HET liga - preview 8. kola

23.09.2017, 08:58, aktualizováno 25.09.2017, 08:54
Previews
Liberci se proti Slovácku daří a potvrdit to chce i v dohrávce osmého kola letošní sezony. Slovan si zatím vede velmi dobře a v případě výhry se bodově dotáhne na třetí Slavii...
Slovan Liberec - 1. FC Slovácko  (pondělí 19:00)
Dohrávku 8. kola české nejvyšší soutěže obstarají Slovan Liberec a Slovácko. Severočeši se po porážce s Plzní vrátili na vítěznou vlnu a dvakrát vyhráli. Totéž se nedá říci o Slovácku, které se herně i výsledkově trápí. Kordulovi svěřenci jsou dokonce až na čtrnáctém místě.

Liberci se až na výjimky v této sezoně daří a tým trenéra Jindřicha Trpišovského to uplynulý víkend znovu potvrdil. Nejprve dokázal odčinit porážku s Plzní a porazit Zbrojovku Brno na jejím hřišti a následně si zařídil i postup v MOL Cupu přes Hodonín. Liberec ovšem musel jít přes prodloužení, v němž nastřílel čtyři branky.

Slovácko mělo v MOL Cupu volno, a tak se mohlo plně koncentrovat na nadcházející duel na stadionu U Nisy. Trenér Kordula musel zapracovat hned na několika věcech, jednak psychice hráčů a také gólové produktivitě. Od kanonády do sítě Baníku se totiž hosté ve čtyřech zápasech ani jednou neprosadili a to je velký problém. "Realita je taková, že tady pracujeme s velmi mladým mužstvem, které nemá ještě tolik zkušeností a to se v některých případech projevuje. Máme v tuto chvíli šest bodů, ale nemyslím si, že ta naše situace je nějaká kritická, podobně jsou na tom i jiná mužstva. Kluci jsou mladí, takové situace ještě neznají. Potřebují čas, potřebují pracovat a potřebují důvěru. My jim věříme a zároveň víme, že nic nepřijde hned," uklidňoval situaci trenér Slovácka Kordula.

Liberec má se Slováckem výrazně lepší vzájemnou bilanci. Za posledních deset let s ním prohrál všeho všudy jen jedinkrát a Severočeši budou i tentokrát velkým favoritem.

Domácí celek bude s největší pravděpodobností postrádat Grajciara a možná také Váchu, u kterého je start nejistý. Slovácku zase bude chybět zkušený Šumulikovski a pro čtyři žluté karty nenastoupí ani Reinberk.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Hladký - Mikula, Kúdela, Karafiát, Kerbr - Coufal, Folprecht, Breite, Ševčík, Potočný - Pulkrab
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Heča - Juroška, Hofmann, Šimko, Divíšek - Daníček, Machalík - Navrátil, Havlík, Petr - Zajíc
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.77 - 3.82 - 5.01
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
MFK Karviná - Zbrojovka Brno  (neděle 17:00)
Karviná se herně i výsledkově trápí a vše chce napravit v domácím duelu se Zbrojovkou Brno. Ani hosté totiž neoplývají formou, se stejným počtem čtyř bodů jsou dokonce na předposledním místě tabulky.

Stručně řečeno, oba celky jsou na tom velice bídně. Karvinou může těšit alespoň vysoká produktivita, protože jak o víkendu s Olomoucí, tak i v týdnu v Kroměříži nastřílela tři respektive čtyři branky. Zatímco ale v prvním případě to na body nestačilo, ve druhém to znamenalo jasný postup do dalšího kola MOL Cupu. Karviná si postupu pochopitelně považuje, na druhou stranu ligový zápas s Brnem bude mnohem složitější a náročnější. "To nás pochopitelně těší, ale s Brnem to bude úplně jiný zápas. Budeme muset víc tvořit a oba týmy budou pod větším tlakem, protože získané čtyři body jsou pro nás i pro ně opravdu málo," nechal se slyšet asistent trenéra Josef Mucha. Dosavadní čtyři body získali karvinští díky domácí výhře nad Jihlavou z úvodu ligového ročníku a remíze s Mladou Boleslaví.

V podstatě stejně jsou na tom hosté z Brna. Zbrojovka se po senzační výhře nad Spartou vrátila ke špatným výsledkům a prohrála jak v Boleslavi, tak i doma s Libercem. Nyní je čeká Karviná, kterou v loňské sezoně nedokázali porazit, protože hned dvakrát se hrálo shodně 1:1. A žádná výsledková divočina, jakou sehrála Karviná v minulém kole se příliš neočekává.

"Jsme přesvědčeni, že udělají maximum pro to, aby se takový zápas neopakoval. Jinak ale platí, že se soustředíme hlavně na sebe. Máme nachystané nějaké varianty, co se týče sestavy i taktického záměru. Nyní je chceme dopilovat," připomněl porážku domácích 3:5 od Olomouce brněnský trenér Richard Dostálek

Jeho protějšek Jozef Weber nebude mít k dispozici útočníka Wágnera, jinak je tým kompletní. Na druhé straně nemohou zasáhnout do hry Šural, Kratochvíl a Krejčí.
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Berkovec - Moravec, Košťál, Hošek, Eismann - Šísler, Janečka - Štěpanovský, Budinský, Letič - Panák
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Melichárek - Vraštil, Pavlík, Jovanovič, Juhar - Polák, Sedlák - Fortes, Pilík, Lutonský - Škoda
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.98 - 3.52 - 4.23
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Vysočina Jihlava - Baník Ostrava  (neděle 17:00)
Důležitý souboj z hlediska vývoje záchranářských starostí čeká na Jihlavu s Baník. Hosté nasbírali jen o dva body více, takže se klidně může stát, že Vysočina svého soupeře po dnešku přeskočí.

Pokud vůbec můžeme hovořit o formách obou týmů, lépe na tom bude Jihlava, která nedávno zvládla porazit Duklu 3:2 a v týdnu si spravila chuť postupem v MOL Cupu. Černou kaňkou je ale těžká porážka v Jablonci. Vysočina tam schytala rovnou bůra! Samozřejmě v pohárovém utkání se Sokolovem to už bylo o ničem jiném. "Chceme navázat na zodpovědný projev v pohárovém měření proti Sokolovu a zejména na kvalitní domácí výkon proti Dukle, kdy měla naše hra v první půli vysoké parametry. Při pohledu do tabulky je jasné, že potřebujeme zvítězit," nemusel zdůrazňovat asistent kouče Kopeckého Michal Kadlec.

Baníkovci si moc dobře uvědomí o jak důležitý zápas jde. Jihlava i Baník byli před sezonou pasování na jedny z outsiderů na sestup a jejich vzájemný duel může v budoucnu sehrát velkou roli. " Další důležitý zápas. My jsme teďka samozřejmě ty body nesbírali, takže tam jedeme s jasným cílem uspět. Nejlepší by byly tři body, tak abychom drželi distanc od Jihlavy.To vítězství, které by nám pomohlo, už potřebujeme jako sůl," nechal se slyšet trenér Baníku Radim Kučera.

Jihlava s Ostravou neprohrála od chvíle, kdy českou nejvyšší soutěž opustil její dlouholetý název Gambrinus liga, tedy už před třemi lety. Jihlava je tedy v pěti posledních vzájemných zápasech s Baníkem neporažena.

Domácí se musejí obejít bez Nerada a Štěpánka, kdežto hosté jsou v plné síle.
Vysočina Jihlava - pravděpodobná sestava:
Rakovan - Nový, Tlustý, Krejčí, Keresteš - Vaculík - Fulnek, Zoubele, Ikaunieks, Popović - Klíma
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Vašek - Pazdera, Pokorný, Šindelář, Granečný - Sus, Hlinka, Hrubý, Stáňa - De Azevedo - Baroš
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.75 - 3.45 - 2.70
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sparta Praha - FK Teplice  (neděle 18:00)
Spartu čeká naročné domácí utkání proti nepříjemnému soupeři. Teplice se budou chtít na Letné předvést a určitě odvézt nějaký bod. Sparta si však další zaváhání dovolit nemůže a potřebuje nutně zvítězit.

Už před tímto kolem byla ztráta na vedoucí Plzeň velká a pokud Sparta neporazí Teplice, tak ještě naroste. Letenští jsou stále pod palbou kritiky, naposledy v lize nezvládli derby se Slavií, které podlehli 0:2. Tým trenéra Stramaccioniho si alespoň spravil chuť v poháru, i když herně vůbec nepřesvědčil. Na půdě druholigového Znojma zvítězil 1:0, ale o výsledek se musel až do konce strachovat. Nicméně povedený výkon předvedl Bogdan Vatajelu. "Musíme být soustředění, musíme se na zápas koncentrovat, hrát jako tým. Zkrátka musíme vyhrát, musíme se probrat, protože Plzeň má všech sedm výher. Musíme se dostat na přední příčky tabulky," vyjmenoval, co všechno Sparta musí učinit právě Bogdan Vatajelu.

"Pro nás je důležitý už každý zápas. My hrajeme každý zápas jak play off a přijede velmi těžký soupeř Teplice. Já je řadím vysoko, myslím si, že je to velmi dobrý mančaft, dobře poskládaný Je to dorbý mančaft, dobře vyvážený, hrají dobrý fotbal. Mají tam zkušený i mladý kluky a vysoký stopery," varoval před soupeřem Radoslav Kováč.

Teplice budou mít na Letné o motivaci postaráno. Jak by také ne, každý chce proti Spartě uspět. Skláři v minulém kole pouze remizovali 0:0 s Bohemians a kolo před tím ještě prohráli ve Zlíně. "Určitě nejedeme k žádnému utkání s tím, že prohrajeme, natož na Spartu," nechal se slyšet trenér Šmejkal.

Spartě bude chybět stoper Kaya, jinak se marodka solidně vyprázdnila. Jednu ztrátu hlásají i Teplice, jmenovitě bude chybět Hora.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Dúbravka - Zahustel, Mareček, Štětina, M.Kadlec - Mandjeck, Frýdek - Ben Chaim, Rosický, Biabiany - Lafata
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vondrášek, Král, Jeřábek, Krob - Ljevakovič, Kučera - Fillo, Rezek, Hyčka - Vaněček
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.64 - 4.01 - 5.77
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Fastav Zlín - Slavia Praha  (sobota 17:00)
V generálce na venkovní zápasy Evropské ligy se společně utkají oba zástupci Fastav Zlín a Slavia Praha. Ševcům to zatím v lize příliš nejde, na druhou stranu jestli se mají o co opřít, pak o domácí prostředí. Slavia je sice v tabulce druhá, ale na vedoucí Plzeň hodně ztrácí.

Hodně daleké cesty mají před sebou fotbalisté Zlína i Slavie. Vítěz českého poháru cestuje do Moskvy a ligový mistr se představí v Astaně. Ale ještě než na Evropskou ligu dojde, čeká je vzájemné utkání, které bude velmi důležité.

Zvláště pro Slavii, která i díky výtečnému začátku Plzně nesmí příliš ztrácet. Sešívaní ale nabrali skvělou formu. Po výhře nad Tel-Avivem zvládli derby se Spartou (2:0) a v ligovém poháru si s chutí zastříleli proti Třinci (5:1). Nyní čeká Sešívané cesta do Zlína. "Zlín teď sbírá zkušenosti z evropského fotbalu, přes léto posílil, zkvalitnil tým. Z tohoto pohledu nás nečeká nic jednoduchého, nicméně my tam jedeme s vírou ve vítězství," říká před sobotním duelem trenér Slavie Jaroslav Šilhavý.

Ševci zatím pokračují v nevyrovnaných výkonech a střídají domácí vítězství s venkovními porážkami a to vše proložené bezbrankovou remízou s Šeriffem Tiraspol v rámci Evropské ligy. Pro svěřence Bohumila Pánika je to jistě zklamání, na druhou stranu v týmu je pořád plno nových tváří a kombinace ligy, MOL Cupu a Evropské ligy je pro Zlín něčím novým.

Zlín má před sebou velmi náročný program. V sobotu doma přivítá silnou Slavii a ve čtvrtek se představí na půdě Lokomotivu Moskva, aktuálně třetího týmu ruské Premier ligy.

Slavii budou chybět Danny, Švento, Hromada a dlouhodobě i Muris Mešanovič. Zlínu zase Janíček s Hronkem.
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Matejov, Bačo, Gajič, Holzer - Ekpai, Jiráček, Traoré, Bartošák - Vukadinovič, Diop
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Bořil, Jugas, Deli, Sobol - Ngadeu - Sýkora, Hušbauer, Rotaň, Stoch - Škoda
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.18 - 3.35 - 2.05
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Bohemians Praha 1905 - FK Jablonec  (sobota 17:00)
Bohemka se po pohárové blamáži představí na ligové scéně a v Ďolíčku přivítá nevyzpytatelný Jablonec. Severočeši rozjeli svůj brankostroj na plné obrátky, což by rádi předvedli i na horké půdě ve Vršovicích.

Hráči Bohemians 1905 se po výhře nad Slováckem a velmi cenné remíze v Teplicích utkali s Vlašimí a málokdo asi očekával, že druholigový celek zvítězí. Klokani přitom vstoupili do zápasu parádně a brzy vedli, jenomže Vlašim nejenže srovnala, ale v prodloužení dokonce vedla. O postupujícím nakonec rozhodly pokutové kopy, v nichž měla více štěstí Vlašim.

Pro Martina Haška je to určitě nepříjemně hořká pilulka, protože tým na triumf v poháru, po vzoru Zlína, pomýšlel. Na druhou stranu Klokani se teď mohou soustředit jen na ligu, kde se chtějí co nejrychleji zachránit. "Jablonec je hned za námi. Stejně jako se Slováckem, v Teplicích, tak i teď s Jabloncem nás čeká utkání s nejbližším tabulkovým sousedem. Soupeř umí hrát do plných, ale má i rychlé a zajímavé hráče. Na českou ligu i trochu nadstandardní. Třeba zkušený Hübschmann, se kterým jsem se potkal ve Spartě. Mě bylo třicet a on tam přišel. Dále také Tecl, který se dostal do dobré formy. Hrají do plných, ale mají v možnostech i styl rychlých protiútoků. Defacto se dá říci, že se mohou prezentovat jakýmkoliv herním stylem," nechal se slyšet Martin Hašek.

Utkání ligového poháru na rozdíl od Bohemky Jablonec zvládl a Viktorii Žižkov porazil 2:1. Úspěšně tak navázal na kanonádu s Jihlavou. Trenéra Zdeňka Kluckého může těšit výrazné zlepšení v produktivitě, vždyť jablonečtí nastříleli za posledních pět kol dvanáct branek. Pro Jablonec není Bohemka zrovna oblíbeným soupeřem. V minulé sezoně jí nedokázali ani jednou porazit.

Klokani budou bez rekonvalescenta Krcha a nejistý je start Švece. Na druhé straně bude chybět pouze Valeš.
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Fryšták - Dostál, Hůlka, Šmíd, Kocič - Jindřišek - Reiter, Hašek ml., Nečas, Bartek - Tetteh
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hrubý - Jankovič, Pernica, Hübschman, Hanousek - Masopust, Kubista, Trávník, Jovovič - Doležal, Tecl
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.65 - 3.18 - 3.01
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sigma Olomouc - Dukla Praha  (sobota 17:00)
Na vlně nováčkovské eufórie se stále veze Sigma Olomouc . Hanáci jsou v popředí tabulky a setrvat tam hodlají i po tomto kole, ve kterém hostí pražskou Duklu. Hosté jsou v této sezoně hodně nevyzpytatelní, což v týdnu potvrdili senzačním vypadnutím z českého poháru.

Sigma pokračuje v dobrých výsledcích a v minulém kole doslova rozstřílela Karvinou 5:3. Svěřenci trenéra Václava Jílka už posbírali čtrnáct bodů a jsou v těsném závěsu za druhou Slavií. O další body se střetnou na domácím Andrově stadionu s Duklou, kterou v lize naposledy porazili před pěti lety. "My samozřejmě budeme chtít to utkání zvládnout jako všechna předešlá. Na to se moc nedívám, jestli mají nebo nemají zvýšenou motivaci. Prostě čeká nás další ligové mužstvo, které je silné, ve venkovních zápasech zatím tolik bodů neposbírali, ale to neznamená, že by sem nejeli s úmyslem bodovat," uvedl trenér Jílek.

Dukla zatím předvádí hodně nevyzpytatelné výsledky. Po špatném startu dokázala třikrát v řadě bodovat, aby pak prohrála s posledním Jihlavou. V minulém kole zase porazila Baník, aby v týdnu senzačně vypadla z MOL Cupu. Nad síly Pražanů byla domažlická Jiskra, která zvítězila 3:2.

Velký rozdíl je, jestli hraje Dukla doma nebo venku. Připomeňme, že doma Dukla neztratila ani bod a dokonce neinkasovala. "Všechny góly, které jsme v této sezoně dostali byly venku, takže nedělat tolik chyb, nepouštět ty mančafty do tolika šancí co jsme pouštěli," hledá recept na zápas v Olomouci brankář Filip Rada.

Sigma se nejspíše bude muset vypořádat s citelnou absencí útočníka Chorého i zkušeného obránce Škerleho. U obou je start nejistý. Dvě absence hlásí i Dukla. Delší dobu je mimo Hanousek i další zraněný Koreš.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Buchta - Sladký, Radakovič, Jemelka, Vepřek - Zahradníček, Houska, Texl, Kalvach, Falta - Plšek
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
Rada - Kušnír, Ostojič, Jiránek, Podaný - Bezpalec, Tetour - Koval, Miloševič, Brandner - Holenda
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.89 - 3.74 - 4.36
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Mladá Boleslav - Viktoria Plzeň  (sobota 18:00)
Jestli existuje soupeř, proti kterému se Plzni nedaří, je to Mladá Boleslav. Viktoriání zajíždějí na mladoboleslavskou půdu prodloužit vítěznou sérii a upevnit si vedení v tabulce, ale čeká je nejen neoblíbený soupeř, ale navíc rozehraný do dobré formy.

Prvních pět kol Mladé Boleslavi hrubě nevyšlo a pomohla až reprezentační přestávka, po které se Středočeši uklidnili a psychicky srovnali. Rázem to odskákalo třemi brankami Brno a v minulém kole i Slovácko, které doma prohrálo nejtěsnějším rozdílem.

Svěřence Dušana Uhrina mladšího čeká vedoucí tým ligy Viktoria Plzeň, která dosud neztratila ani bod. "Jde vidět, že v tom mužstvu je pohoda. Zápasy zvládá de facto jakýmkoliv způsobem. Například teď vyhráli nad Zlínem 2:1, dokáží získat výsledky jednogólovým rozdílem a to je důležité. Ne vždycky se může dařit," chválil hosty útočník Lukáš Magera.

Viktoriáni si moc dobře uvědomují, jak těžký soupeř je čeká. Špatné formě mladoboleslavských z úvodu sezony nepřikládají žádnou váhu. "Měli složitější začátek, ale zdá se, že se uklidnili. Půjdou nahoru, mají kádr na to, aby bojovali o poháry. Čeká nás velmi těžký zápas. Jsem zvědavý, jak to zvládneme proti soupeři, který se chytil a bude na nás dobře připravený," poznamenal Vrba.

Plzeň sedm zápasů neprohrála a na druhou Slavii má šestibodový náskok a na pátou Spartu dokonce desetibodový. Ztratí Vrbova parta první body v Mladé Boleslavi? V loňské sezoně skončily oba zápasy nerozhodným výsledkem.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Vejmola - Pauschek, Chaluš, Stronati, Fleišman - Hubínek, Rada - Přikryl, Matějovský, Chramosta - Mebrahtu
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Kozáčik - Řezník, Hejda, Hájek, Limberský - Živulič, Hrošovský - Petržela, Kolář, Kopic - Krmenčík
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.11 - 3.54 - 2.38
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň770016:221
2.Slavia Praha743010:115
3.Sigma Olomouc742113:714
4.Slovan Liberec74129:713
5.Sparta Praha73226:611
6.FK Jablonec724113:710
7.Bohemians Praha 190572414:410
8.Dukla Praha731310:1210
9.FK Teplice723210:99
10.Fastav Zlín73046:79
11.FK Mladá Boleslav72146:117
12.1. FC Slovácko71336:66
13.Baník Ostrava713310:166
14.MFK Karviná71157:124
15.Zbrojovka Brno71155:134
16.Vysočina Jihlava71155:164

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1058)

Přidat komentář
cubinho

Fastav Zlín - Slavia Praha 1:2

Bohemians Praha 1905 - FK Jablonec 1:1

Sigma Olomouc - Dukla Praha 3:2

FK Mladá Boleslav - Viktoria Plzeň 2:2

Vysočina Jihlava - Baník Ostrava 2:1

MFK Karviná - Zbrojovka Brno 1:1

Sparta Praha - FK Teplice 1:1

Slovan Liberec - 1. FC Slovácko 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Fastav Zlín - Slavia Praha 1:2

Bohemians Praha 1905 - FK Jablonec 0:0

Sigma Olomouc - Dukla Praha 2:1

FK Mladá Boleslav - Viktoria Plzeň 1:2

Vysočina Jihlava - Baník Ostrava 1:1

MFK Karviná - Zbrojovka Brno 1:0

Sparta Praha - FK Teplice 2:1

Slovan Liberec - 1. FC Slovácko 0:0

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Fastav Zlín - Slavia Praha 1:1

Bohemians Praha 1905 - FK Jablonec 0:0

Sigma Olomouc - Dukla Praha 2:0

FK Mladá Boleslav - Viktoria Plzeň 0:2

Vysočina Jihlava - Baník Ostrava 1:3

MFK Karviná - Zbrojovka Brno 1:0

Sparta Praha - FK Teplice 1:2

Slovan Liberec - 1. FC Slovácko 1:0

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Bex5

Reagovat
HorajzmAmmann

jen tak dál

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
h8_sfatto

Sparta nevyhrává a stejně je pátá... s tímhle chceme dobýt Evropu v LM ?

Reagovat
patrikhm

Že jo?

Co by na to řekl odborník Kang Kodos Kokotos? Jistě nějakou vychytralou sračku, blbec

Reagovat
smazaný uživatel

kang na tebe nema cas. musi platit najem. v supliku mas petset di si neco vybrat v hm.

Reagovat
Bex5

Kang Kodos je tady ze Sparťánků aspoň jeden z těch vtipnějších ... jsou tu větší debilové.

Reagovat
patrikhm

To máš pravdu, třeba Baronne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
h8_sfatto

Fastav Zlín - Slavia Praha 1:1

Bohemians Praha 1905 - FK Jablonec 1:0

Sigma Olomouc - Dukla Praha 2:2

FK Mladá Boleslav - Viktoria Plzeň 3:2

Reagovat
db18

K naší pravděpodobný sestavě můžete rovnou psát "pravděpodobný" střídání...

Reagovat
smazaný uživatel

Náhodou minule Vrba překvapil. Ale strašně by mě zajímalo, co se mu tak nelíbí na Ivanschitzovi. Bohužel se z něho v tomhle stal kretén a nikde to nevysvětlí.

Reagovat
Kang & Kodos

Stal? V tomhle je kretén odjakživa

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím, ze začátku té Plzeňské éry mi přišel celkem v pohodě..

Reagovat
Kang & Kodos

Protože všechno bylo tak nějak "dokonalý".

Reagovat
db18

Tehdy měl bídnýho, ale snaživýho Jiráčka... teď má bídnýho Zemana, který je zamilován do míče...

Reagovat
patrikhm

Kretén odjakživa seš ty, šuline pražskej!

Reagovat
Kang & Kodos

Kretén jo, ale toho šulina z Prahy si vyprošuju

Reagovat
patrikhm

Nebo žiješ jinde?

Reagovat
db18

Zkurvený Varák to je...

Reagovat
smazaný uživatel

Tam už jsou jen Rusáci a šlechta ne? Takže něco co jsme o Kangovi nevěděli?

Reagovat
Bex5

dneska hvezdis ...

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec to nedává logiku.

Vyhazovat celkem dost peněz na plat hráče a přitom nevyužít ani na chvíli jeho nespornej potenciál ...

Nebo je v tom nějaká zvrácená logika, související s egem Vrby ...

Andy měl jít do Bohemky ....

Reagovat
Blasphemer

Protože mu na začátku řekl, že ho nechce. Tak to přece nebude měnit.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ho teda bere na lavičku ?

Reagovat
Blasphemer

Tak zatím máme dost zraněných. Až nebude marodka, tak ho na lavičce nahradí Kovařík.

Reagovat
smazaný uživatel

Lidsky je to hnus.

Reagovat
smazaný uživatel

Co je na tom hnus? Rekl mu, ze s nim nepocita, at si nakde novy angazma. On si radsi vysedi u nas ty penize. To je hnus.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Tak na stole měl nabídku z Bohemky, přičemž by stejně bral plat od nás - a to v plné výši...

...to už je fakt lepší, že zůstává tady a chce ještě trenéra přesvědčit o tom, že může být užitečný.

(a třeba tomu, že nechce brát děti po půl roce zase ze školy se vůbec nedivím...)

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemka by prebrala pulku jeho platu. To same Dukla. A ne, neni to lepsi, kdyz mu trener jasne rekl, ze s nim nepocita.

A kdyby sel do Bohemky nebo Dukly, tak deti mohly zustat ve stejne skole. Navic kdyz bzdli v Praze.

Reagovat
db18

Jako že by si Bohemka dovolila jeho plat, když nechtějí platit ani za půjčené sparťany a i ty na přestup platí z části ještě Sparta?

Reagovat
smazaný uživatel

Pulku jeho platu. To jeste 200 tisic. A ano, bylo to tak domluveny.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť bydlí v Praze nebo ne?

Reagovat
db18

Bydlí, ale to bylo myšlený třeba na to, že se nevrátil do Rakouska... U pražských klubů sedí to s tím platem.

Reagovat
Kang & Kodos

Jako jo, pokud to je tak, jak se psalo, tak se tý ignoraci ani nedivim.

Reagovat
smazaný uživatel

A co když je to tak, že věřil, že se nakonec přece jen prosadí ?

V přípravě patřil mezi ty s nejlepším přístupem.

Předtím brával v cizině i jasně větší prachy .... nesedí mi to prostě, takový vysvětlení.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Aha a nějaký důvod?

Reagovat
db18

Beztak proto, že je v klubu teprv půl roku a Vrba ho nehodlá zapracovávat do mužstva, když má tak málo času...

Reagovat
Blasphemer

A ještě Bakoš ŽK (80.+)

Reagovat
db18

Reagovat
HorajzmAmmann

Pavel Černý Životní sezona už v 9. kole

Reagovat
HorajzmAmmann
Reagovat
monty25

Tým, kterému dá dva góly Pája Černý, by se měl radši dobrovolně odhlásit ze soutěže...

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
monty25

Ještě se ve čtvrtek prohraje s Opavou a Vavruška snad konečně půjde do pr...

Reagovat
HorajzmAmmann

a já zrovna Vavruškovi fandím I když on je takový trenér - kamarád no

Reagovat
monty25

Vavruška hlavně dokázal zkurvit oba moje oblíbené kluby...

Reagovat
HorajzmAmmann

tak zkurvit, co chceš ajko zkurvit na Žižkovu Sorry jako

Reagovat
monty25

Pod Haškem hráli o třídu líp a kádr mají aspoň na horní polovinu tabulky. Už ten závěr minulé sezony pod Vavruškou nestál za nic...

Reagovat
HorajzmAmmann

však ta liga je strašně vyrovnaná, ale pravda koukám na ten kádr a ty jména nejsou špatný na 2. ligu

Reagovat
Spalovač šancí

Hradec zabíjel jeho talent, je vidět, že je to pravověrný Pardubičák

Reagovat
Kang & Kodos

Ten borec, kterej šel z Prahy do Pardubic pěšky, musí bejt fakt nadšenej...

Reagovat
monty25
Reagovat
HorajzmAmmann

aspon se může v klidu vyspat po tý cestě

Reagovat
Puskas

Bude skandovat: "Hoši, děkuji!"

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
HorajzmAmmann

Jinak co to je kurva za ligu když tabulku střelců vede Pázler následovaný Musiolem a Černým Oproti minulý sezoně ta liga fakt strašně klesla na úroveň Fortuna ligy cca

Reagovat
Puskas

díky tomu ale stoupla úroveň I ligy...

Reagovat
HorajzmAmmann

o parník Nutno přiznat, hlavně díky Olmiku co do předvedeného fotbalu

U nás asi fans no bez debat. Ten průměr kolem 7 000 doma si udržíme a výjezdy jsou jasný. Dostat do té ligy ještě Opavu a bude to fakt super. To už by bylo hned 6 super zápasů se Spartou, SKS a Opavou za sezonu

Reagovat
vrabejka

Ten kurz na nás. Vždyť jsme je doma porazili jen jednou

Reagovat
HorajzmAmmann

na koho přesně?

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
vrabejka

Zlín

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

hezky...dobre ty

Reagovat
andrew96

OT: https://www.youtube.com/watch?v=6ZKkphJIMvg

Už jsem se lekl, že diskutéři z novinek vymřeli. Naštěstí se jen přesunuli na YouTube.

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
20DollarsInMyPocket
Reagovat
smazaný uživatel

Baník tři body! Kdy jindy než teď. Jooo ještě na Spartě osmadvacátého desátý.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

snad Ostrava ten svůj existenční zápas v Jihlavě nezvládne....

Reagovat
Liquid

Reagovat
HorajzmAmmann

naštěstí se na existenční zápas můžeme ještě půl roku připravovat

Reagovat
Liquid

Bohemians - Jablonec 3:2

Olomouc - Dukla 1:2

Zlín - Slavia 1:2

Mladá Boleslav - Plzeň 2:1

Jihlava - Ostrava 3:2

Karviná - Brno 1:0

Sparta - Teplice 0:0

Reagovat
Spalovač šancí

Zítřek bude výživný: Jihlava - Baník; Karviná - Brno

Skoro bych to viděl, že se v jednom z těch dvou zápasů utkají oba sestupující

Reagovat
Liquid

spadnou oba hostí a zítřek k tomu hodně přispěje

Reagovat
HorajzmAmmann

přesně, takovou ztrátu v 8. kole nepůjde dohnat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Tak snad v Jihlavě

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, že z těch 4 můžou spadnout jen 2 a ne rovnou všichni 4...:-)

Reagovat
HorajzmAmmann

Do ligy místo nich Znojmo, Vlašim, Příbram a Hradec

Reagovat
smazaný uživatel

mnohem zábavnější by byla Viktorka Žižkov, SFC, Budějovice a třeba Frýdek-Místek.....

Reagovat
HorajzmAmmann

Olympia, Slovan Bratislava, Dukla Praha "B" a třeba Prostějov

Reagovat
db18

Tak to už rovnou Slask, Slovan, Trnava a Dunajska Streda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Blšany, Líšeň, Vltavín, Zápy

Reagovat
HorajzmAmmann

Blšany

Reagovat
Liquid

místo Líšně Jirny

Reagovat
meno

TJ Osek, Slavoj Český Krumlov, FC Písek a FK Junior Strakonice

Reagovat
smazaný uživatel

Budějovice, bašta zábavy...

Reagovat
Liquid

moje řeč, a do ligy místo nich Olympia, Žižkov, Vlašim a Příbram

Reagovat
smazaný uživatel

Jihlava - Baník 2:4

Reagovat
HorajzmAmmann

konečně trošku reálný tip

Reagovat
Coutinho10

sestava podle předpokladu až na Deli a Ngadeu

https://pbs.twimg.com/media/DKaeeG7XoAETn29.jpg:large

Reagovat
KingMaster13

do píči já si dal Deliho do fantasy Jinak sestava ok ale Burena bych posadil, s momentální formou tam nemá co dělat

Reagovat
Coutinho10

možná s nim nepočítá do Astany, tak ho nechává hrát dnes

Reagovat
KingMaster13

Tak to bych pak pochopil potom, s těma křídlama je nyní potíž, nikdo nemá pořádně formu

Reagovat
meno

Nikdo? Stoch?

Reagovat
KingMaster13

Tak Stoch toho poslední zápasy využíval hodně na podhrot ne? Tak jsem ho spíš počítal tam než mezi křídla ale máš pravdu Stoch

Reagovat
meno

No on je vlastně všude

Reagovat
meno

Burena do útoku a Sykyho na kraj

Reagovat
smazaný uživatel

ať Bořil dneska tak neblbne

Reagovat
KingMaster13

Tak derby tam šlo o všechno tam bojoval o každej balon jak blázen, to přeci jen dneska kdyby měl žlutou tak předpokládám, že by tak neriskoval

Reagovat
Coutinho10

snad ne

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tak Bořil je na hřišti prostě magor, on takhle blbne furt.

Reagovat
db18

Hušbauer - Souček - Rotaň

Dneska by to šlo...

Reagovat
KingMaster13

Když o tom teď přemýšlím tak dneska by se Deli kurva hodil na Vukadinoviče, přeci jen na stopera je jeho rychlost obdivuhodná a Zlín bude kousat hlavně nákopama za obranu

Reagovat
Coutinho10

j tim budou nepříjmný, ale Frydrych je taky dobrej a potřebuje hrát

Reagovat
smazaný uživatel

Frýďa zase na stoperu jo?

Reagovat
Coutinho10

j na kraji pro něj už neni místo, takže i to je důvod, proč Deli nehraje, aby Frydrych nevypadl uplně z rytmu

Reagovat
smazaný uživatel

Je pravda, že pro mě to byl vždycky spíše stoper.

Reagovat
KingMaster13

Těch variant na kraje obrany moc nemáme, takže si spíš myslím, že se Jarda bál o Deliho, kterého na 100% chce v Astaně. Frydrych si určo zahraje Bořil i Sobol si budou chtít určo brzo odpočinout. Takže Frýďa si určo zahraje i tak dost

Reagovat
Coutinho10

no určitě je taky asi někdy protočí, ale zrovna kraje Sobol a Bořil jsou suprový, takže tam si myslim, že jim dá odpočinout fakt jenom minimálně

Reagovat
KingMaster13

Jsou super ale nezvládnou vše odehrát sami

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, to smrdí průserem... Další ztrátu už si nemůžeme dovolit, jinak ten titul můžou dát Plzni rovnou, ale bez Deliho a Ngadeua budem vzadu hodně zranitelní. Tak snad konečně zabere útok.

Reagovat
Coutinho10

dneska už to snad v tý lize golově prolomíme a navážeme na derby...tam těch šancí bylo dost....nezlobil bych se, kdyby se zopakoval podobnej výsledek jako minulou sezonu na podzim ve Zlíně

Reagovat
smazaný uživatel

Vážně je Škoda lepší než Necid? Pokaždé, když Necid hrál, tak se mi moc líbil.

Reagovat
Coutinho10

oboum se naštěstí daří a neni důvod Škodaka šetřit (je to kapitan č. 1 zatim urcite)...potřebujeme 3 body a když třeba dá 2 goly, tak si muze napr. od 60-70 min. odpocinou a pride misto nej Necka a kdyz ne, tak budou hrat oba, aby Zlin nevedel co driv

Reagovat
KingMaster13

Šilhavý nejspíš usoudil, že v Astaně bude Necid platnější než Škoda a tak ho šetří do Kazachstánu

Reagovat
Liquid

černoši na párty

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kang & Kodos

68. Zeman <-> Kopic

76. Bakoš <-> Kolář

85. Bakoš ŽK

88. Živulič <-> Hořava

https://abload.de/img/imagespms52.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

uvidíme

Reagovat
db18

Blbost, třetí střídání bude Řezníček za Krmelce.

Reagovat
smazaný uživatel

První střídání špatně a ještě o minutu dřív..

Reagovat
db18

Vrba: "Některé hráče budeme točit, nebude to o 12 lidech"

...a dneska? Hořava místo Zivulice...

Reagovat
smazaný uživatel

přidej k tomu Bakoše,Zemana a Hrušku a máme výsledek občasný Řezníček s Čermákem a Havlem

Reagovat
db18

To DUmlovi zaručeně vyrazí dech...

Reagovat
smazaný uživatel

ale co se týče minut,tak tam je to víc jasné..až je uvaří,tak nevím,co bude dělat

Reagovat
Sosi

já bych mu to nevyčítal, ani toho Ivanschitze viz výš... Prostě je to jeho tým, jeho práce, jeho sestava, jeho odpovědnost... a výsledky má, takže mu ani není důvod něco vyčítat...

Reagovat
db18

Jenže v lize se ty týmy kolikrát porazí sami a 12 pro Vrbu důležitých hráčů je pak v Evropě neschopna popadnout dech...

Reagovat
Coutinho10

jeste, ze tam Vuki nesel levou

Reagovat
andrew96

Vuki nikdy moc nevěděl, na co levou má.

Reagovat
smazaný uživatel

pokračuje v trendu nasazeném proti Plzni?

Reagovat
Coutinho10

jojo

Reagovat
db18

Jan Zbořil

Reagovat
andrew96

Jan Zbořil

Reagovat
KingMaster13

Zbořil

Reagovat
Coutinho10

ja toho Zborila zrovna neslysel

Reagovat
db18

Počkej si, až bude znova u balonu... nevypadalo to na přeřek.

Reagovat
Coutinho10

ok

Reagovat
mistr129

Reagovat
andrew96

Tak Slávisti už zjistili, že přes Matejova to půjde nejlíp.

Reagovat
KingMaster13

Pavlenka 1. čistý konto v Bundeslize

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
andrew96

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
meno

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
andrew96

Zápis .> program na stadionu

Reagovat
KingMaster13

Zlín ty centry má hodně nebezpečný Jinak my klasika, po vápno vynikající, pak bída

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
mistr129

Souček ale dneska hroznej

Reagovat
meno

Spíš Mick

Reagovat
HorajzmAmmann

Olomouc to už ale přehání, ne?

Reagovat
KingMaster13

Plšek si říká o pozornost

Reagovat
Miguel19

Plšek kapitán ve fantasy

Reagovat
monty25

Jsem si dal obranu komplet ze Sigmy a Plška tam nemám...

Reagovat
KingMaster13

Ty vole A já mám ve fantasy Deliho a Mihalíka takže zase rupnu

Reagovat
Coutinho10

twl Micku

Reagovat
Miguel19

Skoro čtvrtej

Reagovat
Miguel19

Crouch jenom žlutá

Tak to je pak těžký no, když mi za takové zákroky máme hned červený..

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Hlavně že Škoda píčuje a sám hraje tužku.

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma pekne, skoro sami odchovanci plus par hracu odjinud... nechapu proc to nejde i u nas

Reagovat
HorajzmAmmann

taky jim dojde dech...

Reagovat
db18

DUml pls...

Reagovat
smazaný uživatel

To mozna jo, ale mezitim si nahrabou dostatek bodu aby jim to pak bylo "jedno"

Reagovat
meno

Protože jejich ročník 93 byl nepřekonatelnej, stejně jako Sparťanská 93, která byla ještě o úroveň vejš

Reagovat
HorajzmAmmann

ta jejich záloha Houska, Falta, Plšek, Zahradníček spolu hrajou snad od žáků ne?

Reagovat
meno

Jo ještě i Texl a patřil k nim Ševčík a Habusta. Prostě šíleně silnej ročník http://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-1-liga-rocnik-2017-18/314023/jilek-o-vzestupu-olomouce-i-hrebikovi-setkani-s-nim-bylo-zasadni.html

Reagovat
dinss

Nechápu proč Habusta hraje druhou ligu v Polsku...

Reagovat
dinss

92 ne?

Reagovat
meno

Jo sorry 92

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Kakouda ve studiu ... Větší přehled a slovní zásobu ma i moje 10 letá sestra

Reagovat
smazaný uživatel

Kalouda ... Luboš Kalouda .... expert

Reagovat
Kang & Kodos

Plšek (C)

Reagovat
Miguel19

Kdo tomu rozumí, ten ví.

Reagovat
Kang & Kodos

Snad co nejmíň lidí. Jestli zase vyhraju ty posraný tokeny, tak končím

Reagovat
Miguel19

Já ho bral, protože je to vlastně záložník, ale viděl jsem Dohráno, kde minule hrál jako hrot..

Reagovat
Sosi

Ta propustnost karet z ligy do poháru se mi nelíbí...

Reagovat
smazaný uživatel

to bylo rychle

Reagovat
ZB 07

Goool

Reagovat
Miguel19

Lžimberský pěkně. Krmelec

Reagovat
db18

Dneska to bylo rychlý... Krmelec A taky skvělá asistence... Snad to teď klasicky nedochodíme...

Reagovat
Sosi

Takře Stronatti znovu do juniorky.

Reagovat
dinss

Krásnej fík. Pěkná asistence i hezký zakončení!

Reagovat
Kang & Kodos

13 bodů na první místo po osmi kolech Jako kdybych fandil Jihlavě

Reagovat
KingMaster13

Krmelec, kapitán ve fantě

Reagovat
Coutinho10

bohuzel jistota...taky mam

Reagovat
KingMaster13

to už taky dává každej, bohužel ale jedinej střelec na kterýho je fakt spoleh A ještě teda Tecl

Reagovat
smazaný uživatel

Tecl to jistí...a nebo to,že Greny nic nemá ..ideál

Reagovat
KingMaster13

Ty vole a mě hned nehraje Deli a Mahalík takže nejspíš zae rupnu

Reagovat
Coutinho10

po minulym kole (prohra s Montym prave kvuli Teclovi, kdyz mu dal i pasku) jsem se uz poucil a dal ho tam

Greny jako jedinej zklamal, ze neslozil, ale body si zaslouzis

Reagovat
ZB 07

Prej ofsajd

Reagovat
Blasphemer

zářez!!!§§§§!§!!§!§

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba další kauzu

Reagovat
Hokaido

Co se stalo?

Reagovat
db18

Kolář poslal přihrávku na Kopice, který měl hlavu v ofsajdu...

Reagovat
Banikovec7

to jsem jediny co si mysli ze to ofsajd byl?

Reagovat
db18

Ne.

Reagovat
Shevchenko

taky bych to pískal.

Reagovat
andrew96

Neboj

Reagovat
Miguel19

Těsný, ale ta lajna říkala hovno. Podle mě Kopic mohl být nohou v offsidu..

Reagovat
Sosi

takový těsný/sporný ofsajdy mají pouštět, bránící tým nemá hrát takto na milimetrovou lajnu

Reagovat
Miguel19

To je v pravidlech?

Reagovat
Sosi

ne, ale prostě už to, že obrana nechá hráče přesně na lajně, je jeich chyba, protože žádný hráč stejně nevidí přesně, jestli je milimetr před nebo za hráčem, čili nehraje na jistotu, ale na štěstí...

Reagovat
mistr129

a když hráč překopne prázdnou bránu, stejně bych to uznal jako gól, protože to byla chyba obrany ho tam nechat.

Reagovat
Miguel19

Offside je prostě offside.

Reagovat
Sosi

tím chci ale říct, že i gól z ofsajdu menšího jak půl metru je chyba bránícího týmu

Reagovat
Sosi

Karoch a jeho fotbalová učebnice: "Nedivím se Plzni, že je nespokojena, výsledek 1:0 je méně výhodný než 2:0"

Reagovat
Neon

Záleží na tom, kolikátá je minuta.

Reagovat
KingMaster13

Plzeň chytře, snaha se vyhnout Csaplárově polibku smrti

Reagovat
dinss

Taky jsem na to myslel.

Reagovat
Blasphemer

0:3

Reagovat
dinss

Hlouček bučících fanoušků byl odměněn golem do jejich sítě.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm...2:0 o pár minut dřív než minule...čas vypnout..to zas bude sračka

Reagovat
db18

Krmeleeec

Reagovat
Kang & Kodos

Tak kdo půjde do juniorky?

Reagovat
Miguel19

Dpc, Krmenčíka nemám. A toho mají všichni

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole...rozhodčí

Reagovat
smazaný uživatel

Chramosta

Reagovat
Blasphemer

Chramosta Běhá v lize po hřišti větší mrdka?

Reagovat
Kang & Kodos

Na hřišti v zeleným minimálně dvě

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Miguel19

To si dělá prdel

Reagovat
Miguel19

Ani neumí odkrokovat zeď kokot.

Reagovat
dinss

''Spadnul mi na ruku a to nemá..''

Reagovat
Azazelo RD

Šáh na míč a to nemá.

Reagovat
andrew96

Hmm, Zmrhal. Hned věřím bodu víc.

Reagovat
KingMaster13

Co Chramosta? Na něj někdo šáhnul?

Reagovat
smazaný uživatel

hrál si na Maradonu

Reagovat
KingMaster13

shs

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
dinss

Míč

Reagovat
GEGE

Plšek neskutečné dělo nejslavnější vsetínský fotbalový odchovanec už ted

Reagovat
dinss

Jestli to Olomouc přes přestupák udrží...

Reagovat
diastan

Chramosta jak fakt vykal

Reagovat
Coutinho10

Stochu dej to niz

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
dinss

Ty bubeníci jezdí i na repre ne?

Reagovat
Miguel19

Co to píská za žaluda tvl. To je otřes.

Reagovat
KingMaster13

Jestli dneska nevyhrajeme tak můžeme ligu rovnou zabalit a soustředit se na Mol cup a EL

Reagovat
Blasphemer

Plzeň do LM jako mistr ligy a Slavia jako vítěz EL. To bych asi dokázal zkousnout.

Reagovat
KingMaster13

Popravdě mě by to taky teda nevadilo. V Evropě dlouho úspěch nebyl a pohár jsme naposledy vyhráli v roce 2001

Reagovat
Kang & Kodos

Zmrhal za Hušbauera? Ty vole...aspoň, že dal přes hodinu.

Reagovat
dinss

Šel do středu pole jo? Šilhavého taktiky.

Reagovat
Kang & Kodos

To ne, ale takhle si to dobrovolně udělat těžší...

Reagovat
Blasphemer

Šilhavý hraje jedině na very hard.

Reagovat
KingMaster13

legendary

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Viděl jsem dobře že to Zmrhal pouštěl?

Reagovat
Blasphemer

Petržel dnes dopředu dobrý, skoro bych mu i odpustil tu píčovinu, co udělal na začátku v našem vápně.

Reagovat
KingMaster13

Ty vole nebude mě srát, když to bude remíza ale ať ten výkon má koule, pořádně je zmáčkněte hergot

Reagovat
Coutinho10

Joooooooooooooooooo

Reagovat
KingMaster13

gooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
KingMaster13

Škoda ve fantě

Reagovat
mistr129

konečněěěěěě

Reagovat
mistr129

vlastní??

Reagovat
db18

Jak to Škoda dal? Mne to přišlo jako vlastňák...

Reagovat
mistr129

Reagovat
Komix

Nekoukáš na Plzeň?

Reagovat
db18

Ta jde v tv, předtím jsem už měl na noťasu Slavii, tak to mám pořád zapnuté a "dokoukávám"

Reagovat
smazaný uživatel

už to je jako vlastní na livesportu chudák Bačo..minulé kolo z něj Bosák dělal vyjukaného zajíce..teď vlastní

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia chce zlanařit Nezmara

Reagovat
Coutinho10

chteli jsme ho uz driv, ale to Nezmar jeste nechtel...uvidime co ted

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, Plšek a Krmenčík ve fantě Jediná škoda je, že je maj i ostatní..

Reagovat
Blasphemer

Rozhodčí. Dneska ukázkově přenáší tlak z hráčů na sebe.

Reagovat
Blasphemer

Rozhodčí. Dneska ukázkově přenáší tlak z hráčů na sebe.

Reagovat
martin1

Sladký Krásný první ligový gól.

Reagovat
dinss

Jak hraje? Mohl by se vrátit k nám?

Reagovat
Coutinho10

neee twl dete do hajzlu

Reagovat
Komix

Laštůvka wtf

Reagovat
db18

Reagovat
Komix

tohle se má udržet takovej balon

Reagovat
db18

Vukadin! Tohle se Spartě povedlo.

Reagovat
martin1

Zlín

Reagovat
KingMaster13

Kdy už se do toho vedení pracně dostaneme tak to neumíme udržet

Reagovat
db18

...ale Jugas

Reagovat
mistr129

dyť by jinak byl gól rovnou

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Co Jugas? Může za to, že Laštůvka má olšový ruce?

Reagovat
20DollarsInMyPocket

No jo, Laštůvka nejlepší gólman ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta vrací úder

Reagovat
Kang & Kodos

Největší úspěch v sezoně

Reagovat
martin1

A Škodovi ten gól asi nepřipíší

Reagovat
mistr129

Reagovat
Sosi

Když tak Vlášek mluví o tom, že dnes nejsou rozhodčí přesní - nepřemýšlel někdo nad tím, jak moc přesná je grafika ofsajd lajny v TV? Jestli na to nemá vliv stadion/poloha kamery/širokoúhlost atp. Protože když koukám na hřiště teď v TV, tak půlící čára není v TV rovnoběžná s vápnem, protože jak se obraz posouvá, tak se mění i sklon čar vůči kameře... A pokud jde o sekanou trávu, tak jelikož je hřiště trochu do kopce, tak ty čáry nejsou v TV taky přesně...

Reagovat
Tigerinho

*Štěpán

no, hlavně ta ofsajd lajna u gólu Kopiceho byla z takovýho úhlu, že z toho nebylo poznat vůbec nic... a tuhle jeden zápas, tušim předminulý kolo, byla ta ofsajd lajna úplně dementně umístěná..

Reagovat
Komix

Zmrhal

Reagovat
Coutinho10

Zmrhy twl zase nad...vsichni nad

Reagovat
20DollarsInMyPocket

To zakončování Slavie je něco šílenýho už od začátku sezony.

Reagovat
dinss

''Kovařík by už mohl hrát za juniorku.'' Toho jsem se bál...

Reagovat
db18

Reagovat
Miguel19

Reagovat
mistr129

řekl jim někdo že si to můžou zpracovat?

Reagovat
DieFohlenBMG

to je něco ten zmrhal, ten mi dává

Reagovat
Blasphemer

2. poločas očekávám klasickou odchozenou mrdku. Tak se snad spletu.

Reagovat
martin1

Kalous

Reagovat
Blasphemer

Hubník

Reagovat
Kang & Kodos

Co udělal?

Reagovat
Blasphemer

Hubínkovi řekl, že je Hubník.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dinss

Bolka hrála s Bolkou 3:0 a my jsme zase Žižkov...

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Kdy už nic jinýho tak rekord v neporazitelnosti je jen a jen náš

Reagovat
Coutinho10

jediny pozitivum

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Zmrhal Aspoň že nějaký životní jistoty furt existují.

Reagovat
SpecialOne

Že mi Laštůvka takhle zazdí tiket

Reagovat
Kang & Kodos

Já jenom, že i my jsme venku aspoň jednou vyhráli...

Reagovat
KingMaster13

Ty vole i Stračatela má venku lepší bilanci než Jarda

Reagovat
Kang & Kodos

To zas ne, máme 1-1-2 Ale prostě jsme vyhráli venku!

Reagovat
smazaný uživatel

ale bodově to máte pěkně vyrovnané..4-4

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
db18

Reagovat
Bex5

Reagovat
chytrejkluk

ti rozhodčí v Bolce jsou šílení , ale na Kalouse nemají, to jsou rozhovory , to bych blil Milane! To si tam nemohl vzít Chramostu (ruka) a třeba Kopice (neuznaný gól)

Reagovat
Liquid

neměl na něj šahat, ale takových penalt je za zápas 5 na každý straně, Královec se zase předvedl, ostuda, že tak nekvalitní sudí píská i evropské zápasy, nicméně vítej rekorde !

Reagovat
Blasphemer

sad reacts only

Reagovat
db18

Nechápu, že Jugase nechal dohrát...

Reagovat
smazaný uživatel

ale picu. nahodou celkem dobre zvladnutej zapas. par faulu ve stredu pole pustil ale vzdycky na obe strany a citlive. pokud se protiutoky plizily tak sam uznal ze vyhoda je k hovnu a kdyz se ojedinele naslaplo tak ty zoufalosti nechal dobehnout do konce. rika se ze ma uchylku na penalty ale tahle byla fakt zaslouzena a ojedinela. vetsinou jich piska vic v balicku.

Reagovat
FCSL

13b na Spartu, 8b na Slávii

Reagovat
Miguel19

Petržela

Reagovat
SpartaOvenka

WTF Petržela

Reagovat
smazaný uživatel

Petržela taky dobrý

Reagovat
Coutinho10

petrzela

Reagovat
chytrejkluk

to si dělá prdel ten Petržela ne?

Reagovat
dinss

Je to tady!! 2:0 je nehorší výsledek!

Reagovat
smazaný uživatel

Petržela je zralý na střídání...

Reagovat
db18

Zemane, už je čas...

Reagovat
ZB 07

To je nuda zase, kdyby zápasy Plzně trvaly 30 minut, tak by to bohaté stačilo.

Reagovat
hefy

Vrba

Reagovat
db18

Už je čas pro Bakoše...

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
db18

Debil Komličenko... teď to máme rozhozený a na třetí střídání nedojde.

Reagovat
Tommy the Gunner

Tak snad aspon pujde Bakos, aby pak dostal zlutou kartu

Reagovat
dinss

Teď bych na toho beka klidně dal Bakoše aby toho zmrda z pracáku dal nějaký ten loket. Bonus by byl červená a stopka na 6 zápasů aby nechal hrát Řezníčka.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ses i dočkal

Reagovat
ZB 07

Limberský musí střídat...to je docela čára přes rozpočet pro Vrbu.

Reagovat
salm0n

Dobrá rána Morisi

Reagovat
smazaný uživatel

šaškové s nosítky

Reagovat
Miguel19

Loket minimálně na žlutou.

Reagovat
Blasphemer

Takhle Vrbovi zkazit naplánovaný střídání.

Reagovat
smazaný uživatel

Boleslav fans zase top.

Reagovat
dinss

Tam snad nikdy nebyl žádnej pokřik (krom Mladá - Boleslav) a jen nadávky na protihráče. Zmrdovina.

Reagovat
dinss

Zmrd z Ukrajiny a další zmrdi na tribuně. Zlomte tomu kolohnátovi hnáty.

Reagovat
Tommy the Gunner

Snad se da Limba dohromady

Reagovat
db18

Tak Limba má asi zlomenou lícní kost... zranění mu nepřeji, ale na druhou stranu mu ten odpočinek prospěje a v El tak bude hrát čerstvý Havel.

Reagovat
Miguel19

Zase bez karty.

Reagovat
dinss

Na zmrda bych nasadil Bakoše...Ten sráč měl být dávno venku.

Reagovat
Tommy the Gunner

Rusky loket boli Stepan jede

Reagovat
smazaný uživatel

Komlichenko tzv. na Bořila

Reagovat
martin1

Bakoš

Reagovat
smazaný uživatel

To už Bakoš žlutou nestihne

Reagovat
HorajzmAmmann

Krmenčík reprezentační útočník číslo 1

Jo, slyšel jsem už všechno

Reagovat
Miguel19

Kdo je momentálně lepší?

Reagovat
HorajzmAmmann

jsem neřekl že není, jen to je vtipný slyšet...

Jinak Schick i kdyby měl zlomený obě nohy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dinss

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
dinss

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Reagovat
Liquid

fans Bolky fakt žumpa opět....to v té Škodovce makají samí Moraváci??

Reagovat
ronaldik

Moravák by nikdy takové špíně jako Boleslav nefandil.

Reagovat
Tommy the Gunner

Golgol

Reagovat
HorajzmAmmann

OT: Hokejová Slávia

Reagovat
db18

*OT: Slavia

Reagovat
Greny

Jako Frydek je jeden kandidat na postup

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Třinec je tam nepustí, ne ?

Reagovat
Greny

to nevim, jako proč nechavat mladiky hrat v prvni lize, kdyz muzou hrat extraligu

Reagovat
Banikovec7

Frýdek do ligy určitě nepůjde.

Reagovat
smazaný uživatel

Jelikoz se moje optimisticke komentare mijeji ucinkem tak to zkusim z druhe strany. Dnes zase dostanem v prvnich 15 minutach 2 goly a opet pojedeme domu jako spraskani psi. Baros neda penaltu a v posledni minute si zlomi obe ruce a nohy. Kucera bude v prubehu tydne odvolan a mistr Vrto dosadi na lavicku dvojku Griga - Werner Licka

Vasek - Sus,Pokorny,Breda,Granecny - Stana,Hruby,Hlinka,Micola - Baros,Poznar

Reagovat
smazaný uživatel

Ne ne, na lavicku trenérský triumvirát Helstyn, Korytar a eso z Havirova Matusovic

Reagovat
ratusek

Nic horšího by se nám nemohlo stát

Reagovat
smazaný uživatel

Musíme jít nějak tomu štěstíčku naproti, třeba i tuhle démonickou případnou budoucností

Nicméně, Baník nehraje špatný fotbal, trenér Kučera, ač sem mu ze začátku moc nevěřil, tak není zatím špatný, nedělá přehmaty, tým pod ním hraje atraktivní fotbal, to, že Karel se utápí v kličkách a neumí dát pořádný centr, s tím moc už udělat nemůže.

To samé s obranou..Hráčský materiál jde na hlavu někoho jiného.

Jihlava není není lepší než Baník a když jsme mohli vyhrát v té osadě, která leží v zatáčce mezi Prahou a Vídní, nevidím důvod, proč by se nemohlo zadařit dnes. Jsem vcelku v klidu. Snad jen, v jakém stavu bude hrací plocha po těch deštích, no..

Reagovat
ratusek

No dle mě dělá velké přehmaty v obraně. Ale uznávám že hráčský materiál je podprůměrný. No nejse takovej optimista. Pokud dnes nevyhrajeme tak už to bude na pováženou.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako že Kučera dělá přehmaty v obraně? Spíš hledá ještě její optimální složení. Osobně doufám, že v zimě se přivede kvalitní obránce (a stáhne se Arťom) a tenhle neduh bude vyřešen, no.

V klidu, vyhraje se

Reagovat
HorajzmAmmann

se modlím za Artoma normálně A z MB se udělá Stronati - Magera, uzdraví se Baránek a bude fajn

Reagovat
smazaný uživatel

S King Kongem nejsem už takový optimista, co se týče přestupu. Svěrky mu domluvil, maká tam a dle mého se bude chtít vrátit do Rajchu.

Magera zůstane tam, kde je..Měl možnost se vrátit, ale vždy raději volil peníze..Nač ho tu mít?

Baranka bych bral, na rozehrání klidně na rok. Ale kdo ví, jak na tom bude ještě zdravotně...

Reagovat
HorajzmAmmann

nemá na výběr.

1. přehmat udělá, až tam dneska strčí zase Granečnýho... To i takovej Nerad půjde 5x sám na bránu

Reagovat
smazaný uživatel

I s tou zlomenou nohou

Reagovat
HorajzmAmmann

jo

Jinak on má zlomenou nohu? Já si říkal proč nehraje, ale nechtěl jsem se u tý jeho po tom nějak pídit. Jinak vím že byl hodně nasranej že nezůstal v Ostravě, on na to ani neměl moc no

Reagovat
smazaný uživatel

Někdy na začátku snad přípravy v Jihlavě se nějak brutálně zranil v zápase a od té doby je out. Škoda.

Hlavně si teď Dušanko musí drbat hlavu, že ho neudělal na přestup k Hlinkovi, by se nám hodil jak kráva..

Reagovat
smazaný uživatel

Nerad je do ofenzivy, ten by Hlinovi moc nepomohl.. spis naopak

Reagovat
smazaný uživatel

Dokázal bych si ho představit na DM. Postavu na to má. Takový český Pirlo

Reagovat
smazaný uživatel

S timhle opatrne, nezapomen jak to dopadlo pomerne nedavno...

http://www.eurofotbal.cz/clanky/-298469/?forum=1#p7368894

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě NE !

Reagovat
HorajzmAmmann
Reagovat
HorajzmAmmann

a já bych to risknul, protože víc už ztratit nemůžeme... A ten nás Sobol by taky měl dostat další šanci, když vidím jak tam nechává Pokornýho když tam stejně hoří...

Vašek - Pazdera, Breda, Azackyj, Sus - Stána, Hlinka, Hrubý, Granečný - Baroš, Azevedo

Reagovat
smazaný uživatel

Tu obranu bych klidně zkusil tak, jak napsal Cukrouš a počítat s tím, že Denis bude lépe bránit.

A místo Karla dát Kubu Šašinku.

Reagovat
HorajzmAmmann

Hele ten Pokorny je fakt spatny... On ma asi 6 zapasu a byl u 6 golu ciste on...

Reagovat
smazaný uživatel

Špatný.... Je mladý, nemá se od koho učit, když se zkušeně nenašla náhrada za Zápa a od Šindeláře se maximálně tak naučí, jak být pomalý a neohrabaný.

Pro mě Pokorný stále jeden z těch lepších, když vezmu v potaz, jaké máme možnosti v obraně.

Reagovat
HorajzmAmmann

tak učit se ani neměl od koho Baránek nebo pak Stronati. (Chtěl jsem napsat Frydrych ale ten hrál první sezony vedle Bolfa, Nevese a Vomáčky což je škola jak kráva)

Ale Pokorný fakt hoří zápas co zápas v osobních soubojích je mimo, nezvládá hlavičy nic. Nechápu jak může být v U21. Uvidíme co dneska já pochybuju že uděla nějaký změny.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak u něj platí to samé jako u Bredy, mladý hráč, poprvé hraje ligu. A nějakou kvalitu mít musí, když hraje v repre.

Je brzo ho odstřelit. Když už do někoho prudit, tak do hráčů, co přišli jako posila (Šindelář, Pazdera). A hlavně sportovní úsek, co dělá přestupy.

Reagovat
HorajzmAmmann

neříkám odstřelit, rozhodně ne (tady jsme zase u toho že juniorka stojí za prd a chtělo by to B tým místo ní třeba v MSFL) ale do základu prostě ne. Breda je v těch soubojím a hlavičkách úplně někde jinde bych řekl.

Jinak Breda je ročník 93, když ti je 24 tak se zlepšujou jenom skokani

Reagovat
smazaný uživatel

S tím Bé týmem v MSFL máš naprostou pravdu.

Ohledně Bredy, už sem to říkal mnohokrát. Mladý, poprvé hraje ligu, může se jenom zlepšovat

Reagovat
smazaný uživatel

Pokorný zatím hrát nemůže, to je fakt tragedie, hlavně poslední zápasy. Já vím, že se nemá od koho učit, ale prostě momentálně hrál i hůř než to ukáčko. A to je co říct..

Reagovat
smazaný uživatel

Okaj, tak touhle logikou ale nemůže hrát teda 3/4 naší obrany, protože Pazdera je taky strašný, to samé Šindelář, od kterých se čekalo více..

Reagovat
smazaný uživatel

Pazdera ale nepokazí celý zápas, tak jako minule Pokorný. To samé Šindelář, který chyboval hlavně proti Slovácku, pokud se nemýlím. v dalších zápasech už to čistě jeho chyby nebyly. Prostě od Pokorného jsem taky čekal více, ale ten zápas s Duklou jde prostě na jeho hlavu. A pokud půjdeme tvojí logikou, tak by neměl hrát, stejně jako jsi Ukačko vyhazoval taky hned.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepokazí? Aha...

No, na to ti mohu říct jen jedno..Jednou jsi mi jak vandrák řekl, že na výjezdu bych měl sledovat hru a hráče místo fandění.

Ty bys měl začít jezdit na výjezdy, abys ty hráče viděl živě, pak bys totiž nenapsal to, co před chvíli.

Víc ti k tomu asi nemám co říct...

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl jsem ti to, když jsi hodnotil hráče, ačkoliv vím, že na výjezdech jsem si nikdy na herní projev neměl čas udělat názor, jelikož jsem byl zažraný do fandění.

A co se týče Pazdery, máš i nějaké argumenty? Nebo jako tradičně nic?

Reagovat
smazaný uživatel

Tradičně vůbec nic

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, kdysi se s tebou dalo aspoň diskutovat..

Reagovat
smazaný uživatel

Víš, ohledně Pazdery a spol. už sem toho vypsal kvanta a nemám potřebu to stále opakovat jako kolovrátek.

Kdo vidí (nejen) Pazderu živě třeba na výjezdu, tak mi dá za pravdu, že on je posila asi jako byl obránce Adámik a Kaprálik.

On nezpracuje ani lehký míč, aniž by byl napadán protihráčem.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, takže na výjezdu se to dá posoudit a na domácích zápasech, na kterých jsem, jak víš, vždy, tak se to posoudit nedá?

Reagovat
smazaný uživatel

Potrefená husa se ozvala :-)

Příště si vážně rozmysli, až budeš někoho posuzovat, když bude mít jiný názor na hráče. Btw, zrovna letos sem krom Teplic byl i na všech "domácích" zápasech, tak ahoooooj...

Reagovat
smazaný uživatel

Cože? Mi je celkem jedno, jestli jsi doma nebo venku. Z výjezdů jsem si vyzkoušel, že to posouzení hráčů je prostě jiné, než když sedíš klasicky na ochozech a nezapojuješ se do fandění tak, jako v kotli. A u tebe nečekám, že si v kotli sedneš bokem a budeš studovat hráče..

Reagovat
smazaný uživatel

Zas takovy rozdil to neni...

Reagovat
smazaný uživatel

Nech páníčka trevora mluvit samotného.

Reagovat
smazaný uživatel

Pises to uz po nekolikate a jeste si te nikdy nikdo nevsiml, to musi byt hrozne co? Ale neboj, az dorazi tobe podobni idioti tak nejake smajliky urcite dostanes

Reagovat
smazaný uživatel

Já to nepíšu pro smajlíky, spíš pro tebe. Snad si časem uvědomíš, jaký si idiot a přitakávač trevora.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jak pro koho, pro mě to byl velký rozdíl. Ještě v těch sektorech pro hostí..

Reagovat
smazaný uživatel

Ted v prvni lize mi to prijde ok... ale kdyz sme stali nekde ve Vlasimi nebo Sezimove Usti tak sem taky videl hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já zažil víceméně jen Brno a Sigmu. Ale zvlášť v Brně jsem byl fakt rád, když jsem vůbec něco viděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Pardubice

Reagovat
Banikovec7

Nemám odježděno moc výjezdů, ale kolikrát jsem si ani nevšiml kdo dal gól, natož pozorovat jednotlivé výkony.

Reagovat
smazaný uživatel

Tys mě před časem osočil, že nemohu posoudit kvalit hráče ze sektoru, když fandím (což je samozřejmě blbost, tak jako tak se díváš na hru atd...Kdo jezdí na výjezdy, ten ví).

Pak jsi nadhodil viz.: "lichna 24.09.2017 12:54

Jo, takže na výjezdu se to dá posoudit a na domácích zápasech, na kterých jsem, jak víš, vždy, tak se to posoudit nedá?"

A co si pamatuji, tak jsi mi taktéž před časem napsal, že na rozdíl ode mě jsi na každém "domácím" utkání.

Proto sem ti teď odpověděl v tom kontextu, že jsem oproti tobě viděl ty hráče daleko častěji na vlastní oči než ty a tudíž vidím oproti tobě, jak hrají, protože v TV či na internetu samozřejmě není vidět všechno, že jo v

Takže teď doufám, že si do budoucna odpustíš někoho osočovat, že se věnuje na rozdíl od tebe supportu a nevidí kvality toho a toho hráče.

Takže vážně naposled, Pazdera, Šindelář jsou oproti Pokornému či Bredovi, kteří jsou mladí a získávají zkušenosti jedna velká marnotrapnost, není to posílení pro tým jako je Baník.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si budu pořád stát za svým. Pokud se opravdu věnuješ fandění, nemůžeš posoudit hráče tak, jako někdo, kdo se věnuje jen fotbalu.

Pazderu si dovolíš soudit z 4 zápasů, kdy byl hozen do vody. Šindelář sice kvalitní nějak zvlášť není, ale je to ten poslední bod, který aspoň trochu drží v obraně. Ať už tam hrál Pokorný nebo Azackyj, byla to vždy mnohem větší tragédie, než v případě Šindeláře.

Jo a poslední věc, pokud se nemýlím, tak je Šindelář o dva roky starší než Breda. Tak tu nezkoušej něco o mladých..

Reagovat
smazaný uživatel

Breda zase hořel proti útočným hráčům Brna, ano BRNA. A přitom ho tady neustále obhajuješ. A to by měl být s týmem sehraný a zvyklý. Pazdera byl hozený do vody a je jasné, že posoudit, jak na tom je půjde až třeba na konci podzimu nebo po zimní pauze.

Akorát já narozdíl od tebe nemám potřebu ty hráče rovnou házet do piče, ale Bredu bych vyzkoušel třeba na stoperovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, tohle nemá smysl..

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni by chtěli vidět Šindeláře na lavičce, ale nikdo nevidí, že ať hrál s kým hrál, pořád byl on lepší stoper.. Jinak Granečný v obraně nefunguje a se zálohou kterou jsi napsal nám bude střed odpadávat úplně stejně, jako v minulých zápasech, jedině, že by se Mičola měl tendenci trochu stahovat do kraje. Vepředu bych s Barošem viděl spíše Šašinku.

Za mě Vašek - Sus,Breda,Šindelář,Pazdera- Granečný, Hlinka, Hrubý, Mičola, Stáňa - Baroš.

Reagovat
HorajzmAmmann

Mi se nelibi ani jeden... Sindelar je porad mensi zlo vsak sem to psal na banicek, ale ukrajina sla ze sestavy po dvou zapasech a Pokorny a Sindelar porad zustava to se mi nelibi. At dostane dalsi sanci i on... Hur nez ted to dopadnout nemuze, ze dostaneme 2 goly s tim se musi pocitat.

K Azevedovi toho bylo napsano mraky, ale zrovna v utoku vedle Barose by mu to mohlo sedet. Vzdycky kdyz hral na hrotu i sam (tenkrat misto Narha) byl super, hrozne nabeha a je vic primocarejsi. A jak psal trevor, utapi se v klickach, ale porad dokaze udrzet mic, obejit hrace a obcas i nahrat do golovky... Za me zkusit vedle Barose nebo Sasinky. A posadit Poznara...

Reagovat
smazaný uživatel

Jako já souhlasím, mi se taky Šindelář nelíbí. Ale prostě pořád je to ten lepší obránce.. Taky bych ještě dal šanci UK, když Pokorný dělá stejné, ne-li větší hrubky.

Co se týče Azeveda, tam je blbé, že pokud budeme hrát na dva útočníky, tak prostě ten střed klapat nebude. Hlinka nemá kondici, aby to tam sám odběhal. Hrubý bránit nemá, pak chybí vepředu a křídla máme spíše útočně laděná.. Možná by nebylo ku škodě udělat to, co jsme hráli s Koubkem. 4-3-3 s tím že při obrané činnosti zůstavá vepředu jeden útočník a dva se stahujou do zálohy. Ono vlastně to hrál i Petržela.

Reagovat
HorajzmAmmann

a jsme zase u Hronka, třeba...

Reagovat
smazaný uživatel

No, ten je stejně zraněný.

Reagovat
HorajzmAmmann

ale stejně si vem tu Olomouc, vemou z nějaký prdele Radakoviče, zraní se jim Škerle, Šindeláře pošlou k nám a tak hraje "nějaký" Jemelka co hrál do 22 let 3. ligu a funguje jim to i v defenzivě... Ten Jíllek vypadá na slušného trenéra + má fakt kliku, že má sehranou zálohu a že Plšek má pořád čich na goly...

Reagovat
smazaný uživatel

No, bohužel. Jako kdybychom bránili nějak šíleně, tak si myslím, že vina jde i za Kučerou. Ale podívej se, co dostáváme za góly. To jsou samé osobní chyby. Jak na Dukle, tak proti Jablonci..

Reagovat
Funkmaster

Radakovič přišel z Bologni jako mládežnický reprezentant Srbska

Reagovat
smazaný uživatel

To k nám Azackyj jako mládežnický stoper Ukrajiny a pravidelný hráč jejich ligy v Oděse.. A zatím to byla celkem tragédie.

Reagovat
HorajzmAmmann

jsem se z hecu kouknul na Azackého jak mu to šlo podle statistik v Oděse:

15/16 Oděsa bez Azackého (18x) 1,88 inkasovaných golů na zápas, s Azackým (7x) 0,7 g/z

16/17 Oděsa bez Azackého (12x) 0,5 inkasovaných golů na zápas, s Azackým (20x) 1,5 g/z

17/18 Oděsa bez Atackého (8x) 1,8 inkasovaných golů na zápas, s Azackým (2x) 1,5 g/z

z toho je třeba říct, že 16/17 dostala Oděsa s Azackým větsinu těch golů proti Šachtaru a Dynamu Kyjev.

Ale vypadá to, že to bude asi jako Kaša. Povedený první půlrok v týmu a pak pomalu ztrácel formu

Reagovat
smazaný uživatel

Mit moznost dat do obrany Artoma s Helesicem na ukor Sindelare s Pazderou, tak i s touhle sestavou bych byl vicemene spokojen. Akorat nevim jak by to slo Barymu na hrotu samotnemu, to mu nikdy moc nesedelo

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím, ale u nás je fakt problém s tím středem zálohy, popisoval to i homor na banicku. Artoma s Helešicem bych tam samozřejmě místo těch dvou viděl taky rád, akorát si nejsem jistý, jestli by Helešic neměl stejné problémy jako Granečný.

Reagovat
HorajzmAmmann

podle čeho všichni soudíte že je problém ve středu zálohy? Většinu golů co dostaneme tak nejsou z přečíslení, nebo že by se Hlinka nestíhal vracet...

Reagovat
Kepy_FCB

Pokud i dnes prohrajem melo by se to uz nejak resit, i kdyz nevim jak. Asi tim Vrtakem, ale kdo vi, ten tym ma max.12.misto

Nicmene si nejsem dnesni prohrou zdaleka tak jistej jako na Dukle

Reagovat
Miguel19

Kovařík fakt dnes za juniorku

Reagovat
dinss

Reagovat
Greny

navrat krále ve ctvrtek rovnou misto Limby do zakladu

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M0rb1D4S

Doufám, že se nebude opakovat ten úděsný výkon z minulého týdne. Pokud to dnes nebude za 3 body, tak bude hodně těžké se udržet.

Reagovat
dinss

Dnes vyhrajete...

Reagovat
M0rb1D4S

Nechce se mi tomu věřit. Jožka nestaví základní sestavu podle současné formy, ale na svých koních. Klidně si tady tipnu a na 99% to nasadí dneska. Berkovec - Moravec, Košťál, Hošek, Eismann - Janečka, Šisler - Štěpánovský, Budínský, Kalabiška - Panák (Wágner pokud je fit). Čímkoliv jiným překvapí

Reagovat
dinss

Hrajete doma a šance si pořád vypracováváte. Proti Brnu v současné době a formě nebudete mít problém.

Reagovat
Tigerinho

heh, překvapil

Reagovat
M0rb1D4S

Poprvé za pár let, co mě sestavou překvapil

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem zvědav na sestavu, můj tip:

Dúbravka - Zahustel, Mareček, Štětina, Costa - Mavuba, Sáček - Biabiany, Frýdek, Vatajelu - Lafata

Ale vážně těžko říct

Reagovat
Rarášek

Podle mě bude hrát i Šural .. Naopak nevěřím, že nechá hrát Sáčka v základu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jedině v útoku místo Lafaty, všude jinde je k ničemu

Reagovat
Rarášek

No právě ..

Reagovat
El Campeon

Rosický je zase out podle mě tam Vajelu nedá,místo něj zas nevyčnívajícího,nebojujícího Chaima a u Sáčka si taky nejsem jistej

Reagovat
smazaný uživatel

Je to dost nečitelné, ale střed Mandjeck, Mavuba podle mě nemůže fungovat

Reagovat
Rarášek

Tak ten snad nenastane, já čekám spíš Mavuba, Frýdek - Biabiany, Lafata, Vatajelu - Šural

Reagovat
El Campeon

podle mě tam dá zase Mandjecka,ale bez Mavuby,jinak souhlasim,ty dva spolu mi stačili v zápasech s Bohemkou a s CZ

Reagovat
PBLead

Souhlasím, Mandjeck podle mě bude na 99 % hrát. Ačkoliv Mavuba měl celkem slušný poločas proti Znojmu, tak si myslím, že jej vedle Mandjecka chtít Strama hrát nebude. Pak tedy zbývá Sáček nebo třeba Frýdek. Tipoval bych na Frýdka, sám bych ale strašně rád viděl Sáčka, který je podle mě hráč, na kterém by se mělo víc stavět, protože je to ohromný talent s potenciálem do budoucna.

Biabiany je asi taky jistota. Pokud nebude fit Rosa, tak bych si tipnul na Stramovu kktinu, Lafatu na CAM, útok pak asi Kadlec/Šural a nějaké křídlo - buď Šural nebo Ben Chaim.

V obraně určitě Zahustel a Mareček. Costa má redku z derby, ne? Nebo se mu to odmazalo se Znojmem? Pokud může hrát, tak nastoupí taky. Zbylá místa jsou jako vždy loterie.

Reagovat
El Campeon

Reagovat
FCSL

Rosa není fit? Však se nepsalo, že by neměl hrát nebo že by se zranil ne? Zrovna jsem vsadil na Spartu

Reagovat
pepinho2

U Rosy je ticho, takže to bude do konce podzimu

Reagovat
Bex5

Reagovat
PBLead

on nemůže hrát Mandjeck? Podle mě je to pro Stramu nejjednoznačnější hráč do základní jedenáctky.

tipoval bych Dúbravka - Zahustel, Mareček, Kadlec, Vatajelu - Mandjeck, Frýdek - Biabiany, Rosa (pokud má zranění, tak Lafata), Šural - Kadlec

Prostě nějaká takovýhle srajda, no uvidíme, snad už konečně vyhrajem.

Reagovat
PBLead

Tak nakonec:

M. Dúbravka - O. Zahustel, D. Hovorka, L. Štetina, Michal Kadlec - J. Biabiany, R. Mavuba, L. Mareček, B. Vatajelu - D. Lafata, Václav Kadlec

V reálu to bude určitě s Lafatou na CAM, jinak velké překvápko, že se startujeme bez Mandjecka, stejně tak, že nehraje Mareček na stoperu. Naopak oba Kadlece jsem docela čekal, Vatajelu si o to řekl ve Znojmě. Jinak blbý je,že to je zas sestava, která nikdy předtím takhle nehrála, to bude zas nekoukatelný.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Co je sakra s tou Fanligou?

Reagovat
Miguel19

?

Reagovat
smazaný uživatel

Mi se neukazují výsledky, tobě jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Mně jo.

Reagovat
Miguel19

Jojo. Včera nikde nebyly (jenom u extraligy), ale dneska od rána už tam jsou..

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, už to vidím, jsem to neměl aktualizované.

Reagovat
C-M@ster

OT:

SK Blučina 3:1 (2:1) SK Říčany z.s.

STŘELCI: 1. Pacanda Milan, 27. Pacanda Milan, 67. Pacanda Milan - 6. Jahn Filip

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

OT: Ale co se musí Vrtovi nechat, tak že krásně propojil kvalitu defenzivy, výsledky a styl toho klubu od juniorky až po A-tým

juniorka Baníku :

Zlín – Baník 3:3

Baník – Jihlava 3:3

Třinec – Baník 2:1

Baník – Brno 2:2

Slovácko – Baník 4:3

Reagovat
Banikovec7

Vašek, Šindelář, J.Šašinka, Pazdera, Hrubý, Azevedo, Azatskyi, Breda, Pokorný, Mičola, Hlinka Píšu v pořadí jak je to v zápise, protože vůbec netuším co s tím.

Reagovat
HorajzmAmmann

Tohle překonává všechny moje divoký představy o sestavě

Reagovat
HorajzmAmmann

Vašek - Pazdera, Pokorný, Azackyj, Breda - Hlinka, Šindelář - Mičola, Hrubý, Azevedo - Šašinka ???

Reagovat
Banikovec7

Možná, pak mě ještě napadlo PV - Breda, Pokorný, Šindelář, Azatskyi - Pazdera, Hrubý, Hlinka, Mičola - Azevedo, JŠ nebo Breda, Pokorný, Šindelář, Azatskyi, Pazdera - Hrubý, Hlinka, Mičola - Azevedo, JŠ

Reagovat
HorajzmAmmann

varianta 2 : Azackyj na beku, Pazdera v záloze. Protože ta grafika na oficiálu (jinak co to je za debilní modu to psát pod sebe) je udělaná podle postů jak jdou za sebou většinou.

varianta 3 - nemáme ani jednoho stopera, tak budeme hrát dneska rovnou na 3

Reagovat
Banikovec7

Jo, podle té jejich grafiky jsem vyprodukoval ty své sestavy.

Reagovat
Tigerinho

s tim souhlasí i livesport (ikdyž u něj je to kolikrát pak úplně jinak)

Reagovat
HorajzmAmmann

a to mi příjde třeba jako nejlepší varianta.

I když já bych chtěl vážně toho Bredu na stoperu a ne na beku...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na livesportu je jako trenér u Brna furt uvedenej Habanec

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
smazaný uživatel

Tři stoperi dva praví obranci, no to jsem zvědav..

Reagovat
HorajzmAmmann

já nevim, líbí se mi že hraje ukrajinec i Breda Nelíbí se mi, že tam jsou fakt rovnou všichni stopeři Dněska to vypadá, že kdyby měl v kádru Artoma tak nehraje ani Šašinka Dobrej beton tam poslal

Reagovat
Banikovec7

A Mičola se mi tam teda taky nepozdává, bojovnost ok, ale fotbalově hrozný.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Banikovec7

A ne snad?

Reagovat
HorajzmAmmann

NE

Reagovat
Banikovec7

Tak to asi každý sledujeme jiného hráče.

Reagovat
HorajzmAmmann

jsou 2 hráči který bych chtěl mít v sestavě i kdyby hráli úplný hovno

Mičola a Svěrkoš.

Reagovat
Banikovec7

Tak to už je jiná věc, ale když se na to podíváš čistě objektivně, tak to podle mě na ligu už není.

Reagovat
HorajzmAmmann

já to vím, nebo aspon ne na základ...

Reagovat
smazaný uživatel

hehe Breda v zakladu, hlavne ze se nam Kucera dusoval ze diskuze necte

Reagovat
HorajzmAmmann

Ten si neví rady tak to tady projíždí

trevor chtěl Bredu s Pokorným má ho tam.

já chtěl Azackého , mám ho tam

lichna chtěl Šindeláře, má ho tam

Reagovat
smazaný uživatel

Hele že chci Šindeláře je silné slovo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako tohle je hodně divoké, na to sem sám zvědav

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Pazdera a Ukacko neposlal do pice tak nevím.

Reagovat
JarousFCB

Ale na kerou piču nehraje Sus?!

Reagovat
HorajzmAmmann

příjde do "unavený" obrany

Reagovat
smazaný uživatel

To by me zajimalo taky, pro me to je zakladni stavebni kamen pro pravou lajnu

Reagovat
Banikovec7

Jinak Jihlavě se vrátili Hanuš, Ikaunieks a Urblík Aspoň že ne Krejčí.

Reagovat
smazaný uživatel

Milan to v druhé půli rozhodne

Reagovat
HorajzmAmmann

střídání jak v Brně - Granečný a Baroš = gol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Banikovec7

Denis by mohl být svou rychlostí proti unavené obraně platný, snad to teda nebude v té době 3:0

Reagovat
HorajzmAmmann

ty vole jestli nám dá trojku nějakej Urblík, Popovič nebo Fulnek tak to je na odhlášení se z ligy

Reagovat
Banikovec7

Tak 2 roky zpátky dali, taky jsme se teda potom odhlásili no.

Reagovat
HorajzmAmmann

jenže to tam hríli hráči jako Nerad, Hronek a spol

Reagovat
Banikovec7

Tak zrovna Urblík je určitě lepší než Nerad. Ale dali nám gól Dvořák a Bazal

Reagovat
HorajzmAmmann

pokud nám nedal gol Pavel Černý tak jsme v klidu

Reagovat
monty25

Reagovat
Greny

OT : Sagan režie v Norsku

Reagovat
Banikovec7

Pěkná chvilka napětí náhodou.

Reagovat
Greny

kazdopadne pristi rok to uz nevyhraje ... (doufam ze pristi rok pojede Roman,Konig(pokud se da do kupy) a Hirt+ Konig časovku ... za to nechapu toho Cinka

Reagovat
Banikovec7

Nějaké hory příští rok?

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Brace yourself

Reagovat
pepinho2

Jestli Šural na křídle a Tal na tribuně

Reagovat
pepinho2

Uf, tak nakonec až na MiKu a asi Lafatu na podhrotu to jde

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli ne dneska, tak příště (snad)!

Baník ole

Reagovat
FCSL

Rosa fakt zraněnej

Reagovat
Greny

to se ví, vzdyt to rikal sam Stramak ne?

Reagovat
FCSL

Nezachytil jsem nic, chtěl jsem koukat kvůli němu

Reagovat
ratusek

to je zas začátek už jsme mohli prohrávat

Reagovat
smazaný uživatel

Koncentrovaný start do utkání

Reagovat
Banikovec7

Vypadá to jako nějaké 5-4-1

Reagovat
HorajzmAmmann

4-1-1-1-2-1

Reagovat
HorajzmAmmann

Příjde mi, že stopeři Šindelář - Pokorný a Azackyj takový předstoper? Hodně za Hlinkou

Reagovat
HorajzmAmmann

hovno, prostě autobus s třema stoperama

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsme měli namále docela zase

Reagovat
Puskas

Link na Baník, prosím?

Reagovat
Puskas

to mi nejde, ale dík

Reagovat
Puskas

bingo, díky

Reagovat
smazaný uživatel

streamcomando.com

Reagovat
Puskas

Dík, ale taky nic, no, budu to sledovat jako závěr toho dnešního MS v cyklistice...

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím pak někdo v poločase info. Nemám možnost to dneska sledovat.

Reagovat
HorajzmAmmann

to máš kliku..

Reagovat
Kang & Kodos

Cenim, že máme zase z půlky jinou sestavu Takhle se to sehraje někdy na jaře 2020

Reagovat
Blasphemer

Stramovo koncepci pochopíte za deset debílci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

je potreba rotovat

Reagovat
C-M@ster

Vatajelu byl jasnej, oslovil ho výkonem se Znojmem, jen jako nechápu, že si do té doby nebyl schopnej zjistit, že je na křídle fakt dobrej...

Reagovat
Uwe háže buly

Mavuba to by mě fakt zajímalo, čím ho proti Znojmu přesvědčil.. Se Sáčkem je co?

Reagovat
HorajzmAmmann

přísná penalta

Reagovat
HorajzmAmmann

tak jasná

Reagovat
Banikovec7

Sudí je náš

Reagovat
HorajzmAmmann

šlápl na něj, to se nemá

Reagovat
cubinho

Reagovat
db18

Ještě aby nebyl... v Jihlavě...

Reagovat
HorajzmAmmann

AZEVEDOOOOOOOOOOO

Reagovat
Banikovec7

By mě zajímalo jestli trevor vůbec slavil.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě. Jak sem již psal, dá branky, Baník bude vyhrávat, zvýší se jeho hodnota, odejde pryč za slušné peníze a všichni budem spokojeni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda

Reagovat
HorajzmAmmann

Škoda, že nám docházejí stopeři

Reagovat
Kang & Kodos

K čemu jsou zrovna vám stopeři?

Reagovat
HorajzmAmmann

potřebujem ubetonovat výhru

Reagovat
smazaný uživatel

Ze hřiště odchází de Azevedo, nastupuje Lorenc.

Reagovat
cubinho

*soupeři

Reagovat
smazaný uživatel

Auto Máca a nad tím buldozer

Reagovat
HorajzmAmmann

a ten sektro hostí jak na Bazalech

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

by mohl nějakou pecku písknout taky Jihlavě

Reagovat
Mirek na tenisu

Jihlava-Baník 0:1...ta byla ale přísnáááááá To, co zapískal Zelinka jako pentli proti Jihlavě se vidí tak v okresním přeboru. To vidím na hezkou distanc. Aby měl v kaprlize za chvíli kdo pískat.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Mirek na tenisu

Vem si paralen

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
HorajzmAmmann

Zoubele dobrej v tom středu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Banikovec7

Klasika, můžeme mít 10 stoperů, ale každý roh nebo centr je šance.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Vrat se na ukrajinu, já tě tady bráním ty hovado a ty to tak posereš

Reagovat
smazaný uživatel

Pat a Mat

Blby a Blbejsi

...

Azacky a Sindelar

Reagovat
Mirek na tenisu

Vašek

Reagovat
smazaný uživatel

A co je to jako za debilni napad zacit hrat po golu Presov? sme je radsi meli dorazit druhym golem dokud nam to aspon trochu slo...

Reagovat
ratusek

Jedinej nebezpečnej hráč nám dá gol nechají jednoho odcentrovat a u druhýho se vyserou na obranu.

Reagovat
pepinho2

Ta trojice ve studiu O2

Reagovat
Kang & Kodos

Kdo?

Reagovat
pepinho2

Svěcený, Vavruška, Rajnoch..já na 02 nikdy nekoukám, ale myslím, že Rajnoch tam bývá furt jako host, ale úroveň asi jako kdyby si šli 3 "experti" pokecat do hospody

Reagovat
Liquid

už je to lepší vývoj, snad vyhraje fotbal, tím pádem Jihlava a Karviná

Reagovat
Greny

ty vole on proti nam piska kazdej kontakt , nam piskl tak jeden faul a Weber tam lita jak smyslu zbavenej pri kazdym souboji kolem rozhodciho

Reagovat
HorajzmAmmann

já na to nemám...

Reagovat
smazaný uživatel

Já též ne Zelinka pije nebo nevím.

Reagovat
HorajzmAmmann

spíš ta obrana .. já nevim ty vole... co poločas to gol

Reagovat
smazaný uživatel

Aha... tak to stopeři pijou se Zelinkou.

Reagovat
Banikovec7

A co se ti nezdálo?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak chtěl pískat tu penaltu.

Reagovat
Banikovec7

Tak jestli dostal info o ofsajdu až potom, tak to bych mu nevyčítal, faul to asi byl.

Reagovat
Puskas

Reagovat
smazaný uživatel

Z mého kostičkovaného streamu jsem viděl, že spadl zcela sám

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

No, zcela upřímně, Jihlava proti nám měla kopat penaltu, proti tomu nemužeme říct ani pfň.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten střed obrany je naprostá tragédie. O to více litujme, že tam není Zápo, pač tihle, co tam jsou neví, která bije.

Reagovat
HorajzmAmmann

ti jsou úplně v prdeli... Azackyj tam hoří jak papír dneska...

Reagovat
HorajzmAmmann

a potřebujeme Baroše, čím dřív tím líp, protože vepředu tam nikdo nepodrží míč, nikdo nenahraje... jediný kdo občas něco udělá je Azevedo. Šašinka taky v lese úplně...

Reagovat
smazaný uživatel

Bary rozhodne

Reagovat
smazaný uživatel

Nejen on, celý střed obrany. A místo toho, aby tam byl nějaký šéf, který by je srovnal, tak ti kluci na sebe bezradně čumí..

Reagovat
Banikovec7

Jediné plus co vidím je, že si konečně taky tvoříme nějaké šance ze standartek, jinak nic.

Reagovat
Mirek na tenisu

Zelinka je tragéd...

Reagovat
Puskas

Kolikátý gól jsme už dostali z tohoto prostoru?

Reagovat
smazaný uživatel

Co jsem viděl ten gól tak Azackyj fakt na facku. Na druhou stranu, jak můžeme nechat hráče takhle centrovat? Hrubý se asi logicky chytal s nabihanym hráčem ale vždyť on měl na ten centr věčnost.. Ať už je zpátky Artom.

Reagovat
HorajzmAmmann

a pak tam Azackyj ještě podskočil centru a byla z toho tutovka Zoubeleho...no hrozný...

Reagovat
Puskas

To jsou ty posily z východu, Bolka by mohla vyprávět.

Reagovat
Puskas

Byl to odvracený roh, takže se tým přesouval a bek tam vracel míč, pokud si to vybavuji. Pak ti dva komici nepohlídali útočníky.

Reagovat
ratusek

tky si přeju Artoma zpátky, ale vy z něj děláte spásu a přitom kolem sebe bude mít minimálně 3 stejné tragédy jako tam je teď

Reagovat
monty25

Říkám si, kdy jindy by měly Teplice na Spartě vyhrát, když ne dneska. Sparta je pod obrovským tlakem a dneska prostě musí, jinak se asi hodně nahlas bude mluvit o výměně trenéra. Je fakt, že Teplice teď taky nejsou zrovna ve formě, ale dneska by to mohlo vyjít...

Reagovat
Puskas

Gólem Kroba.

Reagovat
monty25

Proč ne?

Reagovat
ZB 07

Kouká někdo na nás? Jak to zatím vypadá?

Reagovat
Puskas

1:1

Reagovat
Greny

Karvina víc na míči, my dali gol po standartce z pulky hriste, Karvina z rohu (Sedlak a Jablonsky zaspali) Gáč to zvlada zatim bez problemu

Reagovat
ZB 07

díky, snad z tama aspoň bod odvezeme.

Reagovat
Greny

to tam skandovali ted čurák Lafata?

Reagovat
monty25

Tak se mi to nezdálo...

Reagovat
Greny

že to tak znělo ?

Reagovat
monty25

No jasně. Ale jak píše erwin, to byli určitě Tepličáci a důvod je zřejmý...

https://pbs.twimg.com/media/CTTs92eUwAAMgPO.jpg

Reagovat
Puskas

Hurá, Lafata. Minule od začátku nehrál, tak byl rádi, že dnes jo.

Reagovat
ratusek

už i proti Lafatovi jsou?

Reagovat
smazaný uživatel

to rvali teplicaci.. kotel Sparty na zapase neni

Reagovat
ratusek

ahá. vás zapnu až na druhej poločas, ted se dívám na tu naši tragédii

Reagovat
db18

Už dávno, protože si přečetli ten útržek z rozhovoru u Kříže (myslím)

Reagovat
Coutinho10

jojo

Reagovat
smazaný uživatel

prvni strela na branu uz ve treti minute!

Reagovat
Neon

Každá další už bude nadstavba.

Reagovat
Neon

David Luiz je Král?

Reagovat
HorajzmAmmann

král

Reagovat
3M

stream na Tp? nemůžu nic najít

Reagovat
Adalberto.Littleoak

má někdo stream krom SC? hrozně to tam pojebkává..

Reagovat
monty25

Rezek

Reagovat
Coutinho10

twl Reza skoodaaaa

Reagovat
Greny

to je piča ten Pechanec a Moravec peknej letec

Reagovat
ZB 07

To snad ne tohle

Reagovat
monty25

Venca bez maturity nám dá góla...

Reagovat
Greny

hlavne ze chteli trestat simulace zatim to vsem prochazi tak padaji dal

Reagovat
PBLead

Pěkná akce. Kadlec Vatajelu asist

Reagovat
Neon

A kdyby tam nebyl Kadlec, tak tam byl ještě Lafata.

Reagovat
PBLead

teda Zahustel

Reagovat
Kang & Kodos

KADLEC

Ale stejně tě nesnášim

Reagovat
pepinho2

Důležitý gól pro Kadlece, snad se zvedne

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Reagovat
smazaný uživatel

navrat krale

Reagovat
smazaný uživatel

netrefil to spíš Lafata?

Reagovat
exse

To nasere z takovýho hovna, navíc se mi zdálo že byl Kadlec v ofsajdu.

Reagovat
monty25

Asi z něho stačil utéct...

Reagovat
Neon

Kupodivu z ofsajdu utekl

Reagovat
HorajzmAmmann

Šašinka v 62 minutě takový sprinty?

Reagovat
ZB 07

Reagovat
ZB 07

Melichárek ole!

Reagovat
smazaný uživatel

Loool gólman Brna WTF

Reagovat
Greny

tak to je frustrace z toho jak to celej zapas piska

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to píská? Viděl jsem z prvního poločasu asi jen 30 minut, ale přišlo mi, že jste hráli docela tvrdě a sudí to nijak neřešil...

Reagovat
Greny

videl jsi tu penaltu ?

vsechny sporny souboje proti nam, ale to vem čert gol jsme z toho nedostali

kazdopadne kdyby dostal kartu Hošek za faul na Melichárka tak uz ted byl taky ve sprse

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem v Praze, takze koukam bohuzel jen na prenos na chanci, ale prislo mi, ze penalta to byla, ne? Ale netvrdim to jiste, videl jsem jen opakovacku..

Kazdopadne at uz to dnes dopadne jakkoli, musime se zvednout my i vy, protoze to je zatim hrozna bida oba tymy

Reagovat
Greny

nebo treba ted borec lezi ma krec , my utocime tri lidi ve vapne a on to regulerne prerusi

Reagovat
Greny

Takže Melichárek červená ok jasna, faul na nej prasackej bez karty a Janečka tam da lehky čelo Vrastilovi a bez karty

Reagovat
Banikovec7

Ajaj Dvořák.

Reagovat
ratusek

jestli nám dá vítěznej gol tak se odhlašme z ligy. větší ponížení už nezažijeme letos

Reagovat
ratusek

vám Dvořák vítěznej gol nedal když jste je dali 3:1

Reagovat
monty25

Narážím na včerejší FNL v Pardubicích a dva góly Páji Černýho...

Reagovat
ratusek

tak to pak jo

Reagovat
HorajzmAmmann

Azevedo

Reagovat
smazaný uživatel

Bary rozhodni !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Azevedo je debil, muze byt rad ze nedostal cervenou

Reagovat
Jeňa

Už fakt potřebujeme trenéra

Reagovat
Kepy_FCB

Azevedo hnus

Reagovat
ZB 07

Aspoň Baník by mohl prohrát...

Reagovat
matZz

K O N E Č N Ě normální stoperská dvojce a Mareček v záloze. Už mi chybí jen Karavajev na beku a někdo jinej než Lafata na desítce

Reagovat
pepinho2

Momentálně Zahustel>Kara

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mirek na tenisu

Azavedo ten kop nohou kung fu jasná redka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

Zredukujte tu ligu, takove kadry tam nemaj co delat

Reagovat
exse

Sebereflexe

Reagovat
smazaný uživatel

A jé, je. Toho jsem se bála. Velký špatný. Znalec to promluvila.

Reagovat
smazaný uživatel

Prej Vataželu

Reagovat
djwenca

a jak je správná výslovnost? Pouč nás

Reagovat
smazaný uživatel

Neslyšel jsem ho moc, protože nehrál. Tohle je správně? Tak to pak sorry.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska dobrá show od tebe.

Reagovat
HorajzmAmmann

sundej Azeveda už

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Jihlava je posledních dvacet minut marná, na míči je Baník a dupe do uzavřené obrany. Snad to vyjde. Tady nevyhrát by byla vážně škoda.

Reagovat
HorajzmAmmann

ale šance nemají...

Reagovat
HorajzmAmmann

příjde mi to podobný, jako ty zápasy v 2. lize...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mirek na tenisu

Jihlava je tragická. Zatím nejslabší v lize spolu s Brnem a Duklou.

Reagovat
Komix

A Baníkem

Reagovat
HorajzmAmmann

tragickej Baník dal víc golů než ty vaše hvězdy...

Reagovat
Komix

tragickej Baník plichtí s tragickou Jihlavou

Reagovat
Komix

a dal těch golů stejně, ža to jich 8x víc dostal :D

Reagovat
Mirek na tenisu

Baník má lepší herní projev než tohle trio. O fous

Reagovat
smazaný uživatel

Je to marné, je to marné.

Reagovat
PBLead

mareček vytrvale centruje do vápna z každé pozice, škoda, že mu to dneska vůbec nejde. Jinak se mi líbí dravost Vaška kadlece, na tom se už stavět dá, rád bych věřil, že se ještě ve Spartě chytne.

Reagovat
smazaný uživatel

Strapákovo hrot č. 4

Reagovat
Kepy_FCB

Karvina vydrzet

Reagovat
smazaný uživatel

Prd návštěva, prd atmosféra...chápu, že hrají Teplice, ale se chce chodit a fandit jen na 2 zápasy v sezoně, to se ten stadion může zavřít. Kdyby aspoň ti fanoušci byli pořádně slyšet, to je prd. Jak jsem se namlsal derby, tak jsem se zase vrátil do reality.

Reagovat
pepinho2

Reagovat
smazaný uživatel

Čemu se tlemíš? Konečně jsem je slyšel po gólu Lafiho. Zapl jsem až po prvním. To je spíš školka při poobědovém spánku než fotbalový stadión Sparty.

Reagovat
pepinho2

Si spadl z vesmíru nebo ses vzbudil z kómatu? Kotel záměrně nefandí a tím pádem logicky není atmosféra..navíc nic moc počasí, takže méně lidí..

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tak, nejlepší fanoušci nejlepšího klubu v Česku drží splíneček. Tak to pak jo. No, on to není první zápas, co vidím na Letné. Takže jsem tam ani rozdíl nepostřehl při jiných zápasech a sezónách, kdy netrucovali. A jako počasí, nepočasí. Vždy bude pršet, vždy bude zima, vždy bude horko. To se z toho nesmí podělat v Praze. Tam prostě není zájem.

Reagovat
twerp

Ehm...Ústí nad Labem sezóna 2010/2011, kdy hráli gamáč ligu. 16. místo v návštěvnosti doma, průměr 2298 diváků na zápas. Ještě něco?

Reagovat
smazaný uživatel

A ty si myslíš, že když si rýpneš to Ústí, tak co. Tak mi ublížíš a budu plakat? Mně není 12. Ani nerýpu do Sparty. Takhle bych mohl ukázat i na další kluby. Prostě o ten fotbal u nás zájem není. A ta chátra, co na ten fotbal chodí, si pak dovolí ještě dělat ramena, trucovat atd. Když chtějí výkony od hráčů, ať se podívají taky na sebe, jaká je z hlediště podpora. Tohle nebyl útok. Prostě mi to přijde smutný a ubohý.

Reagovat
San Iker

Hrálo se v Teplicích

Reagovat
smazaný uživatel

Ale třeba u Ústí v hokeji a ve fotbale si myslím, že se ani nic nedělá proto, aby se fanoušci přišli podívat. Na to, že to je jedna z nej ve městě, tak ani nejezdí autobusy nebo trolejbusy v polepu. Více méně reklamy na zápas jsou na různých stěnách u zastávek a tak staré. Jako fanoušek toho sportu si cestu na stadion najde. Ale ti méně fotbaloví, co nemají zájem, ale třeba by přišli, tak se je nesnaží přilákat. I na Slavii v poháru bylo prázdno. Myslím si, že by klub mohl dělat víc.

Reagovat
smazaný uživatel

A to máme na náměstích různé stánky, postaví se tam a kdáká kde kdo, naposledy nějaké pojišťovna dělala zas nábor, ale kluby si reklamu nedělají vůbec. Čekají, že ty lidi přijdou sami. Nevím, jak je to v Praze. Ale tam jsem i jeden čas pracoval a taky tam na mne ten sport zrovna nestříkal.

Reagovat
smazaný uživatel

to je argument

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Achjo, já chápu, že asi teda to dění kolem českýho fotbalu moc nesleduješ (i podle toho, žes pár příspěvků nahoře vysmál výslovnost "vataželu"), ale prostě mě nepřestane fascinovat, proč lidi něco komentujou, ačkoli o tom věděj hovno a nic si k tomu ani nezjistěj ... leda bys byl troll, ale v tom případě taky nic moc

Reagovat
smazaný uživatel

Ale neboj se, že jsem to neslyšel, jen nevidím rozdíl před jinými sezonami a zápasy doma a nečekl jsem, že jim to vydrží. Ale ok, tak ať si trucují. Hlavně ať jsou slyšet, až trucovat nebudou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je hrozný humus

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na to nekoukej.

Reagovat
monty25

Ty vole, jděte do prdele...

Reagovat
PBLead

Lafi Klasické zakončení

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

LAFIGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
db18

Kučera dobře mu tak blbečkovi.

Reagovat
Kang & Kodos

Z takový situace to ani nikdo jinej dát nemohl...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty Teplice jsou šílený. A to jsem Šmejkalovi fakt věřil..

Reagovat
monty25

Do reprepauzy to šlo...

Reagovat
lada.sp

do menopauzy to zase pujde

Reagovat
lada.sp

ty vole Sparta dala druhý gol, otevírám šampus

Reagovat
Kang & Kodos

Dva góly a ještě k tomu v prvním poločase. Zázrak

Reagovat
FCSL

Strama už si to začíná vodit

Reagovat
smazaný uživatel

HRUBÝ

Reagovat
chytrejkluk

Teplice

Reagovat
Greny

to je škoda

Reagovat
salm0n

Spokojenost, ale Rezek už měl být venku

Reagovat
Banikovec7

Neskutečný hnus, naprosto zasloužená prohra.

Reagovat
ZB 07

Jihlava goooooool

Reagovat
Banikovec7

Ty fandíš více Brnu nebo proti Baníku?

Reagovat
ZB 07

Jasně, že Brnu, ale letos jsou bohužel mojí jedinou fotbalovou radostí výkony Sparty a Baníku...když už máme jít do druhé ligy, tak aspoň s váma.

Reagovat
doNny

tak to snad abychom zůstali v té druhé lize

Reagovat
centos

Kotel Zbrojovky jde vždy více po soupeři, než fandí vlastnímu týmu.

Reagovat
Banikovec7

Jo, snad jediní fanoušci kteří mají více pokřiků proti soupeř než na podporu svého.

Reagovat
didosh

Reagovat
db18

Uvědomuješ si, že jste tímto sklouzli na poslední místo?

Reagovat
Banikovec7

Někteří mají z Baníku takový mindrák, že jim to je jedno.

Reagovat
ZB 07

To bychom sklouzli i po remíze a je to to poslední, co mě teď štve, náš kádr na ligu v současném stavu nemá a je jedno, jestli jsme 13. nebo 16.

Reagovat
ratusek

to bylo keců jak tam vyhrajeme, děte do prdele a někteří místní fans se proberte, je to o holé přežití opět letos

Reagovat
Liquid

jooooooooooooooooooooooooooooooo !!! Jihlava !!! A Král v prdeli

Reagovat
smazaný uživatel

Jdu blejt, velebnosti

Reagovat
db18

Ty vole... takže bude zákaz už na Bohemku?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je špatně..

Reagovat
Puskas

Klasika - střed obrany.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavně, že hrálo 5 obránců. A obě branky středem..

Reagovat
Puskas

hrálo jich 5, ale v dané chvíli jen 2

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhrajem, no stress.

Reagovat
smazaný uživatel

Však jasné

Reagovat
Komix

v Sokolově už se těší na Návrat Krále

Reagovat
San Iker

Vypadá to na rychlý návrat krále

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, vrátili jsme se po sezoně, rychleji to nešlo

Reagovat
smazaný uživatel

Alespoň že ty Vítky za dva body.

Reagovat
HorajzmAmmann

K tomu nemám co říct... s tím co hrála Jihlava 2. poločas by Baník pod Petrželou loni nějaký body uhrál... Zase stopeři, zase Pokorný...

Reagovat
Liquid

Tak pánové Baníkovci, kolik dáváte Barošovi tentokrát zápasů, že zase zavelí a opustí potápějící se loď jako první ?

Reagovat
smazaný uživatel

Zůstane až do konce sezony = kariéry, o něj strach nemám

Reagovat
Banikovec7

Příště snad staré rozestavení, sice dostáváme góly, ale aspoň se na to dalo dívat.

Reagovat
smazaný uživatel

ACS 2:0 - ale jo

13 bodů na FCV, to už by byl trapas trapasů ..............

Reagovat
Kang & Kodos

Udělejte prosím ještě někdo vtip na návrat krále, moc jsem jich tady nečetl.

Reagovat
eliskafan

Výborně Baník Už kvůli fanouškům, nejraději do divize

Reagovat
JarousFCB

Sere tě, že má nejlepší fanoušky v lize?

Reagovat
Banikovec7

Líbí se mi kolik smetáků tady vyleze po prohře Baníku, skoro jako když se nedaří Spartě, jen to dokazuje velikost Baníku.

Reagovat
Puskas

Sice Ti řeknou, že je Baník nezajímá, ale se závěrečným hvizdem tu smaží pokud možno "královské" hlášky.

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě

Reagovat
smazaný uživatel

Omlouvám se trevore, myslel jsem si (a možná jsem ti to i někam psal, to nevím) že jsi zbytečný nervák a na Azeveda a Vrťa jsi jen vysazený, ale minimálně co se týká Vrťa jsi měl pravdu. Azevedo dneska taky na pokutu, jasná červená.

Hráčům nadávat nebudu, ale asi na to fakt až na pár kusů nemají.

Doufám že Kučera zůstane déle než Vrťo, jen dostat pořádné (klidně jen průměrné) hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono vyhazovat Kuceru je blbost. A vis, co si preji? Petrzelu, ale ne na lavici, tam jiz odvedl sve. Hrozne rad bych ho videl na miste Dusanka. On ma sve kontakty, vi o hracich, kteri maji svoji kvalitu..

A omlouvat se nemusis, to spise Dusanko a ti dalsi, co chteli mit v Baniku moc a vystrnadili Vlastu :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych si rád přečetl nebo poslechl nějaký rozhovor s Vrťem, kde by vysvětlil proč nákupy dopadly tak jak dopadly, včetně nějakého popisu o tom co ho zaujalo na posilách které přivedl.

Kdyby to byl jeden hráč, ale já si se svou krátkou pamětí nevybavím jednoho co přivedl a hraje dobře (bojovností je mi strašně sympatický Poznar, ale je na hostování a jak často říkáš tak nedává góly). Paniče jsem viděl 2x, na nějaké větší hodnocení to není, ale to co předvedl myslím s Jabloncem byla divizní hra, Azackij je špatný jako celá obrana, žádná posila ale je to další Pokorný nebo Breda.

A teď už nevím koho přivedl dále, třeba to jsou jen 3 špatní hráči (ale i tak snad 75% toho co přivedl). A Bary tady chtěl jít sám od sebe, tam Vrťo takovou velikou zásluhu mít nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslel že Pazdera bude jeho trefa, ale zatím hraje hodně podprůměrně na své možnosti. Jinak co se týče Panice a Azackyho, ještě bych počkal. Vzpomeňme, jak marný byl kdysi Greguš nebo jak se odsuzoval Stronati

Reagovat
Puskas

Když teče celá obrana, pravý bek to nevytrhne.

Reagovat
smazaný uživatel

Baníku hlavně zoufale chybí obránce-šéf, který tu obranu usměrní. Tam není nikdo, kdo by zařval či seřval. V tomhle nám taktéž Zápo hodně chybí... Pak vidíš, jak ti obránci na sebe koukají, co dělá ten a ten.

Ohledně Úkačka jsem říkal Horajzmovi po Dukle. On může mít nějakou kvalitu, ale chce to, aby se vyhrál, tak minimálně dva roky. Byla velká hloupost ho kupovat jako hotového hráče, když na to nemá. Ale má toho ještě hodně před sebou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Ale teď máme takových marných hráčů v základní sestavě hned několik. S tím se hraje o záchranu špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak že je Vrťo neschopný tragéd, vidí už skoro všichni, krom jeho kamarádů. Azeveda jsem dneska neviděl, ale je pravda že teď by měl jít zase na chvíli se zklidnit na lávku.

Reagovat
smazaný uživatel

Azevedo měl centrovat když jsme byli ve většině hráčů kolem a v jejich šestnáctce a on to zadupal, dostal se při pádu nějak do kotrmelce a napružil se a u "lehu" na zemi kopnul do ramene bez balonu Jihlaváka. Jasná červená, taková Petrželovina (myslím toho od Berbra).

Reagovat
eliskafan

"dokazuje velikost Baníku"

Ano velikost Baníku byla v dobách OKD.

Kdy byl v brance Mikloško, Vojáček, Rygel, Lička...

Nezapomenutelný zápas s otcem na Bazalech proti Fortuně Düsseldorf.

Od té doby se hodně změnilo. A hlavně v dnešní době má Baník Ostrava nejhorší fanoušky v republice. Tak že není o co stát a hybaj pryč z ligy!

Reagovat
didosh

Ti dobře jebe...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid
Reagovat
smazaný uživatel

Kaisar Kyzylorda (Kazachstán)

Reagovat
PBLead

za tým, kde hrál i takový šuter jako Juraj Piroska.

Reagovat
PBLead

No nevim, když už do toho štětina takhle jde, tak ať to napálí to autu/na roh. Uhnout tomu a nechat to na poslední chvíli na dubravku se mohlo vymstít. ale jasně, jde o setiny sekundy, aby se rozhodnul a na štěstí to dobře dopadlo...

Reagovat
PBLead

No nevim, když už do toho štětina takhle jde, tak ať to napálí to autu/na roh. Uhnout tomu a nechat to na poslední chvíli na dubravku se mohlo vymstít. ale jasně, jde o setiny sekundy, aby se rozhodnul a na štěstí to dobře dopadlo...

Reagovat
Kang & Kodos

Že prej Teplice jsou pro nás oblíbenej soupeř

Reagovat
db18

A ne? Snad 6 let jste s nima doma neprohráli...

Reagovat
Kang & Kodos

Ale venku snad neexistuje zkurvenější soupeř.

Reagovat
Greny

Zbrojovka

Reagovat
Kang & Kodos

Tak to už za rok řešit nebudeme

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec

Reagovat
db18

Si povíme, až u nás zase nevystřelíte na bránu.

Reagovat
monty25

Ale jenom doma...

Reagovat
db18

Kučera

Reagovat
monty25

Jasný přistrčení

Reagovat
db18

Tak jasný jako jeho odpich určitě ne...

Reagovat
monty25

Měl se pískat faul Biabianyho, tečka. Jestli ti Kučera není sympatickej, to je tvůj problém...

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
monty25

Ardeleánu

Reagovat
monty25

Jdu blejt

Reagovat
PBLead

Kadlec zahrál tzv. na Lafatu super

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Nedá se nic dělat, Zahustel je teď v základu zaslouženě

Reagovat
smazaný uživatel

dneska hraje skvelej zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Strašně se zvedl, fakt jsem to nečekal, už jsem ho viděl na půl cesty zpátky do Bolky...

Reagovat
Blasphemer

king Zahustel

Reagovat
djwenca

Vatajelu má prostě centry, co mají oči

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Vencaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Stramaccioni si dobře namazal kotel na chleba. Ale teda hráči Teplic mu pomohli víc než by bylo zdrávo.

Reagovat
db18

Sparta vede 3:0, tak se kotel vrátil?

Reagovat
smazaný uživatel

vypadalo to, ze ten jeden choral se snazila rozjet naka skupinka na protilehly..

Reagovat
db18

Jj, už koukám, že tam pořád nikdo neni (a snaha utichla)

Reagovat
smazaný uživatel

PřístupTeplic

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Blasphemer

prodaný!§!§!!!!!

Reagovat
Uwe háže buly

Návrat krále

Reagovat
smazaný uživatel

jak originální fráze

Reagovat
Rarášek

Jinak M.Kadlec opět slušnej .. Zatím.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pro FCV i SKS je setrvání Strapáka požehnáním ...

Ale že to pojmou Teplice takhle

Reagovat
monty25

Jasně, bůra dostaňte...

Reagovat
Neon

Co padl třetí gól, tak se mi začal sekat stream. To se najednou začali všichni dívat?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, kde koukáš, ale mě se seká celou dobu.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Mně kolísá kvalita i na webu O2..

Reagovat
pepinho2

Mně celý 2.poločas

Reagovat
smazaný uživatel

skoda Ben Haim, ten by taky potreboval gola

Reagovat
smazaný uživatel

Ale vyřešil to strašně kreténsky.

Reagovat
smazaný uživatel

vyresil to dobre. sice moch prihravat, ale je logicky, ze takovejhle hrac hraje vetsinou na sebe a je to tak dobre..akorat o kousek minul, golman by byl bez sance

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím to, že vystřelil, ale celkově řešení té situace, mohl jít s klidem do vápna, ale co už.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, moch jit v klidu do vápna, ale tady mel vic casu a klidu zamířit.. ale stejne to tesne nestacilo no

Reagovat
Blasphemer

reklama na tuzemák

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud ho budou vyrábět z tou rakovino tvornou látkou, tak ať ho EU zakáže.

Reagovat
smazaný uživatel

Milé Teplice, bejt 3 body od sestupovýho fleku, tak bych jezdil po prdeli !

Reagovat
Kang & Kodos

Nuda Abych byl v 60. minutě v klidu, na to se vám můžu vysrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Už si to sedlo!! Teď začne koncert Švihák Italský a jeho cesta za titulem!

Reagovat
Blasphemer

Snad to na Dukle poserou. Byl bych nasranej, kdyby si to začalo sedat zrovna před zápasem s náma.

Reagovat
Rarášek

Neříkej, že máš fakt "strach", že si to sedlo .

Reagovat
Blasphemer

Tak po jednom zápase je to píčovina, ale kdyby podobně vysoko vyhrála Sparta i na Dukle, tak by šli do zápasu s náma s hlavou nahoře... to bychom potom museli hrát dýl než prvních dvacet minut nebo dokonce celej první poločas. A to vlastně nevím, jestli vůbec umíme.

Reagovat
db18

O to sladší by bylo, kdybychom je roznesli v prvních 20 minutách a pak bychom se jen dívali jak nejsou schopní něco udělat a kotel pomalu zapaluje stadion...

Reagovat
smazaný uživatel

Kotel zmůže hovno. Spíš mu samotnému zvoní hrana...

Reagovat
smazaný uživatel

Snad ne. Tyhle výhry by Itala podržely a pak prohra s Plzní by tolik vedení nevadila. Kdyby vše prosral tak letí a to snad nikdo nechce

Reagovat
Kang & Kodos

Ben Chaim ve sprintu dozadu Už jsem viděl všechno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Proč je tolik Sparťanů tady a ne na stadionu ???

Hoši, hoši ...

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si říkám

Reagovat
Rarášek

Mrdat stadion.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
salm0n

Asi mezi ně nepatříš, ale jsou i lidi co fotbal hrají, a když mají zápas ve stejný den jako jejich oblíbený, tak logicky nemohou být na 2 místech najednou

Reagovat
smazaný uživatel

Dohráno

Reagovat
Blasphemer

gauč, čekuj moj vyjebaný štýýl

https://youtu.be/WB6ekeBdukg

Reagovat
smazaný uživatel

Cestou metrem vždycky zabloudím.

Reagovat
San Iker

Bojím se o děti

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si ber suspenzor.

Reagovat
Kepy_FCB

Boji se Falangy

Reagovat
Rarášek

3 vteřiny na hřišti a už faul, guess who

Reagovat
db18

Bakoš?

Reagovat
Kang & Kodos

Snad Filla ještě párkrát přejede

Reagovat
Neon

V. Kadlec: Proti Teplicím bychom mohli hrát častěji.

Reagovat
monty25

Ty vole, že jsem před zápasem něco psal. Navrhuju soustředit se na MOL Cup...

Reagovat
Blasphemer

Se Šmejkalem do pohárů.

Reagovat
Neon

To rovnou můžou zabalit, na MOL se soustředí i Sparta, viz jasná výhra ve Znojmě.

Reagovat
monty25

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

hmm bravo Hudy...ted prijdem o nejlepsiho hrace

https://twitter.com/VRonskiJ1892/status/912206080637366272

Reagovat
Kang & Kodos

"Argumentujte poznámkami Váchy, Šurala a Kadlece po jarním derby. Oni trestaní nebyli, takže nemůže být ani Stoch."

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hudy?

Reagovat
Coutinho10

našeptávač ....Stoch by to jinak sám od sebe těžko řekl

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavý. Pokud myslíme toho stejnýho, tak jsem myslel, že je to vaše TS stálice.

Reagovat
Coutinho10

stálice určitě ne...to byl poslední dobou Krasoň, ale ten je v trestu

Reagovat
smazaný uživatel

No původně po konci Strašáka se střídal s Krasoněm. Po jedný sezoně tam pak zůstal sám Krasoň.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, dík oboum. Já ho znám jen hodně málo z dětství a nikdy bych ho netipoval ani na to.

Reagovat
Greny

Za cofaul ho chtějí potrestat?

Reagovat
Puskas

cofaul?

Reagovat
Greny

Ten faul tam nemel byt jako nevim, proc by mel byt trestanej

Reagovat
Puskas

Jasně, ale roztomilý překlep. Je to asi v řádech - podněcování nebo navádění k zášti...

Reagovat
Greny

Ja vim, ale nevidim v tom problem

Tresta komise Slavii za pokri smrt Sparte myslim ze ne

Trestaji Spartu za pokriky Jude Slavie myslim ze ne(zahajeno rizeni je s obema kluby dle zprav komise kvuli jinym vecem)

Byl trestanej Stranskym jak po jarnim derby lital po hristi se salou AntiSlavia?ne

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Vlček, Kalivoda a ještě jeden hráč za to před 11 lety pokutu dostali..

Reagovat
Coutinho10

kdyz se to zarve behem zapasu pouze od fans, tak se to netresta to je fakt, ale bojim se, ze v tomhle pripade, kdyz to rval primo hrac, tak ze na to budou nahlizet jinak ale na druhou stranu, jak píšeš, tak ten Stránský byl teda taky za čárou, ale narozdíl nic od Stocha neřval, pokud vim....tak uvidime, ale nedivil bych se, kdyby si na nas komise smlsla

Reagovat
smazaný uživatel

Dal bych mu pokutu ale stopka by byla směšná.. Co má ten hráč dělat? Buď to zařve nebo si znepřátelí kotel.

Reagovat
Coutinho10

j na Stocha se nezlobim....ten byl v slepý uličce, ale víme, jak to tady chodí, takže bych se nedivil, kdyby ten trest byl i touhle formou

Reagovat
Greny

Ze je treba nezajimal "spor" Coufal vs Ben Chaim

Reagovat
Puskas

tam je to tvrzení proti tvrzení

Reagovat
Kang & Kodos

No, se Stránským nějaký řízení bylo. Ale asi ho nepotrestali

Reagovat
Posledni Kovboj

Stránskej vyprcanej

Reagovat
smazaný uživatel

Srovnávat šálu antislavie s vykřikováním HRÁČE smrt spartě.

Reagovat
KingMaster13

Ten Hudy to je fakt kus hnoje Snad Stoch tu stopku nedostane

Reagovat
HorajzmAmmann

Ale zase v těch emocích.. já nevim no. Ne že bych se ho chtěl zastávat, ale mám pro to trošku pochopení... Zvlášť když je ve vzájemných zápasech smrk Baníku, Spartě a jebání každého týmu úplně normání záležitostí

Reagovat
KingMaster13

Kdyby to ale bylo alespoň po derby ale takhle proti Třinci mi to přijde úplně zbytečný

Reagovat
HorajzmAmmann

počkej já myslel že to bylo po derby To bylo s Třincem?

Reagovat
KingMaster13

jo

Reagovat
ratusek

normální to je, ale v těch zápisech to delegát uvádí ne? to jebání kohokoliv a v jaké minutě

Reagovat
Greny

Testujeme nejaky dva hrace

Abdulrahman Taiwo a Chico Gomes ... no ani o jednom jsem v zivote neslysel

Reagovat
Kepy_FCB

Prvni je muslim e Sahelu, druhy mexicky migros z Texasu

Reagovat
Greny

A toho Taiwa testujeme na lavce , si z nas asi delaji prdel nebo ja nevim, to zkousi zda zahreje dobre lavicku.?

Reagovat
Puskas

spíše zkouší, zda snese, že nehraje v základu

Reagovat
smazaný uživatel

V Hradci dnes narváno

Reagovat
ratusek

V Hradci na lajně sporák?

Reagovat
ZB 07

Loučení se stadionem v Hradci

Reagovat
Coutinho10

twl Pribram nak jede

Reagovat
smazaný uživatel

Skacel ma tu levacku vynikajici

Reagovat
smazaný uživatel

Graiciar by taky klidne mohl hrat ligu, prehled a prihravku luxusni.

Reagovat
pepinho2

Graiciar ji hraje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Slask Wroclaw se opravdu cte Šlonsk?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, čte.

Reagovat
Coutinho10

Csaplar vypada znepokojene..neni se co divit

Reagovat
ratusek

jo no dostanou borci seřváno, co to je za výsledek

Reagovat
ZB 07

tohle totálně nezvládli...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
Shevchenko

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
andrew96

Reagovat
FCSL

Kalous

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Shevchenko

Teď je Csaplár v šatně zjebe.

Reagovat
FCSL

Hladký - Coufal, Kúdela, Karafiát, Mikula - Breite - Voltr, Folprecht, Ševčík, Potočný - Pulkrab

Kolář, Kulhánek, Hybš, Kerbr, Vácha, Bosančič, Graiciar

Dneska jsem fakt zvědavej. Budem muset tvořit hru a to je naše největší slabina, což bylo krásně vidět i v poháru. Sestava až na Voltra celkem OK, ale nikoho jinýho tam moc nemáme

Reagovat
mario23

Proč nehraje Vácha a Hybš, podle mě by minimálně Vácha měl v základu být... A s Havelkou je co ?

Reagovat
FCSL

Vácha měl nejistej start, moc toho nenatrénoval. Defenzíva až na Plzen funguje dobře, takže není důvod do toho sahat. Havelka se asi nevešel do nominace. Už tekhle jsou na lavici 3 střední záložníci. Bosančič se dneska může hodit, navíc už je zdravej. S Kulhánkem se ted asi víc počítá na stopera, tak proto má přednost před Havelkou.

Reagovat
mario23

Pood, Csaplára do Sparty.

Reagovat
PISTOLERO

Co to je za komentátory v tom Hradci?

Reagovat
ZB 07

Štépán + Pešír

Reagovat
salm0n

Ma*or

Reagovat
pingla

Idiot

Reagovat
ZB 07

Červená přísná, ale šel tam jak kretén teda.

Reagovat
pingla

A Voltr by mohl přestat hrát to divadlo

Reagovat
Hokaido

Potřebuju, aby dalo Slovácko gol, jinak prohraju s Coutinhem fantu a oni kokoti dostanou rudou v 7. minutě.

Reagovat
Coutinho10

naskok mas celkem velkej tech 27 bodi, ale i k cistym kontum potrebuju jeste nakej golik nebo asistenci pro jistotu, protoze za pripadny cisty konta v brane je myslim 8 bodu a obrane 3x6 = 18 bodu a Folprecht uz ma zlutou, takze asi 2 body, coz by ted o bod stacilo, ale zluta v obrane to muze zmenit

Reagovat
Coutinho10

*k Folprechtovi teda 3 body s cistym kontem a zlutou

Reagovat
Coutinho10

Karafiat zluta celkem velka komplikace...ted uz bych vedl pouze o bod

Reagovat
smazaný uživatel

komplikuje se ti to

Reagovat
Coutinho10

no celkem dost potrebuju nutne tu redku vykompenzovat nakym golem nebo asistenci

Reagovat
smazaný uživatel

Hokaido se usrdíčkuje

Reagovat
Coutinho10

hrozne mi pije krev

Reagovat
Hokaido

Bude ti to stačit, když to Libe udrží? Oni tam jsou bonusy za vyhraný zápas.

Reagovat
Coutinho10

rekl bych ze urcite ne...bonusy tam nejsou ne ? nebo nejsem si jistej, ale treba olomoucaci taky nemeli naky bonusovy body

Reagovat
Hokaido

Myslím jako body. 3 za vyhraný zápas u brankáře a 2 u ostatních.

Reagovat
Hokaido

Ale nedá ti to. Jsem připraven přijímat gratulace.

Reagovat
Coutinho10

tak gratuluju ale zajimavej dobrej duel s trochou smuly pro me

Reagovat
Coutinho10

tak nic nema cenu se v tom pitvat

Reagovat
Coutinho10

Texl u tebe v obrane ma taky 6 bodu a byl by to stejnej pripad jako u Liberce a 4 body v zaloze...takze s tim jsem kalkuloval ted mam 37 bodu po kartach, jestli dobre pocitam tak + 28 bodu za zbytek bych mel pouze 65 bodu

Reagovat
Coutinho10

Karafiat redka do haje

Reagovat
REPLIKATOR

Prase

Reagovat
Banikovec7

10 záběrů a oni si nevšimnou že ho přejel tou druhou nohou.

Reagovat
Coutinho10

Coufy skoda twl ze to tam nezapadlo

Reagovat
Greny

Trpis by tam mel dat Bosancice (on je schopnej jako jeden z mala neco vymyslet)nejpozdeji v polocase misto Voltra

Reagovat
ZB 07

To postavení Potočnýho na levýho beka byl skvělej tah...je tam dvakrát platnější než na hrotu

Reagovat
Kang & Kodos

To neni tak těžký

Reagovat
ratusek

S tím sme přišli my neschopnýho Krautwursta sme dali na beka. Narozdíl od Potočného byl neschopnej i tam

Reagovat
Kang & Kodos

U nás jsme podobně vytírali s Jiráčkem. Univerzál, kterej ti zahraje hovno na libovolnym postu v sestavě

Reagovat
ratusek

To tu nějakej Zlíňák psal že by se vám ted hodil. Že hraje perfektně

Reagovat
Kang & Kodos

Ale jo, já mu přeju, ať se chytne. Cenim ho za to, jak se vykopal. A že narozdíl od ostatních plzeňskejch košťat neutekl po roce domů.

Reagovat
andrew96

Ale zato teď už s nima nemůže srát do květináčů. To je celkem krutý trest.

Reagovat
Greny

Jasna cervena

Reagovat
Banikovec7

Horsi nez to od Machalika.

Reagovat
smazaný uživatel

A komentátor mele jak to bylo nechtě, takže vpohodě

Reagovat
REPLIKATOR

Pulkrab

Reagovat
smazaný uživatel

Pulkrab omg tohle musí dávat

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Hokaido

Karafiátek ♥♥♥

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

tohle bude ještě sranda

Reagovat
REPLIKATOR

To je dement

Reagovat
ratusek

Idiot Karafiát

Reagovat
HorajzmAmmann

4 000 lidi jo?

Reagovat
Kang & Kodos

Co ten Vácha? To bude sedět i v Liberci? Nebo pořád nenabral fyzičku?

Reagovat
db18

Smí hrát jen proti Spartě...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Coutinho10

zrovna Hybš twl

Reagovat
Banikovec7

Juroška

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak golman mu tam skocil...

Reagovat
Banikovec7

No vždyť, měl mu to nechat.

Reagovat
salm0n

to je ta diskomunikace

Reagovat
REPLIKATOR

Goooooooooool

Reagovat
ratusek

Tak Juroška si aai dlouho zas nezahraje

Reagovat
ZB 07

Blbější gól dostat nemohli

Reagovat
Coutinho10

Coufy tref to twl

Reagovat
ZB 07

taky potřebuju

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Hokaido

Reagovat
REPLIKATOR

Vácha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Zajíček ♥♥♥

Reagovat
ZB 07

To snad ne tohle...fanliga

Reagovat
aither

Vácha, cenim

Reagovat
ratusek

Vácha pokračuje v tradici

Reagovat
pingla

Lukááááááš Vácha

Reagovat
naheCZ

Vácha klasik

Reagovat
db18

Jsem to říkal, Vácha měl hrát jen proti Spartě...

Reagovat
Greny

LV69 blbecek a porad dokola

Reagovat
smazaný uživatel

Vácha gamechanger

Reagovat
smazaný uživatel

no huráá

Reagovat
Coutinho10

vacha dekuju

Reagovat
Kang & Kodos

Vácha Udržel 4. místo pro Spartu.

Reagovat
HorajzmAmmann

A pak ze neni srdcar

Reagovat
db18

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
HorajzmAmmann

69

Reagovat
smazaný uživatel

Vácha úřaduje.

Reagovat
smazaný uživatel

Prej lepší než Mandjeck a Mavuba.

Reagovat
Andis

Vácha to je král

Reagovat
Greny

Hybs tam je na prestupnem a Vacha na hostovani ze? podle vykonu to jde poznat

Reagovat
Hokaido

Hybš se mi stejně nelíbí, dal náhodnej gol, ale jinak dokazuje, že na Spartu ani náhodou nemá.

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
Coutinho10

Vlasta a jeho rybicky twl

Reagovat
REPLIKATOR

Zmrd Vácha

Reagovat
Sosi

Snad už si Vácha nekopne

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele