HENRY SE ZLOBÍ - RUKA NEBYLA!

18.10.2006, 10:01
Aktuality
Běží 86. minuta utkání CSKA Moskva - Arsenal, domácí vedou 1:0, Kanonýři marně dobývají branku, chtějí vyrovnat. V tom přichází Thierry Henry, dává gól, ale radost mu kazí rozhodčí. Žlutá karta za úmyslnou ruku! A Francouz se zlobí...

"Rozhodčí viděl ruku, když žádná ruka nebyla. Dal mi žlutou kartu za úmyslnou ruku, ale dám vám co chcete, když ji na záznamu objevíte," říká přesvědčivě. Má pravdu? Asi ano, ruka to zřejmě skutečně nebyla. "Vím, že to byl jasný gól. Gólman ani obránci nic neviděli, jen pomezní, co byl 60 yardů daleko. Na konci jsem se rozhodčích ptal, co viděli, nedokázali mi odpovědět," kroutil hlavou Henry. "Vztekal jsem se, ještě mi měl dát červenou, to by byla opravdu třešnička na dortu," dodal trpce.

Nebyl na to zlobení sám, na "muže v černém" si postěžoval i kouč Arséne Wenger. "Rozhodčí nic neviděl, myslím si, že to byl gól. Občas musíme akceptovat to, že rozhodčí uznají gól, když něco nevidí. Teď tu máme něco nového, neuznají gól, protože vidí něco, co neexistuje. To je problém," prohlásil francouzský trenér, který nedávno oslavil deset let na lavičce Arsenalu.

Aby to ale nevypadalo, že si Wenger jen stěžuje na rozhodčího, dodal: "Nejsme závislí na rozhodčích, jsme závislí na kvalitě naší hry. Soupeř byl důraznější, vyhrával více soubojů a dostal se do zaslouženého vedení. Snažili jsme se pak útočit, oni inteligentně bránili."

Autor: Petr Starý

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Španělům už nestačí ničit jen La Ligu, v Evropě pískají snad ještě hůř

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda, španělští rozhodčí jsou tragičtí a bohužel už je to celkem dlouhodobé.

Reagovat
smazaný uživatel

Zlobí se opravněně taky sem nepochopil výrok rozhodčího ale už se to vrátit nedá Jinak to byl regulerní krásný gól

Reagovat
HOST*Stanley100

Pozeral som ten match a bolo mi dosť...gól to bol jasný, o tom nie je pochýb ale sklamala ma aj hra Gunners, keď za 2. polčas nič neukázali (okrem henryho ruky )... Imposible

Reagovat
Pharrell

mas pravdu ale i tak si myslim ze rozhodni ovlivnil vysledek zapasu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele