Hecking má v Gladbachu důvěru, v létě dostane novou smlouvu

17.01.2018, 14:00
Aktuality
Na odměnu za dosavadní služby se může těšit Dieter Hecking. Německý trenér je zaměstnancem Borussie Mönchengladbach a smlouva mu běží do června 2019, vedení německého celku ovšem má v plánu kontrakt prodloužit a k dohodě by mělo dojít po letošní sezoně...

Hecking se kormidla ujal v prosinci předloňského roku, tehdy nahradil Andrého Schuberta a sezonu s týmem dokončil na devátém místě.

Letos míří Gladbach ještě výše a aktuálně je na uspokojivé šesté pozici. Jeho postavení ovšem mohlo být mnohem lepší, jelikož z posledních pěti duelů vyválčil jenom čtyři body, manko na druhé Lipsko je i tak pouze tříbodové.

"Nemohu potvrdit, že příští sezonu začne s kontraktem platným do roku 2019," prozradil sportovní ředitel Hříbat Max Eberl.

"Chceme kontrakt prodloužit, ale k tomu nedojde v průběhu následujících několika týdnů. Jednat budeme v klidu v létě, do té doby máme času dost," natlačí na pilu.

Autor: Tomáš Pavlík / sport1.de

Komentáře (19)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dobrej kouc, byla chyba, ze ho Wolfsburg pustil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ferguson6

Takže sa leta v Gladbachu nedožije

Reagovat
smazaný uživatel

Žeby Eurofotbal a jeho klasický "bozk smrti"?

Reagovat
Mönchengladbach

Panebože... Hecking ven!

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Walter_Sobchak

prečo?

Reagovat
Mönchengladbach

Absolutně žádnej posun.

Reagovat
jany kozak

kolko minut myslis ze realne dostane Benes v druhej polke sezony?

Reagovat
Walter_Sobchak

Do februara je zraneny, kym sa ešte plne zotaví tak môže byť aj marec. Pokial bude náhodou zraneny Kramer alebo Zakaria tak by si kopnut mohol ale inak to nevidím moc ružovo.

Reagovat
Mönchengladbach

Málo, málo, maximálně pár set. Moc nadějí si raději nedělej.

Reagovat
Rudnevs

HSV má záujem o Dominika Kaisera, ten má prísť vraj už v priebehu tohto týždňa. To by bola dobrá posila!

Mimochodom Max Kruse má zaujímavú aktivitu - založil si pretekársku stajňu “Max Kruse Racing”. Závodiť budú v sérii ADAC TCR Germany a jazdiť budú na VW Golf TDI, za volantom nebude sedieť sám Kruse ale Benjamin Leuchter, ktorý bol kedysi v akadémii BMW so Sebastianom Vettelom.

Reagovat
smazaný uživatel

Kaiser byl kapitánem RB ne ? Kolik mu je ? 30 ? Vybornej fotbalista...

Reagovat
Rudnevs

Jj, ja mám Kaisera taktiež rád a do HSV by som ho rozhodne bral, navyše cena má byť vraj 500 000. Má ešte len 29 a máš pravdu - bol to do tejto sezóny kapitán RB, teraz je to Willi Orban.

Inak je to spolu s Lumpim (ten je taktiež môj obľúbenec) jediný hráč, ktorý strelil gól vo všetkých štyroch najvyšších súťažiach v Nemecku. Strelil i prvý Bundesligový gól za Leipzig.

Reagovat
smazaný uživatel

Za 500 000 to je super nákup. U mě v FMku vydržel na vrcholu do 33, HSV může určitě dost pomoct...

Reagovat
REPLIKATOR

19:43 Dortmund přestal počítat s Bartrou

Konečně

Reagovat
andrew96

I Subotić asi pryč. Letět by si zasloužil i Sokratis, ale zase všechny vyhodit nelze.

Reagovat
OnderCZ

Taky jsem rád. Tem hráč sám o sobě špatný není, kdyby ho člověk neznal, tak si řekne, jo je ho plné hřiště. Ale pro mě to prostě není kvalitní stoper. Zmatek nad zmatek, kdyby aspoň kvalitně bránil, tak je mi jedno, že se pořád cpe dopředu, před bránu soupeře a pořád něco vymýšlí. Ale to si mohou dovolit stopeři, kteří umí bránit. Navíc tolik šancí dostal, pro mě až nepochopitelně. Mít někoho takového na stoperu, to je prostě cesta do pekel a podle toho taky obrana Dortmundu vypadá, bohužel.

Reagovat
HSV1887

DOTAZ - nevite nekdo, jestli je nekde mozne sledovat Bundesligu v Cesku na TV? Chci jit mrknout na HSV - Kölle nekam do hospody.. znam par hospod, kde maj Sky, ale tam je to drahy jak zmrd.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele