Griezmann podepsal novou smlouvu, odtajnil šéf Atlétika Cerezo

13.06.2017, 10:43
Aktuality
Táhlá sága ohledně budoucnosti Antoinea Griezmanna je alespoň pro tuto chvíli u konce. Šestadvacetiletý francouzský forvard prodloužil kontrakt s Atlétikem Madrid o další rok, jak nyní potvrdil klubový prezident Enrique Cerezo, a do Manchesteru United se tak letos téměř určitě stěhovat nebude...

Hvězdný útočník byl v poslední době s Red Devils intenzivně spojován a v jednu chvíli sám ohodnotil svůj přesun do Anglie jako pravděpodobný - na stupnici od 1 do 10 mělo jít o šestku. Pak se ovšem Atlético neúspěšně odvolávalo proti zákazu přestupů, takže by nebylo schopné přivést náhradu. A z transferu záhy zjevně sešlo.

Nyní prezident Cerezo v rozhovoru pro Cadenu Ser potvrdil, že Griezmann s Atlétikem spojil svou budoucnost do roku 2022, přičemž výkupní klauzule zůstala ve stejné výši 100 milionů eur.

"Otázka peněz zůstane mezi námi. Máme vzájemnou dohodu o důvěrnosti informací týkajících se financí," prohlásil Cerezo. Podle bulvárního deníku Mirror se má jednat o 14 milionů eur ročně.

Autor: Tomáš Daníček / football-espana.net

Komentáře (1160)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele