Gómezovy góly se v Beşiktaşi pokusí nahradit Aboubakar

29.08.2016, 09:09
Aktuality
Vincent Aboubakar po dvou letech v modrobílých barvách Porta opět nabírá jinačí směr, tentokrát se z úplného západu Evropy vydává na samý východ, kde bude válčit za Beşiktaş. Ten pak může 24letého kamerunského internacionála v případě vlastního zájmu z Porta vykoupit...

Draci Aboubakara získali koncem předloňského srpna, když zhruba za 30 % ekonomických práv rodáka z Yaoundé zaplatili pouhé tři miliony eur.

Pro Aboubakara bylo Porto po Lorientu a Valenciennes prvním velkým angažmá a po první oťukávací sezoně se v té uplynulé již celkem našel - síť napnul dohromady sedmnáctkrát v 39 soutěžních vystoupeních. Ani vítězný gól z únorového derby s Benfikou však nového trenéra Nuna nepřesvědčil.

S kamerunským rychlíkem se nyní na Dragãu nejspíš úplně přestalo počítat. Svědčí o tom skutečnost, že Beşiktaş má možnost aktivovat opci a získat Aboubakara natrvalo. Nejprve tedy dle listu O Jogo za hostování zaplatí tři miliony eur a potom případně za trvalé útočníkovy služby dalších deset.

Aboubakar do Istanbulu přichází v první řadě zacelit obří mezeru po Mariovi Gómezovi. Sedmadvacet přesných zásahů dnes již fotbalisty ve službách Wolfsburgu letos Beşiktaşi zajistilo první titul po dlouhých sedmi letech čekání.

Autor: Tomáš Daníček / ojogo.pt

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Porto tedy vlastní jen 30% práv? Potom bych tu cenu chápal..

Reagovat
FC Porto FC

Ještě aby odešel Brahimi, Bueno, Martins Indi...hráčů máme fakt moc. Aboubakar neměl na to aby byl nový Lisandro nebo Falcao nebo Martínez to mě mrzí. Jinak sem jestě nasranej ze včerejšího zápasu proti Sportingu náš vykon nic moc ale když dvěma golům předchází dvě ruce tak at jdou do prdele

Reagovat
smazaný uživatel

39/17 je nějak špatná bilance? Ostrostřelec to není, ale statistika je to celkem dobrá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FC Porto FC

Ale není na něj spolehnutí jako bylo na ty které sem zminoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak nekdo neda 40 golu za sezonu, tak na nej automaticky neni spoleh, lol.

Reagovat
FC Porto FC

Kolik si viděl zápasu odborníku?

Reagovat
Benfica

pri tom druhom ruka nebola

Reagovat
smazaný uživatel

Oblíbený hráč ve FIFA 14

Reagovat
Murtago

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda

Reagovat
Godwinson

Do Turecka To do něj mohl jít někdo z L1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Co v Portu blázní, to mohli zase za kotel napálit Atletico či někoho takového.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele