hodně zkušené. Musíme si dát pozor na to, že každou příležitost budou využívat na brejky. Velkou herní kvalitu ukázali třeba ve druhém poločase v Plzni," prohlásil trenér Radim Kučera.

Zlín se ve čtvrtek poprvé představil na venkovní půdě Evropské ligy a byla z toho jasná porážka 0:3 od Lokomotivu Moskva. Ne, že by snad ševci odehráli špatné utkání, ovšem jejich vstup do zápasu byl jako zlý sen a po půlhodině hracího času bylo de facto rozhodnuto. "Potřebujeme se nyní rychle dostat ze šoku, který jsme utrpěli v úvodu čtvrtečního utkání Evropské ligy v Moskvě. Bohužel nás trápí neproměňování gólových šancí. Stále zápolíme s tím, že buď netrefíme branku, nebo soupeř střelu zablokuje. Musíme se v náročném programu nyní rychle přepnout na ligovou soutěž," poznamenal zlínský kouč Bohumil Páník.

Na každé straně je hlášena jen jedna absence. Domácím bude chybět zkušený Mičola a hostům zase Hronek.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Vašek - Pazdera, Šindelář, Pokorný, Sus - Stáňa, Hlinka, Hrubý, De Azevedo - J. Šašinka, Baroš.
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Matejov, Bačo, Gajič, Holzer - Ekpai, Jiráček, Traoré, Vukadinovič - Diop, Železník.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.40 - 3.40 - 3.19
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Vysočina Jihlava - Sigma Olomouc  (neděle 17:00)
Fotbalisté Jihlavy se dokázali vyškrábat ze sestupových pozic a doma proti Olomouci by chtěli naplno bodovat. Staronový účastník nejvyšší soutěže Sigma Olomouc se stále drží v popředí a jen výhra ho zřejmě udrží na druhém místě za vedoucí Plzní.

Jihlava z posledních tří zápasů vyválčila šest bodů a konečně se vyhoupla mimo sestupové pozice. Dařilo se jí doma, nejprve porazila Duklu 3:2 a pak i ostravský Baník 2:1, čímž dala zapomenout na pětibrankový debakl z Jablonce. Vysočina se navíc povzbudila i výhrou v poháru, Baník Sokolov udolala jedinou brankou Filipa Novotného. Nyní se na Vysočině představí Sigma Olomouc, která je v tabulce na druhém místě. "Sigma má ve svém středu nepochybně kvalitní hráče, ale její aktuální největší síla je v týmovém projevu. Každý hráč na hřišti plní úkoly pro tým. Díky tomu, že Olomouc chytla ligový start, se dostala na úspěšnou vlnu a daří se jí. Prezentují se pracovitým, běhavým a přímočarým fotbalem," řekl asistent Michal Zach.

Sigma se dál veze na vítězné vlně a momentálně je tři soutěžní zápasy bez ztráty kytičky. Navíc své soupeře ničí ofenzivou, porazila 5:3 Karvinou, 8:0 v MOL Cupu Živanice a naposledy 3:0 pražskou Duklu. A kdo by to byl řekl, že po osmi kolech bude za vedoucí Viktorií Plzeň?

"Myslím, že celkově je liga vyrovnaná, nejsou tam týmy, které by výrazně zaostávaly za ostatními. Když si jenom vybavím utkání Jihlavy proti Plzni, kde měla minimálně bod brát, možná sahala i po vítězství, co se týče počtu šancí. Je vidět, že v posledních utkáních, vyjma toho posledního v Jablonci, kde byli brzy v deseti a pak už se jim to dohrávalo těžko, tak hlavně v domácích zápasech tu sílu prokazují," varuje před podceněním trenér Václav Jílek

Jihlavě nepomohou zranění Nerad se Štěpánkem a na druhé straně zase budou scházet zkušený Škerle a útočník Chorý.
Vysočina Jihlava - pravděpodobná sestava:
Rakovan - Nový, Tlustý, Rosa, Keresteš - Vaculík, Zoubele - Fulnek, Urblík, Popovič - Ikaunieks.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Buchta - Sladký, Radakovič, Jemelka, Vepřek - Kalvach - Zahradníček, Houska, Texl, Falta - Plšek.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.00 - 3.55 - 2.44
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Slavia Praha - Zbrojovka Brno  (neděle 18:00)
Slavia má před sebou jasný úkol, porazit Brno a nedovolit další nárůst plzeňského náskoku. Sešívaní budou v souboji s posledním celkem HET ligy jasným favoritem a cokoliv jiného, než výhra, by bylo velkým překvapením. V útoku by měli proti sobě nastoupit bratři Škodové.

Slavia už ztrácí na vedoucí Viktorii Plzeň propastných osm bodů a jakákoliv další ztráta by mohla mít vážné následky. Sešívaní sice zůstávají dlouho neporaženi, pod trenérem Šilhavým od začátku jeho nástupu do funkce, ale s průběžným třetím místem žádná spokojenost nepanuje. Slavia si v minulém kole připsala jen bod ve Zlíně a remízu získala i na hřišti Astany v rámci Evropské ligy. "Ještě trávíme zápas Evropské ligy. Ten výsledek, byť není tříbodový, je povzbuzením pro všechny. Ale musíme se rychle přeorientovat na ligu a nemyslet si, že Brno bude snadný soupeř. Byť teď mají své problémy, neočekávám, že to bude jednoduchý zápas," říká trenér Jaroslav Šilhavý.

Zbrojovka se po senzačním vítězství nad Spartou nezvedla, ba naopak zabředla do další výsledkové krize a tři zápasy v řadě prohrála. Zbrojovka potřebuje body jako sůl, ale sama dobře ví, že v Edenu na ně bude těžké dosáhnout. "V podobných případech se hojně používá klišé, že není co ztratit. Postavení je pro nás složité, rádi bychom ale zápas vybojovali s úspěchem a se ctí," přeje si trenér Richard Dostálek.

Slavii bude chybět tradiční žolík Muris Mešanovič, jenž má zdravotní potíže a otazník visí nad startem Josefa Hušbauera. Na druhé straně budou chybět Šural a brankářská jednička Melichárek, který v minulém utkání viděl červenou kartu. Mezi třemi tyčemi se tak představí Halouska.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Bořil, Jugas, Deli, Sobol - Ngadeu - Van Buren, Stoch, Rotaň, Zmrhal - Milan Škoda.
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Halouska - Vraštil, Pavlík, Gáč, Jablonský - Polák, Sedlák - Fortes, Pilík, Lutonský - Michal Škoda
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.22 - 7.10 - 14.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FC Slovácko - MFK Karviná  (sobota 17:00)
Z druhé poloviny tabulky na sebe narazí celky Slovácka a Karviné. Oba celky si po osmi kolech představovaly lepší postavení. Slovácko zatím vyhrálo jen v jednom zápase a v tomto ohledu jsou na tom hosté lépe.

Karviná má totiž na svém kontě dvě výhry a to z úvodního kola proti Jihlavě a z minulého kola proti Brnu. Rozhodně šlo o důležitá vítězství, která mohou mít na konci sezony velkou váhu. Na druhou stranu pokud se chce Karviná bezpečně zachránit, musí bodovat pravidelně. Karvinští se v 9. kole představí na půdě Slovácka. "Bude to takový souboj dvou povzbuzených týmů a já doufám, že my budeme lepší," řekl s úsměvem trenér Jozef Weber, jenž narážel na podobnou formu obou celků i fakt, že v minulém kole bodovaly.

Slovácko získalo velice cenný bod v Liberci a rozhodně má na čem stavět. Svěřenci trenéra Korduly by ale potřebovali doma vyhrát, letos se jim to povedlo jen jednou s Baníkem Ostrava. Slovácko nasbíralo sedm bodů, tedy stejně jako jeho soupeř.

"Hrajeme doma s Karvinou, která má stejně bodů jako my, takže musíme udělat všechno pro to, abychom utkání zvládli. Na druhou stranu - nečeká nás určitě nic jednoduchého. Karviná je soupeř, který může potrápit úplně každého. Je to takový nevyzpytatelný tým, ve kterém je řada zajímavých hráčů. Já ale věřím, že se na zápas dobře připravíme a všechny body zůstanou na Slovácku," nechal se slyšet domácí Juroška.

V historii na sebe oba týmy narazily jen čtyřikrát a kupodivu domácí tým nikdy nevyhrál. Pro Slovácko je nejvyšší čas tuto bilanci změnit, v minulé sezoně se hrálo v Uherském Hradišti 1:1.

Domácím bude chybět potrestaný Machalík, který viděl v zápase s Libercem červenou kartu a také záložník Rada, ten je mimo již delší dobu. Karviné zase bude scházet útočník Wágner.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Heča - Reinberk, Hofmann, Šimko, Divíšek - Daníček, Šumulikoski - Navrátil, Havlík, Petr - Zajíc.
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Berkovec - Čolič, Hošek, Lischka, Eismann - Janečka, Panák - Moravec, Budínský, Letič - Ramírez.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.89 - 3.64 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Dukla Praha - Sparta Praha  (sobota 20:00)
Pražské derby uvidí Juliska, kde Dukla přivítá Spartu a to je vždycky velký svátek. Navíc okořeněný bývalými hráči na obou stranách. Dukla letos doma neztratila ani bod a tuto sérii by ráda prodloužila i po utkání se Spartou.

Výkony domácích jsou letos na střídačku, doma se vyhrává a venku se prohrává. Dukla doma letos neztratila, na druhou stranu se Spartou v posledních pěti zápasech vždycky prohrála. Tentokrát by dejvický celek chtěl nejenom prodloužit stoprocentní domácí bilanci, ale v malém pražském derby konečně uspět. A o motivaci je rozhodně postaráno, vždyť v kádru Dukly působí několik současných i minulých sparťanů. "Tím, že jsem ve Spartě strávil čtyři roky, se vždycky těším. Těším se samozřejmě na každý ligový zápas, ale se Spartou je to přece jen specifické, přijde hodně lidí, bude to v televizi, zápas je více sledovaný. To všechno mu dává nadstavbu," prohlásil natěšený Ondřej Kušnír

Také na druhé straně nalezneme bývalé hráče Dukly, především stopera Štětinu. "Vždycky když jsme hráli doma, tak jsme si víc věřili. Hodně nám pomáhalo velké hřiště a styl hry Dukly. Takže když někdo přijel na Julisku, měl s Duklou problém," zavzpomínal na své působení v Dukle obránce Štětina.

Sparta v minulém kole vyhrála, když předvedla asi svůj nejlepší výkon pod trenérem Stramaccionim. Atmosféra v klubu se tak alespoň malinko uklidnila, neznamená to však, že by italský trenér nebyl pod velkým tlakem. Sparta si nesmí dovolit zaváhat, protože vzhledem k fazóně Plzně by to mohla být ztráta osudová.

Kvůli dohodě klubů nebudou moci nastoupit Mustedanagič ani stoper Holek. K tomu musí domácí trenér připočíst zranění Hanouska s Kovalem a rázem je na světě poměrně velký problém se skladbou základní jedenáctky. Sparta zase nemůže počítat s Kayou a nejspíše ani s Rosickým, jehož zdravotní stav je opět záhadou. Otazník visí i nad startem Juliše.
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
Rada - Kušnír, Ostojič, Jiránek, Podaný - Miloševič, Bezpalec, Tetour - Holík, Holenda, Koval.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Dúbravka - Zahustel, Hovorka, Štetina, M. Kadlec - Mavuba, Mareček - Biabiany, Lafata, Vatajelu - V. Kadlec.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.53 - 3.38 - 1.96
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Teplice - Slovan Liberec  (pátek 20:15)
Předehrávku 9.kola české HET ligy obstarají v severočeském derby Teplice a Slovan Liberec. Domácí fotbalisté chtějí jednak utnout dlouhých 271.minut bez vstřelené branky a pochopitelně před vlastními diváky zvítězit.

Teplice se po slibném začátku zadrhly a tři ligová kola v řadě jednak nevyhrály, ale dokonce v nich nedaly ani gól. A z vytoužených předních příček je nakonec až desáté místo. Domácí naposledy nestačili na pražskou Spartu, které podlehly 0:3.

V souboji s Libercem tedy budou usilovat o přerušení třízápasové série bez vítězství a toho mohou docílit jedině tím, že konečně dají gól. V minulé sezoně se jim domácí zápas proti Liberci vydařil. "Známe jeho kvalitu. I když se po půlroce změnil, tak si pořád udržel formu, hraje dobrý fotbal, je schopný měnit systém. Jsme ale na něj připraveni a doma chceme zvítězit," prohlásil asistent trenéra Radim Nečas.

Liberec je v dobré formě, i když to v pondělní dohrávce 8.kola výsledkově nepotvrdil. Remíza 1:1 se Slováckem byla málo. Zvláště když hrál Slovan dlouho přesilovku. Liberec se letos může pyšnit výbornou venkovní bilancí, ze čtyř zápasů venku vyhrál tři. "Budeme chtít navázat na naši bilanci z venkovních utkání, kde se nám výsledkově daří lépe než doma a máme ze čtyř zápasů tři vítězství," nechal se slyšet trenér Jindřich Trpišovský.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vondrášek, Jeřábek, Král, Krob - Ljevakovič - Fillo, Rezek, Trubač, Hyčka - Vaněček.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Hladký - Coufal, Mikula, Kúdela, Potočný - Ševčík, Folprecht, Breite, Hybš - Pulkrab, Voltr.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.99 - 3.50 - 4.22
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň880018:224
2.Sigma Olomouc852116:717
3.Slavia Praha844011:216
4.Sparta Praha84229:614
5.Slovan Liberec842210:814
6.FK Jablonec834114:713
7.Fastav Zlín83147:810
8.Bohemians Praha 190582424:510
9.Dukla Praha831410:1510
10.FK Teplice823310:129
11.1. FC Slovácko81437:77
12.MFK Karviná82159:137
13.FK Mladá Boleslav82156:137
14.Vysočina Jihlava82157:177
15.Baník Ostrava813411:186
16.Zbrojovka Brno81166:154

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (780)

Přidat komentář
zelda

OT: Agüero se rozsekal v taxíku a bude chybět 2 měsíce kvůli polámanejm žebrům

https://twitter.com/r0eland/status/913589915941834752

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
Spalovač šancí

patří mu to, když neumí pořádně fetovat

Reagovat
Kepy_FCB

v nedeli Zlin porazime, budou jeste vyjukany z Moskvy a poazili jsme je 3:0 i posledne v sestup.sezone

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

naprostej souhlas. To bude takovej nářez, že si raději chim zruší účet

Reagovat
smazaný uživatel

No upřímně, jestli Jihlava byla nutná výhra, tak tohle je supernutná výhra. Důležité bude, abychom nenechali odcentrovat do vápna. Pak bychom nemuseli dostat gól.. Jakmile příjde centr, je zle.

Reagovat
HorajzmAmmann

on ten Zlín venku hraje taky docela hovno, řekl bych stejný jako my A my už vážně potřebujem. Všecno přes Holzera a bude to za 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

I kdyby, proč bych kvůli tomu měl rušit účet?

Reagovat
HorajzmAmmann

nevim ty tady s dolarem furt jebeš do Baníku jak kdyby ti někdo od chacharů opíchal starou

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec ne, naopak je to docela sympatický klub, až na ty "fanoušky". A samozřejmě navíc někteří místní fanatici jsou mimo.

Reagovat
božský John

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Banikovec7

Mi by teda byli sympatičtí právě fanoušci, myslím tím teda ultras, ne nějaké ožralé šašky na nádraží. A fanoušky "mimo" tady má snad každý větší klub.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale samozřejmě, čím větší klub podle fanouškovské struktury, tím více exotů se objeví.

Reagovat
smazaný uživatel

At zavidi. Banik je pojem, Banik ma sirokou základnu vesmes vasnivych fanatiku, ktere nema 3/4 tymu z ligy. Takze je jasne, ze je budem srat. No a co, me nezajima nejakej Zlin a jemu podobni. At si o nas mysli, co chteji, jejich boj :-)

Reagovat
Kepy_FCB

Nicmene v Moskve me prekvapili fans Zlina, pokud tedy neleteli s hraci ale snad ne.

Reagovat
HorajzmAmmann

To už jsem psal včera

Reagovat
smazaný uživatel

Vím, Zlín má vrabejku

Reagovat
HorajzmAmmann

toho máme všichni

Reagovat
HorajzmAmmann

teda záleží jak kdo zrovna hraje

Reagovat
HorajzmAmmann

aha tak tím pádem ok Asi nesmíš brát vážně to popichování jak ode mě tak ostatních. Každý ví jak na tom jsme

Reagovat
smazaný uživatel

Ok. V poho...

Reagovat
KingMaster13

A Vrabejka přesedlá k vám

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Djibril6

ještě by to potom chtělo přivézt nějaký bod z Bohemky, ale to bude sakra těžký.

Reagovat
smazaný uživatel

A Holzer at dostane bídu...

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám že dostane při každém kontaktu s míčem. Aneb, můžeš si vybrat jiný klub, ale za svou volbu musíš pykat.

Reagovat
Banikovec7

Bych si tipnul že ani hrát nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že vás Holzer sestřelí gólem v nastavení na 1:0.

Reagovat
meno

Mám na vás 10 tak nebuďte kokoti

Reagovat
smazaný uživatel

potocnyho dava trpisovsky na backa?

Reagovat
matZz

jo. a kromě zápasu s Plzní tam hraje celkem dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Stadion už má jinej název,upravte si to laskavě.dík

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
Uwe háže buly

Mora je co?

Reagovat
smazaný uživatel

www.moraik.se/

Reagovat
db18
Reagovat
FCSL

Obávám se, že začíná náš pád tabulkou. Do Slovácka nám skoro vše vyšlo, hráli jsme nad naše možnosti a měli velký štěstí. Ted hrajem čím dál hůř a štěstí už taky odpadlo, navíc začíná hodně těžkej los. Venku Teplice, doma Dukla, venku Slavie a doma Jablonec. To vidim tak na 4 body Co mě štve je, že vždycky jsme hráli po křídlech, měli kvalitní křídla a ted máme jedno, Voltra, takže žádný. Hlavně že máme 10 středních záložníků.

Ta sestava z preview je doufám vtip. Nejlepší podle mě

Hladký - Mikula, Coufal, Kúdela, Hybš - Vácha - Ševčík, Folprecht, Breite, Potočný - Graiciar

Reagovat
Pyroman

Ty seš neskutečný pesimista, kolo co kolo tady předpovídáš porážky a vždycky to nějak urvete za 3 nakonec.

Reagovat
HorajzmAmmann

já to mám přesně naopak

Reagovat
ratusek

Jo protože ses ještě nepoučil

Reagovat
FCSL

Hráli nad svý možnosti no, ted už se to začíná vyvažovat

Reagovat
HorajzmAmmann

koukám

Reagovat
FCSL

Hladký - Mikula, Coufal, Kúdela, Kerbr - Kulhánek - Ševčík, Folprecht, Breite, Potočný - Graiciar

Kulhánek má přednost před Váchou Doufám, že to bude tekhle teda, je tam dost variant. Mikula nebo Kulhánek můžou na stopera, Kerbr křídlo, Potočný beka... Bartl konečně na lavici

Reagovat
monty25

Kučera vykartovaný, vrací se Šušnjar...

https://pbs.twimg.com/media/DK6FkshW0AEs6SV.jpg

Reagovat
Coutinho10

aspoň můžu dát Trubače do Sazkafantasy

Reagovat
monty25

Taky jsem ho tam dal, protože je levnej...

Reagovat
Coutinho10

jj uvažoval jsem i o Fillovi, ale Trubač je výhodnější no

Reagovat
PavlíčeQ

jasná volba, když jsem uviděl jejich sestavu

Reagovat
Uwe háže buly

V Teplicích je Diviš to se divim, že už neposadil Grigara.

Reagovat
monty25

Grigar se včera zranil, takže Diviš teď bude jedničkou...

Reagovat
Tigerinho

Taky sem byl překvapenej, že tam je

Reagovat
FCSL
Reagovat
Miguel19

Konečně zase první v hokeji i fotbale

Reagovat
Miguel19

Pardubice

Reagovat
db18

Reagovat
Kily

klid, připravujeme se na baráž

Reagovat
Greny

nechapu jak jsme mohli vyhrat s takovym pristupem s jakym k tomu přistoupili nasi hraci

Reagovat
Hokaido

Kreténi. Vsadil jsem se o 500, že z dvojzápasu s Kometou a Libercem uhrajou alespoň bod. Fakt debilové koněpůlácký.

Reagovat
ratusek

Za stavu 3:0 si slavil? koněpůlácký

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
db18

Reagovat
Miguel19

Heh, ale Liberec je ve slušných mrdkách

Reagovat
ratusek

A Vítkovice prohrajou u těch zoufalců

Reagovat
HorajzmAmmann

jebat Vítky... Havířov

Reagovat
Banikovec7

Mas k tomu i nejaky duvod nebo to je jen podle nekterych “tvrdych” hochu z Baniku?

Reagovat
HorajzmAmmann

já jsem z Havířova, takže vede Havířov. Nic proti Vítkovicím, kdybych si musel vybrat tým z extraligy kdo vyhraje titul budou to Vítkovice už kvůli tomu, že tam hodně hráčů chodí do Havířova hostovat a rozhodně nejsem toho názoru, že tam musí být rivalita jako Sparta Slávia - vůbec. Však i přeju Vítkovicím v 2. lize a přiznám se udělala mi jejich záchrana velkou radost.

To že jsem napsal jebat Vítky nebo si občas zařvu Vítky do chuje, v Ostravě Baník panuje je trošku nadsázka a tam se přiznám jsem trošku mezi stádem ovcí

Reagovat
Banikovec7

Tak to ok, jsem netusil ze jsi z Havirova, jsem myslel ze jsi primo ze severu a jen ses pridal na stranu dobra k Baniku.

Reagovat
HorajzmAmmann

vůbec. Žiju tady od 7 let. V té době jsem sice fobal nevnímal, ale jsem z rodiny chacharů. Přemluvil jsem bratránka aby mě vzal na 1. zápas Baník : Mladá Boleslav 2:0 kdy se loučil Komňacký a byla to láska na první pohled

Reagovat
smazaný uživatel

Vsetin

Reagovat
smazaný uživatel

Zaplesalo mi srdce, když postoupili.Druhá liga už pro ně byla malá. Točili každého, hlavně nás

Reagovat
smazaný uživatel

Ale za stavu 2:2 nebyl Vítkám uznán regulerní gól. To by potom vypadlo jinak. Kurvy sudí.

Reagovat
ratusek

Tak Ščerban má bohužel dlouhé prsty, doufám, že to je taková nováčkovská chvilková euforie, kde hlavně doma budou zlobit, ale jinak s Pardubkama půjdou do baráže

Reagovat
db18

Příští kolo bude kripl fight

Reagovat
Greny

Polokone

Reagovat
Kang & Kodos

Vácha

Reagovat
Coutinho10

ten si jen tak nekopne....max. zase na 10 minut, aby to Liberci zesral

Reagovat
ratusek

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Miguel19

Tohle kolo se fantasy skládala asi nejhůře. Cítím první porážku.

Reagovat
Coutinho10

první s posledním...to bejvaj ošidný zápasy

Reagovat
Kang & Kodos

Mě taky, když jsem viděl, jakej zájem je o lístky na Chinaski.

Ale ne, jinak v pohodě. Plzeň a Slavia doma proti močkám, takže sestava na pohodu.

Reagovat
monty25

No jo, ale vejít se do toho rozpočtu...

Reagovat
Miguel19

Jn sestava na pohodu a pak mi polovina hráčů nebude hrát

Reagovat
Kang & Kodos

Na Vrbu je spoleh.

Reagovat
smazaný uživatel

Už trochu méně...když blbnul s Andym

Reagovat
Miguel19

Na záložníky jsem bohužel neměl prachy no, zase jsem to lepil Kalvachem za 5 mega

Reagovat
smazaný uživatel

já si své štěstí vyžral v LM teď to bylo o tom,to tam nějak naplácat

Reagovat
smazaný uživatel

Taky možnost

Reagovat
Miguel19

Grigar

Reagovat
monty25

Grigar ve Fanlize A zrovna Potočný...

Reagovat
Coutinho10

naštve

Reagovat
PavlíčeQ

Taky ho mám, začátek kola ve velkým stylu

Reagovat
monty25

Jsem tam měl původně Kozáčika, ale nezbývaly mi prachy...

Reagovat
smazaný uživatel

výborná volba

Reagovat
HorajzmAmmann

víc než jeden už nedostane

Reagovat
ondrasch77

Tak zrovna u Potočného jsem očekával, že se proti TP trefí...

Reagovat
smazaný uživatel

Potočný

Reagovat
monty25

Vaněčku, jdi už do prdele

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

To si dal Hladký sám.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani moc nevím jak se to tam dostalo

Reagovat
monty25

Miguel to tady popsal...

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec musí do EL

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Miguel19

Pane bože

Reagovat
monty25

Góóóól!!! Vaněček takovej náhoďák

Reagovat
PavlíčeQ

Nebyl to vlastňák?

Reagovat
Miguel19

Šlo to vedle a od nohy golmana do brány

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
db18

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ZB 07

Pěknej poločas ještě by mohl Rezek dneska zaskórovat

Reagovat
ratusek

S tou starší žákyní? To by bylo trochu přes čáru

Reagovat
monty25

Ty vole, to je jeho neteř...

Reagovat
ratusek

Proto sem psal že by to bylo přes čáru

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Vědma?

Reagovat
ZB 07

Spíš náhoda

Reagovat
ratusek

si trefil i střelce. ty musíš být v balíku

Reagovat
Greny

Rezek

Reagovat
monty25

Denisa Rezková Pěkně se ten ženský fotbal v Teplicích rozjel...

Reagovat
ratusek

Oni už neví jak lézt Montymu do prdele

Reagovat
monty25

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ratusek

Ted pro změnu chili papričky. Fotbalový program jak má být

Reagovat
smazaný uživatel

Kde? Co?

Reagovat
PavlíčeQ
Reagovat
HorajzmAmmann

mačkat se hodinu ve frontě na máslo to můžou, ale když je člověk nepustí sednout v MHD je zle

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Greny

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ratusek

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Greny

Byl tam Duris?aby mel, co mazat na chleba

Reagovat
Miguel19

Ten maže hejtry.

Reagovat
Sosi

jak se mu daří vůbec?

Reagovat
Miguel19

Doufám že dobře, aby se k nám nevrátil

Reagovat
Sosi

v zimě výměna s krmenčíkem

Reagovat
Kang & Kodos

Bože. Přeju jim, ať jsou pár dní do výplaty/důchodu o hladu, pak je podobný píčoviny možná přejdou

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepsi je kdyz jedes rano sockou do prace a ty kurvy jedou skrz celou prahu na otviracku kauflandu.

Reagovat
ratusek

Reagovat
db18

Počkej, to se tobě ale nestává, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

no stejne je potkavam kdyz jedu sockou na socku pro money...

Reagovat
andrew96

Borec jak vzal celý pakl

Reagovat
iamek

Ten nemel chybu

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

My jsme fakt národ dementů.

Reagovat
smazaný uživatel

myslim ze je na case zavest auto eutanazii.

Reagovat
Uwe háže buly

Jako aby měli možnost najet autem do zdi nebo myslíš výfukový plyny do kabiny?

Reagovat
smazaný uživatel

ani jedno by neakceptovali. pri techhle prohrescich proti lidsky dustojnosti AUTOmaticky lifrovat do belgie nebo holandska...

ty vole ale stejne nedokazu pochopit tu paniku okolo masla. jo kdyby treba stoupla cena masa na petikilo za kg tak nereknu ale maslo? vetsina republiky zere vetsinu roku margariny a parky z mouky ale najednou nabehnou jak zombie. navic si myslim ze zrovny ty z toho videa ktery brali deset a vic kousku budou nejvic litovat az zjistej ze si dotedka neporidili chladnicky.

Reagovat
Uwe háže buly

Já si teda tý panice taky trochu podlehnul, protože máslo používam, ale na markety jsem se nespoléhal a nakoupil sem to v klidu v hospodě od zlodějů a maso tak nakupuju pro jistotu taky jinak je to samozřejmě nesmysl, většina těhlech lidí spotřebuje tak jedno máslo na týden.. neřeknu, kdyby se jednalo o pivo, to nemáš čim moc nahradit.

Reagovat
smazaný uživatel

od zlodeju? to asi furt ziju v iluzi ze se jedou jenom parfemy praci prasky a kafe. ale fajn reznictvi je treba na biskupcovy nebo na palmovce smerem na ohradu.

Reagovat
Uwe háže buly

Na Biskupcovy teď nevim který myslíš? tam vim, že byly super lahůdky s řeznictvím, když si jel jako od Ohrady na zastávce, ale teď je tam asi banka

Jinak jo, jedou všechno sýry, maso, kafe, prasky, parfemy většinou fake. Teď jeden kluk sebral na Jiřáku na trzích šišku sýra a bednu ořechů a pak s tim chodil po hospodách

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.google.cz/maps/@50.0885784,14.4689331,3a,60y,30.57h,83.67t/data=!3m5!1e1!3m3!1s7uiPDgYIHbemD_mDuS-p8g!7i13312!8i6656

no ono to neni uplne reznictvi ale nakoupis tam skoro cokoliv a hlavne za normalni ceny.

uprimne si me rozesmal taky sem takhle jednou sedel v knajpe a pribehl "klingon" ale s tim rozdilem ze nabizel studentsky pecete a nescafe. ale syr a orechy? to je top.

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.google.cz/maps/@50.0885784,14.4689331,3a,60y,30.57h,83.67t/data=!3m5!1e1!3m3!1s7uiPDgYIHbemD_mDuS-p8g!7i13312!8i6656

Reagovat
smazaný uživatel

tak holt neumim posilat street view mapy no.

Reagovat
Uwe háže buly

jo, to znam stejný sou i na Francouzský

Reagovat
Uwe háže buly

Hale kafe beru kolik let pečetě sou taky klasika, stejně jak hermelíny a drahý maso, balený v plastu..

Reagovat
monty25

Diviš

Reagovat
Greny

On je u vas na prestup?

Reagovat
monty25

Jo, přišel jako náhrada za Chudýho.

Reagovat
Greny

Aspon ze takse by musela pristi tyden chytat trojka

Reagovat
Kepy_FCB

Sektor 15

Je jich 15 s je jim 15

Reagovat
dinss

Alespoň se snaží.. Co mají dělat když jim tam nikdo nepřijde?

Reagovat
Greny

Reagovat
PP

To měla být pencka..

Reagovat
HorajzmAmmann

jasná

Reagovat
monty25

Ljeva klasika

Reagovat
Miguel19

Fillo je docela strašnej..

Reagovat
Hokaido

Kde je sakra Vacha, když člověk potřebuje over?

Reagovat
Miguel19

Nemá hotovou podzimní kolekci.

Reagovat
Greny
Reagovat
Greny

Teplice to pripadne vyváží tim ze tam trener posle Červenku

Reagovat
monty25

Góóóóól!!! Rezek

Reagovat
monty25

Konečně normální gól dneska...

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Miguel19

Na, chytej.

Reagovat
HorajzmAmmann

sedla

Reagovat
Coutinho10

twl zrovna Rezek, kteryho ma ZB07

Reagovat
ZB 07

Reagovat
REPLIKATOR

Mikula Vyrobí standartku a ještě přihraje na gól. Nejhorší hráč v Liberci všech dob.

Reagovat
db18

Rezek

Reagovat
dinss

Pěkně Réza.

Reagovat
monty25

3 body

Reagovat
Miguel19

Coufal "Pak to takhle Rezek trefí ty vole.."

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
OTASi

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
db18

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Sosi

Kalous zase tzv. na kokota

Reagovat
pepinho2

A zrovna na Třebíčsku, kde mají komunisti vždy velkou podporu

Reagovat
Kang & Kodos

Snad se v tý sestavě nebude Strama moc vrtat. Snad bych jenom vyměnil Biabianyho za Plavšiče.

Reagovat
Uwe háže buly

Ještě bych dal hrát Sáčka, jestli je fit, místo Lafaty nebo Marečka.

Reagovat
FCSL

https://www.youtube.com/watch?v=GizeuN_NvbY&feature=youtu.be

Rosa vypadá, že už trénoval, tak snad bude hrát

Reagovat
Kang & Kodos

"Souboj těžkých vah"??? WTF?

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Dukle uvidíme souboj těžkých vah. Lukáš Štětina bude hlídat nejlepšího střelce z Julisky, Honzu Holendu.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

three 6 mafia - vapno man...

Reagovat
Sosi

Cetto dela redaktora na isportu?

"Jestliže si staronový kouč připsal celkově zmíněných dvacet sedm výher (v padesáti utkáních), tak kvarteto Dušan Uhrin, Miroslav Koubek, Karel Krejčí a Roman Pivarník nastřádalo dohromady pouhých šest! A to ve čtyřiadvaceti zápasech, což činí nízkou úspěšnost 38 procent. Naopak Vrba se pohybuje těsně pod šedesátiprocentní hranicí."

Reagovat
SpartaOvenka

Za to ty bys redaktora dělat nemohl ani tam.

Reagovat
smazaný uživatel

Náš fanshop jede jiné bomby, tohle bych se styděl prodávat i v pouličním stánku:

http://www.fanshopsparta.cz/files/photos/l/b/ba7fa1e3cb13e233633e16c3e0b759dade3f3deb.jpg

Reagovat
db18

Lepší než ta speciální edice FIFA18

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
db18

Za klasiku + 400

Reagovat
smazaný uživatel

.

Reagovat
Tigerinho

to je za 400 jen ta krabička?

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak.

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
smazaný uživatel

Wtf?

Reagovat
Kang & Kodos

podruhý

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

To snad ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Vetsina ofiko fanshopu stoji za vylizprdel, i ten nas. Chvalabohu za Chacharwear #propagace

Reagovat
Mates_Matesović

Fanshop a celkově i práce s fanouškama je u nás na otřesné úrovni. Když to porovnám s tím co jsem měl k dispozici vidět (Bayern, BVB, Rapid) tak je ten rozdíl až žalostnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to nejde srovnavat..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

No ty vole.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Jinak nejlepší nabídku má fanshop Škodovky: http://fanshop.hcplzen.cz/p4-tilko-damske-sportovni-plzen

Reagovat
smazaný uživatel

To neni spatny.

Reagovat
db18

Ale pánská varianta je rovnou tričko, aby nedošlo k záměně s modelem "Kájínek" http://fanshop.hcplzen.cz/p1-tricko-panske-sportovni-logo-plzen-neon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

Symbolizuje to ze sparta si vse zaridi uz pouze na hristi

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Kang & Kodos

Ben Chaim ani na lávce

Reagovat
Rarášek

Sestava?

Reagovat
Kang & Kodos

stejná jak s Teplicema

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Ani Frýdek.

Reagovat
Kang & Kodos

Chudák Kováč zas bude muset dělat tlumčníka

Reagovat
ratusek

až na Mareček-Mavuba je to dobrý ne? Sáček hrje v životní formě a on ho odstřelí na lavku A Plavšič by tky měl hrát častěji

Reagovat
valloire

má šábes

Reagovat
smazaný uživatel

Ta naše grafika sestavy je na úrovni 2 ligy.

Reagovat
pepinho2

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
db18

Zase Kalouda

Reagovat
Sosi

" I would like to keep the lajna "

Reagovat
smazaný uživatel

No, tak on řekl line-up... (promiň ze ti kazim "vtip")

Reagovat
smazaný uživatel

To je zase squadra ve studiu

Reagovat
smazaný uživatel

Pochechtávající Karoch a jeho moudra..ou jé

Reagovat
db18

Proč nevylepšit dnešní počasí návštěvou Julisky.

Reagovat
HorajzmAmmann

OT: Pavlenka drží

Reagovat
jiriczeQ

V. Kadlec hraje hodně s chutí..

Reagovat
pepinho2

Kadlec úplně sám škoda, že to nebyl Lafata

Reagovat
smazaný uživatel

Lafata se nedostane za celý poločas míči...Jako kdybychom hráli v 10

Reagovat
smazaný uživatel

*k míči

Reagovat
ratusek

Strama nemá koule na to ho posadit. By ho kotel už fakt zavraždil

Reagovat
db18

Štetina ani v dresu soupeře nepozná domácí atmosféru na Julisce (z pohledu hráče)

Reagovat
Kepy_FCB

Kde mate kotel? Vy kurwy! Kde mate kotel?

Reagovat
Kang & Kodos

Prvních 30 minut fakt pěknejch, dlouho jsem neviděl venku takhle kontrolovat hru. Škoda tý šance Kadlece. Pak to šlo trochu dolů, ale z tohodle musí bejt tři body. Lafata dneska úplně zbytečnej, ten se snad dotknul míče jenom při tý ruce.

Reagovat
langosh

Lafatu na podhrotu vůbec nechápu... Navíc proti Teplicím bylo vidět, že s Vencou byly praktickyna stejným místě. Dal bych místo něj Sacka a v 70 jim vystřídal Vencu. Ale tak jako tak mi přijde hra Sparty hrozně pomalá.

Reagovat
db18

Škoda šance Holendy.

Reagovat
Kang & Kodos

Mysliš to, jak se jednou za poločas dostal do vápna a proletěl kolem něj balon?

Reagovat
db18

Ano... a téhle taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Vtipný sledovat, jak dnes utlras vyhlásili, že se nejde do klece, ale vedle...Jenže tam se k nim připojilo nějakých 40 lidí a zbytek sedí a ignoruje je...Pěkně to dopracovali, že je zbytek nesnáší.

Reagovat
uff

Tak potom čo si tu písal o tom čo sa dialo na derby tak sa nikto normálny nemôže čudovať.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta slaboucka, z tohohle tymu fakt strach nemam.

Reagovat
Artaxerxes

Ten Biabia ma taky smůlu furt

Reagovat
El Campeon

s timhle fotbalem nás Plzeň smázne do poločasu

Reagovat
db18

*do dvaceti minut...

Reagovat
smazaný uživatel

*do deseti minut...

Reagovat
db18

Takhle brzo snad ještě hrát nepřestanem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš to jsou takový čůraci, to není možný.

Reagovat
Miguel19

Falanga zase řeší problémy klubu

Reagovat
monty25

Hovada s těma dělbuchama

Reagovat
smazaný uživatel

Jak vypadá zápas Dukla - Sparta? Nemám možnost to sledovat.

Reagovat
Miguel19

Fandové už prchají ze svých míst.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
iamek

Spartani ( asi ti bojkotujici ) hazou delobuchy do sektoru, kde sedi normal spartani. Normalka

Reagovat
smazaný uživatel

Komedianti

Reagovat
centos

Obecné ohrožení, ne?

Reagovat
twerp

Dokud to někomu neutrhne ruku, tak ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Házet dělobuchy mezi normalní fanoušky a děti vrchol demence a sráčství.

Reagovat
iamek

A jak se jeste schovaji do davu

Reagovat
db18

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
El Campeon

vyházet,ze stadionu

Reagovat
dinss

Házet petardy na vlastni fans.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Spartani

Reagovat
Kang & Kodos

Ty vole, to je střídání zase...

Reagovat
dinss

Proc nehraje žid?

Reagovat
langosh

Protože hrál Evropskou ligu a tak je utkání až v neděli

Reagovat
db18

Dovezli mu trpaslíky z Teplic.

Reagovat
smazaný uživatel

Člověk se nesmí řídit datem a časem, kterej tu prezentuje Eurofotbal, už několikrát jsem si podle toho plánoval svuj program na víkend a pak h*vno

Reagovat
langosh

Za Vatajela

Reagovat
db18

Kadlec na hrotu vykvetl, tak se bude střídat stylem, že se prdne zpátky na kraj, kde hraje hovno.

Reagovat
Miguel19

Sparta

Reagovat
Coutinho10

Holemda twl

Reagovat
Sosi

Kadlec mohl rozhodnout

Reagovat
Miguel19

Štětina s přehledem.

Reagovat
smazaný uživatel

Stetina by se mel dat spis na kulturistiku. Jako stoper stoji za hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď tam ještě prdne Šurala místo Bibianyho a naše křídla budou čarovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, asi to faul byl.. Ikdyz me sere, ze se tohle piska.

Reagovat
Kang & Kodos

Žongl

Reagovat
Miguel19

Tomík dobře zakládá protiútoky Dukly

Reagovat
smazaný uživatel

Kraje obrany Kadlec, Zahustel....to je vážně k zblití

Reagovat
One-Real

Zahustel je fakt šílenej komik

Reagovat
db18

Pořád lepší, než je mít oba na stoperu.

Reagovat
pepinho2

Reagovat
smazaný uživatel

Zahustel si to svoje odehraje... oh wait

Reagovat
smazaný uživatel

Proč, viděli jsme jiný zápas? Opravdi "k zblití"?

Reagovat
One-Real

Zahustel

Reagovat
db18

To hrajou jak Slavia...

Reagovat
dinss

Podaný je super bek. Hodně se mi dneska líbil.

Reagovat
Rarášek

On je super.

Reagovat
veikko

Jeden z nejlepších. Dost inteligentní hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale remíza z venku by byl progres

Reagovat
Rarášek

M.Kadlec po dvou slušnejch zápasech dneska opět hroznej .. Achjo.

Reagovat
Teoretik

Oni toho Itala chtěj odstavit, jiný vysvětlení třeba pro Zahustelův moment není

Reagovat
smazaný uživatel

Ztráta pro duklu

Reagovat
db18

To smrdí hrubkou Rady v 90+5

Reagovat
smazaný uživatel

By ho tata zbil..

Reagovat
Miguel19

Dukla ke gólu blíž

Reagovat
Coutinho10

takovejch sanci Dukla v tom zaveru

Reagovat
monty25

Jak tahle Sparta mohla dát Teplicím trojku...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak po týdnu zase návrat do reality

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
dinss

Dukla dnes ztratila dva body.

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
smazaný uživatel

Je to skoda, Dukla mela mit vsechny tri body.

Reagovat
iamek

Prvnich 20 minut Sparta slusny vykon, ale pak

Reagovat
smazaný uživatel

to je dement ten Vlášek: Dukla je ráda za bod. By mě zajímalo na jakej zápas čuměl.

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
pingla

neasi, vždyť jen z toho závěru jeden gól mohl padnout

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, Dukle jsem ty tři body přál kvůli spartanskym dementnim fanouskum.

Reagovat
dondinho

Tohle už byla ta nová Sparta, nebo zase až někdy příště?

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně ani po letech nemůžu pochopit přínos pro hru od Marečka a Zahustela. Ale třeba mi to tady teď někdo objasní.

A ten rádoby trenér nás pořád kormidluje? A není to škoda?

Reagovat
mario23

Italiano bastardo snad už poletí. Trapnej výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

Zlejn dostava venku bidu, my dostavame bidu pri kazdem balonu do vapna... takze neni mozne aby tenhle zapas skoncil jinak nez 0 : 0 !

Az se bude dopoledne losovat sestava, tak snad hodi do osudi svoje jmeno i Kucera. I kdyz uz ma sva leta, tak neni mozne aby byl horsi nez zbytek te parodie na obrance... holt si zahraje na Maldiniho, ten si v podobnem veku vodil Serii A... a jestli nechceme Granecneho v obrane tak u juniorky mame na levou lajnu Dana Tchure

Azevedo v patek chlastal jak dobytek, tak se snad dostal do takoveho stavu, ze nebude moct vstat z lavicky driv nez v posledni minute. btw. docela me zarazi, ze mu to Kucera toleruje kdyz o tom moc dobre vi...

Vasek - to je stejne jedno - Stana,Hruby,Hlinka,Granecny - Poznar,Baros

Reagovat
smazaný uživatel

Tchuřovi by to na trávníku mohlo jít lépe než to jeho slavné trénování.

Azeveda v zimě prodat!

Holt zas dochází na má slova, kdy je Kučera rád (i když si stojím za tím, že není špatný trenér), že může trénovat ligu a tak nechá tyhle hráče dodržovat tu svoji verzi životosprávy, no.

A dnes minimálně neprohra s tím, že Holzer bude zase plakat jak malá ubrečená děvka :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Poznamka o Tchurovi me donutila se podivat na tabulku a... oni jsou opravdu posledni? I kdyz se asi neni cemu divit, zadne velke jmeno tam neni

https://www.transfermarkt.de/jean-pierre-morgan/profil/spieler/356481

A tohle si zaregistroval? Francouz z Kosic, wtf. Asi zase dalsi Dusanova mala domu

Reagovat
smazaný uživatel

Když je dobrý trenér, tak nemusíš mít nějaké echt hráče, aby se udělal nějaký výsledek, i když se jedná jen o juniorskou ligu.

Ne, to jsem nezaregistroval, naštěstí?

Košice jako klub ende schluss, takže když si lepší mužstva rozebrala ty jejich lepší hráče, tak teď nastal čas na zbylé drobky

Reagovat
smazaný uživatel

Jako dotahnout typka z druhe slovenske a jeste k tomu do juniroky je fakt vrchol... ani se nedivim, ze se s tim nikde nikdo nepochlubil, to je proste brutalni ulet

Reagovat
smazaný uživatel

a za 75 k Éček, což je cca necelé dva miliony

Reagovat
HorajzmAmmann

byl na testech v Liberci nebo kde a nechtěli ho Tak ho berem my A ještě k tomu to je ročník 92

Reagovat
smazaný uživatel

jakoze lidi narozeni v roce 92 jsou uz stari ?!

Reagovat
HorajzmAmmann

jakože fotbalista, kterej hraje ve 24 letech v nějaký prdeli za Košice a 6. lize ve Francii nemá na Baník a to jsem ho viděl, stejně jako Vrťo na všech videích na youtube

Reagovat
HorajzmAmmann

tím ale neříkám, že skokan na lyžích, který má 24 a skáče nějakej prales nemůže ještě vyhrát OH

Reagovat
Azazelo RD

Ses moc díval na kokosy na sněhu.

Reagovat
HorajzmAmmann

pravda, nejoblíbenější film

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne ty penize ten kreten mohl použít k případné koupi normalniho defenzivniho hrace.

Reagovat
HorajzmAmmann

tak bůh ví co je s těma prachama pravda. Nejspíš přišel zadarmo jako volný hráče ne? Tam bych transfermarktu nevěřil

Reagovat
HorajzmAmmann

Navíc Košice už nehrajou. Takže snad přišel zadarmo a hraje za pivo a klobásu

Reagovat
smazaný uživatel

Dusan Vrto je kvalifikovany pracovnik a rozhodne vi, co dela

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
OranžováKarkulka

ta částka tam je jen odhadovaná cena, hned vedle je psáno, že šel jako volnej hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Tam ho netestovali na jeho postu..

Reagovat
HorajzmAmmann

k tomu Tchuřovi - nemá to jednoduché. Ta sestava se mu skládala ještě týden před začátkem soutěže a řekl bych, že na těch výsledcích to je znát (první 4. kola 1 body a skore 6:12, následující tři kola 5 bodů a skore 8:7)

Tchuřovi se povedlo zabudovat za tu krátkou dobu systém z A-týmu - výsledky 0:4, 3:4, 2:2,1:2, 3:3, 3:3, 2:1 tomu nasvědčují

a poslední zápas dokázali porazit 1. Slovácko To nasvědčuje zlepšení

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se z toho šoku Zlín nevzpamatuje a nás naopak nakopla výhra ve Valmezu Hecnem to hned z rána. Vyhrajem v poměru 3:1.

Reagovat
ZB 07

No to jsem na dnešek zvědavej...doufám, že světelná tabule na Slavii umí dvojciferný skóre.

Reagovat
Kang & Kodos

Tak snad tam Holzer foukne aspoň jednoho góla

Reagovat
HorajzmAmmann

ale do tý správný sítě aby ukázal baníkovský srdíčko tzv. na nikdy nepůjdu do Sparty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To zní tak hrozně, snaž se trochu! Trevorovi to jde, proč ne tobě? ("baníkovský srdíčko" atp.)

Reagovat
HorajzmAmmann

ta tribuna

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
ZB 07

*

Reagovat
Bayernista18

Jj, překlik. *

Reagovat
db18

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

docela mazec, když vezmu, že máme ve čtverce lepší areál

Reagovat
smazaný uživatel

tvl. čakali bystě v zaostaljších krajinách

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Kepy_FCB

tyl celou sezonu se budou utesovat barosovo pritomnosti a ze zbytek stoji zavylizprdel je v pozadi

Reagovat
ratusek

Přesně, odvádí pozornost od těch všech problémů co máme. Když už je nejhůř, uděláme rozhovor o tom Milanově srdcařství

Reagovat
HorajzmAmmann

nadpis je o milanově srdcařství, pokud si přečteš článek tak tam mluví o problémech Baníku

Reagovat
valloire

https://fotbal.idnes.cz/dukla-sparta-9-kolo-fotbalova-liga-trener-stramaccioni-rozhovor-pwu-/fotbal.aspx?c=A170930_230611_fotbal_min

Ten Ital je boží Pamatuju hodně, ale takovýho klauna ne. Musí vydržet až do ledna aspoň.

Reagovat
smazaný uživatel

A proč je klaun? Vždyť na všechno věcně a jasně odpověděl. Mně to smysl dává.

Reagovat
valloire

Fakt jo? Vůbec neni klaun jo? No tak si ho užijte, doufám co nejdýl. Protože on ostatní baví jako tan klaun.

Reagovat
db18

Příslib pobavení je teda oproti Radovi podstatně menší...

Reagovat
smazaný uživatel

Klaun to je ale mluvit umí.

Reagovat
valloire

Což je to jediný co umí. No ale jsou to okecávačky.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ona hned první otázka "hodláte rezignovat" spíš vypovídá, že komik je ten novinář. Jinak tam třeba vysvětlil všechna střídání i proč Sparta ke konci vzadu propadávala. Za to že chtěl vyhrát má u mě plus

Reagovat
HorajzmAmmann

https://www.youtube.com/watch?v=cXJGowXpdTw

Každej se směje tak já musím taky

Reagovat
langosh

Ten Ben Chaim ... Prej s ohledem na víru... To jako v sobotu hrát nikdy nebude? Tak to vysvětluje proč těch křídel koupili tolik...

Reagovat
HorajzmAmmann

ano, sobotní zápasy vynechává do konce roku

Reagovat
valloire

Reagovat
Rarášek

Klaun seš ty. Jak tady tak ve Španělský sekci.

Reagovat
valloire

Jsi slepej s tím vaším Italem? No já ti ho přeju, užij si krásnej fotbal.

Reagovat
Rarášek

Jestli klaun znamená, že stručně, rozumně a k věci odpověděl na položené otázky, pak asi Andrea bude klaun. Jinak to nemá žádnou souvislost s tím článkem, ke kterému to píšeš, takže prosím příště trošku popřemýšlej, než něco vyžbleptneš do éteru.

Reagovat
valloire

Jestli ti nepřipadá jako klaun, tak jsi asi sparťan co? Celkový jeho působení je takový. Bazíruješ na maličkostech, nic jinýho ti nezbejvá. Přečti si pod tím diskuzi. Možná tě taky pobaví.

Reagovat
Rarášek

Ty tu sdílíš článek na jehož základě o něm píšeš, že je klaun, což je prostě hloupost. Kdyby si mluvil k jeho angažmá, tak to beru. Já v jeho trenérské dovednosti už taky moc něvěřím a dost mě štve, ale takhle, jak si se vyjádřil, si vyzněl jako klaun opět ty.

Reagovat
valloire

Opět I klaun může mluvit zdánlivě rozumně, ale vole 0-0 a Dukla ztratila body. Ne vy. Takže klaun. Až do konce. Italskej Csaplár.

Reagovat
Rarášek

Však podle výsledků to klidně říkej, ale ne kvůli tomu rozhovoru.

Reagovat
valloire

bože

Reagovat
Rarášek

Dík, ale pro tebe Rarášek. Doufám, že už si rozumíme.

Reagovat
valloire

klaunskej rozhovor-klaunskej trenér-klaunskej klub rarášku

Reagovat
smazaný uživatel

Chápání textu 0/10. Snad ještě nemáš volební právo.

Reagovat
valloire

chápání textu...na co si to hraješ troubo

Reagovat
Kepy_FCB

Co to zase Banik angazoval????

Paneboze za co???? ZA CO ???

Reagovat
iamek

?

Reagovat
HorajzmAmmann

asi myslí toho Morgana

Reagovat
iamek

Aha. Jsem si musel vygoodlit, protoze zadne info nikdo. No kazdopadne ho nechtel ani Liberec v dobe, kdy mel tak deset hracu a jeste z druhe slovenske ? Vrto style

Reagovat
Banikovec7

Doufam ze Holzer dnes hrat nebude, at se lidi radsi venujou fandeni a ne nejakemu trapnemu vyrvavani po nem.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sestup kdo ??

Brno už to podle mě nedá, dlouhodobě bojuje o udržení, letos to už nevyjde.

Kdo k nim ?? Bohemka ? Jihlava ?

Baník, Karviná a Slovácko, věřím, že to ukopou...

Reagovat
dinss

Jihlava půjde určitě.

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
Artaxerxes

Bohemka?

Reagovat
smazaný uživatel

není mně moc sympatická...navíc přišla o mladé naděje...

Reagovat
smazaný uživatel

Banik tutovka.

Reagovat
HorajzmAmmann

vsaď na to barák pls

Reagovat
smazaný uživatel

To čumím, že dolar píše že to Baník tutově ukope

Reagovat
smazaný uživatel

Dotaz na baníkovce, byl jsem v Ostravě a v centru skoro každej barák vybydlenej proč to tak je?

Reagovat
iamek

V Ostrave je pomerne hodne bytu a v centru ty najmy jsou docela vysoke. Ale situace se docela ted zlepsuje, protoze centrum pomalu oziva diky mensim podnikum jako Mamas, Hogo Fogo, Eat meat a dalsi. Navic ceny najmy udajne jdou zase trosku dolu. Mesto dokonce chtelo ty budovy nakoupit a dat nizke najmy az centrum zase trosku zije.

Reagovat
twerp

Není to hlavně kvůli Karolině? Že dříve tam byly obchody a co se otevřela Karolina, tak to ty obchody neutáhly a proto je tam teď tak mrtvo?

Reagovat
iamek

Karolina zasadila posledni ranu, ale i pred Karolinou tam bylo mrtvo. Uz predtim se vetsina lidi stahovala do Shoppinu a Futura.

Reagovat
db18

Danny je zraněný, nebo Slavia své hvězdné posily odpálila stejně rychle jako Sparta?

Reagovat
Rarášek

Mají Mira Smrt Spartě Stocha, ne? Tam si Danny nezahraje .

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska 3:0.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
hefy

Vrba překvapil. Změna brankáře.

Reagovat
Miguel19

Wtf, proč přenos na Tipu nejde na celou obrazovku, když třeba extraliga normálně jde..

Reagovat
shitcool
Reagovat
Miguel19

Luxusní centry.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Havel to je tragedie

Reagovat
Miguel19

50 centrů za poločas někam do prdele. Bohemka má jeden a Mašek přehlavičkuje Hejdu..

Reagovat
chytrejkluk

Reagovat
chytrejkluk

Hruška by po tý hlavičce Maška vyskočil...

Reagovat
HorajzmAmmann

penalta pro Plzeň za barák teď

Reagovat
Firkraag

fuck off

Reagovat
Andis

Jojo Plíseň si zajistí výhru jinak když to nepůjde normálně. Bohemka super, dát góla neskutečně silnýmu týmu, který neprošel do CHL jak se Plzeň sama nazývá, je už tak úspěch.

Reagovat
shitcool

Zeman místo Petrželi ...

Reagovat
smazaný uživatel

Petržela se skloňuje podle vzoru "starosta", tedy "místo Petržely".

Já si gramatiku až tak moc nepamatuju, ale spoustu vazeb mám usazených díky četbě. Bohužel dneska se nejvíc čtou fóra na internetu, kde se to hrubicema hemží a ty hrubice se mladé generaci obtiskují do paměti.

Reagovat
shitcool

Bakoš místo Koláře ...

Reagovat
djwenca

klasika, on tam toho Ivanschitze nedá prostě

Reagovat
chytrejkluk

tak zrovna teď je to celkem logický, tam dát útočníka než záložníka, když se prohrává....

Reagovat
HorajzmAmmann

trevor bude mít radost

Breda, Šindelář, Pokorný, Sus - Azevedo, Hlinka, Hrubý, Stáňa - Baroš, Šašinka

Reagovat
HorajzmAmmann

Dostál - Kopečný, Janíček, Gajič, Holzer - Ekpai, Jiráček, Hnaníček, Džafič - Beauguel, Mehanovič

Reagovat
smazaný uživatel

Ted sem to videl, skvele !

Reagovat
HorajzmAmmann

Čistý konto dneska

Reagovat
monty25

Reagovat
F.Torres

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
db18

Reagovat
HorajzmAmmann

buzeranti

Reagovat
shitcool
Reagovat
chytrejkluk

tvl takovej závar

Reagovat
Miguel19

Řezník

Reagovat
smazaný uživatel

Krmencik

Reagovat
chytrejkluk

Kopic prostě nedá centr tvl

Reagovat
chytrejkluk

Krmeleeeec!!

Reagovat
Miguel19

Krmelec, Zeman

Reagovat
Nuno čomes

Proc tam dal bakose místo Ivana?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

co jako?

Reagovat
cubinho

60. minuta - 30 střel!

Reagovat
Miguel19

Ten Havel je průměrnej.

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
smazaný uživatel

nekdo link na plzen? nekoukam ale podle livescore frystak 18 zakroku... to je takovej vakec a jen to tam nepada?

Reagovat
Kepy_FCB

Zlata prilba Ceskej vitez

Reagovat
smazaný uživatel

Václav Milík

Reagovat
Miguel19

Hejda

Reagovat
Tommy the Gunner

Andreas rohodne

Reagovat
Miguel19

Ty vole

Reagovat
Tommy the Gunner

Zrovna Havel Ale supr

Reagovat
shitcool

Reagovat
cubinho

Havel

Reagovat
ZB 07

Haveeeeeeel fanligaaa

Reagovat
Coutinho10

to snad ne....dvojita rana

Reagovat
ZB 07

Ještě nic není rozhodnutý, trošku jsem zariskoval s Baníkovcema

Reagovat
Coutinho10

moje jediná naděje je zranění Škodovky a musí tam něco dát Teclik nebo Plšek

Reagovat
ZB 07

Jenom Pokorný z Baníku mi stáhne náskok mínusovejma bodama tohle nevyhraju

Reagovat
Puskas

Taky nápad dávat tam našeho stopera...

Reagovat
ZB 07

Tak jako nečekal jsem, že budete tak marní...

Reagovat
Coutinho10

u me zase nehraje Texl, takze v obrane to nevylepsim

to vypada....ze budem radi za remizku

Reagovat
ZB 07

Texl sice nehraje, ale Tecl dal gól to bude drama...

Reagovat
Coutinho10

Tecl dokonce 1+1 (podle sestrihu, ikdyz asistenci nema zatim potvrzenou), ale ty Azeveda no...nak se to rozjizdi

Reagovat
Coutinho10

tak to vypada nadejne a asi nakonec rozhodne cisty konto Texla, kterej prisel za zranenyho hrace jeste v 1. polocase a stihl teda odehrat vic jak 60 minut

Reagovat
ZB 07

Třeba dá Sobol gól

Reagovat
Coutinho10

dneska mu to vyjimečně nepřeju

Reagovat
One-Real

To bylo jasný

Reagovat
Miguel19

Zeman 0+2

Reagovat
placa

To jako fakt ma Plzen 39 strel a z toho 24 na branu? To je neskutecny diky bohu, ze to nakonec staci

Reagovat
smazaný uživatel

lol, fakt že jo...

Reagovat
Miguel19

To mi přijde nějak divný. Možný to je, ale nějaký extra tutovky v tom moc nebyly..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale byly, akorat Frystak capal jak panbuh..

Reagovat
Miguel19

Co tam vyčapal? Měli jsme 2 střely zpoza vápna a pak šance Řezníka..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak 5x tam byl nekdo sam na golmana. To vsechno vychytal.

Reagovat
Xaviercreus

A to fakt předvedl 22 zákroků? Špíl jsem neviděl a to číslo mi přijde neuvěřitelný

Reagovat
db18

Tak tam byla jedna akce, při který mohlo být tak asi 5 střel na bránu... pak Hrošovskýho odevzdaný balony a pár hlaviček...

Reagovat
aither

Tak je sejmem my no

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Kepy_FCB

Link na krale?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
C-M@ster

Reagovat
HorajzmAmmann
Reagovat
chytrejkluk

Viktorka

Reagovat
Tommy the Gunner

Parada

Reagovat
HorajzmAmmann

Ty vole takovou atmosferu co je dneska v Ostravě nemají ani na Nou Campu

Reagovat
Artaxerxes

Dneska asi ne no

Reagovat
smazaný uživatel

Mi to z Béčka přišlo průměrné. Za stavu 2:0 a při tom jak byl ve vzduchu cítit debakl mi přišlo že místo abychom se bavili fanděním, tak bylo v lepších případech ticho, v horších se pískalo. Až posledních 10 minut bylo pěkných, ale pořád to mohlo být o hodně lepší.

Kotel se snažil, my jsme se nechytali

Reagovat
iamek

Co to je za cernocha s kterym je Vrto u lavicky? Placa si s kazdym hracem. To je ten frantik?

Reagovat
iamek

Choreo bude dobre. Varnsdorf, Taborsko, Vlasim Sokolov nam uz neco neco. Tam uz kurva ne!

Reagovat
HorajzmAmmann

co?

Reagovat
iamek

Vidim jen cast nachystaneho choreo. Ve stylu, ze do der jako Varnsdorf, Sokolov, Taborsko a Vlasim uz se nechceji vracet

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Puskas

Link na Baník, prosím?

Reagovat
Puskas

dík

Reagovat
Coutinho10

Necid a Halil Škoda asi zraněnej a Danny

https://pbs.twimg.com/media/DLD5gKqWAAAzHwp.jpg:large

Reagovat
Kepy_FCB

Tak kterej blb uz poslal Babisovi uctenku??

Reagovat
iamek

To je cirkus

Reagovat
bobis21

drželi jsme to 2 minuty

Reagovat
HorajzmAmmann

jestli to není strategie od Kučery tak je to fakt trapný

Reagovat
HorajzmAmmann

A jako co k tomu mám jako napsat ty vole

Reagovat
Puskas

Dodržování tradic.

Reagovat
smazaný uživatel

Zase

Reagovat
ZB 07

dnešek zatím super, už se těším, až mi to ti naši komici zase zkazí....

Reagovat
Tommy the Gunner

Návrat krále

Reagovat
bobis21

na tom se přece nic nezměnilo

Reagovat
johnik

Zlíneček vysokou školu nebere nadarmo

Reagovat
Kaspar

ten co komentuje zapas baniku, tak nema zuby ?

Reagovat
Sosi

zuby hlavně neměl Gott, když natočil ten novej song... resp. zuby měl, ale nepadly mu

Reagovat
HorajzmAmmann

To snad ne

Reagovat
Banikovec7

Breda famozni.

Reagovat
smazaný uživatel

Zoufalci...

Reagovat
johnik

Wohooo

Reagovat
ZB 07

Reagovat
FCSL

Baník

Reagovat
iamek

Papa Kucera. To braneni neni ani na urovni okresu. Silene, silene, silene.

Reagovat
smazaný uživatel

Velebnosti, já du domů.

Reagovat
HorajzmAmmann

trevore?

Tohle je tak špatný ... ach jo...

Reagovat
smazaný uživatel

V pohodě. Baník měl asi za dvacet minut čtyři gólovky. Jen jsou blbci, že to nedávají. I Péťa Breda měl břevínko.

Akorát teď bohužel vidíme jeho odstřel, no.

Reagovat
Miguel19

Zlín

Reagovat
patas92

Heh, to bude fakt hodně rychlý návrat krále do druhé ligy

Reagovat
Alan_Shearer

Navrat Krale do druhy ligy slabouckej tym, aspon zase bude klid od velkohubych prohlasenich zdejsich fans.

Reagovat
HorajzmAmmann

nebude

Reagovat
Puskas

slabá je obrana

Reagovat
3M

Reagovat
Kepy_FCB

neva, mame prece Barose a historii a fanousky a bazaly a gieksu

Reagovat
smazaný uživatel

Díky kluci. Breda fantazie. Pazdera i se zlomenou nohou je lepší než tahle atrapa... K čemu nám je že je vysoký když je to totální dřevo?

Reagovat
HorajzmAmmann

Tenhle tým asi nemůže hrát 4-4-2 nebo nevim. Bohužel možná je čas vyměnit trenéra...

Reagovat
Puskas

Neměl odcházet Vlasta...

Reagovat
HorajzmAmmann

ted už to víme všichni

Reagovat
iamek

Nemel. Priznavam i ja :-)

Reagovat
bobis21

otázka je co jiného hrát možná 4-3-3, ale na to by bylo potřeba posílit zálohu, takže až do zimy nemožné.

Reagovat
HorajzmAmmann

tohle nefunguje a ten tým dostal 35 golů za 2 zápasy... Změnit se něco musí...

Reagovat
bobis21

to nepopírám, jen nemůžu přijít na tu lepší alternativu

Reagovat
Kepy_FCB

KUCERA MUSS WEG !

VRTO MUSS WEG!! Raus

Reagovat
HorajzmAmmann

šedesátiletej Baroš je úplně někde jinde než zbytek týmu.. Strašný

Reagovat
Puskas

tak včil už hraje hodně psychika...

Reagovat
Banikovec7

Aspon vime proc Breda nehral.

Reagovat
smazaný uživatel

Nyní Bredu vyliskat a poslat na týden do tmy.

Reagovat
HorajzmAmmann

a zase 2 na 1 To je fakt k smíchu

Reagovat
smazaný uživatel

K pláči

Reagovat
smazaný uživatel

Hurááááá

Reagovat
HorajzmAmmann

už jsem chtěl zjebat Azeveda že se k tomu zase postavil a kopne to někam do píče... no ještě že tak

Reagovat
johnik

ale ne

Reagovat
Coutinho10

Tecliiiiik sazkafantasy zije

Reagovat
monty25

Tecl, Azevedo ve Fantasy

Reagovat
C-M@ster

Na Brno se Slavka sleze v plné palbě

Reagovat
Kang & Kodos

To jako bez Stocha a Škody?

Reagovat
C-M@ster

Jo... Na Brno není potřeba Stocha, stačí profesorskej fotbal Dannyho a Hušbauera... Halil už podle mě pochopil, že bude muset makat a Necid minimálně hattrick.

Reagovat
Kang & Kodos

A cos čekal, že tam pošlou juniorku?

Reagovat
ZB 07

My jsme tam dneska poslali juniorku

Reagovat
ZB 07

Ta naše sestava...to je fakt masakr.

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
Kang & Kodos

Boleslav

Reagovat
Banikovec7

Vetsinu polocasu nehrajem vubec spatne, jenze s takovym branenim muzem hrat maximalne s tim Valmezem...

Reagovat
smazaný uživatel

Baník to otočil i s Teplicemi. Mají poločas na to udělat to samé. Proto nechápu nářky ostatních. To, že obrana je v piči víme všichni, záloha, útok dobré, tak holt dát dvě branky a spoléhat, že Péťa něco chytí.

A potom dát lynč těm lidem, co mají na starost složení týmu a kteří před ligou rozmrdali obranu bez náhrady.

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten ultrabek Breda?

Reagovat
smazaný uživatel

V pohodě, lepší než Pazdera, ty branky nejdou na něj.

Reagovat
bobis21

to s tím pazderou myslíš fakt vážně?

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě. V čem je lepší než obětní beránek Breda?

Reagovat
bobis21

umí kopnout do míče. Jako já tady Bredu nikde nekritizuji, ale je to prostě dřevo které má využití jen v pár situacích. Přijde mi fakt směšné když tady kritizuješ Pazderu a pak obhajuješ Bredu, který opravdu není lepší v ničem

Reagovat
smazaný uživatel

Směšné je, jak všichni jak hladoví vlci čekají, až obrana dostane dva fíky (klidně i přes jeho stranu, nicméně ty branky sem popsal výš, vyloženě ani jedna nejde na jeho vrub) a už tu dostává internetovou sodu.

Pazdera měl přijít jako posila, kterou ani zdaleka nenaplnil, je to stejný fail v obraně, jako ostatní s tím, že on Baníku ani moc toho nabídnout, co se týče zlepšení kvalit nemůže.

Pro mě za mě, ať tu místní pisálci Bredu odstřelí, já mu snad i přeji, aby šel v zimě pryč někam, kde by měl klid. Protože i Kučera ho evidentně moc nemusí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi jinde ty vole.

Reagovat
smazaný uživatel

Muhehe !

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no tak, ta první šla rozhodně nejvíce za ním. Zbytečně couval od hráče i když už byl v šestnáctce a pak ho nestihl dostoupit na zablokování střely.

Ta druhá - nevím jestli gól dával jeho hráč nebo stoperův hráč, ale obrana vystoupila na ofsajd, nalevo zůstal myslím jen Sus a u toho nevím koho zdupat, ofsajd lajnu u nás vždycky držel stoper, takže možná Susův gól

Reagovat
smazaný uživatel

Čeče, jako vím, že Breda není žádný ultra obránce, ono celkově jako obrana je zoufalá. A připouštím, že první branka jde na Bredův účet. Nicméně si ale stojím za tím, že Pazdera na jeho místě není o nic lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, protože přes Pazderu si takhle taky jednoduše chodili že?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano.

Reagovat
smazaný uživatel

To není pravda. Takových chyb za 30 minut neudělal ani jednou. Góly naopak chodily hlavně z té druhé strany..

Reagovat
smazaný uživatel

Mi se taky nelíbí celá obrana, ale včera u toho byl zrovna Breda. A když už je to x-tý zápas v řadě kdy obránci dělají žákovské chyby, tak už ztrácím trpělivost a snad už je budeme na nějaký čas přesouvat do juniorky (nebo jinam), aby měli čas se nad sebou zamyslet a příště se na zápas soustředit od prvních minut. Ať je to třeba od příštího zápasu, ale aby už se začalo NĚCO DÍT. Kučera už neví co má dělat, není odkud brát. Za to je zodpovědný v první řadě Vrťo a doufám že půjde, ale i tak zrovna v zápase ty mraky chyb dělají hráči, ne manažer.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak u toho druhého golu jsem hlavně nepochopil to jeho motání..

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem neviděl, rychle jsem hledal jestli byl ofsajd nebo tam někdo zůstal na druhé straně - a zůstal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Chico Gomes, to zní jak z nějaký brazilský telenovely.

Reagovat
smazaný uživatel

Vidim, ze klasicky zase za vsechno muze Breda Branime tragicky at s nim nebo bez nej... ale obetni beranek je proste potreba. Navic je treba udelat misto pro toho Thurama z Kosic...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Obrana je mimo celkove. Od hry zalozniku po obranu, ale dneska oba goly po strane od Bredy.

Reagovat
smazaný uživatel

První branka byla krásná od Zlína, s tím by nic neudělal ani Paolo Maldini. Druhá branka jde na vrub celé obraně, že si nepořešila ofsajd systém..

Reagovat
HorajzmAmmann

mi se fakt zdálo, že oba goly byl Breda někde v lese místo aby bránil. A nevim proč se nemůžu ubránit pocitu, že loňský Vašek byl úplně jinde. Neudělá chybu, ale ani nepodrží jako loni

Reagovat
iamek

Souhlas. Vaska jsem psat nechtel, abych nebyl tady zastrelen . I pri tom roho ho to trefilo docela. Jako mit fakt vyresenou obranu, tak to neni nejhorsi. Sance byli. Ale Stana snad pujde dolu.

Reagovat
smazaný uživatel

Však Péťa je dobrý brankář, ale to vidí snad každý, že už to moc nedává

Snad se v zimě podaří jeho náhrada do budoucích let, jdou na něj slušné reference.

A ještě můžem litovat, že se nepodařil ten Budínský, kdy byl Baník laxní na doporučení od Vlasty a nechal si ho utéct do Sparty.

Reagovat
iamek

Ale koho? Chmiel je pry uplne v prdeli. Bude se muset neco koupit a na trhu toho moc nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj, Vlasta nezahálí

Reagovat
Banikovec7

Tak on ma super reflexy, ale z standartek je hrozny, loni mel taky super zakroky proti unikum 1 na 1, ale utocnici v lize to umi zakoncit i jinak nez ze to kopnou primo do nej.

Reagovat
iamek

Bozsky Paulo by to zvladl i sam

Reagovat
HorajzmAmmann

spíš si tady měli nechat po tý rozlučce Gattusa

Reagovat
Puskas

Reagovat
HorajzmAmmann

on by ted bodnul i takovej Mensah

Reagovat
iamek

Ho jsem mel rad. Jenze nechtel moc trenovat, kdyz byla zima. Kde je ted ? Norsko?

Reagovat
HorajzmAmmann

Slovinsko bych řekl

Reagovat
HorajzmAmmann

jako s Francisem bych je zkusil hned

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

To je neskutečné.

Reagovat
Banikovec7

Jo, protoze vy to tady kazdy zapas nehazete na Pazderu, ktery je o 2 tridy nad Bredou.

Reagovat
smazaný uživatel

* na celou obranu, jednou udela chybu ten, potom dalsi... a takhle dokola celych 90 minut, je uplne jedno kdo hraje, vsichni to jsou dojednoho stejni drevaci. Ale o nich ani carka,vsechno jenom Breda... a jestli je Pazdera o dve tridy vys nez Breda, tak nechapu co dela u nas a neni nekde v Barcelone

Reagovat
Banikovec7

O nich ani carka... Byla tady uplne stejna kritika treba na Pokorneho, Sindelare nebo Granecneho.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani zdaleka ne

Reagovat
smazaný uživatel

To teda rozhodně není. Takovej Breda alespoň umí přihrát či zpracovat míč

Reagovat
Banikovec7

No to jsem dnes videl, nebylo to zdaleko jen o tech golech.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože jste ho tady velebili a teď předvede takové hovno..

Reagovat
HorajzmAmmann

jako moc si neřekl o základ no.. Věřil jsem mu

Reagovat
iamek

Krome standartek ten tym neumi nic. Stana , Breda , Sasinka

Reagovat
HorajzmAmmann

Zase úplně zbytečný Baník třeba nemusí bejt horší a do ofenzivy to tragedie není. Ale když doma všechny zápasy prohráváme 0:2 tak se to těžko otáčí a sbírají body.

Reagovat
HanzBP

Ať už zápas dopadne jakkoliv, tak Kučera musí odejít. Není možné dostávat pořád takové dardy. Stejné to měl i ve Znojmě, to už není náhoda. A Stáňa ať jde taky do hajzlu to je možná spritnter, ale rozhodně ne fotbalista.

Reagovat
HorajzmAmmann
Reagovat
shitcool

Někdo link na Slávku?

Reagovat
ratusek

Kučero táhni do píče, sem to psal hned od zčátku že to není trenér pro 1.ligu. le je potřeba uznat, že hráčský materiál tomu nepřidal. Vrťo a Kučera ven z čistého zoufalství napíšu jen: obranář Pulpit dovnitř

Reagovat
HorajzmAmmann

Svědík

Reagovat
ratusek

jo vlastně, sem zapomněl, že je volnej. le obávám se, že ten taky nepošle Vrťa do píče jak to udělal Vlasta

Reagovat
HorajzmAmmann

Jinak Azevedo dneska slušný standartky

Reagovat
ZB 07

Halouska

Reagovat
shitcool

Reagovat
Kang & Kodos

Brno zatim v suchym triku

Reagovat
ZB 07

Uhrin

Reagovat
Kang & Kodos

Snad Baník otočí, na 15. místě by jim to slušelo

Reagovat
ratusek

Reagovat
shitcool

Reagovat
db18

Reagovat
cubinho

Slavia dá Brnu tak 5.

Reagovat
HorajzmAmmann

majstrštyk Vrťa už je na place

Reagovat
ratusek

jsem se díval koho myslíš, jestli nešel ten novej objev a on šel na plac Hronek

Reagovat
fantomas

Ani napotřetí toho Altintopa od Sýkory nerozlišil

Reagovat
Mouser

Boleslav Tak je hodná

Reagovat
smazaný uživatel

Šašinkooooo

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
HorajzmAmmann

Hlinka je taky úplně v prdeli

Reagovat
HorajzmAmmann

Milááááááááán Baroooooooooooooš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Svědíková obrana a ofenziva od Kučery to by byl kurva tým

Reagovat
Puskas

V ráně ten borec z východu z Bolky...

Reagovat
iamek

Tohle nebyla redka?

Reagovat
HorajzmAmmann

tyhle dvojnásobý tresty taky nechci. Bud penalta nebo redka. V tomhle případě penalta

Reagovat
smazaný uživatel

3. penalta letos, ani nepamatuju kdy sme jich v lize kopali tolik v jedne sezone. Pucek jede a to nas jeste o par dalsich ojebali...

Reagovat
HorajzmAmmann

že hej...

Reagovat
smazaný uživatel

Džafič

Reagovat
smazaný uživatel

Zlin at sestoupi, to je fakt ostuda, neporazit Banik a jeste kdyz vedou 2:0

Reagovat
HorajzmAmmann

počkej si ještě....

Reagovat
bobis21

v Ostravě naposledy někdo vyhrál před skoro rokem a půl

Reagovat
smazaný uživatel

Vsimnul sis, ze jste hrali druhou ligu?

Reagovat
bobis21

všimnul sis, že tam nevyhrála ani Slavia, Jablonec a Teplice? Dva z nich tam dokonce taky vedli 2:0. Podle tvojí "logiky" by mělo sestoupit více týmů než je vůbec možné

Reagovat
smazaný uživatel

O to mu jde, vyhrávat tituly bez Berbra (s jedním týmem v lize)

Reagovat
smazaný uživatel

MILAN BAROŠ

Reagovat
HorajzmAmmann

konečně i Vašek

Reagovat
iamek

Baros neco rika Kucerovi a on hned strida. Mame trenera

Reagovat
ZB 07

Taková odkopávaná

Reagovat
HorajzmAmmann

Šašinka dneska taky špatný

Reagovat
smazaný uživatel

Super navrat, snad nam to Breda zase nezajebe...

Reagovat
smazaný uživatel

Breda i kdyby byl na Svinově a čekal na vlak do Popradu, tak bude moct za vše, co se týče hry Baníku..

Reagovat
ratusek

no protože to je pořád blízko stadionu ten by měl být na druhé straně zeměkoule

Reagovat
smazaný uživatel

Kazdopadne na pravem beku se mi nejvic zamlouva Sus. Ve srovnani s Pazdarou a Bredou tam hraje jako Cafu...

Reagovat
smazaný uživatel

Hezké je, že zde v diskuzi dnes padly jména Cafua a Gattusa a oba pred chvili ukazali v prostrihu na San Siru.

Reagovat
HorajzmAmmann

jediný obránce letos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

Stejně by mu ujel . Ne, vážně - byl slabý.

Reagovat
ZB 07

My hrajem snad rozestavení 8-1-1...ale zatím to funguje

Reagovat
dinss

Kouká někdo na Jablonec? Jak vypadá jeho hra?

Reagovat
Mönchengladbach

Celkem slušně. Na Spartu to v přespříštím kole bude v pohodě stačit.

Reagovat
smazaný uživatel

Poznar

Reagovat
HorajzmAmmann

Poznare krásně ty kokote

Reagovat
Tommy the Gunner

Jablonec slusna forma

Reagovat
F.Torres

OMG, tři tyčk a neuznaný gol

Reagovat
cubinho

Zatím jednoznačně kolo golmanů - Dúbravka, Fryšták,... a dneska především Hanuš a Halouska zatím neskuteční

Reagovat
HorajzmAmmann

to je dneska na infarkt

Reagovat
F.Torres

Konečně

Reagovat
Coutinho10

idealne do satny

Reagovat
ZB 07

Vraštil chválím, že vyskočil, ale mohl se pokusit trefit i balón.

Reagovat
Kang & Kodos

Oni přežijou všechno možný a pak dostanou gól z tohodle...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole

Reagovat
HorajzmAmmann

Azevedo jak já ve FIFĚ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cubinho

Goool!!!

Reagovat
HorajzmAmmann

co to meleš?

Reagovat
cubinho

a zaslouženě! Houska muž zápasu a Sigma do pohárů

Reagovat
HorajzmAmmann

jo Sigma

Reagovat
cubinho

no...

Reagovat
pingla

Sigma

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole podruhé

Reagovat
Puskas

škoda, to se dalo vyhrát

Reagovat
ondrasch77

Jsem rád, že jsme vrátili MB do boje o záchranu, ty jejich neustálé pokusy o EL už mě vytáčej...

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
shitcool

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
lampas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
ZB 07

Juhar je na hřišti 30 sekund a už ho mám plný zuby.

Reagovat
Coutinho10

Necka pojistka

Reagovat
PlackaSKS

mam ho v sestavě a hraju proti miguelovi, tak bud dvojnásob rád

Reagovat
Coutinho10

koukal jsem velka gratulace a navic ho porazit takovymhle zpusobem...to se jen tak nevidi btw. si musel něco vědět o zranění Škoďáka ne ? že si na jistotu tam šoupnoul Necida, protože se spíš očekávalo, že bude hrát Milan jinak super poskládaný...hlavně obrana bezchybná, záloha taky dobrá (Mehanovic dobre vybranej) a kapitán na jistotu...takhle se to hraje

Reagovat
PlackaSKS

teď se skoro červenám nemam z toho tak dobrej pocit, když si vezmu, že to jsou první tři body... ale koukám, že ve druhý eurofotbalácký lize jsem hrál proti tobě necka byl jen výstřel do tmy, popravdě sem čekal, že se škodovi nebude dařit...

Reagovat
Coutinho10

já měl taky trochu štěstí (na tebe to tam teda nestačilo) ...Texl prisel misto zranenyho jinyho hrace jeste v 1. polocase a tak ma cisty konto, Teclik super az cumim, jak mu to jde, kapitan jasna volba jako ty a naštěstí to stačilo na 3 body a bude to ještě hodně zajímavý

Reagovat
PlackaSKS

no já zítra odjíždím na pár týdnů do thajska a vůbec nevim jak to budu mít s netem, takže kdokoli kdo bude hrát proti mě to bude mít asi celkem snadný nicméně jsem koukal, že ani první výhra mě nepošoupne z posledního místa, sakra

Reagovat
Coutinho10

ok, tak si to tam uzij a na jak dlouho ? jinak ted je stejne repre pauza, ale dobre....vim o tom, kdyz se k tomu dostanes, bude to lepsi ....kdyz ne, tak se neda nic delat

Reagovat
PlackaSKS

někdy kolem 18 budu zpátky, takže hádám, že prošvihnu jen jedno kolo po repre pauze... ale pokud to půjde, tak zase zkusim zamíchat pořadím na čele

Reagovat
Coutinho10

ok, ale jelikoz to je vyrovnany, kazdej muze porazit kazdyho, tak i pri trose stesti klidne muzes dat nakou serii a pak na jare muzes taky jeste nejak zabojovat

Reagovat
PlackaSKS

oba víme, že to se nestane, ale já plánuju vyhrát tu druhou, kde jsme aktivní asi tři

Reagovat
Coutinho10

j vyhrat asi ne, ale ta horní část tabulky se může podařit....co někdo nahrál za 1. tretinu souteze muzes ty nahrat ve 2. tretine ....klíčový budou takový ty souboje s těma z dolní poloviny, aby sis je nenechal odskočit a v tý 2. lize tam to bude taky zajímavý a tam rozhodnou prave ty vzajemny zapasy, tak uvidime

Reagovat
KingMaster13

Obrovská gratulace, já taky dneska poprvý vyhrál a sestřelil jsem Čobola

Reagovat
Coutinho10

to se vždycky počítá

Reagovat
KingMaster13

Přesně jsem věděl na kdy si to schovat, tak snad se konečně nějak odlepím, deptalo mě, že jsem několikrát těsně prohrál

Reagovat
Coutinho10

j já už se fakt bál, že Miguel pojede dál jako ta Plzeň ale hezky to vyšlo, že ho porazil zrovna Placka a uplně suvereně

Reagovat
KingMaster13

Kdo jinej by ho měl vypráskat, než-li Slávista

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
PlackaSKS

já jsem do toho zrovna proti miguelovi šel celkem odevzdaně a pak mi výhru zkazila ta tvoje, protože zůstávám poslení ale jak píše coutinho víc, tak to hecnem a ještě skončíme na stupních...

Reagovat
KingMaster13

Však rozjedeme to, sešívaní nemohou skončit na posledních 2 místěch

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Já porazil Kanga. Ale nevím, jestli to je nějaká výhra

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
smazaný uživatel

Dej mi ještě pár kol.

Reagovat
Kang & Kodos

Píšu si

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Coutinho10

* a to ta tabulka ještě neni aktualizovaná

Reagovat
smazaný uživatel

Právě proto to poslal už teď.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Vystřílel mi asi Chinaski

Reagovat
Coutinho10

twl ty taky jedes ja to teda ani nezkousel skladat, protoze bych to mel trochu z cesty, ale kazdopadne pro tebe super tejden

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna Chinaski nejsou můj šálek... udělám někomu jinému radost

Reagovat
Coutinho10

j se divim ze si to hral ale jako darek nekomu proc ne no

Reagovat
Kang & Kodos

Pyrrhovo vítězství

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
KingMaster13

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele