Hart se dočkal odchodu z Manchesteru, koupilo ho Burnley

07.08.2018, 11:57
Aktuality
Joe Hart znovu odchází z Manchesteru City a tentokráte se do týmu úřadujícího anglického mistra už vracet nebude. Anglický brankář přestoupil do Burnley, to za něho podle posledních zpráv zaplatilo tři a půl milionů liber. Gólman s klubem podepsal kontrakt na dvě sezony...

Hart v prvním týmu Citizens debutoval v sezoně 2006/2007 a následně si vybojoval místo jedničky jak v klubu, tak i v anglické reprezentaci, za níž odchytal celkem 75 utkání. Jeho situace se zhoršila předloni po příchodu nového manažera Pepa Guardioly, Hart nezapadal do plánů někdejšího kouče Barcelony a Bayernu Mnichov a odešel na hostování do Turína, po němž si ho loni vypůjčil West Ham.

Hart za Manchester City odchytal téměř 350 utkání, se spoluhráči vybojoval dva mistrovské tituly a jednou se radoval z triumfu v FA Cupu.

V novém působišti bude mít Hart usnadněný začátek, jelikož mimo hru jsou oba jeho noví konkurenti. Se zraněným lýtkem laboruje Tom Heaton a dlouhodobě bude mimo hru Nick Pope, ten si nedávno vykloubil rameno a chybět by měl tři měsíce.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.com

Komentáře (163)

Přidat komentář
Stiksxx

Škoda že nešel do Fener..

Reagovat
Stannis Baratheon

Hart, Heaton, Pope, Lidnegaard

vím, že je Pope zraněnej, ale na papíře to vypadá docela

Reagovat
Greny

Heaton je taky zranenej ne?

Reagovat
Stannis Baratheon

Aha, tak to nevím

Reagovat
Hokaido

Je, ale měl by být ready během pár dní. Nejpozději tak ve třetím kole, spíš dřív.

Reagovat
mayday

To je sešup panečku.

Reagovat
Bucky

Potřebuje pár dobrých zápasů, aby se mu vrátilo sebevědomí a může se vrátit do formy, kterou měl v City. Myslím, že jeho výkon v LM proti Barce je nejlepší výkon brankáře v historii soutěže.

Reagovat
diastan

Reagovat
Tuxedo

Ty už radšej nemysli

Reagovat
Kejza

no, tenkrát fakt chytil prakticky všechno, i nemožný

Reagovat
Bucky

1. Neboj, o Courtoise se budeme starat hezky.

2. https://www.youtube.com/watch?v=c4NF3-rRVlg

3. eurofotbal.sk

Reagovat
kattos

Reagovat
Biozdenda

Nejlepší byl bez debat Neuer proti MU před sedmi lety.

Reagovat
LidoOP

Sedmi? Nemyslíš sezónu 13/14?

Reagovat
Biozdenda
Reagovat
dantetomas

To som zvedavy, ako to vyriesia, ked sa Heaton aj Pope vratia

Reagovat
smazaný uživatel

Heaton druha liga a pope prestoupi nekam v ramci pl uz predtim o neho byl zajem mj. Z araenalu

Reagovat
Hany45

Guardiola nemá koule, a dá se říct legendu klubu vyštve ! Prostě krypl ten Pepek ! Zlatan mu měl tenkrát v Barce ukopnout hlavu a byl by klid.

Reagovat
shitcool

ale tak

Reagovat
Hany45

A ne ? A podle mě je lepší než Bravo. A co si budem, tak i ten počmáranej šašek Ederson nějak nepřesvědčil.

Reagovat
El Cid z City

jj,zato hart přesvědčuje tak,že se vo něj rvou fšecky velkokluby

Reagovat
havrys99

Vždyť Hart dělal chyby i u Kladivářů a dost pak proseděl na lavici. Bravo je pro Pepkův fotbal prospěšnější, aspoň umí lépe nohama. Noo a sto bodů, nejlepší defenziva, přes fakta nejede vlak.

Reagovat
smazaný uživatel

dneska už je fakt každý legenda

Reagovat
smazaný uživatel

a proc by jako nebyl, kdyz byl 10 let jednickou a byl u toho nejlepsiho v historii klubu. Co vic by mel udelat...

Reagovat
smazaný uživatel

Neznamená, že když vykopl legendu klubu, tak ty koule má?

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Hany45

Když to řekl Zlatan, tak je prostě nemá

Reagovat
Rssa

Vykopl i Zlatana a Ronaldinha s Decem. Jestli něco má, tak to jsou koule.

Reagovat
YNWA__MSN

Ale plesaty

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň sa dajú lepšie cmúľať, však.

Reagovat
smazaný uživatel

si tupy hovado, mam sice Harta rad, ale na Edersona nema. A asi nechapes styl jakym Pepovi tymy hrajou, Golman je dalsi hrac do pole a v tomhle stylu hry zalezi na tom jak hrajou nohama, ne jak chytaj. Jde o to dat vic golu nez souper, nezalezi zase tolik na tom kolik se jich dostane. A navic loni City dostali nejmin golu co kdy v lize v historii dostali. Takze shut up. a Ibrahimovic, je videt, ze si vazne hovado. Takovyhle prase egoisticky nema v tymovym sportu co delat, teda pokud zbytek tymu je tupej a hrajou na nej tak jo...

Reagovat
Hany45

Máš vytříbený slovník. Neboj, chápu styl hry Pepka, ale nelíbí se mi. Jen mě prostě štve, že ho takhle vyhnal. A pokud nechápeš srandu, tak jsi tupý ho..o ty. Nebudu ti nadávat tak jako ty mě Nebduu se snižovat na tvoji úroveň. Ke Zlatanovi, podívej se jak mu to šlape v LA ( Los Angeles ) kdyby jsi nevěděl. Holt prostě takovýhle hráče fotbal taky potřebuje.

Reagovat
smazaný uživatel

"A pokud nechápeš srandu, tak jsi tupý ho..o ty. Nebudu ti nadávat tak jako ty mě Nebduu se snižovat na tvoji úroveň."

to je tvoj druhy pokus o "srandu"?

Reagovat
El Cid z City

Ederson to zlatanovi vmetl pěkně,měl bys víc běhat a míň žvanit...a byla mela..

Reagovat
YNWA__MSN

presne

Reagovat
popltak

Stejně je lepší než ten klaun Ederson.

Reagovat
fejfi24

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Spalovač šancí

Legenda MC

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
popltak

Smutné, ale pravdivé.

Reagovat
Mindas

Pravdive nevim, ale proc smutne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Vsadim gule

Tak hlavně ze ho v citi vysoupli kuli tomu polenu Bravu.. i když sem ho nikdy neměl rad tak po tom jak se k němu city zachovalo mu přeju ať se mu daří.

Reagovat
RKBoy
Reagovat
smazaný uživatel

O opci na prestup se tam nikde nepise.

Reagovat
Kovi81

Reagovat
RKBoy

tak to je naprd.. my vám ho rozohráme,ostane vám Modrič so super formou a hypom po MS a o rok sa vám vráti rozohratý Kovačič do základu.

Reagovat
smazaný uživatel

No ne, ja sam nevim, treba tam ta opce je. Akorat v tem clancich o nic neni neni. Vzit si ho na hostovani bez opce pro Chelsea moc nedava smysl, to je pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako brát ho bez opce je podle mě čirej nesmysl. Chápal bych to třeba v případě křídla, kdybysme na poslední chvíli prodali Hazarda. Ale na tomhle postu trhlinu nemáme. Ať je to prosím s opcííí

Reagovat
vilp

Proč nesmysl? Ten hráč je špička, co vám může pomoci vyhrát trofeje a vrátit vás zpět do LM. Radši jeho na hostování než Bakayoko a Drinkwater na hřišti. A s Hazardem v jednom týmu pod Sarrim by to mohla být velká paráda.

Reagovat
Raylan

Hráč je to suprovej, ale nevim jestli se úplně hodí. Záloha Kante, Jorginho, Kovacic je strasne nególová, kdyz k tomu přidáš Moratu a Williana, tak by to mohl bylo problém. Fekir by mi přišel vhodnější

Reagovat
smazaný uživatel

Záloha Modrić, Casemiro, Kroos je snad ještě víc nególová a vidíš jak fuguje .

Reagovat
Raylan

Ale tam máš Cristiana, kterej ti dá za sezónu to co Hazard, Willian a Morata dohromady

Reagovat
smazaný uživatel

Krát tri

Reagovat
smazaný uživatel

Však já si to taky myslim. A proto doufám, že tam bude opce, aby byl potom náš. My nejsme West Ham, abysme potřebovali hráče, co u nás 1 sezonu zazáří, udělá Ligu Mistrů a pak odejde.

Reagovat
vilp

Lepší mít jednoho takového hráče zadarmo na rok, když se naskytne ta možnost, než vůbec podle mě. Taky bych tímto stylem bral Hazarda v opačném směru.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hostovačka není zadarmo. Předpokládám, že plat bysme mu normálně platili my. To radši obětuju dašlí sezonu bez LM a dám šanci Loftus-Cheekovi nebo někomu mladýmu než tady nechat rozehrávat hráče Realu a pak ho za rok poslat zpátky

Reagovat
blade115

Záloha Kovacic-Jorginho-Kante je až moc defenzivní... My potřebujeme spíš nějakou desítku typu Fekir.

Reagovat
vilp

Nemyslím si. Třeba pod Pepem bych kovu viděl jasně na DM, ale u týmu, co tolik nedrží míč a hraje s rychlým přechodem do útoku, může být naprosto boží desítka.

Reagovat
blade115

Ale vždyť Sarri hraje celkem podobný styl tomu Pepovu... Ta myšlenka je prakticky stejná.

Reagovat
vilp

Spíš podobná. Sarri nikdy neměl tak dominantní mužstvo a ani teď ho mít nebude, ten rozdíl v držení míče a kontrole zápasů je pořád velký.

Reagovat
blade115

No to jo, ale oba se pokouší hrát podrobnou hru. Je jedno, že jednomu se to díky lepším prostředkům daří víc. Já když se podívám na zálohu Neapole, tak Hamšík je oproti Kovacicovi gólová mašina... A to Neapoli fungovala ofenzíva, my naopak ještě musíme doufat, že to trochu bude kompenzovat záloha. O to hůř.

Reagovat
vilp

Přesně, podobnou. A jedno to fakt není, protože jeden prostě musí hrát rychleji a druhý ne, což je ve výsledku velký rozdíl. Jo, Hamšík měl slušné statistiky, ale v rychlosti, aktivním driblinku, pohybu a vlivu na rychlý přechod do útoku Mateovi nesedá ani po kotníky. Poslední sezonu v Interu, když hrál často desítku, ve dvaceti letech udělal 8+5, tak třeba tam ten potenciál je. V Realu si za tu dobu vybavím asi jeden zápas proti Sociedadu, kdy ho dal Zidane výš, a udělal 1+1. I na MS taky ukázal, že se dokáže dostat do dobrých pozic.

Reagovat
blade115

Tak uvidíme no, mi přijde nanejvýš jako CM, spíš ale až štít. Jako nadávat za něj samozřejmě nebudu, je to skvělý hráč, jen si myslím, že na trhu jsou pro nás vhodnější varianty.

Reagovat
El Cid z City

On skvěle vyváží míč,ale na dm potřebujem spíš dispečera,někoho jako je weigl apod..jenže kova na to kolik mu je,toho moc neodehrál a může si tu svoji pozici teprve časem najít

Reagovat
vilp

Co se týče rozehrávky a hry pod tlakem, tak Kova není vůbec horší než Weigl. Akorát nemá dlouhé pasy. Jinak stejně tak jako práci s míčem potřebujete rychlého a důrazného atleta podle mě. Někoho jako Fernandinho, ale lepšího. Takový typ Walkera či Varana mezi záložníky, který při brejcích soupeřů zastaví 70 % útoků jen díky zmíněné rychlosti a důrazu. Kova ve formě umí odebírat podobně snadně míče jako Kanté, má prostě ohromné zrychlení - nikdo mu neuteče, i Messi s ním měl obrovské problémy, plus umí dělat fantasticky načasované skluzy.

https://youtu.be/RxhiIxV0hOs

Reagovat
El Cid z City

Mně se hned vybavila chyba z el clasica,kdy šel po messim místo hráči s míčem a skončilo to gólem..jo pokud by zvládl dm za dvěma dost ofenzivními střeďáky tak , spíš mi připadá jako tahový hráč,ale pokud má tak dobrou rozehrávku a umí i do uzavřenejch obran,tak je to velká škoda i pro něj,že to real utnul.Moc ho nasledovaného nemám,protože moc nehraje.Akorát mi nejde do hlavy,proč ho opomíjeli v repre..

Reagovat
vilp

Ta chyba, o které mluvíš, byla zrovna v zápase, kde hrál na Messiho vyloženě osobku. Jinak Pirlo to není, ale přesné vertikální posouvání na KdB či Silvu a kombinaci pod tlakem na malém prostoru zvládá na jedničku - tzn. mnohem lépe než Fernandinho. Úžasný hráč. Jinak, co se týče repre, asi kvůli tomu, že moc nehrál v klubu.

Reagovat
vilp

Společně s Cescem hodně dobrá čtyřka na tři posty. Ale být vámi, tak se prostě bojím útoku, protože Morata to nevystřílí.

Reagovat
blade115

Já se bojím pravého křídla. Na hrotu je Michy, Giroud, Abraham a Morata - 4 různé typy hráčů, z toho si i Sarri musí vybrat. Horší to je prostě napravo no, Pedro s Willianem jsou strašná dvojka.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Nepochybuju, že ho Heaton / Pope posadí, až se vrátí. Jsem jenom zvědavej, kterej z těch dvou bude na konci sezóny jedničkou.

Reagovat
smazaný uživatel

Kovačič není to co potřebujem ! ale sem sním !!!!!!!!! ještě prosím Křídlo , golman , levý bek a pravá taky radši

Reagovat
RKBoy

lavého beka nepotrebujeme, Emerson skor či neskor Alonsa zo základu vytlačí..

Reagovat
janinho

zapasy chelsea moc nesledujem, ale o tom Alonsovi tu citam nie najlepsie hodnotenia... to fakt nie je az taky dobry ako hovoria statistiky? ci nieco ako horsi marcelo? dopredu fajn ale dozadu nic moc?

Reagovat
vilp

Má špičkovou střelu a standardky, jinak nic moc i směrem dopředu. A je strašně pomalý a neohrabaný.

Reagovat
smazaný uživatel

pohybom celkom slusne pripomina Garetha B.

Reagovat
vilp

Akorát v šedesáti letech.

Reagovat
smazaný uživatel

akorát by měl na 100m o 10 vteřin víc

Reagovat
smazaný uživatel

což není kvalita , ale doufám že mi Emerson zavře hubu

Reagovat
kolouch

Pral bych mu, aby se znovu chytil, ale neverim, ze se v tehle konkurenci dlouhodobe udrzi mezi tycemi. Ty hostovacky mu spis uskodily, ale zase kdyz tenkrat nikdo predrazeneho golmana s obrovskymi naroky na plat nechtel...

Reagovat
Spalovač šancí

V Turíně chytal pravidelně, toto hostování mu určitě neublížilo.

Reagovat
kolouch

Myslim to tak, ze cestoval z klubu do klubu a nikde se neusadil. V Turine sice chytal pravidelne, ale neda se rict, ze dobre

Reagovat
Pipo123

Lenže v Turíne chytal strašné hovno, v tej sezóne to bol najhorší brankár v lige

Reagovat
Tuxedo

Pep ho zničil

Reagovat
pantondavo

Solidní propast mezi přestupem Harta a Alissona

Reagovat
havrys99

Adama rád to zvíře uvidím opět v PL, Wolves budou fakt nebezpeční

Reagovat
king23

Za 3,5 mega??? Vynikajici nakup

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hona.kub

vysvětlí mi někdo, co má za smysl si nechat vykérovat na ruku 10 cm tlustej pruh?

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
Baronne

Tak tetování je prostě součástí módy v týhle době, a tyhle pruhy v módě momentálně jsou .

Reagovat
smazaný uživatel

úplně stejnej jako jakýkoli jiný tetování

Reagovat
Baronne

Tak to asi ne ne?

Reagovat
FC Porto FC

Reagovat
hona.kub

Reagovat
bayern987

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Tetování co mám, má pro mně význam. Každej obrázek pro mně něco znamená. Nejsem jak ostatní, co si to jen určej z katalogu.....to už jsem slyšel od tooooolika lidí a jen se usmívám, jak jsou hloupý a za pár let,až to vyjde z módy, to bude každej strhávat

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
smazaný uživatel

Mel tam napsano legenda Manchesteru City

Reagovat
smazaný uživatel

Kova do čukotky? To je v piči, že ani toto nevybavíme...

Reagovat
vilp

A píšou o tom i nějaké dobré zdroje v Anglii, nebo je ticho?

Reagovat
Zaschrona

Telegraph: Alisher Usmanov could now invest further in Everton after deal is agreed to sell Arsenal shares to Stan Kroenke

Reagovat
smazaný uživatel

Btw. co ta H2H liga, je nějaká?

Reagovat
Counter

Kód do ní je 478131-467016 (netuším, zda je otevřená, anebo omezená na nějaký počet).

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a diskuze k fantě?

Dík§

Reagovat
Counter

http://www.eurofotbal.cz/clanky/gregory-uz-se-smiril-se-sestupem-28226

Momentálně se téměř výhradně řeší draft.

Reagovat
Tuard.MUTD

Matej Vydra (Derby) apparently closing in on a move to Burnley

Reagovat
Zaschrona

To by bylo super. Konecne tym, kde by mel dostat poradnou sanci v PL a navic, pokud se tam dostanou, si i zahrat EL.

Reagovat
Ondiis

to by bylo super. Těžko říct jak by sedl jejich systému, ale kdyby hráli na podhrota, tak by to byl dobrý přestup pro všechny strany

Reagovat
salami

Dost často hravaj na 2 utocniky a se silovym Woodem by jim to mohlo slapat.

Reagovat
Hokaido

Co se rozestavení týče, tak je Dyche hodně kreativní trenér. Loni možná nikdo nezkusil víc systémů, v podstatě se snaží vždycky co nejvíc znemožnit soupeři hrát svojí hru. Jediná jistota je, že hraje na 4 obránce. Od 4141 přes 442 až po 433. Problém by mohl být v tom, že i ten nejofenzivnější střední záložník - Hendricks - je o parník lepší v defenzivě a není to klasická desítka jako třeba Ozil. A co jsem pochopil, tak právě na tomhle postu je Vydra nejlepší... V útoku by to taky neměl nejlehčí, Burnley hraje silovej fotbal, hodně nakopává a do toho se Vydra prostě nehodí.

Přál bych mu, aby se prosadil, ale tady by to rozhodně neměl lehký.

Reagovat
havrys99

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
Achašveróš

Reagovat
oli9

To by byla bomba

Reagovat
Sandstorm

Loni koupili z Champu útočníka Wooda a docela se v Burnley prosadil. Vydra si myslím že není horší hráč.

Reagovat
Hokaido

Není, ale taky není pro Wooda konkurence, nehrají na stejném postu.

Reagovat
pingla

Vydra hrává podhrot? Protože na útoku bude pro Burnley číslo jedna dvojka Wood - Barnes.

Reagovat
smazaný uživatel

Píše o tom Cunta nebo Fantomas v expresce, to je všechno co potřebuju vědět.

Reagovat
vilp

Co je Cunta?

Reagovat
Kluivert9

Counter?

Reagovat
vilp

Reagovat
Counter

Já.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně že jsi pochopil, že je to na tebe

Reagovat
Mateo16

Uz sa vie ci Kova bude mat opciu ? Nechce sa mi verit ze Chelsea je tak blba ze to zobrala bez toho

Reagovat
Mateo16

Tutovka Spanielske media budu pisat ze nema , Anglicke ze ma

Reagovat
Greny

Co kdyz to je bez opce s tim ze za rok Eden k vam a Kova k nam

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si nemyslim, ze o Hazarda budeme mit pristi rok zajem.

Reagovat
smazaný uživatel

podle mě to je takový gesto , aby jsme jim dali aspoň Thibauta letos , tak nám ho na rok půjčí

Reagovat
hona.kub

když se loni mohl koupit Zappacosta a Drinkwater, tak proč si letos nepůjčit Kovačiče bez opce?

Reagovat
nani92

Kalinak je kral, ultimátny král, ak bude kandidovať v 2020, tak má odomna preferenčný hlas, mám v piči

Reagovat
jacobT

Reagovat
Mastný Chobot

To si pred rokom písal aj o Mourinhovi

Reagovat
celeb

Reagovat
kvasha16

ale no tak, zajo, uz to s tebou vyzeralo dobre a teraz toto?

Reagovat
Sandstorm

To šel Joe tak moc dolů, že ho nechtěl třeba Liverpool místo drahého Alissona nebo Chelsea jako náhradu za Courtoise?

Reagovat
Pride

Jo.

Reagovat
Sandstorm

Škoda.

Reagovat
nani92

pre Liverpoolo bol príliš lacný a pre Chelsea príliš dobrý

Reagovat
SCELO

tvoje objasnenia v poslednej dobe su neuveritelne nasilu

Reagovat
Svatej

mlady*

Reagovat
Infernoqt

Everton and Manchester United target Yerry Mina missed Barcelona training this morning increasing speculation about his future. (Source: SkySports)

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, trénuje v tý Anglii vůbec někdo?

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Busby babes

tak tenhle je ve spanelsku.

Reagovat
smazaný uživatel

Moje chyba, ukvapil jsem se

Reagovat
smazaný uživatel

právě že není

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Až na dno.

Reagovat
YNWA__MSN

Nick Pope bude jednicke ne?...... Pope vs Pickford vs Butland?

Reagovat
REPLIKATOR

Vydrovo Burnley

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele