Granero znovu do Realu Sociedad? V QPR s ním ale počítají

20.07.2014, 12:36
Aktuality
Sezonu, na kterou by po individuální stránce nejraději zapomněl, za sebou má Esteban Granero. Španělský záložník v jejím průběhu hostoval z QPR v Realu Sociedad a po většinu ročníku sledoval snažení svých spoluhráčů jenom z tribuny. V Baskicku o něho i nadále stojí, stejně tak jako v Londýně...

Granero v minulosti hrával za Real Madrid a do San Sebastianu zamířil na hostování poté, co londýnský klub sestoupil z anglické Premier League. Po několika týdnech si ovšem v průběhu září vážně poranil koleno a přišel o takřka celou sezonu, znovu na trávníku se objevil až v posledním kole proti Villarrealu.

"Je to hráč, jehož známe a chceme, aby hrál za nás," prozradil trenér Jagoba Arrasate, že nadále stojí o služby 27letého středopolaře.

Granero za QPR v sezoně 2012/2013 odehrál 24 ligových zápasů a loni před svým odchodem stihl přidat jeden start v League Championship. Tým mezitím pod vedením Harryho Redknappa postoupil zpět mezi elitu.

"Je to báječný člověk a má vynikající charakter. Chce tady zůstat a doufám, že před sebou má dobrou sezonu," řekl o Granerovi Redknapp.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (475)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele