Hamšík: Neplánuji odchod z Neapole

30.06.2016, 16:54
Aktuality
Dobrými výkony se na evropském šampionátu za Slovensko prezentoval Marek Hamšík, jehož jméno se tím znovu stalo předmětem přestupových spekulací. Sám záložník Neapole však na změnu dresu nemyslí...

Odchovanec bratislavského Slovanu nastupuje za Neapol od roku 2007, kdy do vesuvského města dorazil z Brescie. Od té doby za SSC odehrál úctyhodných 319 ligových utkání.

Sám by pak rád přidal další, před mistrovstvím Evropy začaly obě strany jednat o prodloužení úspěšné spolupráce, sám Hamšík si pak dokáže představit, že by ve svém současném působišti ukončil aktivní kariéru. "Cítím se v Neapoli dobře a umím si představit, že tady ukončím kariéru. Bude však důležité, jak zareaguje klub," řekl Hamšík směrem k prodloužení smlouvy.

Během uplynulých dnů se 28letý středopolař dostal do spojení s Bayernem Mnichov, sám však zájem německého velkoklubu popírá. "Nevím nic o zájmu Bayernu Mnichov, je to nesmysl. I kdyby to však byla pravda, neznamená to, že změním své stanovisko," prohlásil.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (359)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele