Gól proti Bělorusku pomohl Griggovi do týmu Sev. Irska pro ME

28.05.2016, 17:47
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (29)

Přidat komentář
SunFells
Reagovat
Kang & Kodos

Carroll

Reagovat
aurelio

Aká zostava sa dá z tohto vyčarovať? Poznám asi päť hráčov, no tí majú vekový priemer asi 34 rokov (kazí ho len Lafferty), takže neviem, čo si mám o nich myslieť.

Berúc ohľad na ich skupinu, myslím, že ešte aj Albánci a Maďari majú väčšiu šancu na nejaké body.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepovedal by som. Poliaci a Nemci sú síce kvalitatívne jasne lepší, no nevidím dôvod, prečo by nemohli poraziť Ukrajincov, ktorí sú márni už od baráže o MS 2014.

Reagovat
stas87

Pretoze individualne su na tom ukrajinci lepsie. Jediny problem pre ukrajincov mozu byt kraje obrany, hlavne teda lava strana. Tam hrava Sevcuk, to je rocnik 79 a v klube letos odohral len 9 zapasov. Napravo hra Fedeckij, to tiez nie je zaruka nejakej kvality. Na stopera mozu vyberat, tam su prevereni hraci ako Kucer, Rakyckij a Chaceridi. Stepanenko je taktiez obuchany zapasmi v CL, maju tych dvoch blaznov a troch celkom dobrych utocnikov- Seleznov, Kravec a Zozulja. Ja verim ze Severne Irsko potrapi poliakov a ukrajincov, no asi to na bodov stacit nebude a prehraju vsetko.

Reagovat
paver

Carroll (McGovern) - Cathcart, McAuley, Evans - McLaughlin, Norwood, McNair (Baird), Dallas - Davis - Lafferty

Hodně bude vlevo chybět Brunt, Dallas tak bude muset hrát falešné křídlo společně s McLaughlinem na druhé straně. Středem a vzduchem to asi jen tak nepůjde, křídla ale budou asi celkem průchozí.

Reagovat
paver

Ve středu mi ještě chybí Corry Evans

Reagovat
xhejl

Tady je prostě vidět, že to rozšíření na 24 týmů je prostě totální blbost. Zrovna NI se to teda úplně netýká, protože vyhráli tu kvalifikační sranda skupinu, ale celkově když vidím některé ty zápasy typu Albánie - Rumunsko, Ukrajina - Sev. Irsko, Wales - Slovensko nebo Island - Maďarsko, tak je to prostě výsměch vůči tomu, že to má být dvouletý vrchol. Fakt nechápu tohle dělat pro zisky z pár zápasů navíc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
aurelio

A keby namiesto nich bolo Srbsko, Holandsko, Grécko, Dánsko? Tie tímy predsa nemôžu za to, že favority nezvládli kvalifikáciu.

Podľa mňa v Európe možno nájsť 24 tímov, ktoré sú pre divákov zaujímavé. Tých 16, ktoré sa pravidelne opakovali (sem tam nejaké Rakúsko, či Lotyšsko) ma už toľko nebavilo. Iste, 24 nie je ideálny počet kvôli osemfinále, ale napríklad na Rakúsko, Island, Slovensko, či Maďarsko sa teším.

Reagovat
xhejl

tak ale oni by tam místo nich nepostoupili. Já nemám problém s tím, když na ME postoupí nějaké netradiční týmy. Naopak je to fajn, často jim i pak fandím. Ale tohle mi přijde postavený na hlavu - kdyby se zachoval ten počet 16 týmů, tak tam pořád máme Sev. Irsko, Slovensko (který určitě není z těch co jsem napsal vyčnívá, jen mi přišlo absurdní, že vzhledem k účasti Walesu není outsider skupiny) a třeba další dva překvapivý týmy z baráži. To by mi přišlo celkem normální. Ale takhle? Vždyť je to turnaj na který se hrála dvouletá kvalifikace a pak tam jede půlka Evropy?

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
johnik

Já s tím třeba problém vůbec nemám. A když už mluvíš o kvalifikaci tak ta se samotná zatraktivnila, díky tomu 3 místu zajišťující baráž, což vlastně znamená že třeba i předposlední tým může mít v posledním kole šanci se tam dostat....

Reagovat
xhejl

Jasně, zatímco těm nejlepším týmům stačí odehrát naplno prvních 5, 6 prvních zápasů a je hotovo. Všechno je relativní. Já věřím, že slabším zemím se to líbí, ale když si vezmu velikost Evropy a to, že ten turnaj není nějaká regionální sranda, ale elitní vyvrcholení dvouletýho cyklu, tak 16 bylo až až.

Reagovat
johnik

Tak naši taky prvních 5 vyhráli a jaké to bylo ještě drámo....... Spíš jde o to že když se prvních pár zápasů nepovede tak je pořád slušná šance se dostat. Já prostě těch 24 týmů nevidím jako nějaký velký problém. Naopak dle mě se tam dostanou třeba týmy které jsou mnohem přímočařejší než třeba házenkářské Španělsko. V tom vidím šanci na zajímavé a možná že i kuriózní zápasy. Uvidíme....

Reagovat
smazaný uživatel

No ak by si si prečítal britské plátky, mal by si pocit, že Slovensko MUSÍ byť najslabší tím v skupine, lebo galaktické ego Velšanov už prerástlo všetky únosné medze. Hej, zabudol som, že od septembra porazili až Cyprus a Andorru

Reagovat
smazaný uživatel

souhlasím. 16 týmů bylo pro Evropu přesně akorát, krásně se to rozdělilo na skupiny a následné čtvrtfinále a opravdu tam vždy byli aktuálně nejlepší týmy a zápasy jen málokdy postrádali kvalitu. Potom i pro ty občasné překvapení z kvalifikace jako Lotyšsko 2004 to znamenalo mnohem větší oceňení, že se tam dostali.

Reagovat
smazaný uživatel

Severní Irsko by tam bylo stejně. Vyhrálo totiž svoji skupinu.

Reagovat
smazaný uživatel

Bola by to kvalita, ale treba zobrať do úvahy že narástol počet členov UEFA od r.1990

Reagovat
smazaný uživatel

To nikto ako si nevidí (nechce vidieť)....ale v tomto systéme v 24 tímami nie je úplne férové skladanie dvojíc pre osemfinále, keďže niektorí víťazi skupín narazia na 2.tím z inej skupiny a niektorí na 3.tím....a 4 tímy z 2.miest budú hrať medzi sebou

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Standovi?

Reagovat
smazaný uživatel

skoro jak nase nominace. sama druha anglicka liga

Reagovat
PropanbutanovaBomba

Patrick McNair

Reagovat
veikko

Co? Však se tak jmenuje.

Reagovat
PropanbutanovaBomba

Je to nepřehledný, když všude, aj tady na EF se vždy píše jako Paddy.

Reagovat
smazaný uživatel

Will Griggs on fire, your defence is terrified!

Reagovat
hefy

Reagovat
Zaschrona

Skvely, ze bude vetsi Euro, bude super videt hrat nektere zeme po nechutne dlouhe dobe zase na velke akci, kde primo o neco jde, hrozne se na to tesim. A jestli to bude mit ocekavany uspech, tak doufam, ze se Euro hned rozsiri na 32 tymu - vyhodou lepsi system a jeste vic zajimavych tymu a zasazeni jeste vetsi casti Evropy a zaroven moznost misto kvalifikace na Euro hrat zajimavejsi format Ligy narodu nez ten navrhovany, ktera muze poslouzit i jako ta kvalda. A ze na to neni kvalita? Tymy co se tam nedostaly maji rozhodne porad svoje kvality - Slovinsko, Bosna, Norsko, Dansko, Nizozemsko, Skotsko, Cerna Hora, Srbsko, Bulharsko, Recko (uz 35 tymu) a nakonec i Izrael, Belorusko, Estonsko, Litva, Lotyssko, Finsko, Kypr, Armenie, nove Kosovo - vsechny tyhle tymy by tam mohly potencialne ukazat konkurenceschopny fotbal, hrace na to maji. Kvalita nedaleko za soucasnym MS - a ze by se tam dostal temer kazdy? Ve formatu 32 tymu by muselo ted Nizozemsko, Cerna Hora, Bulharsko nebo Srbsko hrat baraz - a Recko by se nedostalo ani tam...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele