Hazard chce hrát za Real Madrid, říká agent

31.12.2011, 10:33
Aktuality
Na konci sezóny by mezi velkokluby mělo dojít k ostrému souboji o služby Edena Hazarda, v zástupu zainteresovaných celků ale podle všeho bude mít výhodu Real Madrid. Agent záložníka Lille totiž prozradil, že jeho chráněnec touží hrát právě za Bílý balet...

Dvacetiletý tahoun francouzského mistra na konci října prohlásil, že hodlá v létě změnit působiště, získat jeho služby ovšem nebude levná záležitost. Prezident Lille Michel Seydoux by si podle svých slov představoval sumu pohybující se kolem padesáti milionů eur.

Jednu nabídku už měl na sever Francie poslat Manchester City, byť to jeho manažer Roberto Mancini popírá. ”Řeč je o třicetimilionové nabídce od City,” uvedl Hazardův agent Marc Formeaux.

”Chtěli by ho koupit již v zimě a nechat ho formou bezplatného hostování do konce sezóny v Lille. Jeho prezident Seydoux ale chce větší sumu,” dodal Formeaux.

”Edenova budoucnost bude bezpochyby v jednom z těch nejprestižnějších klubů světa, jako jsou Real Madrid, Barcelona, Chelsea, Manchester city, AC Milán, Inter nebo Juventus,” pokračoval agent belgického reprezentanta, v jehož očích je favoritem prve jmenovaný celek: ”Eden mi řekl, že chce hrát za Real Madrid.”

Autor: Petr Vaněček / ligue1.com

Komentáře (377)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele