Gebre Selassie si prožil stres i euforii, teď myslí jen na Euro

27.05.2016, 09:03
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (26)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Rád bych ho viděl na levém beku. Vim že on sám by z toho nadšenej nebyl, ale je to podle mě lepší volba než Limberský nebo Pudil.

Reagovat
johnik

Reagovat
smazaný uživatel

nadšenej nenadšenej, musí bejt rád za flek a kousat...dal bych ho tam zfleku

Reagovat
smazaný uživatel

myslím, že Limba bude lepším hráčem. právě proto, že do toho umí dát ten moment, takovej ten moment absolutní nahecovanosti.. jen se teda Limba musí soustředit. navíc Gebre jen RB.

nevymýšlel bych kraviny. nevyštípával Limbu..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak když pominu to, že Limba nemá v repre co dělat (to je věc každýho, jak se na to dívá), tak podle mě na to nemá ani fotbalově. Na evropskej fotbal nestačí a dozadu je mizernej. Pudil nevim, viděl jsem ho teď akorát proti Skalákovi, ale taky mě nikdy extra nepřesvědčil. Takže jestliže máme dva kvalitní a spolehlivý pravý beky, proč jednoho nezkusit nalevo?

Reagovat
smazaný uživatel

jako já upřímně jsem si přál. aby tam byl Frýdek. ale ten nemůže. Nedělám si iluze, že hráči, co v repre doteď nehráli jsou lepší, než ti co tam jsou. samozřejmě nějaká kometa třeba vyletí. ale to bych si radši lajzl toho Černýho, Schicka, Juliše na euru..

Reagovat
naheCZ

No jo, když si člověk vzpomene na minulé EURO a teď, tak šli Limberského výkonu pěkně dolů...by se musel stát zázrak, aby se dostal do formy jako tenkrát...Mohl by tam zkusit toho Gebreho třeba proti Rusku a uvidí se jak mu to půjde.

Reagovat
salami

já bych spíš s Gebre třeba proti Španělsku počítal na pravý křídlo/zálohu, Limberskýho bych nahradil Pudilem

Reagovat
naheCZ

Pudil nevím nevím...ale Gebre - Kadeř na pravé straně mě napadlo taky a proti Španělsku by to byla určitě zajímavá volba. Ale nemyslím si, že Vrba by je nasadil oba na pravou stranu.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

porad doufam, ze to Limbersky nevypusti a kdyz to nevypusti tak je porad nas suverenne nejlepsi levej bek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bobis21

Pudil je na jaře skvělý, ten by si místo zasloužil. Ale ke spokojenosti mi stačí, když tam nebude to hovado z plzně

Reagovat
smazaný uživatel

Fandím mu z českých fotbalistů nejvíce, protože jsme oba velcí fanoušci MLB.

Reagovat
kopajda

co blbnete? je mnohem lepší než kadeřábek! kdyby byl zahustel rozehranej, viděl bych ho tam raději než kadeřábka, doufám že Gebre bude v základu na Euru

Reagovat
stas87

Ked ma pred sebou spolahliveho partaka, ktory to odmaka dozadu, heho prinos do ofenzivy sa zväcsuje. Ale ak ma pred sebou nezodpovedneho flinka(Arnautovic), jeho vykony vyzeraju zle, velmi zle. Na to doplacal prvu sezonu u nas. Na kridlo ale mame vo Werdere lepsich hracov, takze musi hrat beka. Prezil Schaafa, Dutta a aj Skripnika, hra stabilne zaklad a hra dobre. Som za neho rad, neviem si predstavit bez neho zostavu. Snad si kopne aj na turnaji.

Reagovat
smazaný uživatel

ja si už u vás ani iného hráča na jeho poste neviem predstaviť

Reagovat
db18

V turnaji před sebou bude mít Dočkala... to mu teda moc nepřeješ.

Reagovat
Lifted

Co jsem koukal na posledních pár soupisek ze zápasů Hoffenheimu tak Kadež už jen leštil lávku ne?

Reagovat
Lifted

* Kadeř

Reagovat
bobis21

hrál tam pravidelně základ. Na jaře nebyl v základu jen 4x (2x z toho nastoupil ze střídačky)

Reagovat
smazaný uživatel

Ze začátku hrál pravidelně v základu a dost strašně (měl taky kurevsky těžkej úvod, Werkself, Bayern apod.) a pak po příchodu Stevense ze sestavy na chvíli vypadl, ale pak se do ní zase vrátil. Jinak pod Nagelsmannem v těch posledních zápasech asi dvakrát nebyl v základu, ale do hry se dostal a jinak základ hrál. Ze začátku hrál fakt dost mizerně dozadu, protože si neuvědomil, že v Německu to není jako ve Spartě a ty svoje výjezdy do ofenzivy si nemůže dovolit, když pak chybí vzadu (což se několikrát stalo a několik gólů šlo přes něj), ale pak se to srovnalo a teď si myslím že hraje slušně.

Reagovat
Lifted

okej díky, právě Bundesligu moc nesleduju.. Tak hlavně, že tak

Reagovat
smazaný uživatel

On špatně bránil už ve Spartě, akorát to bylo vidět hlavně v Evropě.

Reagovat
Gryphonheart

Díkybohu, že vedle všech těch nesympatických Limberských, Necidů a Hubníků hraje za repre taky někdo aspoň trochu inteligentní.. snad si zahraje co nejvíc.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele