Guerrero chce po CAS zrušení trestu, WADA žádá zpřísnění

13.04.2018, 15:54
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Nejsem expert přes drogy, ale má kokain vůbec nějaký pozitivní vliv na výkon profesionálního fotbalisty?

Start na MS bych mu povolil. Kdyby nějak systematicky dopoval (prokazatelně účinější látky na výkon než kokain), tak bych to netvrdil, ale takhle by to byla škoda. Navíc Peru má fakt zajímavej tým na úrovni těch lepších evropských týmů i velmi dobrého kouče.

Reagovat
Han střelil první

Bez koksu jsi pouhá próza.

Reagovat
smazaný uživatel

Maradona byl ale poezie už i v době, kdy kokain nebral.

Reagovat
Pepe1911

relativě lepší soustřededění, ale hlavně neskutečnej zápal pro hru je slušná výhoda

Reagovat
smazaný uživatel

"No matter how it is abused (e.g., snorting, smoking or injecting) most of the cocaine impacts the brain. Its use results in a euphoria that only lasts five to 15 minutes. Studies that have analyzed how cocaine impacts athletic abilities have actually determined the drug decreases the user’s performance. This is because cocaine makes the user feel so good, they perceive everything around them in a better light, including their own abilities. Researchers found cocaine to diminish an athlete’s strength, endurance and overall performance, despite the user’s distorted perception that they were improving. It also impaired the body’s ability to regulate its own temperature."

Reagovat
veikko

Rozhodně by mi na MS chyběl. Nicméně Guerrero je nahraditelný, hra by měla stát spíše na Cuevovi.

Reagovat
smazaný uživatel

doufám že pojede

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele