Generální sekretář FIFA Valcke se omluvil Brazilcům

06.03.2012, 11:59
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Hlavně si už pohněte

Reagovat
smazaný uživatel

asi je to charakter ten Valcke

Reagovat
hawk

Brazílie sice nadává, ale vždyť řekl pravdu, ikdyby řekl to s tím nakopnutím, tak by Brazílie spíše měla máknout a dokázat, že to není pravda a ne zase dále remcat. Ten ministr sportu v Brazílii bude asi pěknej .... Oni si budou hrát asi tak moc až už nikdy žádný šampionát nedostanou a to chtějí ještě pořádat olympiádu .

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pokud bude pěknej, tak bych ho chtěl tak vidět !!

Reagovat
hawk

jenže tady jde o to, že on může být hezký fotbalově, ale třeba bezpečnost tam musí být ještě výše než v JAR, další věci mimo stadion, doprava atd., to je největší problém. Jasně pro nás u TV to bude skvělý zážitek, ale, pro fandy, kteří tam dorazí to může být noční můra, kterou už hezký fotbal a atmosféra na stadionech nezachrání. Třeba v Německu to bylo super jak na stadionech tak i mimo ně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagoval jsem na tohle.." Ten ministr sportu v Brazílii bude asi pěknej ..."

Reagovat
hawk

sorry já to blbě pochopil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele