Hazardův letní odchod je takřka jistý, zní z Lille

29.01.2012, 15:22
Aktuality
Eden Hazard je jedním z hráčů patřících do výkladní skříně Ligue 1 a jeho zaměstnavateli Lille začíná být pomalu jasné, že ho déle než do léta neudrží. Tento scénář otevřeně připouští generální ředitel francouzského mistra Frédéric Paquet, podle nějž je hráčův odchod skoro jistou záležitostí...

Belgický reprezentant, který před pár dny oslavil své jednadvacáté narozeniny, již na konci října dal vedení klubu najevo, že chce v létě odejít. Že se tak pravděpodobně stane, připouští i Paquet.

"Eden od nás na konci sezóny odejde, to je prakticky jisté," prohlásil generální ředitel Lille v rozhovoru pro Orange Sport. Levnou záležitostí ale jeho příchod nebude, na severu Francie totiž má smlouvu do léta 2015 a prezident klubu Michel Seydoux si podle svých slov představuje sumu kolem padesáti milionů.

Sám Hazard, který se do prvního týmu Lille probojoval v roce 2007, sní o angažmá v Realu Madrid, zájem ovšem mají také anglické celky Manchester United a Chelsea. V úvahu také přichází přestup v rámci francouzské nejvyšší soutěže, podle posledních zpráv by variabilní ofenzivní hráč zvážil i Paris Saint-Germain.

Autor: Petr Vaněček / goal.com

Komentáře (376)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele