HET liga - preview 21. kola

16.03.2018, 08:45, aktualizováno 18.03.2018, 08:25
Previews
Plzni se úvod druhé poloviny sezony nepovedl, stále ovšem disponuje šestibodovým náskokem a navíc dvěma zápasy k dobru, ten první přitom odehraje v neděli odpoledne ve Zlíně. Ve druhém dnešním utkání budou Bohemians měřit síly s Teplicemi...
Bohemians Praha 1905 - FK Teplice  (neděle 15:00)
Duel tabulkových sousedů se odehraje ve vršovickém Ďolíčku. Vítěz souboje Bohemians s Teplicemi obsadí po 21. kole HET ligy sedmou pozici, poražený zůstane o jedno místo pozadu.

Pražští Klokani na jaře sbírají body pouze doma. Venku ze dvou klání utrpěli vždy jednobrankovou porážku, které přišly ve slávistickém Edenu a na hřišti uherskohradišťského Slovácka. Ve Vršovicích však Bohemka vždy udržela čisté konto a zdolala Brno i Duklu.

Zatím se tak zdá, že kouč Martin Hašek i ve své druhé sezóně v Ďolíčku dokáže skromný celek udržet mezi domácí klubovou elitou. Teď se však soustředí pouze na další zápas. "Teplice mají stabilizovaný tým s pohárovými ambicemi. Loni jim to uniklo jen o kousek, letos jim chybí pár bodů," zhodnotil práci Severočechů bývalý hráč i trenér Sparty.

Skláři díky trefám Krále a Žitného zdolali v posledním kole Zlín a připsali si první jarní výhru. Důležitý bodový zisk znamenal, že se klub z lázeňského města vzdálil od soupeřů bojujících ve druhé polovině tabulky. Na první sestupovou pozici mají Teplice osmibodový náskok. Podobný odstup mají na pohárové příčky, čtvrtá Olomouc má totiž o devět bodů více.

"Bohemka je těžký soupeř, ale do každého zápasu jdeme s tím, že chceme tři body. Uvidíme, jak bude zápas vypadat," sdělil Jan Krob. Žlutomodří se z výhry na hřišti soupeře radovali v této sezóně pouze jednou, v 16. kole na Dukle. Klokani zase doma podlehli jen Jablonci, jinak si připsali šest vítězství a čtyři remízy.

V loňském ročníku se však v Praze radovaly Teplice, když se jediným úspěšným střelcem stal Jakub Hora. Podzimní střet Na Stínadlech skončil bezbrankovou plichtou.
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Fryšták - Dostál, Hůlka, Šmíd, Kocić - Jindřišek, Hašek - Reiter, Bartek, Mašek - Nečas
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Diviš - Hyčka, Čmovš, Král, Hora- Krob, Ljevaković, Soungole, Rezek, Žitný - Vaněček
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.14 - 3.15 - 4.17
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Fastav Zlín - Viktoria Plzeň  (neděle 17:00)
Plzeň bude chtít ve Zlíně navázat na povedení výkon ze čtvrteční odvety osmifinále Evropské ligy proti Sportingu Lisabon a připsat si první jarní vítězství v lize. Domácí budou taktéž usilovat o první tři body po zimní přestávce, které by se jim v boji o záchranu náramně hodily.

Ševci zakončili podzim na devátém místě s relativně velkým náskokem na sestupové pozice. Čtyři jarní zápasy bez výhry však znamenají, že podzimní reprezentant českého klubového fotbalu v pohárové Evropě zabředl do záchranářských patálií. Zlín pouze remizoval s Duklou a poté nestačil na Karvinou, Jablonec a Teplice.

"Plzeň je jasným favoritem, takže je naše situace velmi obtížná. Tvrdě trénujeme, pracujeme na změně stylu. Chceme naši strašně pomalou hru zrychlit, odstranit z ní nakopávané míče. Stále doplácíme na chyby v obraně, kde se hráči navzájem nezajišťují, což platí o naší poslední prohře v Teplicích. Pokud bychom důsledně plnili taktické pokyny, tak bychom neprohráli," řekl trenér domácích Vlastimil Petržela.

Viktoria ve čtvrtek v Doosan areně předvedla výborný výkon, po němž nestačila na portugalský Sporting až po prodloužení. Podprůměrně se však Západočeši projevují v tuzemské soutěži, které stále vládnou, ale jejich náskok se oproti podzimu ztenčil. Viktoriáni na jaře uhráli plichtu s olomouckou Sigmou i libereckým Slovanem a překvapivě padli doma Vysočině Jihlava.

"Každý pozitivní výsledek vám dodá energii. Náš výkon proti Sportingu je rozhodně povzbuzující do další práce. V lize jsme dosud hráli velmi dobře, akorát jsme zápasy nezvládli výsledkově," uvedl před bitvou na Moravě útočník Marek Bakoš.

Na podzim se radovala Plzeň, která Ševce udolala po výhře 2:1. Loňský zápas na Letné skončil bez branek, předchozí klání ve Štruncových sadech však překvapivě ovládl Zlín, čímž odstartoval úspěšnou sezónu okořeněnou ziskem českého poháru.
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Kopečný, Hnaniček, Gajić, Matejov - Ekpai, Hronek, Traoré, Jiráček, Holzer - Vukadinović
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Kozáčik - Řezník, Heja, Hubník, Limberský - Hořava, Hrošovský - Petržela, Kolář, Kopic - Krmenčík
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.68 - 3.62 - 1.87
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FK Mladá Boleslav - 1. FC Slovácko  (sobota 15:00)
Sobotní odpoledne nabídne důležitý souboj týmů u konce tabulky. Do Boleslavi přijede Slovácko. To v Boleslavi prohrálo posledních šest zápasů.

Domácí se po sérii 6 porážek pod novým trenérem Weberem zvedli. Dokázali vyhrát v Brně a ve středu přes Baník Ostrava postoupit do semifinále poháru. 12. místo je ale určitě daleko za jejich předsezónními ambicemi. Středočeši mají poměrně širokou marodku. Do zápasu nezasáhnou Rada, Kysela, Fabián, Šusnjar, Mebrahtu a Matějovský.

"Věřím, že výraznou a zaslouženou výhrou v Brně i postupem do semifinále českého poháru se hráčům vrátila víra ve vlastní schopnosti a s ní hlavně i odhodlání podobné výkony zopakovat," řekl Jozef Weber.

Slovácko v posledním utkání dokázalo porazit doma Bohemians a připsat si tak veledůležité tři body do tabulky. Hosté se tak posunuli na 14. místo a v Boleslavi určitě podají bojovný výkon. Kouč Michal Kordula se bude muset obejít bez Hoffmana a Sicharulidzeho. Nejistý je i start Šumilikoskiho.

Obránce hostů Jaroslav Divíšek ví, že souboj o záchranu bude napínavý: "Řekl bych, že to bude zajímavé až do posledního kola. Mezi devátým a patnáctým místem je rozdíl pouhé tři body, a každé další ligové kolo přináší překvapivé výsledky. My bychom se chtěli dostat do klidnějších vod co možná nejdříve a k tomu je potřeba sbírat body i venku."
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Polaček - Pauschek, Chaluš, Takács, Křapka - Jánoš, Hubínek - Konaté, Valenta, Přikryl - Komličenko
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Heča - Juroška, Šimko, Břečka, Divíšek - Janošek, Daníček - Navrátil, Sadílek, Petr - Zajíc
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.85 - 3.53 - 4.93
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Baník Ostrava - Dukla Praha  (sobota 15:00)
Baník Ostrava přivítá v sobotu odpoledne na svém hřišti pražskou Duklu. Oba týmy jsou namočené v sestupových bojích, takže se hraje určitě o hodně. Baník dokázal Duklu porazit pouze jednou z posledních 11 vzájemných střetnutí.

Ostrava se i přes velké zimní posílení nachází na posledním místě tabulky. I přes zápas k dobru je sedmibodová ztráta na předposlední Brno hrozivá. Chachaři vypadli i z poháru, když nestačili na Mladou Boleslav. Pohárový zápas vedl z lavičky Bohumil Pánik, který nahradil Radima Kučeru. Domácím budou chybět nemocný Šindelář a vykartovaní Fleišman s Budinským.

"V sobotu nás čeká proti Dukle důležitý zápas. Já doufám, že všichni dobře zregenerujeme a že zdravotně budeme v pořádku, abychom mohli podat dobrý výkon," věří Martin Fillo.

Ani Dukla nezažívá nejlepší časy. V tabulce je aktuálně na 13. místě a na jaře získala pouze bod v prvním jarním zápase ve Zlíně. Pak přišly prohry s Jabloncem, Bohemkou a naposledy doma se zatím jarním překvapením, Jihlavou. Trenér Hynek nemůže počítat s Néstorem a Tetourem.

Záložník Patrik Brandner ví, v čem by se měli Pražané zlepšit: "Určitě musíme využívat šancí, být důraznější a dát do hry víc klidu. To je náš velký problém - když si šance vytvoříme, nezachováme klid nebo tam není tolik důrazu. Pak si také musíme dát pozor, abychom nedostávali laciné góly."
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Breda, Psyché, Procházka, Granečný - Hrubý, Hlinka - Fillo, Diop, De Azevedo - Baroš
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
Rada - Kušnír, Ostojič, Jiránek, Podaný - Bezpalec, Holek - Miloševič, Holík (Bilovský), Brandner - Holenda
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.67 - 3.88 - 5.83
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Vysočina Jihlava - FK Jablonec  (sobota 15:00)
Nečekaně atraktivní střetnutí mohou sledovat fanoušci fotbalu v sobotu na Horácku. V duelu dvou na jaře neporažených celků změří síly Jihlava a Jablonec. Vysočina opět touží po dalším poskočení od hrozby sestupu, hosté zase chtějí zahájit přímý útok na pozice, které by jim zajistili účast v pohárové Evropě.

Kdyby se nehrálo derby pražských S, dost možná by byl zápas Jihlavy s Jabloncem nejatraktivnějším duelem 21. kola nejvyšší tuzemské soutěže. Před startem jara by si přitom toto označení dovolil použít málokdo. Mužstvo z hranice Čech a Moravy přezimovalo na posledním místě a ani Severočeši neprožili snový podzim, jelikož jej zakončili na průměrné osmé příčce.

Oba mančafty se však s únorovým táním zvedly a předvádí famózní vítěznou šňůru, kterou navíc koření pohledným fotbalem. Jihlava postupně zdolala Slavii, Plzeň, Teplice a Duklu a věří si i na dalšího soka. "Na každé utkání se připravujeme stejně zodpovědně. Díky našim jarním výsledkům je v týmu dobrá nálada, ale ještě je před námi dlouhá a především těžká cesta," sdělil asistent trenéra Vysočiny Michal Šmarda.

Jihlavu v posledních zápasech táhne především lotyšský útočník Dāvis Ikaunieks. V dobrém světle se ukazuje i záložník Vladislav Levin, jenž přišel v zimě z Mladé Boleslavi. Také Jablonec musel během pauzy posilovat, neboť se jeho nejlepší střelec podzimu Stanislav Tecl vrátil do Slavie. Na Střelnici dorazil taktéž z Mladé Boleslavi Jan Chamosta, který v novém působišti pokořil gólmana soupeře již třikrát.

Daří se nejen Chramostovi, ale celému zelenobílému kolektivu. FK podobně jako Jihlava ovládl všechna jarní utkání a navíc postoupil do semifinále MOL Cupu, kde na něj čeká Fastav Zlín. Tomu v ligovém střetnutí vsítili svěřenci Petra Rady čtyři góly. Porážku od Jablonce schytaly též Teplice, pražská Dukla a ostravský Baník.

"Nikdo z nás asi nečekal, že budeme mít v tuto chvíli plný počet bodů. Ale musím přiznat, že těžší los měla Jihlava," řekl Rada k sobotnímu klání. Jablonec prohrál v Jihlavě v historii samostatné české ligy pouze dvakrát. Poslední dva duely těchto celků se odehráli na severu Čech a hosté si ze Střelnice pokaždé odvezli pětigólový debakl.
Vysočina Jihlava - pravděpodobná sestava:
Rakovan - Vaculík, Tlustý, Buchta, Schumacher - Levin, Fulnek, Dvořák, Urblík, Zoubele - Ikaunieks
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hrubý - Holeš, Pernica, Lischka, Zelený - Masopust, Považanec, Trávník, Jovović - Doležal, Chramosta
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.55 - 3.64 - 2.13
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Sparta Praha - Slavia Praha  (sobota 17:30)
289. pražské derby se odehraje v sobotu podvečer. Pro hodně fanoušků je tento zápas zápasem jara. Favorité jsou hosté ze Slavie a bude zajímavé sledovat, jak se s touto rolí popasují.

Sparta, která po neuspokojivých výkonech odvolala Stramaccioniho, nevyhrála ani první zápas pod novým trenérem Pavlem Hapalem. Z Karviné si odvezla pouze bod za remízu 1:1 a je momentálně pátá. Tento zápas je ale speciální a dá se předpokládat, že Sparta předvede výkon na hraně svých možností. Domácí mají k dispozici téměř kompletní kádr, když pouze u Šurala je start nejistý.

"Hráčům jsme ukázali silné stránky Slavie, všechno, v čem jsou kvalitní, ale soustředit se budeme na nás. Na naši kvalitu, kterou máme nesčetnou, a důležité bude, aby každý hráč dal v tom zápase něco navíc," ví Hapal.

Sešívání jsou aktuálně na druhé pozici a na Plzeň, která má ale zatím odehráno o zápas méně, ztrácí 7 bodů. Prohra v Jihlavě je už je zapomenuta, protože se Slavii podařilo další tři utkání vyhrát a postoupit v poháru do semifinále. Speciální utkání čeká kapitána Josefa Hušbauera, jenž dřív oblékal dres Sparty. Hosté mají daleko rozsáhlejší marodku, když hrát určitě nebudou Mešanovič, Sýkora Zmrhal, a otazníky visí nad Mingazovem, Škodou, Hromadou, Kúdelou a Ngadeem.

Tomáš Souček se už nemůže zápasu dočkat: "Těším se hodně, nejvíce se těším na atmosféru. Derby je dávno vyprodáno, co jsem tak slyšel, tak to bylo během jednoho dne. Bude to úplně jiný zápas než všechny ostatní. My jsme teď vyhráli čtyři zápasy včetně poháru, to nám také pomůže. Je dobrá nálada, tak hlavně abychom to potvrdili."
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Nita - Zahustel, Hovorka, Costa, M. Frýdek - Kulhánek - V. Kadlec, Kanga, Stanciu, Vatajelu - Lafata
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Slavia: Kolář - Frydrych, Jugas, Deli, Bořil - Souček - Van Buren, Hušbauer, Danny, Stoch - Škod
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.10 - 3.19 - 2.58
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Sigma Olomouc - MFK Karviná  (sobota 20:00)
Sobotní večer nabídne zápas mezi domácí Sigmou Olomouc a hosty z Karviné. Na podzim v zápase padlo 8 branek, když z vítězství 5:3 se nakonec radovali Hanáci.

Sigma na jaře zatím zaostává za svými výkony z podzimu a ze čtyř zápasů má pouze čtyři body. Je pravda, že už má za sebou utkání s lídrem z Plzně a velmi silnou Slavií, které podlehla v poslední zápase 3:1. Olomouc se ale i tak nachází na třetím místě, což je pro ni stále skvělý výsledek. Trenér Václav Jílek nemůže pro nadcházející utkání počítat s kapitánem Vepřekem. Nejistý je zatím start stopera Jemelky a brankáře Buchty.

"Karviná byla po podzimní části v přímém ohrožení, vstup do jarní části se jí povedl daleko lépe, je jedním z mužstev, které ještě neprohrálo, získala osm bodů. To svědčí o tom, že nás zase nečeká nic jednoduchého. Řekl bych, že to korunovali i výkonem ve druhém poločase proti Spartě," varuje před soupeřem Jílek.

Karviná může být se svými výsledky spokojena. Po dvou vítězstvích a dvou remízách se posunula na 9. místo. Tým Josefa Muchy ovšem nemůže být klidný, protože od sestupového pásma ho dělí pouze tři body. Venku ovšem Karviná moc body nesbírá. Z devíti zápasů jich má pouze pět. Hosté mají k dispozici kompletní kádr.

Filip Panák ví, že k záchraně vede ještě dlouhá cesta: "Odstartovali jsme slušně. Kdybych před začátkem jarní části věděl, že budeme mít ze čtyř zápasů osm bodů, tak bych řekl, že jsme skoro zachráněni, že nám k jistotě bude chybět čtyři pět bodů, ale jak body sbírá celý spodek... Je hezké, že jsme si polepšili, ale musíme bojovat dál."
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Reichl - Sladký, Radakovič, Jemelka, Hála - Kalvach - Zahradníček, Houska, Plšek, Falta - Řezníček
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Le Giang - Čolič, Dreksa, Hošek, Eismann - Janečka, Panák - Štepanovský, Budínský, Kalabiška - Wágner
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.64 - 3.94 - 6.16
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Slovan Liberec - Zbrojovka Brno  (pátek 20:15)
Liberec v pátek večer přivítá na stadionu U Nisy Zbrojovku Brno. Slovan se pokusí navázat na dobrý výkon, který předvedl minulé kolo v Plzni. Hosté zase budou chtít zapomenout na sobotní blamáž, kdy doma vůbec nestačili na Mladou Boleslav.

Nad Severočechy se před začátkem jara vznášelo hned několik otazníků. Mužstvo totiž opět prodělalo razantní změny jak v hráčském kádru, tak i v realizačním týmu. Na to jsou však pod Ještědem zvyklí, a že to pro ně není žádné překvapení, ukazují v prvních zápasech. Svěřenci Davida Holoubka podlehli jen v prvním duelu pražské Spartě. Poté již zvítězili nad Mladou Boleslaví a dvakrát brali jeden bod za plichty s Karvinou a v Plzni.

Remíza ze Štruncových sadů je zvlášť cenným artiklem. Proti Brnu by však byla zklamáním, neboť moravský soupeř bojuje o záchranu. "V záloze Brna řídí svými zkušenostmi hru náš starý dobrý známý Honza Polák, nepříjemní jsou na krajích Acosta s Juharem, na hrotu je gólový Škoda a v týmu jsou i nadějní reprezentační mladíci Krejčí, Růsek nebo Zikl. Brno určitě umí být nebezpečné," řekl Holoubkův asistent Miroslav Holeňák.

Podzimní duel na Srbské ulici v Králově Poli ovládl hostující Liberec. Tehdy ještě Zbrojovku nevedl současný kouč Roman Pivarník. Pod jeho vedením se Flinta zvedla a utekla z posledního místa. Ve vyrovnaném boji o záchranu, do kterého je reálně namočená celá druhá polovina tabulky, však stále nemá nic vyhráno.

"Cíl je vždycky stejný, pokusit se vyhrát. Vycházet můžeme z toho, že jsme dokázali zvládnout těžké zápasy se Sigmou a na Spartě. Pokusíme se odčinit domácí neúspěch s Mladou Boleslaví a pomoci si tak zároveň po psychické stránce před reprepauzou a dvojicí domácích duelů," prozradil bývalý lodivod Bohemians či Plzně.

Brňané to však na severu Čech budou mít velice těžké. Nejen že je srazil třígólový debakl v posledním kole, ale U Nisy se jim dlouhodobě nedaří. Za posledních 15 let zvítězili na půdě Slovanu pouze jednou v roce 2009. Loňský zápas v Liberci pak skončil bezgólovým patem.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Hladký - Coufal, Karafiát, Kačaraba, Kerbr - Folprecht, Breite - Oscar, Bosančić, Potočný - Pulkrab
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Melichárek - Sukup, Pavlík, Kryštůfek, Lutonský - Polák - Acosta, Kratochvíl, Krejčí, Juhar - Bazeljuk
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.46 - 4.68 - 7.79
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň19153136:848
2.Slavia Praha20125334:941
3.Sigma Olomouc20106425:1436
4.Slovan Liberec20105529:2235
5.Sparta Praha2097426:1534
6.FK Jablonec2096530:2133
7.Bohemians Praha 19052077618:1628
8.FK Teplice2076724:2327
9.MFK Karviná20641024:2822
10.Vysočina Jihlava20711223:3422
11.Fastav Zlín2056920:3421
12.FK Mladá Boleslav20621222:3420
13.Dukla Praha20551020:3620
14.1. FC Slovácko2047917:2619
15.Zbrojovka Brno20541114:2819
16.Baník Ostrava19261122:3612

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1471)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Začíná stíhací jízda krále. Za chvíli jsme mimo sestup!!

Reagovat
smazaný uživatel

no kéžbáj. ctenarum se lip tolerujou nesoudny slinty banikovcu v ramci ligovy urovne nez z vasi nedavny tackle tour.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pantondavo

Smog je lepší fet než mňaučko, co?

Reagovat
pantondavo

Nevíš náhodou, jestli už začala stíhací jízda krále?

Reagovat
smazaný uživatel

Začal návrat, druhý díl. Snad bude mít tři.

Reagovat
Kepy_FCB

Chtel uz jsem zacit delat na zahradce lec pocasi bude opet proti. Tudiz budu zase muset koukat na Banik a ocekavam opet zmar a beznadej. Snad se pletu a nasmerujeme pomnik komunizmu z Julisky z ligy ven!

Reagovat
smazaný uživatel

jak se ma orban?

Reagovat
ratusek

Kdo nechce okrádat rodinu tak na nás musí vsadit

Reagovat
adalbertus

zápas pro fajnšmekry

Reagovat
ratusek

To jo, zápas pro srdcaře. Stejně jako Prešov - Senica

Reagovat
twelwer

Ale tu tych fajnsmekrov bude velmi malicko

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli neporazíme venkovní Duklu, tak asi fakt nemáme v lize co dělat..

Reagovat
ZB 07

Kdo dneska nevsadí barák na Liberec, okrádá svou rodinu ( )

Reagovat
Greny

Hele nech toho jsem rád že jsem po minulým týdnu prekecal dva kámoše kteří jsou ochotní jít se mnou do hospody dívat se na fotbal

Reagovat
ZB 07

To je taktika, abychom tam bodovali. Protože všichni moc dobře víme, jak to dopadá, když se tu vsází baráky.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže naopak to taky nefunguje. Karma tě prozře.

Reagovat
ratusek

Za ty baráky jsem vybuchl smíchy v práci

Reagovat
Puskas

pyrotechnik?

Reagovat
andrew96

Dělostřelec. Takže asi Poznar.

Reagovat
Kepy_FCB

Copak Poznar se napapal fazoli?

Reagovat
ratusek

Nebyl si to ty kdo psal že proti svým nevsází?

Reagovat
Spalovač šancí

Třeba konvertoval k Liberci ...

Reagovat
Fabregas@ole

Očekáváme nějaké změny v sestavě (kromě Kijanskase, který si snad už na jaře nekopne)?

Reagovat
ZB 07

Pokud bude Honza Polák fit, tak ze zdravotních důvodů asi nic. Ale po zápase s Boleslaví asi nějaký změny přijít musí. Ja bych třeba postavil Pilíka, Bazelyuk s Bolkou taky docela zklamal, tak možná nastoupí Růsek, uvidíme...

Reagovat
Kuchta

0:0

Reagovat
FCSL

Tady zas chumelí jak blázen, to bude jak s Bolkou, fotbal o ničem. Snad to aspon nějak ukopem a nedopadne to jako s Karvinou

Reagovat
ZB 07

to by nám mohlo hrát do karet.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
REPLIKATOR

do žlutých

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Ty vole, jestli nás přeskočí Jablonec s plukovníkem...

Reagovat
C-M@ster

Z Jihlavy se body nevozí, tam to skončí max remízou a vy třeba Slavii doma zaskočíte.

Reagovat
ondrasch77

Jo, to by bylo príma...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

Stop clankum o derby!

Reagovat
Hokaido
Reagovat
smazaný uživatel

dobry otazky ale nektery ty odpovedi teda...

3) Vztah s veřejností

a. Rozšíření CHARITAtivních aktivit s cílem ZÍSKÁNÍ VÍCE FINANČNÍCH prostředků pro Nadační fond ACS. Ten následně finance distribuuje mezi BÝVALÉ HRÁČE ACS V NOUZI.

1) Jaké konkrétní kroky klub udělal / dělá proto, aby se více mladých odchovanců prosadilo do A mužstva?

Máme k tomu jednu poznámku, na Slovácku nastoupili v základní sestavě odchovanci (mladí a prvoplánoví) Hovorka 24, Kulhánek 22 a Frýdek 26. Plus dále Václav Kadlec 25 a Václav Drchal 18 okay, který byl v mládežnické akademii tři roky. Pracujeme i s talentovanými Sáčkem 21 okay, Julišem 23… To není vůbec málo.

TAKTIKA

1) Jak přesně pracuje analytik ve Spartě? Co přesně sleduje, jak se dál s daty nakládá?

Ondřej Kasík: „Analytik působil v realizačním týmu Andrey Stramaccioniho, byl to jeho spolupracovník. Aktuálně máme videotechnika (náběh here, pass here, ball here...), analýzu dat mají na starosti trenéři, údaje o objektivních datech mají k dispozici i členové sportovního vedení.“

2) Uvažuje klub o využití externího analytika (jako Dobiáš)? Např. pro hledání posil?

Adam Kotalík: „Příležitostně v této oblasti využíváme služeb RENOMOVANÉ LONDÝNSKÉ agentury, která patří mezi NEJUZNÁVANĚJŠÍ V OBORU a spolupracuje s několika evropskými kluby VČETNĚ KLUBŮ PREMIER LEAGUE. Průběžně si tu spolupráci VYHODNOCUJEME A UVAŽUJEME O jejím PROHLOUBENÍ.“

MANAGEMENT (+ SKAUTING)

1) Jaká je přesně struktura vedení klubu? Kdo má jaké kompetence?

Adam Kotalík: „Organizační struktura Sparty je přehledná, rozdělení kompetencí jasně vymezené a NIJAK SE NELIŠÍ OD JINÝCH KLUBŮ. Jako obchodní společnosti Spartu řídí představenstvo.

Sparta má tři základní úseky – sportovní, komerční a finanční. ČINNOST úseků KOORDINUJE GENerální ředitel ADAM KOTALÍK...

Reagovat
smazaný uživatel

Co se ti na nich nezdá?

Reagovat
smazaný uživatel

protoze vam kotalik zase maze med kolem huby. nevidim v tom ani naznak priznani chyb a duvod proc se staly.

Reagovat
Posledni Kovboj

kecy, mlzeni, alibismus

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Mě se to líbilo. Konkrétní otázky, jasné a dostačující odpovědi bez nějakých vytáček. ACS

Reagovat
Hokaido

Jop, mně se to taky líbí. Jen bych uvítal nějakou obsáhlejší odpověd ohledně struktury Sparty, protože pořád nemám moc ponětí, kdo co dělá a kdo má za co zodpovědnost.

Reagovat
kilobyte

No jo, ale co kdyby si to pak přečetl Dan a ty odpovědný pak vyhodil. Takhle mu každý říká: "Hele tohle já nemám na starosti já kontroluji trávník a jestli je čistá sprcha".

Reagovat
FCSL

Hladký - Coufal, Karafiát, Mikula, Kerbr - Folprecht, Breite - Oscar, Bosančič, Potočný - Pulkrab

Nguyen, Kacharaba, Knejzlík, Havelka, Ševčík, Pilař, Wesley

Pilař Jinak je jasný, že hokej bude zase prodloužení

Reagovat
FCSL

Kéž by bylo

Reagovat
ZB 07

Škoda s Růskem v sestavě

Reagovat
ZB 07

Tak jedem borci

Reagovat
monty25

Na jaře jsem zatím Fanligu docela flákal, 17. kolo jsem nesložil vůbec a sestavu z 18. jsem tam nechal další dvě kola (vzhledem k tomu, že jsem tam měl asi pět hráčů Dukly, tak nebyla naděje na úspěch). Tak jsem to teď konečně složil nanovo a mám tam sedm lidí z Liberce, tak uvidíme...

Reagovat
ratusek

To Brno je jak my taky budou mít problém se zachránit

Reagovat
ZB 07

Tohle má k fotbalu zatím hodně daleko.

Reagovat
monty25

Pulkrab kapitán

Reagovat
Blasphemer

Já ho vyndal a dal tam raději Růska, aby mi vyšly prachy.

Reagovat
monty25

Já jsem vyndal Hušbauera, aby mi vyšly prachy na Pulkraba...

Reagovat
Kang & Kodos

škoda, že i tak teču o 20 bodů

Reagovat
Snatus

Neuvěřitelná forma, jen tak dál

Reagovat
ZB 07

Na našem fóru teď zajímavá statistika...už 210 minut jsme nekopali rohovej kop, dobrý zoufalství.

Reagovat
Banikovec7

Ja bych to bral, u nas je vetsi sance ze po nasem rohu ohrozi souper nasi branu, nez my jeho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem si říkal jak ten boleslavský brankář přiznal roh. Určitě to o nás věděl...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě že u nás ty statistiky nezveřejňují.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Shevchenko

Takže už 270?

Reagovat
smazaný uživatel

Pulkrab je famozni hrotak, nechapu proc na podzim nehral a nechapu proc neni jednickou na hrotu ve Sparte.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím.Doufám,že po sezóně dostane šanci

Reagovat
Liquid

říkám to už dlouho, ale Sparťani mi tu píší, že je to kopyto....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Protože chlastá...

Reagovat
One-Real

Už i ten? Měl jsem dojem, že jsem četl nějakej článek, že zrovna on se tohohle straní.

Reagovat
monty25

Sice z ofsajdu, ale mně to nevadí...

Reagovat
Kepy_FCB

SeveroSudetskej konzert

Dejte jim bura

Reagovat
Liquid

Reagovat
ratusek

Holoubek

Reagovat
martin1

Coufal: Video má být všude, nebo nikde.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Doprdele a já si říkal že 12.5M ve fanlize je moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Pulkrab jede jak raketa

Reagovat
smazaný uživatel

Brno naprosto strasny.

Reagovat
Liquid

Reagovat
andrew96

I ten jejich fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten rozdíl v běhavosti a bojovnosti je hrozivej. Že jsme lemry je jedna věc, že pomalí je věc druhá, ale proč nebojujeme a nechodíme do skluzů jako Liberec?

Reagovat
ZB 07

No nic, co se dá dělat, jsme zase bez bodů. Dneska nám ani Csaplár nepomůže, hroznej výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

Pivarník

Reagovat
Liquid

Pánové Brňáci, toto by nestačilo ani na MSFL, mimo faulů a karet má Brno 0 všude, jak si vůbec hráči můžou dovolit na této úrovni podat takhlec mdlý výkon??? Jinak jsem vážně rád, že Pulkrab Slavii zítra neohrozí, je to teď asi nejlepší sparťanský útočník když je Šural zraněn či poraněn

Reagovat
Kepy_FCB

http://vool.cz/Y3qVQ

Ve sportu nam veri

Reagovat
meno

Takže čistá 2

Reagovat
Spalovač šancí

Jsem zvědav, zda od podzimu bude Pulkrab jedničkou ve spartě. Výběr místa má skoro stejně dobrý jako Lafata, navíc je použitelný i v mezihře a není línej na krok.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsme opět pro smích, ale my už jsme zvyklí. Parodie na fotbal, dnes by Zbrojovku porazil kdokoliv z 2.ligy..

Reagovat
Liquid

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Miguel19

Milaaaaaaaaan Gulaaaaaaaš

Reagovat
ZB 07

Ať nám dají aspoň bůra, vždyť to není možný přijet takhle nepřipravenej na ligový utkání.

Reagovat
REPLIKATOR

Tento tým uhrál 4 body proti Spartě?

Reagovat
smazaný uživatel

*proti Stramovi

Reagovat
andrew96

A Liberec jen jeden. Takže by měla přijít fenomenální otočka.

Reagovat
Kepy_FCB

Bur uz mel byt

Tvl jestli toto se zachrani tak mi jebne

Reagovat
TrueCommunist

Presne, zatim jasnymi sestupujicimi jsou Brno a Ostrava..

Reagovat
Liquid

Reagovat
ZB 07

Pilař

Reagovat
monty25

Jsem ani nevěděl, že je Pilař v Liberci...

Reagovat
iamek

Reagovat
andrew96

Už jsem málem zapomněl, že byl Pilař i nesympatický. Ještě že se připomněl.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
monty25
Reagovat
ratusek

škoda toho počasí, mohlo být v Jihlavě celkem dost lidí. Tam cítím remízu. no a my v suchým triku 3 body

Reagovat
FCSL

Bejt Dukla ve středu tabulky, byla by to jistota pro Baník dneska, ale tekhle jsou zase schopný to posrat. Každopádně mě zase láká dát je na tiket

Reagovat
Banikovec7

Za barák?

Reagovat
db18

Proč dali sakra dva největší šlágry kola současně od 15:00?

Reagovat
db18

Venca Jareš

@VencaJares

7 hod.před 7 hodinami

Víc

Mám takovej blbej pocit, že Honza #Sýkora si zítra #debry v dresu @slaviaofficial nehraje, když se teď převádí ve 2 ráno v Rodeu jak totální dobytek ... #PivoVodkaBecherovka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo bude hlásit gól dopředu?

Reagovat
db18

Skončí to 0:0

Reagovat
PBLead

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
Blasphemer

Jednou projdeš Plzní a poznamená tě to na celej život.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
havrys99

Reagovat
smazaný uživatel

To se ale už vědělo, že hrát nebude, když je na marodce...

Reagovat
Shevchenko

bonzák

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
C-M@ster

Že se ještě vracím ke Štramákovi, on teda skončil sám a odstupný nedostal?

Jak se tu posílala ta scénka z Okresního přeboru, že se nemůžou zbavit trenéra, co je machr hlavně na smlouvy a má velký odstupný, a tak se „Božu” snažili nějak vyšplouchnout, tak Sparta řekla Štramákovi, ať vede tým dohromady se Ščasným a on to odmítl a pak radši odešel sám bez odstupnýho?

Reagovat
db18

Dostává dál plat a Sparta vyčkává, až ho někdo bude chtít...

Aspoň to tak bývá běžná rutina... zároveň mu pak za měsíc můžou zavolat, ať se vrátí.

Reagovat
Shevchenko

Sicílská klasika

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Mates_Matesović

S Lafatou na hrotu můžem na 3 body zapomenout.

Reagovat
JessePinkman

Jak mohl Jarolím přehlídnout formu Pulkraba.

Reagovat
db18
Reagovat
smazaný uživatel

Chudáci Pražáci. Trošku jim napadalo a už bychom rušili fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

No, nebylo to náhodou v Ostravě, kde se naposledy rušil fotbal kvůli počasí?

Reagovat
db18

Protože mrzlo přes dva týdny, z toho poslední týden bylo pravidelně míň jak -10°C a vyhřívání na to nestačilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo. A opravdovej důvod byl, že se prostě Plzeňákům nechtělo hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
martin1

Reagovat
Fakt

Jo přesně takhle to bylo

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám je rád, ale kdyby se jim nechtělo hrát fotbal, tak těžko budou první v tabulce.

Reagovat
ratusek

Reagovat
PBLead

Reagovat
Blasphemer

Milane?

Reagovat
Nihilister

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

No ale to mrzlo v celý republice a jenom v Ostravě nestíhalo vyhřívání. No na druhou ligu by to mělo stačit.

Reagovat
db18

Ostrava je více pod kontinentálním vlivem než západ republiky.

Reagovat
smazaný uživatel

Ať si je kde chce, u nás bylo taky minus 19.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, ale ne kvůli pár centimetrům sněhu..

Reagovat
smazaný uživatel

To jsi vyčetl z čeho, ty hlavo?

Reagovat
smazaný uživatel

Z příspěvků Sparty, že ještě není jisté, zda se bude hrát, ty hlavo. Ale v pohodě, ber to jen jako takové popíchnutí. Musím si to ještě užit, odpoledne se totiž zase bude smát celá republika nám.

Reagovat
andrew96

Máte štěstí, že v derby se zase semele něco, o čem se bude diskutovat týden. Tonto víkend nejste mainstream.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Prazane ?

Reagovat
Blasphemer

To budou skluzy.

Reagovat
db18

Hovorka už zase vytáhne sáně.

Reagovat
Liquid

a co teprve kokot na sněhu Costa

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo kokot Bořil..

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Zbytek zápasů snad takto:

Ml. Boleslav - 1. FC Slovácko 2:1

Baník Ostrava - Dukla Praha 2:1

Vysočina Jihlava - FK Jablonec 0:2

Sparta Praha - Slavia Praha 1:0

Sigma Olomouc - MFK Karviná 3:1

Bohemians Praha 1905 - FK Teplice (tady je mi to jedno)

Fastav Zlín - Viktoria Plzeˇ 0:3

Reagovat
Liquid

Mladá Boleslav - Slovácko 3:2

Baník Ostrava - Dukla Praha 1:2

Jihlava - Jablonec 2:2

Sparta - Slavia 1:2

Olomouc - Karviná 2:0

Bohemians - Teplice 0:0

Zlín - Plzeň 2:2

Reagovat
Greny

Včera ta Zbrojovka to byla taková bída? Nepamatuju si z toho zapasu skoro nic

Reagovat
Liquid

Liberec hrál obstojně, proti němu bylo 10 ploužících se červených dresů, kteří si za celý zápas nevytvořili žádnou gólovou šanci

Reagovat
Greny

Díky mám fakt okno

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes pro Slovácko klíčový zápas v Boleslavi, snad se podaří odskočit Brnu!

Reagovat
Liquid

Slovácko mělo už vyhrát v Olomouci, hraje teď celkem obstojně, mělo by se zachránit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

ale na bolku sakra neumi

Reagovat
stas87

Dukla neprehra, pride kuskovat hru a bod jej bude stacit. Ostrava je v ofenzive uplne marna a predovsetkym ona musi utocit a vyhrat.

Reagovat
Liquid

by jim tam mohl brejkem nějakej duklista utýct

Reagovat
smazaný uživatel

Stasi vždyť jsi bejval Baníkovec!

Reagovat
stas87

To bolo ale nejakych 14 rokov spät, ked doazali vyhrat ligu a hrali fakt pekny futbal. Na cesku ligu nemam uz cas, som rad ze vidim v nedelu Dohrano. Tie sympatie sa pomalu vytratili a ten klub mi je rok od roku viac lahostajny. A nemam rad Barose. Respektujem ho ako hraca, co sa presadil vonku, odkopal si svoje v reprezentacii a nieco dokazal. Na sucasnom stave ma ale svoj podiel, lenze pre istu cast ludi je stale za legendu a maju na neho nekriticky pohlad. A sam Baros sa tak zrejme citi tiez..

Reagovat
db18

Venku jsou zoufalí...

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že se ti budu moci odpoledne vysmát.. S Barošem na hrotu bychom mohli zlobit přece jen více..

Reagovat
smazaný uživatel

Slavisti vsech zemi vyližte si pjdel!

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
ratusek

jestli ti vyjde i tohle, tak se dám na modlení

Reagovat
smazaný uživatel

A zase rovnou v první půli

Reagovat
monty25

Reagovat
ratusek

kdyby jen v první půli, rovnou do 10.minuty

Reagovat
Hokaido
Reagovat
Hokaido

A já teda každý derby sázím maximální počet golu Sparty, co Tipáč vypíše.

Teďka je tam Sparta 2,5+ golu za kurz 9,12. Už mě to stálo v životě asi 15 tisíc.

Reagovat
Aldeano

Měl jsi včera zase Pulkraba?

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl jsem ,ale měl jsem limit kurz 4 a měl jenom 3

Reagovat
Aldeano

Tak sis to dnes vynahradil

Reagovat
ratusek

tvl běž už do prdele

Reagovat
Miguel19

Dobře jedeš

Reagovat
Posledni Kovboj

tohle mu ale sazkovka neuzna

Reagovat
Miguel19

Uzná, co bude v zápise.

Reagovat
Posledni Kovboj

no, a to bude Kolaruv vlastenec

Reagovat
havrys99

teď to přiznají jako Kolářovo vlastňák ne?

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

v Ostravě mrzne. Mrznou úsměvy, mrznou ochozy. Pokud dneska nevyhrajem, budeme příští rok mrznout v druhé lize.

Reagovat
smazaný uživatel

Tam se bude hrát v -1?

Reagovat
oli9

Vsichni nateseni na derby jen aby to nebyla v tom pocasi tragedie a holomajzna a 0:0 s jednou sanci ...hromada nepresnosti a vsichni nasrani a zmrzli

Reagovat
smazaný uživatel

Od doby co není derby na čt a neni to souboj 1 s 2 hým tak mam v píči

Reagovat
Greny

Ja kouknu na hokej. Mozna na mobilu na derby obcas mrknu ale tajimalo by me srovnani sledovanosti derby vs Kometa - Vítkovice

Reagovat
oli9

tak to zajímá snad jen fanoušky komety a vítkovic ...

Reagovat
C-M@ster

To mi připomíná legendární hlášku Marka Sýkory o konci hokejovýho derby, když Slavia sestoupila

https://youtu.be/gr8opas9Aak

Reagovat
Aldeano

Tak v hokeji taky žádnou tradici nemělo.

Reagovat
smazaný uživatel

Odpověď je jasná. Derby víc.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
john334

Hým?

Reagovat
Aldeano

Hromada hraje dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak k derby, ať vyhraje menší zlo, tudíž Slavia

Reagovat
smazaný uživatel

Bejvávalo, ted je sparta mnohem sympatictejsi nez Slavia

Reagovat
smazaný uživatel

Ale hovno. Sparta je k smíchu a slavia bude brzo k pláči. Sympatické jsou oba stejně.

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
FCSL

Pochybuju, že JT půjde do takovýho zápasu ve středu zálohy s Hušbauerem a Dannym. Pokud je Hromada fit, tak tam bude místo Dannyho. Danny možná křídlo, ale tam spíš bude chtít hbitějšího a běhavějšího Burena.

Podme Slávka Mít na Spartu 3 nebo 4b by byla paráda

Reagovat
smazaný uživatel

A na druhé místo si nevěříte?

Reagovat
FCSL

Já moc ne, navíc pořád čekám od Sparty nějakou vítěznou sérii. Pak už maj z těch fakt těžkých zápasů jen Plzen venku, jinak pohodovej los. Slávie si 2. místo pohlídá

Reagovat
Chlupatá máma

Reagovat
FCSL

Cesta do EL vede přes Sigmu a ted už i Jablonec. Pokud dáme i Spartu, bude to paráda, ale budu hodně překvapenej

Reagovat
Chlupatá máma

Nakonec ještě půjdem přímo do LM jako mistři.

Reagovat
vanGomm

Před 14 dny se kvůli zimě odložil v I.lize jeden zápas.Ted nic?Vždyt je také zima a možná větší

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Fakt

Reagovat
db18

Reagovat
iamek

Reagovat
Shevchenko

Větší?

Reagovat
Venny

Ahoj, už jsem to tady do jedné diskuze psal, takže se omlouvám těm, co to vidí podruhé (znova už to psát nebudu, slibuju), ale založili jsme s kamarádem blog o cestování za fotbalem, kde bychom chtěli zveřejňovat články o zápasech ze zahraničních lig a soutěží. Byly bychom rádi, kdyby se k nám přidali i další lidé a společně tak udělali velký blog plný reportů. Zatím máme článek ze zápasu Sportingu proti Plzni, doufáme, že brzy budou následovat další. Kdyby měl někdo z vás zájem o zveřejnění svého článku, napište mi tady nebo na Twitteru či FB PM. Články a odkazy na sociální sítě najdete na http://zahranicivapna.blogspot.cz

Budeme rádi když dáte našemu blogu šanci a zvážíte odběr

Reagovat
smazaný uživatel

V Ostravě se bude hrát? Je -1 stupeň C. Stejně by mě zajímalo, jak to svazové orgány vyřešily s pokutou Ostravy kvůli neodehranemu zápasu s Plzní. Minulý rok dostala Bohemka půl mega pokuty za neodehraný zápas rovněž s Plzní.

Reagovat
db18

Protože Bohemka vyhřívání zapla pozdě, teďka kluby kontrolovali a Ostrava prý poctivě topila, jen tam mrazy odezněli o něco později.

+ to byly holomrazy

Reagovat
HorajzmAmmann

dementům to nevysvětlíš

Reagovat
Hokaido

Ať koukám jak koukám, v Ostravě to vypadá dokonce na minus osm. A přituhuje...

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Banikovec7

7

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
mojmira

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
oli9

jenže mrzlo celý týden ? kdežto 2 dny zpátky bylo ještě +15 pomalu ..dneksa by byla jediná komplikace nejspíš moc sněhu

Reagovat
vanGomm

Jak bylo 2-3 dny zpátky není podstatné,podstatné je jak je v den utkání.Jinak těch +15 bylo sem tam někde pouze 1 den a to minulou neděli.Od úterý,nebo středy se ví že o tomto víkendu bude -6 až -10.Dnes ve 14:00 je po celé republice kolem -4 a dá se čekat,že během 3-4 hodin to spadne na -6 a i víc.Je to každopádně divné,že se před 14 dny nehraje a ještě divnější je,že se z 8 zápasů odloží jen jeden.Kdyby se odložilo celé kolo,tak by se to dalo pochopit,ale že se odloží jen jeden to je přece jen divné.A ted mrzne a najednou to nikomu nevadí,protože odloženo nic není.Opravdu zváštní systém rozhodování ohledně odložení zápasů

Reagovat
db18

Reagovat
Hokaido

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
iamek

A toto má právo volit

Reagovat
vanGomm

Já nad tím musím pořád přemýšlet,navíc kvůli tomu v noci špatně spím.Tak budu rád,kdy jsi mě tohle mohl vysvětlit.Proč se 3. března při -5 nehraje a proč se 17.března při -7 hraje,Pro tebe co volíš určitě jen ty správné lidi by to neměl být problém.Pokud by se ti mě podařilo přesvědčit,tak ti snad dám na pívo.

Reagovat
smazaný uživatel

protoze pred tim byl tyden -15 az -20 a ta puda byla promrzla tak, ze to vyhrivani nezvladlo?

Reagovat
vanGomm

No jo,ale když už u nás tak ukrutně mrzlo ta půda pak musela být přece promrzlá po celé ČR.

Reagovat
vanGomm

Na dalších 7 stadionech se hrálo přece.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

ne nemusela

Reagovat
vanGomm

Asi je v Ostravě jíl a to je parchant ten promrzne víc. Na Bohemce se nedávno také odložoval zápas a jaká nahodička zase v tom figurovala Plzeň

Reagovat
smazaný uživatel

jo, plzen se urcite bála zoufaleho baniku, ktery by porazila, i kdyby nastoupil jen hruska...

ja nevim jake maji v ostrave vyhrivani ani jaka je puda pod všemi stadiony v cr. ale narozdil od tebe si aspon dokazu uvedomit rozdil mezi dlouhotrvajicim mrazem a jednodennim vykyvem.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Aldeano

Reagovat
HorajzmAmmann

Laštůvka - Pazdera, Psyché, Procházka, Granečný - Hlinka, Jirásek - Fillo, Hrubý, Azevedo - Baroš

Granečný

Reagovat
Kepy_FCB

Bez Diopa a Poznara

2:1 Jirasek Azevedo

Reagovat
Losinho

stoperská dvojice Psyché - Procházka

Reagovat
HorajzmAmmann

Jsou v pohodě...

Reagovat
HorajzmAmmann

Lavička: Šustr – Helešic, Diop, Azackij, Mičola, Poznar, Bolf.

Helešic, Bolf, Mičola

Reagovat
stas87

To je syn Reneho?

Reagovat
ratusek

Hlinka Jirásek, to je střed ale Pánik za to nemůže, že tam nemá koho dát.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlinku mám rád, není na tom technicky nejlépe, ale přijde mi bojovnější než Hrubý s Jiráskem. Navíc by nám mohl zůstat i na druhou ligu, pokud....

Reagovat
oli9

hele má cenu si za O2 zaplatit a mrknout jak slibují v HD kvalitě ? nebo je to jako nějaký stream

chci mrknout na derby

Reagovat
KingMaster13

Kdo bude vůbec komentovat v tom fanouškovským komentáři?

Reagovat
smazaný uživatel

tipuju že Kohák a Ringo

Reagovat
KingMaster13

Jako oba bych asi bral. Bavič a zároveň těžce nezaujatej kokot je nejlepší kombinace, při které je pak největší sranda Což tihle 2 borci splňují dokonale

Reagovat
pepinho2

tak nevím, kdo z nich je bavič a kdo těžce nezaujatej kokot. Podle mě jsou oba jen kokoti

Reagovat
andrew96

Reagovat
forma

Tak Ringle je rádoby vtipný,ulhaný,tlustý prase který okolo sebe šíří paniku a věští jak bába Vanga a Kohák je celkem fajn,když je ve formě - ale jak v tý formě není tak je na sílu trapnej.

Reagovat
andrew96

To radši "vemu dráhu", než abych slyšel Ringa komentovat.

Reagovat
forma

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Coutinho10

otazka jestli vubec bude...nikde o tom nevidim žádnou zmínku

Reagovat
smazaný uživatel

Slovácko: Heča - Juroška, Šimko, Břečka, Divíšek - Daníček, Janošek - Navrátil, Sadílek, Havlík - Zajíc

Reagovat
oli9

ten gruzinec si letos snad nekopne a sumi cooo

Reagovat
Kepy_FCB

Zdenda Pospech dnes nastoupi

Reagovat
Neon

Reagovat
db18

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně. Myslel jsem, že už to po tom zranění balí.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta těsná výhra!!!

Reagovat
db18

Hübschman vstřelil první gól a ukončil kariéru?

Reagovat
PavlíčeQ

V poháru proti Slovácku si natáhl sval, po repre pauze bude zpět.

Reagovat
db18

Ok, dík.

Reagovat
Banikovec7

Škoda, že za Duklu nehraje ani Holek ani Jiránek

Reagovat
Blasphemer

Jarda to stihnul. Derby může proběhnout.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Kepy_FCB

Ale ze se tem levicovejm studentum ty demonstrace za demokracii povedly co...

Reagovat
iamek

Reagovat
pepinho2

Reagovat
C-M@ster

Hej, popravdě jiná věc, toto video má 28 minut a připomíná nám mladším ročníkům, jak to tehdá bylo se stávkou na ČT v roce 2000. Já si akorát pamatoval, že byla, ale ne už tak do detailu, jak tam dělala ostudu Bobošíková a že demonstrovalo 100 tisíc lidí. Určitě doporučuju zhlédnout všem, co mají názor jako Kepy a přijde jim, že demonstrace za ČT jsou zbytečné

https://youtu.be/HqLWEHctvkI

Reagovat
Kepy_FCB

no to byla komedie tenkrát, zaměstnancům se nelíbilo řádně zvolené vedení a zahráli to na svobodu slova za podpory rádoby uměleckejch pijavic

Reagovat
Aldeano

Reagovat
bobis21

levicoví jsou snad naopak voliči Zemana a komunisti ne? Máš to nějaké popletené

Reagovat
Shevchenko

On je celý popletený.

Reagovat
Shevchenko

Přestaň psát sračky.

Reagovat
Posledni Kovboj

to treti slovo je tam navic

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Tak to je hodně mimo.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
ratusek

"Ty zmrde jeden zasranej" znovu v akci, doufám že to dnes neezkurví v Jihlavě zase Proske

Reagovat
ZB 07

Někdo stream na šlágr jara?

Reagovat
ZB 07

Sorry, měl jsem na mysli šlágr HET ligy.

Reagovat
andrew96

Všichni fanoušci Bolky jsou na stadionu, ti sem odkaz asi nehodí.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Greny

OT : Pospech se vratil k fotbalu?

Reagovat
Greny

Jojo strasnej ..... Snad dnes dostane na budku než někoho zrakvi

Reagovat
doNny

fotbal mu chybí, celou dobu trénoval i absolvoval přípravu, zapojil se i do pár přípraváků a souhlasil s tím, že když bude třeba, tak pomůže

Reagovat
db18

Reagovat
Aldeano

Reagovat
PavlíčeQ

Na co čekal Rakovan?

Reagovat
db18

Plukovník se musel vrátit s lepším týmem, aby zachránil svou čest...

Reagovat
C-M@ster

Plukovník už je průběžně na pohárové příčce

Reagovat
PavlíčeQ

Vlado největší zabiják, pár minut a 2 asistence

Reagovat
forma

Reagovat
monty25

Tak dát si Valentu do Fanligy nebyl dobrej nápad...

Reagovat
ratusek

Plukovník jede

Reagovat
pepinho2

Rada si maže hejtry na chleba.

Reagovat
Greny

Nevim, ale ja treba nechapu proc si ho Sparta nenechala to jaro mel.dobrý

Reagovat
pepinho2

Protože přišel italský stratég.

Reagovat
Spalovač šancí

Neumėl se dobře oblékat.

Reagovat
C-M@ster

Přijde ti, že cokoliv dělala Sparta dává smysl?

Dva roky zpátky hráli čtvrtfinále, od té doby napumpovali do týmu koik? 3/4 miliardy? a výsledkem je průběžně šestý místo v ligové tabulce.

Reagovat
C-M@ster

čtvrtfinále EL

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Plukovnik dobrej carodej.

Reagovat
db18

Přivezl si domácí počasí a jde to skoro samo.

Reagovat
smazaný uživatel

Rada do repre

Reagovat
smazaný uživatel

Ze si ho ta Sparta nenechala

Reagovat
ratusek

panebože Hrubý když už se dostanem po x minutách do vápna, atk to posere

Reagovat
ZB 07

Zraněnej Ikaunieks, to je docela komplikace...

Reagovat
forma

Není - při odrhnování lajn bude ještě setsakramentsky platnej.

Reagovat
db18

Jako... už to je na žlutý/červený balon, ne?

Reagovat
db18

Je tam.

Reagovat
Neon

Fotbalisti>silničáři. Docela čumim, že měli připravené oranžové míče.

Reagovat
smazaný uživatel

jak to tam vypadá? někde fotka?

Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
ratusek
Reagovat
C-M@ster
Reagovat
db18
Reagovat
Aldeano

Reagovat
REPLIKATOR

nejsou lidi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ratusek

proč ty naše standardky kopou hráči, co to neumí

Reagovat
pepinho2

Protože jiné hráče nemáte?

Reagovat
ratusek

tak jasně, ale proč to kope například Jirásek to nechápu

Reagovat
pepinho2

Tak třeba to v tréninku umí kopat Mi přijde, že většina standartek je kopaných strašně, napříč všemi kluby. Strašně málo jich končí golem nebo šancí, ale naopak plno je buď do zdi, nepochopení se spoluhráči atd.

Reagovat
ratusek

protože mě přijde, samozřejmě nesleduju všechny kluby, že co se tu objevuje v diskuzi, tak to kopou u těch týmů hráči ,co to kopat nemají

Reagovat
pepinho2

Reagovat
M0rb1D4S

My si na zahrávání standardek stěžovat nemůžeme. Budínský je ve většině případů kope skvěle.

Reagovat
smazaný uživatel

Konaté šel strašně dole

Reagovat
monty25

Komličenko ve Fanlize

Reagovat
Coutinho10

taky mam

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

do hajzlu 1-0

Reagovat
ratusek

buzeranti druholigoví kurva

Reagovat
Coutinho10

Dukla

Reagovat
Coutinho10

ještě máš 2. poločas....já zkoušel minulý kolo, kdy jsem čekal, že to proloměj, ale Jihlava jim bohužel nedala šanci

https://www.chance.cz/tiket?idu=-75999108034&idb=-11&hash=a07a5caa&t=dGlrZXQgNi4wMCB6YSAyNTBLxI0gS08%3D%0A&affid=I9Uci6LFm33WvymLxs8gIw%3D%3D&popup=1

Reagovat
Baronne

Reagovat
Miguel19

Servus Král

Reagovat
Greny

Za Duklu spatnej strelec

Reagovat
db18

Baník

Reagovat
Kepy_FCB

Kucera ten tym tak uhranul ze to je v pici

Reagovat
smazaný uživatel

Návrat krále

Reagovat
forma

Jablíčko letos double v suchym triku

Reagovat
ratusek

Nejmarnější klub venku u nás vede rozpusťte ten cirkus. o co budem těch 10 zápasů ještě hrát

Reagovat
pepinho2

a pak přijede Sparta a vyhrajete

Reagovat
ratusek

to bych se vůbec nedivil, ale ten tým bude tak dole, že je nenamotivuje na Spartu ani Baroš

Reagovat
pepinho2

Ale namotivuje. Na Spartu v Ostravě bych nevsadil ani 10,-. Naopak bych se nebál vsadit i víc na neprohru Baníku

Reagovat
db18

Teď je Baník v situaci, kdy věřím, že to Baroš přemotivuje a Baník pak bude muset vyhrát v 9 lidech...

Reagovat
pepinho2

Pff, jako by to byl problém hrát proti Spartě v 9

Reagovat
Spalovač šancí

Nepřeháněj, proti 9 si sparta umí zkušeně pohlídat remízu

Reagovat
pepinho2

Při troše štěstí ale proti 10 to není legrace, tam je potřeba se bát o výhru

Reagovat
ZB 07

No nic, Baník máme vyřešenej. Teď ještě najít jedny zoufalce, který budou chtít sestoupit místo nás. Hlásí se někdo dobrovolně?

Reagovat
ratusek

Slovácko a Zlín Jihlavu tam nechte

Reagovat
ZB 07

Slovácko jsou super výjezdy, ideální by byla Dukla.

Reagovat
ratusek

ideálně jo, ale reálně bud vy, Zlín nebo Slovácko nebo Jihlava. Dukla nesestoupí a Bolka taky ne

Reagovat
andrew96

Jenomže z Dukly se ti tady asi nikdo nepřihlásí.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
C-M@ster

Bolka prej ne

Reagovat
smazaný uživatel

My máme slušně nakročeno.

Reagovat
oli9

bohužel asi my...hra není špatná ale prostě na přihrávky a pičoviny se nehraje... hraje se na body

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Tak vy nemáte zas tak špatnou formu ne?

Reagovat
oli9

no hra není špatná ale radši hrát hovno a 3x vyhrát

Reagovat
Civers

Něco si přej, padá Baník

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo se to se mnou hadal, ze banik se v pohode zachrani mam dojem ze trevor

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych se hádal taky, ale nevšiml jsem si tě. Po dvou zápasech jsem dokonce tajně myslel na 4.-5. místo, po pěti až sedmi zápasech jsem si říkal, že to bude nudná sezona a nebude o co ve středu tabulky hrát.

Reagovat
FCSL

At už fakt spadnout tvl, jinak je budu dávat na ten tiket furt

Reagovat
ratusek

dávej proti nám, taky od příštího kola začnu

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Já mam 1.5 + gólů, tak pojdme Ostrava nebo Dukla

Reagovat
Kepy_FCB

My nakonec ani dustojnej sestup neuhrajem

Reagovat
ratusek

Chyba byla držet Kučeru tak dlouho, a pak ho stejně hned vyhodit Pánik s tím nic udělat už nemůže. to by nedokázal nikdo. Každopádně vedení at si to vyžere v čele s Vrtěm, ael tomu je to u prdele, ten tam je uplně na piču

Reagovat
oli9

ještě je nějaký čas ...spíš to není tým ale prostě slátanina dobrých hráčů na papíře ..

Reagovat
ratusek

čas už není, pokud dnes nevyhrajou tak sestup definitivně.

Reagovat
Losinho

Tak doufám, že jste zas neokrádali svoje rodiny

Reagovat
ratusek

už tu nikdo nemá čím

Reagovat
Losinho

teď byly výplaty..

Reagovat
Miguel19

Půjčili si na Zonky.

Reagovat
smazaný uživatel

..od lidí

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Losinho
Reagovat
Aldeano

Reagovat
db18

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Liquid

Reagovat
FCSL

Baroš končí po sezoně? Mohl by zase na rok k nám

Reagovat
smazaný uživatel

Misto Baniku pujde Opava a potupa bude dokonana

Reagovat
Mönchengladbach

Opava + Třinec.

Reagovat
Baronne

Třinci by to asi nevyšlo ne? Navíc Příbram to má zajištěný

Reagovat
Mönchengladbach

Proč? Kvůli staďáku?

Jinak samozřejmě - Jarda si to pohlídá.

Reagovat
monty25

Třinec asi ne, na jaře jim dochází dech (navíc by měli problém se stadionem). Ale fakt to bude pro fanoušky Baníku strašně neatraktivní sezona, když postoupí Opava a spadnou Vítkovice s Frýdkem...

Reagovat
Mönchengladbach

Zase 1050 km do Sokolova a zpátky pro 0:0 musí bejt slušnej výjezd, tam se toho musí vypít...

Reagovat
smazaný uživatel

Už se na ně těším

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Liquid

no dneska to solidně posrali, nechat si srovnat v 93.....

Reagovat
doNny

Reagovat
pytlerLFC

Škoda že bude další návrat krále, tentokrát do 2. ligy. Přál jsem si prvoligovou bitvu Opava - Baník, takhle se akorát vyměněj..

Reagovat
Shevchenko

dno

Reagovat
Kepy_FCB

Proc jsou slavisti na pochodu vsichni v cernem??

Reagovat
Neon

Smuteční pochod za toho Číňana z CEFC?

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
pepinho2

Reagovat
forma

Reagovat
C-M@ster

Václav Dolejší

‏@VacDol

Ptal jsem se po SMS prezidentova kancléře Vratislava Mynáře, který v Číně právě hledá Zemanova “poradce”, jak to zatím jde?

“Jde to dobře, děkuji za zeptání,” poslal stručnou odpověď.

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne Mynar

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne ma v pici vsechny ty dementy ubreceny

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo asi tak jak všichni ostatní v branži kámo, a ne nemám odkaz ani zdroj, jenom nejsem naivní.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Aldeano

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Losinho

asi pohřeb Sparty

Reagovat
Kepy_FCB

spis Baniku

Reagovat
Rarášek

Reagovat
db18

Protože v černém mají jít i na stadion.

Reagovat
C-M@ster

Jsem sám, kdo čekal, že Bolka po poháru fyzicky odejde?

Reagovat
ratusek

on tam fakt dal Diopa tvl

Reagovat
smazaný uživatel

To je přesně Diopova chvíle, kdy ve třetí gólové šanci se nějak haluzácky ukopne a nastartuje obrat v zápase

Reagovat
djwenca

ten Jovovič je vážně super hráč

Reagovat
FCSL

Gooooooooool Ještě jeden

Reagovat
FCSL

Livesport

Reagovat
smazaný uživatel

a já si říkal, že se ten Diop ukopl nějak rychle

Reagovat
Komix

Reagovat
db18

...a (ne)byl tam další.

Reagovat
monty25

59

Ostravané sice nyní dosáhli gólu, ale jejich radost nevydržela dlouho! Hrubý našel přihrávkou pod sebe Diopa, jehož ránu si v ofsajdu zpracoval Milan Baroš, který z tohoto postavení sice dostal míč za Radu, ale branka nemůže být uznána kvůli v ofsajdu.

62

Tak pozor, Baník znovu dal gól, ale ani tentokrát není uznán! Marek Hlinka napřáhl z velké dálky a jeho projektil zapadl k levé tyči hostující brány. Jenže pomezní sudí odmával ofsajd Diopa, který podle všeho clonil Radovi ve výhledu a branka tak nemůže být i přes obrovské protesty Ostravy uznána.

Reagovat
PlackaSKS

ok, už aby bylo dohráno

Reagovat
db18

A branka Baroše?

Reagovat
monty25

Ta bude asi až v tom Dohránu.

Reagovat
havrys99

Baroš by měl používat listerine

Reagovat
monty25
Reagovat
havrys99

ona ta jeho slovní zásoba je stejně dokola o třech slovech ale heat map by měl stejnou jako rozhodčí

Reagovat
PlackaSKS

tak tohle je ale šílený, tohle se přece jako offside normálně písknout nedá ...

Reagovat
db18

On se Diop zřejmě hlásil, že balon tečoval, protože chtěl tu branku pro sebe, tak mu to sudí písknul.

Reagovat
havrys99

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
andrew96

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Kepy_FCB

Diop je zlo

Reagovat
Losinho

Reagovat
ratusek

Zkurvenej pomezní tohle do piče fakt

Reagovat
Coutinho10

co Dukla nedala

Reagovat
ratusek

co bys chtěl, prvoligoví hráči

Reagovat
db18

Baník

Reagovat
Thorrin

Reagovat
dextroza_m

Jako ten stream je příšerný, byl to offside?

Reagovat
db18

Ok, teď Dukla nedala gól do prázdný, tak je asi čas přepnout z Jihlavy...

Reagovat
ratusek

no nic, Varnsdorf a Sokolov čeká

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dextroza_m

Hm, tak tohle je mazec, borec zakopne a nahraje na gol... Baník padá do druhé ligy, jinak to nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohušuuuuuuuu

Reagovat
smazaný uživatel

Návrat krále. Škoda ale ta EL byla tak blízko

Reagovat
Baronne

Reagovat
dextroza_m

Já být fanda United, tak se ještě krčím v rohu...

Reagovat
smazaný uživatel

Souvislost - 0

Reagovat
C-M@ster

Hlavně United furt druhej flek a třeba bude aspoň FA Cup

Reagovat
dextroza_m

Jakto? Nevidíš tu podobnost? Dva naprosto tragické týmy, akorát ten jeden je prej nejbohatší tým světa a pak ho sfoukne provinční tým ze Španělska

Reagovat
mistr129

Akorát ten jeden je v lize na 2. místě, ten druhej na 90% spadne

Reagovat
FCSL

Dobře jim tak

Reagovat
smazaný uživatel

Psyché parodie na fotbalistu. Baník je úplně v píči.

Reagovat
ratusek

cos čekal, podepsali ho po jednom zápase borce z youtube. Vrťo at jde do piče

Reagovat
Baronne

Jste odkoukali scouting od nás jo?

Reagovat
ratusek

no my sme toho odkoukali od vás víc, ale bohužel vše to špatné. Bordel ve vedení, trenér amatér a nákup hráčů bez koncepce

Reagovat
HalaMadrid_Flx

My s týmem z A třídy bychom Baník porazili Nepůsobí jako tým, ale jako banda jednotlivců.

Reagovat
smazaný uživatel

A většinou špatných

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Tak tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Úplně vidím statistiky Páníka za poslední tří jara :D 41 zápasů a z toho 2 výhry

Reagovat
Aldeano

Reagovat
pingla

Procházka škoda, že to nebyl gól

Reagovat
PlackaSKS

to hraje hrubý v poslední době vážně tak špatně? já myslel, že baník drží

Reagovat
ratusek

je špatný stejně jako všichni ostatní. Kdo drží tak je Fleišman a i Baroš. Což je smutný

Reagovat
PlackaSKS

škoda ho... ale upřímně jsem si nikdy nemyslel, že ma na víc než střed tabulky. tak snad se ještě vykope, čas má

Reagovat
ratusek

první působení u nás jsem čuměl, hrál výborně, ale po tom druhém návratu, navíc když se na nás vysral po tom prvním odchodu jsem čkeal od něj maximální kvalitu a očekával jsem, že bude nejlepší hráč. bohužel se nestalo, nedivil bych se, kdyby zůstal ve 2. lize protože na víc mít nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PlackaSKS

škoda, přišlo mi, že má fotbalový myšlení a s tim je u nás často problém... nicméně mě to zas tak moc nepřekvapuje

Reagovat
ratusek

samozřejmě si to nemá moc s kým dát, nicméně jeho řešení situací u vápna soupeře je tragické. Škoda, no jsem zvědavej s kým budem tu druhou ligu hrát, když žoldáci odejdou a dle našeho super sportovního manažera Vrťa do 2.ligy nikdo nechce

Reagovat
PlackaSKS

Za ten plat podle mě fillo klidně zůstane, stejně mu šlo jen a jen o peníze. Navíc o většinu hráčů zas takový zájem nebude

Reagovat
ratusek

no právě. Psal jsem to jinde, že ten katastrofální přestupák naprosto nekoncepční díky Kučerovi a Vrťo nás poznamená na další roky a kdo ví kdy se z toho vyhrabeme, Poznar odejde, Procházka taky. Fillo za ty prachy nevím, ale určitě má ve smlouvě klauzuli o sestupu. Tragédi jako Jirásek, Diop, Psyché zůstanou, protože takové lemply nikdo chtít nebude. Fleišman by zůstal mohl, profesionál jak se patří, ale tomu se chtít zůstat nebude nebo o něj bude zájem. Jediný co máme vyřešený výborně jsou golmani, zbytek bude muset být doplněn tak o 5 hráčů abysme hráli o postup, ale kdo to bude? Zase žoldáci? Nebo hráči které slavnostně přivede Vrťo a po sezoně je zase prodá?

Reagovat
Coutinho10

Kolář – Frydrych, Jugas, Deli, Bořil – Souček – Stoch, Hušbauer, Danny, Sobol – Škoda

Danny Skodak se dal do pohody

Lavička náhradníků: Kovář, Kúdela, Pokorný, Hromada, van Buren, Necid, Tecl

Reagovat
PlackaSKS

no hlavně aby sobol nehrál mrdku jako posledně... danny se minule snažil, hodně běhal. při střídání byl nasranej... snad mmá o motivaci postaráno

Reagovat
Coutinho10

na Dannyho sem hodne zvedavej v tak sledovanym zapase a Sobol to tam snad bude vetrat

Reagovat
PlackaSKS

sobol minule zkazil tak 5 centrů z pěti, uskakoval mu míč... ke konci jsem na něj už byl i nasranej. zase když chce, tak umí... nevim, jsem hlavně nervozní

Reagovat
Coutinho10

j posledni dobou mu to uplne nejde, ale verim, ze to brzo protrhne...idealne dnes

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Katerinak z Boleslavi to jako vazne hraje 1.ligu

Reagovat
monty25

Unavenej z poháru (kde hrál naopak celkem slušně)...

Reagovat
smazaný uživatel

možná nejlepší na hřišti

Reagovat
Posledni Kovboj

Poznygol

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
Neon

Plavšič v základu, Ben Chaim na lávce. A co je s Mavubou?

Reagovat
smazaný uživatel

Zajdaaaaa'

Reagovat
db18

Nita - Zahustel, Stetina, Costa, Frydek - Stanciu, Kulhanek, Kanga, Plavsic - Kadlec, Lafata

x

Kolar - Frydrych, Jugas, Deli, Boril - Soucek - Stoch, Danny, Husbauer, Sobol - Skoda

Reagovat
ratusek

on tam fakt dal Lafatu zase

Reagovat
smazaný uživatel

ZAJIIICC

Reagovat
C-M@ster

A je to tu, Bolce dojdou v závěru síly kvůli náročnýmu programu a Slovácko otočí

Reagovat
Mimalu

Zajíííííííííííc

Reagovat
ZB 07

Mohlo by Slovácko otočit, když už mi zničilo tiket

Reagovat
C-M@ster

Cos tam měl?

Reagovat
ZB 07

Výhru Bolky, bral jsem to jako samozřejmost. Třeba to ještě dají...

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Kluci ostravský, až pojedete do Sokolova, tak Vám můžu doporučit nějaký hospody, kde je potreba udělat pořádek. Jako první bych vám doporučil Dukla Sport Bar no a hned vedle je další u Honzíka.

Reagovat
C-M@ster

Nenalejvaj nezletilejm, nebo cos měl za problém?

Reagovat
smazaný uživatel

Samá černá chamraď se tam pohybuje..

Reagovat
C-M@ster

A na pomoc si voláš Ostraváky, kteří jsou všichni tak napůl?

A dělají ti něco kromě toho, že jsou černí?

Reagovat
smazaný uživatel

Ukradli mi poklice z auta. A mezi Ostravakama se určitě najde spousta plešek co se bude chtít nakrmit a rozcvicit pred zápasem

Reagovat
Kepy_FCB

pekny iluze

ale jo beru to ze chces dat najevo jak se tam bilejm spatne zije

Reagovat
smazaný uživatel

Iluze o pleškách ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Banikovec7

Co jsme?

Reagovat
valloire

řekl bych, že bordel

Reagovat
Kepy_FCB

Si tam udelejte porad sami

Reagovat
smazaný uživatel

To je těžký, tady je toto samej slušnej člověk

Reagovat
FCSL

Zahustel, Štětina, Costa, Frýdek To možná v zákeřnosti vyrovná i Bořila

Reagovat
db18

Škoda, že nehraje ještě Hovorka.

Reagovat
Stannis Baratheon

Bořil není zákeřnej, ale spíš neohrabanej

Reagovat
smazaný uživatel

Chcipni Boleslav tiket v pici

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Lafata. On je sice hezké, že Lafata bojuje ale k čemu to je, když při presingu si budou moci obránci Slavie než k nim Lafata doběhne dát kafe a cigárko a jakákoliv přihrávka do běhu bude odevzdanej míč. To jste nedomyslel mistr Hapaccioni.

Reagovat
smazaný uživatel

Katerinak strasna pica

Reagovat
svaca

6 zápasů, 6 výher, skóre 16:2

Reagovat
forma

450 minut bez obdržený branky !!!!

Reagovat
svaca

To mi nejak nevychází i pokud nepočítám pohár, tak to je 4. zápas s čistým kontem, tudíž 360 minut

Reagovat
forma

Myšleno v lize samozřejmě. Poslední branku nám vstřelil Hora v zápase s Teplákama v 6 minutě ...

Reagovat
db18

Baroš To je hrozná mrdka...

Reagovat
ZB 07

Co udělal?

Reagovat
db18

Po odpískání sebral ještě všechny zbývající síly a nasadil takové tempo, jako snad za celý zápas ne a z půlky hřiště se ještě vydal za nějakým rozhodčím a něco na něj ještě řval... až ho museli zadržet lidi z vlastního realizačního týmu...

Reagovat
ZB 07

klasika

Reagovat
ratusek

zrovna on tam jako jeden z mála fakt běhal během zápasu nicméně nesestoupili sme díky jednomu neuznanému golu ze dneška. ale chápu jeho frustraci. Nicméně takhle měl seřvat ty dementy kolem sebe

Reagovat
db18

No, že takový nasazení neměl ke konci, když nevystřelil na bránu.

Reagovat
ratusek

chápu tě jak to myslíš a taky nemám rád jak se vzteká a furt brečí, přímo to nesnáším Baroš neBaroš, nesnáším to u všech hráčů.

Ke konci už nemohl, ale síly na zbuzerování sudích najdeš vždy

Reagovat
PlackaSKS

jsou síly na hru a síly na buzeraci rozhodčích, to ví každý kdo někdy hrál fotbal

Reagovat
Liquid

Reagovat
db18

Holt fotbal někdy dává, někdy bere.

Reagovat
smazaný uživatel

Co provedl?

Reagovat
smazaný uživatel

Naháněl pomezního (co mávnul ty dva ofsajdy), který před ním utekl do tunelu, zatímco dva jeho kolegové stáli v kruhu na hřišti. Baryho chytli ostatní Baníkovci, takže po jeho "útoku" jen opadalo pár reklam z tunelu. Čekal jsem to horší, nějakého fanouška na hřišti, nebo rozhodčího s praporkem v prdeli, ale nakonec jsme si asi uvědomili, že za tu laxní (ne)obranu si první ligu nezasloužíme.

Reagovat
Blasphemer

Já ho měl vždycky rád, i když se na něj v repre pískalo, ale po tom navrátu do Česka hi nemůžu vystát. Hrozně se vybarvil.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho mám rád pořád, ale jen proto, komu fandím. Být na tvé straně, mám to stejně. Zároveň je mi ho líto, že on to tak žere a někteří z jeho týmu to mají u prdele. Často se sice nechá rozhodit i správným rozhodnutím rozhodčího, ale vypadá to, že mu to dodává sílu bojovat

Reagovat
smazaný uživatel

Zkus se vcítit do jeho role. Nejspíše poslední sezona v kariéře a on by zrovna sestoupil s Baníkem? Navíc je očividně cholerik, já ho chápu..

Reagovat
Kepy_FCB

ostuda Baroš

Reagovat
smazaný uživatel

Bude nějaký stream na derby, nebo jen placený přes iSport / O2 TV ?

Reagovat
C-M@ster

Určitě sem někdo hodí odkaz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

bude až těsně před mačem

Reagovat
smazaný uživatel

Akce Poznygóla a Baroše, to je blýskání se na lepší časy. Fantastické, že to kluci nezabalili a šli za čestným úspěchem!

Reagovat
Kepy_FCB

nakonec vyrovnani bylo blizko

Reagovat
smazaný uživatel

Dyť říkám, naděje žije. Ještě je ve hře 30 bodů!

Reagovat
ratusek

v jakým vesmíru žiješ?

Reagovat
Kepy_FCB

neblazni to by museli hrat jako v zaveru a na to nemaj ani zdaleka fyzicku

Reagovat
smazaný uživatel

Já furt nevim, jestli se mám smát návratu krále, nebo litovat, že sestoupí tým s fanouškama...

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě se můžeš smát, jarní formě Páníka

Reagovat
smazaný uživatel

Když víš, že Páník má pravidelně tragické jaro, ale stejně ho angažuješ.

Reagovat
ratusek

prottože ve vedení mám idioty, kteří vyhodí trenéra po 2 zápasech na jaře a když ostatní lepší trenéři jsou už rozebraní, tak vezmem jednoho co je volný, horší by byl snad jen DUML jen at si to vedení vyžere až do dna. a rozhodně nepostoupíme zpátky hned, navíc přes baráž. dokud se to neočistí od škodných a od Vrťa, tak nemá cenu se vracet

Reagovat
Kepy_FCB

jako si myslíš že s Kucerou by to bylo jiné

kazdopadne jak tam bude Vrto nema cenu se vracet ani to sledovat, ale je vyhazov je jistej

Reagovat
ratusek

ne, Kučeru měli odvolat po 10 kole a ne mu dát celou přípravu a pak ho stejně hned vyrazit, prostě banda diletantů a zoufalců napříč celým klubem

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
mojmira

Tak zrovna takových fanoušků žádná škoda nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Uz to taky neni co to byvalo a jestli si mam vybrat rozsekane mesto nebo poradek na stadione, tak volim ten poradek

Reagovat
smazaný uživatel

*"fanouškama"

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Ti trenéři jsou fakt slepí nebo proč pořád stavěji Kadlece na křídlo, když je to hrot? A co zase dělá důchodce Lafata v základu? Ano byl minulé roky našim nejlepším hráčem, ale vždyť už zestárl a totálně ztratil rychlost, ten už v tom útoku nic neudělá...

Reagovat
Liquid

pěkně, Baník jsem trefil přesně, aby to nakonec nebyl opravdu jen dvanáctibodový král

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Sobol To bude dneska soutěž s Frýdkem, kdo posere víc centrů.

Reagovat
Liquid

na podzim byl výbornej, posledně ale velká slabota

Reagovat
Posledni Kovboj

Frydek na to pujde od lesa a nebude centrovat

Reagovat
C-M@ster

Příspěvků je tu dost, ale nějak nevím, kdo myslíte, že to uhraje...

Favorizoval bych Spartu, kdyby Slavii nevedl Trpišovský, vidím to na 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, že někdo může favorizovat kočkopsa a očekávat, že dokáže štěkat a mňoukat zároveň a strašně jim to půjde To už spíš dá Tecl gól, než že by Sparta měla být lepší

Reagovat
Posledni Kovboj

Proc Spartu? My nemame absolutne co nabidnout, leda by je Hapal za tejden preprogramoval od zakladu, o cemz dost pochybuju. Nas vykon zavisi ciste na tom, co dokaze vymyslet sam Stanciu a pripadne Kanga. Slavyje sice hraje taky sracku, ale u nich se da aspon predpokladat postupny zlepsovani.

Reagovat
C-M@ster

Je to derby, věřím, že předvedete slušnej bojovnej výkon. Něco jak s Plzní na podzim.

Reagovat
Posledni Kovboj

tak to vypada zes to trefil lip no

Reagovat
C-M@ster

No, 1:1 to ale moc není

čekal jsem, že Sparta bude pálit šance a v druhým poločase vyrovná Slavia a ne takovej válec už v první půli

Reagovat
db18

Jelikož celou Spartu vyřadíš jediným nákopem, tak očekávám klepec a výhru Slavie 0:3.

Reagovat
smazaný uživatel

O2 už dal v O2 na den i kanaly FOTBAL a TENIS

Reagovat
Riviera Kid

Duklu jsem trefil, ale byl jsem nenazrany a ještě to nasobil Jihlavou.

Reagovat
C-M@ster

Já dal neprohru Dukly a násobil Slováckem.

Reagovat
Riviera Kid

Klasika taky to většinou dám obráceně.

Reagovat
Andis

Lafata to si hulí s hapalem ve sprše nebo co

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to bych chtěl vidět.

Reagovat
smazaný uživatel

Pán je gurmán.

Reagovat
smazaný uživatel

O2 je banda neskutečnejch amatérů Člověk jim chce poslat prachy za přenos a oni nejsou schopni vyřídit požadavek..

No nic. Jde se hledat stream

Reagovat
Andis

http://www.sport247.live/en/home Ani bych ty český kecy neposlouchal

Reagovat
ratusek
Reagovat
C-M@ster

Reagovat
oli9

dnes jsem si chtěl poctivě zaplatit přenos , bohužel chyba a nedošla žádná sms... jebat celé o2 opravdu amatéři

Reagovat
smazaný uživatel

Na Chanci je rozhovor s Bořkem Dočkalem a jeden uživatel tam psal, že Stramaccioni od 1. dubna bude trénovat Philadelphii a Dočkam mu odepsal, že se na něj těší. To jako vážně Štramák jde trénovat do USA?

Reagovat
smazaný uživatel

Je sice dobře, že do české ligy začali chodit kvalitní zahraniční hráči, ale když je povedou průměrní čeští trenéři, tak svoje kvality nikdy plně neukážou. Chtělo by to sem ještě nalákat nějaké kvalitní zahraniční trenéry.

Reagovat
Andis

Reagovat
smazaný uživatel

Kteří jsou ti kvalitní zahraniční hráči?

Reagovat
db18

Plavsic, Kanga, Danny.

Reagovat
smazaný uživatel

Stanciu, Stoch, Sobol

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Tak akorát pro trenéry formátu Stramaccioni. Krom Dannyho.

Reagovat
db18

Stanciu - a vlastně i možná Danny by tě teď měli trochu vyvádět z omylu.

Reagovat
Teoretik

a jak jsi přišel na to, že se jedná o kvalitní zahraniční hráče?

Reagovat
ratusek

Kanga musí být rád, že nalevo má konečně někoho kdo běhá a je přínosem

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
db18

Slavia nechala půlku týmu v kabině?

Reagovat
ratusek

Costa je prostě masér, on prostě fauluje kdekoliv

Reagovat
C-M@ster

Stochovi před přímákem svítily lasery do ksichtu, tyhle španělský manýry by si tuzemští fans mohli odpustit...

Reagovat
mistr129

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
REPLIKATOR

Kolář

Reagovat
ratusek

Kolář

Reagovat
Ligter

najs

Reagovat
Miguel19

Kolář

Reagovat
C-M@ster

Sparta zatím zaslouženě

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooooooooooooooooooooooooooool Stanciuuuuuuuuuuuu

Reagovat
monty25

Kolář

Reagovat
db18

Neuer

Reagovat
smazaný uživatel

Laštůvka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
havrys99

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Investovat miliony eur a aj tak hrat derby s krajnymi bekmi ako su Frydek a Zahustel

Reagovat
smazaný uživatel

Frýdek je TOP.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo Frydrych

Reagovat
Coutinho10

takovej debilni

Reagovat
smazaný uživatel

Stanciu!

Reagovat
Miguel19

Wu zase trefil..

Reagovat
Riviera Kid

To bude spíš vlastnak, ne?

Reagovat
Miguel19

Taky mi to napadlo. To by byl pech.

Reagovat
mistr129

To bude určitě vlastní

Reagovat
havrys99

to dají jako vlastňák ne

Reagovat
Neon

Kolář=Curtois

Reagovat
smazaný uživatel

Hapalova práce začína byt vidět

Reagovat
oli9

To dementije o3 kdyz poslu cislo na tv tak pise neco se neppvedlo

Reagovat
REPLIKATOR

O2

Reagovat
smazaný uživatel

To je taková nová onlajnovka pro jednoduchý lidi. Já udělal kolem 17:20 rekord a šel hledat stream. Doufám, že jsi mě překonal

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

STANCIUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Reagovat
Posledni Kovboj

Najdete toho kripla s delobuchama a narvete mu je to prdele, prosim

Reagovat
mistr129

Reagovat
ratusek

Slavia ted pěknej tlak

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře, že se mu daří, ale po sezoně ho vyfoukne Chelsea nebo někdo podobný.

Reagovat
Posledni Kovboj

Lafatu?

Reagovat
mistr129

Koláře

Reagovat
Posledni Kovboj

ten bude asi po dnesku muset vzit zavdek Arsenalem

Reagovat
smazaný uživatel

Stanciu

Reagovat
Teoretik

Ale hovno, víš proč šel do Sparty? Protože v Praze je to jedna velká kalba. Stejně jako na takovém Dannym se to na něm zachvíli projeví.

Reagovat
Miguel19

Lafata

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

Kolar

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Lafi kurvaaaaaa

Reagovat
Miguel19

To bych nepískl.

Reagovat
mistr129

Mimo vápno ne?

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Neon

Reagovat
monty25

Ty vole, ještěže má Královec to video...

Reagovat
Posledni Kovboj

Zaslouzi si pochvalu zatim.

Reagovat
monty25

Video určitě. Kdyby ho neměl, tak fouknul penaltu...

Reagovat
Posledni Kovboj

i Kralovec

Reagovat
Posledni Kovboj

Bude dneska Skodak nadavat na video?

Reagovat
ratusek

jak si všichni zakrývají držku když mluví

Reagovat
REPLIKATOR

Ruka před tělem... taková se nepíská, však kdyby ji tam neměl, tak ho trefí míč do těla

Reagovat
ratusek

budou dnes ti jednodušší jedinci Škoda a Huškurva kritizovat video?

Reagovat
Posledni Kovboj

Posledni Kovboj17.03.2018 17:53#

Bude dneska Skodak nadavat na video?

Reagovat
ratusek

Reagovat
ratusek

nemáš tam Huškurvu, nepočítá se

Reagovat
Posledni Kovboj

Ja nevim jak vy, ale ja mam celej zapas zkazenej tim videem

Reagovat
Hagi79

mnohem lepší než kdyby padaly neregulérní góly..

Reagovat
Posledni Kovboj

</sarcasm>

Reagovat
Hagi79

Reagovat
Posledni Kovboj

Ac sam Spartan, tak ten neuznanej gol a odvolana penalta je mala cena za to, ze bude ve fotbale aspon trochu poradek. Jenom sem chodi spousta dementu, ktery doted melou neco o tom, ze to zkazi fotbal a podobny sracky.

Reagovat
smazaný uživatel

Přiznávám, že patřím k těm, co videu přišli na chuť mezi posledními.

Reagovat
Posledni Kovboj

v poradku, podivej se niz, to je teprv encefalopatie

Reagovat
havrys99

ofsajd?

Reagovat
havrys99

100%

Reagovat
smazaný uživatel

To aj víc

Reagovat
Blasphemer

video kurví fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tuard.MUTD

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
havrys99

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Wu je ale genius.

Reagovat
db18

Akorát mu to už 2x sebrali.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Ligter

Stanciuuuuuuu

Reagovat
Coutinho10

jeste ze je to video...jinak by si nas uz kralovec zase nanazal na chleba

Reagovat
Coutinho10

a hned 2x ...zlaty video

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ratusek

Slavistům to už 2x pomohlo, b udou zas nadávat?

Reagovat
mistr129

ofsaaajd

Reagovat
Greny

Škoda a video má další rozměr

Reagovat
mistr129

Video je Bůh

Reagovat
smazaný uživatel

1. Bůh je jenom jeden.

2. Neber Boží jméno nadarmo.

Reagovat
mistr129

A víš že jsem tě čekal?

Reagovat
smazaný uživatel

V tom případě se divím, že ses ještě nepoučil.

Reagovat
smazaný uživatel

1. má pravdu

2. máš pravdu

peace

Reagovat
10

zasraný video, já to říkám furt

Reagovat
smazaný uživatel

Milane?

Reagovat
Riviera Kid

Mimochodem, ať žije video.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
REPLIKATOR

Proč to ten dement zvedl, když byli těsně co se týče ofsajdu a mají tam video

Reagovat
mistr129

Reagovat
havrys99

přesně takhle bych si představoval že těsný situace se budou pouštět a zpětně zkontrolují

Reagovat
Posledni Kovboj

protoze to byl ofsajd asi o tri metry?

Reagovat
REPLIKATOR

Na druhé straně Frydrychovi...

Reagovat
Posledni Kovboj

sorry

Reagovat
havrys99

to byl moment minutu po na druhý straně

Reagovat
Posledni Kovboj

ok, ok, beru zpet

Reagovat
havrys99

Reagovat
havrys99

nejleší jsou ty momenty když jeden tým slaví, pak gól neuznají a ten druhej tým chce hned hrát a hrozně se diví, že nemůžou jít 11 na nikoho

Reagovat
smazaný uživatel

OMG, už to mělo být 3:0.

Reagovat
Neon

Ruka mimo vápno, jak pálil Stanciu, tak tam ten, co mu to prošlo mezi nohama, vyloženě zavazel Kolářovi, takže jasnej offside. Mohlo to být 2:0, jenže Lafata přestřelil.

Reagovat
ratusek

To bude remíza jak vyšitá, Sparta tolik šnací, takovej tlak a žádnej gol navíc, Slavia po jednom rohu Škoda gol a nazdar

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Mrtky už tam mohli mít tři fíky kdyby neměli to video

Reagovat
Neon

kdyby byla penalta, tak těžko bude standartka, po které byl ten neuznaný gól

Reagovat
lada.sp

Vy čuráci jestli chcete používat to zkurvený tak si k němu sedněte zpětně za 5 let (ty záznamy jsou) a seberte Plzni všechny ty tituly!!!!!!

Reagovat
Greny

No vám by jich sebrali vic

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

to těžko

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
mojmira

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
valloire

Reagovat
Riviera Kid

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
havrys99

ta závorka

Reagovat
valloire

tohle napíše sparťan

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl sparťan

Reagovat
smazaný uživatel

Koukej co jsi rozpoutal!

Reagovat
Adalberto.Littleoak

Plavšič hlavně jasnej základ, potřebujem dravé hráče jako je on

Reagovat
Bosko

Jestli pod Šilhavým něco fungovalo, byla to obrana. Teď místo tý kvalitní defenzivy máme borce, co působí jak když si jde parta kámošů z chráněný dílny zakopat na plácek. V naší obraně vládne chaos. Nevím, co si Jugas myslí, že pořád hraje s míčem u nohy, vždyť je to dřevák.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne to byla priposranost smerem dopredu,proto to pusobilo,ze se dobre brani

Reagovat
Artaxerxes

Tak Trpisovsky vůbec neumí obranu, to je jak když na podzim hrála Plzeň v Liberci

Reagovat
db18

Dneska by Kanga mohl nachytat Koláře...

Reagovat
smazaný uživatel

Milan Skoda musi bejt vzteky bez sebe..

Reagovat
Blasphemer

S Pepíkem Hušbauerem si budou v šatně pěkně notovat, až budou nadávat na ty posraný technologie.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
REPLIKATOR

Proč to Stoch nedal pod sebe

Reagovat
Posledni Kovboj

A jinak, co se tyka nas, ja jsem spokojenej. Hrajeme totalne na nahodu, ale vsichni makaj, a Lafata je aspon pokope. Spousta sanci na obe strany, nikdo se tam neplouzi jak pod tim italskym curakem, ani rozhodci to nekurvi. Za stavajici situace uplne zlaty.

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne.

Reagovat
ratusek

počkal bych jestli zase nevykouzlí video

Reagovat
havrys99

Wu Stanciu druhý áčko

Reagovat
smazaný uživatel

jasný gol stanciu to první

Reagovat
db18

To ani nešlo na bránu, takže by to mělo být hodnocené jako vlastňák.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Miguel19

Souček

Reagovat
Posledni Kovboj

Soucek zavesil

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooooooooooooooool Stanciuuuuuuuuuuuuu

Reagovat
Blasphemer

totální fotbal

Reagovat
mistr129

všichni dělají všechno, góly dávají i brankář a DZ... já jsem spokojenej

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
monty25

Pro slávisty zápas blbec. Ale ještě mají šanci to uhrát přes Csaplárovu past...

Reagovat
db18

to musí být pro sparťany nejsladší derby, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

To jako plzeňák nemůžeš pochopit

Reagovat
10

takový symbolický góly pro seshitky

Reagovat
Miguel19

Slavie 2 fíky za 30 minut. Totální fotbal je tu.

Reagovat
ratusek

tvl nám budete nadávat na moravskou výpomoc, ale co tahle pražská výpomoc navíc takhle okatá? 2 vlastnáky

Reagovat
smazaný uživatel

Slávisti už dali dvě branky

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

na rumunech komentátor: AUTOGOLUI

Reagovat
Neon

Reagovat
DieFohlenBMG

Nejhorší stav

Reagovat
Posledni Kovboj

tzv. Csaplarova past

Reagovat
Riviera Kid

Kurva, my chceme Stramaka zpět. Tahle Sparta mě nebaví.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
REPLIKATOR

To jsou ty prémie za góly

Reagovat
ZB 07

Achjo, Spartě to na tom 6.místě celkem slušelo.

Reagovat
Blasphemer

Okřídlené rčení "Porazit se můžeme jenom sami," dostává dnes díky Slavii úplně novej rozměr.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
db18

Reagovat
ratusek

Reagovat
Neon

Reagovat
mistr129

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
SIRBRANIKE

v podstate dala Slavia 6 gólov...

Reagovat
stas87

Trouba s ksiltovkou asi dneska prehra.

Reagovat
Tuard.MUTD

Reagovat
Coutinho10

na 2 obrance se derby proste hrat neda no....

Reagovat
valloire

Spartááááááááááá

Reagovat
stas87

Biely Yaya dal pekny gol.

Reagovat
oli9

Celá O2 at jde do hajzlu , to je keců , že člověk si musí připlatit za zápasy a bla bla nabídku..ale když už si člověk chce teda fakt zaplatit tak je ta banda kokotů tak neschopná , že jim to nefunguje takže zase stream

Reagovat
smazaný uživatel

To jsi to vydržel tak dlouho? Kloubouček, určitě jsi mě porazil

Reagovat
REPLIKATOR

Gooooooooooooooool

Reagovat
havrys99

Škoda ofsajd?

Reagovat
havrys99

yees viděl jsem to hned

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
ratusek

jak to pomezní nemohl vidět

Reagovat
Posledni Kovboj

tohle videt mel no.

Reagovat
havrys99

Řešili jsme to nahoře s Replikatorem. Podle mě tendence pro asistenty je sehrávat akce do konce a zpětně se zkontrolují. Menší zlo je neuznat neregulérní gól než tě okrást o regulérní.

Reagovat
mistr129

Konečně správná

Reagovat
Coutinho10

Gooooaaaaaaaaal Booooooraaaa

Reagovat
monty25

Bořila bych tipoval spíš na kartu než na gól...

Reagovat
monty25

Tak nic.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
ratusek

to je komedie to video ale ku prospěchu věci

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to řídí videorozhodčí

Reagovat
ZB 07

Video

Reagovat
db18

Ty vole...

Reagovat
smazaný uživatel

ROFL..

Tady je krasne videt, jak strasne mimo jsou nasi rozhodci, kdyz v jednom zapase by padly uz 3 neregulerni goly.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Posledni Kovboj

Tak tohle uz je extrem, neni kazdej zapas takovejhle. Ale diky bohu za to video.

Reagovat
10

spíš pouští všechno a spoléhají jen na video...to tam ale nemusí být, protože tohle nebyly těžký situace

Reagovat
smazaný uživatel

Nadruhou stranu je spravne, ze to nechavaj dohrat. Co kdyby to tesne ofsajd nebyl?

Reagovat
havrys99

Reagovat
10

neřeknu u těžkých situací, ale tohle musí pomezní na týhle úrovni zvládnout

Reagovat
smazaný uživatel

No mel by, ale ja si proste myslim, ze mame hodne spatny rozhodci. Ale to maji treba i ve Spanelsku..

Reagovat
10

jenže takhle jsou ještě větší alibisti, takže to bude většinou takováhle bramboračka...

Reagovat
db18

doufám, že je budou trestat i tak - třeba za Škodu by si to zasloužili... a za Štetinu spíš taky...

Reagovat
db18

No, ale zatím to udělali spíš naopak - Frydrycha zastavili, i když v ofsajdu nebyl a Škoda, který tam byl 2 metry zůstal nepovšimnut.

Reagovat
havrys99

u Frydrycha jsem stihnul jenom zastavenou opakovačku, šel by do gólovky?

Reagovat
db18

Spíš si myslím, že by pak mohl dávat pod sebe někomu na střelu, než aby to dával sám...

Reagovat
havrys99

díky

Reagovat
Blasphemer

V nejsledovanějším zápase sezony Tohle se stát třeba v El Clásicu...

Reagovat
db18

Reagovat
Miguel19

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Miguel19

Škoda se posere.

Reagovat
REPLIKATOR

Dneska se to sešlo, ale to nic nemění na tom, že video

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Posledni Kovboj

tak ted uz Skodak tomu videu nikdy neodpusti

Reagovat
Blasphemer

videoooooooo

Reagovat
ratusek

Škoda si dneska pořádně zanadává na video a Huškurvička taky

Reagovat
10

oni v český lize v rámci úspor s videem zrušili i pomezní rozhodčí?

Reagovat
Coutinho10

omg to snad ne

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Jen dobře, že to video je všechno dobře posouzeno

Reagovat
lucius6

Dnešní zápas je důkazem, proč je podle mě video ve fotbale špatné rozhodnutí. Stává se z toho pomalu hokej...

Reagovat
ratusek

radši se mají uznat 3 neregulérní goly? se podívej jak dlouoho se řeší video v hokeji, někdy i 5 minut a tady to za minutu měli hotovo

Reagovat
Langi

Tohle proste carovej a pripadne brankovej sudi musej mit...ok, brankova technologie na posuzovani golu, ale pokud se ma na kazdej offside volat video, jako v tomhle pripade, tak to je fakt zlo

Reagovat
lajka30

tak radši uznáme neregulérní goly

Reagovat
Posledni Kovboj

not sure if trolling or just retarded

Reagovat
smazaný uživatel

Toto vobec neboli tazke situacie na posudenie. Dnesny zapaas poukazuje skor na slabu kvalitu rozhodcov nez na to, ze video je zle.

Reagovat
Langi

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
andrew96

Reagovat
andrew96

Konkrétně na Královce. Věřím, že máme lepší rozhodčí.

Reagovat
Liquid

mluvil jsem o tom hned, je to strašná bramboračka, naprosto to škodí fotbalu

Reagovat
Posledni Kovboj

davaj

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

nasraaaaaat

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Riviera Kid

Ale jasný ofsajd. Jak to nemohl vidět lajnovy to nechápu.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Neon

Reagovat
smazaný uživatel

Video a stejně si budou stěžovat

Reagovat
mistr129

Já na video třeba po tý Bohemce nebo po nějakým Anglickým poháru nadával, ale dneska za mě ok. Opravilo to velký chyby, bylo to rychle, takhle klidně dál

Reagovat
Greny

Prdel bude až nastaví klasický minutu

Reagovat
Langi

Jako jesi se bude video vyuzivat timhle zpusobem, tak to je fakt zlo ...od ceho je tam twl carovej rozhodci, kdyz dva offsidy ze dvou musi potvrzovat video

Reagovat
10

jak by řekl Karoch, fotbal je o gólech a o emocích...a tady máš góly a pak oboustranný emoce a radost v jednom, co víc si přát?

Reagovat
FCSL

Pičo co to je Over na tiketu, gol na 2:1, minutu se radujou, tak si říkám paráda, jdu srát, přijdu a 2:0 Smrt videu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
Aldeano

Reagovat
STR

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Infi

Reagovat
havrys99

Wu-maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan

Reagovat
smazaný uživatel

WUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Reagovat
smazaný uživatel

Proč Wu?

Reagovat
REPLIKATOR

Bránění Slávistů

Reagovat
Miguel19

Tak tohle už snad Wu trefil

Reagovat
ratusek

Reagovat
ZB 07

Škoda tečoval, jasnej vlastňák

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
ratusek

Reagovat
havrys99

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
db18

Reagovat
Neon

Reagovat
ratusek

Totální fotbal

Reagovat
db18

Tak teď už konečně jestli Wua mezitím nekleplo.

Reagovat
Posledni Kovboj

tak ted uz ten tiket vyjde Stanciu dneska one man show

Reagovat
mistr129

Reagovat
guzman

Stanciuuuuuuuuu

Reagovat
monty25

Stanciu je fakt zvíře. Kolář hrozná díra.

Reagovat
Coutinho10

kkti nikdo nevybehne proti...amateri

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooooooooooooooooooooool Stanciuuuuuuuuuuuuuuu hattriiiiiiiiiiiiiiiiick

Reagovat
ratusek

jak to Kolář může pustit na přední tyči?

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyla to náhodou teč od Škody?

Reagovat
exse

Byla.

Reagovat
Miguel19

Stanciu vypadá trochu jako Yuri Boyka..

Reagovat
db18

Reagovat
FCSL

Kolář Tak ted už snad bude platit

Reagovat
smazaný uživatel

Stanciu i Kanga jsou skveli, vyborne nakupy

Reagovat
mistr129

Ofsajd?

Reagovat
chavi.27

No chyba Kolare... to je tezky kdyz mu to skoda jeste ztecuje

Reagovat
Ligter

Stanciu skvělej, byť Kolář mu to dost usnadňuje a obrana slušnej průchoďák

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

gooooooooooooooooooooooooooooooool.......duo golui pentru Stanciu

Reagovat
Posledni Kovboj

jo, a Kolar

Reagovat
stas87

Cez tohto traageda sa musi Vantruba presadit.

Reagovat
Blasphemer

Souček ještě nezažil, aby Slavia byla před derby na Letné favorit

oh boi

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

a že nás prej sestřelej ze vzduchu kvůli tý výškový převaze

Reagovat
REPLIKATOR

REPLIKATOR15.03.2018 16:36#

Jakmile je Slavia v derby favoritem, tak to vždycky posere.

Reagovat
HorajzmAmmann

Já si radši počkám 3 minuty...

Reagovat
ratusek

Reagovat
exse

3. vlastňák v jednom poločase, to už musí být rekord.

Reagovat
Miguel19

Stanciu platnější za 5 zápasů jak Danny a Stoch za celý podzim.

Reagovat
smazaný uživatel

Totální fotbal

Reagovat
10

Sparta zkušeně utekla Csaplárovi z lopaty

Reagovat
Aldeano

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
mistr129

Řekl jim někdo, že ty dva góly dali do svý brány a nevedou 2:1?

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Riviera Kid

Neuznaly se dva góly, ne?

Reagovat
Posledni Kovboj

po jednom na kazdy strane, plus ta pentle

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta dobře jezdí, teď aby takhle hráli i proti nám nebo Dukle, proti Slavii umí běhat každej

Reagovat
REPLIKATOR

Slavia Co to jako má být?

Reagovat
Teoretik

Video je skvělá věc, ale rozhodčí by se s ním mohli naučit zacházet. Královec 2x uzná gól a odpíská penaltu a až pak svůj výrok změní, tak pokud je to kontroverzní situace, tak si to nejdív ověřím ne? Druhá věc je, že rozhodčí se očividně na to video až moc spoléhaj, to ti pomezní neviděli ty dva očividné ofsajdy? Zbavuje je to zodpovědnosti, tudíž i koncentrace.

Reagovat
smazaný uživatel

No v NBA je to tak, ze sudi nejak rozhodnou a pak jdou koukat na video. Pokud to ani z videa nejde na 100% rict, tak plati puvodni rozhodnuti. Takze mozna proto nejdriv rozhodne a az pak koukaj.

Reagovat
Teoretik

Hlavně mě to praštilo u té druhé situace, to byl jasný ofsajd, ale on tak jaksi bezmyšlenkovitě píská gól. V ten moment mi fakt přijde ujetý se takto unáhlit. Ale ok zřejmě je to jen o zvyku, a jak si nekteří stěžují, tak to tímto způsobem aspoň nebere ty emoce. Přesto vše mi stále přijde ta práce rozhodčího s videem nepropracovaná, trochu profesionality by do toho měli vnést, jako v hokeji. Časem se to snad zlepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je to pro ne novinka, za 5 let to bude vypadat jinak.

Reagovat
db18

Video je právě že jen opravuje, takže sudí se musí nějak rozhodnout, aby do toho video zasáhlo...jinak by video zasahovalo mnohem častěji.

Reagovat
havrys99

Třeba v Bundeslize už je to zažitý a tam asistenti vyloženě těsný situace pouští s tím, že se zpětně překontrolují. Ale jak se řešilo nahoře dneska to Nádvorník udělal špatně - Frydrycha špatně nepustil a celkem jednoduchou situaci se Škodou nemávnul.

Reagovat
havrys99

Každopádně všechny sitauce byla dneska vyřešeny do 20-30s. To je pokrok oproti prvním zápasům

Reagovat
Teoretik

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Deli je na jaře fakt hroznej... místo aby vystoupil proti Stanciuvi, tak couvá běží se sparťanem někam na velký vápno. Doufám, že do druhýho poločasu nenastoupí Sobol, s ním to je jak v deseti.

Reagovat
smazaný uživatel

LOL tak Stanciu 2+1 nebo 1+2 jasny man of the match a reporter si vybere na rozhovor kadlece, protoze neumi anglicky

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

to jsou teda hrozný burani

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Nebo půjde Stanciu až na konci že?

Reagovat
smazaný uživatel

je to mozne, maji 45 minut na to, aby sehnali nekoho s anglictinou

Reagovat
db18

Reagovat
Firkraag

Chudák Kadlec, jde dělat rozhovor, protože neumí anglicky

Reagovat
Posledni Kovboj

prej se mu to bude pocitat u ustni maturity

Reagovat
Firkraag

Tak to propadne jako Baník v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Kadlec za ten konec Škoda by brečel jak je to video nespravedlivý

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
db18

ale kdo ví, jak by mluvil, kdyby to teď ještě bylo 0:0.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Coutinho10

za stavu 3:0 se mu to mluvi....

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Firkraag

Co řekl?

Reagovat
db18

Že takový jsou pravidla a ty góly platit neměly, takže za něj to je v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako Sparte jsem dneska veril, ale ze povede po polocase 3:0 to jsem necekal. Jinak na to pocasi je to paradni fotbal.

Reagovat
hefy

Reagovat
Ligter

Reagovat
PlackaSKS

já to jako dobrej fotbal nevidim...

Reagovat
Liquid

parádní fotbal to určitě není, Slavie ho rozhodně nehraje, exceletní je Stanciu a solidní Plavšič jinak, že by takvoej Kadlec něco předvedl to rozhodně ne

Reagovat
smazaný uživatel

Pro nestrannyho divaka je to super.

Reagovat
Liquid

ty ale nejseš nestranný, ale obava, že by vám Slavia ještě vzala titul z úst něketrých fanoušků Plzně je fakt lichá a byla i před zápasem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
Posledni Kovboj

nadherny derby

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Teoretik

Jinak největší šašci Souček, Kolář a Hušbauer. Zlatý Laštůvka ne?

Reagovat
ACSMan

Dneska je zahustel nejlepší na hřišti.

Reagovat
smazaný uživatel

*Stanciu

Reagovat
Posledni Kovboj

toto uz

Reagovat
db18

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně po cca 12 měsících se zase mohu radovat z fotbalu Sparty. Tohle mi chybělo. Vypadá to, že by to mohlo pod Hapalem šlapat.

Reagovat
oli9

Co to chytá za sněhuláka za tu Slavii ?? To že se tak poserou ze Sparty jsem nečekal...navíc s dědkem myslivcem na hrotu

Reagovat
Azazelo RD

Tady je vidět, že se konečně využilo Stramovo dědictví.

Reagovat
smazaný uživatel

Trpisovsky,Nezmar ven a vemte si s sebou tu klanicu Kolare a dalsi Libereckou legii s Kudelou.Stoch ven, nedat za 30 zapasu ani gol, ostuda od utocneho hrace.Trpisovsky a Nezmar byl nejhorsi tah Slavie, cim driv je vystve ze Slavie tim lip.

Reagovat
Liquid

neskutečnej prostor dávaj Stanciuvi, s tím videem je to šílená bramboračka, škodí to fotbalu, 9 kol do konce 4 body Spartu je dost, ale Liberec bude kousat

Reagovat
exse

Nechápu ty hejty na Koláře. První gól chytat asi měl, ale byla to těžká situace, kdy musel hlídat tyč a malý vápno zároveň. Další 2 góly nechytatelný teče.

Reagovat
PlackaSKS

první byl vyloženě jeho, druhej vůbec, to posral souček a třetí by nebejt teče měl

Reagovat
Teoretik

2x na přední tyč gólman nemůže dostat gól.

Reagovat
exse

Tak jestli počítáš i ty teče, tak dostal 3x gól na přední tyč, ale říkám s těma tečema nemohl nic dělat.

Reagovat
PlackaSKS

už chápu vrabejku, asi začnu fandit vyšehradu

Reagovat
smazaný uživatel

Tecl, Buren na plac, zjednodušit to jak od 70. minuty s olmíkem a je to remízka 3:3 jak vyšitá.

Reagovat
oli9

hodně optimista....ale mohla by dát slávka 2 goly aby to bylo zase trošku drama

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tam

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
cubinho

Reagovat
andrew96

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Coutinho10

tohle fakt nechapu...uplne amaterskej pristup, hra na 2 obrance...to nemohlo dopadnout jinak

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, sice se po zapase bude nadavat na video, ze se pouziva az moc casto. Ale nejde rict ani hovno o tom, ze by to bylo nespravedlivy.

Reagovat
db18

V první řadě by se mělo nadávat na rozhodčí s praporkem... u videa je jen blbý, že na stadionu člověk vůbec netuší, co se děje... v tv aspoň mezitím běží opakovačky.

Reagovat
Teoretik

Reagovat
Liquid

všechny ty situace si měli sudí pohlídat a rovnou rozhodnout správně, maximálně u té penalty to bylo těsné, ale zbytek chyba sudích jak Brno

Reagovat
PlackaSKS

ta ruka byla hraniční

Reagovat
Liquid

však to je ta penalta o které jsem mluvil, protože to tak posoudil, penalta v 94.byla jasná a sudí jí měl z těch 2 metrů vidět

Reagovat
PlackaSKS

ach tak

Reagovat
smazaný uživatel

To video je super,ale musí být na všech stadionech.

Reagovat
osobnostx

Myslím že se to takhle nedá brát. To by všechny zápasy museli rozhodovat i stejní rozhodčí v stejné formě.Spravedlivé rozhodování nebude nikdy.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Ale Sparta hraje hodně solidně, dobře se na to dívá.

Reagovat
Neon

Jestli bude druhý poločas stejný, tak se Stanciu dneska stane nejlepším střelcem derby

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to nevim, vzhledem k tomu, že zatím všechny góly dali slávisti

Reagovat
Neon

Zatím to vypadá, že Stanciu má 2+1, na onlajnech, na idnesu i na fb sparty a slavie je psaný i ten první gól jako jeho

Reagovat
db18

v zápisu je zatím taky Stanciu, ale nevím, kdy až to opravují.

Reagovat
Banikovec7

Odmítáme hrát ligu, kde je video jen v jednom zápase, vrátíme se, až bude všude

Reagovat
oli9

no podle mě to tak i dopadne že se zruší a dá až bude podmínka na všech stadionech

Reagovat
off-olda

Až vy se vrátíte, tak už zase nebude.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Aldeano

Reagovat
lada.sp

až vy se vrátíte tak už dávnou budou jiné technologie

Reagovat
Liquid

VIDEO VEN !!!!

Reagovat
FCSL

Od 2. do 6. místa 5 bodů Sice mě to netěší teda, ale přidá to na zajímavosti

Reagovat
smazaný uživatel

Rolba

Reagovat
Neon

Kdo to psal výše, že to začíná připomínat hokej?

Reagovat
osobnostx

V Číně začaly vezeňské vzpoury...

Reagovat
Blasphemer

Ještě že ten Tvrdík stihl odletět včas. Zůstat tam, tak ho po dnešku namelou do klobás jako toho jeho čínskýho feláka.

Reagovat
db18

Sparta nemá náhradního gólmana nebo co? Nebo kde se Bičík fláká?

Reagovat
oli9

pamatuju jak přidali v PESku k počasí snežení... pořád jsem si ho nastavoval

Reagovat
havrys99

Reagovat
oli9

to mají na spartě jednu lopatu

Reagovat
smazaný uživatel

no vim minimalne o Frydkovi, ale bude jich tam vic

Reagovat
monty25

Ideální fotbalové počasí

Reagovat
smazaný uživatel

Ten míč vůbec není vidět

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Neon

V tom kostičkovaném streamu je to jako hledat puk na ledě plném reklam

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

ted to je o nicem..mic neni vubec videt

Reagovat
off-olda

To je paráda. Na svém streamu už nevidím míč. Welcome back rok 2005. <3

Reagovat
Blasphemer

V TV to není lepší ani o trošku.

Reagovat
oli9

kurva kde je balon

Reagovat
Greny

K fotbalu potřebuješ balón?

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodci sice pice, ale za tohle rvani od hracu na ne z metru bych je okamzite vylucoval, to je absolutne neprijatelne

Reagovat
smazaný uživatel

Kolikrat jsou ti rozhodci studovani lidi a bude mu tam rvat do ksichtu zmrdecek, ktery nebyl schopny udelat ani maturitu na ucnaku? Kde to jsme

Reagovat
Firkraag

Reagovat
smazaný uživatel

Všimněte si, jak Lafata chodí do těch soubojích skluzem. Je si vědom, že nemá vůbec rychlost a tak se protihráče snaží vždy skluzem zastavit. To je dost nebezpečné, aby někoho neskosil a nedostal červenou...

Reagovat
db18

To k derby patří.

Reagovat
smazaný uživatel

a je to tady, už žlutá...

Reagovat
Civers

teď zas

Reagovat
oli9

dej tomu spratkovi Kadlecovi žlutou

Reagovat
Neon

Diváci házejí na hřiště koule?

Reagovat
Blasphemer

kuličky

Reagovat
db18

Tak ale tohle už je na rudou ne? Kde až tu nohu měl?

Reagovat
Blasphemer

pěkný sáně

Reagovat
10

Tvrdík má velký štěstí, že je volnej Strama a ještě mu v Praze běží nájem

Reagovat
smazaný uživatel

Prej bude od 1. dubna trénovat Dočkala ve Philadelphii.

Reagovat
10

to jako fakt? místo aby někde učil tělocvik, tak furt dostává práci v takových štacích...to nepochopím

Reagovat
Neon

... 1. dubna...

Reagovat
10

aha, takže to nebude Philadelphia, ale Benevento

Reagovat
Zaschrona

To video je naprosto super vec. Vsechno zasadni vyresene spravne a i ta rychlost rozhodovani je uplne v poradku. Nebyt dneska video, tak by se ten cas stejne promrhal protesty, zaroven by tutove rozhodci vsechno spravne nevyresili a kolem vseho by byla hromada kecu a spekulaci o uplacenych rozhodcich jeste hodne dlouho. Ani bych se nedivil, kdyby se brzo nasel nejaky sponzor, ktery to video zaplati na vsechny ligovy stadiony.

Reagovat
10

ono to není na všech stadionech?

Reagovat
db18

Ne, bývá to na jednom až dvou zápasech, které si vybere O2. To je na tom ta největší fraška.

Reagovat
10

wtf

Reagovat
off-olda
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
havrys99

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím, asi mám na to trochu jinej názor..

Reagovat
SIRBRANIKE

Amen.

Reagovat
smazaný uživatel

Slavie gola, at to ma jeste nejakej naboj

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Blasphemer

Vždyť už dali dva.

Reagovat
Neon

Ať se vybodnou na ty saně a schovají si to po zápase na kopec.

Reagovat
oli9

Kadlec je tak nesympatický zmrdeček

Reagovat
smazaný uživatel

Drchala tam má poslat.

Reagovat
Neon

Spíš Ben Chaima na protiútoky.

Reagovat
smazaný uživatel

To snad neslo trefit lip

Reagovat
Coutinho10

aspon to tam Stochovi spadlo

Reagovat
Posledni Kovboj

Sacek

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Štoch o parník výš než kdokoliv ze Slávistů, je mi ho tam trochu líto

Reagovat
Riviera Kid

Nebyla to ruka?

Reagovat
smazaný uživatel

STOCH!!! Ještě 2!!! Jdem si pri remízku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Ta Sparta zase uplně odešla, oni to snad schválně vypouštějí když vedou

Reagovat
Riviera Kid

Teď dát do 80.minuty druhý gól a bude ještě sranda.

Reagovat
oli9

Reagovat
mistr129

Kolář

Reagovat
smazaný uživatel

Ti komentátoři na O2 mají ty mikrofony vražené až v držce ne?

Reagovat
Posledni Kovboj

to je takova picinka nesympaticka ten Pepik Husbaueru

Reagovat
mistr129

Frýdek se ještě diví vole

Reagovat
Posledni Kovboj

a do pici

Reagovat
ZB 07

Vyrovnat pls

Reagovat
db18

No hurá... druhý poločas byl o ničem.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Coutinho10

Deli

Reagovat
ratusek

oni to ještě vyhrajou

Reagovat
aither

Boha

Reagovat
smazaný uživatel

To bude ještě kříž

Reagovat
smazaný uživatel

Tyjo, slávisti už dali 5 gólů, ti se budou po zápase divit, že nevyhráli

Reagovat
smazaný uživatel

Nevadí, remíza by byla taky dobrá.

Reagovat
mistr129

Reagovat
dondinho

Reagovat
Posledni Kovboj

Stepan si plete Stancia s Nitou, pohoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

MiKa na plac

Reagovat
db18

Gólman zraněný? Tak tam pošlem přesnohu...

Reagovat
Coutinho10

jenom simuluje....

Reagovat
oli9

91. minuta penalta a 3:3

Reagovat
smazaný uživatel

skoro

Reagovat
Posledni Kovboj

a sakra

Reagovat
db18

Reagovat
dondinho

Ani h*vno, 95!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
db18

"Všechno v pohodě" ...gólman mezitím padá k zemi...

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Kadlec do hry jo? to fakt bude remíza

Reagovat
C-M@ster

Kadlec, svitla naděje Slávistům

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Posledni Kovboj

To je tak, kdyz mas v zime v kadru 4 levy obrance, a na jare uz se ti tam toci Frydek s Kadlecem

Reagovat
ratusek

Není nad to vidět brečícího Hušbauera

Reagovat
Coutinho10

jak muze piskat LM ?

Reagovat
mistr129

Řepku jsem přežil, Blažka jsem přežil, Váchu jsem přežil.

Ale takový mrdky jako Šural a Frýdek v lize snad neběhaj

Reagovat
Posledni Kovboj

Sacek takhle nejak ma vypadat vykon stridajiciho hrace

Reagovat
havrys99

pooojd peckuuuuuuu Pavleeeeeee

Reagovat
Posledni Kovboj

Tecl

Reagovat
smazaný uživatel

Podle me jasna penalta.

Reagovat
Miguel19

Jasná

Reagovat
ratusek

tvl za tohle penalta

Reagovat
smazaný uživatel

a tohle je přesně ono s videem.. imho jasna penalta za to nakopnuti, ale nikdy to jasne nebude...

Reagovat
C-M@ster

Komentátor na drogách?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Posledni Kovboj

ty vole na tohle derby se bude vzpominat

Reagovat
ZB 07

Jako really?

Reagovat
smazaný uživatel

Komentatori jsou slepi, nebo co? Z 10 zaberu tam Stetina kope do Tecla a oni furt komentujou nejakej strkanec

Reagovat
havrys99

přesně

Reagovat
db18

Reagovat
10

Reagovat
chytrejkluk

Reagovat
mistr129

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
havrys99

video luxus

Reagovat
aither

Reagovat
Blasphemer

Ty vole

Reagovat
exse

To ne, 20x to ti kokoti vidí a ani jednou si nevšimnou jasnýho faulu.

Reagovat
monty25

Ty vole, on ho tam Štetina nakopne a na O2 řeknou, že Tecl spadnul sám...

Reagovat
Riviera Kid

Ale já to taky neviděl.

Reagovat
Posledni Kovboj

taky tak, az asi napotreti bylo videt, jak ho Stetina kopne

Reagovat
Miguel19

Zahustel je debil. Proč to hlavičkoval do vápna?

Reagovat
Posledni Kovboj

uplnej ocas

Reagovat
ratusek

Taky jsem nepochopil

Reagovat
smazaný uživatel

Protože to je kapitán

Reagovat
Posledni Kovboj

Sice na travniku kovanyho Spartana aby pohledal (kdyz teda nepocitam Husbauera), ale davat to tomuhle usopleskovi, to je strasna ostuda

Reagovat
smazaný uživatel

Největší potupa ze všech.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Greny

Trhat licence, registracky a obcanky

Reagovat
valloire

Sparta

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Coutinho10

Jooooooooooooooooooooo nejlepsi chutovkaaaaaa

Reagovat
10

ale Csaplár říkal...

Reagovat
Aldeano

Nepočítal s videem.

Reagovat
andrew96

Videocsaplárova past.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tam!!!!!!

Reagovat
Posledni Kovboj

odpusti Skoda videu diky ty penalte?

Reagovat
Aldeano

Reagovat
fabec1222

Za Stramy by to ubránili...

Reagovat
smazaný uživatel

Za Stramy by bránili maximálně, aby byla ta prohra co nejmenší

Reagovat
ratusek

jak kdyby vyhráli ligu mistrů přitom ztratili další 2 body

Reagovat
ACSMan

Tohle snad ne kluci panebože

Reagovat
smazaný uživatel

Vasik Kadlecu neunasi

Reagovat
ZB 07

Kadlec brečí vyloženě

Reagovat
iamek

Néééééééééé

Reagovat
10

Strama zpět

Reagovat
Wambasen

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
havrys99

Kadlec ještě o poločase to bylo super podle pravidel

Reagovat
mistr129

Vašík neunáší

Reagovat
CHONG

Sparta je definitivně nejkomičtější klub současnosti.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Coutinho10

tohle je lepsi nez vyhra

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
mistr129

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
F.Torres

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
pingla

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Už víš proč jsem chtěl remízu? Jsem měl tušení. Udělali jsme z nich blbce

Reagovat
Coutinho10

jojo uz to chapu povedlo se

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
exse

Kadlec. O poločase kdy vedou říká jak je video super a teď brečí u rozhodčího.

Reagovat
oli9

Kadlec je největší špína

Reagovat
Riviera Kid

Miluju tuhle Spartu.

Reagovat
smazaný uživatel

Dva se perou a Plzeň se směje. Prohra pro oba týmy.

Reagovat
ratusek

Reagovat
ACSMan

Michal Kadlec to způsobil. Ježíš to jsou lopaty sebrat průkazy na maty všem ať víc makaj

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda vs. video 0:3

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
smazaný uživatel

Co delal Kadlec?

Reagovat
Posledni Kovboj

Kralovec ale poklona jak tu situaci pustil, a pak to vratil

Reagovat
exse

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
db18

Měl to vidět...

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Blasphemer

Škoda, že z toho brejku nedala Sparta gól. To bych chtěl vidět, co by se dělo.

Reagovat
Posledni Kovboj

presne na to jsem myslel. To by ten gol asi musel odvolat, a pak by z Letny neodesel uz

Reagovat
Blasphemer

Nohama napřed.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
havrys99

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Liquid

Reagovat
Coutinho10

vlastne to sami se stalo i v Eredevisie u Feyenoordu myslim nekdy na podzim

Reagovat
Infi

Reagovat
mistr129

je vidět, že to pičování do zaplacených rozhodčích bylo nesmyslný, prostě to jen na hřišti nevidí. Kdyby Královec chtěl, tak už se tady na přezkoumávání může vysrat

Reagovat
F.Torres

video jednoznačně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale je to nedomysleno, nemelo by se to kontrolovat v prerusene hre?

Reagovat
db18

Přerušil hru, ne? (Neležel tam Tecl ještě ve vápně?)

Reagovat
smazaný uživatel

no on prerusil hru prave kvuli tomu videu ne?

Reagovat
Greny

Reagovat
smazaný uživatel

a penalta bohužel jasná, no

Reagovat
Posledni Kovboj

kopnul ho no

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
FC Porto FC

To nebyla penalta co to bylo za sračku

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
oli9

snad nemyslíš vážně ?

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Bosko

Tohle derby vstoupí do dějin. Výkon Slavie ale příšernej, Sparta se o tu výhru dneska připravila sama, měla nás totálně na talíři.

Reagovat
Bosko

Ježiš Kadlec jak bulel Fakt tam byly slzičky teď, v tý Spartě už to musí bejt hodně zoufalý

Reagovat
smazaný uživatel

Zjednoduseny a protlaceny. Skoda ze nam ten system totalniho fotbalu jeste tak nefunguje a pak to tlacime pres tohleto. Sparta si to zesrala tim zalezenim na svoji pulku.

Reagovat
Posledni Kovboj

taky jste ale ve druhym polocase museli hrat na snehu, to se kombinuje blbe

Reagovat
smazaný uživatel

To je taky tim, ale furt nemaj ty mechanismy toho totalniho fotbalu. Ale az se to naucej, tak to bude potom jizda

Reagovat
smazaný uživatel

Od začátku 2. půle bylo vidět, že pokyn zněl jasně: Udržet to, neriskovat,... Prostě klasika. V 2. půli jsme tam skoro nebyli. Slávka už v té 1. ukazovala, že v mezihře je na tom dobře. Hapal je v trenérské škole český klasik. Pak ta střdání - DM za útočníka, obránce za křídlo. Prostě oslabí možnost udržet míč vpředu a betonuje. Tahle připosranost je strašná.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

To me strasne zajimalo, jestli se Hapal zesere a zatahne se. A zatahl, proti Slavii, ikdyz totalne kontrolovali stred.

Reagovat
smazaný uživatel

absolutne tohle nikdy nechapu, kdyz se naridi branit, pritom staci soupere dorazit nebo aspon hrat to, co doposud a vklidu drzet mic vepredu a byt aktivni. Vsak se nemuselo napadat uz u rozehravky, ale stacilo si pockat na 40-50 metrech a hlavne chodit do utoku normalne v 6-7 lidech. Tahle ztrata jde jednoznacne za Hapalem

Reagovat
oli9

Sparta

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
dondinho

Na jednu stranu jsem zku*venýmu O2 vděčný, že jsem to nemohl vidět

Reagovat
Greny

Hapal

Reagovat
oli9

co neunáší to ?

Reagovat
Greny

Rekl rozhodlo i video snad správně neviděl jsem to

Reagovat
Posledni Kovboj

co rek?

Reagovat
Mönchengladbach

Tak dneska video udělalo ze zápasu legendární podívanou.

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia děkovačka za remizu

Reagovat
mistr129

děkovačka je i po prohře

Reagovat
smazaný uživatel

aha tak aspon ze tak

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
oli9

Reagovat
Bosko

Datum registrace 4.3.2018. To asi sedí i s datem, kdy jsi začal sledovat naší ligu ne?

Reagovat
smazaný uživatel

trapas synku

Reagovat
PlackaSKS

tak snad jeden příspěvěk a dost...

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Coutinho10

Hapal: zmenil se charakter hriste

Reagovat
mistr129

nejdřív to bylo z kopce, potom do kopce

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

A hráči ukázali svůj charakter.

Reagovat
Riviera Kid

Hapal klasik. Hřiště a video jsou špatný, áno.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem musel na 20 minut odejít, teď přijdu a my jsme nevyhráli? WTF?

Reagovat
Riviera Kid

Trapas.

Reagovat
smazaný uživatel

To teda je. Ani po takovýmhle výkonu nedokážeme vyhrát, ta sezóna je komplet v prdeli.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvtipnější na tom je, že Slávie dala 6 gólů, Sparta 0 a výsledek je 3:3 Už jen stačí rozhovor se Škodou a jak hodnotí video ve fotbale

Reagovat
inferno08

Kolik opakovaných záběrů potřebují komentátoři O2, aby si všimli penaltovýho zákroku??

Reagovat
Bosko

oni pořád čumeli na ruce a vůbec nekoukali na nohy i když je fakt, že 100% asi nebyla

Reagovat
smazaný uživatel

Zapomněli o poločase vyměnit branky. Všechny góly padají do té jedné.

Reagovat
dondinho

Vyhodit půl miliardy a koukat v tabulce zespodu na Jablonec - k nezaplacení.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fakt

* Jablonec s plukovníkem

Reagovat
dondinho

To už je jen taková třešnička uprostřed blitíčka.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
off-olda

Pustit 3:0, doma, za 25 minut, v takových podmínkách, v derby. To je regulérně nové dno. Ubohost je nedostačující slovo. Nechal bych je hrát za limonádu a párek. Ať jde celá Sparta do prdele.

Reagovat
dondinho

Křéťa by se na to měl už definitivně vy*rat, prodat to a nový majitel, jako v tom vtipu o plastice xichtu, začít úplně znova z druhý stramy (tedy strany).

Reagovat
smazaný uživatel

Majitel je podle me muz na spravnem miste, bohuzel ten ansambl neumetelu a prizivniku, ktery keca do vseho, ale neodpovida za nic, je tristni vizitkou

Reagovat
mistr129

Stanciu o parník nad ostatníma a zápas dokáže zhodnotit líp než Hapal

Reagovat
ratusek

V Olomouci tak 1000 lidí ne? ČT a její časy výkopů

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

ten čůrák rozhodčí udělal z tohoto posvátného zápasu pěknou bramboračku, diliňák jeden

Reagovat
Liquid

hajzl Královec zase zařezával Slavii, být to na něm tak pískne nesmyslnou penaltu pro Spartu, gól Bořila byla chyba praporkáče, uznal i gól Stanciu kdy Štětina sváděl souboj s gólmanem a nepískl by penaltu po jasném faulu Štětiny a nedal žlutou kartu Lafatovi v 1.půli za jasnou kosu bez míče a ani tomu Štětinovi by nedal kartu = čili Spartě v podstatě 3 góly by nahrál

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

to si děláš srandu, že?

Reagovat
Liquid

ani v nejmenším

Reagovat
smazaný uživatel

spíš asi ty...ty jsi fakt exemplař spartanský luzy, brečet a vidět všude nespravedlnost přitom rozhodčí dneska váš 12 hráč lol

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

já určitě nebrečím ty trubko. to není můj styl, spíš váš.............jen jsem psal, že s těma videama z toho udělal sračku zápas, nehledě na góly

Reagovat
smazaný uživatel

drz picu ty zmrdecku.

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

chaz kár more

Reagovat
smazaný uživatel

nejdriv mi budes muset ukazat jak na to.

Reagovat
PlackaSKS

co příspěvek, to perla

Reagovat
Posledni Kovboj

ach jo

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Kepy_FCB

Zda se mi to nebo je ten prenos z Moravy nebyvale v solidnim rozliseni??

Reagovat
smazaný uživatel

Jakožto Sparťan už jsem fakt vyřízenej, když si myslím, že horší už to být nemůže, přijde tohle, fakt dno už...

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle mě baví víc než kdybysme vyhrali :D hlavně brečící V.Kadlec je prostě za všechny prachy..největší zmrd se Šuralem co v tom rumunskym cirkusu je SMRK Spartě

Reagovat
diastan

neskutecny odpad klub, kez by tak prichazeli o body kazde kolo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si to letos užívej než zase na 30 let zalezeš do kanálu.

Reagovat
diastan

Reagovat
stas87

Olomouc-Karvina je fakt hrozny futbal. To aj skonci bez golov, lebo finalne riesenia su tragicke.

Reagovat
monty25

Řezníček

Reagovat
C-M@ster

Pokračuje v plzeňské formě

Reagovat
C-M@ster

Olm

Reagovat
REPLIKATOR

Karviná

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Včera se vlakem vracela naše U-14 ze zápasu s Bayernem, kterou mimochodem porazila 4:1. Když se potkali s fans Opavy kteří se vraceli ze Sokolova, tak začali našim klukům znepříjemňovat cestu, vyhnali je z vagónů a napadli naše trenéry. Naštěstí pro ně se zmobilizovala chuliganka a po nastoupení do vlaku a výzvě těch opavských spin se opavaci v dvojnásobném počtu zabarikádovali ve svém vagónů a souboj odmítli.

Fakt hrdinové.. Jebat Opavu!

Reagovat
smazaný uživatel

* Baník ten Bayern porazil, napsal jsem to asi tak že vyhrál Bayern..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
doNny

Reagovat
smazaný uživatel

Přijde vám to v pohodě?

Reagovat
doNny

Já se vyjádřil pod souhnem..

Reagovat
smazaný uživatel

To nic nemění na tom, že spíše budu věřit naším trenérům a klukům co to zažili, než vám. Četl jsem příspěvek s tím, že někteří byli v poho ale pak tam bylo pár debilu kde padla i facka apod. A co se týče chzb, já to info dostal od člověka, který s nima nemá nic společného, takže není důvod nevěřit..

Reagovat
doNny

Já to neschvaluji co se týče děcek, ale věř že tohle probíhá i z druhé strany...jen se to nedostane takhle na FB

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, ale co se ke mě nedostane, to už já nemůžu posoudit.

Reagovat
db18

Všechno je zase v normálu, Diego jen za juniorku...

Ten musí svému agentovi asi hodně děkovat, že kvůli němu padl přestup.

Reagovat
HorajzmAmmann

přestup do Baníku, takže pro něj asi po sportovní stránce lepší, že hraje za juniorku Plzně...

Reagovat
smazaný uživatel

Mít pořádného def záložníka, tak jsme zase trošku jinde. Včera strašně chyběl.

Reagovat
ratusek

Zde najdete přenos na Žižkov http://sportstream-365.com

Reagovat
monty25

Koukám.

Reagovat
ratusek

doufám, že tam budou bývat i naše zápasy z pralesa myslím, že to začali vysílat až na jaře ne? Byl tam minule i Hradec doma s někým

Reagovat
monty25

Fortuna už to dávala určitě minulou sezonu, tady mám důkaz.

https://twitter.com/monty025/status/851008229433892864

Reagovat
ratusek

To jo to vím, ale nebývalo to "volně" dostupné, nebo sem si toho nevšiml. no uvidíme, možná bude lepší že t ypřenosy ani neuvidím

Reagovat
monty25

To sis toho nevšiml, protože já účet u Fortuny zatím nemám, takže jsem se musel dívat na volně dostupné streamy...

Reagovat
Liquid

9 kol do konce a Sparta doma nastoupí už jen 4x, takový Jablonec co je o bod před ní bude doma hrát 5x

Reagovat
Kang & Kodos

Repre pauza!!! YES!!!!

Reagovat
monty25

Páťa Dressler

Reagovat
havrys99

Kozáčik - Řezník, Hejda, Hájek, Limberský - Hořava, Hrošovský - Kopic, Kolář, Zeman - Chorý

Reagovat
db18

Super, až na Kozu s Koldou...

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Greny

Chudák Hruška... Kolář zase v základu

Reagovat
hefy

Kolář.. to už je fakt neskutečný.

Reagovat
Blasphemer

Kolář nesmrtelnej.

Reagovat
monty25
Reagovat
monty25

Díaz Ukaž, co umíš.

Reagovat
monty25

Hotovo

Reagovat
Kang & Kodos

Hůlka! Musím bejt jedinej ve vesmíru, kdo si ho dal do sestavy

Reagovat
monty25

To je debil, ten Kodeš

Reagovat
ZB 07

Co to je za vidláka ten Kodeš? Jít takhle do souboje

Reagovat
Blasphemer

Já čekal alespoň Čermáka a Petrželu v základu. Tak snad nebude ta únava tolik vidět.

A Hruška bude dvojka, dokud bude Kozáčik stát na nohou, i kdyby chytal penaltu každej zápas.

Reagovat
db18

No, už jsem slyšel něco o tom, že Kozáčik po sezoně možná skončí...

Reagovat
dinss

S Petrželou v základu můžeme rovnou odjet domu bez bodu.

Reagovat
Blasphemer

Tak zase nehrál 120 minut jako Kopic nebo 100 minut jako Zeman. Dneska bych jeho nasazení docela pochopil.

Reagovat
dinss

Stačilo mi jak se nevracel po 5. minutách zápasu a ty jeho ztráty.. Radši unavený Kopic než Petržela na křídle...

Reagovat
Blasphemer

Neříkám, že hrál dobře, ale na tragickej Zlín by to stačit mohlo.

Reagovat
dinss

S tragickým Petrželou opravdu nevim.. To na to bude stačit unavenej Kopic.

Reagovat
Greny

To je na doživotí jako do konce života ten Kodeš se zblaznil

Reagovat
dinss

Máte někdo stream na Viktorku?

Reagovat
ratusek

Kodeš fuj ty pičo

Reagovat
db18

Jakto že Gajič ještě při vznětlivosti Petržely žije?

Reagovat
db18

Hovorka - bez karty, Lafata - žlutá, Kodeš? Rovnou do sprch...

Reagovat
Fakt

Někdo stream na Plzen?

Reagovat
chytrejkluk
Reagovat
ZB 07

V sektoru hostů jsou jenom naši ne?

Reagovat
chytrejkluk

Koláááář!!!

Reagovat
Miguel19

K+K

Reagovat
smazaný uživatel

KKK

Reagovat
havrys99

Kolááááááář Kovařík nejlepší křídlo momentálně

Reagovat
db18

Reagovat
hefy

Kovařík krááááásně

Reagovat
db18

Kolář To bylo jasný...

Reagovat
hefy

Reagovat
Blasphemer

neasi

Reagovat
Blasphemer

Levačka se nám dobře rozehrává. A Kolářovi ten gól snad pomůže, aby se probral.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepotřebuje nějaký tým stopera? Moc rádi prodáme Gajiče. Třeba Vrťo by si ho mohl všimnout, když je tak viditelný

Reagovat
Blasphemer

Ekpai jako jedinej vypadá mezi tou sebrankou jako fotbalista.

Reagovat
db18

Lets go Ševci lets go?

Reagovat
ZB 07

Po tom včerejším derby krutý vystřízlivění...

Reagovat
smazaný uživatel

A je to tu opět, dáme první gól a přestane se hrát. Kdyby proti nám stál lepší tým než nyní naprosto marnej Zlín, tak už je troufnu si tvrdit vyrovnáno jako před týdnem. Nechápu, to je tak těžký se po prvním gólu uklidnit, ale zároveň nepřestat hrát a držet míč, kontrolovat hru? Na podzim to šlo, ve čtvrtek to šlo, tak proč ne teď?

Reagovat
20DollarsInMyPocket

To je hroznej humus fotbal

Reagovat
Blasphemer

Dneska by bylo pošetilý očekávat něco jinýho. Já jsem rád, že alespoň vedeme.

Reagovat
db18

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tak mně přijde, že ten Zlín je úplně o ničem, jako kdyby nehráli o záchranu. Ale jasně, důležitý jsou body, na zbytek se vyser

Reagovat
Blasphemer

Zlín je strašnej. Nebude mi vůbec vadit, když spadnou.

Reagovat
smazaný uživatel

Opravdu? Já čekal, že se na Zlínu konečně chytíme aspoň třema gólama...

Reagovat
Blasphemer

Po tom, co ve čtvrtek večer dohrávali všichni v křečích už na začátku prodloužení?

Reagovat
Blasphemer

od začátku

Reagovat
smazaný uživatel

Zlín hrál taky v týdnu MOL cup...

Reagovat
Blasphemer

To chceš vážně srovnávat?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to zápas? Je. Je Plzeň lépe fyzicky připravená než Zlín? Myslím, že ano. Není co řešit, na podzim jsme taky hráli EL a zvládli jsme to s přehledem. Není se na co vymlouvat, eventuelně mohl Vrba udělat rotaci hráčů, aby si ti nejunavenější odpočinuli.

Reagovat
Blasphemer

ok

Reagovat
dinss

Reagovat
ratusek

To bude jak minulý týden, Plzeň strašně polevila a dostane gol a skončí to remízou

Reagovat
db18

Jako jestli se zas Vrba bude vymlouvat na náročný program, tak by aspoň některý unavený hráče mohl sundat a poslat tam Čermáka...

Reagovat
Blasphemer

Nevím na co zase čeká. Od začátku poločasu hrajeme hovno, ale na oživení tam nikoho nepošle.

Reagovat
smazaný uživatel

To je cesta do pekel tohle. Hnus, nepoučitelnost.

Reagovat
chytrejkluk

už to začíná smrdět gólem Zlína

Reagovat
Coutinho10

Jiracek

Reagovat
ZB 07

Otřesný, co Plzeň hraje...

Reagovat
smazaný uživatel

Ekpai jasna zluta za simulovani.

Reagovat
dinss

Černá svině.

Reagovat
db18

Kokot zdržuje a pak se ani netrefí na hrací plochu...

Reagovat
smazaný uživatel

No hurá, konečně ten nemožnej Kovařík střídá

Reagovat
smazaný uživatel

Homolka zas mele hovna...

Reagovat
dinss

Koláři pls...

Reagovat
smazaný uživatel

To je naprosta katastrofa ta nase hra.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, my potřebujem bránit, oba stopeři mají žlutou a Vrba tam pošle Bakoše

Reagovat
Blasphemer

a jdeme si pro žlutou

Reagovat
martin1

Kolář nemůže už přes hodinu a Vrba ho tam nechá skoro celý zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě za něj pošle Bakoše místo někoho do zadu

Reagovat
martin1

Nechápu proč nehrál Čermák nebo proč aspoň nešel do hry kolem 60. minuty.

Reagovat
db18

A nejvíc odpočinutý hráč - Čermák - zůstane na lavičce... Přitom by se do středu hodil, aby podržel balon...

Reagovat
Blasphemer

Tak na někoho se ta Jihlava a následně Liberec hodit musí.

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň si de neochvějně pro tři body Zabte někdo toho Homolku prosím...

Reagovat
smazaný uživatel

*jde

Reagovat
Blasphemer

Ty vole, oni budou zdržovat u rohu ještě před nastavením... proti Zlínu.

Reagovat
dinss

A co jste čekali? Že je budeme 90. minut přehrávat? Kort proti Zlínu, který namotivuje Petržela a dá jim přes držku pokaždý co něco vypustí...

Reagovat
Blasphemer

To jsem nečekal a i to píšu výše. Ale dnešní Zlín se nakonec dal v klidu porazit o víc než o gól i při hraní na úsporu.

Reagovat
db18

Jo, to je totiž ohromná motivace...

Reagovat
dinss

No, motivace ve Zlíně je momentálně taková, že je lepší na hřišti vypustit duši než přijít do kabiny za stavu 0:3.

Reagovat
db18

No já nevim... motivace může být za chvíli taková, že třikrát přijdou do kabiny za stavu 0:3 a toho rapla buď trefí, nebo ho Grygera s Červenkou odvolají.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale posledni 3 minuty jsme zvladli bravurne

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň že tak, i když je to dáno spíš současnou malomocností Zlína...

Reagovat
smazaný uživatel

Tři body jsou tři body, ale být proti nám kdokoliv lepší než Zlín, tak to tři body rozhodně nebudou.

Reagovat
dinss

''No jasně, tam byla chyba tamtoho černocha'' Petržela 2018 Být to v Anglii už má stopku na deset zápasů za rasismus.

Reagovat
Coutinho10

ted jsem to sem chtel napsat

Reagovat
smazaný uživatel

Geniální.

Reagovat
db18

Reagovat
rufus

Petržela je prostě idoit, no..

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Petržela.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele