GATTUSO DOUFÁ V PODPORU FANOUŠKŮ

01.05.2007, 19:09
Aktuality
V zítřejším semifinále Ligy mistrů se bude snažit AC Milán dotáhnout jednogólovou ztrátu z prvního zápasu s Manchesterem a proto středopolař Gennaro Gattuso doufá ve velkou podporu fanoušků na San Siru, kteří vytvoří podobnou atmosféru, jako minulý týden fanoušci Red Devils na Old Trafford.

Rossoneri jsou posledním neanglickým týmem, který zůstal v Lize mistrů, proto Gattuso doufá, že se jim podaří zachránit hrdost italského fotbalu. Poté, co se stali Italové novými mistry světa, přichází pro ně jedna pohroma za druhou. Nejprve to byl korupční skandál, potom řádění fanoušků, které skončilo smrtí policisty.

Gattuso cítí, že jeho tým postupem mezi poslední čtyři dokázal docílit nebývalého úspěchu a na San Siru očekává velkou bitvu. "Chtěl bych zde zažít atmosféru, která panovala minulý týden na Old Trafford," řekl pro oficiální web AC. "Právě naši fanoušci by nám mohli pomoci, abychom došli až do květnového finále v Aténách," dodal.

"Proti Manchesteru s Cristianem Ronaldem, Ryanem Giggsem a Waynem Rooneym budeme chránit čest italského fotbalu. Když vezmeme v potaz, jakým problémům jsme museli letos čelit, je téměř zázrak, že jsme došli až sem. Museli jsme hrát předkolo Ligy mistrů, ti, co reprezentovali Itálii na mistrovství světa, měli kratší dovolenou, potom jsme se potýkali se zraněními, přesto nás stále nikdo nezastavil," dodal Gennaro.

Autor: Tomáš Honajzer / skysports.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
Shevchenko

FORZA MILAN!

Reagovat
HOST*maldini...

forza regazzi...rossonerri...

Reagovat
HOST*Deco

regazzi asi myslíš ragazzi, "Itale" FORZA INTER

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*

Forza Milan!!!

Reagovat
HOST*

FORZA MILAN PER SEMPRE!!!! GENNARINO CASTIGA!

Reagovat
HOST*inzaghi

FORZA AC!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Forza Milan il calcio magico

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele