HET liga - preview 24. kola

13.04.2018, 08:47, aktualizováno 15.04.2018, 08:51
Previews
Program 24. kola české nejvyšší soutěže uzavře souboj dvou největších rivalů posledních let Viktorie Plzeň a pražské Sparty. Letenští mají ke spokojenosti hodně daleko, byť na jaře stále ještě neprohráli, domácí Viktorka zase za očekávaným titulem spíš klopýtá, než že by k němu uháněla. A pokud by nezvládla nedělní zápas, ztenčil by se její náskok na pouhé čtyři body...
Viktoria Plzeň - Sparta Praha  (neděle 18:00)
Šlágr 24. kola, ve kterém bude Viktoria Plzeň hostit Spartu Prahu, se odehraje v neděli od 18:00. Z posledních 7 vzájemných zápasu neskončil ani jeden remízou a šestkrát se radovali fanoušci plzeňského klubu.

Plzeň, jenž má na čele stále sedmibodový náskok prochází teď první krizí. Tři zápasy po sobě nevyhrála a v posledním kole utrpěla vysokou porážku od Klokanů 2:5. Plzeňské vedení vyjádřilo lehký neklid nad danou situací a Viktoriáni tak musí v domácím zápase předvést jednoznačně lepší výkon. Domácí se pravděpodobně nebudou moct spolehnout na Hejdu a Krmenčíka.

"Zápasy na začátku jara nám nevyšly, ale doufám, že nedělní zápas bude odrazem k tomu, abychom se zklidnili a závěr soutěže zvládli. Věřím, že na to máme. Sparta sem přijede získat body, my musíme hrát zodpovědně a v defenzivě si dát větší pozor. Pražané mají velice silné individuality v týmu, ale samozřejmě my hrajeme doma a chceme před vlastními fanoušky konečně vyhrát," ví trenér domácích Pavel Vrba.

Rudí nezažívají dobrý ročník. Rychlý konec v Evropské lize. Krátké trvání měla jejich účast také v MOL Cupu a v lize jsou až na šesté příčce, takže reálná hrozba neúčasti v evropských pohárech pro příští rok. Hosté ale rozhodně nic nebalí a po výhře 3:0 s Duklou, budou určitě chtít bodovat i v Plzni. Sparta má k dispozici téměř kompletní kádr, když chybí pouze navrátilec do A-týmu Lukáš Vácha.

Pavel Hapal, trenér Sparty, před zápase rozhodně neztrácí naději: "Po Plzni nás čeká dalších šest těžkých zápasů, které musíme zvládnout. Pokud chceme uspět, tak musíme přemýšlet tak, že chceme vyhrát všechny. Plzeň je lídr tabulky a hraje o titul, proto si myslím, že bude favorit, ale na druhou stranu její poslední výsledky ukázaly, že dokáže prohrát s Jihlavou, Boleslaví či na Bohemce."
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Kozáčik - Řezník, Hubník, Hájek, Limberský - Hořava, Hrošovský - Petržela, Kolář, Kopic - Bakoš
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Nita - Zahustel, Hovorka, Štetina, Vatajelu - Stanciu, Kulhánek, Kanga, Plavšič - V. Kadlec, Šural
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.06 - 3.45 - 3.98
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Jablonec - Sigma Olomouc  (sobota 16:00)
Přímý souboj o evropské poháry uvidí jablonecká Střelnice. Domácí celek poměří síly s Olomoucí, která na jaře trochu tápe, nicméně stále se drží v popředí tabulky. Jablonec na jaře ještě neprohrál a pokud zvítězí, dostane se v tabulce před svého soupeře.

Pro oba celky to bude nesmírně důležitý souboj, který jednoho či druhého může zase o něco přiblížit vytouženým pohárům. Jablonec je na jaře ve vynikající formě a ještě neprohrál. Sérii šesti výher přerušilo až minulé kolo a zápas proti Mladé Boleslavi. Jablonečtí ve středu Čech zachraňovali konečnou remízu 1:1 až brankou tři minuty před koncem v podání Martina Doležala.

Jablonec už se v této sezoně střetl s Olomoucí dvakrát a pokaždé mohl slavit úspěch. Na Hané hrál v říjnu loňského roku 0:0 a o deset dní později tam vybojoval postup v MOL Cupu, když zvítězil po divoké přestřelce 4:3.

Sigmu čeká na Střelnici těžký zápas. Hanákům se na jaře přeci jenom tolik nedaří, co na podzim. Svěřenci trenéra Václava Jílka od února prohráli třikrát a stejný počet zápasů zremizovali, zatímco vyhrát dokázali jen se Slováckem a na Dukle. "Možná jsme počítali, že s Karvinou i Jihlavou budeme mít šest bodů, a máme jen dva. Zase se nepočítalo, že vyhrajeme na Dukle. Fotbal vám to jednou vezme, jindy vrátí. Chce to mít nadhled. Po zápase je to zklamání, ale na konci si třeba řekneme, že ten bod byl získaný," nechal se slyšet olomoucký brankář Miloš Buchta.

Sigma se nicméně stále drží na skvělém třetím místě, avšak čtvrtý Slovan Liberec má stejný počet bodů a Jablonec jen o jeden bod méně.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hrubý - Holeš, Pernica, Lischka, Zelený - Masopust, V. Kubista, Považanec, Jovovič - Chramosta, Doležal.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Buchta - Sladký, Radakovič, Jemelka, Vepřek - Kalvach - Zahradníček, Houska, Plšek, Falta - Řezníček.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.98 - 3.55 - 4.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Baník Ostrava - Bohemians Praha 1905  (sobota 16:30)
Ostravský Baník i pražští Bohemians nepatří mezi aspiranty na ligový titul, přesto právě v těchto týmech panuje s posledními výsledky největší spokojenost. Na městském stadionu ve Vítkovicích tak lze očekávat zajímavý a atraktivní duel.

Po velkých investicích vstoupila Ostrava do jara nečekaně bídně, což stálo místo kouče Radima Kučeru. Žezlo po něm převzal strůjce zlínského zázraku Bohumil Pánik, který s morálně položeným mužstvem začal dělat divy. Tonoucí se Baník chytil stéblo ve vítězném klání proti Jihlavě. Následně dokázal obrat o dva body i lídra tabulky s Plzně a naposledy Pánik vyplenil své bývalé působiště na zlínské Letné.

Slezané jsou stále poslední, nicméně jejich ztráta na záchranu je již pouze dvoubodová, což je oproti začátku března rozhodně posun kupředu. "Minulý týden to bylo v tom zápasovém trojboji kondičně těžké. Už to na nás bylo cítit v prvním poločase ve Zlíně, než jsme pak chytli druhý dech. Konečně jsme teď zase měli normální týden, komplexně jsme potrénovali a měl jsem pohromadě všechny hráče," uvedl Pánik pro klubový web.

Klokani jsou taktéž v ráži. Již tak úspěšnou sezónu korunovali neděním triumfem nad plzeňskou Viktorií, která si z Vršovic odvezla potupného búra. Strůjcem těžko opakovatelného úspěchu byl především dvougólový záložník Dominik Mašek. Kvalitní výkon předvedl i mladý gabonský útočník Benjamin Tetteh, na jehož adresu nešetřil chválou trenér Martin Hašek.

"Benjamin se to teprve učí, ale už nyní je mentálně mnohem dál, než když v létě přišel. Podle mě má největší potenciál ze všech hráčů v české lize, ale musí si uvědomit, že potenciál je jedna věc a to, jak ho využije, je věc jiná," sdělil lodivod Bohemians. Ten si díky dobrým výkonům Klokanů vybojoval novou smlouvu platnou až roku 2021. "Jsem spokojený. Prodloužení smlouvy znamená, že Bohemka je spokojená s naší spoluprací. V Ďolíčku se cítím velmi dobře, klub totiž funguje jako rodina," řekl spokojený Hašek.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Pazdera, Šindelář, Procházka, Fleišman - De Azevedo, Hlinka, Hrubý, Jirásek - Poznar, Baroš
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Fryšták - Dostál, Šmíd, Hůlka, Kocić - Jindřišek, Hašek - Reiter, Bartek, Mašek - Tetteh
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.98 - 3.40 - 4.44
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FC Slovácko - Zbrojovka Brno  (sobota 17:00)
Výsledek moravské bitvy na uherskohradišťském poli hodně napoví o tom, který z týmů se přiblíží záchraně a který se naopak bude klepat ještě více. V tabulce čtrnácté Slovácko se doma utká s Brnem, které je na tom ještě o jednu pozici hůře.

Domácí se pokusí přerušit třízápasovou sérii bez vítězství, během níž dvakrát remizovalo venku na hřištích Mladé Boleslavi a Karviné, a mezitím doma podlehlo Liberci. V těchto střetnutích přitom nebyli Moravané horším týmem, ale dopláceli na špatné zakončení. I kvůli tomu znovu zabředli do záchranářských bojů, které se díky znovuzrozenému Baníku stávají ještě zajímavějšími.

Nyní se mužstvo plně koncentruje na duel proti Zbrojovce. "Všichni víme, o co v tom zápase jde. Bude to velmi důležité a velmi těžké utkání, a tak bude potřeba trpělivost jak na hřišti, tak i v hledišti. My navíc musíme na hřišti jezdit a já věřím, že naši fanoušci nás opět poženou v pozitivním duchu," vzkázal kapitán domácích Vlastimil Daníček.

Brno v minulém kole oslavilo na domácím stadionu v Srbské ulici 105 let od založení klubu, oslavy mu však překazil útočník Slavie Stanislav Tecl, který jedinou brankou duelu rozhodl o tom, že sešívaní si z Králova Pole odvezli všechny body. Flinta tak na výhru čeká již pět zápasů, přičemž v posledních čtyřech ani nevstřelila gól.

"Když to zjednodušíme, rádi bychom hráli tak jako na Spartě a v posledních dvou zápasech. Snažíme se být pozitivní a věříme, že zopakujeme minulé výkony a povede se nám to střelecké trápení prolomit. Oba týmy jsou na tom hodně podobně, nedávají góly a nemají body. Důležitá bude v tomto případě i hlava. Víme, oč nám jde, a věříme, že to zvládneme," řekl trenér hostů Roman Pivarník.

Zbrojovka má po delší době zdravý kádr, chybět bude pouze vykartovaný Lutonský. Brno na Slovácku uspělo naposledy před šesti lety, kdy se po roční pauze vrátilo do nejvyšší soutěže. Loňský střet na stadionu Miroslava Valenty skončil bezbrankovou plichtou, což nebylo velké překvapení, protože oba celky si v minulém ročníku připsali suverénně nejvíce remíz ze všech ligových účastníků.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Heča - Juroška, Břečka, Krejčí, Divíšek - Daníček, Janošek - Navrátil, Sadílek, Petr - Zajíc
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Melichárek - Vraštil, Pavlík, Kryštůfek, Šural - Polák, Kratochvíl- Acosta, Škoda, Juhar - Bazeljuk
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.02 - 3.38 - 4.27
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Dukla Praha - Slovan Liberec  (sobota 18:00)
V sobotu večer se odehraje utkání mezi pražskou Duklou a Slovanem Liberec. Zápas má jasného favorita a tím je Slovan, jemuž se na rozdíl od Dukly na jaře celkem daří.

Na Julisce zatím určitě nepanuje spokojenost. Místní tým získal v jarní části sezóny pouhé čtyři body a propadl se až na třinácté místo. Doma Dukla naposledy bodovala v listopadu. Od té doby si už čtyři týmy z Julisky odvezly všechny body. Pražané se nemohou spolehnout na služby Bilovského a Tetoura. Nejisté jsou zatím starty Holendy a Jiránka.

Situace Dukly je vážná. Je nás víc, co se z toho prostoru tabulky snažíme dostat pryč. Hrajeme o záchranu. Teď máme před sebou tři zápasy, které jsou pro nás klíčové. Hned teď doma "Libercem nemůžeme brát nic jiného než vítězství. Za tím půjdeme," věří kouč Dukly Jaroslav Hynek.

Liberec je momentálně na čtvrtém místě v tabulce a v tuhém boji o evropské poháry je pro něj každý bod cenný. I proto určitě hráče Slovanu mrzí domácí prohra s Teplicemi, obzvlášť když ještě 10 minut před koncem vedli 1:0. Trenér Holoubek nemůže počítat s Hybšem a otazník visí nad startem Václava Pilaře, jenž je v Liberci na hostování z Plzně.

"Kdybyste mi na začátku jara řekli, že budeme čtvrtí a budeme bojovat o poháry, byl bych spokojený, ale s jídlem roste chuť. Máme dalších sedm zápasů na to, abychom za to zase vzali a už příští zápas na Dukle vyhráli," je odhodlaný trenér domácích, David Holoubek.
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
Rada - Kušnír, Ostojič, Jiránek, Miloševič - Bezpalec - Holík, Brandner, Douděra, Podaný - Holenda
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Hladký - Coufal, Karafiát, Mikula, Kerbr - Breite, Folprecht - Oscar, Bosančič, Potočný - Pulkrab
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.47 - 3.35 - 2.28
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Slavia Praha - MFK Karviná  (pátek 18:00)
Pražská Slavia může v předehrávce 24. kola české nejvyšší soutěže stáhnout manko na vedoucí Plzeň již na čtyři body, potřebuje však porazit Karvinou. Sešívaní budou velkým favoritem, s Karvinou na prvoligové scéně ještě nikdy neztratili ani bod.

Slavia má jedinečnou možnost vytvořit va Viktorii Plzeň tlak, protože jestli doma uspěje s Karvinou, sníží minimálně do zápasu Západočechů, manko na čtyři body. Obhájce titulu se navíc bude chtít revanšovat fanouškům za předchozí zpackané domácí utkání se Zlínem, který svěřenci Jindřicha Trpišovského vůbec nezvládli a prohráli 1:2. Slavia znovu naplno bodovala o víkendu, když zvítězila v Brně nejtěsnějším rozdílem. Hrdinou zápasu se stal autor rozhodující trefy Stanislav Tecl.

Kdo je v zápase favoritem je více než jasné. Slavia na prvoligové scéně s Karvinou nikdy neztratila ani bod. Každá série ale jednou skončí a Karvinští doufají, že ta chvíle může přijít právě teď. "Chceme předvést dobrý výkon, uhrát samozřejmě co nejlepší výsledek, ale ten výkon musí být daleko lepší. Musíme mít daleko lepší pohyb, být důraznější a poctivější v přístupu. Slavii to chceme co nejvíc znepříjemnit," nechal se slyšet trenér Mucha.

"Každý je hratelný. Liga se vyrovnala. Slavia má celkem velkou marodku, takže mají docela problémy se složením. My nemáme co ztratit a budeme chtít napodobit Zlín," prohlásil pro změnu záložník Budinský.

Pokud chce Karviná uspět, musí začít být produktivní. Vždyť Muchovi svěřenci nedali gól přes 200 minut. Dodejme ale také, že Karviná neprohrála už osm kol v řadě a na devátém místě má k dispozici pětibodový náskok před sestupovými pozicemi.

Sešívaným budou scházet Mešanovič, Van Buren, Mingazov, Deli, Zmrhal a Ngadeu, zatímco Karviná bude postrádat pouze Janečka.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Frydrych, Jugas, Kúdela, Bořil - Souček, Hromada - Tecl, Hušbauer, Stoch - Škoda
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Le Giang - Čolič, Dreksa, Hošek, Eismann - Panák, Šisler - Voltr, Budínský, Kalabiška - Wágner
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.19 - 7.49 - 17.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Vysočina Jihlava - Fastav Zlín  (pátek 18:00)
Páteční večer nabídne souboj dvou týmů z druhé poloviny tabulky. Jihlava přivítá na svém stadiónu Zlín. Oba týmy děli od sebe pouze jeden bod, takže se dá očekávat vyrovnané utkání.

Domácí do jarní části vlétli jako uragán a připsali si čtyři vítězství za sebou. Pak přišly dvě porážky, ale minulý víkend si Jihlava odvezla cenný bod ze hřiště Sigmy Olomouc. To prozatím Vysočině stačí na 12. místo. Jihlava své body sbírá především doma, když z 23 celkových má 16 právě z domácích zápasů. Domácím bude chybět poměrně dost hráčů. Do zápasu nezasáhnou Buchta, Mara, Turyna, Holík a nejspíše ani Ikaunieks.

Asistent trenéra Michal Šmarda ví, že se hraje o hodně: "Pomalu se blíží konec ligového ročníku a před námi už není mnoho zápasů. Na utkání proti Zlínu se musíme všichni zvlášť dobře připravit a udělat maximum pro vítězství. Konečně domácí duel nesehrajeme v mrazivém počasí, tudíž věříme, že nás v tomto velmi důležitém zápase přijdou v hojném počtu podpořit a povzbudit diváci. V pátek je budeme moc potřebovat!"

Ševci po překvapivé výhře v Edenu nedokázali body potvrdit doma s Ostravou, když prohráli 0:2. Zlín má tak jaře ze sedmi zápasů pouze 4 body a stejný počet bodů mají náskok na sestupové příčky. Tým Vlastimila Petržely tak potřebuje začít sbírat body zejména v těchto utkání, kdy se hraje "tzv. o šest bodů. Hosté mají k dispozici téměř kompletní kádr. Chybět bude pro zranění pouze Železník.

Jan Kameník, asistent hostujícího celku, je překvapen tím, jak si Jihlava na jaře vede: "Určitě jsem to nečekal. Asi jsem podlehl tomu bodovému zisku, který Jihlava měla po podzimu. Předpokládal jsem, že je jedním z jasných kandidátů na sestup. Nicméně v zimě tam došlo k velké obměně hráčů, přišel trenér Martin Svědík, kterého dobře znám, protože jsme spolu studovali profesionální licenci. Ten mužstvu dal organizaci, vybral charakterově dobré hráče a v prvních čtyřech kolech udělali skoro zázrak, když dokázali bodovat s týmy z popředí tabulky. Na druhé straně se Jihlavě sešlo více věcí. Vysočina měla štěstí, kterému šla ale hodně naproti. Překvapivé vítězství si zasloužila."
Vysočina Jihlava - pravděpodobná sestava:
Rakovan - Vaculík, Štěpánek, Tlustý, Schumacher - Ljovin - Nový, Fulnek, Popovič, Keresteš - Dvořák
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Zlámal - Matejov, Bačo, Gajič, Bartošák - Jiráček, Traoré - Ekpai, Hronek, Holzer - Vyhnal
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.52 - 3.36 - 3.02
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Teplice - FK Mladá Boleslav  (pátek 18:00)
Teplice v pátek večer hostí Na Stínadlech Mladou Boleslav. Ta dokázala bodovat v posledních 8 z 9 vzájemných zápasů. Oba týmy se nejspíše před sezónou viděli výš v tabulce, než se aktuálně nachází.

Domácím, kterým aktuálně patří osmé místo v tabulce se poměrně překvapivě podařilo v minulém vyhrát v silném Liberci a připsat si tak tak tři body. Teplice budou určitě chtít na tento výkon navázat a zkusit se dotáhnout na Boleslav či Spartu. Trenér Daniel Šmejkal nemůže pro toto utkání počítat s Ljevakovičem, Kodešem, Vošahlíkem a Hyčkou.

Brankář Jakub Diviš přišel do Teplic před sezónou právě z Boleslavi: "Sleduji, jak se jí daří. Kluci se po těch podzimních výkonech zvedli. Tvoří se tam nový mančaft, mladý tým. Boleslav má určitě vzestupnou formu, takže nás čeká nebezpečné mužstvo, nebude to nic lehkého. Musíme se připravit na sto procent a pak vyhrát."

Boleslav se pod novým trenérem Jozefem Weberem zvedla a bodovala už čtyřikrát v řadě. Naposledy dokázala uhrát remízu se suverénem jara, Jabloncem, jenž tak na jaře ztratil první body. Hosté ale ani tak nejsou pořád zdaleka zachránění, což je pro tak silný tým překvapením. Hosté pro tento zápas nemůžou počítat s Šedou, Kyselou a pravděpodobně ani s Takácsem.

"Bodů máme stále málo, ale ve střetnutích s Plzní a Jabloncem jsme se přesvědčili, že je můžeme získat v souboji s každým soupeřem. Proto i do Teplic jedeme s odhodláním bodovat," řekl před zápasem trenér Jozef Weber.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Diviš - Vondrášek, Jeřábek, Král, Krob - Soungole, Kučera - Trubač, Hora, Žitný - Červenka
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Polaček - Pauschek, Chaluš, Šušnjar, Křapka - Jánoš, Matějovský - Konaté, Přikryl, Mareš - Komličenko
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.35 - 3.32 - 3.35
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň23164340:1552
2.Slavia Praha23136439:1445
3.Sigma Olomouc23118430:1841
4.Slovan Liberec23125633:2441
5.FK Jablonec23117537:2340
6.Sparta Praha23109433:1939
7.Bohemians Praha 19052397726:2034
8.FK Teplice2387827:2731
9.MFK Karviná23671025:2925
10.FK Mladá Boleslav23741226:3725
11.Fastav Zlín23661122:3824
12.Vysočina Jihlava23721425:4223
13.Dukla Praha23651224:4323
14.1. FC Slovácko23491018:2821
15.Zbrojovka Brno23551314:3120
16.Baník Ostrava23471228:3919

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (914)

Přidat komentář
langosh

Už se těším, jak Spartička tohle kole vyškolí Plzeň

Reagovat
langosh

*kolo

Reagovat
dextroza_m

Aby Slavie nakonec vyhrála titul?

Reagovat
langosh

Slávie je mi u zádele. Spartě jde o hodně...

Reagovat
Puskas

Takže chtělo by to navázat na výhru ve Zlíně, využít možného podcenění ze strany Bohemky a ubojovat třeba i hubenou výhřičku 1:0 (gól Poznar po Granečného přihrávce) a všichni budou spokojeni.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Kepy_FCB

Klokan nas v lize chce navic venku je slabsi..

Reagovat
smazaný uživatel

Doufejme ! Pokud se to zvládne, můžeme směle mířit výše a hlavně, naši soupeři se teď budou i mlátit mezi s sebou...

Brno doma s FCS a maji Plzen. Slovacko po Brnu doma Duklu. Jihlava se Zlínem a pak jedou na Bohemku. Dukla doma s Libercem a jedou na Slovacko. Karviná na SKS a doma s Teplicemi...

Ale v prvé řadě se musíme dívat na sebe a snad to zítra výjde !

Reagovat
Puskas

Jirásko se určitě hecne.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se hecne celé mužstvo :-)

Reagovat
Puskas

Jo, ale on nejvíc coby klokan.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak se možná vyplatí sledovat Sigmu v Jablonci a to za účelem toho, kolik hráčů se vykartuje na náš souboj:

http://www.hetliga.cz/klub/13-sk-sigma-olomouc

Snad to nějak rozhodčí pořeší a Jemelka, Radakovič, Falta, Houska, Plšek a Zahradniček out

Reagovat
Puskas

No, my máme taky pár v ohrožení, ale takových šest z těch jmenovaných by se vykartovat mohlo:).

Reagovat
smazaný uživatel

Tak u Denise by mi to nevadilo a pak Azevedo, což je v našem případě "keine stress"

U Sigmy je v ohrožení daleko více hráčů, na kterých to u nich stojí. A pokud uspějeme proti Bohemce, čekám na Sigmu invazi, peklo a výhru !

Reagovat
Kepy_FCB

Ted uz jsme zase Banik!! Mame trenera!!!

Nemusime uboze sledovat kdo se vykartuje ci zrani a podobny sracky

Reagovat
Liquid

to že se potkávají hned 2 vaši soupeři je spíš vaše nevýhoda, protože přeskočit musíte 2

Reagovat
Kepy_FCB

Ty si porad delas nadeje ze sestoupime?

Reagovat
smazaný uživatel

naivky

Reagovat
Han střelil první

No, furt jsme poslední...

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu, musíme mít na konci více bodů než Slovácko a Dukla, s tím s tebou souhlasím. Naší výhodou (pokud uspějeme v sobotu) bude, že teď naši soupeři o sestup se budou mlátit ale i mezi sebou + budou mít i těžké soky.

Reagovat
ratusek

Dneska 3 zápasy ve stejný čas proč není jeden později

Reagovat
Kepy_FCB

Teplice hrajou v patek jako proc kdyz nejsou v tv?

Nebo zase ustoupili snehulakum z Litvinova

Reagovat
Puskas

protože se nemohli dohodnout který:)

Reagovat
ratusek

A fanoušek trpí. Chci vidět co nejvíc mačů

Reagovat
Kepy_FCB

Neda mi to a musim se vratit k poradu Dohrano plus. Jankul tam svadel mizerii Baniku na Petrzelu ze byk poradcem majitele Pritom kazdy vi ze na tym nemel sebemensi vliv z te pozice.

Obavam se ze takovehle legendy ve vedeni nam nic kladneho nikdy neprinesou...

Reagovat
Puskas

Já z toho nevyčetl, že by na něj sváděl vinu, jen říkal, že to byla chyba ponechávat v nějaké funkci odvolaného trenéra, což měl pravdu. Patrně to tam chtěl Vlasta řídit a s Jankulem se střetli...

Reagovat
Kepy_FCB

Rekl vetu: Jak to dopadlo vidime v tabulce

Reagovat
Puskas

Jo, ale já to chápu jinak: udělalo se to proto, aby to pomohlo, jak to dopadlo... Je dost inteligentní na to, aby věděl, že za poslední flek nemůže Vlasta.

Reagovat
Kepy_FCB

No nevim, za me nic moc teda..

Jinak jsem mel dojem ze vsichni procitaji diskuze tady...

Reagovat
Puskas

?

Reagovat
Kepy_FCB

Je ti na dlouhe vypisovani a na to ja nejsem

Jen toho mentora Ulicneho to jsem pouzil prvne ja tady

Reagovat
smazaný uživatel

Jo asi se budou řídit od názoru Kepyho na eurofotbalu. Možná proto je Baník v takových sračkách.

Reagovat
Kepy_FCB

ty ani nevis na co reagujes a jesti si sam odporujes

Reagovat
Kepy_FCB

Možná proto je Baník v takových sračkách.

[reagovat]

Reagovat
Kepy_FCB

*Sparta

Reagovat
salami

Jankul je dost inteligentni?

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna Jankul jako clen te slavne sportovni rady ma co mluvit...

Reagovat
smazaný uživatel

Budu pokračovat v tom, co funguje. Barák + zahradu na Bohemku!!

Reagovat
ratusek

Reagovat
andrew96

RIP in peace úroda.

Reagovat
smazaný uživatel

A pole, les, rybník, kravín i s krávama....

Reagovat
Puskas

Klokani potřebují výběh?

Reagovat
Puskas

Jinak jak to je na stadioně, pustí mě tam s baťůžkem?

Reagovat
smazaný uživatel

Záleží, jak velký batoh máš.. Klasický batoh asi neprojde a budeš ho muset nechat u vstupu..

Reagovat
Puskas

Právě takový klasický.

Reagovat
smazaný uživatel

To se bojím, že neprojde. Já tam jednou musel nechávat dokonce takový ten pytlík. Ale jako asi i záleží co tam je..

Reagovat
smazaný uživatel

Už je tam alespoň úschovna na batohy? Pač podobný problém sem řešil před rokem a půl a kluci mi řekli, že batoh nemohu mít, že tam není ani úschovna..Od té doby nechvávám právě věci u kluků v autě...

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud se nemýlím, tak tam nic takového není. Ale nevím to určitě.. Už se tam snažím chodit zásadně bez batohu.

Reagovat
vfb

Na tom hnusu, Vitkovickém nádraží, úschovna asi taky není? Zrovna plánuji na neděli Beskydy, pojedu vlakem a jinak než baťohem to řešit nemůžu..jenze to určitě nestíhám na místo přespání..

Reagovat
smazaný uživatel

To ti nevim, zda na tom nadru neco je. Veci sem si v Ove nechaval v uschovne jen jednou (pred zápasem v Opave) a to na Svinove.

Nicmene, stadion za x stovek milionů a nemas si tam ani kde nechat veci. Smesne.

Uz at Braba stavi v Kuncickach novy.

Reagovat
Han střelil první

Na nádraží ve Vítkovicích za chvíli nebudou ani kolej natož úschovna

Reagovat
smazaný uživatel

Vazne? To hodlaji totálně zbourat nebo uplna rekonstrukce?

Ale nicmene, je to fail městského stadionu, ze tam nemaji ani nějakou mobilni uschovnu treba jen na zapas, kdyz uz tam nesmis tahat batoh a pak treba mimoostravsti musi somrovat u kamaradu, aby si u nich nechal veci...

Reagovat
Han střelil první

Co vím, tak se řešilo, že se má nádraží rušit, protože je téměř bez využití a má tam být obchoďák či co...

Reagovat
smazaný uživatel

Dyt prave ted se využívá, kdyz je nejaka akce na stadione

Reagovat
vfb

Tak mi naštěstí ujel vlak a můžu si to nechat v autě holt se Úschovna nebere na stadionech jako standart.. Tak na novém :)

Reagovat
smazaný uživatel

Btw., dnes předpokládám je v Beskydech nadherne, ze? :-)

Reagovat
vfb

Půjdu zítra.. A jelikož mám vsazenej barák, bude ještě líp, budu moct hledat pozemek na víkendový domeček

Reagovat
smazaný uživatel

Komorka, Horní Lomná, Čeladná

Reagovat
Banikovec7

Záleží, co v něm plánuješ pronést.

Reagovat
Puskas

něco na jídlo, já musím častěji jíst a čekat sto let, než na mne přijde řada, a přijít o část zápasu se mi nechce.

Reagovat
Banikovec7

To bych spíš řekl, že ti nepustí no, maximálně ti dovolí to sníst u toho vstupu.

Reagovat
Puskas

To jsou hodní. Kde jsou ty časy, když mě na Bazaly pustili s batohem, kde jsem měl okurky (ne zavařené).

Reagovat
Hokaido

Tak na vokurky byla v Baníku vždycky slabost.

Reagovat
Banikovec7

Jestli plánuješ brát nějaké menší věci, tak bych to zkusil třeba rozdělit do kapes, tak bys projít mohl, na batoh bych nespoléhal.

Reagovat
smazaný uživatel

Když si zajdeš na jídlo před zápasem a v 35 minutě tak se najíš.

Jinak jestli to je ze zdravotních důvodů, tak jim to normálně vysvětli. Nebo napiš na info@fcb.cz a domluv se.

Reagovat
Puskas

Nebudu to hrotit. Nevím, jestli pojedu, láká mě to, ale jednak ty obstrukce, jednak se mi už jezdit nechce samému na půl dne. Naposledy jsem byl na Baníku před tím bojkotem na Bazalech.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, posledně už nechtěli pouštět ani s malým baťůžkem. Je to kokotina ale neuděláme s tím nic.

Reagovat
Puskas

OK, díky všem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jestli jsi třeba cukrovkář a máš průkazku, tak Tě musí pustit s půllitrovkou pití.

Reagovat
Puskas

To nejsem, no nic, uvidím, jak by řekl Žižka.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Říkejme tomu raději brašna.

Reagovat
Puskas

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Brasna je teda podstatne vetsi

Reagovat
Puskas

Hlavně kožená - zároveň i životu nebezpečná.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak i brašnička je lepší než kabelka.

Reagovat
Banikovec7

Tak aspoň vím, jak tě poznám.

Reagovat
smazaný uživatel

Nee já to nenosím. Ale kabelka mi u chlapa zni hrozně.

Reagovat
Kang & Kodos

Tak jí nenos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten kurz na karvinou...

Reagovat
Kepy_FCB

kor po Zlinu

Asi sazkovky vi ze to luftjarda osefoval..

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole. Jako nepočítám s tím, že by Karviná něco uhrála, ale to je šílené.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak. Vsadíš cihlu a máš šanci (sice malou ale i tak) vyhrát barák...

Reagovat
andrew96

To se líbí uživateli Moravskoslezský kraj.

Reagovat
ratusek

Karviná neprohrála 8 zápasů a na remízu je takovej kurz a Slavia má marodku. Tam je to asi ošéfovaný i jinak

Reagovat
PlackaSKS

Maroka, hrajeme naprostou sračku... Tohle je fakt divný

Reagovat
clinger

konspirátoři. lidi sází na Slávii tak proto takovej kurz.navíc aby selhali doma podruhé za sebou?to se nestává a snad nestane

Reagovat
PlackaSKS

Já věřím, že vyhrajeme a nevěřím, že je to zaplacený. Jen s ohledem na okolností je ten kurz divný. Bez ohledu na ovlivnění sazejicimi

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes nám volal v práci odběratel s tím, že zaplatí cca 5-7 tisíc EUR. Nikdo nechápal, proč mě to pobavilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

doufám, ež byl ze Slovenska.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, byl.

Reagovat
Puskas

A Ty ses začal smát a on v reakci na to zrušil objednávku.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

místní ezoterika

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Tvrdík

Reagovat
Puskas

V pět večer před Edenem.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
langosh

Reagovat
Bakary3

Reagovat
hefy

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
db18

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Coutinho10

akorat pred zapasem

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Fabregas@ole

Slovanisti, Vašek Pilař je opět zraněnej, nebo proč nebyl dvakrát po sobě ani na lavce?

Reagovat
FCSL

Určitě je, jinak by minimálně v nomaci byl

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
Puskas

Jinak v úterý na dvojce má být ten dokument o Baníku!

Reagovat
Liquid

jako 1,19 na Slavii po posledních výkonech hrubě neodpovídá

Reagovat
smazaný uživatel

Asi sázející hooodně sázejí na jedničku.

Reagovat
Hokaido

Neví někdo, jak je to dneska v TV? Mají na ČT Sport vysílat Slavii od šesti a hokej s Francií od sedmi...

Reagovat
smazaný uživatel

Hokej je až v osm ne?

Reagovat
Coutinho10

Sestava Slavie: Kolář – Frydrych, Jugas, Kúdela, Sobol – Souček – Stoch, Hromada, Hušbauer, Bořil – Škoda

Lavička náhradníků: Kovář, Flo, Sýkora, Danny, Tecl, Necid, Pokorný

zase Kudela

Reagovat
Puskas

Přivedl si ho, bude mu věřit.

Reagovat
Coutinho10

bohuzel

Reagovat
Miguel19

3 ofenzivní hráči

Reagovat
PlackaSKS

to neni úplně přesný. i minule byl bořil jeden z nejofenzivnějších když hrál v záloze a hromada s hušbym nejspíš nebudou jen bránit.

Reagovat
Blasphemer

totální fotbal

Reagovat
Blasphemer

A stejně dostanou gól ani ne po čtvrt hodině.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PlackaSKS

kúdela nebo pokorný, to si nevybereš...

Reagovat
ratusek

Ti stopeři celkově ta obrana, to nemáte někoho lepšího než Sobola? Tam může hrát Bořil a Sýkora křídlo nebo prostě kdokoliv

Reagovat
Blasphemer

Ngadeu je vykartovaný, ale co je s Delim? Zase zraněný?

Reagovat
Kang & Kodos

Tohle postavit doma proti Karviný...

Reagovat
Artaxerxes

Jako ja vím ze karty a zranění, ale i tak je to hrozne málo odvážný, kdyby to radši risk a zkusil nějak zapracovat Tecla by tim snad neuškodil

Reagovat
Liquid

kdy už kurva zkusit hrát na 2 strikery, případně to postavit tak aby dokonce v útoku byla trojice Stoch - Škoda - Tecl...jak za Šilhavýho teď

Reagovat
db18

Ten kurs na Karvinou

Reagovat
db18

Kalabiška

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Kepy_FCB

Hezky pekne Kolobezka udrzet

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Sberaci kovu

Reagovat
Kang & Kodos

To je těžký, když je v tý obraně nejlepší Jugas

Reagovat
Blasphemer

Ten nejlepší stoper v lize?

Reagovat
KingMaster13

Snad se nedívá Newcastle

Reagovat
Komix

Co vy byste za něj dali

Reagovat
Kang & Kodos

Nic

Reagovat
smazaný uživatel

Radši Kayu

Reagovat
Kang & Kodos

Vždyť říkám, že nic

Reagovat
smazaný uživatel

Trapnejsi nez dosavadni vykon slavie je uz jen typek s kamerkou v ruce za plotem hostujiciho sektoru

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
db18

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jo - Karviná vede. Je mi líto, chápu, že máme haldu zraněnejch, ale ta sestava je padlá na hlavu už od začátku. Opět znovu dostáváme první gól a doháníme... Právě teď přestal Trpiš mít můj respekt. Pozitivní je, že nedohoníme Plzeň, takže Tvrdík se svou gratulací Plzni k titulu nebude vypadat jako tlučhuba. Aspoň jednou...

Reagovat
Hokaido

Proč pořád hraje Sobol je pro mě asi největší záhadou jara.

Reagovat
db18

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
pepinho2

Totální fotbal ve své kráse

Reagovat
Kepy_FCB

Trápišovský to tam dobre dojebal

Reagovat
Kaspar

uz 25 minut se hraje sakra uz byl pumlic ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jasny aut pred tim golem

Reagovat
naheCZ

Stoch, Hromada

Reagovat
Kepy_FCB

Vietnamcik nemel vybihat

Reagovat
Blasphemer

No, tak alespoň mám toho slovenskýho teplouše ve fantě, když už nic.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Blasphemer

Zelinka

Reagovat
smazaný uživatel

Jasna...zluta za simulovani

Reagovat
Hokaido

Přitom kdyby se na to vysral a normálně pokračoval, tak z toho je jasná penalta.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Kang & Kodos

Skočil? Tohle klidně mohl písknout

Reagovat
Kang & Kodos

Kdyby teda Kalabiška nebyl kokot a běžel dál

Reagovat
SpecialOne

Jasná penalta proboha, na co tam je Nefandím nikomu, ale tohle je nepochopitelné, na půlce by to písknul, ve vápně ne, aneb jak rozhodčí przní fotbal.

Reagovat
naheCZ

Sobol

Reagovat
FCSL

Sobol zpracování jak Libor Došek

Reagovat
Kang & Kodos

Sobol

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Sobol, to už je fakt k pláči.

Reagovat
Kaspar

pritom kdyz prisel, tak byl dobry

Reagovat
PlackaSKS

Dva zápasy... Jeeej

Reagovat
Hokaido

Sobol is the new Michal Kadlec

Reagovat
smazaný uživatel

Sobol si úmyslně snižuje cenu, abychom ho v létě koupili za pár šupů

Reagovat
Kang & Kodos

To je fakt bída

Reagovat
Kang & Kodos

Škoda kapitán ve fanlize, to bylo jasný

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
Coutinho10

aspon jsem chytitll z nasi obrany Jugase...jinak provar zatim

Reagovat
Puskas

Já mám Stocha. A kvůli limitu jsem na poslední chvíli dal Bořila místo Jugase.

Reagovat
smazaný uživatel

Sobol je kunovitá šelma. Vzhledem i velikostí se velmi podobá kuně. Žije v rozlehlých oblastech Asie v lesích mírného pásma. Vyznačuje se kvalitní kožešinou, pro niž byl/je hojně loven. TAK UŽ PROBOHA NĚKDO STŘÍLEJTE!!!

Reagovat
Kepy_FCB

Mužik (rusky мужик) označuje ruského rolníka, obvykle v carském Rusku. Termín implikuje jistou mírou chudoby – většina mužiků byla před zemědělskými reformami z roku 1861 nevolníky. Po tomto datu jim byly přiděleny pozemky a stali se svobodnými rolníky MAZEJ HOSPODARIT

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže ten je s krátkým i

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kalabiska mel pri navratu ze Slovenska jit do Zbrojovky..ne zadni Fortesove a podobni snehulaci

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto nechápu odstřelení Floa na úkor trapnýho Sobola, kterej je tu navíc jenom na hostování.

Reagovat
Blasphemer

Flo byl stejně marnej snad pokaždý, když hrál. To je úplně jedno, kdo z těch jelit tam bude. Akorát by asi měl mít přednost Flo z toho důvodu, že je kmenovej na rozdíl od Sobols.

Reagovat
PlackaSKS

Flo má svolení hledat angažmá, na lavičce je jen kvůli marodce

Reagovat
Blasphemer

Tak alespoň by mohl zvednout svojí cenu. Na Sobola opce není nebo jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že ne...

Reagovat
PlackaSKS

Není. Je to UK reprezentant... I když to teda moc nechapu

Reagovat
smazaný uživatel

Někteří slávisti mají podezření na to, že ve smlouvě o hostování je uvedeno, že pokud odehraje nějaký počet zápasů, tak se bude míň platit. Jinak si to nedovedeme vysvětlit. Ale je to možná i tak, že ten Flo by nebyl o nic lepší. I když horší to být nemůže...

Reagovat
salami

Flo je strašnej dopředu i dozadu, Sobol byl na podzim dopředu dost platnej, ted je teda hroznej, ale stejně si myslim, že je o level vejš než Flo

Reagovat
PlackaSKS

První poločas zase úplně hovno fotbal... Zase v druhým už to skoro nemůže být horší

Reagovat
smazaný uživatel

Karty nechal doma dneska?

Reagovat
Kaspar

zitny

Reagovat
db18

Reagovat
naheCZ

Konečně mu to vyšlo

Reagovat
monty25

Góóóól!!! Žitný, to je produktivita...

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Stoch

Reagovat
iHawX

Miňo

Reagovat
smazaný uživatel

Stochovi to už na jaře konečně padá

Reagovat
PlackaSKS

Jak ty ovcomrdy nemám rád, tak dnes to stoch drží vyloženě sám

Reagovat
Kaspar

jediny ze zalohy co vi co je to pohyb

Reagovat
PlackaSKS

sice souhlasim, ale abych jim nekřivdil, tak maká v poslední době i hušby a bořil rozhodně taky. z obrany pak jen jugas a v útoku tecl. ostatní čumí a kazí... docela u toho trpim

Reagovat
ratusek

Holzer se takhle trefí životní úkop

Reagovat
KingMaster13

Do sítě Baníku by tě to sralo víc, ne?

Reagovat
ratusek

To jo, to mi stačilo jak ho zesměšnil Granečný tím sprintem na konci Ale chci aby se zachránila i Jihlava s náma

Reagovat
KingMaster13

Došel jí dech. Ten tým co tam mají nemá na první ligu prostě

Reagovat
Puskas

S favority jí to šlo, proti rovným sobě nebo ne tak výrazně lepším už musejí i tvořit a na to nemají potenciál.

Reagovat
KingMaster13

Tak s náma to byla celkem haluž, Teplice tam neměli motivaci, Plzeň měla EL a spíše odpočívala. Nechci jim brát zásluhy ale já v tom vidím spíš ty vedlejší faktory co jsem vypsal

Reagovat
db18

Píči, s timhle Slavie zas vyhraje ligu.

Reagovat
KingMaster13

Pochybuju, pojedeme do Liberce, Jablonec horko těžko budeme porážet. Jestli to projebete tak jste blbci na entou

Reagovat
KingMaster13

Jako Stoch to byl majstrštyk Výbornej hráč akorát se mu nedařilo produktivně, nicméně prolomil to, padá mu to tam a je to paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Stochovi to začalo padat - luxusní pumlíč.

Reagovat
KnoxXx

Standa

Reagovat
db18

Kosa půl hodiny po ztrátě míče... a bez karty

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

proč ten kkt Bořil nenahrál? tři hráči mohli jít sami na bránu

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Komix

Všichni byli v ofsajdu, ne?

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Jugas, to je konec

Reagovat
KingMaster13

Jugas Pošlete video do Newcastlu

Reagovat
db18

Malý čtverec

Reagovat
KnoxXx

Mino uplne vyucuje

Reagovat
monty25

Šušnjar pěknej návrat na Stínadla...

Reagovat
db18

Sobol ten je fakt všude o pět vteřin pozdě...

Reagovat
monty25

Ty vole, proti deseti...

Reagovat
Blasphemer

Teclovinka

Reagovat
db18

Nechtěla Slavia napadat vysoko, aby se soupeř nedostal ani za půlku?

Reagovat
KingMaster13

Ježiš to je kopyto ten Tecl

Reagovat
KnoxXx

Standa, to je strasny drak pri finalizacii akcii

Reagovat
naheCZ

Tecle tohle musíš dát sakra

Reagovat
naheCZ

A Sobol taky

Reagovat
hefy

Standa klasik

Reagovat
Komix

To snad není možný

Reagovat
Komix

Sobol

Reagovat
Blasphemer

Výborný zakončovatele má ta Slavia.

Reagovat
smazaný uživatel

Tecl takzvaně na Milu Strnada

Reagovat
KingMaster13

A pak se divte, že hraje Škoda

Reagovat
KnoxXx

v tej Slavii je snad len jediny futbalista

Reagovat
Banikovec7

Zlin

Reagovat
smazaný uživatel

Pro nas dobre, jsou tam namoceni oba :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra, toho mi pripomnelo doby v Baniku behalo obavane duo Strnad -Zeher

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten smajlík tam nepatří. Co bychom za takového kanonýra jako byl Robko Zeher dali.... Třeba Poznara....

Reagovat
smazaný uživatel

Matně si vzpomínám, že by Zeherinho byl takový bojovník jako Pozny. A i těch branek dal jako šafránů (byť, když se trefil, byla to branka roku, ne-li desetiletí )

Reagovat
negrles

Přesně, gólů málo, ale když už dal tak to byl úplný brutus

Reagovat
Han střelil první

Vzpomínám si na gól na Slavii, kdy hrál snad po půl roce a pak ten nádherný golásek na Bazalech s Plzní. To byly majstrštyky.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo pak posledni zapas na Kladně sezona 08/09 a branka snad z pulky hřiště

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
mistr129

"Ten druhý gól nás dostal do vedení, dá sa povedať "

Reagovat
smazaný uživatel

No sláva, už je konec. Já nevím, góly mě vždycky bavily, ale ta hra je neskutečně utrápená... Nějak z toho nemám tu pravou radost.

Reagovat
KingMaster13

Nevím no je to celou sezonu a taky z toho mám všelijaký pocity. Začal to Šilhavý a teď to pokračuje i u Trpiše. Takže trenérem to asi nebude. S Trpišem se mi líbí, že dáváme goly a dokážeme vyhrát více zápasů. Na druhou stranu rozesral obranu. Takže jsme si polepšili ale fakt minimálně Jediné v co doufám, že bude dobrej v pohárech. Tam vždy s Libercem válel neskutečně.

Reagovat
Coutinho10

no jestli jsme si polepsili moc nevim, protoze kdyz obrana nefunguje, tak ne vzdycky se povede prestrilet soupere a to Karvina, kdyby napr. nesetril Wagnera kvuli kartam, tak by tam podle me jeste neco soupnul ...jediny + je Stoch

Reagovat
KingMaster13

No jenže se Šilhavým by to všechno bylo 0:0 protože ten útok byl šílenej a byla to holomajzna. Pod Trpišem mě alespoň baví že padají goly a většinou až na výjimky to o gol umlátíme. Třeba zápas v Astaně nebo doma proti Liberci to se ti od Šilhavýho líbilo? Posral i dvojzápas s Apoelem to byla hrozná křeč. Trpiše věřím, že by to otočil

Reagovat
Coutinho10

uvidíme, jak to bude vypadat v případných předkolech LM...do tý doby bych asi neporovnával výkon v předkolech a lize....má to prostě dva úhly pohledu no, ale myslim si, že se Šilhavym by jsme měli víc bodů a šance na titul by byla větší....už v tom Brně to byla haluz, doma Bohemka a u dalších zápasů hodně těsný, ale asi potřebuje jiný typy hráčů, takže uvidíme v létě

Reagovat
salami

ten herní projev je průser, já si furt myslim, že prostě máme materiál na to hrát kombinační fotbal, chci vidět, že doma proti Karviný soupeře mačkáme a kontrolujeme hru, ne že po půli máme 42 % držení míče, to je něco neskutečnýho, v druhý puli se ten projev trošku zlepšil, ale stejně, ještě Trpišovskýho nezatracuju, ale z jeho sestav a střídání nemám pocit, že jde kombinačnímu fotbalu naproti

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Tecl Dynamicky hrac s dobrou technikou, vypada, ze snad neni uplny vymaz, nedokazu pochopit, jak muze takovou tutovku vyresit tak strasne hloupe. Mohl to dloubnout nebo naznacit a zasunout do prazdne, ale on zkousi pozemi prostrelit brankare, to je v twkove situaci nepochopitelne

Reagovat
KingMaster13

Ligovej střelec co nedá nájezd sám na golmana je prostě k hovnu

Reagovat
salami

Němec ho ještě pochválil, že to chtěl řešit výborně

Reagovat
djwenca

Ikaunieks

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Slovácko, Dukla i Jablonec za 3 body dnes a Bohemka aspoň boda a bude velká spokojenost

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
ZB 07

Dneska zápas o všechno, pokud prohrajeme, sestupujem.

Reagovat
ratusek

Bude remíza, která je oběma k hovnu při naší výhře

Reagovat
Kepy_FCB

Cece ja jsem zjistil ze vam ten sestup nepreju..

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Liquid

Jaxi k tomu po letech došel ?

Reagovat
Puskas

Moudrost stáří.

Reagovat
Liquid

spíše tomu letos natolik přičuchl, že se mu zželelo nebohých brňáků

Reagovat
Puskas

Jako chachar je toho za poslední roky načichaný až až.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Liquid

Slovácko-Brno zápas o všechno, první vzájemný 2:1 pro Brno, vzájemný i případná minitabulka ještě s Baníkem jsou ve hře, proto pro Slovácko důležitý vyhrát tento zápas v hdc a do TV dají Duklu s Libercem kdyby byl Baník dole tak by Slovácko mohlo kalkulovat i při nejhorším s plichtou, která je udrží nad sestupem, ale kvůli dotažení Baníku prostě musí hrát na vítězství byť má los z těch 3 nejlehčí

Reagovat
HorajzmAmmann

Nejlehčí? Ty zápasy venku teda nic moc

Reagovat
Liquid

doma mimo toho Brna mají ještě Duklu, Teplice a Zlín, to i pro současné Slovácko musí být minimálně 7 bodů a když beru že porazí Brno tak je to 10 bodů a to už znamená 31 bodů pro Slovácko

Reagovat
Kepy_FCB

USA VB FR teroristi

Reagovat
iamek

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
exse

Ty to v tý hlavě máš všechno hodně naopak, co?

Reagovat
ratusek

Reagovat
Blasphemer

Toho Formana nám zabíjet nemuseli, no.

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Jako tyhle trestný akce mě nenaplňujou pocity štěstí, ale že by skutečným teroristům mělo všechno procházet?

Kepy, sleduješ dění? Víš, že tomu něco předcházelo?

Nebo jsem pro tebe jen ovčan, který slepě věří mainstreamovým médiím?

Reagovat
smazaný uživatel

ako som slovak, ale nemalo byt spravne "na horkou pudu jablonce" namiestou horskou ? aj ked jedno aj druhe je porpavde pravda....)))

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
exse

Táta co se chodí dívat na tréninky svého syna??? THIS IS MADNESS!!!!

Reagovat
salami

Reagovat
Snatus

Kdo z nich je jeho syn?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten bílej.

Reagovat
Lexi Belle

Máme tady takovýhleho hráče, a jediný, co ho necháme, čumět na tréninky juniorů v teplákovce.

Už ho vole dejte do základu!

Reagovat
smazaný uživatel

Pro ty děti to musí být neskutečný

Reagovat
ratusek

Vlášek se sere i do lyžování

Reagovat
ondrasch77

Dneska Jablonec 3 body a posun na 3. flek...

Reagovat
Banikovec7

A jeste bych prosil aspon tak 5 zlutych pro Sigmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

Redka by nestačila?...

Reagovat
smazaný uživatel

Má někdo zkušenost se streamy z ligy v zahraničí? Fungují bez problému?

Reagovat
FCSL

Po výkonu s Teplicema už by to konečně chtělo nějaký změny. Jsem zvědavej, jak zareaguje Holoubek. Já bych tam dal Ševčíka a Bartla za Folprechta s Potočným. Na Dukle nám to nejde, další ztrátě bych se zrovna nedivil, ale snad to nějak dáme. Pak doma Slávie a venku Jablonec, ted se bude lámat chleba

Hladký - Coufal, Karafiát, Mikula, Kerbr - Ševčík, Breite - Bartl, Bosančič, Oscar - Pulkrab

Reagovat
ratusek

Opovažte se tam ztratit body

Reagovat
mistr129
Reagovat
smazaný uživatel

To je fake účet ne? To přece není možný, aby mluvčí prezidenta státu tohle psal

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel, je to skutečně on..

Reagovat
Posledni Kovboj

to je sileny

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli dnes Slovácko nevyhraje tak sestup je jasný, mega důležitý zápas snad za tři body

Reagovat
iamek

Dneska to musíme ukopat za tři body

Reagovat
smazaný uživatel

OT:

Češi v NHL.

Deset let zpátky, alespon 41 zápasů za sezonu.

Brankáři dva, dneska žádný.

Obránců 17, dneska 5.

Útočníků 31, dneska 18.

Smutný propad.

Reagovat
inferno08

Cože??

Reagovat
Puskas

Nějaké divné počty, třeba ti brankáři.

Reagovat
smazaný uživatel

Hasek a Vokoun odehrali nad 41 zapasu v zakladni casti 2007/08. Mrazek ani to ne (39 zapasu jenom).

Reagovat
Puskas

Jo takto, špatně jsem to pochopil, nepoznal jsem, že to č. 41 souvisí s tím zbytkem, působilo to na mně jako jakýsi divný výčet hráč v NHL.

Reagovat
inferno08

Už to taky chápu

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jsem to špatně napsal no.

Je to neuvěřitelný, jak ta kvalita šla dolů.

Reagovat
didosh

Ale Pasta je skvělý...nebo Voráček...

Reagovat
HorajzmAmmann

Laštůvka - Pazdera , Procházka, Šindelář, Fleišmann - Fillo, Hlinka, Hrubý, Azevedo - Poznar, Baroš

3 body

Reagovat
ratusek

Nikdy bych nevěřil, že mi bude chybět Jirásek Azevedo to snad zvládne na křídle místo něj, jen ten Fillo, prostě to není křídlo, ale v systému 4-4-2 nemá kde hrát jinde no

Reagovat
db18

Mohl by ještě hrát místo Baroše.

Reagovat
HorajzmAmmann

však hrál v Teplicích hlavně křídlo.

Reagovat
ratusek

Měl jsem v podvědomí, že je nejlepší jako podhrot a sám to myslím i někde říkal. No každopádně snad vítězná sestava

Reagovat
HorajzmAmmann

Já nevim jak je na tom transfermarkt v přesnosti sestav, ale třeba u Baníku se trefil vždycky (dokonce tam je správně Jirásek jako křídlo s Jihlavou) atp. Takže to tam podle mě docela sledují a Fillo to má takhle: https://www.transfermarkt.com/martin-fillo/leistungsdaten/spieler/35753/plus/0?saison=ges

Docela podrobně rozepsaný kde nastupoval a většinou kraj. Ale k tomu by spíš měli něco říct fans Plzně nebo Teplic.

Reagovat
db18

Myslím, že většinou hrál CAM/podhrot a na křídle hrál Vošahlík/Hyčka a Hora.

Reagovat
HorajzmAmmann

a v Plzni?

Reagovat
db18

Tam hrál nejčastěji myslím pravé křídlo, ale pak už taky moc nehrál a s narůstajícím věkem začal hrát spíš uprostřed (v Příbrami myslím taky, ale to si zase moc nepamatuji)

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Puskas

Šindelář už nastálo? A Jirásko hrát nemůže?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravim vsechny,prosim vas nevite nekdo dobrej link na sledovani fotbalu online?sport365 mi blbne.

Reagovat
smazaný uživatel

streamcomando.com

Reagovat
smazaný uživatel

Diky moc

Reagovat
Puskas

To mi nejde.

Reagovat
didosh

mě to též nejde

Reagovat
db18

Bazeljuk základ.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí Orel již začíná... Jemelka žlutá, proti Baníku stopka

Reagovat
HorajzmAmmann

1/7

Reagovat
smazaný uživatel

Dvacátá minuta, je to teprve začátek, ale vyoutování Radakoviče, Plška a Falty by bodlo #Dělníkfotbalu

Reagovat
Puskas

Nemůže všechny vykartovat hned, blbě by to vypadalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Však by to bylo jen 4/7

Reagovat
HorajzmAmmann

však ten Zlín taky bodnul ( Ekpai, Matejov)

Reagovat
doocetung

stream na baník prosím, jsem neschopný

Reagovat
Puskas

Díky.

Reagovat
Manau

Reagovat
HorajzmAmmann

ty voleeee tyčka

Reagovat
smazaný uživatel

Černá Hora bude na MS?

Reagovat
db18

Asi místo bojkotující Anglie.

Reagovat
Briggus

a ten idiot to v poločase ještě zopakuje a slovně ještě potvrdí, že ČH bude hrát na MS

Reagovat
lampas

Už jsem od komentátorů ČT slyšel lecjaké píčoviny. Ale že Černá Hora bude hrát na MS, to mě fakt dostává A expert Zelenka vedle mlčí...

Reagovat
Puskas

Asi přemýšlí, koho mají ve skupině, aby mohl říct, jaké mají šance na postup z ní.

Reagovat
Trapný diskutér

Nizozemsko, Kamerun, Guatemala - šance: nulové

Reagovat
Trapný diskutér

Ty krávo Montenegro to nakonec dokázalo, jo?

Štěpán - posel nečekaných zpráv

Reagovat
HorajzmAmmann

Hrubý má ty střely z první celkem slušný u ostatních to lítá nad tribunu

Reagovat
ratusek

kurva Orel zaber s těma žlutejma

Reagovat
ratusek

návštěva

Reagovat
smazaný uživatel

Moc pěkná

Reagovat
AjaxFans

Pojdme, tři body doma. Tip 2:1

Reagovat
HorajzmAmmann

co to hraje ta Bohemka

Reagovat
Miguel19

Atraktivní fotbal přece.

Reagovat
FCSL

To co pomalu každej venkovní zápas... 4 prohry v řadě a 1 vstřelenej gol

Reagovat
db18

To, co celou sezonu venku?

Reagovat
smazaný uživatel

Účelný beton zatím. Ale teď se bude hrát na kotel, možná naše šance? A Bary je démon, co on ve svém věku ukazuje na hřišti...

Reagovat
FCSL

Hladký - Coufal, Karafiát, Mikula, Kerbr - Folprecht, Breite - Bartl, Bosančič, Ševčík - Pulkrab

Nguyen, Kacharaba, Havelka, Wesley, Oscar, Potočný, Graiciar

Ševčík na kraji nevim, radši bych ho tam viděl místo Folprechta a Oscara na kraji. Bartl Graiciar na lavici

Dukla bez Holendy a s Néstorem

Reagovat
HorajzmAmmann

Procházka dobrý kuželky

Reagovat
HorajzmAmmann

splést si Reitera s Tettehem

Reagovat
db18

A Duklu s Bohemkou

Reagovat
ratusek

Reagovat
Puskas

Taky mě pobavil, včetně toho jeho neustálého "tohlenc je".

Reagovat
FCSL

FDF

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
ratusek

Akorát včera to byla nějaká anomálie v Praze

Reagovat
HorajzmAmmann

Hrubý

Reagovat
ratusek

Tvl jasnej gol

Reagovat
Banikovec7

Achjo to neni mozne, melo byt 3:0 a mohl byt konecne klidny zapas.

Reagovat
HorajzmAmmann

Hrubý hodně famozní dneska. Do čeho kopne to je tutovka

Reagovat
Banikovec7

i herne dnes dobry.

Reagovat
Puskas

Též se mi líbí. A třeba na Fleišmanovi je vidět ta zkušenost.

Reagovat
HorajzmAmmann

Procháka to samé

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PropanbutanovaBomba

Reagovat
Puskas

Dvě tyčky, jedna velká šance, přehráváme je a jsme i bojovnější. Tak jen to potvrdit gólem (a žádný neinkasovat).

Reagovat
doocetung

Video všude nebo nikde kurnaaa Hrubý neskutečne a lá Juninho

Reagovat
doocetung

nebo aspoň tu lajnovou technologii boha, mi řikejte že na to nejsou prachy

Reagovat
Banikovec7

Ten gol podle me nebyl a navic se ten primak ani nemel kopat, ale i tak jsme meli aspon dva goly dat davno.

Reagovat
FCSL

Jablonec teda o parník lepší. Jestli to nevyhrajou, tak je to bude hodně mrzet

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak gol podle ČT byl, ale faul prý zase nebyl. Takže správně 0:0.

Reagovat
Kang & Kodos

To jsou výsledky!

Reagovat
C-M@ster

Baník už vede

Reagovat
Kang & Kodos

Nic no, Fleišman to posral

Reagovat
ratusek

Flešiman píčooooo

Reagovat
Puskas

Krásně to udělal.

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak to bylo hodně zkušeně Jirko

Reagovat
doocetung

a ještě pak přizná teč , to je frajer za mě nejlepší posila, i když jsem ho nechtěl na úkor minut pro helešice a granečného

Reagovat
ratusek

Nejlepší posila za poslední léta jednoznačně

Reagovat
smazaný uživatel

Psal jsem to už pod souhrn 23. kola:

krabatt09.04.2018 10:23#

Fleišman je nejlepší nákup za posledních iks let....

Reagovat
HorajzmAmmann

přesně tak

Reagovat
didosh

Upně stejně též jsem ho nechtěl...

Reagovat
ratusek

Ještě že sme v tom Jablonci rupli a Kučera vypadl

Reagovat
ratusek

Dejte nám soupeře

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
ratusek

Bohemka Plzeň 5:2

Baník Bohemka 2:0

Baník > Plzeň

Reagovat
HorajzmAmmann

Kraje obrany

Reagovat
Puskas

Teď ještě stopeři. Anebo až v Olomouci.

Reagovat
HorajzmAmmann

Šindelář je ale taky jako vyměněný

Reagovat
Kang & Kodos

Hm, tak ten hype po Plzni šel docela do prdele...

Reagovat
Firkraag

venku jsme fakt marní no

Reagovat
Puskas

Na to jsem spoléhal, porazí prvního a jedou k poslednímu. Bylo to v nich a ne že ne.

Reagovat
HorajzmAmmann

hype Tetteh byl 2x u míče...

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

a ještě dostává sodu od fans

Reagovat
ratusek

je pravda, že jsou venku marní, ale že až takhle rozdíl mezi doma a venku?

Reagovat
db18

Hype lidí, co se nekoukli na to, jak Bohemka hraje doma a jak venku...

Reagovat
bobis21

tak bohemka je celou sezonu venku poloviční

Reagovat
smazaný uživatel

Ty pičo

Reagovat
db18

Takový červený měl včera Sobol v Edenu aspoň tři...

Reagovat
ratusek

Slovácko Brno 0:0, čekal někdo něco jiného?

Reagovat
Kang & Kodos

Já čekal, že to půjde do mínusu

Reagovat
ratusek

Reagovat
C-M@ster

Poločas teprv.

Já doufám, že ten 1 gól padne, ideálně ho dáme my a ještě ideálněji do branky soupeře.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Kurz na 0:0polocas byl asi 1,001

Reagovat
pepinho2

Zelenka jako jablonečák velice nestranný

Reagovat
Puskas

Takové hezké počasí a Hašek tam pošle Nečase...

Reagovat
ratusek

Orel Jemelka žlutá, Texl pro jistotu rudá. Ještě Radakoviče pojd mi

Reagovat
smazaný uživatel

Jen toho Faltu nemuseli střídat a Orel mu mohl dát něco na cestu

Reagovat
Puskas

Třeba v rozhovoru řekne něco o rozhodčím a dostane trest:).

Reagovat
2Forty2

Falta je stejně teď totálně z formy.

Reagovat
db18

A Jílek vyhozen na tribunu, takže se jím ještě bude zabývat DK a třeba nebude moci příští týden trénovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Teda ja cumim kolik je tady ted fanousku Baniku. Snad vsichni fanousci Baniku, co jsou na eurofotbale, jsou ted tady v diskuzi. Ja myslel, ze vsichni banikovci chodi na stadion, kdyz o sobe tak radi rikaj, ze jsou nejlepsi

Reagovat
HorajzmAmmann

když mi budeš platit každý dva týdny cestu do Ostravy a naděláš dovolenou tak jezdit budu i doma

Reagovat
Puskas

To aby se ti ostatní necítili tak méněcenně.

Reagovat
dextroza_m

Nás je tolik, že by ses z toho zesral

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Tommy the Gunner

Tohle cervena?

Reagovat
HorajzmAmmann

Fleišmann ne

Reagovat
FCSL

Pěkně Sigma, ideální výsledek. Tak ted vyhrát

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Puskas

Jen nedostat blbý gól.

Reagovat
Puskas

Granečný skvěle.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Jako kdyby mu nekdo promluvil do duse. Nebo to dela ta tenistka.

Reagovat
ratusek

do které tenistky dělá?

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaká blondata, ani ji neznam jmenem. Ale uz o ni byl nekde clanek, ze mame v tenisu blondatou krasku

Reagovat
smazaný uživatel

Hele kamo, myslim, ze jo :-)

Reagovat
Kang & Kodos

Sexi s měkkým vypadá strašně divně

Reagovat
didosh

Ty vole!Takový hnusák a má takové prcání....

Reagovat
HorajzmAmmann

Bary

Reagovat
Puskas

už i minule, snad na Sigmě zavěsí

Reagovat
FCSL

Breite zase pravý křídlo Co to je za výmysl, však se tam vůbec nehodí

Reagovat
ratusek

Azevedo stopka no aspon že bude hrát Jirásek

Reagovat
bobis21

nebo Denis ...

Reagovat
Puskas

Možná bude stát Fleišman, takže oba.

Reagovat
ratusek

Zase tam dává toho Diopa, panebože

Reagovat
KnoxXx

Zbrojovka

Reagovat
smazaný uživatel

HONZAAAAA JUROŠKAAAAAAAAAA!

Reagovat
AjaxFans

Pěkný fík

Reagovat
FCSL

Hype Pivarník taky jede

Reagovat
Kang & Kodos

Brno To jsem čekal, že s Pivarníkem to bude záchrana v suchym triku

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

To by museli hrát jenom s námi.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Kang & Kodos

Jen ať jdou do píči, aspoň zmizí jeden z týmů, kterej se na nás vždycky extrémně nahecuje

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže ona zas postoupí Opava.

Reagovat
smazaný uživatel

Počkej a to chceš hrát potom s kým???

Reagovat
db18

Se zeptej Lafaty.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
F.Torres

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

A že pomohli odstřelit tvého oblíbeného trenéra jim taky přičti k dobru

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
HorajzmAmmann

Brno a Slovan jedem !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Brno se Slováckem remíza, Liberec, ať vyhraje !

Reagovat
ratusek

proč tam ten Pánik nechal Azeveda dokud nedostal žlutou a Jirásek teda mohl nakonec hrát?

Reagovat
doocetung

Jinak posledních 310 minut skore 6:0

Reagovat
Puskas

Tři zápasy za sebou s nulou, to zní jak scifi po tom podzimu.

Reagovat
HorajzmAmmann

to jo, Slovácko nám dalo 4 goly za půl hodinu

Reagovat
didosh

Reagovat
C-M@ster

Brno dalo gól v lize naposled před víc jak měsícem proti Spartě.

Reagovat
ratusek

Dejte nám soupeře

Reagovat
FCSL

Ševčík Hrozně neproduktivní hráč. Boske to dneska pěkně rozdává, supr kolmice

Reagovat
Banikovec7

Skvely vykon dnes Hlavne bych pochvalil Hrubeho a Prochazku, ale vsichni dnes dobri, jen snad Pazderovi se moc nedarilo, ale vynahradil to krasnym golem. A treti ciste konto po sobe.

Reagovat
HorajzmAmmann

Hrubý famozní

Reagovat
Puskas

Nejlepší na place.

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Naprosto TOP výkon . Až na ty rohy no

Reagovat
Puskas

Jestli to Páník zachrání, tak Páník na hrad (Slezskoostravský).

Reagovat
doocetung

ale Gambleržela říkal..

Reagovat
Puskas

Tak pořád mu to může vyjít, máme těžké zápasy před sebou, hlavně brzdit přepjatou euforii.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď Sigma, se Spartou a jedem do MB. Ve hře 9 bodů (poté do Karviné a doma s Brnem, tam počítám se šesti ), budu spokojen se 5 body. Hlavně, jak jsem již psal dříve, teď se konečně budou mezi sebou mlátit i naši soupeři.

Reagovat
doocetung

No tak já neříkám že už jsme zachránění, ale on řekl , že už jsme nezachranitelní, což mu teda nevyšlo , když 6 kol před koncem ztrácíme 2 body.

Reagovat
Puskas

Tak říkal to před vzájemným zápasem, tak to ber.

Reagovat
doocetung

A to ještě doufám , že slovácku ho tam Acosta foukne v nastavení

Reagovat
FCSL

Ty krávo. 3 tutovky za 5 minut. Bartl sám na bránu a nic

Reagovat
Liquid

takže Slovácko-Brno na vzájemný to mají stejné, skóre když vezmu že by se jakože Brno mohlo dotáhnout tak taky cca, takže při rovnosti by to bylo o každý gól, nicméně ty 4 body na ně Brno nestáhne

Reagovat
smazaný uživatel

Takže příspěvek nulová hodnota vlastně

Reagovat
didosh

Reagovat
ratusek

Dělá si ten Liberec prdel?

Reagovat
Coutinho10

dobre Dukla

Reagovat
Liquid

Reagovat
HorajzmAmmann

Slovan ty vole

Reagovat
Kang & Kodos

Hele... Tři body z Plzně a jsme na bedně

Reagovat
ratusek

proč tak skromně 10 bodů od 1. místa

Reagovat
FCSL

Holoubek ven!

Reagovat
exse

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě se tu poperte

Reagovat
Blasphemer

To sem přesně čekal. Kokoti.

Reagovat
Erialdur

Letošní liga je souboj kriplů na všech frontách.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Dobře no... Takže musíme přes Slovácko a Jihlavu

KOKOTI !!!

Reagovat
Coutinho10

super Dukla,..ted uz by to nemeli pustit

Reagovat
Liquid

vyhrajou v příštím kole na Slovácku a 5 kol před koncem už budou zachráněný ale myslím že tam nevyhrajou

Reagovat
Coutinho10

tam to budou mit tezky..taky si nejsem uplne jistej, jestli to tam zvladnou ale o to dulezitejsi, ze se dnes nedostali jeste pod vetsi tlak, kdyz ostatni vyhrali

Reagovat
Liquid

YES YES Dukla 2:0 EF Kavárna v prdeli

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
ratusek

Debilové v Liberci

Reagovat
Langi

Golman Liberce ma vsazeno?

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhůru na třetí místo.

Reagovat
Losinho

Reagovat
ZB 07

Hrozný dilema komu fandit. Na jednu stranu by se mohla Plzeň výhrou chytnout a nás v dalším kole smáznout, na druhou stranu by po výhře mohli zase propadnout pocitu uspokojení a nám nechat body. Remíza by z dnešního zápasu asi byla ideální.

Reagovat
db18

Druhá možnost je správně.

Reagovat
db18

Jelikož zapomínáš, že v případě neúspěchu na Spartě se hráči hecnou na Pivarníka.

Reagovat
ZB 07

asi máš pravdu. Ideálně teda nějaký vysoký vítězství, abyste k nám přijeli trošku namistrovaní

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
langosh

Dukla

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska doufám v remízu, ta by se mi líbila nejvíc. Hlavně ať nevyhraje Sparta, minule si sparťani čuchli s Duklou a s některejma už zase nebylo k vydržení...

Reagovat
Losinho

Remíza ideální, ale hlavně ať nevyhraje Plzeň.

Reagovat
Liquid

tak tak, Plzeň-Sparta - jediný přijatelný výsledek je remíza a na každý straně 8 zraněných hráčů a 2 červený

Reagovat
db18

Ale jo...

Na svazu by se zatahalo za ty správné nitky a byla by z toho kontumační výhra Viktorky a navíc bychom pak dohráli ligu s hráči, kteří mají chuť hrát fotbal a nejsou na hřišti jen z donucení během přestávky od hospody...

Reagovat
Liquid

jo no taky mě napadlo, že by ste to mohli vzít po vzoru Olympiakos a ještě byste na tom nemuseli tratit

Reagovat
smazaný uživatel

Asi se bojej, že když ty prachy nezačnou prochlastávat hned, nemuseli by to už na starý kolena stihnout.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Plzen už nedovolí zaváhání! Myslím, že vyhraje 2-0!

Reagovat
Blasphemer

Velký pokles všech těchto předností přišel v zápase s Jihlavou. Toto období je počátkem zhoršení celého týmu a myslím, že jednou z důležitých příčin může být i narození dětí tří hráčů základní sestavy (Řezník, Krmenčík a Hájek).

Přírůstky všech tří spadají do období kolem poloviny února, takže role otců jim začaly asi poslední týden v únoru a předpokládám, že chtějí být neustále blízko svých potomků. V takových situacích je fotbal odsunutý na vedlejší kolej.

To má samozřejmě za následek i pokles formy celého týmu, protože zvlášť Krmenčík dodával týmu sebevědomí a spolehlivost. Být dobrým novopečeným otcem a současně podávat kvalitní výkony na hřišti, to nejde k sobě. Permanentní nevyspalost a emoce z narození dítěte si vyberou velkou daň, když se sportovec rozhodne být dobrý na obě strany.

Martin Lihivý a jeho brilantní analýza proč hrajeme špatně Zajímavý, že na Bohemce nehrál ani jeden otec a bůra jsme dostali stejně.

Reagovat
Blasphemer

*Luhový

Reagovat
Azazelo RD

To nezachráníš, vole. Protože je to ještě navíc Milan.

Reagovat
Blasphemer

To je zas ráno.

Reagovat
db18

Hájek sice nehrál, ale na tom hřišti byl.

Reagovat
Blasphemer

Já četl Hejda místo Hájka.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá blbost.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Čerství otcové hlavně zapíjejí. Na péči o novorozeně je přece matka,ne?

Aneb jak říkal starý Homer: "Já jsem z generace, kdy se otec se svým dítětem bavil poprvé až když se s ním dalo jít do hospody."

Reagovat
C-M@ster

A když to v noci řve?

Reagovat
smazaný uživatel

V noci přece chlastáš

Reagovat
smazaný uživatel

Z hrdinů budeme pravděpodobně největší ostudou v dějinách ligy, kterou už jen tak nikdo nepřekoná. Vrba to absolutně nezvládnul a nezvládá a dneska má poslední šanci to odčinit. Nemáme střelce, nemáme stopera, ofenzivního záložníka, levýho beka ani křídlo, nefunguje nic, o taktický přípravě a systému 4-4-2 na kterej nemáme lidi, radši nemluvě. Jediný řešení jak zamezit dalším debaklům je teď přejít na systém 3-5-2, jenže na to tenhle tým není připravenej a Vrba razící jednoduchej styl založenej na přechodu do útoku s rychlými křídly (který nemáme) podporovanej absolutní nekompaktností se zbytkem týmu (hlavně zálohou) i individuálníma chybama v obranný fázi, to si přiznejme na to Vrba nebude schopnej přepnout. Každopádně, jestli postaví opět to samý a hráči předvedou co je poslední dobou zvykem, tak si hráči jako Stanciu z nás udělaj dobrej den a Kadlec bude nejspíš po dlouhý době zase za hrdinu No ale co, možná se mýlím a Vrba ukáže, že jeho další působení u nás má mít ještě smysl a není postavený jen na formě Limby a Horviho a dalších bohužel zesnulých nebo věkem unavených kamarádů..

Reagovat
db18

Máme Havla... akorát teda stejně bude hrát Limba s Řezníkem (i když Řezník je aspoň jediný, kdo se oproti podzimu zlepšil )

Reagovat
Blasphemer

Jediný co chci dneska vidět, je nějaká změna ve středu pole. Je mi úplně jedno, kdo za koho, ale chci vidět, že se se něco stane a že se tím Vrba alespoň trochu zabýval. Jestli zase vyběhnou vedle sebe dvě háčka, tak se asi poseru.

Reagovat
db18

Bude hrát Kolář místo Čermáka. Do sestavy se vrátí Řezník a možná Kozáčik. Jediné změny.

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo jinej by tam měl jako vyběhnout? Jo vždyť my máme ještě Živuliče vlastně, toho kterýmu Zlín nedal smlouvu a teď pobíhá u nás v béčku někde

Reagovat
db18

Horší než Hořava být nemůže...

Reagovat
smazaný uživatel

No tak to už tam pak můžeš rovnou postavit Hejdu alá Chovancovo slavné střídání proti nám za stavu 0:1 kdy dával třetího stopera do hry, v to památné odpoledne na Letné kdy to všechno začalo

Reagovat
db18

No, Hejda hlavně musí hrát vzadu, ale jinak je vlastně jedno, kdo tam bude, když tam bude Kozáčik, tak to zvládne líp jak současný Hořava...

Reagovat
Blasphemer

Kdokoliv. Limberský klidně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No neasi, ten měl už dávno hrát základ, ale radši tam půjde Kovařík, u kterýho je jediná přednost, že aspoň dobře odcentruje a Bakoš na to náhodou vyskočí..

Reagovat
Kaspar

tak jak za dlouho bude Coufal v Blesku s klobasou?

Reagovat
HorajzmAmmann

Dneska Sparta za 3 body. Doma výhra a my se na ně pak zase klasicky nahecujeme a uděláme bod

Reagovat
smazaný uživatel

Přát Spartě 3 body..

Reagovat
HorajzmAmmann

Já jí nepřeju nic špatnýho...

Reagovat
smazaný uživatel

No právě.

Reagovat
Baronne

Reagovat
taws

Reagovat
Puskas

Především rozdat třetí a sedmé ŽK, aby mohli příště dostat čtvrtou a osmou, nedat čtvrté těm, co jim hrozí.

Reagovat
Puskas

My se na ně nahecujeme, i kdyby byli 11.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska Sparta prohra, příští týden si možná na nekom udělají zase ego a pak je doma smeteme. Pokud by vyhrali 3 zápasy za sebou tak půjdou nebezpečne nahoru..

Reagovat
smazaný uživatel

No vy nas urcite smetete

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud dneska prohrajete a my příští týden uhrajeme v Olomouci aspoň bod, tak bych se tomu zase tolik nedivil.

Venku hrajete hůř než doma, v tak špatné kondici jako tuto sezónu jste dlouho nebyli a my možná budeme na vlně. Jestli bychom ze Sparty někdy neměli mít strach, tak v téhle sezóně..

Reagovat
HorajzmAmmann

a kdo jinej než 2. tým ligové tabulky z posledních 5 zápasů? (PS: To je sranda kdyby to zase někdo nepochopil...)

Reagovat
smazaný uživatel

Já si taky samozřejmě nemyslím, že Spartu vyklepeme třeba 3:0. Ale šanci porazit jí máme větší než na podzim a tam jsme taky málem uhráli remízu..

Reagovat
FCSL

1:0 Kolář

Reagovat
Bosko

Dneska nevím, zda být optimista nebo realista. Jako optimista bych fandil Spartě, protože bych věřil, že Slavia má ještě na to Plzeň dotáhnout. Jako realista bych fandil Plzni, protože bysme pak už na Spartu měli slušnej náskok a snad by nás už neohrozila. Tak dneska fakt nevím.

Reagovat
smazaný uživatel

Není proč váhat! Jedem na obhajobu a účast v LM!

Reagovat
Kang & Kodos

"Program 24. kola české nejvyšší soutěže uzavře souboj dvou největších rivalů posledních let"

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
ratusek

Reagovat
HorajzmAmmann

Nezdá se mi, že by dneska hrál Baník s Opavou

Reagovat
Kang & Kodos

Kdo? A s kym?

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
doNny

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, jak to máte teď v Opavě? Přejete si, aby se Baník udržel a mohli jsme hrát derby v lize nebo spíše převládá ta rivalita a přáli byste si být v lize a mít Baník soutěž pod sebou?

Reagovat
Thorrin

Já osobně jsem rozpolcený. Na jednu stranu Baník do ligy patří, chodí na ně lidi, má aktivní fans (žádná Dukla, Bolka atd) a derby v lize by mohlo být super. Na druhou stranu postoupit snad po 15 letech do ligy a vystřídat v ní zrovna Baník by bylo něco extra.

Reagovat
doNny

Obecně převládá ta druhá možnost, co si tak já všímám. Ono ostatně je to něco, co se v rámci naší rivality nestalo a už stát nemusí.

Já osobně jsem pro vaše zůstání, protože derby je derby. Ale když bude druhá možnost, tak o to naše "popichování" nouze nebude ani tak..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Posledních let v boji o titul určitě, už je to dost let co spolu bojují o tituly, byť se to nezdá ale letí to.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Blasphemer

Skoro jak Chelsea s Barcelonou.

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
Blasphemer

Kaaaaaaaamo

Reagovat
Azazelo RD

Co to je za debila?

Reagovat
C-M@ster

Tam je nějaká hrubka nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
martin1

Kozáčik - Havel, Hubník, Hájek, Limberský - Hořava, Hrošovský, Petržela, Kolář, Kopic - Krmenčík

Reagovat
martin1

Řezník místo Hájka

Reagovat
db18

Horava

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych tam dal Diega, nechápu proč ho úplně odepsal..

Reagovat
hefy

Reagovat
Blasphemer

Odepsal ho právem. Ale teď přišla situace, kdy by horší asi fakt nebyl, takže nechápu, že ho nezkusil někdy v průběhu jara.

Reagovat
db18

Protoze mu agent zatrhl prestup do Baniku, tak si to ted musi vyzrat...

Reagovat
pepinho2

Bych se nedivil, kdyby dnes rozhodl

Reagovat
Blasphemer

Tak to nakonec ale fakt bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Červenou..

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Liquid

Na co šetří nejlepšího hráče kádru Ivanschitze ?

Reagovat
langosh

Na finále ligy mistrů

Reagovat
FCSL

Kozáčik - Limberský, Hubník, Řezník, Havel - Hořava, Hrošovský - Petržela, Kolář, Kopic - Krmenčík

Nita - Zahustel, Hovorka, Štětina, Frýdek - Stanciu, Kanga, Kulhánek, Plavšič - Šural, Kadlec

Reagovat
Blasphemer

Řezník na stoperu

Reagovat
smazaný uživatel

Lepsi, nez Hajek.

Reagovat
db18

Reagovat
Blasphemer

Lepší by bylo, mít z čeho vybírat. Ale to je těžký, když si někdo usmyslí, že mu na tři soutěže stačí tři stopeři. Z toho jeden skleněnej a jeden v krizi středního věku.

Reagovat
db18

Dve souteze

Reagovat
Blasphemer

Pohár, Evropa, liga?

Reagovat
db18

Z poharu nas uz na podzim vyradilo Slovacko (to jsme meli jeste Pirocha)

Reagovat
Blasphemer

To jo, ale před sezonou se vědělo, že budeme hrát nejspíš tři soutěže a nikdo se nepřivedl, protože i 18 hráčů je na sezonu vlastně zbytečně moc.

Navíc Hejda u nás trpí na zranění celou dobu, akorát teď měl po delší době období, kdy byl relativně fit pořád. A Hubník jde sezonu od sezony víc dolů, lepší už to nebude a stejně se ním počítalo jako s neotřesitelnou jistotou do základu?

Alespoň ten Piroch měl zůstat.

Reagovat
chytrejkluk

Reagovat
ratusek

Co teprve Petržel s Kolářem

Reagovat
chytrejkluk

tak Kolář dá alespoň ten gól, ale ten Petržela je velkej úlet

Reagovat
Blasphemer

btw. Andreas ani na lávce? Já věděl, že za ten pětigólovej debakl mohl hlavně on. Čurák.

Reagovat
Liquid

šetří ho na Brno, tam je šance na odpíchnutí se

Reagovat
smazaný uživatel

Přímák z hranice pokutového vápna nedal. Vrba byl určitě nasranej, bo by to pak mohli určitě ještě otočit.

Reagovat
Miguel19

Vrba už na to sere, ale je mu blbý odejít, tak se chce nechat vyhodit?

Reagovat
Liquid

Sparto bojujte za Prahu a vybojujte remízu

Reagovat
smazaný uživatel

ještě že na O2 nekomentuje neuměl Václav Pilný

Reagovat
Riviera Kid

U chance mám kurz 4 na Spartu. Byl by hřích to nezkusit.

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám v kurzu 8 Spartu o dva góly.

Reagovat
Riviera Kid

Budu ti držet palce.

Reagovat
smazaný uživatel

Vrbič nasadil proti bídě zkušené staré pány Hubníka, Limbu a Petrželu, jak vidím. Tak doufám, že Stanciu, Plavšič a ten černoch rozhodnou už do poločasu. Bído, snaž se!

Reagovat
shitcool
Reagovat
shitcool

Nemá někdo stream s českým komenářem?

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak kdo máte TV s Hbb tak dejte Primu a červené tlačítko tam je O2 Sport za 69 korun

Reagovat
langosh

Goooooooooooooool

Reagovat
chytrejkluk

Petržela tvl

Reagovat
guzman

joooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Petržela

Reagovat
ratusek

Tvl Plzeň ten titul fakt nechce

Reagovat
smazaný uživatel

luxusní centr

Reagovat
smazaný uživatel

Ten komentátor na O2 se udělal

Reagovat
Blasphemer

Petržela

Reagovat
guzman

no ikdyž si ještě půl hodiny počkám jestli ho neodvolají

Reagovat
Liquid

Vrba VEN, teď mu ten Ivanschitz bude chybět když potřebuje tvořit

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
langosh

Už se vezou

Reagovat
ratusek

Tvl, Slavia bude mít fakt titul

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Vašýýýýk!

Reagovat
guzman

kurva jooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
fabec1222

RIP titul, Žák >Vrba, Kadlec zlatý míč

Reagovat
langosh

Ten Vrba má smůlu, že víc schovat se už nemůže

Reagovat
smazaný uživatel

LOL?

Reagovat
smazaný uživatel

Čina bude mít zas titul

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Srdjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan

Reagovat
Kaspar

at stale vitezi viktoria

Reagovat
Blasphemer

Titul v píči, no. Už se nechytneme.

Reagovat
Baronne

Klid, vzpomeň si na derby

Reagovat
smazaný uživatel

Už se nikdy nechytnete...

Reagovat
smazaný uživatel

Plavšič Stračatela byla fakt kokot, že ho nestavěl

Reagovat
smazaný uživatel

0:2 Já to říkal, že chátra mákne a musí to rozhodnout už do poločasu.

Reagovat
ratusek

Slavia s Trpišem zadarmo k Lize Mistrů

Reagovat
Blasphemer

Ještě, že ten čůrák Hájek nehraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrej zacatek

Reagovat
Liquid

těšíme se na pozápasový rozhovor páně Vrby

Reagovat
20DollarsInMyPocket

No jestli to takhle nebo ještě hůř pro Plzeň skončí, tak bych nechtěl bejt tím redaktorem, kterej půjde po zápase vyzpovídat Vrbu.

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Reagovat
fabec1222

Dáša už roztahuje nohy

Reagovat
smazaný uživatel

Ale fuj brrr

Reagovat
ratusek

Na druhou stranu 0:2 se spartanskýma druhýma poločasama není moc

Reagovat
ladyboy arsenal

Reagovat
REPLIKATOR

Plzeň

Reagovat
ZB 07

Jestli v příštím kole nevyhrajeme, tak v tý lize fakt nemáme co dělat.

Reagovat
Andis

Naprosto skvělý začátek a zároveň doufejme začátek konci historicky největších podvodníků ligy. FC Viktoria Plzeň, korupce, podvody, uplácení, ovlivňování rozhodčích, střety zájmů. Věřme že spravedlnosti bude učiněno za dost

Reagovat
smazaný uživatel

Jarda Šilhavej už by ted se Slavií slavil titul. Trpišák to ještě posere

Reagovat
smazaný uživatel

Vrba je v prdeli, po zápase má výpověd, podle mě za všechno může Fitzel, od doby co se s ním sčuchnul, tak je to jiný Pavel Vrba..

Reagovat
langosh

Teda zatím je to obrovský rozdíl v bojovnosti, snad to tak zůstane

Reagovat
C-M@ster

Už aby byl druhej half, no...

Aspoň ta Kometa

Reagovat
ZB 07

Je reálný, že by dostal Vrba po dnešku padáka?

Reagovat
langosh

To není o Vrbovi, ale o těch fosilech co za Plzeň hrajou.

Reagovat
Euphael

absolutně ne...podle mě ho nechají dohrát tu sezonu, protoze tim by si ted nepomohli moc

Reagovat
Blasphemer

A loni si pomohli?

Reagovat
ZB 07

Teď je to naprosto otřesný, vždyť horší jsme na jaře jen my a Zlín

Reagovat
Euphael

no na těch posledních šest kol by to bylo podle mě nesmysl..kdokoliv nový by to měl těžké celkem

Reagovat
Blasphemer

Kdokoliv jiný by letěl.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
ZB 07

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Blasphemer

Pivarník? Koubek?

Reagovat
Blasphemer

I ten Krejčí po vyhraným titulu, ale tam se to oficiálně prezentovalo tak, že chtěl skončit sám.

Reagovat
C-M@ster

Krejčí měl jít s Vrbou do Ruska, Pivarník skončil, aby mohl přijít Vrba.

Jinak mi přijde, že jste snad spadli z jahody.

Kdyby měl Vrba ty samý výsledky, akorát v jiným pořadí, pláceli byste ho po zádech, jak je dobrej, že za tak málo peněz vede ligu...

Ještě zbývá, aby Fišara napsal článek, jestli teda má Vrba zůstat.

Reagovat
Blasphemer

"Kdyby měl Vrba ty samý výsledky, akorát v jiným pořadí"

Jakože kdyby byl po podzimu na sestup, tak bychom ho tady plácali po zádech, jak to skvěle vede?

Reagovat
Losinho

to nemohl Pivarník odejít po sezoně?

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ratusek

Není za koho. Kdo by tam na 6 zápasů šel. Nic tím stejně nezmění, hráči se neproberou

Reagovat
ZB 07

Tak někdo, kdo by to hecnul, vyhrálo by se pár zápasů a mají titul. S aktuální formou ligu nevyhrají.

Reagovat
KingMaster13

Ale vyhrají. pochybuju, že s tím jak hrajeme vyhrajeme nad Jabloncem a Libercem. Plzeň i kdyby do konce už ni nevyhrála tak si myslím, že titul uhraje

Reagovat
SaianSupaCrew

Proč? Vždyť je první s týmem, který na první místo nemá kádr. Nikdo jinej by takhle nad plán nedosáhl.

Reagovat
ZB 07

Protože náskok, kterej nahnali za celej podzim, teď skoro celej ztratili za 7 utkání (samozřejmě dnes ještě není hotovo).

Reagovat
SaianSupaCrew

Jasně. Ale v kontextu predsezóních predikcí a očekávání je průbežné první místo pořád kurevský úspěch.

Jestli takhle v Brně uvažujete všichni, tak už se nedivím, že jste poslední. A to vám tu ligu tak přeju

Reagovat
Riviera Kid

Už ta sestava byl jasnej průser. 0:4

Reagovat
hefy

No, nechtěl bych ted mít vedle sebe Šádka s Paclíkem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Má Paclík s sebou svýho devítimilimetrovýho kámoše?

Reagovat
hefy

Doufam, že má.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
langosh

Tvl hlavně nezranit petrželu, to by místo něj mohl přijít někdo schopnej

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Plzenská éra se uzavírá tak jak začala

Reagovat
hefy

Na prvnim místě?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Vrba je dostal z hoven, Vrba je zas do hoven dostává

Reagovat
Blasphemer

Tady je to dneska vodotrysk podobenství a mouder, koukám.

Reagovat
smazaný uživatel

jaký je aktuální kurz na titul Slavie?

Reagovat
hefy

Ten Hořava je vyřízenej jako kráva.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Easy otocka bude

Reagovat
ratusek

Hovorka

Reagovat
REPLIKATOR

Proč ten blbec pořád říká Štětina, když se jmenuje Štetina

Reagovat
Komix

Reagovat
C-M@ster

Protože to tak Slováci píšou, ale čte se to prý fakt štětina.

Někdo říkal, že tě píšou jak te všude.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Komix

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
langosh

Musí přidat pár gólů, bránit neumějí, ale útočit celkem jo

Reagovat
REPLIKATOR

Csaplárova past nebude

Reagovat
Blasphemer

Takhle to zkurvit.

Reagovat
ratusek

Se Sparťanskejma výkonama ve 2. poločase to bude easy ještě

Reagovat
smazaný uživatel

Hovorku poslat co nejdál, zatím je fakt šílenej...

Reagovat
chytrejkluk

Nita žlutou nedostal?

Reagovat
smazaný uživatel

Zeman

Reagovat
Fakt

Proč střídal Petržela ? Stál za hovno nebo zranění ?

Reagovat
chytrejkluk

zranění, tržná rána na hlavě po souboji s Frýdkem

Reagovat
Fakt

Reagovat
langosh

Ale na hovno hrál taky, bohužel Zeman hraje lépe

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ten Krmelec je furt dřevákem

Reagovat
smazaný uživatel

přesto by byl ve Slavii za jednoho z nejlepších techniků

Reagovat
ratusek

Do poločasu vyrovnat, pojd mi

Reagovat
REPLIKATOR

Kolááááář

Reagovat
shitcool

Kolář je tragéd

Reagovat
chytrejkluk

Kolář....

Reagovat
Blasphemer

Kolda

Reagovat
chytrejkluk

škoda Limba

Reagovat
REPLIKATOR

Sparta teď vůbec neví.

Reagovat
smazaný uživatel

Zeman solí

Reagovat
didosh

Ty vole vždycka když hraje Plzeň doma,musím vypnout zvuk,to je jak když zpívá banda ožralců v putice...

Reagovat
Uwe háže buly

Tak velká část je jen banda Izraelců.

Reagovat
didosh

Co?

Reagovat
Uwe háže buly

ožralců, aut. oprava

Reagovat
didosh

Ahaaa... Pravda...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
F.Torres

Plzeň, která je totálně z formy je o dva parníky lepší jak Sparta. Plzeň to pořád v sobě má, jen prostě ty hráči jsou dost mimo, hlavně obrana je děsná.

Sparta ta je úplně mimo. Tam obrana je otřesná, Hovorka je ještě horší jak dřív Holek. Záloha taky děs, jedinej Šural za něco stojí.

Zatím výsledek hodně kurtý pro Plzeň, ovšem za tu finální fázy si ten výsledek zaslouží.

Reagovat
F.Torres

snad to sparta nějakým zázrakem udrží, aby byla větší šance na titul, ale bohužel i Slávka je na tom prabídně herně.

Reagovat
ratusek

Herně jo, ale na to sere pes v boji o titul, důležitý jsou body. nevím na co si Slavisti stěžujete, bylo jasný, že nevyhrajete všechny zápasy na jaře, ale přitom ste stáhli už 7 bodů a zbývají 4 a máte vzájemný zápas. na co si pořád stěžujete?

Reagovat
F.Torres

na to, že přišlo několik ztrát, který by se za šilhavýho dost možná nestaly. Prostě to druhý místo vzhledem k tomu, co předvádí Plzeň na jaře a Sparta celou sezonu, je prostě málo

Reagovat
ratusek

No ale to jsou kdyby, Plzeň taky nemusela začít ztrácet. prostě ste stáhli náskok jen na 4 body nebo na 1 bod a jste s tím nespokojení

Reagovat
F.Torres

až bude titul, budu spokojenej, pořád je prostě co zlepšovat

Reagovat
Losinho
Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
samson192

Reagovat
smazaný uživatel

Moc hezkej.

Reagovat
Losinho

ještě mám poločas Sparta a konec remíza za kurz 13 něco, tak mě nezklamte

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho
Reagovat
cubinho

Reagovat
Aldeano

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
chytrejkluk

Šural nezvládá

Reagovat
smazaný uživatel

Šural

Reagovat
smazaný uživatel

Zranti Petrželu byla velká chyba Kanga je na střídání. Zbytek celkem O.K. Naštěstí to není jako se Slávií, takže do 2. půle půjdeme snad pořádně zkoncetrovaní.

Jinak jsem rád, že se Plzeň rozehrála. Aspoň se na to dá konečně koukat.

Reagovat
C-M@ster

Co udělal Šural? U mě na streamu nic.

Reagovat
Coutinho10

brecel, ze na jednu stranu se tam piskaj fauly a na druhou ne

Reagovat
Liquid

je to strašnej blbeček

Reagovat
Coutinho10

jeste, ze jsme ho nepodepsali v ty 1. velky prestupovy vlne

Reagovat
Losinho

Reagovat
Coutinho10

ty bys takovyho hrace chtel jo ?

Reagovat
Losinho

myslíš kvůli charakteru?

Reagovat
Coutinho10

jo

Reagovat
Losinho

Taky tam máme dost pitomců, nedělal bych si iluze. Charakterově mi vadí míň než třeba Frýdek nebo mladší Kadlec. Tehdy jsem ho chtěl dost a i když měl slabší období, tak bych ho bral furt. Koneckonců nebejt něj, tak je Sparta úplně v hajzlu.

Reagovat
Coutinho10

jako potencial v nem herni je...to jo, ale jinak ho fakt nemusim

souhlas, ze hlavne Frydek je extrem, Kadlece bych prirovnal na uroven Surala...jinak samozrejme ze i u nas jsou, byli a budou hraci, ktery moc nemusim, ale nastesti jich neni tolik

Reagovat
Losinho

je to i buldok, hodil by se nám.. ale těžko říct, jak by se to všechno vyvíjelo, nakonec si asi stěžovat nemůžeme

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
langosh

Tak to měl pravdu

Reagovat
Rarášek

Říká pravdu do médií, pitomec ..

Reagovat
didosh

Nechápu jak někteří čuráci zesměšňují naší ligu...Vždyť která liga má tak vyrovnanou kvalitu kdy každý může porazit každého.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Máme ligu na úrovni druhé Bundesligy

https://twitter.com/sportschau/status/980443596531949573

Reagovat
Blasphemer

Kolář dolů.

Reagovat
Coutinho10

Stetinuv dres

Reagovat
Blasphemer

Kanga

Reagovat
Coutinho10

prej šicí stroj Kanga

Reagovat
Rarášek

Bakoš .. A už to začíná tyvole.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Aldeano

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Červená karta kurz 3. To musí jít za barák.

Reagovat
Bosko

Ty vole Lafata je jim dobrej uz jenom k tomu, aby nosil hracum dresy ze satny. On se uci na kustoda? Aspon u toho fotbalu nejak zustane no

Reagovat
ratusek

Reagovat
langosh

Tvl a Krmencik se ještě diví

Reagovat
F.Torres

Krmelec jak ho jebnul do nohy

Reagovat
Coutinho10

to je fotbal

Reagovat
langosh

Dva rohy

Reagovat
smazaný uživatel

Horava

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Pojď mi plichtička.

Reagovat
Blasphemer

Kdo jinej.

Reagovat
smazaný uživatel

ZAHUSTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEL

Reagovat
hefy

Hořava, samozřejmě

Reagovat
tuny

stream?

Reagovat
ratusek

Jooo, pod ještě jeden

Reagovat
F.Torres

sakra, sparta to je den otevřených dveří v tej obraně

Reagovat
Bosko

Zoufalci, fakt ze jo

Reagovat
smazaný uživatel

Zeman je prostě úplně jinde už dávno měl být v repre

Reagovat
smazaný uživatel

Rychlý soudy

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Losinho

pískej konec

Reagovat
chytrejkluk

dobře Koza uff

Reagovat
Blasphemer

Frýdek: Video škodí fotbalu.

Reagovat
ratusek

Plzeň zase začíná spát, to se jim vymstí

Reagovat
chytrejkluk

klasika

Reagovat
smazaný uživatel

Já se z toho Krmenčíka poseru. Co souboj - to faul, ještě takové jasné a on bude ty ruce furt rozhazovat.

Reagovat
ratusek

nevím proč ho nestřelili za 10 mega, ten borec je uplně marnej. 'Asi čekali že bude mít ještě větší formu. at tam dá Chorýho

Reagovat
Bosko

Reagovat
chytrejkluk

Reagovat
chytrejkluk

může mi už kurva někdo vysvětlit, k čemu je ten kouř na hřišti dobrej?

Reagovat
smazaný uživatel

Baníkovci to mají místo sexu třeba..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mojmira

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Bakoš nemá ještě kartu?

Reagovat
C-M@ster

Ten člověk nenechá hru 10 sekund v kuse a furt píská...

Reagovat
didosh

Reagovat
chytrejkluk

Hrošovský udělejte z toho někdo gif

Reagovat
Kixi Syhimour

Ta Plzeň tu ligu ještě projede

Reagovat
didosh

Reagovat
Losinho

Rohy za 100 mega

Reagovat
ratusek

Proč ta Plzeň přestala hrát? Měla je na lopatě takhle to bude 2:2, pro oba na piču

Reagovat
Miguel19

Biabiany

Reagovat
Rarášek

Bibiiiiiiiiii

Reagovat
ratusek

Fakt na něj pískali? Jinak určitě rozhodne

Reagovat
Kang & Kodos

Dostával slušnou sodu Ale taky jsem říkal, že ten musí rozhodnout.

Reagovat
Bastaron

Biabiany rozhodne.

Reagovat
Blasphemer

Bakoš

Reagovat
Blasphemer

fauly se pískají jen na jednu stranu

Reagovat
chytrejkluk

Proske píská strašně

Reagovat
REPLIKATOR

Šural druhá úmyslná ruka a zase bez karty.

Reagovat
Losinho

Kanga je hrozně marnej směrem dozadu, ten by zasloužil další pokutu

Reagovat
REPLIKATOR

Hubník

Reagovat
F.Torres

Jak mohla Sparta koupit toho Plavšiče? Popřípadě jak může hrát základ? Zlatej ládik krejčí, ten občas uměl do toho míče i kopnout a nejen běhat a padat jak mrdka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
chytrejkluk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
F.Torres

jako vážně? co je na něm dobrýho? ano rychlost má, ale to je vše. Technicky průměr, síla v soubojích nulová.

Reagovat
PlackaSKS

zrovna po tomhle zápase to může nadhodit jen někdo kdo tomu vůbec nerozumí...

Reagovat
F.Torres

co předvedl? to že padnul náhodný gol po centru? Jinak jen teatrální pády.

Reagovat
PlackaSKS

makal, nabízel se, běhal, vyhrával souboje 1v1... mi neřikej, že si viděl jen ten skok na konci

Reagovat
F.Torres

ano, šak to píšu, umí běhat tečka. Zbytek je otřesný, on je hrozně slabej jinak ve všem. Níže jsem vypsal produktivitu hráčů, kteří hrají podobné pozice a tam je vidět ten rozdíl. Jako fakt, jak jsem porovnal Krejčího a jeho, to je neskutečný rozdíl.

Reagovat
F.Torres

jen pro doplnění, ofenzivní hráč předního českého klubu má od přestupu do sparty jeden gol a 1-2 asistence. To je prostě hrůza, děs a běs, což jen potvrzuje moje slova, ale jo, nerozumím tomu.

Pro porovnání Kopic 6+8. Kerbr 5+4, Stanciu 4+2. Zmrhal 4+3, Masopust 3+7, Zeman 0+5, Petržela 1+3 a to je jen za ligu.

Reagovat
PlackaSKS

zkus tam přihodit i počet odehraných minut, když už se snažíš o takovou demagogii. navíc produktivita je jedna věc (podivej se třeba na stocha ještě nedávno) a hra druhá. byl víc než platný a upřímně píšeš naprostý kraviny

Reagovat
F.Torres

Povime si casem. Je mu 22 a konecna faze nulova. Ten kluk ma sotva na GL. No s pratelakama a poharama bude kolem 1000min? S tim ze hraje v celku, kterej vice utoci nez brani.

Reagovat
PlackaSKS

642 minut, 1+1... a ty udáváš jako příklad, kterému se nevyrovná, petrželu - 1016 minut 1+3.. navíc po zápase, kde petržela pomohl týmu jen tim, že se zranil, zatimco plavšič byl jeden z nejlepších, pokud ne vůbec nejlepší... jestli se prosadí do budoucna bůh ví, ale dneska si hrozně mimo

Reagovat
F.Torres

Nejlepsi byl sural. Pomohl zranenim. Aha dobrej argument. Ja take uvadim, ze i v pratelacich nebyl golovej, takze ta moje minutaz sedi. To ze nekdo beha a je videt ze se snazi, tak to neznamena vubec nic, kdyz ma kanadskej bod za ctvrtku sezony jakozto ofenzivni hrac. Vyhrat se muze ale jak pisi. Nejcetsi problem je v silovych soubojich, kde pusobi jak dorostenec, coz je vzhledem k 22 letum pruser. Navic on nic se ani nesnazi ustat a jen pada a pada a timto zpusobem to daleko nedotahne.

Reagovat
PlackaSKS

? Jakej sural zase? Kolik si toho včera vypil, proboha. A s produktivitou vcetne pratelaku ti pomáhá dole kang

Reagovat
Kang & Kodos

Jestli počítáš i přáteláky, tak ale nemá 1+1. Jenže to bys musel ty přáteláky najít, a to je moc složitý. Nebo bys musel přiznat, že jsi plácl píčovinu. A to je pro někoho ještě složitější

Reagovat
F.Torres

jo, přehlédl jsem jeden gol, a minutáž se tam nedá moc dohledat, ale podle toho kdy a jak střídal, tak má 2+1 a minuty prostě sedí, to není moc rozdíl, ale je jedno jestli má 2+1 nebo 2+3, prostě na ofenzivní křídlo má hrozně málo bodů a jak řikám, největší problém je v něm a jeho práci s tělem. a v porovnání s kopytem Kopicem je ta produktivita hodně rozdílná.

Reagovat
Kang & Kodos

Kopic už se zlepšovat nebude, Plavšič (snad) půjde nahoru. Je fakt, že začátkem jara jsem si říkal, jestli to neni další Konaté. Ale s Duklou 1+1, teď díky němu padl druhej gól...konečně se do toho dostal, a je to znát.

Reagovat
F.Torres

uvidíme časem, kdyby mu bylo 19 let, tak je super hráč, ale v těch 22 letech mi přijde, že to je trochu málo. Myslím si, že bude dost rád, když se dostane třeba na úroveň Petržely časem. Moc mu ale nevěřím upřímně a právě z toho důvodu jsem zmiňoval i toho Krejčího, kterej byl ve 22 letech o parník jinde i přesto, že byl taky takový "tintítko". Ten herní projev byl dosti odlišný a i ty statistiky byly úplně někde jinde.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Uwe háže buly

Jako já ho nemusim, ale teď hraje poslední zápasy dobře.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Znalec se pozná, no.

Reagovat
F.Torres

Plavšič 1+1. Pro porovnání Kopic 6+8. Kerbr 5+4, Stanciu 4+2. Zmrhal 4+3, Masopust 3+7, Zeman 0+5, Petržela 1+3 a to je jen za ligu.

A to je jen výběr. Chápu, že vy jste rádi za cokoliv, ale ten hráč na to nemá. Možná proto jste tam kde jste, ale vy jste odborníci

Sranda, že dřív se nadávalo třeba na Skaláka a proti němu to byl teda pan fotbalista.

Reagovat
smazaný uživatel

Co takhle se podívat, kolik toho vůbec odehrál? Pak si vem, v jakým svrabu jsme od začátku sezóny. A pokud sis nevšiml, kolik práce dneska udělal, tak se na ten fotbal radši vyser.

Reagovat
F.Torres

běhal, to ano, s tím souhlasím a píšu to už na začátku, ale očividně práce s textem je slabá koukám. To že někdo běhá neznamená, že to je dobrej fotbalista. Vymlouvat se na svrab vzhledem k individuálním výkonu jednoho hráče je hodně mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyser se na to, fakt...

Reagovat
F.Torres

Jasne. Jak jsem psal nahore kangovi. Krejci o dva roky mladsi mel mnohem lepsi vsechno.chapu ale, ze ve vasem rozpolozeni jste radi i za behani

Reagovat
smazaný uživatel

Rádi za běhání? Nejsem si úplně jistej, jestli píšeš o Zmrhalovi, nebo o Srdjanovi. A mimochodem, za poslední dva zápasy má bilanci 2+1.

Reagovat
F.Torres

ten gol byl spíše vlastní, míč nesměřoval do brány, tam ho poslal Řezník. Ano a za posledních x zápasů má 0+0. Pokud bude pokračovat alespoň půl bod na zápas a změní přístup k simulacím a upraví styl hry, tak rád názor změním. Zatím si stojím za tím, co jsem napsal a na 22 letého hráče to je prostě málo.

Reagovat
matteo17

Gratuluji, právě sis vysloužil přezdívku "slepý idiot"

Reagovat
pepinho2

Reagovat
kolouch

Ty nasimulovane pady na obou stranach jsou na zbliti. Proc za to nedava zlute karty?

Reagovat
Blasphemer

dvě minuty

Reagovat
smazaný uživatel

toto nikdy nepochopí, sudí za poločas píská asi stopadesát faulů a přerušení a potom nastaví 2 minuty

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Druhej poločas strašná bída, ten první to býk pěknej fotbal..

Reagovat
db18

Reagovat
Liquid

býka byste tam potřebovali, třeba Wernera nebo Forsberga

Reagovat
Rarášek

Trapas .. Hapal ven.

Reagovat
F.Torres

ale jo, ztráta dobrá, nicméně pořád těch ztrát musí mít ještě dost

Reagovat
REPLIKATOR

Fauly 29 - 22

Když to srovnám s Premier League, kde bývají fauly tak 9 - 7...

Dával bych častěji karty, jinak se to nezlepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi je to i kvalitou hry: Hráči drží míč dlouho, méně se nabízejí ve volných prostorech, přihrávky pak jdou hodně do soubojů. Fyzicky zdatnější a šikovnější hráči v PL se do faulu pak skoro nedostanou. Ale třeba je to ještě jinak

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele