HET liga - preview 14. kola

17.11.2017, 08:49, aktualizováno 19.11.2017, 08:36
Previews
Dvěma zápasy bude dnes dohráno čtrnácté kolo české nejvyšší soutěže. Karviná má nového trenéra a před vlastními fanoušky se pokusí zaskočit Jablonec. Mladá Boleslav se začala posouvat tabulkou směrem vzhůru a další možnost, jak si polepšit, má proti Bohemians 1905...
MFK Karviná - FK Jablonec  (neděle 15:00)
Už bez trenéra Jozefa Webera vstoupí do závěrečné části podzimu fotbalisté Karviné. Ostrou premiéru si proti Jablonci odbude nový kouč, dosavadní sportovní ředitel Lubomír Vlk. Dokáže tým pod jeho vedení konečně zabrat a po pěti kolech znovu zvítězit?

Trenéru Weberovi zlomila vaz porážka na Dukle a na jeho místo byl jmenován Lubomír Vlk, dosavadní sportovní ředitel. Zdali výměna bude fungovat ukáže až následující čas. Jedno je však jisté, Karviná potřebuje bodovat, protože její situace začíná být více než složitá. MFK je po třinácti kolech na sestupovém, patnáctém místě. "Situace není dobrá. My jsme se na tento zápas čtrnáct dní připravovali a pro nás je samozřejmě nejdůležitější získat tři body jakýmkoliv způsobem," nechal se slyšet asistent trenéra Josef Mucha.

Karviná se doma představí proti Jablonci, se kterým ve dvou vzájemných zápasech neuhrála ani bod. V loňské sezoně vyhráli severočeši nejprve 5:3 doma a venku triumfovali výsledkem 2:0.

Jablonec si zatím nevede vůbec špatně. Výsledkově se mu sice nevydařil závěr října, ale jinak musí s průběžným šestým místem panovat spokojenost. V minulém kole si svěřenci Zdeňka Kluckého připsali výhru 1:0 nad Zbrojovkou Brno.

Karviná bude mít tu výhodu, že její kádr je zcela kompletní. Na druhé straně ani Jablonec netrápí marodka, k dispozici nebude pouze brankář Hrubý, jehož mezi tyčemi nahradí Valeš.
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Berkovec - Štepanovský, Janečka, Lischka, Vondra - Budínský, Šisler - Moravec, Panák, Kalabiška - Wágner.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Valeš - Holeš, Pernica, Hübschman, Hanousek - Jovovič, Kubista, Trávník, Zelený - Doležal, Tecl.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.58 - 3.44 - 2.89
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Mladá Boleslav - Bohemians Praha 1905  (neděle 15:00)
Nedělní odpoledne nabídne zápas dvou týmů ze středu tabulky. Zatímco Boleslav je s tímto umístěním nespokojena, klokani jsou letos jedním z překvapení tohoto ročníku. V Boleslavi ale Bohemians dokázala vyhrát v ligovém zápase pouze jednou, a to v roce 2009.

Boleslav se momentálně nachází na devátém místě a po nepovedeném začátku pomalu stoupá tabulkou vzhůru. I s pohárovým zápasem mají domácí již čtyři výhry v řadě, když naposledy vyhráli v Ostravě 1:0. Do zápasu s Bohemkou bude Středočechům chybět poměrně dost hráčů. Zranění jsou Kysela, Jánoš a Da Silva a kvůli trestu nemůžou nastoupit Komličenko a Agayev.

"Nechal se unést atmosférou a jsem na něho hodně nazlobený, inkasované karty byly zbytečné," řekl na adresu brankáře Agayeva, a jeho vyloučení v minulém zápase, trenér Dušan Uhrin. Do branky se tak s největší pravděpodobností vrátí Luděk Vejmola.

Klokani, kteří v loňském ročníku skončili jen těsně nad sestupovými vodami, jsou letos zatím na osmé příčce. Minulý zápas dokázali uhrát bod za remízu 1:1 s letos silnou Sigmou. Pro tento zápas jim ale bude chybět stoper Lukáš Hůlka, který hostuje v Bohemians právě z Boleslavi. Trenér Martin Hašek nemůže počítat ani s Švecem, jenž je zraněný.

"Vzhledem k jejich rozpočtu, ambicím a kvalitě hráčů patří mezi špičku ligy. Sice neměli dobrý vstup do soutěže, ale teď třikrát po sobě vyhráli a posunuli se do středu tabulky. Momentálně na nás ztrácí bod a k vidění bude souboj dvou sousedů. V ofenzivě mají kvalitní hráče jako Mebrahtu, Rada a Přikryl," řekl o soupeři trenér Hašek.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Vejmola - Pauschek, Chaluš, Stronati, Fleišman - Takács, Rada - Přikryl, Matějovský, Fabián - Mebrahtu
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Fryšták - Dostál, Krch, Šmíd, Kocič - Jindřišek - Reiter, Martin Hašek ml., Mašek, Vaníček - Tetteh
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.64 - 3.89 - 6.19
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Zbrojovka Brno - FK Teplice  (sobota 16:00)
Poslední Zbrojovka Brno se pokusí vybrodit ze sestupových vod v utkání proti Teplicím, což je soupeř, proti kterému se mu doma příliš nedaří. Skláři v moravské metropoli neprohráli čtyři roky a tuto sérii budou chtít prodloužit.

Brno se po příchodu Romana Pivarníka přeci jenom herně zvedlo, jeho postavení v ligové tabulce je však nadále tristní. Pozitivní však je, že v tom Zbrojovka není sama, stejný počet osmi bodů má i Karviná nebo Baník a příliš růžově na tom není s deseti body ani Slovácko. Pokud se tedy Zbrojovce podaří Teplice porazit, dost možná to bude znamenat postup ze sestupových vod.

Jak už ale bylo řečeno, Brno doma nad Teplicemi více jak čtyři roky nevyzrálo a současná forma zrovna nenasvědčuje, že by se to mělo nyní podařit. Svěřenci Romana Pivarníka naposledy podlehli Jablonci, když nedokázali najít odpověď na jedinou branku Jaroslava Zeleného už ve 4. minutě zápasu.

Navzdory všem faktům nečeká Teplice jednoduchý úkol. Severočeši navíc letos venku neoslňují, nevyhráli ani jeden zápas na půdě soupeře! Současnému sedmému místu mohou děkovat díky domácí bilanci. Skláři nyní doufají, že se jim venku konečně povede zvítězit, k soupeři však mají velký respekt. "Před Brnem máme obrovský respekt. Zbrojovka sama určitě ví, že na poslední místo nepatří. Bude hrát jako o život, aby se vyhoupla na vyšší příčky. Všichni víme, že v naší lize může každý porazit každého, proto jedeme do Brna s velkou pokorou. Na druhou stranu si nepamatuji, že bychom tam někdy nějak vyhořeli. Věřím, že ani tentokrát nepropadneme a body si domů přivezeme," pripomněl vzájemnou bilanci teplický Tomáš Vondrášek.

Teplice naposledy porazily Slovácko jasně 3:0 a prodloužily domácí neporazitelnost. Co se týče zápasu na Stínadlech, v tomto ohledu patří Teplicím druhé místo. Lepší domácí bilanci má jen vedoucí Viktoria Plzeň. Jak už ale bylo rečeno, venku je bilance výrazně horší.
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Melichárek - Vraštil, Pavlík, Kijanskas, Jablonský - Polák - Pilík, Kratochvíl, Škoda, Lutonský - Koné.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Diviš - Vondrášek, Jeřábek, Šušnjar, Krob - Fillo, Kučera, Král, Soungole, Rezek - Vaněček.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.54 - 3.31 - 3.05
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Sigma Olomouc - Fastav Zlín  (sobota 16:00)
Sigma je letos určitě překvapením ligy. Nachází se aktuálně na druhém místě a rozhodně si nepočíná jako nováček soutěže. Olomouc neprohrála v posledních deseti zápasech. Z minulého zápasu si Sigma přivezla bod z hřiště Bohemians Praha 1905. Domácí mají k dispozici kompletní kádr kromě dlouhodobě zraněných Vašíčka a Škerleho.

Trenér domácích Václav Jílek ví, že i když jsou výsledky dobré, tak je potřeba stále pracovat dál: "Vždycky si říkáme s Lacem (asistentem trenéra Onofrejem, pozn. red.), když to vyhodnocujeme, že v každém utkání jsou poměrně velké rezervy. Takže vidíme velký prostor pro zlepšení. Musíme hráče tlačit k tomu, aby ten prostor využili a ještě tu výkonnost povýšili."

Zlín v letošní sezóně kromě ligy svádí těžké boje i v Evropské lize. Zřejmě i proto se nachází na 10.místě, což je lehce za očekáváním. V posledním zápase dokázal Zlín doma vyválčit bod se Spartou. Proti Olomouci hosté neprohráli v nejvyšší soutěži již 7 zápasů za sebou a Ševci určitě budou chtít tuto sérii prodloužit. Chybět jim k tomu ale bude Hronek a nejspíše i Beauguel.

Bývalý brankář Sigmy Zdeněk Zlámal, který momentálně působí ve Zlíně, mluvil o předzápasovém hecování: "Jsem v kontaktu s bývalými hráči Sigmy. S těmi se hecujeme dost. Před zápasem bude určitě hecování s masérem Kamilem. Hecování obecně mám rád."
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Buchta - Sladký, Radakovič, Jemelka, Vepřek - Zahradníček, Plšek, Kalvach, Houska, Falta - Chorý
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Kopečný, Bačo, Gajič, Holzer - Ekpai, Janíček, Traoré, Jiráček, Vukadinovič - Diop
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.90 - 3.65 - 4.41
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Slovan Liberec - Baník Ostrava  (sobota 16:00)
Slovan Liberec před reprezentační přestávkou nečekaně narazil v Jihlavě a nyní se bude chtít opět vrátit na vítěznou vlnu.Svěřence trenéra Jindřicha Trpišovského čeká Baník Ostrava, který potřebuje body jako sůl. Baník od prvního kola stále čeká na teprve druhé vítězství v sezoně.

Nebýt zcela nečekané porážky v Jihlavě, mohl být dnes Liberec už na druhém místě tabulky. Nicméně stalo se a Liberec musí na ztrátu co nejrychleji zapomenout. V rámci 14.kola HET Ligy přivítá Baník Ostrava, což by mohl být více než přijatelný soupeř. Liberec s Baníkem více jak čtyři roky neprohrál a velkým favoritem bude i tentokrát.

Ostravu čeká na stadionu U Nisy velmi náročný úkol, přehrát domácí družinu a konečně po dlouhé sérii zase zvítězit. Připomeňme si, že Baník vyhrál pouze v prvním kole v Brně a od té doby se zmohl jen na pět nerozhodných výsledků a sedm porážek, což v konečném důsledku znamená průběžné poslední nesestupové místo. "Liberec je nyní v pohodě, která se odráží i v jeho hře. Předvádí výborné výkony. Hraje o poháry a bude chtít napravit ztrátu z Jihlavy. Budeme se ale snažit Liberci vyrovnat ve všech atributech a urvat body, které potřebujeme," řekl Radim Kučera.

Baník v minulém kole stejně jako Liberec prohrál a to vůbec poprvé před zraky domácích fanoušků. Souboj s Mladou Boleslaví rozhodl jedinou brankou Ruslan Mingazov.

Severočeši se budou muset obejít bez Romana Potočného, který si odpykává trest za vyloučení v zápase s Jihlavou. Pro Jindřicha Trpišovského je to však jediná absence. Podobně je na tom i jeho protějšek Kučera, který se dost možná bude muset obejít bez útočníka Šašinky.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Kolář - Coufal, Kúdela, Karafiát, Kerbr - Kulhánek - Ševčík, Bosančič, Folprecht, Hybš - Graiciar.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Šustr - Pazdera, Pokorný, Šindelář, Morgan - Sus, Hlinka, Hrubý, De Azevedo, Granečný - Baroš.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.71 - 4.06 - 5.12
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Slavia Praha - Dukla Praha  (sobota 18:00)
Slávisté se před důležitým zápasem Evropské ligy představí v malém pražském derby proti Dukle. Sešívaní v Edenu nic jiného, než vítězství neberou a jakkoliv je ztráta na čelou obrovská, chtějí uspět a pokud možno z náskoku něco ukrojit.

Slavia před reprezentační přestávkou nezvládla klíčový zápas s Plzní a vidina obhajoby titulu se zdá být ztracena.Sešívaní však stále mají o co hrát, ve hře je totiž druhé místo, které pořád znamená start v předkole Ligy mistrů. Krom druhého místo zůstává dalším cílem Evropská liga. Svěřenci Jaroslava Šilhavého sice zaujímají třetí místo, avšak situaci nemají špatně rozehranou. Potřebovali by ale uspět na půdě izraelského Maccabi Tel-Aviv, kde se představí už ve čtvrtek.

Ještě než se tak stane, čeká Slavii zápas s Duklou, tedy se soupeřem, se kterým nikdy v novodobé historii neprohráli. Od roku 2011 spolu oba týmy sehrály dohromady dvanáct duelů a ani jeden z nich neskončil vítězstvím Dukly.

Dukla tedy nebude mít v Edenu vůbec co ztratit. "Médii jdou názory, že Slavia není v ideálním rozpoložení, nicméně jejich realizační tým je natolik zkušený, aby dokázal mužstvo vyburcovat a srovnat, aby šlo za vítězstvím. Slavia bude chtít jít do pohárového zápasu v pohodě, proto si myslím, že budou velmi dobře připraveni i na nás," prohlásil trenér Jaroslav Hynek. Dukla před reprezentační přestávkou přestřílela Karvinou 3:2 a vyhrála po téměř měsíci a půl čekání. Svěřencům Jaroslava Hynka patří v tabulce až jedenácté místo.

Slavia bude nadále postrádat útočníka Murise Mešanoviče i obránce Dušana Šventa. Chybět bude také reprezentant Jan Bořil, který nasbíral už čtyři žluté karty. Ani Dukla nebude v malém pražském derby kompletní. Zraněný je Hanousek a start Kušníra je při nejmenším nejistý.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Frydrych, Jugas, Deli, Sobol - Ngadeu - Van Buren, Hušbauer, Danny, Stoch - Necid.
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
Rada - Preisler, Holek, Jiránek, Podaný - Miloševič, Bilovský, Tetour - Schranz, Holenda, Holík.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.23 - 6.99 - 13.70
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FC Slovácko - Viktoria Plzeň  (sobota 20:00)
Večerní sobotní zápas mezi domácím Slováckem a hosty z Plzně má jasného favorita. Jsou jím Viktoriáni, kteří letos neztratili zatím ani bod.

Slovácko se momentálně nachází na 13.mistě bod nad sestupovým pásmem a Plzeň se jim podařilo porazit v lize naposledy v roce 2006. Domácím se ale podařilo překvapit minulý pátek, když právě Plzeň dokázali vyřadit z domácího poháru. Slovácku budou chybět vykartovaný Divíšek a zranění Břečka s Radou.

Domácí nemůžou počítat ani se Stanislavem Hofmannem, který sice rozhodl již zmíněně pohárové utkání, ale v tomto kole si bude odpykávat trest za 4 žluté karty. Sám obránce k tomu řekl: "Strašně mě to štve. Raději bych klukům pomohl na hřišti, než to sledovat pouze z hlediště. Bohužel nedá se nic dělat a tentokrát mi nezbývá nic jiného, než držet klukům palce."

Už celých 13 zápasů Viktoria drží vítěznou sérii a pyšní se tak na prvním místě velkolepým třináctibodovým náskokem na druhou Sigmu Olomouc. Naposledy Plzeň dokázala porazit největšího soupeře v boji o titul Slavii 1:0, když 10 minut před koncem rozhodl Daniel Kolář. Plzeň se bude muset obejít bez dvou stoperů, když 4 žluté karty nasbíral Hájek a Baránek je stále zraněný.

"Slovácko u nás hrálo velice sympaticky, což bude chtít zopakovat. Hrálo kombinačně, v útočné fázi má navíc hráče, kteří se umí prosadit," ví trenér Viktoriánů Pavel Vrba.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Heča - Juroška, Šumulikoski, Šimko, Reinberk - Sadílek - Navrátil, Daníček, Machalík, Havlík - Zajíc
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Kozáčik - Řezník, Hejda, Hubník, Limberský - Hořava, Hrošovský - Petržela, Kolář, Kopic - Krmenčík
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.24 - 3.95 - 1.68
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Sparta Praha - Vysočina Jihlava  (pátek 15:00)
Na 124. výročí založení klubu přivítají sparťané příznivého soupeře, totiž o záchranu bojující Jihlavu. Letenští už toho v této sezoně zpackali hodně a rozhodně nechtějí na klubové výročí další ostudu. Na druhou stranu Vysočina nebude mít na Letné co ztratit a domácí tým hodlá zaskočit.

Sparta s Jihlavou obstarají předehrávku dalšího kola HET ligy už v pátek a to ve svátečním stylu. Česká republika si nejenže připomíná 17. listopad, ale pražská Sparta, nejúspěšnější klub v historii samostatné české ligy, slaví 124.výročí založení klubu.

Sparťané jinak příliš důvodů k oslavám nemají. Na titul nedosáhnou, v evropských pohárech neúčinkují a pakovali se rovněž z MOL Cupu. Tým trenéra Andrey Stramaccioniho má už jen jeden cíl, a to skončit na druhém místě, což by znamenalo start v předkole Ligy mistrů. Od tohoto cíle není Sparta daleko, ale na rovinu si je potřeba říci, že dosavadní výkonností na něj stěží dosáhne. Sparta každopádně potřebuje bodovat a kdy jindy se to má povést, než doma proti Jihlavě. "Je důležité, abychom doma získali tři body. Musíme vyhrát. Ale soupeř bude hodně namotivovaný, takže nás nečeká lehký zápas," nechal se slyšet Bogdan Vatajelu. Domácí před reprezentační přestávkou ztratili nadějně rozehrané utkání ve Zlíně, když neudrželi vedení 2:1 a na konec jen remizovali 2:2.

Jihlava cestuje na Letnou v pozici velkého outsidera, avšak v minulém kola dokázala zaskočit Slovan Liberec a o něco podobného se chce pokusit i na Spartě. "Sparta je v domácím prostředí s podporou svých fanoušků velmi silná. Její kádr na podzim prochází určitou přestavbou. Ve hře je vidět postupné zlepšení zejména v ofenzivní fázi. Další nebezpečí ze strany Sparty hrozí i při standardních situacích," prohlásil asistent trenéra Michal Kadlec. Ježci se přitom musí obejít bez Rabušice, Nerada, Mišůna, Rosy a Nového, který je v Jihlavě na hostování právě ze Sparty.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Dúbravka - Zahustel, Hovorka, Štetina, Costa - Frýdek, Sáček - Biabiany, Rosický, Vatajelu - Šural.
Vysočina Jihlava - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Urblík, Kryštůfek, Tlustý, Keresteš - Vaculík, Záviška - Fulnek, Dvořák, Popovič - Ikaunieks.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.24 - 6.54 - 14.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň13130028:439
2.Sigma Olomouc1375120:926
3.Slavia Praha1374219:525
4.Slovan Liberec1372421:1523
5.Sparta Praha1364317:1122
6.FK Jablonec1355319:1520
7.FK Teplice1354418:1619
8.Bohemians Praha 19051346313:1218
9.FK Mladá Boleslav1352617:2017
10.Fastav Zlín1344515:1916
11.Dukla Praha1344514:2116
12.Vysočina Jihlava1331914:2710
13.1. FC Slovácko131669:169
14.Baník Ostrava1315717:278
15.MFK Karviná1322912:228
16.Zbrojovka Brno132298:228

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (592)

Přidat komentář
TheTopFootbaler

Jasný tři body.

Reagovat
smazaný uživatel

Bych tu spartu zas tak nepodcenoval. Jihlava to nebude mit lehke.

Reagovat
smazaný uživatel

"Jihlava to nebude mit lehke"...

Komentar ma logiku, fakt...

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
TheTopFootbaler

To je fakt, ale když podáme koncentrovaný výkon, nemůže se nic pokazit. Přece jen ta individuální kvalita je jasně na naší straně. Mohli by nás zaskočit snad jen větší týmovostí a snahou, ale čekám, že si to pohlídáme.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pablos

to asi ani náhodou... přeci jen se hraje na Letný. počítám 1:0 nebo 2:0 Sparta

Reagovat
TheTopFootbaler

Upřímně počítám tak 3:0, ale doufám.

Reagovat
Riviera Kid

Ta jeho póza je úžasná.

Reagovat
Bex5

Neni to ale zadnej pozer!

Reagovat
Kepy_FCB

Spasitel sveta

Reagovat
Pablos

úplně slyším ten myšlenkovej pochod u toho... ,,mmm 30minuta to už bych mohl vymyslet nějákou taktiku..."

Reagovat
Azazelo RD

Spíš bych to viděl: "Dám si po zápase červený nebo bílý?"

Reagovat
Pablos

to možná spíš no

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bex5

Tohle bude straslivej zarez,jestli nebude Sparta do polocasu vest ....

Reagovat
Bex5

I kdyz my jich za tech par let taky nekolik stihli

Reagovat
smazaný uživatel

Jihlava předvedla naposled proti Liberci na jejich poměry skvělý výkon, kdyby Sparta hrála jak ve Zlíně a Jihlava, jak doma s Libercem, tsk by opravdu mohla klidně vyhrát

Reagovat
ZB 07

Konečně

Reagovat
ratusek

Co vy s Teplákama?

Reagovat
ZB 07

Neprohra, musíme za 3 body, ale spíš očekávám utrápenou remízu.

Reagovat
ratusek

to "musíme za 3 body" si říkám už od 5. kola doufám že se jako my udržíte. Dolu Slovácko a Karviná

Reagovat
ZB 07

Nejlíp Jihlava s Duklou

Reagovat
didosh

I když radši bych tam viděl Jablonec ale to asi nehrozí...

Reagovat
Kepy_FCB

Semlet v Selemetu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wwwx

Super. Až Křéťa bude hledat zdroje na zalepení ztráty z téhle sezóny, může si pomoct žalobou na ochranu duševního vlastnictví.

Reagovat
Pablos

to nevypadá na officiální logo si myslím

Reagovat
wwwx

http://cf-sparta-md.webnode.ro/ Je, ale vypadá, jako když vzali znak Sparty a podrobili ho brutální úpravě v malování.

Reagovat
Pablos

a já myslel, že nějákej malej moldavskej kluk se nudil ...no i když možná, že se fakt nudil a založil i official stránky, páč ty na to taky vypadaj

Reagovat
Azazelo RD

Snad mu těch 23,- Kč, co od Moldavského divizního klubu vysoudí, pomůže.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Kepy_FCB

V Liberci by to chtelo poradnej historickej vyprask aby Kucera byl konecne odejit

Reagovat
smazaný uživatel

...

Reagovat
Kepy_FCB

7:0 by snad mohlo stacit ,SNAD

Reagovat
smazaný uživatel

Co ti mám na to říct...

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkej vůbec nic, na něj reagovat je naprosto zbytečné. Já ale upřímně taky nevěřím v jakýkoliv bodový zisk. Na Liberci je to pro nás zakleté. Jedině že by je rozhodil Nezmarův odchod.. Jinou šanci asi moc nemáme..

Reagovat
smazaný uživatel

Jak sem byl skeptik, tak docela verim i v bodovy zisk

Nejlepe vyhra, beru remizu.

Reagovat
ratusek

Vy dva jste optimisti před každým zápasem a zatím nic. Ale jednou ta pravděpodobnost musí vyjít. každopádně Kučera být odejit musí

Reagovat
smazaný uživatel

Musi odejit.. Mate nekteri kratkou paměť? Kdyz vzpomenu na Frnky, Markx atd., tak pod Kucerou Banik hraje alespoň fotbal. A mrkni na Olomouc. Jilek dostal dlouhodobou sanci a jak se jim to vyplatilo. A to taky ze zacatku mel krapet rozjebanou kabinu...

Ale pokud mate tedy tendenci vyhazovat, zacit by jste meli tedy na jinych mistech. Kucera jen trenuje material, ktery dostal...

Reagovat
ratusek

Já píšu dlouhodobě at se Brabec zbaví Vrťa. Nevím na co pořád čeká

Reagovat
Kepy_FCB

Prave proto, uz zadne nymandy ale trenery.

Reagovat
didosh

Reagovat
didosh

...věříme a věřit budem....

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Kucera pujde v zime tak jako tak, tudiz neni treba ztracet body zbytecne

Reagovat
Kepy_FCB

Kdyz pujde po Liberci tak budem mit sanci proti Karvine

Reagovat
ratusek

Bohužel když ho nevyrazili do teď tak po Liberci se to nestane a po Karviné už vůbec ne

Reagovat
Kepy_FCB

Ale vyhodi, kdyz bude historickej vyprask.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
didosh

Děláš si piču?

Reagovat
smazaný uživatel

dnes se bude cinkat klíčema ne na Albertově ale na Letné tip: 2:3 hattrick ten Lotyš co v zimě přestoupí do zase mistrovské Plzničky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

chcete Ikauniekse?

Reagovat
smazaný uživatel

lepsí hrac tady není,kterej zahraje hrot i krídlo + ukazuje ze i ve druhy sezone prokazuje kvalitu + je to reprezentant + by nestál takovej balík

Reagovat
ratusek

Jihlavu už dávno přerostl

Reagovat
didosh

Reagovat
Pablos

ta expreska s Trpišem.... to je možná hotovo... myslím, že Rijeka je docela výzva

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak

Reagovat
smazaný uživatel

To by mu mohlo sednout , bylo by to zajimave spojeni

Reagovat
Rarášek

Taky si myslím, tohle by neměl odmítnout ..

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta předehrává, aby byla čerstvá na poháry v týdnu.

Reagovat
Tigerinho

OT: Netušíte, čím by mohlo bejt, že mám na livesportu na pc o hodinu posunutej čas? Třeba Spartu mi to dneska ukazuje až od 16.00...

Reagovat
Pablos

musíš si tam u Sparty vypnout rumunské časové pásmo... v ČR je to normálně od 15:00h

Reagovat
Tigerinho

...mám to od změny času u všech zápasů

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
didosh

Já měl Baník na livesportu od 15:00

Reagovat
smazaný uživatel

Kadlec zpět v sestavě.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska jsem zvědavý na další kulišárnu tohoto italského stratéga

Reagovat
smazaný uživatel

Až na jednoho hráče to celkem ujde.

Reagovat
Raylan

Nevíš co je s rosou?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, původně se předpokládalo, že na lavičce bude...

Reagovat
Raylan

Ok díky

Reagovat
smazaný uživatel

Srom(lepsi nez Pavlenka) v Opave, to sem vubec nezaregistroval

Reagovat
ZB 07

Opava musí do ligy, krásnej fotbal.

Reagovat
Rarášek

Snad!

Reagovat
Snatus

Kayamba neuvěřitelný

Reagovat
exse

Ten už teď přerostl ligu.

Reagovat
ZB 07

úžasnej je

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

viděl jsem to teda od cca 60. minuty a to byl hrozný fotbal, co předvádí.. zavadil by tomuu měl zabalit

Reagovat
smazaný uživatel

to už*

Reagovat
ratusek

Sice proti Opavě ale taková pencle z rohu

Reagovat
smazaný uživatel

Lucretius, Cicero, Seneca, Aquinata, Stramaccioni

Reagovat
Frank Lampard 8

OT: Další díl Bez frází, tentokrát Miloš Buchta http://www.bezfrazi.cz/v-minusu/

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
didosh

Reagovat
Coutinho10

tak Sazkafantasy konečně zpět po repre pauze to jsem zvědavej zase na ty ceny

Reagovat
smazaný uživatel

Ceny jsou na stejně posrané úrovni jako posledně

Reagovat
Coutinho10

schválně jsem koukl na toho Závišku, jak stál minule min. cenu 6 mega, jak měl Kang a dal 2 goly, tak dnes 8.7 mega ted jeste vybrat kapose a nak tak to mam

Reagovat
smazaný uživatel

jo taky jsem na něj čuměl...tak nějak jsem čekal 10+ mega..

Reagovat
Coutinho10

j naštěstí se drželi při zemi

Reagovat
smazaný uživatel

pozitivní je,že ta Šilhavého rotačka kvalitně snižuje cenu

Reagovat
Coutinho10

j lakal mě Necka , ale očekávám, že ten bude hrát až zase EL, takže jsem ho nedal

Reagovat
Spalovač šancí

Jenže po kritice Šilhavý přestane rotovat. Min. Hušbauer už zůstane dokonce podzimu jenom na tribuně.

Reagovat
Coutinho10

no rotovat asi tolik nebude, ale spíš bych čekal zejtra Škodu, když dal 2 goly Craiově a vypadá to, že by mohl jít nahoru, ale na Hušbyho jsem zvědavej, jestli ho vrátí do základu a nebo naopak si to sežere až do dna

Reagovat
KingMaster13

Nejlepší stoper ligy za asi 8,5 To jsem tam prostě musel střelit

Reagovat
FCSL

Kayamba si z nich dělá dobrou prdel

Reagovat
ratusek

Ten Smola je takový zákeřný hovado

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
PP

Jihlava je po 2 měsících zase v laufu.. Tip 1:1

Reagovat
FCSL

Smola

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
ratusek

Smola

Reagovat
ZB 07

Smola takový kopyto

Reagovat
Nuno čomes

Největší drevak

Reagovat
FCSL

Dubravka - Zahustel, Stetina, Hovorka, Costa - Mareček, Mavuba - Kadlec, Frýdek, Vatajelu - Šural

Reagovat
ratusek

Mavuba

Reagovat
Miguel19

Na livesportu je C. Frýdek?

Reagovat
FCSL

Maj to blbě no

Reagovat
Miguel19

Škoda pro fantasy

Reagovat
Coutinho10

i ten klasickej je levnej 6.8 mega...neber to

Reagovat
Tigerinho

ale na fb Sparty M.

Reagovat
Baronne

Reagovat
smazaný uživatel

Asi nejlogičtější sestava. O detailech by se dalo diskutovat, ale v zásadě souhlasím

Reagovat
pingla

Tpc to se nevidi kazdy den

Reagovat
ratusek

Ten Hradec hraje uplný ale uplný hovno. Opava otočí v klidu

Reagovat
Azazelo RD

To si ta Opava ani nemusela ty rozhodčí kupovat.

Reagovat
Kepy_FCB

Ted uz tezko

Reagovat
ratusek

Ty je chceš v 1.lize?

Reagovat
Banikovec7

Já bych chtěl, ale jen pokud tam budem i my, takže radši ne.

Reagovat
Kepy_FCB

No jiste! To je top fotbal.basta. A dnes to potvrzuje

Reagovat
Kepy_FCB

Ten Kajman Ba je dobrej

Reagovat
smazaný uživatel

Trapna opava opet ukazuje svoji malost Dobre Hradec

Reagovat
Baronne

Reagovat
doNny

:-*

Reagovat
ratusek

Opava

Reagovat
smazaný uživatel

Kayamba.. pekne tam vykoupal toho beka u golu na 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

....a obrat z 1:2 na 3:2 behem dvou minut

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

3-2 OPAVA, WOOOOOW

Reagovat
Kepy_FCB

Goooool hezky sfc

Reagovat
ratusek

to bylo jasný že otočí, Hradec hraje uplný hovno.

Reagovat
KingMaster13

Ty ať si postaví v klidu stadion, stabilizují tým a do ligy tak za 3 roky aby tam byli konečně trochu konkurenceschopný

Reagovat
Kepy_FCB

Brabec kup Kajambu ale az tam nebude Kucera ten by ho znicil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zavadil příští rok opět hvězda ligy

Reagovat
smazaný uživatel

je to osobnost, bohužel už má svůj věk a určitě hvězdou ligy nebude (také počítám, že Opava postoupí)....na 2.ligu stačí...

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť hraje strašně..

Reagovat
smazaný uživatel

tak a teď po Opavě vysílají na čt4 Cirkus

Reagovat
smazaný uživatel

Cirkus Slavia je už tak zajetá značka, že nevím o co se snažíš

Reagovat
smazaný uživatel

no myslím si, že Cirkus Sparta předčilo všechno

Reagovat
smazaný uživatel

Ani se cirkus edenu nepřiblížil.

Reagovat
Baronne

Reagovat
smazaný uživatel

Cirskus Sparta není ještě u konce

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že už jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že je plny slezsko přistehovalcu.

Reagovat
Rarášek

24:9 Ty krááááso.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Opava luxus

Reagovat
Kepy_FCB

Ted uvidite ten kontrast - fotbalova atmisfera v Opave vs krematorium Letna

Reagovat
smazaný uživatel

Snad Opava postoupí

Reagovat
Rarášek

Klobouk dolů ... Nádhernej balón, tohle je fakt věc, která se mi u Štetiny líbí.

Reagovat
fabec1222

Do Repre s oběma

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
djwenca

nějakej funkční stream? Streamcomando nefunguje.....

Reagovat
Snatus

Dvořák ve středu zálohy, tak už jsem viděl asi vše.

Reagovat
raduinho

Atmosféra na Spartě

Reagovat
ZB 07

Ticho jak v okrese tam...

Reagovat
One-Real

Jak je to s tím kotlem? Už tam ani nechodí?

Reagovat
ZB 07

Co vím, tak teď bojkotujou...ale ono je to za chvilku přejde.

Reagovat
db18

dvě ztráty Slavie a Sparta bude před nima, takže svět bude zase v pořádku...

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Krejčího to bude těžké, Kryštůfek se úplně zasekl, tam to na ligu moc není v tento moment

Reagovat
Kepy_FCB

Skodaáaaaaaaa

Reagovat
Nuno čomes

Pico Frýdek to je mazec kopyto. Ale je to masakr, když se ho potřebuješ zbavit, musíš mu dat nějaké mi u ty aby byl vidět a nešel za par korun by si nezahrál ani v kraji

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím Jihlava sebevedome

Reagovat
smazaný uživatel

Takze 1:1 jak s Ostravou? Misto, aby je zabili, tak odpocivaji. Asi si neodpocinuli pres repre hruzu dost

Reagovat
FC Porto FC

Proč není ani na lávce Rosický a Plavšič?

Reagovat
smazaný uživatel

Ta logika tech kopacek je neuveritelna. Dame gol ze zacatku a misto, abychom pridali dalsi dva a rozhodli o puli, ne, budeme odpocivat,at pak dostaneme a zas to skonci pruserem. Dementi

Reagovat
Rarášek

.

Reagovat
Kepy_FCB

Ted se ozvalo jude slavie... tak kam jste ten kotel schovali???

Reagovat
Kepy_FCB

Doubravka co zakrok to problem

Reagovat
Banikovec7

Frýdek od té patičky na začátku zkazil každý kontakt s míčem ne?

Reagovat
Rarášek

Frýdek prostě musí do prdele někam, to je neskutečný. Nejen teď ta "akce", ale jestli měl tři přesný přihrávky tak je to hodně.

Reagovat
smazaný uživatel

Frydek, Mareček a Mavuba musejí táhnout do hajzlu co nejdříve.

Reagovat
Rarášek

Mareček a Mavuba, ok.

Reagovat
smazaný uživatel

Mavuba hraje v celku slušně, ale stejně nám nemá výhledově co dát.

A Mareček? Toho snad řešit nemusíme, ne? Hrát tam Kulhánek nebo Havelka, věř, že bys rozdíl fakt nepoznal.

Reagovat
smazaný uživatel

Mareček a Mavuba jsou jistota. Ti musí zůstat

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že se nejedná o pozitivní jistoty, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Frýdek je fakt špatnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Jdete do hajzlu cela Sparta. Tuto sezonu jen vymrdavaji

Spiny

Reagovat
Banikovec7

Radši nesázej

Reagovat
smazaný uživatel

Tahni

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
smazaný uživatel

Aby chcipla cela sparta pojebana milionari hnusni. Berou prachy za nic!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
exse

Reagovat
Baronne

Reagovat
smazaný uživatel

Over nebude, no.

Reagovat
smazaný uživatel

prispivej vic

Reagovat
Rarášek

Bosák .

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Pokud toho Frýdka prodá Sparta za milion éček, tak poklona. Nedá přihrávku, a bojovníkem může být, ale to by musel nějakej ten balón i vybojovat.

Reagovat
smazaný uživatel

mě by zajímalo, jak se vůbec můžou hráči Jihlavy živit fotbalem. ...

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze maji jen stesti. Jsou to pojebanci dreveni.

Reagovat
ratusek

a c otřeba takovej Frýdek?

Reagovat
smazaný uživatel

Hezkej fotbal. Jihlava je dopředu odvážná a je vidět, že už dávno neplatí, že by slabší týmy chtěly benotovat, protože být nebezpečný nahoře nedovolí silnějšímu soupeři totálně tlačit.

Za nás je mi líto, že tam toho nepadá víc. Mohlo být třeba 3:1 a víc zábavy. Tak do druhé půle Lafata místo Frýdka. Třeba.

Reagovat
KingMaster13

Já bych spíš řekl, že tomu tak úplně není. Prostě Sparta už nebudí strach, tak si týmy proti ní víc dovolují. Proti nám třeba Jihlava a Brno byli posraný dost, nicméně většina týmů se nebojí ani nás

Reagovat
smazaný uživatel

Obecně je to zalézání ale nesmysl. O tom mluvím. Aspoň hrozit z brejků je nutný. Jinak pak stopeři hrají na půlce soupeře a obrana neví kam dřív skočit.

Reagovat
KingMaster13

Jo rozhodně je dobře, že už se tolik ty týmy nebojí Ten fakt totál beton je k prdu

Reagovat
fabec1222

Bičíkův fotr je můj učitel na VŠ

Reagovat
smazaný uživatel

Za tu vsuvku ČT1 k 17.11. Venca Němeček to hezky řekl, že by lidé měli víc cestovat a poznávat jiné kultury. Pak by jim Tomiové a podobní nemohli tak snadno plést hlavy. Já to prožil na plný pecky, včetně strachu při lepení letáků po nocích. Časy, kdy o něco doopravdy šlo A pak to otevření se, ty záplavy muziky, knížek, spousta čtení, cesty na západ... Ta změna byla hodně cítit. Rok 1990 byl nejsvobodnějším rokem této země. No a teď to tu vede Babiš se Zemanem Snad je to jen popel, ze kterého se rodí nový Fénix.

Reagovat
ratusek

že vy tu někteří tu politickou agitku nacpete fakt všude

Reagovat
smazaný uživatel

Víš co je dneska za datum vůbec? Pamatuješ komouše u kormidla? Tohle je skutečný státní svátek. Žádná politická agitka.

Reagovat
ratusek

ano, ale hned nezapomněls zmínit Okamuru, Babiše a Zemana ještě si měl napsat že Topolánek a Drahoš jsou nej

Reagovat
exse

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No, jsem hodně zklamanej. To je pravda. Ti tři jsou fakt hrobaři toho úžasného a krásného, co jsme po pádu komunismu zažívali. Tohle by tenkrát nikoho ani nenapadlo. Politici se hádali o program, noviny se daly číst, všichni nějak měli pocit, že každý může konečně svůj život nasměrovat dle svých představ. Dneska je to o koblihách a hádání o hovnech.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Má pravdu. Sice jsem v tý době ještě slintal na brindák, ale přesně vim, proč o tom triu mluví jako o hrobařích a nemohl bych souhlasit víc. Že ty jsi debil, co volil debily (v případě Babiše dokonce usvědčenýho podvodníka a co hůř, usvědčenýho spolupracovníka STB) a tak ti vadí, když se o ně někdo otře..... to je a bude, bohužel, problém i těch normálních jako jsem já nebo grumpa.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
ratusek

já jsem rozhodně ANO nevolil. ale když měly strany víceméně program AntiBabiš, tak se nedivte proč mu to lidi hodili. ale to je jedno, nespamujte tu furt o posrané politice v každým druhým článku

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Bacha na to, někdo by tě mohl nazvat sluníčkářem, vítačem nebo havloidem

Reagovat
smazaný uživatel

Pleteš si jabka s hruškama.

Reagovat
Kepy_FCB

A kde maj na to vzit?

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Azazelo RD

Babiš byl zas ráno nejlepší, jak když se ho ptali na odpůrce, tak hned: "No jo, ty lidi jsou za to někým placený." Dement pologramotnej.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ses hodne mimo.

Reagovat
Baronne

To ty taky

Reagovat
Sosi

Taky jsem to psal po volbach, ze by kazdej volic mel nejprve vyjet za hranice, aby videl, jak se kde zije a potom se mohl rozhodnout... Tady nejvic nadavaji na zapad a vychvaluji Rudko ti, co tam nikdy nebyli.

Reagovat
Hokaido

Na Okamuru nešahej, ty hňupe! Příště jej rozhodně budu volit.

Babiš sliboval vyšší důchody. Nejsou

Piráti slibovali digitalizaci státní správy. Není.

Topka slibovala modernizci drah, nové dálnice a silnice. Nejsou.

Komunisti slibovali veřejnou banku bez poplatků. Není.

Tomio sliboval zemi BEZ UPRCHLÍKŮ. A nevím jak ty, ale přijde mi, že jedinej drží svoje sliby, protože já tady žádný MUSLIMSKÝ ČMOUDY NEVIDÍM!!!!!!

Reagovat
sosna

Hurónský smích.

Reagovat
smazaný uživatel

taky se tu sbiram z pod zidle po 20 minutovym smichu

Reagovat
Adalberto.Littleoak

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta si kvalitně koleduje..

Reagovat
KingMaster13

Směrem dopředu už tomu Strama dal jakž takž směr ale furt si tým jako je Jihlava proti nim vytvoří celkem dost šancí, což by být nemělo. Ještě, že Dubravka čape. Nebýt těch vždy třeba 20 minutových výpadků, tak by to nevypadalo tak zle

Reagovat
smazaný uživatel

Frýdek

Reagovat
Greny

Stetina

Reagovat
Greny

Stetina

Reagovat
smazaný uživatel

S timhle fotbalem chce byt Strama konkurenceschopnej v Evrope, jo? Spartani si nejsou schopni dat 3 prihravky po sobe proti Jihlave

Reagovat
Rarášek

Ok, chápu, Kadlec už musí být KO .. Ale doprdele Frýdek už měl jít o poločase, ne-li dřív.

Reagovat
Hokaido

Klidně ať Jihlava vyrovná. Tohle je naprostá ubohost a dlouhodobě prostě stejně nic neuhrajem, tak alespoň ať Ital letí co nejdřív.

Reagovat
smazaný uživatel

Frýdek dělá co může, aby ho ze Sparty nikdo koupit nechtě.

Reagovat
Rarášek

On to dohraje dokonce.

Reagovat
Kepy_FCB

Pribram uz se zase dere vzhuru

Reagovat
smazaný uživatel

Nechal bych všechny sparťany hrát zadarmo tak na rok. Ale tak či tak, co tam předvádějí "fans" těch rudých šašků je na zblití. V časech kdy tým potřebuje veškerou podporu neexistuje ani ten rádoby kotel, co tam byl a zbytek fans jsou na výletě asi a bojí se otevřít hubu. Atmosféra hodná krajského přeboru, ostatně si to vlastně i kvalitativně sedlo s předváděnou hrou.

Mimochodem výkon Frýdka je na zblití taky Reprezentant

Reagovat
smazaný uživatel

vybuleli si Lafatu, k necemu asi budou

Reagovat
smazaný uživatel

Biabiani bere kolik milionů? Za to, ze neumi dat prihravku? Curak. Hlavne, ze si sem prisel vydelat na duchod. Kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Toho platí Inter. Nějákých 44 mega.

Reagovat
smazaný uživatel

Job snu. Umi hovno a je z nej milionar

Reagovat
Rarášek

Konečně.

Reagovat
smazaný uživatel

A Lafaťák jde na oblíbenou desítku

Reagovat
KingMaster13

Tady máte toho Lafata, co jste chtěli Jsem zvědavej co na tom podhrotu zmůže

Reagovat
Rarášek

Už teď dal o jednu přesnou přihrávku víc než Frýdek ..

Reagovat
KingMaster13

Tak pan reprezentant to je tragédie, že i ten Lafata je fakt lepší, o to víc je to smutný

Reagovat
ZB 07

1:0 doma s Jihlavou...docela tragédie

Reagovat
KingMaster13

Tak my je porazili 2:0 to není o nic lepší ale alespoň jsme jim nedovolili mít tolik šancí

Reagovat
ondrasch77

My jim nadělili bůra...

Reagovat
KingMaster13

Jak říkám venku je Jihlava trapná. Byl jsem se na ní koukout ještě v Teplicích tam se docela i snažili směrem dopředu ale nevím no. Je pravda, že se umí hecnout alespoň doma. To takový Slovácko mi nebo Karviná mi přijdou víc k hovnu

Reagovat
andrew96

trapas

Reagovat
Nuno čomes

Zkušeně pohlídali

Reagovat
smazaný uživatel

Lituju fanousky, ze sli mrznout ven a zaplatili nevim kolik kil za to, aby se divali na tragedy, kteri by kdekoliv jinde v Evrope vyhoreli! Tleskam.

Reagovat
Kepy_FCB

Fotbal hruza ale porad luxus proti tomu co zase predvadi CT24

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda, ze uroven nasi ligy dosahuje urovne ligy singapurske. Kdyby totiz proti sralte dneska stal trochu vyspely tym, odveze se min bod. Takhle se sraltane poplacaji po zadech na konco, jak byli skveli a muzou nasednout do bavoraku a odjet do kozicky a rikat si, jaci jsou to borci. Spiny jedny

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nemáš sázet, no.

Reagovat
Baronne

Na Jihlavu může vsadit jenom dement, ještě na Letný

Reagovat
smazaný uživatel

spis mel Hcp

Reagovat
oli9

Reagovat
pingla

Za chvilku se bude chodit na Lafatu misto na Rosickeho

Reagovat
smazaný uživatel

Zahustel ten jeho výraz co chvilku je kouzelný

Reagovat
Azazelo RD

"To je faul." Komedianti.

Reagovat
andrew96

Ten faul byl jako kde?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Ale copak fauly Sparty už zase nepískáme?

Reagovat
smazaný uživatel

A ti lidi, co hraji za Jihlavu, schvalne je neoslovuju fotbalisti, pac nejsou, maji nejlepsi job na svete. Neumi nic, nedelaji nic a berou za to 40k?nadhera.

Reagovat
Kepy_FCB

Bud rad zes navidel Jihlava-Banik

Reagovat
smazaný uživatel

Na to bych se nedival ani kdybys mi dal 10k

Reagovat
smazaný uživatel

tak běž taky nic nedělat do Jihlavy, třeba ti za to dají i 50..

Reagovat
smazaný uživatel

Mne ne. Ja nemam totiz takovy luck. Jsem proklety.

Reagovat
Hokaido

Ono to tak vypadá, ale když pak třeba vidíš na nějakým sranda turnaji kluka, kterej hraje druhou ligu proti klukům někde z kraskýho přeboru, tak ten rozdíl je fakt neskutečnej.

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

jednou při srandamači pro nám nastoupil kluk, který hrál v té době 2. ligu na Kladně... Vodil si nás tam jak slepeckej pes

Reagovat
ondrasch77

* proti nám

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Může mi někdo vysvětlit proč ma to kopytko Sural furt kapitánskou pásku když už je na hřišti lafata?

Reagovat
Banikovec7

No faul to byl, ale ten Zahustelův let s roztaženýma rukama Dobře že to nepískl.

Reagovat
smazaný uživatel

faul to byl?

Reagovat
Banikovec7

Podle mě jo, zavadil mu nohou o nohu, kterou pak o sebe Zahustel zakopl, podle mě jasný.

Reagovat
smazaný uživatel

Zahustel si kopl do země.

Reagovat
Banikovec7

No možná spíš do země než do vlastní nohy, ale to nic nemění na to, že mu Keresteš zavadil nohou o jeho a tím ho rozhodil.

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná penalta. Bez debat pls. Kdyžtak se na to podívej znovu a pořádně.

Reagovat
smazaný uživatel

dívám se na to už 5 minut, sporný moment, ale já bych jí asi nepískl, stejně jako Zelinka.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná.

Reagovat
Banikovec7

Já taky ne za tu simulaci.

Reagovat
smazaný uživatel

Wtf?

Reagovat
Azazelo RD

Jinak tedy Hradec Opava určitě koukatelnější a kvalitnější utkání.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Oba dva mancafty spokojene. Sparta vyhrala, i kdyz kvalitativne nema ani na mancafty ze treti spanelske ligy, a Mrdkava zas spok9jena, ze dostala jen jeden gol. Oba dva si muzou uzit vikend. At zije ceska sranda liga

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azazelo RD

Strama konečně dal taktický pokyn v sezóně a nechal Dúbravku zdržovat doma za stavu 1:0. Pan stratég.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak oslavný pískot na závěr

Reagovat
andrew96

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Oni vyhrajou a ty píče pískají

Reagovat
KingMaster13

To je nádhera Hrají hovno, vyhrají, fanoušci pískají, bojkoty a Štramák má větší a větší důvěru

Reagovat
smazaný uživatel

Job snu. Ten to vyhral na plne care. Kkt

Reagovat
KingMaster13

Já jsem možná i rád za to, že od 9. místa jsou ty naše týmy neschopný. Alespoň takovej neumětel jako Štramák pak díky výsledkům vypadá trochu jako trenér

Reagovat
Kang & Kodos

Jenže o Šilhavým to platí taky...

Reagovat
KingMaster13

Šilhavý neumí 2 věci a to hrát proti defenzivním týmům, jenž spoléhají hodně na bojovnost a neumí využít široký kádr, pak to sere nesmyslnýma rotacema ale po té kritice už si myslím, že bude sázet jen tak na 14-15 hráčů. Takticky na tom není nijak extra ale Štramák mi přijde, že styl nemá žádnej. Jen díky tomu, že se probrali Šural s Kadlecem tak to nějak jde.

Reagovat
Kang & Kodos

Taky to můžu podat tak, že Kadlece probral právě Strama. Ten rozdíl, jak hraje pod nim a jak hrál loni... Jinak já Šilhavýho uznávám, ale že má už ve třetím klubu stejnej problém, to nebude náhoda

Reagovat
KingMaster13

V Liberci měl boží tu mistrovskou sezonu a pak to šlo celkem do kopru ale furt je držel do 4. místa, dostal se do EL, ačkoli měli koeficient nízkej a dostal je přes skupinu. A to mu to tam Karl pravidelně rozprodával. V Jablonci se mu povedla zase první sezona. Druhou paběrkoval v lize ale v EL vyřadil třeba Kodaň a Ajax donutit betonovat a nebýt Greguše tak kdo ví No a u nás uvidíme. Já jsem za to, že on si nikde nevede vůbec špatně, akorát ten fotbal je absolutně nekoukatelnej Mě by právě docela zajímalo, když mu do to kádru nebude nikdo moc šahat, jestli dokáže vyhrát znova titul, i proto chci aby zatím mu dal Tvrdík šanci. Já si myslím, že za tenhle rok může hlavně Tvrdík. Nechal se strhnout Křéťou a přehnal posilování ačkoli tolik nemusel. A Šilhavý prostě chce být se všema zadobře a teď se mu to vymklo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Coutinho10

a rozhovor s nim zadnej

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Placebo

Omlouvám se, ale co to kurva bylo? Za takovej humus by se měly body vracet.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvtipnější je, že Štetina v letošní sezóně vytvořil víc šancí než všichni naši střeďáci dohromady.

Reagovat
KingMaster13

Vtipný je, že už vám funguje obrana, což byl váš loňskej hlavní průser spolu s golmanem ale zase jste si rozesrali zálohu s útokem

Reagovat
Banikovec7

No o fungující obraně mám teda jiné představy než to co předvádí Sparta.

Reagovat
Hokaido

Co že nám funguje?

Reagovat
KingMaster13

Tak jaký měli šance? 1 po chybě Dubravky kterou napravil a pak po standartce. Jinak žádný tlak na konci neměli. Za mě to nebylo špatně odehrané utkání z hlediska stoperů, samozřejmě pár nedorozumění tam bylo ale oproti Holkovi s Kadlecem to je jak nebe a dudy

Reagovat
Posledni Kovboj

Je to Jihlava. Venku. Jozka Chovanec by je ubranil jeste ted. Sam.

Reagovat
smazaný uživatel

Chovanec

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Adalberto.Littleoak

to myslíš vážně?

Reagovat
smazaný uživatel

Co s člověkem dela sazeni, to bylo videt vcera na mne Sorry hosi.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska aspon bod

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska neprohra Banicku.

Reagovat
db18

O Krmenčíka se zajímá Dinamo, které je prý blízko k dohodě (zároveň chtějí i Hrošovského)... jinak o Krmelce mají zájem ještě Aston Villa a Wolverhampton Wanderers.

Reagovat
Coutinho10

do Championship s nim

Reagovat
db18

Reagovat
KingMaster13

Dinamo To ať si počká třeba na Crotone, Cagliari, Augsburg něco takovýho. O Hrošovského měla zájem Atalanta, ne?

Reagovat
db18

To nevím, tohle psal chorvatský tisk... jinak o Hrošáka má docela dlouhodobě zájem Rapid Wien.

Reagovat
didosh

Rakouskou ligu nemusím... ale Rapid

Reagovat
KingMaster13

Já četl o Atalantě a to by dávalo i víc smysl. Přeci jen hrát Serii A a ke všemu za tým který má na to hrát lepší střed, proč ne

Reagovat
smazaný uživatel

Dinamo

Reagovat
C-M@ster

Jako sorry ale Dinamo? Ať už kterýkoliv, byl by to přestup do výrazně horšího. Navíc Hrošovskýho teda ani náhodou, ten borec má fazónu jak hrom.

Krmenčíkovi bych přál PL, ale zas v LM by se Plzni sakra hodil...

Reagovat
db18

Právě, že Hrošovský musí jít, dokud mu to jde... jinak ještě začne hrát jak Hrošovský.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Blasphemer

Ale zase bych mu přál teda lepší ligu než tu chorvatskou. Myslím, že ta rakouská by pro něj vůbec nemusela být zlá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Dinamo Minsk nebo Dinamo Tbilisi?

Reagovat
smazaný uživatel

Dinamo Bukurešť.

Reagovat
Kang & Kodos

Dynamo České Budějovice

Reagovat
smazaný uživatel

Dinamo Zagreb? Veď to absolútne nedáva logiku. Krmelec by si vôbec v ničom nepolepšil oproti Plzni, išiel by do horšej ligy, do väčšej konkurencie, Dinamo má na jeho pozícii dvoch podobne kvalitných mladých útočníkov... V Plzni má istý titul, ktorého by bol hlavným strojcom, istú LM a hlavne prostredie, kde to pozná a darí sa mu náramne. Fakt nechápem, načo by chodil do Zagrebu a obzvlášť uprostred sezóny, to by mi už nedávalo vôbec žiadny zmysel.. Pochopil by som prestup do top ligy, ale Chorvátsko? Hrošo detto...

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
didosh

Reagovat
db18

Tam si spíš myslím, jestli náhodou nejsme my dohodnutí s klubem (jeslti vůbec...), setrvání do konce sezony a pak dejme tomu peníze + Lecjaks...

...každopádně doufám, že tam nepůjde. Pro je maximálně to, že by byl v zahraničí a v Chorvatsku by nemusel mít takový problém s jazykem (nevím, jeslti umí anglicky ), ale zas by i přišel o LM v Plzni.

Reagovat
Blasphemer

Lecjaks je v Chorvatsku? To mi úplně uniklo.

Reagovat
db18

Jo? Jsem si i myslel, že jsme se o tom bavili...

Reagovat
Blasphemer

Tak možná že jo a akorát jsem na to úplně zapomněl.

Reagovat
smazaný uživatel

To už v Plzni by bol viac na očiach ako v Chorvátsku, preto ani nevidím v tom nijaké pozitívum, že by bol v zahraničí. Pre mňa proste úplne neprijateľný prestup, z jeho pohľadu. Nehodí sa mi ani do ich systému a koncepcie, kde sa snažia vychovávať vlastných hráčov a predávať ich za veľké prachy vonku. Jedine, žeby bol na odchode niektorý zo súčasných útočníkov a hľadali rýchlu náhradu, ale aj tak, na Krmelcovom mieste by som po takom prestupe určite neskočil...

Reagovat
Shevchenko

Víš kolik klubů na světě se jmenuje Dinamo/Dynamo?

Reagovat
Blasphemer

TJ Dynamo Drnholec

Reagovat
didosh

Kde si na to přišel?

Reagovat
db18

Znám jen jedno Dinamo.

Reagovat
Shevchenko

Dinamo Moskva?

Reagovat
db18

Dynamo

Reagovat
Shevchenko

Dinamo

Reagovat
FCSL

Tým Liberce se musel vypořádat i s novinkou, že Jan Nezmar, sportovní ředitel klubu, odejde v prosinci do Slavie. „Zasáhlo nás to. Spousta hráčů ten den trénovala s černými páskami na ruce,“ přiznal Trpišovský.

Jinak JT a Coufal další na odchodu, takže jsem fakt zvědavej, jak to dneska bude vypadat. Chtělo by to aspon pořádně dojet podzim, at je ten průser na jaře co nejmenší. Spadnout už snad nestihnem, to až v příští sezoně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli dneska něco uhrajeme u vás tak to budu počítat za velký zázrak.

Reagovat
smazaný uživatel

Coufal

Reagovat
C-M@ster

A kam teda JT? Do té Rijeky?

Reagovat
andrew96

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
Greny

ten jde ale do Komety, sestreli kazdyho kdo se priblizi k Eratovi

Reagovat
C-M@ster

No, včera to bylo potřeba...

Ale Kometa to potahá podle loňskýho scénáře až na titul... to spíš ta Zbrojovka by měla začít dávat fíky, s takovýmhle koučem vidím ve světlé zítřky, ale chtělo by to obrat už teď Teplice.

Reagovat
Banikovec7

Jako že dostal hokejkou do obličeje? To se jiným hráčům nestává.

Reagovat
Greny

jsem zvedavej zda dostanou Vitkovice flastra za fanoušky ..

Reagovat
C-M@ster

Spíš ne než jo.

Reagovat
Banikovec7

Co provedli?

Reagovat
Greny

sproste urazeli Barinku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vfb

Usvědčený zločinec ve VIP.. Kometa

Reagovat
FCSL

https://www.livesport.cz/zapas/fu96WKiC/#sestavy;1

https://www.livesport.cz/zapas/fu96WKiC/#tabulka;top_scorers

Markovič gol CSKA 10. nejlepší střelec v lize z nejhoršího týmu, slušný

Reagovat
didosh

Reagovat
Greny

Plzen dnes na hrotu s Bakošem? Nebo dostane sanci Reznicek?

Reagovat
didosh

Konečně liga!

Reagovat
didosh

Prosím,kde najdu stream na Baník,na Comando nic není...

Reagovat
didosh

prosím...

Reagovat
ZB 07

https://www.zorrostream.net/football-live-streaming-video-1.html

Já koukám tady, většinou od 10.minuty se tam objeví neplacenej...

Reagovat
didosh

Děkuju...Co to je za slovo koukám?

Reagovat
ZB 07

Normální slovo

Reagovat
didosh

...takové pražské...

Reagovat
smazaný uživatel

Baník na Comandu JE.

Reagovat
ZB 07

Melichárek - Gomes, Pavlík, Kijanskas, Vraštil - Polák - Fortes, Kratochvíl, Pilík, Lutonský - Koné

Fortes konečně v základu, Teplice bez šance

Reagovat
Greny

Zikl na lavce , snad ho tam dá misto Koneho (ja bych ho napral klidne do zakladu)

Reagovat
ZB 07

No místo Koného by tam mohl být kdokoliv...už ať se vrátí Růsek, včera zase gól.

Reagovat
FCSL

Kolář - Karafiát, Kúdela, Hybš - Kulhánek - Coufal, Bosančič, Breite, Kerbr - Bartl - Pulkrab

Hladký, Mikula, Havelka, Voltr, Malinský, Vácha, Graiciar

Bez Ševčíka Bartl konečně fit

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně vás rozjebem.

Reagovat
didosh

Reagovat
FCSL

https://www.livesport.cz/zapas/U93eOlg2/#sestavy;1

Jako remíze bych se nedivil, ale snad neprohrajem

Reagovat
FCSL

Ted když koukám na ty sestavy, tak to fakt nechápu Mudra, Pimpara, Dubek, Obročník, Hadaščok = 6:0

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Blasphemer

Plus kouzelník Slovák u kormidla.

Reagovat
Banikovec7

To by ta remíza ale musela být tak 3:3.

Reagovat
FCSL

https://www.livesport.cz/zapas/Cxidl53a/#tabulka;over_under;overall;2.5

Over by mohl bejt no, oba týmy útočný, ve vzájemnejch to taky padá

Reagovat
Greny

z Liberce to pamatuje jen Kolář a Coufal a z Baniku jen Azevedo

Reagovat
Banikovec7

Mičola zase

Reagovat
Greny

Jilkovi jsme uplatek dali tesne pred zapasem, jasna jednicka

Reagovat
exse

2 párky od Breiteho, to chceš.

Reagovat
Banikovec7

Ani jsem nestačil najít stream a už ani hledat nemusím

Reagovat
ratusek

Reagovat
FCSL

Je tam Ještě 5

Reagovat
ratusek

Koukám, že jsme se vrátili do starých kolejí

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec

Reagovat
Sali5

achjo

Reagovat
smazaný uživatel

Běžte do píči, ty vole. Opět a zas...

Reagovat
Banikovec7

Plno řečí zase, že už musíme bodovat a nevím co a podvacáté v sezóně gól do 5. minuty.

Reagovat
FCSL

Mamlas Kolář Stejně jako v Jihlavě

Reagovat
exse

Co udělal špatně prosimtě?

Reagovat
FCSL

Kdyby zůstal ve vápně, tak to ten dřevák nedá. Tekhle mu to krásně připravil akorát

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
stas87

Nemal by brankar pri takej lopte do nej ist len ked je na 100% presvedceny ze ju bude mat? V tomto pripade mi prislo, ze to nemoze stihnut a ze Micola u tej lopty bude skorej. Sice ju Kolar zasiahol ale trafil len Micolove nohy a od nich sa to odrazil spät ku Micolovi a ten uz to mal lahke. Mozno kebyze ostane v branke, urobil by lepsie. Mohol ho napriklad Micola trafit.

Reagovat
exse

Stihl ji uplně v pohodě, jen smolně trefil Kúdelu. Mnohem větší chyba by byla, kdyby zůstal na vápně.

Reagovat
FCSL

Netrefil Kúdelu, ale Mičolu

Reagovat
exse

Ok, musím se ti omluvit, prvně jsem myslel že si blbej, ale ty si jen slepej.

Reagovat
FCSL

http://tv.isport.blesk.cz/video/3787114/liberec-ostrava-micola-udrzel-balon-a-trefil-se-do-prazdne-brany-1-1.html

Trefil Mičolu do levý nohy. Ten by navíc ten míč přebral až někde na vápně, kdyby na něj vyběhl až pak, měl by dobrou šanci to chytit. Celkově to dělá často, několikrát během podzimu měl štěstí, že to golem neskončilo. Hraje si na Neuera a neumí to

Reagovat
exse

To mi nechceš tvrdit, že i tady nevidíš, že trefil Kúdelu??

Reagovat
exse

Nemluvě o tom, že to aby hrál co nejvíce nohama po něm vyžaduje Trpišovský.

Reagovat
FCSL

Ok, ted to bylo vidět z jinýho záběru na streamu, ale z tohohle mi to nepřišlo vůbec. Ale nevim co na tom mění, že to byla smůla. Klasickej jeho výlet mimo vápno a zase jsme z toho dostali gol. JT po něm chce aby se zapojoval do rozehrávky, ne aby tam lítal jak kašpar mimo vápno

Reagovat
FCSL

Bosančič životní sprint

Reagovat
Greny

Sundej toho Koneho zatim je to nejlepsi stoper Teplic .... a dej tam Zikla horsi to nebude...

Reagovat
Greny

to je fakt pičus

Reagovat
Blasphemer

Držitel ceny fair play Francis Koné.

Reagovat
monty25

Koné

Reagovat
Greny

jako naši hru by to nemelo nijak ovlivnit, stejne tam byl do te doby na hovno a byl to vas nejlepsi stoper

Reagovat
Banikovec7

Viděl to někdo nebo nejsem jediný kdo nenašel funkční stream?

Reagovat
Banikovec7

Díky, ale něco podobného jsem měl a jelo to vždy tak 10 sekund a pak 10 minut nic.

Reagovat
ZB 07

To je taková odpornost. Tenhle fotbal nešel kolem 1.ligy ani obloukem....Jinak Koné je asi nejhorší útočník v historii Zbrojovky, měl by se na to vykašlat a radši se věnovat lékařské kariéře...

Reagovat
soukup

no o toho nejhoršího útočníka má dost konkurentů Simr, Vrána, Kroupa jr., Markovič... tragédů se tady vystřídaly mraky

Reagovat
Liquid

tragéd vedle tragéda - měla by to být 2.liga u Špilasu

Reagovat
FCSL

Zoufalej výkon. Baník mohl v pohodě vyhrávat

Reagovat
Greny

jestli chces videt zoufaly vykon zapni zapas Zbrojovky a Teplic ...

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí vydržet u Baníku

Reagovat
Jeňa

Koné cenu fair play asi neobhájí

Reagovat
Greny

snad ho Pivarnik vyhodi

Reagovat
smazaný uživatel

Celý druhý poločas o jednoho méně. Bod by byl zlatej.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Hm, chytá Laštůvka a hraje Zmrhal. To je fakt sen.

Reagovat
Banikovec7

http://tv.isport.blesk.cz/video/3787199/liberec-ostrava-baros-v-souboji-s-coufalem-prestrelil-branu-a-marne-chtel-penaltu.html To jako není faul? Se na něj pověsil někde na penaltě a celou dobu běží s rukou kolem krku.

Reagovat
db18

nebyl v ofsajdu?

Reagovat
Kang & Kodos

Šilhavý už se v těch rotacích tak ztratil, že nedopočítal hráče na lavičku

Reagovat
db18

Reagovat
Miguel19

Zase Škoda. To je pičus.

Reagovat
Kang & Kodos

Ani jsem se nemusel koukat, jestli ho máš v sestavě

Reagovat
smazaný uživatel

Hušby to přežil

Reagovat
db18

No jo... ale Deli ne.

Reagovat
Greny

Pivarnik ma koule za Zikla

Reagovat
Sali5

Tvl taková díra v obraně, to snad ani není možné

Reagovat
FCSL

Voltrinho

Reagovat
fabec1222

Baník a Příbram, návrat králů do svých lig

Reagovat
Banikovec7

Ta přihrávka jak tam prošla, tak to je masakr.

Reagovat
Greny

gooool Škodááááá

Reagovat
Greny

gooool Škodááááá

Reagovat
Kang & Kodos

Dostat gól od Brna v deseti

Reagovat
diskoschlampe

Vy jste to zvládli proti nám, když jsme byli v devíti

Reagovat
KingMaster13

Teplice Doma dokážou porazit skoro každýho a venku si je maže na chleba Brno v 10

Reagovat
smazaný uživatel

Tepláky

Reagovat
Greny

Susnjar da loktem do hlavy Ziklovi a jeste dostane vyhodu

Reagovat
Greny

naprosto zaslouzeny tri body.. Teplice vubec nic nepredvedli.. to by mohl byt zlom v sezoně

prijemny prekvapeni Zikl .. pristi zapas do zakladu, vypadal dost zajimave. Koneho vyhodit at to stoji co to stoji ..

Reagovat
KingMaster13

Nechat, akorát mu změnit roli na zdravotníka

Reagovat
Greny

normalne bych poslal na svaz zadost at mu napari stopku do konce sezony

Reagovat
KingMaster13

Prostě fotbalista je to na hovno ale jako zdravotník se osvědčil. Netřeba ani vyhazovat nebo žádat svaz. Prostě budete mít černýho Ádu no

Reagovat
FCSL

Yeeeeeeees Ta Sigma už mě ale fakt sere

Reagovat
KingMaster13

A Král je poslední

Reagovat
monty25

Prohrát, když se hraje víc než poločas proti deseti? No comment...

Reagovat
ZB 07

Váš výkon pro mě hrozný zklamání...

Reagovat
Greny

Reagovat
Kang & Kodos

Tobě se taky zavděčit...

Reagovat
ZB 07

No já jsem šťastnej, ale že tým hrající o poháry není schopnej dát gól ani nám, zvlášť když jsme v oslabení...to není moc dobrá vizitka

Reagovat
monty25

Teplice už o poháry nehrajou...

Reagovat
ZB 07

No ted už asi ne no mohli jste být 3 body od Sparty...

Reagovat
KingMaster13

Já nevím co blbnou. Pokaždý když jdu na Stínadla tak odcházím s pocitem udivení, že nehrajou v top 5.

Reagovat
KingMaster13

Ježiš Koreš A to kopyto zase určitě dá gol

Reagovat
KingMaster13

Nazdááár

Reagovat
Kang & Kodos

Holek Pořád stejný vemeno

Reagovat
naheCZ

Škoda parádně

Reagovat
Greny

Rada, Holek, Jiranek

Reagovat
KingMaster13

Tak snad se Škoďák konečně vrací zpět. Jinak Holek

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Holek a Jiránek jsou dobří komici.

Reagovat
Kang & Kodos

Před zápasem říkali, že Dukla přivezla do Edenu novej autobus, ale nic moc teda...

Reagovat
smazaný uživatel

Vácha v Liberci radši nehraje, Holek opět za šaška, ale stejně někdo bude psát ( nemyslím tady ), že je tohle duo lepší než hráči, které máme.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
KingMaster13

A to ještě jak se Holek cítil dotčen když jste ho vyhazovali

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Však i takovej Mareček je lepší stoper než Holek.

Reagovat
db18

Reagovat
db18

Jo... ale my teda smíme hodnotit až po sezoně. https://twitter.com/jirimullerEsam/status/921808608538619906

Reagovat
smazaný uživatel

Někteří se smáli i tady, že pouštíme Váchu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu jak šašek Holek mohl hrát tolik let za Spartu.

Reagovat
db18

Koza - Řízek, Hejda, Hubník, Limba - H+H - Petržela, Kolář, Kopic - Bakoš

...Krmelec ani na lávce - to se mi nelíbí.

Reagovat
hefy

Mě sere Bakygol na hrotu, proč tam kurva nedá Řezníčka?

Reagovat
db18

Řezníček se vysral na pohár, tak si ho Vrba škrtnul. V zimě má jít pryč.

Reagovat
Greny

to se divim, že je teda na lavicce

Reagovat
db18

Není kde brát... vždyť už takhle tam je Ivanschitz...

Reagovat
Greny

tak pokud bude Krmelec fakt out az do konce podzimu tak si zahraje posledni zapas ve skupine, Bakoš se ve ctvrtek vykartuje

Reagovat
db18

Hejda na hrotu.

Reagovat
hefy

Reagovat
Greny

zranenej kotnik , mozna uz na podzim nenastoupi ..

co je s Havlem?

Reagovat
db18

Fakt? No, tak to je asi ještě horší, u zdravotní prohlídky bych aspoň mohl doufat, že dohraje ligu u nás...

Reagovat
KingMaster13

Nešetří ho Vrba na EL?

Reagovat
KingMaster13

Zmrhaaaaaaaaaaaal Návrat Krále

Reagovat
db18

Rada Za to by ho děda zbil!

Reagovat
db18

https://pbs.twimg.com/media/DO73FjtWkAInwby.png:large

Slovácko si vymyslelo zajímavé rozestavení

Reagovat
smazaný uživatel

To jsi neviděl dneska Nantes proti PSG...4 stopeři,2 krajní beci,3DM a někde v prdeli hrot...tohle je v klídku

Reagovat
db18

Viděl... ale rozestavení teda ne.

Reagovat
smazaný uživatel

vykouzlil z toho 4-3-3

Reagovat
smazaný uživatel

pak i 4-5-1 ale tak reálně 6-3...díra.... a útočník

Reagovat
dinss

Hubnik bohužel hrát musí ale Bakos?

Reagovat
Miguel19

Jenda

Reagovat
smazaný uživatel

gólík

Reagovat
Greny

Kopic

Reagovat
smazaný uživatel

Co to ma ten Hubnik na hnate za cmaranici ?

Reagovat
Kang & Kodos

Mně přijde, že má nastřelený vlasy

Reagovat
Miguel19

To by bylo smutný, když tam má CD jak kráva

Reagovat
Kang & Kodos

Dřív tam toho měl ještě míň, mi přijde

Reagovat
smazaný uživatel

On to tam tak má hodně dlouho...bych čekal,že už bude plešatý a on furt ne

Reagovat
db18

Asi růženec... ale vypadá to divně - hlavně u něj.

Reagovat
db18

Kopice

Reagovat
Kang & Kodos

Milan

Reagovat
ratusek

Slovacko s psychousem Sumulikoskim a Kordulou na lavicce

Reagovat
Miguel19

4. přihrávka Milana Petrželi, kterou si ale připíše Lukáš Hejda.

Reagovat
Tigerinho

to nepochopíš

Reagovat
Greny

O co ze shori i Ajax

Reagovat
Greny
Reagovat
Kang & Kodos

No, skoro

Reagovat
db18

Daníček jak ho tlačil...

Reagovat
Miguel19

Daníček. Ještě si dovolí se divit

Reagovat
ratusek

Daniček :-D

Reagovat
Miguel19

Loooool

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole..takový gól

Reagovat
db18

Řezník

Reagovat
Miguel19

A jak se zase jenom hlásí jak idioti

Reagovat
Greny

Řezník

Reagovat
mojmira

luxusní gól

Reagovat
smazaný uživatel

Docela na klid. Fakt to vypada na vymenu pohar x liga.

Reagovat
db18

Akorát to klasicky nikdo neřekl gólmanovi, aby to nevypadalo až moc podezřele.

Reagovat
smazaný uživatel

Baky tay vtipalek. Nadherne zpracuje, aby se pak netrefil. Skoda toho, pral bych mu nejakej gol.

Reagovat
hefy

Je to dřevák no.

Reagovat
Miguel19

Tak hrají to. Po každém gólu se hráči Slovácka rychle seběhli k sudímu a zdatně protestovali.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak teda musim rict, ze Trousil solidni vykon ve studiu. Narozdil od spolukomentatora Kaloudy, kterej se taaak snazi, ale je to zkratka desna nuda a vetsinou uz podle prvniho slova dokazu odhadnout celou vetu. Navic ma - subjektivne hodnoceno - neprijemnejj hlas... Karoch samozrejme nema cenu komentovat.

Reagovat
Miguel19

Petr ještě nemá kartu tvl?

Reagovat
Miguel19

Easy vole.

Reagovat
ZB 07

Slovácko sestup

Reagovat
ratusek

To je nuda

Reagovat
Miguel19

Tvl gól hlavičkou v leže, teďka čuráčkem. To už je moc jednoduchý..

Reagovat
ZB 07

Ať se teď Plzeň soustředí na úspěch v EL, liga je pro ně malá...

Reagovat
db18

Vypadl proud nebo co?

Reagovat
Miguel19

Reagovat
KingMaster13

Na Slovácku se bojí ostudy tak to raději odpojili a doufají v kontumaci

Reagovat
ZB 07

Čistě teoreticky, jak by se postupovalo, kdyby se to dneska nedohrálo?

Reagovat
Greny

Zitra by se dohravalo

Reagovat
db18

Vzhledem k jasnému výsledku by se to asi nechalo být... kdyby to bylo nějak těsnější, tak by se mohl opakovat buď jen druhý poločas, nebo celý zápas...

Reagovat
Greny

Jen by se dohral zbytek druheho polocasu

Reagovat
ZB 07

díky...já jsem si právě nebyl jistej, jestli se může ukončit zápas, aniž by se odehrálo 90 minut.

Reagovat
Sosi

Matuš: "piču vidím"

Reagovat
Sosi

"Nechal Čermáka smočit"

Reagovat
ratusek

dneska se podívám na Karvinou, předpokládám že budou držet basu a neodskočí nám

Reagovat
smazaný uživatel

Slovácko - VIktorka

Prej výměna pohár - liga. fakt logika

To by snad spíš mělo jakž takž logiku jen naopak, když Slovácku hrozí sestup ....

Reagovat
FCSL

Místo 2 proher maj jen 1. Sice zbytečnou, ale aspon něco

Reagovat
smazaný uživatel

@lukas_pecene

Milan Škoda včera svým druhým gólem věrně napodobil legendární trefu, kterou už před třiceti lety u sebe na chatě vymyslel a před svědky předvedl Miloš Zeman.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy namichejte tequillu se skotskou

Reagovat
Greny

Nejlepší útočník Slavie je na hostování

Reagovat
PavlíčeQ
Reagovat
KingMaster13

Jako letos má asi největší formu v kariéře. Pěkně mu to pálilo i tenkrát v Jihlavě ale tam dal dost golů z penalt.

Reagovat
ratusek

Kalabiška

Reagovat
ZB 07

To je parádní kolo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Bohemka udržet

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele