Génésiovi motivace nechybí, v Lyonu by chtěl pokračovat

18.05.2017, 15:57
Aktuality
Bruno Génésio je trenérem Lyonu a zůstává otázkou, zda bude u kormidla působit také v příští sezoně. Francouzský kouč je terčem kritiky ze strany médií a fanoušků a mluví se o jeho odchodu, sám by ovšem rád pokračoval...

Lyon zakončí sezonu na čtvrtém místě tabulky Ligue 1 a nezahraje si tak Ligu mistrů. Po ní sahal v Evropské lize, cestu do finále mu ovšem nedávno zatarasil amsterdamský Ajax.

"Miluji fotbal a svou práci. Rád bych zůstal v klubu, motivovaný jsem na 200 procent. Ale rozhodnutí musí učinit prezident klubu. Necítím se být unavený, tato sezona byla velkým krokem v mojí kariéře. Motivaci mám, a to i přes všechnu tu kritiku," řekl Génésio v rozhovoru pro AFP.

Padesátiletý kormidelník pracuje pro Lyon dlouhodobě a po rezervním týmu a funkci asistenta u áčka byl v prosinci 2015 povýšen na pozici hlavního kouče. Smlouva mu běží ještě na dva roky a těšit ho mohou slova, která před několika dny pronesl prezident Jean-Michel Aulas.

"Nemáme v plánu měnit trenéra, vedení klubu je v tomto ohledu stejného mínění jako já," řekl Aulas.

Autor: Tomáš Pavlík / sport-express.ru

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

V buducej sezone spolocne s Monacom a Marseille boj o titul, PSG odsunut na boj o EL

Bohuzial sa to zrejme nepodari

Reagovat
wishmaster

Bude do veľkej miery záležať na tom, ako sa im podarí nahradiť Lacazetteho. Kvalitu na boj o TOP 3 určite majú.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Laca zůstane :)

Reagovat
Langi

Kvalita tam je, ale za Lacu nahrada neni...pocitam odchody Tolissa, Gonalonse, Ghezzala, Nkouloua a Rybuse...bude se to z vetsi casti stavet znova

Reagovat
Kucka

S Genesiem nevím úplně.

Reagovat
Seydou Doumbia

To bych bral. Sice OM je velký rival pro nás ale pořád lepší než PSG

Reagovat
Pyroman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Langi

Rozhodne bych letosni vysledky nehazel jenom na nej...v EL presvedcil ze velke zapasy koucovat dokaze a nakonec chybelo malo a to finale klidne dopadnout mohlo...mam spis strach o to jak dokaze ukocirovat hrace a musi se bezpodminecne naucit byt tvrdy a umet posadit hrace bez formy....coz mu letos vubec neslo, plus obcas nezvladal stridani...ale chapu, ze zaroven nebylo moc kde brat.

Ale jako nalijme si cisteho vina...letos to nebylo o trenerovi, ale o neforme dulezitych hracu a hrozive chybujici obrane, kde byl nejlepsi Diakhaby a nekteri nezahrali ani ligovy standard...pokud Aulas nedotahne Blanca nebo nekoho podobne vehlasneho, nema smysl Bruna vyhazovat...aby prisel nejaky Gouvernnec je uplne k nicemu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele