HET liga - preview 29. kola

19.05.2018, 08:50, aktualizováno 19.05.2018, 08:50
Previews
Předposledním kolem pokračuje česká nejvyšší soutěž. Plzeň, která se střetne s Teplicemi, si může definitivně zajistit mistrovský primát. Slavia nesmí zaváhat proti Jablonci, odvěký rival Sparta pro změnu hostí Olomouc. Důležitý souboj čeká na poslední Brno, které si musí poradit s Jihlavou, ani to ovšem nemusí stačit, pokud Ostrava vyhraje v Karviné. O hodně se bude hrát i na Slovácku, kde se představí Zlín. Na fotbal se půjde i v Liberci a Mladé Boleslavi...
MFK Karviná - Baník Ostrava  (sobota 16:00)
Mezi jeden z nejzajímavějších zápasů 29. kola patří určitě duel mezi Karvinou a Ostravou. Bude se jednat teprve o druhé vzájemné ligové střetnutí těchto blízkých měst. Na podzim byl úspěšnější Baník, když doma dokázal vyhrát 2:1.

Domácím se na jaře rozhodně nedaří podle jejich představ, už deset zápasů v řadě nevyhráli. V posledních pěti zápasech dokonce čtyřikrát prohráli, naposledy neuspěli v Jablonci, kde místnímu soupeři podlehli 1:2. Pro tento důležitý zápas má trenér Mucha k dispozici kompletní kádr.

Josef Mucha se na zápas těší: "Myslím si, že takový vzájemný zápas oba kluby nepamatují. Bude to dost pikantní, jde o hodně. Důležitým faktorem bude kvalita v zakončení. Oba týmy jsou zkušené, ani jeden by atmosféra neměla nijak svazovat. Všichni se těšíme na tento důležitý zápas."

Baník Ostrava se po příchodu nového kouče Páníka dokázal zvednout a probojovat se až na čtrnáctou příčku. K vytoužené záchraně by se Baník dostal, pokud by se mu podařilo v sobotním zápase v Karviné zvítězit. Ostrava brala v posledních dvou zápasech vždy po bodu. Nejdříve za bezbrankovou remízu v Boleslavi a pak s Libercem, když zápas skončil 1:1. Hosté se budou muset obejít bez Šustra a možná i bez kapitána Baroše.

"Zatím to všechny týmy mají ve svých rukách, tedy s výjimkou Brna. Bude to znovu devadesát minut války. My si hlídáme jen náš tým, abychom byli dobře připraveni, my si to musíme uhrát sami," ví Bohumil Páník.
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Le Giang - Čolič, Dreksa, Janečka, Eismann - Panák, Šisler - Štepanovský, Budínský, Kalabiška - Wágner
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Pazdera, Procházka, Šindelář, Fleišman - Fillo, Hlinka, Hrubý, De Azevedo - Poznar, Diop
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.75 - 3.44 - 2.71
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Zbrojovka Brno - Vysočina Jihlava  (sobota 16:00)
Zápas mezi Zbrojovkou Brno a Vysočinou Jihlava je jedním ze záchranářských duelů 29. kola. Zatímco Brno má k záchraně daleko, tak Jihlavě k udržení se v nejvyšší soutěži už moc nechybí.

Zbrojovka se po sérii devíti zápasů bez výhry konečně zmátořila a dokázala vysoko vyhrát v Teplicích 4:1. Brno je i tak nadále poslední a záchranu nemá ve svých rukou, kromě vítězství proti Jihlavě a Ostravě v příštím kole potřebuje, aby se Baníku v sobotu nepodařilo vyhrát v Karviné. Domácí nemůžou počítat se zraněným Ziklem a vykartovaným Sukupem.

"Netrávím čas nad tabulkou, nehledím na to, je tam hodně otazníků. My potřebujeme zdolat Jihlavu, to je základní podmínka. Pak můžeme kalkulovat dál. Navíc je to poslední domácí zápas sezony, je potřeba jej zvládnout, i když to nebude jednoduché," ví trenér domácích Roman Pivarník.

Jihlava je momentálně dvanáctá a výhra v Brně by ji definitivně zachránila. Hosté po čtyřech remízách dokázali překvapivě vyhrát v Liberci, následně ovšem nezvládli domácí utkání se Spartou a prohráli 0:1. Trenér Vysočiny Martin Svědík se nemůže v sobotu spolehnout na služby Ljovina, jenž v minulém zápase obdržel čtvrtou žlutou kartu.

Jihlavský asistent Michal Šmarda před zápasem hovořil o tom, proč je Brno poslední: "Brno po fotbalové stránce rozhodně nemá špatný tým. Její současné tabulkové postavení je možná dané tím, že se snaží o kombinační fotbal. Při něm však dopláceli na chyby a nedůslednost v obranné fázi. Soupeři je často trestali po jejich první či druhé šanci, čímž Zbrojovku mnohdy psychicky nalomili. Naopak, když měli brněnští šanci, tak branku nevstřelili."
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Melichárek - Vraštil, Pavlík, Kryštůfek, Lutonský - Polák - Acosta, Kratochvíl, Krejčí - Škoda - Růsek
Vysočina Jihlava - pravděpodobná sestava:
Vaculík, Štěpánek, Buchta, Schumacher - Mara, Urblík - Fulnek, Dvořák, Zoubele - Ikaunieks
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.27 - 3.63 - 3.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FC Slovácko - Fastav Zlín  (sobota 16:00)
Bitva dvou krajských rivalů bude mít v Uherském Hradišti ještě o něco pikantnější příchuť než kdykoli jindy. Domácí Slovácko i jeho vyzyvatel ze Zlína se totiž pohybují ve spodních patrech ligové tabulky, přičemž vítěz duelu si zajistí záchranu v soutěži.

Slovácko je jedním z nejlepších mužstev jara, přesto se až do konce klepe o prvoligovou příslušnost. Moravané totiž zápolí v nebývale vyrovnaném spodku pelotonu. Slovácku se sice daří sbírat body v podstatě pravidelně, často jde však o jednobodové zisky po remízách. V sezóně jich svěřenci trenéra Michala Korduly nastřádali už 12 a této statistice jistě kralují. Na jaře dokázali obrat o body největší jména tuzemského klubového fotbalu, tedy Plzeň i pražská S.

Naposledy bodovalo Slovácko právě na půdě plzeňské Viktorie, která kvůli remíze musela odložit mistrovské oslavy. Proti Zlínu by si Moravané zajistili záchranu i případnou plichtou. "Všichni věříme, že nadcházející domácí utkání zvládneme a konečně budeme mít klid. Budeme se snažit hrát naši kombinační hru a na výhru," řekl Kordula. "V sobotu porazíme v derby Zlín a bude to definitivní," doplnil svého kouče sebevědomý brankář Slovácka Milan Heča.

Od Slovácka se pozice v dolní polovině tabulky očekávala, zato Zlín se měl dle předsezónních prognóz pohybovat na úplně jiných příčkách. Ševci si na podzim poprvé v historii vyzkoušeli skupinovou fázi Evropské ligy, což znamenalo příchod posil do kádru, které měly v domácí soutěži pomoci zopakovat loňské umístění na šesté pozicemi. Realita se však nepotkala s představami. Žlutomodří se ročníkem trápí a až do konce se strachují, co se s nimi bude dít v létě.

Zlín se přitom mohl záchraně přiblížit v utkáni proti Bohemians, avšak vedení mu Klokani sebrali až v nastaveném čase. Následně nestačili Ševci na Spartu a Olomouc a v nyní mají na záchranu náskok tří bodů. Hrozbu sestupu si však u Dřevnice nechtějí vůbec připustit. "To by byla fotbalová tragédie. Příští zápas musíme jezdit po zadku a položit na hřišti život," pronesl útočník Zlína Lukáš Železník.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Heča - Juroška, Břečka, Krejčí, Reinberk - Janošek, Sadílek, Machalík, Navrátil, Petr - Zajíc
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Zlámal - Matejov, Bačo, Gajić, Bartošák - Ekpai, Hronek, Jiráček, Holzer - Vukadinović, Železník
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.50 - 1.65 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Slavia Praha - FK Jablonec  (sobota 16:00)
Šlágrem 29. kola české nejvyšší fotbalové soutěže je zápas mezi pražskou Slávií a Jabloncem. Oba týmy stále bojují o konečné umístění na špici tabulky, takže se diváci mají na co těšit.

Domácí jsou momentálně na druhém místě a stále mají naději, i když jen velmi malou, na zisk titulu. Na druhou stranu ale nemají jistotu druhého místa, zajištující účast v Lize mistrů. Třetí Sigma Olomouc ztrácí čtyři body. Sešívání vyhráli poslední tři zápasy. Nejdříve porazili doma Plzeň, pak právě nad Jabloncem zvítězili ve finále MOL Cupu a zvládli také pondělní dohrávku na Dukle. Pro zápas s Jabloncem nebudou k dispozici Mešanovič, Van Buren, Mingazov, Deli a Flo.

Trenér domácích, Jindřich Trpišovský, ví, že naděje na zisk titulu není velká: "Reálné je v naší lize všechno, ale my musíme v sobotu porazit Jablonec. Na rovinu, Plzni stačí vyhrát jeden zápas a má na to dva pokusy. Nemáme to ve svých rukách. Někdy, když koukáte úplně vysoko, může vám něco utéct skrz prsty. Reálné je druhé místo."

Jablonec hraje pod trenérem Radou atraktivní fotbal a díky tomu se nachází na čtvrtém místě v tabulce. Ztráta na Sigmu je pouze dvoubodová, ale náskok na pátou Spartu činí pouhý bod. Jablonci se v lize podařilo vyhrát už tři zápasy v řadě. Naposledy minulý týden si doma poradil s Karvinou 2:1. Hosté se budou muset obejít bez zraněného Vojtěcha Kubisty a Masopusta.

"Pohár byl na jeden zápas, ale tohle bude jiné utkání. Náš menší cíl v podobě postupu do předkola Evropské ligy jsme splnili. Teď je šance být výš a my se o tu šanci musíme poprat. Ani Slavia ještě nemá jistou druhou příčku zaručující kvalifikaci Champion League, určitě nás čeká těžké utkání. Když vyhrajeme, můžeme se dostat při určité konstelaci na třetí příčku. Budeme bojovat," ví Petr Rada.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Frydrych, Jugas, Ngadeu, Bořil - Souček - Stoch, Hušbauer, Sýkora, Zmrhal - Tecl
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hrubý - Holeš, Pernica, Lischka, Zelený - Jovovič, Považanec, Trávník, Hanousek - Doležal, Chramosta
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.76 - 3.80 - 5.14
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Viktoria Plzeň - FK Teplice  (sobota 16:00)
Viktoru Plzeň čeká v sobotu odpoledne oblíbený soupeř, když hostí Teplice. S nimi Viktoriáni prohráli pouze jediný z posledních patnácti ligových duelů.

Plzeň se i přes jarní rozpačité výkony blíží k titulu. Stačí ji k tomu už pouze výhra nad Teplicemi. Domácí ovšem nemají příliš dobrou formu. Po prohře v Edenu nedokázali doma porazit Slovácko, když se jim až v závěru zápasu podařilo vyrovnat. Viktorka nemůže počítat se Zemanem a Hájkem. Otazník zatím visí nad Hejdou a Limberským.

"Očekávám, že přijde ještě více lidí než na poslední zápas. Těším se na to moc. Když předvedeme podobnou hru jako proti Slovácku a přidáme k tomu lepší zakončení, tak věřím, že to dotáhneme do úspěšného konce. Je to můj dosavadní nejdůležitější zápas kariéry. Tlak si snažím nepřipouštět, zbytečně si tím hlavu nezatěžuji. Nohy svázané mít nebudu a doufám, že to společně zvládneme," věří útočník Tomáš Chorý.

Ani osmé Teplice se aktuálně nenachází v dobrém rozpoložení. Nevyhrály už pět zápasů v řadě a v posledním utkání utrpěly vysokou porážku od posledního Brna. Týmy z druhé poloviny tabulky se tak na Teplice dotahují, a ty tak tedy budou mít ještě co dělat, aby osmou příčku udržely. Do nadcházejícího duelu nenastoupí Žitný, Soungole, Jeřábek, Shejbal, Hyčka, Vošahlík a pravděpodobně ani Král.

"I kdyby Plzeň nehrála o titul, tak nás ten zápas bude motivovat. Bude vyprodaný stadion, budeme hrát proti silnému týmu. I proti Brnu jsme měli motivaci, ale bohužel se nám to nepovedlo," ví teplický Jakub Hora.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Kozáčik - Havel, Řezník, Hubník, Kovařík - Hořava, Hrošovský - Petržela, Čermák, Kopic - Krmenčík
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Diviš - Vondrášek, Král, Čmovš, Krob - Ljevakovič, Kučera - Hora, Trubač, Rezek - Vaněček
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.23 - 6.63 - 16.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Mladá Boleslav - Dukla Praha  (sobota 16:00)
Mladá Boleslav i pražská Dukla již získaly jistotu záchrany v nejvyšší soutěži. Ve vzájemném zápase jim tak půjde především o čest. Domácí budou chtít soupeři oplatit vysokou porážku, kterou museli skousnout v listopadu na Julisce.

I přes klidnou dohrávku sezóny se na její průběh nebude v Boleslavi spoléhat v dobrém. Středočeši měli být jedním z mužstev, které bude prohánět hvězdnou trojici z Prahy a Plzně. Místo toho nebylo v automobilovém městě dlouho jisté, jaká soutěž se tam bude hrát v příštích letech. Mladá Boleslav přišla v průběhu ročníku o dva trenéry, přičemž je otázkou, jakou pozici vlastně první z nich, Martin Svědík, zaujímal. Ani jeho nástupce Dušan Uhrin mladší nepředváděl zázraky.

Až třetí v pořadí Jozef Weber alespoň částečně nastartoval do té doby bídně hrající mančaft. Do další sezóny je však stále na čem pracovat, protože v Boleslavi se po letech nebude hrát předkolo Evropské ligy, což je velké zklamání. Proti Dukle si nezahraje záložník Adam Jánoš, který v minulém kole na hřišti Bohemians viděl čtvrtou žlutou kartu v sezóně, což znamená automaticky stopku pro následující klání. Boleslav přitom utkání v Ďolíčku zvládla, když zvítězila 3:1.

Vedení dejvického celku nemělo tak smělé plány jako ambiciózní Středočeši, přesto i na Julisce se čekal poklidnější průběh ročníku. Dukla se však potýká s nejslabší obranou v soutěži a s takovou se těžko předvádí kvalitní výsledky. Pražané však urvali důležité body proti konkurentům v záchranářském boji Brnu a Karviné, které dokázali porazit. Vítězství ve Slezsku bylo pro Duklu obzvlášť cenné, protože to pro ně byl teprve druhý zisk tří bodů z venkovních hřišť v sezóně.

Hráči v žlutočervených dresech sice nezvládli následné derby na Julisce se Slavií, avšak i tak jim už záchrana neunikne. "Rádi bychom vylepšili venkovní bilanci. stále máme o co hrát," řekl trenér Dukly Jaroslav Hynek. Pražané by rádi navázali na podzimní vítězství proti Boleslavi, kdy vyhráli po výsledku 4:1. V městě automobilů pak Dukla zvítězila naposledy v roce 2014, kdy se jediným střelcem stal současný hráč Zlína Jean-David Beauguel.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Poláček - Pauschek, Chaluš, Takács, Křapka - Hubínek, Matějovský - Konaté, Valenta, Ladra - Komličenko
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
Rada - Milošević, Ostojić, Jiránek, Podaný - Hanousek, Bílovský - Douděra, Néstor, Brandner - Schranz
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.75 - 3.93 - 4.98
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sparta Praha - Sigma Olomouc  (sobota 16:00)
Bitva o třetí místo propukne na pražské Letné. Domácí Sparta hostí překvapení letošní sezóny z Olomouce. Pokud by Pražané zvítězili, dotáhli by se bodově na Sigmu. Jakýkoli bodový zisk hostům zajistí celkové umístění před Spartou.

Letenští mají poslední šanci jakž takž napravit zpackanou sezónu, musí však nejlépe zvítězit v obou zbývajících duelech. Pokud by se jim to podařilo, dostali by se v tabulce před Olomouc. i tak ale nemají jisté, že ze současné páté příčky poskočí na třetí pozici. Čtvrté místo totiž drží kometa jara z Jablonce, která v případě zisku šesti bodů ze dvou duelů nechá Spartu za sebou. Bronzová medaile je letos obzvlášť lákavá, její držitel si totiž pravděpodobně zajistí přímou účast ve skupině Evropské ligy.

Pro Spartu je však druhá nejvýznamnější evropská soutěž jen slabou náplastí na předešlé nepovedené měsíce. Pražané si dělali chutě na první dvě místa, z nichž by bojovali v lukrativnější Lize mistrů. Kvůli nepodařeným zápasů v první polovině a ze začátku jara jim však tento sen utekl. Proti Sigmě se pokusí alespoň částečně nahradit ztráty. "Nejdůležitější je zvítězit a získat tři body. Pokud by nám to povedlo o dva nebo o tři góly, bylo by to ještě lepší," uvedl záložník letenských Nicolae Stanciu.

Na Hané prožívají návrat do ligy z říše pohádek. Před dvěma lety se Olomouc loučila s prvoligovou scénou, hned v dalším ročníku se jí však podařil návrat a jako nováček zaskočila téměř všechny soupeře. Především na podzim Sigma válela. Na Andrově stadionu nezvítězila Slavia ani sobotní soupeř Sparta, jejímž katem se stal jediný úspěšný střelec v utkání Martin Sladký. Na jaře to Olomouci již neklape tak ideálně, přesto se jí stále daří držet odstup před hlavními pronásledovateli.

Sigma už osm klání v řadě nenašla přemožitele. Naposledy zavítala do Zlína, který rozstřílela čtyřmi brankami. Do formy se na východě Moravy dostal útočník Jakub Řezníček, jenž skóroval dvakrát. V Praze však na Hanáky čeká těžší oříšek. "Sparta je obrovský favorit, byť je v tabulce za námi. Určitě nechceme na Spartě ten zápas jen nějak odehrát a spoléhat se na poslední zápas. Mužstvo má sílu, nějak se prezentuje a nebudeme to měnit kvůli soupeři," řekl trenér Olomouce Václav Jílek.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Niţă - Zahustel, Kaya, Štetina, Costa - Kulhánek, Kanga - Plavšić, Stanciu, Vatajelu - Šural
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Buchta - Hála, Radaković, Jemelka, Vepřek - Zahradníček, Houska, Plšek, Kalvach, Falta - Řezníček
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.73 - 3.90 - 5.17
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Slovan Liberec - Bohemians Praha 1905  (sobota 16:00)
Liberec zpackal závěr sezóny a v posledním domácím zápase se bude chtít rozloučit výhrou s věrnými fanoušky. Ani Bohemians se v poslední době příliš nedaří, a tak na severu Čech bude k vidění souboj mužstev, které se nachází v podobném rozpoložení.

O něco hůře jsou na tom však asi o chlup pod Ještědem. Zde se totiž po většinu ročníku hrálo o jednu z místenek do pohárové Evropy. Dlouho to vypadalo, že si je rovnoměrně rozdělí všechny bojující týmy. Na jaře se však přiřítil Jablonec, kvůli němuž si jedno z mužstev muselo vylosovat černého Petra. Tím nešťastníkem se stal nakonec Liberec. Ten svému rivalovi z Jablonce podlehl dvě kola zpátky, čímž de facto rozhodl o tom, že evropské poháry se U Nisy hrát nebudou.

Definitivní razítko padlo v minulém kole, když Slovan pouze remizoval v Ostravě s tamním Baníkem. Po konci utkání na tiskové konferenci oznámil trenér Liberce David Holoubek, že u mužstva po pouhém půlroce skončí. V sobotu jej tak čeká poslední utkání na domácím stadionu, ve kterém se bude chtít rozloučit výhrou. "Poslední dva zápasy doma jsme prohráli, celkově jsme nevyhráli už šest zápasů, takže chceme zase zažít pocit vítězství a s našimi fanoušky se rozloučit úspěšně a v dobrém," uvedl Holoubkův asistent Miroslav Holeňák.

Bohemians se často předpovídal tuhý boj o záchranu. Realita však byla pro Klokany mnohem příjemnější. Klub z Vršovic se totiž povětšinou toulal kolem klidného středu tabulky a spíš než k záchraně měl vždy o něco blíž k předním příčkám. Jedním ze strůjců úspěchu pražanů je kouč Martin Hašek, který Klokani dokázal zachránit už v minulém ročníku a letos pozvedl mužstvo ještě víš až na aktuální sedmé místo.

Mužstvo s Ďolíčku dokázalo na jaře deklasovat Plzeň, od té doby však nevyhrálo a dokonce prohrálo na do té doby téměř nedobytném domácím svatostánku, kde kralovala Mladá Boleslav. "My jsme na tom podobně (jako Liberec), od výhry nad Plzní jsme tři body nezískali, ta série už je dlouhá," je si vědom Hašek. Obranu Bohemians neprověří středopolař Zdeněk Foplrecht, který na Baníku viděl osmou žlutou kartu a sezóna pro něj skončila.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Hladký - Coufal, Karafiát, Kačaraba, Mikula - Bosančić, Havelka - Wiesner, Oscar, Pilař - Pulkrab
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Fryšták - Dostál, Hůlka, Šmíd, Kocić - Jirásek, Hašek - Reiter, Bartek, Mašek - Nečas
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.82 - 3.61 - 5.03
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň28186448:2160
2.Slavia Praha28168446:1656
3.Sigma Olomouc281410438:2152
4.FK Jablonec28148644:2650
5.Sparta Praha281310542:2549
6.Slovan Liberec28127935:3243
7.Bohemians Praha 190528910930:2837
8.FK Teplice288101031:3534
9.Dukla Praha28951431:4932
10.FK Mladá Boleslav28871330:4031
11.1. FC Slovácko286121022:2930
12.Vysočina Jihlava28851530:4629
13.Fastav Zlín28781327:4629
14.Baník Ostrava28691334:4327
15.MFK Karviná28681430:4026
16.Zbrojovka Brno28651720:4123

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (665)

Přidat komentář
db18

Do nadcházejícího duelu nenastoupí Žitný, Soungole, Jeřábek, Shejbal, Hyčka, Vošahlík a pravděpodobně ANI KRÁL.

FK Teplice - PRAVDĚPODOBNÁ sestava:

Diviš - Vondrášek, KRÁL, Čmovš, Krob - Ljevakovič, Kučera - Hora, Trubač, Rezek - Vaněček

Reagovat
smazaný uživatel

Návrat krále

Reagovat
kolouch

Gratulace do Plzne. Berbr uz si podle vseho jeji titul pojistil...

Reagovat
ratusek

Výborné kolo. V každém zápase jde o něco oběma týmům, kromě Teplic a Libereckého mače. Ještě škoda že Dukla s Bolkou to mají jisté.

Reagovat
hefy

Dneska neni video, takže to můžem dát konečně tzv. na Plzeňáky. Titul bude v dobrých rukách. Díky všem za sparing.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem pro že nebude video v Plzni! Buď video všude nebo nikde! Co kdyby Teplicím video pomohlo řekněme k bodu a na Slavii by padli 2 goly z ofsajdu? Možná chápu Slávisty, že jsou popuzeni, ale já nefandím ani Slavii ani Plzni tak se na to divám z pohledu nezaujatého diváka. Až bude mít O2 víc vozů s VAR tak prosím ať je třeba video, ale aby bylo na jednom stadionu z osmi nemá žádnou cenu!

Reagovat
Hokaido

Souhlasím. A divím se, že to nevadilo víc lidem. Podle mě to prostě narušilo regulérnost soutěže. Nechápu, jak někdo mohl dovolit, že video bude na jednom zápase v kole.

Reagovat
db18

Reagovat
Pablos

a čistě vzato, když někde píská rozhodčí, kterej neudělá v zápase jedinou zásadní hrubku, tak je to taky neregulérní, protože jinde někdo hrubku udělá ?

Reagovat
PlackaSKS

Stačí, že každý zápas píská jiný rozhodčí s jinak nastaveným metrem, to přece taky naruší regulernost soutěže

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
db18

Spíš to pak představuje "nefér" výhodu pro tým, který bude mít video, protože má mnohem větší jistotu, že je sudí nezařízne.

Další už ale doopravdy nefér věc je, že se ovlivnění sudích odsune z hlavní scény na vedlejší a neovlivní se dejme tomu zápas Viktorky s Teplicemi, ale zápas Jablonce se Slavií, kde by stejně nikoho nepřekvapilo, kdyby sudí pískal pro jednu nebo druhou stranu.

Reagovat
Greny

nejlepsi by bylo kdyby Julinek piskl za rozhodnutyho stavu nejakou penaltu pro Teplaky... meli by jste titul a jestr by jste si mohli stezovat ze vas zarizl sudi

Reagovat
frankiefcb

ale to, ež se ovlivní zápas v Jablonci nemá souvislost s videem v Plzni. Vždyť to video může pomoci i Plzni.

Reagovat
Greny

nevim no taky by se mi nelibilo kdybychom v poslednim kole hrali spolu o zachranu bez videa a v zapase Jihlava - Karvina by video bylo

Reagovat
frankiefcb

Proč? Jaký vliv má video v Jihlavě na to jestli se bude dít sviňárna třeba u nás?

Reagovat
Greny

to byl priklad tak video v nasem vzajemnem a v druhem zapase ne... proste tak je to blbe... aspon kdyby byli schopni zajistit video ve vsech zapasech kde o neco jde

Reagovat
frankiefcb

Jak říkám bylo by fajn ideo na všech zápasech. Ale to, že je to na jednom zápase, tak to přece nemá vliv na ty další.

Reagovat
Greny

takze budeme x let s videem na jednom zapase?

Reagovat
PlackaSKS

To přece nikde netvrdí...

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Greny

tak logicky pokud je jedina moznost jak provozovat video prenosak O2 tak se behem pauzy zase nic nezmeni

dalsi veci, co me vadi, je ze video bude v sezone treba 7x v zapssech Sparty, Slavie nebo Plzne a nekde treba vubec

a co mi vadi jeste ze o tom kde bude video si v podstate rozhoduje soukroma televize.. ktera si vybere dva zapasy a v jednom bude... to by si mela rozhodovat vedeni souteze

Reagovat
PlackaSKS

Příští rok by mělo být asi na třech zápasech každého kola... Tohle je pořád testovací režim a Frankie byl pro zavedení videa na všechny zápasy, tvoje reakce vypadala jako by chtěl, aby to bylo jen na vybraném

Reagovat
podnebný

Když se bude hrát každé kolo od pátku do pondělka vždy odpoledne i večer, pak je naděje, že to jediné video stihne objezdit komlet všechno. Nebo ne?

Reagovat
PlackaSKS

budou tři vozy, ne jeden vůz, který se to bude snažit objezdit vše. a zatim tu techonologii vlastní o2, ne český svaz a pochybuju, že by chtěli jen tak objíždět stadiony když by to nedávali v tv

Reagovat
db18

Ještě aby jo, když jinak je u Jihlavy jistota, že jí sudí zařízne.

Reagovat
db18

Jo, ale tenhle pohled, který píšeš bohužel nikoho nezajímá.

...jinak mi je jasný, že takhle je Kučera ušetřen červené karty.

Reagovat
frankiefcb

Jak nezajímá, to je prostě zvrácená logika si stěžovat na video, že "někomu" záměrně pomůže. A nemá to žádnou souvislost s jinými zápisy jestli se tma stnaou chyby, buď záměrné nebo nezáměrné.

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ZB 07

Reagovat
hefy

Chápu, jak to myslíš, ale v mých očích možnost toho, že totéž jednání může být na dvou stadionech vyhodnoceno jinak, vytváří už nerovné prostředí. Ať to hodnotí na obou stadionech lidi s rizikem větší chybovosti, nebo ať to hodnotí počítače na obou stadionech (ideálně samozřejmě na všech). Já jsem za video docela rád, vyzkoušelo se to, funguje to, ale teď je třeba vyřešit ty stejné podmínky pro všechny. A v tak citlivé situaci, v jaké se ted nacházíme, se mi zdá rozhodnutí delegátů jako nejlepší možné.

Reagovat
db18

Reagovat
Greny

Reagovat
tnt03

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Mimalu

Reagovat
hefy

Reagovat
frankiefcb

To je totální nesmysl. Nemůže být přece neregulérní zápas, který je díky videu odpískaný správně. Samozřejmě bylo by dobře, aby video bylo na všech zápasech. Ale i ten jeden zápas je dobře.

Reagovat
Kang & Kodos

To se snad říkalo furt, že lepší jeden zápas než žádnej.

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Manik...

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
uff

Reagovat
Kang & Kodos

No právě, co kdyby Teplicím video pomohlo k bodu.

Já fakt nejsem ten typ člověka, kterej by za každyou výhrou Plzně musel vidět rozhodčí. Letos si nějakej extra zářez ani nevybavuju a penatlu kopala Plzeň jednu (a ještě jí zazdili ).

Ale aby najednou, po půl roce zkoušení, video nebylo na zápas, kde jde na jaře tragický Plzní o titul a ještě se to "přikrylo" tim, že tam pošlou jednoho z mála sudích, kterej nebyl proškolenej na video, to je výsměch, a nemá cenu to nijak obhajovat. Debaty o tom, jestli je video na jeden zápas na kolo dobrý, patří jinam.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Orlandiiik

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Zvrácená logika. Vždy se stávalo, že v některých zápasech rozhodčí posoudili spornou situaci správně a jinde špatně. To, že se díky videu se rozhodne v jednom utkání něco správně a podle pravidel by přece někomu kdo hraje jiný zápas nemělo vadit. Když budou poškození může jím vadit že to nebylo i u nich ale ne že to bylo jinde a rozhodlo se tam správně.

Reagovat
pospec7

To je logika....

Reagovat
Posledni Kovboj

strasny

Reagovat
Shevchenko

Demence

Reagovat
Nihilister

Reagovat
Miguel19

Slovácko vs. Zlín plichta 1,65? Co to je za podvod zase?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já doufám že vyhrajeme, ale nevidil bych se té remíze. Prý mají oba majitelé dost nadstandardní vztahy.

Reagovat
Hokaido

Já rozhodně zkusím jedničku za ten kurz. Slovácku už může být relativně v klidu. Scénář, ve kterým by sestoupilo, je hodně nereálnej.

Reagovat
Miguel19

Tam to nějak smrdí. O polovinu vypsaných sázek méně jak na ostatní zápasy..

Reagovat
ZB 07

Šílený dám 1 už jenom z principu

Reagovat
Greny

ja tam naperu 3:3

Reagovat
oli9

to že někdo vyhraje 12 je kurz 2,17 to je naprostá šílenost

Reagovat
smazaný uživatel

Tady to podle mě hodně stáhly sázky většiny na 0. Ale něco tam nehraje, to je pravda..

Reagovat
smazaný uživatel

Ten zápas je jasná 0. Klidně na to dej barák ať neokrádáš rodinu.

Reagovat
Orlandiiik

to smrdí

Reagovat
cristiano.K.

donutilo mě to po roce si vsadit

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Manik...

Reagovat
ZB 07

Bylo by fakt moc dobře, kdyby za týden v Ostravě bylo o co hrát. Dneska snad pohodová výhra a remíze v Karviné, ať si to rozdáme s Baníkem hezky na férovku

Reagovat
Wat

Vůbec, máme vám co vracet za podzim, takže počítám minimálně s bodem. Ale jsem rád, že tohle "derby" má náboj, snad to bude vidět i na hřišti.

Reagovat
ZB 07

Upřímně, já se taky trošku připravuju na to, že dnes nevyhrajeme. Těch zápasů, u kterých se očekávalo, že je v klidu zvládnem, jsme letos dost často propadli. Každopádně musím doufat, záchrana je furt reálná

Reagovat
Wat

Dokud je šance, tak není důvod házet flintu do žita, chápu. Ale zároveň věřím, že vám ty body zadarmo nedáme, sami nemáme nic jistýho. A spoléhat se na poslední zápas doma s Karvinou mi nepřijde jako nejlepší řešení, zase takový borci nejsme.

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt moc dobře by bylo, kdybychom vás i Karvinou poslali dneska dolu. Ať příští týden už můžete připravovat sestavu na druhou ligu.

Reagovat
PlackaSKS

Až bude Plzeň jasná, tak to hlavně pustit Jablonci

Reagovat
ondrasch77

Tak to už je jasný od čtvrtka

Reagovat
PlackaSKS

Jo, já jen prostě doufám..

Reagovat
smazaný uživatel

Přát si prohru vlastního týmu.

Reagovat
PlackaSKS

Remizu

Reagovat
cristiano.K.

mám vsazeno, poslední zápas doma, musíme vyhrát

Reagovat
Kaspar

Karvina - Banik, tam se tesim a zaroven bojim co se zase stane za svinarnu

Reagovat
Kaspar

ale snad je Wagi sunda

Reagovat
Han střelil první

Regulérní a spravedlivý zápas je to hlavní, co si můžeme přát. Hlavně, ať se neopakuje ta fraška z podzimu, kdy nás prostě sudí ke třem bodům dotlačili (ačkoliv na place Baník byl lepší).

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska zabijeme dve mouchy jednou ranou. Posleme dolu zlodeje z Karvine a k nim i namachrovane Brnaky co si furt troufaji posledni zapas u nas o neco hrat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Jindrich Sidlo

‏ @jindrichsidlo

Asi před dvěma lety jsem slyšel takovou předpověď: “Celý tenhle příběh skončí tak, že se Jarda jednoho dne z Číny prostě nevrátí.”

Reagovat
Pablos

Stejnak, když se podívám na statistiku střelců ...to zas bude bída tenhle rok

Reagovat
tnt03

Doby kdy to tam loupal Lafata jsou dávno pryč..

Reagovat
smazaný uživatel

No nic, zápas roku je tady. Z hlediska kvality bychom c případě Baryho v sestavě neměli mít problém,z hlediska zákulisí taky ne. Atmosféru budeme mít domácí. Tak snad to vyjde a proto s jistotou baráky na Karvinou!!

Reagovat
HorajzmAmmann

jsme zvědavý na to rozložení barev na tribunách a dost lidí bude určitě i před stadionem Jestli nepředvedeme sračku jako s Libercem tak tam nemůžeme prohrát.

Reagovat
hodjohn

Karviné bude fandit jen hl.tribuna.

Reagovat
tnt03

Dneska to pro nás může dopadnout všelijak. Můžeme se posunout na 3.místo, zároveň můžeme být klidně na pátém. Na dálku to přeju Spartě a doufám že se v Edenu ukážeme v dobrém světle a vybojujeme nejdůležitější 3 body posledních let! :)

Reagovat
mistr129

Ohledně toho, že je video jen jednou za kolo. Líbilo se mi, jak to říkal tuším Svoboda. Když je za sezonu 20 neregulérních gólů a díky videu (na tom 1 zápase za kolo) se to sníží třeba na 15, tak se regulérnost soutěže zvýší, nikoli sníží

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
JarousFCB

Dneska si zajede král do svého města pro tři body.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

doufejme

Reagovat
jaris7

Ten kurz na plichtu Slovácka : To je jejasná habaďůra... A Valentův Synot má dokonce 1,6

Reagovat
AjaxFans

Jasná jednička

Reagovat
smazaný uživatel

Po gramatické stránce dobrý článek. Na slohovou stránku moc nejsem, takže nevím.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Posledni Kovboj

Kybl sracek.

Nejaky takticky pokyny plnit musi, volnosti ma podle me dostatek uz ted. Ale jsem strasne rad, ze ho mame, fotbalista je to dobrej. Pro zvejky o tom, jak neni tymovej hrac a podobne, zatim nevidim jedinej dukaz. Sice je splasenej, ale rozhodne neni linej, i v 90. minute ho vidis sprintovat a vracet se s hracem, coz bohuzel u spousty tech "tymovejch" vorezprutu v kadru neni zadna samozrejmost.

A ze se ptal 6 ligovejch treneru, no...hlavne ze je to v lize jeden trenerskej velikan vedle druhyho

Potrebuje, aby mu nekdo vysvetlil, ze se ma uklidnit, ze ne kazda prihravka musi jit do 100% sance a ze nema predrzovat balon. Hapal toho zatim evidentne schopnej nebyl, coz je daleko vetsi problem nez co popisuje takhle kvazi analyza.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Kang & Kodos

Hlavně ty trenéři, no...Nad 38letým Horváthem se každej rozplýval, a bylo jedno, že neudělá sprint. Každej věděl, proč je na hřišti. S Kangou určitě neni lehký vyjít, ale rozhodně to neni typ hráče, kterej by na to sral, a na nikom jiným neni tolik vidět, že chce s míčem něco vymyslet. Ne jenom tupě přihrát na pět metrů, aby to zkusil vymyslet někdo jinej. Ale holt je asi lehčí trénovat někoho, komu stačí udělit taktický pokyny typu "jezdi po prdeli a zodpovědně".

Reagovat
Posledni Kovboj

hlavne ta posledni veta

Reagovat
smazaný uživatel

Kriz na Slovacko 1,6. To snad nepamatuju v cesky lize tak malej na remizu... Ale co, v zahranici to bejva takhle na konci, ale kdyz tady remiza ani jednomu nezaruci zachranu, divny

Reagovat
Pyroman

Slovácku zaručí, Zlínu ne.

Reagovat
Horcmen

Reagovat
smazaný uživatel

Slovácko vyhraje 2:0.

Reagovat
Hokaido

Jablonec - Příbram před dvěma lety bylo to samý, pokud si dobře pamatuji.

Reagovat
Wat

Tam jsem se divil, že ten kurz vůbec vypisovali.

Reagovat
Manik...

Reagovat
Liquid

vole jeden, Slovácku definitivně zaručí záchranu a Zlínu tak na 85%

Reagovat
smazaný uživatel

OT Levski Sofia dostal pokutu 37.500 leva (492 tisíc korun) za chování dvou malých fanoušků při finále Bulharského poháru. Jeden ze sotva desetiletých chlapců, stojících na atletické dráze stadionu, hajloval, druhý měl na nahé hrudi nakreslený hákový kříž. Ty vole

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
ZB 07

to snad ne

Reagovat
Pablos

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
pingla

Hartig by byl nadšen

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
patas92

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
frankiefcb

Chudáci dečka, mít takové dementy rodice.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
andrew96

Reagovat
Nihilister

Reagovat
Nebelung

Reagovat
Hyrax

Reagovat
uff

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Hokaido

Ale je to hodně smutný. Ty děcka vůbec nemají tušení, co dělají. A samy si to asi na hruď nenakreslily.

Reagovat
sosna

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Euphael

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

teda nechapu, co je na tom vtipneho...

Reagovat
Blasphemer

demence jejich (nejspíš) rodičů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hodjohn

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

srát na multikulti politiku uefa a fifa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Jo, prý to tam je normální...

Reagovat
Liquid

nemůžou za to, po letech rozmrazily 2 hitlerjugenty, byl to projekt Mengeleho

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Má někdo větší zkušenost s těmi placenými přenosy z Isportu? Vážně je tam 90 sekund zpoždění?

Reagovat
Blasphemer

Nemělo by. 90 sekund zpoždění mám já na O2 TV Air, jelikož iSport má nějaký výhradní práva na živé internetové přenosy naší ligy nebo co. A ostatní to musí tím pádem dávat s nějakým zpožděním. Alespoň takhle to tady někdo minule psal, jestli si nevymýšlel.

Reagovat
Banikovec7

To mají sázkovky ne? Isport to má taky pozadu. Ale na netu se dají najít streamy, které jsou živě, dokonce tam jsou události dříve, než se objeví třeba na livesportu.

Reagovat
Blasphemer

Já nevím, papouškuju, co jsem si tady minule přečetl.

Reagovat
mistr129

O2 TV je ale podle mě braný jako televize, já mám teda normální, ale když koukám přes net, tak tam je zpoždění jen drobný

Reagovat
Blasphemer

Tak mně se to přes zpožďuje docela dost, nemůžu se ani koukat na livesport na ostatní výsledky, protože gól v zápase, který sleduju, je tam o minutu dřív než na obrazovce.

Ale taky nás vždy kouká víc na více zařízeních, což možná taky může hrát roli, i když by asi nemělo.

Reagovat
Banikovec7

To ale myslím nemá nic společného s fotbalem, všechno vysílání na internetu je zpožděno, nevím z jakého důvodu, ale je to tak i u ČT nebo jiných poskytovatelů než O2.

Reagovat
smazaný uživatel

To se mi taky stáválo, když jsem koukal na O2TV přes net. Většinou, když se připravoval roh, tak jsem kouknul na livesport a už mi tam blknul gól z toho rohu.

Reagovat
mistr129

Livesport vypinam taky, ale rozdíl je jenom cca 10 vteřin (EF mužů číst, aniž bych měl spoilery )

Reagovat
HorajzmAmmann

pokud to není 90 minut tak bych to neřešil...

Reagovat
Blasphemer

Kučera, Hora, Rezek a Vaněček dneska ukážou, že jejich srdíčko je pořád na západě Čech. ❤

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad bude Baník vést po poločase o pár gólů, ať nám to Brno může v klidu nechat

Reagovat
smazaný uživatel

Kral jde poslat karvinske krysy zpet do pekla !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
FCSL

Karviná vyhrát At je sranda

Reagovat
Euphael

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Greny

kriz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Pro diskuzi tady by to byla asi největší prdel. Já doufám v plichtu a tři body pro Brno, ať je za tejden o co hrát

Reagovat
Greny

na oplatku doufam ve tri body pro Spartu a vyhru Slavie

Reagovat
Baronne

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám že ti upadne penis hajzle.

Reagovat
smazaný uživatel

To já zas doufám ve výhru Baníku a remízu na Slovácku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Liquid

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
smazaný uživatel

Slovácko - Zlín by byla dobrá úloha do škol na teorii her, tady prostě vychází nejlépe remíza pro oba, takže na ní oba budou hrát

Výhra Baníku = bod zachrání oba

remíza baníku = Bod zachrání Slovácko a Zlínu dost pomůže

Reagovat
KoryVCF

Kurz na Tepláky je 21

Reagovat
db18

Tupci, přitom vůbec netuší, že je místo toho pošéfovaný zápas Slavie s Jabloncem.

Reagovat
hefy

Btw na námku se už staví podium. Takže pohoda.

Reagovat
db18

Tak to tam je už jenom kvůli té promítačce, ne?

A při posledním titulu si myslím, že se tam zrovna shodou okolností snažil neúspěšně předstírat zpěv Marek Ztracený, takže to podium pak jen přenechal hráčům.

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Jo a u Tipu už to je 25,5 (6,15 neprohra )

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
Orlandiiik

to je hrozná komedie

Reagovat
smazaný uživatel

Nádherná svatba.

Reagovat
Lexi Belle

Táhl jsi kočár?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten už byl leda tak na rautu.

Reagovat
Greny

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
martin1

Reagovat
Manik...

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
ZB 07

Reagovat
havrys99

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
hefy

Nevim, no, mně tam teda chytí Stránskej vyprcanej a další keltové.

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
Shevchenko

SS Division Wallonien

Reagovat
mistr129

Východní tažení

Reagovat
Snatus

Německé geny se nezapřou.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Losinho

Teplice gól za 2,62.. první gól v zápase za 7,04

Reagovat
oli9

Hosi dneska Slovacko - Zlin 0:0 , davejte baráky ze zákulisí

Reagovat
Messy<3

Dík, jsem bezďák (jedna ze zákulisí).

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
shitcool

Reagovat
HorajzmAmmann

Baroš na lavičce, hraje Dame...

Útok Poznar - Diop .. no... to tam nemohl mrdnou Azeveda vedle Poznara?

Reagovat
HorajzmAmmann

jinak klasika

Laštůvka - Pazdera, Procházka, Šindelář, Fleišmann - Fillo, Hlinka, Hrubý, Azevedo - hattrick, druhý hattrick

Reagovat
Banikovec7

Taky jsem doufal, že tam půjde Azevedo, navíc Granečný se poslední dobou celkem probral, tak mohl hrát vlevo.

Reagovat
HorajzmAmmann

To je jak Červenka no, ten kdyby si chtěl prostřelit hlavu tak může být v klidu protože by se stejně netrefil...

O to víc doufám, že to tam třeba pošle...

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem taky navrhoval... A proto da Diop gol

Reagovat
smazaný uživatel

vítězný

Reagovat
HorajzmAmmann

v 93. minutě po solu přes celé hřiště od Poznara

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Zase Diop.,mě mrdne

Reagovat
Banikovec7

Tak Milan jen na střídačce

Reagovat
Greny

zesrani uz v Pruhonicich

Reagovat
Kang & Kodos

Kontumace

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

https://pbs.twimg.com/media/Ddj9R5CWsAAgV8o.png

2 defenzivní záložníci Daniček - Janošek, na hrotu Kubala, tady fakt ta remíza 0-0 vypadá reálně

Reagovat
oli9

Vzdyt je to domluvene 0:0

Reagovat
Kang & Kodos

Wow, ben Chaim v základu Dneska zahraje jako bůh a ještě se bude řešit, jestli nezůstane

Reagovat
Liquid

Brno - Jihlava 1:3

Karviná - Ostrava 2:0 - v 78.minutě zápas zastaven po nepokojích ostravských fanoušků, sedačku na hřiště hodí i trevor

Liberec - Bohemians 1:1

Mladá Boleslav - Dukla 2:1

Plzeň - Teplice 4:0

Slavia - Jablonec 1:1

Slovácko - Zlín 0:0 a 0:0 na střely na branku

Sparta - Olomouc 2:1

Reagovat
HorajzmAmmann

chcípni ty mrdko špinavá

Reagovat
smazaný uživatel

Proč na něj furt reagujete? To je furt dokola .

Reagovat
smazaný uživatel

Tečku za větou píšeme bez mezery.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
ronaldik

Sparťanští žoldáci nevyhrajou.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Lexi Belle

Prý Lafata na hřiště v 21.minutě a Ben Chaim dolů... Ani nevím, jestli si tohle zaslouží. Ale pro něj už to začalo smolně tak, že ho okradl taxikář cestou z letiště

Reagovat
C-M@ster

Co?

Reagovat
Greny

to bude blbost ne?

Reagovat
Hokaido

Samozřejmě.

Reagovat
Lexi Belle

Já nevim, ale vzhledem k tomu, že nad vším bdí Klekí Šcása, nedivil bych se.

Reagovat
smazaný uživatel

Jarda Blazek Kozohorsky

Reagovat
Realita

Proboha proč tam zase zvou Zelenku a proč je tam Blažek??

Reagovat
AjaxFans

Nějqaký přenos na slovácko?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Pablos

Reagovat
oli9

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Liquid

Reagovat
shitcool

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
ZB 07

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
havrys99

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
ondrasch77

Máte někdo nějaký slušný stream na Slavie - Jablonec?

Reagovat
Civers

Kaya zranenej

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo stream na Banik? Díky.

Reagovat
FCSL

U nás dobrá sázka na over @ 2,26. O nic nejde, offenzivní sestavy, bude to padat

Reagovat
smazaný uživatel

snad Pánik zase dostane za uši, jako posledně, kdy přijel

ne, tak uvidíme, už to nevypadá tak, že se zachráníme oba, tak ať vyhraje ten lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Nekdo stream na Bahník Otrava?

Reagovat
smazaný uživatel

Sestava Sparty je asi nejlepší, co jsem letos viděl postavil bych to asi stejně, akorát bych měl v sestavě jedinou změnu, Vatajelaua na place místo Frýdka...ale i tak si myslím, že to má konečně kvalitu

Reagovat
ratusek

A ještě Sáčka místo Kulhánka

Reagovat
smazaný uživatel

nooo, mohlo by být

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš Vatajelu místo toho Žida.

Reagovat
oli9

Svině Šural

Reagovat
Pablos

náhodou někdo stream na Spartu ?

Reagovat
AjaxFans

čt

Reagovat
Pablos

jsem jen na netu jinak bych se neptal přece

Reagovat
Liquid

Všude se hraje 8 minuta a na Slovácku už 11. tam machynujou i s časem ne ?

Reagovat
HorajzmAmmann
Reagovat
ratusek

FDF

Reagovat
HorajzmAmmann

Baník jasně lepší

Reagovat
ratusek

No je to takovej platonickej tlak a ty rohy jsou naše slabina se bojím, že Karviná jednou uteče a budem v prdeli

Reagovat
HorajzmAmmann

to není vůbec platonický tlak... prostě jsme lepší...

Reagovat
ratusek

Plukovník

Reagovat
smazaný uživatel

Rada voleeeeeeeee. Easy EL

Reagovat
ratusek

To se najednou všichni rozhodli kromě Plukovníka na FDF?

Reagovat
Greny

Penalta

Reagovat
Liquid

koukám že o 3.místě by mohla ještě rozhodnout i minitabulka Jablonce, Olomouce a Sparty na 53 bodech....myslím že by to tak zase vyšlo těm kurvám rudejm

Reagovat
HorajzmAmmann

Plukovník SKS rozložená

Reagovat
ratusek

Prej se připravují normálně

Reagovat
Manau

Někdo prosím stream na Baník? díky

Reagovat
smazaný uživatel

Ty voleee. Kdyby byl Rada u Jablonce od začátku sezony, tak je jasný kdo má titul. Stará škola

Reagovat
Greny

Nebo veSparte

Reagovat
smazaný uživatel

Sparťani můžou jen brečet a nadávat sami sobě že takovýho génia vykopli a ještě se mu smáli. Ať si užijou agónii s Hapalem

Reagovat
uff

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
uff

Reagovat
C-M@ster

Ajo Mustedanagič, na toho jsem úplně zapomněl, ten v té Spartě taky hnije

Reagovat
smazaný uživatel

Hoši liga mistrů pro Jablonec je možná ? Nebo ne?

Reagovat
ratusek

Slavia by musela prohrát v Teplicích, což se nestane

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš pro Sigmu jestli zabere.

Reagovat
smazaný uživatel

Víš co aby Jardovi neukázali kdo je sefem....

Reagovat
ondrasch77

Stačí nám 3. flek a tímpádem základní skupina EL...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak EL byte měli i za druhej flek. Byl by tam jen bonus navíc v podobě Rady v předkolech LM

Reagovat
ondrasch77

Fakt? to jsem netušil...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale možnost 2 místa tam je

Reagovat
HorajzmAmmann

zavažte mu to a jedem kurva ! Fillo je bojovník

Reagovat
ratusek

Diop

Reagovat
smazaný uživatel

jak já Radu nesnáším....ale co dokázal provést s Jabloncem, to nestačím zírat...přebral ho skoro v rozkladu, dostal je do finále poháru + válcuje to v lize...fakt mu přeji 3.místo, což by měl mít jistý postup do skupiny EL

Reagovat
Hokaido

Slávisti by se měli spíš starat o to, aby neskončil druhý.

Reagovat
smazaný uživatel

to neskončí, neboj se...radši se soustřeď na ty svoje "hvězdy"

Reagovat
smazaný uživatel

Slovácko mělo střelu na branku z malého vápna

Reagovat
Mimalu

goooooooooooool

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

SADÍLEEEEEEEEEEK!

Reagovat
smazaný uživatel

Slovácko

Reagovat
AjaxFans

Slavia

Reagovat
Liquid

uvidíte Heča dneska pustí nějakej lacinej gól, nejspíš kolem 90.minuty

Reagovat
hefy

Choraaaas, kráásně.

Reagovat
Hokaido

Šural si snad dělá prdel.

Reagovat
Miguel19

Pěkně Chorý

Reagovat
ratusek

Tak ejště Baníček a Jihlava. Plzeň i Jablonec zatím dobrý

Reagovat
Banikovec7

Ten Diop to je masakr

Reagovat
HorajzmAmmann

Baroš by už měl hattrick ty vole...

Reagovat
Banikovec7

No s jeho střeleckou formou poslední týdny nevím, ale Poznar asi jo.

Reagovat
ratusek

Vyhnat ho svinským krokem. Nechápu proč ho tam Pánik furt cpe. a to nás čeká i další sezonu

Reagovat
Liquid

na 2.ligu by ale mohl stačit

Reagovat
ratusek

my aspoň nějakou hrát budem

Reagovat
Liquid

my zase LM

Reagovat
smazaný uživatel

To je neskutečná tragédie.. Kdyby tam dal z dorostu někoho radši.

Reagovat
HorajzmAmmann

a přitom dneska třeba záloha funguje dobře, ale když to všechno končí u Diopa

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak

Reagovat
ratusek

ani nemusí z dorostu, má na lavičce Jiráska který chytil formu, pak Mičolu i dejme tomu Stáňu. ale on tam pořád cpe kámoše neschopnýho Diopa

Reagovat
smazaný uživatel

Taky to nechápu. Co dokáže zazdit za zápas to je masakr. Ani mi nepřipadá že by v něčem aspoň trochu vyčnival.

Reagovat
ratusek

jestli ho neposadí po poločase, tak budem zase hrát v 10

Reagovat
Achašveróš

podle mě diop může být perfektní hráč, ale hlouběji v poli a ne na hrotu

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska musím souhlasit, to už je opravdu tragédie..

Reagovat
bobis21

Slovácko dalo gól to bude tiketů v koši

Reagovat
smazaný uživatel

0-3 DEMOLICE !!!

Reagovat
Miguel19

Židobraní.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Někdo stream na Jablonec?

Reagovat
tnt03

Sleduju to na tipáči :D Stačí mít na účtě minimálně 100 a streamy ti tam pojedou ;)

Reagovat
Coutinho10

btw. jede ti to tam bez sekani, protoze kdyz ja koukam pres Chanci na mobilu, tak pp ty posledni aktualizaci mi to vydrzi max. minutu a pul a musim se vratit zase do live nabidky a zapnout stream znova

Reagovat
tnt03

Já koukám na PC a tam to jede v celku dobré kvalitě a ano, bez sekání. Chance účet nemám, jenom Tipsport.

Reagovat
Coutinho10

j díky...kdyžtak to v příštím kole jenom na zkoušku zkusim na notebooku, jestli to je to samí nebo to fakt je tou debilni aktualizaci...nejhorší je, že instalacku na tu starsi verzi mám, ale tam to už deaktivovali, takže tam už to nerozjedu...tak škoda no

Reagovat
Mimalu

Slavia

Reagovat
HorajzmAmmann

Neee vůbec je to nerozložilo

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

0-3 pyčo! Že já na ně dával...

Reagovat
Kang & Kodos

Slavie Zoufalci.

Reagovat
Liquid

Jablonec ta výměna za pohár byla ku prospěchu, v Teplicích závěrečná plichtička a vítej předkolo LM, nevíte, rozdíl v pohárech mezi 4. a 5.místem nějaký je nebo oba tyto týmy jdou do stejného předkola ?

Reagovat
forma

akorát ta výměna mohla být méně okatá.

Reagovat
ratusek

jasně, Jablonec by to pouštěl Slavia je prostě v piči

Reagovat
tnt03

Reagovat
KingMaster13

Tohle bylo puštěný. Fakt to měli dohodlý pohár za ligu

Reagovat
ratusek

No někdo v souhrnu popsal ten scénář. Nezdá se mi to. Zvlášť od vás co ze sebe děláte křišťálově čisté. No to je.jedno. Jablonec potěšil a Sparta dá předkola, takže 4 mužstvva ve skupinách

Reagovat
smazaný uživatel

KAždý jde do jiného předkola.

Reagovat
tnt03

Lidi opravdu se musím smát těmto kecům že je to "prodaný/puštěný" ze strany Slávie. To nemůže nikdo kdo ten zápas sleduje napsat. Pokud to sleduješ, tak chápu, to je klasická česká "no logic" sračka co vybleješ jakmile nějaký takový výsledek uvidíš.

Reagovat
salm0n

Vepřeku, ty čůr*ku ******

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, takže Jablonec kvalifikace o LM, to bude ostudy.

Reagovat
smazaný uživatel

Sám seš ostuda KRVCD

Reagovat
ratusek

KR?

Reagovat
smazaný uživatel

*P. Ale třeba Karel Rada taky určitě ví co dělá

Reagovat
ratusek

Reagovat
forma

Reagovat
tnt03

Reagovat
Miguel19

Považanec to trefil tak z 30 metrů ne?

Reagovat
tnt03

Tak nějak no :)

Reagovat
Liquid

přijít tam plukovník o 5 kol dřív tak mají snad titul v Jablonci

Reagovat
Horcmen

Sigmě s takovou dnes remíza na 3.flek stačit nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Ať už jde Lafata za Šurala...

Reagovat
FCSL

Vepřek

Reagovat
pepinho2

Vepřeeeek

Reagovat
hefy

Tak uvidíme, jestli ten titul nakonec dá Plzen díky neexistenci videa.

¯\_(ツ)_/¯

Reagovat
Kang & Kodos

Jasná. Přemotivovanej idiot

Reagovat
C-M@ster

Souhlas.

Bohužel tím vyhecoval Vepřeka a ten dostal druhou žlutou.

Reagovat
Baronne

Prase zkurvený

Reagovat
HorajzmAmmann

Tvrdík už začal prodávat zápasy no..

Reagovat
tnt03

Ty seš lofas co :)

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Posledni Kovboj

potrebuje splatit dluh Nedvedovi

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečně nesympatickej kretén ten Vepřek.

Reagovat
smazaný uživatel

Z toho čo som stihol vidieť na jar, Jablonec najlepší tím, úplne o parnik v celej lige, na jar.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Sural to je zase tragedie

Reagovat
pepinho2

Šural nejlepší hráč Olomouce

Reagovat
smazaný uživatel

Vepřek, nejlepší hráč Sparty

Reagovat
FCSL

Slavia - Jablonec, hlavně nenápadně

Reagovat
tnt03

Reagovat
smazaný uživatel

Co Plzeň? Ta si ten gól zasloužila, nebo ji tlačí?

Reagovat
hefy

Zatim to v pohodě kontrolujem. Teplice až na jednu střeli z dálky vůbec nic. Rozhodčí to hodně pouští, paradoxně jsme mohli spíš mít penaltu.

Reagovat
exse

Tu Spartu dneska nehezky tlačí a to ani tak nemyslím tu redku.

Reagovat
pepinho2

Reagovat
exse

Těch neodpískaných faulů / ruk Sparťanů a naopak špatně odpískaných nefaulů Sigmáků tam bylo na můj vkus až moc. A nemyslím přímo ty žlutý, ty byly správně, ikdyž teda před první byl neodpískanej faul na Vepřka.

Reagovat
C-M@ster

Jak se můžeš divit?

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Banikovec7

Jak tohle může být 0:0

Reagovat
mayday

Tak je to asi nalajnovaný jasně. Jabloneček nechal Slavii pohár, opačně jim nechají ligu, Slovácko dnes neprohraje a jasná záchrana, příště si to pojistí doma Jablonec, Slovácko si vydělá...

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
HorajzmAmmann

Na to že hrajeme dneska v rozestavení 4 - 4 - 0,5 tak asi dobrý. Nebo Karviná fakt hooodně špatná a s tímhle si fakt ligu nezaslouží.

Střely celkem 1:8, rohy 2:9 (a ať je kope raději Laštůvka, díky)

Každopádně od 1. poločasu s Libercem úplně jiný výkon

Reagovat
smazaný uživatel

Ty rohy, to je hrozná ostuda. A Hrubý tím posledním to jenom podtrhl.

Reagovat
bobis21

0,5 je pravda že spoléhat se na to že bude góly dávat útok Poznar - Diop je nebezpečné. Poznarovi bych i věřil, ale dneska jsme ho zatím vůbec nevyužili rohů sice kvanta, ale nebezpečný byl možná jeden, protože to většinou nejde na naše hráče ...

Reagovat
smazaný uživatel

škoda že z toho tlaku nevytezime víc.. Diop co nejdřív dolů místo kohokoliv

Reagovat
ratusek

bohužel tam pořád je

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím jsme jasně lepší, jen Diop mohl dát 2 góly z cca 5 šancí. Karviná nebezpečné brejky ale zatím je neřeší dobře. Nervy mám ale neskutečné..

Reagovat
goodbay

Žiďáci, kteří vždy brečí pro spravedlnost, hlavně nenápadně. Klasickej pohár za ligu

Reagovat
Kang & Kodos

Největší moralisti pod sluncem.

Reagovat
ratusek

Reagovat
hefy

Reagovat
Posledni Kovboj

tady je to zrovna nenapadny jak mraky no

Reagovat
KingMaster13

Malá nenápadná vzájemná výpomoc

Reagovat
Losinho

Takhle se hraje o titul

Reagovat
ondrasch77

Škoda, že takhle nevypadalo finále...

Reagovat
mayday

Ale to by vám pak nemohli nechat ligu a neměli by jste jasnej třetí flek

Reagovat
Pablos

v čem je ten třetí flek jasnej ?

Reagovat
smazaný uživatel

Teď už je jasnej.

Reagovat
Pablos

když Sigma vyhraje ? i v 10 to jde uhaluzit

Reagovat
Pablos

jinak co rozhoduje na konci vůbec ligy ve shodě bodů ? už si to nepamatuju, ale vím, že je to jinak než v průběhu sezóny

Reagovat
Čivrss

vzájemný zápas

Reagovat
Pablos

oká

Reagovat
ratusek

S Plukovníkem do skupiny EL přeju mu to.

Reagovat
ondrasch77

snad, musíme porazit Slovácko a Slavie uhrát v TP aspoň plichtu, abychom nešli na 2. flek

Reagovat
ratusek

ještě si vybírej tak i ze druhýho místa jdete přímo do skupiny EL (po vypadnutí z předkola LM)

Reagovat
ondrasch77

Já to nevěděl , takže o.k., vzhůru za 2. místem...

Reagovat
KingMaster13

V Teplicích je dohodlá plichta Nicméně stejně se v EL potkáme Jinak Plukovník mě neskutečně překvapil co s váma dokázal na tom jaře

Reagovat
ondrasch77

dost o tom pochybuju..., TP jsou čistej klub...

Reagovat
KingMaster13

Tak už jim o nic nejde, takže čekám krásnou FDF remízku 0:0 která nás posune do boje o LM. Hlavně to nepodělejte vy se Slováckem

Reagovat
ondrasch77

O.k.

Reagovat
smazaný uživatel

Blažek, tak špatný projev ještě ve studiu nikdo neměl ne?

Reagovat
HorajzmAmmann

zato Straka zase jede bomby

Reagovat
smazaný uživatel

Jarda ty prachy místo J&T poslal do Fortuny ne?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
pepinho2

Příští kolo Jablonec výhra, Slavia prohra a..

Reagovat
KingMaster13

V Teplicích máme dohodnutou remízu

Reagovat
Losinho

to jsou scénáře tohle

Reagovat
shitcool

Reagovat
mistr129

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Takovou nenavist sem zazil naposled proti Opave. Dobro vi, jaka spina skodi Baniku. Spina z Karvine. :-)

Reagovat
smazaný uživatel

protože jsi duševní mrzáček s iq prvoka :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli sem ja sam za 600 lidi, tak cajk ty spino smradlava. Uzij si jeste tyden, nez skoncis v zapomnění dejin :-)

Reagovat
smazaný uživatel

haha, ty lůzre jeden, letos sis jen tady na fóru nasral do huby takovým způsobem, že už ten smrad nikdy ničím nepřebiješ.. možná jsi za kinga mezi svými, ale svět většiny lidí je úplně někde jinde sbohem

Reagovat
smazaný uživatel

Za kinga byt nemusim, staci, kdyz za tyden pujdete do naproste pice a uz se nebudete srat tam, kam nepatrite, špíno :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Takovej ten vtip.

Co říkají v Ostravě o Karvine "ŽE JSOU TO ZMRDI, PYČO, NAMYŠLENÍ ČURÁCI, NENÁVIST"

A co říkají v Karviné o Ostravě? Vůbec nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Vyměň Ostravu za Brno, Karvinou za Prahu a najdeš se v tom

Reagovat
smazaný uživatel

hm, ale nebude to pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Pozdravuj ve druhe lize chudaku brnenska, packo :-*

Reagovat
C-M@ster

Však se neloučíme?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jo, ty jdes do pralesa. Davej pozor na liany a uzij si Vlasim, pokud teda pojedeš a nebudeš jako vzdy drepet na netu :-)

Reagovat
ondrasch77

ty vole karta pro Zelenýho za nic a Jugas bez karty... Tvrdík asi namazal o pauze...

Reagovat
Losinho

určitě

Reagovat
tnt03

Reagovat
Komix

Reagovat
KingMaster13

Ještě breč ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

on tam toho Diopa fakt nechá, ty pičo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pepinho2

Kanga a Ben

Reagovat
HorajzmAmmann

Fillo ty hlavně neskákej. Jsi celkem sympaták tak si to nepokaž

Reagovat
ondrasch77

Jsem čekal, že bude pískat pecku, když se ten blbec Sýkora přerazil o balon, kterej měl za sebou

Reagovat
ratusek

Dreksa zkurvenej loktem a ještě držkuje piča

Reagovat
Losinho

Jugas a Doležal

Reagovat
bobis21

klidně mohl jít ven hovado

Reagovat
smazaný uživatel

taková oranžová.. Šel tam jak hovado a ještě pyskoval

Reagovat
HorajzmAmmann

Diop si to poprvé namazal a dkončí takhle Dreksa tam šel jak kokot do spánku loktem ne?

Reagovat
ratusek

Diopovi vyjde první akce za zápas a hned dostane loktem do hlavy

Reagovat
ACSMan

Co má větší prioritu při stejném počtu bodů? Skóre nebo vzájemný zápas?

Reagovat
Mimalu

vzájemný zápas

Reagovat
Pablos

jestli to rozhoduje teď, na konci ligy to bude jinak teda nechci tady úplně plácat, ale vím, že jsem se nad tím pozastavoval minulej rok ...že v průběhu se to řeší jinak než konečné umístění v tabulce

Reagovat
ratusek

potvrdím ti, že v průběhu se to řeší jinak než na konci, ale jak to bohužel nevím

Reagovat
Pablos

tak to víme oba stejně ...no asi teda ten vzájemnej ...ono logicky asi to i vychází ...že v průběhu sezóny mezi sebou vzajemné zápasy mít nemusíš ještě ani odehrané, tak se přihlíží na skóre jen asi

Reagovat
ratusek

čoveče dává to smysl

Reagovat
Losinho

v průběhu záleží na skóre, na konci je to o vzájemným zápase

Reagovat
Pablos

už jsem se k tomu taky tak něják dopídil

Reagovat
smazaný uživatel

všude vzájemný zápas jenom v PL skóre

Reagovat
ratusek

Hoši Karviná neví, chce to gol nebo tam nějakej dostanem z rohu

Reagovat
smazaný uživatel

obávám se , že nám dají z brejku gola bo procházka ke konci nestíhá pravidelně

Reagovat
HorajzmAmmann

ta je úplně mimo... takže 1:0 Janečka

Reagovat
ratusek

no právě,. Nebo spíš Eisman, to je větší psychopat

Reagovat
pepinho2

Kangovy kolmice <3

Reagovat
smazaný uživatel

Křetínského nákupy <3

Reagovat
smazaný uživatel

Pome musíme vyhrát už dneska aby Bary se mohl v klidu rozloučit doma s Brnem

Reagovat
Shevchenko

Pěkně ubohý výkon od Karviné.

Reagovat
tnt03

To hrajou tak zle? U nás hráli dost aktivně a celkem dobře. Bylo těžký je porazit.

Reagovat
ratusek

sotva přelezou půlku

Reagovat
Shevchenko

Nehrajou vůbec nic, ani půlku nepřelezou

Reagovat
tnt03

To jsem nečekal..

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel je to strašný

Reagovat
chytrejkluk

Petržela

Reagovat
Stannis Baratheon

Plavšič

Reagovat
smazaný uživatel

dobre to zkusil, skoda

Reagovat
C-M@ster

Tu situaci ve vápně Sparty nám režie už nenabídla...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

???

Já to třeba neviděl pořádně a rád bych měl opakovačku.

Popiš mi, co se tam stalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň to nepiš tak ufňukaným tónem...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak si poznal jakym tónem to napsal?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože ho za ty roky znám dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ty standart máme hrozné

Reagovat
smazaný uživatel

Standartky*

Reagovat
PlackaSKS

*standardky

Reagovat
ratusek

Reagovat
ratusek

Kluci zaberte, remíza nic moc neřeší, hrát o záchranu doma v posledním zápase není moc vhodné.

Reagovat
Shevchenko

Nic moc neřeší jo?

Reagovat
C-M@ster

Brno na Ostravě jasná dvojka, kór když dnes nevyhraje...

Reagovat
ratusek

No neřeší, mohl by po dnešku být klid. Takhle bdueme doma trnout a Brno třeba dnes vyhraje a bude to v piči potom příští týden. Zbytečně se stresovat když Karviná neřpeleze půlku a Pánik an to čumí a nestřídá a nechává tam Diopa

Reagovat
Shevchenko

A kdyby se dneska prohrálo, tak jsme úplně v píči. Takže remíza řeší opravdu hodně.

Reagovat
Pablos

Petržela gól... takže v LM hraje základ

Reagovat
ratusek

Reagovat
Posledni Kovboj

ten na tom kridle bude strasit do padesati

Reagovat
db18

Aspoň nebude hrát v lize...

Reagovat
smazaný uživatel

To pískání napomáhá karviné ne nám

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co, byli oba goly Plzně z ofsajdu nebo tam byli ruce?

Reagovat
smazaný uživatel

Oba padly po po dorážce rukou po nafilmovaných neproměněných penaltách z off-sidu.

Reagovat
ratusek

Reagovat
tnt03

Reagovat
Fakt

Reagovat
Achašveróš

Reagovat
smazaný uživatel

Ta koncovka to mohlo být už tak 6:0

Reagovat
ratusek

Azevedo dolů ale Diop hraje dál

Reagovat
smazaný uživatel

ZLín tak je to jeasný no

Reagovat
Kang & Kodos

Zlín Konečně

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta a 1-1 takže remíza byla opravdu domluvená

Reagovat
kecipep

a domluvil ji asi rozhodci ne? Blbost

Reagovat
tnt03

Další konspirátor

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ta penalta... Dobře rozhodčí

Reagovat
oli9

Nebudu te presvedcovat ale remiza byla fakt dohodnutá

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl tady rozhodoval dcm

Reagovat
kecipep

pěkný zázeř Slovácka ze strany sudího. Tvl to je tak vždy, Zlín hraje tužku a my nikdy nevyhrajem

Reagovat
AjaxFans

Za co to písknul?Nebylo vůbec nic

Reagovat
kecipep

právě ...

Reagovat
Rip

Karviná to pouští Baníku, ale ty kopyta to nedokážou využít. Nakonec to skončí tak že si Karviňáci budou muset dát vlastňáka.

Reagovat
HorajzmAmmann

Granečný

Reagovat
ratusek

Střídej!!!! Diopa do hajzlu a Baroše na hřiště

Reagovat
smazaný uživatel

Diopeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
ratusek

Pániku na svaz nikdo psát nebude že si rasista když vystřídáš Diopa

Reagovat
hefy

Vrbo, udělej nám radost a použij poprvé v sezoně někoho z dorostu.

Reagovat
Pablos

nevěřím, že tam někdo z dorostu fakt je aspoň na lavici

Reagovat
hefy

Už to je šok no

Reagovat
Pablos

vystřídali za Bakoše ....takže klasik

Reagovat
tnt03

Pošle příští kolo jednoho :D

Reagovat
db18

v 90. tam šel

Reagovat
smazaný uživatel

Na co jako Příhoda čekal?

Reagovat
smazaný uživatel

Ježkovy voči!

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta Co to jako bylo, oni to z dvou metrů neumí trochu umístit?

Reagovat
Pablos

Slavia se nadechla k obratu

Reagovat
Komix

Jugas to fakt prodal s Kolářem

Reagovat
smazaný uživatel

My bysme nedali gol i kdyby se hrálo dalších 90 minut

Reagovat
ratusek

Vaněčkovi to nikdo neřekl?

Reagovat
ratusek

V Bolce hovno na údržbu, doma s Libercem hovno a dneska hovno proti týmu co nepřeleze půlku

Reagovat
smazaný uživatel

nevím jak jsme lepší tak jsme si prostě nezaložily ani jednu tutovku

Reagovat
ratusek

S Diopem na hřišti to nejde no a jdyž už ,tak to stejně dokurví

Reagovat
tnt03

Jablonec paráda!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
hefy

Štursa 4 vteřiny, Vrba se překonal.

Reagovat
shitcool

Reagovat
db18

Reagovat
Blasphemer

Ale taky částečně kvůli rozhodčímu. Kdyby střídal hned, tak má minutu a půl.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč to pořád rozehravaji nakrátko? Kdyby to tam radši dali hned, tak se to vždycky ztratí a je z toho brejk.

Reagovat
smazaný uživatel

Diop, to je neuvěřitelný hráč Nechcete k němu i Traoreho? To je asi další Páníkův kůň

Reagovat
ratusek

napiš to Vrťovi

Reagovat
smazaný uživatel

To pomáhá Začínám přemýšlet, že bych to fakt zkusil

Reagovat
ratusek

Vzhledem k tomu, jaké posily přivádí bych se nedivil, kdyby to sondoval tady, na youtube a po cestě ze Slovenska na benzince

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to bych mu ještě mohl namluvit, že má Gajič vinikajicí rozehrávku (což na stopera opravdu má), k tomu přibalit Traoreho a Mehanoviče Mohl by si Páník přivést nějaké svoje známé osvědčené favority

Reagovat
ratusek

prosím né

Reagovat
C-M@ster

Když chceš hrát o záchranu a píská to ten největší alibistickej čurák

Reagovat
Pablos

co provedl ?

Reagovat
C-M@ster

Každej kontakt pískal, nenechal hře tempo, Jihlava zdržovala celej poločas a on nastaví 3 minuty, půlku z nich se nehraje a odpíská konec... toto prostě nesnáším.

Když někdo něco pískne naopak, ok, to chápu, ale nenávidím alibistický pískání... kór v zápase, kde se bojuje o všechno.

Reagovat
Pablos

jo to chápu... sralo by mě to taky, být v tvé kůži

Reagovat
smazaný uživatel

Šural me hl dát tak 5 branek, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak domluvit to se zbrojovkou a poslat jim zadarmo za to diopa a podobná kopyta

Reagovat
smazaný uživatel

To jim jako chceš darovat zápas, když hrajete o záchrnu?

Reagovat
smazaný uživatel

naopak paskvile

Reagovat
ratusek

idioti, Karviná 2x za plůlkou, ale my ji neporazíme. Díky Diope a Páníku umíš reagovat na zápas?

Reagovat
smazaný uživatel

nezasloužíme si setrvat v lize za takový ubohý výkon a neporazit třetí ligovou karvinou která sotva si dovedla přihrát hnus

Reagovat
Shevchenko

Dej si facku.

Reagovat
smazaný uživatel

zkus mi ji přijít dát ty

Reagovat
Shevchenko

Nemel hovna a přemýšlej nad tím co píšeš.

Reagovat
smazaný uživatel

cos to řekl frajere

Reagovat
smazaný uživatel

Co ty tu předvádís? Dyt tímhle máte záchranu prakticky jistou.

Reagovat
ratusek

No to rozhodně nemáme

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Máme bod, jsme na tom pořád stokrát lépe než Karviná. Být místo DIopa jakýkoliv kvalitnější hráč, vyhráli jsme. Přestaň tu brečet. Doma musíme Brno porazit, i kdyby nevím co..

A co si stěžuješ? Já se ted budu půl roku jmenovat Šafarčík je bůh nebo něco podobného.

Reagovat
ratusek

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Máme bod, jsme na tom pořád stokrát lépe než Karviná. Být místo DIopa jakýkoliv kvalitnější hráč, vyhráli jsme. Přestaň tu brečet. Doma musíme Brno porazit, i kdyby nevím co..

A co si stěžuješ? Já se ted budu půl roku jmenovat Šafarčík je bůh nebo něco podobného.

Reagovat
smazaný uživatel

Máme bod, jsme na tom pořád stokrát lépe než Karviná. Být místo DIopa jakýkoliv kvalitnější hráč, vyhráli jsme. Přestaň tu brečet. Doma musíme Brno porazit, i kdyby nevím co..

A co si stěžuješ? Já se ted budu půl roku jmenovat Šafarčík je bůh nebo něco podobného.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Dokonce jsem si to třikrát potvrdil kurva.

Reagovat
Kang & Kodos

Takže rok a půl?

Reagovat
smazaný uživatel

Spíše nejdelší nick v historii ef.

Reagovat
fsada

Brno škoda,ale nedat doma góL Jihlavě je na pováženou.Nicméně je to škoda,že zrovna Brno sestupuje tak snad popřát rychlý návrat do I.ligy....

Reagovat
shitcool

Reagovat
smazaný uživatel

Nakonec se zachrání ještě ta pojebaná Karviná, bože

Reagovat
shitcool

Reagovat
smazaný uživatel

Slovácko zachráněné, měli by dát šanci juniorům u nás

Reagovat
smazaný uživatel

My hrajeme celou sezonu se skoro juniorama

Reagovat
smazaný uživatel

Máte dobré odchovance. Ale nemuseli by to ukazovat proti nám

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Rip

Tak Brno je jasné a příští týden Jihlava no.

Reagovat
AjaxFans

Karviná

Reagovat
bobis21

škoda, tohle se mělo vyhrát. Ale je vidět že prostě nemáme gólové hráče. To musí být v létě priorita - nemůžeme se donekonečna spoléhat na to, že bude dávat góly 36letý Baroš

Reagovat
smazaný uživatel

Naprostý souhlas..

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
KnoxXx

Sural

Reagovat
pepinho2

"Jablonec vyhrál? " Josef Šural

Reagovat
Snatus

Pulkrab neuvěřitelně se zvedl.

Reagovat
frankiefcb

Jako zkusím trošku zaknspirovat, ale pro Brno bude lepší, když do druhé ligy pošle Karvinou než nás. Jelikož přímo postupuje jen jeden tým.

Reagovat
Liquid

snad se hecne Brno na Baníku a splní mi velké přání a vezme sebou do dvojky i krále

Reagovat
smazaný uživatel

splň mi přání a víš co máš udělat

Reagovat
bobis21

až se Baník zachrání tak tvoje slzy vyřeší všechny problémy s nedostatkem vody

Reagovat
Banikovec7

Snad splníš přání celého EF a smažeš si tu účet.

Reagovat
Liquid

patřím mezi nejrespektovanější uživatele tu, jsem tu již 11.rokem

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

To, že už 11 let lidi sereš neznamená, že jsi respektovaný To je jako kdybys napsal, že jsi stejně respektovaný, jako Kalousek

Reagovat
Liquid

Kalousek respektovaný je, patří mezi nejchytřejší politiky tu, všechny ty zlodějny ukryl přes příbuzný či kamarády

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hošiii, pojďme se domluvit, že na toho kokota nebudeme reagovat.. Vždyť to je klasický troll..

Reagovat
smazaný uživatel

sestup Banik a Brno by byl ten nejlepsi moznej

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Za tu namyšlenost, nedostatek pokory a agresivitu by si to baníkovci zasloužili. Prostě potřebují ještě jeden rok s Vlašimí a Olympií Praha.

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Namyšlenost To, že trevor a Cukroušek jsou kreténi ví snad všichni, ale za to Baník nemůže, naopak, ten tým je docela sympatický a rozhodně bude v lize chybět víc, než totálně nezajímavá Karviná.

Reagovat
Liquid

Totálně nezajímá? Od začátku sezóny až do půlky jara hráli zajímavý fotbal, sahali po bodu i na Slavii, ale kdyby bylo nutné si vybrat jestli dolů Jihlava nebo Karviná, zvolil bych Karvinou, Jihlava za ty výhry nad favority si to zaslouží, strašná škoda, že neudrželi ten bod se Spartou, byli by již zachráněný

Reagovat
smazaný uživatel

My jsme kreteni, ty jsi hovado. Zase si zahravas idiote. Na internetu hrdina, v realu chcipak, ze? ;-)

Reagovat
smazaný uživatel

Kde si prosímtě zahrávám? Jak můžeš vědět, jaký jsem v realu? Nebo jsem taky jenom sklopil zrak, když jsem tě viděl?

Reagovat
smazaný uživatel

Jen se smej chudaku, jen se smej.... :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybys taky uměl argumentovat jinak než těma tvýma výhružkama

Reagovat
smazaný uživatel

Pobavils

Kundo karvinské, vy neco mluvte o pokore

Reagovat
AjaxFans

Kus taková penalta fakt nasere

Reagovat
KingMaster13

Jinak gratulace Plzni zasloužili jste si to a užijte si EL, snad i doplníte kádr a zůstanete nahoře.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele