Heitinga je v Berlíně náhradníkem, opustí v lednu Herthu?

18.12.2014, 22:03
Aktuality
Další sezonu, kterou v osobním měřítku doprovází zklamání, prožívá Johnny Heitinga. Nizozemský obránce se v létě dohodl na angažmá s berlínskou Herthou a chtěl si vybojovat místo v základní sestavě. V té se také objevoval, v posledních zápasech ovšem usedl na lavičku náhradníků a mluví se o další změně dresu...

S 31letým fotbalistou před rokem přestali počítat v Evertonu a Heitinga zamířil v únoru jako volný hráč do Fulhamu, který následně sestoupil z Premier League. Heitinga na to zareagoval další změnou působiště a odešel zdarma do Herthy.

V Berlíně, kde si svými výkony chtěl říct i o návrat do národního týmu Nizozemska, se rychle usadil v základní sestavě, což ovšem přestalo platit na začátku listopadu. V posledních pěti zápasech Heitinga už neodehrál ani minutu.

Pro trenéra Jose Luhukaye někdejší hráč Ajaxu a Atlética Madrid aktuálně představuje až pátou volbu na pozici stopera. Heitinga tak začíná být opět spojován s odchodem.

Autor: Tomáš Pavlík / soccernews.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
FC Porto FC

pátá volba na pozici stopera docela síla jak kdyby byl nějakej dorostenec

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě v tom bude něco jiného. Přece nemůže být tak špatnej aby byl až pátý stoper

Reagovat
REPLIKATOR

Kalas by mohl vyprávět

Reagovat
Arne

Když byli mimo hru dva stopeři a Jos tam spolu s Brooksem radši dá Hegelera, který přicházel na CM, tak to o něčem svědčí... Není to žádná zoufalost typu Silvestre nebo Djourou (z prvního roku v BL) a měl i nějaký solidní zápasy, ale celkově přínosem určitě není. A jsem zvědav, jak se ho budeme složitě a draze zbavovat.

Reagovat
stas87

potom je chyba ze mu boli ponuknute take peniaze..ak je tam ale dodatok ze tie peniaze mu vyplati podla poctu minut co stravi na ihrisku tak to klub tolko boliet nebude

Djourou momentalne strci do vrecka Westermanna s prehladom,ak by dlhsie chybal tak to pristavnici pociti velmi

Reagovat
db18

Reagovat
db18

...ale těžko říct - už můžou nasadit i Kačara s Rajkovićem, ne?

Reagovat
Arne

Nevím, tehdy v létě se vycházelo z toho, že má ca. 1,5 mil. ročně... Ale to, co hraje, by zastal někdo perspektivní za třetinu těch peněz (plus teda přestupová suma, to je fakt). Já jsem od něj zázraky nečekal, holt nepřekvapil.

Djourou si poslední dobou hodně lepší reputaci... Myslím, že v úterý snad komentátor na Sky říkal něco v tom smyslu, že ho snad neviděl chybujícího.

Reagovat
Zaschrona

No, ocividne hraje dle ocekavani.

Reagovat
Zaschrona

Tedy, kdyz uz vubec hraje.

Reagovat
smazaný uživatel

nechápem, ako taký drevák mohol spraviť takú dobrú kariéru

Reagovat
Murtago

Stopeři občas bývaj dřeváci.

Reagovat
smazaný uživatel

pozri sa na pera ktorý je tri razy taky drevak a s prehladom kope v arsenale... bohužaľ len wenger nevidí jak je slabučký

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Per je slabý jen v případě, že vedle něj nastupuju Nacho nebo Chambers. Pokud hraje s Bosscielnym, tak mu to většinou jde.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele