Hanousek: Výsledek vypadá jako výbuch, ale já si to nemyslím

22.10.2017, 19:08
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (7)

Přidat komentář
TheTopFootbaler

Tak se snad Sparta už trochu zvedá.

Reagovat
Beči

O jasním přehrávání nemůže být řeč, i když znávám, že v druhém poločase byl Jablonec o něco lepší, pořár se nedá mluvit o "jasném přehrávání". Každopádně jsem rád, že jsme konečně přesvědčivě zvítězili venku a snad už to bude jen lepší PS: Bogdan musí být příště v základu!

Reagovat
Beči

Ta mobilní klávesnice je ale pěkná mrcha... *jasném, *uznávám, *pořád

Reagovat
ondrasch77

Je pravdou, že jsem viděl pouze 2. poločas a tam jste hráli úplný hovno... Zhodnotil bych to tak, že jste dokázali vyhrát naší nemohocností vstřelit gól (Doli, Tráva ) a naprosto školáckými chybami v obraně... Jinak jsem ve hře Sparty žádný progres nenašel, uznávám však že výsledek vypadá jednoznačně...

Reagovat
Melda

V druhém poločasu Sparta hrála co musela, podle toho se to nedá soudit.Hanousek to popsal jasně "nikam nás nepouštěli" o tom to je.Ikdyž nepopírám jako fanoušek bych taky byl radši, kdybychom do Peltonce bušili 95 minut.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono vést v 15. minutě 2:0, to se snad nedá posrat ani

Reagovat
vitecek15

Ten kluk se mi na Sigmě strašně líbil. Dravej dopředu, vzadu si svý odehrál. Kéž bysme měli někoho takového místo naprosto tragického Vepřka...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele