HET liga - preview 10. kola

13.10.2017, 08:20, aktualizováno 15.10.2017, 09:01
Previews
Opravdu to nejlepší na závěr si tentokrát schovala česká nejvyšší soutěž. Rivalita Sparty a Plzně v posledních letech posílila a vyhecovaný duel se dá očekávat i teď - letenští tuší, že pokud Viktorii doma neoberou o body, na titul mohou s pořádným předstihem vesměs zapomenout. Plzni jde o rekordní vstup do sezony...
Sparta Praha - Viktoria Plzeň  (neděle 18:00)
To nejlepší nakonec! Desáté kolo HET ligy uzavře očekávaný šlágr Sparty s Plzní a zejména letenským půjde o hodně. Viktoria má na čele drtivý náskok, a pokud uspěje i na Spartě, už se bude Stramaccioniho svěřencům těžko zastavovat.

Spartě se od začátku sezony nedaří a nedaří, nicméně u kormidla týmu stále zůstává Andrea Stramaccioni. Nejúspěšnější klub samostatné České republiky se rozhodl pro radikální přestavbu a před sezonou přivedl velký počet mezinárodních hráčů. Tento experiment však zatím vůbec nevychází a Sparta je pod palbou kritiky.

Nejen, že brzy vypadla z pohárové Evropy, ale na čelo už ztrácí propastných dvanáct bodů! To letenská družina po devíti kolech nepamatuje. A i když to Spartě vůbec nejde, její kouč optimisticky věří, že zápas s dosud neporaženou Viktorií zvládne a zavelí k obratu. "Máme v týmu hodně hráčů, kteří byli u toho, když Sparta na jaře vyhrála. A jsou schopní to zvládnout zase," nechal se slyšet kouč Stramaccioni.

"Víme, že na ně ztrácíme, že mají skvělou sérii a my ne. Že jsme v zápasech udělali chyby. Ale v neděli bude za námi teprve třetina ligy. Musíme se soustředit na neděli a ne přemýšlet o zbytku sezony," dodal Stramaccioni. Sparta naposledy remizovala 0:0 s Duklou, když předvedla další bezzubý výkon. Těšit jí může alespoň fakt, že v lize doma ještě neprohrála a dál šla i v MOL Cupu, když udolala jedinou brankou Znojmo. V další fázi této soutěže se střetne s Baníkem Ostrava.

Viktoria Plzeň je ve zcela jiném rozpoložení. V lize se jí náramně daří, dosud neztratila ani bod a na čele má už obrovský sedmibodový náskok na druhou Sigmu Olomouc, osmibodový na mistrovskou Slavii a dvanáctibodový na Spartu. Návrat Pavla Vrby kazí jen neúspěch v předkole Ligy mistrů, ale na druhé straně Západočeši budou usilovat o postup ze základní skupiny Evropské ligy. Mimochodem už ve čtvrtek se představí ve švýcarském Luganu.

Zpátky však ke Spartě. Oba soupeři sice nepatří k historicky tradičním rivalům, nicméně v poslední době to byla právě Viktorka nebo Sparta, kdo se přetahoval o titul. Jakkoliv se pak Spartě v této sezoně nedaří, zůstává trenér Vrba hodně opatrný. "Nemá výsledky, jaké by si představovali. Ale beru je jako mužstvo, které má nejvyšší ambice. Určitě boj o titul nevzdávají. S námi to budou chtít potvrdit a hodně nám zápas znepříjemnit," nechal se slyšet Pavel Vrba.

"Myslím si, že zápas favorita nemá, je to vyrovnané. Sparta je strašně silný soupeř a pro nás to bude velmi těžký zápas. Doufejme, že po něm budeme spokojení my," dodal někdejší kouč české reprezentace.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Dúbravka - Zahustel, Štetina, Hovorka, M. Kadlec - Mavuba, Mareček - Biabiany, Lafata, Vatajelu - V. Kadlec.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Kozáčik - Řezník, Hejda, Hájek, Limberský - Hořava, Hrošovský - Petržela, Kolář, Kopic - Krmenčík.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.75 - 3.40 - 2.75
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Zbrojovka Brno - 1. FC Slovácko  (sobota 17:00)
Pikantní záležitost čeká Městský fotbalový stadion Srbská v Brně, kde se v rámci moravského derby představí Slovácko. Navíc premiéru si na lavičce Zbrojovky odbude Roman Pivarník, někdejší kouč Viktorie Plzeň. A půjde o hodně, oba týmy totiž potřebují body jako sůl, zvláště domácí.

Zbrojovka je s pouhými čtyřmi body poslední a vedení klubu se rozhodlo pro nový impuls. Ten sice nakrátko přišel s Richardem Dostálkem, ale vítězství nad Spartou bylo paradoxně jediné, které domácí tým dokázal urvat. Na trenérskou lavici nově usedá Roman Pivarník, v českých luzích a hájích dobře známý trenér, který vedl Bohemku či naposledy Viktorii Plzeň.

Rodák ze slovenských Piešťan nebude mít snadný úkol, měl sice k dobru reprezentační přestávku, ale času na poznávání stejně nebylo mnoho. Od vedení klubu má pochopitelně jasný úkol, vyškrábat se ze sestupových pozic a ligu zachránit.

A začne pěkně zostra v moravském derby proti Slovácku. Celku z Uherského Hradiště se rovněž příliš nedaří. V lize nevyhrál šest kol a jedinou útěchou je alespoň postup v MOL Cupu přes druholigové Ústí nad Labem. Slovácko tam vyhrálo díky Daníčkovi a Petrovi 2:0 a v dalším kole se může těšit na Viktorii Plzeň.

"Po poháru jsme hned přepnuli hlavy zase na ligu. Jedeme do Brna, kde chceme vyhrát. Samozřejmě víme, že vyměnili trenéra, ale my se soustředíme na náš výkon a já věřím, že to tam urveme," přeje si hostující Vlastimil Daníček.

Poslední vzájemné moravské derby branku nenabídlo, takže příznivci obou táborů věří, že tentokrát se gólů dočkají.
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Melichárek - Vraštil, Pavlík, Gáč, Jablonský - Polák, Sedlák - Fortes, Pilík, Lutonský - Škoda.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Heča - Reinberk, Hofmann, Břečka, Divíšek - Daníček, Šumulikoski - Navrátil, Machalík, Havlík - Zajíc.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.21 - 3.23 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Fastav Zlín - Vysočina Jihlava  (sobota 17:00)
Fotbalisté Zlína budou před dalším evropským vystoupením ladit formu v zápase s Jihlavou, které mají co oplácet. Na jaře totiž Páníkův výběr prohrál vysoko 0:3. Aktuálně osmý tým soutěže by také rád vystoupal tabulkou, protože čelo ligy se mu po devíti kolech výrazně vzdálilo.

Zlín ve čtvrtek čeká další díl seriálu s názvem Evropská liga, Ševci se tentokrát představí doma proti Kodani i s Michaelem Lüftnerem v sestavě. Ještě než se tak stane, musejí Zlínští v generálce vyrukovat na Jihlavu, se kterou naposledy vysoko prohráli.

Fastav se v dosavadním průběhu HET ligy spíše trápí. Doma sice ještě neprohrál, naposledy vydřel remízu se Slavií, ale venku dohromady nasbíral jen jeden bod! A to je na pohárového účastníka velmi málo. Před reprezentační přestávkou už se zdálo, že Páníkovi hoši venku vyhrají, ale ani vedení 2:0 na půdě Baníku Ostrava k celkovému vítězství nestačilo. Oba celky si rozdělily body za remízu 2:2.

Ještě donedávna na tom byla Jihlava katastrofálně a dlouho se nemohla odlepit ode dna ligové tabulky. Stačily však dvě zářijové výhry nad Duklou a Baníkem a rázem přišel posun. Vysočina je sice nadále předposlední, ale se stejným bodovým ziskem jako mají Mladá Boleslav a Baník Ostrava.

"Vnímáme zlínskou sílu v domácím prostředí, kde od začátku podzimu drží příznivou sérii. Zlín vychází ze zabezpečené defenzívy do nebezpečných rychlých kontrů, pro něž disponuje vhodnými hráči. Do ofenzívy mají řadu kvalitních a gólových hráčů jako jsou Ekpai, Mehanović nebo Beauguel," upozornil asistent trenéra Michal Kadlec. V Jihlavě moc dobře vědí, že vzpomínaný jarní zápas je již minulostí a napodobit jej bude velmi náročné.
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Matejov, Janíček, Gajič, Holzer - Ekpai, Jiráček, Traoré, Vukadinovič - Diop, Železník.
Vysočina Jihlava - pravděpodobná sestava:
Rakovan - Nový, Tlustý, Rosa, Keresteš - Vaculík, Urblík - Fulnek, Dvořák, Novotný - Ikaunieks.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.58 - 4.18 - 6.35
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sigma Olomouc - FK Jablonec  (sobota 17:00)
Jedna jediná porážka, to je společný jmenovatel Sigmy Olomouc a Jablonce. Souboj aktuálně druhého týmu soutěže se čtvrtým je dostatečně velkým lákadlem. Oba celky navíc třikrát v řadě zvítězily a budou usilovat o prodloužení své neporazitelnosti.

Sigma se stále veze na vítězné vlně a jako nováček soutěže se stará o největší překvapení dosavadního průběhu HET ligy. Svěřenci trenéra Václava Jílka prohráli jen jedno utkání s Viktorií Plzeň, jinak povětšinou vítězí. Hanáci tak nečekaně narušili předpokládanou nadvládu Sparty i Slavie, které v létě do kádrů hodně investovaly. Sigma většinou sází na odchovance klubu. "Mít v sestavě sedmdesát procent odchovanců je fantastické hlavně po stránce nákladové. Ale musíte mít kvalitu. Nám pomohl ročník 1993, který je obrovsky silný. Je to výborná práce mládežnických trenérů. V týmu máme i ročník 1995 - Kalvacha, Jemelku. Ale když jsme padali, říkali jsme, že nemůžeme hrát jen s odchovanci. Ovšem situace byla jiná, jak si hráči prošli druhou ligou, jsou jinde v odolnosti," nechal se slyšet trenér Václav Jílek.

Domácí třikrát v řadě zvítězili, když postupně porazili Karvinou, Duklu i Jihlavu a celkově pak drží šestizápasovou neporazitelnost. Dařilo se jim i v MOL Cupu, kde přešli po výsledku 8:0 přes Živanice.

Na Andrově stadionu je v tomto kole čeká těžká práce, protože jejich soupeřem bude rozjetý Jablonec. Ten se v úvodu zápasu lehce trápil, ale nyní nabral tempo a napříč všemi soutěžemi neprohrál devět zápasů! Podobně jako Olomouc má v lize tři výhry v řadě, a to proti Jihlavě, Bohemce a Mladé Boleslavi.

Když se tu v sezoně 2015/2016 oba celky naposledy utkaly, bylo z toho vítězství domácího celku, přestože Sigma nakonec nejvyšší soutěž opustila.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Buchta - Sladký, Radakovič, Jemelka, Vepřek - Kalvach - Zahradníček, Texl, Houska, Falta - Plšek.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hrubý - Jankovič, Pernica, Hübschman, Hanousek - Masopust, Kubista, Trávník, Jovovič - Tecl, Doležal.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.20 - 3.50 - 3.52
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Mladá Boleslav - FK Teplice  (sobota 17:00)
Mladé Boleslavi se před reprezentační přestávkou přestalo dařit a zpátky na vítěznou vlnu se pokusí vrátit v zápase s houževnatými Teplicemi. Ty naopak před pauzou zvítězily a upevnily si sedmé místo. Mladá Boleslav je až čtrnáctá, navíc se stejným počtem bodů jako má předposlední Jihlava.

Tým Dušana Uhrina mladšího je znovu pod tlakem. V září už se přitom zdálo, že je klub na nejlepší cestě stoupat tabulkou vzhůru, po dvou výhrách nad Brnem a Slováckem navíc přidal postup v MOL Cupu, jenomže přišla porážka od Plzně a naposledy od Jablonce a vše se vrátilo do starých kolejích. Domácím patří až čtrnácté místo, takže balancují nad sestupovou propastí a proto potřebují nutně přidat.

Na domácím stadionu je čeká těžká práce, Teplice patří k tradičním celkům české nejvyšší soutěže, které umí potrápit každý tým. "Teplice jsou historicky dlouho v české lize, mají kvalitní kádr. Jsou kvalitním soupeřem, navíc mají slušnou formu. Čeká nás strašně těžký zápas. Budeme do něj muset dát vše. Pokud ale budeme hrát to své, tak ho zvládneme. Čekám ale těžký boj, tak jako vlastně pokaždé s Teplicemi," nechal se slyšet mladoboleslavský Michal Hubínek.

Mladá Boleslav měla přes reprezentační přestávku čas zmobilizovat síly a na svého soupeře se patřičně připravit. "Doufám, že nám pomohla reprezentační pauza. Kvalitně jsme potrénovali. Myslím, že se udělalo vše, co jsme potřebovali. Rozebrali jsme si chyby, řekli jsme si, co a jak," dodal Hubínek.

Zatímco Boleslav před reprezentační pauzou prohrála, Teplice naopak zvítězily a upevnily si sedmé místo v tabulce HET ligy. Svěřenci trenéra Šmejkala porazili Slovan Liberec 2:1. Skláři ale zatím podávají nevyrovnané výkony a zatím platilo, že po vítězství následovala bodová ztráta. V minulém roce se Teplicím podařilo z Mladé Boleslavi přivézt bod a s něčím podobným by jistě byly spokojeny i tentokrát.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Vejmola - Pauschek, Chaluš, Stronati, Fleišman - Hubínek, Rada - Přikryl, Matějovský, Chramosta - Mebrahtu.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Diviš - Vondráček, Jeřábek, Šušnjar, Krob - Král, Kučera - Fillo, Trubač, Rezek - Vaněček.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.93 - 3.62 - 4.31
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Slovan Liberec - Dukla Praha  (sobota 17:00)
Slovan Liberec přivítá na stadionu U Nisy nevyzpytatelnou Duklu. Oběma celkům se v poslední době přestalo dařit a před reprezentační přestávkou dva zápasy v řadě nevyhrály. Liberec doma čeká ne zrovna oblíbený soupeř, Dukle se na severu Čech poměrně daří.

Neplatilo to sice při posledním vystoupení na jaře, kdy Dukla prohrála 1:3, ale předchozí bilance je více než slušná. Za posledních devět zápasů prohráli Pražené jen dvakrát. Před Libercem tedy stojí zajímavá výzva bilanci zlepšit a po dvou zápasech bez výhry zase naplno bodovat. Po domácí remíze se Slováckem 1:1 Liberec prohrál v Teplicích, přestože na Stínadlech brzy vedl.

"Rozhodně musíme zlepšit hru ve vápně, vytvořit si lepší šance a více se dostávat do zakončení. Protože v posledních zápasech jsme měli pár šancí, které se daly vyřešit lépe a mohly skončit gólem," hledal recept na vítězství záložník Ševčík.

O výhru bude usilovat i Dukla, která navíc ve dvou zápasech v řadě nevstřelila ani gól. Celek z Julisky nejprve vyšel naprázdno v Olomouci, kde prohrál 0:3 a poté si připsal bezgólovou plichtu se Spartou.

"Musíme se soustředit hlavně na naší hru, na taktiku, kterou dává trenér před zápasem a která by na ně měla vycházet a hlavně do toho dát srdíčko a bojovat do poslední chvíle," prohlásil Dominik Preissler. Dukla je v tabulce devátá a v případě vítězství se může Liberci přiblížit na rozdíl jediného bodu.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Hladký - Coufal, Mikula, Kúdela, Kerbr - Ševčík, Breite, Kulhánek, Bosančič, Potočný - Pulkrab.
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
Rada - Kušnír, Ostojič (Holek), Jiránek, Podaný - Miloševič, Holík, Tetour - Schranz, Holenda, Preisler.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.71 - 4.00 - 5.24
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
MFK Karviná - Slavia Praha  (sobota 20:00)
Neporazitelná Slavia se ve stíhací jízdě za vedoucí Viktorií Plzeň pokusí urvat všechny body v Karviné. Hosté budou velkým favoritem, na druhou stranu Karviná chytla solidní formu a proti sešívaným nebude mít co ztratit.

Pikantní záležitost čeká brankařské jedničky Jana Laštůvku a Martina Berkovce, tedy přesněji řečeno jen jednoho z nich. Zatímco Laštůvka bude moci proti svému bývalému klubu nastoupit, Berkovec kvůli vzájemné dohodě nikoliv. Trenér Jozef Weber tak dá mezi tyčemi přednost Patriku Le Giangovi. Dobrou zprávou pro domácího trenéra je určitě návrat útočníků Tomáše Wágnera a Erika Ramíreze.

Karviné to šlo v minulém kola bez nich dost těžce, proti Slovácku ale dokázala získat bod za remízu 0:0, čímž prodloužila sérii bez porážky na tři soutěžní utkání. Karviná také pokračuje v MOL Cupu, kde se v dalším kole střetne s Libercem.

Slavii čeká jasný úkol, zvítězit v Karviné a doufat v bodovou ztrátu Plzně, která hraje těžké utkání na Spartě. Sešívaní jsou pod Jaroslavem Šilhavým nadále neporaženi, ovšem na vedoucí Viktorii už ztrácejí propastných osm bodů. Zajímavé je, že letos ještě Slavia ani jednou nedokázala vyhrát dvě ligová utkání po sobě a venku dokonce ani jedno.

Souboj v Karviné bude zároveň generálkou na čtvrteční vystoupení v Evropské lize. Český mistr se představí na horké půdě španělského Villarrealu.
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Le Giang - Čolič, Hošek, Lischka, Eismann - Janečka, Panák - Moravec, Budínský, Letič - Štepanovský.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Bořil, Jugas, Deli, Sobol - Ngadeu - Sýkora, Hušbauer, Stoch, Danny - Škoda.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.26 - 4.16 - 1.59
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Bohemians Praha 1905 - Baník Ostrava  (pátek 20:15)
Po reprezentační přestávce je na programu opět HET liga a její páteční předehrávku obstarají celky Bohemians 1905 a Baníku Ostrava. Oba týmy od sebe dělí jen tři body a výhra by se jednomu či druhému náramně hodila. Zvláště ostravské čekání na další výhru nebere konce.

Baník totiž zvítězil jen jednou a to v úvodním kole na půdě Zbrojovky Brno. Bodově sice obstál i v dalších kolech, včetně zápasu s mistrovskou Slavií (0:0), ale suma sumárum už osm kol nevyhrál, což se v tabulce okamžitě promítlo. Třinácté místo by sice znamenalo záchranu, ovšem stejný počet bodů má i předposlední Vysočina Jihlava.

Svěřence trenéra Radima Kučery čeká náročný zápas v Ďolíčku, kde se jim čas od času zadaří. Před dvěma lety tam vyhráli 2:0. "Určitě to bude hlavně o soubojích. Je tam specifické hřiště, opticky menší, dobrá atmosféra a diváci hráče hodně ženou dopředu. V každém souboji to vře. Očekávám velký boj a my v něm budeme chtít uspět," řekl odhodlaně hostující Marek Hlinka.

Bohemce se také přestalo dařit a poslední dvě ligová klání nezvládla. Doma prohrála těsně s Jabloncem a o týden později nestačila na Viktorii Plzeň, přestože v Doosan Aréně vedla. Klokani vědí, že body z Plzně se většinou nevozí a mnohem důležitější je v tomto ohledu domácí zápas s Baníkem Ostrava. "Ostrava je takový netypický nováček. Hraje otevřený fotbal a krom toho, že hodně gólů dávají, tak je i dostávají. Prezentují se trochu bezstarostně. Jsou naším přesným opakem. My těch branek moc nevstřelíme. Soupeře ale držíme na uzdě a nedostáváme moc gólů. V týmu soupeře je ovšem jedna legenda a tou je Milan Baroš," vyjádřil se na adresu soupeře kouč Martin Hašek.

Klokany čeká nepříjemný soupeř, který hraje hodně ofenzivně. Na druhou stranu je jeho výraznou slabinou defenzíva. Ostrava inkasovala už dvacet gólů, tedy suverénně nejvíce z celé ligy. "Jsou běhaví, pracovití a snaživí. Většina týmů jim sice vstřelila minimálně dvě branky, ale oni dokázali vyrovnat a brát ze zápasů bod. Dokud není konec zápasu, tak nebude nic hotové," dodal trenér Hašek.

Naposledy se oba týmy střetly v sezoně 2015/2016 a dvakrát z toho bylo vítězství Bohemians. V téže sezoně rovněž Baník spadl do druhé nejvyšší soutěže.
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Fryšták - Dostál, Hůlka, Šmíd, Kocič - Jindřišek - Vaníček, Hašek ml., Mašek, Luts - Tetteh.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Vašek - Sus, Pokorný, Šindelář, Granečný - Stáňa, Hrubý, Hlinka, De Azevedo - J. Šašinka, Baroš.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.06 - 3.42 - 4.02
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň990020:327
2.Sigma Olomouc962117:720
3.Slavia Praha954013:219
4.FK Jablonec944117:816
5.Sparta Praha94329:615
6.Slovan Liberec942311:1014
7.FK Teplice933312:1312
8.Fastav Zlín93249:1011
9.Dukla Praha932410:1511
10.Bohemians Praha 190592435:710
11.1. FC Slovácko91537:78
12.MFK Karviná92259:138
13.Baník Ostrava914413:207
14.FK Mladá Boleslav92167:167
15.Vysočina Jihlava92167:187
16.Zbrojovka Brno91176:174

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1399)

Přidat komentář
PlackaSKS

Všechno až na nás, Plzeň (tam doufám v remízu) a Teplice jde za domácíma..

Reagovat
Strojmír

Reagovat
smazaný uživatel

Tak chlapy, koho půjdete volit?

ANO -

ČSSD -

KSČM -

ODS -

TOP 09 -

SPD -

KDU - ČSL -

Piráti -

STAN -

Zelení -

Svobodní -

Realisté -

ODA -

Rozumní -

SPO -

Řád národa -

Referendum o EU -

DSSS -

BPI -

Sportovci -

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Ty sis vzal tu výzvu k vhození 3 hlasovacích lístků k srdci

Reagovat
smazaný uživatel

nenehá přece manipulovat se svyma hlasama

Reagovat
Blasphemer

volí chytře, volí koaličně

Reagovat
Hokaido

Já to nevědel, minulý volby jsem ještě volil normálně. Ale teď už mají sluníčkáři útrum.

Reagovat
Wat

Jaká výzva?

Reagovat
Kepy_FCB

Si jako myslej ze tohle nekdo zbasti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Aha.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A proc jsi vynechal Cibulku?

Reagovat
Azazelo RD

Protože v ČT prohlásil, že jsou stejně každý volby zmanipulovaný a pozval lidi do kostela.

Reagovat
smazaný uživatel

To udělal i v DVTV

Reagovat
db18

Protože Bobřík je zasraný fízl z KGB...

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

S tím jsi měl ještě tejden počkat, teď to tady bude zasraný dvě kola za sebou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím, že bysme se tomu ani tak nevyhli.

Reagovat
Kang & Kodos

Měls tomu dát aspoň šanci

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry jako

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Teoretik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

chlapY

Reagovat
Kepy_FCB

A vubec jdi s tim do prdele

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sosna

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Teoretik

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

still better than banik

Reagovat
frankiefcb

nebo zatím asi 50 na 50. Možná se rozhodnu až na místě.

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
Kang & Kodos

+ u mě ještě možná

Reagovat
ratusek

Piráti s ODS a to fandíš Baníku

Reagovat
frankiefcb

KDU ODS nikdy

Reagovat
ratusek

Ajo tak strana která jde s každým

Reagovat
frankiefcb

to je velmi překvapivé, že středová strana nemá problém být v koalicích.

Reagovat
smazaný uživatel

Mi bohužel letos vychází ODS jako jedna z nejlepších.. Je to smutné ale je to tak.

Reagovat
smazaný uživatel

( )

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Klidně i bez bohužel. Ještě tam mám Svobodné, tak si to doma asi rozdělíme. Manželka je taková hodně levicová, tak dá ODS a já opravdový pravicový liberál ty Svobodné. Zbytek je mimo myslitelné politické spektrum.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Uwe háže buly

to jste nepoučitelní?

Reagovat
Blasphemer

Hodit to KDU-ČSL je zahozenej hlas. Ti by do vlády zasedli i s antikristem.

Reagovat
frankiefcb

tak to není úplně pravda

Reagovat
Blasphemer

Proto byli od rozdělení v devíti vládách z celkových třinácti.

Reagovat
andrew96

Tak ono se od středové strany tak nějak očekává, že je ochotná ke kompromisům se stranami z obou umírněných spekter.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Blasphemer

Zase bych nezaměňoval ochotu dělat kompromisy s bezpáteřním korytářstvím. Že byli pomalu v každý vládě s výjimkou Zemanova-Klausova podrazu, úřednický vládě Fischera a Nečasovo vlády o něčem svědčí.

Reagovat
andrew96

Nevím, o čem to přesně svědčí, nijak to nevyvrací moje tvrzení. KDU-ČSL má největší koaliční potenciál, je schopna se až na výjimku z roku 2010 dostat do poslanecké sněmovny,...já bych zatím nehledal zbytečně jen, jak ty říkáš, bezpáteřní korytářství.

Reagovat
Teoretik

Putin kandiduje? Ví o tom Cibulka?

Reagovat
mistr129

Reagovat
andrew96

Za vnesení politické diskuze na fotbalové fórum ode mě dostáváš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Letos poprvé vůbec nevím. Ani jedna strana mi nevyhovuje, ani ti slavní piráti..

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
smazaný uživatel

Skvělé, něco pro mě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

...

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Volte Pravý Blok - stranu za snadnou a rychlou ODVOLATELNOST politiků a státních úředníků PŘÍMO OBČANY, za NÍZKÉ daně, VYROVNANÝ rozpočet, MINIMALIZACI byrokracie, SPRAVEDLIVOU a NEZKORUMPOVANOU policii a justici, REFERENDA a PŘÍMOU demokracii WWW.CIBULKA.NET, kandidující s nejlepším protikriminálním programem PŘÍMÉ demokracie a hlubokého národního, duchovního a mravního obrození VY NEVĚŘÍTE POLITIKŮM A JEJICH NOVINÁŘŮM? NO KONEČNĚ! VĚŘME SAMI SOBĚ!!! - ale i s mnoha dalšími DŮVODY, proč bychom měli jít tentokrát VŠICHNI K VOLBÁM, ale - pokud nechceme být ZNOVU obelháni, podvedeni a okradeni - NEVOLIT ŽÁDNOU PARLAMENTNÍ TUNEL - STRANU vládnoucí (post) komunistické RUSKO - ČESKÉ totalitní FÍZLOKRACIE a jejich likvidační protinárodní politiku ČÍM HŮŘE, TÍM LÉPE!!! - jenž žádá o volební podporu VŠECHNY ČESKÉ OBČANY a daňové poplatníky, kteří chtějí změnit dnešní kriminální poměry, jejichž jsme všichni obětí, v jejich pravý opak! V BOJI MEZI DOBREM A ZLEM, PRAVDOU A LŽÍ, NELZE BÝT NEUTRÁLNÍ A PŘESTO ZŮSTAT SLUŠNÝ!!! Proto děkujeme za Vaši podporu!!! Nevěříte-li na pokoru u popravčí káry, zdá-li se vám naše kandidátka málo dokonalá nebo postrádáte-li na ní zástupce své obce nebo města a přitom MÁTE ODVAHU v této válce Lidí Dobra s vládnoucími Lidmi Zla povstat z jimi naordinovaného občanského bezvědomí, kterým nás ničí a dnešní DEMOKRATURU, SKRYTOU TOTALITU a OTROKÁŘSTVÍ VYŠŠÍHO ŘÁDU zásadním způsobem změnit, KANDIDUJTE ZA NÁS!!! Kontakt: Volte Pravý Blok www.cibulka.net, PO BOX 595, 170 00 Praha 7

Reagovat
Kepy_FCB

Cim se Cibulka zivi?

Reagovat
Kang & Kodos

Podle mě prodejem siderických kyvadel

Reagovat
hefy

Reagovat
Azazelo RD

Evidentně moc úspěšný prodejce není.

Reagovat
Spalovač šancí

To vím naprosto přesně:

Petr Cibulka, 66 let, pětinásobný politický vězeň nedávné marx-satanské totality a nejčastěji souzený a trestně stíhaný člověk současné marx-satanské (post) totality, vydavatel seznamů komunistického Gestapa StB, nezávislý novinář, politický analytik, šéfredaktor NECENZUROVANÝCH NOVIN, dnes už RUSKO - českou fízlokracií úspěšně zlikvidovaných, jimi blokovaného serveru WWW.CIBULKA.NET a celé řady průběžně vymazávaných stránek politicky přísně NECENZUROVANÝCH vlastních i cizích video dokumentů na WWW.YOUTUBE.COM, předseda politické strany a autor jejího programu, Praha, člen Volte Pravý Blok www.cibulka.net

Reagovat
Spalovač šancí

... takže youtuber, něco jako Kovy a Jirka Král

Reagovat
Azazelo RD

Spíš takový politický Tomáš Kuča.

Reagovat
Kang & Kodos

U nás v kraji byl na kandidátce vždycky jeden chlap, ale letos nic

Reagovat
smazaný uživatel

/

Reagovat
smazaný uživatel

Jj skvelej fenomen tohle.

velci pravicaci prebihaji k levicovym piratum

Ale jo, porad lepsi pirati (diky digitalizaci statni spravy), nez TOP0.9

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě jsem nikdy neslyšel, že by se Piráti považovali za levičáky.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jsi asi byl poslednich 8 let zavrenej ve sklepe.

Reagovat
didosh

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale chtějí vyšší daně na nezdravé potraviny, progresivní výši pokut podle příjmu řidiče a podobně.

Reagovat
smazaný uživatel

Progresivní výše pokut je na rozdíl od progresivního zdanění dobrý nápad. S vyšším zdaněním nezdravých potravin ale rozhodně nesouhlasím.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Argumenty místo citronů by nebyly?

Reagovat
smazaný uživatel

Co je správné na progresivních pokutách?

Reagovat
smazaný uživatel

Cílem pokuty je trestat a motivovat lidi, aby se snažili dodržovat zákon (čímž se pokutě vyhnou). Pokud budu vydělávat 100 000 měsíčně, bude se mi 5 000 pokuta platit snadno. Studenta bez příjmů to může položit. Co pro jednoho pomalu trestem není, pro jiného může být likvidační. Můžeme se pak dohadovat o nějaké rovnosti trestů. Pro tebe je to rovnost v podobě stejné částky, pro mě v podobě stejně adekvátního trestu.

Reagovat
smazaný uživatel

A uvědomuješ si jakou pandořinu skříňku tím otvíráš?

Reagovat
smazaný uživatel

Taky nepíšu, že bych něco takového hned zavedl. jen je to zajímavá myšlenka, která stojí za úvahu. A jakou Pandořinu skříňku zatím neotevírám, jen o ní přemýšlím, mi zřejmě budeš muset objasnit.

Reagovat
smazaný uživatel

Chudý/bohatý vrah?

Reagovat
smazaný uživatel

U nás se vražda řeší pokutou?

Reagovat
smazaný uživatel

No zatím naštěstí ne, ale tímhle tím otvíráš tu pandořinu skříňku. Jinak když někoho zabiju (neumýslně) autem... a jsem nezaměstnaný, podporu pobírající chudák... co se mnou uděláš?

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud to bude 100% bez úmyslu, protože ti tam ten člověk třeba vběhne, tak ti dám číslo na pojišťovnu. Ale když k tomu pojedeš jak hovado, budeš ožralej a ještě ujedeš z místa činu, tak půjdeš sedět na stejně dlouho, jako by šel boháč v limuzíně.

Reagovat
Azazelo RD

V jakým smyslu?

Reagovat
didosh

...to by si neměl auto...taký socan...

Reagovat
Azazelo RD

Při ukládání peněžitého trestu se už dnes přihlíží k osobním poměrům pachatele.

Reagovat
smazaný uživatel

Nehledě na to, že nevím z čeho to chceš počítat. Co když člověk se 100k platem splácí měsíčně 100k dluhy. Co když ten s minimální mzdou má milionové majetky?

Reagovat
smazaný uživatel

No, to já taky nevím a tyhle úskalí si uvědomuju. Nejsem volič Pirátů a netuším, jak by to řešili oni. Prostě mi ta myšlenka přijde racionální a ve své podstatě spravedlivá, její implementace do legislativy je však přinejlepším problematická.

Reagovat
smazaný uživatel

ta myšlenka je stejně tak racionální a spravedlivá jako komunistické "všem podle jejich potřeb" - zní to hezky, ale reálně je to píčovina, která nadělala ve světě neuvěřitelný bordel, no a piráti jsou v podstatě jen takový anarcho komouši, takže podobné píčoviny jsou jim blízké

Reagovat
Azazelo RD

Hm, tak to je na na konci měsíce při nejlepším na nule, ale spíš v mínusu, takže mu nějaký peněžák bude u prdele.

Reagovat
andrew96

Reagovat
frankiefcb

ale piráti se neprofilují jako pravice nebo levice. Když už tak jsou středoví.

Reagovat
smazaný uživatel

Pirati jsou to same co Zeleni, jen pouzivaji internet.

Reagovat
frankiefcb

ani omylem

Reagovat
andrew96

Spíš jako většina nových stran je nezařazení se do žádného spektra součást boje proti tradičním stranám.

Reagovat
Blasphemer

Tady si zase někdo plete liberalismus a levici.

Reagovat
smazaný uživatel

Liberalismus nema s pravolevym vnimanim politiky nic spolecneho. Liberalismus muze byt jak levicovy, tak pravicovy. TOPka je skvelym pripadem levicovych liberalu, ikdyz si hrajou na pravicove. To same jsou Pirati.

Pravicova liberalni strana jsou Svobodni.

Reagovat
Blasphemer

Ne, to nemá. Přesto si to evidentně pleteš, protože Piráti levicový opravdu nejsou. A to ani kvůli tomu, že Bartoš má dredy.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
didosh

fůj dredy...

Reagovat
mistr129

liberální strana, která chce vystoupit z EU, aby lidé nemohli po Evropě liberálně cestovat

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze EU je jedina varianta, jak muze existovat cestovani po Evrope

Reagovat
smazaný uživatel

Do Švýcarska nemůžeš liberálně cestovat?

Reagovat
bobis21

švýcaři taky přijímají EU legislativu ještě dříve než my (a nemůžou o ni hlasovat, na rozdíl od nás) a platí do rozpočtu EU nemalé částky (a nic nedostávají zpět) - v čem by to pro nás bylo lepší?

Reagovat
smazaný uživatel

Zkus nejdřív číst volební programy, než se začneš ztrapňovat.

Reagovat
bobis21

TOP a Piráti levicoví OK ...

Reagovat
smazaný uživatel

Top, zelení a piráti jsou zasraná levičácká progresivistická sluníčka, to nejhorší, co se dá do urny hodit

Reagovat
bobis21

a v čem je TOP levicová? Jejich program je typicky pravicový

Reagovat
smazaný uživatel

podle ovoce poznáš strom.....ne podle programu.

Reagovat
bobis21
Reagovat
smazaný uživatel

hele, těmhle skrytým levičákům schovaných v pravicovém kabátečku nejde ani náhodou věřit

Reagovat
bobis21

už se neztrapňuj nejdřív řekneš že podle programu a když ti pošlu program tak se z toho snažíš vykroutit pořád jsi nevysvětlil čím by měla být levicová

Reagovat
smazaný uživatel

chlapče, nauč se nejprve číst a pak začni teoretizovat......."podle ovoce poznáš strom.....ne podle programu"......tudíž mně tvůj odkaz na jejich program absolutně nezajímá, jelikož moc dobře vím, co to je za progresivistická levicová pakáž

Reagovat
bobis21

v čem jsou teda sakra levicoví? Pořád to tvrdíš ale pořád jsi to ničím nepodložil. Jsi prostě jen další propagandistický lhář, nic jiného.

Reagovat
smazaný uživatel

stačí ty trotly dlouhodobě sledovat, tohle je strana už jen pro hysterické intelektuály z pražské kavárny, o čemž svědčí i jejich mizerné preference, soudný pravicový volič se těm kavárenským levičákům vyhne co největším obloukem.......je to ta samá pakáž jako piráti, kteří jim asi nejvíce přetahují voliče

Reagovat
bobis21

opět žádná zmínka o tom, proč by měli být levicoví. Ale kvičíš pěkně

Reagovat
smazaný uživatel

jinak já to házím Realistům, dlouhodobě je sleduji a zkouším jim věřit, že to myslí vážně

Reagovat
smazaný uživatel

ta posledni veta

Reagovat
Teoretik

A TOPka je liberální nebo konzervativní? Spíš tak jak se zrovna vyspí. Piráti jsou jednoznačně liberální no, ale spíše tíhnou i k levici. Každopádně ten přechod je hlavně důsledkem, že spousta lidí volí podle toho, co jim přijde "trendy".

Reagovat
Hokaido

Mně se Piráti taky docela líbí, ale digitalizace státní správy je běh na dlouhou trať. Problém je imho hlavně ve strašně byroktatických a přitom nejasných zákonech.

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna tu digitalizaci ve volebním programu považuji za nejmenší důvod proč je volit. Digitalizace dávno probíhá bez ohledu na vládnoucí strany. Ona je totiž i pro ty strany a politiky tak důležitá, že jim to potíže nedělá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

mám to stejně

Reagovat
mistr129

Reagovat
Hokaido

Jinak teda vážně... Budu volit TOP 09. Kalousek je podle mě vynikající politik a byl by ze všech možností nejlepší premiér. . Topka je silně prounijní, což je jeden z mých hlavních požadavků v letošních volbách.

A jejich kandidátka v (mém) Královéhradeckém kraji je strašně silná. Heger je asi všechno, co můžeš od lídra kandidátky očekávat, Cabicar a Balcar jsou strašně rozumní a schopní lidé. Jen je strašná škoda toho, co se stalo Klepšovi.

Reagovat
Blasphemer

Je docela hustý, jak se za poslední volební období stal z Kalouska politik, kterej je najednou úplně v klidu volitelnej. TOPku volit určitě nebudu, ale je fakt, že najednou je tam x daleko horších lidí, vedle kterých vypadá Kalousek jako pohodář. Smutnej obrázek.

Reagovat
Hokaido

Je pravda, že před pár měsíci bych to takhle nenapsal.

Ale koho na post premiéra? Fakt tam není moc na výběr. Ještě by se mi líbil Farský, ale to je asi tak všechno.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Já myslím, že otázka premiéra už je dávno vyřešená. Nevím, co by se muselo stát, aby na to místo nezasedl řepkovej baron.

Reagovat
Hokaido

Já tomu prostě nevěřím. Stejně jako nevěřím, že Zeman bude znovu prezident, i když průzkumy mají celkem jasno.

Reagovat
Blasphemer

Zeman prezident nebude, protože to už má za pár. A když náhodou jo, tak ne na dlouho.

U Babiše to je horší, toho zubatá nezastaví. A nikdo jinej asi taky ne.

Reagovat
andrew96

Já si třeba myslím, že ten zisk ANO nebude až tak výrazný, respektive bude, ale 30 procent ne. Kolem 25, řekněme. Dále očekávám výrazný zisk SPD (tak nějak na úrovni ODS a ČSSD) a před nimi bude ještě KSČM. Do parlamentu se ještě s menšími zisky dostane TOP09 a KDU-ČSL.

Se stejně těším, až se této predikci příští víkend vysměji.

Reagovat
Uwe háže buly

Muj tip

Babiš 26%

ČSSD 12%

KSČM 11%

ODS 9.5%

TOP09 8%

Okamura 7%

Piráti 6.5 %

KDU-ČSL 6.5%

A bylo by zajímavý sledovat, jak se sestaví nějaká koalice

Reagovat
smazaný uživatel

pirati se dostanou stoprocentne

Reagovat
smazaný uživatel

Farský

Reagovat
Hokaido

Facepalmy tady může házet každej. Pokud nemáš co říct, je lepší nereagovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Loterijní zákon.

Reagovat
mayday

Ve finále je jedno, kdo post premiéra obsadi.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Ty pico, ten prvni odstavec.

Reagovat
Hokaido

S tebou to asi nemá cenu moc řešit. Sám volíš hnutí politika, jehož jméno je na seznamu STB, je obviněný z dotačního podvodu a všude okolo šíří lži a nepravdy. A argumentů se od tebe člověk nikdy nedočká.

Btw už jsi pochopil, jak moc je kontroverní, když miliardář a podnikatel zastává post financí? A co vůbec lithium, je něco novýho?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak lzi jsi tady vypsal predevsim ty.

Zaprve volim Realisty.

Zadruhe je mi uplne jedno, kdo byl na seznamu STB.

Zatreti ctim presumpci neviny. Coz bys ty, jakozto volic nejdemokratictejsi strany v nasi galaxii, mel taky.

Zactvrte jsem byl s posledni vladou spokojenej, hlavne v porovnani se vsema predchozima.

Zapate co ja mam spolecneho s Lithiem?

Reagovat
Hokaido

1.) Měl jsem za to, že jsi Babišův volič. Minimálně jeho obhájce teda rozhodně jsi, ale ok...

2.) ...

Reagovat
smazaný uživatel

Realisté - Slyším o nic až teď ale ten program na první pětiminutové kouknutí nevypadá úplně blbě.

Proč sis je vybral ?

Reagovat
smazaný uživatel

Dlouhodobe souhlasim s Robejskem a Tomskym a jsem tacionalne myslici clovek.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nevypadlo ti tam "s"?

Reagovat
smazaný uživatel

1.

Reagovat
smazaný uživatel

TOPka jedna z možností pro silnou opozici, ale ve spoustě věcí se s jejich programem nedokážu ztotožnit (EU ano, euro ani náhodou). Celkově těch variant moc není. Ve volební kalkulačce mám největší shodu s ODS, těm ale nevěřím ani nos mezi očima

Reagovat
ZB 07

Já jim věřím, Fiala na mě působí dobrým dojmem.

Reagovat
smazaný uživatel

Fiala za mě asi taky ok, ale pak jsou tady někteří dinosauři, potom taky Klaus junior a podobní, kteří tu stranu v mých očích dost sráží.

Reagovat
smazaný uživatel

Klaus jr. je spolu se Zahradilem jeden z mala, kvuli komu ODS zvazuji.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
C-M@ster

Jako ať má člověk jaký politický názor chce, tak komunální politika je často hnůj, kde si známí známejch přihrávají zakázky, přijde mladej borec, kterýmu to není lhostejný a monitoruje to a Klaus mladší ho označí za udavače...

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
ZB 07

některý lidi tam taky nemusím, ale to si nevybereš...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je vždy, že tam jsou lidé, kteří ti jsou proti srsti. Já se vždycky modlím, aby lidé typu Zahradil nebo Klaus a doplnil bych to o Černochovou, se tam nedostali. Obávám se, že Klaus jr. se do sněmovny asi dostane.

Reagovat
smazaný uživatel

Fiala stejně moc dlouho v cele strany nevydrží.

Reagovat
Uwe háže buly

nesympatickej ublafanej kripl, horšího předsedu měli snad jen v Nečasovi.

Reagovat
Teoretik

Člověk, který obrátil všechny své názory a přesvědčení, jen proto aby se dostal k moci, na tebe působí dobrým dojmem? Jeho projevy, aby se ideologicky zalíbil svým posluchatelům, jsou fakt do očí bijící.

Reagovat
ZB 07

Ano, teď jsem měl možnost ho slyšet naživo a se všemi jeho názory jsem neměl sebemenší problém (a rozhodně si nemyslím, že by se jimi zalíbil každému). Je to slušnej klidnej člověk s kvalitním projevem a schopností reagovat i na nepříliš příjemné dotazy. Tento rok mu tu důvěru dám, je otázka kolik ze svých slibů dokáže s ODS splnit, ale když jej porovnám s tím ansámblem zoufalců v čelech konkurenčních stran, tak je to nebe a dudy.

Reagovat
Teoretik

Ano, svými projevy se v současnosti nezalíbí všem, především to bude imponovat lidem pravicově smýšlejícím. Já ti jen říkám, že on sám tomu ne vždy věří, stačí si od něj přečíst nějaké práce z minulosti. Je to politolog, takže jede ideologickou rétoriku a ví jak politika funguje... jen mu chybí větší charisma.

Reagovat
ZB 07

Ok, nebudu se s tebou přít, rétoriku má zmáknutou perfektně, o tom žádná. Každopádně věřím tomu, že právě díky faktu, že má o politice docela docela velký vědomosti, má šanci prorazit. Letos tu šanci ode mě dostane, pokud mě nepřesvědčí, příště dám hlas zase někomu jinýmu. Dlouhou dobu pro mě ODS nebyla favoritem, ale po těch letech, kdy byli na ústupu, jsem přesvědčenej, že jsou schopný bejt o něco schopnější a prospěšnější.

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
db18

...jenže na Fialu si nikdo při řeči o ODS ani nevzpomene, protože tam má hrobníka Klause ml.

Reagovat
ZB 07

To je další věc, ale tímto stylem bych si nevybral nikoho...

Reagovat
dadoprso

Kdyby ve SČ nebyl na kandidátce ODS Bendl tak jim tam ten listek asi hodím, ale tomuhle do smenovny pomahat nebudu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapu proc vsichni odmitaji euro, kdyz by diky nemu nase ekonomika poskocila dopredu a mimo jine by to taky znamenalo konec tech podvodnych mrdek ve smenarnach.

Reagovat
Hokaido

Jsem taky pro. V referendu jsme si o tom sami rozhodli, tak bychom to logicky měli dodržet.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodli jsme za uplne jinych podminek a euro bylo v jine kondici. Ted je pred kracham a my ho mame prijimat?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože vlastní měna umožňuje pružněji reagovat na nerovnoměrnosti ekonomického vývoje na mezinárodní úrovni. Státy jižní Evropy mohou vyprávět.

Směnárny budou i po případném zavedení Eura. Jo a nemusíš do nich chodit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kalousek je podle mě vynikající politik

Ale abych se tu jen nerechtal tem tvym srackam. Kalousek je rozhodne dobrej politik, rozhodne vi, jak v tom chodit. Umi dobre mluvit, ma svuj nazor, kterej si i umi obhajit...Todle vse beru Ale...

Tobe jako nevadi jeho minulost, ze sel s kymkoliv a za cokoliv? Ze figuruje v tolika kauzach, ze Babis je vedle nej cistej jak lilie? Nevadi ti nekdo, kdo je tak na kasi, ze se poblije v TV studiu? Jeho sedlacka hulvatnost??

Reagovat
Hokaido

To víš že mi to vadí. Možná jsem Kalouska v tom svým příspěvku trochu přikrášlil, ale topka je pro mě jediná volitelná strana, Kalouskový historie navzdory.

A Babiš vedle něj čistej jako lilie rozhodně není, spíš naopak.

Koho budeš volit ty?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak oba jsme prestrelili. to je jasny

Jeste nevim, asi Piraty. Byl jsem dlouholetej volic CSSD, ale s tim hnupem v cele ta strana ztratila naprosto vse, co mi bylo na ni sympaticky. Fakt nevim..Mozna bych dal sanci ODS, dnes se to stejne vse blizi tomu pravolevymu stredu...

Reagovat
ZB 07

Reagovat
rufus

Babiš čistej jako lilie..

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapes ten primer nebo ti to mam namalovat

Reagovat
PP

to je úplně jedno.. je to totiž hloupost.

Reagovat
smazaný uživatel

No ja ti nevim, zkus si o Kalouskovi neco zjistit. Treba to, jak prisel k bytu nebo co vyvadel na obrane..

Babis

Reagovat
smazaný uživatel

je taky hajzl, nemaji si co vycitat. Jeden za 18 druhej bez dvou za 20...

Reagovat
smazaný uživatel

Jako TOPka mi přijde hrozně nedůvěryhodná. Jak v osobě samotného Kalouska, kterej kdysi vyjednával vládu s KSCM a taky má na triku pár skandálů, tak i v TOPce samotný, která ač se prezentovala jako pravicová strana, tak v době, kdy byla u vlády, zvyšovala daně a podnikatelům práci spíš komplikovala. Na druhou stranu chápu, že pro prounijního pravicového voliče je to spolu s ODA jediná možnost..

Reagovat
mistr129

Reagovat
Tommy the Gunner

Taky budu volit TOPku

Reagovat
spider_8

Reagovat
Ondiis

/

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kaspar

hlavne se zase nezapomente pri prvni prilezitosti pohorsovat nad tim, ze se politka cpe do sportu a pak to sem sami cpete tupouni

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
HorajzmAmmann

a vyplatí se vůbec volit, když jen vybíráš to nejmenší zlo?

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda, ze zanikla Strana pratel piva

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, i když vybíráš nejmenší zlo, tak je to lepší než aby vládlo větší zlo.

Reagovat
HorajzmAmmann

tak mi ale poraď

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě hoď do urny cokoliv kromě Babiše, komunistů, Okamury, Zemanovců, Dělnické strany, Řádu národa apod.

Reagovat
HorajzmAmmann

tak nejsem debil, to mi je jasný

Reagovat
andrew96

Náhodou spot Řádu národa mě nostalgicky vrátil do doby, kdy jsem poslouchal Landu.

Reagovat
Kang & Kodos

Ale teda proti Ortelovi je (byl) Landa pan umělec.

Reagovat
andrew96

To nepochybně.

Reagovat
smazaný uživatel

Jděte už do prdele s přirovnáváním Landy k Ortelovi... Ortel je vymazanej dement, co se sere do politiky a myslí, že je umělec... Landa kdysi dávno založil Orlík, kterej ale po hajlování na koncertech raději rozpustil... A na rozdíl od některejch pokrytců nemá problém o téhle minulosti mluvit a s tím, co je Ortel má společnýho asi tolik, co čabajka s racionální výživou (abych sem zapletl i něco z fotbalu)... To je furt vidím Ortel, takže je to vlastně Landa...

Reagovat
smazaný uživatel

Co máš proti čabajce?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je těžký, když neznám tvoje názory Udělej si tu dlouhou volební kalkulačku a z těch prvních 3 stran, co ti vyjdou, tam hoď ty nejmenší exoty

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
db18

Tak vyber aspoň to nejmenší zlo, pak bude mít Babiš míň %

Reagovat
bobis21

https://youtu.be/Pji_IX-UacM

"I better get used to having to pick between a douche and a turd sandwich because it's usually the choice I'll have"

Reagovat
Hurrikane

Reagovat
andrew96

Jinak super období nyní. Nejdřív tyto volby, potom oblíbený 28. Říjen, do toho očekávám nějakou perlu na 17. Listopad a potom už vrcholící prezidentská kampaň a následně volby. Prostě paráda!

Reagovat
smazaný uživatel

To je normalne na emigraci. Clovek uz ted ma strach otevrit nejaky media, co se na nej zas vyvali za perly tech nasich elit...co potom pak, v tak hektickym obdobi..

Reagovat
smazaný uživatel

Zkus si přečíst nějaký historický román. Ten duch dějin dokáže to současnické plašanství příjemně hojit.

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zavřu oči a hodím to

Reagovat
smazaný uživatel

Komunisty... akorat jeste nevim z ktere strany

Reagovat
Manik...

Reagovat
mistr129

Reagovat
bobis21

Piráti / STAN - u obou se mi sice nelíbí některé části programu a někteří lidé, ale to platí o všech, takže mi je ve finále tohle nejblíž. Jako rezervu mám ještě TOP, kdyby se jim oběma povedlo mě nějak zásadně naštvat během příštího týdne

Reagovat
PP

škoda, že STAN to letos nedá.. Takže asi Piráti, rezervu máme stejnou

Reagovat
smazaný uživatel

Pochopim skoro vsechno, ale jak muze nekdo v dnesni dobe volit TOP0.9 to nepochopim.

Reagovat
bobis21

ve srovnání s ANO, KSČM, SPD, SPO, DSSS (+ všechny jim ideologicky podobné, které nemám sílu všechny vypisovat) naprosto racionální volba, byť je sám volit nejspíš nebudu

Reagovat
smazaný uživatel

Nesouhlasim a to ani nahodou. Porovnej si vladu Topky a vladu ANO a pokud nejsi zaslepenej tou antibabisovskou medialni kampani, tak musis uznat, ze ANO je kilometry pred TOPkou.

Reagovat
bobis21

vždyť tato vláda byla naprosto příšerná. Nedokázala nic pozitivního, naopak nás posunula vy vývoji o několik let zpátky a projebala nejvhodnější podmínky pro systémové reformy (zdravotnictví, soc. systému a důchodů). Pozitivní věci této vlády bych napočítal na prstech jedné ruky (napadá mě snad jen zvyšování rozpočtu min. obrany)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to ja jsem byl s vladou vesmes spokojen. Coz se neda rict ani o jedne z tech predchozich.

Reagovat
bobis21

já tam fakt žádné úspěchy nevidím - bohužel to nevypadá na žádné zlepšení po volbách. Btw. jaké jsou teda podle tebe ty úspěchy současné vlády? Já nejsem podporovatel několikanásobného zvýšení byrokracie, nafukování počtu úředníků naprosto nesmyslně, dalšího zneprůhlednění příjemců dotací, šíleně podfinancovaného školství (VŠ dostávají méně peněz než v době recese a babiš se směje z billboardů že podporuje školství ) a nesmyslného zacházení s dluhem (což je asi trochu složitější věc pro nezasvěcené ke sledování, ale vzhledem k mému oboru to je něco, na co se zaměřuji).

Reagovat
db18

VŠ dostávají i tak nesmyslné peníze... a nejhorší na tom je, že pak zjistí, že ty peníze nevyužili ap otřebují je někam narvat, protože jinak by příští rok těch peněz dostali o to míň... no, tak se staví naprosto zbytečné budovy, které se pak nevyužijí a dopadne to tak, že na celém patře (kde je cca. 6 klasických učeben a pak laborky) je za celý den jedna vyučovací hodina a po zbytek dne je tam prázdno...

Reagovat
bobis21

tak u nás ve škole (VŠE) to tak rozhodně není. Všechny učebny jsou zaplněné praktický celý den, rekonstrukce staré budovy probíhá několik let na etapy, protože se to prostě nezaplatí. A to navíc není škola financována jen státem, ale asi 25% příjmů si získávají sami navíc (sponzoring, pronájem atd.). Vezmi si např. to, že doktorandi dostávají nějakých 7500/měsíc, což prostě můžou dělat jen úplní nadšenci za tu almužnu

Reagovat
smazaný uživatel

Za uceni. Ale zaroven maji dalsi penize za vyzkum. A toho uceni co doktorandi maji, je minimum.

Reagovat
bobis21

tak na VŠE učí doktorandi většinu (staří jedna přednáška a doktorandi pak třeba 5 cvičení - takže učí 5x víc než ti staří).

Reagovat
db18

7500 je víc než 2x tolik, co dostávali doktorandi nedávno, ne? (+ doktoranda pořád děláš pro to, aby si získal titul a ne pro to, že by si chtěl makat za 7500)

Reagovat
bobis21

jasně že tam jsou kvůli tomu titulu, ale stejně mít v 25 letech příjem 7500 je opravdu šílené - kde takový člověk bydlí? Kde bere na všechny výdaje? Na rodinu nemůže ani pomyslet ...

Reagovat
db18

Tak těch 7500 je jen to stípko, k tomu můžou mít ještě částečný úvazek na škole, něco dostanou i za to, že učí a nebo vedou bakalářky...

Reagovat
Teoretik

Začínající akademický pracovník s tím tvým výčtem teda dosáhne zhruba na minimální mzdu, začínající skladník si vydělá 30 tisíc, hmm. Asi vše v pořádku

Reagovat
db18

Což není nějak velký rozdíl oproti tomu, když vylezou ze školy a chtějí jít pracovat (taky teda záleží na tom kam) - třeba na pozemkáči nabízeli neuvěřitelných 16 tisíc hrubého...

Reagovat
Teoretik

Ok, ale v ideálním světě by na doktorské měli chodit nejchytřejší. A rozdíl 4-5 tisíc už je fakt velký.

Reagovat
db18

*tím jsem myslel po navazujícím, místo aby šli na doktorské...

Reagovat
legiris

no tak jako účetní bez praxe mám v Brně 14 tisíc brutto

Reagovat
db18

To je šílený... a pak při těch všech skladnících a řidičích marně hledám v těch inzerátech hvězdičku.

Reagovat
bobis21

když si prodavač v lidlu (nic proti prodavačům, uvádím jen jako příklad) vydělá dvojnásobek toho co akademický pracovník vč. dalšího dalšího zkráceného úvazku, asi to nelze brát jako úspěch vlády, která v programovém prohlášení píše že bude podporovat vzdělání, vědu a výzkum ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
db18

Reagovat
anonym

Je to málo na to, ale že se s bobisem divíte, když víte jak to u nás chodí. On to pro toho skladníka s 30 tisíci (většinou až po nějakém roce a třeba na nočních dvanáctkách) není žádný med.

Reagovat
Teoretik

samozřejmě to byla jen snaha zdůraznit celý nesmysl financování (vysoko) školského systému. Nic proti skladníkům a jejich mzdám. Vím, že to takový med není, přesto je tam hrozný nepoměr vůči profesím, které by měly být strategicky klíčové pro rozvoj. Hlavně teda myslím výzkumníky a učitele.

Reagovat
anonym

Reagovat
bobis21

tak za vedení bakalářek mají tak litr ne? V těch 7500 je právě započítáno i to učení (oni učit musí, takže je to součástí jejich "cesty za titulem"). Že jsou by měli brát víc už uznala i tato vláda (byť těstě před volbama - to je khááámpáááň, úúčelovka ) a zdvojnásobili to na 15000.

Reagovat
db18

Ne všichni doktorandi učí.

Reagovat
Teoretik

Aspoň se o tom začalo mluvit, od 90. let na to všechny vlády házely bobek. Teď se zavedlo ZP hrazené státem a zvýšení stipendia je teď snad taky někde na cestě v parlamentu, ač to nebude avizovaných 15k.

Reagovat
Teoretik

měla být reakce na tvůj vedlejší příspěvek

Reagovat
bobis21

ZP hrazené státem měli už před touto vládou, nebo ne?

Reagovat
Teoretik

Jen ti do 26 let a do 26 let se doktorské de facto vystudovat nedá. Nejdřív doktorské lze začít v postatě až ve 24, jenže pak tu máš odklady na ZŠ, povinné výjezdy do zahraničí atd., takže to často bývá i pozděj.

Reagovat
bobis21

jo, to mi nedošlo kvůli tvému komentu jsem si uvědomil, kolik mi vlastně je

Reagovat
db18

Maximálně si můžeš spojit dva ročníky do jednoho... ale to teďka nevím, jak přesně funguje (nicméně u nás byla jedna studentka, která za rok dala 4. i 5. ročník, ale právě nevím, jestli tím "nenahrazovala" nějaký ten rok v zahraničí)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Rekordne nizka nezamestnanost, rostou mzdy, vlada byla stabilni (az do posledni mesicu pred volbama), zavedeni EET beru ja jako velky uspech (a ne proto, ze bych si myslel, ze se vybere vic, ale proto, ze je to srovna podminky pro vsechny). Zaroven jsme nepristoupili na nesmyslne kvoty na migranty. Navysil se rozpocet na armadu. Vycerpaly se penize z EU (byt jsem bytostve proti dotacim). Na inkluzi nemam jednoznacny nazor.

Reagovat
bobis21

nezaměstnanost a mzdy jsou výsledkem hospodářského cyklu, navíc právě v době kdy byl na MF Kalousek se ČR zařadila mezi země s nejnižší nezaměstnanosti v EU. Zavedení EET je podle mě nic neřešící hloupost - kdo ojebával na DPH do teď klidně může ojebávat dál - nevidím žádný způsob jak by EET mohla cokoliv vyřešit. Peníze z EU se právě nevyčerpaly všechny - asi 40 miliard zůstalo v minulém období nevyčerpáno (což bych nikomu nezazlíval, pokud není za co utrácet tak nemá cenu čerpat) a letos zatím taky bída (není vyčerpaná ani polovina a jsme v půlce října).

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Error

"což bych nikomu nezazlíval, pokud není za co utrácet tak nemá cenu čerpat"

Samozrejme, ze je za co utracet, jen bych zazlival bych to, ze nejsou pripravene projekty. Sam to vidim v doprave, ale predpokladam, ze dalsi odvetvi na tom nebudou lepe.

Reagovat
bobis21

ano, s tím souhlasím. Myslel jsem to tak, že kdyby nebylo za co utrácet tak není třeba vyčerpat vše. Například Portugalsko v tomto bylo docela extrémní, když stavělo věci které se nikdy nepoužijí jen aby vyčerpali finance. To že u nás je málo připravených projektů je samozřejmě problém se kterým je třeba něco dělat - dotace do infrastruktury jsou to, k čemu by měly být tyto finance předně používány, ne na to, že se budou miliardářům stavět chlívek pro kozy ...

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
PP

tak se to potvrdilo.. nemáš ani tušení o ekonomice. To je jako bych já měl jít opravovat tranformátor. Bobis to píše naštěstí přesně. Být tato vláda v době krize, tak nás vlastní Čína.

Reagovat
ondrasch77

Jen tak pro zajímavost, Babiš (ekonom) počítal se schodkem 60 - 70 mld. Kč, přišel 65 mld +, to je ale ekonom....

Reagovat
smazaný uživatel

A co je na tom divneho?

To ze si nastavis nejakej rozpocet, neznamena, ze to tak i dopadne. Nastavil si deficitni rozpocet, schvalila ho vlada a Babis se postaral o to, ze jsme naopak skoncili v plusu. To bys mel slavit a ne se tomu vysmivat.

Reagovat
ondrasch77

to co píšeš, je totální píčovina.... Ten zasranej Stbák má rozdíl ve výpočtu 120 mld. Kč a ty mi píšeš, že mám slavit? Jen to poukazuje na to, že tenhle tunelářskej zmrd na politiku nemá!!!! Koho nedokáže podplatit nebo zruinovat, s tím si neví rady...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ses fakt dalekej od ekonomiky.

Reagovat
ondrasch77

to je jasný, jsem úplně mimo... 120 miliard sem, 120 tam, kdo by se s tím počítal, dej si koblihu, hezky se vyspi a za týden běž dát hlas tý největší svini v republice...

Reagovat
smazaný uživatel

Jako, ze si lidi budou stezovat i na prebytkovej rozpocet, to jsem jeste nevidel.

Reagovat
ondrasch77

Ty vole, prober se!!! Já nebrečím nad plusovým rozpočetem, ale nad blbem, který ho zpracoval. Který vytvořil předpoklad, že budem o 120 miliard v mínusu než teď jsme.... Jestli tohle je pro tebe záruka dobré ekonomiky země, tak jsi úplně mimo.... Navíc, když už jsme skončili v plusu (zásluhou ekonomického růstu celé EU, držení kurzu Kč a nejnižší nezaměztnanosti v historii ČR, s čímž nemá ten StBák Babiš nic společného), tak rozhodl, že ČR ty peníze prožere....

Reagovat
smazaný uživatel

Ty v tom furt pokracujes.

Kdyby rozhodl, ze ty penize prozereme, tak nejsme v prebytku, ty inteligente.

Reagovat
ondrasch77

Koukám, že absolutně nechápeš termín "státní rozpočet".... Vždy před koncem roku se schvaluje NOVÝ STÁTNÍ ROZPOČETY! a protože jsme v roce 2017 i přes Koblihovy výpočty zůstali 60 mld +, tak se rozhodl jakožto (v té době ještě) ministr financí, že se ten přebytek prožere (především na platech úředníků, tobě jakožto solvině z toho půjde hovno! ale neboj dostaneš v metru koblihu)

Reagovat
smazaný uživatel

A jak ty muzes vedet, jak nakonec ten rozpocet dopadne? Vzdyt sam pises, ze loni se planoval schodek a skoncil v prebytku. Ale ty uz ted vis, jak to dopadne dalsi rok.

Reagovat
smazaný uživatel

Melete tady hovadiny oba. Jedna věc je ta, že schválenej rozpočet a finální výsledek rozpočtu jsou dvě rozdílný věci. Zákon o rozpočtu je sice zákon, ale není závaznej v tom smyslu, že by se musel do puntíku dodržet. A je fakt, že když Babiš nedodržel deficit 70 miliard, tak by to mělo být spíš dobře. Jiná věc je ovšem ta, jak toho dosáhnul, jednak jsou zastavený určitý investice, jednak se do rozpočtový uzávěrky napočítalo pár desítek miliard, který stát znárodnil prostřednictvím zajišťovacích příkazů FÚ (no uznejte sami - zlikvidovat si konkurenci a ještě naplnit státní kasu - to je husarskej kousek, ne? ), jednak ekonomika jede naplno, takže jsou příjmy (ty ovšem nejsou ani kvůli Měsíčním hlášením DPH, ani kvůli EET, výpočty se dají dohledat na netu, EET a měsíční hlášení jenom buzeruje, efekt nemá skoro žádnej). Do budoucna bude tenhle přebytkovej rozpočet docela průser, protože zastavený investice jsou vždycky špatně, znárodněný prachy bude státní kasa nejspíš vracet, protože většina těch zlikvidovanejch firem se o to soudí, a přehřátá ekonomika taky nefunguje donekonečna. Ale je jedna věc, kterou Babišovi fakt pochválím - jevím, jestli jsem dobře postřehl všechny detaily, ale někde proběhlo, že se mu povedlo koupit pro stát dluhopisy se záporným úrokem. Fakt nevím, jestli je to pravda nebo jak moc je to jeho lživá reklama, ale pokud je aspoň rámcově pravda, tak tohle se mu zcela jistě povedlo. Jinak je to největší parchant, jakýho jsem za svůj život viděl.

Reagovat
ondrasch77

Tak nejsou to úplné hovadiny, ale jinak Každopždně si buď jist, že stádo z toho zmrda udělá premiéra....

Reagovat
ondrasch77

Jde mi o princip, ne o to, jak to dopadlo

Reagovat
bobis21

Babiš se fakt o nic nepistaral, kde takové hovadiny bereš? Přebytek byl poté proto, ze jsme dostali z EU mnohem vice peněz a proto, že vlada byla neschopná investovat peníze k tomu určené. Opravdu by mě zajímalo odkud máš to, že babis něco zařídil

Reagovat
smazaný uživatel

Mne tohle vysvetlovani vazne nebavi.

Z EU se penize jen tak nedostavaji. Dostavaji se na konkretni veci, ktere pak spolufinancujeme. Takze popiras sam sebe, ze se neinvestovalo.

Ale je mi to burt, koho budes volit a jak to vidis ty. Ja ti napsal svuj pohled a na tom se nic nezmeni. Ja jsem se soucasnou vladou spokojeny, v porovnani s tim, co jsme meli predtim.

Reagovat
bobis21

ty evidentně vůbec nechápeš co se minulý rok stalo státní investice byly minulý rok o 50 miliard nižší než v předchozím roce - to je prostě fakt, částka zveřejněná ministerstvem financí tak nevím o čem tady debatuješ ty peníze navíc jsme minulý rok dostali za programové období 2007-2013, tedy za investice naplánované ještě tou předchozí vládou. Tady nejde o to jak to kdo vidí, to jsou prostě fakta.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, tady jde vylozene jen o to, jak to kdo vidi. Ale ja nemam ani v nejmensim chut se te snazit v necem presvedcit. Mysli si co chces.

Reagovat
bobis21

jak může jít o to jak to kdo vidí? Cituji ze stránek Ministerstva Financí v lednu 2017: "Meziroční pokles celkových výdajů ovlivnily zejména výdaje na financování společných programů EU a ČR (bez SZP a FM), které v roce 2016 dosáhly 54,3 mld. Kč, což bylo meziročně o 118,0 mld. Kč méně. Tato skutečnost, která měla dopad zejména na kapitálové výdaje, byla ovlivněna mimořádně vysokým čerpání prostředků určených na financování společných programů EU a ČR z končícího programového období 2007-2013 v druhé polovině roku 2015." - tak jak to teda vidíš? Nelíbí se ti realita tak si vytváříš vlastní?

Reagovat
smazaný uživatel

Mne se realita libi. To ty s tim mas problem.

Reagovat
bobis21

co to zase meleš? Vždyť jsem ti zkopíroval přímo to, co napsalo Ministerstvo financí vedené Babišem - to vážně chceš tvrdit že realita je jiná a že Babiš úmyslně zveřejňoval informace aby se poškodil? Nebo co se snažíš říct? Já říkám to samé co MF, ty s tím evidentně nesouhlasíš ...

Reagovat
smazaný uživatel

A ja rikam, ze jsem s realitou = s tim, jak se vedlo ministerstvo, naprosto spokojen. To ty s tim mas problem. A ses fakt otravnej, nekolikrat jsem ti napsal, ze je mi u prdele, co si myslis a ze svuj nazor nezmenim. A neminim ho ani nikomu cpat nebo vnucovat. Tak porad nechapu, o co ti jde?

Reagovat
bobis21

jenže tady nejde o názor, ty odmítáš realitu. Já jen píšu jak vznikl ten rozdíl mezi plánovaným rozpočtem a konečným pokladním plněním. Pořád nechápu v čem se mnou teda nesouhlasíš, když jsem nic o mých názorech vůbec nepsal

Reagovat
smazaný uživatel

A proc to pises mne, kdyz je to ondrasch, kterej to evidentne nechape.

Reagovat
bobis21

on to možná chápe, ty evidentně ne. Tys napsal: "Babis se postaral o to, ze jsme naopak skoncili v plusu", což prostě není pravda, protože ten rozdíl neměl s jeho činností vůbec nic společného, což říká i samotné ministerstvo financí ve své zprávě o pokladním plnění za rok 2016.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, on to rozhodne chape.

Ja jsem na nej reagoval ve stejnym duchu, v jakym to napsal on. Ale tohle reseni hovna o hovne me silene ubiji. A napsal jsem ti to uz tolikrat, ze by ti to uz mohlo dojit. Takze tohle je moji posledni reakce. Sorry jako.

Reagovat
bobis21

ok, takže já ti prokážu že lžeš a nakonec jsem ještě já ten špatný ty jsi fakt ztracený případ ...

Reagovat
Kang & Kodos

No jo, ale ty s nim už dva dny ztrácíš čas. A teď kdo z vás je na tom hůř

Reagovat
db18

Reagovat
Hokaido

Reagovat
bobis21

musím se učit + dělat seminárku, takže jako prokrastinace je dobrý rozhovor s ním

Reagovat
PlackaSKS

Tohle byla naprosto dokonalá ukázka srážky s blbcem já si pořád říkám, proč lidi babise volí i přesto, že očividně lze, krade a vyjadřuje se jako idiot a ono to bude tím, že ho volí právě dementi, kteri většinu nepochopí ani když jim to polopaticky někdo vysvětlí. Jen nechápu, že si to s dolarem vydržel

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
PP

Reagovat
PP

nerozumím tomu, nepřesvědčíš mě ničím, ale budu mít na to názor.. to je jedno, že je hloupý a bez jediného smysluplného argumentu..

Reagovat
ondrasch77

Ten blb je evidentně zachvácen koblihou (navrhuju zařadit jako diagózu), tomu to nevysvětlíme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
db18

Reagovat
Baronne

Antibabisovskou medialni kampan? Ty si ale dement

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, Babis muze za tvuj zkurvenej zivot.

Reagovat
db18

Jeslti na něj na objendávku kleklo MF, tak klidně jo.

Reagovat
bobis21

těm kterým fin. správa nelegálně zlikvidovala podnikání za to skutečně může ale spíš jde o to, že média nemůžou za to, že Babiš je zločinec (naopak jsou na něj příliš hodní - viz. včerejší televizní noviny, kde rozsudku slovenského US věnovali 8 sekund, zatímco výměně manželek 4 minuty)

Reagovat
ondrasch77

to je největší gauner v polistopadové politice

Reagovat
Baronne

To ani ne, jenom nejsem tak neskutečně zaslepenej

Reagovat
PP

bohajeho.. Ty nemáš ani tušení o ekonomice že?

Reagovat
smazaný uživatel

A to TOPku fakt rád nemám.

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

eazy

Reagovat
C-M@ster

AD Volby:

Příští týden zřejmě příjdou další Tomiovy protipirátské srance do schránek

https://www.youtube.com/watch?v=dTwRxQ7slb8&feature=youtu.be&t=740

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry jako, ale Pirati byli ti, kdo zacal sit do Tomia, s tim, ze doufaji, ze mu preberou volice. K tomu se ostatne priznal sam Horak na FB.

Reagovat
C-M@ster

Toto? https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10155846244939743&set=a.46842324742.55094.807029742&type=3&theater

On v podstatě není rozdíl mezi "vysvětlíme lidem, jak to je doopravdy a ať se pak sami rozhodnou"

a

"pošleme lidem očerňující lži do schránek a ať se pak sami rozhodnou"

Reagovat
smazaný uživatel

Vest antikampan proti nejakej strane je pro me naprosto odpuzujici. A Pirati jsou ti, kdo si to zacal.

Reagovat
C-M@ster

A můžeš mi dát konkrétní příklad pirátské antikampaně?

Stačí odkaz, děkuji.

Reagovat
smazaný uživatel

Nesledujes co se deje?

Zacali mu lezt na FB, zacali se do nej navazet, chodi proti sobe porad v debatach Pirati se zadnej jinej strane jak SPD nevenujou. Na svych strankach maj nekolik postu proti SPD.

Reagovat
Kang & Kodos

masopust tiše závidí

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
C-M@ster

A můžeš mi poslat odkaz na příklad pirátské antikampaně proti SPD?

Reagovat
C-M@ster

A to je antikampaň?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano. Stejne jako dalsi veci. Ale ja si to nikde nezalohuju, proste si toho clovek vsimne, zasmeje se piratum, a zase mysli na neco jineho. Tech prispevku od jejich predstavitelu, stejne jako od Horaka, stejne jako ty kecy v duelu Bartose s Okamurou, nebo v dalsich, kdy naprosto cilene se navazi jen do tehle jedne strany, je to smesny. A opakuju, takovou stranu bych nikdy v zivote nevolil.

Reagovat
bobis21

kdyby sis přečetl byť jen první odstavec toho příspěvku, zjistil bys že tento příspěvek vznikl právě jako reakce na antikampaň kterou proti pirátům vede SPD. Teď jsem si prošel jejich facebook a za poslední dva týdny je SPD zmíněna dvakrát, což opravdu neodpovídá tvé teorii o jejich masivní antikampani zaměřené jen proti jiným stranám

Reagovat
smazaný uživatel

U SPD je to jen reakce na utoky piratu. Sam si projdi zacatek kampani a zda nekdo od SPD se o piratech nejak vyjadroval? Ne.

Zacalo to tim, kdy Horak verejne na facebook napsal, ze aby pretahli volice SPD, tak proti nim zacnou v dalsich tydnech antikampan. A jak rekl, tak se stalo.

Reagovat
bobis21

Okamura se pouštěl do pirátů už před tím, než SPD vznikla - např. během voleb do evropského parlamentu 2014. Opravdu chceš tvrdit že Piráti jeli kampaň proti SPD v době kdy SPD ani neexistovala?

Reagovat
smazaný uživatel

Bavim se o letosnich volbach. O zacatku letosnich kampani.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Volic Topky se bude necemu smat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bobis21

Okamurova kampaň běží už několik let ... mám to "štěstí", že někteří lidé které mám na FB v přátelích sdílejí poslední dva roky každou hovadinu kterou dá na FB, takže vidím ty jeho srance pořád. On si s jeho videy a příspěvky (všechny začínaly např. "mám pro vás další šokující informace ..." apod. ) jede kampaň neustále a i právě do Pirátů se navážel celou dobu (jako do všech, které označuje za liberály).

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ja nikde nepsal, ze volim Okamuru. Takze jestli on vede nejakou antikampan, tak je mi to jedno. Ja jsem napsal, ze kazdou stranu, ktera vede antikampan vuci jine strane, bych nevolil. To je to tak nepochopitelne?

Reagovat
bobis21

nepochopitelné je, že označuješ některé strany jako ty, které vedou antikampaň, přitom jsou strany které ji vedou mnohem více a o těch se nezmiňuješ - otázka je proč. Proč si vybíráš jen některé a kritizuješ je zatímco jiiné které dělají to samé nekritizuješ.

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze ty jine, kritizuji jini, ja jen upozornuju na to, ze jsou na tom stejne i ty "super in a trendy" strany.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja se vzdycky zastaval tech slabsich. Zvlast kdyz citim nespravedlnost. A jelikoz fanousku Piratu je tady spousta, kdezto SPD malo, tak jsem se jal se jich zastat. Ale ja vim, ze je to predem ztracene, protoze vetsina nikdy neustoupi.

Reagovat
bobis21

jenže ono o žádnou nespravedlnost nejde, což je to, co se ti snažím celou dobu vysvětlit ... ale jak říkáš, někteří prostě nejsou schopni uznat omyl ...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo nechce videt, ten neuvidi. Zaslepenost je bohuzel moc silna zbran. Case pochopis.

Reagovat
bobis21

tak jaká nespravedlnost? Co tady kdo řekl o SPD nepravdivého? První koment byl od C-M@ster "Příští týden zřejmě příjdou další Tomiovy protipirátské srance do schránek" a tys hned začal tu svoji frašku. Kde je sakra ta nespravedlnost kvůli které je musíš bránit? Co tak strašného napsal?

Reagovat
db18

Reagovat
C-M@ster

Takže „Neoplácejte útok útokem, nezapomínejte, že důležitý není jen člověk, se kterým si píšete, ale i desítky lidí, kteří váš dialog čtou. Ukažme, že Piráti mají nadhled.” - to je antikampaň

A dáváš to na stejný level jako:

„Politická konkurence šíří odkaz na prolhaný a falešný web Demagog.cz , za kterým stojí levicoví extrémisté z prostředí Strany zelených a brněnského hnutí Žít Brno, které je v koalici se stranou Pirátů, což jsou všechno vítači migrantů, propagátoři islámu a podpůrci politiky Bruselu - více o lidech kolem webu Demagog zde:”

Shodou okolností jsem dneska viděl duel Bartoše s Okamurou.

Stejně tak jsem dnes viděl Okamuru na Seznamu.

V momentě, kdy se ho ptají na něco, co mu není příjemné, okamžitě přechází do ofenzivy.

Uvedu příklad: Takže ty fandíš Okamurovi, tak tos mě hodně zklamal, dollare, to jsem si o tobě nemyslel. Tys byl vždycky naivnější povahy, Plzni jsi fandil až od doby, kdy se jí začalo dařit, celému Eurofotbalu jsi pro smích. Já se nebudu snižovat na tvoji úroveň osobních invektiv a nepodloženého očerňování. Mimochodem moji kolegové, co s tebou byli na záchodě, tak říkali, že máš malý penis a neumyl sis ruce...

Zhruba takto by vypadalo, kdyby s tebou Okamura někde v televizi diskutoval...

Reagovat
smazaný uživatel

Promin, ale ty ses uplne mimo. Mels to sledovat od zacatku. To, ze nekdo neco rekne, neznamena, ze to tak vazne bylo.

SPD na piraty nijak neutocila. To pirati se rozhodli, ze jim pretahnou volice, jak sam priznal Horak a spustili antikampan. Sympatizanti SPD si piratu nijak nevsimali, nez zacali pirati lezt na SPD stranky a snazit se vysvetlovat svoji pravdu.

Ale v konecnym dusledku je mi tohle u prdele. Nevolim SPD. Nikdy bych nevolil Piraty. Jen proste nesnasim, kdyz nekdo misto propagace svych myslenek, ocernuje jine.

Reagovat
bobis21

tak to musíš nesnášet ANO a SPD ze všech nejvíc, nic jiného už několik let totiž nedělají. Vždyť ano šlo do většiny voleb úplně bez programu, jenom házeli špínu kolem sebe

Reagovat
C-M@ster

To dělá primárně ale Okamura, v jakýmkoliv rozhovoru. Já to po tobě chtěl, kde to dělají Piráty a nebyls schopnej mi nic takovýho poslat.

Reagovat
PP

blbost.. Zaspamoval celý facebook svými nesmysly a nepohodlné komentáře - v drtivé většině ne sprosté maže, aby tam měl jen ty své pomatené voliče. Každému totiž není jedno, že někdo lže nebo si vymýšlí. Přitom stačí 2-3 kliky na netu a člověk zjistí skutečnost.

Reagovat
Rarášek

Ty pičo, ten Okamura je strašnej .

"Neskákejte mi do řeči, umíte se slušně chovat?" a minutu potom mu skáče do řeči každou chvíli.

Reagovat
bobis21

Tomio začal šít do všech před pár lety, takže má velký náskok oprati ostatním

Reagovat
smazaný uživatel

To je totalne nepodstatne. Ja bych nikdy nevolil stranu, ktera vede antikampan proti jine strane. Pirati a TOpka jsou zarnym prikladem.

Reagovat
bobis21

Největší antikampaň vede ano a spd - mají na tom založenou celou svou existenci. Piráti to naopak dělají snad nejméně ze všech. Antikampaň se spíš vede proti Pirátům ...

Reagovat
smazaný uživatel

a co delaji realiste ty demenete, podivej se na jakoukoli debatu s robejskem...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja videl snad vsechny. Proti ktere strane jedou antikampan?

Reagovat
smazaný uživatel

vymezuji se v podstate proti vsem

Reagovat
smazaný uživatel

Dement jsi ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, ten Okamura mi čím dál tím víc začíná připomínat Sládka. Jak programem, tak rétorikou. Fuj.

Reagovat
C-M@ster

+ Oba vysáli peníze ze svých stran.

Reagovat
smazaný uživatel

Achjo. Tohle je takovej kec.

Okamura sam sponzoroval veskerou kampan Usvitu. Po volbach, si chtel zcela po pravu vzit ty penize zpatky.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Své zdaněné peníze investoval do kampaně a chtěl je zpět, což se nepovedlo a přišel o ně, vše doloženo finanční kontrolou policie. To je celá kauza v jedné větě.

Ale je jasny, ze kdyz nekdo nechce, tak se nad tim zamyslet nebude a pojede si stale tu svoji.

Reagovat
Hokaido

Ale je jasny, ze kdyz nekdo nechce, tak se nad tim zamyslet nebude a pojede si stale tu svoji.

Souhlasím, no.

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bobis21

Kdyby to bylo tak jak říkáš, normálně by si to poslal (jako napr. Trump, který si svůj vklad poslal zpátky když kampaň vybrala dost peněz), misto toho to skrýval a ulíval si to přes fake smlouvy a faktury

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vanGomm

Sládek už na začáku 90tých let mj.řekl,že pokud bude vládnoucí garnitura pokračovat v nastaveném trendu,tak budem cizinci ve vlastní zemi.No a že by se to nenaplňovalo?Ono by se v tématech mohlo pokračovat.To ať si za těch 28 let pokud to někoho zajímá porovná každý sám.Jedno přísloví říká.Čím více se společnost vzaluje od pravdy,tak tím víc nenávidí ty kteří ji říkají.A něco na tom asi bude

Reagovat
smazaný uživatel

My jsem tu cizinci? Vždyť v naší zemi nežijou ani 2 % cizinců

Reagovat
vanGomm

Nepochopil jsi to.

Reagovat
Dayman

No takže mu neodpověděl ani poprvé, ani podruhé (58:04). A vůbec ten závěr, to je neskutečný. Krrrasný večer, užijte si to .

Reagovat
dinss

Hlavně ne KSČM, Babise a Okamuru. To by byla teprve koalice demence.

Reagovat
vanGomm

Bylo by dobré,aby se volby za prvé konaly pouze v jeden den.Za druhé,aby podobně jako se volí prezident do druhého kola postopily dvě strany s nevíce % a za týden by se mezi nima rozhodlo o vítězi.Pak by vítězná strana byla přece jen donucena plnit volební program.Chápu,že politikům stávající systém náramně vyhovuje.Proč to je přece jednoduché.Po volbách se vytvoří koalice z 3-5 stan.No a když se pak některého z politiků ze kterékoliv stany koalice zeptáte proč neplní co slíbili,tak vám odpoví jsme v koalici a to je o kompromisu.A to ještě v tom lepším případě.V tom horším se s váma nebude bavit vůbec.Ve finále pak nepní vlastně skoro nikdo nic.Je zajímávé,že nyní před volbama všichni vědí co by bylo potřeba.V momentě jak jsou zvoleni dojde u nich k náhlé ztrátě paměti. Říká se,že slušní politici možná jsou,ale ti nikdy ve volbách neuspějí.

Reagovat
mario23

Dokud se nezmění ústava, aby vítěz voleb bral vše, tak to bude pořád stejnej kolotoč.

Reagovat
vanGomm

Tohle já vím.Když zase budou po volbách u moci znovu ti co tam jsou už 28 let,tak se samozřejmě nezmění vůbec nic.Poslanci by měli být hmotně odpovědní a samozřejmě i odvolatelní.To by na ně platilo.Toho se totiž všichni bojí jak čert kříže Vzhledem k okolnostem jsou tyto volby dost důležité.Účast by měla být proto co největší.Pokud totiž volby "vyhrají" nevoliči,tak to samozřejmě bude vyhovovat těm co tam jsou minulých 28 let.

Reagovat
spider_8

Reagovat
didosh

Řád národa? Slyším prvně...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem si dělal tu kompletní volbení kalkulačku, která má 100 otázek. A nejlépe mi vychází TOP09 pak ANO a ODS. Pak nějaké mini strany a pak Piráti.

Nevím, vždycky jsem věděl jasně koho volit, ale letos mám u každé strany nějaké problémy.. Piráty bych volil, ale jejich program mi příjde takový moc mámvpiči, jsme otevření všemu. ANO z principu volit nebudu a TOP a ODS mi vyloženě nevadí, ale zase v jejich programu jsou body, které mi neseděly. Ale asi lepší cokoliv než komunisti.

Reagovat
andrew96

Kde tu kompletní kalkulačku najdu?

Reagovat
smazaný uživatel

Když si zadáš volebnikalkulacka.cz tak by ti to tam mělo nabídnout i delší verzi.

Reagovat
andrew96

Díky Vítěz Radostné Česko a pak už ambiciozní strany: TOPka, Lidovci, Piráti, ODS, STAN, Socdem.,...předposlední Blok proti islamizaci a poslední ČSNS. Tunel Praha-Ostrava nebude

Reagovat
Kang & Kodos

Nechápu, jak můžu mít na 6. místě Referendum o EU, když na otázky týkající se EU jsem odpověděl přesně obráceně. A taky to, že nejmenší shoda je na 50%. Nečekal bych, že třeba s SPD bych měl mít v 56 otázkách ze 100 stejnej názor.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mario23

Dřív jsem volil dělníky, ale ty bohužel stagnujou.

Tomio prosazuje to, co celá země prosazuje, pokud ne on, tak už jedině novej Hitler.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejenže máme stejné oblíbené kluby, ale máme i stejné politické názory, super. Já Okamuru podporuji od úplného začátku, jedině on dokáže změnit tenhle zkorumpovaný politický systém.

Reagovat
mario23

Aspoň někdo sdílí společně názory. V práci se s tímhle nechytám. :D

Líbí se mi všechno, co Okamura prosazuje, ale myslím, že skončí v opozici. Blbců, co volí Babiše je spousta. Jinak zákon o odvolatelnosti a majetkové odpovědnosti poslanců by měla chtít většina lidí této země.

Reagovat
smazaný uživatel

Dříve jsem se také nesetkal s pochopením, ale teď už dost lidí změnilo názor a hodnotí Okamuru kladně.

Mám to stejně, také s ním souhlasím úplně ve všem. Já si myslím, že tam je šance, že bude vládnout. SPD má potenciál na 2. místo ve volbách, uvidíme jestli to vyjde a pak už bude záležet jen na tom, jestli Babiš přistoupí na ty body, které prosazuje SPD.

To ano, kdyby byli politici odvolatelní a hmotně, trestně odpovědní, tak by si nikdo nedovolil krást.

Reagovat
smazaný uživatel

*dost vymatlaných dementů změnilo názor

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden na mě právě reagoval.

Reagovat
mario23

Reagovat
mario23

*lidí a ne ovcí.

Reagovat
PP

vy jste se hledali.. Voliči Okamury jsou nejhloupější druh lidí, kteří tady jsou. Bez vzdělání, bez logiky, opakování jeho lží a výmyslů bez sebemenšího ověření si. Snad to dopadne dobře a Babiš s Okamurou to nesestaví..

Reagovat
vanGomm

Jak má někdo jiný názor,tak je hned hlupák?

Reagovat
smazaný uživatel

jako nesouhlas se da vyjadrit trosku jinak, nemyslis?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Co se týče tématu, tak fakt doufám, že konečně venku vyhrajeme. Jednak body potřebujeme, a taky bysme tím umlčeli kritiku, hlavně ze strany našich vlastních fanoušků..

Reagovat
Coutinho10

už musíme bezpodmínečně, ale z Karviný mám respekt, takže budu radši opatrnější , ale prostě co se zadrbalo do teď, tak je potřeba získat jinde

btw. nezapomen slozit sazkafantasy....minule si byl jedinej, kdo neslozil

Reagovat
smazaný uživatel

Jo složím. Minule jsem na to opět zapomněl, jak to teď skoro nikdo neřeší v diskuzi, tak na to nějak zapomínám.

Reagovat
Coutinho10

jj ale jo řeší, ale je fakt, že už ne tolik jako dřív, ale třeba v minulým kole hned 4x je tam zmíněno fantasy (kdyz das ctrl+f) a z toho 2 vlakna a v souhrnu dokonce 6x a nebo primo v ty minilize pod ligama, jak je ta nástěnka na Sazkafantasy

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes neprohra (když nebude hrát Pazdera s úkáčkem v obraně). Tipuji 1:1

Kučera varoval před kvalitou nějakého bubáka z Bohemky, to je většinou takový menší polibek smrti pro nás, takže i dnes bez nuly.

Za Baník Bary

Reagovat
Miguel19

Wtf, jenom neprohra?

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes neprohra když nebude hrát Breda...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva tak si to aspoň jednou přiznej. Minule to prostě posral, byl tragický, jeho strana (nejen díky němu) hořela. Pazdera možná chybuje, ale takhle čistě přes jeho stranu ty góly prostě nechodily...

Reagovat
smazaný uživatel

Potrefená husa se ozvala

Zavinil první branku, Pazdera jako hogo fogo posila je stejně "kvalitní" jako Breda, který je svým způsobem na startovací čáře.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to zase meleš o huse? Když tu píšeš neustále pičoviny, tak se prostě ozvu.

Breda zavinil první branku a u druhé kdyby nebyl kopyto, tak mohl úplně v klidu zasáhnout..

Pazdera není na žádné startovací čáře. Breda je s týmem o mnoho déle, zatímco Pazdera byl hozen do vody bez jakéhokoliv sehrávání. Jo, taky jsem od něj čekal více. Ale srovnávat ho s Bredou.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože ses hned ozval

Nemíním tady znova s tebou vést diskuzi o ničem, stačilo mi před lety tvé zanícení proti Pavlenkovi.

Samozřejmé tvé vysvětlení do vody neberu v potaz, pač je na ligové scéně daleko déle než Breda. A to nemluvím o tom, jak se změnila skladba týmu. ale tak to už je moje věc..

Tak si žij dál v tom, že Breda nejhorší u nás, Pazdera nejlepší u nás..

Ono se ti to zase vrátí..

Reagovat
smazaný uživatel

Jj jednou jsem se sekl v Pavlenkovi, tak si to třeba napiš na rakev nebo já nevím, jak dlouho to chceš tady vytahovat. Navíc, já tehdy tvrdil, že v té době prostě Šrom chytal parádně a v tu dobu mi dával větší smysl než Pavlenka. Bohužel, když se Šrom dostal do brány, byl už úplně hrozný a naprosto z formy.

Jo, nápodobně. S tebou vést diskusi taky nejde. Buď s tebou někdo souhlasí, nebo je jeho názor špatný. Ale tak, tebe to netrápí, no stress nikdo krom Baníku mě nezajímá apod. co se nám tu snažíš neustále navykládat.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Na rakev mám doufám ještě nějaký čas, než si to tam teda nechám na psat.. Nevzpomínám jsi, že bych napsal, že tvůj názor je špatný. Jen jsem psal, co si myslím o tom a o tom. Spíše ty tu stále přesvědčuješ druhé o opaku. Stačí si to vyhledat o opaku.

Pouze se zastávám Bredy jakožto obětního beránka, kdy jsem i uznal, že zatím nemá kvality.

A že Pazdera není lepší než Breda, ale nikomu to tak agresivně nevnucuji jako ty. Asi moc ty diskuze žereš, nevím. Ale to je již tvá věc, žít tímto světem

A vidíš, máš pravdu ! Nikdo mě vážně nezajíma krom Baníku. Měl by snad?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, ale jakmile to neodpovídá tvému názoru, tak ten druhý automaticky nemá pravdu. A teď nemluvím jen o mě..

U Bredy mi vadí to, jak se ho zastáváš a na druhé straně Pazderu, který je sice zkušený ale s týmem absolutně nesehraný jsi jebal už od prvního zápasu. Stejně jako si vychutnáš každý zápas, který nevyjde Carlosovi apod.

A nikdo tě nezajímá, jen to tady v těch diskusích pak vypadá přesně naopak, než se snažíš podávat. Ale to je již tvá věc, žít tímto světem..

Reagovat
smazaný uživatel

WTF?

Řeším snad ostatní týmy? Pokud vím, tak ne. Ale co už, si mysli, co chceš.

Ohledně názorů... I s klukama, co nežijí jen internetem a potkávám se s nimi na Baníku leckdy nesdílíme společné názory, ať už se jedná o normály, aktivní a dalších fanouškovských skupin.

Ale zajímavé je, že se o tom pobavíme, každý k tomu řekne své a keine stress. On respektuje mé názory, které mu nevnucuji, já zas jejich názory, které mají odlišné, ale nevnucují to jako třeba ty tady s tím Pazderou a já nevím čím ještě.

Ale to jsou lidé z masa a kostí. Možná to je tím.

Lidé od PC toto řeší jinak, no. Pak se nediv, že sem se ti smál

Ale co už, Breda nejhorší, Pazdera super kauf, pro mě za mě se s tím klidně udav, mi je to fakt jedno

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, neřešíš. To jsme viděli třeba na případu losu proti Spartě..

Ono možná dost záleží na tom, jak těm lidem ty názory podáváš. Tady to směřuješ stylem Pazdera do piče, to je zase kauf, super vedení zase úřaduje apod. A to víceméně od prvního zápasu. To samé s Azevedem, od té doby co tě nasral. A vůbec tě nezajímá, že já nebo někdo jiný máme objektivní důvody, tak mi tady netvrď že cizí názory přijímáš. Kdyby to tak bylo, tak si tady v klidu o tom pokecáme. Jenže to bys nesměl 90% tvých příspěvků vést útočně ty keine stress.S Tomem se taky na hodně věcech neshodneme, zajímavé, že si o tom dovedeme normálně pokecat, ty lidský masový hrdino..

Jestli si chceš o tom někdy pokecat osobně, myslím, že dobře víš, kde mě najdeš. Na každém domácím zápase, takže ty řeči o člověku od pc jsou zase jen bláboly.

A co se týče toho posledního, nechci abys mi říkal, že Breda je nejhorší a Pazdera super kauf (obojí není pravda) Ale když ti to je tak jedno, tak to nezmiňuj skoro v každém příspěvku, který napíšeš.

Reagovat
smazaný uživatel

Na losu Sparty sem jen podotkl, že je tam šance na postup Baníku více než kdyby sme hráli proti někomu jinému ty vole...

A důvody, když už to zase řešíš najdeš u té diskuze..Viz. že prostě informacím se nevyhneš..Třeba Twitter..

Ty tyhle diskuze fakt řešíš jak nějaké Líbím se ti.cz, viz. Azevedo Nemám ho rád, není týmový hráč, ale taky sem ty vole milionkrát napsal, že je dobře technicky založen a ať hraje co nejlépe, že ho pak můžem dobře zpeněžit, co to zas zkoušíš?

Jebu do některých lidí z vedení a taky evidentně správně. Nestřílej již do tmy a nehledej něco, čím mě můžeš odjebat

Ohledně názorů sem ti to vypsal výše, snad to pochopíš.

Jo, najdu tě asi doma u PC. Protože zatím se tomu vyhýbaš i když sem byl x krát v Ostravě. Ale to už vážně nemá řešit, tyhle řeči ve stylu "Víš, kde mě najdeš"...

Nemám potřebu tě vyhledávat, až na sebe někdy narazíme, tak na sebe narazíme, je mi to jedno

Reagovat
smazaný uživatel

6 smajlíků? Tak to ani nehodlám číst..

Reagovat
smazaný uživatel

7 !

Reagovat
smazaný uživatel

Jo ten žlutý byl moc nevýrazný. Máte pravdu pane!

Reagovat
Kepy_FCB

Uz aby Lichnov odpojili od site...

Reagovat
Kang & Kodos

Dát blbej počet, aby bylo vidět, že jsi to fakt nečetl. Mazaný

Reagovat
Kepy_FCB

Jenze on si to precte nejmin 10x a jeste vecer z toho nebude moci usnout

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Kepy_FCB

Jestli zase prohrajem tak vykopnout trenera a par hracu, zbytek pokuty

Reagovat
smazaný uživatel

Začal jsi fandit Spartě?

Reagovat
ratusek

Předpokládám že dostanem gol v 1. a v 5. minutě a už to nedoženem. 2:1. Přání samozřejmě výhra, ale moc tomu nevěřím

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
KingMaster13

Snad tohle kolo vyhrajeme venku už konečně, věřím že v Karviný by to mohlo klapnout Pak už jen budeme čekat jak dopadne Sparta s Plzní. Doufám v pořádný Cattenacio ze strany Stračately a krásných 0:0

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
ratusek

Věřím tomu že s našim poddaným zaplichtíte

Reagovat
KingMaster13

poddaným

Reagovat
ratusek

No co. moc jistou půdu pod nohama nemáme, ale svého poddaného budeme mít vždy

Reagovat
KingMaster13

No tak hlavně nespadněte, protože jelikož se do první ligy chystá Opava, tak by to vypadalo docela trapně, kdyby všichni byli v první lize a vy o patýrko níž Navíc nevím co blbneš, vám by prohra Karviné prospěla

Reagovat
Kepy_FCB

Je legracni jak ti prvovolici ty volby prozivaji a strasne resi

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne zase klubovy fotbal

Reagovat
Ondiis

Reagovat
HorajzmAmmann

od zítřka no, mám trošku obavy že to dneska moc fotbal nebude. I když ta ofenziva není úplně špatná já bejt Kučerou tak to zabetonuju a čekám jestli se netrefí Milan

Reagovat
smazaný uživatel

No, planuju sledovat Lyon s Monakem, takze jsem to myslel obecne

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
ZB 07

Reagovat
didosh

Reagovat
HorajzmAmmann

ty vole 250 příspěvků jsem si říkal co tady rozjel trevor zase za debatu a ona se řeší nějaká posraná politika

Jinak dneska Baník jasný 3 body i když bude hrát Pazdera s UKačkem. Vsazím na to svojí říjnovou výplatu.

Jinak když jsme u toho. Dostal jsem auto od bráchy, ale měl tam prasklý přední sklo a neřešil to hned přes pojistku, nemá někdo zkušenosti s výměnou předního skla u auta popřípadě jestli se to dá ojebat na pojištovně takhle zpětně? Že bych to pojistil proti nějakým hurikánům nebo co a za měsíc na to položil strom a čus Jde o to, že to mám tak 15 cm u zrcátka, takže to vyloženě nepřekáží...

Reagovat
hodjohn

Politika na eurofotbalu .

Jinak je odvážné nabízet výplatu . Ledaže bys byl na nemocenské.

Reagovat
HorajzmAmmann

Smlouvu mám od 1.11 takže pohoda

Reagovat
hodjohn

ještě že tak

Reagovat
$$CaptainKokotko

Posrana politika je asi miliardakrat dulezitejsi nez navrat postizeneho KriplKrale. Dnesni souboj kriplu bude opravdu zajimavy.

Reagovat
HorajzmAmmann
Reagovat
db18

Teď, když si zveřejnil svůj plán, tak už to smysl nemá.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Kepy_FCB

Preju ti

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
HorajzmAmmann

Petržela na facebooku královsky zabil

Arťo vzpomínám na tebe a musím se ti omluvit. Ti nový hráči, co přišli jako posily do Baníku,ti nesahají ani po kotníķy. Drž se chlape.

Reagovat
smazaný uživatel

Vlasta jede FB? To se mi nezdá, to musí být nějaká sranda, když vezmeš potaz jejich vztah

Reagovat
HorajzmAmmann

to jsem si říkal taky, ale jako ten profil nevypadá jako fejk A bůh ví jestli by si dal Artem do přátel fejkovýho trenéra.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to mi to pak dneska večer na fotbale ukaž ten profil, to se mi vážně nechce věřit

Reagovat
HorajzmAmmann

Hele profilovku mu tam lajklo asi 7 fotbalistů z Baníku Ale i jako vtípek dobrý Zasmál jsem se... a pokud to napsal vážně on tak jako bez komentáře

Reagovat
smazaný uživatel

A co se mu vubec stalo, ze zase daval foto ze spitalu?

Reagovat
HorajzmAmmann

řekl bych že klasika utržený vazy nebo něco podobnýho. Protože psal že se vrátí rovnou do Bnaíku

Reagovat
smazaný uživatel

uf

Reagovat
HorajzmAmmann

každopádně to nemůžu najít, na oficálu Znojma ani čárka včera. Kdyby někdo věděl at napíše... třeba lichna by mohl vědět

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, zajdu dneska s Arťomem na pivo.

Reagovat
HorajzmAmmann

tak ty víš vždycky všechno Kažopádně psal že leži v Porubě, ale nevím jestli ti dovolí pivo...

Reagovat
smazaný uživatel

Já? To si mě pleteš s Trevorem. Ale zkusím zjistit..

Reagovat
Hurrikane

Snad to večer konečně prolomíme! 1:3, BP!

Reagovat
HorajzmAmmann

Vítkovice udržet

Reagovat
Kang & Kodos

V neděli to bude win-win. Buď podruhý za sebou v totálních sračkách přejedeme Plzeň, nebo dostaneme rychtu a ten umělec potáhne.

Takže to bude plichta a Strama půjde až po Jablonci.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten nepůjde dřív než v zimě.

Reagovat
ondrasch77

Ideál

Reagovat
Kang & Kodos

Debile

Reagovat
KingMaster13

A nebo prohra a Stračatela zůstane

Reagovat
negrles

Věčná diskuze Breda x Pazdera V základu nemá byt ani jeden. Napravo Sus a nalevo Granečný, ten sice může hořet dozadu, ale zase dopředu je to borec. Ti dva hoří vzadu a dopředu nic nepredvedou.

Reagovat
smazaný uživatel

Granečný má být vlevo v záloze a vpravo Azevedo. To je podle mě smrtící kombo. Vepředu Baroš a Šašinka, uprostřed Hlinka a Hrubý,

Obrana by dle mě byla ideální Sus-Šindelář-Breda-Pazdera.

Reagovat
negrles

Jo do útoku by to bylo super, ale té obraně bych nevěřil vůbec (ne, ze bych ji doteď nějak věřil ) plus je podle mě skoda zabíjet Suse nalevo, když loni patřil napravo mezi opory.

Reagovat
HanzBP

Přesně moje slova

Reagovat
smazaný uživatel

Vašek-Sus,Pokorný,Šindelář,Granečný-Azevedo,Hlinka,Hrubý,Stáňa-Baroš,Šašinka..

Tak víceméně ti to vyšlo

Reagovat
negrles

Jj přímo takhle nějak jsem si to představoval ... no Škoda, ze taky nehráli podle mých představ.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska už snať za tři body! Baník pičo!

Reagovat
smazaný uživatel

Sestava asi nejlepsi mozna, nic lepsiho nemame

Reagovat
Miguel19

Indiáni

Reagovat
Kang & Kodos

Hokej

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Miguel19

Vyliž bábě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
dinss

Chápu, že nemáš rád sport ve kterém se vam taky nedaří.

Reagovat
db18

Reagovat
Hyrax

Reagovat
davios

Někdo stream na baník dnes?

Reagovat
ZB 07

Tak jedem Bohemka, je na čase zase vyhrát

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Tebe už nemám rád.

Reagovat
ZB 07

Já tebe už dlouho, nemáš rád Zavadila

Reagovat
Banikovec7

Dostanes v tipovacce.

Reagovat
ZB 07

To asi jo, hraju to 3 roky a furt jsem se nepohnul z 5.ligy

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Reagovat
Rarášek

Já na to vždycky zapomněl a nevyplnil ..

Reagovat
didosh

taky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
ratusek

jestli nedostanem gol během prvních tří minut tak věřím v bod

Reagovat
ratusek

kurva Bary ted si to zajebal

Reagovat
Miguel19

Jn určitě si Bary stěžoval na spoluhráče

Reagovat
ZB 07

Baroš

Reagovat
Kepy_FCB

Góooooooooooooooooolllllllll

Reagovat
Miguel19

Metrovej offside

Reagovat
ratusek

Když dáme gol, tka je z ofsajdu

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooooooooooooooool

Reagovat
ZB 07

Video

Reagovat
ratusek

jko za gol jsem rád, ale že to pomezní nedokáže posoudit

Reagovat
Kepy_FCB

Bosak s trpkosti v hlase - k nezaplaceni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Taková lehká situace na posouzení.

Reagovat
smazaný uživatel

skvělý centr

Reagovat
smazaný uživatel

Na zacatku sezony nas ojebavali, ted se nam to vratilo. Vse ok, svet je v rovnovaze... Bary

Reagovat
ratusek

Dejte nám soupeře

Reagovat
Euphael

pristi rok Varnsdorf uz bude snad pro vas souper

Reagovat
ratusek

Jo no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Karoch To je fakt vemeno

Reagovat
bobis21

sice offside, ale vedení pro změnu potěší

Reagovat
Spalovač šancí

Z hlediska vyšší principu mravního je v pořádku, že pustili ten gól z offsidu?

Reagovat
Kepy_FCB

Ted uz jo no hezkej gol na bohemaky

Reagovat
smazaný uživatel

Prodejme Azeveda!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jistě jsi pochopil tu ironii..

Reagovat
Miguel19

Kabajev zoufalej tah ve fantě

Reagovat
smazaný uživatel

Děláš si prdel?

Reagovat
Miguel19

Haluz no. Napřed jsem měl Beauguela, ale ještě jsem měnil záložníka. Pak tam svítil Kabajev za pár šupů a viděl jsem ho v základu..

Reagovat
smazaný uživatel

Jako tohle kolo jsem vůbec nevěděl a ještě proti lídrovi co trefí Kabajeva. Jebu na to.

Reagovat
Miguel19

Minule jsem totálně propadl, mi to přej..

Reagovat
Kang & Kodos

Ale já si teda počkal, kdo bude v útoku, proti Baníku to bylo na jistotu.

Reagovat
smazaný uživatel

Pico zase Pokorný. A Vašek taky na hovno

Reagovat
ratusek

tak na ofsajdy taky 1:1 a taky jednoduchá situace

Reagovat
Miguel19

To byl taky ofsajd? To je trapas omg

Reagovat
ratusek

pičo on to má metr před sebou a mávne faul, to si snad dělaj už prdel

Reagovat
Kepy_FCB

Je bubenicek tluce na buben

Reagovat
smazaný uživatel

Stana je spatny, hned bych ho stridal... kdyby bylo za koho( lavicka wtf )

Reagovat
smazaný uživatel

Zkusil bych Ondru Sasinku..

Reagovat
smazaný uživatel

Asi taky no... Hykel se moc nechytl, dalsi kladivo zatim(Poznar) nepotrebejem a zbytek tam je do poctu

Reagovat
HorajzmAmmann

včera jsem zjistil proč nehraje Hykel ten borec má 170 cm a váží podle mě tak 30 kiilo i s postelí. Jestli s tím měl problémy i Granečný, kterej na sobě docela zamakal tak kdybych odstavil Hykela já nebo ty tak odletí včera na Černej Most

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si to tady Kucera zase precetl

Reagovat
Kepy_FCB

Bod beru vsemi 10

Reagovat
ratusek

Tvl signál

Reagovat
smazaný uživatel

Sus

Reagovat
smazaný uživatel

Vy jste absolvoval souboj. To jsem nebyl já.

Reagovat
smazaný uživatel

tvl ten roh

Reagovat
smazaný uživatel

Který curak psal ten status na fb Eurofotbal? Sraz před Bazalama zítra v 5

Reagovat
smazaný uživatel

Tetteh ma super anglictinu. Bral bych ho v Plzni.

Reagovat
Miguel19

Aby si neměl s kým povídat?

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Klokani dneska na tribunách luxus

Reagovat
smazaný uživatel

Šašinka je šmatlák.

Reagovat
smazaný uživatel

Poslouchat ty uchechtance je fakt zážitek

Reagovat
db18

Reagovat
Miguel19

Hlavní

Reagovat
ZB 07

Co to sakra

Reagovat
patas92

Lol Granečný

Reagovat
iamek

Velkoborsky > Sindelar

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

V tý obraně je fakt banda čuráků. Oni mu to krásně dají sami za obranu

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavni

Reagovat
smazaný uživatel

Smula

Reagovat
smazaný uživatel

Granecny Šindelář a Pokorný dneska zase jedou bomby..

Reagovat
Miguel19

Hrubý

Reagovat
smazaný uživatel

Krasne to kopnul.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě by Vašek mohl udělat penaltu a červenou

Reagovat
Kepy_FCB

Hruby styd se

Reagovat
iamek

Zaslouzim si dostat pecku do kulicek, ze mi nevadil odchod Petrzely

Reagovat
patas92

Však ten tým je kvalitou prostě druholigový, pod Petrželou by to o moc líp nevypadalo

Reagovat
iamek

Ja od zacatku cekal boj o zachranu, ale ze ta obrana bude tak mimo ...

Reagovat
iamek

Sakra dve myslenky v jedne vete . Janod zacatku cekal boj o zachranu, ale ze to bude az takova bida jsem necekal. Utok neni spatny, ale ta obrana. To je uplne parodie.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi druholigový. Záloha a útok je dost kvalitní, ale s obranxi kteří za každý zápas udělání mega kiks je těžké hrát..

Reagovat
patas92

Super, ale obrana je součást kádru a dělá ho druholigovým.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Díky za pokec

Reagovat
smazaný uživatel

Stačil by jeden kvalitní stoper a levý obránce a ta obrana bude v pohodě.. Ale když my nedostáváme góly po tlaku ale po hrubkách obránců tak to je těžké..

Reagovat
dinss

A kdo tam zahraje nějaký nadstandardní výkon? Pokorný, Azevedo a Baros?

Reagovat
smazaný uživatel

Pokorný určitě ne. Ale výborně uz v téhle sezóně několikrát zaahral Granecny, Sus. I ten Staňa. Pár výborných zápasů měl i Hlinka. A mi osobne se líbí i Sasinka. Mi prostě nepřijd, že máme špatný tým. Kdo se podívá na naše góly, které dostáváme. Tak je to z 90 procent po individuální chybě a to je dané nekvalioi stoperu a nevyřešeným postem levé obrany. A s tím se bohužel nedá hrát. Ještě když hrajeme na dva útočníky..

Reagovat
Kepy_FCB

Tvl vsude budem prohravat jak curaci

Reagovat
Kepy_FCB

Ten trener musi jit do hajzlu, remizy doma nas v lize neudrzej

Reagovat
ratusek

Jestli nepřijdou posily v zimě tak sestup. ale s debilem Vrtěm to nepůjde.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechte to Hlinkovi

Reagovat
Snatus

Haška trošku protěžuje táta, ne? Z té trojice záložníků Vaníček-Mašek-Hašek, mi přijde nejhorší dneska a jako jediný pořád dneska hraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky bych to delal.

Reagovat
Miguel19

Ještě sehnat pořádného agenta a jde do repre.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tak on už se dostal na Euro U21, kde ukázal, že umí jen běhat a tlemit se u toho jak debil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

To je zoufalost ach jo

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, škoda....

Reagovat
smazaný uživatel

Pojď Ondro to rozhodnout..

Reagovat
smazaný uživatel

Absolutne bez napadu... akorat litaji balony vzduchem sem a tam jak nekde ve ctvrte anglicke

Reagovat
patas92

Útok a zálohu máme kvalitní

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To mame, ale dneska to moc neukazujou

Reagovat
Kepy_FCB

dement ze vsi, no

Reagovat
smazaný uživatel

Od tebe je to pocta..

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Granecny dneska tragedie..

Reagovat
smazaný uživatel

Pokorný je strašná troska.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě že jsme toho Pokorného neprodali.. To bude něco jak Kraut. Tak dlouho budeme čekat na lepší nabídku až ho prodáme do Hlučína.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
iamek

Jak muze hrat za U21? Asi slusny agent.

Reagovat
Kang & Kodos

Pumlič

Reagovat
Miguel19

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
db18

Reagovat
andrew96

Pumlíč

Reagovat
smazaný uživatel

Za 2.polocas všichni pěšky domu. Bary ať jede jediný autobusem..

Reagovat
iamek

Po D1 busem? To radsi pesky.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok tak tím vlakem..

Reagovat
ZB 07

Pěšky tam bude rychleji...

Reagovat
andrew96

Bosák pravil, že se jelo vlakem.

Reagovat
smazaný uživatel

Klidne taky pesky, kdyz bydli v Praze :-)

Reagovat
smazaný uživatel

No jo.

Reagovat
ondrasch77

Bary by to asi došel, však bydlí někde neVinohradech, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne ne, celkem daleko od Vršovic, za to blíže na letiště Ruzyně.. Na Praze 6.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč kurva právě řekl pumlíč? Dělá si ze mě prdel? To musí používat každou píčovinu co uslyší v okresním přeboru na vesnici? To je fakt kretén.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
andrew96

On to říká jen kvůli Eurofotbalu. A proto ho máme rádi.

Reagovat
didosh

Já ne.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Idiot.. štangle vole, pumlíč.. nekomentuje fotbal na Disney Chanelu myslím.. Tím jak chce být na sílu zajímavej ze sebe akorát dělá dementa.. největší jeho chyba bylo, že si začal myslet že je inteligent

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
smazaný uživatel

Mě více nervuje "zařízení", "interesantní" a "pumlíč" má až třetí místo.

Reagovat
Miguel19

Pěkně Bohemka. Klidně si dejte špakáčky.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel jsem, ze se Ostrava z te sezony, kdy spadla, poucila, ale ne. Diky postupové euforii ziskala asi jedine podzimni vítězství a na jare bude smolit kazdy bod. Fakt des hra. A Poznara poslete do prdele

Reagovat
patas92

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

ted se divu ze 444 komentu myslel jsem, ze je to vsechno vysmech baniku ale politicka diskuze je mozna jeste lepsi

Reagovat
HorajzmAmmann

A jinak neco malo k fans:

1) Bohemka druhy nejlepsi kotel doma po SKS Poprve v zivote jsem sledoval kotel soupere. 3800 lidi ale kotel ma grady.

2) jinak diky za prodej listku jenom pro domaci, kdyz ta tribuna byla z tretiny prazdna Verim ze by se naslo od mas dost divaku co na fotbal chteli a chapu, ze nekoho proste fandeni pred stadionem nebere... Holt cesky fotbal, bez fanousku.

3) nase choreo, masky super. Doping nic moc obcas, ale ten sektor je fakt hodne mimo 1. ligu. Blizko hriste clovek sice je, ale jak to nema vic jak 3 rady tak to je proste malo

4) Spartu stejne rozjebem

5) 2x

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Vidíš a třeba po zápase jsem se bavil s klukem, co byl na hřišti a fotil, tak mi potvrdil moji domněnku, že kotel z Bohemky jel tak na 50% na to, jak ho měli plný. Žádná sláva.

Ale chorea si připravili pěkná, to se musí uznat.

Naopak u nás si myslím, že asi strop na to, jak ten sektoru je udělaný, z toho asi víc vytřískat nemůžeš.

No stress..Sice již situace není tolik v pohodě, ale stále je dost kol. Z důchodu se vezme Neuwirth, Kučera obuje kopačky a máme stopery

Ne, vážně, jako teď začíná sranda, ale stejně věřím v umístění mezi 10.-12. místo. Jen překopat tu obranu, od základů.

Reagovat
HorajzmAmmann

Na 50% ale furt to je dobry

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem zvědav, jestli se do toho velkotovárník v zimní přestávce konečně vloží. Vrťo tu nemá co dělat už dávno a u Kučery z toho co předvádí taky nejsem nadšen.

Reagovat
ratusek

Reagovat
HorajzmAmmann

tam je to Kučera a Vrto 50 na 50

Reagovat
smazaný uživatel

Ono by asi bylo nejlepší udělat tu hloubkovou analýzu celého sportovního úseku a pak z toho vyvodit výsledky.

Reagovat
db18

2) právě proto s tím přišli, aby tam neměli slávisty a chachary na hlavní.

Reagovat
HorajzmAmmann

Stejne tam ty chachary meli...

Reagovat
dinss

Čím byl kotel Bohemky tak extra? Chorea super ale slyšet nebyl vůbec.

Reagovat
ZB 07

Krásný počasí, novej trenér, příjemenej soupeř...dneska to bude super zápas

Reagovat
Puskas

Krásný počasí, novej trenér, příjemenej soupeř... špatnej výsledek...

Reagovat
ZB 07

Si nějak vyskakuješ na to, že jedinej tým, kterej jste porazili, jsme byli my Ve fanlize ti to nedaruju

Reagovat
Puskas

jako chachar Tě nechám vést a pak to stáhnu

Reagovat
smazaný uživatel

Ale musíš hrát doma.

Reagovat
Puskas

já jsem doma všude

Reagovat
Fabregas@ole

0:0

Reagovat
ratusek

0:0 FDF

Reagovat
smazaný uživatel

Bakos preradeny do becka to dobra sprava

Reagovat
HorajzmAmmann

ty vole Baník dostal na Bohemkce, Calgary dostalo kanára doma a United dneska v Liverpoolu Špatný, špatný, špatný...

Reagovat
HorajzmAmmann

Jo a Dostál? Chápu že ho tady hejtují Slávisti, ale takový hráč nám v té defenzivě strašně chybí. Bral bych ho zpátky. Na rozdíl od Granečného a Pazdery slušný krajní obránce a předváděl to jak u nás tak ted na Bohemce. Dříč, žádná panenka a ještě hraje se zlomeným nosem

Reagovat
ratusek

jojo tky sem čuměl, Dostál je takovej dřív a neskutečně by se nám hodil

Reagovat
dinss

Ten by se zrovna v současném rozpoložení mohl prosadit i k nám.

Reagovat
FCSL

Hodně duležitej zápas dneska, jestli chceme hrát o poháry, tak by to chtělo vyhrát. Jsem zvědavej na sestavu. Dal bych šanci Boskemu, protože kreativita je náš největší problém. Jenže JT a JN furt opakujou, jak chcem hrát běhavej fotbal a to hlavně ve středu pole, což je jeho největší slabina, takže to vidim zase na lavici. Už by mohli bejt v základu i Vácha s Bartlem

Hladký - Coufal, Mikula, Kúdela, Kerbr - Vácha - Bartl, Breite, Ševčík, Potočný - Graiciar

Reagovat
ZB 07

Melichárek- Vraštil, Pavlík, Kijanskas, Jablonský - Polák - Juhar, Kratochvíl, Škoda, Lutonský - Koné

Sázka na zkušenosti, snad se vyplatí

Reagovat
Fabregas@ole

Hmm, zatím to nevypadá

Co je vlastně s Přichystalem?

Jablonský mizerie

Reagovat
ZB 07

Nevím popravdě, asi se Pivarník rozhodl pro jiný borce a Přichystal půjde za juniorku.

Reagovat
dinss

Lutonský je taky mladej ne?

Co ten Kratochvíl? Mate na něj opci nebo ne?Doufám, že ne.

Reagovat
PavlíčeQ

Hrubý - Jankovič, Kysela, Hübschman, Hanousek - Masopust, Trávník, Kubista, Jovovič - Tecl, Doležal.

Tak uvidíme, i dneska na 2 útočníky, ale s Olomoucí to bude těžký, i bod bude fajn

Reagovat
Kang & Kodos

S tim Kabajevem si děláš prdel?

Reagovat
PavlíčeQ

Jsem nevěděl komu tu pásku dát

Reagovat
Kang & Kodos

Jsem si včera masíroval ego, jak jsem za 6,5 mega dobře vybral, a dneska se kouknu k tobě na sestavu...

Reagovat
PavlíčeQ

Jo já to četl, ale radši jsem nic nepsal, protože v týhle fantasy se mi fakt nedaří a netušim kolik bodů mi nahrajou ostatní hráči

Reagovat
Kang & Kodos

Teď už mě asi zachrání jenom dva góly Škody po asistencích Hušbauera. A to teda radši prohraju

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
FCSL

Kolář - Coufal, Kúdela, Hybš, Kerbr - Kulhánek - Ševčík, Bosančič, Breite, Potočný - Graiciar

Hladký, Mikula, Havelka, Vácha, Voltr, Bartl, Pulkrab

Ten Hybš nevim teda, jestli tam bude on. Taky to zase může bejt 3-5-2, takže těžko odhadovat. Vácha zas na lavici Bosančič

Reagovat
dinss

Vácha je v pici i u vás. Pěkný.

Reagovat
Coutinho10

tak jak koukam na Libe sestavu v obrane a brane...tak to me Trpisak hezky prevezl v sazkafantasy aneb 2 ze 4 mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Golmani Teplic proti Bolce - Divis v zakladu, Seda na lavce.

Reagovat
ratusek

Olomouc, Zlín nebo Brno? co sledovat kurna, asi zkusím Zlín

Reagovat
andrew96

Hronek poprvé od začátku a hned proti svým. Tak snad se hecne.

Reagovat
db18

Od kdy je v Teplicích Šeda?

Reagovat
monty25
Reagovat
PavlíčeQ

Ta zlínská záloha 4 z 5 záložníků prošli Jabloncem

Reagovat
andrew96

no jo

Reagovat
SpartaOvenka

Střely v podání Bohemky

Reagovat
Horcmen

expected goals jsou super u top lig už je to zvykem, dobře že to máme i tady

Reagovat
FCSL

Tak zase 3-5-2, to jsem zvědavej. Kolář - Coufal, Kúdela, Kerbr - Ševčík, Breite, Kulhánek, Hybš - Bosančič - Graiciar, Potočný

Reagovat
ratusek

Za Teplice hraje levák Bob?

Reagovat
andrew96

Ikaunieks krásně Standa to dost podcenil, ale Holzer by za ten souboj zasloužil po rypáku.

Reagovat
monty25

Škoda, že se mi před chvilkou rozběhnul net...

Reagovat
KingMaster13

Proč ty Teplice jsou venku tak bídný?

Reagovat
monty25

Góóól!!! Přikryl

Reagovat
Coutinho10

Prikryl vlastnak jo ? hmmm to bude vyzivny kolo

Reagovat
Greny

Koukal nekdo na Brno ? ted jsem prijel z fotbalu sestava me prijde hrozna

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma vymýšlí kokotiny přihrávky bez střely

Reagovat
andrew96

Bída bídoucí. Dnes ani ten Gajić nevyniká, jak jsou všichni špatní, a to je co říct. První poločas mě fakt navnadil na čtvrtek do Olmiku.

Reagovat
smazaný uživatel

jdu taky očekávám výhru

Reagovat
Coutinho10

premejslim, na co kouknout ve 2. polocase, ale asi na konkurenty o poharovy pricky Olo vs Jbl

Reagovat
FCSL

1. poločas parádní Jenom to chce další goly, protože vzadu v tom 3-5-2 hrajem na totální riziko. Hrát dneska zase s Plzní, tak už jsme pár golů zase dostali. Při vedení naprosto zbytečnej hazard, aby to nedopadlo jako se Slováckem..

GOOOOOOOOOOl Graici!! Kerbr hraje jako Roberto Carlos dneska

Reagovat
Greny

ŠKODÁÁÁÁÁÁ

Reagovat
monty25

Jeřábek taková šance

Reagovat
HorajzmAmmann

a jsme poslední

Reagovat
ratusek

na záchranu jen bod, ale tím se utěšujeme už 5 kol a jeslti to takhle bude pokračovat, tak to bude celkem jasný.

Reagovat
HorajzmAmmann

já se bojím toho losu.

Jihlava, Zlín, Bohemka tam jsem si říkal, že musíme udělat body, protože ted to máme v lize 3x za 0

Reagovat
ratusek

já z toho trojzápasu čekal 7 bodů a ne 1

Reagovat
HorajzmAmmann

já tak 4-5 no. 11 bodů by ted bylo OK

Reagovat
monty25

Nedáš-dostaneš

Reagovat
Greny

Pivarnik fauluje Pavlíka

Reagovat
fabec1222

král na sestup

Reagovat
HorajzmAmmann

breaking news

Reagovat
andrew96

Super, ještě jeden.

Reagovat
FCSL

Kerbr 2+1 z levýho beka

Reagovat
ondrasch77

Tak to má zas na sezónu vybráno....

Reagovat
Greny

Pilík tak to bylo dost s klidnou hlavou

Reagovat
Kang & Kodos

Pivarník

Reagovat
Greny

jak nedal Pilik gol tak ho zabil

Reagovat
KingMaster13

Kdo umí, umí

Reagovat
monty25

Góóól!!!

Reagovat
johnik

Yeeeah

Reagovat
Kang & Kodos

Boleslav

Reagovat
dinss

Jedině dobře! Ať se tam na fotbal vyserou.

Reagovat
KingMaster13

Už do pohárů jedině přes mol cup a tam je snad seřežou Domažlice

Reagovat
Kang & Kodos

Tak zase teď už by šli rovnou do skupiny amohli dělat ostudu proti normálním týmům. I když je fakt, že ty Albánci, který je vyřadili letos, zase tak špatný nejsou.

Reagovat
KingMaster13

Pravda, tam už se hraje na body a třeba by tam i něco uhráli Jim dělá problém pohárová matematika a postup v dvojzápase

Reagovat
Banikovec7

A uz jsme 14.

Reagovat
Greny

Hodně dulezity 3 body, pristi kolo asi bez bodu (jedine ze by Pivarnik prerusil Vrbovu serii) pak musime vyhrat dalsi domaci zapas

Reagovat
monty25

Bod dobrý a troufám si říct, že nakonec i zasloužený.

Reagovat
dinss

Gratulace do Brna!

Reagovat
Greny

Jako vyhrat s utocnou trojici Juhar, Kone, Škoda to je uměni Škoda se za celej druhej rozbehl sprintem akorat pri oslave golu

Reagovat
dinss

I to se počítá. Příští týden nám to ale můžete nechat. Kolik vás dorazí?

Reagovat
Greny

hej vubec nevim, co jsem se vratil k fotbalu i aktivne mi to casove nevychazi skoro vubec, dnes jsem byl rad ze jsem stihl aspon polocas na netu

Reagovat
ZB 07

Řekl bych 30 max, letošní výjezdy slabota...

Reagovat
dinss

A to vás ještě několik bude u nás ne?

Reagovat
ZB 07

Je to možný, ale ofic.družba už není, takže spíš ne...

Reagovat
dinss

Tak na Řím ( a to už druzba nebyla) bylo taky dost lidi o vás. Na zápase se sešívkama bylo zase dost lidi od nás.

Reagovat
ZB 07

Jo, tak někteří to přátelství furt udržujou. Ale třeba při posledním vzájemným zápase šel z vašeho kotle pokřik "Plzeň a Brno", na kterej už naši nijak nereagovali. Ale asi je to individuální...

Reagovat
Uwe háže buly

U vás je Juhar?

Reagovat
Greny

jo dnes na pravé zaloze

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Crystal Palace

Reagovat
dinss

Konečně v Bolce odpovídá návštěva místu v tabulce.

Reagovat
Greny

Vyvodi Dušan dusledky? kdo pujde tentokrat do béčka?

Reagovat
Kang & Kodos

Přikryl

Reagovat
Coutinho10

Škoda je zpátky a v chytá Kovář....takže asi rotace i k smerem EL

https://pbs.twimg.com/media/DMHRAmZX0AA-2-L.jpg:large

Reagovat
Greny

Ngadeu zranenej?

Reagovat
Coutinho10

něco drobnýho jenom...stejně i Zmrhal, takže by měli hrát až ve Villarrealu

Reagovat
Greny

hej tak treba Zmrhala jsem si vubec nevsiml ani me nenapadl

Reagovat
Coutinho10

jo se nedivim...dnes mi vylozene taky neschazi

Reagovat
KingMaster13

Šetří se na čtvrtek

Reagovat
KingMaster13

Já jsem to přesně věděl, proč nedat Laštůvku do fantasy Váhal jsem nad tím ale dost, nakonec jsem tam dal Dostála ze Zlína

Reagovat
Coutinho10

ja tam sice chytre dal vsechny obrance Libe + Hladkýho do brany, ale Trpišák mě převezl, když tam vrátil Koláře a vyndal ještě Mikulu ještě, že muj souper nani92 ma prave Lastuvku

Reagovat
KingMaster13

No bohužel mi to vůbec zatím nevychází a jsem v záporných bodech Nedaří se nedaří, teď potřebuju pomoc od Škoďáka a Deliho

Reagovat
Coutinho10

ja naopak potrebuju, aby Skodak moc nezaril, protoze ho ma prave souper a vedu jenom o 5 bodů

Reagovat
KingMaster13

Já se svým soupeřem mám v sestavě stejně Kopice i Krmenčíka. Mě hraje Deli a jemu Bořil Poslední místo kde se lišíme je Škoda a on má Hušbyho. Takže potřebuju nejlépe Milanův hattrick

Reagovat
Coutinho10

j no uvidime...ale ted nechapu mi odecetli body z Liberce a prohravam 7:17...nechapu co blbnou jinak mi mame stejnyho kapose Krmencika a ja mam jeste Kadlece a on prave Milana, takze rozhodne tenhle duel, pokud napravej to bodovani

Reagovat
KingMaster13

Já už to budu mít fakt těžký Proto snad Milan pomůže, sice by to znamenalo asi tvojí prohru ale ty máš bodů dost

Reagovat
Coutinho10

tobe to muze jeste zachranit zejtra Havel a Kopic, kdyz mas C, takze jeste sance je jinak prave ja potrebuju dotahovat Miguela, takze nemuzu ztracet

Reagovat
KingMaster13

Milan mi dost pomohl. Teď to bude sakra zajímavý, jelikož Já mám Havla, Krmenčíka a Kopice kapitána a můj soupeř vede o 3 body a má v sestavě Krmenčíka a Kopice

Reagovat
Coutinho10

jojo koukal jsem ...máš to dobře rozjetý já si to naopak hodně zkomplikoval....oba máme Krmenčíka C a já jenom navíc Kadlece a prohravam o 9 bodů, takže bych od nej potreboval 1+1 nebo 2 goly, takze to bude hodne slozity štve mě i ten Přikryl - 2 bodů, ale co se da delat no

Reagovat
KingMaster13

Ten Přikryl nevyšel no A ty 2 co nehráli to taky dost zkomplikovali. Jako už to budeš mít fakt těžký. Nic proti ale já mám v obraně Havla kterej mi může přinést vítězství takže doufám, že Kadlec goly dávat nebude Měl jsi prostě dost smolný kolo Mě se to taky právě stávalo, že mi třeba 3 hráči ze základu nehráli a často se mi to stávalo u Sparty, tak jsem se nasral a jejich hráče tam prostě nedávám

Reagovat
Coutinho10

jj u nich jsem taky uz opatrnejsi, proto jsem nedaval nikoho ani ze zalohy, ale Kadlec byl levnej a hrat bude....jinak u toho Libe jsem to fakt necekal....vedel jsem, ze Karafiat nebo kdo to byl mel redku a je v trestu, ale jinak jsem takovyhle zmeny necekal...zvlast v brane

Kazdopadne pro nas by bylo lepsi, aby uspela Sparta, takze uvidime no

Reagovat
KingMaster13

Mě by výhra Plzně fakt nevadila Oni ztratí spíš někde v Teplicích či Olomouci si myslím. Navíc vidět Spartu vidět odepsanou po podzimu, to je lákavý Ona Plzeň hraje skoro furt ve stejný sestavě a teď budou ty zápasy hodně nahuštěný. Takže si myslím, že jim za chvíli začne docházet dech Pak je ke konci podzimu čekají Teplice venku, my a Jablonec

Reagovat
Coutinho10

j jako doufam, ale spis mi prijdou, ze ikdyz meli 2x stesti v zaveru, tak si proste za tim jdou a urvou to a bojim se, ze Teplice nebo Jablonec pro ne nebude problem a nas maj bohuzel doma, coz bude dost slozity, ale kdyby treba prodali Krmencika v zime, tak by se to mohlo otocit

Reagovat
KingMaster13

Hele myslím si, že jim ke konci podzimu budou docházet síly. Už včera na Spartě šoupali nohama, teď navíc hrají evropskou a pak hned zase liga. To u nás věřím tomu, že díky tý rotaci nám síly vystačí až do konce. Navíc už se zlepšila i hra, tak snad

Reagovat
Coutinho10

snad jo ja si to rikam porad, ale zatim nic, tak rekord maj, tak uz by to mohli zacit kazit

Reagovat
KingMaster13

Příští kolo mají Brno, takže si ještě počkáme. Pak bude zlomový abychom je dokázali my porazit, dokážeme-li to tak znervozní a hned na to hrají v Teplicích kde se vyhrává fakt blbě Takže by tam mohla být remízka a rázem by to byly 3 body, což by před jarní částí bylo akceptovatelný, navíc hrají pak i s Jabloncem a s tím taky není radost hrát

Reagovat
Coutinho10

jj chtělo by to, protože těch 8 bodů je fakt dost jako i těch 5 před tim zápasem se mi moc nelibilo, takze je nejvyssi cas to nejak otocit druhym smerem

Reagovat
KingMaster13

Přitom nemáme nějak bídnej start, jen Plzeň rekordní Ale jak říkám už mi přijde že se hráči vzpamatovali a minimálně si myslím, že jim to ještě dost ztížíme

Reagovat
Coutinho10

j to je fakt no...neni to tak zlý, když se podíváš na zbytek tabulky, ale bohužel oni jedou na 100% zrovna v sezone, kdy je nejlehčí se dostat do skupiny LM za hodne dlouhou dobu...takze o to vic to je k nastvani, ale taky verim, ze ta vyhra v Karviny nam hodne pomuze a zacneme vyhravat i venku a dostaneme Plzen jeste pod vetsi tlak

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Rarášek

Tak to seš v prdeli, nikdo z nich pořádně bodovat nebude .

Reagovat
KingMaster13

Když nebude bodovat Krmenčík tak je mi to u prdele U lajničkáře by mi stačil gol, protože nad soupeřem beru dvojnásobek a Havel? Stejně mu nedáte víc jak gol takže teoreticky by mi mohl stačit gol Kopice

Reagovat
Rarášek

Havel bude právě mínusovej, ten je úplně k ničemu. Krmenčík ten bude mít červenou a Kopic bude možná v plusu, ale že by tě to něják vytrhlo, to určitě ne(Pár povedenejch přihrávek, ale to je tak všechno). Sázka na Plzeň v tomhle kole je šílenost!

Reagovat
KingMaster13

Ten Havel se mi právě, že furt může vyplatit. Sice počítám s tím, že 1 gol asi nějak Plzeň dostane ale furt Havlovi věřím, že dá nějaký áčko. Krmenčíkovi nevěřím, nemůže dávat goly prostě furt a proto jsem dal kapitána Kopice, který věřím, že ho nahradí. Jinak fakt věříš, že porazíte Plzeň s vaší hrou? Hrajou ještě líp jak my a zápas v Edenu jsi viděl, ne? Vždyť jsme se skoro vzadu nezpotili

Reagovat
Rarášek

Viděl jsem je v prvním kole, ale to není důležitý. Vím, jaký mužstvo máme my, nemusíme se ohlížet na protivníka, v lize bychom neměli mít soupeře, proto ANO, věřím, že je porazíme.

Reagovat
KingMaster13

Něco jiného jsou jména na papíře a realita

Reagovat
Rarášek

Samozřejmě, to vysvětluje proč se nám nedaří tolik .. Ale moje důvěra v tým neklesá, klesla důvěra v trenéra, která ja na bodu nula, ale i tak ty hráči svojí kvalitou by měli porážet kohokoliv v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle ale ten fotbal fakt nefunguje.

Reagovat
Rarášek

Ale teď už bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V tom jsem ti moc nepomohl. Tohle kolo mi absolutně nesedlo.

Reagovat
Coutinho10

nedá se nic dělat no...škoda horší je, že po tom minulým kole kdy prohral, tak ty 3 body, co jsem na nej stahl , tak si asi veme zpatky, pokud Kadlec nebude dnes produktivni

Reagovat
KingMaster13

Nevadí, šancí budeš mít ještě dost na to ho dotáhnout

Reagovat
Coutinho10

no odskakuje nepříjemně jako Plzeň nám

Reagovat
Kaspar

Zmrhal ani na lavce, to je zranenej nebo uz si vsimli co je to za drevaka ?

Reagovat
Coutinho10

drobny zraneni...nic vaznyho

Reagovat
ratusek

Byla ta penalta ve Zlíně?

Reagovat
Greny

a nemohl byt ofsajd? nebo ja nevim proc se tolik rozcilovali Jihlavsti

Reagovat
ratusek

dle mě jasnej ofsajd ikdyž nevím jeslti to černoušek tečoval

Reagovat
monty25
Reagovat
ratusek

ježiš ten Rosa je dement?

Reagovat
andrew96

Má štěstí na Zlín. Loni na podzim si dal vlastňáka, teď tam přišel jen na nastavení a udělal penaltu.

Reagovat
ratusek

takhle tam zkušenej borec jít nemůže ikdyž to byl offside

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
KingMaster13

Lazio

Reagovat
Miguel19

Jdi do píči Šilhavý. Když dám kapitána Škodu, tak nasadí Necida. A když teda dám Necida, tak tam pošle Škodu. Snad prohrajete ty kaštane.

Reagovat
HorajzmAmmann

jsi nějak nervní ne? Chápu, že fandí Chelsea, ale časem si na to zvykneš

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
dinss

Poslední roky jste nervní nějak vy, ne?

Reagovat
ZB 07

Fans Karviné

Reagovat
Kang & Kodos

U golmana Kraviný se mi vybavilo tohle: https://youtu.be/jggr4UnpccQ

Reagovat
Coutinho10

Deli na pohodu

Reagovat
Coutinho10

Husby vic tomu dej

Reagovat
HorajzmAmmann

To bude prdal až v zápase Karviná : Baník nastoupí v bráně Le Giang a na druhý straně Nguyen

Reagovat
Uwe háže buly

K vám má jít Nguyen?

Reagovat
HorajzmAmmann

byl o něj zájem (minulý přestupák se o něm psalo) a vzhledem k tomu, že Vašek už nemá tu formu co měl loni s Chmielem a Šustrem se nijak zvlášť nepočítá zájem trvá...

Kažopádně golman se hledá a co říkal trevor, může to být práve tenhle

Reagovat
Greny

To je z blata do louže, maate tam postavit Šustra

Reagovat
dinss

A co ten mládež Chmiel?

Reagovat
smazaný uživatel

Chmiela bych ještě neodepisoval. On umí chytat.

Reagovat
HorajzmAmmann

já taky ne, ale prý to ostatní vidí jinak...

Co třeba ten Macej?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to vůbec nevím..

Reagovat
Coutinho10

Goooaaaaaaaaal Milaaaaan

Reagovat
Miguel19

Slavia jediným neporaženým v lize

Reagovat
Greny

Po zapase je jestr mala kopana ze?

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Kang & Kodos

To je kus kokota ten Janečka...

Reagovat
Coutinho10

Janecka

Reagovat
smazaný uživatel

tvle klid, proste to neni zadny Messi, tak to nezpracoval, ale nohy stahnul, zas takova hruza, abys u na nej blil to nebyla... to spis Bořil je cely zapas docela na facku

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Coutinho10

i Wagner ze zacatku na Deliho tam sel nebezpecne...z realu to vypadalo hur no ok

Reagovat
Greny

Boril muze byt rad, ze zatim jeste hraje

Reagovat
smazaný uživatel

Boril jasna cervena

Reagovat
Miguel19

Ten Bořil je taky solidní debílek..

Reagovat
dinss

Co udělal ?

Reagovat
Miguel19

Janečka zajel do golmana, ale jako snažil se to mírnit a pak ležel na zemi. A Bořil k němu přiběhl a začal ho zvedat a strkat do něj..

Reagovat
dinss

Ale žlutou dostal ne? Ono tyhle situace každý rozhodčí posoudí jinak. Já bych třeba Procházkovi taky červenou nedal ale nevím jak to včera vypadalo.

Reagovat
dinss

Teda pokud mel dostat zase druhou žlutou. ....

Reagovat
KingMaster13

Mě připomíná hrozně Vidala Ne skillem ale tím chováním. Oba mají žlutou kartu ale stejně to tam řežou dál hlava nehlava

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Miguel19

Mně připomíná Herreru. Taková malá pička, co hraje jak prase a při každým jasným faulu se strašně moc diví, co se to píská.

Reagovat
db18

A zároveň při každém zákroku soupeře nejvíc brečí...

Reagovat
Miguel19

Reagovat
dinss

Tyhle typy jsou nejlepší...rozdat to jo ale pak jsou nejvíc ublížení.

Reagovat
Hyrax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Jasna zluta pro Janečku, ale neni to pro Borila jasna cervena?

Reagovat
smazaný uživatel

rovnou červenou bych mu nedaval... ale škoda, že mu nedal predtim zlutou uz za ten faulik u vapna

Reagovat
Greny

Nevim, no oplaceni v prerusene hre, bez problemu by si ji obhajil

Reagovat
Kang & Kodos

Bořil má nějakou imunitu nebo co, to není možný, co všechno mu projde

Reagovat
Greny

Mel by si na to Madl na twitteru posvitit

Reagovat
smazaný uživatel

ještě má poločas na vyloučení

Reagovat
HorajzmAmmann

Karviná a její povzbuzování alá pražský kurvy ...

Reagovat
HorajzmAmmann

kokote tak aspon pochval Baník že těch golů dal 14

Reagovat
Miguel19

Slavia teda hraje hrozný hovno.

Reagovat
Greny

Ona tak ale hraje celou sezonu, neni to zadny terno, pak prijde standartka a gol

Reagovat
smazaný uživatel

tvle, škoda, něco tam padnout mohlo na 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Karvina zatim jasne lepsi. Snad to otoci.

Reagovat
Coutinho10

ale zase je to porad to sami dokola.....dame gol a pak cekame, co bude dal to je takovej problem dohrat aspon 1 venkovni zapas trochu s vetsi jistotou

Reagovat
Greny

Panak do te Slavie neprestoupil?

Reagovat
Uwe háže buly

Ne, jen Jarda pouštěl na tiskovce jeho sestřihy.

Reagovat
smazaný uživatel

achjo.. bez komentáře

Reagovat
Coutinho10

Jooooooo super potrestano Mick

Reagovat
Miguel19

Ten stoper

Reagovat
smazaný uživatel

Boooze, takovej curak. Karvina jasne lepsi, pak udelaj tohle a je po zapase.

Reagovat
HorajzmAmmann

Lischka Tady se pozná to angažmá v Baníku

Reagovat
Coutinho10

Bora

Reagovat
smazaný uživatel

Proc by mel byt pro Frydrycha zapas s Karvinou prestizni? ach boze

Reagovat
smazaný uživatel

Nevidel jsem horsi vykon beka, nez to co dneska predvadi Eismann.

Reagovat
Kang & Kodos

hroznej zoufalec

Reagovat
ZB 07

Nedovedu si představit, že Sparta nevyhraje. 15 bodů ztráty už by byl fakt masakr.

Reagovat
Coutinho10

dobra taktika

Reagovat
ZB 07

Reagovat
SpecialOne

Nedovedu si představit, že dá Sparta gól.

Reagovat
Kepy_FCB

Nedovedu si predstavit Spartu hrat fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes máš poslední šanci Itale.

Reagovat
db18

Kovařík a Diego Zivulic dnes nastupují už proti juniorce Sparty...

Reagovat
Blasphemer

Oba byli dost hrozní proti Opavě, tak to je možná důsledek.

Reagovat
db18

Tak Kovařík je Vrbův kůň, u něj mne to překvapuje, ale asi to znamená, že už fakt počítá s návratem Limberského, jinak bychom neměli beka na lavičce...

...Živulić překvapením není, jen se divím, že nebude ani na lavičce (na druhou stranu by to mělo znamenat, že tam bude Andy i po návratu Čermáka ) Jinak se to dalo očekávat, po tom co Vrba řekl veřejnosti...

Reagovat
Blasphemer

Tak u Kovaříka to může být i tím, že je po zranění a nechce ho hned vytáhnout proti Spartě po jednom zápase.

Co řekl Vrba na veřejnosti? Teď si nevybavuju, co tím myslíš.

Reagovat
db18

„Proti Zlínu jsme propadli ve středu hřiště. I proto jsme udělali změnu v sestavě (Hořava za Živuliče). Hned jsme byli pevnější a lépe kombinovali.“

Reagovat
Blasphemer

Živulič mě doteď nepřesvědčil a i proti druholigové Opavě dost hořel. Já jsem docela rád, že proti Spartě nevyběhne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Zatím všechny tyhle hvězdičky ze Zlína celkem rychle ve větších klubech zhasly.

Reagovat
db18

Hájek?

Reagovat
smazaný uživatel

No priznejme si, ze dela spoustu chyb.

Reagovat
db18

Mne se líbí... rozhodně víc než Živulić (nebo třeba Hubník).

Jediný, co mne sere je, že si při řešení přihrávek za obranu docela často pomáhá faulem (nicméně tam je i problém v tom, že se do takových akcí dostává až moc často, podle mne by spíš posledním hráčem měl zůstávat Hejda než Hájek)

Reagovat
KingMaster13

Hájek se vám zapracovat do kádru místo Hubníka povedl skvěle Ještě postupně tam zapracovat Havla. Tím chci říct, že až se vrátí Limba tak aby ho zase Vrba neposadil, to raději posadit Řezníka a aby hrál místo něho.

Reagovat
db18

Reagovat
Blasphemer

Spoustu chyb dělá i Hejda nebo Řezník. Celkově ta obrana chybuje hrozně moc a nepřijde mi, že by zrovna Hájek nějak vyčníval.

Reagovat
db18

No, většinou to odsere, protože ostatní obránci jsou ještě někde před posledním záložníkem...

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Jo, na toho jsem zapomněl. Jugas mě zatím teda nepřesvědčil, rozehrávku má hroznou.

Reagovat
db18

Reagovat
KingMaster13

Hájek a Jugas se docela chytli Železník měl smůlu na zranění. Živulič v Plzni taky nehraje špatně. Vysloveně selhal jen Poznar

Reagovat
db18

Pazdera? Vukadinovic?

Reagovat
KingMaster13

Pazdera fail a Vukadinoviče nevím jak hodnotit Ve Spartě pořádně zatím nedostal šanci a už ho poslali zpátky do Zlína. Je ale pravda, že do větších klubů se mi nehodí, ten je ideální aby v tom Zlíně byl hvězda

Reagovat
dinss

Vukadin vůbec ze Zlína nemel odcházet.

Reagovat
smazaný uživatel

Pazdera věřím že na jaře bude hrát úplně jinak.

Reagovat
Kang & Kodos

Breda určitě taky

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to asi jo.

Reagovat
HorajzmAmmann

a hlavně už ne v Baníku

Normálně bych poslal do píče půlku kádru:

Pokorný přestup za ty prachy co nabízejí - Azackyj, Panic, Pazdera, Poznar pryč, Breda + Hykel hostovačka pokud jim nebudeme nebo nechceme dávat více šancí a sehnat kurva konečně někoho normálního

Vašek - Sus, ???, Šindelář, Helešic - Hlinka, ??? - Azevedo, Hrubý, Granečný - Baroš

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych z těch co jsi jmenoval poslal pryč jen Poznara. Azackyj a Panič ať dostanou zápasy v juniorce a dejme tomu rok na rozehrávání a seznámení s kádrem. Pazdera když v zimě nezapne a nebude hrát na jaře lépe tak ven, ale zatím mi to nepříjde, že by to bylo tak hrozné. Teď proti té Bohemce podle mě nijak zvlášť nechyboval. U Bredy a hykela moc nevím co si myslet. Bredu bych zkusil na stoperovi. Hykel jestli nemá teď na Baník, tak už nebude mít asi nikdy..

Sestavu se neodvážím tipovat. Kdo ví, co bude v zimě..

Reagovat
andrew96

Škoda, že nikdo nekoupil Gajiče či Bartolomeua.

Reagovat
db18

No jo, ale když Hořava zase dostane červenou, tak tam dá koho?

Reagovat
Blasphemer

Mohli bychom taky jednou proti Spartě dohrát v jedenácti (nebo bez penalty).

Reagovat
KingMaster13

To je těžký když Petržela s Costou po sobě zase půjdou hlava, nehlava A to nechci vědět co by se stalo kdyby Bakoš místo 90. minuty přišel třeba už v 80.

Reagovat
Blasphemer

Petržela snad hrát nebude. Pilař už je fit a na druhý straně snad vyběhne Kopic. A Bakoše by měli raději zamknout v šatně.

Reagovat
Blasphemer

A v poháru hrál dobře Řezníček, takže by se Vrba mohl utrhnout a třeba ho tam poslat dřív než Bakoše!

Reagovat
db18

Reagovat
KingMaster13

Je to Vrba takže si spíš myslím, že jo Chladná hlava není jinak třeba ani Krmenčík, je taky dost možný, že kdyby se mu v zápase nedařilo tak něco vyvede. Derby pražských S je nejvíc vyhecovanej pro fanoušky ale váš zápas se Spartou je zase takové malé derby pro hráče, jelikož vztahy mezi oběma kádry nejsou dobré

Reagovat
db18

No, hlavně aby Krmelec zase nespálil prvních pět akcí, kdy půjde sám na gólmana.

Reagovat
db18

Příjde v 60. až budeme muset střídat jednoho z našich dvou CM.

Reagovat
Miguel19

Mně teda přišel ty první zápasy velmi dobrý..

Reagovat
Blasphemer

Ze začátku mu to v lize docela šlo, ale pak už to šlo dost strmě dolů. V předkolech byl strašný a v tom EL zápase s Bukureští byl suverénně nejhorší.

Jako je hezký, že zahraje proti Dukle a Baníku, ale v těch těžších zápasech zatím dost selhával.

Reagovat
dinss

Nepřipadalo mi, že by hořel a pokud myslíš ten inkasovaný gól určíte nemůže jít na jeho hlavu.

Reagovat
dinss

Diego začal skvěle ale postupem času si začal bič věřit a dělat kličky ve středu hřiště nebo na našem vápně.

Reagovat
db18

+ do některých soubojů chodil naivně jak žáček... nejlepší to pak bylo, když do takového souboje šel v blízkosti Řezníka...

Reagovat
Rarášek

Kovařík vs Karavaev, Živulič vs Frýdek ..

Reagovat
db18

Tady jste favoriti, no.

Reagovat
Rarášek

Karavaeev zralej na divizi a Frýdek, kterej by nehrál ani tam ..

Reagovat
pepinho2

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli je Kara zralej na divizi, tak radši ani nechci vědět na co je zralej Zahustel.

Reagovat
Rarášek

Klasika. Karavaev v zápase ve kterém dostal šanci byl naprosto tragickej, jestli se takhle prezentuje, opravdu není divu, že hraje Zahustel. Ty si ten zápas neviděl, nebo jako? Ne, že bych od tebe čekal něco jiného. Já mám Karu rád, a přál bych si, aby se do toho dostal jako loni a byl zas lídr týmu, ale to co předváděl teď, to opravdu není ani na Spartu, natož na základní sestavu.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych s tebou i souhlasil, kdyby ovšem Zahustel něco hrál a nebyl v polovině zápasech totálně k smíchu (Slavia, Brno, Dukla). A že je tak o dvě třídy horší asi nemá cenu zmiňovat. Karavaev vypadl ze sestavy kvůli čemu? Kvůli výkonům? Prostě se Strama rozhodl (asi podle dvojzápasu proti Laziu kterej viděl někde na dvd), že Zahustel bude jednička do obrany, protože líp brání, což ale není tak úplně pravda, že jo. A jak se do toho má Karavaev dostat, když dostává šanci jednou za 2 měsíce? Soudíš tady Karavaeva podle jednoho zápasu proti Znojmu v poháru, kde byla většina sestavy zralá na zařazení na soupisku B týmu.

Nebylo by prostě lepší Karu podržet a počkat 2-3 zápasy než se do toho dostane, než čekat, jestli Zahustel něco neposere a zahraje zase totálně průměrně? Vždyt kvůli Zahustelovi je Biabiany totálně odříznutej a tak trochu přebytečnej.

Reagovat
Kang & Kodos

Karavajev za juniorku Když už v 11 víš, že večer budeš trpět u Zahustela

Reagovat
KingMaster13

Zničit to jediné na čem se z loňské Sparty dalo stavět je taky umění

Reagovat
Rarášek

Však letos jak hrál za áčko, tak byl nejhorší na place .. Jestli se takhle "snaží" i při tréninku a za juniorku, tak hraje Zahustel naprosto zaslouženě.

Reagovat
smazaný uživatel

Kara se moc nehodí do systému 6-4-0.

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň si můžeme pomalu vybírat nového trenéra.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Čekal jsem, že vám slova dojdou až po zápase, ale proč ne už teď, jen si to nacvičte.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
Spalovač šancí

Vzpomenuli si na vyšší mzdy už po 20 letech, co jsou ve vládě

Reagovat
Azazelo RD

Větší zdanění podniků určitě napomůže vyšším mzdám.

Reagovat
FCSL

Jestli bude Sparta v týhle sestavě, tak bych se divil, kdyby něco uhrála. Snad bude hrát Rosa, at maj aspon nějakou šanci. Vypustil bych i Ben Chaima. Mandjeck přestal hrát proč? S míčem sice nic moc, ale jinak se mi pak líbilo jak hrál. Určitě mi zatim přijde lepší než Mavuba. Přál bych to Spartě, jinak bude liga o ničem za chvíli

Reagovat
KingMaster13

Místo Ben Chaima bych dal třeba Plavšiče, ten na mě působil takovým živějším dojmem. Ben Chaim mi přijde, že na to dost sere.

Reagovat
Rarášek

Do dnešního zápasu bych asi taky dal radši Mandjecka .. Ale proti slabším rozhodně Mavuba, kterej tu hru zezadu umí skvěle dirigovat.

Reagovat
dinss

Obě cerny M je jako prast nebo uhod.

Reagovat
Mates_Matesović

Tip EuroFotbalu 2

Tak teď už nám věřím.

Reagovat
C-M@ster

Jsem se díval a 6 z 9 tipů Eurofotbalu letos v lize na Spartu vyšlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Vrba na té fotce vypadá jako typický malý Čecháček, co za komančů bonzoval soudruhům v paneláku, že si sousedi pouští ORF a ARD.

Reagovat
smazaný uživatel

Můžu ti poslat fotku mý holky? Že bys mi řekl, jestli to s ní jako má cenu do budoucna a tak. Díky.

Reagovat
smazaný uživatel

Klidně ji pošli mi, nějakou analýzu ti udělám..

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Plzeň dnes bude nemilosrdně rozdrcena italským stratégem. Tip 4:0 (Zahustel, Kadlec M., Juliš, Mandjeck)

Reagovat
db18

Juliš už odehrál 90 minut za juniorku...

Reagovat
C-M@ster

Tak to už je asi ve správné provozní teplotě...

Reagovat
SpecialOne

Nechce ho zavraždit

Reagovat
Greny

Na rozbehani

Reagovat
Hokaido

Tím lépe, alespoň je rozehrany.

Reagovat
C-M@ster

V podobnejch jsem jednou chytal, když mi borci zavolali, že nemají gólmana.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
M0rb1D4S

To tam bylo jenom teď na zápase proti Slávii, protože minulý rok to byli jediní kreténi, kteří poničili stadion.

Reagovat
andrew96

Sleduje někdo Znojmo-Budějice? Domácí to slušně řežou.

Reagovat
C-M@ster

To se někde vysílá? Koukám, že Růsek zas gól... ten se Brnu bude hodit.

Reagovat
andrew96

Na ČT. Veselý wonder save v poslední minutě 1. poločasu. To se taky bude hodit zase v posledním kole.

Reagovat
HorajzmAmmann

letos ta 2. liga stojí za hovno

Reagovat
SpecialOne

Karavaev za juniorku, takže vůbec nepočítá s tím, že by se Zahustel třeba mohl zranit nehledě na to, že Karovi nesahá po kotníky

Reagovat
FCSL

https://www.youtube.com/watch?v=bi_-FMI7jQ0

Vydra ve 24. vteřině Dobrá levačka

Reagovat
andrew96

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
exse

Joo když hraje na svojem postu tak je prostě skvělej.

Reagovat
Azazelo RD

A soutěž odpovídající jeho úrovni.

Reagovat
smazaný uživatel

Kliment, Kliment, Kliment

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska si Vrba s tim italskym troubou vytre prdel neskutecnym zpusobem

Reagovat
Greny

Jsem zvedavej na sestavu Plzně podle me nastoupí Pilar, Limba i Rakusak

Reagovat
Blasphemer

Andy těžko, hele.

Reagovat
C-M@ster

Má dneska 34, v závěru si půjde kopnout pentli, až Plzeň povede o 4 fíky.

Reagovat
Rarášek

To mi ho je docela líto, takový hezký plány.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Greny

Tak ani jeden no

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Bude nějaký stream na YT?

Reagovat
smazaný uživatel

Snad.viz muj prispevek dole

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyžtak prosím pošli :)

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne

Reagovat
C-M@ster

OT:

SK Vojkovice - SK Blučina 2:5

STŘELCI: 27. Pekárek Petr, 90. Buc Marek - 22. Pacanda Milan, 44. Pacanda Milan, 49. Pacanda Milan, 74. Pacanda Milan, 76. Pacanda Milan

Reagovat
Rarášek

Reagovat
ZB 07

Do Brna s ním

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
C-M@ster

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Manik...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Prosim vas, kdybyste mel nekdo privat stream na youtube, ze mi ho poslete do zprávy. Chtel bych to dat na tv.

Reagovat
C-M@ster

já chci taky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak teda proc chci do zpravy a ne sem... aby to nekdo nenabonzoval a nezablokovali ten stream. Stejne zatim zadny odkaz neprisel

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska bude "kotel" "fandit" Plzni

Reagovat
PlackaSKS

Možná poslední šance něco udělat se sezónou, to neudělají ani oni..

Reagovat
smazaný uživatel

FB Ultras Sparty hovoří jinak

Reagovat
Greny

To škoda, ze nehraje Limba

Reagovat
PlackaSKS

dementi... uvidim jenom dvacet minut, tak snad se pak už nic zajímavýho nestane

Reagovat
smazaný uživatel

A jak to má jako vypadat?

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud se nebude fandit a tím se dá Plzni domácí prostředí, tak takhle. Uvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

6. místo..... Dneska sakra 3 body !

Reagovat
Greny

Ta sestava Sparty zase nedava zadnej smysl

Reagovat
smazaný uživatel

Šural zas na křídle, to si dělá prdel už

Reagovat
Greny

To bude Sural na kridle, Lafata desitka,Kadlec hrot?

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Plzeň nakonec bez Limby a oslavenca

https://pbs.twimg.com/media/DML91ZzWsAAOHQP.jpg:large

Reagovat
Kepy_FCB

ÖVP

Reagovat
KingMaster13

Mavuba, Mareček, Lafata.....Výborně takže žádnej tvůrce hry Šural na křídle taky dobrej vtip. Pokud Plzeň neudělá fakt hrubku nějakou tak by gol dostat neměli

Reagovat
smazaný uživatel

kreativní střed no

Reagovat
smazaný uživatel

https://imgur.com/a/p0XAV

Tady je to jak před volbama

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Celou repre pauzu na to měli a začne to aby jste

Reagovat
smazaný uživatel

Janko

Reagovat
smazaný uživatel

Jankto

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

A Sáček asi definitivně zaříznutej...Asi toho málo kazí, no.

Reagovat
HorajzmAmmann

berem !

Reagovat
C-M@ster

A co vám vadí jako nezávislému pozorovateli?

Horváth: Dovolím si porovnat nadějného Sáčka a francouzského záložníka Mavubu. Mají shodnou kvalitu, nevidím mezi nimi výkonnostní rozdíl. Jestli první bere sto tisíc a druhý půl miliónu, je to pro mě nepochopitelné. V kabině to může dělat problém.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Ty jo ale Ščasnýho bych bral, jenže ten by k nám teda nešel...

Reagovat
smazaný uživatel

Blasphemer, martin8, Kang, Serwin.... co ten Vata?

http://www.eurofotbal.cz/clanky/-365203/?forum=1#p9463494

Reagovat
lampas

Hlavně ať to neskončí remízou, ta nic neřeší.

Reagovat
HorajzmAmmann

Pokud bych chtěl kupovat hráče ze zahraničí musel bych o něm vědět úplně všechno

Vrťo youtube style

Reagovat
smazaný uživatel

Raz dva tři raz dva tři teď už to slyšim Karle, teď už je to dobrý ne?

Reagovat
Rarášek

Ježiš, on hraje nějákej Havel .. Já se těšil na hovado.

Reagovat
smazaný uživatel

Má někdo stream? Na streamcomando.cz to asi není... Díky

Reagovat
ACSPARTAPRAHA
Reagovat
smazaný uživatel

Dík. Nakonec jsem dal 69,- na isportu. Dokonce už se jim to neseká, takže dost pohoda. Teda až na průběžný výsledek.

Reagovat
chytrejkluk

ten Kopic je prostě dřevák

Reagovat
smazaný uživatel

Hosi, youtube stream

https://youtu.be/CQZltArpLX8

Reagovat
oli9

Reagovat
chytrejkluk

Štětina jasná simulace

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Bruny
Reagovat
Greny

OT: svaz hokeje si koledujeto o dalsi pruser to co se deje v Litvinove je docela divny

Reagovat
smazaný uživatel

Co se stalo?

Reagovat
Greny

Zapas Litvinova piska rozhodci z Litvinova

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jo

Reagovat
iamek

Nene

Reagovat
Greny

Petruzalkuv bracha, kterej v sezone kdy vyhral Litvinov titul delal dokonce hlasatele v boxu casomiry v litvinove

Reagovat
FCSL

Střed zálohy Mareček, Mavuba, Lafata Tomu říkám kreativní záloha

Reagovat
chytrejkluk

šílená rozehrávka u obou týmů

Reagovat
HorajzmAmmann

Kadlec

Reagovat
exse

Hmm, to měla být pentle.

Reagovat
chytrejkluk

Zahustel bez karty

Reagovat
Greny

Jasna penalta a klidne i cervena

Reagovat
smazaný uživatel

Příhoda vidí, že Havel po úderu do hlavy leží na zemi, a ten kokot hru stejně nepřeruší

Reagovat
Greny

Hlavne ma piskat penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Baronne

Dúbravka tyvole

Reagovat
Nuno čomes

Zahustel je největší nesympaticky zmrd. Za krev bez karty a krmencik za skluz kde nikoho netrefil žlutá.

Reagovat
salm0n

Reagovat
Greny

A Sural taky bez karty

Reagovat
chytrejkluk

Reagovat
KingMaster13

Zahustel dobrá svině Snad to Havel dohraje kvůli fantasy

Reagovat
chytrejkluk

Viktorka by měla zabrat nechat tam takhle volnýho Biabianyho

Reagovat
Nuno čomes

Biabiany je traged, ten nebyl dobrý ani do počtu na tréninku v Interu.

Reagovat
FCSL

Kolář si dobře vodí ty předražený primadony

Reagovat
KingMaster13

Kolář zatím fantastickej

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Kolář

Reagovat
Greny

Kopic

Reagovat
monty25

Zahustel Mě baví, jak ti hráči vůbec neznají pravidla...

Reagovat
Greny

Skoda ze tak nerval kdyz trefil Havla

Reagovat
smazaný uživatel

Zahustel nezna pravidla neco proc se tak rozciluje

Reagovat
HorajzmAmmann

to se snad nedá pískat tohle

Reagovat
HorajzmAmmann

to se snad nedá pískat tohle

Reagovat
chytrejkluk

goooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Tommy the Gunner

KOLAAAAAAAR

Reagovat
smazaný uživatel

Kolář

Reagovat
Nuno čomes

KOlaaaar

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Mavuba

Reagovat
aither

Reagovat
Greny

Kolar

Reagovat
lampas

Jasná ruka. Ale co čekat jiného že....

Reagovat
monty25

Jasná ruka, která se nepíská.

Reagovat
lampas

Proti Plzni bohužel ne. Ubožáci

Reagovat
monty25

Podle pravidel by se neměla pískat proti nikomu...

Reagovat
10

o jaký části pravidel mluvíš? tohle je v nich právě docela jasně vymezeno jako nedostatečná předvídavost následků boje o míč, tzn. penalta

Reagovat
monty25

Jo? Pokud vím, tak když jde hráč do skluzu a míč mu trefí ruku, kterou se podpírá, tak se penalta nepíská.

Reagovat
10

pokud jde do skluzu a má ruku za sebou, tak se nejedná o přirozenou pozici, jde o riziko hráče a vždycky se to právě posuzovalo jako penalta...pokud tohle pravidlo změnili, tak bych ho rád viděl

Reagovat
monty25

A kde jinde má tu ruku mít?

Reagovat
10

třeba před tělem, jako měl tu druhou...opírat se rukou o zem ve skluzu se těžko může posuzovat jako přirozená pozice

Reagovat
Nuno čomes

Chtěl bych vidět udělat skluz s oběma rukama podél těla To nejde, proto je přirozená pozice jedna ruka za tělem.

Reagovat
10

ne z pohledu posuzování, jít do skluzu je samo o sobě riziko hráče, tuplem když má takhle ruku

Reagovat
smazaný uživatel

Fyzicky provést skluz, tak jak píšeš, nelze (by jsi si ji hned cvaknu hlavou o zem) ... a za tohle se rozhodně penalta nepíská

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Rarášek

A zákrok Krmenčíka .. neskutečný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hyrax

Reagovat
chytrejkluk

Reagovat
smazaný uživatel

... nezvládá

Reagovat
db18

Reagovat
DieFohlenBMG

ten mavuba

Reagovat
Nuno čomes

Mavuba jak šel na párek

Reagovat
DieFohlenBMG

spiš mu to je u prdele

Reagovat
Nuno čomes

Hrozné posily. Nebo spis velmi směšné posily

Reagovat
smazaný uživatel

Kolda borec

Reagovat
smazaný uživatel

Dan sedí každý zápas Baníku i na B6 řadu pode mnou. Jestli to není on, tak má dvojníka.

Reagovat
REPLIKATOR

Gooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

sice gol ale sparta nejlepsi vykon letos

Reagovat
HorajzmAmmann

Ten ho poslal slušně na párek A Mavuba se na to pak slušně vymrdal

Reagovat
DieFohlenBMG

za to by ho každej normální trenér vystřídal a dostal by zjebáno

Reagovat
smazaný uživatel

X2 zadarmo

Reagovat
chytrejkluk

Kozáčik tvl proč nenechá chytat Hrušku, kterej je ve formě. Tohle točení golmanů, jeden an evropský poháry a druhej na ligu mě strašně vytáčí!

Reagovat
HorajzmAmmann

Sparta ale nehraje špatně, otočí

Reagovat
REPLIKATOR

Petržela

Reagovat
chytrejkluk

zase to začíná drbat

Reagovat
Nuno čomes

Prejedte někdo zahustela. Ubreceny traged.

Reagovat
Blasphemer

Krysu utkání už teď vyhrává Zahustel. A že má v tomhle zápase konkurenci.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
Teoretik

Asi nejlepší Italův zápas a stejně prohráváme Plzeň dost špatná, především Pravda o zrůdě je komik

Reagovat
smazaný uživatel

Ten má otřes mozku po tom lokti.

Reagovat
REPLIKATOR

Škodaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Ať Šural zabalí a táhne zpátky do Brna, dřevák zkurvenej

Reagovat
smazaný uživatel

Život je prostě nespravedlivý no. Největší svině vyhrávají...

Reagovat
C-M@ster

Zatím naštěstí ne.

Reagovat
REPLIKATOR

Sparta ale prohrává...

Reagovat
smazaný uživatel

??? Vždyť vede Plzeň.

Reagovat
Dejl

Tak Svině - Plzeň zatím 0:1 a snad ještě něco přidají.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Greny

Za sebereflekci

Reagovat
hefy

Cry me a Vltava

Reagovat
Rarášek

Šural a Zahustel nejlepší na place, nádhera na to koukat .

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Jen je škoda, že nehraje hovado a schytal to Havel, ale i tak krásný.

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle dva hráče dneska srovnávat vůbec nejde. Šural odevzdaný, Zahustel lítal po pravé straně, spousta kvalitních přihrávek, nevím co by zkazil. Snad jen, že v druhé půli byl o poznání lepší a tys to psal o poločase.

Reagovat
hefy

Dandu nepoznávam. Tohle je jeho nejlepší zápas za třeba tři roky.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Takovej skill jsem od něj ještě neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

taky jsem zatleskal

Reagovat
Hyrax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
ZB 07

Sparta nehraje vůbec zle...Plzeň měla štěstí, Kolář je zatím fantastickej

Reagovat
mario23

Ten ticket na tu Plzeň jsem měl dát.

Snad poslední poločas Itala.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta hraje skvěle. Tohle už musí být nemoc. Neukradli ti něco v Itálii na dovolené?

Reagovat
FCSL

15 bodů po 10 kolech To je brutalita

Reagovat
C-M@ster

0:1 je vratkej výsledek a Sparta dneska má na obrat... já bych nepředbíhal, ale bylo by to fajn

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Opět vidím Šurala v akci a opět mi přijde úplně marný, fyzicky, technicky a ještě ke všemu vypadá neustále utrápeně

Reagovat
Coutinho10

ajo rudy nehrajou spatne, ale pokud je nechaj v klidu ocentrovat (Mavuba) a hlavickovat Kolare, tak to je jedno

Reagovat
smazaný uživatel

Ta laxnost Mavuby je strašidelná. Přitom v jiných zápasech hrál dobře.

Reagovat
Coutinho10

j velka skoda pro vas

Reagovat
Rarášek

Nechaj v klidu odcentrovat. Jako já bych chtěl vidět vás, jak byste to vyřešili? V plný rychlosti ti udělá kličku do protipohybu .. Logicky projedeš daleko za něj.

Reagovat
Coutinho10

no podle me ho mohl klidne i s tim zasekem dostat jeste pod tlak a neocentroval by treba tak presne nebo by to zblokoval

Reagovat
Rarášek

Měl tam jiný situaci ve kterejch byl na facku, tohle bych mu fakt tolika nevyčítal .. be sprintu do protipohybu.

Reagovat
smazaný uživatel

Po Hubníkovi dokonce už i koláč pojmenovali.

http://www.pecene-varene.sk/recipe-items/hubnik/

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas sezóny a ty si čteš recepty na internetu?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já na tu bídnou Spartu nekoukám, raději se půjdu naučit péct koláč.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dneska jsi udělal velkou chybu.

Reagovat
smazaný uživatel

Když koukám na výsledek, tak ani ne. Po 10. kolech být na 5. místě, a ztrácet nějakých 15 bodů na prvního, to je katastrofa.

Reagovat
Posledni Kovboj

cringe/10

Reagovat
fantomas

Ten Mavuba je fakt šašek. Vážně nechápu, co zrovna jeho pasuje do základu v takovym zápase...

Reagovat
Baronne

Jeho obrovská černá mamba

Reagovat
smazaný uživatel

Mavuba je aspoň ve hře. Kde je ale třeba Šural...?

Reagovat
Rarášek

Jako vážně? Že zakládal naše dvě nejnebezpečnější akce nic?

Reagovat
ratusek

nechápu že odstřelil Sáčka

Reagovat
chytrejkluk

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
fantomas

Reagovat
chytrejkluk

skodaaa

Reagovat
chytrejkluk

střídej už toho Kopice dpč!!

Reagovat
monty25

Ty vole, na co má Kadlec tu růžovou čelenku?

Reagovat
smazaný uživatel

Zahustel... nádhera tohle sledovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta středová dvojice, ty vole...

Reagovat
Rarášek

Štetina mi neuvěřitelně pije krev, to je otřes.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ma velky svaly.

Reagovat
ratusek

Lavičkovi je asi hodně do breku když to vidí

Reagovat
Blasphemer

Lavička už sleduje, jakou sebranku od zítřka převezme?

Reagovat
Rarášek

Vrba jde zase do Ruska?

Reagovat
emanuel habasko

dosti zoufalej pokus

Reagovat
Rarášek

Teď mluvíš o tom, jak se všichni snaží za každou cenu kopat do Sparty, že? Souhlasím.

Reagovat
emanuel habasko

Myslim, ze si soucasnou situaci ve Sparte beres moc osobne. Koukni komu fandim ja, uklidni se a zkus se nad to povznest.

Reagovat
Rarášek

.. Upřímně já taky, takže mě to moc neuklidňuje .

Reagovat
smazaný uživatel

A kdy jindy do ní kopat? Na 6.miste už asi jen tak nebude..

Reagovat
Rarášek

Tady nejde o to na kterým místě je, do Sparty se bude kopat vždycky .. A ne vždycky to jsou vtipný poznámky, jako třeba právě teď Blashpemer.

Reagovat
smazaný uživatel

Mi to přijde naprosto normální, zkus si to pročíst po zápase, až nebudeš v emocích.

Reagovat
Rarášek

Tady nejde o vtipný poštuchování, to je úpplně normální. Ale "zoufale" se snažit si kopnout za každou cenu je trochu pod úroveň, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Opakuju, přijde mi to jako naprosto klasické hašteření. Nic co by překračovalo meze.

Reagovat
Rarášek

Mně to příjde stejně trapný jako kdybys řekl Sralta ..

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, každého názor.

Reagovat
twerp

A proč do ní vůbec kopat?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já tu potřebu nemám. Ale nemůžu tvrdit, že by mě to, kde je Sparta netěšilo..

Reagovat
Blasphemer

Do Ruska požene zítra Dan toho vašeho trenérskýho Danteho.

Reagovat
Rarášek

Jako já v to doufám, už od Brna.

Reagovat
smazaný uživatel

Trenér OK, ale na ty primadony je moc měkkej. Bohužel.

Reagovat
10

ono se o tom mluví?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak. Coz o to, kdyz se dari, supr, ale nedej boze, aby lavickuv tym byl v krizi. To je vzdy jeho hrob

Reagovat
chytrejkluk

tak Hejda už měl být venku

Reagovat
smazaný uživatel

Ben Chaim zatím úplně směšný

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt ta Sparta nevi, co ma hrat. Zadny system.

Reagovat
johnik

Ten Rosa to je skill

Reagovat
HorajzmAmmann

Kadlec provětral Havla

Reagovat
chytrejkluk

parádně Koza Viktorka si koleduje

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Příhoda je strašnej, jak někdo takovej může pískat? Navíc poháry?

Reagovat
Rarášek

Havel totátlně k smíchu hráč .

Ale ty šance dneska, který jsme nedokázali proměnit to je moc ..

Reagovat
smazaný uživatel

Lepších hráčů aby jsi u Rumunů ale pohledal

Reagovat
Rarášek

LOL

Reagovat
chytrejkluk

Venca jde dát gól

Reagovat
HorajzmAmmann

Hrát Rosickej s Barošem v repre tak ještě postoupíme ... Rosa FAMOZNÍ !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Fajna Pilka do hry. Jsen zvedavy, jak ho budou zachytavat

Reagovat
Rarášek

A Příhoda dnešek nezvládá vůbec .. Takovejch karet na obou stranách, který jen posunul mávnutím ruky.

Reagovat
PaulinhoTheGunner

jn teď hejdova 5. žlutá karta

Reagovat
monty25

Už je jak Bořil v derby...

Reagovat
Rarášek

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Hejda, Krmenčík, Šural, Zahustel, Štetina, Kopic .. Kdyby to trochu krotil, tak tam tolik zákroků není.

Reagovat
db18

Reagovat
10

Hejda bez karty do 75. minuty, to je síla

Reagovat
mario23

Ben Chaim totálně mimo.

Reagovat
Rarášek

Lafata a střely .. To je dneska taky tragédie .

Reagovat
smazaný uživatel

dneska

Reagovat
Rarášek

Tak jasně .. Ale dneska je to obzvlášť tragický, však ty jeho šance se prostě musí dávat.

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím, takhle to má skoro rok a půl. Bohužel je pořád stokrát platnější než Kadlec, Juliš nebo Janko dohromady.

Reagovat
Rarášek

Už je to dlouho, bohužel .. Počítal jsem právě s tím, že až mu to přestane střílet už si u nás neškrtne .. A ono ejhle.

Reagovat
smazaný uživatel

Smutne, ze hra Sparty stoji na muzi, ktery je na sklonku kariery a navic decimovany zranenimi. Rosa tam nema konkurenci.

Reagovat
twerp

Řekl bych, že to spíše ukazuje velikost Rosického, než malost ostatních hráčů Sparty.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hyrax

Reagovat
smazaný uživatel

Tak muzeme to brat tak i tak. Ale ty posily by mu meli sekundovat

Reagovat
10

tak nejenom ve Spartě, vždyť je úplně jinde i v rámci celý ligy...

Reagovat
monty25

Ben Chaim hrdinou

Reagovat
monty25

Tak ne

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

omg

Reagovat
smazaný uživatel

pomeznímu blikly instrukce od Romana

Reagovat
REPLIKATOR

Cha cha cha

Reagovat
aither

Reagovat
PaulinhoTheGunner

To je ču*ák ten rozhodčí omg Pán důležitý....Takovéhle situace by se měly jednoznačně nechávat... Rosický naprosto neuvěřitelný

Reagovat
smazaný uživatel

Diskuze s rozhodčím bez karty? Ofsajd jasnej.

Reagovat
Rarášek

Má tohle cenu komentovat?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

jasnej offside, nechápu ale tu prodlevu

Reagovat
smazaný uživatel

Offside byl. Rozhodci super

Reagovat
mojmira

jasnej

Reagovat
smazaný uživatel

No jo... plzeňská klasika. ::lol:

Reagovat
10

tam měla padnout ta Vencova rovnou...kua, docela smůla dneska

Reagovat
HorajzmAmmann

ZAMRDANÁ PLZEŇ !!!

Ale dneska se mi líbí Kadlec

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně ať si zam*dáš někdy Ty

Reagovat
Teoretik

Ta křivá čára

Reagovat
placa

ofsajd byl, tak nevim o co jde...

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
smazaný uživatel

kdyť je to úplně křivý

Reagovat
Rarášek

kdyť

Reagovat
smazaný uživatel

Morava, no

Reagovat
C-M@ster

co bys chtěl od křiváků z O2

Reagovat
Blasphemer

jasnej

Reagovat
twerp

Byl to ofsajd nebo nebyl?

Reagovat
placa

tesnej, ale byl

Reagovat
Rarášek

Těsnej, ale jo .. Tady je naprosto směšná hlavně ta prodleva.

Reagovat
twerp

No já si právě nejsem jistý. On je v ofsajdu rukou a rukou nemůžeš dál gól, tudíž by se neměla počítat.

Reagovat
Rarášek

Podle mě tam byl většinou trupu .. Asi jo.

Reagovat
twerp

Kouknul jsem se detailněji a máš pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Byl tesny, ale byl

Reagovat
HorajzmAmmann

rozhoduje část těla takže byl, ale zkurvený pravidlo

Reagovat
smazaný uživatel

Snad jsi více nepřál Spartě?

Reagovat
chytrejkluk

byl

Reagovat
oli9

Hele offside byl, ale takové milimetrové bych pouštěl...

Reagovat
10

to vidíme jen my, že to bylo o milimetry...z pozice pomezního v týhle situaci bez šance

Reagovat
smazaný uživatel

tak v tom případě to má radši pustit, ne?

Reagovat
Nuno čomes

Ne

Reagovat
JM

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle ne. Offside byl

Reagovat
OTASi

o milimetry asi ne.. hraje celé tělo, a tím byl vpředu o dost čísel

Reagovat
FCSL

Kopat přímák šajtlí tvl

Reagovat
Baronne

Štramák výraz jak Zeman

Reagovat
lampas

Vy Plzenští jste taková banda neskutečných ubožáků. Něco jako komunisti. Nejen, že Vám není trapně, ale ještě budete u zcela jasných věcí říkat opak Ofsajd to v žádném případě nebyl. Divím se, že z něčeho takového může mít někdo radost. Já bych se styděl, kdyby klub, kterému fandím, byl závislý na podvodech s rozhodčími.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
chytrejkluk

Reagovat
ratusek

Reagovat
vinetou

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Mervin

Byl, stejný jako Laca proti Stoke, tam se to taky rozebíralo ve studiu.

Reagovat
placa

ty vole, tak to jo

Reagovat
JM

Ofsajd to v žádném případě nebyl

Reagovat
wiggum

Oblibene Sparta, Real, Chelsea. Tak, od takoveho ten nazor beru.

Reagovat
Dejl

Offside byl, odpuštěná penalta, gol diky laxnosti Mavubi... A ještě tady Sparťani brečí jak je to nespravedliví.

Reagovat
twerp

Sparťan.

Reagovat
Dejl

Tak nemyslel sem všechny, ale je jich tu víc. Plzeň hrála hrozně, resp. podobně jako v Evropě, jen tam soupeři dokázali šance proměňovat.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Reagovat
exse

Bych čekal, že zrovna takovej ukřivděnec bude volit komouše, aspoň za to máš

Reagovat
chytrejkluk

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

to sedí od fanoušak Sparty twl

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
db18

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
oli9

93 minuta a bude penalta

Reagovat
oli9

Jinak o 15 bodů to už je něco

Reagovat
DieFohlenBMG

rosa je pán

Reagovat
mario23

Tak kdy vyhodí Itala ?

Reagovat
smazaný uživatel

Po dnešku těžko.

Reagovat
Tommy the Gunner
Reagovat
smazaný uživatel

Jooooooooooo

Reagovat
oli9

Tak a Ital zítra letí

Reagovat
smazaný uživatel

nevěřím. Pokud přežil Brno, tak přežije i atomovku. Dan je moc hrdej, než aby přiznal, že tak hrubě chyboval.

Reagovat
chytrejkluk

v suchým

Reagovat
Hyrax

Reagovat
smazaný uživatel

Silent Lafata jako kapitán?

Reagovat
Rarášek

Příhoda, Čárovej, Zahustel, Štetina , Mavuba, Ben Chaim

Rosický, DÚBRAVKA, V.Kadlec, M.Kadlec .. + Dnešní herní projev

Reagovat
mario23

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
KingMaster13

Ty vole Že vám po takovým výkonu není trapně. Haluzácky vydřený vítězství Nuže už to bude velice těžké ale neskládáme zbraně

Reagovat
lampas

Lhářům a podvodníkům není trapné nikdy nic. Ale budou se divit, až to zase někdo zdravotně odsere Pán Bůh je spravedlivý, na něho si ani Berbr nepřijde.

Reagovat
smazaný uživatel

Urcite, kazdyho po vyhre na Sparte zajima herni projev nebo spravne odpiskany offside.. ty si dobra lesba vykramovana

Reagovat
KingMaster13

Na rozhodčího seru, to v tom komentáři vůbec nezmiňuju. Spíš proti Spartě zalézt a betonovat celej poločas proboha. Proti nám neměli ani pomalu střelu na bránu

Reagovat
smazaný uživatel

Vedou proti vam ligu o 15 bodu a ty se jim smejes ze vas doma porazili 1:0 deluded as fuck

Reagovat
KingMaster13

Ty koště tak se podívej alespoň na moje oblíbený kluby Nejsem sparťan

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co se seres, kdyz se vezes

Reagovat
KingMaster13

Ale tak přál jsem Plzni ztrátu. Samozřejmě, že mě Sparta těší ale dnes jsem tu výhru Plzně prostě nechtěl

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jsme na to stejne, je blby ze Plzen drzi naskok ale Sparta me proste bavi

Reagovat
KingMaster13

Na druhou stranu jsem zvědavej kam až dokážou spadnout

Reagovat
smazaný uživatel

Oni se Slavii taky smali.. Ja jim preju 2-3 roky hrabani se tady z tech sracek, do kterych teprve upadaji

Reagovat
KingMaster13

Nápodobně ale dneska jsem doufal v remízku Nicméně i díky tomuhle mi to zase až tak nevadí, že Plzeň vyhrála

Reagovat
OTASi

Reagovat
REPLIKATOR

15 bodů

Reagovat
smazaný uživatel

Co to má společnýho s Libercem?

Reagovat
REPLIKATOR

Že Liberec má 17 bodů

Reagovat
placa

jo, bylo to štastný vítězství a sparta byla lepší, doufám ale, že se žádněj sparťan nebude vymlouvat na rozhodčí, jako asi všichni na tom ytb streamu, protože to by bylo jen a jen k smíchu

Reagovat
KingMaster13

Jestli dneska odstřelí kvůli tomuhle Stračatelu tak mi ho bude fakt dost líto

Reagovat
monty25

No, docela bych se divil, kdyby ne. Výkon sice dobrý, ale hraje se na výsledek. Prohra a navíc po 10. kole ztráta 15 bodů na Plzeň, to prostě nemůže přežít...

Reagovat
KingMaster13

Bohužel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dneska až na výsledek naprostá spokojenost. Plzeň jsme přehrávali, 2x vykopávaný míč z brankové čáry, nasazení, přesnost v kombinaci. A to vše proti lídrovi ligy.

Teď to doufám potvrdíme v dalších zápasech.

Reagovat
Blasphemer

Začíná si to sedat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ta Kadlecova střela, to bylo něco..

Reagovat
Rarášek

Škoda no .. Zasloužil by si to, zase skvělej výkon, makal, tvořil, fakt pech ..

Reagovat
Baronne

Dneska tam nechal duši..

Reagovat
smazaný uživatel

Jo hrál dobře. Nemám ho rád, ale tohle uznávám.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak pro Spartany, neseda si ani hovno, akorat se mega hecli.. prijde slabsi souper, vypadne Rosa a budete dal strasni

Reagovat
smazaný uživatel

Toho se taky obávám. Doufám, že ne

Reagovat
OTASi

Rozhodčí za to že měl koule a nepodlehl atmosféře.... kopicova ruka pod tělem se snad nepíská, už se to řešilo po nějakým zápase slavie myslim? Ben Haim v ofsajdu, o tom se snad nemůže ani diskutovat (jasný, těsný se maj už pár sezón pouštět, ale všichni víme jak to je), no a ruku v tom momentu ke konci jsem z opak.záběru neviděl, a pokud ji rozhodčí neviděl taky, jakože z tý kamery zpoza něho to tak vypadalo, tak jí nemohl odpískat.. pro spartu krutý, možná nejlepší hra pod italem, ale brečet na rozhodčího v tomhle případě nemůžou

Reagovat
KingMaster13

Ty ruce nebyly o tom žádná. Ale ten offside....Já bych si tak jistý nebyl. Viděl jsem obrázek kdy Ben Chaim je v těsným offsidu ale Kadlec už neměl míč u nohy. Já bych řekl, že ten offside nebyl teda. Neviděl jsem všechny záběry ale nezdálo se mi to

Reagovat
OTASi

V momentě kdy to měli na O2 zastevený byl v ofsajdu jednoznačně horní polovinou těla... ruka možná byla, kdo ví, ale neviděl jsem ji... spíš nechápu proč ti dementi z asociace nedali na tenhle zápas videorozhodčí...dneska by se osvědčili

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Jezisis Sparta ma vzdycky takovy stesti ze se ma o cem diskutovat, aby se zapomnelo v jake prdeli jsou.. tohi Stramu tam ted udrzi spornej offside, priste to bude spornej roh.. To ze se odmaka zapas proti uhlavnimu nepriteli neni zadna zmena k lepsimu

Reagovat
KingMaster13

Však my si přejeme aby tam Stračatela zůstal, příští týdne bude vše při starým a dostanou v Jablonci

Reagovat
smazaný uživatel

To by bylo bájo

Reagovat
OTASi
Reagovat
KingMaster13

Dobře uznávám, nebyl

Reagovat
OTASi

nicméně já jsem odjakživa pro to, aby se tyhle těsný ofsajdy pouštěli...nevidím v tom zvýhodnění útočníka, když jde vyloženě jen o pár mili/centimetrů

Reagovat
wiggum

No a ta hranice by se určovala jak, co bylo těsné a co už ofsajd? To by nedělalo dobrotu. Jednou by to piskli a jindy pustili.

Reagovat
OTASi

to je druhá věc. jasný...já bych je teda klidně zrušil, kdyby si chtěl někdo čekat v malým vápně, ať si čeká

Reagovat
exse

Pískali dobře, ale přece jen tam byla velká chyba a to penalta pro Plzeň po loktu Zahustela.

Reagovat
db18

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele