HEINZE SLEDOVALA HERTHA BERLÍN!

15.02.2004, 15:17
Aktuality
O Marka Heinze je v cizině veliký zájem! Včera ho při utkání proti Liberci byli sledovat manažeři z Herthy Berlín. Možná ani on o tom nevěděl, ale skvěle se předvedl, dal dvě branky. Hertha o něj projevila zájem začátkem prosince, ale vedení Baníku řeklo, že není na prodej. Jenže klub se nějak uživit musí a v létě by měl klub z Ostravy začít prodávat!

Zatím neoficiální informace uvádí, že zástupci Herthy Berlín dokonce mluvili s ostravským vedením! Že by se začalo jednat o předběžné smlouvě? To se zatím neví.

V prosinci vedení Herthy oznámilo, že by si moc přáli nějakého skvělého útočníka. "Potřebujeme někoho do útoku, někoho, kdo umí dávat pravidelně góly," řekl prezident německého celku Dieter Hoeness.

Na otázku, jestli se jedná i o Marka Heinze, odpověděl vyhýbavě: "Je to také skvělý útočník, který umí dávat branky." Z toho vyplývá, že patří mezi ty útočníky, které by Hertha ráda získala.

Ale jisté je to, že Marek Heinz byl včera hodně na očích. Pomohl Baníku svými dvěma brankami k důležitým třem bodům.

Baník Ostrava potřebuje sbírat body, nesmí si dovolit ztrácet, protože liga není u konce a na titul myslí i druhá Sparta.

zdroj: fotbalovenoviny.tk

Autor: Pavel Janega

Komentáře (2)

Přidat komentář
HOST*Jana

Marek je výborný střelec.Mě se moc líbí,mám jeho brázky nad postelí.V čera jsem ho viděla v televizy jak byl Zlatý míč.A Marek Byl k sežrání.Moc se těším na fotbal.Jsem fanynka fotbalu.A fandím Baníku...A Sparta je kurva,kurva a velká piča.

Reagovat
HOST*Jana

Marek je můj miláček nikomu ho nedám.Sice je ženatej ale stejně ho miluji.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele