GATTUSO CHCE V MILÁNĚ RONALDINHA

12.02.2007, 22:36
Aktuality
Gennaro Gattuso, záložník itlaského velkoklubu, by velmi rád uvítal v kádru milánského AC světovou fotbalovou superstar Ronaldinha, o kterého se Rossoneri údajně zajímají.

Barcelonský fotbalový kouzelník je jen sporadicky spojován s přestupem na San Siro, předseda milánského klubu Adriano Galliani však připustil, že AC je jedním z klubů, které se o služby brazilské hvězdy zajímají.

I přes to, že by Barca velmi nerada schvalovala odchod někdejší hvězdy francouzského prvoligového celku Paris Saint Germain, zejména po nedělním utkání španělské nejvyšší fotbalové soutěže, ve kterém zubatý Brazilec zařídil výhru svého týmu dvěma brankami, Gattuso sní o tom, že přivítá Ronaldinha v létě na San Siru.

"Doufám, že přijde, protože to by znamenalo, že Milán by měl vyhrát něco velmi důležitého," řekl italský buldok Gattuso pro televizi Sky Italia. "Ronaldinho je jedním z těch hráčů, kteří mohou dokázat něco velkého."

AC v současné době bojuje v italské Serii A na sedmém místě tabulky, příchod dalšího Brazilce Ronalda však může znamenat vzestup formy i bodového zisku kádru Carla Ancelottiho. Brazilský kanonýr, který se stal ve španělském Realu Madrid nepohodlným hráčem, přestoupil do týmu Rossoneri v lednu a svůj debut v červenočerném dresu si odbyl v nedělním utkání nejvyšší italské soutěže proti Livornu. Gattuso doufá, že Ronaldo pomůže milánským v budoucnu k úspěchům v nejprestižnější evropské klubové soutěži zvané Champions League.

"Myslím, že když v neděli vyběhl na trávník, ukázal svou obrovskou hodnotu a význam pro AC, když mu celý stadion aplaudoval," dodal Gattuso, "myslím si, že on nám pomůže dosáhnout čtvrté příčky v lize."

Milán je pouhé dva body za čtvrtým klubem tabulky Serie A, kterým je celek Empoli. Tým ze San Sira začínal letošní ročník nejvyšší soutěže s osmibodovým postihem, kterým byl potrestán za korupční jednání.

Autor: Tomáš Hodboď / skysports.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
HOST*R9

"zubatý Brazilec"

Reagovat
HOST*

:-)))))))))))))))))))))))))))))))))) ahahahhhahahhahahhahahahha to je moc aahahahhah

Reagovat
HOST*

Já chci taky většího ptáka a nikomu to neřikám

Reagovat
HOST*

máš ho malého, jo?

Reagovat
HOST*

přej si raději větší rozum :)

Reagovat
smazaný uživatel

:) :)

Reagovat
HOST*nofan

Reagovat
smazaný uživatel

Když řeknu, že chci Ronaldinha ve Slavii, napíšete o mě taky článek?

Reagovat
Shevchenko

Na tebe bude tak někdo zvědavej počet přečtení: 1, diskuse 0

Reagovat
smazaný uživatel

Víš co mi můžeš...

Reagovat
Shevchenko

co?

Reagovat
smazaný uživatel

Tome, nejsi z Brna?

Reagovat
sansiro

Super, aspoň to tu nemusím pořád psát já ;-) Třeba se ten brazilský útok jednou vyplní...

Reagovat
HOST*roman

tak to si ještě počkáš,ronaldiho sicezvažuje odchod z barcelony,ale myslím si že tam zůstane

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele