HET liga - preview 7. kola

15.09.2017, 08:57, aktualizováno 18.09.2017, 08:54
Previews
Pondělní dohrávka české ligy nás zavede do Plzně. Vedoucí Viktoria, která je zatím po šesti kolech stoprocentní, přivítá Zlín, jemuž se naposledy podařilo na západě Čech vyhrát...
Viktoria Plzeň - Fastav Zlín  (pondělí 18:00)
Viktoria Plzeň může Slavii znovu odskočit na šest bodů, potřebuje k tomu však porazit ambiciózní Zlín. Ševcům se v minulé sezoně podařilo v Plzni zvítězit, ovšem letos je parta trenéra Vrby k neporažení. Viktoriáni jsou po šesti kolech stoprocentní a zažívají jeden z nejlepších startů do sezony vůbec.

Oba celky mají za sebou pohárová vystoupení v Evropské lize s rozpačitými výsledky. Zatímco Zlín v olomouckém azylu vybojoval remízu 0:0 se Šeriffem Tiraspol, Viktoria opět nezvládla duel proti rumunskému FCSB a tentokrát prohrála 0:3.

V domácí soutěží je to zatím jiná písníčka. Viktoria je bez ztráty kytičky na prvním místě a za šest kol nejenže neztratila ani bod, ale obdržela jediný gól. Takovýto start do soutěže si Viktoriáni nepředstavovali ani v těch nejhezčích snech. V minulém kole bez problému zvítězili v Liberci 3:0 a nyní je čeká Zlín, tedy soupeř, kterého v minulé sezoně nedokázali porazit. "Zlín bude mít teď na podzim podobně náročný program jako my, protože hraje základní skupinu Evropské ligy. Někteří z nich tohle zažijí úplně poprvé v životě, což na ně může dolehnout. To by měla být naše výhoda v cestě za vítězstvím," nechal se slyšet obránce Hájek.

"Zlín hraje poslední sezony velmi dobře. Má zajímavé hráče, nebude to nic jednoduchého, ale věřím, že si s nimi poradíme," dodává Limberský.

Zlín je na tom v HET lize o něco hůře. Minulé kolo s Teplicemi sice zvládl, ale v tabulce je stále až devátý. Ševci zatím těží výhradně z domácích zápasů, na zlínské Letné vyhrál všechna utkání, venku zase všechna prohrál.

Pavlu Vrbovi bude scházet celá řada hráčů. Baránek, Čermák, Hubník, Kovařík a Pilař, ti všichni jsou zranění. Na druhé straně nepomohou Zlínu Janíček a Hronek.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Kozáčik - Řezník, Hájek, Hejda, Limberský - Hrošovský, Živulič - Kopic, Kolář, Zeman - Krmenčík.
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Matejov, Hnaníček, Gajič, Bartošák - Ekpai, Jiráček, Traoré, Mehanovič, Vukadinovič - Železník.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.40 - 4.88 - 9.08
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Jablonec - Vysočina Jihlava  (neděle 15:00)
Jablonec se chystá na důležité utkání s Jihlavou. Severočeši dosud nenasbírali tolik bodů, jak by si asi představovali, a kde jinde uspět než doma s předposlední Jihlavou.

Fotbalisté Jablonce získali dosud jen sedm bodů, když pouze jednou vyhráli a čtyřikrát remizovali. Naposledy se tak stalo s Ostravou, přestože Jablonec vedl 2:0 a byl na nejlepší cestě získat tři body. "Je potřeba zlepšit aktivitu a koncentraci po celých devadesát minut utkání. V některých zápasech jsme v závěru zápasu vedli, ale nedokázali jsme to udržet do konce. Když vezmu teď Ostravu, tak patnáct minut před koncem vedeme 2:0, ale necháme si tím, že nejsme aktivní, vstřelit dvě branky," prohlásil zklamaný Zdeněk Klucký.

Jablonec tak doma potřebuje zabrat, navíc hostí poměrně oblíbeného soupeře, se kterým na Střelnici nikdy neprohrál. Na druhou stranu výsledky Jihlavy jsou poněkud matoucí. Herní projev totiž není špatný a ve většině případů dopláceli Ježci na tristní produktivitu. "Přitom jsme s žádným soupeřem vyloženě nepropadli. Dokážeme si v každém zápase vytvořit šance, jenže je neproměňujeme. Musíme jít štěstí naproti, nebát se a tlačit se do šestnáctky," nevzdává se trenér Vysočiny Ivan Kopecký.

Jihlava před týdnem poprvé vyhrála, když dokázala otočit nepřiznivý vývoj s Duklou. Se čtyřmi body však Ježkům nadále patří předposlední pozice.

Trenér domácího celku Zdeněk Klucký bude postrádat pouze zraněného Valeše, jinak je jeho tým kompletní. Na druhé straně nenastoupí Nerad, Rabušic a Štěpánek. Všichni tři laborují se zraněním.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hrubý - Jankovič, Pernica, Hübschman, Hanousek - Masopust, Kubista, Trávník, Zelený - Doležal, Tecl.
Vysočina Jihlava - pravděpodobná sestava:
Rakovan - Nový, Tlustý, Krejčí, Keresteš - Vaculík - Fulnek, Zoubele, Ikaunieks, Popovič - Dvořák.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.47 - 4.58 - 7.83
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Slavia Praha - Sparta Praha  (neděle 18:00)
V neděli odpoledne vypukne v Edenu 288. derby pražských S a obě strany už se nemohou dočkat. Slavia i Sparta však ztrácejí na vedoucí Plzeň, a pokud tedy nevyhrají, jejich manko na čele může ještě narůst. Své portfólio slavných derby rozšíří Andrea Stramaccioni.

Vedl Inter Milán v boji s AC, zažil derby v Římě i v Aténách, ovšem v českém prostředí bude mít premiéru. Andrea Stramaccioni zatím nemá ve Spartě na růžích ustláno, letenští pod jeho vedením zažívají krušné časy, nicméně italský kouč věří, že právě v derby se může leccos změnit. "V derby je největší šance ukázat, že si každý zaslouží oblékat dres Sparty. Zažil jsem derby v Římě, v Miláně, v Aténách a každé je svým způsobem jiné. Každé má lokální specifika, ale všude má mimořádný význam. K tomu pražskému mám velký respekt a mužstvo na něj připravuju s maximální energií," nechal se slyšet Andrea Stramaccioni.

Sparta před týdnem porazila Karvinou 2:0, ale spíše než výsledek se řešili její rozpolcení fanoušci. K uklidnění situace nepřispěl ani historický moment v podobě gólu uzdraveného Tomáše Rosického. Postavení Sparty v tabulce není optimální, s jedenácti body jí patří až čtvrtá příčka a navíc ztráta na Viktorii Plzeň činí už sedm bodů!

Příliš si vyskakovat nemůže ani Slavia. Sešívané dělí od první příčky šest bodů. Obhájce titulu se ale stále může pyšnit ligovou neporazitelností. Pod vedením Jaroslava Šilhavého dosud nenašel přemožitele. Vítězně vstoupil i do základních skupin Evropské ligy. Izraelské Maccabi Tel-Aviv porazil jedinou brankou Tomáše Necida 1:0. Trenér Jaroslav Šilhavý využil rotace kádru a některé členy základní jedenáctky nechal odpočívat. V derby se Spartou totiž očekává ještě náročnější utkání. "Těžší bude. Bude určitě bouřlivější, v Edenu bude víc lidí. Ale nemyslím si, že bude rozhodující, zda vyhraje ten, nebo onen," stručně dodal Jaroslav Šilhavý.

Historie vzájemných zápasů je nesmírně bohatá. Jde už o 288. měření sil. V loňské sezoně byla úspěšnější Slavia, která zvítězila na Letné 2:0 a v Edenu pak po kontroverzním pádu Mingazova zachránila remízu 1:1 na poslední chvíli.

Slavia nebude moci využít svou nejzvučnější posilu Portugalce Dannyho, kterého trápí zranění. Mimo hru je i jeden z nejzkušenějších Slávistů v derby Dušan Švento. Jinak je to především Sparta, kdo má problémy se sestavou. Tomáš Rosický se sice už uzdravil, ale chybějí jiní jako Néstor, Kaya, Štětina, Sáček, Hovorka a nejspíše i Michal Kadlec. Utkání vypukne v Edenu v 18 hodin a řídit jej bude sudí Jan Jílek.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Frydrych, Jugas, Deli, Bořil - Ngadeu - Van Buren, Rotaň, Hušbauer, Stoch - Škoda.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Dúbravka - Zahustel, Mareček, Costa, Čivič - Mandjeck, M. Frýdek - Biabiany, Rosický, Šural - Lafata.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.00 - 3.43 - 4.26
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
MFK Karviná - Sigma Olomouc  (sobota 17:00)
Karviná se po slibném začátku trápí a tři kola už nejenže nebodovala, ale ani nevstřelila gól. Oproti tomu nováček z Olomouce se veze na vlně euforie a je třetí. Poradí si Hanácí i v Karviné?

Začátek HET ligy se domácím povedl. Výhra nad Jihlavou a remíza s Boleslaví znamenaly čtyři body, avšak dalšího rozšíření už se tým trenéra Webera nedočkal. Následoval složitý los a porážky ve Zlíně, s Libercem a na Spartě. "Máme málo bodů a střílíme málo gólů. Věříme, že to jedním zápasem zlomíme. Kéž by se tak stalo už nyní proti Sigmě. Tento zápas by nás mohl nakopnout. Chce to se ještě víc koncentrovat v zakončení," řekl asistent trenéra Josef Mucha.

Sigma je ve zcela jiné pozici. Začátek se jí vyvedl skvěle a dosud Hanáci nasbírali jen jednu porážku, o kterou se zapříčinila Viktoria Plzeň. V minulém kole dokonce nováček obral o body mistrovskou Slavii. Proti Karviné tak bude v pozici mírného favorita.

"Druhý rok je pro nováčka složitější. Nicméně Karviná má ve svém středu hráče, kteří jsou určitým předpokladem pro to, aby bodovala. O to to pro nás bude těžší, domácí musí udělat pro vítězství maximum a na hřišti to bude určitě cítit," nechal se slyšet trenér Václav Jílek.

Karviná se s Olomoucí potkávala ve druhé nejvyšší soutěži v sezoně 2014/2015 a dvojzápas žádného vítěze nepoznal. Dvakrát se dělily body za shodný výsledek 2:2.

Trenér domácích Jozef Weber bude s velkou pravděpodobností postrádat útočníka Wágnera, jinak je tým kompletní. Na druhé straně platí totéž a nejisté jsou starty Chorého a Škerleho.
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Berkovec - Moravec, Košťál, Hošek, Eismann - Šisler, Janečka - Kalabiška, Budínský, Panák - Ramírez.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Buchta - Sladký, Radakovič, Jemelka, Vepřek - Kalvach - Zahradníček, Houska, Plšek, Falta - Manzia.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.54 - 3.33 - 3.02
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Zbrojovka Brno - Slovan Liberec  (sobota 17:00)
Brno se po triumfu nad Spartou vrátilo pevně nohama na zem, což zapříčinila jasná porážka v Mladé Boleslavi. Domácí i v 7. kole čeká těžký soupeř v podobě Slovanu Liberec.

Porážka 0:3 od Mladé Boleslavi zároveň znamenala propad na poslední místo tabulky, ovšem jen díky horšímu skóre, protože čtyři získané body má hned čtveřice týmů. Situace Zbrojovky pochopitelně není dobrá, avšak v týmu je odhodlání vše změnit. "Nálada je bojovná, chceme se prezentovat stejně, jako se Spartou, a uděláme pro to maximum. Je jasné, že proti Spartě se motivace hledá snáze, ale Liberec má také kvalitní mužstvo a dobré hráče, to by nás mělo motivovat taky. Stejně jako to, že jsme poslední, což rozhodně nechceme," zdůraznil Tomáš Pilík.

Do cesty se Zbrojovce postaví Slovan Liberec, který ze dvou posledních venkovních zápasů bral plný počet bodů. Na druhou stranu i Liberec v minulém kole klopýtl a rovněž prohrál jasně 0:3. "Utkání s Plzní jsme nezvládli, ale v předchozích zápasech jsme buď bodovali, nebo předvedli dobrý výkon. S Plzní to byl jeden zápas s těžkým soupeřem, který je upřímně někde jinde než my. Teď se ukáže síla našeho mančaftu, jak rychle se po takové porážce dokážeme sebrat," řekl trenér Jindřich Trpišovský.

Loni se Brnu proti Liberci dařilo. V zápase pod Ještědem vydřelo remízu 0:0 a doma dokonce zvítězilo po jediné brance Jakuba Řezníčka.

Zbrojovka se bude muset vypořádat s celou řadou absencí. Zraněný je Šural a hned tři hráče trápí viróza (Kratochvíl, Přichystal, Krejčí). Jisté není ani to, zdali nastoupí Kijanskas a Jablonský.
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Melichárek - Vraštil, Pavlík, Jovanovič, Juhar - Polák, Sedlák - Fortes, Pilík, Lutonský - Škoda
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Kolář - Coufal, Kúdela, Karafiát, Kerbr - Mikula, Breite, Vácha, Ševčík, Potočný - Pulkrab.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.59 - 3.21 - 3.07
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
1. FC Slovácko - FK Mladá Boleslav  (sobota 19:00)
Víc jak 270 minut už Slovácko nevstřelilo gól a ve třech zápasech v řadě nezvítězilo. V týdnu navíc došlo ke změně pozic, kdy se hlavním trenérem stal Michal Kordula a sportovním ředitelem Stanislav Levý. Dopomohou změny konečně k vítězství, nebo Mladá Boleslav naváže na první výhru s Brnem?

Změna na trenérském postu je možná na první pohled jen kosmetická, v praxi však může mít zásadní význam. Slovácko se v posledních kolech trápilo, nejenže totiž nevyhrálo, ale ve třech kolech v řadě nevstřelilo ani gól. Naposledy si celek z Uherského Hradiště odvezl nejtěsnější porážku ze stadionu Bohemians.

Mladá Boleslav po reprezentační přestávce konečně zabrala a výsledkem bylo hladké vítězství 3:0 nad Brnem. Situace Středočechů je však nadále špatná a proto cestují na Moravu s jasným cílem zvítězit. "Mají mladý tým a vepředu kvalitní hráče jako Navrátil, Zajíc. Mají zkušeného Šumulikovskiho, který ten tým diriguje. Slovácko žije fotbale a my tam pojedeme s tím, že chceme vyhrát," prohlásil Petr Mareš.

Bude to právě Veliče Šumulikovski, jenž bude pro zranění v zápase chybět. Jedná se o jedinou ztrátu Slovácka. Hosté se zase představí bez rekonvalescentů Magery a Kysely.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Heča - Reinberk, Hofmann, Šimko, Divíšek - Sadílek, Navrátil, Daníček, Machalík, Havlík - Zajíc.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Vejmola - Pauschek, Chaluš, Stronati, Fleišman - Hubínek, Rada - Přikryl, Matějovský, Mingazov - Mebrahtu.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.66 - 3.34 - 2.86
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Dukla Praha - Baník Ostrava  (pátek 18:00)
Dukla v rámci páteční předehrávky přivítá Baník Ostrava, který by už potřeboval naplno bodovat. Oba týmy v minulém kole nevyhrály a o to budou mít větší žízeň na úspěch.

Domácí fotbalisté si v 6.kole pokazili dobrou sérii bez porážky, když ztratili nadějně rozehrané utkání v Jihlavě. Dukla ještě dvě minuty před koncem vedla, aby nakonec zápas prohrála 2:3. Fanoušci tak očekávají domácí revanš, i když Baník nebude snadným soustem.

Baník vyjma prvního kola nevyhrál a v následujících zápasech získal tři body za tři nerozhodné výsledky. Ten poslední získal doma s Jabloncem, přestože prohrával už o dva góly. Baník mohl i s trochou štěstí výsledek otočit, ale konečná plichta 2:2 je asi spravedlivější.

Každopádně Baník už pět kol v řadě nevyhrál a tuto sérii by rád přerušil na Julisce, kde v novodobé historii ještě nikdy nevyhrál. "Dukla tu kvalitu a sílu na domácím hřišti dlouhodobě má, to je prostě fakt. A myslím to ve vztahu ke všem soupeřům, nejen k Baníku. I v této sezoně to dokazuje, když zatím oba domácí zápasy proti Bohemce a Zlínu zvládla. Tím svým taktickým pojetím hry a kombinací je nepříjemná," řekl Radim Kučera.

Na každé straně jsou hlášeny dvě velké ztráty. Domácím nepomůže Hanousek, kterého ještě doplňuje Koreš. Oba jsou zranění. Baník bude zase dost možná postrádat Milana Baroše. "Tento týden byl tím, že hrajeme v pátek, krátký, kalkulujeme zatím se všemi variantami, ale byl bych rád, kdyby byl Bary zdravý a mohl hrát, i když tam je tréninkový výpadek. Zatím to je otevřené," řekl Radim Kučera.
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
Rada - Kušnír, Ostojič, Jiránek, Podaný - Bezpalec, Tetour - Koval, Miloševič, Brandner - Holenda
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Vašek - Pazdera, Šindelář, Pokorný, Granečný - Mičola, Hrubý, Hlinka, De Azevedo, Sus - Poznar
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.97 - 3.68 - 4.06
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Teplice - Bohemians Praha 1905  (pátek 18:00)
Klokani zavítají na půdu těžkého soupeře z Teplic. Severočeši se po nepovedeném zápase ve Zlíně chtějí vrátit na vítěznou vlnu, avšak Bohemka nebude snadným soustem.

Bohemka si pod Haškovým vedením vede dobře a po šesti kolech jí patří solidní sedmé místo. V minulém kole Klokani porazili Slovácko 1:0 díky jediné brance Martina Haška. V Teplicích se ale Bohemce dlouhodobě nedaří. Naposledy tu zvítězila v roce 2010 brankami Milana Škody a Jana Štohanzla. "Teplice mají ve svých možnostech zápas odběhat a odpracovat. Umí hrát kombinačně, ale zároveň nemají problém se soubojovým fotbalem. Navíc umí přecházet do rychlého protiútoku a zaútočit z něj. Je to stabilizovaný tým. Trenér už je v klubu druhou sezonu. Hráči jsou dlouho pohromadě. Někteří patří do ligového nadstandardu. Mezi takové se řadí Krob nebo Fillo," rozpovídal se trenér Martin Hašek

Teplice si také vedou dobře, i když v minulém kole prohrály ve Zlíně. Doma jsou zatím neporaženi, ze tří zápasů dva vyhrály a jeden remizovaly. V minulé sezoně nabídly zápasy s Bohemkou vyrovnanou partii, ale Teplice nakonec vždy dokázaly zvítězit nejtěsnějším rozdílem. "Vyzrajeme na ně, hlavně když budeme hrát svou hru, když budeme nebezpeční dopředu, což nám v tom posledním utkání fakt chybělo. Ale víme, že každý zápas je v lize těžký, že nás ani teď nečeká jednoduché utkání. Na druhou stranu budeme doma, chceme vyhrát a získat tři body," prohlásil Jan Rezek, který před deseti lety zelenobílý dres oblékal.

Domácí se budou muset obejít bez zraněného Jakuba Hory a k dispozici nebude ani potrestaný Šušnjar. Za Bohemku nenastoupí rekonvalescent Krch a start stopera Švece je přinejmenším nejistý.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vondrášek, Král, Jeřábek, Krob - Fillo, Ljevakovič, Rezek, Kučera, Urma - Vaněček
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Fryšták - Dostál, Hůlka, Šmíd, Kocič - Jindřišek, Jirásek - Reiter, Martin Hašek ml., Bartek - Nečas
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.76 - 3.62 - 5.46
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň660014:118
2.Slavia Praha63308:112
3.Sigma Olomouc63218:411
4.Sparta Praha63216:411
5.Slovan Liberec63127:610
6.Fastav Zlín63035:59
7.Bohemians Praha 190562314:49
8.FK Teplice622210:98
9.FK Jablonec61418:77
10.Dukla Praha62138:127
11.1. FC Slovácko61326:56
12.Baník Ostrava613210:146
13.MFK Karviná61144:74
14.Vysočina Jihlava61145:114
 FK Mladá Boleslav61145:114
16.Zbrojovka Brno61144:114

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1275)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dneska jsem zvědav. Na Dukle jsme vždycky byli úplně marní, na druhou stranu, už by to chtělo někde pořádně bodovat..

Reagovat
Spalovač šancí

Bude to 4:4

Reagovat
smazaný uživatel

Ahojte kamaradi.... mam DIGI, ale asi poprve bych se chtel podivat na O2 sport na derby S ....vymenil by nekdo 1 slot O2 sport za muj na DIGI ? Mam tam i vsechny HBO + vsechny premiove kanaly. V pripade zajmu piste Soukromou zpravu. Mam 1 volny slot

Reagovat
smazaný uživatel

Bo fotbal nema logiku tak dnes vyhra s cistym kontem.

Reagovat
frankiefcb

Není o čem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DeformFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

vysledky Baniku na pude tohodle pomniku komunizmu jsou primo hanebne, dnes tusim pokracovani

Reagovat
HorajzmAmmann

Celkově s Duklou hrozny

4:1, 4:1, 2:0, 2:0, 2:1, 2:1, 1:0 prohry

2:2, 1:1, 0:0

0:2 výhra

Celkem 20:10 - 7P, 3R, 1V

Reagovat
HorajzmAmmann

Hmmm .... Řekl bych že mi tam něco nesedí

Reagovat
smazaný uživatel

Tu výhru si pamatuju. Dával za nás gól Venca Svěrkoš přes nohy obránce..

Reagovat
HorajzmAmmann

Ja si Duklu pamatuju jako vždycky rupnem většinou kosa jak kráva a celkem dobrý žrádlo... Takže se tam jedu asi najíst dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Cetto, mas tu kamose.

Reagovat
Puskas

ale pamatuji doby, kdy jsme tam relativně často uspěli...

Reagovat
HorajzmAmmann

Dědo?

Reagovat
Puskas

a Ty jsi kterej? Od vnučky, nebo od vnuka?

Reagovat
Puskas

Jinak asi nejslavnější výhra a nejslavnější výrok - https://www.youtube.com/watch?v=aDO5TLgbQZk

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe vzpomněli jsme si na to video oba.

Reagovat
HorajzmAmmann

Černej humor

Reagovat
Puskas

Hlavně když víš, že pár let na to zemřel na rakovinu mozku...

Časko pak byl slavný říkali mu "Ochotník z Bazalů" :).

Reagovat
smazaný uživatel

Na to jak s ním házely emoce tak má docela slušné vyjadřování

Reagovat
uff

Reagovat
El Campeon

Reagovat
Kepy_FCB

Samozrejme myslim od doby kdy se ten paklub znovu vesral do ligy

Reagovat
Puskas

Tehdy jim dával Řepoň tak tři nebo čtyři fíky.

Reagovat
Kepy_FCB

No to byl ten prvni rok cesky ligy,pak sli na dlouho do riti, jinak nas pripravili o par tiitulu v 70 a 80tkach

Reagovat
smazaný uživatel

Pamatuji, jak za Duklu chytával Kinský, pak jsi tam měl plejery jako Knoflíček, Papušek, Koloušek, Marcel Mácha ( ) a trénoval je Škorpil.

Myslím, že snad ten rok hráli i finále tuzemského poháru proti Slávii.

Dukla si nejen tu druhou ligu dávala s prstem v nose, škoda, že to pak Ďuričko prodal do Příbrami.

Reagovat
meno

Dukla 10

Tepláky 1

Reagovat
ZB 07
Reagovat
monty25

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Hele není toto kolo nějak divné to nastavování FAnligy? Tam kde jsem vždy nastavoval mám teď v nabídce jen 6 zápasů, bez těch dnešních a ještě to je za 50 tokenů..

Reagovat
Puskas

tak to máš jinou, jsou tam dvě podobné

Reagovat
Kang & Kodos

Můžu s těma tokenama dělat něco jinýho, než je utratit za různý soutěže?

Reagovat
monty25

To bych taky rád věděl. Minule jsem jich vyhrál 60. Chyběly mi dva body na poukaz od Sazky...

Reagovat
Kang & Kodos

Já ja dostávám skoro každý kolo, už mě to vlastně i docela sere.

Reagovat
Coutinho10

náhodou až jich budeš mít dost, tak se občas hoděj do těch VIP soutěží, kde hraje např. jenom 100 lidí a ta šance na výhru je vyšší zvlášť, když si můžeš vsadit třeba 3 sestavy

Reagovat
Coutinho10

mě se právě povedlo v tejdnu konečně vyhrát ten poukaz na sázení za 3kila v hokei, ikdyž celkem se štěstím, ale super btw. dneska jdeme proti sobě, tak na tenhle duel se obzvlášť těšim

Reagovat
monty25

Jo, já už si to radši nastavil teď, protože po zveřejnění sestav bych to asi nestíhal. Tak uvidíme, jak jsem se trefil...

Reagovat
Coutinho10

j největší dilema mi dělá obrana...nevim jestli vše vsadit na jednu kartu, jako s Kangem a nebo to vzit pul na pul

Reagovat
Kang & Kodos

Jedna karta = počkám, až kangovi odečtou pět bodů, a otočim tak duel?

Reagovat
Coutinho10

taky varianta ne teď vážně....možná to byl trochu risk minule dát celou obranu od vás, ale vyplatilo se, každopádně teď to beru víc zodpovědně, protože jsem se nerozhodl přímo pro 1 tým a rozložil jsem obranu do 4 týmu

Reagovat
monty25

Já do tří.

Reagovat
Coutinho10

teda ja taky do 3...kecam neumim pocitat takze to mame vesmes podobny..ja 2 od vas ty 2 z Jablonce utok az na jednoho hrace stejnej a zaloha taky z pulky stejna, tajze to bude hodne vyrovnany

Reagovat
smazaný uživatel

chytla vas ta nova Fanta? Mne to prislo strasne neprehlednz, vse se tam dlouho nacitalo, zmatky s terminama do kdy to nastavit a takovy samz opruz veci...Koudy me vzal do ligy a po dvou kolech jsem se mu omluvil, ze na to nemam nervy

Reagovat
monty25

Co se týče minilig, tak je to nepřehledný, ale zase jsou tam lepší ceny...

Reagovat
smazaný uživatel

tak ja o cenach ani neuvazoval, zas tak dobrej prehled nemam Vy jste stari mazaci, vy to berete starsne prestizne Chtel jsem to hrat, v tomhle jsem vcelku duslednej, PL Fantu furt ladim, steluju a nezapominam stavet sestavy---ale tahle fanta od Sazky je fakt i na me moc...Skoda no, hral bych ji poctive..

Reagovat
Coutinho10

jako uprimne na rovinu Fanliga, co byla od isportu byla uplne nekde jinde...jinej level fakt na urovni ofiko PL fanty...to me mrzi hodne, ze skoncila

Sazka se rozjela nekdy na prelomu roku a zhruba od unora-brezna jsem ji zacal taky zkouset a sem tam clovek neco vyhraje, takze ta hlavni motivace byla v cenach a kdyz ted od novy sezony dali ty miniligy, tak je fakt ze to bylo trochu neprehkedny i pro me a to jsem ji hral nekdy od jara, ale postupem casu ty hlavni nedostatky jako aktualizace skore, moznost videt tym soupere apod. zlepsili a hned je to lepsi...nevyhoda co je, kdyz skladas, tak po ulozeni nemuzes menit sestavu, ale jinak hlavni je, ze proste neco mame, co muzeme hrat celou sezonu na duely a i aktivita celkem dobra..ted teda neslozili 2 lidi z 20...zrovna Koudy po druhy za sebou i presto, ze jsem mu psal, tak asi nevedel ze se hraje uz v patek nebo nevim

Reagovat
Puskas

mně je to jedno, v obou teču jak Dunaj

Reagovat
smazaný uživatel

ale v anglicke PL v H2H jsem na druhym miste a mozna budu mit po zitrku skore 5-0, coz by me asi poslalo pravdepodobne na prvni flek

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec netuším, som z toho volako zmeťený.

Reagovat
Coutinho10

nn bohužel...sloužej pouze jako vstup do ne volně přístupných soutěží

Reagovat
Coutinho10

presne jak pise Puskas, tak do minilig se nam pocita ta 2.

1.ČESKÁ LIGA - 50/50 [MOJE PARTA - MINILIGA], kterou najdes taky na hlavni strance a nebo skrz duely v minilize, kde se na to taky dostanes

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaký ten zášmyk by to chtělo i dneska.

https://www.youtube.com/watch?v=aDO5TLgbQZk

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak nevím co je vic sci-fi

1) počet diváků

2) že nám foukne penaltu která nebyla

3 že vyhrajeme

Reagovat
Puskas

4. Takoví hráči, co byl tam.

Reagovat
HorajzmAmmann

Baroš

Reagovat
Puskas

jeden

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Výhra s pomocí rozhodčího? To bys chtěl?

Reagovat
smazaný uživatel

Soupeřům zase pomáhají naši stopeři, tak proč ne.

Reagovat
smazaný uživatel

To sice jo, ale stejně...

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel jsem to samozřejmě s nadsázkou.

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělá zpráva

Reagovat
Kepy_FCB

konecne

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

To se Zase ti vlci z karvine ve vedeni baniku predvedli jen baniku škodí

..ne, samozrejme

Reagovat
didosh

Naprostá pecka!Pan Brabec

Reagovat
Greny

U dalších marodů je situace následující. Jakub Šural je mimo hru dlouhodobě, aktuálně se čeká na verdikt ohledně termínu operace. Miloš Kratochvíl si z reprezentace přivezl salmonelózu a bere antibiotika. Krejčí s Přichystalem mají infekční onemocnění vnitřních orgánů, v jejich případě záleží na definitivní diagnóze, která následně napoví ohledně možnosti jejich případného fyzického zatížení. „A Kijanskas se z nároďáku vrátil s nataženým svalem, což ho limitovalo i v Boleslavi,“ připomněl Dostálek s tím, že start litevského reprezentanta je s otazníkem.

jak mám chapat toho Prichystal s Krejčím ? prochlastali nekde jatra nebo co?

Reagovat
mario23

Podle mě je to jasný...

Dukla vyhraje 3:1

Teplice 1:0

Baník i Bohemka venku tragédie.

Navíc pěkný kurzy. U Dukly bych klidně vsadil, že padne 2 a více golů.

Reagovat
smazaný uživatel

Absolutně nechápu ty časy výkopu zápasů. To je už poněkolikáté, co má fakt zajímavý zápas výkop v 18 hodin. To si tam nahoře nevidí do prd*le, a neví, že nižší soutěže, kde by se plno lidí(hráčů) na takový zápasy rádo podívalo, mají výkop od 17 hodin?!

Reagovat
Banikovec7

To všichni tak věří Baníku, že na Duklu byl kurz 1,7 a teď už přes 2?

Reagovat
Coutinho10

OT: Gino si vyžebral hlasy a vyhrál gól měsíce v League One

https://twitter.com/OUFCOfficial/status/908582926371180544

Reagovat
Kaspar

uz je z nej nahradnik i ve 3. anglicky

Reagovat
Coutinho10

tak on v základu hrál jenom 1 zápas...asi jim to sedí víc, že to dokáže oživit, zatímco od začátku neni tak platnej

Reagovat
smazaný uživatel

To jeho zebrani kolik mu je 12??

Reagovat
Coutinho10

nevim no ale asi 3-4x behem tejdne ale zase se zviditelnil, takže dosahnul toho, ceho chtel

Reagovat
smazaný uživatel

Po dlouhé době bez Suse v sestavě, tak jsem zvědav.

Reagovat
smazaný uživatel

Máte někdo link na Baník prosím ?

Reagovat
smazaný uživatel

Díky

Reagovat
ZB 07

Holendaaa

Reagovat
Greny

OT: Koukam na Kometu a celkem masakr Zlín zase typicky ubrecenej, a nejvetsi hnup Veselý breci u rozhodciho proč jim nemohl uznat gol, kterej dali po odpiskani a jeste v 6 lidech na lede férovka zlínska tam uz taky probehla

Reagovat
ratusek

Zlín je nejzkurvenější klub celý extraligy Čajánek aspol to byl hnus

Reagovat
Greny

Reagovat
didosh

Balastik to byl taky dobrá mrdka.Káňa co hraje za Kometu taky strejdu nezapře...

Reagovat
db18

Reagovat
KingMaster13

Mě vždycky sral Barážový klub Mladá Boleslav to byli mrdky na entou ale Zlín to taky byla dobrá svoloč

Reagovat
ratusek

Jo barážový klub taky v čele s Nouzou, Tomanem aspol

Reagovat
KingMaster13

Hlavně to byli fakt takový neskutečný jebky. V základní části hráli hovno a už věděli před play out že budou hrát baráž tak šetřili síly, zatímco tým z první ligy na ně šel vysílenej většinou to bylo Ústí nebo Chomutov po finále které většinou mělo 7 zápasů. A oni pak dělali ještě píčoviny jako, že hostům přetápěli kabinu, upláceli a hráli jak dobytek

Reagovat
andrew96

Kéž by Čajda ještě hrál

Reagovat
smazaný uživatel

ten Vesely me strasne irituje Kdyz byl tady, tak sem ho mel i rad, ale jako souper je na tecku

Reagovat
Coutinho10

fungujou nekomu streamy z toho novyho streamcomanda ?

Reagovat
ratusek

jo mě jo, sice člověk msuí udělat o 4 kliky navíc, ale jde

Reagovat
Coutinho10

nak si nevim rady...kdyz kliknu na zapas, tak tam vidim CR vlajku a to me presune na novy okno, ale to mi nejde...pritom by mi to nic blokovat nemelo, tak nevim

Reagovat
ratusek

když klikneš na naši vlajku tak se ti okno videa jakoby zaktivuje a klikneš na něj znovu

Reagovat
ratusek

a nový okno vyskočí až pak

Reagovat
Coutinho10

j to okno mám, ale nemám tam přenos...přemejšlim, jestli neni potřeba něco povolit nebo tak, ale zkoušim i jinej prohlížeč a prostě nejde...to okno mi skočí i z jinejch stranek napr.

http://livetv.sx/enx/eventinfo/562434_dukla_praha_banik_ostrava/#comments

ale nejede mi to divny

Reagovat
Coutinho10

jooo super dik...už vim, kde byl problem...nemel jsem povolenou javu

Reagovat
ratusek

si přeinstalovávat prohlížeč nebo co?

Reagovat
Coutinho10

no prave ze ne...sam to nechapu u adresy nahore jsem mel icko, tak jsem rozklik a videl vse co mam a co nemam povoleno a tohle tam nebylo...asi naka specialita tehlech novejch stranek , protoze na starym streamcomandu nebyl problem

Reagovat
ratusek

To snad není prav da

Reagovat
Banikovec7

Masakr ti naši stopeři, z každého centru dostaneme gól.

Reagovat
ratusek

k nám snad stačí nakopnout centr a dostanou gol z 50%

Reagovat
Hokaido

Johnny Král je mrtev.

Reagovat
monty25

Jsem se rozhodoval mezi ním a Vaněčkem, nakonec jsem dal levnějšího Vaněčka...

Reagovat
Coutinho10

jeste ze tak kdybych mel vic penez, taky bych ho mozna vzal

Reagovat
monty25

A taky jsem vzal Kovala, ten není v základu. Ale tam už to bylo o tom, že nebyly prachy...

Reagovat
Coutinho10

jj ja to sami mel u toho posledniho utocnika ze Slovacka, kterej taky asi nebude v zakladu, ale jako zolik by mel prijit na 20-30 min. takze sance na naky body jsou...skoda, ze jsem nedal obranu na jednu kartu jenom od vas, jak jsem trochu zamejslel

Reagovat
Greny

Reagovat
smazaný uživatel

Stáňa tragédie zatím...

Reagovat
smazaný uživatel

Král

Reagovat
smazaný uživatel

Panebože Stáňa ty kopyto..

Reagovat
Banikovec7

Občas má super momenty, kdy projde přes několik hráčů, ale jindy si zase ukopne balon na 5 metrů nebo předvede to co v té šanci...

Reagovat
Banikovec7

Dukla hraje úplné, ale úplné nic, škoda že na nás stačí 1 povedený centr.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas. Dali góla teď už mají jen brejky.. Bohužel jak píšeš, na nás stačí 1 centr. Každopádně Stáňa a Azevedo měli být dva góly..

Reagovat
Banikovec7

Mi přijde jak kdyby ani nechtěli hrát, podle mě snad nejslabší soupeř co jsme letos zatím měli. Ale my jsme neschopní no...

Reagovat
smazaný uživatel

BTW dalsi stream kdyby nahodou

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
monty25

Vaněček břevno

Reagovat
smazaný uživatel

Azevedo, Hlinka, Stáňa.. To je na vystřídání IHNED! Škoda že není za koho..

Reagovat
monty25

Grigar

Reagovat
Hokaido

Ale Bohemka krásná akce.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

No proto

Reagovat
monty25

Vošahlík To nebyla střela ani přihrávka...

Reagovat
db18

Johnny nejlepším střelcem ligy.

Reagovat
monty25

Holenda gól, Kušnír asistence. O obou jsem uvažoval, místo Kušníra jsem dal Podanýho...

Reagovat
Miguel19

Sem na poslední chvíli vyhodil Holendu za Tecla

Reagovat
monty25

Já mám Tecla kapitána.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to spokojenost, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Mrdám na to. Dukla celý zápas tragická a vede 2:0. Naše obrana je na divizní úrovni, hlavně Pokorný. Borec běží s Holendou a místo toho aby ho hlídal, tak jde křížit centr, kde už jsou dva naši.. Fakt stoper de luxe. Zpíčený víkend hned na začátku a ještě v pondělí začínám makat, kurva.

Reagovat
Kang & Kodos

Johnny (C)

Reagovat
monty25

Teplice do reprepauzy 2. nejlépe střílející tým, po ní dva zápasy bez gólu...

Reagovat
djwenca

Suchan si v těch Teplicích teda polepšil zahraje si stejnou porci minut jako v Plzni - 0

Reagovat
Hokaido

nani92 si tam proti mě pěkně narve 2 obránce z Bohemky...

Reagovat
Coutinho10

asi nemá špatnej přehled

Reagovat
mario23

Co ty Teplice proboha předvedli ? Tiket v háji.

Reagovat
ZB 07

Dneska za 3 body a vzhůru tabulkou mimo sestupové příčky!

Reagovat
Coutinho10

OT: zejtra zase po delší době prales i s videorozhodčím

https://www.sport.cz/fotbal/ostatni/clanek/917172-videorozhodci-poprve-v-historii-ceskeho-fotbalu-u-cipra-v-pralese.html#hp-sez

ale divim se, že o CT vubec nepise a ani na twitteru jsem na to nenarazil

Reagovat
Puskas

Video v pralese už tu párkrát bylo - https://www.youtube.com/watch?v=VGEHYY8c8VM

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

navrat krale do druhy ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Nebude.

Reagovat
meno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

"Baník bude na konci ligy před Plzní"

Reagovat
smazaný uživatel

Ty už klesáš na úroveň dolara ty vole. Tohle tu napsal nějaký troll a vy to furt budete připomínat.

Reagovat
Blasphemer

Já už nevím, kdo to napsal. Ale zrovna u baníkovců je tady sebevědomí vždy větší než by být mělo, tudíž se těžko rozlišuje, kdy to dotyčný myslí vážně a kdy ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak že budeme před váma napsal myslím Kunene. Z nás "rozumných" by to nenapsal nikdo. Jo, čekal jsem že budeme trošku výše, tak kolem 9-10 místa, ale liga ještě nekončí.

Reagovat
Puskas

Klasický princip kolektivní viny jako u fanoušků v hledišti.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Včerejší futsal. Koukat na ty Brazilce a jejich techniku, to byl jiný svět.

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten sef? Umrel?

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo krom jeho příbuzných nic neví...

Reagovat
Coutinho10

to se celkem divim, ze v mediich o tom nic neni

Reagovat
ZB 07

OT: Třinec - Opava slušnej zápas...vůbec bych se nezlobil, kdyby to byly příští rok 2 ligové týmy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Příbram a Opava, případně Žižkov ideál.

Reagovat
ratusek

Příbram? předpokládám kvůli vašemu výjezdu

Reagovat
smazaný uživatel

Taky, je to kousek, pěkný stadion, celá tribuna pro hosty, parkoviště....Navíc bych chtěl Csaplara v 1.lize.

Reagovat
ratusek

jenže on by tam vydržel 5 kol

Reagovat
smazaný uživatel

Ale vzal by to za něj určitě Pulpit, takže win-win

Reagovat
ZB 07

Příbram

Reagovat
smazaný uživatel

presne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
božský John

Pribram a Zizkov, pripadne Budejice

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, Třinec je pro nás ještě horší než Dukla. A pro vtipálky, nespadneme a nebude nám to jedno..

Reagovat
Greny

Rusek dalsi gol, nas nejlepsi utocnik je na hostovani

Reagovat
ZB 07

a zase rozhodnul o výhře. Už aby byl zpátky

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
ratusek

Třinec

Reagovat
Kang & Kodos

Horst bude na derby ve studiu Spolu se Svěceným to bude top dvojka.

Reagovat
Puskas

chtělo by to Ringa

Reagovat
smazaný uživatel

ten bude komentovat ne ?

Reagovat
Puskas

Jo? tak to bude kino...

Reagovat
db18

Stačí, že tam Spartu budou rozkládat ti "vlastní".

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Ten Lokvenc .. To je opravdu už na chocholouška.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten kurz na Liberec vypadá zajímavě

Reagovat
FCSL

Vypadá, ale moc nám nevěřim na výhru. Venku nehrajem dobře, i když ted máme 2 výhry v řadě, tak s marnou Bolkou a s velkým štěstím v Karviný. V Brně neumíme, navíc Graiciar strašně chybí. Pulkrab zatim bez formy

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme já to ráno musel zkust za 3,2. Brno má ten kádr strašnej, plus mají dost zranění. A od marný Bolky dostali příděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

David Bičík (Sparta)

Martin Dúbravka (Sparta)

Jan Laštůvka (Slavia)

Přemysl Kovář (Slavia)

------------------

Ondřej Zahustel (Sparta)

Lukáš Mareček (Sparta)

Michal Kadlec (Sparta)

Costa Nhamoinesu (Sparta)

Vjačeslav Karavajev (Sparta)

David Hovorka (Sparta)

Jakub Jugas (Slavia)

Simon Deli (Slavia)

Jan Bořil (Slavia)

Michal Frydrych (Slavia)

Eduard Sobol (Slavia)

Michael Ngadeu (Slavia)

----------------------------

Tomáš Rosický (Sparta)

Martin Frýdek (Sparta)

Michal Sáček (Sparta)

Josef Šural (Sparta)

Georges Mandjeck (Sparta)

Tal Ben Chaim (Sparta)

Tomáš Souček (Slavia)

Jonathan Biabiany (Sparta)

Srdjan Plavšič (Sparta)

Josef Hušbauer (Slavia)

Jakub Hromada (Slavia)

Halil Altintop (Slavia)

Jaromír Zmrhal (Slavia)

Miroslav Stoch (Slavia)

Jan Sýkora (Slavia)

Ruslan Rotaň (Slavia)

Danny (Slavia)

------------

David Lafata (Sparta)

Lukáš Juliš (Sparta)

Václav Kadlec (Sparta)

Milan Škoda (Slavia)

Marc Janko (Sparta)

Muris Mešanovič (Slavia)

Tomáš Necid (Slavia)

Mick van Buren (Slavia)

Kdo by čekal, že jednou bude na derby 30 reprezentantů.

Reagovat
HorajzmAmmann

Z nich ma na repre jenom Rosicky

Reagovat
Liquid

leda na repre handicapovaných

Reagovat
smazaný uživatel

kdo z nich je v repre?

Reagovat
smazaný uživatel

Budoucí legenda českého fotbalu Jaromír Zmrhal. Ty ostatní neznám.

Reagovat
Greny

Ot: tenco Pavlenka dostava hrozne smolny branky

Reagovat
Kang & Kodos

Dát si vlastňák a ještě málem přijít o hlavu. Ale trochu to je gól Pavlenky.

Reagovat
FCSL

Pro můj Over paráda

Reagovat
KingMaster13

Alespoň to nejsou zatím jeho goly, což je hlavní. Jedinej za kterej mohl trochu víc byl ten na Herthe. Spíš se bojím aby na Werder nepadla deka ale je pravda, že los měli krutopřísnej Bayern, Hertha, Schalke a Hoffenheim

Reagovat
Kang & Kodos

Váchu už radši do Brna ani nebrali

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
FCSL

Hladký - Coufal, Kúdela, Karafiát, Mikula - Breite - Voltr. Ševčík, Folprecht, Potočný - Pulkrab

Hladký Vácha ani na lavici Určitě se zranil. Doufám, že to bude tekhle a né Potočný na beku a Mikula na DM nebo Ševčík na kraji. Bartl na lavici

Reagovat
ZB 07

Hladký Liberec viděl, že máme v útoku Koného, tak si dokonce dovoluje hrát bez brankáře

Reagovat
Greny

Juhar pravej zaloznik a Vrastil pravej bek... to smrdi cervenou

Reagovat
ZB 07

Ješté to přivolávej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
ratusek

že by se pod Weberem začala houpat židle?

Reagovat
SuperFrankie

200 pro Jílka

Reagovat
smazaný uživatel

Kijanskas aka nejhorší stoper v dějinách kapr ligy se zase předvedl.

Reagovat
Liquid

Proč v lize dostávají prostor takovýto pseudohráči z ciziny?? To by se někde v Opavě výměnou za staříka Zavadila nenašel nějakej schopnější stoper pro Brno ?

Reagovat
db18

Když šel Zavadil po vypršení smlouvy zadarmo, tak by se těžko dělala nějaká výměna.

Reagovat
Greny

Ten Kijanskas si dela prdel .... mel tahnout s trenerem

Reagovat
ratusek

co udělal? já sleduju Karvinou a to je stejná komedie

Reagovat
Greny

Dal gol

Reagovat
ratusek

tak sem se podíval, pěkně zavěsil

Reagovat
SuperFrankie

Boží.

Reagovat
Banikovec7

Košťál

Reagovat
db18

Košťál

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma je fakt našláplá

Reagovat
ratusek

to taky, ale Karviná je ale totálně marná

Reagovat
SuperFrankie

Když si vzpomenu, že Košťála chtěl Rada.

Zapadl by do Sparty perfektně

Reagovat
KingMaster13

Tak už se nám to hezky selektuje: Baník, Brno, Jihlava a Karviná budou hrát o padáka a uvidíme, zda li ještě někdo přibude

Reagovat
ratusek

tipuju Slovácko a kdo ví co Zlín

Reagovat
SuperFrankie

Slovácko bude hrát svůj klasickej střed.

Reagovat
ratusek

no nebyl bych si tak jistej, jsou zoufalí, dali jen jeden gol kromě zápasu s náma. Povedl se jim jen jeden zápas a to jsme jim to sami darovali.

Reagovat
SuperFrankie

Ale jak se Spartou, tak s Bohemkou prohráli o gól a nepodali vůbec špatnej výkon.

Reagovat
mario23

Zlín určitě ne, ale Slovácko asi jo... Bolka by je měla sundat.

Reagovat
ratusek

no ani na podzim se jim nedaří a víme jaký mívají jara. navíc ted se naplno rozběhnou poháry, tak kdo ví co to s něma udělá

Reagovat
mario23

Nejspíš neumí hrát venku, protože doma body sbírají. Myslím si, že výše zmíněný týmy mají daleko větší problémy i když poháry nehrají. Zlín má širokej kádr a kvalitu mají, aby hráli o poháry.

Reagovat
KingMaster13

Slovácko souhlas, to se do toho taky ještě namočí, Zlín si myslím, že ne. Jinak pro mě zatím asi nejvážnější kandidáti jsou Karviná a Jihlava a docela i Brno hraje sračku, ty doufám, že to nějak uhaluží, bez nich by ta liga byla chudší

Reagovat
ratusek

my hrajem sračku v obraně, nám stačí dát centr a je z toho z 50% gol. a v utoku nedáváme loženky. Dost se děsím toho, že se vrátíme zas do pralesa ale Jihlava a Karviná jsou na tom myslím ještě hůř

Reagovat
KingMaster13

I Brno, u vás fakt jen ta obrana jinak se mi vaše zápasy herně líbí. Obrana holt level divize A my jí nedáme gol

Reagovat
SuperFrankie

Loženky? Jako jaký loženky?

Reagovat
smazaný uživatel

Včera minimalne 3.

Reagovat
SuperFrankie

Jaký?

Reagovat
SuperFrankie

Baník měl DVĚ šance.

V 6. minutě De Azevedo a pak po hodině Šašinka, kterej trefil Radu.

Reagovat
SuperFrankie

On to říkal i Kučera, že po vápno to bylo dobrý, ale pak nic.

Reagovat
smazaný uživatel

A co ten Staňa? Ty vole ty jen papouskujes to co sis přečetl nebo jsi na to jen zapomněl?

Reagovat
SuperFrankie

Ty vole, já jsem na tom zápase byl.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak sis asi zrovna psal s buchtou. Staňa měl největší tutovku... V prvním poločase.

Reagovat
SuperFrankie

Tohle? http://tv.isport.blesk.cz/video/3667611/dukla-ostrava-velka-sance-pro-stanu-obranci-si-ho-nevsimali-ale-netrefil-branu.html

Ok, pozice dobrá, ale nebral jsem to jako šanci, jelikož překopl bránu.

Každopádně jestli chce být Baník nebezpečný, tak musí posadit Poznara. Ten je strašidelnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Počkej, když prestrelis bránu tak to není šance?

Poznar strašidelný není, ale potřebuje vedle sebe Baryho.

Reagovat
SuperFrankie

Poznar dal gól naposledy minulej rok v srpnu. Nedal gól v Plzni, nedal gól za vás, není nebezpečnej, nemá nic. V čem jako není strašidelnej? To není Tecl, kterej se třeba dostával ve Slavii do šancí, ale pálil to.

No nebral jsem to jako šanci, když to takhle strašidelně překopl. Tak jste měli tři, ne dvě.

Btw, proč hraje Granečný beka?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, góly nedává. Ale soubojů vepředu uhraje strašně moc. Každopádně, nejradši bych viděl útok Baroš-Šašinka, o tom žádná.

Granečný hraje beka, protože mu dle jeho slov sedí více.

Reagovat
mario23

Taky si myslím, že sestoupí spíš Brno, Karviná nebo Jihlava.

Reagovat
mario23

Reagovat
mario23

Jílek si maže hatery na chleba...

A to byl každej Sparťan rád, jak se ho zbavili.

Reagovat
Kang & Kodos

Co už...loni ho skoro vyhodili, když měl v 2. lize po třech kolech tři remízy. Trvalo skoro rok, než mu to začlo šlapat. Tolik času by na Spartě dostat nemohl

Reagovat
Rarášek

Hm, ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Tam v Karvinée ...

Olmík

Reagovat
smazaný uživatel

Odporny vykon.. nema to dnes absolutne nic presne tohohle jsem se po tom prosranem zapase s libercem bal

Reagovat
Greny

Kone

Reagovat
Greny

No... za coto chce Kralovec vylucovat nevim curak

Reagovat
fabec1222

Heidu Janků

Reagovat
smazaný uživatel

Příbram

Reagovat
Liquid

super Olympia Praha v 1.lize = další pražský klub = schvalujeme

ale byl by masakr kdyby postoupil s ní i Hradec Králové a HK by měl tak 2 kluby v 1.lize díky mládeži Olympie ale neměl by žádný stadion

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Karvina hodne nezaslouzene teda.. ale uz to chtelo trosku stesticka

Reagovat
PavlíčeQ

Panák úplně sám hlavičkuje, to je taky bránění na úrovni

Reagovat
KingMaster13

Krejčí už není v Bologni ani na lávce Tak to jde s ním docela z kopce a to samý Pokorný

Reagovat
Kang & Kodos

Asi je zraněnej, na ty lavičky v Itálii se vejde každej spíš mě sere Simič

Reagovat
KingMaster13

To by ho tam měli uvedenýho. Jako zrovna tyhle 2 by mě docela mrzeli a Simič to nevím to jsem se ani nekoukal

Reagovat
Kang & Kodos

Třeba se mu něco stalo při rozcvičce, nebo nevim. Nemaj ani plnou střídačku.

Reagovat
KingMaster13

tak asi jedině no

Reagovat
fabec1222

nebo radši nechá prázdný místo, než aby ho tam vzal...

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Tigerinho
Reagovat
KingMaster13

Tak alespoň že tak, už jsem se bál, že na něho serou Ještě kdyby někdo napsal co je s Pokorným

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna u Krejčího bych se tomu ale nedivil. Ten Pokorný mě mrzí.

Reagovat
Greny

Forteees sice spornej zakrok., ale aspon trosku kompenzace no

Reagovat
Greny

Skodo co chces vic

Reagovat
PavlíčeQ

Ale teda dobrá přestřelka

Reagovat
smazaný uživatel

panebože..

Reagovat
smazaný uživatel

Ostuda

Reagovat
fabec1222

Houska do repre

Reagovat
Riquete s čupřinou

Jen to ne... Kdyz nebude v repre, tak je vetsi sance, ze zustane az do konce sezony :D

Reagovat
ratusek

a nám ten kungfu zákrok Pavlíka nebo koho v prvním kole na penaltu nepísknou ale ted od Radakoviče jo. zajimavý

Reagovat
smazaný uživatel

Olympie Praha do ligy

Reagovat
mario23

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Kang & Kodos

"Teď totiž prasklo..."

To je co za obrat? Že to nebyli schopný zjistit dřív jak tejden po tom, co jim podepsal, tak to prostě "prasklo"?

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

sem cumel, jak se tam dostal

Reagovat
Liquid

já jsem ho ještě před 4 měsíci vůbec neznal, až po tomto videu https://www.youtube.com/watch?v=V5J9hzlXf3A

Reagovat
Coutinho10

j ja si pamatuju prave tuhle oslavu pred tema par lety, kdyz se to prave v mediich hodne resilo, ale jmeno jsem si nepamatoval....jenom ze to je Rek a bylo to to za AEK a prave asi v 2. kole FNL sem videl na fortune stream Olympie a tam to ten komentator rozvedl, ze to je prave tenhle Rek, takze jsem byl trochu prekvapenej, kam az se dostal

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, Štěpáne, my jsme s Karvinou loni opravdu neprohráli....Neskuteční amatéři v ČT komentují.

Reagovat
fabec1222

krása

Reagovat
KingMaster13

Ty vole to je hroznej basketbal Obrana těm týmům nic neříká

Reagovat
db18

over v kursu 2,14 zadarmo...

Reagovat
smazaný uživatel

Mingazov je zraněný a nebo Dušana nasral,že dal fík ?

Reagovat
mario23

Nejspíš zraněnej. Mám na Bolku vsazeno hlavně kvůli němu, že to tam oživil, tak snad to zvládnou i bez něj.

Reagovat
Coutinho10

myslim, ze tam neco mel ke konci minulyho zapasu...proto sel dolu tak brzo

Reagovat
Greny

Jak muze tady ten vul piskat evropske souteze to nechapu

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
didosh

Brno ještě hraje?

Reagovat
Skalda29

Košťál hodně bídný výkon, o těch první dvou gólech ani nemluvně. Má strach přihrát dopředu a Karviná přes něj rozehrává... naopak Letič zahrál dobře. Po příchodu to oživil Ramirez. V zimě by to chtělo stopera a zkusit někoho místo Moravce

Reagovat
Figi

Moravce v obrane proste nepochopim. hlavne ze na pravou stranu prisel do obrany myslim, ze hodne dobry Colic a jen sedi na lavce. na lavicce ma sedet Slovak Stepanovsky a misto.nej.ma.hrat Moravec. Ja ru sestavu Webera nechapu. v Zime musi prijit stoper a utocnik. jak se zrani Wagner tak neni nehrada. Ramirez je.sice nadejnej a.vypada slusne ale ligu sam na.hrotu.neodehraje a neni tam pak.jestw koho.poslat

Reagovat
Coutinho10

Chalus super btw. ten fanousek Bolky, jak se radoval a skakal z leva do prava a pak obracene to by bylo super gif z toho udelat, jestli bude ten zaber k dispozici

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

nebo spíš shoří jak papír

Reagovat
smazaný uživatel

Hunger games.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
smazaný uživatel

nuže, sestava na derby, jakou bych chtěl:

Dubravka - Zahustel, Štětina, Hovorka, Costa - Mandjeck, Sáček - Biabiany, Rosický, Ben Haim/Plavšič - Kadlec

realita bude bohužel pravděpodobně taková:

Dubravka - Zahustel, Mareček, Hovorka, Costa - Mandjeck, Frýdek - Biabiany, Rosický, Ben Haim - Lafata

Nezbývá než věřit konečně v pořádný výkon celý zápas a že se od případného úspěchu odrazíme k lepším zítřkům.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta tvá vysněná sestava dává rozum ale Kadlec na hrotu? Vždyť byste hráli v 10..

Reagovat
smazaný uživatel

Sice je extrémně z formy, ale krom toho, že minule byl taky a nakonec gól v derby dal, tak jiného rychlého útočníka momentálně nemáme. (Teoreticky ještě Juliš, ale s ním se asi nepočítá)....sledovat v takových zápasech Lafatu je utrpení.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme, na druhé straně má Lafata ten neskutečný čich na góly.. Stačí jeden dobrý míč..

Reagovat
Kang & Kodos

To se u něj furt říká, ale mně přijde, že už mu kolikrát prostě chybí ty dva kroky, aby u toho dobrýho míče byl. Navíc dneska je přesně ten zápas, kdy můžeme hrát na brejky. A křídla na to sice máme jako stvořený, ale když tam bude Lafata...já když vidim, jak táhne balón při nějakym brejku, tak vim, že můžu bejt klidnej, že z toho nic nebude. V hlavičkovejch soubojích bude taky nepoužitelnej, když na druhý straně budou kolohnáti jako Deli, Souček nebo Ngadeu.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně vám tam nakonec bude běhat Šural.. Někoho aspoň zrakví..

Reagovat
pepinho2

Reagovat
FCSL

Proti Šilhavýmu bych asi nečekal hru na brejky Navíc když vám totálně vázne postupná hra dopředu. Od Slávie čekám opatrnou hru, žádnou dominanci na míči

Reagovat
Kang & Kodos

Já bych na hrot fakt klidně dal Biabianiho/Plavšiče. Ale vlastně klidně i Kadlece, hlavně ať tam není Lafata. A Štětina hrát musí, jestli bude zdravej.

A jestli Strama postaví Lafatu a nechá Štětinu sedět, tak to může fakt zabalit.

Reagovat
smazaný uživatel

No, podle všeho se ta sestava, co jsem napsal jako pravděpodobnou, objeví vážně na hřišti......Pokud to tak vážně pošle, tak už nechápu vůbec nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes rvačka kryplů.

Reagovat
smazaný uživatel

Hola hej,góla dej,hola hej srdce měj na dlani.

Hola hej,góla dej,ať viděj co uměj Sparťani.

Tak ukažte jim kucí,jak se tvrdí muzika.

Ať jsou slyšet třeba až do Pekingu,povzdechy Jardy Tvrdíka. :-)

Předveďte jim chlapi,jak se to má hrát.

Ať může vesele a vítězně,sparťanská vlajka vlát.

Naběhněte do Edenu,jako Gladiátor v rudém.

A sfoukněte je jako pěnu,my hrdí na vás budem.

S respektem k soupeři,ale jako nebojácná parta.

Hoši dejte si je k večeři,jsme Železná SPARTAAA.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

ban pls

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi autor nebo to jen kopíruješ z FB?

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrej výkon. Jestli stejnej entuziasmus dneska předvede i sparťanská jedenáctka, tak by to naši mohli dát 3:0 i s juniorkou.

Reagovat
Blasphemer

Pro mě jako pro nezaujatýho fanouška bude tohle derby asi nejvíce zajímavý za poslední tři-čtyři roky. A přesně proto čekám, že to nakonec skončí 0:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Se Štetinou 0:0, bez něj výhra SKS

Reagovat
smazaný uživatel

0:0 to nebude. Oba týmy potřebují nutně 3 body, takže oba budou hrát na výhru. Vlastně kromě Slavie, ta má Šilhavého.

Reagovat
db18

Což by byl přes ideální výsledek.

Reagovat
FCSL

Bejt Stramou, tak dám dneska Rosu na CM. Stejně se musí vracet do hloubky pro míče, protože ti kopyta za nim mu nejsou schopný dát kloudnej balon a hlavně by se víc vyhnul Ngadeuovi, kterej na něj bude hrát hodně těsně a a nedivil bych se ani osobce. 0:1 Rosický

Reagovat
Greny

A bude vubec Rosa hrat?

Reagovat
Žito 44

Lidi, kde na to koukat na netu?

Reagovat
db18

tipsport

Reagovat
Žito 44

A tam musíš mít účet nebo jak?

Reagovat
Kang & Kodos

OT: http://www.livesport.cz/zapas/KEGFZio8/#prehled-zapasu

S Žižkovem to teda moc nevypadá. A Vavruška je střídající mág.

Reagovat
monty25

Musa se asi musel za ty 4 minuty zranit, jinak to nechápu. No a Vavruška ještě párkrát ztratí a snad půjde...

Reagovat
Kepy_FCB

Bude hostujici kotel fandit?

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
Miguel19

Reagovat
monty25

Nakonec ještě ten samý hráč vyrovnal na 2:2.

http://www.livesport.cz/zapas/ETsysf6b/#prehled-zapasu

Reagovat
Kang & Kodos

strop

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

to je taky vůl ale ten hráč SV Meppen... to měl rovnou napálit na tribunu a nespoléhat se na to, že ve fotbale zůstal ještě někdo čestný...

Reagovat
Greny

prasarna, na druhou stranu dle pravidel v poradku, hru ma prerusit sudi

Reagovat
Rarášek

Tak prasárna.. Jestli to bílý chtěli přerušit, měl to zakopnout do autu, ne tam takhle čekat, co na to rozhodčí.

Reagovat
Greny

To je fakt

Reagovat
Rarášek

Ale já to beru asi moc ze svejch zkušeností, taky jsem schopnej udělat podobný věci, každopádně bych to vyčítal tomu hráči v bílém, jestli chce bejt hodnej a nechat ošetřit někoho, tak to napal někam pryč ..

Reagovat
Greny

Hej tak toto mi nevadi... me spis vadi jiny veci.. neco jak dnesek borec me treba dnes fauluje na male.. a jak padam tak do me jeste naschval kopne uz bez balonu... tak pak musi cekat odvetu

Reagovat
Rarášek

To každopádně, ale na tohle mám v týmu většinou jiný lidi .

Reagovat
db18

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Klasické dokud hru rozhodčí nepřeruší, hraje se.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Ta tohle bych neunesl a napalil bych mu ji.

Reagovat
smazaný uživatel

To co udělal tenkrat Petržela v Liberci byla větší prasárna ne?

Reagovat
smazaný uživatel

To nemyslis vazne.

Reagovat
smazaný uživatel

Pamatuju si,žes to tenkrát obhajoval,proto mě překvapuje,že bys tohle neusnesl..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je snad uplne neco jineho, kdyz jsme v drzeni balonu a najednou si protihrac lehne na zem a mel by po nas chtit, abychom zakopnuli..

Takhle melo Meppen balon, Jenak lezel na zemi, Meppen prestal hrat a zmrd z Jeny mu sebral balon a dal gola..

Reagovat
smazaný uživatel

V držení balónu?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, v okamziku kdy se ten hrac valel na zemi, jsme byli v drzeni balonu my.

Reagovat
exse

Pravda. Tady vlastně taky byl v držení míče, od okamžiku kdy mu ho vzal, takže morálně naprosto v pohodě.

Reagovat
exse

To si děláš prdel ne? Teď nevím, jestli si to nepamatuješ, nebo nechceš pamatovat. Ale v držení balónu jsme byly my a Petržela ho vzal zraněnýmu hráči od nohy. Násobně větší prasárna než tohle.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten hrac normalne hral, az v okamziku, kdy mu ho Petrzela vzal, tak se zacal valet.. Jak mel proboha Petrzela vedet, ze nesimuluje?

Reagovat
exse

Očividně si to moc nepamatuješ. https://youtu.be/ZvOsmcONiWc?t=1m42s schválně jestli budeš říkat to samé.

Reagovat
smazaný uživatel

Mas recht, zmrdovina neskutecna.

Reagovat
db18

Si natahoval štulpnu a pak už věděl, že to k balonu nestihne...

Reagovat
db18

Tam to bylo tak, že ho Petržela nemusel vidět ne? (video jsem teďka už nenašel, tak nevím, jestli si to dobře vybavuji, ale padl v momentě, kdy mu balon "sebral" Petržela, ne?)

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

A to jako ten zápas dohrál? I za cenu CK by mu za tohle někdo měl přejet nohy..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

Kvalitní zakončení

Reagovat
smazaný uživatel

Já upřímně nechápu, proč rozhodčí přestali přerušovat hru, když hráč leží na zemi.. Skoro vždycky čeká az na to, když hráči zakopnou balon. Pak se akorát stávají takovýhle věci..

Reagovat
Sosi

naprosto regulérní gól... a aspoň to naučí některý hráče nesimulovat, protože to, jak si někdy okatě říkají o písknutí, je už na pováženou...

Reagovat
REPLIKATOR

Chytrost hráče a blbost protihráče. Hru přerušuje rozhodčí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Je mozny,že je Rosa s jeho počtem odehraných minut na 2.miste v lize v predfinalnich přihrávkách?

Reagovat
smazaný uživatel

Klidne bych tomu veril.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on je o tolik lepší fotbalista než zbytek ligy, že mě to ani nepřekvapuje.

Reagovat
PavlíčeQ

Hrubý - Jankovič, Pernica, Hübschman, Hanousek - Masopust, Trávník, Kubista, Jovovič - Doležal, Tecl

Asi nejsilnější možná sestava, kterou ze současnýho kádru můžeme postavit tak snad to bude vidět i na hřišti

Reagovat
smazaný uživatel

No po té červené mě asi ve fanlize rozjebeš.

Reagovat
Spalovač šancí

Co dneska čekat od sparty? Jsem ji viděl v této sezoně jenom asi dvacet minut v pohárech ...

Reagovat
pepinho2

Nedokážu si představit, že Slavia nevyhraje

Reagovat
Spalovač šancí

A to já zase jo.

Sice Slavia je favoritem, ale přece jen je to derby, které v posledních letech nedopadá vždy podle předpokladů. Navíc vzhledem k náskoku Plzně je to i docela důležité utkání, takže mohou pracovat nervy. A hlavní otázkou je, s jakou sestavou a taktikou se vytasí Šilhavý, který optimální složení zatím nenašel.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak taktika je asi jasna, kdyz umi jedinou.

Reagovat
Spalovač šancí

A jakou?

Reagovat
smazaný uživatel

V bloku vzadu, nakopavat na utocnika a dobihat odrazeny balony.

Reagovat
Spalovač šancí

Já ti nevím. Když hraje Deli, tak je naopak obrana vytažená, protože Simonovi v lize nikdo neuteče. A ve čtvrtek to taky vypadalo trochu jinak. Ale uznávám, že nejsem odborník na taktiku a Slavii už vůbec, protože tam jsou i emoce.

Reagovat
pepinho2

Minulý rok na Letný si nás namazal na chleba, ale tam velkou roli hrál nový impuls a Impuls ale na jaře si ho zase namazal Rada, no

Reagovat
Spalovač šancí

Na podzim už u sparty hrála roli únava Ščasným a neřešené slabiny v sestavě po opticky dobré sezoně v EL. A na jaře rozhodla větší motivace sparťanů se vytáhnout a evidentní nervozita Slavistů, že mohou spartu definitivně odříznout z boje o titul ...

A letos, když už by to mohlo být konečně "normální", tak oba týmy mohutné nákupy, sparta zvorané poháry a Plzeň s 6 bodovým náskokem. Já bych to viděl na pěkně nervní utkání. Tip: 1 červená, přání: 5 červených

Reagovat
smazaný uživatel

Ale na vaší straně.

Reagovat
smazaný uživatel

To si velkej pesimista. Já budu rád za každej bod..

Reagovat
pepinho2

To já budu taky Doma bych čekal, že to prostě urveme, ale momentálně jste favoriti vy, bych řekl

Reagovat
db18

Tlustý

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam že nám toho našeho Mozarta dneska někdo nesejme .. Bude to vyhecovany no snad ne vyhroceny ..

Reagovat
db18

Tecl 5. gól v sezoně a tím pádem aktuálně nejlepší střelec soutěže...

...takže Slavie dnes vstřelí 0 gólů?

Reagovat
Blasphemer

On ty góly v Jablonci dávat bude. Ale v lepším mužstvu jako je Slavia nebo Plzeň se z toho tlaku posere.

Reagovat
db18

Ve Slavii ty góly taky dával... a to i přes to, že ho Šilhavý zabíjel na křídle.

Reagovat
monty25

Dával, ale jenom s Brnem.

Reagovat
KingMaster13

Kdo dneska bude ve fanouškovským komentáři?

Reagovat
pepinho2

Za Spartu měl být Štáfek , ale nakonec bude Kohák

Reagovat
KingMaster13

A za Slávii nevíš?

Reagovat
pepinho2

David Ondříček

Reagovat
KingMaster13

Ty vole nuda. Koháka beru ale Ondříček Já tam chtěl nějaký zaslepený jelito, který bude bavit. Novotný nebo třeba i Ringo ti dva byli boží

Reagovat
smazaný uživatel

Oba jsou to tragédi, ale rozhodně lepší Kohák (Bobošíková showbiznisu) než trapnej, ani trochu vtipnej Štáfek, jehož humor je cílen na skupinu 13-20

Reagovat
pepinho2

mně přijdou oba stejně špatní,trapní, ubozí, akorát Kohák déle

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas

Reagovat
C-M@ster

Pusť si Koháka v tomhle rozhovoru, překvapil:

https://youtu.be/J9TVmfGUBJs

Reagovat
pepinho2

Kohák v Sama doma? On oběhl snad už všechno

Reagovat
Sosi

Kohák mě hlavně sere nyní v partičce.

Reagovat
ZB 07

Celkově je docela problém najít adekvátní náhradu za Sokola, kterej tam byl nejlepší. Ale na nový Partičce je nejhorší ten začátek, to je vrchol trapnosti.

Reagovat
Sosi

já viděl cca 5 min v repríze, ale už to mi stačilo, abych ho nenáviděl ještě víc

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
smazaný uživatel

Takže příští repre sraz bude útok Krmelec,Kliment a Tecl

Reagovat
dinss

Tecl půjde po sezoně někam ven. U sešívek hrát stejně nebude a venku by si kopnout mohl, pokud mu tahle forma vydrží.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Teclík

Reagovat
hefy

Standa bůh.

Reagovat
smazaný uživatel

Policajti

Reagovat
Fabregas@ole

Opět po týdnu studijní OT; je vás bídně málo.

Mohu poprosit o vyplnění dotazníku k diplomové práci?

https://www.survio.com/survey/d/J6Z9A4O4Y6A7T8P3U

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, vyplním.

Reagovat
Miguel19

Tecl do repre?

Reagovat
smazaný uživatel

Tecl + Michal Škoda

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Katka asi moc rozumu nepobrala, ale je to nádherná ženská.

Reagovat
smazaný uživatel

jedno se ji musi nechat.. jako jediny se ji povedlo smazat Novotnymu ucet na FB

Reagovat
Liquid

Slavia se dnes zbaví střelecké smůly a zvítězí 4:1, jako bonus už v 25.minutě odnesou na nosítkách Rosického po ostrém faulu od Hušbauera, pro Rosického to bude poslední zápas kariéry, nejčastější skandování bude na straně Sparty - Italiano Bastardo, na straně Slavie RO-SIC-KÝ TY SI HOVADO. - Na začátku zápasu totiž ostře zajede skluzem do Van Burena.

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
Posledni Kovboj

tohle misto si velice dobre pamatuju

Reagovat
Kang & Kodos

kterej z nich jsi ty?

Reagovat
Posledni Kovboj

ja jsem schovanej za rohem, odvaha chybi

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta:

Dúbravka - Zahustel, Mareček, Costa, Kadlec - Madjeck, Frýdek - Biabiany, Rosický, Ben Chaim - Kadlec

Reagovat
FCSL

Dúbravka - Zahustel, Mareček, Costa, Kadlec - Mandjeck, Frýdek - Biabiany, Rosický, Ben Chaim - Kadlec

Kadlec M. Kadlec V.

Reagovat
pepinho2

Posazení Lafaty nasazení Kadlece M.

Reagovat
ratusek

proč zas upřednostnil Frýdka před Sáčkem

Reagovat
pepinho2

Holt chce dneska 2 brousky

Reagovat
smazaný uživatel

At už táhne.

Reagovat
Rarášek

Naprosto super sestava až na Frýdka, kde měl být Sáček, nebo klidně i Mavuba.

Reagovat
smazaný uživatel

Míša Kadleců ti přijde super?

Reagovat
smazaný uživatel

A koho tam měl jako dát? Karavaeva, který hrál doposud pouze pravého obránce?

Reagovat
pepinho2

Costa, na stopera Štetina

Reagovat
smazaný uživatel

Štětina se vrací po menším zranění, tak je logické, že ho nechce stavět hned do derby.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo teď jsem si naběhl, on i Kadlec se vrací.

Reagovat
smazaný uživatel

Costa nebo Frýdek nic? Hodit do derby Kadlece, kterej letos zasáhl do jedinýho zápasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo máš pravdu, to jsem si neuvědomil.

Reagovat
Rarášek

Frýdka beru, ten tam teoreticky klidně mohl bejt a vyřešil by se tím problém Frýdek v záloze ..

Reagovat
Greny

Karavaev hrala vlevo v Jablonci ne?docela dlouho

Reagovat
Rarášek

Tak radši Míšu, než Bogdana na beku, nebo Civiče v takovýmhle utkání. Costa na stoperu je super volba, takže logicky z toho vychází Míša na beku, a z těch možností je to prostě nejmenší zlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Povím si po zápase.

Reagovat
Rarášek

Povídej.

Reagovat
smazaný uživatel

A klasickej Zhustel taky k smíchu. Frýdka radši nezmiňuju. Tyhle hokus pokus sestavy jsou cesta do pekel.

Reagovat
pepinho2

v tomto zápase určitě Zahustel>Kara

Reagovat
Rarášek

Zahustel taktéž pochopitelnej, jako dobrej hlavičkář bude potřeba.

Reagovat
smazaný uživatel

Nostradamus jako obvykle.

Reagovat
smazaný uživatel

Pozdě, byl jsem první.

Reagovat
ZB 07

Michal Kadlec je ještě ve Spartě Tak to bude sranda dneska

Reagovat
Liquid

Stoch ho bude dobře větrat, ale raději bych ho prohodil s Van Burenem, ten se tak nezfluše a je již sehranější, tam tudy by to mělo jít

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje na něj Van Buren.

Reagovat
Kluivert9

Stoperská dvojice Mareček - Costa, to si musím pustit

Reagovat
Greny

Navrat krale M. Kadlec v zaklad, hned se tesim vic

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

s tou obranou se trochu posral no

Reagovat
smazaný uživatel

Ahojte kamaradi.... mam DIGI, ale asi poprve bych se chtel podivat na O2 sport na derby S ....vymenil by nekdo 1 slot O2 sport za muj na DIGI ? Mam tam i vsechny HBO + vsechny premiove kanaly. V pripade zajmu piste Soukromou zpravu. Mam 1 volny slot

Reagovat
smazaný uživatel

hodně masitá sestava, kombo Kadlec+Kadlec je smrtící...a to jsem vsadil na výhru Sparty

Reagovat
pepinho2

Reagovat
smazaný uživatel

Zahustel stálé přežívá dál

Reagovat
Rarášek

Chudák Rosický .. S Frýdkem si těžko přihraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Někde přenos na derby?

Reagovat
Rarášek

o2tv.cz/tv/

Reagovat
Teoretik

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
REPLIKATOR

tipsport.cz

Reagovat
KingMaster13

Sobol i Bořil v sestavě Místo Rotaně bych dal akorát Hromadu ale jako dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

Šilhavý překvapil

Reagovat
Rarášek

Siegl, to budou zase keci ..

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Kombo se Svecenym je smrtelny.

Reagovat
nani92

Kadlecovia

Reagovat
Greny

Ja uplne vidim toho Stramaka, jak tu sestavu losuje z klobouku, protože jinak to neni ani mozny

Reagovat
Rarášek

A pak zapůjčil klobouky pro PR video losování výsledku .

Reagovat
Greny

Reagovat
smazaný uživatel

Sestava jak na MOL Cup.

Reagovat
db18

Štramák to chce jasně stavět na hře na brejky, což by proti slávistické záloze plné chodců vyjít mělo...

Reagovat
pepinho2

tam by byl místo Kadlece ale lepší Juliš

Reagovat
smazaný uživatel

Juliš válí v juniorce

Reagovat
pepinho2

no právě, a v áčku nedostane šanci

Reagovat
smazaný uživatel

Juliš by byl lepší dneska na jakékoli pozici, jak na to koukám.

Reagovat
Greny

Jenze ta obrana plus Ngadeu je dost durazna, kdo lezi nebezi

Reagovat
fabec1222

Na O2 už běží odpočet, takže to zas vypnou co?

Reagovat
smazaný uživatel

Stream nekdo?

Reagovat
shitcool

Link?

Reagovat
KingMaster13

Jak si tam nastavím fanouškovský komentář na noťasu?

Reagovat
FCSL

Roso nahecuj se na jak na Tottenham

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
skteel

Díky chlape

Reagovat
REPLIKATOR

Co to je za hudbu?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nejenže 10 minut zdržují s přáním k oslavencům, ale ještě zpívají hymnu. Jako z jakého důvodu? Ona se hymna zpívá před každým zápasem HET ligy nebo proč zrovna tady se zpívá?

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
nani92

lebo v žiadnom zapase nebude toľko cudzincov ako v tomto

Reagovat
aither

Reagovat
fabec1222

KDEEEEE DOMOOOOOOOV MŮŮŮŮŮŮŮJ♫♫♫ Už vidim všechny ty skiny v hledišti, jak zpívaj hymnu

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
ratusek

ježiš to je šaškárna začnou o půl ne?

Reagovat
Greny

Ja bylsi jeste pro lahvace tal cekali nez prijdu

Reagovat
ratusek

v tom případě OK

Reagovat
smazaný uživatel

Raději pro něco ostřejšího...a hrát panákovanou..třeba,kdy Zahustel trefí prvního při centru,Kadlec něco posere

Reagovat
db18

Šašci zas nemaj seřízený reproduktory...

Reagovat
fabec1222

O2

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Greny

To jako neni vyprodano?

Reagovat
smazaný uživatel

Neděle večer, lidi musí ráno do práce.

Reagovat
ratusek

dyt pražáci chodí až na desátou

Reagovat
smazaný uživatel

Je

Reagovat
smazaný uživatel

Nic jim pak nejedu domu...

Reagovat
Teoretik

stoupá atraktivita ligy

Reagovat
ratusek

pičo Bořil ho sestřelí a ještě se diví

Reagovat
REPLIKATOR

Nechápu, co se Slávisti diví. Jasná karta

Reagovat
Bosko

Co to furt melou o tom, že standartky jsou parádní slávistická disciplína? Nedali jsme z toho gol ani nevím jak dlouho

Reagovat
Miguel19

Na začátku sezony jste jinak gól nedali.

Reagovat
Bosko

To jsme dávali goly z penalt. Nevím, jestli to je důvod říkat, že máme parádní standartky

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Bate, ne?

Reagovat
Bosko

Pravda, tam ano.

Reagovat
smazaný uživatel

Bořil pěkný vlak

Reagovat
monty25

Slávisti žrali před zápasem syrový maso, ne?

Reagovat
mojmira

Krásnej zákrok

Reagovat
dinss

Čemu se jako divili?

Reagovat
smazaný uživatel

Aby tohle přežil Rosa..

Reagovat
smazaný uživatel

fakt řekl Dušan Ngadeu?

Reagovat
Coutinho10

ted koukam na zaznam a fakt ze jo

Reagovat
smazaný uživatel

Upřímně je mi u zadku Slavia i Sparta. Ale tedy...jestli mám porovnat oba kotle a fanoušky...tak Sparta je opravdu odpad. Nevím teda, jak se chovají Slávisti na Letný, ale slyším slušné pokřiky, vidím slušné nápisy...ale Sparta má v Edenu jen bandu opic.

Reagovat
mojmira

Sparta má bandu opic všude kam jede

Reagovat
smazaný uživatel

I když...pokaždé, když si vybavím "cu*ak Lafata", to je taky výkvět inteligence.

Reagovat
Azazelo RD

Ale zas na jejich obranu. Hřebíkovi u toho ču*ákování vykali.

Reagovat
smazaný uživatel

Já se nedivim při těchto zkušenostech, že většina slušných je doma a kouká v TV nebo na Streamy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
chytrejkluk

ten Frýdek je strašně nesympatický

Reagovat
FCSL

Mandjeck Jemu ten balon těžce překáží. Jinak je fakt trochu zvláštní, když je to tam samej cizinec

Reagovat
dinss

Mandjeck je prostě jen defenzivní záložník, když má něco vytvořit tak je to tragédie.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Špagettioni nic jiného nekupoval, že.

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl být průkopník nové taktiky. Obránce jen 1 a místo těch 3 další postavit do středu pole jen DZ

Reagovat
fantomas

Ten Mandjeck má tak špatnou kopací techniku, až to snad neni možný

Reagovat
Martas30

Sparta tragická

Reagovat
FCSL

Však od 5. minuty se hraje jenom na půlce Slávie, čekal jsem to horší

Reagovat
dinss

Z obou stran...

Reagovat
KingMaster13

Strašná sračka alespoň jsem s tím letos počítal

Reagovat
pepinho2

Biabiany vlevo je strašná kravina

Reagovat
ratusek

Spartani nefandí nebo má O2 mikrofon jen u kotle Slavie?

Reagovat
smazaný uživatel

Jude Slavia bylo slyšet. Možná je vyply.

Reagovat
db18

Mají mikrofon jen u strašáka...

Reagovat
dinss

To furt jim speakera dělá tenhle tragéd?

Reagovat
db18

Znova... a přijde mi to teda lepší než krasoň...

Reagovat
dinss

Tím jak se projevoval strašák do médií.

Reagovat
ratusek

jn. otřes to poslouchat

Reagovat
smazaný uživatel

tvl pěkný tlak

Reagovat
FCSL

Ted se to dobře rozjelo, masivní tempo

Reagovat
REPLIKATOR

LOL

Reagovat
naheCZ

To už není možný toto

Reagovat
monty25

To byl gól.

Reagovat
PavlíčeQ

Tohle nebyl faul Bořila jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Video

Reagovat
db18

Paráda, máme to posichrovaný.

Reagovat
dinss

Je jasný, že za to může Paclík.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co je? Jasnej gol

Reagovat
smazaný uživatel

Co je? Jasnej gol

Reagovat
aither

Reagovat
pepinho2

Se Mareček posral, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň Sparta to bude 4:0 minimálně.

Reagovat
smazaný uživatel

WTFFFF

Reagovat
smazaný uživatel

My chceme video

Reagovat
Bosko

Tvl tohle je jak ve Fifě.....Každopádně jasnej gol

Reagovat
smazaný uživatel

Golík?

Reagovat
Banikovec7

Mareček Proč to tam jako vracel?

Reagovat
Kluivert9

Jasnej gól

Reagovat
ratusek

Tak Slavii uškodili ale tohle muselo být jasný

Reagovat
Fairplay

Podle mě gól

Reagovat
nani92

to je zápasík..jebať PL

Reagovat
Dayman

wow

Reagovat
cubinho

Takový gol

Reagovat
REPLIKATOR

Jasný gól

Reagovat
hefy

Bořil červená a ted neuznanej gol. Sudí stopka.

Reagovat
jk

Červená? Jako za co

Reagovat
smazaný uživatel

Jako, že by o ni nebojoval, tak to zas mu upřít nemůžeme, že?

Reagovat
dinss

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co třeba fair play a přiznat se.

Reagovat
aither

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

vsak se k tomu Skoda priznaval okamzite

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to by se dalo použít napříč ligou. Ne jen na Spartu nebo Slavii.

Reagovat
smazaný uživatel

To stačí až po zápase

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Jasnej dobrej zarez

Reagovat
Orlandiiik

Dúbravka

Reagovat
Blasphemer

Škoda neunáší.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný gól...zrovna v takovém zápase..to zase bude

Reagovat
smazaný uživatel

Dúbravka šílenec a gól jasný

Reagovat
smazaný uživatel

To snad není pravda - to jsme celí my. Čtyři tutovky za třicet vteřin a když už to tam nějak dotlačíme, tak je to nejasný a sudí to neuzná - ach jo....

Reagovat
smazaný uživatel

video

Reagovat
smazaný uživatel

OK, doufám že po poločase už zůstanem v šatně a nevylezem, tohle je naprosto šílený. Větší zářez nepamatuju.

Reagovat
pepinho2

Jo no, Bořil červená

Reagovat
jk

Proboha vždyť první odehrál balón až pak se tam Vašík rozmázl..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

jo to si pamatuju. byl sem totálně nasranej

Reagovat
dinss

Stejně jako dneska je to hrozně těžký pískat.. Pokud by bylo video, nic takovýho se neřeší ale tady všechno trvá hrozně dlouho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dinss

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
martin1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
exse

Vykompenzoval za tu redku.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Jilek si jde pro dalsi flastr...

Reagovat
FCSL

Další gol Slávie je stejně jenom otázka času

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Plzeň už by tam dala 3 a dohrála v suchym triku. Sparťani ať se modlí, že se vožerou, přežerou a ještě nevyspí.

Reagovat
ZB 07

Ale jak to mohl Jílek vidět? Tohle je pro hlavního v podstatě neřešitelný.

Reagovat
Banikovec7

A pomezní přes Costu taky ne.

Reagovat
Martas30

Rosa

Reagovat
PavlíčeQ

Kompenzace za nepísknutý faul Bořila

Reagovat
smazaný uživatel

Rosa ale uplně mimo hru

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře hlídanej, takže aspoň váže hráče soupeře.

Reagovat
ratusek

Bořil dle mě měl jít jasně ven a gol taky jasnej

Reagovat
lajka30

Bořil má bejt už dávno ve sprchách

Reagovat
smazaný uživatel

Berbrův žák si přištích pár kol odpočine

Reagovat
exse

Gól sice jasnej, ale až po 23. opakovaným záběru. Tohle rozhodčí nemohl vidět.

Reagovat
dinss

Ben Chaim...to je hrozná krysa.

Reagovat
Bosko

To je špatný, Jak takhle nedáváme šance, tak to pro nás většinou skončí blbě.

Reagovat
smazaný uživatel

Na zápas s Viktorkou bych se netěšil, být Sparťan.

Reagovat
cubinho

Obránci Sparty od útočníků 2 metry v 16

Reagovat
REPLIKATOR

Italská škola

Reagovat
Kang & Kodos

Gól je, až když se třepe síť, vy ubrečený košťata

Reagovat
Neon

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
forma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
San Iker

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Procvakanej Karel

Reagovat
uff

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
Bex5

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
fabec1222

ZÁŠMYK!

Reagovat
Rarášek

To co předvádí Stoch jsem si tak něják představoval od Ben Chaima, když hot u všichni před příchodem chválili ..

Reagovat
db18

Ty vole... dejte Costu na podhrot...

Reagovat
REPLIKATOR

Frýdek další simulace

Reagovat
ratusek

ten Hušbauer je hrozně ubrečenej

Reagovat
martin1

Reagovat
smazaný uživatel

A zrovna on měl mít minimálně jednu žlutou.

Reagovat
ratusek

Mareček je hroznej ocas

Reagovat
smazaný uživatel

10. kolo 14.10.2017 ? Sparta Praha - Viktoria Plzeň info

Jako Sparta super. Možná překoná i Liberec. Ten dostal jen 3.

Reagovat
smazaný uživatel

Hušby x faulů,náběh na rozhodčího..a žádná karta

Reagovat
db18

Reagovat
chytrejkluk

přesně, tohle kdyby pískal Zelinka, tak Hušbauer dávno sedí v šatně

Reagovat
aither

Jak může být Hušbauer furt bez karty

Reagovat
db18

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
cubinho

Stoch je skvělý

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se lekl té dardy

Reagovat
shitcool

Reagovat
db18

Reagovat
cubinho

Reagovat
fabec1222

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
uff

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
uff

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
db18

Juliše místo Ben Chajma!

Reagovat
Rarášek

Frýdek .. Dvě nadějný akce zazdí během půl minuty.

Reagovat
shitcool

Ten komentátor je strašnej trotl: „Dobrý centr, ale přetažený od Frýdka.“

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbal ale docela fajn, cekal sem to mnohem horsi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fabec1222

Strama na plac

Reagovat
Neon

Krásnej centr, jen tomu chyběl Koller ve vápně.

Reagovat
Kang & Kodos

*Koller na zádech Lokvence

Reagovat
Rarášek

Reagovat
lada.sp

Reagovat
Neon

By se Lokvenc zlomil.

Reagovat
Kang & Kodos

Frýdka bych nechal prasit, dokud nedostane žlutou, a pak tam hned poslal Sáčka. Jinak nevim, k čemu by byl užitečnej.

Reagovat
pepinho2

Nechápu, jak může být profesionální fotbalista

Reagovat
Kang & Kodos

Před tím zraněním byl super, škoda ho.

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Nevim no, Frýdek mi připadá jako typickej hráč pro Liberec, Jablonec a tak, ale ne do Sparty. A už vůbec ne do základu.

Reagovat
smazaný uživatel

no asi dva zapasy pred tim zranenim

Reagovat
smazaný uživatel

Slávisti vědí, že Frýdek má menší plat, tak mu na zem naházeli prachy. Mazaná taktika

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

To by mu dřív vysbíral Ben Chajm...

Reagovat
smazaný uživatel

To ještě nemá dost trpaslíků?

Reagovat
Greny

Kdy naposledy kurvil derby Kralovec? Jako nas "nejlepsi" sudi se tou pekne vyhyba

Reagovat
smazaný uživatel

a keby tak Sparta dala hned gol po prestávke .... to by bolo nárekov uplakánkov

Reagovat
smazaný uživatel

bude to tak

Reagovat
smazaný uživatel

Gól jasně měl platit. Ale na O2 se mě zdají trochu moc Slavistický. Proč neuznali, že Bořil měl už předtím jít ven? Byl poslední a balon tam nebyl ani omylem.

Reagovat
smazaný uživatel

O2 vůbec nepoladila zvuk, vždyť to neustálé pískání sešívaných fanoušků je tak nahlas, že komentátoři ani nejsou slyšet.

Reagovat
pepinho2

Na tom fb EuroFotbalu brečí fantomas nebo jiný slávista?

Reagovat
j_mrazik

To je normálně zápas nešťastníků. Kromě stoperů si spoluhráči ani na jedné straně nevymění 3-4 přihrávky. Mick na pravé straně sám a 7 metrů od sebe Hušbauera a on mu není schopný přihrát, všem to skáče od nohy. Ach jo.

Reagovat
HorajzmAmmann

Proc porad resi jestli se snazi na 100% nebo jestli jim je derby u prdele za ty prachy co berou by snad meli odjezdit na maximum i pohar v Hlucine ne? Bych je poslal na tyden za kasu do Kauflandu buzeranty...

Reagovat
twerp

Si myslíš, že motivace je o penězích?

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak asi neberou 3k ... Fotbal je jejich prace, zivot... Tak by to tak melo vypadat

Reagovat
twerp

Peníze motivují poměrně málo a se stoupajícím platem se motivační faktor peněz snižuje. Lidi nepracují pro Google, protože mají hafo peněz ale protože je to Google. Hráči Sparty by měli za Spartu makat ne kvůli penězům ale protože je to Sparta.

Reagovat
Teoretik

to jsou hrozný kecy...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo pise ty statusy na facebook? Ponekud pod uroven FB. Video chybi... Kdyz se zarizne Sparta, je to jen breceni, tak treba se bude neco dit, kdyz je to naopak

Reagovat
salami

Reagovat
smazaný uživatel

cítím v costech, že Sparta vyhraje 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

klokaní kosti nelžou

Reagovat
KingMaster13

Hele já myslel, že naši rozhodčí používaj taky takový ty hodinky jak posuzují zda byl míč za čarou a ne. Proč mu to nepíplo nebo píplo a udělal to schválně, nebo je naši nepoužívaj?

Reagovat
Bosko

Ten Siegl je hroznej č.rák zaujatej Slavii sebrali gol a on hned radsi stoci rec na to, ze Boril nedostal kartu

Reagovat
Gareth Bale 11

Nejlepší hráč na hřišti je Stoch jednoznačně. Jinak ale super zářez a ještě v takovým zápase.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je jasné, že najlepší je Slovák, kto iný.

A druhý najlepší hráč je taktiež Slovák Dúbravka.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Bořil měl už bejt venku. Jílek

Reagovat
dinss

Kozle nebuď kokot a uznej to...

Reagovat
Bosko

Jak znám Šilhavýho, v 50. minutě příjde střídání Zmrhal za Stocha

Reagovat
FCSL

Jako tempo luxus, ale víc boj než fotbal. Hušba a Rosa proto ze hry. Oba týmy maj problém 3x po sobě si přihrát. Nějak cejtim, že to Slávie ukope na 1:0 jako s Plzní

Reagovat
Kang & Kodos

Jinak zápas jsem viděl od 25. minuty, ani jsem si nestihl zapíčovat nad sestavou, takže: Frýdek za Sáčka, tleskám. Větší píčovinu fakt vymyslet nešlo. A vymejšlet na derby z poloviny nový složení obrany, to je taky super. Ale aspoň že sedí Lafata.

Reagovat
matZz

podle preview mají chybět Hovorka, Štetina i Sáček, takže jinak to asi nešlo. Jedinej, kdo mi tam vadí je MKadlec, ale zatím teda nic neposral, tak snad mu to vydrží

Reagovat
smazaný uživatel

Podle Kozla vede Slávie 1:0, ale aby uznal, že tím pádem hraje o deseti, to ne.

Reagovat
Kang & Kodos

Jé, teď jsem si vzpomenul na slávisty na twitteru...

Reagovat
db18

Jeden z nich doufal, že vyhrají v 90+ nějaké minutě gólem z ofsajdu... se mu to přání trochu otočilo...

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepsi je ten jouda s profilovkou Sherlocka, kterej za vsim vidi systematicky spiknuti deniku Sport proti Slavii.

Reagovat
Kang & Kodos

Co naděláš...taky bych mohl brečet nad tim, jak si nás teď berou do huby na O2, ale proč bych to dělal

Reagovat
smazaný uživatel

neni to Pilny? Ten mel driv Twitter plnej antispartanskych veci, nez zacal vic komentovat.

Reagovat
smazaný uživatel

komentuje na O2 někdo jiný než "elitní" dvojice Radotinský+Pilný?

Reagovat
Kang & Kodos

Já spíš myslel to, jak si tam zvou Siegla, kterej se vyžívá v tahání špíny na Spartu, kterou potom ještě rozšiřuje na twitteru Svěcený.

Reagovat
Blasphemer

ale slávisti pojedou tu svojí

Reagovat
Kang & Kodos

Ne, že bych to nečekal, ale i tak potěšilo

Reagovat
db18

...já se ještě těším, až DK přijde s tím, že Stoch přihrával z poza hřiště a tudíž vůbec nemělo ke gólové střele dojít.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
chytrejkluk

Reagovat
uff

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fabec1222

Bomby

Reagovat
REPLIKATOR

Sparťanská prasata

Reagovat
smazaný uživatel

opičky opět v akci

Reagovat
Greny

A blbecci se zase musi predvest

Reagovat
smazaný uživatel

Ta vlajka s Novotným

Reagovat
REPLIKATOR

Frýdek

Reagovat
db18

Bořil další žlutá

Reagovat
ratusek

jak on může dohrát

Reagovat
jk

To nejde, už má červenou

Reagovat
dinss

Bořil po svém tvrdém zákroku brečí, že to má být faul.

Reagovat
fabec1222

nevidim přes kouř omg, zapni stěrače nebo něco

Reagovat
monty25

Tak teď už bych ten gól neviděl...

Reagovat
smazaný uživatel

Mandjeck neni ani vidět

Reagovat
pepinho2

Mandjeck je boží

Reagovat
lada.sp

už se těším až bude zavedené video a nebude vidět

Reagovat
db18

"pravděpodobně se ubránili"

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Strčte si to pyro do prdele, dementní magoři.

Reagovat
lada.sp

řekl fanda Baníku

Reagovat
HorajzmAmmann

Oblibene

Ajax, Banik Ostrava

Reagovat
smazaný uživatel

Jj protože budu fandit týmu kvůli pyrotechnice, ne?

Reagovat
dinss

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby měla Sparta hrát jak její fanoušci fandit, tak sestupuje a každý zápas dohrává v 8.

Reagovat
HorajzmAmmann

Co jsi chtel rict?

Reagovat
smazaný uživatel

Tam mělo být "fandí".

Reagovat
pepinho2

Hušbauer špína

Reagovat
aither

Proč ten míč prostě neodkopnou pryč tvl

Reagovat
aither

Frýdek dolů a prodat pryč

Reagovat
HorajzmAmmann

Stoch famozni

Reagovat
ratusek

Prej faul na Deliho

Reagovat
Blasphemer

Tohle byl faul, jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Jílek

Reagovat
Kang & Kodos

To si má tu nohu po skluzu ulomit?

Reagovat
smazaný uživatel

Čas vypustit Zmrhala

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Aspoň to rozhodčí mrdá na obě strany.

Reagovat
Corosian

Stračatela nezna svoji zakladni sestavu, jde do derby s obranou s Mareckem a Kadlecem a na krajich ma hrace co nebrani, kotel jsou vymatlany dementi, Frydek retard s kopackama, ani ten Rosa nehraje dobre a komentator na O2 honi pero nad kazdou picovinou co zidaci vymyslej, absolutni nechut, BLEJU

Reagovat
Blasphemer

Komentátor by si ho měl vyhonit, protože není normální používat takhle často slovo "přetažený".

Reagovat
Jeňa

Kdo to je? Je příšerný. Zlatý Vlášek

Reagovat
ratusek

zas mu tu žlutou nedá, ten Jílek je zesranej

Reagovat
REPLIKATOR

Bořil už měl být 3x venku

Reagovat
db18

Bořil 4. žlutá...

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Reagovat
monty25

Jestli Bořil dneska dohraje, tak to bude osmý div světa...

Reagovat
pepinho2

Bořil po 2.ven

Reagovat
chytrejkluk

Bořil je imunní vůči kartám ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Musim uznat, že Bořil už tam dávno neměl být

Reagovat
Rarášek

Bořil už dvě červený ......

Reagovat
naheCZ

Prosím vystřídej Bořila

Reagovat
smazaný uživatel

on ho nevyhodí ...

Reagovat
Blasphemer

Bořil má větší imunitu než Babiš.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
uff

Reagovat
smazaný uživatel

Jílek dobře trollí

Reagovat
Greny

Cervena pro Borila i pro Ben Chaina jasny projev nespokojenosti s vyrokemsi rozhodcihi

Reagovat
dinss

Pokolikáté už dneska?

Reagovat
Orlandiiik

ten bořil furt hraje

Reagovat
Jeňa

Bořil už měl mít 3. žlutou kartu

Reagovat
twerp

Bořil už měl mít druhou červenou

Reagovat
ratusek

vtipný je, že ho tam Šilhavka nechá, protože při dalším faulu jde ven

Reagovat
Corosian

Rozhodci vcera asi cichali toluen, jinak fakt nevim

Reagovat
smazaný uživatel

Bořil jasná rudá,wtf

Reagovat
smazaný uživatel

Bořil is new Casemiro

Reagovat
smazaný uživatel

Šilhavý je magor,že ho tam furt nechává

Reagovat
Bosko

Zmrhal Šilhavý má pořád utkvělou představu, že Zmrhal nás může spasit

Reagovat
KingMaster13

Zmrhal, přichází polibek smrti

Reagovat
ratusek

tak Zmrhal dá gol

Reagovat
SpecialOne

Rozhodčí musí mít koule, je těžké dát červenou Slávistovi v Edenu při derby, ale proto za to berou peníze a pískají první ligu, prostě tu kartu musí dát. Tady to bylo srabácké alá "nikoho radši nevyloučím, abych ten zápas nerozhodl já"

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooooooooooooooooooooool

Reagovat
naheCZ

Konečně

Reagovat
monty25

Pěkná standardka

Reagovat
ratusek

Zahustel uplně k hovnu

Reagovat
db18

Zahustel > Karavajev

Reagovat
chytrejkluk

hezky zahrané

Reagovat
REPLIKATOR

Goooooooooooooooooool

Reagovat
aither

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Bosko

Tak se omlouvám komentátorům, ty standartky nám teda jdou

Reagovat
KingMaster13

Škodaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Miguel19

Zahustel

Reagovat
pepinho2

Zahustel

Reagovat
smazaný uživatel

Zahustel zavěsil

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Zahustel Vypustit bránění a ještě si dát vlastňák, to je borec

Reagovat
REPLIKATOR

Bořil další karta

Reagovat
dinss

''Zahustel je lepší do obrany.''

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Frýdek Ten je fakt úplně vymletej

Reagovat
monty25

Ten letěl jak papír od sekaný...

Reagovat
Coutinho10

btw. ten nas duel vypada celkem spatne pro me...s tim Teclikem jsem to podcenil

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně Jílka dlouho zase neuvidíme ..

Reagovat
Blasphemer

Bořil, ty píčo. Ten už fakt jenom zkouší, co si ještě může dovolit.

Reagovat
smazaný uživatel

ten dohraje a bude se smát

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
dinss

Za něco podobného dostal Procházka červenou...Jugas-Bořil nic.

Reagovat
aither

Střídej Frýdka kurva

Reagovat
Bosko

Van Buren at jde taky do hajzlu. Takovou dobu ceka, az zacne dostavat sanci v zakladu a ted, kdyz ta doba prisla, tak ma fyzicku tak na 60 minut, pricemz od zacatku druhyho polocasu slape vodu, kazi prihravky a je uplne k nicemu.

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
smazaný uživatel

Šural to tam rozemele

Reagovat
pepinho2

Šural na křídlo

Reagovat
db18

*Šural hrot...

Lafata podhrot

Reagovat
pepinho2

Ještě lepší

Reagovat
FCSL

Sparta -10b po 7 kolech

Reagovat
smazaný uživatel

Strama ví co dělá. Jen počkej až si ten tým sedne.

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dnesek hodi fanousci na Zahustela s Frydkem

Reagovat
martin1

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě jeden.

Reagovat
db18

"My jsme Slavie, vy nejste nic"

Reagovat
smazaný uživatel

Pockej, oni to používají jen proti hráčům..

Reagovat
dondinho

Celkem správná strategie Stramy-konečně se po Evropě nebude ižb rozptylovat ani letošním titulem a bude se už plně soustředit na budování mančaftu pro příští sezonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Počkej, Plzeň vám ukáže realitu.

Reagovat
FCSL

Po tomhle se to ve Spartě rozhádá ještě víc

Reagovat
smazaný uživatel

Až je smete Plzeň, tak hodí Itala do Vltavy.

Reagovat
twerp

Odvolají ho už konečně?

Reagovat
Bosko

Kadlec jak po každým souboji machá rukama a kouká na rozhodčího, jestli mu náhodou nepomůže

Reagovat
pepinho2

Rychlí fotbalisté dolů, šneci nahoru

Reagovat
REPLIKATOR

Laštůvka

Reagovat
Blasphemer

galimatyáš

Reagovat
smazaný uživatel

Necid...pojď Tome, dáš tam ještě jeden fík.

Reagovat
pingla

nový termín - Bořilovský zákrok

Reagovat
smazaný uživatel

Costa čau

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Rarášek

To si dělá prdel Jílek, ne?

Reagovat
monty25

Bořila tam nechá až do konce, ale Costa jde hned...

Reagovat
chytrejkluk

Costa zaslouženě

Reagovat
ratusek

Costu vyhodí ale Bořila nechá. Jílek se dneska uplně zesral

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Jackmaker1989

Reagovat
F.Torres

Costa by měl preventivě už začínat se žlutou

Reagovat
smazaný uživatel

Bořil se může smát...

Jílek

Reagovat
Tommy the Gunner

Costa

Reagovat
pepinho2

Jílek je píča

Reagovat
aither

Costa za tyhle 2 zákroky ven a Bořil tam furt je

Reagovat
smazaný uživatel

Costa zaslouženě, ale Bořil měl být taky venku no

Reagovat
PavlíčeQ

Costovi dá 2. žlutou, ale Bořila nechá dohrát až do konce, to je dobrej zmrd

Reagovat
REPLIKATOR

#stayzmrd

Reagovat
Bosko

No Jílek hodně přísnej.....

Reagovat
dinss

To je vtip.

Reagovat
smazaný uživatel

Končím s touhle zkorumpovanou ligou...

Reagovat
smazaný uživatel

Vy jste skončili příchodem Andrejky.

Reagovat
chytrejkluk

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom abys nebrečel za 2 hodiny až prohrajem s Realem Socielad...

Reagovat
chytrejkluk

nerouhej se kurva!

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tobě to snad přijde normální, jak rozhodčí u nás v lize pískají? Připískávají Plzni, neuznali gol Slavii, neuznali gol Spartě v Liberci atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Riviera Kid

vždyť jste hráli úplnou picu.

Reagovat
smazaný uživatel

A píšu snad něco k výsledku? Slavia vyhrála zcela zasloužene. Ale nepřijde mi normální, aby rozhodčí nevyloučil Bořila a pak vyloučil Costu... A to samé i ten neuznaný gol Slavie.. Jinak se podívej na ostatní zápasy v letošní sezóně, vždyť to je každý druhý zápas hrubá chyba rozhodčích...

Reagovat
ZB 07

mělo to být 3:0.

Reagovat
F.Torres

ahoj

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj, vítej.

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
cubinho

Rozhodčí jede

Reagovat
db18
Reagovat
KingMaster13

Komedie ti rozhodčí

Reagovat
Jackmaker1989

Bez ohľadu na to, že spravil iné chyby, tak je pičus? Bořil stále hrá a Costa vonku? Bez ohľadu na to, že možno Costa von mal ísť, tak je Jílek pičus.

Reagovat
smazaný uživatel

je to tak po slávisticky dostrkaný do zdárnýho konce karma bude úřadovat snad

Reagovat
Bosko

Jak slavisticky dostrkany? Vzdyt Sparta vůbec nic nehraje, do niceho se nedostava a rozhodne to neni chybou rozhodciho

Reagovat
smazaný uživatel

neni no ofsajdy,fauly,karty to stačí aby si rozhodil hru

Reagovat
smazaný uživatel

víc si pobreč

Reagovat
twerp

Jako divím se Costovi, že je tak klidný, já bych Jílkovi rovnou natáhnul, za to jak to řídí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Jílka už letos neuvidíme..

to někdo musel vsadit balík na redku

Reagovat
pingla

Tak aspon se Stramak bude mit na co vymluvit - neredka pro Borila a redka pro Costu

Reagovat
johnik

Ti rozhodčí jsou úplní looseři

Reagovat
smazaný uživatel

Ahooooj

Reagovat
REPLIKATOR

Gooooooooooooooool

Reagovat
monty25

Pepek Hušbauer

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
naheCZ

Zkušeně

Reagovat
smazaný uživatel

Je tam

Reagovat
aither

Strama ven

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Hyrax

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
KingMaster13

Pepiiiiiiiiiiiiiiik

Reagovat
smazaný uživatel

A pojďme. Třetí kurva.

Reagovat
Riviera Kid

Husbauer bez karty, Frýdek bez karty, Boril dohraje, Costa červená.

Reagovat
Tommy the Gunner

Hušbauer

Reagovat
smazaný uživatel

Chladnokrevně

Reagovat
Teoretik

Táhni Marečku, táhni ty sráči. Nemáš ani na naší kapr ligu...

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Byl skvělej.

Reagovat
Teoretik

nemám ho rád dlouhodobě, takže jsem zaujatej, ale to že má v současný Spartě základ jistý tento šmatlák, který pod Lavičkou se dostal sotva na lavičku je vypovídající.

Reagovat
Rarášek

Ta jeho aura šmatláka, kterou chytnul po příchodu. Vy jste fakt směšný, s Costou na stoperu dneska oba dobrý výkon, nic nejde přímo za nima, když byl závar, tak systémem.

Reagovat
Teoretik

aha

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyt zavinil dvě branky ty vole... Jen díky rozhodčímu to po jeho chybě nebylo 1-0.

Reagovat
Rarášek

Mareček zavinil dvě branky? A ty si koukal na nějákej archivní zápas, ne? A co Kadlec, povídej? Chtěl si si o něm pokecat po zápase, tak jak moc byl strašnej? Hm?

Reagovat
smazaný uživatel

Dopředu nulovej, vzadu si svoje odehrál. V příštím zápase musí hrát v základu zase, a s ním i Mareček, Zahustel a Frýdek. Přeci ten souboj o 10. místo proti Slovácku neprohrajeme.

Reagovat
Rarášek

Nesmíme .

Reagovat
smazaný uživatel

Matějovský přijde a ten titul vyhrajeme.

Reagovat
Rarášek

Škoda, že by to nešlo nijak prokázat. Ale klidně bych se vsadil, že kdyby zůstal, hrajeme mnohem líp, než teď.

Reagovat
smazaný uživatel

O tom žádná.

Reagovat
dinss

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Tak kdy kotelníci příběhnou?

Reagovat
smazaný uživatel

Už se nemůžu dočkat zase pozápasový tiskovky

Reagovat
Rarášek

"Slavia killed the game"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Messbauer

Reagovat
johnik

Reagovat
Bosko

HušBOMBER gol Spartě lepší už to bejt nemohlo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
REPLIKATOR

Stramaccioni, bojuj!

Reagovat
smazaný uživatel

Líbí se těm pánům v růžku dnešní výsledek?

Reagovat
smazaný uživatel

Tady se pindá na rozhodčí a Spartani brečí ale vždyt jste hráli shi*t a zasloužene prohráli, náká redka neredka v 89. minute...

Reagovat
smazaný uživatel

spíš ta Bořilova neredka ta Costova tak proč jim nezkurvit i další zápas

Reagovat
johnik

to nic nemění na tom že rozhodčí tam měly minely jako prase.......

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
nani92

Kadlec po zápase končí, nie?

Reagovat
REPLIKATOR

Venca?

Reagovat
nani92

jj, dostal smrtiaci bozk základu ako Vácha

Reagovat
KingMaster13

Vládci Prahyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

Sranda to byla pěkná..

Bořil úspěšně dohrál

Reagovat
dinss

Hušby srdcař.

Reagovat
lada.sp

mrdat na to

Reagovat
REPLIKATOR
Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
monty25

Slavia zaslouženě, byla lepší. No a "jihočeský Berbřík" Jílek si teď na několik zápasů dá zasloužený odpočinek...

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli tady bude Stramaccioni strašit i po 10. kole, tak budeme rádi za 5. místo. O parník nejhorší trenér na světě...neskutečný.

Gratulace Slávistům, Šilhavka je bůh.

Reagovat
dinss

Šilhavý není bůh, jen Strama není trenér.

Reagovat
chytrejkluk

Stramaccioni musí zůstat minimálně do zápasu s Plzní, aby ta výhra Plzně byla sladší

Reagovat
smazaný uživatel

1. Bůh se píše s velkým B.

2. Bůh je jenom jeden.

Reagovat
smazaný uživatel

nemusíš to psát s velkym B, záleží, jak si to slovo vykládáš ,) resp. jakej význam (ne ve slova smyslu) mu dáváš.

Reagovat
dinss

Reagovat
smazaný uživatel

Však každýmu kdo o tom trenérovi aspoň trochu věděl bylo jasné jak dopadne

Reagovat
Teoretik

Viděls to Křetínský? Viděls to ty kreténe? Pořád je pro tebe Štramák nejlepší trenér??? Ani jedna zahraniční posila nehraje dobře, ani jedna. Vedeš to jak idiot a vše jsi zničil. Doufám, že Frýdek je všechny nakope doprdele. Rozhodčí retardovaný na obě strany, to už nemá ani cenu řešit.

Reagovat
lada.sp

Frýdka maximálně ty nový posily budou do té prdele mrdat, vypadají na to!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ani jedna posila nehraje dobře, ale nejhorší na place Mareček, Zahustel a Frýdek...

Tolik asi k posilám.

Reagovat
pepinho2

Reagovat
Teoretik

Ani jeden z těch hráčů nikdy neměl na Spartu.

Reagovat
Rarášek

Ty si hrozně smutně směšná postavička.

Reagovat
F.Torres

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň nejsem zaslepenej píčus, kterej pořád omílá jedno a to samé.

Reagovat
Rarášek
Reagovat
smazaný uživatel

Ben Haim a Mandjeck byli minimálně srovnatelně špatní..

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
exse

Těžko říct, jestli Sparta byla tak špatná, nebo Slavia tak dobrá, každopádně vítězství naprosto zasloužené a nepamatuju, že by někdy pod Šilhavkou hráli tak dobrej zápas.

Reagovat
Liquid

proti Nice super výkon, loni v Příbrami, to že Sparta má jen jméno a výkon podá jako Příbram by nijak nemělo zveličovat výkon Slavie, ve předu spoustu nepřesností, který by měli konit v brance

Reagovat
KingMaster13

Neskutečný takhle přejet Spartu herně to už tu dlouho nebylo

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt jste hráli píču stejně jako my...

Reagovat
KingMaster13

Ale zakončení bylo, u vás jsem si toho moc nevšiml

Reagovat
Bosko

18:3 na střely. Není píča jako píča

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tak jsou různé druhy píč, já rád všechny, nevybírám si.

Reagovat
smazaný uživatel

A na jakej zápas že jsi se díval?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
aither

MOTM rozhodčí, zesrat toho tolik na obě strany to klobouček teda

Reagovat
db18

Reagovat
pepinho2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dondinho

Když vyhodí talijána včas - to je hned - tak možná letos bude aspoň 4.flek.

Reagovat
REPLIKATOR

5. místo skóre 6:6

Reagovat
Bosko

Kdyby Kretinskyho Stracatela nestal uz tolik penez, tak myslim ze by se pod nim hodne kejvala zidle. Takhle ho Kretinsky podrzi uz jenom proto, protoze by vyhazovem priznal ze ty prachy vyhodil z okna. A pro Spartu je to hodne spatna zprava, protoze tahle poitalstena Sparta je proste k smichu

Reagovat
Liquid

to si ale musí přiznávat každý rok

Reagovat
smazaný uživatel

ostudnej vykon..VY NEJSTE SPARTA, tahnete i se stramaccionim uz do prdele, vzit si priklad z crystalu palace s de boerem a okamzite vypakovat nez to dokurvi jeste vic nejhorsi trener co ve sparte kdy byl a dotahl nejhorsi hrace slavia ma stocha my mame biabianyho az se mi chce brecet

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni ti gaučáci co byli tak radikální proti kotli ted po jednom zapasu určitě otočí o 180 a budou Stramu vyhazovat

Reagovat
smazaný uživatel

A jak tu za ním stáli všichni ještě nedávno

Reagovat
Kang & Kodos

Vyhazovat ho možná budu, ale kotel zůstane bandou primitivních slabomyslnejch čuráků pořád.

Reagovat
Adalberto.Littleoak

Reagovat
PBLead

Reagovat
Liquid

běž jim to před Eden říct do vočí

Reagovat
dinss

očí*

Reagovat
db18

Reagovat
F.Torres

Dejte nám soupeře Poslední dobou klasika, Sparta nulová, Slavie úřaduje v druhé půli a Costa dostane červenou, ten nedává jak plzen, tak slavii

Výkon z naší strany super, sparta nedostala čuchnout, Rosa vymazanej.

MOTH: STOCH

Reagovat
dinss

Reagovat
smazaný uživatel

Děkuji Slavii, dneska byla lepší a zaslouženě vyhrála.

Reagovat
F.Torres

Jinak je pěkný pozorovat rozdílný přístup cizinců k zápasu.

Stoch, Deli, Miša, Rotan jeli na 110 % na straně sparty jen Costa.

Reagovat
Jackmaker1989

Reagovat
Artaxerxes

Ale zase Costa větší srdcař než většina těch Čechů jejich...

Reagovat
Liquid

srdcař že se vzteká po každém svém faulu to je spíš vrozený opičí instinkt

Reagovat
Kang & Kodos

běž mu to říct před Eden do oči

Reagovat
Liquid

nerozuměl by mi

Reagovat
Artaxerxes

Todle je zas nějakej rasistickej instinkt asi, přece to prostě prožívá, ne jen svoje fauly. Furt se mluví, jak ty cizinci nehrajou srdcem a když někdo hraje, tak to beztak nikdo neuzná a bude se dělat, že jsou lepší nějaký Češi, i když je jim to fuk

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Rotane jsem u míče moc neviděl, vybavuju si hlavně jeho odkop od branky přímo na kopačky Mandjecka, kterej stál na hranici vápna... Jinak Costa mi připomíná Nevese, běhá a dře jak blázen, ale jelikož už moc nestíhá, tak strašně prasí..

Reagovat
Jackmaker1989

Smutné je, že taký zápas píska rozhodca, ktorý urobí také fatálne chyby. Neuznaný gól Slávie, vylúčenie Bořila a kopec zle odmávaných ofsajdov.

Reagovat
smazaný uživatel

Mno - ještě by nebylo špatný, kdyby po tomhle kole byl Zlín před Spartou...

Reagovat
okorec

Toto už nemôže ten taliansky kokot ustáť... tam nie je vidieť žiadny progres.

Reagovat
smazaný uživatel

Mezitím v Liberci https://imgur.com/a/lm9MJ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bosko

Kolik stál Slavii Stoch a kolik Spartu Ben Haim?

Reagovat
smazaný uživatel

Stoch by mal stat melko a k tomu prvy rok plati mu Fenerbahce plat. Vobec som neveril, ze sa takto rozohra, ale dnes hral ozaj zase velmi dobre.

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Baví mě brek na Spartanskym foru jak jsme si za juany koupili rozhodčího a jak měl mít Bořil 4 žlutý přitom ta jejich cháska byla marnější než Příbram když od nás dostala 8

Reagovat
KingMaster13

Kdyby platil ten náš první gol a Bořil fakt tu redku dostal tak by dostali ještě víc Viz jejich zápas proti Liberci v 9

Reagovat
smazaný uživatel

oni se teda obhajujou tim že bořil měl jít ven ještě před tim neuznanym golem takže by k tomu neuznanýmu golu ani nedošlo jenže s tim jak dnes hrali by prostě nevyhrali ani proti 8. Stoch s Delim oba famozní dneska ty by je porazili sami

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
mario23

Ať už táhne Ital do prdele a ty hvězdný posily ať si tam vezme sebou. Takovej ubohej výkon jsem fakt neviděl.

Reagovat
BílíAndelDrcKo

Jak je Stoch svojím spôsobom magor, tak tolko nezasluženeho hejtu tu dsotal pri prestupe. Možno aj najlepšia posial z tých všetkých "megaposíl" v lete. Miňo nech ti hlava nehapruje a zostan skromný, to je tvoja posledná šanca už

Reagovat
Emmett Brown

Kde ten mohol byť, keby nebol taký magor...to isté Weiss

Reagovat
BílíAndelDrcKo

ťažko povedat ale to čo predvádzal v Twente v tak mladom veku, to bolo an naše pomery skvelé ... škoda škoda ale je to ich život, no myslím že už nikdy nebudeme mat v jednom ročníku tak obrovsky talentované krídla.

Reagovat
uff

Najhoršie je to, že teraz tak ako hral dnes by bol v repre jednotkou na krídle. Nechápal som ako bránil stále sa ponúkal. On chcel stále hrať.

Reagovat
BílíAndelDrcKo

škoda že je to v rovine bud on alebo Kozák ... ale tak určite to nie je kvoli nejakej malichernosti

Reagovat
Liquid

Weiss je hvězda Katarstánu

Reagovat
uff

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně aby dnes zlínská pravda a láska zvítězila nad plzeňskou lží a nenávisí.

Reagovat
PP

Reagovat
PP

i když, jak vypovídá situace v současné ČR, tak by musela lež a nenávist vyhrát asi tak 26:0

Reagovat
Lemond Laws

Dneska Plzeň v suchym triku 2:0

Reagovat
Coutinho10

vyjádření o neuznaným gólu má jediný štěstí, že to neovlivnilo výsledek jako v Olomouci

https://pbs.twimg.com/media/DJ_TIPzWsAAWhBX.jpg

Reagovat
Briggus

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Bořil by měl chystat dárkový koš pro rozhodčí

Reagovat
Coutinho10

tak mozna to trochu kompenzoval za ten gol...celej zaznam jsem jeste nevidel...pouze ten zlutej, jak se Kadlec krasne proletel a ten 2. zakrok ve 2. polocase z dohrana...takze nemam jeste uplne objektivni nazor na to, za co ho tady vsichni kritizujou nicmene kdyby to bylo 1:0, tak jak melo bejt, tak by to treba taky vypadolo jinak...takze tezko rict, ale neuznanej gol jerozhodne vetsi prehmat

Reagovat
smazaný uživatel

no..za toho leticího Kadlece měl jít ven,navíc hned potom byl ten gól/negól a v druhém poločase tam měl 2-3 zákroky na žlutou..jeden 100%..a dostal domluvu po tom všem navíc pak tam ještě pyskoval,když se tam Jugas strkal..nebo kdo to byl.

ale to je fuk..rozhodčí byl debil na obě strany a završil to vyloučením Costy

Reagovat
Coutinho10

ale zrovna Costa je taky slušnej dobytek a navíc ta 2. žlutá byla asi jasná po tom koleni do zad Necida....ten žlutou taky mohl vidět dřív než těsně předtim

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň bude o čem psát celý týden Plzeň dneska může vyhrát pofiderní penaltou a bude v klidu..protože bylo derby

každopádně včerejší zápas byla super zábava..pro nezaujatého

Reagovat
Coutinho10

skoda, ze ta Plzen neztraci no jojo to věřim já si to taky užil, ale trochu s nervama

Reagovat
Infernoqt

OT: Nechtěl by se někdo připojit do NHL fantasy? Hrajeme přes yahoo. Draft klasickou formou někdy koncem měsíce.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.banicek.com/view.php?nazevclanku=jak-ban&cisloclanku=2017090005

Konečně to někdo napsal, jak se věci mají.

Jak se odstřelil hráči, jenž přitáhl Vlasta, jak hoří Šindelář..Pazdera se v pátek taky ukázal jak dobře poslaný trojský kůň ze Zlína.

Nu což, Petr Breda zpět (na stopera!), ze Znojma stáhnout Arťoma, z Budějic Matěje a Dušanka poslat pryč, přenechat sportovní úsek Vlastovi a ono se to nakonec sedne

Reagovat
smazaný uživatel

Bačo není proč v předpokládané sestavě? Zatím hraje velmi dobře a bylo by jen na škodu tam dávat Hnaníčka.

Reagovat
djwenca

Ta rotace hráčů Plzně je u Vrby neskutečná

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Blasphemer

Koukám, že Petržela si tím jedním dobrým výkonem klasicky pojistil základ na x zápasů dopředu. Klasik.

Reagovat
KingMaster13

Proč u vás benčuje Havel?

Reagovat
Blasphemer

Při pohledu na Řezníkovo výkony tahle otázka musí napadnout každýho. A odpověď by mě taky kurva zajímala.

Reagovat
KingMaster13

To je taky v určitých věcech zabedněnec Místo toho aby Limbu dal napravo a uvolnil mladýmu Havlovi místo aby se mohl zlepšovat, tak tam nechá Řezníka který už takhle má sotva jen na ligu a půjde už jen dolů

Reagovat
Blasphemer

Tak mně hlavně přišel Havel jako typickej panic buy. Přišel hned, jak se zranil Kovařík a Limberský v přípravě, téměř okamžitě po jejich vypadnutí, bez obvyklých spekulací, jak to bývá zvykem. Takže kdoví, jestli to vůbec Šádek s Vrbou konzultoval a jestli ho Vrba vůbec chtěl. Protože právě tak to teď vypadá.

Prdel bude, až se uzdraví Kovařík a Havla odsune i z lavičky.

Reagovat
KingMaster13

A přitom by vám to vyřešilo alespoň trochu problém s obměnou kádru. Řezník pryč a místo něj Havel. Pak nechápu proč je na lavičce Čermák, ten kluk potřebuje sbírat minuty a ne sedět. Navíc dneska nehrajete proti nějakému týmu z top 4 ale unavenýmu Zlínu. Jako ten kádr když jsem se koukal na to složení tak fakt tak starý jak tu mnozí tvrdí není ale šlo by to ještě do budoucna vyšperkovat, starší je jen obrana

Reagovat
Blasphemer

Čermák je zraněnej.

Reagovat
KingMaster13

Aha tak alespoň že tak

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Protože Vrba

Reagovat
hefy

Danda nesmrtelnej.

Reagovat
smazaný uživatel

za rotaci pane Vrbo

Reagovat
djwenca

Reagovat
smazaný uživatel

Krmelec včera chlastal u šenku takže dnes hattrick

Reagovat
Banikovec7

Odložený trest pro fanoušky Baníku platí. Nepojedou na zápas do Jihlavy Tak to je masakr.

Reagovat
HorajzmAmmann

Ale pojedou

Reagovat
ZB 07

To jako fakt??

Reagovat
Blasphemer

Živulič. To byl pas.

Reagovat
havrys99

Jejda

Reagovat
Kang & Kodos

Hejda

Reagovat
Coutinho10

twl Vuki

Reagovat
naheCZ

Hejda

Reagovat
hefy

eh, wtf

Reagovat
ZB 07

Dostál

Reagovat
Banikovec7
Reagovat
havrys99

Jooooooooo Diego to dobře rozjel

Reagovat
ZB 07

Kolář

Reagovat
ratusek

Tolik k Holzerovu bránění

Reagovat
Kang & Kodos

Ty vole. Vukadin to kopne někam do Radbuzy, a Holzer se takhle vysere na Petrželu. To je motivace...

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Vukadin dal vzpomenout na svoje finálky ve Slavii, to taky míč lítal všude možně

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a hotovo..

Reagovat
havrys99

Krmelééééc a v klidu dohrát

Reagovat
hefy

Suchý triko.

Reagovat
ZB 07

Dejte jim ten titul rovnou, to je jízda

Reagovat
smazaný uživatel

Jen se bojím, aby v zimě nechtělo Vrbu třeba Dinamo, přičemž na jaro by přišel zase Horváth ze Sokolova...

Reagovat
Kang & Kodos

Dobrý, aspoň to můžu vypnout po 15 minutách

Reagovat
Coutinho10

nejhorsi je, ze v ty LM budou hrat stejne hovno jako v EL

Reagovat
KingMaster13

Jako ale sami máme máslo na hlavě když jsme rupli s Apoelem Třeba dostanou nějakou haluž skupinu a postoupí ještě

Reagovat
Coutinho10

ja vim...ten APOEL jsme prokaucovali , ale za rok budeme mnohem zkusenejsi i z techto zapasu...tam to vlastne rozhodlo 10 minut a smula v koncovce, ale to bylo dany tim prubeznym skore...v LM dostat haluz skupinu se jen tak nepodari, ale ikdyby ji dostali jako ma napr. LFC ted, tak porad zatim nepresvedcujou o tom, ze na to maj...moudrejsi asi budem po skupinach EL , kdo toho kolik uhraje, ale nejenom fanouskovsky verim vic nam v ty konfrontaci

Reagovat
KingMaster13

Mi v tý skupině máme narozdíl od nich Villareal který prostě to 1. místo urve a zbytek bude bojovat o to 2. přičemž Astana je doma nebezpečná a bude to proti nim nelehký. Plzeň má skupinu kde 3 budou bojovat o postup a pak je tma Lugano Věřím, že postoupí oba ale budeme to mít těžký

Reagovat
KingMaster13

*my

Reagovat
Coutinho10

j na to, ze sli z 1. kose, tak jim tu skupinu vubec nezavidim a uprimne jim neverim ma postup....Beer Sheva a Staua jsou podle me momentalne vejs, ale snad se pletu a urvou to u nas Villarreal jasnej favorit, ale dobrej zacatek, takze se o to muzene porvat...moc bych si pral z nasl. 3 zapasu (Astana venku, Vill. venku a pak doma) 4 body, aby jsme meli slusnou sanci o ten postup bojovat az do konce

Reagovat
KingMaster13

Hlavně neprohrát v Astaně, s tím Villarealem bude bod maximum Ale jde z ní strach nevyhrálo tam třeba Atletiko, Olympiakos, Galatasaray, Benfica

Reagovat
Coutinho10

j oba dva budou slozity, ale jinak jsem s tim losem max. spokojenej (myslim poradi zapasu), ze koncime doma prave s Astanou a cil je, aby bylo o co hrat, tak uvidime...lehky to nebude, ale zapas od zapasu jsme zkusenejsi, tak by bylo fajn to nak zuzitkovat

Reagovat
ratusek

a vy snad líp? jinak je to jen 6 bodů. Doma je porazíte a je porazí Sparta jako loni

Reagovat
KingMaster13

Tak ten byl dobrej to už by tam nesměl bejt Stračatela a místo něho Rada

Reagovat
ratusek

Právě žeto tak bude na jaře ale Rada zase porazí i vás

Reagovat
KingMaster13

Jinak zatím jen 6 bodů jak říkáš a na ně krize taky přijde a i kdyby tak 2. místo po letech bídy beru všema deseti

Reagovat
Coutinho10

jo rekl bych, ze u nas je ten potencial vetsi nez u nich, mozna trochu napovi i EL, kdo si jak povede, ikdyz samozrejme LM je o level vejs....pravdu sice mas, ze jenom 6 bodu, ale ikdyby ztratili jako v min. sezone s nama a se Spartou, tak oni jinak nezavahaj, zatimco mi obcas venku remizujem , takze v tomhle je ten nejvetsi problem a to treba nemaj Hubnika jeste

Reagovat
ratusek

Viděl si ted někdy hrát Hubníka?

Reagovat
Coutinho10

je zranenej, takze moc ne ale cekalo se, ze jim bude hodne chybet a nakonec v lize nemaj bez neho naky velky problemy, kdyz vsechno vyhravaj

Reagovat
KingMaster13

Zase Vrba moc nerotuje, budou unavený, deka na ně taky spadne Spíš je to na nás abychom začali vozit body i z venku. Zatím remízy na Baníku a Bohemce to měli být prostě 3 body to nás ještě venku čeká Plzeň, Teplice, Jablonec, Liberec a tyhle šílenosti Jinak potenciál sice jo ale zatím hrají líp bych řekl, to že dostali zmrdsteauu do 3. předkola a skupiny je docela smůla, ten klub je pro ně zakletej

Reagovat
Coutinho10

jojo to je fakt...Steaua by nam taky mozna delala problemy..neprijemnej tym, ale na ty rotaci neco je no...uvidime, jak se to projevi treba za mesis nebo dva ale zase v nasem pripade nas ta rotace stala prave ty ztraty...pomalej Altintop atd. zatimco Plzen nic neriskovala, ale chapu, ze je tezky takobyhle hrace jen tak odstavit, ale to je ten rozdil no...ted nehraje a vyhravame....ve stredu s Trincem hrat bude a cekam daleko tezsi zapas

Reagovat
KingMaster13

Právě já bych počkal ten měsíc a myslím si, že pak už budou rádi, že podzim bude pomalu končit

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
KingMaster13

Teď je to hlavně na nás abychom jim furt dýchali na záda a znervozňovali je

Reagovat
Coutinho10

jj ty venkovni zapasy jsou celkem problem, ale kdyz nebudeme stavet pomaly hrace..tak proc ne

Reagovat
Kang & Kodos

Daleko větší právě

Reagovat
Coutinho10

j o to to je horsi..kdyby hrali v poharech tak jako tehdy na zacatku, kdy ve skupine byli 3. nebo i v EL hrali dustojne, tak s tim nemam problem, ale takhle to boli jeste vic

Reagovat
Kang & Kodos

Tak mě to je u prdele. Když si to vybojujou, tak ať. Sice budou mít celkový skóre 1:25, ale prachy na účtě a zvučný soupeře proti sobě.

Reagovat
KingMaster13

asi tak

Reagovat
Coutinho10

tak jasny no...ale Bolka a jejich predkola EL

Reagovat
Coutinho10

* ala Bolka

Reagovat
Hyrax
Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jako jakejkoliv jinej českej tým, tak co...

Reagovat
Coutinho10

tak jasny nemuzeme si myslet, ze hned vyhrajeme skupinu LM a pujdem do osmifinale, ale vykon musi bejt dustojnej, ale treba prekvapej, ikdyz tomu neverim

Reagovat
smazaný uživatel

celkem jedno,kdo v té LM bude..dopadne to +- stejně

Reagovat
Coutinho10

ale preci jenom o naky ty procenta bych veril vic nam

Reagovat
smazaný uživatel

tak papírově jo..ale realita bývá jiná a tak máte se tam dostat...se Spartou posilujete jak zběsilí a pak všechny vytrollí Plzeň.. a aby to nebyla na dlouhé roky poslední možnost jít na přímo do LM..nebo mít vůbec 2 týmy v před kolech

Reagovat
Coutinho10

j toho se prave bojim, ze ta sance pak v dalsich letech bude mensi i vzhledem k tem zvysenym mistum pro elitni ligy, takze podminky budou slozitejsi

Reagovat
Hyrax

Reagovat
ZB 07

Zlín A tohle nás reprezentuje v Evropě..

Reagovat
ratusek

Ti byli vyjuchaní i z Tiraspolu

Reagovat
KingMaster13

Jako jo Plzeň to drtí ale ty týmy co proti ní hrají mi přijdou absolutně bez motivace. Zlín hrozný bránění, předtím Liberec taky zahrál úplně jinak než proti Spartě Je to na houby ale co se dá dělat no

Reagovat
havrys99

Kopic si šahá pořád na nos, jasný znamení

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Krmenčík hraje hodně dobře, navíc je ještě relativně mladej.. Ale bohužel je tak blbej, že se obávám, že neumí žádnou cizí řečí ani kváknout a kdekoliv v zahraničí se neprosadí..

Reagovat
KingMaster13

Ideální útočník pro ně, do zahraničí nezamíří a když už tak se po půl roce vrátí a v český lize mu to střílí

Reagovat
smazaný uživatel

v Serii A dává góly ročník 2001...a tady Bosák dělá z ročníku 1996 vyjukaného zajíce..

Reagovat
ratusek

To víš. U nás je mladej talent borec co muje přes 20 let

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ty vole Ekpai

Reagovat
pingla

Goooooooool je to tam!

Reagovat
smazaný uživatel

Taktické..Csaplár efekt je nežadoucí

Reagovat
smazaný uživatel

Létající Krmelec

Reagovat
naheCZ

Maminka ho asi nepochválí

Reagovat
Coutinho10

ale vydrzel to celkem dlouho asi 2 zapasy

Reagovat
Kang & Kodos

Jeden a půl

Reagovat
smazaný uživatel

ja uz nebudu skakat mami

Reagovat
Banikovec7

Neskutečný šašek Krmenčík.

Reagovat
ZB 07

"Slíbil jsem mámě, že už nebudu simulovat."

Reagovat
pingla

mezitím 2 nasimulované pády

Reagovat
HorajzmAmmann

Ten dostane ceres doma

Reagovat
KingMaster13

Táta ho zbije

Reagovat
KingMaster13

Táta ho zbije

Reagovat
HorajzmAmmann

Jak konečně sem dal minule

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Shevchenko

Když už tam máš ten účet, tak si to mohl vsadit bez toho MP

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrej nick

Reagovat
Coutinho10

prijde mi, ze to byla jenom nejaka rychla iniciativa od nich neco rychle zlepsit, ale stejnak na to kaslou

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nějaký strean?

Reagovat
ZB 07

PUMLÍČ!

Reagovat
smazaný uživatel

♥ :))

Reagovat
smazaný uživatel

Pumlíč

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Dočkal jsem se, můžu to konečně vypnout

Reagovat
smazaný uživatel

Být to někdo z Liberce,tak má vyřvanou kartu

Reagovat
FCSL

Toho Zemana nám mohli poslat, když nehraje, ani když chybí Pilař

Reagovat
hefy

Wow, Zeman, šok.

Reagovat
smazaný uživatel

První jasné střídání hotovo...Bakoš a Hořava čeká

Reagovat
smazaný uživatel

ZEMAN na hřišti

Reagovat
ZB 07

Ivanschitz by měl odejít, dokud je čas. Vypadá to, že pod Vrbou těch šancí fakt moc nedostane...

Reagovat
hefy

Kéž by dostal aspon jednu. Nejlepší hráč přípravy.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby aspoň střídal....ale on nehraje vůbec, to je nepochopitelné

Reagovat
ZB 07

To je snad jediná věc, která mě na Vrbovi v Plzni štve. Takhle ignorovat na českou ligu tak výjimečnýho hráče, to je nepochopitelný.

Reagovat
Kang & Kodos

77. Bakoš <-> Krmenčík

86. Hořava <-> Kolář

Reagovat
smazaný uživatel

Bakoš bude dřív

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Kang & Kodos

A za koláře Anarchy in the Pilsen

Reagovat
smazaný uživatel

se ti to nejspíš jen prohodí

Reagovat
db18

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Hořava je novej Vrbův Hejda?

Reagovat
Coutinho10

twl Vuki zase

Reagovat
smazaný uživatel

Zlín prostě nechce..

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Vukadin no, on by byl na ligu super hráč, ale to zakončení má furt bídný.

Reagovat
KingMaster13

Koukám to bude dobrej sranec v tom Zlíně

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
ZB 07

Zlín dobře zapnul

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš Plzeň neskutečně vypla a přešla do profesorského módu někdy od 20.minuty..

Reagovat
ZB 07

klasicky, místo aby je dorazili, tak si to komplikujou...

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně..druhý Vrbův tajný trumf v akci

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Zivulic a jeho rozhovor.

Reagovat
naheCZ

Bakoš, jak nečekané

Reagovat
hefy

Bakyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
hefy

Dokonce na podhrot, dokonalý....

Reagovat
Blasphemer

Přijal výzvu od Stramaccioniho.

Reagovat
smazaný uživatel

Čas vsadit live na žlutou pro Bakoše

Reagovat
hefy

To je kurz tak 1,1 ne?

Reagovat
smazaný uživatel

kdo ví

Reagovat
Blasphemer

0,9

Reagovat
hefy

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
db18

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Coutinho10

je tam

Reagovat
naheCZ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Vukadin má šílené střely

Reagovat
Coutinho10

je to velka skoda...vsadim se, ze kdyby vystrelil hned, tak ta strela je o 100% lepsi...on si to steluje a pak mu akorat nekdo skrizi cestu a uz to pere na tribunu

Reagovat
hefy

Vukadinovič je dobře pořešenej. Šádek.

Reagovat
Blasphemer

Vrbův algoritmus se nějak porouchal.

Reagovat
smazaný uživatel

ale minuty sedí

Reagovat
hefy

Jsem v šoku z tak matoucího taktickýho tahu. Vrba.

Reagovat
smazaný uživatel

A Bakoš klasik

Reagovat
Blasphemer

tutovka

Reagovat
smazaný uživatel

A JE TAM

Reagovat
jiriczeQ

jak tohle může nepísknout..

Reagovat
smazaný uživatel

To byl strašný humus zápas...

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Zlín hodně marný, Plzeň to uhlídala v suchém triku

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele