Guilavogui je ve Wolfsburgu spokojen, rád by zůstal

22.03.2015, 15:53
Aktuality
Josuha Guilavogui začíná spřádat plány pro další část své kariéry. Francouzský záložník patří Atléticu Madrid, aktuálně hostuje do června 2016 ve Wolfsburgu a dres bundesligového klubu by rád oblékal i poté...

Atlético koupilo 24letého středopolaře na začátku loňské sezony za deset milionů eur ze Saint-Étienne a hráč se v hlavním městě Španělska nedokázal prosadit. Poté, co na podzim nastoupil jenom k jednomu ligovému zápasu, zamířil hostovat zpět do Saint-Étienne, v srpnu si ho pak na dva roky vypůjčil Wolfsburg.

A v Německu se Guilavoguimu daří, patří do základní sestavy a má podíl na úspěšném tažení Vlků, kteří jsou ve čtvrtfinále domácího poháru a Evropské ligy a směřují do Ligy mistrů.

"Během posledních pěti měsíců se mnou Simeone (Diego Simeone - trenér Atlética) mluvil jenom dvakrát. Pokud mi předložíte smlouvu, podepíšu jí okamžitě. Doufám, že za Wolfsburg budu moci hrát ještě několik let," prohlásil.

Autor: Tomáš Pavlík / getfootballnewsfrance.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
Krtaa

No nevim, na jednu stranu koukám na stárnoucího Tiaga a Gabiho ( který mám oba hodně rád ) a tenhle "černej kůň" se u vlků nejeví vůbec zle, na druhou stranu pokud hráč chce zůstat tak by se mu bránit nemělo. Cholo měl spoustu času mu dát důvěru, ale nestalo se..

Reagovat
FC Porto FC

Do německa vic pasuje

Reagovat
p-e-t-k-o

Ku komu by si prirovnal Rubena Nevésa? Má na to byť nový Xabi? Alebo je úplne odlišný hráč?

Reagovat
smazaný uživatel

Parádní hráč

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele