GRYGERA MÁ NAMÍŘENO DO ITÁLIE

08.01.2007, 13:12
Aktuality
Zdeněk Grygera možná již brzy opustí amsterdamský Ajax. Nizozemský klub se již delší dobu nijak netají úmyslem prodat českého obránce, o něhož je zájem především na Apeninském poloostrově. Nejreálněji vypadá Grygerův přestup do Juventusu...

26letému obránci končí v létě v Nizozemsku smlouva a vedení klubu mu již dalo najevo, že nepočítá s jejím prodloužením. V tom případě by se Grygera na konci sezóny stal volným hráčem a mohl by odejít zadarmo, Ajax ale českého reprezentanta chce zpeněžit, a proto se ho bude chtít zbavit již v zimě.

"Jednáme s několika významnými italskými kluby, které o Zdeňka mají zájem. Se všemi jsem si již domluvil schůzky. Naší první volbou je Juventus, a to nejenom kvůli dobrým vztahům s klubem, ale rovněž kvůli působení Pavla Nedvěda," prozradil David Nehoda, kam by mohly vést další kroky jeho klienta.

O přestupu stále ještě mladého obránce do Juventusu se mluví delší dobu, nyní se konečně zdá být všechno na dobré cestě. "Grygera je hráč, o něhož máme zájem," potvrdil úmysl získat fotbalistu sportovní ředitel turínského klubu Alessio Secco.

V hledáčku Juventusu jsou nyní dva obránci, vedle Grygery má "Stará dáma" zájem i o Andreu Barzagliho z Palerma. V obou případech však bude muset čelit tvrdé konkurenci, o oba fotbalisty se hodlá ucházet rovněž Inter Milán, italského reprezentanta si navíc jako možnou posilu vyhlédli také ve Fiorentině.

Autor: Tomáš Pavlík / channel4.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
HOST*Ajax

Grygera to je teda posila jak hrom

Reagovat
HOST*Maro

A ty si chuj ne?? Je to vynikající obránce a to mu je teprve 26. Bude jedno patřit mezi nejlepší na světe

Reagovat
HOST*1860

coz o to, spatnej neni, ale taky to neni zadna spicka.. ale myslim, ze se v Juve nestrati..

Reagovat
smazaný uživatel

no moc si juve nepomůže, má výkyvy. měli by se poohldénout po lepším.

Reagovat
Bender

Hlavně pryč z Ajaxu Zdendo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele