Hamburk prodloužil smlouvu s trenérem Gisdolem

22.03.2017, 15:47
Aktuality
Markus Gisdol podle očekávání spojil i svoji další budoucnost s Hamburkem. Obě strany se dohodly na prodloužení spolupráce do roku 2019, kontrakt je platný i pro druhou nejvyšší německou soutěž...

Rodák z Geislingenu se na nejvyšší úrovni poprvé ukázal na Schalke, kde jako asistent postupně pomáhal Huubu Stevensovi, Ralgu Rangnickovi a Seppu Eichkornovi.

Následně více než dva roky působil na lavičce Hoffenheimu a od podzimu působí v Hamburku, kde nahradil Bruna Labbadiu a nyní se snaží HSV zachránit v Bundeslize.

Když Gisdol nastupoval do funkce, měli Rothosen pouhý jeden bod, nyní se sedmadvaceti body obývají barážovou pozici. "Jsme potěšeni, že budeme moci pokračovat ve společné práci se současným trenérským týmem," pochvaloval si sportovní ředitel Jens Todt.

Autor: Jiří Vojík / sport1.de

Komentáře (30)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jsou třetí od konce, druhá nejhorší obrana, čtvrtej nejhorší útok..logickej krok

Reagovat
Dufan

když tam nastoupil, tak to stálo pořád za prd, ale poslední dobou sbírají důležitý body..... v březnu porazili Herthu, Gladbach a remizovali na Frankfurtu.....co by za to dřív dali ....takže ano....logickej krok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
OnderCZ

Jenže jsi zapomněl jaksi dodat, že Gisdol za to až tak nemůže.

Reagovat
Dufan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Předsezónní cíl asi bude 16. místo..povedlo se jim to 2013/14, 2014/15 a teď jsou na něm zase. Ale dobře. Netvrdim, že chyba je v trenérovi. Jen mi nejde pod vousy, že tak tradiční bundesligovej klub se delší dobu plácá u dna tabulky..

Reagovat
smazaný uživatel

Dobry krok...snad ich pozdvihne v buducej sezone aspon do stredu tabulky

Reagovat
Dufan

kádr není zase tak špatnej....chtělo by to pořádnou personu do obrany...jinak

Reagovat
smazaný uživatel

Mavraj co prisiel od nas je dobry stoper, svoju kvalitu potvrdzoval i u nas...Grek je len na hostovanie uvidime ci ho vykupia, to je dobry hrac ...hlavne sa zbavit Djouroua, to je vylozene traged.

Reagovat
Dufan

jo měl jsem hlavně na mysli Djouroua....kdyby zůstal na lavku, tak jo....ale do dvojky a ještě když byl kapitán, tak to bylo moc vidět, jak je levej .....ale je vidět, že ji změna trenéra i kapitána prospěla

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dufan

Ale když neberu již klasickou potupu od Bayernu, tak se výkony obrany ustálili a míč neinkasuji. Začátek února to byli ještě takový ubojovaný vítězství, ale teď už to má určitý parametry. Ikdyz v utkání přímo nedominuji, jako např. proti RB.

Reagovat
smazaný uživatel

Isli dost na hore poslednou dobou. Pokial by tak nepokaslali uvod sezony, tak by uz mohli hrat okolo desiateho miesta. V AA Hamburg nevie, ale tak to vacsina muzstiev...

Reagovat
smazaný uživatel

fotka

Reagovat
stas87

Kto ma ES2,tak teraz tam ide dokument o RB, ci taka reportaz o nich. Tento magazin je nie len o BL, oplati sa sledovat.

Reagovat
stas87

Chybka, ide to na ES.

Reagovat
smazaný uživatel

FIFA Football magazin, dobry je

Reagovat
smazaný uživatel

Ucil se od nejlepsich

Reagovat
HSV1887

Kdyz se spekulovalo, ze k nam ma prijit, nebyl jsem nadsenej. Kdyz jsme ho fakt podepsali, tak jsem byl nadsenej jeste o to mene. Pak ten katastrofalni uvod pod nim.. Ale koncem Hinrunde jsme zacali bodovat a hlavne i vyhravat a na jare jsme patej nejlepsi tym. Zachrana, idealne prima, by se soucasnym kadrym a soucasnou formou nemela byt vaznejsi problem. Ale hlavne nic nepodcenit, vsechny ty tymy, co jsou tam namoceny, tak s nima budeme hrat. No ale stejne - IMMER ERSTE LIGA !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

Co sa s tebou stalo? Tie baraze s tebou tak zamavali, ze uz si neotvaras hubu na ostatne timy lebo sa ti to vracalo vysledkami HSV? Ale nie, musim priznat, ze uz posobite ovela menej komicky, uz je tam naznak toho, ze si vasi hraci dokazu viackrat po sebe prihrat, obcas sa im podari fakt pekna kombinacia a dobre sa na to pozera. Konecne by Nordderby mohlo priniest kvalitnejsi futbal a nebude to len o bojovnosti.

Reagovat
HSV1887

Soustredim se jen na HSV :D No uz nechci dalsi baraz, pri te prvni malem infarkt a ta druha..jsem byl primo na stadione v Karlsruhe.. to byl masakr, tohle prozije clovek jen jednou za zivot :) Vy byste si taky mohli tu baraz vyzkouset :D No, ale nejlepsi by bylo, kdyby tam zahucel Golfsburg a spadl, ten by nikomu nechybel.. Werder samozrejme nemam rad, ale ted o vikendu jsem vam vyjimecne proti RattenBallu fandil.. in den Farben getrennt, in der Sache vereint :) A Nordderby by mi chybelo, vzdyt Nordderby je nejcastejsi stretnuti v historii Bundesligy. My jsme v Bundeslize od zalozeni a vy, pokud se nepletu, tak jen o sezonu mene.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

OT: Poldi včera To je frajer, nádherná rozlučka.

Reagovat
smazaný uživatel

tomu sa v hlave nahanalo neskutocne vela spomienok.

Reagovat
Rudnevs

Našlo sa mrtve telo doteraz nezvestného Tima Krausa - manažéra HSV.

Reagovat
Neon
Reagovat
smazaný uživatel

Nepoznal som ale R.I.P

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele