Hamburk si pojistil klíčového útočníka Wooda

24.06.2017, 19:19
Aktuality
Bobby Wood spojil i svoji další budoucnost s Hamburkem. Reprezentant Spojených států amerických, jenž pomohl přístavnímu klubu s udržením mezi elitou, prodloužil kontrakt do roku 2021...

Rodák z Honolulu na sebe upozornil během předminulého ročníku ve druholigovém Unionu Berlín, za který si na své konto připsal 17 ligových branek, což mu vyneslo přesun do HSV.

Rozdíl mezi první a druhou Bundesligou na výkonech 24letého útočníka nebyl prakticky znát, Wood se zařadil ke klíčovým hráčům Rothosen a pěti ligovými góly pomohl k záchraně.

Nadějný kanonýr byl rázem spojován s celou řadou klubů, nakonec se však obě zainteresované strany dohodly a Wood prodloužil kontrakt s Hamburkem. "Bobby je klíčovým hráčem naší ofenzivy a ukázkovým týmovým hráčem. Jsme rádi, že s námi prodloužil kontrakt," řekl sportovní ředitel Jens Todt, přičemž součástí kontraktu má být navýšení výstupní klauzule z 10 na 15 milionů eur.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (19)

Přidat komentář
Rudnevs

Rafael van der Vaart: "Der HSV muss Spieler mit Eiern holen"

- https://pbs.twimg.com/media/DC4E557W0AANi2R?format=jpg

(Mo Dahoud cez Instagram-Story)

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

rozumne rozhodnutie zo strany vedenia HSV

Reagovat
jany kozak

ako 17 a 5 je celkom rozdiel

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Dřevák.

Reagovat
Riviera Kid

Když z Honolulu, tak jedině surio mario martinez juarez ferdinando

Reagovat
smazaný uživatel

Zaplať pánbůh. Byl spojovanej i s BVB. Mě se teda letos vůbec nelíbil, je to sice bojovník, ale to je asi tak všechno

Reagovat
LeonardoUžoa

je to fotbalista

Reagovat
smazaný uživatel

Mozno este Aubis ostane, takze nakoniec mozno nikto ani nebude treba

Reagovat
smazaný uživatel

V to pevně doufám...

Reagovat
checitto

zůstane

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
checitto

je to jen sen, ale čím dál reálnější, nějak pro něj nevidím místo v klubu, co by za něj dál takovej balík, když nejspíš neklapne to PSG... ale co, jen ať zůstane, pak už bude jen starší a starší a zájem už nebude takový a s Marcem se můžou stát legendami BVB

Reagovat
smazaný uživatel

tak urcite to nie je nerealne aj ked on povedal, ze jeho snom je hrat za Real :/

Reagovat
checitto

letos ho Real nevezme... ale ten Real bych mi na druhou stranu přál... je hezké, že má takový sen... na druhou stranu, pokud by šel do PSG, tak by mě zas těžce zklamal... každopádně pro BVB jedině dobře, pokud neodejde, nemyslím, že jeho góly by šlo jen tak nahradit a teď byla víceméně přechodná sezóna, příští by byla to samé a BVB by se pomalu mohlo smířit s rolí klubu druhého sledu, což nesmí, to by poškodilo celou BL

Reagovat
Murtago

Klíčového?

Reagovat
blackhawk88
Reagovat
smazaný uživatel

Francuzska bola navstevovana menej pretoze Marseille nemalo priemer ako po ine sezony ked na nich chodilo priemerne aj 50 tisic ludi.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele