GREŠKOV PRESTUP DO BLACKBURNU

31.07.2003, 11:36
Aktuality
Slovenskému futbalovému reprezentantovi Vratislavovi Greškovi už nič nechýba k tomu, aby mohol definitívne uzavrieť svoj prestup do Blackburnu Rovers. Rodák z Tajova dostal v stredu pracovné povolenie a vedenie anglického klubu očakáva, že celý transfer dostane oficiálnu bodku v piatok.

Ľavonohý obranca pred podpisom trojročného kontraktu absolvoval úspešne už aj zdravotné testy a tak tréner Greame Souness, neskrýva optimizmus. Okrem Greška získal v prestupovom období klub z Ewood Parku aj austrálskeho stredopoliara Bretta Emertona a talianskeho obrancu Lorenza Amorusa.

Autor: Marian Hlinka

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele