HET liga - preview 11. kola

19.10.2017, 11:11, aktualizováno 22.10.2017, 08:51
Previews
Třemi zápasy se pokračuje na poli české nejvyšší soutěže. Plzeňská Viktoria se bude chtít po porážce s Luganem rehabilitovat proti Brnu. Slavia pro změnu chce na domácí půdě zdolat Liberec a na závěr nedělního menu dojde na střetnutí Zlína s Mladou Boleslaví, kteří se také představili ve čtvrtečních zápasech Evropské ligy...
Viktoria Plzeň - Zbrojovka Brno  (neděle 17:00)
Viktoria Plzeň se po ostudném vystoupení v Evropské lize představí na ligové scéně, kde dosud neztratila ani bod a jejím soupeřem bude Zbrojovka Brno v čele s trenérem Romanem Pivarníka, který ještě nedávno na západě Čech působil.

Favorit je jasný. Je jím Viktoria Plzeň, která zvládá ligové zápasy s velkým přehledem. Naposledy Vrbovi svěřenci zvítězili na Spartě a po deseti kolech mají plný počet bodů, což je na české poměry málokdy vídaná věc.

Kéžby to však Viktoriánů šlapalo i v Evropské lize. Ve čtvrtek si doslova uřízli ostudu s Luganem. Předposlední tým švýcarské ligy jim nastřílel tři branky a po dlouhé době zaznamenal vítězství. Jakkoliv pak Viktorka válí doma, tohle jí fanoušci jen tak neodpustí a proti Zbrojovce bude mít Vrbův tým co napravovat. "Vzhledem k tomu, že hrajeme na domácí půdě, tak očekávám utkání, které bychom měli zvládnout. Zvlášť po tom nevydařeném zápase s Luganem, které musíme hodit za hlavu. Je třeba opět přepnout na ligu," uvědomuje si Michael Krmenčík.

Velký návrat do Doosan Arény prožije Roman Pivarník. Slovenský, padesátiletý kouč ve Viktorii v sezoně 2016/2017 působil a pro neuspokojivý herní projev byl odvolán, přestože jeho tým celou soutěž vedl. Viktoria pak o vedení přišla a z titulu se radovala Slavia.

"Po relativně krátké pauze se do Plzně vrátíme a budeme stát tentokrát na druhé straně, jako soupeři. Tohle fotbalový život přináší, na zápas se samozřejmě těšíme a věříme, že jej zvládneme co nejlépe," vyjádříl se k návratu celého realizačního týmu kouč Pivarník.

Zbrojovka nebude mít co ztratit, v minulém kole sice porazila při Pivarníkově premiéře Slovácko, ale s Plzní má výrazně horší vzájemnou bilanci. "Plzeň si prakticky pokaždé vytvoří šance a dokáže v průběhu utkání soupeře zatlačit. Je i otázkou sportovního štěstí, zda se vám to povede přežít. Důležité je být aktivní směrem dopředu, aby Plzeň musela hrát důsledně a nebyla v takovém klidu," pokračoval Pivarník.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Kozáčik - Řezník, Hejda, Hájek, Havel - Hořava, Hrošovský - Petržela, Kolář, Kopic - Krmenčík
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Melichárek - Vraštil, Pavlík, Kijanskas, Jablonský - Juhar, Kratochvíl - Pilík, Škoda, Lutonský - Koné
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.22 - 7.19 - 13.90
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Fastav Zlín - FK Mladá Boleslav  (neděle 18:00)
Mladá Boleslav balancuje na samotné hraně sestupového pásma a nyní by nutně potřebovala zabrat na půdě pohárového zástupce ze Zlína. Ten ve čtvrtek vyválčil další bod, ale v lize si také nevede úplně podle představ. Fastavu patří až osmé místo.

Zlín ve čtvrtek v Olomouci remizoval s FC Kodaní 1:1 a je stále ve hře o postup do další fáze, byť z domácích duelů mu zbývá ten proti favoritovi skupiny Lokomotivu Moskva a v dalších kolech pocestují zlínští hráči do Kodaně a Tiraspolu.

V HET lize si vede Zlín výborně zejména na domácím hřišti, kde všechna utkání s výjimkou jediného proti Slavii (1:1) vyhrál. Venku už to ale taková sláva není, pouze jeden získaný bod na půdě Baníku Ostrava je hlavním důvodem, proč jsou Pánikovi svěřenci až na osmém místě. Na druhou stranu ztráta na evropské poháry činí jen tři body.

Právě vyrovnanost české soutěže by mohla hrát do karet Mladé Boleslavi, která se zatím hodně trápí a místo bojů o poháry balancuje na hranici sestupové propasti. Boleslav nevyhrála ani v minulém kole, doma proti Teplicím brala jen bod za remízu 2:2. A ve Zlíně pochopitelně hosty nic jednoduchého nečeká. "Očekávám těžký zápas, je to pohárový účastník, v domácí soutěži doma ještě neztratili ani bod. Měli jsme video, kde jsme si všechny věci ukázali. Jaké jsme dostali góly a jakých chyb se vyvarovat do dalšího zápasu. Věřím, že se z toho dokážeme ponaučit," prohlásil pro Bolka TV Jan Chramosta.

V minulé sezoně zvítězil vždy hostující celek, což je poměrně překvapivé. Mladá Boleslav na zlínské Letné vyhrála letos v dubnu 2:1 po brankách Lukáše Magery a stopera Douglase.
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Kopečný, Bačo, Gajič, Holzer - Ekpai, Hronek, Jiráček, Vukadinovič - Mehanovič, Diop
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Vejmola - Pauschek, Chaluš, Stronati, Fleišman - Hubínek, Rada - Přikryl, Matějovský, Chramosta - Mebrahtu
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.47 - 3.38 - 3.09
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Slavia Praha - Slovan Liberec  (neděle 18:00)
36 ligových zápasů je Slavia pod trenérem Šilhavým neporažena, přesto na vedoucí Viktorii ztrácí propastných osm bodů. Aby se rozdíl soupeřů nezvyšoval, potřebují sešívaní nutně porazit Slovan Liberec, aktuálně pátý tým ligové soutěže.

Slavia pokračuje v dlouhé sérii neporazitelnosti, nicméně s průběžným druhým místem spokojena být nemůže. Sešívaní obhajují mistrovský titul a na vedoucí Viktorii Plzeň ztrácejí už osm bodů! Mohou za to remízové ztráty s Bohemkou, Baníkem, Sigmou i Zlínem. Jinými slovy: Slavia až na minulé kolo pokaždé ztratila venku dva body. V minulém kole se Šilhavého svěřencům konečně podařilo vyhrávat venku v Karviné a alespoň prozatím zastavit rostoucí ztrátu na čelo.

Ve čtvrtek se Slavia představila na horké půdě španělského Villarrealu a překvapivě si odvezla bod za remízu 2:2. Mohlo to být samozřejmě ještě lepší, neboť Pražané vedli v průběhu prvního poločasu už o dvě branky, ale Žlutá ponorka ještě do poločasu srovnala na konečných 2:2.

Slavia se o víkendu utká s Libercem, který vždy patří mezi nepříjemné soupeře. "Liberec se pohybuje těsně za námi v horní polovině tabulky, hraje ofenzivní fotbal, což myslím, že bude dobře pro diváka. Může to být dobrý fotbal. My musíme a chceme vyhrát, nemůžeme si dovolit ztratit," řekl Šilhavý.

Liberec v minulém kole také zvítězil, Duklu porazil 3:0 a v tabulce si upevnil páté místo za čtvrtým Jabloncem. Stadion v Edenu není pro severočechy optimálním místem, od roku 2011 tam nevyhráli a pokud by se jim to tentokrát podařilo, bylo by to velké překvapení.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Bořil, Jugas, Deli, Sobol - Souček - Sýkora, Hušbauer, Stoch, Danny - Škoda
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Kolář - Coufal, Kúdela, Karafiát, Kerbr - Ševčík, Breite, Folprecht, Hybš - Graiciar, Potočný
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.44 - 4.75 - 8.12
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Teplice - MFK Karviná  (sobota 17:00)
Teplice na domácích Stínadlech přivítají velice oblíbeného soupeře z Karviné, se kterým nikdy předtím neztratili ani bod. Karvinští by ale potřebovali tuto nelichotivou bilanci rychle změnit, protože jejich situace je v tabulce čím dál horší.

Nejprve však k domácím. Teplice vcelku pravidelně bodují, což potvrzují minulá dvě kola, kdy nejprve Teplice otočily výsledek proti Slovanu Liberec a vyhráli 2:1 a poté vybojovaly cenný bod ze hřiště Mladé Boleslavi (2:2). Přesto by si možná představovaly lepší umístění, než je aktuálně osmé místo v tabulce HET ligy.

Po tomto kole se tak klidně může stát, protože Skláři hostí nevýraznou Karvinou, se kterou jak už bylo řečeno mají vynikající bilanci. Karviná se navíc trápí střelecky, ve dvou minulých kolech vyšla střelecky naprázdno. "Pro nás je to důležitý zápas. Že Karviná dala jen jeden gól venku? Každý zápas je jiný, musíme být ve střehu. Ale snad u nás potvrdí, že góly nedává a my udržíme vzadu nulu," nechal se slyšet domácí Jeřábek.

"Mají sílu ve standardních situacích, disponují vysokými hráči. Pozor si musíme dát i na brejky, mají vepředu Wágnera," dodal teplický stoper.

Karviná v minulém kole podlehla Slavii 0:2 a v tabulce jí patří až dvanácté místo. "Naše situace ještě není kritická, ale vážná určitě. Potřebujeme pořádně bodovat a jsem přesvědčený, že všichni hráči udělají pro sobotní úspěch maximum," tvrdí trenér MFK Karviná Jozef Weber.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Diviš - Vondrášek, Jeřábek, Šušnjar, Krob - Ljevakovič, Král - Fillo, Trubač, Hyčka - Vaněček
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Berkovec - Čolič, Hošek, Lischka, Eismann - Šisler, Janečka - Moravec, Budínský, Kalabiška - Wágner
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.53 - 4.31 - 7.11
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Jablonec - Sparta Praha  (sobota 18:15)
Hráči pražské Sparty zavítají v rámci 11.kola HET ligy na sever Čech, kde se střetnou s Jabloncem. Cíl je jasný, konečně venku získat tři body a posunout se směrem k evropským pohárům. Jenže domácí mají skvělou formu a v lize od druhého kole ještě neprohráli.

Jablonec se pod Zdeňkem Kluckým nadechl k vynikající sérii a v řadě neprohrál osm ligových zápasů. Severočeši se pak díky tomu posunuli čtvrté místo, které znamená předkolo Evropské ligy. V přímém souboji dvou pohárových aspirantů přivítají Kluckého svěřenci Spartu, což je vždycky velký svátek. "Jméno týmu samozřejmě budí respekt, ale hrajeme v domácím prostředí a já nevidím jeden jediný důvod, proč se jich bát. Respekt máme, ale budeme hrát tak, abychom zvítězili," prohlásil jablonecký kouč.

A má pravdu. Sparty se v současnosti není třeba bát, zvláště na domácím trávníku. Venku je totiž Sparta více než bídná. Vyhrála jen jedno z pěti utkání, což je pro někoho, kdo si dělá zálusk na nejvyšší pozice velký problém. Sparťané nedokázali venku porazit ani v té době poslední Zbrojovku Brno, se kterou dokonce prohráli.

Po minulém kole je navíc s případným titulem dost možná definitivní ámen, protože po porážce s Viktorií vzrostla ztráta Sparty na ohromných patnáct bodů. "Cíl bojovat o Ligu mistrů ale zůstává, spolu s úspěchem v tuzemském poháru. Trenérům jsme slíbili prostor a podporu. Změna na pozici trenéra tak není v tuto chvíli není téma," nechal se slyšet Adam Kotalík.

Stramaccioni tedy má nadále důvěru vedení, zdali to však povede k lepším výsledkům není jasné. Sparta ale potřebuje vyhrávat a v Jablonci jí čeká těžká práce. Naposledy se Spartě podařilo v Jablonci zvítězit na podzim roku 2013:
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hrubý - Jankovič, Kysela, Hübschman, Hanousek - Masopust, Považanec, Trávník, Jovovič - Doležal, Tecl
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Dúbravka - Zahustel, Štetina, Hovorka, M. Kadlec - Mavuba, Mareček - Biabiany, Lafata, Šural - V. Kadlec
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.90 - 3.24 - 2.70
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Vysočina Jihlava - Bohemians Praha 1905  (pátek 18:00)
Fotbalisté Bohemians se po výhře nad Baníkem představí v Jihlavě a opět půjde o důležitý souboj z hlediska záchranářských prací. Ježci si nedávno rovněž pomohli výhrou nad Ostravou, ale nyní už jsou opět dva zápasy bez zisku bodu.

Jihlava důležitý duel s Baníkem zvládla, ale následně prohrála o branku s Olomoucí i se Zlínem a znovu se vrátila na poslední místo tabulky. Situace na dně tabulky je ale hodně vyrovnaná, hned tři týmy mají shodný počet sedmi bodů a dva jen o jeden bod více. Každý zápas a každý bod je důležitý, čehož si jsou v Jihlavě moc dobře vědomi, takže cílem zápasu proti Bohemce je pochopitelně zvítězit.

"Ve fotbale můžete před zápasem plánovat a taktizovat, ovšem vývoj zápasu a dění na hřišti se od toho často výrazně liší. Do utkání rozhodně půjdeme s cílem být nebezpeční v ofenzívě a zvítězit. Jistě se neobejdeme bez silné defenzívy a kvalitní organizace hry. V našich záměrech nemůžeme počítat se zraněnými Neradem a Štěpánkem," nechal se slyšet asistent trenéra Michal Zach.

Klokani v minulém kole vyhráli, přestože doma s Baníkem prohrávali po brance Milana Baroše. Tříbodový import rázem posunul Bohemku na solidní deváté místo se ziskem třinácti bodů. Družina Martina Haška by ráda úspěch zopakovala a zvítězila, podobně jako se jí to povedlo minulou sezonu, kdy zvítězila na jihlavské půdě 2:0.

"Jihlava je nebezpečná hlavně doma, kde mimochodem potrápila i plzeňskou Viktorii. Nyní se ocitají v situaci, kdy nad námi nutně potřebují zvítězit, což ale my víme. Hrajeme s nimi během relativně krátké doby podruhé. Věřím, že budeme dobře připraveni. I když se nacházíme ve středu tabulky a Jihlava na jejím konci, tak to bude v pátek těžké. My dáváme málo branek a všechny body, které jsme dosud získali, jsme si poctivě vybojovali. Za naše aktuální umístění jsem pochopitelně šťastný," prohlásil Martin Hašek.
Vysočina Jihlava - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Nový, Tlustý, Krejčí, Mišůn - Vaculík, Urblík - Fulnek, Dvořák, Popovič - Ikaunieks
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Fryšták - Dostál, Hůlka, Šmíd, Kocič - Jindřišek - Reiter, Hašek ml., Mašek, Luts - Kabajev
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.52 - 3.31 - 3.07
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Baník Ostrava - Sigma Olomouc  (pátek 20:15)
Baník je v nezáviděníhodné situaci, devět kol v řadě nedokázal zvítězit a propadá se tabulkou. Svěřenci trenéra Kučery jsou čtrnáctí jen vinou lepšího skóre. Podaří se jim negativní sérii zastavit? Jejich soupeřem bude další nováček Sigma Olomouc, která na rozdíl od Baníku válí.

Po nadějném startu přichází volný pád. Baníku se nedaří přerušit dlouhou zápasovou šňůru bez vítězství, což má za následek pád tabulkou. Baník je čtrnáctý a to jen díky skóre. Domácí tým doplácí zejména na katastrofální obranu. Dvaadvacet inkasovaných branek je nejvíce v celé soutěži.

Sigmy se však Ostrava nebojí. V minulé sezoně v rámci druhé nejvyšší soutěže s ní ani jednou neprohrála, takže proč by to nemohla zopakovat i na prvoligové scéně? "Mají velkou technickou zdatnost a výbornou, rychlou přechodovou fázi, kde jsou velmi nebezpeční pohybliví Zahradníček s Faltou. Je třeba nedat jim prostor a včas je dostupovat. Musíme jim ukázat, že hrajeme doma, a ať to hosté pocítí," řekl Radim Kučera.

Sigma se po minulém kole také propadla tabulkou, avšak díky remíze s Jabloncem si pohoršila z druhého na třetí místo. Hanáci tak mohou být s průběhem sezony nadále velmi spokojeni. V lize je zatím dokázala porazit pouze Viktoria Plzeň. Přesto trenér Václav Jílek stojí pevně nohama na zemi a Baník považuje za velice nebezpečného soupeře, který je silný zejména do ofenzívy.

"Nejsou tam jenom Baroš a Azevedo, jsou tam Šašinka nebo Poznar, jsou tam typy hráčů, které mají útočnou sílu. Takže to určitě bude úkol číslo jedna pro naši obranu, abychom se s tím vypořádali a vyrovnali. Ale myslím si, že jsme se už v této sezoně potkali se stejnou, ne-li vyšší kvalitou útočných hráčů a dokázali jsme to eliminovat. Takže bych se toho nebál," podotkl Jílek. Olomouci se zatím vyhýbají rozsáhlá zranění, jedinou absencí pro zápas s Ostravou je Aleš Škerle.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Vašek - Sus, Šindelář, Pokorný, Granečný - De Azevedo, Hrubý, Hlinka, Stáňa - Baroš, J. Šašinka
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Buchta - Sladký, Radakovič, Jemelka, Vepřek - Kalvach - Zahradníček, Houska, Plšek, Falta - Chorý
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.09 - 3.46 - 2.43
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Dukla Praha - 1. FC Slovácko  (čtvrtek 18:00)
Jedenácté kolo první ligy odstartuje netradičně už ve čtvrtek, kdy je od 18:00 na programu duel mezi Duklou Praha a Slováckem. Hosté se budou na pátý pokus snažit o první výhru pod novým trenérem Michalem Kordulou, Dukla však v této sezoně doma ještě neprohrála ani neinkasovala.

Zápas se předehrává kvůli tomu, že na Julisce jsou o víkendu závody v moderním pětiboji. Pražané se budou snažit potvrdit úspěšnou domácí bilanci - na Julisce třikrát vyhráli a jen jednou remizovali a neinkasovali ani gól. Potřebují však zabrat v útoku, protože už 289 minut neskórovali. Naposledy Dukla prohrála 0:3 v Liberci.

"To, co jsme nedali, se nám snad vrátí někdy jindy. Snad tutové šance začneme proměňovat. Také musíme lépe řešit finální přihrávky, aby je nezastavovaly ofsajdy, a zpřesnit kombinace," řekl trenér Jaroslav Hynek.

Také Slovácko se v útoku trápí a v posledních sedmi kolech skórovalo jen dvakrát. Z uplynulých 17 utkání vyhrálo jediné. Pod trenérem Kordulou, který v září nahradil Stanislava Levého, zatím dvakrát prohrálo a dvakrát remizovalo.

"Naše situace po posledních zápasech není dobrá, pokusíme se proti Dukle herně zvednout. Hlavně potřebujeme bodovat. Zatím nám v posledních zápasech chybí kvalita, více odvahy a také potřebné sebevědomí při proměňování brankových šancí," řekl Kordula.

"Potřebujeme se z krize zvednout. V tom nám nikdo nepomůže, musíme se z toho dostat sami. Naše špatné výsledky ovlivňuje hlavně nepřesné zakončení šancí. Na tréninku nám to jde, v zápasech se trápíme. Je nad námi zdvižený prst, musíme začít hrát od podlahy," dodal záložník Jan Navrátil.

Podle Hynka čeká Duklu hodně náročné utkání, neboť obě mužstva potřebují zabrat. "Slovácko sice moc branek nedává, ale také branky nedostává. Jejich hra na míči je dobrá, jsou velice silní, mají kvalitní přechod do defenzivy. Celý tým je skvěle kondičně připravený, zvládnou hrát do poslední minuty nastavení. Je u nich jen otázka času, kdy začnou být v zakončení přesnější a dávat góly. Proti Slovácku to bude hodně náročné," uvedl kouč Dukly.
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
Rada - Milošević, Holek, Jiránek, Podaný - Bezpalec, Holík, Tetour - Schranz, Holenda, Preisler
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Heča - Juroška, Hofmann, Šimko, Reinberk - Šumulikoski - Navrátil, Daníček, Sadílek, Havlík - Petr
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.06 - 3.46 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň10100021:330
2.Slavia Praha1064015:222
3.Sigma Olomouc1063117:721
4.FK Jablonec1045117:817
5.Slovan Liberec1052314:1017
6.Sparta Praha104339:715
7.Fastav Zlín1042411:1114
8.FK Teplice1034314:1513
9.Bohemians Praha 1905103437:813
10.Dukla Praha1032510:1811
11.1. FC Slovácko101548:98
12.MFK Karviná102269:158
13.FK Mladá Boleslav102269:188
14.Baník Ostrava1014514:227
15.Zbrojovka Brno102178:187
16.Vysočina Jihlava102178:207

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (686)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Koho napadlo hrát ligu ve čtvrtek?

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí nečíst jen nadpisy.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to přečetl, ale nechápu, proč se to nemohlo hrát třeba v pondělí nebo v pátek..

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Tak asi to tam v pátek budou chystat a v pondělí zase uklízet.

Reagovat
smazaný uživatel

"i přes neobvyklý termín, jehož důvodem je termínová kolize s Českým pohárem mládeže v moderním pětiboji a závodem olympijských nadějí. Ten se na Julisce uskuteční od pátku do neděle a na ligový fotbal by na víceúčelovém stadionu nebyl prostor" .. Viz. ten odkaz, co sem ti hodil.

Reagovat
smazaný uživatel

No ok, tak to pondělí.. Zrovna to daj tak debilně, že se to i kreje se zápasama EL...

Reagovat
smazaný uživatel

No, ono je zas možná lepší čtvrtek pro některé, pač pondělí máš většinou zasekané jak prací, tak popřípadě školou. Čtvrtek už je přeci malý pátek, možná proto...

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, navíc když chtěj nalákat i studenty.. (ale teda tvrzení, že by Dukla mohla být studentům díky své filozofii sympatická, mi přijde dost usměvný).

Reagovat
Kang & Kodos

"Pušku pro děti!"

- Paukner feat. Robejšek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No, kec je to blbej, o tom žádná

Ale pravda je ta, že tam kolem máš samé VŠ či ZŠ. A kdo ví, třeba to některé chytne.. Akorát mi teda docela předražené to vstupné, když se jedná o Duklu, což je v Praze až nějaký 5 klub, co se týče oblíbenosti atd..

Vstupné 140,- mi příjde přestřel. A to samé i pro studenty za 100,-

Kilo bych nechal pro dospělé a pro studenty za pade.

A i ty dresy bych zlevnil. Oni snad prodávají repliky za nějakých 1400,- Tím díru do světa moc neudělají..

Reagovat
smazaný uživatel

pátý klub je asi odvážné. Taková sparta bez fanoušků.

Reagovat
HorajzmAmmann

takže Dukla 2 800,- z prodeje dresů za sezonu. To není špatný

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kily

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

euroFOTBAL.

stejně retardi budou volit retardy, nic to nezmění

Reagovat
smazaný uživatel

A koho volíš ty? Losnu nebo Mažňáka?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč zrovna u reportáže ze zápasu Kříže Sovětů Samara

Reagovat
smazaný uživatel

*Křídla

Reagovat
Kang & Kodos

já to nevytvořil.

Reagovat
ZB 07

Nezapomenout na fanligu

Reagovat
Coutinho10

uz jsem se bal, ze tu nebude ani clanek...chtelo by to dat do hlavnich, aby se neztratil

Reagovat
Kang & Kodos

Mohly bejt snadný tři body a posun v tabulce.

Reagovat
ZB 07

Já mám Koudyho, ten tu moc nechodí...#taktika

Reagovat
Blasphemer

A minulý kolo se mnou plichtil.

Reagovat
Coutinho10

ja si rikal, ze v tom neco bude

Reagovat
KingMaster13

Mě to taky parádně vyšlo, Greny nenatipoval a jdu si bez ohrožení pro 3 body a dostanu se v tabulce před něho Teď už se jen mohu kochat ostatníma jak se budou řezat mezi sebou

Reagovat
ZB 07

taky máme štěstí tohle kolo

Reagovat
Spalovač šancí

Nemůžeš mít záporné body?

Reagovat
KingMaster13

on nenatipoval, takže vyhraju i se zápornýma bodama v nejhorším případě

Reagovat
Spalovač šancí

to je teda pitomá hra

Reagovat
Coutinho10

i presto...nechces se k nam pridat ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Díky bohu za EF. Absolutně jsem nevěděl, že se dnes hraje. Nicméně jsou tak dementní zápasy, že nevím jak to sestavit..

Reagovat
smazaný uživatel

No, myslím že bude hodně kontumací..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ty mi tu radost nedopřeješ

Reagovat
smazaný uživatel

To si piš.

Reagovat
KingMaster13

Nakonec ani ne

Reagovat
smazaný uživatel

Jen 2 kontumace..to je slušné na čtvrtek

Reagovat
Coutinho10

az jsem z toho prekvapenej....kazdopadne Greny asi poleti...uz to je 2x za sebou a Koudy asi zapomnel, protoze jinak vesmes sklada, takze na ctvrtek dobra ucast

Reagovat
KingMaster13

nevyhazuj ho, jsem rád, že mám někoho pod sebou

Reagovat
Coutinho10

urcite bych bral nakou nahradu, aby zustal sudej pocet, takze toho se neboj, ze bych ti odebral horsiho hrace, co se umisteni v tabulce tyka

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Koubek ve Francii čaruje.

https://www.youtube.com/watch?v=AHnDcGcwqis

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
andrew96

Ale Briand za to, že chtěl hrát a nepadl tam jak herečka

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz sem tu uvidel clanek, tak ve me svitla nadeje ze uz je patek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžeš se dočkat dalšího fantastického výkonu?

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
oli9

Reagovat
Shevchenko

Zrušte Duklu

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.patriotmagazin.cz/podepsano-na-ostravskych-bazalech-vznikne-fotbalova-akademie/

Alespon bude treninkove centrum po letech a Bazaly zustanou verni fotbalu a ne developerum s byty.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

byť s hořkou příchutí, protože o znamená, že se na bazaly už nevrátíme

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu jsem rád, že se tam něco začne dělat, protože když vidíš nejen ty zarůstající schody ke kotli

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

To je pěkné jak už se hraje a není tu žádný komentář k tomu zápasu.

Reagovat
HorajzmAmmann

všech 25 lidí koho zajímá Dukla a Slovácko jsou na stadionu

Reagovat
Kang & Kodos

Ty vole, jim dá doma jako první gól vyprcaný Slovácko

A zrovna, když poprvý hraje Holek

Reagovat
KingMaster13

Náhoda? nemyslím si

Reagovat
smazaný uživatel

Podaný ve fanlize.

Reagovat
Coutinho10

taky

Reagovat
dinss

Ten Zajíc je neskutečnej...

Viděl jsem ho párkrát ale tu produktivitu má neskutečnou.

Reagovat
Banikovec7

No ja ho teda videl jednou, za U21 s Beloruskem a tam to moc neprokazal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nač se vlka bát. Dnes Baník zabere ostatně jako vždy, když přijela namachrovaná Sigma do Ostravy. Viz. minulý podzim třeba.

Tudíž výhra a klidně i bez inkasovaného gólu. Na pohodu.

Reagovat
Puskas

Navzájem se známe, pro Sigmu t bude určitě těžší duel než třeba proti Dukle.

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana bude míče odkopávat vedle k ČEZ aréně, Azevedo s Barošem to v útoku pořeší a je to.

Reagovat
HorajzmAmmann

Azevedo? Tys napsal Azevedo?

Reagovat
smazaný uživatel

Však jsem to psal několikrát. Mu ty branky přeji, hodně přeji... Pač se mu zvedne cena a v zimě může jít pryč, on bude spokojen, my budeme spokojeni

Reagovat
smazaný uživatel

Jen taková jedna na rozproudění. Když bude hrát dobře a bude nás táhnout, proč bychom měli chtít, aby odešel?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože Baník bude mít víc peněz. A to není můj výmysl. I velkotovárník říkal, že dokud se nenajde silný partner, bude Baník živ prodejem hráčů. Jen už to nemusí být za každou cenu a hlavně pod jeho tržní hodnotou.

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední dobou ti ty tipy moc nejdou. Na druhou stranu mám na tiketu 02 a ve fanlize dva nebo tři hráče z Olmiku. Takže bychom vyhrát mohli.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Sigmu naším klukům věřím. Znova tu je paralela z minulého podzimu, kdy k nám přijela rozjetá Sigma, tvrdě narazila a po zápase plakala.

Ohledně tipů.. Třeba v Jihlavě jsme byli blízko k výhře. Stačilo to trefit.

Není se čeho bát, hráči vědí, o co jde, dneska vyhrajem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, uvidíme. Já už raději nic neočekávám. Každopádně, co myslíš, vyrazíme se stejnou obranou jako minule? Když zase chybovala? A bude na lavičce ten Capitain Morgan?

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, Bredu s Pazderou nechávám být, pač ani jeden to nevytrhne. Myslím, že v současné době je asi jedno, kdo tam bude

Proto sem napsal, aby obrana jakožto celek odkopávali prostě míče k ČEZ aréně, než něco vymýšlet.

Ohledně Morgena vůbec nevím. Ta naše střídačka je upřímně slabá, že tam by klidně mohl sedět i Wojatshke s Barkovem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

? To že si s Trevem často vyměnujeme názory a že jsme každý z trošku jiné fan komunity neznamená, že celkově nemáme na Baník oba dva stejný pohled. Třeba to dneska zajebe Breda nebo Pazdera a bude to tu znova.

Reagovat
ratusek

Ty seš věčně optimistickej ikdxž k tomu není důvod zvlášt po tom grcu u klokana

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nač být skeptik? Věřím těm klukům, i když ta obrana je v hajzlu.

Ve vyhnanství Baník nehraje vůbec španě, na Sigmu to umíme. A výhru již taky potřebujeme

Reagovat
ratusek

Výhru potřebujeme už několik kol a měli sme na to lepší soupeře. kdo ví. Bylo by dobrý srazit Sigmě hřebínek, ale moc tomu nevěřím

Reagovat
HorajzmAmmann

haluz...

Reagovat
smazaný uživatel

Díky za tip . Jdu si vsadit.

Reagovat
Funkmaster

KEIN STRESS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

taky čekám nějaké překvapení, 2:0 nebo 3:0 v suchým triku

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jedinym a poslednim spolecnym jmenovatelem vsech obdrzenych golu je Sindelar, takze dneska se to muze zkusit bez nej. Sice na prvni pohled nepacha takove zverstva jako jini, ale na jeho ucet uz taky slo par golu... A vzhledem k tomu, ze mel byt stoper c.1 a lidr cele obrany tak by mel nest mnohem vice odpovednosti nez treba takovy Breda :-) No a kdyz se uz zkusili vsichni ,vsude a vsechno tak v ramci "spravedlnosti" a hledani toho co by fungovalo by mela dojit rada i na nej. Neni to zadny Puyol aby mel takto vysadni postaveni

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, minule to podle mě byli spíše Pokorný a Granečný, za kým šly ty góly..

Reagovat
Spalovač šancí

Já bych zkusil na stoperu Baroše.

Reagovat
Recik

Dneska v ležérním tempu 0:3. Suchý triko. Neporazit tenhle Baník by byla ostuda jak Brno

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=7HGGAkK8MQc

S tímhle přece nemůžeme prohrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Takový dřeva a jsou třetí.

Reagovat
HorajzmAmmann

,,já se nedivím že jsme z rohu ještě nedali gol", řekl hráč Olomouce

takže třetí minuta Baník dostane gol z rohu, to je úplně jasný

Reagovat
Greny

na Chorýho 4 kurz ? vzhledem k tomu jakej ma Banik problem s branenim tak se to musi zkusit

Reagovat
HorajzmAmmann

dej to radši na Baroše

Reagovat
ratusek

Chorý v 1.minutě v suchým triku

Reagovat
Greny

nehraje tak jsem dal Plška

Reagovat
Figi

Sigma v suchem triku vyhra 3-1.

Reagovat
Kepy_FCB

Snad nebudem vecer ZASE nasrani a znechuceni...

Reagovat
smazaný uživatel

Moc se mi nelíbí, že je z Baníku moravský klub.

Reagovat
frankiefcb

Dneska prosím výhra babičku. Už je to treba!!

Reagovat
Uwe háže buly

Ten Čermák

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
HorajzmAmmann

https://img.blesk.cz/img/2/full/3732084_.jpg

tip sportu to tam vyloženě trolej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

"Nejsou tam jenom Baroš a Azevedo, jsou tam Šašinka nebo Poznar,

a koukám, že to trolej i hráči v rozhovorech

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

A pokud se nepletu,tak poslední výsledek 0:0.

Reagovat
ratusek

Tak odvoleno, povolební konference v hospodě taky za mnou a ted hurá na Tipičo (HET) ligu

Reagovat
ZB 07

Bohemka

Reagovat
ratusek

Ty vole Bohemka tam vede 0:2 a my tam dostali

Reagovat
HorajzmAmmann

Bohemka je momentálně po SKS nejlepší klub v Praze takže klid

Reagovat
Kepy_FCB

Vsak jsme s nima prohrali

Reagovat
KingMaster13

Kabajev ve fantě....nazdár

Reagovat
Kang & Kodos

Hm, takže šance na nějakou cenu jsou po pátku v hajzlu.

Reagovat
smazaný uživatel

v klidu..jde jen o tokeny

Reagovat
Kang & Kodos

A jo. Tak není problém

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Coutinho10

dobra trefa....celkem jsem se bal, jestli ho nahodou nema Blasphemer, ale nastesti jenom Maska

Reagovat
KingMaster13

Škoda jen, že Greny nehraje I tak ale skore se může hodit

Reagovat
Coutinho10

jojo fakt premejslim co s nim...zatim se nak k tomu nevyjadril a neni to poprvi (minule taky), co nenastavil, takze asi fakt vemu misto nej nekoho jinyho

Reagovat
KingMaster13

Ještě bych ho nechal, pak třeba porazí Miguela a vykoupí se

Reagovat
Coutinho10

nebo spis necha Miguelovi 3 body jako tobe ...ale uz jsem mel vytipovanyho jednoho cloveka, ale co jsem koukal, tak ne jenom, ze tu skoro vubec nekomentuje, ale posledni prihlaseni 1. rijna , takze ten asi pada

Reagovat
KingMaster13

on když většinou natipoval tak lidi o body obíral Takže mu slíbit nějakou motivaci a bum

Reagovat
Coutinho10

tak mozna az Brno zacne vyhravat no

Reagovat
smazaný uživatel

Vybral jsem si útočníka ze špatné strany

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ZB 07

Kabajev wtf?

Reagovat
Kang & Kodos

Ty vole, co to je...

Reagovat
smazaný uživatel

Brankář a obránce Jihlavy ve fantě, nazdár.

Reagovat
ZB 07

vyhraju s mínusovejma bodama

Reagovat
smazaný uživatel

Hraju porti Kazimu ne?

Reagovat
smazaný uživatel

určo ZB nemá soupeře..takže proto

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

proč to tam dáváš

Reagovat
smazaný uživatel

Protože hrajou doma s Bohemkou? Čekal jsem jasných 0:0. Navíc byli levní.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PlackaSKS

jsem na tom podobně

Reagovat
Coutinho10

Bohemka

Reagovat
smazaný uživatel

Neprohra Jihlavy.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Kabajev hattrick, a ja se ptam, kde jsou nejake zivotni jistoty?

Reagovat
HorajzmAmmann

4 goly za poslední dva zápasy... to nějak přehání

Reagovat
HorajzmAmmann

juchuu nemáme nejhorší obranu

Reagovat
Kang & Kodos

Do půl devátý

Reagovat
HorajzmAmmann

kokote

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
KingMaster13

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
bobis21

nikdo by se nedvil

Reagovat
ratusek

tobě sklapne až vás přeskočíme v tabulce

Reagovat
KingMaster13

Ani ne, jelikož za 14 dní až budou hrát s váma tak už je bude trénovat Plukovník

Reagovat
ratusek

To né, plukovník je bdue trénovat až po zápase s náma, jelikož větší potupu než to, že je přeskočíme, už není

Reagovat
KingMaster13

Tak jestli podrží Stračatelu i po výklepu v Jablonci tak OK Nejdřív je poslat ven z Mol cupu a pak tam ještě vyhrát jednou

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
ratusek

kde jsou životní jistoty?

Reagovat
oli9

dal uz nekdy neko z bohemky vubec v ceske lize hattrick ?

Reagovat
Firkraag

Bratanovič Plzni.

Reagovat
Kepy_FCB

Kabajev

Reagovat
ratusek

Reagovat
HorajzmAmmann

Granečný v záloze O. Šašinka v základu

Reagovat
HorajzmAmmann

Sestava:

Vašek - Pazdera, Sus - Azevedo, Hlinka, Hrubý, Granečný - Baroš, Šašinka O.

Reagovat
ratusek

Hele v 8 v poli je asi nedáme. Máme probémy v obraně ve čtyřech, natož ve dvou

Reagovat
HorajzmAmmann

* máme problémy v obraně, protože hrajeme ve dvou

Reagovat
smazaný uživatel

Vašek - Pazdera, Šindelář, Pokorný Sus - Azevedo, Hlinka, Hrubý, Granečný - Baroš, Šašinka O.

Ty vole, čumím jak kráva. Ondra v základu v tak důležitém utkání.. I když, které to teď není. Jinak za mě asi to nejlepší, co teď zvládneme postavit, možná místo Pokorného bych radši viděl Bredu.

Reagovat
smazaný uživatel

Obranu vem čert, tu sem odepsal, jinak teda

Reagovat
Kepy_FCB

Pazgrivec Pazdera

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Na lavičce Macej. Že by ligová premiéra?

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
ZB 07

Bohemka má lepší útok jak Sparta

Reagovat
HorajzmAmmann

to snad každej ne...

Reagovat
ZB 07

My ne

Reagovat
bobis21

aspoň jste je porazili

Reagovat
ratusek

a Slovácko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Tak tomu říkám náklep...

Reagovat
Banikovec7

Granecny v obrane, jeste k tomu za Azevedem.

Reagovat
andrew96

Azevedo dozadu zatím poctivě.

Reagovat
Miguel19

To jsou ti komentátoři z druhý ligy ne?

Reagovat
Coutinho10

tak maj to najety z minuly sezony u obou tymu, tak proc ne znova

Reagovat
KingMaster13

Jen tak pro zajímavost, četl jsem si příspěvky na stránkách Kodaně a nějaký fanoušek tam napsal, že skaut, jenž stál za přříchodem Luftnera by měl být zabit Tenhle koment tam sklízí i docela úspěch

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
ratusek

a co reakce na Vavra?

Reagovat
KingMaster13

Ten dostává hate taky ale co jsem tak četl tak Luftner je z těch dvou ten horší. Hlavně nesedí si. Vavro se to nebojí Luftnerovi poslat i do fakt těžkých situací a Luftner občas selže a pak to vypadá, že za to může on no.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem fakt rád, že jsme jim ho prodali. Teď ještě takhle někomu šoupnout Jugase.

Reagovat
KingMaster13

Jako ve dvojici s Delim byl jistota. Kdežto Jugas občas dokáže vybouchnout i vedle Deliho, nicméně až prodáme Deliho tak by byli k ničemu oba. Jugase teď chtěl Newcastle tak kdyby vylepšili nabídku trochu ještě, tak bych jim ho klidně dal

Reagovat
HorajzmAmmann

Vuubec nas netocej

Reagovat
smazaný uživatel

Netočí. Celkem vyrovnaný. A bráníme pozorně.

Reagovat
HorajzmAmmann

Ta kombinace je uplne nekde jinde...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasně, když hrají spolu milion let, že se znají i poslepu. Ale že by nás točili, to tedy vůbec

Reagovat
HorajzmAmmann

Ja nevim... Mi se to zatim teda moc nelibi... Azevedo jeden z tech dnu, kdy neprihraje ani na dva metry

Reagovat
smazaný uživatel

Každý se bál mašiny, co přijela z Olomouce, ale Baník je teda k ničemu nepustil

Typický vyrovnaný zápas, zatím. Ve druhém poločase rozhodnem o výhře.

Reagovat
Kepy_FCB

TEXL

Co to je za firmu? Textilka?

Reagovat
Miguel19

Velmi výhodný hráč do fanty

Reagovat
Funkmaster

Tak ten se povedl, kvalitní humor!

Reagovat
Kepy_FCB

Sasinka zatim jen saskuje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi fakt dement. Jeden z nej hráčů..

Reagovat
smazaný uživatel

Jako talent má, ale potřeboval by tak dva roky ve druhé lize, aby pořádně hrál, tam dnes lítá zatím jak hadrový panák...

Ale pořád lepší než Poznar...

Reagovat
taws

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim uplne vyrovnany match. Ta kombinace Olomouce dobra, proto me prekvapuje, ze balon nekontroluji vic. Btw: 47 v 53

Reagovat
smazaný uživatel

Hroznej zápas Sigma hraje jak parta buzíků.

Reagovat
smazaný uživatel

Bože, to je ko*** ten Houska.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybych neznal pomery v CR tak bych rekl, že černoprdelník tlačí káru baníku.

Reagovat
smazaný uživatel

Na základě čeho?

Reagovat
smazaný uživatel

no jo nejsm soudnej...asi...

Reagovat
Banikovec7

hlavne pomezni u vasi brany no.

Reagovat
Kepy_FCB

Banik jsou ti bili

Reagovat
ratusek

tvl jak my cvičíme ty signály. To je trapas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Každopádně zápas o ničem. A Sigma s nej fotbalem hraje co?

Reagovat
Funkmaster

Jasně, betonáři

Reagovat
ratusek

My hrajem na co máme

Reagovat
Funkmaster

Chápu, vaše obrana zatím překvapivě pevná

Reagovat
HorajzmAmmann

Olomouc teda nic moc...

Reagovat
HorajzmAmmann

Ale jo, snazej se

Reagovat
smazaný uživatel

Musím pochválit jednu naší hráčskou linii. Nebudu jmenovat jakou, abych to nezakřikl.

Ty signály by měli chlapci ještě nacvičit

Hráči Sigmy zas nějak nezvládají jak před rokem.

Bary ve druhém poločase rozhodne o výhře

Reagovat
andrew96

Škoda, že tam Baníku z té aktivity nepadla nějaká haluz, pak by musela Sigma v druhé půlce hrát. Takto se bojím, že to bude stejná holomajzna.

Reagovat
REPLIKATOR

https://kromerizsky.denik.cz/nehody/vlak-zabil-muze-s-hakovym-krizem-policie-marne-patra-po-jeho-totoznosti-20171020.html

"... a černou šusťákovou bundu s nápisem Baníček na zádech,“

Tak co Baníkovci, kdo ho znáte?

Reagovat
REPLIKATOR

*znali jste

Reagovat
smazaný uživatel

vlnité vlasy to byla nejaká mánička.

Reagovat
Banikovec7

Prvnich 20 minut Sigma hodne slusna, ikdyz my jsme se spis venovali braneni, ale pak se hoste zacali soustredit spis na faulovani a odkopavani micu.

Reagovat
Kang & Kodos

Baleťák Poznar

Reagovat
HorajzmAmmann

Je mozny ze si po foceni konecne zaskoroval

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

no jo baletky byly nádherny.

Reagovat
ratusek

S baletkou? To je jak s chlapem. I když ta co mluvila byla šukatelná

Reagovat
smazaný uživatel

Byla dobra

Reagovat
Kepy_FCB

Ty upravene fotky s tou stopou vypadali dobre

Reagovat
ratusek

Tak a udržet

Reagovat
HorajzmAmmann

Hruby celkem strelec v Baniku

UDRZET !!!

Reagovat
Coutinho10

a hype kolem Olomouce konci

Reagovat
PavlíčeQ

Ale byl tam faul na brankáře ne?

Reagovat
PP

to byl faul i v hokeji.. Jak toto nemohli nepísknout nechápu.

Reagovat
Kepy_FCB

V Peltonci se dejou daleko horsi veci

Reagovat
PavlíčeQ

Povídej

Reagovat
Coutinho10

jeste koukam na Brighton, takze jsem to uplne nezkoumal, ale i podle reakci niz asi teda jo no

Reagovat
andrew96

Faul ne?

Reagovat
PP

Pffff... tak jasnější faul snad už ani nejde udělat a on to pustí..

Reagovat
Miguel19

Jasnej faul

Reagovat
Greny

Toto nepisknout... jako byt ted hrac Sigmy tak chodim do kazdyho souboje s brankarem Ostravy tak jak ten hrac Baniku

Reagovat
ratusek

Zase sme po gole pod tlakem

Reagovat
smazaný uživatel

tvl azevedo

Reagovat
ratusek

Áááá taková golovka

Reagovat
Spalovač šancí

Baroš je borec

Reagovat
ratusek

Tvl čurák Zelinka to nechal pokračovat

Reagovat
smazaný uživatel

První mrtvej

Reagovat
HorajzmAmmann

Curaku

Reagovat
Banikovec7

Ten je expert na ty fauly na golmany, nevolat Granecny doktora tak to ani ted nepiskl.

Reagovat
Greny

Sustr na plac?

Reagovat
ratusek

Za tohle žlutou? Zelinka zas nedává

Reagovat
smazaný uživatel

Hlinka stopka. Takže na Spartu s Paničem.

Reagovat
Greny

To odstoji v poharu proti Sparte ne?

Reagovat
HorajzmAmmann

Ja bzch ho stridal... Kamos takhle dostal na futsalu zapas dohral a omdlel az v kabine no... Proc riskovat, nechapu

Reagovat
bobis21

taky bych střídal, pořád vypadal dost otřeseně minimálně

Reagovat
Miguel19

Co to bylo

Reagovat
smazaný uživatel

to bylo protlačenej maul v rugby.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Hujaja ještě jeden

Reagovat
HorajzmAmmann

Co to zase bylo do pice ...

Reagovat
ratusek

Zas takovej gol ježiš

Reagovat
ZB 07

To byl snad nejhnusnější gól v historii ligy

Reagovat
smazaný uživatel

letos určitě

Reagovat
andrew96

Reagovat
HorajzmAmmann

Poznar coz je posileni ofenzivy...

Lol

Reagovat
SpartaOvenka

Však se tam protančí jako baleťák

Reagovat
Greny

Poznar posili spis defenzivu Sigmy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tvl mičola nějakej zkrmenej?

Reagovat
eliskafan

Sigma pojďme ještě jeden, prosím

Reagovat
smazaný uživatel

U toho zelinky furt nevim jestli je dobrej rozhodčí nebo kokot

Reagovat
smazaný uživatel

včera rozhodně kokot na obě strany

Reagovat
Greny

Penalta?

Reagovat
smazaný uživatel

To si Zelenka dělá prdel ne?

Reagovat
ratusek

Sám sobě když nastřelí tak není ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Však mu ji nastřelil Chorý

Reagovat
ratusek

Myslím že ne

Reagovat
Greny

Chory mu ji trefil

Reagovat
ratusek

Fakt? Tak beru zpět

Reagovat
Greny

Reagovat
HorajzmAmmann

Proc by Chory odkopaval z vapna Baniku? Ja myslim ze Sindelar sam

Reagovat
ratusek

Taky myslím. Proč by to Chorý kopal do piče

Reagovat
Greny

Zas na druhou stranu kam to chtel kopat ten Banikovec kterej stal celem k brance baníku

Reagovat
JarousFCB

Do piče... Proto trefil sám sebe.

Reagovat
HorajzmAmmann

přes hlavu pryč? Zrovna při tomhle se nejvíckrát trefíš do svý ruky a vypadáš u toho jak najvětší čurák že jo

Reagovat
Kang & Kodos

To bych si snad radši nechal dát gól, než tohle

Reagovat
PP

byť tomuto pravidlu nerozumím no..

Reagovat
Kang & Kodos

Už jenom za to dřeváctví, kdy si trefíš vlastní ruku, bych to pískal.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
PP

Reagovat
Coutinho10

tjn

Reagovat
ratusek

Ta piča nezná pravidla?

Reagovat
smazaný uživatel

Co mele Kalouda? Jasna penalta

Reagovat
Miguel19

To je argument, že ten míč letěl z vápna omg Podle mě ale asi nebyla.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale byla

Reagovat
taws

jak by řekla komise rozhodčích, ruka nebyla úmyslný, tudíž se nepíská

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
Miguel19

Reagovat
Greny

Reagovat
andrew96

Reagovat
ZB 07

Reagovat
ratusek

No jo. Nejsme Benevento

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
andrew96

"Všechno je to o tom, jak to posoudí rozhodčí."

-Luboš Kalouda, fotbalový expert

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Kazdopadne Olomouc bude s rozhodcim asi dost nespokojena

Reagovat
Miguel19

Baroš debílek.

Reagovat
Greny

A za chvili bude stridat Baník ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Výsledek nahovno pro oba týmy, plus hnusnej fotbal

Reagovat
Greny

Zelinka klasika ten nepiska fotbal, ale hraje marias

Reagovat
Miguel19

Poznar mohl dát životní.

Reagovat
Coutinho10

twl Poznar moc nechybelo

Reagovat
ratusek

Remíza na kokot

Reagovat
andrew96

Ty jo škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Bary ten pohled: Mám to zapotřebí tpč.

Reagovat
HorajzmAmmann

Banik doma 0 - 15 - 0 za sezonu?

Reagovat
HorajzmAmmann

Byl jsem trosku vypnuty...

Reagovat
smazaný uživatel

Pokorný Šindelář i Pazdera dneska obstojny výkon. Granecny se mi už zase nelíbil. Hrubý tragédie a Carlos taky. Bary nic moc. Škoda že Poznarovi nevyšla ta střela.. Ale jinak tolik zkažených autu a přihrávek. To jsem snad ještě neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

S obranou, Azevedem a i s Barym souhlas, ale dál to máme asi vážně každý jinak hozený

Denis po lajně lítal, útočil, nahrál na branku, bránil zodpovědně, ke konci skluzem zabránil přečíslení.

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím, přišlo mi, že hodně zadrbal. Ale asi mám na něj velké nároky nebo se mi to svezlo s týmem.

A Hrubý se ti líbil? Jinak teda myslím že už tam není moc s čím bys nemohl souhlasit.

Reagovat
smazaný uživatel

U Denise mi vážně přišlo, že zahrál po delší době dobře.

Hrubý líbil... Těžko říct. Nic nezkazil, krom branky ale taky nebyl vidět. Možná to je dobře, možná ne, těžko posoudit.

Ale líbila se mi kompaktní hra celého týmu, jako kdyby tam byl Vlasta. Takticky dobře zvládnuto.

Jen nastal potom menší horor, když přišel na hřiště Čolek s Poznarem.

Reagovat
smazaný uživatel

No já nevím. On fakt asi desetkrát zkazil úplně jednoduchou přihrávku. A tady zase mužu já rict, že to není jen můj názor ale spoustu lidí z ochozu. Jinak jo, první poločas jsme Sigmě nedovolili vlastně nic. Což byl na nás velký posun.

Reagovat
HorajzmAmmann

souhlas, akorát Granečný na začátku pohořel jednou a pak i slušně bránil a do ofenzivy byl slušný. Jinak třeba standartky od Šašinky a Azeveda dost velký rozdíl. Celkově po odchodu Lukeše je moc neumíme kopat...

Reagovat
ratusek

oni pozvali tu mrdku

Reagovat
ratusek

ta znělka LM to je při každým přenose z vesnic?

Reagovat
ZB 07

OT: Třinec krásně!

Reagovat
ratusek

i Vítky

Reagovat
PavlíčeQ

Maj případně stadion vyhovující pro 1. ligu nebo ne?

Reagovat
ZB 07

Ten aktuální určitě ne, ale ten atletickej by možná po nějakých úpravách vyhovovat mohl...

Reagovat
Kang & Kodos

OT: Dočkal dneska v Číně 2 asistence. Do konce už jenom dvě kola, tak jsem zvědavej, kam půjde potom.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
db18

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SpartaOvenka

Strama ho přivede zpět

Reagovat
Kepy_FCB

Olympie-Vítkovice 0:2

a mam zas po sazence nadejne, ale je dobre ze tam vyhrali

Reagovat
smazaný uživatel

ty pico Doubrava v tv

Reagovat
Miguel19

To měli v šatně rumy??

Reagovat
iamek

Dva pullitry

Reagovat
ratusek

kvlita videa lepší než z 1.ligy

Reagovat
db18

Reagovat
iamek

Ten Staz byl dva roky v Aston Ville . Sice nic neodehral kbuli zraneni, ale i tak pekne :-)

Reagovat
db18

OT: Mavuba na prima cool

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Kaspar

o co slo ?

Reagovat
smazaný uživatel

jak školní fotka z blbšulky

Reagovat
ratusek

ježiš oni fakt dávají ženský ragby

Reagovat
smazaný uživatel

Podle Kalouse dnes bez Lafaty.

Reagovat
FCSL

Tak snad Rosa v základu

Reagovat
Kaspar

OT: ten brichta u okamury

Reagovat
FCSL

Dúbravka - Zahustel, Hovorka, Štětina, Kadlec - Sáček, Mandjeck - Kadlec, Rosický, Vatajelu - Šural

Reagovat
ratusek

zase změna štítů a Šural na hrotu?

Reagovat
FCSL

Možná Kadlec no, nevim

Reagovat
Kang & Kodos

To bude s Kadlecem obráceně. Snad teda A Mandjeck se do podobnejch zápasů hodí víc než Mavuba.

Reagovat
smazaný uživatel

Venca Boža Sáček

Reagovat
smazaný uživatel

Sestava

Reagovat
smazaný uživatel

Jen mohl hrát Biabiany místo Šurala

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
Kang & Kodos

Jemu taky lavička prospěje

Reagovat
iamek

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
PavlíčeQ

Hrubý - Jankovič, Kysela, Hübschman, Hanousek - Masopust, Trávník, Považanec, Jovovič - Doležal, Tecl

Očekávaná. Tak uvidíme, jak to dnes dopadne, já bych se dnes spokojil i s bodem

Reagovat
FCSL

Rosa gol @ 7,6

Reagovat
Miguel19

"Stejně bodů jako vstřelených branek, tudíž je to číslo stejné"

Reagovat
Rarášek

PÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉPA!!! Zase na hrotu a zase gól.

Reagovat
pepinho2

pěkná akce

Reagovat
Kang & Kodos

Gól

Reagovat
smazaný uživatel

Brankář taky slušně

Reagovat
Miguel19

Sparta panuje.

Reagovat
pepinho2

Beztak se vysral na rozcvičku

Reagovat
db18

Kadlec zraněný... nová smlouva pro Lafatu.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, smutné, tajně jsem doufal, že by dnešní případný dobrý výkon znamenal ustálení sestavy bez Lafaty...Tak nic.

Reagovat
SpartaOvenka

Tak třeba bude ustálená se Šuralem na hrotu.

Reagovat
Rarášek

Nevím, jestli gulbise zrovna tímhle potěšíš .

Reagovat
smazaný uživatel

Na hrotu mi tolik nevadí, i když mám celkově k jeho rychlosti a technice výhrady...

Reagovat
Rarášek

Na hrotu je jediný místo, kde u nás může hrát .. Jestli ho budou chtít nechat hrát na krajích, tak jsem taky pro jeho odchod, ale jako hrot nám má co nabídnout .. Úplně bych z něj nedělal Lafatu, ale on má ten výběr místa taky hodně slušnej.

Reagovat
SpartaOvenka

Vím no

Reagovat
Teoretik

Toho Itala už se snad nezbavíme

Reagovat
pepinho2

Marek Hanousek

Reagovat
pepinho2

ještě 1 do poločasu, nenechat to na 0:2

Reagovat
Miguel19

Csaplár dneska na zkušenou. 0:0 v půli a pak rozjel koncert.

Reagovat
pepinho2

Reagovat
Miguel19

Zkuste neinkasovat pls

Reagovat
smazaný uživatel

stream?

Reagovat
smazaný uživatel

2 góly venku za 15 minut? To se stalo naposled kdy?

Reagovat
Miguel19

Hovorka rudá no.

Reagovat
Miguel19

Úplně jasný saně

Reagovat
samson192

Reagovat
didosh

Reagovat
db18

Reagovat
pingla

máte někdo funkční link na spartu?

Reagovat
Banikovec7

Načase Teplice.

Reagovat
monty25

Na na na na na na na na na Vaněček Vaněček Dáááávid Vaněčeeeek!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Dá se zápas sledovat na nějakém online streamu?

Reagovat
Miguel19

Doležal

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
ratusek

Doležal tvz na Pekharta

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Dolezale, ty ses curak.

Reagovat
db18

Doležal

Reagovat
ZB 07

Doležal

Reagovat
smazaný uživatel

To je takovy vemeno ten borec jakoby nestacilo ze vypada jak po obrne, on tak i zakoncuje

Reagovat
db18

On tak jen nevypadá, on je.

Reagovat
db18

...aha, já četl po Brně.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Firkraag

Reagovat
smazaný uživatel

To sem nevedel, nechtel jsem ho urazit.

Reagovat
smazaný uživatel

Vím, že dost lidí to vidí jinak, ale mně se hra Mandjecka prostě líbí.

Reagovat
Rarášek

Mně taky, skvělej destruktor.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom škoda, že si čas od času hraje na Váchu, a že je kolikrát línej na krok.

Reagovat
pepinho2

furt je to oproti Váchovi pan fotbalista

Reagovat
smazaný uživatel

To je kdekdo, no.

Reagovat
didosh

Galásek

Reagovat
smazaný uživatel

Za Šuralovu sebereflexe.

Reagovat
smazaný uživatel

*sebereflexi

Reagovat
FCSL

Rosa neskutečnej Nepamatuju nepřesnou přihrávku, 2. asistence u 1. golu, odvrací standartky, skočil do střely, získává míče ve skluzech..

Reagovat
Miguel19

Reagovat
FCSL

Ted ho zachránil Trávník no, ztráta jak v tý přípravě před Eurem s Koreou

Reagovat
Firkraag

Ale Trávník prokázal, že je prostě dement.

Reagovat
ratusek

Trávník

Reagovat
smazaný uživatel

Trávník má nad postelí plakát Rosického asi.

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonec to má těžké,když Trávník s Doležalem soutěží,kdo bude větší idiot

Reagovat
ratusek

Reagovat
Rarášek

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Rosa je Travnikuv vzor, tak to schvalne dojebal.. sorry ale to co nedal Dolezal a ted Travnik jak to zazdil... Koupený!

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta pořád nic extra. Maximálně taková loňská boleslav

Reagovat
Kaspar

rvat behem zapasu jablonec x sparta jude slavie

Reagovat
Miguel19

Zahustel

Reagovat
smazaný uživatel

hattrick od Šurala, to je potupa.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhorší na tom je, že bude hrát příští kolo v základu, takže budeme hrát o deseti.

Reagovat
smazaný uživatel

Když bude hrát na hrotu tak budiž, jenže on ho zase nacpe na křídlo...

Reagovat
didosh

to je příšerný hráč...

Reagovat
ratusek

ted tam chybí Karoch a jeho proslov o fans

Reagovat
smazaný uživatel

co to je za koktu místo něho?

Reagovat
smazaný uživatel

Bosák se klasicky udělal, takže pohoda jazz.

Reagovat
ratusek

Reagovat
db18

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Měli přepnout do studia na Karocha..ten musel mlátit hlavou do stolu

Reagovat
smazaný uživatel

Co na to pan Muller?

Reagovat
smazaný uživatel

Super, Jablonec muze jit 4 na 2 ale rozhodci piskne vymysleny faul pro Spartu a z toho da Sparta na 3:0...to neni hruby ovlivneni?

Reagovat
smazaný uživatel

Je ale děje se to každé kolo.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
didosh

Reagovat
ZB 07

Ale vyhrát v Jablonci 3:0...slušný

Reagovat
Rarášek

Kadlec na pána .

Reagovat
Miguel19

3 poměrně jasný chyby ve prospěch Sparty...

Reagovat
Rarášek

Snad se zase vrátí starý spravedlivý časy.

Reagovat
didosh

Reagovat
Miguel19

Ale jako všechny už byly za stavu 0:2 a 0:3..

Reagovat
hefy

Ale vlastizrádná média mlčí!!!

Reagovat
Coutinho10

Stracatela vyslysena

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Adrdeleanu se uplne posral a Kadlec..total vymaz

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Ten kadlec je fakt debil zapomněl že není na volleyballe

Reagovat
ZB 07

Ardeleanu

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Nestor to je co?

Reagovat
smazaný uživatel

To je Nestor českých nemocnic.

Reagovat
smazaný uživatel

*nestor

Reagovat
didosh

Ať mi nikdo netvrdí že ten pmezí neviděl ruku toho Kadlece,pecka a redka k tomu...

Reagovat
FCSL

To jsem zvědavej, co dneska JT vymyslí. Hlavně ne 3-5-2, jinak to bude totální průser a dopadnem jako s Plzní, možná i hůř. Však i Dukla nám klidně mohla 3 goly dát. Při bránění strašně propadáme a celkově to nejsme zvyklý hrát. Dopředu sice hrajem v 3-5-2 dobře, ale dneska bude duležitější kvalitní obrana. Tak nějak ale to 3-5-2 čekám zase, tak snad budem hrát víc z bloku a né obranu pomalu na půlce jako s Plzní. Rád bych zase viděl Boskeho, ale tohle není zrovna zápas pro něj, bude tam někdo běhavější. Já bych radši druhou variantu a vypustil bych Váchu

3-5-2: Kolář - Karafiát, Kúdela, Hybš - Coufal, Folprecht, Breite, Kerbr - Ševčík - Graiciar, Potočný

4-1-4-1: Kolář - Coufal, Karafiát, Kúdela, Kerbr - Vácha - Ševčík, Folprecht, Breite, Potočný - Graiciar

Reagovat
Kaspar

OT: Pry je v novy Fife Sparta ? to tam bude dana do nejaky jiny evropsky ligy nebo jen do ligy mistru a evropsky ligy ?

Reagovat
pepinho2

Sparta v Lize mistrů?

Reagovat
HorajzmAmmann

ten náš Egonek

Jinak četl jsi ve sportu ten mega rozhovor s Nezmarem? Jaký máš na něj názor?

Reagovat
FCSL

Hattrick

Bohužel ne, o čem to bylo?

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
didosh

Jakou to má návštěvnost ta jejich liga?

Reagovat
monty25

Měli by ho udělat kapitánem...

https://www.youtube.com/watch?v=61B8RGNhhaY

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Greny

Plzeň ve čtvrtek na nas posetrila opory

Reagovat
smazaný uživatel

taky to tak dopadlo ale trumf v podobě Bakoše zůstává

Reagovat
KingMaster13

Vážně šetřili opory v EL a nasaděj na Brno plnou palbu?

Reagovat
smazaný uživatel

náhodou ta slibovaná rotace vyšla na důležitý souboj s Luganem.. pak to vypadá tak debilně

Reagovat
KingMaster13

Pavlenka další čisté konto Jen škoda, že ty Brémy jsou takoví impotenti

Reagovat
FCSL

Kolář - Kulhánek, Kúdela, Karafiát - Coufal, Ševčík, Breite, Hybš - Bosančič - Graiciar, Potočný

To bude blázinec Jestli dostanem 3 a méně golu, tak to bude úspěch

Reagovat
Bex5

Reagovat
ZB 07

Dneska neprohrajeme...

Reagovat
Greny

se divím, že to odmaval

Reagovat
ZB 07

To nebyl ofsajd ne?

Reagovat
Greny

byl, pokud to šlo do branky od Řeznika nebo kdo to byl na te zadni tycce

Reagovat
hefy

Řezník... ale bylo to hraniční, škoda, že nebyl lepší záběr.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Greny

hraniční to bylo .. ale asi to zachranil Melicharek tim vybehem... mimochodem byl to ted faul na toho Limby nebo lital?

Reagovat
hefy

Nevim, zrovna jsem si byl pro jídlo.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Liquid

Reagovat
db18

Reagovat
Greny

ten Kijanskas je fakt piča .. on ty zapasy prodava ne?

Reagovat
andrew96

Beast

Reagovat
KingMaster13

Kopic-Krmenčík osa po který padá cca 90% golů Plzně, taky díky tomu vydělávám ve fantě

Reagovat
Greny

kdyby Kijanskas umel behat nic z toho neni

Reagovat
KingMaster13

No ten problém bude mít asi více týmů Je ale pravda, že v tomhle případě to bylo do očí bijící

Reagovat
smazaný uživatel

To byl tak laciný gól. Ale jsem za něj rád.

Reagovat
smazaný uživatel

Krmelec

Reagovat
KingMaster13

Kupte někdo toho Krmenčíka

Reagovat
Greny

no to byl taky spornej zákrok od Limberskyho

Reagovat
KingMaster13

Nicméně Brno pod Pivarníkem a pod Habancem to je jako nebe a dudy. Věřím, že takhle tu ligu zachrání

Reagovat
andrew96

Vždyť dnes je to otřes.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta obrana Brna

Reagovat
chytrejkluk

Hořavaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Melichárek tak trochu na Zimu.

Reagovat
Greny

a Kijanskas se ani neodrazi, kazdopadne to ted vypadalo na ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zrovna ted nebyl ani nahodou. Hrac za Krmencikem stal bliz golmanovi tak o metr.

Reagovat
Greny

asi nebyl, ja teda myslel ten centr na Krmencika ale on se nekdo zapomel asi u lajny

Reagovat
chytrejkluk

goooooooooool

Reagovat
Greny

no nic prepinam na Kometu

Reagovat
smazaný uživatel

Zkušeně...Csaplárova past nebude

Reagovat
andrew96

Reagovat
andrew96

Jestli tomuto nedá Plzeň búra, tak si nezaslouží titul.

Reagovat
chytrejkluk

myslím, že kdyby se nešetřili na Brno a proti Luganu by nastoupila tahle jedenáctka, tak by Lugano nemělo nárok

Reagovat
smazaný uživatel

Lugano bylo uplne jinde, nez je Brno. Hrali hodne dobre. I s touhle jedenactkou bychom meli problem, protoze jsme je navic podcenili.

Reagovat
chytrejkluk

to si právě nejsem jistý

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

tak ještě 2 banány ve 2.půli a Brno máme hezky na 16.místě, tam kam patří, Plzeň nepolevovat, ten mamlas Vrba nedal Ivanschitze ani na lávku

Reagovat
hefy

To už je prostě škoda slov. Děsná škoda, že se ho nepovedlo (nechtělo) zakomponovat do základu, s nim bychom v Evropě určitě tak trapní nebyli.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hefy

Jasně, Kolář je lepší fotbalista, proto hrál 4 roky Bundesligu, 2 roky La Ligu a šel do nejlepšího týmu MLS, kde vyhrál titul. Ne, počkat, to byl Andy... ale Kolář je lepší a perspektivnější, protože jsou mezi nima ohromný dva roky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

Super argument, původně jsem si myslel to samé, co hefy, ale tímhle si mě přesvědčil, že jsem se celou dobu mýlil

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, s Ivanem bychom ted meli minimalne dvojnasobek bodu v lize a v EL aspon 15 bodu. Skoda, ze ten hlupak Vrba to nevidi.

Reagovat
smazaný uživatel

1

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Carrick

Reagovat
ratusek

3:0 a to ZB cejtíl minimálně remízu

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to vypadá? Stačí na to Plzenská jedenáctka sama? Dnes to vypadá, že vyjímečně rozhodčí hrát nemusí, ne?

Reagovat
Bex5

jsi chudáček ... už ten nick

Reagovat
ZB 07

Ale začátek nebyl vůbec špatnej. Problém je, že dostáváme dementní góly. Jak může hrát Kijanskas ligu, to fakt nepochopím. Těžko může bránit, když neumí ani chodit. U druhýho gólu to nezvládl Škoda (ale asi po něm nemůžeme chtít, aby bránil, když se mu nechce ani útočit). Melichárek by příště taky mohl jít po balonu. U třetího už pak propadli úplně všichni...

Jako pozitivní je, že nevypadáme jako zoufalci, co nepřelezou půlku. Negativní je, že vypadáme jako zoufalci, co si odvezou bůra.

Reagovat
ratusek

ten poslední odstavec

Reagovat
Greny

u druhyho golu se mohl Kijanskas aspon odrazit v tom souboji s Krmencikem

Reagovat
andrew96

Gajić kapitán Ale ta záloha nic moc, Hnaníčka tam klidně hodit mohl.

Reagovat
andrew96

No nádhera! Diop skvěle, Ekpai taky parádně uklidil.

Reagovat
Afrokrecek

http://prntscr.com/h0k7gx

I toto je u nás možné?

Reagovat
hefy

Někdo napsal něco na FB = je to 100 % pravda.

Reagovat
Afrokrecek

Proč by o tomhle někdo lhal?

Reagovat
Harakan

To nemyslíš vážně doufám...

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Stylistika ♥

Reagovat
didosh

Reagovat
C-M@ster

Může za to nové osazenstvo ve sněmovně a pokud se to stalo v Brně, může za to Hollan!

Reagovat
Afrokrecek

Máš tam napsané kde se to stalo

Reagovat
smazaný uživatel

Krmelec 1+1

Reagovat
KingMaster13

Boleslav z hovna

Reagovat
andrew96

Kapitán

Reagovat
KingMaster13

Docela nuda od obou týmů Strašná škoda na tenhle zápas jsem se těšíl, že by to mohlo být zajímavé

Reagovat
KingMaster13

Chaluš I pokud by odešel Deli tak nemusíme kupovat stopera

Reagovat
ZB 07

Zlín

Reagovat
johnik

Co to je v tom Zlíně omg?

Reagovat
smazaný uživatel

Zlín se zbláznil?

Reagovat
Greny

Potočný

Reagovat
ZB 07

Potočný

Reagovat
KingMaster13

Zmrd ten Potočný Celej rok hraje píču ale nám dá vždy buď gola nebo něčím ovlivní zápas. Kunda, aby ho koupilo třeba Erzgebirger Aue nebo něco ze 3. německý a šel už do hajzlu

Reagovat
Greny

kdyby byl Tvrdik chytrej tak ho koupil ...

Reagovat
KingMaster13

Je to těžkej antislávista ten by k nám nešel. A i kdyby tak v týmu bych takovýho šmejda nechtěl ani na lávce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kulhánek ty vole, to jsou hrubky.

Reagovat
smazaný uživatel

Za Liberec neměl kdo chytat, tak jsme jím před zápasem pustili Murise?

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně to jsem si říkal při tom záběru.

Reagovat
Greny

on hraje Hybš

Reagovat
smazaný uživatel

Bořil už pěkně nezvládá..

Reagovat
smazaný uživatel

Bosančič mi přijde strašně špatnej.

Reagovat
Greny

celkem jo ale aspon jsem zaregistroval ze hraje, Hybše jsem si vsiml az minutu pred koncem

Reagovat
FCSL

Tak u stopera/levýho beka je možná dobře, když není vidět. Hraje s přehledem, to jak tam přesprintoval v souboji Sýkoru mě mile překvapilo

Reagovat
FCSL

Všechno mu hrozně trvá no dneska, ale naopak minulý kolo doma s Duklou byl fakt výbornej, proto hraje i dneska

Reagovat
KingMaster13

Liberej je skvěle takticky připravenej. Říkejte si jakej je Trpičák vidlák apodobně ale jako trenér je špičkovej

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Nějakej normální stream na Slavii?

Reagovat
djwenca
Reagovat
db18

Tipsport

Reagovat
smazaný uživatel

Borilovi se fauly piksat proste nebudou???

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečnej hnus, jak nás rozhodčí tlačí. Doufal jsem, že tohle období už skončilo.

Reagovat
smazaný uživatel

kde nás jako tlačí?

Reagovat
smazaný uživatel

Neodpískal penaltu po faulu Bořila, Sobol nedostal kartu za simulaci. E vápně.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Sobol simuloval hodně dobře...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ne, trochu přeháním Ale jako ta penalta se fakt pískat měla.

Reagovat
Kang & Kodos

Bořil Strašnej vymrdanec

Reagovat
Greny

ted ukazoval Potocnymu rozhodci treti faul zluta, podle tohoto metru by Boril nehral kazdy druhy kolo

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Greny

Bořil vytahl perfektni brankarskej zakrok

Reagovat
Kang & Kodos

Bez karty samozřejmě

Reagovat
Greny

ja už vím proč mu nedava dnes kartu

Reagovat
REPLIKATOR

Gooool

Reagovat
Kang & Kodos

Každopádně Bosančič by měl jít dolů, jinak nedohraje.

Reagovat
db18

pískej konec a strhnout Slavii 20 bodů

Reagovat
smazaný uživatel

Boril tu kartu snad nikdy nedostane

Reagovat
SpartaOvenka

Jojo! Tohle už musí dopadnout

Reagovat
Banikovec7

No to můžou být slávisti rádi, že tím pyrem nikoho netrefili, ikdyž nechápu jak to ten borec dokázal, když to hodil přímo do chumlu hráčů.

Reagovat
KingMaster13

Ale jo Liberec docela předvedl sympatický výkon a proč jim to nepřát. Na to, že Trpišovský tam má celou řadu dřeváků tak s nima funguje dost dobře

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Kang & Kodos

Takovej náklep od zahradních trpaslíků...

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
SpartaOvenka

a to ještě nehrál vácha...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
REPLIKATOR

Graiciar

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že Šilhavý po dnešku konečně poletí. S tímhle kádrem přijít o šanci na titul ve třetině ligy by snad nedokázal ani Petrouš nebo Poustka. Zápas co zápas připosraná taktika, neschopnost reagovat na vývoj zápasu, i když prohráváme, hrajeme pořád totéž. Už v poločase měl 2krát střídat. Tohle je ostuda A zrovna takhle musel dojebat sezónu, v níž se hraje o na 99 % poslední účast českého týmu v LM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Tělocvikář? ten byl zlatej

Reagovat
smazaný uživatel

První prohra snad po 40 zápasech a tady by se zase vyhazovat trenér... Omg

Reagovat
KingMaster13

Frajer prohraje poprvé od svého nástupu, hrajeme vyrovnanou partii s Villarealem a v lize se prostě stane, že člověk občas ztratí. Liberec je hlavně venku silnej soupeř se skvělým koučem. To že ztrácíme tolik na Plzeň je hlavně Plzní, nikdy se nestalo aby první tým měl z 11 zápasů 11 výher. Navíc koho jako trenéra? Aby přišel třeba Plukovník nebo někdo takovej tak to fakt ne Lepší trenéři zde jsou jen Vrba a Lavička a ani jeden by sem nešel. A na cizince je to moc zbytečný risk teď uprostřed sezony

Reagovat
ratusek

joo Plukovníka

Reagovat
smazaný uživatel

Sundejte růžové brýle. S Villarrealem jsme žádnou vyrovnanou partii nehráli, jen nás podcenili a v 2. poločase, kdy se začali rozjíždět, jsme měli šílenou kliku. Šilhavý nebyl schopný za 3 měsíce tomu týmu dát tvář. "Silný" Liberec dostal doma od Plzně trojku. Reálně hrozí, že Sparta, která je v největší krizi za desítky let, bude za týden bod za námi. Mít do ofenzivy hráče jako Danny, Stoch, Sýkora, Buren, Necid, Škoda a dát za 11 kol 15 gólů je šílenost. Ohlížet se pořád na nějaké Šilhavého zásluhy je blbost - ten loňský titul nám Plzeň se Spartou darovaly na zlatém podnose, byla to nejslabší sezóna v historii ligy. Momentálně máme našlápnuto na 5. místo, pokud Šilhavý zůstane. Kolik bodů s outsidery ještě musíme ztratit, abyste vy fanatici přestali tuhle Šilhavého neschopnost omlouvat?

Reagovat
KingMaster13

A jako koho lepšího? Kdo je volnej? Lepších trenérů moc není. Souhlas, že se Šilhavým nejsem rovněž 100% spokojený ale výsledky jsou. Jsme 2., hrajeme EL která je dobře rozjetá. Zase ho vyhazovat mi přijde teď jako naprostá kravina. Uvidíme co se mu povede do zimní pauzy a dle toho bych jednal

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže v zimní pauze už může být pozdě i na boj o 2. místo. S tím losem, co máme, dá Šilhavý tak 4 body. To, že není volný žádný aspoň nadprůměrný trenér, je asi jediná Šilhavého klika, protože jinak věřím, že už by letěl. Já bych vlastně možná bral i toho Radu.

Reagovat
KingMaster13

Jedině zkusit vyměnit za Trpišáka ale jinak nevim. Rada? To ses posral? Ta hra co bychom předváděli to by bylo Šilhavý na druhou.

Reagovat
smazaný uživatel

Bořil ven

Reagovat
REPLIKATOR

Bořil

Reagovat
Greny

on ale dnes nemuze dostat kartu az pristi kolo .. aby mel stopku na PLzen

Reagovat
Kang & Kodos

Pro Plzeň by bylo lepší, aby stál příště a proti Plzni by ho za tohle konečně vyhodili

Reagovat
Greny

no predstav si souboje Limbersky vs Bořil

Reagovat
ratusek

a co souboje s takovým Costou?

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajou oba nalevo, takže by se moc nepotkávali. Kostík má v Plzni jako oblíbence Petrželu.

Reagovat
ratusek

jo to sem chtěl napsat,že ten kámoší se zeleninou

Reagovat
Banikovec7

To je neskutečné hovado ten Bořil.

Reagovat
KingMaster13

Ok, tak přímá cesta do LM přes ligu asi nepůjde. Takže srát na to a vyhrát EL. Na tu zase sere Plzeň takže šance o dost větší

Reagovat
havrys99

Bořil je král všech zmrdů

Reagovat
ratusek

bude manifest?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ti Liberečtí jsou taky dobří zmrdi. Polovina utrhnuté kolena dle křiku.

Reagovat
Kang & Kodos

Smrt Spartě Okay no

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v tomhle si asi nemáte co vyčítat.

Reagovat
ratusek

tvl to bude DUMLVCD dělat ramena když rozstřílí učastníka EL . mimochodem sem tvrdil, že Zlín bude mít co dělat aby nehrál o záchranu, akorát má štěstí v tom, že jsou dole zoufalciu jako zbytek Moravských a Slezských týmů

Reagovat
C-M@ster

Jj, ale jestli předvede svoje tradiční jaro, tak ještě nemá vyhráno...

Reagovat
ratusek

1:5, o DUMLVCD ted budeme číst celej tejden

Reagovat
REPLIKATOR

Velká slávistická křeč

Reagovat
FCSL

Boske vydržel skoro celej zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Dalsi jasnej faul Borila..

Reagovat
hefy

Čůrák Bořil se proste nevylučuje?

Reagovat
Greny

dalsi penalticka

Reagovat
Andis

Slávii chybí pár negrů a jsou v háji

Reagovat
smazaný uživatel

z Bořila se stává žlutý mág

Reagovat
REPLIKATOR

taky dobrý bránění, ještě že už je konec

Reagovat
djwenca

Golgol Mebrahtu hattrick

Reagovat
REPLIKATOR

*Golgolgol Mebrahtu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele