HET liga - preview 17. kola

17.02.2018, 08:16, aktualizováno 18.02.2018, 09:07
Previews
Dva velké šlágry zakončí první jarní kolo. Nejprve může Plzeň dále odskočit Slavii, pro což ovšem musí vyloupit hřiště třetí Sigmy Olomouc. Sparta se potom v přímém souboji o čtvrtou příčku utká s Libercem, který čerstvě vede bývalý její kouč Holoubek...
Sigma Olomouc - Viktoria Plzeň  (neděle 16:00)
V neděli odpoledne se v Olomouci odehraje šlágr kola. Na Andrův stadion přijede letošní lídr sezóny Viktoria Plzeň.

Sigma prožila úžasný podzim, když jako nováček přezimovala na třetím místě. Trenér Václav Jílek proto neměl důvod k nějakým změnám v kádru. I přesto k jedné změně došlo. Byla to právě Plzeň, která si vyhlédla v Olomouci Chorého. Do Sigmy za Chorého přišel na hostování Řezníček, ten ale proti Plzni nastoupit nesmí.

"Už se těšíme. Na začátek máme dobrého soupeře. Plzeň má za sebou nejlepší podzim, ještě hraje poháry, je to pro nás dobrý soupeř. Když hrajeme proti dobrým soupeřům, tak hrajeme dobrý fotbal, to už jsme víckrát ukázali, proti Plzni, Spartě nebo Slavii, to jsme hráli dobré zápasy. A nevidím důvod, proč bychom neodehráli další," věří stoper Uroš Radaković.

Viktorce se podzimní část vydařila také náramně. V lize vyhrála 15 ze 16 zápasů a neúspěch v domácím poháru si bohatě vynahradila postupem ze skupiny Evropské ligy. Kromě již zmíněné výměny Řezníčka za Chorého, koupila Plzeň ještě Pernicu, který ale zůstane na jaře ještě hostovat v Jablonci. Kariéru ukončil mladý, ale dlouhodobě zraněný Jan Baránek. Viktorka nemůže počítat s uzdravujícím se Pilařem. Plzni už jarní část začala dříve, když ve čtvrtek vybojovala v šestnáctifinále remízu v Bělehradě 1:1.

"Na každém stadionu to už je proti nám vyhecované. Nejen sportovně, ale i v hledišti. Bude to těžký zápas," varuje trenér Pavel Vrba.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Buchta - Sladký, Radakovič, Jemelka, Vepřek - Zahradníček, Houska, Kalvach, Texl, Falta - Plšek
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Kozáčik - Řezník, Hejda, Hubník, Limberský - Hořava, Hrošovský - Petržela, Kolář, Kopic - Krmenčík
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.56 - 3.24 - 2.30
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Sparta Praha - Slovan Liberec  (neděle 18:00)
Nedělní večer nabídne zajímavý duel mezi Spartou Praha a Slovanem Liberec. Oba týmy mají pohárové ambice, takže se bude určitě na co dívat. Liberec poprvé do soutěžního zápasu povede David Holoubek, který trénoval nedávno i Spartu.

Sparta prožila pod italským trenérem Stramaccionim špatný podzim. V Evropské lize vypadla brzy, stejně tak v domácím poháru a v lize je až na pátém místě. Fanoušci jsou rozladění a hráči jsou tak pod velkým tlakem. Do kádru přibyli Stanciu, Ristic, Kanga a brankář Nita. Spartu naopak opustili Janko, Konaté, Dúbravka, Karavajev, Mareček, Mandjeck a kariéru ukončila legenda Tomáš Rosický. Proti Liberci nenastoupí Šural s Michalem Kadlecem. Nejistý je start i Vatajela.

"Mám samozřejmě představu o naší sestavě, i když zranění Josefa Šurala naše plány změnilo. Ale věřím, že to vyřešíme jinými možnostmi, kterých máme dostatek. Největší změny se dočká naše záložní řada po příchodech Kangy a Stanciua, kteří by měli být připraveni na nedělní zápas. Změna samozřejmě bude také na postu brankáře," ví trenér Stramaccioni.

Slovan může být se svým podzimem spokojen. V lize je čtvrtý a o evropské poháry může bojovat i v MOL Cupu. Z Liberce odešli Kolář, Kúdela a do Sparty se vrátil Kulhánek. K Severočechům naopak přišli Vukliševič, Dorley a Kačaraba. Holoubkovi bude při premiéře chybět Graiciar, Ševčík a Pulkrab.

"Nechceme být velkohubí. Každý vnímá, že to máme rozehrané dobře. Byli bychom rádi, kdyby se pohárové příčky udržely. Je to náš cíl pro jaro," řekl Matěj Hybš.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Nita - Zahustel, Hovorka, Štětina, M. Frýdek - Plavšič, Mavuba, Stanciu, Kanga, Ben Chaim - V. Kadlec
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Hladký - Coufal, Kačaraba, Karafiát, Kerbr - Bartl, Breite, Folprecht, Hybš - Oscar, Potočný
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.56 - 4.14 - 6.87
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Mladá Boleslav - MFK Karviná  (sobota 15:00)
V sobotu odpoledne se utkají v prvním jarním kole týmy z druhé poloviny tabulky. Domácí Boleslav bude hostit Karvinou.

Středočeši nezažili zrovna povedený podzim. Po brzkém vypadnutí z evropských pohárů se ani v lize příliš nedařilo a jedenácté místo je určitě zklamáním. V zimní přestávce do týmu přišli Valenta, Šušnjar a na poslední chvíli i Konaté. Na druhou stranu Boleslav opustila sedmička hráčů, z nichž zejména Stronati, Fleišman a Chramosta byli stálí členové základní sestavy. Proti Karviné budou chybět Kysela, Rada, Fabián a Klobása.

Trenér Dušan Uhrin vysvětlil změny v sestavě takto: "Nebyl jsem spokojený s tím, jak jsme na podzim hráli a prohrávali se zkušenými hráči v sestavě. Proto jsme vsadili na mladoboleslavské odchovance, kteří se vrátili z hostování nebo posunuli z juniorky."

Karviná se po první půlce sezóny nachází až na 13. místě tabulky a bude mít ještě spoustu práce se záchranou. Zřejmě nejvýraznější změnou je nový trenér Josef Mucha, který byl doteď v Karviné pouze asistent. Nejvýraznější hráčskou posilou je Pavel Dreksa, který se vrátil z hostování v Ázerbájdžánu. Právě nad jeho startem v následujícím zápase visí otazník.

Kapitán Pavel Eismann je před jarem plný odhodlání: "Je to na klucích vidět. Mám z toho dobrý pocit. Obecně je jaro náročnější, ale nebojíme se. Věříme, že to zvládneme a v květnu budeme všichni šťastní."
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Pauschek, Chaluš, Takács, Křapka - Jánoš - Přikryl, Matějovský, Hubínek, Mareš - Komličenko
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Le Giang - Čolič, Janečka, Dreksa, Letič - Šisler, Panák - Moravec, Budínský, Kalabiška - Wágner
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.82 - 3.79 - 4.72
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Baník Ostrava - 1. FC Slovácko  (sobota 15:00)
Souboj dvou týmů z chvostu tabulky nabídne sobotní odpoledne, kdy Ostrava přivítá Slovácko. Baník vyhrál jen jeden z posledních 15 ligových zápasů, nicméně Slovácko za uplynulých 23 kol zvítězilo pouze dvakrát.

Ostrava byla v zimní přestávce na přestupovém trhu velmi aktivní. Do týmu přišli kvalitní hráči, jako Procházka, Fillo, Diop, Laštůvka a Fleišman. Baníku bude pro první jarní zápas chybět vykartovaný Milan Baroš.

"Domácí výsledky musíme zlepšit celkově. Na podzim jsme doma získali jen jedno vítězství, což je strašně málo. Na jaře hostíme řadu týmů, které se pohybují poblíž nás v tabulce, a jednoznačně musíme začít vyhrávat. Jiná cesta není. Boj o záchranu s sebou nese i určitý tlak, ale díky tomu, že přišli doopravdy zkušení kluci, věřím, že s tímhle se vyrovnáme," řekl Radim Kučera.

Slovácko přivedlo do týmu tři posily. Stopera Krejčího, mladého záložníka Janoška a gruzínského útočníka Sicharulidzeho. Trenér Slovácka, Michal Kordula, se bude zřejmě muset obejít bez Navrátila a právě Sicharulidzeho.

"Pro nás je určitě výhoda, že náš kádr zůstal pohromadě. Baník nakoupil velké množství hráčů a nutno dodat, že kvalitních hráčů, ale to ještě neznamená, že jim to od prvního kola bude šlapat. Věřím, že když budeme hrát svůj fotbal a proměníme šance, tak máme šanci na úspěch," věří záložník Lukáš Sadílek.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Pazdera, Procházka, Psyché, Fleišman - Hlinka, Hrubý - Mičola, Fillo, De Azevedo - Poznar
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Heča - Juroška, Břečka, Hofmann, Divíšek - Šumulikoski - Sadílek, Daníček, Havlík, Petr - Zajíc
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.10 - 3.41 - 3.92
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Fastav Zlín - Dukla Praha  (sobota 15:00)
V sobotní odpoledne přivítají Ševci ze Zlína pražskou Duklu. Oba týmy dělí po podzimní části pouze jeden bod, takže se dá očekávat vyrovnané utkání.

Zlín na podzim hrál tři soutěže najednou, když sbíral zkušenosti ve skupině Evropské ligy. I přesto jim v lize zatím patří slušné deváté místo. Fastav opustil Diop, ale přišel do něj Vyhnal s Francouzem Bijiminem. Na první zápas proti Dukle, ale trenér Pánik nemůže počítat právě s nemocným Vyhnalem a vykartovaným Bačem. Nejistý je i start Železníka.

"Dukla má svou typickou hru. Je to o držení míče, obehrávání míče, hledání skulinek v obraně a hledání vysokého silného hrota, který by to měl dokončovat. Viděli jsme je na soustředění a myslím, že pokračují v tom způsobu hry, který měli," řekl na adresu soupeře Bohuslav Pánik.

Dukla, která již nehraje MOL Cup, je momentálně desátá. V zimě tým doznal minimum změn, když se do Sparty vrátil Mustedangič, a naopak přišel mladičký Doumbia z Pobřeží slonoviny. Pražanům bude chybět potrestaný Kušnír a uzdravující se Hanousek. Otazník zatím visí nad stoperem Holkem.

"Zlín má široký a velice kvalitní kádr, vybudovali ho před vstupem do Evropské ligy. Ta je obrovsky prověřila a posilnila, zima je určitě stmelila a myslím, že to proti nim nebude snadné. Zlín uplatňuje jednoduché, ale dobře zabudované mechanismy a umí bojovat," ví trenér Dukly Jaroslav Hynek.
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Kopečný, Hnaníček, Gajič, Matejov - Vukadinovič, Jiráček, Hronek, Holzer - Mehanovič, Beauguel
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
Rada - Miloševič, Ostojič, Jiránek, Podaný - Holík, Bilovský, Doumbia - Koreš, Holenda, Schranz
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.67 - 4.04 - 5.55
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Jablonec - FK Teplice  (sobota 15:00)
Utkání dvou týmů ze severu Čech se odehraje v sobotu odpoledne. Domácí Jablonec bude hrát s Teplicemi. Speciální utkání to bude pro trenéra Radu, jenž v minulosti vedl právě Teplice a toto pro něj bude první utkání na lavičce Jablonce.

Pro Jablonec nový trenér není však jedinou změnou v zimní pauze. V týmu skončili Mihálik s Teclem a z Boleslavi přišel Chramosta. Novým hráčem je také Hanuš z Jihlavy, když opačným směrem putoval Valeš. Další zajímavou změnou v kádru je ukončení kariéry Marka Kysely. Trenérovi Radovi bude chybět pouze Diviš.

"Možná, že kdybychom měli na kopačkách více klidu, mohli jsme ještě další dva góly v druhém poločase klidně přidat. Vystřídali jsme všechny hráče a zápas splnil účel. Teď už najíždíme na týdenní ligový cyklus," zhodnotil Petr Rada generálku proti Štěchovicím, které Jablonec porazil vysoko 5:0.

Teplice přes zimu přišly o dvě opory Filla a Šušnjara. Naopak do týmu přišel Čmovš a Shejbal. Hosté určitě budou chtít zlepšit své dosavadní výsledky z venkovních zápasů, když zatím získali pouze 5 z 24 možných bodů. Kouč Daniel Šmejkal má k dispozici kompletní kádr.

"Odchod Filla je pro nás velkou ztrátou. Uvidíme, až liga začne, jestli se to ukáže, nebo ne. Na druhou stranu je velkým plus, že se uzdravil Kuba Hora, a že vypadá dobře. Věříme, že to bude ten starej dobrej Hora. Na hřišti se zkrátka ukáže naše síla a šance na boj o poháry," ví kapitán Teplic Admir Ljevakovič.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hrubý - Holeš, Pernica, Hübschman, Hanousek - V. Kubista - Masopust, Trávník, Považanec, Jovovič - Chramosta
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Jakub Diviš - Vondrášek, Čmovš, Král, Krob - Ljevakovič - Hyčka, Hora, Kučera, Rezek - Vaněček
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.01 - 3.36 - 4.34
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Vysočina Jihlava - Slavia Praha  (sobota 16:30)
Sobotní podvečer nabídne utkání dvou z týmů z opačných pólů tabulky. Poslední Jihlava přivítá na svém stadiónu druhou Slavii.

Domácí se přes zimní přestávku snažili posílit svůj kádr. Do týmu přišli Levin, Valeš, Buchta, Schumacher a Mara. Jihlava však přišla o stopery Krejčího a Rosu, Kryštůfka i Závišku. Cesta za záchranou tak pro Vysočinu nebude vůbec lehká. Proti favoritovi jim navíc budou chybět M.Kolář, Marcin, Pecháček, Keresteš.

"Náš nadcházející soupeř v zimě vyměnil trenéra a došlo k určité rotaci hráčů. Tudíž slavistické mužstvo, stejně jako my, prochází procesem sehrávání a zvykání na nové herní prvky. Myslím si, že určitou představou a vodítkem by pro nás mohla být hra Liberce pod vedením kouče Trpišovského," ví trenér hostů Martin Svědík.

Pro Jindřicha Trpišovského půjde o první zápas na lavičce Slavie, kde vystřídal Jaroslava Šilhavého. Do Edenu přišli Pokorný, Rondič, Kolář, Kúdela a z hostovaní se vrátili také Tecl s Mingazovem. Pražany opustili Altintop, Rotaň, brankář Laštůvka a v neposlední řadě také kapitán Jiří Bílek, jenž se stal slávistickým sportovním poradcem. Trpišovskému budou do prvního jarního duelu chybět Mešanovič s Bořilem.

"Budeme se muset koukat jen na sebe, vyhrávat zápasy a pak záleží, jak to bude zvládat Plzeň. Za mě určitě hodně těžké, čtrnáct bodů je dost, na jaře se hraje jen čtrnáct zápasů. Pro nás je důležité vyhrát pohár a soustředit se na druhé místo. Když se nám bude dařit vyhrávat a Plzeň bude ztrácet, tak pak na konci můžeme myslet výš," má jasno kapitán Josef Hušbauer.
Vysočina Jihlava - pravděpodobná sestava:
Rakovan - Vaculík, Tlustý, Buchta, Schumacher - Fulnek, Ljovin, Urblík, Zoubele - Dvořák, Ikaunieks
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
O. Kolář - Jugas, Kúdela, Deli, Sýkora - Mingazov, Hušbauer, Souček, Zmrhal - Necid, Škoda
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 12.10 - 6.68 - 1.26
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Bohemians Praha 1905 - Zbrojovka Brno  (sobota 18:30)
V sobotu večer se odehraje první jarní utkání mezi domácí Bohemkou a hostujícím Brnem. Trenér Brna a bývalý trenér Klokanů, Roman Pivarník, v den zápasu oslaví své 51. narozeniny.

Domácí zažili povedený podzim. Jsou na sedmém místě v tabulce a na podzim se prezentovali pěkným fotbalem. Bohemians v zimě nepřišli o žádného hráče ze základní sestavy a ještě do týmu přivedli mladé hráče Bederku se Záviškou. Lodivodu Martinu Haškovi budou nejspíše chybět Švec s Hůlkou.

"Je to jeden zápas ze čtrnácti a bude jich dalších třináct, přesto bychom ho velmi rádi zvládli. Když uděláte úspěch, tak se dobře trénuje a my rádi pracujeme v dobré náladě, takže si ji musíme vytvořit," řekl Martin Hašek.

Brnu se na podzim úplně nedařilo. Nachází se až na 12. místě a v průběhu podzimu se na lavičce vystřídali tři trenéři. V zimě se naopak Zbrojovce podařilo vyhrát Tipsport ligu, když ve finále porazili právě Bohemians. Brno pro jarní část posílili obránci Kryštůfek se Sukupem a Acosta. Romanu Pivarníkovi pro první jarní duel budou chybět Gomes, Šural a Bazeljuk.

Nová brněnská posila Acosta dříve působila právě v Bohemians: "Byl to klub, kde jsem se hodně naučil, hodně mi dal. Na ten zápas se tedy nesmírně těším. Je to premiéra za Brno, a zrovna proti Bohemce, bude to pro mě speciální. Soupeře dobře znám, Bohemka hlavně doma tlačí, je nepříjemná. Ďolíček je specifický stadion, kde je to vždycky těžké. Musíme hrát chytře, abychom soupeře dokázali přehrát a uspět."
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Fryšták - Dostál, Krch, Šmíd, Kocič - Jindřišek, Martin Hašek ml. - Reiter, Mašek, Luts - Tetteh
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Melichárek - Sukup, Pavlík, Kryštůfek, Vraštil - Polák - Acosta, Kratochvíl, Krejčí, Lutonský - Zikl
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.08 - 3.21 - 4.28
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň16151034:546
2.Slavia Praha1695227:732
3.Sigma Olomouc1695223:1032
4.Slovan Liberec1693424:1630
5.Sparta Praha1684421:1228
6.FK Teplice1665520:1723
7.Bohemians Praha 19051657415:1422
8.FK Jablonec1656521:2021
9.Fastav Zlín1655618:2320
10.Dukla Praha1654718:2919
11.FK Mladá Boleslav1652919:2917
12.Zbrojovka Brno1643912:2315
13.MFK Karviná16421016:2514
14.1. FC Slovácko1626813:2312
15.Baník Ostrava1625921:3211
16.Vysočina Jihlava16311215:3210

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1047)

Přidat komentář
pepinho2

Konečně je nejlepší liga zpět

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
pingla

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Kang & Kodos

palcohonič

Reagovat
pepinho2

Od vrchního palcohoniče EF mě to těší

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
pepinho2

Úplný triumf to pro mě bude, až to "lajkne" Bayernista

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Kang & Kodos

Toho už jsem tady dlouho neviděl

Reagovat
pepinho2

Poslední přihlášení 30.12.2017

Reagovat
Azazelo RD

Podle statistik jeho absence žádným způsobem neovlivnila objem textu od uživatelů, ale celkově se snížil počet biggrinů o 37% za měsíc leden.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
El Campeon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kuchta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
BílíAndelDrcKo

fortuna liga mi chybala tiež

Reagovat
smazaný uživatel

ted je to HET, Fortuna od pristi sezony

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepší liga

Reagovat
smazaný uživatel

K-O-N-E-C-N-E

Reagovat
AjaxFans

Ano Boby

Reagovat
smazaný uživatel

Povinne tri body, cokoliv jineho bude neskutecna ostuda... Breda do zakladu

Reagovat
JarousFCB

Pazdera>Breda

Reagovat
smazaný uživatel

... ale v idealnim svete Sus no

Reagovat
JarousFCB

Na Susovi se shodneme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
ratusek

Tenhle odchod je celkem dost velkou kaňkou

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Snad nejsem příliš optimista, když si dělám skryté naděje se Zlínem do 4. místa

Reagovat
smazaný uživatel

Jako že uděláte na jaře o 10 bodů víc než Liberec nebo o 8 víc než Sparta? Mi nepřijde moc pravděpodobné...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v Liberci si musí poradit s bráněním po odchodech a sparta má chaos taktiku A náš tým má rozhodně na víc

Reagovat
ratusek

budete rádi, když nespadnete s vašima jarama

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes vyhra Baniku a Mlade Boleslavi..

Reagovat
Shevchenko

hm

Reagovat
sosna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

asi podle tebe začnu sázet.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
ondrvo

Reagovat
ZB 07

Reagovat
AjaxFans

Bodík by byl dneska fair

Reagovat
Kepy_FCB

fcb slo 2:1

jih sla 0:3

lib spa 1:0

zli duk 1:1

olo plz 2:2

boh brn 2:0

jab tep 2:1

mlb kar 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

fcb slo 2:1

jih sla 1:2

lib spa 1:1

zli duk 2:0

olo plz 1:2

boh brn 0:1

jab tep 0:0

mlb kar 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

ale kluci... sparta hraje doma

Reagovat
Kepy_FCB

*spa lib 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem to jenom opsal ale výsledek je stejný

Reagovat
Coutinho10

a zpet je i Sazkafantasy

Reagovat
PlackaSKS

už sem udělal tým co dostane na prdel

Reagovat
Coutinho10

musis verit s Bobrikem to muze bejt zajimavej SKS duel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

super,ale kdo nastoupí a kdo ne

Reagovat
Coutinho10

j tot otazka naky favority mam, ale aspon dobry, ze se da upravovat do zacatku kola, protoze kdyz jsem to skladal zkusebne nekdy pred 2 tejdnama, tak jsem tam hodil i naky hrace, ktery by hrat nakonec nemeli, takze budu jeste upravovat podle sestav

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby i ta Slavka aspoň hrála od 15:00..tak žádný problém ale takhle..navíc ta předpokládaná co tu je..moc se mi to nelíbí

Reagovat
Coutinho10

j tomu se radsi vyhnu...navic zapasy z Jihlavy jsou osidny a pujdu vesmes na jistotu prevazne z hracu od 15 hod.

Reagovat
KingMaster13

Moc si do toho prvního kola nevěřím Nikdy nevíš kdo nastoupí, je to hrozně na náhodu a navíc hraju s Montym kterej je celkem dobrej

Reagovat
Coutinho10

j Monty neni uplne idealni souper na rozjezd..to mas pravdu ale tezsi to bude i pro nej, takze sanci mas

Reagovat
KingMaster13

Uvidíme bude to zajímavý

Reagovat
monty25

Já to budu skládat nejspíš na poslední chvíli na mobilu, takže buď v klidu...

Reagovat
KingMaster13

Tak to jsem v prdeli

Reagovat
monty25

Otázka je, jestli to stihnu...

Reagovat
KingMaster13

Doufám, že jo, chci tě porazit poctivě

Reagovat
monty25

Tak jsem to nestihl, promiň.

Reagovat
KingMaster13

škoda

Reagovat
Kang & Kodos

Ty vole, vždyť to oproti podzimu vypadá úplně jinak.

Reagovat
Coutinho10

jj trochu to prekopali ale daj se upravovat sestavy i po ulozeni a muzes i prekrocit 100 mil. rozpocet, ale pak se ti % podle celkovy hodnoty nejaka cast bodu odecte, takze otazka, jestli jit s tim nejlepsim a prekrocit to nebo se drzet klasiky do 100 mil.

Reagovat
Kang & Kodos

Zmrhal o mega dražší než Stanciu

Reagovat
KingMaster13

Tak Zmrhal je už známá adresa

Reagovat
Coutinho10

Jarda v priprave naky goliky daval..takze bacha na nej

Reagovat
PavlíčeQ

Nedělal jsem si s tím hlavu a první kolo jdu na jistotu:

Hrubý - Holeš, Lischka, Hanousek - Masopust, Trávník, Považanec, Jovovič - Golgol, Chramosta (c), Diop

Reagovat
Coutinho10

pujcuju si Chramostu a jeste beru GolGola....vaham komu z nich dat pasku

Reagovat
smazaný uživatel

tak to můžu sestavit tu svoji kravinu

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Proč nehraju proti tobě

Reagovat
KingMaster13

Jablonec vs Teplice vidím na 0:0 Alespoň ta obrana ti nažene body

Reagovat
Hokaido

Promiň, dneska mi to nešlo.

Reagovat
JarousFCB

Baníček dnes musí!

Reagovat
smazaný uživatel

V pohode jak proti zlu na podzim, keine stres

Reagovat
JarousFCB

No toho stresu bych chtěl podstatně méně než na podzim proti MFK

.. ideálně aby šlo vidět, že jsme lepší a nemusel nám tlačit káru rozhodčí. Hlavně by takový zápas mohl dodat sebedůvěru, kterou nám Slovácko loni ukradlo.

Reagovat
smazaný uživatel

....

Reagovat
smazaný uživatel

jeste hodim svoji sestavu nez pujdu s trevorem na pivo

Lastuvka-Breda,Prochazka,Psyche,Fleisman - Jirasek,Hlinka - Fillo,Hruby,Micola - Poznar

Reagovat
JarousFCB

Hrál někdy v přípravě Jirásek vedle Hlinky?

Reagovat
smazaný uživatel

Parkrat jo, schvalne sem si kvuli tomu i projel expresky

Reagovat
smazaný uživatel

Celý zapas proti Michalovcum. Pak dvakrat v Turecku proti Plovdivu a Donecku, tam ne jiz ceky zápas. Jinak se stridali navzajem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JarousFCB

Hlavně poslouchej páníčka a nezlob :*

Reagovat
smazaný uživatel

HAF HAF !

Reagovat
Firkraag

Chlastáte už od desíti, nebo tam máte jiné časové pásmo?

Reagovat
smazaný uživatel

O:-)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

Kucera dnes me nenaseres

Reagovat
Kepy_FCB

Peknej kurz je i ze vyhrajeme presne o gol 3,30 no nevsad to

Reagovat
AjaxFans

Mels to radši připít, máš po tiketu

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmm, kurz se zvedl. Pekny

Reagovat
Stannis Baratheon

tak tohle bude mrzet

Reagovat
ZB 07

A jedééém Bazeljuk nás dneska dovede k vítězství

Reagovat
Blasphemer

Bude hrát určitě? Přemýšlím o nen6ve fantasy?

Reagovat
ZB 07

Taky jsem ho dal do fantasy. Ale na 100% to jistý není, Pivarník má více variant.

Reagovat
Blasphemer

Tyhle první kola po pauze jsou vždycky strašný. Půlka sestavy v reálu na lavičce

Reagovat
ZB 07

to je za trest skládat fantasy

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Blasphemer

Kateřina Neumannová vysvětluje, proč štafetu komentuje sama: "V Koreji jsou teď novoroční svátky, zkolabovala doprava a Pavel Čapek to do areálu nestihl."

Čapoun. Zjistil, že začíná 1iga a hned jde olympiáda stranou.

Reagovat
KingMaster13

Tak se na to musí

Reagovat
smazaný uživatel

A Neumannka spala v areálu nebo co?

Reagovat
Blasphemer

Dojela na běžkách.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
negrles

srdcař

Reagovat
Teoretik

Ale jo, celkem se těším. Rozhodně to bude lepší než ten trapný podzim. Slavia, Liberec, ale i Sparta budou silnější. Konečně se k těm týmům dostali perspektivní trenéři. Takovou PL to hned posunulo o třídu výš. Škoda jen, že ten Štramák nemá soudnost. Každopádně souboj o 2. flek bude drama.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Kuchta

Liberec fakt silnější nebude

Reagovat
Teoretik

Možná ne, ale aspoň to bude s Holoubkem na lávce něco nového a zajímavého Nebo ty bys tam radši viděl třeba Šilhavého? Už stačilo, v lize je třeba mezi trenéry udělat průvan.

Reagovat
Kuchta

Ale jo, já Holoubkovi fandim a věřím, že to může pod ním v Liberci dávat smysl, ale silnější nebudou ani omylem, už jen kvůli tomu výprodeji v zimě. Budou rádi, když udrží první půlku tabulky.

Reagovat
skat

otázka je, čemu říkáš výprodej - odešli dva do slavie, a dva do sparty ( přičemž Vácha žádné oslabení není ) + trenéři. Přišli Köstl s Weisnerem ( na lávku - hrana sestavy ) ze sparty, Kačaraba ( po přípravě na něj jde velká chvála), Vukliševič (stoper na hraně základu), Oscar - ten se jeví taky velmi dobře, uvidíme co s ním udělá liga a Druhý a třetí golman. Plus trenéři, kteří vyznávají +/- stejný systém, takže za mě letos opravdu výprodej ne. To by bylo, kdyby odešlo 7 hráčů a přišli tři. Navíc máme Votygóla a ten je ten faktor X

Reagovat
Teoretik

taky mi ten váš přestupák přišel na pohodu, největší zemětřesení je samozřejmě na pozici trenérů.

Reagovat
smazaný uživatel

za jihlavu hraje schumacher, nejde prohrat.

Reagovat
Snatus

Slovácko výhra

Reagovat
ratusek

FK Mladá Boleslav - MFK Karviná 0

Baník Ostrava - 1. FC Slovácko 1

Fastav Zlín - Dukla Praha 1

FK Jablonec - FK Teplice 0

Vysočina Jihlava - Slavia Praha 2

Bohemians 1905 - Zbrojovka Brno 0

Sigma Olomouc - Viktoria Plzeň 0

Sparta Praha - Slovan Liberec 1

Reagovat
ratusek

ZB brzdi v tom biatlonu

Reagovat
ZB 07

teď mě štve, že jsem odfláknul sprinty.

Reagovat
Kang & Kodos

Tiémoko Konaté (27)

Sparta → Mladá Boleslav

potenciál 7/10

charakter 2/10

zdraví 6/10

celkem 5/10

Konečný

Reagovat
smazaný uživatel

to mu ještě dal hodně

Reagovat
ratusek

Ten potenciál on kolem sebe má pořád tu auru že je super driblér

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně mu vylosuje pro charakter dvojku a pro potenciál sedmičku. Jde to teda k sobě...

Reagovat
PavlíčeQ

Hrubý - Holeš, Pernica, Lischka, Hanousek - Hübschman - Masopust, Trávník, Považanec, Jovovič - Chramosta.

Hübscha na střední záloze, to je trolling level Petr Rada

Reagovat
Banikovec7

Laštůvka - Pazdera, Psyché, Procházka, Fleišman - Hrubý, Jirásek - Fillo, Diop, Azevedo - Poznar Za Slovácko Janošek v základu Krejčí na střídačce

Reagovat
ratusek

doufám, že se Poznar nevystřílel. sestava vypadá dost slušně, no pravá strana včetně Psychého na stoperovi bude zajímavá

Reagovat
oli9

Mazec jak banikovci porad placaji ze cokoli jineho nez vyhra bude ostuda bla bla bla... kez by je slovacko smazlo

Reagovat
Komix

Reagovat
bobis21

říká to jen pár lidí ... většina pořád bere jako hlavní cíl záchranu

Reagovat
smazaný uživatel

A není to snad ostuda? Dali jste celkem 15 gólů, z toho 7 nám.

Reagovat
oli9

no hrát hovno ale mít plnou hubu keců to je si myslím víc k smíchu než hrát hovno ale držet hubu

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť o tom mluvím, že je to ostuda . Prohráli jsme s týmem, který dal polovinu svých gólů nám, přitom jsme přivedli tolik hráčů, na papíře bychom s vámi neměli mít problém a nakonec jsme po ostudném výkonu prohráli.

Reagovat
ZB 07

Janošek

Reagovat
pepinho2

Slávista Hrubý kapitánem Baníku?

Reagovat
dextroza_m

Stream na nejlepší klub?

Reagovat
Rarášek

Reagovat
ratusek

http://sportstream-365.com/viewer?sport=1&game=1214213&tagz=m7zW3FzPyMRIz8JMz9DY4vp_vxgWgagOs@7GVaHFqUW6jumpeSU3fX3zqzJzchL1TfUMFDTCM_NS8suLFfxCFMz0jK0VgHwzE2uFChBRVGZlaqFnoKngnpqcna9vZGBoAESGCm6ZRalp@RX6IEkA

Reagovat
FCSL

Liberec Levej kraj zálohy největší slabina, začne nám tam Hybš. Snad po něm půjdem

Reagovat
smazaný uživatel

To se dalo cekat. Po zraneni total z formy a jeste kazdou chvili nejaky zraneni..

Reagovat
hefy

Ať se rozehraje jinde, tady by přes Petrželu, Kopice, Zemana stejně nikdy nehrrál základ. Plus tu furt máme nejlepší levačku v lize.

Reagovat
db18

No, nedostal by se, ale jakmile nastoupil, tak byl pořád naším nejlepším křídlem. A těch 14 zápasů kvůli zranění nedá nikde...

Reagovat
ZB 07

Mohl by k nám, docela nám to dlužíte

Reagovat
db18

Dostali jste trenéra.

Reagovat
ZB 07

to zase jo

Reagovat
monty25

Kuba Hora = návrat krále

Reagovat
KingMaster13

Natipoval jsi?

Reagovat
monty25

Už jsem se ti nahoře omlouval. Jsem na oslavě, fakt nebyl čas...

Reagovat
KingMaster13

Škoda, mohl jsi to natipovat jako já včera. Ono už se to dá měnit ale co Užij si to a když už nic tak děkuji za body

Reagovat
Kepy_FCB

Kucera uz mi zas leze do zaberu

Hrejte neco

Reagovat
Coutinho10

Základní sestava: Kolář – Frydrych, Kúdela, Deli, Sýkora – Mingazov, Hušbauer, Ngadeu, Bucha, Zmrhal – Škoda

Lavička náhradníků: Kovář, Jugas, Danny, Tecl, Stoch, Hromada, Necid

Mingy Bucha Kudela

Reagovat
KingMaster13

Ta sestava se mi docela líbí, místo Kúdely bych viděl raději Pokornýho ale co. Alespoň 1 z těch co jsem si pořídil do fantasy hraje

Reagovat
Coutinho10

j uvidime...vypada to zajimave

Reagovat
db18

Souček je zraněný, nebo jste mu zarazili přestup a pak odkopli?

Reagovat
Coutinho10

je prej nemocnej...Trpišák by ho neodstavil...znaj se z Liberce

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

ještě,že jsem to změnil a v obraně skoro vynechal jinak původně bych netrefil 3 obránce ze 3

Reagovat
Coutinho10

jj taky si rikam

Reagovat
smazaný uživatel

a ten Bucha tu nemá ani profil?

Reagovat
Coutinho10

no jo hlavne, ze tam maj napr. Rondice nebo Slinteana

Reagovat
Jeňa

Na co jste kupovali toho Pokorného? A Frydrych zas na beku

Reagovat
Coutinho10

pocitalo se, ze Deli/Ngadeu odejdou, takze zatim je jako nahradnik, ale jeho cas prijde

Reagovat
dave30

Tak Pokorný dlouho nehrál, třeba se do toho ještě nedostal. Trenér asi ví, co dělá.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
KingMaster13

Pokorný spíš přišel jako náhrada za Delliho, jeho čas ještě přijde, navíc půl roku nehrál. Trpišákovi věřím, že ví co dělá

Reagovat
ratusek

tos věřil i Šilhavkovi

Reagovat
KingMaster13

Takhle, když přišel tak nevěřil, pak jsem mu začal věřit a pak se sám tou hrou odstřelil.

Reagovat
smazaný uživatel

Syki teda skonci na beku? To je mrhani jeho potencialem

Reagovat
KingMaster13

Mě se teda v Liberci na tom bekovi líbil víc

Reagovat
db18

V záloze měl jen standardky, takže tam byl vlastně skoro k hovnu...

Reagovat
KingMaster13

Jeho standartky nám sice minulý rok vyhráli titul ale jinak tam byl k ničemu, to víc se mi líbil třeba Mingazov

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

jako, abych nekecal, ani nevim jakej je on puvodne post. V Lbc hral beka a dobre, pak po navratu do slavie taky, jenze pred touhle sezonou se zranil, prislo hafo novejch hracu a Jarda ho cpal na silu kam to slo a kde se uvolnilo misto...Mi se libil vys, on je chytrej hrac, dokaze to zrychlit, dat to z jedne hned dopredu..Proto tam mam to o potencialu na beku

Reagovat
Stannis Baratheon

to je pro něj jako dělaný, může z něho být moderní ofenzivní bek, po kterém šáhne kdekdo. V záloze by byl pouze prlměrák pro naší ligu.

Reagovat
smazaný uživatel

diky vsem, asi to prehodnotim. Pro me je dulezity, aby v tom slavistickym babylone vubec hral, protoze to je material pro repre

Reagovat
Rarášek

..

Reagovat
smazaný uživatel

Juroska..

Reagovat
pepinho2

"Jirásek byl v mládí na testech v Interu Milán..kde měl možnost trénovat s takovými hráči jako třeba Clarence Seedorf"

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOLL

Reagovat
Kang & Kodos

Koukám, že fénix pořád plápolá

Reagovat
ratusek

ani neplápolá, spíš se plazí

Reagovat
KingMaster13

Plápolá v obraně

Reagovat
HorajzmAmmann

Potřebujeme stopera

Reagovat
martin1

Slovácko

Reagovat
ratusek

Trevore? tohle je zoufalost ale nebudu se rozčilovat, třeba to otočíme

Reagovat
ratusek

Na druhou stranu, podzimní tradice splněna, a když prohráváme tak začínáme hrát, takže pohoda

Reagovat
Kepy_FCB

H Kucera mazej trenovat igráčky doma na koberci

Reagovat
KingMaster13

Ty vole Tak se v tý Ostravě nic nezměnilo

Reagovat
Kepy_FCB

Dozadu stejny dopredu horsi

Reagovat
KingMaster13

Docela smutný Dneska to musíte dát, jinak jste prakticky v prdeli

Reagovat
ratusek

chápu, že po 36 minutách prvního kola nemůžu dělat závěry, ale ta hra je stejně k zblití jako na podzim a to ted hraje obstojná sestava

Reagovat
KingMaster13

Asi tak No snad to urvete nějak, Brabec ať tam pošle o přestávku 200 jablek, dneska prostě prohrát nesmíte.

Reagovat
smazaný uživatel

Holt asi bude chvíli trvat než si to sedne.

Reagovat
Alan_Shearer

Jeste neni zdaleka konec, ale zatim nic nenasvedcuje jasny vyhre Baniku, jak tu tvrdilo par ocasku.

Reagovat
KingMaster13

Hlavně že se smáli Karviný jak sestoupí, zatím to vypadá spíš na ně

Reagovat
Alan_Shearer

Je fakt predcasny soudit, ale tvrdit po velky obmene kadru, kterej hral velky kulovy, ze hned nekoho rozdrtej, to je k smichu Nicmene Karvina, i pres vseobecnej lepsi herni projev, dneska v Bolce dostane, takze tenhle vychodni boj o preziti jeste bude zajimavej.

Reagovat
KingMaster13

Tak měli velký kecy jak Slovácko dostane Nicméně zajímavé to bude, nicméně Baník s těma posilama by měl hrát teda daleko líp, než bojovat se Slováckem a Karvinou o sestup

Reagovat
smazaný uživatel

to by meli teda...

btw. Jako ja se fakt uz i pristihl pri procitani tech sracek, co tady banikovci pisou, ze bych jim i pral se vratit zpatky.. aspon na zem, kdyz ne do druhe ligy.. to by me fakt na zacatku ligy nenapadlo, pral sem si at karvina hraje klidny stred a banik at zabojuje vyse, no proste ale nekteri mali lide si porad musi hledat nejakeho imaginarniho nepritele.. a kecy o zlu apod, strasny, pro me fakt chudaci

Reagovat
KingMaster13

Jako já jim sestup nepřeju to je jasný, nepřeju ho ani Karviný. Za mě ideálně Jihlava a Slovácko dolů, ačkoli u Slovácka to je jen z důvodu aby vyházeli dřeváky a zapracovali víc odchovanců jako to dělali v minulosti

Reagovat
smazaný uživatel

Když nepočítám odchovance a hráče, co k nám přišli ve věku kolem dvaceti let, máme dnes v základu Jurošku, Divíška a Petra. To máme z odchovanců poskládat celou jedenáctku?

Reagovat
KingMaster13

To ne ale přijde mi, že prostě to u vás stagnuje, chtělo by to obměnu I fans celkem stagnují třeba pád a následný posun nahoru by to zase zvedl. Jinak jste rozhodně sympatický tým ale furt mi z těch týmů dole na tom připadáte nejhůř Jako jinak nic proti Slovácku

Reagovat
smazaný uživatel

Po jednom poločase tyhle soudy? Nedělej ze sebe kokota..

Reagovat
KingMaster13

Samozřejmě ale prostě jestli prohrajete se Slováckem tak spokojení být nemůžete, hodně by to komplikovalo situaci

Reagovat
smazaný uživatel

To je jasné. Ale jeden zápas jaro nedělá..

Reagovat
ratusek

hm, to si říkáme už 16 kol a navíc neporazit doma přímého konkurenta? to si říkáme o sestup (pokud to neotočíme) dívej se na to trochu realisticky

Reagovat
HorajzmAmmann

musíme vyhrát, musíme...

Reagovat
taws

I kdyby přišel Ronaldo s neymarem, tak bez trenéra to bude pořád špatný..

Reagovat
ratusek

ty pičo to je zoufalost, oni neumí ani nacentrovat jestli to neotočí tak to bude hned po prvním kole o 4 body na záchranu

Reagovat
db18

Proč zabíjíte Filla na kraji?

Reagovat
HorajzmAmmann

protože ve středu je tragickej Hrubý

Reagovat
ratusek

to se zeptej toho mága Kučery dal bych ho na střed. Diop zase neumí dát ani centr, to jsou nervy hned od prvního zápasu

Reagovat
smazaný uživatel

Kam by mel Diop centrovat, kdyz je utocnik? Nebo spis na koho ..chapu, ze asi na Poznara...ale urcite Diop neni utocnik, aby zakladal akce...i kdyz on neumi ani zakoncit...Zlin je rad, ze se ho zbavil

Reagovat
smazaný uživatel

Může mě někdo říct v čem je kvalitnější ligovej zápas Ostrava - Slovácko, oproti kdejakýmu průměrnýmu zápasu čfl nebo divize?

Reagovat
smazaný uživatel

Jako kvůli přenosu? Ve Vítkovicích je stativ na kameru.

Reagovat
smazaný uživatel

No to je pravda, ale já myslel teda spíš herně..

Reagovat
smazaný uživatel

Herně? Kvalitnější? Neblbni

Reagovat
Kang & Kodos

Baník je nová Sparta

Reagovat
KingMaster13

Ani ne, věř mi, že v současný pozici by na trenérský post brali i Stramacioniho

Reagovat
Kepy_FCB

I Mikymause

Reagovat
Kang & Kodos

To bych jim nepřál

Reagovat
Kepy_FCB

Tez bych vam nepral Kuceru

Reagovat
Kepy_FCB

Dpc inzultujte uz nekdo toho antitrenera

Reagovat
HorajzmAmmann

kokoti vole, kokoti !!!!!

Reagovat
dextroza_m

Klídek, máme je tam, kde jsme je chtěli mít

Reagovat
smazaný uživatel

Nedá se na to dívat. Prvních 20 minut to vypadalo že Slovácko přišlo hrát jen nahrávky stoperu a pak nakopnuty balón do prdele bohužel my jsme se přizpůsobili a od té doby Slovácko lepší.. Jestli tohle neporazime s tou sestavou co máme, tak ať jdou do pice.. Celou přípravu cvičíme aktivní napadání v pěti a více hráčích a teď presujou dva? Kurvaaa.

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu útoku Baníku se musím smát :D Jako fakt Diop a Poznar? Poznar má větši šanci dát gól, než Diop

Reagovat
db18

Keine Stress, Fillo se stáhne na CAM a půjde to samo.

Reagovat
dinss

Souček mohl odejít do Itálie a pro dnešek se nevejde ani na lavičku. Koncepce. Jinak Hora.

Reagovat
KingMaster13

Je nemocnej proboha Co všichni blázněj, jednou není v základu a hned ho Trpiš odstavil, přitom v Liberci to byl pro něj klíčovej hráč, to spíš Ngadeu se má důvod bát než Souček

Reagovat
dinss

Sešívky trigger.

Reagovat
KingMaster13

Tak ty vole, když se hned nasereš do naší koncepce a ještě v záležitosti, kde fakt nemáš pravdu, tak je jasný, že nás to nasere Proto i já v tomhle respektuju ostatní týmy a vždy se jejich fandů zeptám, zda-li toho hráče odstřelí, či tak. Taky bych mohl říci, že zbytečně u vás sedí Havel na úkor přestárlýho Limberskýho apod

Reagovat
dinss

Já čekám na dyk more Winohrady gang.

Reagovat
KingMaster13

Ten už se tu moc neukazuje

Reagovat
dinss

To mi mrzí.

Reagovat
KingMaster13

Škoda, no ale furt nás tu máš dost

Reagovat
dinss

Ne tak stupidních. S tebou se psát dá.

Reagovat
KingMaster13

A on není stupidní, náhodou mě občas dokázal pobavit a měl i dost hlášek vždy pak v anketě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Stannis Baratheon

když už chceš psát anglicky, tak tam alspoň dej ten trpnej rod, chytráku

Reagovat
dinss

A znova.

Reagovat
Stannis Baratheon

a znova si ze sebe udělal dementa

Reagovat
dinss

Reagovat
Stannis Baratheon

Nepiš o něčem, o čem nevíš.

Už týden leží doma s chřipkou.

Reagovat
Kepy_FCB

Jako horsi to byt nemuze, 2.pol. musi byt lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

Micola asi do hry...

Reagovat
HorajzmAmmann

Poznar, Jirásek jsou nejlepší Hrubý, Diop dolů

Reagovat
HorajzmAmmann

jo a Psyché i přes ten gol docela na jistotu

Reagovat
Stannis Baratheon

Sešívky, co je se Sobolem?

Reagovat
db18

1. nepatří Slavii

2. nepatřil Liberci

Reagovat
KingMaster13

Vypadá to, že si s Trpíšákem nepadli do oka

Reagovat
Artaxerxes

Si na nej teď někde stěžoval i ze neumí ni česky ni anglicky nebo tak něco

Reagovat
smazaný uživatel

Procházka vyměnil tribunu v Montpellieru za tribunu ve Slavii.

Reagovat
HorajzmAmmann

přehled

Reagovat
Blasphemer

Opět za retarda.

Reagovat
smazaný uživatel

Je na tribuně, ne?

Reagovat
Blasphemer

Je na hřišti v Ostravě.

Reagovat
Kang & Kodos

No, na hřišti...

Reagovat
Blasphemer

No, fyzicky jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo. Tvl já jsem myslel Pokornýho. Dnešní vstavání na hokej mě zruinovalo.

Reagovat
Blasphemer

Já vstával taky ve čtyři, ale bohužel ne kvůli hokeji.

Reagovat
smazaný uživatel

Měl jsi se líp učit.

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
Blasphemer

A potom bych nemusel jet na zubní pohotovost, jo?

Reagovat
smazaný uživatel

jo, treba bys jedl lepsi jidlo a ne neco na cem si vylanes zuby...

Reagovat
Blasphemer

A nenarostly by mi ty zkurvený osmičky.

Reagovat
smazaný uživatel

to kvuli osmickam jdes na pohotovost

Reagovat
Blasphemer

Jakoby ne. Vytrhli mi je a teď jsem do toho dostal zánět, chtěl jsem to vydržet do pondělí, ale už mi na to nezabíraly ani prášky na bolest. Jsem měkkej, no.

Reagovat
smazaný uživatel

spis blbej, ja bych si osmicky vubec nenechal vytrhnout

Reagovat
Blasphemer

Věř mi, že já teď už taky ne.

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
GabrielBatistuta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Mičola super

Reagovat
ratusek

Diop dole, super. celkem zoufalej, to je zas posila

Reagovat
KingMaster13

Tak on ani ve Zlíně moc golů nedal

Reagovat
ratusek

o goly ani nejde, ale byl naprosto zoufalej v mezihře, nedal centr a pomale ani přihrávku. Sem zvědavej co další zápasy, ale dnes těžce zklamal

Reagovat
KingMaster13

aha, já ho ve Zlíně zrovna moc nesledoval a viděl jsem ho tak 3x hrát a nikdy se mi nelíbil

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Miguel19

Reagovat
ratusek

sestup

Reagovat
KingMaster13

ty krávo, tak to už smrdí

Reagovat
pepinho2

Návrat krále

Reagovat
ratusek

Kterej lempl tam zaspal při tom centru a zakončení

Reagovat
fabec1222

Návrat krále

Reagovat
Alan_Shearer

Banik

Reagovat
smazaný uživatel

Banik 0:2 a zrovna v tak dulezitem matchu...to je uz na odvolani Kucery

Reagovat
Mimalu

Zajíc

Reagovat
Blasphemer

Prezident Baník

Reagovat
KingMaster13

Zajíc ve fantasy

Reagovat
smazaný uživatel

Baník jede na poháry #navratkrale

Reagovat
ratusek

hlavně tady do piče už nepište jak jasně někoho porazíme, že si nejste ničím víc jisti a podobný pičoviny, k čemu to pak vede, jsme akorát pro smích

Reagovat
taws

Reagovat
KingMaster13

Taky to u našich fans nemám rád, proto vždy se snažím krotit. Naštěstí na EF máme celkem vychovaný fanoušky

Reagovat
PlackaSKS

taky se najdou zajímaví...

Reagovat
KingMaster13

Proto tam je to skoro, taky vím o pár našich fanoušcích co v pohodě moc nejsou

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to tady roznáší akorát místní šéf trevor a jeho věrnej pes. Naštěstí budou zase jednou pro srandu.

Reagovat
Fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Bavit se o evropských pohárech a považovat ligu za hotovou. Strašně bych Baníku přál sestup.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Bosko

Ten Zmrhal snad ve Slavii přežije všechno. Každej trenér ho staví, ač je to naprostej tragéd. To ten hráč umí něco, co nedokážu ocenit?

Reagovat
PlackaSKS

ano

Reagovat
Bosko

co konkrétně?

Reagovat
PlackaSKS

je rychlý, přímočarý, silný v soubojích at už na zemi nebo ve vzduchu a má velmi dobrou střelu a slušný centr. Chyba je jen v jeho nevyrovnaných výkonech.

Reagovat
Bosko

No právě, teď jsi to popsal dobře. Je rychlý a přímočarý - ale jen když má den. Takovej zápas má jednou za čas, jinak je ta jeho rychlost k ničemu, když s míčem přímočaře naběhne do obránce nebo do autu. Je zoufale neefektivní. To, že nedává góly bych mu ještě tolik nevyčítal, když je to záložník, ale kolik připraví golů? Kolik připraví šanci? Naprostý minimum, je to naprosto neužitečnej hráč

Reagovat
Stannis Baratheon

TAk jo, a zase o nich bude na týden pokoj

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu co jste tady čekali Baník vymění v podstatě celou základní sestavu, má tam hráče bez motivace jako Procházka, Fillo nebo Diop a tady se čekalo, že hned začnou vyhrávat? Budou rádi za 14. flek.

Reagovat
dinss

A jakou měl Diop motivaci ve Zlíně? Či Procházka v Turecku? Co to je za nesmysl.

Reagovat
Kang & Kodos

Diop EL, Procházka prachy

Reagovat
dinss

Ty má Procházka teď určitě slušný taky a Diop tam byl i před tím než to na EL vůbec vypadalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Proboha no právě, procházka je tam na půl roku, dostane na naší ligu královsky zaplaceno, tak si to odkope a má v píči. Jakou má mít asi motivaci? Jemu je nějaký baník u prdele

Reagovat
dinss

Takže to měl v píči i v Turecku?

Reagovat
dinss

Procházka měl v Turecku motivaci prachy ale v Baníku už to pro něj motivace není.

Reagovat
Kepy_FCB

Jasny kdyz vidi trenera kterej nemusi za celej podzim nic vyhrat

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem snad někde napsal, že měl v Turecku motivaci prachy? Vůbec jsem o Turecku nic nepsal, ty jsi strašně mimo.

Reagovat
dinss

Tak předpokládám, že jsi navazoval na Kangovo argument.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak znova, Procházka je v Baníku na půl roku. Plat dostane tak či tak, on si to tam odkope za tu dardu a v létě jde do hajzlu. Proč by měl mít motivaci hrát dobře? Vždyť ani nemá v obraně konkurenci.

Reagovat
db18

Aby si ho v létě vybral co možná nejlepší klub? A dal mu co možná nejlepší smlouvu?

Reagovat
smazaný uživatel

To už je práce agenta.

Reagovat
db18

Jestli ho nezastupuje Nehoda, tak se ale taky musí trochu snažit.

Reagovat
dave30

Asi se o něho v létě poperou, když na to bude půl roku kašlat...

Reagovat
dinss

Ty si dement. On si třeba ještě nechce vydělat nějaký prachy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dinss

Ano, jsi k smíchu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Procházka je na půl roku s tím, že v průběhu března si sedne s vedením a budou řešit co dále. O tom že mu je Baník u prdele nepochybuju, ale pokud bude hrát dobře, dostane možnost si v Baníku déle vydělávat.

Reagovat
Kang & Kodos

Má, ale jenom na půl roku. Takže on sám může mít v píči. Což je teda geniální, podepsat klíčovýho stopera pár dní před ligou na půl roku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Viz moje reakce na Hoolahana

Reagovat
smazaný uživatel

A kde tvrdí že tam motivaci měli? Co to meleš?

Reagovat
dinss

No, tak nějak snad hráli, ne? Takže se od nich čeká minimálně to co v předchozím angažmá.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak napsal Kang, navíc tolik peněz by jim nikdo jiný v lize nedal.

Reagovat
Bosko

Tak Fillo a Diop jsou dobrý posily pro hru o střed tabulky. Procházka je ovšem jinej level, od něj snad nikdo soudnej nic čekat nemůže.

Reagovat
dinss

Reagovat
JarousFCB

To bych byl moc rád... Ale spíše si po dnešku hledám spoj do Sokolova

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dinss

A já si na Baník vsadil.. OK.

Reagovat
smazaný uživatel

I ja

Reagovat
ratusek

někteří baníkovci místní vsadili barák

Reagovat
Miguel19

Ti ho tu vsází každé kolo ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pořád jim dost baráků zbývá

Reagovat
dinss

Nejdřív mi jeden tiket zmrdají čoboláci a teď vy.

Reagovat
Kepy_FCB

On to ale vsafil na zachranu, ne na dnesek

Reagovat
smazaný uživatel

taky

Reagovat
KingMaster13

Zlín, ach jo. Docela jsem to pro fantasy špatně vyhodnotil

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle je pád na držku par excellence.

Reagovat
taws

Azevedo, kterej se jako jeden z mála snaží něco vymyslet, jde dolů a Fillo kterej předvádí neskutečnou tragédii zůstává.. Kučero táhni už do piče

Reagovat
oli9

Fillo je provar, akorat rozjebe kabinu

Reagovat
oli9

Slovacko příjemně prekvapuje... snad to udrzi.a banik si body veme jinde

Reagovat
PlackaSKS

baník taky příjemně překvapuje

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
martin1

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Baník stejně zase vyrovná, nebylo by to letos poprvé. Zase bude mít jednu dobrou desetiminutovku a s baníkovcema to tady bude zas tejden nesnesitelný, jak jim narostou křídla

Reagovat
Frick

ČT opět nezklamala a odvysílá oba zápasy v poctivém SD rozlišení

Nějaký HD novoty. Pffff

Reagovat
ratusek

HD až na okres

Reagovat
Frick

Protože okres se hraje v Čechách, kdežto dneska se hraje (téměř) na Moravě. To je tak složitý pochopit?

Reagovat
Stannis Baratheon

to snad nemyslí vážně

Reagovat
Frick

Si to pusť. Jeden HD přenosák v Brně (studio ZOH) a další zřejmě na Jizerský "50".

Reagovat
Stannis Baratheon

v technice se vůbec ale vůbec nevyznám, takže ani nevím co ovlivňuje tu kvalitu (jaký přístroj,...) ale to jako mají v ČT tak omezené možnosti?

Reagovat
Frick

Ovlivňuje jí to, že ČT neměla k dispozici přenosový vůz s HD kamerama (zjednodušeně). Nebo ho i třeba má, ale když se vysílá (třeba) z Ostravy přenos ligy, 2. ligy, ELH atp., tak tam nepojede HD přenosák z Prahy (i dkyž je volnej), ale využije se ten ostravskej SD.

Reagovat
Stannis Baratheon

ale vždyť i venkově daleko od Prahy (Uherské Hradiště...) kdysi bývaly HD přenosy

Reagovat
Frick

Někdy jo, ale primárně spíše ne. Naopak, když neni k dispozici HD přenosák, tak i z Prahy udělá přenos PV z Brna nebo Ostravy. Třeba zápas SLA - MBO, loni na konci srpna.

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, ale fotbal se dal sledovat i na černobílé TV s trochu zrnitým obrazem a lidi byli za to rádi.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Jihlavu kurz dneska 9:1???? Kdybych nechtěl bejt zrádce, tak to klidně vsadím, protože dneska bych se výhře Jihlavy nedivil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

Ten Banik jsou supr posily na papíře, ale myslimr si takovy fillo, prochazka, fleisman si tam proste odchodi svoje shrabnou prachy a nazdar.. na nejakou zachranu nasrat

Reagovat
smazaný uživatel

přesně

Reagovat
smazaný uživatel

A paradoxně Fillo s Fleišmannem byli v té bídě lepší než ostatní. Procházka na to taky vyloženě nesral.

Reagovat
oli9

tak oni špatní fotbalisti nejsou , urcite kvalita...ale záleží jak k tomu budou přistupovat

jinak nesleduju dění v Baníku ... jejich platy určitě nebudou malé... kde Baník vzal na takové posilování + platy... ? Nějaký sponzor ?... např na slovácku není z duvodu financí snad na zadnou poradnou posilu

Reagovat
smazaný uživatel

Sponzor bohužel ne, většinou jen majitel. Prý 75% platí ze svého. Minulý rok a půl chtěl řešit hlavně mládež, budovat to odspodu, po Šafarčíkovi to bylo strašně rozdrbané. A teď se soustředí na to hlavně udržet ligu. Ale sám říká, že se ve fotbale tolik pohybovat neumí, bude se učit a bude dělat chyby, abychom měli trpělivost.

Reagovat
oli9

díky za info.. no právě sem naposled registroval že je v BAníku všechno rozmrdané + dluhy... anajednou takové posilování

Reagovat
ratusek

já jsem na toho Poznara neskutečně alergickej, to že dal Slavii 2 goly je to nejhorší co se mohlo stát. jemu se to odráží jak od zdi, do kombinace šílenej, prostě katastrofa a Šašinkové v prdeli

Reagovat
ratusek

tak aspon že dal gol lempl

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Bosko

aspoň, že tak no. Teď ho díky tomu budete mít v sestavě do konce sezóny

Reagovat
ratusek

bohužel jo

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
KingMaster13

Díky nám se rozehrál

Reagovat
smazaný uživatel

Banik je dobrej paklub k smichu

Reagovat
dextroza_m

a ty dobrá <> k ničemu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ostuda. Trapas.

Reagovat
Kepy_FCB

2:2 bude horsi nez prohra,oddali odchod Kucery a priblizi sestupu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PlackaSKS

náš ofenzivní systém se začíná vyplácet

Reagovat
dinss

Poznar a Jihlava.

Reagovat
db18

Dvořák!

Reagovat
Coutinho10

hmmm klasika v Jihlave

Reagovat
Kang & Kodos

To je den

Reagovat
KingMaster13

Ty se nesměj největší show přijde zítra

Reagovat
Kang & Kodos

Tak my máme aspoň Liberec

Reagovat
KingMaster13

rozprodanej Liberec

Reagovat
db18

Už po ohlášení sestavy.

Reagovat
Orlandiiik

zejtra to potvrdíme

Reagovat
Komix

Tyvole, Dvořák nam dal góla existuje nějaký hlubší dno?

Reagovat
ratusek

no Rabušic tam už není

Reagovat
KingMaster13

Ať už ta Jihlava spadne Spolu s Jabloncem asi nehorší venkovní soupeř

Reagovat
Bosko

Klasika, na Jihlavu neumíme, navíc po tý tragický přípravě...Ani se tomu nedivím

Reagovat
Miguel19

Sýkora jak se hlásil a čuměl na rozhodčího, místo aby běžel křižovat hráče

Reagovat
Kang & Kodos

Takže fanliga totálně v hajzlu.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Miguel19

Na pičku je, že teďka to jde i do těch celkových výsledků za celé jaro..

Reagovat
Blasphemer

U mě alespoň Hronek. Ale jinak bída, no.

Reagovat
Blasphemer

Chramostaaaaaa

bargain

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Blasphemer

Toho má za ty prachy beztak každej, ne?

Reagovat
Kang & Kodos

ty vole, nekaž mi to

Reagovat
smazaný uživatel

tak ještě můžeš doufat,že se ti celá obrana trefí

Reagovat
Kang & Kodos

Tam mám dva slávisty a Psychého, tak už by mohli začít

Reagovat
Kang & Kodos

Vedu -3:-2

Reagovat
Coutinho10

ještě, že mám Grenyho ale asi ho vyhodim i s Koudym...příští zápas hrajou spolu, takže ideální příležitost pokud ani jeden nesloží sestavu

Reagovat
smazaný uživatel

aby mě neporazil PavlíčeQ s tou zelenou vlnou

Reagovat
Coutinho10

sice trefil kapitana, ale asi ne, takže můžeš bejt v klidu

Reagovat
Stannis Baratheon

A už se vezou

Reagovat
ratusek

my potřebujem tlak a místo toho se bráníme

Reagovat
smazaný uživatel

Baník prohrává, Jihlava vede, Karviná bod...

Živé záběry z lichnovo haciendy

http://gph.is/2ByujZc

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
db18

Wágner gól. RIP.

Reagovat
smazaný uživatel

Čekal jsem, že to bude napínavější. Ale tak třeba se to ještě zblázní.

Reagovat
smazaný uživatel

Chapal sem to u Silhavyho kterej byl priposranej, ale u Trpise fakt nechapu, pokud teda chce aktivni beky co umi kombinovat a pomuzou do predu, jak muze mit v zakladu na beku Frydrycha??!

Reagovat
smazaný uživatel

Protože je Frydrych nejlepším krajním obráncem v lize? Teda aspoň podle datové analýzy a donedávna zdejších Slavistů.

Reagovat
HorajzmAmmann

Ok Kučera ven...

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
db18

Reagovat
Euphael

Reagovat
HorajzmAmmann

?

Reagovat
Euphael

Výsměch na tvůj kvikot. Nikterak nenaznačuju, že bys někdy bránil pana Kučeru.

Reagovat
smazaný uživatel

Kvikot?

Reagovat
smazaný uživatel

srz poicu ty ýmrde

Reagovat
PlackaSKS

náročná noc?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

nezvladas nulo

Reagovat
smazaný uživatel

Ostrava mi dojebala hned 4 lístky A tak jsem jim věřil Fakt lajdáci...

Reagovat
Kepy_FCB

Tvl 5 minut, uz jen 5min s Kucerou

Reagovat
Kepy_FCB

Nemela byt reakce

Reagovat
dextroza_m

Koho za něj? Hlavně ne Csapláry a Straky

Reagovat
exse

Divný, mě všechny lístky zase vyhrála.

Reagovat
smazaný uživatel

Dal jsi 2,5 + vid ?

Reagovat
dextroza_m

Koho to tam uklidňují? Nějaké přerostlé hovádko :)

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
dextroza_m

Asi nějaký vášnivý divák

Reagovat
smazaný uživatel

já že myslíš Poznara

Reagovat
smazaný uživatel

Odkud vyběhl? Z tribuny, nebo z kotle? Nic jsem neviděl.

Reagovat
Kepy_FCB

Dobrej koment - vysoka hra na nizke urovni

Reagovat
db18

Ok, kdo nechá Filla celý zápas na křídle si zaslouží vyhazov.

Reagovat
Banikovec7

Hrál druhý poločas uprostřed. Ale k tomu vyhazovu by se asi nějaký důvod našel i tak

Reagovat
naheCZ

Tohle prostě Škoda musí dát

Reagovat
smazaný uživatel

MB 0:1

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Vse naopak, krome Jablonce

Reagovat
Miguel19

Karviná

Reagovat
ratusek

A Karviná vede

Reagovat
db18

Boleslav

Reagovat
KingMaster13

Ty vole a já tam dal místo Wágnera Panáka

Reagovat
JarousFCB

Hurá do Varnsdorfu

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, kdyby dneska náhodou vyhrála Jihlava a zítra i Zbrojovka, tak je to naprosto úžasný víkend.

Reagovat
ratusek

Zbrojovka může vyhrát klidně i dnes

Reagovat
smazaný uživatel

*Zbrojovka taky dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Wow, komentátor Kalous

Reagovat
Alan_Shearer

Jak muze mit Bolka s takovym kadrem tak neskutecne spatny vysledky? Jinak Karvina

Reagovat
oli9

Dušánek

Reagovat
FCSL

Takovej kádr? No nevim. Však ta deffenzíva pomalu odpovídá tabulce, docela průměr. Matějovský sice supr myšlení, ale už chodec. Z toho týmu bych bral jenom Přikryla, Jánoše a asi Mebrahta, ale nic extra

Reagovat
El-Pistolero-68

Však ten kádr je strašně nevyrovnaný. Brankář a obrany tak pro spodek tabulky a záloha naopak až předimenzovaná.

Reagovat
smazaný uživatel

! ! F C S ! !

Reagovat
oli9

Tak co ustoji i tohle Uhrin ? S takovým kádrem to skore a body mazec

Reagovat
smazaný uživatel

Komentator: "slavie si vypracovala uz dve velke brankove prilezitosti"....30minut s Jihlavou, bych osobne ocekaval minimalne 5 nebo 6...zatim proste utrapena hra, ja bych uz reagoval stridanim...Trpo,na co cekas....

Reagovat
Figi

Karvina bez posil 1-0 v Bolce takhle se hraje o zachranu.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná by Kučerovi už mohli v Olmiku říct že to stačí že nás v tabulce Baník nejspíš neohrozí a že se klidně může začít snažit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Kolář alá Neuer

Reagovat
smazaný uživatel

Tyjo, nám to tam snad zachraňují jenom černoši, Matejov a Hronek

Reagovat
andrew96

Matejov a Hronek možná dnes, jinak fakt ne, Traoré má velké výkyvy, Ekpai ale klíčový hráč rozhodně.

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Tak Baník potvrdil očekávání, cestu přeplacených hvězd druhého sledu zkoušel již Jablonec a taky to nedopadlo... Uvidíme třeba se zvednou, ale myslím, že tenhle přestupák v panice ze sestupu bude Brabce hodně mrzet... Uhrin a Boleslav Slavistický totální fotbal zatím nestačí na přehrání ani Jihlavy, takže by mě dost zajímalo, co chtějí touto taktikou dělat v LM ale třeba se taky ještě zvednou, každopádně Stocha na lavičce nechápu, pokud je fit

Reagovat
Elliasson

A Dannyho taky.

Reagovat
Coutinho10

Syki twl škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Syki

Reagovat
KingMaster13

Jako když vezmu v potaz terén a tu betonářskou hru Jihlavy tak se mi ta hra teda dost líbí hlavně posledních 20 minut bylo skvělých ale to zakončení to je děs

Reagovat
smazaný uživatel

Mne se to teda nelibi Tecl, Danny a Stoch na plac..dolu Mingazov, Zmrhal, Sykora..kraje uplne mrtve...stahnout to na 3 beky...

Reagovat
KingMaster13

Sýkora i Zmrhal hrajou dobře, pravá strana by potřebovala probrat to jako jo ale ta levá hraje fakt dobře

Reagovat
smazaný uživatel

proto vedem, ta to dnes tahne

Ty nevidis, ze to je holomajzna? Spatny teren a vsichni to rvou vrchem i na 3metry? Zmrhal a Sykora slabsi prumer, prava strana katastrofa a stred hriste to same

Reagovat
Corosian

Reagovat
pepinho2

Taky se mi ta hra dost líbí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
verv

skvělých? jediný šance co jste měli byly po centrech hlavou, zatím je to uplně stejný jak pod Šilhavým.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes jeste mozna i horsi, bohuzel

Reagovat
verv

Totální fotbal

Reagovat
TrueCommunist

Jsem nečekal, že Zmrhal posadí s prsem v nose Stocha na lávku. Jinak ten Baník to je strašně pro smích, hlavně kvůli zdejším komentářům před zápasem

Reagovat
smazaný uživatel

Poznar zavelel a k remíze nakonec stačil pouhý jeden gól

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem baníkovcům před pár dny SLUŠNĚ vysvětloval, že záchrana bude o prsa, ale už se viděli, jak hrajou příští rok o poháry. Když se člověk teď podívá na body, tak jiná než těsná být nemůže: poslední místo, v 13 zapásech musej uhrát 19 bodů.

Reagovat
smazaný uživatel

No siltovka dole za odvahu nechat Dannyho a Stocha na lavicke

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak

Reagovat
djwenca

kšlitovka

Reagovat
dinss

Proč mi hra sešívek přijde pořád stejně na náhodu?

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak hraje temee stejna sestava a napr. Skoda uz ma v pici asi rok tak co se muze zmenit.. + Frydrych a Zmrhal v zakladu, Trpisovsky nejlepsi trener ve stredni evrope

Reagovat
Coutinho10

koukam, že ani v poločase neni útržek z fotbalu extra....to moc dlouho nevydrželo

Reagovat
Greny

To bude olympiadou

Reagovat
Coutinho10

mozna jo, ale konkretne Stepan a Kalous se olympiade nak extra nevenujou ne

Reagovat
Miguel19

Tak ti se nevěnují ani fotbalu..

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Greny

To ne , ale myslis ze sime umi sestrihat pořad co ma 30minut ?

Reagovat
BílíAndelDrcKo

Stoch na lavičke

Reagovat
PaulinhoTheGunner

To se pozná reprezentant, stíhal sledovat pomezního a když viděl, že zvedá praporek, poslal míč v té 10000000% šanci zkušeně vedle

Reagovat
Greny

Tmave zluta?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak přes zimu se nic nezměnilo. Pořád se na ČT fandí Slávii.

Reagovat
smazaný uživatel

A pořád je tam Kalous, Vlášek a Kozohorský

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zrovna Kalous, jehož děti hrajou za Spartu, asi těžko bude slávista.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi nebude, ale pak se prokec, že hrál s Trpišovským v dorostu tak možná proto. Protože chtít penaltu za tu ruku v přirozeným pohybu metr od kopajícího hráče byla blbost.

Reagovat
dave30

Reagovat
dave30

Jak může ten komentátor říci, že se ta ruka mohla pískat? On mu ze 2m nastřelí ruku, kterou má v naprosto přirozené pozici a komentátor řekne, že se to mohlo pískat...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Neuer se ukázal

Reagovat
db18

Neuer

Reagovat
Miguel19

Dobře mu vzal párky

Reagovat
Kang & Kodos

Žlutá?

Reagovat
Miguel19

Podle mě v pohodě. Však hned vedle na stejný úrovni běžel obránce..

Reagovat
verv

No a? Branka by zustala prazdna,to by byla stoprocentni golovka

Reagovat
Greny

Reagovat
Kang & Kodos

Ten by tu prázdnou bránu potom ubránil

Reagovat
Miguel19

Tak vidíš, správně žlutá

Reagovat
db18

Jasně, určitě by se tam trefil...

Reagovat
Greny

Spis redka, ale i ten Ikaunieks byl na hrane

Reagovat
PlackaSKS

já bych dal klidně červenou, ale mingazov na úrovni koláře a míč posunutý do strany... asi jak to viděl zrovna rozhodčí. ikaunieks podle mě taky mohl dostat červenou za ten faul na buchu

Reagovat
Greny

Sel z kabiny Ruslan?zrovna?

Reagovat
PlackaSKS

po sprše na lavičku

Reagovat
Kepy_FCB

Tvl redka jak vysita

Reagovat
TrueCommunist

Tak to je jasná rudá, když by to dával do prázný

Reagovat
FCSL

Klasik Kolář Kolikrát tohle u nás udělal

Reagovat
smazaný uživatel

Tak asi se potvrzuje to, ze kdyz hraji hraci dobre za Liberec od kteryho nikdo nic neceka, neznamena to, ze jsou to vitezny typy do tak ambiciozniho tymu..

Reagovat
FCSL

Však Kolář je branej hlavně do budoucna. Momentálně to žádná hvězda není, aby hned zářil

Reagovat
smazaný uživatel

Jasny

Reagovat
BílíAndelDrcKo

Tak potom neviem načo kupovali do buducna Vantrubu

Reagovat
smazaný uživatel

Jako dvojku.

Reagovat
BílíAndelDrcKo

20 ročný brankar kt. rok chyta ligu nepotrebuje sediet ale však to už je problem slavie a jeho.

Reagovat
db18

Kdyby pak náhodou Koláře chtěl někdo z BL.

Reagovat
Kang & Kodos

25 mega za takový výběhy a gól od Pavla Dvořáka. Pojď mi

Reagovat
KingMaster13

Náhodou sebral ho luxusně

Reagovat
smazaný uživatel

Frydrych cente levasem, pochcal sem se

Reagovat
Blasphemer

žlutá lol

Reagovat
Kepy_FCB

Rakovan

Reagovat
smazaný uživatel

když zvládneme aspon jedním rohem překopnout toho prvního bránícího hráče, třeba by z toho mohla být šance

Reagovat
Posledni Kovboj

Kostomlady

Reagovat
smazaný uživatel

Danny hodně nalehko

Reagovat
Miguel19

Tak on bude asi zvyklý na jinačí mrazíky..

Reagovat
db18

13 minut na dvě věže

Reagovat
Kang & Kodos

Náhradní golman aka "chlapec s hrablem". Kalous

Reagovat
smazaný uživatel

jojo, kazdej asi chodi s lopatou v golmanskym na stadionech, idioooootos

Reagovat
Andis

Slávia hraje totální fotbal

Reagovat
Hokaido

Jj, nakopávat balony ny dva vysoký hráče a stříet zpoza vápna je definice totálního fotbalu. Reynolds se v hrobě obrací.

Reagovat
Andis

Reagovat
PlackaSKS

být sparťan, tak si ten zápas vlastně i užiju

Reagovat
Kang & Kodos

Však jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Prales liga, jen nakopavana v takovem terenu

Reagovat
KingMaster13

A co chceš na tomhle hrát? ťukec na 1 dotek?

Reagovat
verv

V prví půlce byl terén v cajku a hráli ste ještě hůř jak v druhé

Reagovat
KingMaster13

Prvních 10 minut prospali, pak už Jihlavu zmáčkli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Jako kdyby to na jinym terénu vypadalo jinak...

Reagovat
smazaný uživatel

Také Jihlava emmm.. někdy .. volí ..mmmm odkopy ...

Reagovat
smazaný uživatel

Rakovan motm

Reagovat
smazaný uživatel

Hosi z tolika centru nemit tutovku

Reagovat
smazaný uživatel

Prej drtivi tlak Kalous by se na to mel vysrat...drtivi tlak ma jedine v gatich...to, ze drzime mic a strilime ze 30metru je o nicem...to ke golu nepovede...

Reagovat
Wambasen

Reagovat
Mass

Reagovat
PlackaSKS

drtiví drtiví drtiví

Reagovat
martin1

Jihlava

Reagovat
Blasphemer

Řekl Kalous liberecká infuze nebo inkluze?

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

To byl snad ještě horší fotbal než Plzeň ve čtvrtek. Jsem nevěděl, že jeden nakopávanej balón za druhým zase přišel do módy..

Reagovat
smazaný uživatel

Zmrhal..jedna strela jeden gol pry....kdybys nebyl vemeno, tak bys promenil, nemam rad tyto kecy ubreceny. Kdyz nedame z 20strel branku(protoze jich slo 15mimo a 5 strel ze 30metru ), tak zaslouzena prohra...Jihlava krasna golova sance a promenena...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jsem Jihlavě přál sestup, tak si mě tímhle zápasem získala. Těžko říct, kdo by měl sestoupit, škoda, že se ta Bolka asi udrží.

Reagovat
Mass

S Mingazovem, Zmrhalem, Frydrychem a Kúdelou sem ani jinej výsledek nečekal. Ještě že byl nemocnej Souček, jinak by ho taky určitě postavil.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvtipnější je, že hráč jako je Zmrhal dokáže posadit Dannyho nebo Stocha

Reagovat
smazaný uživatel

A to zrovna Zmrhal patřil k nejlepším na hřišti.

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu, je to vyloženě koncovej hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Zbrojovkaaaaaaaa!!!

udelame z tech sracek prazskejch tak maximalne klokani stejky...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

skoda, ze si jako slavista uplne k nicemu, ty kundy zeleny se daji aspon zrat nebo maj aspon u sebe nejaky huleni kdyz uz nic

Reagovat
Bex5

Reagovat
Bex5

Sorry,ale ja na vas machrovat nebudu,ale to bylo kecu hem pripravy. Ale uvidime ....

Reagovat
Jeňa

Nevíte někdo co je s Bazeljukem a Chicem?

Reagovat
C-M@ster

Zdravotní problémy nepustily do zápasu Kratochvíla, Kijanskase, Gomese a Bazeljuka.

Reagovat
cink

Prej návrat krále:)))) zpátky do druhé ligy tam kam patří .

Reagovat
exse

Wtf, červená za faul jinýho hráče a komentátor neřekne ani slovo.

Reagovat
C-M@ster

Tak on to ani neviděl, však jak šel ven, bylo tam u něj 0. červená karta v sezóně, režie to nezvládla a komentátor nevěděl, co se děje

Reagovat
exse

Hned to ukazovali z opakovačky, kde bylo vidět, že fauloval Jindřišek. Navíc pár minut na to to ukázali znovu a ten idiot zas neřekl ani slovo.

Reagovat
db18

Snad to pak v rozhovoru osvětlí 5. rozhodčí Jan Polák.

Reagovat
Bohemak12

Přesně tak . Je to chyba Poláka , kterej mu to poradil

Reagovat
Bohemak12

Franěk

Reagovat
smazaný uživatel

Buď rád, od té do by jste jen simulovali a on vám to všechno žral, nastavil jen 2 minuty. A penaltu jste kopali ikdyž tam nebyl žádný dotek.

Reagovat
Bohemak12

Díky za obohacení diskuze od odborníka z Brna

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím že budeš Pražák, ale i tak klidně mi nadávej ale mluv lidsky a nebuď nafrněnej.

Reagovat
Bohemak12

Nejsem z Prahy . Jinak nevím jak u Vás v Brně , ale u nás není slovo odborník nadávka . Asi jiný kraj , jiný mrav

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jseš fakt mentál tak zdar.

Reagovat
Bohemak12

Pozdravuj doma . Ahoj

Reagovat
db18

Franěk

Reagovat
C-M@ster

Co to proboha je za ty nákopy?

Po zemi, pomalý a nepřesný?

Reagovat
C-M@ster

To mě tak sere vždycky tohle alibistický pískání... vidím borca, jak spadl, tak to radší písknu...

Reagovat
smazaný uživatel

Simulantskou bandu jako Bohemka jsem ještě neviděl. Polák umí hrát na rozhodčího ale ne na spoluhráče. Domácím se nedivím jak na něj pískali. A Pivarník dnes slabý vystřídá nejlepšího hráče Acostu, který umí s míčem a oslabí střed hřiště.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To tady všichni čtou jen první věty?

Reagovat
smazaný uživatel

Klid, ať ti nepraskne žilka.

Reagovat
Hokaido

Ona o Bohemce se moc nepíše a nemluví, ale oni mají strašně chyb rozhodíčích v jejich prospěch a za poslední 3 sezony mají snad víc penalt než Plzeň.

Reagovat
RickNash

za poslední tři sezony osm pentlí a žádnou fakt vymyšlenou si nepamatuju, proti nám za tutéž dobu čtrnáct. Tak fakt nevim co tu točíš. (Plzeň za tu dobu 11:16, nejvíc pak Slávie a vcelku překvapivě závěsu Slovácko a tři roky zpátky byl ročník, v němž se neproměnily jen tři penalty z 56. (když už jsem ten transfermarkt zapínal))

Reagovat
Rišty

ty jsi dýně

Reagovat
ratusek

Korunu sobotnímu pokračování nasadí zcela jasný průběh Plzně, která si naprosto lehce dokráčí ke 3 bodům. no a Holoubek se pomstí nejlepším možným způsobem, že své trpaslíky vymotivuje k pohodové výhře 0:3

Reagovat
smazaný uživatel

Já to vidím takhle: platonický tlak Sparty v prvním poločase, ale z brejku se ve 43. minutě prosadí Oscar po přihrávce Potočného. V druhém opět převaha Sparty, i tyčka tam bude, ale v 90.+1 je dorazí opět z brejku Voltr.

Reagovat
C-M@ster

Původní titulek, co zůstal v URL byl údernější

Ale bylo by fajn, kdyby Holoubek Spartu porazil... ideálně protiútokama.

A gól by mohl dát třeba Pulkrab

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/po-pusobeni-holoubka-a-rady-musime-spartu-vratit-na-spravnou-cestu-rika-scasny-42810

Reagovat
C-M@ster

Ajo, Pulkrab hrát nebude přece... no nic, i tak jsem zvědavej na oba týmy.

Reagovat
Hokaido

A zase Mádl... On je prostě špatnej, hraje si na objektivního novináře, ale už je fakt očividný, že to svoje fandění Slavii nedokáže zakrývat, a co hůř, ani si to není schopnej uvědomit, natož přiznat.

Reagovat
rufus

Je to hrozně trapná postavička. A myslí si o sobě, že je neskutečně nad věcí a strašně chytrej..

Ani ho nemůžu vidět, to nechutně slizký a tlustý prase..

Reagovat
db18

+ že ví všechno nejlíp, a teď vlastně titulek jen musel zjednodušit, aby ho póvl pochopil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Dnešní sestava až na Frýdka vypadá fajn.

Reagovat
Mates_Matesović

Nita - Frýdek, Hovorka, Štetina, Zahustel - Kanga, Mavuba, Stanciu - Ben Chaim, Kadlec, Plavšič?

Reagovat
smazaný uživatel

Jedna chybka v ofenzivní trojici

Reagovat
Kang & Kodos

Ne, lafata ne...

Reagovat
smazaný uživatel

Klid, měl by tam být jiný oblíbenec kotle.

Reagovat
db18

By to za chvilku skončilo tak, že by si byl rád za Frýdka v sestavě.

Reagovat
Pyroman

Vata, Kadlec, Ben Chaim?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu proč nevěří Plavšičovi.

Reagovat
pepinho2

Ho furt zahrnuje do kategorie "talentovaný hráč", přitom má jednoznačně na to, aby hrál základ.

Reagovat
rufus

Přesně. Byl by lepší volba než Ben Chaim i než Vatajelu.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel není prodkutvini, Vata je třeba podle mě herně horší, ale pak pošle do vápna kvalitní centr a je z toho gól.

Reagovat
smazaný uživatel

*produktivní

Reagovat
db18

To je jenom tím, že to Vata kope furt stejně, a to ví třeba Šural, takže tam už běží automaticky, ale už to neví obránce, tak to nepohlídá... kdyby s tím obránce počítal, tak mu produktivita taky klesne...

...oproti tomu u ostatních hráčů Šural neví, kam mu to kopnou, tak na to neumí zareagovat.

Reagovat
ratusek

se toho Frýdka nezbavíte

Reagovat
Kepy_FCB

Sparta by nemela napodobit prohrami zbyle dva kultovni kluby

Reagovat
FCSL

Hladký - Coufal, Kačaraba, Karafiát, Kerbr - Bartl, Breite, Folprecht, Hybš - Oscar - Potočný

Za nás asi tahle, nikdo jinej tam moc není, jsem zvědavej na lavici Do offenzívy už máme jenom Bosančiče a Voltra. Vůbec nám nevěřim, ale výrazně jsem naložil na Spartu, to by nám moc pomoc. Mohli by nám po zápase poslat Kulhánka, však si stejně nekopne. Jinak očekávám dost beton a protiútoky. S JT jsme občas i v podobných zápasech hráli dost vysoko, ale dneska čekám hlubokou deffenzívu

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě tam je "nevybroušený diamant" Wesley da Silva.

Reagovat
djwenca

ten byl na podzim na hostování ve 2.lize

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl bys Kulhánka, jo? Pamatuju si jak si v létě nadával jakého dřeváka jste přivedli.

Reagovat
FCSL

Já hlavně nadával na vedení, že odcházej klíčový hráči a berem vyloženě neznámý a nejistý za hubičku nebo na hostování bez opce. U Havelky se to potvrdilo, Kulhánek po slabším začátku překvapil. A kdybych věděl, že si ho Sparta může stáhnout ještě v půlce sezony, tak bych nadával ještě víc

Reagovat
FCSL
Reagovat
Orlandiiik

Reagovat
db18

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta-Liberec.Klasika na streamcomando.com?

Reagovat
Euphael

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Coutinho10

proč to příjmení komplikovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Infi

Reagovat
Hokaido

Stejně jako na začátku sezony mám ze Sparty super pocit a myslím si, že máme skvělej tým, se kterým tu ligu můžeme válcovat. Jsem zvědavej, jak se to posere tentokrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Já místo skvělýho pocitu mám svírání v břiše, nechce se mi koukat, ale na konec to stejně nevydržím a zapnu to.

Reagovat
Miguel19

Tragéd Kovařík je před Havlem? To byl zase přestup..

Reagovat
djwenca

a to se ještě v létě vrátí Janža a stejně to bude pořád Limberský a pak Kovařík

Reagovat
ratusek

Vrba si jede svou ligu prostě

Reagovat
djwenca

Ivanschitz zase ani na lavičce.....

Reagovat
Kang & Kodos

Vrba Ten ještě ve 30. kole nasadí plnou palbu, protože co kdyby jim náhodou odečetli 20 bodů

Reagovat
Blasphemer

Jako mohl hrát třeba Zeman nebo Havel, no.

Reagovat
KingMaster13

Neskutečný

Reagovat
pingla

nezáviď

Reagovat
Kang & Kodos

To je tak dětská odpověď, že ti na to můžu říct jenom "tvoje máma"

Reagovat
ratusek

"tvoje"

Reagovat
Coutinho10

a dokonce maj i Choryho na lavce a Řezníček za Olomouc nic

Reagovat
djwenca

Řezníček nemůže hrát kvůli dohodě klubů

Reagovat
Coutinho10

dik, skoda...mohlo to bejt zajimavejsi

Reagovat
Blasphemer

nejlepší levačka v lize

Reagovat
ratusek

Petržela hraje i přesto, že byl mrtvej v Bělehradě po pár minutách

Reagovat
db18

Reagovat
pingla

nemáte někdo stream na zápas?

Reagovat
smazaný uživatel

Skerle kdyz je ostrihanej, tak vypada konecne jako clovek

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ta jeho legendární helma

Reagovat
smazaný uživatel

Hubník ty vlasy má snad ještě divnější

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Kovařík na beku? K čemu má Plzeň Havla?

Reagovat
djwenca

Vrba má prostě své oblíbence

Reagovat
smazaný uživatel

Houby, na podzim Kovařík na beku vůbec nealternoval...

Reagovat
djwenca

protože byl zraněnej :-)

Reagovat
ratusek

Kotel Sigmy to bojkotuje?

Reagovat
smazaný uživatel

Btw. co je zase s Pilařem?

Reagovat
djwenca

má si hledat hostování na jaro

Reagovat
smazaný uživatel

Btw. co je zase s Pilařem?

Reagovat
Noke

Karoch

Reagovat
Mates_Matesović

Tyvole Karoch

Reagovat
smazaný uživatel

Štěpáne, kdybys nebyl slepej, tak víš, že Radakovič má roztrhnutej dres už od prvních minut zápasu.

Reagovat
chytrejkluk

podle mého je Štěpán nejhorší fotbalový komentátor na ČT...

Reagovat
ratusek

To je vidět na co Karoch myslí během zápasu

Reagovat
smazaný uživatel

Podle me mel tuhle hlasku urcite pripravenou od Shaqiriho, a cekal, az se nekomu roztrhne dres...

https://www.google.cz/amp/s/amp.theguardian.com/football/2016/jun/20/xherdan-shaqiri-switzerland-shirts-puma-produce-condoms

Reagovat
puji

Kondom měli použít Karochovi rodiče,

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Zelinka si asi znovu dlouho nezapíská

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

omyl, to měla být odpověď výše...

Reagovat
KingMaster13

Jako Olomouc momentálně hraje asi nejhezčí fotbal u nás, snad ten tým v létě nerozprodají úplně.

Reagovat
Andis

Proti Plísni to není ale k ničemu

Reagovat
KingMaster13

Tak já taky čekám, že Plzeň si to nějak pohlídá ale z toho co hrajou jsem fakt nadšený. To je prostě nádhera

Reagovat
andrew96

Škoda, že v zakončení jsou na tom podobně jak zbytek ligy.

Reagovat
KingMaster13

Nejsou tu střelci, obrany má většina týmů na dobré úrovni ale ty střelci tu chybí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Řezníček by to tam mohl střelecky potahat, škoda, že na dnešní zápas mu nepovolili nastoupit.

Reagovat
smazaný uživatel

Střelci jsou celkově nedostatkové zboží. A v naší lize obzvlášť.

Reagovat
andrew96

Hodně zjednodušeně lze říct, že kdo má letos střelce, ten si vodí ligu.

Reagovat
KingMaster13

U Olomouce se mi líbí, že nepotřebují ani moc střelce a dokáže to do tý brány dostat prakticky kdokoliv. My máme Škodu, Sparta Šurala a Jablonec měl Tecla. Jen ten Liberec je taková světlá výjimka, nemají pořádného útočníka a přesto jsou nahoře

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, ale kdyz jsou outsideri jako dneska, tak potrebuji kvalitu v zakonceni obzvlast, protoze tech sanci moc mit nebudou. A presne tohle je ten rozdil mezi strelci a zbytkem. Dneska Juve hralo v Turine, a Turin sel za stavu 0:0 2v1, a uplne to pokazili. A dalsi sanci uz nedostali. Taky proto prohrali 0:1

Reagovat
KingMaster13

Já si myslím, že šance ještě přijdou ale jak říkáš. Ta útočná nekvalita českých týmů je smutná

Reagovat
smazaný uživatel

Prijdou urcite. Zapas je to vyrovnany, a Plzen bude chtit vyhrat, takze se nebudou soustredit pouze na defenzivu

Reagovat
KingMaster13

Jako jo, když dnes Plzeň vyhraje tak mohou už fakt defakto slavit

Reagovat
smazaný uživatel

Mas pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

*reakce na tebe andrew

Reagovat
smazaný uživatel

Podle průběhu utkání to vidím na 1:0 pro Plzeň po gólu ze standartky.

Reagovat
Andis

Klasika

Reagovat
pingla

a právě proto jsou tak suverénní

Reagovat
smazaný uživatel

Akorat jsem to chtel napsat Dneska konec koncu se uz jeden takovy zapas odehral v Turine. Plzen je venku takovy druhy Juventus.

Reagovat
smazaný uživatel

*z vymyslene

Reagovat
smazaný uživatel

*z ofsajdu

Reagovat
ratusek

Výkon Olomouce, návštěva ale ten kotel to bojkotuje nebo proč se nefandí? při takový návštěvě tam musí být rachot

Reagovat
smazaný uživatel

V Olomouci se nefandilo nikdy..

Reagovat
ZB 07

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Jako já tam nejsem, ale náš support je teda taky ostuda na první mančaft.

Reagovat
Funkmaster

Kvůli nějakým sporům s vedení kotel začíná fandit ve 30. minutě.

Reagovat
Miguel19

Jak fauloval Petržela?

Reagovat
smazaný uživatel

Co to ted jako Zelinka pisknul??? Mela bejt penalta a on piskne faul Milana?

Reagovat
KingMaster13

Celkově píská divně, předtím tam byla ruka Řezníka zase.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ta se podle pravidel nepiska. Sice to pravidlo nechapu, ale kdyz si obrance sam nastreli ruku, tak prej penalta neni.

Reagovat
KingMaster13

Já vím, že se foukat neměla ale to pravidlo je jak říkáš na prd

Reagovat
Greny

Takova se nepiska precti si pravidla

Reagovat
KingMaster13

Je to na hovno pravidlo, jak píše kolega nade mnou, už jen za to dřeváctví, bych je pískal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
matZz

jako kdyby ho Petržela nedržel, tak možná...

Reagovat
Greny

No spis penalta nez faul od celera

Reagovat
Andis

Tak penalty mohly být na obou stranách

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
db18

Reagovat
chytrejkluk

Zelinka měl v prvním poločase písknout dvě penalty, jednu pro Olomouc za ruku Řezníka a tu druhou pro Plzeň za faul Vepřeka na Petrželu. Nicméně k výkonům týmů: Plzeň hraje otřesný fotbal, jakoby úplně zapomněli hrát po zemi, všechno nakopávají na nikoho...No a Olomouc hraje sice pěkný kombinační fotbal, ale k čemu jim to je, když neumí zakončit....

Reagovat
Mates_Matesović

Ani jednu bych nepískal.

Reagovat
dave30

Reagovat
KingMaster13

Hlavně ať uplácají postup přes Partizan a celkově se v Evropě dostanou co nejdál a v lize ať si hrají co chtějí Stejnak je nikdo nedožene. U Olmiku škoda toho útočníka

Reagovat
smazaný uživatel

Ruka Řezníka se pískat neměla, jelikož neúmyslně nastřelená ruka při odkopu se už dávno nepíská, akorát tam hrál roli ten odraz od země, každopádně tohle bych před komisí vysvětlovat nechtěl, takže nechat bejt..a Petrželovi bych faul taky nepísknul, to jak se tam svalil bylo hezký, ale tohle není samo o sobě na penaltu, takže bych ten souboj nechal plynout, rozhodně ale ne faul na Vepřeka.

Reagovat
chytrejkluk

no právě ten odraz od země no, ještě si počkám na nějakou opakovačku.

Reagovat
Greny

I kdyby ta ruka byla v prirozenem pohybu u tele bez pohybu smerem k mici

Reagovat
Miguel19

Kdo je vlastně alternativa za Hrošovského a Hořavu? Ivanshit a Živulič, kteří kopají max za juniorku?

Reagovat
KingMaster13

Kdyby někdo odešel tak by jste koupili. Takovej Trávník třeba by byla dobrá alternativa

Reagovat
Posledni Kovboj

Pospisil 2.0

Reagovat
KingMaster13

Trávník je na ligu dost nadstandartní hráč a i v Evropě by si to svoje odehrál. Spíš je to takovej Hořava 2.0

Reagovat
hefy

S přimhouřením oka asi i Čermák.

Reagovat
Greny

Čermák?

Reagovat
db18

Ostatní jsou horší než Hrošovský s Hořavou, takže hrají jen ti dva...

...jinak asi Čermák.

Ostatní už měli odejít, kdyby to nezazdil sám hráč nebo případně agent.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Vrba sem vyhrát nepřijel, ale on bod stačí a to moc dobře ví, vyplývá to z toho zataženýho bloku bez míče, akorát Krmi nahoře čeká na brejk případně, v Sigmě nemá dát kdo gól, takže bych to viděl na 0:0, protože my ani nechceme

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta:

Nita - Zahustel, Hovorka, Štětina, Frýdek - Mavuba, Kanga, Stanciu - Ben Chaim, Kadlec, Vatejelu

Liberec:

Hladký - Breite, Mikula, Karafiát, Coufal - Folprecht, Potočný, Bartl, Dorley Murphy - Kacharaba, Kebr

Reagovat
Greny

Tu rozestaveni Libe jsi napsal od oka?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano. Nevím v jakém rozestavení budou hrát.

Reagovat
Greny

V pohode jsem se lekl ze se Holoubek zblaznil

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem to jenom opsal z FAČR, u těch hráčů z Liberece ani nevím, na jakých pozicích hrají. Mám nasledovanou jenom Spartu.

Reagovat
Greny

Jsem si to myslel v pohode

Reagovat
FCSL

Hladký - Coufal, Kacharaba, Karafiát, Kerbr - Bartl, Breite, Folprecht, Mikula - Dorley - Potočný

Reagovat
Briggus

Mikula jsem čekal Hybše

Reagovat
Greny

Ten ma zakaz od sparty myslim

Reagovat
FCSL

Není Hybš jen na hostování nakonec? Holoubek říkal, že nám má chybět 5 hráčů ze Sparty. Pulkrab, Havelka, Kostl a Wiesner jsou jasný.. Nebo nemoc a zranění no. Každopádně je to naše slabina, zkusil bych toho Pilaře

Reagovat
Greny

Sparta zakazuje hracum i na presrup v te sezone hrat

Reagovat
Greny
Reagovat
FCSL

To bude ono no. Všude byl v předpokládaný sestavě, takže překvápko

Reagovat
Greny

Reagovat
andrew96

Potočný pokračuje v liberecké tradici univerzality jako Nezmar.

Reagovat
FCSL

Nezranit se Graiciar, byl by možná zase na kraji no. Ted je to jedinej útočník, kterej může hrát

Reagovat
andrew96

Ale na kraji hraje slušně ne?

Reagovat
FCSL

Jojo, celkově šel do sebe, i v přípravě patřil k nejlepším hráčům. Trochu jsem si říkal, jestli odchod JT neoslabí jeho pozici, ale v přípravě hrál fakt dobře

Reagovat
FCSL

https://pbs.twimg.com/media/DWVFxEMX4AIwvp6.jpg:large

Nakonec asi prohozenej Oscar s Bartlem

Reagovat
smazaný uživatel

Náhradníci Sparty: Bičík, Kaya, Kulhánek, Sáček, Lafata, M. Kadlec, Plavšić.

Kapitánem týmu je Václav Kadlec.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

To se směješ vašemu dnešnímu výkonu či jak?

Reagovat
Teoretik

Z té obrany jde strach.

Reagovat
Greny

Petrzela prase si zase dupnul ze?

Reagovat
Miguel19

Kolář s Petrželou dolu pls. To je děs.

Reagovat
Greny

Petrzela tam hned zkraje polocasu zase proslapl borca co lezel ne?

Reagovat
Miguel19

Nevim

Reagovat
hefy

Kolář si dneska asi dělá srandu. Andy samozřejmě ani na lavici.

Reagovat
Blasphemer

Kolář je snad ještě horší než v Srbsku.

Reagovat
Blasphemer

(takže dá určitě rozhodující gól v 85. minutě)

Reagovat
KingMaster13

Jasný držení

Reagovat
Kang & Kodos

Jejda...

Reagovat
ratusek

Dyt se ho ani nedotkl, simulanti posraní

Reagovat
andrew96

Když Vrba Koláře stáhnout nemůže, Zelinka pro příští zápas pomůže.

Reagovat
salm0n

Není zápas, kdy těm zkurvencům nepomohli

Reagovat
hefy

Reagovat
Andis

Reagovat
hefy

Zelinka píská jak idiot no, uplně stejně nám nefouk penaltu na Petrželu. Takže ne - nikdo nám nepomohl.

Reagovat
Greny

Hlavne tam nebyl balon ve hre ne?

Reagovat
Greny

Můžeš pisknout penaltu kdyz mic neni ve hre? Mimochodem Plzen mela.kopat penaltu v prvnim polocase

Reagovat
Firkraag

Ja myslim, ze jo. Ze jednou se toto stalo Lehmannovi, ale nevím, jaká jsou aktuální pravidla.

Reagovat
KingMaster13

To vykartování Koláře

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
exse

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Nema Olmik furt simulovat, pak se nemuzou divit, ze jim obcas nepisknou i faul...

Reagovat
mastakillah

Jasná penalta na Kubu Plška

Reagovat
Posledni Kovboj

Krmec

Reagovat
KingMaster13

Dobře Kopic

Reagovat
Blasphemer

aj

Reagovat
Andis

Karoch neskutečně vystříkanej z Plzně

Reagovat
Corosian

Ta velka sance Plzne to byl festival drevactvi jedinej Kopic z toho vysel dobre

Reagovat
Blasphemer

Kolda zůstává.

Reagovat
eibe

Sleduji utkani Sigma - Plzen. Tohle je nase 1.liga, nebo nejaky přebor? Strelba nulova, jakoby vsichni hraci hrali poprve, prihravky jak v pripravce, nakopavani nekde daleko za obranu, individualni schopnosti hracu zadne. Sleduje vazne nekdo ten cesky fotbal, ze ho vylozene bavi a libi se mu?

Reagovat
KingMaster13

Třeba já

Reagovat
Blasphemer

Ne, všichni to tady nesnášíme a nebaví nás to.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Posledni Kovboj

ja

Reagovat
andrew96

Jasně. #FDF

Reagovat
Neon

Reagovat
Kang & Kodos

Já na to koukám kvůli Hubníkovo sestřihu, nevim jak ostatní.

Reagovat
KingMaster13

Dneska nebude Baky gol?

Reagovat
Miguel19

Určitě přijde za Koláře

Reagovat
KingMaster13

To by mohl

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Neon

Plzeň má zajímavé dresy, ale kdyby tam neměli ten znak, tak ani nepoznám, že to má být Plzeň.

Ale aspoň se to neplete s Baníkem, jak venkovní dresy Sparty

Reagovat
Greny

Jilek by mohl nahradit casem v Plzni Vrbu

Reagovat
Blasphemer

Kovařík už neumí ani ty centry.

Reagovat
Greny

Dlouho dlouho nehral ale spatne nehraje

Reagovat
Blasphemer

Je fakt, že jsem to od něj čekal daleko horší. Rozhodně se tam dnes najde pár horších adeptů.

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma posílila o hlasatele z Teplic?

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
db18

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Frick

Olomouc - Plzeň fakt taky v SD To docela ČT přihrává outůčku slušný argumenty, proč se koukat na něj.

Reagovat
Greny

Reagovat
ratusek

Přesně vystihuje dnešní zápas

Reagovat
andrew96

Reagovat
Miguel19

Vrba tam na Koláře celý zápas rozhazuje rukama, ale stáhne ho až v 89. minutě

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
db18

Reagovat
Neon

Tvl. jak má být naše liga kvalitní, když hráč místo toho, aby dohrál protiútok, tak si radši dojde pro faul a spadne. Nehledě na to, kolikátá je minuta.

Reagovat
Neon

Tvl. jak má být naše liga kvalitní, když hráč místo toho, aby dohrál protiútok, tak si radši dojde pro faul a spadne. Nehledě na to, kolikátá je minuta.

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Zvezdě

Reagovat
smazaný uživatel

Chorý na 15 minut, Čermák na minutu...na co je vůbec kupovali?

Reagovat
smazaný uživatel

Na lavičku.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim si, ze to delaji dobre...oba mladi,postupne je zapracovavat do sestavy je urcite rozumne...ne jakym se vydala smerem sparta (10novych do sestavy), nebo slavie. Na druhou stranu, pokud nebudou delat uz huraa zmeny, tak pristi rok by mela sparta i slavie.byt o level lepsi...za to Plzen, uvidime...prece jen i hraci uz maji roky: Kozacik, Hubnik, Kolar, Petrzela, Kovarik a Reznik...zde se da ocekavat ustup z tech vykonu, co jeste tento rok predvadi...rok.je.pro tento pokrocily vek moc dlouha doba.

Reagovat
Jeňa

Řezník má 29, Kovařík taky. To je ještě docela v pohodě. Kozáčik je gólman, tam roky nejsou zásadní ukazatel. Ale Limba s Petrželou a fakt, že určitě budou ztrácet rychlost a výbušnost bude velký problém.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha vidis, jsem se to neproveril a myslel jsem, ze jsou starsi, pres 30. Tak diky za opravu.

Reagovat
db18

Jako posily... ale Kolář s Krmenčíkem jsou lepší, tak co by hráli...

Reagovat
Andis

Sledovat Spartu bude jistě zajímavější, především kvůli cizincům

Reagovat
Losinho

Hrošovský tragickej

Reagovat
Greny

Plzen si uhrala co potrebovala

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň Karoch může zase na chvilku přestat myslet

Reagovat
Greny

Rosa

Reagovat
smazaný uživatel

Stream na Chanci nejede.

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Proč hraje zas místo Plavcice Vatajelu nepochopím

Reagovat
andrew96

Stream na Spartu, který rozjedu na mobilu?

Reagovat
smazaný uživatel

Stream na Spartu prosím?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Neon

http://www.sport365.live/cz/player/5a894410a4a1f900232014/4/1135/5a89af901aa3c/ACSpartaPraha-FCSlovanLiberec/768/432

Ale rumunský komentář, takže jsem ani chvíli nevěděl, že to je gól, jak to komentuje furt stejným tonem.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky, dívám se teď s českým komentářem tady: http://netspor12izle.blogspot.cz/?id=193408

Reagovat
Neon

i to streamcomando od gudjohnsena je lepší než rumuni, co se týče komentáře

Reagovat
smazaný uživatel

Funguje někomu stream na Tipsportu nebo Chanci?

Reagovat
Greny

Tipac at jde do pici cekam na vyhodnocení biatlonu a majiklasickém problemy furt dokola vikend co vikend

Reagovat
smazaný uživatel

Mne to na Tipu jede

Reagovat
smazaný uživatel

Mne na Chanci právě ne, vůbec žádné video se neobjevilo.

Reagovat
Coutinho10

a mas nejakou sazku provedenou...nevim presne, jak jsou ty podminky, protoze me to tam jede

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo mám podmínky splněny. Jako přehrávač se objeví, dám spustit a nic se nenačte. Ale tak už jsem si našel stream jinde.

Reagovat
Coutinho10

jj ja kdyz to zkusil nekdy v 10. min., tak to nejdriv hned spadlo, ale pak uz v pohode, takze dobry, ale je fakt, ze obcas to dela problemy, takze nekdy musim i pres spravce aplikaci dat ukoncit a zapnout znova

Reagovat
smazaný uživatel

Je to možný, že kdybych restartoval prohlížeč, tak že by se to spustilo.

Reagovat
smazaný uživatel

jestli pouzivas firefox, tak mne to delalo to same, musis do toho kliknout a objevi se tam "povolit flash", pak to jde.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak nechápu Frýdka na LB a Vita jelua místo Pavlšiče

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Sparta Stanciu

Reagovat
fabec1222

Stanču posila století

Reagovat
Komix

Kariéru pls.

Reagovat
vinetou

Stanciu je jinde

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooooooooooooooooooool Stanciu!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
ratusek

Dobrá střela z první

Reagovat
KingMaster13

Technicky je úplně někde jinde

Reagovat
Greny

Jenze to nebude vyhra .. da pulrok , rok a pujde zase o dum dal

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud by šel tak tipuju aspoň za 12 mega euro.

Reagovat
smazaný uživatel

Půjde ale za hodně peněz. A nahradíme ho nějákým hráčem třeba z balkánu.

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Zatím teda diametrální rozdíl v obraze hry oproti podzimu

Reagovat
Greny

Nemyslim si furt hraji proti týmu kde nemuze nastoupit 5hracu

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Je otázka do jaké míry je to o dobrém výkonu Sparty, nebo spíš nízké úrovni hry Liberce... Uvidí se, ale ve hře Sparty je dnes výrazně méně nepřesností. Kanga se Stanciuem jsou hodně znát v tom středu. Z mého pohledu jen nechápu, že hraje Vatajelu místo Plavcice - s ním by ten vysoký presink byl ještě účinnější.

Reagovat
Losinho

furt stejnej blivajz

Reagovat
smazaný uživatel

Po letech na cesky lize a musim rict fotbalove naprosta katastrofa. Slovan vubec nema cenu hodnotit. Tohle by odkopala tretina mistnich uzivatelu a zadarmo

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
ratusek

sbohem a šáteček

Reagovat
FCSL

Dobrá tragédie. Nevim jestli je dobrej nápad v takovým zápase 4-4-2. Dorley dobrej Mo Farah, ale s míčem mu to moc nejde. Kerbr dozadu slabej. Přes střed hřiště si nenahrajem

Reagovat
smazaný uživatel

Strana se zase začíná cítit jak Mourinho.

Reagovat
FCSL

Štětina čistě

Reagovat
FCSL

Mikula si to sklepne do vápna, prase ho veme hlavou po hlavě Čistej souboj asi

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, že čistej. Srazili se hlavama. Co to tady zkoušíš zase.

Reagovat
PhilipS

srazili se hlavama? Ten liberečák odehrál míč a pak ho Štětina sestřelil. Prostě tam byl pozdě - jasnej faul.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne

Reagovat
Greny

Pentle v zadnem pripade

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
FCSL

Ne nesrazili. Štětina srazil Mikulu. Mikula byl u míče dřív a pak ho Štětina srazil

Reagovat
smazaný uživatel

Ne

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Greny

Oba stejne sorry a to spartu nemam rad

Reagovat
FCSL

Jak oba stejně, když si Mikula píchnul míče a šel za ním. Bejt to ještě předtím, tak OK, jenže Mikula si sklepnul míč do vápna, Štětina tam byl pozdě a sestřelil ho. Podle mě ukázkovej faul. Kdyby ho sestřelil nohou, tak jasnej faul. To že ho sestřelil hlavou na tom nic nemění.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
PhilipS

já vůbec nechápu o čem se tu baví. Kdyby to odehrál nohou a pak ho sestřelil, tak by to bylo ještě jasnější. Demence

Reagovat
Greny

Me to pres mobil pripadalo jako srazka nezavinena opakovacky mohly ukazat vic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chlupatá máma

Tak ty jsi taky dobrej káreček. Jasnej faul na redku s vícezápasovym disciplinárnim trestem. Bejt já na hřišti, tak ji Štetinovi napálim, že by musel střídat, kokot.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo. Štětinovi bys napálil. Ten by ti tam provedl lobotomii přímo mezi očima.

Reagovat
smazaný uživatel

Tam se měl přímák asi pískat no. I tak bych to jako nějakou extra chybu neviděl.

Reagovat
PhilipS

Jasnej faul.

Reagovat
PhilipS

Mňo po dlouhý době zapnu českou ligu a žádná hitparáda teda. Začátek nadějnej a pak to hrozně zdřevnatělo. Těch nepřesností to je strašný. Oscar bude dobrej - má skvělej pohyb. Zatím je splašenej a neví moc kam hrát, ale to si sedne. Štětina tam teď na konci byl pozdě a vůbec nechápu proč to nepískl. Vatajelu měl taky kliku, že byl Coufal v ofsajdu - ten jeho zákrok byl dost hloupej. Ben Chaim furt bez sebevědomí.

Reagovat
ZB 07

Tohle kolo je strašná slabota. Sparta ze začátku vypadala dobře, hlavně Ben Chaim mě docela překvapil, ale postupně se to vracelo k tý podzimní klasice. Bohužel na Liberec to v klidu stačí, Slovan je hrozně marnej

Reagovat
Greny

Chybi jim 4-5 hracu

Reagovat
ZB 07

To nic nemění na tom, že hrajou zbytečně ustrašeně.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžou to otevírat zbytečně moc, vždyť by to byla jejich smrt.

Reagovat
ZB 07

Tak ale jedna střela za poločas, s tím nic neuhrajou. Navíc prohrávají od 5.minuty, nemají důvod na něco čekat.

Reagovat
andrew96

Ale horší jaro jak to loňské už to být nemůže.

Reagovat
exse

Proti záloze s Breitem, Folprechtem a Mikulou bych od Sparty čekal mnohem víc. Pokud to tak bude pokračovat i v druhým poločase, tak je šance tam i s těmahle matláka nějaký body urvat.

Reagovat
spider_8

Tak co se týče hry Sparty, přijde mi to jako úplně stejná bramboračka jako na podzim. Akorát defenzivně je cítit větší rovnováha a nedocházení k velkým propadům a nepokrývání prostoru jako dříve. Ale to bude také tím rychlým prvním gólem, po kterém hraje Sparta celkem zataženě. Vtipný je, že Strama prohlásí jak chce hrát kombinační nátlakový fotbal, Sčasný to v rozhovoru potvrdí a odsoudí hru na protiútoky, ale přitom přesně tak se Sparta zatím prezentuje. Žádné postupné budování útoku, ale dlouhé kolmé přihrávky do prostoru, šance jen po ztrátách soupeře a rychlé přechodu do útoku, zatažená obrana atd. Ten Strama je prostě strašný komik

Celkově mi tam chybí nějaká lepší souhra, křídla jsou úplně osamocena, beci jim nepomůžou. Ben Haim úplně mimo systém, s nikým si neťukne, nenahraje, ani individuálně nic nezkusí. Celkově je tam vidět akorát schéma, kdy dojde k rychlému roztáhnutí hry do strany a následnému centru do vápna, což není úplně špatný a prvních 20-25 minut to fungovalo a Sparta se dostávala do šancí, ale přijde mi to strašně málo. Zvlášť po těch prohlášeních v posledních době.

Reagovat
ratusek

Prvních 20 minut nadějných, pak podzimní sračka

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole ona to nakonec je fakt ta Blanarovičová ne?

Reagovat
FCSL

Chce to ještě hráče do středu hřiště. Bosančič za Mikulu, Bartl na kraj a 4-2-3-1

Reagovat
Greny

Otazka je jakej ma Milos den

Reagovat
FCSL

Holoubek to tu čte

Reagovat
Greny

Ten komentar je hrozné

Reagovat
ZB 07

Začíná to vypadat nadějně...

Reagovat
ratusek

trpaslíci jsou lepší

Reagovat
FCSL

Dorley má boží pohyb Přihraje a sprintuje, s míčem se taky nebojí hrát, bude dobrej

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, vypadá hodně luxusně.. Jen aby to udržel. U nás podobně vypadal ze začátku Narh, pak to trochu šlo dolů, ale pořád to byly slušné výkony..

Reagovat
ratusek

Lafata místo Ben Chaima

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
KingMaster13

To nevymyslíš prostě

Reagovat
ratusek

ta Sparta prostě musí hrát po nás, at mě ti naši zoufalci naserou jakkoliv, tak Strama mě prostě nezklame

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Kadlec na křídlo a Lafata do útoku, co na tom kdo nechápe?

Reagovat
ratusek

a co chcete s Lafatou hrát? brejky nemáte a ikdyby tak Lafata do brejků na hovno. na centry je taky na hovno a vy nemáte ani tlak a on nepodrží vepředu balon. Ben Chaim hrál líp než Vatajelu, tak měl stáhnout Vatajelu. Takhle zabije Kadlece zase na křídle

Reagovat
Kang & Kodos

Tak k hovnu byli oba (u Chaima je to logický). akorát měl přijít Plavšič.

Reagovat
ratusek

no právě a ne Lafata a zabít Kadlece na křídle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Příště základ.

Reagovat
Greny

Lafata jde brousit lajnu?

Reagovat
smazaný uživatel

Ben Chaim nejlepší hráč v přípravě a dnes nic moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Lafata přestoupil do Sparty? Kdy?

Reagovat
FCSL

Nejhorší je, že je úplně jasný, že dá na 2:0

Reagovat
Posledni Kovboj

a priste v zakladu

Reagovat
ratusek

ještě druhej Kadlec místo Vatajelu prosím

Reagovat
Kang & Kodos

Ty píčo, to je fakt trenérskej génius. V přípravě byl Ben Chaim nejlepší střelec a asi i nejlepší hrač, oproti tomu Vata měl mizernou přípravu. Koho z nich asi postaví nalevo?

Reagovat
Posledni Kovboj

a koho vystrida Lafatou?

Reagovat
KingMaster13

Mohl Stanciua

Reagovat
Posledni Kovboj

jeste je na lavce Misa Kadlec, pujdem branit 1:0

Reagovat
Neon

Doufá, že dá Lafata gól z dorážky, až Kadlec dostane centr od Vaty.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako že bys postavil Vatu nalevo?

Reagovat
dave30

70. minuta, střely na bránu 1:0. Zřejmě slušný zápas

Reagovat
KingMaster13

100% efektivita

Reagovat
dave30

Jj, 2 střely na branku, 2 góly (z toho jedna z penalty). Brankář soupeře bez zásahu proti přímé střele. Tak se vyhrávají zápasy (na co nějaká nudná dominance)

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

To je fakt vtipný. Totální hra na protiútoky doma, potom co Ščasný prohlásí, že Sparta přece nemůže hrát na protiútoky

Reagovat
ratusek

ale on žádnej protiutok ani není, to je to nejvtipnější

Reagovat
spider_8

Jo, ale to herní schéma je v podstatě být zalezlý a po zisku míče ho okamžitě napálit nahoru.

Reagovat
Teoretik

Reagovat
Posledni Kovboj

ty kokot

Reagovat
Coutinho10

Bosancic

Reagovat
pingla

to je haluz piciiiiii

Reagovat
FCSL

Bosančič oživil Příště základ snad

Reagovat
smazaný uživatel

Srdjan

Reagovat
KingMaster13

Voltr

Reagovat
PhilipS

Coufal je ale sakra výbornej, to takhle hraje vždycky?

Reagovat
Alan_Shearer

Ne, ale obcas se dokaze fakt neskutecne vybicovat - hlavne mi prijde, ze zrovna proti Sparte hrava fakt dobre.

Reagovat
FCSL

Dozadu je dost jistej, vždycky to odmaká. Občas mu chybí kvalita dopředu no. Hlavně centry by mohl zlepšit. Na velký zápasy se umí vyhecovat. exse by ti napsal, že to je tragéd a naše slabina, ale já ho mám hodně rád a řekl bych, že už nás dávno přerostl a je dobře že je ještě tady

Reagovat
PhilipS

Fakt zajímavej hráč. Mě právě přišel i dost nebezpečnej směrem dopředu. Silnej atlet bez velký slabiny. (měl tam dvě ztráty zbytečný, ale kdo dneska ne)

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě občas by se hodila lepší rozehrávka

Reagovat
Teoretik

Dominantní fotbal Holoubek ničil hru Sparty brejkovou hrou... jasně, to Ščasný rozjížděl nějaké mind games? Nebo co to zkoušeli nám nakecat?

Reagovat
spider_8

Reagovat
Aldeano

Reagovat
FCSL

Folprecht jak si přehodil Krása

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Posledni Kovboj

Kanga jeste nepochopil, ze Lafimu se do behu proste neprihrava

Reagovat
Alan_Shearer

Vykon Sparty v druhy polovine je neskutecne trapnej. Remiza by byla zaslouzena.

Reagovat
pingla

voltr

Reagovat
ZB 07

Voltr

Reagovat
naheCZ

Voltr

Reagovat
Blasphemer

Voltr

Reagovat
REPLIKATOR

Coufal všechno dojebe

Reagovat
Posledni Kovboj

v suchym

Reagovat
FCSL

Sice už to nic neřeší, ale Kacharaba si zkazil výkon Hloupej zákrok

Reagovat
ratusek

Lafata vybojoval penaltu, takže základ jistý. Nicméně Kadlec ale zase Lafata teatrálně padal

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl to tak náhodou faul Lafaty?

Reagovat
smazaný uživatel

Náhodou ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Přišlo mi, že než ho ten bek sundal, tak mu Lafata docela přišlápl nohy, ale měl jsem dost nekvalitní stream

Reagovat
Rarášek

Díky a Čau příště

Reagovat
naheCZ

Jako faul jasnej, ale ten pád zase

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooooooooooooooooooool Kangaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
chytrejkluk

Lafata tzv. "Na Lafatau"

Reagovat
KingMaster13

To je šašek ten Lafata, co to zase bylo za pád? Nicméně pentle jasná

Reagovat
smazaný uživatel

Propnutí za 10 bodů.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Greny

Nechapu proc nenechal Lafatu....

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavá hláška komentátora: "Hráči Sparty teď slaví ve dvou skupinkách, zahraniční hráči s Kangou, zatímco čeští s Lafatou".

Reagovat
salm0n

Eassyyyy, gg, wp

Reagovat
smazaný uživatel

3 body doma, můžeme být spokojeni.

Reagovat
Aldeano

I s výkonem? A to po delší pauze, než je ta letní...

Reagovat
smazaný uživatel

S výkonem ne, ale s body ano.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
spider_8

Poprvý, co jsem si Kangy všimnul

Reagovat
smazaný uživatel

Holoubek: Naše hráče překvapila plná tribuna, hráči na to nejsou jistí, proto se 25 minut rozkoukávali.

Reagovat
smazaný uživatel

*zvyklí

Reagovat
HorajzmAmmann

ss.....prostě mrzí

Reagovat
OTASi

Lafata ta komedie zas

Reagovat
smazaný uživatel

leberec potřebuje kvalitní hrot jinak se na to koukalo pěkně,což o spartě pravý opak a tohle bude mega pruser ta jejich zaloha

Reagovat
smazaný uživatel

Kvalitní hrot a kreativní zálohu. Než přišel Bosančič, tak to stálo za prd

Reagovat
Briggus

Chyběl nám Pulkrab a nějakou dobu bude ještě Graiciar.... jenže oba už v létě nebudou naši...

Reagovat
smazaný uživatel

Sice jsem to neviděl, ale nechtěla náhodou hrát Sparta dominantní fotbal? 2strely na branku za zápas a z toho jedna penalta mi tak moc nepřijde

Reagovat
PhilipS

Bojovnej fyzickej nápas. Všichni maj z přípravy naběháno, ale já bych byl radši kdyby to bylo pomalejší a přesnější. Tyhle zápasy po zimně stejně asi nemá cenu hodnotit. Stanciu to v sobě má. Tak snad ho nepostihne syndrom Sparty jako Ben Chaima. Oscara bude zajímavý sledovat. Kadlec tradičně výbornej pohyb. Snad konečně zůstane zdravej a rozehraje se do repre formy.

Reagovat
smazaný uživatel

Stanciu to v sobě má, ale od 20. minuty se ztratil a už se neukázal.

Miloš Bosančič

Reagovat
wjillm

Já nepochopil, proč zleva nehrál TBC, proč ho cpal na druhou stranu, napravo mohl dát Plavšiče. Srdjan a Tal měli dobrou přípravu, pak nechá hrát Vatu. Jinak Tal zahrál solidně. Na Kadlece jsem se těšil, ale přišlo mi, že se nechal brzy rozházet důraznou hrou Liberce, byl neviditelné, ale za tu přihrávku na Lafatu díky.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
goodbay

Výkon první poločas dobrej, ale druhej opět tragédie. Asi nejvíc Spartu potěšilo, že z TOP4 všichni ztratili a na druhé místo ztrácí už jen 2 body. Takže mají vše ve svých rukách. Židy i Sigmu mají doma.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele