HET liga - preview 25. kola

20.04.2018, 08:23, aktualizováno 22.04.2018, 08:10
Previews
Magnetem nedělního programu 25. kola je bezesporu souboj Slovanu Liberec se Slavií. Pražané mohou podle všeho udržet naděje na obhajobu titulu jen v případě vítězství, Slovan zase potřebuje stejně reagovat na Spartu a Olomouc, soupeře v boji o Evropu. Ve druhém duelu hostí Karviná na svém stadionu Teplice.
MFK Karviná - FK Teplice  (neděle 16:00)
V neděli odpoledne Karviná přivítá na svém stadiónu Teplice. Ty dokázaly Karvinou porazit ve všech třech vzájemných zápasech a jsou i díky této bilanci favoritem zápasu.

Domácí jsou momentálně na jedenáctém místě v tabulce a mají tříbodový náskok na sestupové pozice. Karviná po pěti remízách v řade prohrála v Edenu 3:2, a doma tak určitě bude chtít ukončit šestizápasovou šňůru bez výhry. Trenérovi Josefu Muchovi bude pro následující zápas chybět pouze vykartovaný obránceHošek.

"Vždycky hrajete, co vám soupeř dovolí. Teplice zvládly nedávno výborně koncovku v Liberci, hrají bezstarostně, protože nemají problémy se záchranou a netýkají se jich ani boje o poháry. To my hrajeme o udržení, a proto věřím, že to na hřišti bude patřičně znát," věří kouč Mucha.

Osmé Teplice opravdu mají z klidného středu tabulky k pohárům i k souboji o záchranu daleko. Jediný tým, jenž je pro hosty v přijatelném dosahu je pražská Bohemka, která má o dva body více. Tepličtí po výhře v Liberci nedokázali doma porazit Boleslav, když zápas skončil remízou 1:1. V Karviné nebudou moct využít služeb zraněného Vošahlíka."Je pravda, že Karviná hraje hodně bojovně. My hrajeme pořád stejně. Na brejky, po stranách. Hlavní je, aby nám to tam padalo. Bylo by fajn, kdybychom i tentokrát dali ze všeho gól, jako se nám to povedlo v Karviné v minulém ročníku," doufá záložník hostů, Jakub Hora.
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Le Giang - Čolič, Dreksa, Janečka, Eismann - Šisler - Voltr, Panák, Budínský, Kalabiška - Wágner
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Diviš - Vondrášek, Jeřábek, Král, Krob - Kučera, Ljevakovič - Hora, Žitný, Rezek - Vaněček
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.25 - 3.39 - 3.51
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Slovan Liberec - Slavia Praha  (neděle 18:00)
Nedělní večer ozdobí zápas mezi domácím Libercem a hostující Slavií. Ta v Liberci z posledních šesti zápasu vyhrála pouze jediný.

Liberci se povedl úvod jara a dostal se do bojů o poháry. V posledních dvou kolech ale prohrál. Nejprve ztratil dobře rozehrané utkání s Teplicemi a následně prohrál s pražskou Duklou 0:2. Slovan tak nyní nutně potřebuje body, aby udržel krok s Olomoucí i Spartou, které v tomto kole zvítězily. Bude mít ovšem velmi těžkého soupeře. Slavii se povedlo obrovský náskok Plzně stáhnout před tímto kolem už na pět bodů, a má tak stále slušnou naději na titul. To by ale musela v Liberci zvítězit. "Slavia jde v lize výsledkově nahoru, dostala se do boje o titul. Aktuálně je její největší síla v tom, že dokáže zápasy rozhodovat ve druhých poločasech a vyhrávat, i když soupeře herně nijak neválcuje. Momentálně je rozdílovým hráčem Stoch," je přesvědčený kouč domácích David Holoubek, kterému bude chybět zraněný Hybš a nejistý je i start Pilaře.

Hostům se kromě dvou výher v lize podařilo také postoupit po výhře nad Mladou Boleslaví do finále MOL Cupu. I tým trenéra Jindřicha Trpišovského, jenž ještě na podzim trénoval pod Ještědem, má ale poměrně širokou marodku. Chybět budou Van Buren, Mešanovič Mingazov a Frydrych. Otazníky zatím visí nad Delim, Škodou, Zmrhalem i Pokorným.

"Chceme navázat na poslední výsledky a také na zlepšenou obranu. Potřebujeme se odpíchnout od dobré defenzivy a nenechat se moc zatlačit. Domácí jsou silní na míči, mají hodně běhavé a pohyblivé hráče. Hrají houževnatý fotbal, musíme mít kvalitu a být koncentrovaní a vyrovnat se jim v přednostech, které oni mají. Nesmíme dělat chyby v defenzivě a uhlídat Pulkraba, který jim na jaře zajistil svými góly většinu bodů," ví trenér Trpišovský.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Hladký - Coufal, Karafiát, Mikula, Kerbr - Breite, Folprecht - Oscar, Bosančič, Potočný - Pulkrab
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Bořil, Jugas, Ngadeu, Sobol - Souček - Stoch, Hromada, Hušbauer, Sýkora - Tecl
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.20 - 3.26 - 2.47
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sigma Olomouc - Baník Ostrava  (sobota 15:00)
Ostravský Baník zavítá do Olomouce s cílem prodloužit sérii neporazitelnosti, která ho vynesla z posledního místa zpět do boje o záchranu. Domácí Sigma se zase pokusí uhájit třetí pozici v tabulce před dotírající smečkou soupeřů.

Jedním z vlků z nahánějící smečky se Hanáci utkali v minulém kole, kdy čelili rozjetému Jablonci. Olomouc na severu Čech uhájila bezbrankovou remízu i díky brankáři Buchtovi, jehož výkon jej vynesl do sestavy 24. kola. Sigma tak stále hájí příčku, z níž by postoupila do předkola Evropské ligy. Ještě však rozhodně nemá vyhráno, protože kromě Jablonce ji prohání ještě Liberec a Sparta, přičemž rozdíl mezi mužstvy je pouze dvoubodový.

Proti Ostravě bude trenéru Václavu Jílkovi chybět Václav Jemelka, jenž v Jablonci viděl čtvrtou žlutou kartu v sezóně, a Jiří Texl, kterému sudí na Střelnici ukázal dokonce červený kartonek. Sám Jílek kvůli nevhodnému chování dostal trest a nebude svůj mančaft kormidlovat ze střídačky. Kvůli kartám nebude hrát ani ostravský Dyjan De Azevedo. Pikantní zápas čeká stopera hostí Martina Šindeláře, kterého pro vrcholový fotbal vychovali právě v Olomouci.

V ulicích města bude na pořádek dohlížet několik stovek policistů. Očekává se totiž invaze ostravských fanoušků, kteří mají na Andrově stadionu vyhrazenu vysokou tribunu za bránou. Jejich počet na výjezdech bývá pravidelně největší ze všech prvoligových měst, nyní by jich však mohlo být ještě o něco víc, protože fotbalisté Baníku jim zase po delší době začali přinášet radost. Slezané totiž nenašli přemožitele již čtyři utkání v řadě.

Strůjcem baníkovského zmrtvýchvstání je Bohumil Pánik. Zkušený kouč se již stal nežádoucí osobou ve Zlíně a vrátil se do svého bývalého působiště, kde se mu podařilo zdolat Jihlavu i bývalé svěřence ze zlínské Letné. K tomu vybojoval remízu s vedoucí Plzní a naposledy dokázal zdolat nepříjemné Bohemians, když tři body zajistili krajní obránci Fleišman s Pazderou. V případě vítězství nad Olomoucí je pravděpodobné, že se Baník dostane ze sestupových vod.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Buchta - Hála, Radaković, Polom, Vepřek - Zahradníček, Houska, Kalvach, Falta - Manzia, Plšek
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Pazdera, Procházka, Šindelář, Fleišman - Fillo, Hlinka, Hrubý, Granečný - Baroš, Poznar
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.16 - 3.42 - 3.71
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
1. FC Slovácko - Dukla Praha  (sobota 17:00)
Slovácko čeká s Duklou další přímý duel v boji o záchranu. Domácí celek dokázal v minulém kole vystoupat na aktuální třinácté místo a touží po dalších bodech. Hosté se taktéž dokázali posunout dokonce ještě o tři příčky výš.

Po třech zápasech bez vítězství se začal moravský celek v průběhu března a na začátku dubna propadat tabulkou. Bylo tak jasné, že duel s Brnem může být pro mužstvo s Uherského Hradiště poslední šancí, jak se naladit na vítěznou vlnu. V těžké bitvě se domácím urodilo gólově jen jednou, na střelecky impotentní Zbrojovku to však stačilo. Šťastným střelcem se stal Juroška, který Melichárka v bráně Brna překonal střelou levou nohou.

"Bylo důležité, že mi to tam konečně padlo. Asi by mě spoluhráči kamenem zabili, kdybych dnešní šanci neproměnil. Byla to už moje třetí nebo čtvrtá příležitost v posledních zápasech. A toto byl nejdůležitější z mých dosavadních gólů. Bylo důležité, že jsme se vzdálili Brnu. Nyní nás čeká další podobný zápas doma s Duklou, který musíme také zvládnout. Soustředíme se na to, abychom sbírali body a zachránili Slovácko," řekl po utkání šťastný střelec.

Zvítězit se po nějakém čase podařilo také Dukle, které tři body získala na jaře teprve podruhé. I proto klubu z Julisky hrozí sestup do druhé ligy, kam by se Pražané vrátili po sedmi letech. Tuto možnost však zavrhli v zápase s Libercem, v němž Schranz a Holík rozhodli o překvapivém skalpu aspiranta na pohárovou Evropu. Potvrdit tento zisk budou chtít žlutobílí i na Slovácku.

"Proti Liberci jsme uhráli důležitou výhru, která nám zvedla sebevědomí, a to je přesně to jsme potřebovali. Každý si teď věří trochu víc. Takže doufám, že proti Slovácku předvedeme ještě lepší fotbal, než doma s Libercem. Do konce sezóny zbývá šest kol a pro nás to bude velmi důležitý zápas. Potřebujeme dobrý výsledek," uvedl v rozhovoru pro klubový web Néstor.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Heča - Juroška, Břečka, Krejčí, Divíšek - Janošek, Daníček - Navrátil, Sadílek, Petr - Zajíc
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
Rada - Kušnír, Jiránek, Ostojić, Podaný - Hanousek, Bezpalec, Doudera, Néstor - Holenda, Schranz
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.80 - 3.66 - 5.04
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bohemians Praha 1905 - Vysočina Jihlava  (sobota 17:00)
Bohemians se drží v poklidném středu tabulky poměrně daleko jak od pohárových, tak i záchranářských bojů. Ve 25. kole přivítají v Ďolíčku Jihlavu, která po skvostném startu do jara ztrácí dech.

Výkony Bohemky jsou pro většinu fanoušků české nejvyšší soutěže překvapivé v pozitivním slova smyslu. Podceňovaní Klokani již na podzim zadělali na pohodlnou záchranu a po jarním tání pokračují ve výborných výsledcích, za kterými stojí především trenér Martin Hašek. Vedení klubu je s bývalým koučem Sparty spokojeno natolik, že s ním prodloužilo kontrakt. K tomuto aktu došlo po deklasování vedoucí Plzně, která si z Vršovic odvezla pětigólový příděl.

V prodloužení smlouvy došlo i tento týden, kdy se zelenobílým upsal kapitán Josef Jindřišek. Pokud však Bohemku něco trápí, jsou to nestabilní výkony. Haškovy svěřenci nedokázali na skalp Plzně navázat a v Ostravě minulý víkend padli po dvou brankách od soupeřových krajních obránců. Nyní se ale vrací do milovaného Ďolíčku, který je pro ně domovem i tvrzí. Z Vršovic si v letošním ligovém ročníku odvezl body pouze Jablonec.

Na Horácku podobnou pohodu najít nelze. Jihlava i tuto sezónu válčí na chvostu tabulky, přičemž v poslední době se zdá, že poslední zápasy budou pro Vysočinu velmi náročné. Po zimním příchodu Martina Svědíka na pozici šéfa střídačky se sice žlutomodří obdivuhodně zvedli a připsali si tři vítězství v řadě, čímž se vyškrábali z úplného dna. Od té doby se však na hranicích Čech a Moravy na podobný úspěch čeká.

Nejprve Jihlavu doma vyprášil Jablonec, poté podlehla ve Vítkovicích ostravskému Baníku a poslední dva zápasy skončily dělbu bodů vždy po výsledcích 1:1. Remízu z Olomouce lze ještě považovat za cennou, plichta s přímým konkurentem o záchranu Zlínem již však byla ztrátou. Bod navíc až v samotném závěru zachránil kanonýr Vysočiny Ikaunieks. Po další ztrátě již hrozí pokles na sestupové patnácté místo. To Svědík a spol. rozhodně nechtějí dopustit.
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Fryšták - Dosál, Hůlka, Šmíd, Kocić - Jindřišek, Hašek - Reiter, Bartek, Mašek - Tetteh
Vysočina Jihlava - pravděpodobná sestava:
Rakovan - Vaculík, Tlustý, Buchta, Schumacher - Levin, Fulnek, Dvořák, Urblík, Holík - Ikaunieks
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.66 - 3.93 - 5.90
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Mladá Boleslav - Fastav Zlín  (sobota 18:00)
Mladá Boleslav rozhodně stále nepředvádí dechberoucí výkony, alespoň však dokázala zastavit sérii porážek a po zisku několika bodů v posledních zápasech se vzdaluje sestupu. V souboji dvou zklamání soutěže přivítá Zlín, který na jaře zvítězil jen jednou a po příchodu trenéra Petržely se nemůže zvednout.

V Boleslavi nové koště mete dobře. Vedení týmu na začátku jara došla trpělivost a odvolalo kouče Uhrina, jehož nahradil úspěšný trenér Karviné Jozef Weber. Ten dokázal mužstvo znovu nastartovat vysokým vítězstvím v Brně, načež v následujících čtyřech střetnutí jeho svěřenci ani jednou neprohráli a připsali si tři body. Cenná výhra přišla především s Plzně, v novém měsíci se však Středočeši ze tří bodů ještě neradovali.

Kaňkou na viditelném progresu se stalo vypadnutí v semifinále MOL Cupu, kde Boleslav nestačila na Slavii. Výsledku litoval záložník Adam Jánoš. "Slavia hrála velmi dobře, ale my jsme jí to nezkomplikovali. Mrzí to, zvláště když je to podruhé za sebou. Mohli jsme sezónu dnes zachránit, ale teď už se musíme jen soustředit na boj o záchranu, což je hodně důležité," řekl zklamaný středopolař.

K ambiciózním mužstvům patřil před začátkem ročníku i Zlín. Moravané po překvapivém triumfu v domácím poháru a kvalifikaci do Evropské ligy investovali do kádru, jenže sklizené ovoce začalo hnít. Ševci již na výkon předváděli nevyrovnané výkony a po katastrofálním začátku jara byl odvolán kouč Pánik. Ani jeho nástupci Vlastimilu Petrželovi se však zatím nedaří žlutomodrou mašinu znovu nastartovat.

Jediné světlo v temnotě bliká z 1. dubna, kdy Zlín předvedl dokonalý vtípek v pražském Edenu, kde přemohl domácí sešívané až brankou v úplném závěru. Následně ovšem Petrželovy muži padli doma s Baníkem Ostrava a v minulém kole až na konci přišli o vítězství v Jihlavě. V tomto střetnutí se navíc vykartovali Ondřej Bačo a Ibrahim Traoré, kteří se na boleslavském trávníku rozhodně nepředstaví. Šanci tak dostanou hráči z lavičky.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Poláček - Pauschek, Šušnjar, Takács, Křapka - Jánoš, Hubínek - Konaté, Mareš, Přikryl - Komličenko
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Zlámal - Matejov, Hnaníček, Gajić, Bartošák - Ekpai, Džafić, Hronek, Jiráček, Holzer - Vukadinović
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.82 - 3.62 - 4.95
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Zbrojovka Brno - Viktoria Plzeň  (sobota 20:15)
Plzeňská Viktoria bude mít ve zbytku soutěže co dělat, aby uhájila první místo, na které si během podzimu vypracovala obrovský náskok. K návratu na vítěznou vlnu má v sobotu ideálního soupeře. Cestuje totiž do Brna, které se propadlo na chvost ligové tabulky.

Situace pod Špilberkem začíná být vážná, možná až kritická. Zbrojovka na jaře jen jednou zvítězila a hned pětkrát odešla po devadesáti minutách poražena. Suma sumárum hrozí Brňanům po šesti letech návrat do druhé nejvyšší soutěže. Důležitou bitvu nezvládli v minulém kole, kdy cestovali na půdu Slovácka, které je udolalo jedinou brankou.

"Potřebujeme podat výkon za hranicí svých možností. S tím souvisí i proměňování šancí. A je jedno, kdo a jakým způsobem gól dá. Odhodlání na hráčích vidím," řekl trenér Zbrojovky Roman Pivarník, jenž se postaví proti svému bývalému zaměstnavateli. Pivarník upozornil na hlavní problém Flinty, která neskórovala již pět utkání.

Plzeň již sestoupit nemůže, přesto hrozí, že konec sezóny může skončit fiaskem. Po snové podzimní jízdě, kdy Západočeši ani jednou neprohráli a nechali v dáli hlavní konkurenty, kterými měla být pražská S, přišlo na jaře tvrdé vystřízlivění. Viktoria na jaře zvítězila jen jednou a mistrovská Slavia se nebezpečně přiblížila. Aktuální odstup mezi týmy činí pět bodů.

Poslední víkend zavítala do Doosan Areny Sparta, která favorita zaskočila a brzy se dostala do dvoubrankového vedení. Plzeň se poté probudila a zachránila alespoň remízu. V Brně již chce bezpodmínečně zvítězit. "Víme, že jaro z naší strany je trochu složitější, a potřebovali bychom bodovat na sto procent, abychom se i trošku uklidnili před závěrem soutěže," uvedl lodivod Viktorie Pavel Vrba.
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Melichárek - Sukup, Pavlík, Kryštůfek, Lutonský - Polák, Sedlák - Acosta, Kratochvíl, Juhar - Zikl
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Kozáčik - Řezník, Hejda, Hubník, Limberský - Hořava, Hrošovský - Petržela, Kolář, Kopic - Krmenčík
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.04 - 3.95 - 1.74
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Sparta Praha - FK Jablonec  (pátek 20:15)
25. kolo české nejvyšší fotbalové soutěže otevře duel mezi pražskou Spartou a Jabloncem. Oba týmy od sebe dělí pouze jeden bod, takže se jedná o důležitou bitvu o místa v evropských pohárech pro příští sezónu.

Sparta z posledních sedmi zápasů šestkrát remizovala. Naposledy si odvezla bod z Plzně za remízu 2:2. Proti Jablonci mají Rudí dobrou bilanci. Prohráli pouze jedno ze 13 předešlých utkání. Za domácí může nastoupit kanonýr David Lafata, jenž do Sparty přestoupil právě z Jablonce. Letenským bude chybět vykartovaný Hovorka a otazník visí nad startem Lukáše Váchy.

"Myslíme na to (třetí nebo druhé místo) nejen my trenéři, ale i hráči a fanoušci. Rádi bychom toho docílili, ale k tomu je potřeba začít vyhrávat. Dokážeme být nebezpeční dopředu, ale pak vypadneme na nějakou část zápasu - třeba jako v Plzni při standardních situacích. To musíme eliminovat, koncentrovat se celých 90 minut a vnutit aktivitou soupeři náš styl," ví trenér domácích Pavel Hapal.

Jablonec vlétl do jarní části soutěže jako uragán. V poháru postoupil do semifinále a v lize si připsal šest vítězství v řadě. Poslední dvě utkání ale přinesly už pouze dvě remízy. Nejdříve v Boleslavi a pak bezbrankový zápas s Olomoucí. Hostům určitě hraje do karet, že mají k dispozici všechny své hráče a nastoupí tak v Generali Aréně v plné zbroji.

"Spartu jsem viděl dvakrát naživo a musím říct, že se zvedá. Dostává se z útlumu. I když některé zápasy nevyhrála, poslední měsíc jde výkonnostně i herně nahoru. Naše síla je v tom, že chceme hrát náročný fotbal, víc dopředu. I v posledním zápase proti Olomouci jsme si vytvořili spoustu šancí. Někdy přijde zápas, že góly nedáte, brankář má den, což se nám stalo. Ale takovou aktivitu dopředu bychom chtěli udržet i na Spartě," řekl lodivod hostů Petr Rada, jenž před rokem trénoval právě Spartu.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Nita - Zahustel, Costa, Štetina, M. Frýdek - Kulhánek - V. Kadlec, Stanciu, Kanga, Plavšič - Šural
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hrubý - Holeš, Pernica, Lischka, Zelený - Masopust, V. Kubista, Trávník, Jovovič - Chramosta, Doležal
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.84 - 3.63 - 4.82
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň24165342:1753
2.Slavia Praha24146442:1648
3.Sigma Olomouc24119430:1842
4.FK Jablonec24118537:2341
5.Slovan Liberec24125733:2641
6.Sparta Praha241010435:2140
7.Bohemians Praha 19052497826:2234
8.FK Teplice2488828:2832
9.FK Mladá Boleslav24751227:3826
10.Dukla Praha24751226:4326
11.MFK Karviná24671127:3225
12.Fastav Zlín24671123:3925
13.1. FC Slovácko24591019:2824
14.Vysočina Jihlava24731426:4324
15.Baník Ostrava24571230:3922
16.Zbrojovka Brno24551414:3220

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (750)

Přidat komentář
PlackaSKS

Snad dnes řehtačka zvítězí nad lži a nenávisti...

Reagovat
Kepy_FCB

A pozitri vysilac nad synagogou...

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
smazaný uživatel

Snad největší pičovina, co kdy byla na EF

Reagovat
Kepy_FCB

A zitra cerna klobasa nad smradlovym zkvasenym tvarohem

Reagovat
smazaný uživatel

budeš píchat starou?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Komix

Reagovat
3M

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

Pstavil se ti z toho stan v rozkroku co?

Reagovat
Kepy_FCB

Fuj deviantni uchyl a pubertas hazej smajly

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Naivně jsem si myslel, že už jsem ve věku, kdy se podobným fórkům nebudu smát jak debil

Reagovat
Baronne

Tohle neomrzí

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
db18

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
8lampard8

Reagovat
PBLead

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Civers

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
anonym

Reagovat
jenage

Reagovat
andrew96

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ronaldik

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dextroza_m

Já jen doufám, že Jablonec nepůjde do EL... To prostě by byl zase hodně špatný rok. Sralta se stabilizuje a bude dobrá, naopak na severu bude výprodej.

Reagovat
PlackaSKS

z tohohle pohledu by tam sparta určitě byla lepší, věřim, že příští rok bude hrát o titul a daleko lepší fotbal. z pohledu slávisty ale doufám, že skončí šestí

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkné a upřímné

Reagovat
PavlíčeQ

Pokud bychom šli rovnou do skupiny EL, tak výprodej by určitě nebyl.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
dextroza_m

Baník, jedeme výhra v Olomouci, ještě zkusíme poháry

Reagovat
smazaný uživatel

Na zítra se těším. Bude hezky, k tomu tam mají nějaký žrací festival s degustací piva, pak pochod na stadion. Vidím to velmi pozitivně !

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
iamek

Máme to stejné. Akorát bez piva

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvědav, kolik lidí na zítřek dodrží prohibici, která se vyhlásila. Když připočtu, že budou tropy... Pár piv nikoho nezabije, ale snad bude co nejméně trosek, když je takový masový výjezd.

Reagovat
iamek

Fakt ? Já jedu autem a nepil jsem rok a půl, tak já mám prohibici pořád. Kolik čekáš fans ? 2500 ? Předprodej 1000 zmizlo hned. My jedeme autama a kupovali jsme online na hlavní tribunu. A tšch lidi prý bylo mraky podle diskuze. Budeme tam asi doma :).

Reagovat
smazaný uživatel

Po Zlínu je to asi třeba (i když sebekriticky uznávám, že na naší dalekou cestu do města obuvi sme ve dvou dali taktéž Grantsku, nicméně bez nějaké ostudy, naopak support na max...)

Ale oddych od kořalky a zvláště s ohledem na počasí vítám.

A kolik nás bude? Těžko odhadovat. Ale mohl by se pokořit počet z předposledního zápasu ve FNL.

A slyšel sem, že kurva velký zájem o ten zápas. Tak snad nezklameme

Reagovat
frankiefcb

minule v Olmiku prohibice měla docela úspěch. Moc najebaných nebylo a bylo to super.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to jsem měl 2 dny do státnic, to bylo fakt super.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

tvarůžkový

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jo, zkusím nějaké ulovit, nechám uzrát v batohu a pak je vzít domů O:-)

Reagovat
iamek

To jsem udělal v Paříži. Nakoupil jejich tvarůžky. Neuvěřitelné grády. A pak v letadle najednou smrad jak svině a to moje tvarůžky v batohu pomalu začli chodit

Reagovat
smazaný uživatel

Však o to jde !

Reagovat
frankiefcb

Tvarůžky, které za Tebou nepřijdou, nejsou dobře uzrálé tvarůžky.

Reagovat
dextroza_m

Golů máme stejně jako Sigma, jen ta obrana byla šílená, ale myslím, že se zlepšuje a mohlo by to být hodně vyrovnané.

Reagovat
smazaný uživatel

Mám pocit,že zítra povezete domů 3 bodíky.

Reagovat
smazaný uživatel

Trener v trestu, klicovy stoper vykartovany... tak snad se s tim Sigma smirila dopredu a nebudou fnukat jako na podzim. Mimochodem - porad mame s nima nevyrizene ucty z minule sezony, kdy dovezli do Opavy juniorku, tak snad zase padne nejaka jejich zastava

Reagovat
smazaný uživatel

Oni jsou vážně přeborníci v plakání. Kam se hrabe Slavie. Kdybys viděl, jak včera ofiko účet Sigmy plakal na TW., co se týče Jablonce

Reagovat
Kepy_FCB

V Olomouci uz z techto polackych hovadin davno vyrostli takze jejich zastavy nemaji zadnou hodnotu.

Reagovat
exse

Juniorku? Když hráli v podstatě ve stejné sestavě jako teď hrají ligu. Vy baníkovci to fakt máte v hlavě všechno naopak. Nezbývá než doufat, že si s váma příští sezónu vyřídí účty Znojmo, za tu prasárnu v posledním kole s Kučerou, ikdyž je pravda, že za to vás už docela potrestal sám Kučera.

Reagovat
Banikovec7

To me bavi ten pribeh se Znojmem, za celou sezonu jsme doma vyhrali 14 z 15 zapasu, dostali celkem asi 4 goly, ale potrebovali jsme aby nam to slabe Znojmo pustilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

cože. To je solidní blábol.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně.

Reagovat
Komix

Reagovat
ratusek

Reagovat
doNny

v základu Zahradníček, Radakovič, Jemelka, Plšek, Falta, Chorý...ligoví náhradníci Reichl, Hála a tři junioři

Reagovat
Kang & Kodos

Holt přeborníci v plakání ¯\_(ツ)_/¯

Reagovat
Komix

Reagovat
smazaný uživatel

Takze vam to dokonce pustili no

Reagovat
doNny

Ani to ne...to byla ta sezóna, kdy nám pískali pořád penalty a co se v tomto zápase nestalo

Reagovat
smazaný uživatel

To si pamatuju. Pravidelne je chodil kopat hrac s dost provokativnim jmenem

Reagovat
doNny

Snažili jsme se vás rozhodit ze všech stran, ale nevyšlo

Reagovat
smazaný uživatel

Což v porovnání s tím, jak na nás naletěli v plné palbě byl prostě rozdíl..

Ale jako mi osobně je to jedno, já proti Olomouci nějakou zášť nemám, když pominu ubrečence Buchtu,

Reagovat
Kepy_FCB

Musime pokorit kuceruv klub, znemoznit, zadupat a znicit!!!

Reagovat
Puskas

Jsme v laufu, Sigma spíše tápe, takže by to mohlo vyjít aspoň na bod. Krotil bych euforii, žádné velké oči.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

3 body pro Banik, pokud budou hrat jako proti Plzni a Bohemce, tak tuty!

Reagovat
Messy<3

Tak kdo dneska na stoperu, když stojí za karty Hovorka? Kaya, Costa, nebo snad MKadlec?

Reagovat
Kang & Kodos

Horší než současnej Hovorka nikdo nebude. Kromě Míši Kadlece. Ale ten to snad bude mít přes nohu

Reagovat
Puskas

To je fuk, hlavně Costa, Šural a V. Kadlec žlutou kartu, plus někdo červenou.

Reagovat
Kang & Kodos

Jo, Kadlece s Costou by byla fakt škoda

Reagovat
Puskas

Kdo by hrál místo něj v útoku? Lafata? A každý zásah do obrany může být znát, jakkoli Costa není žádný Baresi.

Reagovat
Kang & Kodos

Costa hlavně skoro nehraje. A v útoku je Šural, Kadlec hnije na křídle, kde je hroznej, i když se snaží.

Reagovat
Puskas

Však píšu i toho Šurala.

Reagovat
Kang & Kodos

Ten by jako jedinej chyběl. Ale v Ostravě nevyhrajeme tak jako tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo má ještě stan, rozhodně na Sigmu!!

Reagovat
Puskas

Se stanem tam nikoho nepustí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Reagovat
Dufan
Reagovat
kecipep

Pokud porazíme Duklu a konečně ztratí ostatní nýmandi ze spodku, tak začnu vidět světlo na konci tunelu

Reagovat
smazaný uživatel

U vašeho zápasu vůbec nevím co si přát. Vy jste na tom hůře, na druhou stranu, radši bych měl v lize vás než Duklu.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Banikovec7

Jednoznačně výhru Dukly. Taky bych radši jejich sestup, ale na takové úvahy už není čas, ať sestoupí kdokoliv, když to nebudem my. Dukla už má docela náskok a pak navíc doma Brno, což snad taky vyhrajou, takže minimálně jejich neprohru zítra.

Reagovat
dextroza_m

Dukla by mi v lize nechyběla ani trochu, Jihlava také ne a ke Zlínu moc emocí také necítím. Nejlépe sestoupit jenom Dukla a ať si tam nechají Příbram

Reagovat
Erialdur

Reagovat
Banikovec7

No jak říkám, taky mám týmy, které bych dole viděl raději, ale 6 kol před koncem, když jsme furt 15., už není čas si vybírat.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mi přijde nezdravě sebevědomé, že ačkoliv jsme pořád na sestupové pozici, už si vybíráme kdo má sestoupit s Brnem, které je jen 2 body pod námi. Ještě to bude boj, na záchranu ztrácíme DVA body a ta naše série jednou skončí.

Navíc ten náš los, může to dopadnout jakkoliv...dokud si nevytvoříme náskok 4 bodů, což nevím jestli do konce ligy stihneme, v klidu rozhodně nebudu.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem někde napsal, že počítám s naší záchranou?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, hledat to nebudu, já jsem nereagoval přímo na tebe a nic jsem konkrétně o tobě nepsal Reagoval jsem na tuto větu, celkem výjimečnou mezi našimi zdejšími fanoušky: " Taky bych radši jejich sestup, ale na takové úvahy už není čas, ať sestoupí kdokoliv, když to nebudem my."

Reagovat
smazaný uživatel

Já to tak taky ale beru. Jen jde o to, že pokud se zachraníme,tak krom toho bych měl radši v lize i Slovácko. A Duklu prostě pořád beru jako tým, který je tam namočený, takže ani jejich výhra by pro mě nebyla "dobrá".

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem ve stavu kdy už to neřeším. Ať si klidně spadna Sparta, Slavia nebo Slovácko se Zlínem a nahoru Příbram nebo Olympia Praha, hlavně jak my zůstaneme. O ostatní se začnu starat až to bude u nás klidné, což stále není a další tři zápasy nebude, bohužel

Reagovat
jenage

Na konci tunelu je tma.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom v noci...

Reagovat
MagpeCZ
Reagovat
smazaný uživatel

Na to pozor, kolega jel na lyže a až v Almerii na trajektu ho napadlo, že ho navigace vede jinam...

Reagovat
C-M@ster

Svazijsko --> eSwatini

„Jak říká můj syn, když to má na začátku e, tak je to internet a to je dobré.”

Reagovat
smazaný uživatel

pošli ho na endoskopii, co pak bude říkat

Reagovat
Baronne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

ty dneska jedeš...

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A ten rozhovor..Pane jo, Dobře se to čte, vize má dobré..

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
smazaný uživatel

Policisté v Olomouci trénovali na zápas s Baníkem. Dorazí posily z celé Moravy

Zdroj: https://olomoucky.denik.cz/zpravy_region/policiste-v-olomouci-trenovali-na-zapas-s-banikem-dorazi-posily-z-cele-moravy-20180419.html

Neměli jsme hrát se Sigmou?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Levný však rozhodně nejste.

„Myslím si, že se pohybuju mezi třemi čtyřmi nejlépe placenými trenéry u nás, ale že by to byl milion? To jsem se musel až smát. Nejsme v KHL, to je absolutně nesmyslná představa. Možná ve fotbale to tak funguje, kdy je Sparta schopná Italovi nasypat cokoliv. A on za čtyři měsíce končí. Jenže extraligový hokej se pořád pohybuje někde jinde. Takže takové částky, to je totální nesmysl.“

Reagovat
C-M@ster

A víc věcí v rozhovoru s Růžičkou jde vztáhnout na fotbalový reálie u nás... Jako bych viděl Křetínskýho s Kotalíkem

Máte výhodu v tom, že si sám řešíte sportovní stránku?

„Jsem za to rád. V Chomutově to svěřili majitelé mně, a i když se nedaří, nechávají mě v klidu. Což je ohromná výhoda. Podle mě by si tohle přál každý trenér. U všech mužstev přicházejí chvíle, kdy se prohrává. A když začnou majitelé bláznit a mluvit do toho, jak by se to mělo dělat, to je většinou začátek konce. No, a když to trenér začne dělat podle majitelů, to je úplná konečná. Majitelé všechno platí, díky nim se hokej může hrát, takže všechna čest. Ale většinou je to tak, že oni tomu nerozumí, jsou to spíše fanoušci. Klubu hrozně fandí, dělají pro něj maximum. Ale přímo v hokejových záležitostech se nevyznají. A trenérovi může uškodit, když je začne poslouchat. Jenže chápu, že je pro někoho hrozně složitý tomu odolat.“

„Podívejte se, jak to funguje jinde. Musím říct, naši majitelé všechno nechávají na mně, a i když se nedaří, jsou v klidu. Toho si obrovsky vážím. Opravdu. Protože to je pro kouče to nejlepší. Nejhorší je, když čtyřikrát prohrajete a majitelé se začnou vyptávat, co s tím budete dělat. Trenéra to musí zákonitě znervóznět. Protože ví, že dvakrát ještě prohraje a jde pryč… Takže začne dělat věci, které by jinak nedělal. Plno koučů by někde chtělo zůstat dlouho, ale vedení jim to ukončí. Každý nemá takové štěstí. Kluby propadnou panice a hned vyhazujou. Proto si cením, jak se k tomu staví naši majitelé. Jsem tady rád. Když se prohrává, hrozně mě to štve, nesnáším to, ale vždycky dostanu prostor, abychom se z toho nějak dostali.“

Reagovat
Kang & Kodos

Ty vole, Kaya...To jsem zvědavej. Podle mě má poslední šanci

Reagovat
djwenca

Poslední šanci? Vždyť ještě skoro nehrál....pod Italem hrál 2 zápasy na jaře, pod Hapalem šanci dostává poprvé

Reagovat
Kang & Kodos

Kdy by taky měl hrát, když je furt na marodce? A když už hrál, tak to většinou stálo za hovno. Nemyslim, že by tady měl bejt ještě rok, jestli do konce sezony nic neukáže

Reagovat
ondrasch77

tohle by mohl být klíč k vaší bráně...

Reagovat
db18

Nita - Zahustel, Stetina, Kaya , Frýdek - Kadlec, Stanciu, Kulhánek, Kanga, Plavšić - Šural

Na lavičce Drchal

Reagovat
djwenca

chudák Mavuba

Reagovat
Greny

OT: at fotbal dopadne jakkoli komedie jako momentalne ve Varech to byt nemuze

tam maji oba tymy vsazeny tricetnik na kriz a padika kdyby "nahodou" Litvinov vyhral v prodlouzeni

Reagovat
Kepy_FCB

Ale v mediich se o spinavostech v tom zasranym sportu nedoctes

Reagovat
Greny

ty vole nejlepsi byli ty dva goly nekteri normalne meli i vydesene pohledy co se stalo... nastesti pruhovani asi vedeli

Reagovat
ratusek

o čem mluvíš?

Reagovat
Greny

kdyz dali gol nejdriv Vary tak byla vysoka hul a branka neuznana a kdyz nahodou Litvinov tak rozhodci se poradili a foukli postaveni mimo hru... u obou golu nikdo ani neprotestoval

Reagovat
ratusek

Reagovat
Coutinho10

ja viděl teda až prodloužení, ale i to samo o sobě vypovídalo, když Vary se snad nedostali za půlku, protože už měli splněno a Kladno si to prohralo minule samo doma s Varama, kdy byli par vterin od 3 bodů, ale místo toho s nima prohrali na najezdy a dnes ten zaver taky projeli

Reagovat
db18

Jen ať Kladno ochutná vlastní medicínu...

Reagovat
Greny

no ja chci aby se udrzela Jihlava

Reagovat
ratusek

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Greny

dilo dokonano

Reagovat
Snatus

Vsadil sis taky, aspoň?

Reagovat
Greny

vole na kriz byl kurz 1.9

Reagovat
Snatus

Tak zdvojnásobit nějakou vyšší částku

Reagovat
ratusek

jsem spokojen, at posraná Dukla táhne zpátky

Reagovat
Kaspar

Litvinov taky jeste vyhrano nema, Vary dovezou do Jihlavy juniorku, protoze chlapi budou jeste pod vlivem a bude to jeste boj

Reagovat
Greny

a Kladnu o nic nejde tam se domluvi JJ68 a Guma

Reagovat
Kaspar

Jarda prekvapi a nazuje brusle a posle Gumu dolu

Reagovat
ratusek

To až uvidí Guma tak se půjde převléct a od 2.třetiny nastoupí taky

Reagovat
Greny

a v treti nastoupi i Patera a Rucinsky

Reagovat
ratusek

Litvajz doma Kladno dá. Kladnu jde o hovno a Vary to čestně nechají i Dukle aby se neřeklo

Reagovat
ladyboy arsenal

ostudná fraška

Reagovat
smazaný uživatel

"Posypán prachem formy"

Ty vole, už to začíná.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Kepy_FCB

Posypan prachem formy... ö

Uz to zase zacina

Reagovat
smazaný uživatel

Long live king Zahustel

Reagovat
matteo17

Reagovat
db18

Ale Karavajev byl ten špatný...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
matteo17

Zahustel a Frýdek

Reagovat
smazaný uživatel

Frýdek se Zahustelem...

Reagovat
Kepy_FCB

Tvl to je zase fotbal

Banik vam to nareze!

Reagovat
fabec1222

Bosák se už ani netají podporou Sparty?

Reagovat
Spalovač šancí

Ta sparta by nemusela být špatná, kdyby místo Kangy hrál Sáček a trénoval je pořádný trenér, např Rada.

Reagovat
djwenca

Kanga začíná být po solidním nástupu neviditelnej že? Jak to, že se skvělí hráči po přestupu do Sparty zhorší???

Reagovat
exse

Sáček. Ten kluk nikdy nebude ligovej fotbalista.

Reagovat
Spalovač šancí

To se mýlíš, on už totiž ligovým fotbalistou je. Mrkni na soupisku sparty.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Carrick

Reagovat
Bakary3

Jojo, jako Darida, zejo? tebe bych nechal delat skauta..

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Chramosta

Reagovat
Kang & Kodos

Kanga je hroznej...

Reagovat
matteo17

Plavšiče žeru..

Reagovat
Kepy_FCB

Srbija❤

Reagovat
Spalovač šancí

Já pljeskavici

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
db18

Ne... prostě nechápu, co takového hráče dohnalo k tomu jít k nám do ligy...

Reagovat
matteo17

špageťák přece

Reagovat
OTASi

takže v létě do udine?

Reagovat
Spalovač šancí

Chce hrát za Plzeň, takže musí do mezistanice.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
HalaMadrid_Flx

hezký

Reagovat
raduinho

Minutu a půl trvalo zahrání standartky od odpískání faulu. Jestli je někde prostor získat čas v zápase tak právě tady. Ne u videa, které trvá často i kratší dobu než obyčejné rozehrání standartní situace.

Reagovat
OTASi

sparta sice gol ze standartky, ale jinak velký nic..jablonec tam má jeden ,,průnik" za druhým, sparta si koleduje

Reagovat
Greny

mohl si ho vychutnat jednu za faul, druhou za zakopnuti a do zapisu mu napsat jeste kecy k rozhpdcimu

Reagovat
Tommy the Gunner

Chramosta je neuvěřitelný kopyto

Reagovat
ZB 07

Jablonec jsou fakt dřeváci, tohle se dá úplně v klidu uhrát na body.

Reagovat
exse

Na body? Vždyť už měli vést aspoň o 2 góly.

Reagovat
ZB 07

No...však jo.

Reagovat
Kang & Kodos

O 2 góly, termín známý též jako TKO

Reagovat
ratusek

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
exse

Zelený dneska neskutečnej.

Reagovat
Greny

v kombinaci s Travnikem to nemuze byt jinak

Reagovat
exse

Je pravda, že v porovnání s Trávníkem vypadá jako fotbalista každej, ale přece jen Zelený dneska hraje skvěle.

Reagovat
OTASi

Zelený Trávník

Reagovat
Greny

no kdyz hral Juhar proti Zahustelovi tak vypadal taky neskutecne

Reagovat
raduinho

Kokoti s tím pyrem fakt.

Reagovat
smazaný uživatel

Chapu, že pro televizního "fanouška" klubu z Londýna, kde i stání je trestný, je něco jako pyro na stadionu, absolutně nesmyslná záležitost, ale zkus pochopit, že jsou i kluby, kde se vytváří jiná atmosféra, než usrkáváním limonády a šustenim popcornu.

Reagovat
smazaný uživatel

neuvěřitelné, kolik tam má Jablonec prostoru škoda, že to ty dřeva neumí využít, hlavně Chramosta je na facku

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
PavlíčeQ

Hrajeme překvapivě dobře, bohužel Sparta má Stanciua a my máme tragéda Chramostu

Reagovat
Kang & Kodos

První poločas na naše poměry slabej, tak snad to vyvážíme ve druhým. Jablonec nehraje špatně, ale chybí jim útočník.

Reagovat
ratusek

Ve vašich druhých poločasech?

Reagovat
Kang & Kodos

Právě. Tohle byl snad nejhorší 1. poločas na jaře, tak snad budem kompenzovat.

Reagovat
Melda

Zase jednou koukám na kaprligu a přemýšlím jestli to všechno není nějak zpomalený.Ale ono jim i dlouho trvá něco vymyslet.Každopádně Sparta krom pár hezkých věcí děs.

Reagovat
smazaný uživatel

Střídej toho Zahustela nebo mě odvezou

Reagovat
ladyboy arsenal

Jabko na goly rezignovalo asi

Reagovat
Greny

Jablonci dnes chybi ta finalni faze vzdy tam udelaji neco spatne

Reagovat
ratusek

Na co mají mikrofony když mu tl musí ukázat jablonečák a stejně se opraví až za dlouho

Reagovat
ratusek

O tom reprezentantovi mluvil jako o Trávníkovi?

Reagovat
db18

Pernica to ať v Jablonci rovnou zůstane...

Reagovat
PavlíčeQ

Za to, že mu jednou utekl Kadlec? lol

Reagovat
db18

Že se vysral na hru a hlásil se tam jak prvňáček ve škole...

Reagovat
PavlíčeQ

Ale i tak to pro vás bude super stoper vzhledem k tomu co tam máte teď.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Greny

no ruka ne?pohyb k mici

Reagovat
Kang & Kodos

No...

Reagovat
smazaný uživatel

Spící koně u pošty aneb obohacujeme slovní zásobu s Pavlem Karochem

Reagovat
Melda

"Sparta tam měla minutku....Asi šedesát vteřin"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Tvl jasná ruka video chybí

Reagovat
ZB 07

Proč nejsou schopní normálně vystřelit?

Reagovat
naheCZ

Jasná ruka...

Reagovat
smazaný uživatel

JOSEF Klucký?

Reagovat
Tigerinho

tak on byl i schopný říct, že tu hlavu z rohu vyhrál Havelka

Reagovat
Gareth Bale 11

On stojí přesně za nima a vidí tu ruku, ale když nechceš, tak nepískneš no.

Reagovat
Gareth Bale 11

To je taky gólman tohle.

Reagovat
Kang & Kodos

Se Ráda posral, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, Rada porušil nepsané pravidlo nikdy nestřídej před obrannou standardkou a centimetry dělily Jablonec aby na to doplatil...

Reagovat
naheCZ

Co to je sakra za střídání?

Reagovat
bobis21

pochopil teď někdo Radu? Je spokojen s výsledkem 2:0 a chce to udržet?

Reagovat
PavlíčeQ

Musíme pošetřit síly na příští týden, kdy hrajeme pohár a derby.

Reagovat
Kang & Kodos

S těmahle argumentama se do Evropy vůbec necpěte

Reagovat
PavlíčeQ

2:0 na Letný, kde jsme nikdy nic nepředvedli krom 1 zápasu, 25 minut do konce a 2 důležitější zápasy před náma. Takže střídání za mě v pořádku.

Reagovat
Kang & Kodos

Ví někdo v Jablonci, jak nám jdou druhý poločasy?

Reagovat
PavlíčeQ

Je úplně jedno, jak vám co jde, protože my od vás na Letný dostaneme vždycky ať jste v jakýmkoliv rozpoložení

Reagovat
bobis21

Reagovat
PBLead

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Kang & Kodos

A ještě tam nechá Kubistu se vykartovat

Reagovat
bobis21

to docela chápu, ale čekal bych tam za Chramostu spíš Diviše když se prohrává, ne obránce Hanouska ...

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Greny

docela jo, vzdyt na lavce ma dopredu akorat ty dva mlady kluky ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Prej hustej faul

Reagovat
ondrasch77

Sparta už jede jak v 90-tkách, hraje hovno, ale vede, ruka ve vápně se nepíská (což si pamutujeme už z podzimu) a ten mrňavej negr se tam válí při každým sebemnešám kontaktu

Reagovat
Kang & Kodos

A narozdíl od devadesátek hrajou Jabka úplnou píču

Reagovat
ondrasch77

První poločas byl kromě cca deseti minut náš, vy jste hráli hovno a druhá půle byla 50/50 a pomohli vám rozhodčí... tak co to tady zkoušíš...

Reagovat
Berbatov9

Chramosta dnes dostane velkej ceres nejspis :D

Reagovat
Miguel19

Plavšič Tedka byl za dobrýho vola

Reagovat
Melda

Však to nebyl vůbec jeho prostor...

Reagovat
Corosian

Kolik ten Kanga uz ztratil micu? vzdyt to je uplna tragedie

Reagovat
matteo17

A i když teď Plavšič zaspal, tak je úplně jinde než zbytek ACS.

Naprosto fantastickej hráč a pro mě nejlepší posila. Snad u nás vydrží co nejdéle.

Nechápu co Makarón hulil, že ho nestavěl.

Takhle si představuju "odjezděnej zápas"

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem nechápal, že nehrál. I když byl určitou dobu zraněn.

Reagovat
Kang & Kodos

Ty vole, vážně tam bude v 90. dávat Lafatu?

Reagovat
db18

Chce dostat kotel na svou stranu...

Reagovat
Greny

mladik dostane ochutnat ligovou atmosferu

Reagovat
db18

Lafata

Reagovat
Greny

to budeme opravdu chvalit hrace za to ze predvede sprint v posledni minute?

Reagovat
Posledni Kovboj

Libi se mi, ze kluci se v kabine konecne dohodli, a Frydkovi proste nepucujou mic

Reagovat
PBLead

Reagovat
ratusek

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Melda

Nejlepší asi Plavšič, Kadlec.Druhej poločas kupodivu lepší než první, bylo to fotbalový celkem.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
PBLead

Člověk si začíná zvykat na řešení situací jako má Plavšič, Kanga nebo třeba Stanciu, a pak na hřiště naběhne Lafi a předvede tenhle náběh do vápna, kdy se sám sebe vytlačí ven a nacentruje na nikoho.

Reagovat
Greny

podle me to byla strela

Reagovat
Kang & Kodos

Ty vole, ale to nadšení, s jakym tam běžel!

Reagovat
matteo17

Pro mě je nepostradatejnej . V sedmatřiceti letech tyvole ty skluzy

Reagovat
ratusek

Reagovat
iamek

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Kaya byl dnes skvělej. A Kangovi by měl někdo vysvětlit, že v naší atlet lize nemůže takhle předržovat míč a že když jsou ve předu všichni obsazení a nikdo si nenabíhá, tak není ostuda to někdy nahrát nejbližšímu hráči. Sráží ho, že chce mermomocí vždy něco vymyslet. Ještě se musí přispůsobit naší lize ale může být dobrej.

Reagovat
smazaný uživatel

Se vší pokorou jazda do Olomouce pro bod (y) !

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne at nas je vic nez zidu v Liberci. Ti se asi konecne dockali toho zajimaveho soupere

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Hrát proti svému Béčku má být zajímavé?

Reagovat
smazaný uživatel

Reaguje asi na slavisty na TW, kteri psali, ze pro ne zapas na Baniku (druhy zapas v lize po nasem postupu a hned stret dvou nejlepsich fans skupin v CR) neni zajimavy :-)

Reagovat
db18

Vím, ale nezajímavost zápasu si odůvodní i dneska...

Reagovat
ZB 07

Jelikož už se pomalu smiřuju se sestupem, od zápasu s Plzní nic neočekávám. Těch ztrát měli na jaře hodně a papírově jsme pro ně nejlehčí soupeř, se kterým si asi poradí Doufám aspoň, že nebudem jenom zalezlí na vlastní půlce a nebudem to hrát vzadu na nulu, další prohru 0:1 už bych asi nesnesl.

Reagovat
ratusek

Minimálně bod uhrajete

Reagovat
Blasphemer

Ztratit body s Brnem, který dalo za celý jaro obdivuhodný jeden gól, a to ještě ke všemu Spartě, to by byla nejstylovější ztráta titulu v dějinách.

Reagovat
Greny

no parkrat uz s nami ztratila titul Sparta

Reagovat
$$CaptainKokotko

Já právě čekám, že to bude vyrovnané. 1:0 0:0 0:1 . Já bych si přál, aby spadla Dukla, Zlin nebo Jihlava.

Reagovat
ZB 07

Radši dostat 2:6 než 0:1...ať z tý ligy kdyžtak spadnem zaslouženě.

Reagovat
Coutinho10

kdyz jste dokazali proti nam hrat vic nez slusne, tak proc ne proti Plzni ?

Reagovat
ZB 07

No tak k tomu jste taky dost přispěli svým výkonem. Aktuálně jsme psychicky dole, Plzeň naopak trošku nahecovaná tím, že vyrovnali zápas se Spartou, navíc teď už ztrácet nesmí. Dneska s body nepočítám.

Reagovat
Coutinho10

tak hlavne hrajete doma...naopak si myslim, ze presne tenhle tym zapasu by vam mohl sedet...tam, kde to ocekavani na body je vetsi u soupere...navic Pivarnik Plzen zna, tak doufam, ze tu ligu zdramatizujete na obou polech tabulky

Reagovat
PlackaSKS

doufám, že takhle odevzdaní nejsou vaši hráči...

Reagovat
ZB 07

Tak já se radši držím zpátky, před posledními zápasy jsem vždycky věřil ve výhru a vždycky jsem odcházel zklamanej, takže teď si od nás radši nic neslibuju (čímž nechci říct, že bych snad nešel fandit ).

Reagovat
anonym

Dnes to proti kratkym zobakum musí být jasné 3 body.

Reagovat
smazaný uživatel

těším se, dneska by mohla být zábava i v ulicích

Reagovat
smazaný uživatel

Banikovci vypili tocene pivo ve vlaku. Pico slusny pocet na toto, ze jedem z Cech

Reagovat
smazaný uživatel

Neměla být prohibice? Tak snad jste to nevypili v 5 lidech

Reagovat
smazaný uživatel

V tom horku to snad s pivem není nutné tak tlačit..

Každopadně, kulajar už cosi psal o stanném právu. Ten člověk už je vážně nemocný..

Reagovat
smazaný uživatel

Kulajar mě nasral tím jak by se do krve bil za Vrťa. Chápu že chtěl mírnit řeči o kterých ví třeba více, ale choval se u toho jako pětiletá holka. Ty jeho ostatní rýpnutí celkem beru, za zamýšlení občas stojí, ale nedovedu se ubránit pocitu, že s Vrtěm minimálně luští křížovky.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pivo te neodjebe. Ale ten pocet, k čemu sem přistoupil me kurva prekvapil :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Mě odjebe i 4-5 dvanáctek, když mám hlad.

Reagovat
Kang & Kodos

OT: Pulpit drtí FNL

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
db18

Reagovat
ratusek

Pulpit do Het ligy!

Reagovat
PBLead

Reagovat
Aldeano

Reagovat
pepinho2

Neznám na Twitteru větší plačky než slávisty. To, že mezi ně patří i představitelé klubu, to jen potvrzuje.

Reagovat
Kang & Kodos

Co zas?

Reagovat
Kang & Kodos

zoufalec

Reagovat
Hokaido

To je fakt dno.

Reagovat
Greny

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Slávistou se nestaneš, tím se musíš narodit.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
db18

Reagovat
Orlandiiik

Reagovat
PBLead

Reagovat
smazaný uživatel

Ale profilovku ma peknou

Reagovat
Kang & Kodos

Asi to psal podobně nachcanej

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to tvrdim z tohoto boziho mista vy nicemove, nebot vy se zdrahate obratit, a jdete radeji po trnity ceste hriiichu

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Frick

OT - Jste-li horňáci, puste si zápas Kvitová - Görges

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
ratusek

Nevím proč nejsme se Sigmou v TV tvl, narvaný stadion, vyhecovaný utkání a oni to nedají do TV

Jinak od 17:00 by mohl být dobrý mač Příbram - Hradec, s lepší urovní než například Slovácko-Dukla a Klokani - Vysočina, kde bude rozhodnuto po 20 minutách

Reagovat
smazaný uživatel

Mel jsi jet a nespolehat na TV :)

Reagovat
Coutinho10

celkem premejslim prave, ze mrknu na Pribram, protoze to je presne ten zapas, kterej hodne ukaze, jestli ma Pribram ma to se vratit snad bude na Fortune stream

Reagovat
ratusek

je psanej, takže by měl být i zde http://sportstream-365.com/

Reagovat
Coutinho10

super dik

Reagovat
smazaný uživatel

Střílí Kalvach na bránu? nebo proč má dvojnasobnej kurz než všichni kolem něj v záloze?

Reagovat
Erialdur

To je defenzivní myš na černou práci. Tam bych s gólem nepočítal.

Reagovat
smazaný uživatel

Dal jsem 'na jistotu' Plška..ale Kalvach měl 12, víc už měl jenom Radakovic..

Reagovat
Erialdur

Já mám strach, že dnes by větší jistota byla sázka na Baníkovce. Ale snad se mýlím.

Reagovat
Kang & Kodos

To jdi do prdele...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
ZB 07

Ty mě fakt štveš, já nevyhraju ani blbý dvě stovky

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.tipsport.cz/tiket?idu=162653053&idb=794&hash=c6870d3a&t=dGlrZXQgNC4wMCB6YSAxMjVLxI0gPw%3D%3D%0A

Původně to mělo bejt za 250, ale sázel jsem i UFC, tak jsem to nakonec bohužel rozdělil...

Reagovat
ZB 07

I tak pěkný od zítřka sázím střelce podle tebe

Reagovat
AjaxFans

Dobré pjéťo

Reagovat
ratusek

už mě sereš

Reagovat
Banikovec7

Málem

Reagovat
ratusek

Hrubý to musíš dávat tvl

Reagovat
dextroza_m

pls stream, nějak mi to blbne.

Reagovat
dextroza_m

dík, jak zatím hrajeme? Vidím to od cca 35. minuty

Reagovat
ratusek

nic moc, pár náznaků šancí, ale jinak bída.

Reagovat
Banikovec7

Kromě posledních pár minut hrozně, měli jsme asi 3 nebezpečné brejky, ale jinak se na nás valí jeden útok za druhým.

Reagovat
db18

Ty krávo, Slavie chce za ten jejich rohový sektor už 390 Kč, jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Reagovat
PBLead

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Procvakanej Karel

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Procvakanej Karel

Reagovat
KingMaster13

Ty vole tak ty díry v rozpočtu se nezalepí sami

Reagovat
db18

Ale tak... to je skoro 100% nárůst oproti minulý sezoně.

Reagovat
KingMaster13

Čínská krize

Reagovat
db18

Rodinný sektor - vstup za 890 Fotbal pro lidi

Reagovat
ratusek

Pro rodiny s dětmi a co děti, pomyslel někdo na děti?

Reagovat
KingMaster13

Zabraňujeme předčasné pohromě, tím že tam ty rodiny s dětmi ani nepřijdou

Reagovat
ratusek

Reagovat
rufus

Na derby jsme tam na podzim platili to stejný. Tohle už je fakt hnus.

Reagovat
db18

Reagovat
Godwinson

Snad to Sigma nějak ukope

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Schick gól

Reagovat
db18

Reagovat
ZB 07

Konečně

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
bobis21

podle mě se nedotkl. Ale přál bych mu to ...

Reagovat
jiriczeQ

nejsem si jistý, jestli ho nedal Nainggolan spíš..ale teď už ho dal doopravdy on snad :P

Reagovat
db18

Nakonec ho připíšou Kaneovi.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
PBLead

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Godwinson

Až teď, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

A teď druhý

Reagovat
Kang & Kodos

Druhej

Reagovat
fabec1222

dal jen jeden, ten první je Nainggolan

Reagovat
smazaný uživatel

už to vidím, že to v opravili

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
db18

Kadeřábek taky (vůbec jeho první gól v BL)

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Coutinho10

konecne mu to tam padlo a normalne a ne smudla jako ta strela predtim, kde nastrcil nohu

Reagovat
Kang & Kodos

Kadeřábek gól Navíc tomu nejzkurvenějšímu týmu

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
db18

Reagovat
andrew96

Reagovat
Hokaido

Reagovat
rufus

Reagovat
Banikovec7

Bary

Reagovat
ZB 07

Plšeeeeeeeeeek

Reagovat
db18

Šindelář

Reagovat
ratusek

Pičo Baroš to posere, má po stranách zcela volné hráče a mrd z protiutoku dostanem gol

Reagovat
Godwinson

Supr, teď to udržet

Reagovat
anonym

Hlavně udržet, chachaři musí z ligy.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Euphael

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
smazaný uživatel

Chcipni kundo :-)

Reagovat
Coutinho10

Plsek

Reagovat
ratusek

Zas tam do piče cpe neschopnýho Diopa proč tam radši nedá Jiráska? S Diopem je nás o jednoho míň

Reagovat
FCSL

Hm, -4 body na Sigmu, další náš zápas Jablonec venku, to není dobrý

Reagovat
dextroza_m

Schick dnes zatím dva fíky

Reagovat
smazaný uživatel

*jeden

Reagovat
dextroza_m

na livesportu má dva

Reagovat
Coutinho10

ale v realu jeden

Reagovat
smazaný uživatel

Výtečně Olomouc, snad to udrží !

Musíme porazit Duklu!

Reagovat
dextroza_m

Proč necentruje, uvolní se, v jejich vápně všichni naši a on jde dávat pod sebe

Reagovat
Kang & Kodos

Procházka to je extrémní čurák

Reagovat
db18

Procházka klasik

Reagovat
bobis21

ty vole proč? nechá si dát tak zbytečnou kartu

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Ten komentator.. "Prochazka udelal to, co udelat musel" To se asi pochcal ne snad radsi prohrat 2:0 z te akce (kdo vi jestli by to dal) nez udelat penaltu, dostat redku a stejne prohrat 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

..tak bez tej penalty

Reagovat
ronaldik

Co víš, třeba už kalkuluje s tím, že spodek tabulky bude tak vyrovnanej, že se půjde až podle skóre :D

Reagovat
hefy

Prochy myslitel. Přemejšlim, kdy jsem viděl neco tak děsně stupidního.

Reagovat
hefy

Btw to je stopka na tři zápasy, když je to přímá rudá?

Reagovat
Banikovec7

Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat
Banikovec7

Baroš třetí zápas po sobě zazděna tutovka Teď nás to poprvé stálo body...

Reagovat
Coutinho10

Matousek hezka strela...dobrej uvod od Pribrami

Reagovat
ratusek

sem to zapl až ted a oni už vedou

Reagovat
Coutinho10

a to ještě nedali penaltu, která byla trochu prapodivná

Reagovat
ratusek

Tzv na Starku?

Reagovat
Coutinho10

no jako skoro jo

Reagovat
smazaný uživatel

toho musi koupit plzen, + nechat rok hostovat jeste

Reagovat
Coutinho10

i ten jeho 2. gol to vypadalo, že tam neni kudy to procpat a stejne to tam z uhlu poslal....fakt slusnej hrac

Reagovat
Coutinho10

wow Tetteh ta klicka ala Ronaldinho

Reagovat
smazaný uživatel

HAVLÍK!

Reagovat
jiriczeQ

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mám pro něj slabost.

Reagovat
$$CaptainKokotko

gay

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fabec1222

Zboural bránu

Reagovat
fabec1222

penalta, to je kolotoč

Reagovat
ZB 07

Slovácko

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda!

Reagovat
fabec1222

Bohemka udržuje Baník v naději

Reagovat
ZB 07

Bohemka taky super, dnešek zatím fajn

Reagovat
jiriczeQ

mám radost, že nám dnes přeješ, ale musím se tě zeptat..myslíš, že máte větší šanci přeskočit Duklu než nás? Nebo jak to, že nám dnes fandíš?

Reagovat
ZB 07

Jste jeden z nejsympatičtějších týmů ligy, to zaprvé. A zadruhé, Dukla hraje příští kolo s námi, pokud ji porazíme, máme lepší vzájemný zápasy. Navíc oni mají poslední 4 kola fakt šílenej los, zatímco vy máte dva relativně lehký domací zápasy, který asi zvládnete.

Reagovat
jiriczeQ

doma vyhrávat musíme, to je pravda, zase venku pravděpodobně nezískáme ani bod..každopádně díky moc

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
smazaný uživatel

Zlámal

Reagovat
ZB 07

Proč je v Bolce přerušeno?

Reagovat
smazaný uživatel

Zlámal zlomil branku

Reagovat
ZB 07

Reagovat
ratusek

Reagovat
db18

Reagovat
Coutinho10

jak ?

Reagovat
smazaný uživatel

Šel na něj centr a on couval couval a ve výskoku jak vyrážel balón tak to napral zádama do tyčky. Jako velká rána to nebyla, spíš ta tyč byla z papíru.

Reagovat
Coutinho10

j dik....leda, že by měl nějakou robotickou vyzbroj

Reagovat
smazaný uživatel

Tyjo Zlámal dokáže přelomit i brankovou konstrukci

Reagovat
db18

Petržela musí mít k dispozici slušný materiál.

Reagovat
smazaný uživatel

V Boleslavi zlomená tyčka nebo co tam řešej?

Reagovat
smazaný uživatel

Zlámal ve výskoku dopadl na tyčku a zlámal ji

Reagovat
pepinho2

Zlámal zlámal branku

Reagovat
ratusek

Jihlava navíc vyrovná, to je kolo ty vole. Jeeště by mohlo vyhrát Brno a bude to kompletně v piči

Reagovat
smazaný uživatel

http://imgWorld.cz/lHZAQCCOnt.PNG

To sem fakt ještě neviděl. Jak to mohl zlomit?!

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

A to jsi neviděl, jak tu branku odnášeli

Reagovat
smazaný uživatel

Právě viděl

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole jak to dokázal

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

To se zas jednou o České lize doví celej svět.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Ty vole, premium videa už jsou i na onlajnech... předtím to tam běželo v pohodě.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Neregulérní soutěž

Reagovat
fabec1222

A Jihlava posílá Baník do druhé ligy

Reagovat
ratusek

Petržela Matejova asi nenávidí, zase ho stahl už v prvním poločase

Reagovat
smazaný uživatel

Kvůli zranění, fakt nenávist...

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Ty pičo, zase Bakoš a Kozáčik.

Reagovat
smazaný uživatel

Zlámal o poločase pro O2 říkal, že se bavil se správcem hřiště a ten mu říkal, že už další branku nesmí zlomit, protože náhradní už nemají.

Reagovat
smazaný uživatel

A potom říkali, že mají

Reagovat
smazaný uživatel

Jo?

Reagovat
db18

https://pbs.twimg.com/media/DbUk7fBXkAA0VN2.jpg:large

Super, takže Krmenčík hrál přes zranění jen proto, že Sparta...

A Kolář už dohrál i pod Vrbou?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Kolář má tři karty, ne? Možná to nechce riskovat?

Reagovat
db18

Má 4, a trest si už odseděl... (proti Jihlavě)

3 má Krmelec... ale koukám, že Dan je asi zraněný. A co nechce riskovat? Karvinou?

Reagovat
smazaný uživatel

Tady na EF má Kolář tři!

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslel, že máte Slavii další kolo.

Reagovat
pepinho2

Tak už bude fotbal začínat později i kvůli florbalu

Reagovat
db18

Prodloužení trvá 45 minut? To snad ne, ne?

Reagovat
pepinho2

přenos měl začínat v 19:30

Reagovat
ratusek

na předzápasové studio s Kozohorským sere pes

Reagovat
db18

Reagovat
db18

btw. Jarda Šilhavý je z Berouna?

Reagovat
Coutinho10

Vukadinovic twl

Reagovat
Coutinho10

ted napravil

Reagovat
Coutinho10

škoda, že Takacs tu branu zase nezlomil

Reagovat
db18

Adolf musí i za Pivarníkem jen v doprovodu své gorily...

Reagovat
smazaný uživatel

Já si říkal co se to tam motá za slizáka.

Reagovat
db18

Pilík, Ashiru

Reagovat
smazaný uživatel

Já nechápu proč v tom Brně nedaj hlavní kameru na druhou stranu.Ten stadion z druhý strany vypadá daleko líp,bylo by vidět na kotel a celkově by to vypadalo v televizi lépe.

Reagovat
exse

Radši se budu dívat na fotbal z výšky s malou tribunkou v pozadí, než skoro z úrovně hřiště s velkou tribunou v pozadí. Stačí se podívat na zápasy z Jablonce nebo Bolky, to je skoro nekoukatelný (a to nemluvím o samotné hře).

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ona ta tribuna na druhý straně zase o tolik výš neni a mohli by tu kameru dát třeba na střechu.

Reagovat
smazaný uživatel

Moment, moment, zdá se mi nebo je opravdu v BRNĚ kvalita obrazu z 21.století?

Reagovat
smazaný uživatel

Jde vám přenos na webu ČT ? Mě tam jde akorát hokej na vedlejším vysílání.

Reagovat
smazaný uživatel

Tam ligu nenaladíš dobrý 3 roky, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt ? Škoda

Reagovat
ratusek

I to Brno je tlačí

Reagovat
Greny

to i vas

Reagovat
Greny

jen do zachrany ligy

Reagovat
Kang & Kodos

Bohdalka! Ta dělala stafáž snad všem papalášům za posledních 40-50 let, na vítěze má čuch jako nikdo

Reagovat
db18

Alda!!!

Reagovat
meno

Alan!!!

Reagovat
ratusek

Co Melichárek zas držkoval?

Reagovat
db18

Havel si při zpracování balonu kopl balon do ruky a od ní pak šel míč k Čermákovi...

...je to sice píčovina, ale podle pravidel se to pískat nemá no.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani to není pravda. Padlo mu to na záda.

Reagovat
ratusek

Reagovat
db18

Aha, tak já měl pocit, že mu to šlo na loket... ale je fakt, že u toho už mžourám očima.

Reagovat
rufus

Reagovat
smazaný uživatel

Není to tak, že se pokud by si to do té ruky kopnul, pískat se to má? Nemá se to pískat jen ve vlastní šestnáctce? Nebo už je to změněné?

Reagovat
smazaný uživatel

Možná si myslel, že se to odrazilo od ruky Havla?

Reagovat
Artaxerxes

Brno snažte se trochu

Reagovat
smazaný uživatel

Co to ten Orel píská za mrdky

Reagovat
Banikovec7

Aspoň, že to Brno vždy umí potěšit.

Reagovat
KnoxXx

kanonier Cermak

Reagovat
smazaný uživatel

Čermák kanonýr

Reagovat
db18

Aldaaa

Kopic po dlouhý době zase áčko.

Reagovat
Kang & Kodos

Ty vole. Kdokoli, jenom ne tenhle zkurvysyn

Reagovat
Coutinho10

to je braneni

Reagovat
smazaný uživatel

Schválně, jestli bude hrát příští zápas Kolář, nebo Čermák

Reagovat
smazaný uživatel

Čermák - new Vrba´s GOD

Reagovat
db18

Kdyby dal Zbrojovák hattrick, tak je druhým nejlepším střelcem hned za dvougólovým Michalem Škodou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy nespadnul, jen jednou vybojoval sestup.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo to řekl?

Reagovat
db18

Kalouda myslím řekl, že by byl nejlepším střelcem a Štěpán ho pak opravil, že až za Škodou.

Reagovat
smazaný uživatel

Čermák easy hattrick

Reagovat
ratusek

Čermák hattrick

Reagovat
db18

Píčo Proti Zbrojovce bychom mohli hrát častěji.

Reagovat
martin1

Čermák! Pěkně

Reagovat
db18

"On byl tím, kdo dokázal sestup vybojovat"

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ještě nikdy o sestup nehrál..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď bacha na cestu domů Aleši

Reagovat
db18

Chtěl jsem říct, že ho odveze Dan Kolář, ale ten do Brna vlastně asi ani nejel.

Reagovat
smazaný uživatel

Kalouda

Reagovat
Tommy the Gunner

ty jeho kecy se nedaji poslouchat, to uz radsi bez zvuku

Reagovat
smazaný uživatel

Jako, co to tam Kalouda předvádí? Resp. proč ho ČT pořád cpe na zápasy Zbrojovky? Vůbec bych neměl nic proti, kdyby jako spolukomentátor fungoval na zápasech, kdy nehraje Brno, ale takhle jsou ty jeho preference jasně slyšitelné. Nehledě na to, že se ještě nedávno ČT honosilo, jak do studia nemůže pozvat na zápas lidi, co mají s nějakým klubem něco společného a přitom při komentování to má mnohem větší vliv

Reagovat
Tommy the Gunner

Prej Kovarik

Reagovat
smazaný uživatel

Už se těším na derby se Znojmem.

Reagovat
db18

No, Ashiru parádně. Jemu to docela přeju... ale další gól Brno už nedá, to by mi totiž vyšel tiket.

Reagovat
Tommy the Gunner

mas 2+ goly oba?

Reagovat
db18

Jenom Zbrojovku.

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Kang & Kodos

Jakože za jaro, nebo za dnešek?

Reagovat
db18

Za dnešek... když jsem si vzpomněl na naší obranu na Bohemce a uviděl ten kurs, tak nebylo co řešit... akorát teď budu jediný nechachar, který nemá barák.

Reagovat
Kang & Kodos

Za takovou píčovinu si stan zasloužíš

Reagovat
db18

Si vezmu jeden před Decathlonem, snad tam bude ještě nějaký, do kterýho nechodí srát bezďáci.

Reagovat
Kang & Kodos

Budeš jeden z nich, trochu úcty!

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Ty tu permici nevyhraješ.

Reagovat
db18

Permici už mam, teď mi jde o jídlo...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
martin1

Tak snad mu připíšou asistenci ...

Reagovat
Tommy the Gunner

Hrosovsky

Reagovat
Tommy the Gunner

Kalouda

Reagovat
FCSL

Hladký - Coufal, Karafiát, Mikula, Kerbr - Folprecht, Breite - Oscar, Bosančič, Bartl - Pulkrab

2:1 výhra. Oscar, Pulkrab - Stoch

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec vyhraje 2-1

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš to je vlezdoprdelismus Jednou se ty primitivové chovali slušně, tak je potřeba jim za to speciálně děkovat. U ostatních se to bere jako samozřejmost, jen chacharům se musí děkovat za slušný chování. Opice

Reagovat
Erialdur

Proč? Proč neocenit fanoušky soupeře, když vytvořili úžasnou atmosféru, aniž by cokoliv špatného provedli.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Ale letos aspon přispěli (nerozdíl od minulého roku) k atmosféře i domácí. Kotel velký moc není, ale snaží se.

Reagovat
sosna

Královna Moravy byla dobrá.

Reagovat
pawelFCB

U Spartanu se to taky bere jako samozrejmost, jo? Jsem zapomnel, ze ostatni famoudvi v lize jsou svati.

Reagovat
anonym

Jsou to sice opice jako trevor, ale atmosféra byla dobrá, tak bych to nějak nehrotil

Reagovat
smazaný uživatel

Nazveš někoho, koho absolutně neznáš opicí a pak to nehrotíš.. Aha..

Reagovat
HorajzmAmmann

V životě jsi trevora neviděl a hned ho nazveš opicí trevor je pravidelný výjezdák a na fotbale by si nikdy nic nedovolil...

Reagovat
anonym

Vy ste cimprlíny.

Reagovat
smazaný uživatel

Idiot dne, gratulace.

Reagovat
pawelFCB

Vse mohl pokazit po zapase sekuritak, ktery primo pod kotlem kopal do banikovskeho tricka, ktere lezelo na travniku. Zajimal by me jeho myslenkovy pochod, ktery vyustil v potrebu jit 15 metru od lajny sekuritaku a kopanim dostat tricko do sestnactky? Naopak ocenuji gesto druheho secu, ktery to tricko sel vratit - za coz ho zdrbal jeho pravdepodobne nadrizeny.

Reagovat
HorajzmAmmann

a pak se securitákovi zatleskalo to bylo fajn

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bosko

Poslední dobou se na naše zápasy vůbec netěším. Tak nějak předem už čekám zmatky ve dříve precizní obraně a obdrženej gol v úvodních patnácti minutách.

Reagovat
smazaný uživatel

Kurz na to, že Liberec dá první gol je 2.37. Už sem to tam napálil, Liberec dneska minimálně bod.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě že jsi pravidlový expert, ne výsledkový expert. Snad ta tak nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz tiskovej mluvci Jablonce verejne napise, ze nam fandi co se tyce zachrany a posleze, ze jsme slusni, ze narozdil od ACS a SKS jsme jim jiz radu let nerozjebali stadion

Reagovat
smazaný uživatel

No Spartani jim tam vytrhali sedačky

Reagovat
KingMaster13

Inspirace u Olympiakosu

Reagovat
db18

Ty vole, tam už je tolik reklam, že se mi z toho sekne prohlížeč...

Reagovat
OranžováKarkulka

tyvole trochu mi to připomíná takovej ten úžasnej řeckej projekt v Čáslavi

https://www.transfermarkt.co.uk/fk-caslav/startseite/verein/11116?saison_id=2012

Za povšimnutí v tom kádru stojí El-Hajdi Diouf, kterej nebyl El-Hadji Diouf nebo 11 Řeků. A 19letej Krmenčík, kterýho to asi doživotně poznamenalo.

Reagovat
Kang & Kodos

Ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

dmnt fagt

Reagovat
db18

Ruml (jinak koukam, že jim i články píše nějaký Řek )

Reagovat
martin1

Nevíš co se po podzimu stalo, hrál každý zápas a teď jen pár minut.

Reagovat
db18

Myslím, že před zimní přestávkou vyměnili trenéra.

Reagovat
martin1

Konec podzimu neměli dobrý, ale teď jsou na tom ještě hůře, tak se divím, že nedostal šanci.

Reagovat
Kaspar

Viktorka Zizkov zeleny mic pri zapase, skvely

Reagovat
smazaný uživatel

Bude hrát Folprecht v základu?

Reagovat
Kang & Kodos

Folprecht gól, píšu si...

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.tipsport.cz/tiket?idu=162656914&idb=794&hash=03cc3d4a&t=dGlrZXQgMy41MCB6YSAyMDBLxI0gPw%3D%3D%0A

Nene, Pulkrabík

nicméně 50 jsem ještě rozdělil mezi Coufala a Folprechta, oba mají 20 a ukopnout se můžou..

Reagovat
FCSL

Asi jo, ale nemůže dát gola. @ 20 vypadá hezky, ale férovej by byl tak 300

Reagovat
smazaný uživatel

Snad bude dneska fit Škoďák, v preview není

Reagovat
smazaný uživatel

Já doufám, že bude hrát od začátku Tecl

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvědavý, kdo se dnes objeví v útoku

Reagovat
monty25

Do šatny a ještě z penalty By mě zajímalo, jestli vůbec byla...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak když ji rozhodčí odpískal...

Reagovat
monty25

Reagovat
Kang & Kodos

Udine další prohra. Strama na plac!

Reagovat
Kang & Kodos

Jinak kdyby ho fakt vzali, tak první zápas by ho čekal...jo, proti Beneventu

Reagovat
Coutinho10

to by bylo symbolický

Reagovat
ratusek

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
ondrasch77

Doufám, že by si je Benevento namazalo na chleba...

Reagovat
uff

Reagovat
ZB 07

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pro něj by to bylo ideální angažmá, horší než teď to být vážně nemůže, takže buď bude pokračovat v zajetých kolejích a pak se vše svede na hráče a nebo bude hrdina.

Reagovat
ratusek

Tak on by mohl vykoupit Spartu no Stanciu básnil o trénování s ním

Reagovat
Coutinho10

Škoďák alespoň na lavičce a i Kúdela sedí

Základní sestava: Kolář – Bořil, Jugas, Ngadeu, Flo – Souček – Stoch, Hromada, Hušbauer, Sýkora – Tecl

Lavička náhradníků: Kovář, Sobol, Danny, Zmrhal, Kúdela, Škoda, Necid

Reagovat
FCSL

Hladký - Coufal, Karafiát, Mikula, Kerbr - Breite, Folprecht - Ševčík, Wiesner, Potočný - Pulkrab

Kolář - Bořil, Jugas, Ngadeu, Flo - Souček - Stoch, Hromada, Hušbauer, Sýkora - Tecl

Tak to je shit sestava Rupnem

Reagovat
DieFohlenBMG

snad máš pravdu

Reagovat
monty25

Žitný kanonýr

Reagovat
monty25

Vaněček

Reagovat
Greny

ot: Kometa Brno...

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Godwinson

Jen je škoda, že trapnej Jágr s tou svojí bandou to pustili

Reagovat
salm0n

Reagovat
andrew96

První třetina od Třince k smíchu, to se to pak hraje...

Reagovat
db18

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
taws

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Kang & Kodos

Coufal strašně hloupej hráč

Reagovat
salm0n

S Fleišmanem tvořili strašně hloupé duo

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jeho centry prostě miluju.

Reagovat
ratusek

Slavia neví čí je, ale do poločasu dá gol a vyhraje jako vždy

Reagovat
Coutinho10

ty nas vodej

Reagovat
KingMaster13

Pěknej zápas ale, Liberec hraje neskutečně škoda, že neumí hrát na slabý.

Reagovat
Coutinho10

vzdycky se nahecujou jenom na nas a na rudy

Reagovat
KingMaster13

Ani ne v Plzni hráli taky celkem dobře. Proti mužstvům co proti nim chtějí hrát fotbal jim to jde

Reagovat
Kang & Kodos

Snad tomu Holoubek udělá přítrž a na nás se vyserou

Reagovat
KingMaster13

No v tom prvním utkání tomu tak nebylo Naopak Holoubek touží po pomstě za ten vyhazov

Reagovat
smazaný uživatel

komentátoři na o2 jsou na facku

Reagovat
KingMaster13

Ten Coufal se dneska dá úplně v pohodě vykartovat, tak snad ho budou naši co nejvíc srát

Reagovat
doNny

Reagovat
KingMaster13

ukoplá hlava

Reagovat
Coutinho10

Potocnej

Reagovat
smazaný uživatel

pěkný homerun

Reagovat
Komix

Potočný

Reagovat
KingMaster13

Potočný bombarduje Jablonec

Reagovat
smazaný uživatel

kolikrát ještě ti volové zmíní, že balon Stochovi skočil?

Reagovat
KingMaster13

V Liberci mají evidentně problém s krtky, na tom trávníku to hrozně skáče

Reagovat
meno

Žhavé zprávy z NASA: Potočného míč se konečně dostal na orbitu Země a v přibližně 11:31 PM středoevropského času se má setkat s míčem Sergia Ramose, který slaví 6 let ve vesmíru.

Reagovat
Komix

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
uff

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Hušba

Reagovat
KingMaster13

ou škoda

Reagovat
Kang & Kodos

Příhoda to tam sází pěkně. Jestli tohle dohrajou všichni...

Reagovat
KingMaster13

Bohužel taky si myslím, že to bude podobnej mariáš jako když tam hrála na podzim Sparta

Reagovat
Kang & Kodos

To by nebylo špatný. Taky byste mohli dostat góla v devíti, ať nejsme za čuráky sami

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
meno

3,4 na červenou? Musíš

Reagovat
Greny

Ngadeu a Sykora se vykartovali zkusene na Slovacko aby na Plzen byli ok jeste to cekam i od Husbauera

Reagovat
KingMaster13

Ono nám spíše dělají problém týmy jako Slovácko právě. Tak snad se to nějak zvládne i tak. Nicméně jít do toho i bez Hušbauera by byl docela malér, u něj by bylo nejlepší kdyby se vykartoval až v zápase s Plzní a byl ready pak na Jablonec

Reagovat
Kang & Kodos

Jablonec je na jaře o třídu vejš než Plzeň

Reagovat
KingMaster13

To souhlasím proto by to bylo takhle fajn. Nicméně zase aby chybělo tolik hráčů na Slovácko, když se zdá se konečně našla základní sestava by taky nebylo ono

Reagovat
Kang & Kodos

Píči, jsem myslel, že Jablonec máte hned po Plzni

Reagovat
KingMaster13

Ne, ne je tam mezera v podobě Dukly

Reagovat
20DollarsInMyPocket

To hřiště je teda ostuda

Reagovat
Kang & Kodos

Trpišovský by mohl bejt zvyklej

Reagovat
KingMaster13

Jako je to vyrovnaný, o něco asi lepší Liberec. Nicméně s naším bráněním jsem hodně spokojen. Až na tu úvodní šanci Breiteho tam Liberec nic tak nebezpečného neměl. My sice jen tu tyč ale věřím, že kdo si počká ten se dočká. Je mi jasný, že někteří fanoušci budou zase plivat, že soupeře nepřehráváme a tak. Naše liga tak slabé soupeře nemá a u Liberce to platí dvojnásob. Já jsem fakt neočekával, že je budeme přehrávat a spíše to bude o tom vyzrát na ně. Věřím, že Holoubek bude chtít vyhrát a Liberec nebude jen bránit a toho bychom mohli využít.

Reagovat
FCSL

Blbý je, že za nás může dát gola jenom Pulkrab a ten už to taky chytil od ostatních. Takže 0:0 nebo 0:1

Reagovat
KingMaster13

Breite a třeba i Kerbr jsou taky golový Nikdy nevíš, nicméně doufám, že dnes gola nedáte

Reagovat
Coutinho10

tak Husba out

Reagovat
KingMaster13

Šetří ho aby se taky nevykartoval?

Reagovat
meno

Zranění

Reagovat
Coutinho10

bohuzel ne...podle komentatoru ma natazenej zadni stehenni sval

Reagovat
FCSL

Ty krávo. On má na lavici Bosančiče, Pilaře, Oscara a dá tam Wesleyho

Reagovat
Coutinho10

neeeee skoda debilniho ofsajdu

Reagovat
salm0n

Příhodo, ty jsi neskutečnej posránek

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Fuck Kometa

Reagovat
Riviera Kid

Reagovat
smazaný uživatel

proč nenechal výhodu?

Reagovat
DieFohlenBMG

hrajem totální bídu

Reagovat
Kang & Kodos

Jak může bejt Hromada furt bez karty?

Reagovat
smazaný uživatel

Hromada

Reagovat
salm0n

Hromada už měl mít 2 žlutý.... dobrej rozhodčí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DieFohlenBMG

dej tam kúdelu vole!!!

Reagovat
Coutinho10

hmmm super dalsi zraneni

Reagovat
FCSL

Pilka rozhodne o titulu Plzně, pojd

Reagovat
DieFohlenBMG

nebo Půlkrab o titulu Slavie

Reagovat
DieFohlenBMG

to je hovado

Reagovat
Coutinho10

pulkrab

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec mohl už v deseti hrát v prvním poločase.

Reagovat
Kang & Kodos

Jasná Tohle si nemůže dovolit

Reagovat
ratusek

Dement no

Reagovat
Coutinho10

Stoch nadherne

Reagovat
Coutinho10

Milan pod rozhodnout

Reagovat
ratusek

to je jasný, po rohu v 93. minutě

Reagovat
Coutinho10

proc ne

Reagovat
Coutinho10

Součis skoda

Reagovat
Coutinho10

twl Jugas to je rozehravka

Reagovat
hefy

8 žlutejch, za to se už dává pokuta, ne?

Reagovat
Kang & Kodos

8

Reagovat
Coutinho10

tak kdyz pomalu za kazdej faul dava zlutou, tak se neni co divit

Reagovat
HorajzmAmmann

Holoubek žongly v pořádku

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
DieFohlenBMG

Reagovat
FCSL

Reagovat
ondrasch77

Uvidíme, jak mu půjdou v Jablonci...

Reagovat
DieFohlenBMG

proč nastavil 3 minutx, když se pak hrajou jenom 2???

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele