Hamburk přetáhl z Kolína nad Rýnem obránce Mavraje

27.12.2016, 15:10
Aktuality
Mergim Mavraj nebude ve druhé polovině sezony bojovat o evropské poháry, nýbrž o záchranu v německé nejvyšší soutěži. Albánský obránce se stěhuje z 1. FC Köln do Hamburku, který dojednal přestup a s hráčem podepsal kontrakt platný do června 2019...

"Spoustu lidí to určitě překvapilo, ale k tomuto kroku mě vedla končící smlouva a velký zájem ze strany trenéra a vedení HSV," zdůvodnil svůj transfer Mavraj.

"Hodně mě potěšilo, když jsem se o zájmu Hamburku doslechl. Pro mě osobně je lidská stránka velmi důležitá, jelikož nechci, aby si mě pamatovali pouze jako dobrého fotbalistu, ale i jako dobrého člověka. HSV je skvělý klub se skvělými fanoušky. Možnost hrát za něj pro hodně lidí představuje sen," dodal.

Třicetiletý fotbalista působí v Německu od začátku kariéry a zahrál si i za Darmstadt, Bochum a Greuther Fürth. V 1. FC Köln strávil dva a půl roku, sedmý tým bundesligového pelotonu za něho má dostat 1,8 milionu eur.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (16)

Přidat komentář
NickyZabaleta

Supr posila

Reagovat
smazaný uživatel

Super posila pre HSV, horsie asi pre Mavraja. Z nami by bojoval o eu. pohare. S HSV bude hrat o zivot...

Reagovat
smazaný uživatel

Inac nazov clanku plny pocet bodov,pochvala autorovi

Reagovat
smazaný uživatel

kunďák

Reagovat
Rudnevs

Ťažko od neho niečo očakávať, aby to nedopadlo podobne ako pri predošlých kvalitných posilách, ale myslím, že minimálne oproti Cleberovi je to krok vpred. Navyše lacnejší.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim si ze je to dobry kauf pre vas. Pozeraj optimisticky. Nestal vas vela. A toto je skutocne kvalitna posila,nie hociaky smejd. U nas stale predviedol dobry vykon. Nepamatam, kedy nejaky zapas pokaslal...

Reagovat
db18

Fred Perry

Reagovat
Bandita_Harry

Rolex

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Uz sme si vyhliadli aj nejake nahrady za Mavraja. Mikel Merino s BVB, mohol by sa k nam vratit aj Kevin Vimmer.

Reagovat
stas87

V minulosti bol pred podpisom s Laziom, teraz ide do pristavu. Slusna kariera nakoniec, kedze vo Fürthe vyrazne nevycnieval.

Reagovat
Rudnevs

Vidíš to ako dobrý krok pre "prístav"?

Reagovat
stas87

Jeho ano, pokial mu nestupne HSV do hlavy. Ono v tom klube je problem aj to, ze si fanusici a mozno aj hraci mysli, ze ked nikdy nespadli, tak su nieco viac. Hraju si na vynimocny klub ale vysledky nemaju, posledne roky sa tak tak drzaju v lige ale stale od nich nemozes cakat pokoru. To uz je zrejme diagnoza tohto klubu...

Sportovo je to krok vpred, pozna ligu, pozna klub lebo proti nim hral..organizator hry je slusny, takze cakam ze okamzite preberie zodpovednost od svajciarskeho komika a da hru stoperov do poriadku. Lepsie ako keby mali kupit nejakeho cmouda z juznej ameriky a dufat, ze sa casom chyti. Takze sanca ze sa presadi a pomoze tam je.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si myslim ze sa presadi. Aspon sa u nich zlepsi ta obrana... .

Reagovat
Rudnevs

Čakám, že Djouroua posadí Jung, alebo Spahic. Nemá už kapitánsku pásku, takže to nebude žiaden problém. Snáď konečne tá obrana bude hrať obstojne.

Reagovat
smazaný uživatel

S Mavrajom to mozete kludne dat do stredu tabulky po konci sezony, nebojim sa povedat...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele