Gomes není spokojený a požádal o odchod z Barcelony

11.01.2018, 09:00
Aktuality
Barcelonu by během tohoto přestupového okna mohl opustit André Gomes. Portugalský reprezentant letos za katalánský velkoklub pravidelně nenastupuje a vzhledem k mistrovství světa zvažuje odchod...

Gomes přišel na Camp Nou před rokem a půl z Valencie, kde se během dvou let vypracoval mezi stálice, ovšem u ligové konkurence se mu od samého začátku tak nedařilo.

Během minulého ročníku sice Gomes zasáhl do 30 ligových utkání, častokrát však až z lavičky a rozhodně se nezařadil k oporám Blaugranas, jak se po příchodu očekávalo.

Ještě horší je to však s vytížením 24letého záložníka letos: Gomes doposud zasáhl pouze do sedmnácti soutěžních utkání, celkem má potom na svém kontě 645 odehraných minut a podle informací španělských médií měl dokonce vedení FCB požádat o odchod.

Sedmadvacetinásobný portugalský reprezentant tak činí mimo jiné i kvůli posílení šance k nominaci na nadcházející světový šampionát, kde by s Portugalskem nechtěl chybět.

Urostlý středopolař mít případně nouzi o zájemce asi nebude, neboť dlouhodobě je spojován se zájemci z Premier League, mluvilo se o Tottenhamu, situaci má monitorovat i Juventus.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de, abola.pt

Komentáře (191)

Přidat komentář
REPLIKATOR

Reagovat
Bender

Jedna z nejhorších posil FCB za poslední léta. Ten frajer nemá vůbec nic...

Reagovat
Visca el barca

Jako model by se uchytil lépe

Reagovat
efjay

Berem k Bellerinovi

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
smazaný uživatel

belle a model? ale berem

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Já to spíš nechápu u toho Gomese, Bellerin je aspoň vzhledově zajímavej, teda s normálnim účesem ale..

Reagovat
smazaný uživatel

To teda neni ani se tak nechová dle mě.

Reagovat
Ragnar Lothbrok

S tim souhlasim, taky mi nepřijde že by se tak choval.

Reagovat
smazaný uživatel

Belle

Reagovat
efjay

se podívej na jeho instagram

Reagovat
Usty

Reagovat
efjay

Co nechápeš? Model k modelovi

Reagovat
Usty

Belleho nemam zavedenyho jako prototyp modela, ale proti gustu

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Myslíš jako že taky špatně ale pořád líp než fotbalista?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSMan

Má metr devadesát

Reagovat
smazaný uživatel

takže nejaký triple double by mohol dať

Reagovat
raduinho

Sbohem, šáteček.

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte že "sme" ho nezískali

Reagovat
Visca el barca

Pokud by odešel on, Arda, Delofeu Vidal. Tak si můžem Rafu s Denisem krásně nechat

Reagovat
Bender

Denis z nich má největší potenciál podle mě. Rafinha už tam je hrozně dlouho a dlouhodobě nic moc nepředvedl, navíc furt zraněný...

Reagovat
smazaný uživatel

No furt předvádí ale, že je na tom mnohem líp než Denis, to je bez debat

Reagovat
Bender

Mnohem líp? V čem konkrétně je na tom Rafinha líp než Denis Suárez?

Reagovat
smazaný uživatel

Přínosem pro mužstvo i talentem, Suárezovy povedený zápasy spočítáš na prstech jedný ruky

Reagovat
Teoretik

Jaký může mít větší přínos, když nehraje u obou spočítáš povedné zápasy na prstech jedné ruky

Reagovat
smazaný uživatel

Musím souhlasit, když Rafinha hraje, hraje fantasticky, bohužel to není zas tak často

Reagovat
10FKK

Reagovat
torcida

presne tak. chlapci majú veľmi krátku pamäť. práve pred zranením mu to sypalo ešte aj gólovo...

Reagovat
celeb

Denis? Ten splaseny zajac, ktory hra dokonca horsie nez Gomez, ma minimalny pocet dotykov s loptou, je alibista a na Iniestovom mieste (tak ako aj pred nim) uplne nevyrazny, biedny?

Tu zas ma niekto osobne sympatie/antipatie. Ten chalan mal viac minut nez Gomez a jeho hra je stale biedna. Ani sa nepriblizil k urovni, na akej hraval Rafinha, ked mal zlomok jeho minut. Ten chalan na viac nema. Suhlasil by som s jeho statusom nahradnika, ak by vedel zahrat aj beka. Prilezitosti mal kopec. To, ze raz za uhorsky rok da po biednom vykone gol slabemu superovi zo sekundy ci spodku tabulky vobec neospravedlnuje nedostatky v jeho hre.

Reagovat
Nodi

Rafa by měl odejít taky co sem četl a k tomu Mascherano, to je 6 lidí a přišli zatím jen 2, nevíte čím to chce doplňovat? Jinak odchody těch lidí jen kvituju, ve fifě sem se jich zbavil všech prom gomese. Luis tyhle nákupy moc nevychytal, tam se chytil jen Umtity a Sergio na becku se docela rozehrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybych to bylo na mě, tak do Áčka nastálo vzít Alenu, Oriola a Arnaize

Reagovat
jakubbosak

100% out Arda a Vidal

Gerardovi bych ještě šanci dal, když už jsme si stáhli zpět... 4-5 útočník, lepší než ho prodat za směšných 20 mega

u Rafy nevím....to je takový případ....

Denise určitě nechat, potenciál tam pořád je, je třeba mu dát větší šanci, vždyť všude jindy byl rozdílový

Reagovat
LeonardoUžoa

Bych cekal ze nespokojena bude spise Barcelona, no co uz.

Reagovat
smazaný uživatel

val, val do piče...Navíc smrdutej portugalec (jak ti vyhoří na MS...to se těšim)

Reagovat
ADM

Zas ti usiel tiket?

Reagovat
Diego2

Mel vsazeno Gomes vitez Zlateho mice

Reagovat
smazaný uživatel

tak jasně že...kurz 1:1000000000 se nedal nevsadit !

Reagovat
remeslnik

máš to blbě, chybí to tam šest nul !!!, ale jinak OK

Reagovat
smazaný uživatel

...copak neni rád každej fanoušek Barcy, že tohle hovno chce odejít ?

Reagovat
Josifek

Reagovat
smazaný uživatel

Co je to za novou módu takhle obesírat vlastní hráče? Furt je to hráč Barcelony, to že mu to nevyšlo se stává. Blaugrana tohle začal a ty jak vidím v tom pokračuješ.

Reagovat
10FKK

taky mi to vadí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JackDaniels.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

já na tohle vážně nehraju. On stál určitý peníze a taky nebere málo, ale nepředvádí absolutně nic...prostě NIC. Proč bych se ho měl doprdele zastávat ? Šancí měl dostatek a předvedl, že to byl jeden velkej fail a že snad ani neumí hrát fotbal...Jenom že nosí dres Barcelony, tak si ho mám vážit ? Vůbec...stejně jako si nevážim kohokoliv, kdo simuluje (často Suaréz, dřív Alba a Busq), nevidim důvod, proč bych měl jen proto, že fandim Barceloně jako takový, milovat i každýho jejich hráče. Podívej se, jak posílaj do piče madridisti teďka Benzemu (dlouhodobě) a teď už i Ronalda, tam bych chápal kritiku na někoho, kdo na ně pičuje, protože už pro Real udělali hodně, ale Gomez ? Dokazoval jen, že si asi neváží příležitosti v Barce hrát...Druhá věc je, že na to neměl, ale tak neměl na to hřiště lézt doháje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co je to za stupidní uvažování? To má pobírat plat jen když nastupuje v základu? To on si určoval cenovku na přestupáku? To on sám kontaktoval Barcu aby si ho vykoupili? To měl odmítnou takovou příležitost jako Barcelonu? Jsou to tvoje peníze? Nadřel ses pro ně nejak? Přestup má vždycky rizika, a jedno z nich je že ti to v novém klubu, v novém prostředí nesedne.

Kdo říká že si ho máš vážit? Nemusí mit tvuj respekt, ale urážení si můžeš nechat pro sebe.

Reagovat
smazaný uživatel

doprdele ne, vůbec neni jeho chyba jak hrál... Půjdu někam makat, maji ode mě očekávání jak kráva, investovali do mě nemálo peněz a já totálně selžu - nemá nikdo právo mi říct, ať jdu do piče ? Prostě to nevyšlo, jedeme dál, tohle se stává...Hovno ! Hrál mizerně, alibisticky...Neměl to odmítnout, ale když už tam šel a věděl že je takový kopyto nehorázný, tak na sobě mohl začít víc pracovat, nebo se víc snažit...nebo fakt nevim jestli tohle byla jeho 100% snaha - jestli, tak je to na hovno hráč. Jak jsem psal dole, beru zpět tu narážku na to, že je portugalec, ale na jeho výkony říkám znovu: "val do piče"

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť jo, mně vadí ty urážky, které se tu v poslední době rozmohly. S tím že by měl odejít souhlasím.

Reagovat
Sergi Samper

Druhá věc je, že na to neměl, ale tak neměl na to hřiště lézt....

Reagovat
smazaný uživatel

Asi se od něj očekává, že když za ním příjde trenér ať jde na plac, tak mu Gomes řekne, ať neblázní, že přece na to nemá, aby tam šel.

Reagovat
Svatej

Reagovat
celeb

co su toto za sracky. Ten chalan mal 2x zapas, kedy doslova ziaril a bol hodnoteny ako MOTM. Raz ked suploval Busquetsa a raz na Rakiticovom poste. Ano, vela krat zahral Denisove mizerium, ale na neho tu nehejtujes. Angazma v Barce mu nevyslo, ale to je hlavne zasluha Lucha, ktory ho prave po jeho kvalitnych vykonoch ked dosiel stale len odkladal na lavicku a ked uz po 2 zapasoch znova naskocil, tak ho hodil na iny post. Ten chalan rotoval po ihrisku asi ako Cesc. Pravy/lavy utocnik, pravy/lavy zaloznik, CM. Ziadna konzistencia nic. A to iste robil Lucho aj s Ardom aj s Denisom, Rafinhom a prave preto davam prave jemu najviac za vinu, ze tito hraci v Barce zlyhali. To, ze sme zbytocne vyhodili 65 mega za Gomesa predsa nie je jeho chyba. Vobec sme ho nepotrebovali (v zalohe uz bolo nabito) a bud si ho zaziadal Lucho, alebo mu chcel Bartomeu navysit cenu pre Real a nakoniec to dopadlo ako dopadlo.

Gomes je dobry hrac, ukazal to u nas len v par zapasoch, ale vyrazne prispel k zisku titulu ME pre Portugalsko a svoje si odohral aj vo Valencii. Ked sa ten chalan dostane do PL, tak tam bude hviezdit. Vysoky, silny s dobrou technikou.

Este raz, nevyslo mu to u nas z viacerych dovodov. Za to ale nevidim ziaden dovod, preco by ho mali fans hejtovat. Spraval sa nedostojne k hracom, klubu, fans? Nie. Tak si laskavo zavri zobak a zalez niekam.

Reagovat
Nodi

Musím jen souhlasit, za dobu Luise se nikdo pořádně nechytil z nově příchozích. Kdo někdy sportoval ví jaký rozdíl ve výkonnosti může být jen na základě motivace/nálady a celkového rozpoložení. To je vidět naspoustě hráčích který zářej pak je někam stáhnou a totálně vyhasnou, pak se vrátěj a zářej zas, viz Falcao nebo tady Paulinho,

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlsim s tou rotací pozic i tim jak Lucho nasazoval/nenasazoval nelogicky, ale to je tak všechno. MOTM ? Tyvole kdy ? Jeho technika příšerná ! Nechápu, vážně nechápu, jak takový kopyto mohlo bejt oporou národního týmu. Má trpělivost s ním byla menší a menší, čím víc jsem ho viděl u balonu a jak hraje, takže kritika na něj je dost opodstatněná...dobře, možná sem se trochu nechal unést tím že je čmoud portugalskej, ale to je jen tim, že portugalce jako takový moc nemusim (hodně tomu přispívali hráči jako Carvalho, Pepe, Coentrao a hlavně Ronaldo), takže to schytal nejspíš neprávem, stejně jako menšina cikánů u nás, co se chová slušně, ale ta většina co znám jsou sráčové. To klidně beru zpět, s ním jsem nikdy neměl problém ohledně nějakejch excesů, ale kritiku k jeho výkonům, a to absolutní, si vyhrazuju, hrál pořádný hovno, kdykoliv jsem ho viděl (vidim tak každej druhej zápas Barcy v lize, v LM téměř všechny)...Můžu mu teda s klidnym svědomím říct "val do piče a už se nevracaj" s tím, že mu přeju hodně štěstí jinde, jen ať už se ale nevrací...A je to možný, třeba je to skvělej hráč (můj názor - fakt ne) a jen mu to v Barce nesedělo, ale doháje jako majitel nějaký investiční společnosti když zaměstnám nějakýho prověřenýho investora a mam od něj nějaký očekávání a on mi nepřinese žádnej zisk, tak ho taky pošlu do piče a přestanu si ho jako investora vážit. Mám často pocit, že se na EF často věci dostávaj do osobní roviny, která ale ani není možná, nebo je směšná..Myslim tím to zosobnění s klubem a hráči, jako kdyby mnozí v těch klubech opravdu nějakym způsobem působili, což mi příjde zcestný a spíš to poukazuje na ubohost reálnýho života jistejch jedinců zde působících...

Reagovat
Ingimir

"hodně tomu přispívali hráči jako Carvalho, Pepe, Coentrao a hlavně Ronaldo"

nebolo jednoduchšie napísať že k tomu prispievali hráči Realu?

Reagovat
smazaný uživatel

tím to ale není, jde o to, že je jsem měl logicky nasledovaný...Jedna špína vedle druhý (charakterově).

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
celeb

jedna vec je skritizovat zly, nedosledny vykon, ci formu hraca. Ale tento hate voci Gomesovi/Ardovi/Deulofeovi fakt nechapem. Ja som casto kritizoval Mascherana posledne roky(lebo hral hrozne), ale nemal som problem ho pochvalit, ked nahodou motyka vystrelila a vysiel mu zapas.

Casto tu citam, ako maju fans ne/oblubeneho hraca a budu ho hejtovat/chvalit bez ohladu na to ako zle/dobre hra.

Reagovat
roman1978

gomes a ani delo nezahráli ani jeden zápas za barcelonu tak, jak by měl hrát hráč, co za barcu nastupuje. ani jeden na to nemají. a ano, kritizuji je za poslední výkony na hřišti, ne v posteli. každý z nich neodehrál kvalitativně ani zlomek toho, co si odvedl masch.

Reagovat
smazaný uživatel

dokázal bych ho pochválit, ale nebylo za co proboha...Nebo jsem zrovna těch jeho pět minut slávy u míče neviděl..

Reagovat
smazaný uživatel

srovnávat legendu Barcy Masche s lordem Gomesem

Reagovat
celeb

za posledne 2 roky kludne. BTW legenda Barcelony? To ako kazdy hrac kto u nas hral je legenda? Masch dosiel z LFC ako DM a Busq ho posadil! Tato ultra-legenda nedokazala podat dostatocny vykon na to, aby si na DM zahrala. Keby sme nemali neschopne vedenie, ktore nebolo schopne zohnat niekolko rokov laveho stopera (az dosiel Umtiti), tak by tato 'legenda' zhasla skorej a hrala uplne niekde inde ( a snad ako DM/CM a nie trapiac sa na stoperovi, kde nikdy zrovna neziaril.

Ano, vdaka za jeho snahu a bojovnost a to, ze sa nevzdaval ani na pozicii, ktoru nemusel. Zatal zuby a hral. Ale nikdy ho nikoho ani len nenapadlo oznacit za dobreho stopera. Aj na MS hraval ako DM a podal fantasticky vykon. Na stoperovi sme boli vzdy radi, ked jeho pravidelne kiksy neboli potrestane golom, ci cervenou. Branenie pri standardkach? 0 bodov. Nizky a navyse horsi vyskok nez Messi. Mascherana sme znicili my. Bolo to paradne DM, ktoreho Pep v nudzi dal na stopera a dalsi treneri boli natolko slabi, ze tam ostal. Porovnaj nasu obrannu hru teraz, ked mame 2 stoperov - STOPEROV. Kolko golov dostavame, ako sme schopny udrzat vysledok. To sa za Mascherana zial nikdy nedialo a vzdy sme trpli ak nebolo uz rozhodnute a casto sme inkasovali v zaveroch zapasov. On mal za zapas 1-2 fantasticke BANZAI odobratia lopt, kedy siel do toho all - in ... a 3-4 katastroficke zlyhania, ked sa tomu utocnik vyhol a siel sam na brankara. To vzdy bol a to aj stale je Mascherano. Lenze to banzai bolo vzdy tak WAU, ze vsetci zatvarali oci pred jeho nedostatkami. Nedostatkami stopera, lebo rozohravku mal dobru a vedel dobre rozohrat ... ale to uz sa rozpisujem moc. U mna je legendou z jeho cias Iniesta, Xavi, Puyol, Valdez, Busq, Messi, Pique, Alves ... vsetci daleko pred nim. A davat kazdemu status legenda - to ten pojem dost devalvuje, co je nespravodlive voci tym, co si ju 100% zasluzia.

Reagovat
smazaný uživatel

Já s tím prostě nemůžu souhlasit...řádově dělal za celou dobu v Barce Masch možná méně chyb než Piqué a výborný stoper to opravdu je. Navzdory tmu, že je nízký. Nemluvě o tom, že je to srdcař, jinak bych o něm jako o legendě nemluvil. Ale tvoje hodnocení je opravdu hodně příkré, sedělo by spíš k Mathiemu. 3-4 katastrofické selhání za zápas? To ses snad zbláznil, to bys nemohl říct ani o Kadlecovi nebo Holkovi a to jsou nejhorší stopeři, kteří mě aktuálně napadli. Nemluvě o tom, že by tedy ty zápasy musely končit třeba 7:5, co se opravdu za Mascheranova PANOVÁNÍ nedělo!

Reagovat
celeb

"řádově dělal za celou dobu v Barce Masch možná méně chyb než Piqué a výborný stoper to opravdu je"

Pises strasne sracky.

Reagovat
celeb

"řádově dělal za celou dobu v Barce Masch možná méně chyb než Piqué a výborný stoper to opravdu je"

Pises strasne sracky. Na Piqueho sa nechytal v nicom, kedze Pique hraval s Puyolom este v dobach, kedy hral Mascherano v ZALOHE! LFC. Ty si mozno spajas jeho meno s uspechmi, ktore sme aj napriek jeho pritomnosti boli schopni ziskat. Ja si pamatam stupidne penalty a cervene karty za este stupdnejsie zakroky. Pamatam si, ako si s nim uz 2 roky vytiera zadok hociktory utocnik LaLigy/Sekundy, kedze uz nema ani tu rychlost a presnost ako kedysi, ked to este aspon ako-tak slo. Pamatam si body, ktore nam pred rokom on stratil svojimi tragickymi vykonmi, kedy uz to nevedeli vydrzat ani komentatori a jeho znamky po zapasoch boli presne ako jeho vykony = strasne. Mal odist na vrchole 2-3 roky dozadu, ako aj planoval, ako sa aj hadal s vedenim a spravil zivotnu chybu, ze ostal. Teraz je rad, ze si este trochu zarobi na dochodok v Cine, lebo nikto tohto "skveleho stopera" nechcel a tak sme radi, ze za nho dostaneme mizernych 5m.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak Alvés je legenda a Masch ne? Můžu argumentovat stejně jak ty - je nízký, žádná legenda, protože přišel ze Sevilly, byl pořád vytažený, takže jeho strana často hořela (hlavně v jeho pozdějších letech), centry poslední dva roky v Barce pravidelně posílal na tribunu a excesů měl mnohem víc než Masch a navíc hromady zbytečných karet. A ani snad nikdy nebyl narozdíl od Masche kapitán. Proč by teda on měl být legenda a Masch ne? Obrannou hru porovnávat nebudu - letos opravdu není první sezona v historii, kdy máme obranu statisticky výbornou, takže za to asi těžko mohl Mascherano.

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

A to ti na tom vadí? Vždyť na tom je směšné spíš to, jak se dokáže někdo rozčílit a jakým způsobem dokáže hodnotit fotbalistu, který v tomhle sportu reprezentuje svou zemi a hraje za jeden z nejlepších klubů na světě. Fotbal hraje tolik lidí, ale tenhle borec se dostal do Barcelony a tady se o něm mluví jak o nějakém Frantovi z Dlouhé Lhoty, co si jde zahrát šlágr pralesní divize proti Krátké Lhotě hned po šichtě ve fabrice a po zápase zapluje do místní knajpy. Já tomu teda říkám spíš rozmazlenost fanoušků, kteří fandí jen tomu nejlepšímu a mají díky tomu o fotbalistech a potažmo fotbalu jako takovém trochu zkreslené představy, protože pokud hráč náhodou nemá formu a není nejlepší v týmu, pravidelně nenastupuje, tak je to hned tragéd, co by měl pomalu skončit kariéru...

Reagovat
smazaný uživatel

tady mě ale právě facinuje to, jak se tak špatnej hráč může dostat tak vysoko...příjde mi to jako error celýho systému...Mimochodem koukám na dnešní zápas a zadrbává skoro každej míč, nebo když ne, vrátí ho zpětnou přihrávkou dozadu (klasika), přitom má mnohdy prostor, ale prostě neví co s balonem...strašnej, strašnej, příšernej hráč a já nemužu fakt uvěřit že jinde byl dobrej....ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gazdo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Typickej fanoušek Barcelony, ani mě to nepřekvapuje..

Reagovat
smazaný uživatel

říká fanda Realu, kde polovina lidí tady na EF posílá do prdele Ronalda ? vážně směšný...ale smát se ti už dál nebudu, vzhledem k těm tvejm oblíbenejm týmům a jejich současnýmu hernímu projevu

Reagovat
smazaný uživatel

A co tím chceš říct, že mám fandit týmu, kterému se vede?

Reagovat
smazaný uživatel

myslel jsem to upřímně, jen že se ti nebudu smát. Neni to tak dávno, co jsem byl ze hry Barcelony taky zoufalej a vim jak to je nepříjemný, ty to teď máš trojnásob

Reagovat
smazaný uživatel

To k tomu prostě patří, nemůžeš furt vyhrávat..

Reagovat
smazaný uživatel

tak jasně že se ti tak trochu směju, prostě to, hlavně Realu, přeju. Sparta je mi u prdele, ale mrzí mě to, protože jsem čekal po těch nákupech se Slávkou, že konečně budeme mít 3 vysoce konkurenceschopný týmy v evropskejch pohárech, kde bych jim přál, liga je mi tatam. Noa Arsenalu jsem kdysi fandil (hlavně za dob Henryho a jeho poslední sezony, kdy tam byl Rosa, Hleb, Fabre), jenže potom jsem pochopil, že majitelům nejde ani tak o fotbalový úspěchy, jako o ty finanční.. a taky mě začal srát Wenger svojí hloupou taktikou, která trvá dodnes.

Reagovat
TrueCommunist

Lidská ubohost

Reagovat
Free_player

pryč s ním

Reagovat
smazaný uživatel

Nová posila Jihlavy?

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
smazaný uživatel

to nevím, já bych ji nenechal ani těhotnou

Reagovat
smazaný uživatel

Si děláš? Já bych ji dával 3x denně... Minimálně

Reagovat
smazaný uživatel

však tak sem to myslel

Reagovat
smazaný uživatel

ježiši, no jo už jsem to pochopil. Trochu se mi odkrvil mozek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Těhotný ženský jsou do určitého měsíce právě pořád nadržený.

Reagovat
PP

po prvním trimestru.. hrozné..

Reagovat
Azazelo RD

Logicky musí místo dětí rodit zlatý míče.

Reagovat
Mustang™

Reagovat
ManUnited

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
jany kozak

Reagovat
uff

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Diego2
Reagovat
Mercury

Samé dobré zprávy v poslední době. André, díky za vše. Tvoje působení bylo zcela nezapomenutelné.

https://www.youtube.com/watch?v=L8v1CGwqTR4

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dextroza_m

Bohumil Stejskal je top!

Reagovat
Teoretik

Jo tak on ještě není spokojený

Reagovat
smazaný uživatel

sport.es: Yerry Mina is already a player of FC Barcelona

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

Každý sme nejaký, ale pre mňa je strašne nesympatický ...

Reagovat
-Carles-

12 mega je dobrá cena, ak sa aj náhodou nechytí tak vzhľadom k veku sa stále bude dať predať za slušný balík.

Reagovat
patas92

Pokud by se z odchodů Ardy, Deulofeua, Gomese a Rafinhy zaplatila většina Coutinha, tak to by byl sen

Reagovat
hornito

tomu snad sám nevěříš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Budete radi za tretinu.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
El-Pistolero-68

Ty jsi pohadkar. Jediny Gomes ma z nich cenu 20+.

Reagovat
C-M@ster

K tomu přičti prodaný dresy.

Reagovat
remeslnik

Nóóó a prodané zápasy !!

Reagovat
Bakary3

To ani nahodou. Uz tohle ukazuje stupiditu tehle megaprestupu..

Za ty prachy mohla mit Barca treba i 3 super hrace..

Reagovat
smazaný uživatel

Arda - 5

Deulofeu - vraj 18+2 bonusy

Gomes - 20-30

Rafinha - 15

Reagovat
-Carles-

+ Masche 10.

Reagovat
Svatej

ktere blázen dá za Gerarda 20?

Reagovat
el Principito

neapol

Reagovat
Svatej

Cvoci

Reagovat
remeslnik

Rafinha má jít jen na hostování, né na prodej. Tam se moc E nevrátí. Jenom možná potom ten Raf.

Reagovat
patas92

Deulofeu 18, Rafinha 20, Arda 5, Gomes 30...A jsme na většině, šulíni.

Reagovat
Bakary3

Pochybuju, ze nekdo da 20 za Rafinhu a 20 za deulofeua, i ten gomes za 30 bych rekl, ze to bude tak mozna vcetne bonusu..

Spis tak pulku bych rekl..

Reagovat
patas92

30 by nějaký anglický mančaft mohl dát za Gomese úplně v pohodě. Neapol za Deulofeua tolik nabízí.

Reagovat
Svatej

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

do Darmstadt

Reagovat
ACSMan

You can Go mess

Reagovat
Phillipinho

Nechci se chvalit, ale jako jeden z mala jsem ten prestup kritizoval uz na zacatku a naprosto nechapal. Nekteri fans Barcy a Realu se tu o nej dokonce pretahovali

Reagovat
Teoretik

aj já, oba přestupy z Valencie mě neskutečně dopálily. Přesto jsem dal Gomésovi i Pacovi šanci. Už jich měli až až.

Reagovat
smazaný uživatel

Paco mi nevadí, on jako náhradník je dobrý, nějaký gól občas dá, snaží se a na tom křídle letos mile překvapil

Reagovat
Teoretik

souhlas, chtěl jsem to napsat, ale byl jsem línej škoda toho zranění teď. Každopádně v té době jsme si mohli nechat Munira a vyšlo by to na stejno.

Reagovat
Footballer

stejně tak můžem pochválit AtléticoMadrid, který taky hned po přestupu Ardy říkal, že se u nás neprosadí

Reagovat
raduinho

Reagovat
Bakary3

Nechapu, co na nem kdo videl, i na tom euru, po kterym prestoupil, nehral nic.. A jeste za nej Vale dostala 60mega euro snad.

Reagovat
JackDaniels.

Vsetci tu do neho kopu.

Ked dostane poriadnu doveru a minutaz ukaze co v nom skutocne je.

Hlavne odtial odid a nech sa dari.

Reagovat
roman1978

Reagovat
Teoretik

Tohle slyším furt a i od fandů Barcy. Zatím ale nikdo nikdy neuvedl, kde přesně v tom Gomesovi vidí ten ohromný potenciál.

Reagovat
smazaný uživatel

Běž do Juve, alespoň konečně získá titul někdo jiný..

Reagovat
JuveGrandeAmore <3

Len aby to nedopadlo ako s Pogbom

Reagovat
smazaný uživatel

To by se musel stát zázrak...

Reagovat
smazaný uživatel

Gomés se vratí do Valencie za 20 mega, když se mu následně povede MS a v létě ho prodají znovu za 60. Takhle se to dělá..

Reagovat
smazaný uživatel

https://youtu.be/FJVIVg4MPWk?t=6m56s

Co si myslite o tomto ? Je to faul alebo to nie je ?

Reagovat
celeb

chytil mu ruku a potom ho za rameno odstrcil. Keby to bolo rameno na rameno, tak sa to v PL nepiska. Takto by sa to malo piskat vsade.

Reagovat
smazaný uživatel

A bola to penalta alebo priamy kopu z poza 16ky ?

Reagovat
celeb

Hranica? Tazko posudit z tych zaberov, ten 2. keby trval dlhsie ... Ja by som dal priamy kop z hranice.

Reagovat
smazaný uživatel

chtel hrat mic? evidentne ne

Reagovat
smazaný uživatel

DI DI, VAL VAL A UŽ SA NEVRACAJ! že je to tragéd a kopyto bylo jasné po pár prvních zápasech, kdo si od něho pořád sliboval, že najednou začne hrát jak Pirlo asi moc fotbalu nerozumí. Pomalý, slabý v soubojích, s míčem se skoro neotočí, střely posílá na tribunu, netvoří hru, nemá techniku ani neumí bránit. Je vysoký a robustní, ale nemá žádný důraz. K čemu takový hráč?

Reagovat
smazaný uživatel

bacha, za chvíli se na tebe sesype strašná kritika....protože ho strašně kritizuješ, ikdyž zcela právem

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak val val valloire

Reagovat
pejsek5

Reagovat
smazaný uživatel

Barca není pro každého. Jinde se může v pohodě chytit.

Reagovat
Fairplay

Kolik teda nakonec Gomes stál při uvažování aktivovaných bonusů? (protože padaly sumy snad od 30 do 55 milionů)

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo to tuším kolem 40 s bonusy, vyhráli jsme jen pohár, odehrál něco přes 50 zápasů, do 50 to muselo být ne?

Reagovat
Footballer

Stál 35 + 20 bonusy, ale netuším, za co konkrétně jsou ty bonusy.

Reagovat
dextroza_m

Tento přestupák.. To je sen?

Reagovat
smazaný uživatel

Barta nechápu. Kdyby tahle makal od začátku, tak nemusel být tak hejtovaný.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Mascherano

Reagovat
pejsek5

André rozlučkový hattrick

Reagovat
puji

FORCA BARCA.sk-Valverde: Je pravdou, že radšej mám širší káder FORCA BARCA.cz-Valverde: „Je pravdou, že bych preferoval užší kádr“

Reagovat
smazaný uživatel

Já četl verzi s užším kádrem, chce dávat prostor i hráčům z béčka

Reagovat
Dr. Admess

Kde se komentuje Barça s Celtou?

Reagovat
puji

U Soukopa na Barrandově

Reagovat
Dr. Admess

Jinak k Andrésovi. Ano, ať už jde. Snad se najde nějaký zájemce. Andrés na Barçu absolutně neměl, nemá a nikdy mít nebude. Ta jeho technika a (ne)rychlost s míčem je k smíchu v týmu jako je Barcelona.

+30 mega bude za něj krásných.

Reagovat
remeslnik

Jediný Andrés je tam Iniesta.

Reagovat
Dr. Admess

Máš recht. *André

Reagovat
remeslnik

Reagovat
roman1978

Ne, není.

Andres je i Messi

Reagovat
remeslnik

Reagovat
roman1978

Co se ti na tom nezdá?

Reagovat
remeslnik

No jo no, jasně že je Leo druhým jménem Andres, ale nikde se to nepoužívá a skoro nikdo ho pod tím jménem nezná. Tak proto !! Andres byl vždy jen Iniesta a André je Gomés.

Reagovat
torcida

Reagovat
Dr. Admess

Taky máš recht.

Reagovat
blaugrana

Chcel som ťa nechať popraviť.

Reagovat
Diego2

Reagovat
smazaný uživatel

Jako ty vole, jsem nevěřil svým očím.

Reagovat
Dr. Admess

Tak to snad došlo každýmu.

Na naší legendu bych nesáhl. Ten i kdyby už hrál jen na jedný noze, tak proti němu neřeknu ani popel. Iniesta je prostě Iniesta. Nenahraditelný.

Reagovat
salm0n

Jdi do Arsenalu, tam mezi ty zoufalce zapadneš.

Reagovat
smazaný uživatel

Uz teraz vidim, ako ho naj hrac ligy Lingard obchadza...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele